ICT-laitteiden leasingrahoitus ja elinkaarenhallintapalvelut KLKH

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ICT-laitteiden leasingrahoitus ja elinkaarenhallintapalvelut KLKH"

Transkriptio

1 KL-Kuntahankinnat Oy Sopimusohje ICT-laitteiden leasingrahoitus ja elinkaarenhallintapalvelut KLKH Sisällysluettelo 1. Sopimuskausi ja kohde Asiakaskohtaiset sopimukset Toimittaja Hinnoittelu Tilaaminen ja toimitus Sopimushallinta Sitoutuminen Eksaitti Lisätietoja... 5

2 1. Sopimuskausi ja kohde Sopimus on allekirjoitettu väliaikaisena valitusprosessin käsittelyn ajaksi alkaen Jos markkinaoikeus päätöksessään kumoaa alkuperäisen hankintapäätöksen, Kuntahankinnat voi jatkaa puitesopimuksen voimassaoloa kunnes Kuntahankinnat on järjestänyt uuden kilpailutuksen ja uusi sopimus on solmittu. Jos markkinaoikeus pitää voimassa alkuperäisen hankintapäätöksen, tulee puitesopimus olemaan voimassa 4 vuotta markkinaoikeuden päätöksen ilmoituspäivästä. Sopimuksen kohteena on: Leasingrahoitus Vuokralaiterekisteri- ja raportointipalvelu Poistuvien laitteiden pakkaus, tieturvallinen tyhjennys sekä kierrätyspalvelut sekä niihin liittyvät lisäpalvelut Puitesopimus ei koske muun irtaimiston tai ajoneuvojen leasingrahoitusta. Palveluun liittyvät vaatimukset sekä toimittajan antamat vastaukset on esitetty puitesopimuksen liitteessä 1.5 Tekniset ja toiminnalliset vaatimukset sekä liitteessä 1.4 Palveluihin liittyvät vaatimukset. Dokumentit löytyvät Eksaitin kansiosta 02 Sopimus -> 1 Tarjouspyyntö. Toimittajan palveluihin liittyvät palvelukuvaukset löytyvät Eksaitin kansiosta Asiakaskohtainen sopimus -> Palvelusopimuksen liitteet. 2. Asiakaskohtaiset sopimukset Asiakaskohtaisella sopimuksella tarkoitetaan Asiakkaan ja 3 Step IT:n välillä tehtävää sopimusta. Asiakaskohtaisia sopimuksia voidaan solmia vain puitesopimuksen voimassaoloaikana. Asiakaskohtaiseen sopimukseen sovelletaan puitesopimuksen ehtoja Asiakaskohtaisen sopimuksen päättymiseen saakka ja leasingsopimusten puitteissa (limiitti/yksittäinen) hankintoja voidaan tehdä vain puitesopimuksen voimassaoloaikana. Asiakaskohtaisten palvelusopimusten puitteissa palveluhankintoja, jotka liittyvät laitteen elinkaaren päättämiseen, kuten tyhjennys- ja pakkauspalvelut voidaan hankkia vielä puitesopimuksen päättymisen jälkeen. Puitesopimuksen päättymisellä sopimuskauden päättymisestä, irtisanomisesta tai purkamisesta johtuen, ei ole vaikutusta voimassa oleviin Asiakaskohtaisiin sopimuksiin. Puitesopimuskaudella solmitut asiakaskohtaiset palvelusopimukset ja niihin liittyvät oikeudet ja velvollisuudet voivat olla voimassa korkeintaan 76 kuukautta puitesopimuksen päättymisen jälkeen. Vuokrakauden päättymiseen liittyviä palveluita voidaan hankkia vielä 76 kuukautta puitesopimuksen päättymisen jälkeen.

3 3. Toimittaja 3 Step IT Oy (Y-tunnus ) Mechelininkatu 1A, HELSINKI Toimittajan asiakaspalvelu: Asiakasta palvelevat leasingrahoituksen, käyttöomaisuusraportoinnin sekä logistiikan a ammattilaiset. Asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin ma pe klo Palvelukielet ovat suomi, sekä Asiakkaan pyynnöstä ruotsi ja englanti. KL-Kuntahankintojen puitesopimusta hyödyntäville vaihteen numero on Asiakaspalveluun lähetettyihin sähköpostiviesteihin vastataan viimeistään viestin vastaanottoa seuraavana arkipäivänä. 3 Step IT:n asiakaspalvelu koostuu nimetystä palvelutiimistä, joka vastaa yhteistyöstä koko elinkaaren ajan. Yhteyshenkilöiden tiedot löytyvät käyttöomaisuusrekisteristä. 3 Step IT järjestää asiakkaan kanssa säännölliset seurantapalaverit, vähintään 4 kertaa vuodessa (asiakkaan pyynnöstä useamminkin). 4. Hinnoittelu Leasingvuokra on tehdyissä Asiakaskohtaisissa sopimuksissa kiinteä koko vuokrakauden. Hinnoittelu perustuu 2, 3, 4 ja 5 vuoden koronvaihtosopimuksen arvoon (SWAP-korko) sekä puitesopimuksessa sovittuun toimittajan marginaalin/kertoimeen. Tuoteryhmäkohtainen kuukausivuokrakerroin-%:n sisältää 3 Step IT:n kiinteän marginaalin, viitekoron ja muut mahdolliset kustannukset. 5. Tilaaminen ja toimitus Palvelun käyttöönotosta, sen laajuudesta ja käyttöönottoajankohdasta sovitaan Asiakaskohtaisessa sopimuksessa Laskutus- ja maksuehto 3 Step IT siirtää leasingsopimuksen jälleenrahoittajana toimivalle rahoitusyhtiölle, joka laskuttaa leasingvuokrat koontilaskulla kolmen kuukauden välein etukäteen. Vuokrat laskutetaan joko verkko- tai paperilaskuna. Verkkolaskun luomista varten 3 Step IT tarvitsee laskutettavan organisaation verkkolaskutunnisteet (OVT-tunnuksen, verkkolaskuosoitteen ja verkkolaskuoperaattorin nimen).

4 Leasingvuokrat laskutetaan kolmen (3) kuukauden erissä etukäteen ja laskutettavien kuukausien määrä on sama kuin vuokra-ajan pituus. Laitekohtainen vuokra on kiinteä koko sopimuskauden. Toimituksen hyväksymisen ja vuokrakauden alkamisen väliltä asiakasta ei veloiteta. Palvelumaksut sekä mahdolliset jatkovuokrat ja lunastukset laskutetaan toteuman mukaan kolmen kuukauden välein jälkikäteen. Laskutusosoite- ja kustannuspaikkatietoja ylläpidetään käyttöomaisuusrekisterissä. Vuokralaskut on mahdollistaa jakaa laskunjakopalvelun avulla esim. yhtiöittäin tai kustannuspaikoittain tai tuoteryhmätasolla. Asiakastarpeen niin vaatiessa laskulle voidaan tuottaa vuokra per yksilöity laite tai ohjelmisto. Tämä tieto saadaan myös käyttöomaisuusrekisteristä. Maksuehto on vähintään 25 päivää netto laskun päiväyksestä. Eräpäivät ovat 1.1, 1.4, 1.7 ja Step IT perii maksuhuomauksesta maksun laskukohtaisesti. Mahdolliset viivästyskorot laskutetaan korkolain mukaan kohdennettuna viivästyskoron aiheuttaneelle kustannuspaikalle Reklamaatiot Asiakkaan tulee aina reklamoida toimittajalle, jos tuotteissa, palvelussa, toimituksissa tai laskutuksessa tapahtuu virheitä tai ne poikkeavat puitesopimuksesta sovitusta. Asiakkaan tulee lähettää palveluun liittyvät reklamaatiot Toimittajalle viimeistään 14 päivän kuluttua palvelun vastaanottamisesta ja / tai käyttämisestä. Reklamaatiota tehdessä asiakkaan on aina selvästi ilmaistava toimittajalle, että kyseessä on reklamaatio. Kuntahankinnat suosittelee reklamaatioiden tekemistä kirjallisena sähköpostitse, koska näin reklamaatioita pystytään paremmin seuraamaan ja varmentamaan myöhemmin. Reklamaatioiden tekemiseen asiakkaat voivat käyttää myös Kuntahankintojen reklamaatiolomaketta, joka löytyy Eksaitin sopimuskohtaisesta työtilasta. Toimittajan on vahvistettava kirjallisesti Asiakkaalle reklamaatio vastaanotetuksi viimeistään seuraavana arkipäivänä reklamaation vastaanottamisesta. Vahvistukseksi ei käy automaattiviesti. Toimittajan tulee mahdollisimman pian, viimeistään seitsemän (7) arkipäivän kuluessa, vastata reklamaatioon sekä ryhtyä toimenpiteisiin virheen tai puutteen korjaamiseksi. Mikäli reklamaation käsittely viivästyy Asiakkaasta tai Kuntahankinnoista johtumattomasta syystä, on asiakas oikeutettu 150 euron korvaukseen per reklamaatio per alkava viikko. Reklamaatioista tulee informoida myös KL-Kuntahankintoja Asiakasraportointi Asiakasraportointi hoidetaan sähköisen www-selaimella toimivan 3 Step IT:n palvelukuvauksen mukaisen laiterekistein avulla.

5 6. Sopimushallinta Kuntahankinnat vastaa kaupallisesta, juridisesta ja operatiivisesta sopimushallinnasta ja toimittajayhteistyöstä koko sopimuskauden ajan. Kalenterivuoden aikana pidetään 4 seurantapalaveria. Kuntahankinnoilla on käytössään vakioagenda ja palavereista laaditaan muistiot, jotka löytyvät Eksaitista. Käsiteltäviä asioita palavereissa ovat mm. asiakkuudet, ostot ja raportointi, asiakaspalautteet, seurantajakson aikana tehdyt asiakasreklamaatiot ja niiden johdosta tehdyt toimenpiteet, hinnoittelu ja hintojen tarkistukset, niiden perusteet, hintavertailut ja muut tarkistukset, toimitusvarmuus, palvelutasot, uudet tuotteet, kehityskohteet, markkinointi ja viestintä mm. uutiskirjeen jutut ja asiakastarinat, yhteiset tilaisuudet/tapahtumat, yhteystiedot, osapuolten kuulumiset, mahdolliset auditoinnit, asiakasohjeet. Ennen seurantapalavereita sopimusvalmistelija voi lähettää asiakkaille kyselyn, jossa selvitetään asiakkaille akuutteja asioita, joita halutaan ottaa esille tulevassa seurantapalaverissa Asiakastyytyväisyys Tavoitteenamme on, että asiakastyytyväisyys kaikissa puitesopimuksissa olisi 4 asteikolla 1-5 mitattuna. Varmistamme kilpailutuksen ja sopimuskauden aikaisen asiakastyytyväisyyden lähettämällä säännöllisesti kerran tai kaksi kertaa vuodessa vakiomuotoisen kyselyn asiakasorganisaation nimetylle yhteyshenkilölle. Kyselyssä pyydetään arvioimaan sekä Kuntahankintoja että sopimustoimittajaa. Mikäli yhteyshenkilö ei itse käytä ao. sopimustuotetta tai palvelua, hänen tulee ohjata kysely niille, joilla on sopimuksesta käyttökokemusta. Saatuaan vastaukset yhteyshenkilö kokoaa saamansa palautteet ja vastaa kyselyyn. Palautteet ovat ensiarvoisen tärkeitä Kuntahankinnoille tehokkaan sopimushallinnan kannalta. Sopimusvastaava tutustuu palautteisiin ja seuraa niiden kehittymistä. Mikäli niissä on jotain poikkeavaa yleiseen linjaan verrattuna, asiaan puututaan. Palautteet lähetetään sopimustoimittajille ennen seurantapalavereita ja ne käydään tarkasti läpi yhteisissä palavereissa. Ennen palaveria sopimusvastaava voi vielä tarkistaa joitakin asioita yhteyshenkilöltä pikakyselyllä. 7. Sitoutuminen Ennen puitesopimuksen hyödyntämistä asiakkaan tulee sitoutua kirjallisesti puitesopimuksen käyttäjäksi. Sitoutuminen on tärkeää, koska se sitoo tehdyt hankinnat puitesopimusten ehtoihin. Sitoumuksella asiakas sitoutuu osallistumaan yhteishankintaan koko sopimuskauden ajaksi tai määräajaksi sopimuskautta sekä mahdollisen optiokauden ajaksi, hyödyntämään yhteishankintasopimusta tekemällä ostotilauksia, käyttämällä Tuotteita sekä olemaan tekemättä yhteishankinnan kohteen mukaisia hankintoja ohiostoina muilta toimittajilta. Sitoumuslomake löytyy Kuntahankintojen kotisivuilta osoitteesta Asiakkaan tulee toimittaa Kuntahankinnoille sitoumuslomake allekirjoitettuna. Allekirjoitettu sitoumuslomake lähetetään joko sähköpostitse osoitteeseen sitoumukset@kuntahankinnat.fi tai postitse osoitteeseen KL-Kuntahankinnat, Toinen Linja 14, Helsinki.

6 Sitoutumisen jälkeen Kuntahankinnat lähettää asiakkaan yhteystiedot sopimustoimittajalle, jonka jälkeen toimittajan yhteyshenkilö ottaa yhteyttä asiakkaaseen. Asiakkaan yhteyshenkilöt saavat sopimuskauden aikana tärkeää tietoa esimerkiksi hintapäivityksistä ja mahdollisista sopimusmuutoksista. 8. Eksaitti Eksaitti on Kuntahankintojen, sopimustoimittajan ja asiakkaiden yhteinen sopimuskohtainen työtila, jota Kuntahankinnat ja joissakin tapauksissa toimittaja päivittävät sopimuskauden aikana. Eksaitista löytyvät mm. puitesopimus, sen liitteenä oleva tarjouspyyntö, sopimusseurantapalavereiden muistiot, sopimusohjeet, hinnastot, tuoteluettelot. Kuntahankinnat antaa asiakkaalle käyttäjätunnukset ja niitä voi saada asiakkaan koosta riippuen 1-5. Sitoumuksessa mainittu yhteyshenkilö saa aina automaattisesti käyttäjätunnukset sitoumuksen käsittelyn yhteydessä. Tunnukset ja salasana lähetetään erillisellä sähköpostilla. 9. Lisätietoja Maria Saari hankinta-asiantuntija, ICT GSM

Sopimusohje. Sisällysluettelo. KL-Kuntahankinnat Oy. Oppikirjat ja niihin liittyvät oheismateriaalit KLKH75

Sopimusohje. Sisällysluettelo. KL-Kuntahankinnat Oy. Oppikirjat ja niihin liittyvät oheismateriaalit KLKH75 KL-Kuntahankinnat Oy Sopimusohje Sisällysluettelo 1. Sopimuskausi ja kohde... 1 2. Toimittaja... 1 3. Hinnoittelu... 1 4. Tilaaminen ja toimitus... 2 5. Sopimushallinta... 4 6. Sitoutuminen... 5 7. Eksaitti...

Lisätiedot

Sopimusohje. Sisällysluettelo. KL-Kuntahankinnat Oy. Toimistopaperit KLKH76

Sopimusohje. Sisällysluettelo. KL-Kuntahankinnat Oy. Toimistopaperit KLKH76 KL-Kuntahankinnat Oy Sopimusohje Sisällysluettelo 1. Sopimuskausi ja kohde... 1 2. Toimittaja... 1 3. Hinnoittelu... 1 4. Tilaaminen ja toimitus... 1 5. Sopimushallinta... 3 6. Sitoutuminen... 4 7. Eksaitti...

Lisätiedot

Sopimusohje. Sisällysluettelo. KL-Kuntahankinnat Oy. Koulu- ja askartelutarvikkeet KLKH57

Sopimusohje. Sisällysluettelo. KL-Kuntahankinnat Oy. Koulu- ja askartelutarvikkeet KLKH57 KL-Kuntahankinnat Oy Sopimusohje Sisällysluettelo 1. Sopimuskausi ja kohde... 1 2. Toimittaja... 1 3. Hinnoittelu... 1 4. Tilaaminen ja toimitus... 2 5. Sopimushallinta... 3 6. Sitoutuminen... 4 7. Eksaitti...

Lisätiedot

KL-Kuntahankinnat Oy. Sopimusohje. KLKH134 Oppikirjat ja niihin liittyvät oheismateriaalit

KL-Kuntahankinnat Oy. Sopimusohje. KLKH134 Oppikirjat ja niihin liittyvät oheismateriaalit KL-Kuntahankinnat Oy Sopimusohje 1 Sisällysluettelo 1. Sopimuskausi ja kohde... 2 2. Toimittaja... 2 3. Hinnoittelu... 2 4. Tilaaminen ja toimitus... 3 4.1. Toimitusehto- ja aika... 4 4.2. Toimituksen

Lisätiedot

KL-Kuntahankinnat Oy. Sopimusohje. Koulu-ja askartelutarvikkeet KLKH132

KL-Kuntahankinnat Oy. Sopimusohje. Koulu-ja askartelutarvikkeet KLKH132 KL-Kuntahankinnat Oy Sopimusohje 1 Sisällysluettelo 1. Sopimuskausi ja kohde... 2 2. Toimittaja... 2 3. Hinnoittelu... 2 4. Tilaaminen ja toimitus... 2 4.1. Toimitusehto- ja aika... 3 4.2. Toimituksen

Lisätiedot

Sopimusohje. Sisällysluettelo. KL-Kuntahankinnat Oy. Lehtitilaukset 2016-2019, KLKH99

Sopimusohje. Sisällysluettelo. KL-Kuntahankinnat Oy. Lehtitilaukset 2016-2019, KLKH99 KL-Kuntahankinnat Oy Sopimusohje Lehtitilaukset 2016-2019, KLKH99 Sisällysluettelo 1. Sopimuskausi ja kohde... 1 2. Toimittaja... 1 3. Hinnoittelu... 1 4. Tilaaminen ja toimitus... 1 5. Sopimushallinta...

Lisätiedot

KL-KUNTAHANKINNAT OY:N OPPIKIRJAT JA NIIHIN LIITTYVÄT OHEISMATERIAALIT PUITESOPIMUKSEN YLEISESITTELY

KL-KUNTAHANKINNAT OY:N OPPIKIRJAT JA NIIHIN LIITTYVÄT OHEISMATERIAALIT PUITESOPIMUKSEN YLEISESITTELY 1 (7) KL-KUNTAHANKINNAT OY:N OPPIKIRJAT JA NIIHIN LIITTYVÄT OHEISMATERIAALIT PUITESOPIMUKSEN YLEISESITTELY 2 (7) Sisällys 1. Puitesopimuksen sopimuskausi... 3 2. Sopimuksen sisältö... 3 3. Toimittaja...

Lisätiedot

Sopimusohje. Sisällysluettelo. KL-Kuntahankinnat Oy. Toimistotarvikkeet 2012 KLKH43

Sopimusohje. Sisällysluettelo. KL-Kuntahankinnat Oy. Toimistotarvikkeet 2012 KLKH43 KL-Kuntahankinnat Oy Sopimusohje Sisällysluettelo 1. Sopimuskausi ja kohde... 1 2. Toimittaja... 1 3. Hinnoittelu... 1 4. Tilaaminen ja toimitus... 2 5. Sopimushallinta... 3 6. Sitoutuminen... 4 7. Eksaitti...

Lisätiedot

Lupapiste-palvelujen Palvelusopimus

Lupapiste-palvelujen Palvelusopimus 2027/02.08.00.00.00/2016 Lupapiste-palvelujen Palvelusopimus Solita Oy Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki Åkerlundinkatu 11, 33100 Tampere Torikatu 18, 90100 Oulu 1060155-5 31.10.2016 2 (6) 1 SOPIMUSOSAPUOLET

Lisätiedot

Sopimusohje asiakkaille KLKH KALUSTEIDEN PUITESOPIMUKSEN SOPIMUSOHJE ASIAKKAILLE

Sopimusohje asiakkaille KLKH KALUSTEIDEN PUITESOPIMUKSEN SOPIMUSOHJE ASIAKKAILLE KALUSTEIDEN PUITESOPIMUKSEN SOPIMUSOHJE ASIAKKAILLE Sisällys 1. Puitesopimuksen sopimuskausi... 3 2. Sopimuksen sisältö... 3 3. Toimittaja... 3 4. Sopimukseen liittyminen ja asiakkaan yhteyshenkilö...

Lisätiedot

Puitesopimuksen yleisesittely KLKH612013 4.2.2014 KL-KUNTAHANKINNAT OY:N NESTEMÄISTEN POLTTOAINEIDEN SÄILIÖTOIMITUSTEN PUITESOPIMUKSEN YLEISESITTELY

Puitesopimuksen yleisesittely KLKH612013 4.2.2014 KL-KUNTAHANKINNAT OY:N NESTEMÄISTEN POLTTOAINEIDEN SÄILIÖTOIMITUSTEN PUITESOPIMUKSEN YLEISESITTELY KL-KUNTAHANKINNAT OY:N NESTEMÄISTEN POLTTOAINEIDEN SÄILIÖTOIMITUSTEN PUITESOPIMUKSEN YLEISESITTELY Sisällys 1. Puitesopimuksen sopimuskausi... 3 2. Sopimuksen sisältö... 3 3. Toimittaja... 3 4. Sopimukseen

Lisätiedot

Monitoimilaitteet ja niihin liittyvät palvelut. Sopimusnumero KLKH137

Monitoimilaitteet ja niihin liittyvät palvelut. Sopimusnumero KLKH137 Monitoimilaitteet ja niihin liittyvät palvelut Sopimusnumero KLKH137 Kohde Sopimuksen kohteena ovat monitoimilaitteet ja niihin liittyvät palvelut: Laitteet, ominaisuudet määritellään asiakastarpeen perusteella

Lisätiedot

Sopimusohje asiakkaille KLKH MAJOITUS- JA KOKOUSPALVELUIDEN SOPIMUSOHJE ASIAKKAILLE

Sopimusohje asiakkaille KLKH MAJOITUS- JA KOKOUSPALVELUIDEN SOPIMUSOHJE ASIAKKAILLE MAJOITUS- JA KOKOUSPALVELUIDEN SOPIMUSOHJE ASIAKKAILLE Sisällys 1. Puitesopimuksen sopimuskausi... 3 2. Sopimuksen sisältö... 3 3. Toimittaja... 3 4. Sopimukseen liittyminen ja asiakkaan yhteyshenkilö...

Lisätiedot

SOPIMUSOHJE: Lehtitilaukset 2016 2019

SOPIMUSOHJE: Lehtitilaukset 2016 2019 1 (7) SOPIMUSOHJE: Lehtitilaukset 2016 2019 2 (7) Sisällys 1. Puitesopimuksen sopimuskausi... 3 2. Sopimuksen sisältö... 3 3. Toimittaja... 3 5. Sopimukseen liittyminen... 4 6. Tilaaminen ja tilausjärjestelmä

Lisätiedot

Sopimusohje. Sisällysluettelo. KL-Kuntahankinnat Oy. Elintarvikkeet KLKH101

Sopimusohje. Sisällysluettelo. KL-Kuntahankinnat Oy. Elintarvikkeet KLKH101 KL-Kuntahankinnat Oy Sopimusohje Elintarvikkeet KLKH101 Sisällysluettelo 1. Sopimuskausi ja kohde... 1 2. Toimittaja... 1 3. Hinnoittelu... 1 4. Hinnanmuutokset... 1 5. Tilaaminen ja toimitus... 2 6. Sopimushallinta...

Lisätiedot

VISUAALISEN KOMMUNIKAATION PALVELURATKAISU - Asiakaspalveluratkaisu

VISUAALISEN KOMMUNIKAATION PALVELURATKAISU - Asiakaspalveluratkaisu VISUAALISEN KOMMUNIKAATION PALVELURATKAISU - Asiakaspalveluratkaisu ASIAKASKOHTAINEN PALVELUSOPIMUS 1 SOPIJAPUOLET Tampereen kaupunki (jäljempänä Asiakas) Y- tunnus: 0211675-2 Osoite: Tampereen kaupunki

Lisätiedot

KLKH148 Hotellien majoitus- ja kokouspalvelut

KLKH148 Hotellien majoitus- ja kokouspalvelut KLKH148 Hotellien majoitus- ja kokouspalvelut Sisällysluettelo 1. Sopimuksen kohde ja toimittajat... 1 2. Sopimuskausi... 1 3. Hinnat... 1 4. Varaaminen... 3 5. Laskutus... 5 6. Palveluista yleisesti...

Lisätiedot

Elintarvikkeiden yhteishankinta

Elintarvikkeiden yhteishankinta Elintarvikkeiden yhteishankinta 2016-2020 22.4.2015 Yleistä Sopimuskausi aikavälillä 1.2.2016-31.1.2020 Yhteiskilpailutuksen tavoitteena oli hinta- ja prosessisäästöt ottaen huomioon tuotelaatu ja ravitsemustekijät

Lisätiedot

Tietoturvaohjelmistot ja palvelut Sopimusnumero KLKH121

Tietoturvaohjelmistot ja palvelut Sopimusnumero KLKH121 Tietoturvaohjelmistot ja palvelut 2017-2021 Sopimusnumero KLKH121 Kohde Puitesopimuksen sisältämillä tietoturvaohjelmistoilla ja palveluilla tarkoitetaan ensisijaisesti haittaohjelmistojen torjuntaan tarkoitettuja

Lisätiedot

1.1 Kangasniemen kunta (y-tunnus ), osoite: Otto Mannisentie 2. Tilaajan laskutusosoite: Verkkolaskuosoite: Laskuviite:

1.1 Kangasniemen kunta (y-tunnus ), osoite: Otto Mannisentie 2. Tilaajan laskutusosoite: Verkkolaskuosoite: Laskuviite: 1 SOPIJAPUOLET 1.1 Kangasniemen kunta (y-tunnus 0164690-3), osoite: Otto Mannisentie 2 1.2 51200 Kangasniemi ( Tilaaja ) Tilaajan laskutusosoite: Verkkolaskuosoite: Laskuviite: ja 1.3 Kuntien Tiera Oy

Lisätiedot

ICT-projektipäällikköpalvelut

ICT-projektipäällikköpalvelut ICT-projektipäällikköpalvelut Hyödyt: Ammattimaista osaamista kilpailutetun puitejärjestelyn kautta. Kilpailutetut perushinnat. Toimittaja: Sopimuksilla 10 osaavaa toimijaa. Tarkempi lista sivulla 4. Sopimusaika:

Lisätiedot

Teleoperaattoripalvelut. Sopimusnumero KLKH138

Teleoperaattoripalvelut. Sopimusnumero KLKH138 Teleoperaattoripalvelut Sopimusnumero KLKH138 Kohde Sopimuksen kohteena ovat teleoperaattoripalvelut: Matkapuhelinverkon liittymät, liikenne ja mobiilidata Välitys- ja informaatiojärjestelmät Tavoitettavuuspalvelut

Lisätiedot

Sähköenergia ja salkunhallintapalvelu. Sopimusnumero KLKH162

Sähköenergia ja salkunhallintapalvelu. Sopimusnumero KLKH162 Sähköenergia ja salkunhallintapalvelu Sopimusnumero KLKH162 HUOM. yllä oleva Liittymislomake (Sitoumuslomake) pdf-muodossa on vain MALLI. Liity hankintaan täällä. Yleistä Tämä on alustava esittely ja yksityiskohdat

Lisätiedot

Teleoperaattoripalvelut. Sopimusnumero KLKH138

Teleoperaattoripalvelut. Sopimusnumero KLKH138 Teleoperaattoripalvelut Sopimusnumero KLKH138 Kohde Sopimuksen kohteena ovat teleoperaattoripalvelut: Matkapuhelinverkon liittymät, liikenne ja mobiilidata Välitys- ja informaatiojärjestelmät Tavoitettavuuspalvelut

Lisätiedot

Siilinjärven kunta. Leasingsopimus (limiitti) LC

Siilinjärven kunta. Leasingsopimus (limiitti) LC Siilinjärven kunta Leasingsopimus (limiitti) 072821-LC01-000-000 3 Step IT Oy (jäljempänä Vuokralleantaja ), Y-tunnus 2161942-7, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki, vuokraa Vuokralleottajalle tämän sopimuksen

Lisätiedot

Sopimusohje asiakkaille KLKH KALUSTEIDEN PUITESOPIMUKSEN SOPIMUSOHJE ASIAKKAILLE

Sopimusohje asiakkaille KLKH KALUSTEIDEN PUITESOPIMUKSEN SOPIMUSOHJE ASIAKKAILLE KALUSTEIDEN PUITESOPIMUKSEN SOPIMUSOHJE ASIAKKAILLE Sisällys 1. Puitesopimuksen sopimuskausi... 3 2. Sopimuksen sisältö... 3 3. Toimittaja... 3 4. Sopimukseen liittyminen ja asiakkaan yhteyshenkilö...

Lisätiedot

Puitesopimus - Saimaan talous ja tieto

Puitesopimus - Saimaan talous ja tieto Kaupunginhallitus 28.5.2018 Liite 1 209 - Saimaan talous ja tieto Oy:n toimittamista asiantuntija-, projekti- ja jatkuvista palveluista Mikkelin kaupunki 20.6.2018 Asiakas: Mikkelin kaupunki Sivu 1 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan ja Suomen Maatalouden Laskentakeskus Oy:n välillä.

Lisätiedot

SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: Sosiaali- ja terveysjohtaja Juha Sandberg

SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: Sosiaali- ja terveysjohtaja Juha Sandberg Medbit Oy 1 SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT-12-2014 1 SOPIJAPUOLET Tilaaja: Raision sosiaali- ja terveyskeskus Y- tunnus: 0204428-5 Osoite: PL 100, 20201 RAISIO Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

It-laitteet ja niihin liittyvät palvelut. Sopimusnumero KLKH124

It-laitteet ja niihin liittyvät palvelut. Sopimusnumero KLKH124 It-laitteet ja niihin liittyvät palvelut Sopimusnumero KLKH124 Kohde Kilpailutuksen kohteena ovat IT-laitteet (ei palveluna) jaettuna tuotealueisiin, toimitukset koko Suomen alueelle Tietokoneet ja näytöt

Lisätiedot

Sopimus koskee Nurmijärven kunnan kouluterveydenhuollon tarvitsemia optikon ja silmälääkärin suorittamia näöntutkimuspalveluja.

Sopimus koskee Nurmijärven kunnan kouluterveydenhuollon tarvitsemia optikon ja silmälääkärin suorittamia näöntutkimuspalveluja. SOPIMUS NÄÖNTUTKIMUSPALVELUN HANKINNASTA KOULUTERVEYDENHUOLTOON 1. Sopijaosapuolet Tilaaja: Nurmijärven kunta Keskustie 2 B/PL 37 01901 Nurmijärvi Y-tunnus: 9014643-2 Yhteyshenkilöt: Sopimusasiat: hankintajohtaja

Lisätiedot

Kilpailutusjärjestelmä

Kilpailutusjärjestelmä Kilpailutusjärjestelmä j Tahokkaat julkiset hankinnat Kuntamarkkinat 12. 13.9.2012 Mikael Vakkari, neuvotteleva virkamies i Valtiovarainministeriö, JulkICT / YRO Julkiset hankinnat EU: Älykkään, kestävän

Lisätiedot

KLKH30 IT-asiantuntijapalvelut

KLKH30 IT-asiantuntijapalvelut KLKH30 IT-asiantuntijapalvelut Kohde: IT-asiantuntijapalvelut. Neljä erillistä palvelualuetta. Puitesopimukseen sitoutuminen mahdollista hankekohtaisesti Hankintalain kynnysarvon (30.000 euroa) ylittävissä

Lisätiedot

SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA

SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA 1 (5) SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Tilaajan yhteyshenkilö Toimittaja: Y-tunnus: Toimittajan yhteyshenkilö 2. Sovellettavat

Lisätiedot

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan

Lisätiedot

Kuntarahoitus Leasing vaihtoehtoinen rahoitusmuoto Karl Lintukangas

Kuntarahoitus Leasing vaihtoehtoinen rahoitusmuoto Karl Lintukangas Kuntarahoitus Leasing vaihtoehtoinen rahoitusmuoto Karl Lintukangas 1 Rahoitusleasing yleistä 2 Investointi Rahoitusleasingin peruskäsitteet Sopimuskauden jälkeiset vaihtoehdot: Lunastus Sopimuksen jatkaminen

Lisätiedot

(Vaatteet, jalkineet, matkalaukkutuotteet ja tarvikkeet) Puhelin Telefax Internet

(Vaatteet, jalkineet, matkalaukkutuotteet ja tarvikkeet) Puhelin Telefax  Internet 56409 30.03.2016 1/13 56409 1. : Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Hankinnan tunniste- tai viitenumero: 56409 Hankinnan kuvaus: 1.6.2016-31.12.2018. 8.4.2016

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus

Lisätiedot

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut Asiantuntijapalvelut SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 2 1.1 Soveltaminen... 2 1.2 Työmenetelmät... 2 2 TOIMITTAJAN VELVOLLISUUDET... 2 2.1 Yleistä... 2 2.2 Tiedottaminen palvelun edistymisestä... 2 3 TILAAJAN

Lisätiedot

Rahoituslaitokset LEASINGRAHOITUKSEN PUITESOPIMUS

Rahoituslaitokset LEASINGRAHOITUKSEN PUITESOPIMUS Rahoituslaitokset LEASINGRAHOITUKSEN PUITESOPIMUS Hankintayksikkö Tarjouksen kohde Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä Tarjouspyyntö koskee Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon

Lisätiedot

Palvelimet, verkon laitteet, tallennus- ja varmistusratkaisut Sopimusnumero KLKH107

Palvelimet, verkon laitteet, tallennus- ja varmistusratkaisut Sopimusnumero KLKH107 Palvelimet, verkon laitteet, tallennus- ja varmistusratkaisut 2017-2021 Sopimusnumero KLKH107 Kohde Kilpailutuksen kohteena IT-laitteet (ei palveluna) jaettuna tuotealueisiin, toimitukset koko Suomen alueelle

Lisätiedot

2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen

2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen Sopimusehdot 1. Osapuolet Aditro Oy ja Asiakas. Jatkossa Aditro Oy = Toimittaja. 2. Sopimuksen kohde 2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen Sopimuksen kohteena ovat Toimittajan

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS: PUHDISTAMOLIETTEEN KUIVAUKSEN LAITEHANKINTA. Molemmat Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet

SOPIMUSLUONNOS: PUHDISTAMOLIETTEEN KUIVAUKSEN LAITEHANKINTA. Molemmat Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet LIITE 7: Sopimusluonnos 0(5) SOPIMUSLUONNOS: PUHDISTAMOLIETTEEN KUIVAUKSEN LAITEHANKINTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: Toimittaja:

Lisätiedot

PUITESOPIMUS KEMIJÄRVEN KAUPUNGIN JÄRJESTÄMISVELVOLLISUUDEN PIIRIIN KUULUVIEN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUJEN TUOTTAMISESTA

PUITESOPIMUS KEMIJÄRVEN KAUPUNGIN JÄRJESTÄMISVELVOLLISUUDEN PIIRIIN KUULUVIEN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUJEN TUOTTAMISESTA LUONNOS 2.12.2015 PUITESOPIMUS KEMIJÄRVEN KAUPUNGIN JÄRJESTÄMISVELVOLLISUUDEN PIIRIIN KUULUVIEN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUJEN TUOTTAMISESTA 1 OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja Kemijärven kaupunki (jäljempänä

Lisätiedot

Ohjelmiston myynti- ja toimitussopimus

Ohjelmiston myynti- ja toimitussopimus 2017 Ohjelmiston myynti- ja toimitussopimus Jyrki Autio 2 Ohjelmiston myynti- ja toimitussopimus SOPIJAOSAPUOLET TOIMITTAJA Osoite: Teknobulevardi 3-5, PL 35 Postinumero- ja toimipaikka 01530 Vantaa Y-tunnus:

Lisätiedot

IT-asiantuntijapalvelut

IT-asiantuntijapalvelut IT-asiantuntijapalvelut Hyödyt: Laaja määrä osaamista kilpailutetun puitejärjestelyn kautta Kilpailutetut perushinnat Toimittaja: Sopimuksilla yli 20 osaavaa toimijaa. Tarkempi lista sivulla 4 Sopimusaika:

Lisätiedot

KLKH 104 Toimistotarvikkeet 2016-2020

KLKH 104 Toimistotarvikkeet 2016-2020 KLKH 104 Toimistotarvikkeet 2016-2020 Projektitiivistelmä Hankinta-asiantuntija Martti Lappalainen martti.lappalainen@kuntahankinnat.fi 050 400 8462 Nykyinen sopimus Sopimusnumero KLKH43 ( jatketaan maalis-

Lisätiedot

It-laitteet ja niihin liittyvät palvelut. Sopimusnumero KLKH124

It-laitteet ja niihin liittyvät palvelut. Sopimusnumero KLKH124 It-laitteet ja niihin liittyvät palvelut Sopimusnumero KLKH124 Kohde Kilpailutuksen kohteena ovat IT-laitteet (ei palveluna) jaettuna tuotealueisiin, toimitukset koko Suomen alueelle. HUOM!?It-laitteiden

Lisätiedot

PUITESOPIMUS LÄHIJUNALIIKENTEEN KILPAILUTUSMATERIAALIEN KÄÄNNÖSPALVELUN HANKINNASTA

PUITESOPIMUS LÄHIJUNALIIKENTEEN KILPAILUTUSMATERIAALIEN KÄÄNNÖSPALVELUN HANKINNASTA SOPIMUSLUONNOS 1 (8) PUITESOPIMUS LÄHIJUNALIIKENTEEN KILPAILUTUSMATERIAALIEN KÄÄNNÖSPALVELUN HANKINNASTA 1 Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä (HSL) Opastinsilta 6 A 00520 Helsinki

Lisätiedot

Sopimus jatkuvista palveluista

Sopimus jatkuvista palveluista Sopimus jatkuvista ja Istekki Oy:n välillä Toimittajan dokumentinhallintajärjestelmässä tämä sopimus on yksilöity tunnisteella: 201v/nn Versio: 0.6 2 (7) Versio Päivä Laatija(t)

Lisätiedot

1 Ostolaskupalvelu...2

1 Ostolaskupalvelu...2 Palvelukuvaus Luottamuksellinen 1 (6) 7.8.2014 Heeros Pääkäyttäjäpalvelun palvelukuvaus SISÄLLYSLUETTELO 1 Ostolaskupalvelu...2 1.1 Yleiskuvaus... 2 1.2 Paperilaskujen vastaanotto ja skannaus... 2 1.3

Lisätiedot

Palvelusopimus turva-auttajakäyntipalvelusta

Palvelusopimus turva-auttajakäyntipalvelusta 1 Palvelusopimus turva-auttajakäyntipalvelusta 1. Sopijaosapuolet Tilaaja: Liedon kunta, jäljempänä Tilaaja Yhteyshenkilö: Toimittaja: jäljempänä Toimittaja Yhteyshenkilö: 2. Sopimuksen tausta ja tavoitteet

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUS 1(5) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO HEL

HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUS 1(5) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO HEL HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUS 1(5) VALLILAN TYÖ- JA VALMENNUSKESKUKSEN ATERIAPALVELUT SEMPATIK OY:ltä 1 SOPIJAPUOLET Helsingin kaupunki (Tilaaja) Helsingin kaupunki Sosiaali- ja terveysvirasto PL 6000, 00099

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT

SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT LIITE 2 SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT Tilaaja: Vaihtoehtoisesti: Sipoon kunta PL 7 04131 Sipoo Y-tunnus: 0203533-8 Helena Räsänen, palvelujohtaja

Lisätiedot

SOPIMUSMALLI, JONKA EHTOIHIN TARJOAJAN ON SITOUDUTTAVA, LOPULLINEN SOPIMUS VOI TARKENTUA.

SOPIMUSMALLI, JONKA EHTOIHIN TARJOAJAN ON SITOUDUTTAVA, LOPULLINEN SOPIMUS VOI TARKENTUA. LIITE 6.1 SOPIMUSMALLI, JONKA EHTOIHIN TARJOAJAN ON SITOUDUTTAVA, LOPULLINEN SOPIMUS VOI TARKENTUA. PUITEJÄRJESTELYSOPIMUS MAJOITUS- JA RAVITSEMISPALVELUIDEN HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Hankintasopimusluonnos Liite1

Helsingin kaupunki Hankintasopimusluonnos Liite1 xx.xx.20xx 1 1 Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) PL 6000 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6 Palveluntuottaja Yrityksen nimi Osoite: xxxx Y-tunnus 2 Yhteyshenkilöt Tilaaja: Sopimusasiat:

Lisätiedot

It-laitteet ja niihin liittyvät palvelut Sopimusnumero KLKH124

It-laitteet ja niihin liittyvät palvelut Sopimusnumero KLKH124 It-laitteet ja niihin liittyvät palvelut 2017 - Sopimusnumero KLKH124 Kohde Kilpailutuksen kohteena ovat IT-laitteet (ei palveluna) jaettuna tuotealueisiin, toimitukset koko Suomen alueelle. HUOM!?It-laitteiden

Lisätiedot

SOPIMUS ELINTARVIKKEIDEN HANKINNASTA

SOPIMUS ELINTARVIKKEIDEN HANKINNASTA 1 Keuruun kaupunki Mänttä-Vilppulan kaupunki Multian kunta SOPIMUS ELINTARVIKKEIDEN HANKINNASTA 1. Sopijapuolet Asiakas Keuruun kaupunki Tekniset palvelut / Tukipalvelut xxxxxxxx Y-tunnus 0208388-2 Multiantie

Lisätiedot

1 Ostolaskupalvelu... 2

1 Ostolaskupalvelu... 2 Palvelukuvaus Luottamuksellinen 1 (7) 01.01.2017 Heeros Pääkäyttäjäpalvelun palvelukuvaus SISÄLLYSLUETTELO 1 Ostolaskupalvelu... 2 1.1 Yleiskuvaus... 2 1.2 Paperilaskujen vastaanotto ja skannaus... 2 1.3

Lisätiedot

Datahub webinaarit Sopimusten ilmoitus

Datahub webinaarit Sopimusten ilmoitus Datahub webinaarit 2017 Sopimusten ilmoitus 29.3.2017 Kouluttaja marjut.puukangas@fingrid.fi p. 030 395 5292 Avustamassa Kerttu Korpelainen kerttu.korpelainen@fingrid.fi p. 030 395 5238 2 Webinaarin eteneminen

Lisätiedot

A. Lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, B. Perhekotihoitoa, C. Erityisyksikköhoitoa

A. Lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, B. Perhekotihoitoa, C. Erityisyksikköhoitoa Sopimus lastensuojelulain mukaisesta ympärivuorokautisesta hoidosta. 1. Sopijapuolet Tilaaja PL 85 45101 Kouvola Y-tunnus 0161075-9 Yhteyshenkilö Palvelupäällikkö Sanna-Riitta Junnonen PL 85 45101 Kouvola

Lisätiedot

Palvelusopimus. Meri-Lapin kuntapalvelut liikelaitoskuntayhtymä. Kemin kaupunki

Palvelusopimus. Meri-Lapin kuntapalvelut liikelaitoskuntayhtymä. Kemin kaupunki Palvelusopimus Meri-Lapin kuntapalvelut liikelaitoskuntayhtymä Kemin kaupunki 1.8.2014 ATERIAPALVELUSOPIMUS 2 (8) Sisällysluettelo: 1 SOPIMUKSEN OSAPUOLET... 3 2 SOPIMUKSEN KOHDE... 3 3 SOPIMUSASIAKIRJAT

Lisätiedot

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus 1 TARJOUSPYYNTÖ OMPELUKONEIDEN JA SAUMUREIDEN KORJAUS- JA HUOLTOPALVELUISTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunta pyytää tarjoustanne kunnan eri toimipisteisiin hankittujen ompelukoneiden

Lisätiedot

Sote ICT - yhteishankintamalleja. Tapio Koivisto ICT-hankintapäällikkö KL-Kuntahankinnat Oy

Sote ICT - yhteishankintamalleja. Tapio Koivisto ICT-hankintapäällikkö KL-Kuntahankinnat Oy Sote ICT - yhteishankintamalleja Tapio Koivisto ICT-hankintapäällikkö KL-Kuntahankinnat Oy Kuntahankinnat, kunta-alan yhteishankintayksikkö Julkiset ICT-hankinnat Sote ICT -yhteishankinnat Esimerkkejä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA. Hankinta Perusturvapalvelut

TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA. Hankinta Perusturvapalvelut TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA Mäntsälän kunta/mustijoen perusturva pyytää tarjoustanne kotihoidon kauppapalvelun hankinnasta tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1. Sopimuskausi

Lisätiedot

SOPIMUS HANKINTAYHTEISTYÖSTÄ (raamisopimus) Kirkon keskusrahasto/kirkkohallitus KL-Kuntahankinnat Oy X:n seurakunta tai muu kirkon organisaatio

SOPIMUS HANKINTAYHTEISTYÖSTÄ (raamisopimus) Kirkon keskusrahasto/kirkkohallitus KL-Kuntahankinnat Oy X:n seurakunta tai muu kirkon organisaatio SOPIMUS HANKINTAYHTEISTYÖSTÄ (raamisopimus) Kirkon keskusrahasto/kirkkohallitus KL-Kuntahankinnat Oy X:n seurakunta tai muu kirkon organisaatio 2 1. Osapuolet 1. KL-Kuntahankinnat Oy (Kuntahankinnat) Y

Lisätiedot

Palvelusopimus. joukkoliikenteen lippu- ja maksujärjestelmään. liittymisestä

Palvelusopimus. joukkoliikenteen lippu- ja maksujärjestelmään. liittymisestä Palvelusopimus joukkoliikenteen lippu- ja maksujärjestelmään liittymisestä LUONNOS 05032015 Toimittaja TVV lippu- ja maksujärjestelmä Oy Y- tunnus 2560184-9 Bertel Jungin aukio 5 02600 ESPOO Toimittajan

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS Liite 3 1(6) OPETUSVIRASTO 15.4.2015

HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS Liite 3 1(6) OPETUSVIRASTO 15.4.2015 HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS Liite 3 1(6) SOPIMUSLUONNOS, ERIKOISIKKUNOIDEN PESUPALVELU 1. Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin kaupungin opetusvirasto, PL 3000, 00099 Helsingin kaupunki jäljempänä Tilaaja

Lisätiedot

PARAVANT REITTi-VARMENNUSPALVELU Yleinen palvelukuvaus

PARAVANT REITTi-VARMENNUSPALVELU Yleinen palvelukuvaus 1 (7) PARAVANT REITTi-VARMENNUSPALVELU Yleinen palvelukuvaus 18.04.2005 2 (7) Sisällysluettelo 1 REITTi -varmmennuspalvelun palvelukuvaus... 3 1.1 REITTi -varmennuspalvelu... 3 2 Tekninen toteutus... 4

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto 2 (8) Sisältö 1 SOPIJAPUOLET 4 1.1 Tilaaja 4 1.2 Toimittaja 4 2 SOPIMUKSEN KOHDE 4 3 ASIAKIRJAT 4 4 SOPIMUKSEN SYNTYMINEN JA KAUSI 5 5 ALIHANKKIJAT 5 6 PALVELUNTUOTTAJALLE MAKSETTAAVAT KORVAUKSET 5 7.1.

Lisätiedot

Julkishallinnon tietoturvatoimittaja 2013-2017

Julkishallinnon tietoturvatoimittaja 2013-2017 Julkishallinnon tietoturvatoimittaja 2013-2017 Decens - Sujuvaa yhteistyötä Decens on ICT palvelutoimittaja Perustettu vuonna 2008 Päätoimipaikka on Tampere Yrityksessä työskentelee n. 70 henkilöä Toimipisteet:

Lisätiedot

Sopimus Nurmeksen kaupungin, Lieksan kaupungin, Juukan kunnan ja Valtimon kunnan kuntarakenneselvitys

Sopimus Nurmeksen kaupungin, Lieksan kaupungin, Juukan kunnan ja Valtimon kunnan kuntarakenneselvitys Sopimus Nurmeksen kaupungin, Lieksan kaupungin, Juukan kunnan ja Valtimon kunnan kuntarakenneselvitys 28.11.2013 FCG KONSULTOINTI OY 26.11.2013 P23155 Kuntarakenneselvitys 2 Sisällys 1. Sopijapuolet...

Lisätiedot

Turvapuhelinpalvelu Sopimusnumero KLKH91

Turvapuhelinpalvelu Sopimusnumero KLKH91 Turvapuhelinpalvelu 2015-2019 Sopimusnumero KLKH91 Kohde Peruspalvelu Hälytyspäivystys- sekä hälytystenvastaanottopalvelu vuoden jokaisena päivänä 24h/vrk Hälytystehtävien edelleenvälitys Asiakkaan määrityksen

Lisätiedot

Fivaldi laskutusliittymä

Fivaldi laskutusliittymä Päiväys: 25.6.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Sisällysluettelo 1 Liittymän käyttöönotto... 3 1.1 Liittymän aktivointi... 3 1.2 Asiakasnumeroinnin toteutus VallueFramessa... 3 1.3 Asiakastietojen määrittely

Lisätiedot

1 (5) SOPIMUS Kansalaisen osallistumisympäristön kysely- ja lausumispalvelun konsulttityö

1 (5) SOPIMUS Kansalaisen osallistumisympäristön kysely- ja lausumispalvelun konsulttityö 1 (5) SOPIMUS Kansalaisen osallistumisympäristön kysely- ja lausumispalvelun konsulttityö PROJEKTINHALLINTAPALVELUT 1 SOPIJAPUOLET Asiakas Oikeusministeriö, demokratia- ja kieliasioiden yksikkö Y- tunnus

Lisätiedot

1. Sopijapuolet. Tilaaja: Sastamalan kaupunki Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut PL 23, Sastamala

1. Sopijapuolet. Tilaaja: Sastamalan kaupunki Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut PL 23, Sastamala 5a. Sopimusluonnos vakituisesta hammaslääkäripalvelusta Sopimus hammaslääkäripalveluiden tuottamisesta 1. Sopijapuolet Tilaaja: Sastamalan kaupunki Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut PL 23,

Lisätiedot

14.12.2011 POLTTOAINEIDEN HANKINTA YLÄ-SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄLLE. Kyseessä on EU-kynnysarvon ylittävä hankinta.

14.12.2011 POLTTOAINEIDEN HANKINTA YLÄ-SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄLLE. Kyseessä on EU-kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) POLTTOAINEIDEN HANKINTA YLÄ-SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄLLE Pyydämme tarjoustanne tarjouspyynnössä olevan erittelyn mukaisista polttoaineista. Kyseessä on EU-kynnysarvon ylittävä hankinta.

Lisätiedot

E-kirjat, e-äänikirjat ja niiden lainausalusta yleisille kirjastoille Sopimusnumero KLKH150

E-kirjat, e-äänikirjat ja niiden lainausalusta yleisille kirjastoille Sopimusnumero KLKH150 E-kirjat, e-äänikirjat ja niiden lainausalusta yleisille kirjastoille 2018-2022 Sopimusnumero KLKH150 Kilpailutus ja sopimus tulee sisältämään seuraavat osa-alueet: E-kirjojen ja e-äänikirjojen lainausalusta,

Lisätiedot

SASTAMALAN RUOKA- JA PUHTAUSPALVELUT OY

SASTAMALAN RUOKA- JA PUHTAUSPALVELUT OY Palvelusopimus SASTAMALAN RUOKA- JA PUHTAUSPALVELUT OY Hoitokatu 6 A, PL 23, 38200 Sastamala, www.servi.fi etunimi.sukunimi@servi.fi, Y-tunnus: 2414170-5 Sisällys 1. Sopijapuolet... 3 2. Määritelmät...

Lisätiedot

SOPIMUS SÄHKÖNTOIMITUKSESTA

SOPIMUS SÄHKÖNTOIMITUKSESTA SOPIMUS SÄHKÖNTOIMITUKSESTA 1. Sopimusosapuolet Nimi Oulun Sähkönmyynti Oy Lähiosoite PL 116 Postitoimipaikka 90101 OULU Puhelinnumero (08) 5584 3200 Telefax-numero (08) 5584 3353 Y-tunnus 1703296-5 Yhteyshenkilöt

Lisätiedot

Kalusteet. Sopimusnumero KLKH136

Kalusteet. Sopimusnumero KLKH136 Kalusteet Sopimusnumero KLKH136 Liittyminen kilpailutukseen 28.2.2018 mennessä Katso kilpailutuksen esittelyvideo Kohde Kuntahankinnat kilpailuttaa uutta kalusteiden puitesopimusta. Sopimuksen esittely

Lisätiedot

Asiakas- ja potilastietojärjestelmän (APTJ) kilpailutus

Asiakas- ja potilastietojärjestelmän (APTJ) kilpailutus Asiakas- ja potilastietojärjestelmän (APTJ) kilpailutus Juhani Paavilainen ICT-projektipäällikkö Uusi sairaala Nova hanke Keski-Suomen sairaanhoitopiiri Juhani Paavilainen 03.05.2017 Suunniteltu aikataulu?

Lisätiedot

SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA

SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA LIITE 5A SOPIMUS SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Jyväskylän yliopisto Pl 35 40014 Jyväskylän yliopisto (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

SOPIMUS luonnos 1 (5).18.2015

SOPIMUS luonnos 1 (5).18.2015 SOPIMUS luonnos 1 (5) Turku Touring Oy:n opastetut kiertoajelut Koiramäen lasten kaupunkikerros ja Turku sightseeing 1. Sopijapuolet Palveluntuottaja: Osoite Y-tunnus: Yhteyshenkilö: ja Tilaaja: Turku

Lisätiedot

Kalusteet. Sopimusnumero KLKH136

Kalusteet. Sopimusnumero KLKH136 Kalusteet Sopimusnumero KLKH136 Liittyminen kilpailutukseen 19.1.2018 mennessä Katso kilpailutuksen esittelyvideo Kohde Kuntahankinnat kilpailuttaa uutta kalusteiden puitesopimusta. Sopimuksen esittely

Lisätiedot

KLKH70 Terveydenhuollon tarvikkeet

KLKH70 Terveydenhuollon tarvikkeet Kohde: Kaikki ne perushoitotarvikkeet, jotka sisältyvät seuraaviin Sailab tuoteryhmiin: BA16 Suonikanyylit/tarvikkeet BA18 Nesteen-/verensiirto Lääkkeensekoitus/anto BB01 Avannehoitotarvikkeet BB05 Diabetestarvikkeet

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Viranhaltijapäätös 1 (5) Hallintojohtaja Hankintapäätös

Kirkkonummen kunta Viranhaltijapäätös 1 (5) Hallintojohtaja Hankintapäätös Kirkkonummen kunta Viranhaltijapäätös 1 (5) KIRDno-2017-1162 Sitoutuminen KL-Kuntahankinnat Oy:n kilpailutukseen ja puitesopimukseen Toimistopaperit KLKH 135 Kirkkonummen kunta liittyi hallintojohtajan

Lisätiedot

PUI TESOPIMUS. Saimaan Tuki palvelut Oy: n Lappeenrannan kaupungille tuottamista ruoka-, laitos-, tekstiili- ja kiinteistöjen kunnossapitopalveluista.

PUI TESOPIMUS. Saimaan Tuki palvelut Oy: n Lappeenrannan kaupungille tuottamista ruoka-, laitos-, tekstiili- ja kiinteistöjen kunnossapitopalveluista. 1(5) PUI TESOPIMUS Saimaan Tuki palvelut Oy: n Lappeenrannan kaupungille tuottamista ruoka-, laitos-, tekstiili- ja kiinteistöjen kunnossapitopalveluista. xx.04.2015 Saimaan Tukipalvelut Oy Tullitie 7

Lisätiedot

Tähtikuitu Oy Yritystuotteet

Tähtikuitu Oy Yritystuotteet Tähtikuitu Oy Yritystuotteet Palvelukuvaukset ja hinnasto Voimassa alkaen: 1.1.2014 TÄHTIKUITU OY PL 60, 99601 Sodankylä Puhelin: +358 40 764 8213 Y-tunnus: 42547673-4 sähköposti: etunimi.sukunimi@tahtikuitu.fi

Lisätiedot

Tilauksen kohteena olevan tuotteen ja/tai palvelun toimitus. Asiakkaan antamien tietojen nojalla laadittu ehdotus hankinnan ehdoista.

Tilauksen kohteena olevan tuotteen ja/tai palvelun toimitus. Asiakkaan antamien tietojen nojalla laadittu ehdotus hankinnan ehdoista. Yleiset sopimusehdot 1 Määritelmät Nämä ovat DC Net Works Oy:n (jäljempänä Toimittaja) tuottamissa hankintapalveluissa käytetyt yleiset sopimusehdot. Sopimus syntyy Tilaajan ja Toimittajan välillä Tilaajan

Lisätiedot

SOPIMUS [...] PALVELUSTA

SOPIMUS [...] PALVELUSTA Julkisen hallinnon IT- hankintojen sopimusehdot (JIT 2007) 1 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [JHS 166

Lisätiedot

PALVELUSOPIMUS, ELINKAARENHALLINTAPALVELUT KLKH 130 (v. 5/18) SA

PALVELUSOPIMUS, ELINKAARENHALLINTAPALVELUT KLKH 130 (v. 5/18) SA PALVELUSOPIMUS, ELINKAARENHALLINTAPALVELUT KLKH 130 (v. 5/18) 000000-SA00-000-000 1. Osapuolet Asiakkaan nimi (jäljempänä Asiakas ) Virtain kaupunki Postiosoite Virtaintie 26 Y-tunnus 0206333-9 Postinumero

Lisätiedot

Yritys (jäljempänä Toimittaja) Osoite Y-tunnus. Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot

Yritys (jäljempänä Toimittaja) Osoite Y-tunnus. Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 3 1 (7) Toimistotyön ergonomiatuotteiden hankinta 1. Sopijaosapuolet Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas) Hankintapalvelut PL 640 Y-tunnus 0101263-6 2. Sopimuksen yhteyshenkilöt:

Lisätiedot

Monitoimilaitteet ja niihin liittyvät palvelut Sopimusnumero KLKH137

Monitoimilaitteet ja niihin liittyvät palvelut Sopimusnumero KLKH137 Monitoimilaitteet ja niihin liittyvät palvelut 2018-2022 Sopimusnumero KLKH137 Kilpailutuksen kohteena ovat monitoimilaitteet ja niihin liittyvät palvelut, toimitukset koko Suomen alueelle. Puitesopimukseen

Lisätiedot

Käyttöohje asiakkaalle versio Tieto ohjaa tekoja.

Käyttöohje asiakkaalle versio Tieto ohjaa tekoja. 1 Käyttöohje asiakkaalle versio 19.11.2018 Tieto ohjaa tekoja. 2 KIRJAUTUMINEN Siirry kirjautumissivulle osoitteessa www.sansiareena.fi SINULLA ON TUNNUKSET: - Käyttäjätunnus on sähköpostiosoite SINULLA

Lisätiedot

2. SOPIJAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Asiakas: Y-tunnus: Alv.rek Asiakkaan osoite: Asiakkaan yhteyshenkilö: Toimittaja: Y-tunnus: Alv.

2. SOPIJAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Asiakas: Y-tunnus: Alv.rek Asiakkaan osoite: Asiakkaan yhteyshenkilö: Toimittaja: Y-tunnus: Alv. IT2010 sopimusehdot LUONNOS 29.6.2009 OHJELMISTOJEN YLLÄPITOSOPIMUS 1. SOPIMUKSEN KOHDE Alla mainitut asiakas ja toimittaja ovat tehneet tässä sopimuksessa sovituin ehdoin sopimuksen ohjelmistojen ylläpidosta

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 4/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 4/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 4/2013 1 (5) 17 Sosiaali- ja terveysviraston jatkosopimus HEL-keskuspalveluista HEL 2013-002514 T 02 08 02 01 Päätösehdotus Esittelijä päättänee oikeuttaa sosiaali- ja terveysviraston

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2013 1 (6) 71 Sosiaali- ja terveysviraston jatkosopimus HEL-keskuspalveluista HEL 2013-002514 T 02 08 02 01 Päätös päätti oikeuttaa sosiaali- ja terveysviraston tekemään

Lisätiedot

Muutoksenhaku Muutoksenhaku hankintapäätökseen, yleisten töiden lautakunta Otteet Otteen liitteet

Muutoksenhaku Muutoksenhaku hankintapäätökseen, yleisten töiden lautakunta Otteet Otteen liitteet Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 5 päätti, että rakennusvirasto liittyy KL-Kuntahankinnat Oy:n puitesopimuksiin sekä päätti hankkia sopimustoimittaja Businessforum Oy:ltä palveluja, tuotteita ja koulutusta

Lisätiedot

Palvelimet, verkon laitteet, tallennus- ja varmistusratkaisut Sopimusnumero KLKH107

Palvelimet, verkon laitteet, tallennus- ja varmistusratkaisut Sopimusnumero KLKH107 Palvelimet, verkon laitteet, tallennus- ja varmistusratkaisut 2017-2021 Sopimusnumero KLKH107 Kohde Kilpailutuksen kohteena IT-laitteet (ei palveluna) jaettuna tuotealueisiin, toimitukset koko Suomen alueelle

Lisätiedot