Muuttuvan tiedon tulostusratkaisut

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Muuttuvan tiedon tulostusratkaisut"

Transkriptio

1 Muuttuvan tiedon tulostusratkaisut KESKITYMME ASIAKKAISIIN TARJOAMME KOKONAISRATKAISUJA SITOUDUMME YHTEISTYÖHÖN Haluaisimme hyödyntää tehokkaammin olemassa olevaa teknologiaamme ja luoda lisää liiketoimintamahdollisuuksia.

2 Ihanteellinen yhteistyökumppani ymmärtää liiketoimintaasi ja tiedostaa mahdollisuudet, joita muuttuvan tiedon tulostus alallasi tarjoaa.

3 Monet yritykset haluaisivat tehostaa asiakasviestintäänsä. Tärkeintä on sanoa jotain oleellista, oikeaan aikaan ja oikeille ihmisille. Se edellyttää tarkasti kohdennettua, yksilöllistä materiaalia pieninä painoksina. Canonin muuttuvan tiedon tulostusratkaisujen avulla voit tuottaa entistä laadukkaampaa, sisällöltään tarkempaa, kohdistettua tietoa moneen eri tarkoitukseen. Ratkaisut ovat integroitavissa olemassa oleviin liiketoimintasovelluksiin ja järjestelmiin. MUUTTUVAN TIEDON PAINAMINEN HYÖDYNNÄ Muuttuvan tiedon tulostus kohdennettua ja selkeää viestintää Muuttuvan tiedon tulostus eli VDP Erilaiset asiakirjat, kuten lomakkeet ja laskut ovat tärkeä osa liiketoimintaa. Jos niistä tehdään selkeämpiä ja yksilöidympiä, voidaan liiketoimintaa tehostaa huomattavasti. Maksuajat usein lyhenevät selkeiden laskujen ansiosta, ja niihin integroidut markkinointiviestit tuovat lisää tuloja. Lisäksi asiakasuskollisuus kasvaa, laskuihin liittyviä kyselyjä tulee vähemmän ja hallintokulut laskevat. Laadukkaat asiakirjat parantavat koko yrityksesi imagoa. Yritysten sisäiseen käyttöön Liikeviestinnän asiakirjojen tuotanto, joka yleensä ulkoistetaan, voidaan nyt hoitaa yrityksen sisällä nopeasti ja helposti Canonin VDP-ratkaisuilla. Niiden avulla voidaan alentaa kustannuksia ja kontrolloida paremmin tuotannon aikatauluja, laatua ja oikeellisuutta. Canonin VDP-ratkaisu mahdollistaa entistä monipuolisemmat tuotteet ja palvelut sekä laitteiston maksimaalisen hyödyntämisen. Tulostuspalveluyrityksille ja painotaloille Canonin VDP-ratkaisu on menestystekijä myös silloin, kun haluat tarjota asiakkaillesi entistä monipuolisempaa palvelua tai kun panostat uusien asiakkaiden hankintaan. Muuttuvan tiedon tulostusratkaisuilla voit siirtyä sivuveloituksesta kannattavampaan projektiveloitukseen jolloin asiakkaasi saavat lisäarvoa ja yrityksesi paremman tuoton. Canonin VDP-ratkaisuilla voit edistää liiketoimintaasi ja lisätä yrityksesi kannattavuutta. Myös markkinoinnissa personointi puree. Esitteet ja suorapostitukset huomataan ja luetaan paremmin, kun sisältö on räätälöity kullekin kohderyhmälle. Henkilökohtainen markkinointi on yhä tärkeämpää, ja siinäkin kiinnostavat, tehokkaasti kohdennetut, värihallitut asiakirjat ovat avainasemassa. Ei siis mikään ihme, että yrityksissä on kasvavaa kysyntää muuttuvan tiedon tulostusratkaisuille. Asiantuntijamme ovat tuotantotulostuksen ammattilaisia. He ovat perehtyneet alaasi ja sen vaatimuksiin.

4 Onpa yrityksessäsi tarvetta raporttien, monimuotoisten asiakirjojen tai markkinointimateriaalin tulostusratkaisuille, laadukkaiden muuttuvaa tietoa sisältävien dokumenttien tuottaminen on helppoa Canonin avulla. Ratkaisumme ovat täysin integroitavissa yrityksesi nykyiseen infrastruktuuriin, joten VDP ei edellytä mittavia lisäinvestointeja. Paranna liiketoimintamahdollisuuksiasi muuttuvan tiedon tulostuksella Tee Canonin VDP-ratkaisuista osa yrityksesi työnkulkua Canon tarjoaa kattavan valikoiman omia ja muiden toimittajien laitteisto- ja ohjelmistokomponentteja, jotka tukevat muuttuvan tiedon tulostusprosessia: 1. Tiedonsiirron työkalut, jotka automatisoivat tietovirtojen muokkauksen ja käsittelyn. 2. Asiakirjan suunnittelu-, yhdistelyja luontitoiminnot, joiden avulla voidaan tuottaa laadukkaita dokumentteja ilman kallista liiketoimintasovelluksien uudelleenohjelmointia. 3. Tiedon hallinta- ja valvontatoiminnot, joiden avulla voidaan käsitellä ja luoda useita erilaisia dokumentteja ja tiedostoja eri formaateissa ja eri paikoissa samasta tiedon lähteestä. 4. Ensiluokkaiset digitaaliset arkkipainokoneet, jotka tuottavat laadukasta jälkeä nopeasti etkä tarvitse esipainettuja lomakkeita. 5. Automaattiset viimeistely- ja materiaalinhallintatoiminnot. 6. Arkistointi- ja hakutoiminnot, joiden avulla löydät haluamasi tiedon nopeasti ja helposti seuraavaa kertaa varten. Integroi nykyisiin järjestelmiisi Canonin VDP-ratkaisut on suunniteltu sopimaan yrityksesi nykyiseen järjestelmäinfrastruktuuriin ja liiketoimintasovelluksiin. Voit siis hyödyntää jo tehtyjä investointeja mahdollisimman tehokkaasti. Erityistoimintojen avulla yrityksen perinnejärjestelmät ja asiakaspalvelinsovellukset toimivat saumattomasti yhdessä, jolloin voit lisätä tuotannon tehokkuutta ilman mittavia taloudellisia panostuksia. Muuttuvan tiedon tulostuksen työnkulku LIIKETOIMINTA SOVELLUS Rajattomat sovellusmahdollisuudet Muuttuvan tiedon tulostuksen ansiosta markkinointimateriaalin ja liikeviestinnän asiakirjojen tulostamisen mahdollisuudet ovat lukemattomat. Vain mielikuvituksesi asettaa rajat. TIETOVIRRAN MUUNTAMINEN TYÖNKULKU LOMAKKEIDEN SUUNNITTELU Kriittisten bisnesasiakirjojen hallinta, luonti ja tuottaminen Yksilölliset asiakirjat ilman esipainamista (transaktiotulostus) Markkinointimateriaalin tulostus Personoitua markkinointiviestintää TULOSTUKSEN HALLINTA Laskut Tiliotteet Kuvastot Esitteet Ostotilaukset Liitteet LOMAKKEIDEN LUONTI Vakuutuskirjat Suorapostitukset Viivakoodit ja osoitelaput Markkinointimateriaalit Ilmoittautumislomakkeet Uutiset ja lehdistötiedotteet SÄHKÖINEN TULOSTE TULOSTUS ARKISTO Sopimukset Kirjelomakkeet Jäsenlehdet VIIMEISTELY

5 Haluan yhdistää värikuvia, taulukoita ja tekstiä dynaamisesti ja helposti. MUUTTUVAN TIEDON PAINAMINEN HYÖDYNNÄ Canonin muuttuvan tiedon tulostusratkaisut ovat helppoja käyttää ja integroida yrityksesi nykyiseen laite- tai ohjelmistoympäristöön.

6 Tutustumme ensin huolellisesti yrityksesi tarpeisiin, minkä jälkeen suunnittelemme ja toteutamme haluamanne ratkaisun.

7 Persoonallisesti juuri sinun yrityksellesi Ennen ratkaisuehdotusta perehdymme huolellisesti yrityksesi työkulkuprosesseihin, jotta VDP-ratkaisu palvelee organisaatiotasi parhaalla mahdollisella tavalla. MUUTTUVAN TIEDON PAINAMINEN HYÖDYNNÄ Liiketoiminnallesi räätälöidyt ratkaisut VDP-ratkaisujemme avulla voit luoda yksilöllisesti kohdennettua materiaalia asiakkaillesi. Suhtaudumme yritykseesi samalla tavalla perehdymme toimintaan sekä henkilöstösi ja asiakkaittesi tarpeisiin, ennen kuin suosittelemme sopivaa ratkaisua ja suunnitelmaa sen toteuttamiseksi. Paljon enemmän kuin pelkkä ohjelmisto Canonin VDP-ratkaisu on paljon enemmän kuin pelkkä ohjelmistopaketti. Ratkaisuissamme otetaan huomioon kaikki ne elementit, joita tarvitset maksimoidaksesi sijoituksesi tuoton. Laadimme yhteistyössä kanssasi käyttöönottosuunnitelman, joka kattaa ohjelmiston asennuksen ja integroinnin olemassa oleviin järjestelmiin. Huolehdimme myös henkilöstön koulutuksesta ja ratkaisun ylläpidosta. Jos haluat, voimme auttaa sinua suunnittelemaan yrityksellesi räätälöidyn liitäntärajapinnan tai muuttuvaa tietoa hyödyntäviä työnkulkuja. Yhteistyötä, josta sinäkin hyödyt Varmistaaksemme, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut, teemme yhteistyötä alan johtavien yritysten kanssa, joiden valikoima täydentää omaamme. Tarjoamme siis parhaat ohjelmistot, laitteet ja palvelut ratkaisut jotka todella täyttävät tarpeesi. Asiantuntijapalvelut Jotta yrityksesi saa juuri sen toimintaan soveltuvat ratkaisut, tarvitaan paljon enemmän kuin vain laitteisto- ja ohjelmistoratkaisuja. Canonin asiantuntijapalvelut tarjoavat teknologiaa, asiantuntemusta ja palvelua, joilla varmistamme ratkaisujen vaivattoman käyttöönoton ja hyvän tuoton sijoituksellesi. Räätälöimme tarvittaessa ohjelmat yhteistyössä kanssasi. Nämä ohjelmat voivat sisältää dokumenttien suunnitteluun, työnkulun kehittämiseen ja koulutukseen liittyviä moduuleja. Ohjelmisto on vain yksi osa tehokasta ratkaisua. Kun valitset Canonin yhteistyökumppaniksesi, saat kaiken mitä tarvitset investointisi tuoton maksimoimiseksi.

8 MUUTTUVAN TIEDON PAINAMINEN HYÖDYNNÄ Ota yhteyttä, niin kerromme, miten voit hyötyä muuttuvan tiedon tulostusratkaisuistamme myös ilman paperia. Canon Inc. Canon Europa N.V. Canon Oy Huopalahdentie 24, PL 1, Helsinki puhelin Canon Business Center Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Lahti, Oulu, Pori, Salo, Tampere, Turku, Vaasa Jälleenmyynti Canonin täyden palvelun jälleenmyyjät Finnish Edition 0056W864 Canon Europa N.V., 2005 (0106)

Värinhallintapalvelut

Värinhallintapalvelut Värinhallintapalvelut KESKITYMME ASIAKKAISIIN TARJOAMME KOKONAISRATKAISUJA SITOUDUMME YHTEISTYÖHÖN Tarvitsemme yhteistyökumppanin, joka on perehtynyt värien maailmaan. Kumppanimme pitää pystyä näyttämään

Lisätiedot

Tulostuksen ja kopioinnin tehokkaaseen hallintaan uniflow Output Manager

Tulostuksen ja kopioinnin tehokkaaseen hallintaan uniflow Output Manager uniflow Output Manager Tulostuksen ja kopioinnin tehokkaaseen hallintaan uniflow Output Manager UNIFLOW OUTPUT MANAGER Tulostus ja kopiointi hallintaan ja investoinnit tehokäyttöön uniflow Output Managerin

Lisätiedot

Tulostusympäristö, joka takaa tehokkuuden, tuottavuuden ja kustannussäästöt.

Tulostusympäristö, joka takaa tehokkuuden, tuottavuuden ja kustannussäästöt. Tulostusympäristö, joka takaa tehokkuuden, tuottavuuden ja kustannussäästöt. TULOSTUSYMPÄRISTÖN HALLINTAPALVELUT you can Canonin tarjoamat palvelut varmistavat tulostusympäristösi hallinnan ja mahdollistavat

Lisätiedot

Fiksu ratkaisu tiukkoihin aikatauluihin

Fiksu ratkaisu tiukkoihin aikatauluihin iw Publishing Manager Fiksu ratkaisu tiukkoihin aikatauluihin Canonin älykkään iw Publishing Manager -ohjelmiston avulla koostat ammattimaisen viimeistellyt asiakirjat helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Lisätiedot

Tuotteet, palvelut ja ratkaisut. Toshiba on johtava innovatiivisten monitoimilaitteiden ja palveluiden

Tuotteet, palvelut ja ratkaisut. Toshiba on johtava innovatiivisten monitoimilaitteiden ja palveluiden Toshiba mallisto Tuotteet, palvelut ja ratkaisut Toshiba on johtava innovatiivisten monitoimilaitteiden ja palveluiden tarjoaja Laajasta monitoimilaitemallistosta löytyy sopiva tuote kaikkiin käyttötarkoituksiin

Lisätiedot

HALUAN PARANTAA TUOTTAVUUTTA JA VÄHENTÄÄ KUSTANNUKSIA. optimized print services

HALUAN PARANTAA TUOTTAVUUTTA JA VÄHENTÄÄ KUSTANNUKSIA. optimized print services HALUAN TEHOKKAAT TYÖNKULUT, PARANTAA TUOTTAVUUTTA JA VÄHENTÄÄ KUSTANNUKSIA optimized print services MODERNIN TYÖYMPÄRISTÖN HAASTEET RATKAISTAAN YHTEISTYÖLLÄ! Nykyajan työympäristö on tulvillaan tietoa

Lisätiedot

Canon Business Services. Palvelut liiketoiminnan tehostamiseen

Canon Business Services. Palvelut liiketoiminnan tehostamiseen Canon Business Services Palvelut liiketoiminnan tehostamiseen Liiketoimintasi menestys on yhteinen tavoitteemme Canon Business Services mahdollistavat liiketoimintaprosessien ulkoistamisen: haluamme ymmärtää

Lisätiedot

AUTAMME ASIAKKAITAMME RAKENTAMAAN VAHVEMPIA SUHTEITA ASIAKKAISIINSA

AUTAMME ASIAKKAITAMME RAKENTAMAAN VAHVEMPIA SUHTEITA ASIAKKAISIINSA AUTAMME ASIAKKAITAMME RAKENTAMAAN VAHVEMPIA SUHTEITA ASIAKKAISIINSA VISIO JA MISSIO Visiomme on tulla Pohjoismaiden johtavaksi suoran markkinointiviestinnän tehokkaaseen toteutukseen tarvittavien integroitujen

Lisätiedot

Toshiba mallisto Monitoimilaitteet

Toshiba mallisto Monitoimilaitteet Toshiba mallisto Monitoimilaitteet n Monitoimilaitteella virheetöntä tulostusta, kopiointia, skannausta ja faksausta n Oikea tuote laajasta monitoimilaitemallistosta n Monipuoliset laitehallintaratkaisut

Lisätiedot

Alan johtavaa teknologiaa, uusimmat innovaatiot sekä asiantuntevat ylläpitopalvelut. Tulostuskustannuksien optimointi vastaamaan asiakkaan tarpeita

Alan johtavaa teknologiaa, uusimmat innovaatiot sekä asiantuntevat ylläpitopalvelut. Tulostuskustannuksien optimointi vastaamaan asiakkaan tarpeita Toshiba mallisto Tuotteet, palvelut ja ylläpito Alan johtavaa teknologiaa, uusimmat innovaatiot sekä asiantuntevat ylläpitopalvelut Kokonaisratkaisut tulostusympäristön hallintaan ja kehitykseen kustannuksien

Lisätiedot

Kongressin vinkit Tapahtumanjärjestäjille

Kongressin vinkit Tapahtumanjärjestäjille Kongressin vinkit Tapahtumanjärjestäjille Kongressi Sisällys Vinkki 1: Kohdennettu markkinointi oikeille asiakkaille...3 Vinkki 2: Yksilöllinen lähestymistapa asiakkaille ja miten tutustut asiakkaisiisi

Lisätiedot

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen Canon Essential Business Builder Program Avain yrityksesi menestykseen Essential Business Builder Program: esittely Painotoimintaan liittyy monenlaisia haasteita, ja toiminnan kasvattaminen on usein vaikeaa.

Lisätiedot

mahdollisuuksista kaikki irti Etsimme läheisessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa piilevää potentiaalia asiakirjaprosessien parantamiseen.

mahdollisuuksista kaikki irti Etsimme läheisessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa piilevää potentiaalia asiakirjaprosessien parantamiseen. Xerox Global Services Yleisesittely mahdollisuuksista kaikki irti Etsimme läheisessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa piilevää potentiaalia asiakirjaprosessien parantamiseen. Maailmassa tuotetaan 7,5 miljardia

Lisätiedot

poweredbycisco. menestyvä yritys. innovaatioita. powered by

poweredbycisco. menestyvä yritys. innovaatioita. powered by poweredbycisco. menestyvä yritys. innovaatioita. powered by 1 2 sinun tavoitteesi. poweredbycisco. Olet hankkinut asiakkaita, palkannut työntekijöitä, vastannut haasteisiin ja kehittänyt yritystäsi. Nyt

Lisätiedot

VAPAUTETAAN YHDESSÄ VIESTISI VOIMA

VAPAUTETAAN YHDESSÄ VIESTISI VOIMA VAPAUTETAAN YHDESSÄ VIESTISI VOIMA Kilpailu asiakkaidesi huomiosta on kovaa. Saadaksesi viestisi perille, tulee sen olla hyvin suunniteltu ja erinomaisesti toteutettu. Hallituilla ja yhtenäisillä markkinointiviestinnän

Lisätiedot

VISMAgazine PILVESSA VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU. Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen. Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana

VISMAgazine PILVESSA VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU. Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen. Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana VISMAgazine Visman asiakaslehti Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana SaaS-tuotteen suunnittelu on tiedettä ja taidetta VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU PILVESSA

Lisätiedot

Menestyvän verkkokaupan jäljillä, osa 1 AVAINTEKIJÄT. menestyvän verkkokaupan perustamisessa

Menestyvän verkkokaupan jäljillä, osa 1 AVAINTEKIJÄT. menestyvän verkkokaupan perustamisessa Menestyvän verkkokaupan jäljillä, osa 1 AVAINTEKIJÄT menestyvän verkkokaupan perustamisessa Onko tavoitteenasi perustaa verkkokauppa, jolla saat tehtyä kannattavaa bisnestä? Tiesitkö, että edellytykset

Lisätiedot

Yli 40 vuotta innovaatioita

Yli 40 vuotta innovaatioita Ammattilaisten sanelujärjestelmät Yli 40 vuotta innovaatioita Printed in Germany OIME Id. No. E0461834 Hab 08/2009 FI Wendenstr. 14 18, D-20097 Hamburg, Germany P.O. Box 10 49 08, D-20034 Hamburg, Germany

Lisätiedot

DOKUMENTTI- PROSESSEJA TEHOSTAMALLA AIKANI VAPAUTUU ASIAKAS- PALVELUUN

DOKUMENTTI- PROSESSEJA TEHOSTAMALLA AIKANI VAPAUTUU ASIAKAS- PALVELUUN DOKUMENTTI- PROSESSEJA TEHOSTAMALLA AIKANI VAPAUTUU ASIAKAS- PALVELUUN PANKKI- TOIMINNAN KEHITTÄMINEN PANKKITOIMINNAN KEHITTÄMINEN 2 KUSTANNUSTEN ALENTAMINEN JA TIETOJEN SUOJAUS ON YKSINKERTAISTA Rahoitusalan

Lisätiedot

Tehostettu hankinta, kulujen hallinta ja kassavirran näkyvyys. Hankinnasta maksuun Canonin liiketoimintaratkaisut

Tehostettu hankinta, kulujen hallinta ja kassavirran näkyvyys. Hankinnasta maksuun Canonin liiketoimintaratkaisut Tehostettu hankinta, kulujen hallinta ja kassavirran näkyvyys Hankinnasta maksuun Canonin liiketoimintaratkaisut Hankinnasta maksuun -prosessin automatisointi tekee hankintojen ja talouden hallinnasta

Lisätiedot

Liiketoiminnan hallintaratkaisu pk-yrityksille Ratkaisun yleisesittely

Liiketoiminnan hallintaratkaisu pk-yrityksille Ratkaisun yleisesittely Liiketoiminnan hallintaratkaisu pk-yrityksille Ratkaisun yleisesittely Johdanto SAP tehostaa kaikenkokoisten yritysten toimintaa kaikilla aloilla. Taustatoiminnoista johdon kokouksiin, varastonhallinnasta

Lisätiedot

ARTIKKELI. Kahdeksan perusasiaa CRM:stä Johdon opas kahdeksaan perusasiaan, jotka kaikissa onnistuneissa CRM-aloitteissa on oltava

ARTIKKELI. Kahdeksan perusasiaa CRM:stä Johdon opas kahdeksaan perusasiaan, jotka kaikissa onnistuneissa CRM-aloitteissa on oltava Kahdeksan perusasiaa CRM:stä Johdon opas kahdeksaan perusasiaan, jotka kaikissa onnistuneissa Sisällys Johdanto... 2 Kahdeksan CRM-perusasiaa...2 CRM-perusasia 1: Nopea hyöty ratkaisusta... 3 Ryder nopeuttaa

Lisätiedot

Palvelut. Asiakirjoihin. liittyvä. tehottomuus. syö yrityksesi. tuotot.

Palvelut. Asiakirjoihin. liittyvä. tehottomuus. syö yrityksesi. tuotot. Palvelut Asiakirjoihin liittyvä tehottomuus syö yrityksesi tuotot. Lexmarkin ratkaisujen avulla voitot lähtevät kasvuun! Asiakirjoilla saattaa olla yrityksesi kannalta suurempi merkitys kuin aavistatkaan.

Lisätiedot

B2B. Ohjaa toiminnan tulokseksi

B2B. Ohjaa toiminnan tulokseksi B2B Ohjaa toiminnan tulokseksi 1 Sisällysluettelo Ohjaa toiminta tulokseksi... 4 Sähköinen työpöytä Asiakkaamme ovat meille insipraation lähde. Useat ovat markkinajohtajia ja alojensa innovatiivisia kehittäjiä.

Lisätiedot

Taloushallinnon ulkoistaminen

Taloushallinnon ulkoistaminen visma.fi/tietopankki Taloushallinnon ulkoistaminen Opas taloushallinnon ulkoistamisen vaihtoehtoja pohtivalle Sisällysluettelo Lukijalle 3 Miksi taloushallinto kannattaa ulkoistaa? 4 Sähköinen taloushallinto

Lisätiedot

TOIMINNANOHJAUS. Microsoft Dynamics NAV Antaa vapauden keskittyä liiketoimintaan

TOIMINNANOHJAUS. Microsoft Dynamics NAV Antaa vapauden keskittyä liiketoimintaan TOIMINNANOHJAUS Microsoft Dynamics NAV Antaa vapauden keskittyä liiketoimintaan 2 Haluan järjestelmän, joka auttaa yritystäni toimimaan kuten minä haluan. Se onnistuu Microsoft Dynamics NAVilla Integroitu

Lisätiedot

Viisi tapaa, joilla SharePoint voi säästää rahaa

Viisi tapaa, joilla SharePoint voi säästää rahaa Viisi tapaa, joilla SharePoint voi säästää rahaa Yhteenveto Nykyisessä epävarmassa taloudellisessa tilanteessa yritysten päätöksentekijöillä on entistä kovemmat paineet toimia kannattavasti. Yritykset

Lisätiedot

TILITOIMISTON TYÖNOHJAUS. Miksi kannattaa valita yksi kokonaisjärjestelmä? VISMA Severa

TILITOIMISTON TYÖNOHJAUS. Miksi kannattaa valita yksi kokonaisjärjestelmä? VISMA Severa TILITOIMISTON TYÖNOHJAUS Miksi kannattaa valita yksi kokonaisjärjestelmä? VISMA Severa Hallitse palvelutuotanto myynnistä laskutukseen - samalla työkalulla Visma Severan kantavana ideana on, että tilitoimisto

Lisätiedot

KAIKKI KERRALLA Yrityksen uusi matematiikka

KAIKKI KERRALLA Yrityksen uusi matematiikka KAIKKI KERRALLA Yrityksen uusi matematiikka KAIKKI KERRALLA Kaikki kerralla on järjestelmä- ja palvelukokonaisuus, joka mahdollistaa yrityksellesi taloushallinnon järjestelmän ja laskutusprosessin toteuttamisen

Lisätiedot

Laurean SOME-ohjeet. 1. Mikä on sosiaalinen media?

Laurean SOME-ohjeet. 1. Mikä on sosiaalinen media? 1 Laurean SOME-ohjeet Päivitetty 31.8.2015 1 Mikä on sosiaalinen media?... 1 2 Sinä ja some... 2 3 Some ja asiantuntijuus... 2 4 Some ja oppimisprosessin ohjaus... 3 5 Some Laureassa... 3 6 Tietoturva

Lisätiedot