Sopimusohje. Sisällysluettelo. KL-Kuntahankinnat Oy. Koulu- ja askartelutarvikkeet KLKH57

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sopimusohje. Sisällysluettelo. KL-Kuntahankinnat Oy. Koulu- ja askartelutarvikkeet KLKH57"

Transkriptio

1 KL-Kuntahankinnat Oy Sopimusohje Sisällysluettelo 1. Sopimuskausi ja kohde Toimittaja Hinnoittelu Tilaaminen ja toimitus Sopimushallinta Sitoutuminen Eksaitti Lisätietoja... 5

2 1 1. Sopimuskausi ja kohde Sopimus on väliaikainen hankintapäätöksestä tehdyn muutoksenhakuprosessin ajan. Sopimuskausi alkoi Asiakkaat voivat liittyä puitesopimuksen käyttäjiksi myös kesken sopimuskauden. Sopimuksen kohteena ovat koulu- ja askartelutarvikkeet asiakkaille. Paperituotteet, paperit, kopiopaperit, vihkot, kartongit Liimat, teipit ja kiinnitystarrat Kynät, kumit ja teroittimet Piirustustarvikkeet ja -välineet, värit ja liidut Askartelutarvikkeet, savet, kipsi, muovailuvahat, askartelumassat, lino- ja painolevyt, paperimassa- ja styroxpallot ym. Kirjamuovit, mapit, kansiot, muovi- ja kansiotaskut, sakset, luento- ja viestitaulut, pientarvikkeet, muut koulu- ja toimistotarvikkeet 2. Toimittaja Staples Finland Oy (Y-tunnus ) Heikkiläntie Helsinki Lauri Hietanen lauri.hietanen@staples.fi 3. Hinnoittelu Sopimushinnat koko tuotevalikoimalle. Hinnat perustuvat avoimeen hinnoitteluun ja sovittuihin myyntikatteisiin. Avoin hinnoittelumalli varmistaa oikean hintatason koko sopimuskaudeksi. Kilpailutettujen tuotteiden hinnasto löytyy Eksaitti-työtilasta 57 Koulu- ja askartelutarvikkeet. Vertailukorin ulkopuolisten tuotteiden hinnastot löytyvät myös Eksaitista. Perustoimituksen (1x/vuosi) ja lisätoimitusten osalta kuljetukset sisältyvät tuotteiden hintoihin. Toimittajan toimitusvaikeuksista johtuvien jälkitoimitusten kuljetuskustannukset maksaa toimittaja. Toimittajan ilmoittamat hinnat sisältävät kaikki kustannukset. Laskutuslisiä tai muita kuluja ei voi lisätä hintaan tai laskuttaa asiakkaalta erikseen.

3 2 4. Tilaaminen ja toimitus Asiakkaat tekevät tilauksen pääsääntöisesti Staplesin sähköisen kauppapaikan kautta ja poikkeustapauksissa puhelimitse tai sähköpostitse. Sähköisen kauppapaikan tunnukset asiakas voi pyytää Staplesin asiakaspalvelusta. Sähköposti: Puhelin: Koulutoimitusten tilausajankohdat ovat alustavasti seuraavat: Kevään toimituksille viimeinen tilauspäivä on o Valittavissa olevat toimitusviikot ovat ja syksyn toimitukset Syksyn toimituksille välillä tehdyt tilaukset o Valittavissa olevat toimitusviikot Tilausajankohdat tarkennetaan ja niistä tiedotetaan erikseen tammikuussa Toimitusehto- ja aika Toimitusehtona käytetään toimitettuna tilaajan nimeämän toimituspisteen sisätiloihin (TOP tilaajan nimeämä paikka Suomessa, Finnterms 2001). Perustilaustoimitukset tapahtuvat pääsääntöisesti touko-kesäkuun vaihteessa ja osa elokuun alussa ennen koulutyön alkua. Toimittaja ilmoittaa toimitusviikon vähintään kuukautta ennen toimitusta. Lisätilausten / täydennystilausten osalta toimitus tapahtuu tilauksesta laskettuna seitsemän (7) työpäivän kuluessa Toimituksen viivästyminen Jos toimittaja ei jostakin syystä pysty toimittamaan jotakin tilattua tuotetta, toimittaja toimittaa vähintään yhtä hyvän tuotteen alkuperäisen tuotteen hinnalla. Jälkitoimituksia pyritään välttämään ja niissä tapauksissa, kun ne ovat välttämättömiä, toimittaja vastaa kuljetuskustannuksista Laskutus- ja maksuehto Toimittaja laskuttaa Asiakasta Asiakkaan valinnan mukaisesti joko sähköisesti verkkolaskulla tai paperilaskulla. Laskussa tulee mainita ainakin seuraavat tiedot: asiakkaan nimi ja osoite, palveluiden/tuotteiden nimet, hinnat (alv eriteltynä), viitenumero sekä tilaus- /toimituspäivä. Viivästyskorko on laskun saapumishetkellä olevan korkolain mukainen. Toimittaja laskuttaa jälkikäteen suoraan asiakasta sopimukseen perustuvista toimituksista. Lasku erääntyy maksettavaksi 30 päivän kuluttua tuotteen hyväksytystä vastaanotosta tai laskun päiväyksestä, riippuen siitä kumpi ajankohta on myöhäisempi.

4 Reklamaatiot Asiakkaan tulee aina reklamoida toimittajalle, jos tuotteissa, palvelussa, toimituksissa tai laskutuksessa tapahtuu virheitä tai ne poikkeavat puitesopimuksesta sovitusta. Asiakkaan tulee lähettää tuotteeseen ja palveluun liittyvät reklamaatiot toimittajalle viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottamisesta ja / tai palvelun käyttämisestä. Toimittajalla on velvollisuus korjata reklamaatioiden syyt viipymättä sekä ilmoittaa tehdyistä korjaustoimenpiteistä asiakkaalle. Reklamaatiota tehdessä asiakkaan on aina selvästi ilmaistava toimittajalle, että kyseessä on reklamaatio. Kuntahankinnat suosittelee reklamaatioiden tekemistä kirjallisena sähköpostitse, koska näin reklamaatioita pystytään paremmin seuraamaan ja varmentamaan myöhemmin. Reklamaatioiden tekemiseen asiakkaat voivat käyttää myös Kuntahankintojen reklamaatiolomaketta, joka löytyy Eksaitin työtilasta 57 Koulu- ja askartelutarvikkeet. Jos vakavasta virheestä johtuvaan reklamaatioon ei saada vastausta, kannattaa reklamaatio lähettää saantitodistuskirjeenä, viedä itse toimittajalle ja luovuttaa kuittausta vastaan, tai toimittaa viime kädessä haastemiehen välityksellä. Näistä reklamaatioista tulee informoida myös KL-Kuntahankintoja Asiakasraportointi Toimittaja toimittaa erikseen pyydettäessä vuosiyhteenvedon asiakkaan kaikista toimituksista. 5. Sopimushallinta 5.1. Vuosikello Kuntahankinnat vastaa kaupallisesta, juridisesta ja operatiivisesta sopimushallinnasta ja toimittajayhteistyöstä koko sopimuskauden ajan. Kokouskäytännöt sovitaan yhdessä sopimustoimittajan kanssa käyttäen apuna mm. sopimuskohtaista vuosikelloa. Kalenterivuoden aikana pidetään 2-4 seurantapalaveria. Kuntahankinnoilla on käytössään vakioagenda ja palavereista laaditaan muistiot, jotka löytyvät Eksaitista. Käsiteltäviä asioita palavereissa ovat mm. asiakkuudet, ostot ja raportointi, asiakaspalautteet, seurantajakson aikana tehdyt asiakasreklamaatiot ja niiden johdosta tehdyt toimenpiteet, hinnoittelu ja hintojen tarkistukset, niiden perusteet, hintavertailut ja muut tarkistukset, toimitusvarmuus, palvelutasot, uudet tuotteet, kehityskohteet, markkinointi ja viestintä mm. uutiskirjeen jutut ja asiakastarinat, yhteiset tilaisuudet/tapahtumat, yhteystiedot, osapuolten kuulumiset, mahdolliset auditoinnit, asiakasohjeet. Ennen seurantapalavereita sopimusvalmistelija voi lähettää asiakkaille kyselyn, jossa selvitetään asiakkaille akuutteja asioita, joita halutaan ottaa esille tulevassa seurantapalaverissa. Sopimukseen on laadittu sopimushallintaa tukemaan vuosikello, josta ilmenee seurantaan liittyvät ajankohdat ja toimenpiteet esim. hinnan tarkistukset.

5 Asiakastyytyväisyys Tavoitteenamme on, että asiakastyytyväisyys kaikissa puitesopimuksissa olisi 4 asteikolla 1-5 mitattuna. Varmistamme kilpailutuksen ja sopimuskauden aikaisen asiakastyytyväisyyden lähettämällä säännöllisesti kerran tai kaksi kertaa vuodessa vakiomuotoisen kyselyn asiakasorganisaation nimetylle yhteyshenkilölle. Kyselyssä pyydetään arvioimaan sekä Kuntahankintoja että sopimustoimittajaa. Mikäli yhteyshenkilö ei itse käytä ao. sopimustuotetta tai palvelua, hänen tulee ohjata kysely niille, joilla on sopimuksesta käyttökokemusta. Saatuaan vastaukset yhteyshenkilö kokoaa saamansa palautteet ja vastaa kyselyyn. Palautteet ovat ensiarvoisen tärkeitä Kuntahankinnoille tehokkaan sopimushallinnan kannalta. Sopimusvastaava tutustuu palautteisiin ja seuraa niiden kehittymistä. Mikäli niissä on jotain poikkeavaa yleiseen linjaan verrattuna, asiaan puututaan. Palautteet lähetetään sopimustoimittajille ennen seurantapalavereita ja ne käydään tarkasti läpi yhteisissä palavereissa. Ennen palaveria sopimusvastaava voi vielä tarkistaa joitakin asioita yhteyshenkilöltä pikakyselyllä. 6. Sitoutuminen Ennen puitesopimuksen hyödyntämistä asiakkaan tulee sitoutua kirjallisesti puitesopimuksen käyttäjäksi. Sitoutuminen on tärkeää, koska se sitoo tehdyt hankinnat puitesopimusten ehtoihin. Sitoumuksella asiakas sitoutuu osallistumaan yhteishankintaan koko sopimuskauden ajaksi tai määräajaksi sopimuskautta sekä mahdollisen optiokauden ajaksi, hyödyntämään yhteishankintasopimusta tekemällä ostotilauksia, käyttämällä Tuotteita sekä olemaan tekemättä yhteishankinnan kohteen mukaisia hankintoja ohiostoina muilta toimittajilta. Sitoumuslomake löytyy Kuntahankintojen kotisivuilta osoitteesta Asiakkaan tulee toimittaa Kuntahankinnoille sitoumuslomake allekirjoitettuna. Allekirjoitettu sitoumuslomake lähetetään joko sähköpostitse osoitteeseen sitoumukset@kuntahankinnat.fi tai postitse osoitteeseen KL- Kuntahankinnat, Toinen Linja 14, Helsinki. Sitoutumisen jälkeen Kuntahankinnat lähettää asiakkaan yhteystiedot sopimustoimittajalle, jonka jälkeen toimittajan yhteyshenkilö ottaa yhteyttä asiakkaaseen. Asiakkaan yhteyshenkilöt saavat sopimuskauden aikana tärkeää tietoaesimerkiksi hintapäivityksistä ja mahdollisista sopimusmuutoksista. 7. Eksaitti Eksaitti on Kuntahankintojen, sopimustoimittajan ja asiakkaiden yhteinen sopimuskohtainen työtila, jota Kuntahankinnat ja joissakin tapauksissa toimittaja päivittävät sopimuskauden aikana. Eksaitista löytyvät mm. puitesopimus, sen liitteenä oleva tarjouspyyntö, sopimusseurantapalavereiden muistiot, sopimusohjeet, hinnastot, tuoteluettelot.

6 5 Kuntahankinnat antaa asiakkaalle käyttäjätunnukset ja niitä voi saada asiakkaan koosta riippuen 1-5. Sitoumuksessa mainittu yhteyshenkilö saa aina automaattisesti käyttäjätunnukset sitoumuksen käsittelyn yhteydessä. Tunnukset ja salasana lähetetään erillisellä sähköpostilla. 8. Lisätietoja Puitejärjestelyyn liittyvissä kysymyksissä pyydämme teitä olemaan ensisijaisesti yhteydessä Kuntahankintojen ja Staples Finland Oy:n yhteyshenkilöihin. KL-Kuntahankinnat Oy, Martti Lappalainen, puh , sähköposti: Staples Finland Oy, Lauri Hietanen, puh , sähköposti: Tuotekyselyt: Jonas Skand, puh , sähköposti: Muut asiat: Margareta Engblom, puh , sähköposti:

Sopimusohje. Sisällysluettelo. KL-Kuntahankinnat Oy. Oppikirjat ja niihin liittyvät oheismateriaalit KLKH75

Sopimusohje. Sisällysluettelo. KL-Kuntahankinnat Oy. Oppikirjat ja niihin liittyvät oheismateriaalit KLKH75 KL-Kuntahankinnat Oy Sopimusohje Sisällysluettelo 1. Sopimuskausi ja kohde... 1 2. Toimittaja... 1 3. Hinnoittelu... 1 4. Tilaaminen ja toimitus... 2 5. Sopimushallinta... 4 6. Sitoutuminen... 5 7. Eksaitti...

Lisätiedot

Sopimusohje. Sisällysluettelo. KL-Kuntahankinnat Oy. Toimistopaperit KLKH76

Sopimusohje. Sisällysluettelo. KL-Kuntahankinnat Oy. Toimistopaperit KLKH76 KL-Kuntahankinnat Oy Sopimusohje Sisällysluettelo 1. Sopimuskausi ja kohde... 1 2. Toimittaja... 1 3. Hinnoittelu... 1 4. Tilaaminen ja toimitus... 1 5. Sopimushallinta... 3 6. Sitoutuminen... 4 7. Eksaitti...

Lisätiedot

KL-Kuntahankinnat Oy. Sopimusohje. Koulu-ja askartelutarvikkeet KLKH132

KL-Kuntahankinnat Oy. Sopimusohje. Koulu-ja askartelutarvikkeet KLKH132 KL-Kuntahankinnat Oy Sopimusohje 1 Sisällysluettelo 1. Sopimuskausi ja kohde... 2 2. Toimittaja... 2 3. Hinnoittelu... 2 4. Tilaaminen ja toimitus... 2 4.1. Toimitusehto- ja aika... 3 4.2. Toimituksen

Lisätiedot

KL-Kuntahankinnat Oy. Sopimusohje. KLKH134 Oppikirjat ja niihin liittyvät oheismateriaalit

KL-Kuntahankinnat Oy. Sopimusohje. KLKH134 Oppikirjat ja niihin liittyvät oheismateriaalit KL-Kuntahankinnat Oy Sopimusohje 1 Sisällysluettelo 1. Sopimuskausi ja kohde... 2 2. Toimittaja... 2 3. Hinnoittelu... 2 4. Tilaaminen ja toimitus... 3 4.1. Toimitusehto- ja aika... 4 4.2. Toimituksen

Lisätiedot

ICT-laitteiden leasingrahoitus ja elinkaarenhallintapalvelut KLKH

ICT-laitteiden leasingrahoitus ja elinkaarenhallintapalvelut KLKH KL-Kuntahankinnat Oy Sopimusohje ICT-laitteiden leasingrahoitus ja elinkaarenhallintapalvelut KLKH1302018 Sisällysluettelo 1. Sopimuskausi ja kohde... 1 2. Asiakaskohtaiset sopimukset... 1 3. Toimittaja...

Lisätiedot

KL-KUNTAHANKINNAT OY:N OPPIKIRJAT JA NIIHIN LIITTYVÄT OHEISMATERIAALIT PUITESOPIMUKSEN YLEISESITTELY

KL-KUNTAHANKINNAT OY:N OPPIKIRJAT JA NIIHIN LIITTYVÄT OHEISMATERIAALIT PUITESOPIMUKSEN YLEISESITTELY 1 (7) KL-KUNTAHANKINNAT OY:N OPPIKIRJAT JA NIIHIN LIITTYVÄT OHEISMATERIAALIT PUITESOPIMUKSEN YLEISESITTELY 2 (7) Sisällys 1. Puitesopimuksen sopimuskausi... 3 2. Sopimuksen sisältö... 3 3. Toimittaja...

Lisätiedot

Sopimusohje. Sisällysluettelo. KL-Kuntahankinnat Oy. Lehtitilaukset 2016-2019, KLKH99

Sopimusohje. Sisällysluettelo. KL-Kuntahankinnat Oy. Lehtitilaukset 2016-2019, KLKH99 KL-Kuntahankinnat Oy Sopimusohje Lehtitilaukset 2016-2019, KLKH99 Sisällysluettelo 1. Sopimuskausi ja kohde... 1 2. Toimittaja... 1 3. Hinnoittelu... 1 4. Tilaaminen ja toimitus... 1 5. Sopimushallinta...

Lisätiedot

Sopimusohje asiakkaille KLKH KALUSTEIDEN PUITESOPIMUKSEN SOPIMUSOHJE ASIAKKAILLE

Sopimusohje asiakkaille KLKH KALUSTEIDEN PUITESOPIMUKSEN SOPIMUSOHJE ASIAKKAILLE KALUSTEIDEN PUITESOPIMUKSEN SOPIMUSOHJE ASIAKKAILLE Sisällys 1. Puitesopimuksen sopimuskausi... 3 2. Sopimuksen sisältö... 3 3. Toimittaja... 3 4. Sopimukseen liittyminen ja asiakkaan yhteyshenkilö...

Lisätiedot

Puitesopimuksen yleisesittely KLKH612013 4.2.2014 KL-KUNTAHANKINNAT OY:N NESTEMÄISTEN POLTTOAINEIDEN SÄILIÖTOIMITUSTEN PUITESOPIMUKSEN YLEISESITTELY

Puitesopimuksen yleisesittely KLKH612013 4.2.2014 KL-KUNTAHANKINNAT OY:N NESTEMÄISTEN POLTTOAINEIDEN SÄILIÖTOIMITUSTEN PUITESOPIMUKSEN YLEISESITTELY KL-KUNTAHANKINNAT OY:N NESTEMÄISTEN POLTTOAINEIDEN SÄILIÖTOIMITUSTEN PUITESOPIMUKSEN YLEISESITTELY Sisällys 1. Puitesopimuksen sopimuskausi... 3 2. Sopimuksen sisältö... 3 3. Toimittaja... 3 4. Sopimukseen

Lisätiedot

Sopimusohje. Sisällysluettelo. KL-Kuntahankinnat Oy. Toimistotarvikkeet 2012 KLKH43

Sopimusohje. Sisällysluettelo. KL-Kuntahankinnat Oy. Toimistotarvikkeet 2012 KLKH43 KL-Kuntahankinnat Oy Sopimusohje Sisällysluettelo 1. Sopimuskausi ja kohde... 1 2. Toimittaja... 1 3. Hinnoittelu... 1 4. Tilaaminen ja toimitus... 2 5. Sopimushallinta... 3 6. Sitoutuminen... 4 7. Eksaitti...

Lisätiedot

Sopimusohje asiakkaille KLKH KALUSTEIDEN PUITESOPIMUKSEN SOPIMUSOHJE ASIAKKAILLE

Sopimusohje asiakkaille KLKH KALUSTEIDEN PUITESOPIMUKSEN SOPIMUSOHJE ASIAKKAILLE KALUSTEIDEN PUITESOPIMUKSEN SOPIMUSOHJE ASIAKKAILLE Sisällys 1. Puitesopimuksen sopimuskausi... 3 2. Sopimuksen sisältö... 3 3. Toimittaja... 3 4. Sopimukseen liittyminen ja asiakkaan yhteyshenkilö...

Lisätiedot

Sopimusohje asiakkaille KLKH MAJOITUS- JA KOKOUSPALVELUIDEN SOPIMUSOHJE ASIAKKAILLE

Sopimusohje asiakkaille KLKH MAJOITUS- JA KOKOUSPALVELUIDEN SOPIMUSOHJE ASIAKKAILLE MAJOITUS- JA KOKOUSPALVELUIDEN SOPIMUSOHJE ASIAKKAILLE Sisällys 1. Puitesopimuksen sopimuskausi... 3 2. Sopimuksen sisältö... 3 3. Toimittaja... 3 4. Sopimukseen liittyminen ja asiakkaan yhteyshenkilö...

Lisätiedot

Sopimusohje. Sisällysluettelo. KL-Kuntahankinnat Oy. Elintarvikkeet KLKH101

Sopimusohje. Sisällysluettelo. KL-Kuntahankinnat Oy. Elintarvikkeet KLKH101 KL-Kuntahankinnat Oy Sopimusohje Elintarvikkeet KLKH101 Sisällysluettelo 1. Sopimuskausi ja kohde... 1 2. Toimittaja... 1 3. Hinnoittelu... 1 4. Hinnanmuutokset... 1 5. Tilaaminen ja toimitus... 2 6. Sopimushallinta...

Lisätiedot

SOPIMUSOHJE: Lehtitilaukset 2016 2019

SOPIMUSOHJE: Lehtitilaukset 2016 2019 1 (7) SOPIMUSOHJE: Lehtitilaukset 2016 2019 2 (7) Sisällys 1. Puitesopimuksen sopimuskausi... 3 2. Sopimuksen sisältö... 3 3. Toimittaja... 3 5. Sopimukseen liittyminen... 4 6. Tilaaminen ja tilausjärjestelmä

Lisätiedot

Elintarvikkeiden yhteishankinta

Elintarvikkeiden yhteishankinta Elintarvikkeiden yhteishankinta 2016-2020 22.4.2015 Yleistä Sopimuskausi aikavälillä 1.2.2016-31.1.2020 Yhteiskilpailutuksen tavoitteena oli hinta- ja prosessisäästöt ottaen huomioon tuotelaatu ja ravitsemustekijät

Lisätiedot

Monkola, kaupunginhallituksen kokoushuone, Karstuntie 4, Lohja. Ilmarinen Pekka jäsen. Niemimaa Juha jäsen

Monkola, kaupunginhallituksen kokoushuone, Karstuntie 4, Lohja. Ilmarinen Pekka jäsen. Niemimaa Juha jäsen PÖYTÄKIRJA 8/2016 166 Kasvatus- ja opetuslautakunta 31.08.2016 AIKA 31.08.2016 klo 18:00-19:00 PAIKKA Monkola, kaupunginhallituksen kokoushuone, Karstuntie 4, Lohja OSALLISTUJAT LÄSNÄ Wikberg Gunilla puheenjohtaja

Lisätiedot

KLKH 104 Toimistotarvikkeet 2016-2020

KLKH 104 Toimistotarvikkeet 2016-2020 KLKH 104 Toimistotarvikkeet 2016-2020 Projektitiivistelmä Hankinta-asiantuntija Martti Lappalainen martti.lappalainen@kuntahankinnat.fi 050 400 8462 Nykyinen sopimus Sopimusnumero KLKH43 ( jatketaan maalis-

Lisätiedot

KLKH148 Hotellien majoitus- ja kokouspalvelut

KLKH148 Hotellien majoitus- ja kokouspalvelut KLKH148 Hotellien majoitus- ja kokouspalvelut Sisällysluettelo 1. Sopimuksen kohde ja toimittajat... 1 2. Sopimuskausi... 1 3. Hinnat... 1 4. Varaaminen... 3 5. Laskutus... 5 6. Palveluista yleisesti...

Lisätiedot

ICT-projektipäällikköpalvelut

ICT-projektipäällikköpalvelut ICT-projektipäällikköpalvelut Hyödyt: Ammattimaista osaamista kilpailutetun puitejärjestelyn kautta. Kilpailutetut perushinnat. Toimittaja: Sopimuksilla 10 osaavaa toimijaa. Tarkempi lista sivulla 4. Sopimusaika:

Lisätiedot

Kalusteet. Sopimusnumero KLKH136

Kalusteet. Sopimusnumero KLKH136 Kalusteet Sopimusnumero KLKH136 Liittyminen kilpailutukseen 19.1.2018 mennessä Katso kilpailutuksen esittelyvideo Kohde Kuntahankinnat kilpailuttaa uutta kalusteiden puitesopimusta. Sopimuksen esittely

Lisätiedot

KLKH70 Terveydenhuollon tarvikkeet

KLKH70 Terveydenhuollon tarvikkeet Kohde: Kaikki ne perushoitotarvikkeet, jotka sisältyvät seuraaviin Sailab tuoteryhmiin: BA16 Suonikanyylit/tarvikkeet BA18 Nesteen-/verensiirto Lääkkeensekoitus/anto BB01 Avannehoitotarvikkeet BB05 Diabetestarvikkeet

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA. Hankinta Perusturvapalvelut

TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA. Hankinta Perusturvapalvelut TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA Mäntsälän kunta/mustijoen perusturva pyytää tarjoustanne kotihoidon kauppapalvelun hankinnasta tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1. Sopimuskausi

Lisätiedot

Sähköenergia ja salkunhallintapalvelu. Sopimusnumero KLKH162

Sähköenergia ja salkunhallintapalvelu. Sopimusnumero KLKH162 Sähköenergia ja salkunhallintapalvelu Sopimusnumero KLKH162 HUOM. yllä oleva Liittymislomake (Sitoumuslomake) pdf-muodossa on vain MALLI. Liity hankintaan täällä. Yleistä Tämä on alustava esittely ja yksityiskohdat

Lisätiedot

Kilpailutusjärjestelmä

Kilpailutusjärjestelmä Kilpailutusjärjestelmä j Tahokkaat julkiset hankinnat Kuntamarkkinat 12. 13.9.2012 Mikael Vakkari, neuvotteleva virkamies i Valtiovarainministeriö, JulkICT / YRO Julkiset hankinnat EU: Älykkään, kestävän

Lisätiedot

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut Asiantuntijapalvelut SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 2 1.1 Soveltaminen... 2 1.2 Työmenetelmät... 2 2 TOIMITTAJAN VELVOLLISUUDET... 2 2.1 Yleistä... 2 2.2 Tiedottaminen palvelun edistymisestä... 2 3 TILAAJAN

Lisätiedot

Kalusteet. Sopimusnumero KLKH136

Kalusteet. Sopimusnumero KLKH136 Kalusteet Sopimusnumero KLKH136 Liittyminen kilpailutukseen 28.2.2018 mennessä Katso kilpailutuksen esittelyvideo Kohde Kuntahankinnat kilpailuttaa uutta kalusteiden puitesopimusta. Sopimuksen esittely

Lisätiedot

SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA

SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA 1 (5) SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Tilaajan yhteyshenkilö Toimittaja: Y-tunnus: Toimittajan yhteyshenkilö 2. Sovellettavat

Lisätiedot

Lupapiste-palvelujen Palvelusopimus

Lupapiste-palvelujen Palvelusopimus 2027/02.08.00.00.00/2016 Lupapiste-palvelujen Palvelusopimus Solita Oy Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki Åkerlundinkatu 11, 33100 Tampere Torikatu 18, 90100 Oulu 1060155-5 31.10.2016 2 (6) 1 SOPIMUSOSAPUOLET

Lisätiedot

Tietoturvaohjelmistot ja palvelut Sopimusnumero KLKH121

Tietoturvaohjelmistot ja palvelut Sopimusnumero KLKH121 Tietoturvaohjelmistot ja palvelut 2017-2021 Sopimusnumero KLKH121 Kohde Puitesopimuksen sisältämillä tietoturvaohjelmistoilla ja palveluilla tarkoitetaan ensisijaisesti haittaohjelmistojen torjuntaan tarkoitettuja

Lisätiedot

Monitoimilaitteet ja niihin liittyvät palvelut. Sopimusnumero KLKH137

Monitoimilaitteet ja niihin liittyvät palvelut. Sopimusnumero KLKH137 Monitoimilaitteet ja niihin liittyvät palvelut Sopimusnumero KLKH137 Kohde Sopimuksen kohteena ovat monitoimilaitteet ja niihin liittyvät palvelut: Laitteet, ominaisuudet määritellään asiakastarpeen perusteella

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Viranhaltijapäätös 1 (5) Hallintojohtaja Hankintapäätös

Kirkkonummen kunta Viranhaltijapäätös 1 (5) Hallintojohtaja Hankintapäätös Kirkkonummen kunta Viranhaltijapäätös 1 (5) KIRDno-2017-1162 Sitoutuminen KL-Kuntahankinnat Oy:n kilpailutukseen ja puitesopimukseen Toimistopaperit KLKH 135 Kirkkonummen kunta liittyi hallintojohtajan

Lisätiedot

SOPIMUS ELINTARVIKKEIDEN HANKINNASTA

SOPIMUS ELINTARVIKKEIDEN HANKINNASTA 1 Keuruun kaupunki Mänttä-Vilppulan kaupunki Multian kunta SOPIMUS ELINTARVIKKEIDEN HANKINNASTA 1. Sopijapuolet Asiakas Keuruun kaupunki Tekniset palvelut / Tukipalvelut xxxxxxxx Y-tunnus 0208388-2 Multiantie

Lisätiedot

Suun terveydenhuollon tarveaineiden ja tarvikkeiden sekä oikomisen tarveaineiden ja tarvikkeiden hankinta

Suun terveydenhuollon tarveaineiden ja tarvikkeiden sekä oikomisen tarveaineiden ja tarvikkeiden hankinta 1 (5) Suun terveydenhuollon tarveaineiden ja tarvikkeiden sekä oikomisen tarveaineiden ja tarvikkeiden hankinta Sisällys 1. Yleistä... 2 2. Määritelmät... 2 3. Tavoitteet... 3 4. Asiakkaat... 3 5. Tuotteita

Lisätiedot

Espoon koulutuskuntayhtymä Omnia

Espoon koulutuskuntayhtymä Omnia TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 1 1 (6) Espoo Catering -liikelaitos hankkii lihaa, lihatuotteita ja valmisruokia tuotantokeittiöille tällä hetkellä noin kahden miljoonan euron arvosta vuodessa. Hintaliitteestä (liite

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Hankintaa koskevat yhteystiedot: Vaasan kaupunki / Sivistystoimi / Vamia, Energiapalvelut Yhteyshenkilö:Esa Karhunmaa Puhelin: 040 8467920 Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

Puitesopimus - Saimaan talous ja tieto

Puitesopimus - Saimaan talous ja tieto Kaupunginhallitus 28.5.2018 Liite 1 209 - Saimaan talous ja tieto Oy:n toimittamista asiantuntija-, projekti- ja jatkuvista palveluista Mikkelin kaupunki 20.6.2018 Asiakas: Mikkelin kaupunki Sivu 1 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Teleoperaattoripalvelut. Sopimusnumero KLKH138

Teleoperaattoripalvelut. Sopimusnumero KLKH138 Teleoperaattoripalvelut Sopimusnumero KLKH138 Kohde Sopimuksen kohteena ovat teleoperaattoripalvelut: Matkapuhelinverkon liittymät, liikenne ja mobiilidata Välitys- ja informaatiojärjestelmät Tavoitettavuuspalvelut

Lisätiedot

(Muut kunnat tekevät hankinnasta oman sopimuksensa soveltaen tätä sopimusluonnospohjaa ja muuttavat kuntakohtaiset tiedot omia vastaaviksi)

(Muut kunnat tekevät hankinnasta oman sopimuksensa soveltaen tätä sopimusluonnospohjaa ja muuttavat kuntakohtaiset tiedot omia vastaaviksi) SOPIMUSLUONNOS 1(5) LIITE 7 HANKINTASOPIMUS / KÄSIPYYHEAUTOMAATTI-, KÄSIPYYHERULLA- JA VAIHTOMATTOPALVELUT 1. SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja: Nurmijärven kunta/seudullinen hankintapalvelukeskus Y-tunnus 9014643-2

Lisätiedot

Teleoperaattoripalvelut. Sopimusnumero KLKH138

Teleoperaattoripalvelut. Sopimusnumero KLKH138 Teleoperaattoripalvelut Sopimusnumero KLKH138 Kohde Sopimuksen kohteena ovat teleoperaattoripalvelut: Matkapuhelinverkon liittymät, liikenne ja mobiilidata Välitys- ja informaatiojärjestelmät Tavoitettavuuspalvelut

Lisätiedot

It-laitteet ja niihin liittyvät palvelut. Sopimusnumero KLKH124

It-laitteet ja niihin liittyvät palvelut. Sopimusnumero KLKH124 It-laitteet ja niihin liittyvät palvelut Sopimusnumero KLKH124 Kohde Kilpailutuksen kohteena ovat IT-laitteet (ei palveluna) jaettuna tuotealueisiin, toimitukset koko Suomen alueelle Tietokoneet ja näytöt

Lisätiedot

SOPIMUSMALLI, JONKA EHTOIHIN TARJOAJAN ON SITOUDUTTAVA, LOPULLINEN SOPIMUS VOI TARKENTUA.

SOPIMUSMALLI, JONKA EHTOIHIN TARJOAJAN ON SITOUDUTTAVA, LOPULLINEN SOPIMUS VOI TARKENTUA. LIITE 6.1 SOPIMUSMALLI, JONKA EHTOIHIN TARJOAJAN ON SITOUDUTTAVA, LOPULLINEN SOPIMUS VOI TARKENTUA. PUITEJÄRJESTELYSOPIMUS MAJOITUS- JA RAVITSEMISPALVELUIDEN HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta runko-ohjatusta kaivurikuormaajasta

Lisätiedot

(Vaatteet, jalkineet, matkalaukkutuotteet ja tarvikkeet) Puhelin Telefax Internet

(Vaatteet, jalkineet, matkalaukkutuotteet ja tarvikkeet) Puhelin Telefax  Internet 56409 30.03.2016 1/13 56409 1. : Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Hankinnan tunniste- tai viitenumero: 56409 Hankinnan kuvaus: 1.6.2016-31.12.2018. 8.4.2016

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Hankintasopimusluonnos Liite1

Helsingin kaupunki Hankintasopimusluonnos Liite1 xx.xx.20xx 1 1 Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) PL 6000 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6 Palveluntuottaja Yrityksen nimi Osoite: xxxx Y-tunnus 2 Yhteyshenkilöt Tilaaja: Sopimusasiat:

Lisätiedot

Palvelimet, verkon laitteet, tallennus- ja varmistusratkaisut Sopimusnumero KLKH107

Palvelimet, verkon laitteet, tallennus- ja varmistusratkaisut Sopimusnumero KLKH107 Palvelimet, verkon laitteet, tallennus- ja varmistusratkaisut 2017-2021 Sopimusnumero KLKH107 Kohde Kilpailutuksen kohteena IT-laitteet (ei palveluna) jaettuna tuotealueisiin, toimitukset koko Suomen alueelle

Lisätiedot

Kalusteet, oppi ja hoiva Sopimusnumero KLKH158

Kalusteet, oppi ja hoiva Sopimusnumero KLKH158 Kalusteet, oppi ja hoiva 2019 - Sopimusnumero KLKH158 Kohde Puitesopimus koskee oppi- ja hoivakalusteita. Hoivakalusteista on solmittu varsinainen puitesopimus. Oppikalusteista on solmittu väliaikainen

Lisätiedot

Tarjous AHJO 2 HANKKEEN SOVITUT LISÄTYÖT Helsingin kaupunki. Tieto Finland Oy Tarjousnumero 2017/

Tarjous AHJO 2 HANKKEEN SOVITUT LISÄTYÖT Helsingin kaupunki. Tieto Finland Oy Tarjousnumero 2017/ Tarjous AHJO 2 HANKKEEN SOVITUT LISÄTYÖT Helsingin kaupunki Tarjousnumero 2017/ 370938 Sisällysluettelo 1 AHJO 2 HANKKEEN SOVITUT LISÄTYÖT... 3 2 ALUSTAVA TOTEUTUSTÖIDEN AIKATAULU... 3 3 RESURSOINTI...

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS: PUHDISTAMOLIETTEEN KUIVAUKSEN LAITEHANKINTA. Molemmat Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet

SOPIMUSLUONNOS: PUHDISTAMOLIETTEEN KUIVAUKSEN LAITEHANKINTA. Molemmat Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet LIITE 7: Sopimusluonnos 0(5) SOPIMUSLUONNOS: PUHDISTAMOLIETTEEN KUIVAUKSEN LAITEHANKINTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: Toimittaja:

Lisätiedot

IT-asiantuntijapalvelut

IT-asiantuntijapalvelut IT-asiantuntijapalvelut Hyödyt: Laaja määrä osaamista kilpailutetun puitejärjestelyn kautta Kilpailutetut perushinnat Toimittaja: Sopimuksilla yli 20 osaavaa toimijaa. Tarkempi lista sivulla 4 Sopimusaika:

Lisätiedot

Tilauksen kohteena olevan tuotteen ja/tai palvelun toimitus. Asiakkaan antamien tietojen nojalla laadittu ehdotus hankinnan ehdoista.

Tilauksen kohteena olevan tuotteen ja/tai palvelun toimitus. Asiakkaan antamien tietojen nojalla laadittu ehdotus hankinnan ehdoista. Yleiset sopimusehdot 1 Määritelmät Nämä ovat DC Net Works Oy:n (jäljempänä Toimittaja) tuottamissa hankintapalveluissa käytetyt yleiset sopimusehdot. Sopimus syntyy Tilaajan ja Toimittajan välillä Tilaajan

Lisätiedot

KLKH30 IT-asiantuntijapalvelut

KLKH30 IT-asiantuntijapalvelut KLKH30 IT-asiantuntijapalvelut Kohde: IT-asiantuntijapalvelut. Neljä erillistä palvelualuetta. Puitesopimukseen sitoutuminen mahdollista hankekohtaisesti Hankintalain kynnysarvon (30.000 euroa) ylittävissä

Lisätiedot

Kiiruun koulukeskuksen ensikertainen kalustus

Kiiruun koulukeskuksen ensikertainen kalustus Sopimusluonnos 1 (5) Kiiruun koulukeskuksen ensikertainen kalustus Sisällys 1 Sopijapuolet... 2 2 Sopimuksen tausta, tarkoitus ja kohde... 2 3 Sopimuksen voimaantulo... 2 4 Asiakirjojen noudattamisjärjestys...

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan ja Suomen Maatalouden Laskentakeskus Oy:n välillä.

Lisätiedot

Y-tunnus 0201256-6 Puhelin: kirjaamo 09-310 xxxxx. xxxxxxx (jäljempänä Toimittaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx Y-tunnus

Y-tunnus 0201256-6 Puhelin: kirjaamo 09-310 xxxxx. xxxxxxx (jäljempänä Toimittaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx Y-tunnus HELSINGIN KAUPUNKI PUITESOPIMUS H064-11-1 1 (5) PUITESOPIMUS 1 Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin hallintokeskus PL 1, 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Sivu 1 / 7 EU-KYNNYSARVON YLITTÄVÄ HANKINTA. 13.11.2014 Dnro 25/021/2014 OPETUSHALLITUKSEN PAINOPALVELUJEN HANKINTA

TARJOUSPYYNTÖ Sivu 1 / 7 EU-KYNNYSARVON YLITTÄVÄ HANKINTA. 13.11.2014 Dnro 25/021/2014 OPETUSHALLITUKSEN PAINOPALVELUJEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ Sivu 1 / 7 EU-KYNNYSARVON YLITTÄVÄ HANKINTA 13.11.2014 Dnro 25/021/2014 OPETUSHALLITUKSEN PAINOPALVELUJEN HANKINTA 1. Tarjouspyynnön kohde 2. Hankintayksikkö 3. Yhteyshenkilö Opetushallitus

Lisätiedot

VALONLÄHTEET / LAMPUT, PL- JA LOISTEPUTKET

VALONLÄHTEET / LAMPUT, PL- JA LOISTEPUTKET KEMIN KAUPUNKI 13.4.2015 Tekninen palvelukeskus / Tilapalvelu Valtakatu 26 94100 KEMI TARJOUSPYYNTÖ VALONLÄHTEET / LAMPUT, PL- JA LOISTEPUTKET Pyydämme tarjoustanne valonlähteistä kirjallisena 24.4.2015

Lisätiedot

Kalusteet, päiväkoti Sopimusnumero KLKH136

Kalusteet, päiväkoti Sopimusnumero KLKH136 Kalusteet, päiväkoti 2018-2022 Sopimusnumero KLKH136 Kohde Puitesopimus sisältää päiväkotikalusteet. Tuotealueessa on kaksi toimintamallia, joista asiakas on valinnut sitoutuessaan joko etusijajärjestys-mallin

Lisätiedot

7.5.2013. Asiakasnumeron haltija on vastuussa tilauksesta ja vastaa laskun maksamisesta toimitusehtojen mukaisesti Oriolalle.

7.5.2013. Asiakasnumeron haltija on vastuussa tilauksesta ja vastaa laskun maksamisesta toimitusehtojen mukaisesti Oriolalle. Henkilökunta asiakasnumerohakemus Sivu 1/5 Hyvä vastaanottaja Oheisella lomakkeella voitte hakea henkilökunta asiakasnumeroa sekä muuttaa asiakastietojanne. Asiakasnumeron saaminen edellyttää, että asiakas

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUS/ SIIVOUS- JA PUHDISTUSAINEET, KEITTIÖN PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSTARVIKKEET, ROSKAPUSSIT JA JÄTESÄKIT SEKÄ PEHMOPAPERIT

HANKINTASOPIMUS/ SIIVOUS- JA PUHDISTUSAINEET, KEITTIÖN PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSTARVIKKEET, ROSKAPUSSIT JA JÄTESÄKIT SEKÄ PEHMOPAPERIT Tarjouspyynnön liite 9 HANKINTASOPIMUS/ SIIVOUS- JA PUHDISTUSAINEET, KEITTIÖN PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSTARVIKKEET, ROSKAPUSSIT JA JÄTESÄKIT SEKÄ PEHMOPAPERIT 1. SOPIJAPUOLET Tilaaja Toimittaja Siuntion

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ LAKAISULAITTEESTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ LAKAISULAITTEESTA. Hankinnan kohde ja kuvaus KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) LAKAISULAITTEESTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta lakaisulaitteesta, jota voidaan käyttää

Lisätiedot

Sopimus koskee Nurmijärven kunnan kouluterveydenhuollon tarvitsemia optikon ja silmälääkärin suorittamia näöntutkimuspalveluja.

Sopimus koskee Nurmijärven kunnan kouluterveydenhuollon tarvitsemia optikon ja silmälääkärin suorittamia näöntutkimuspalveluja. SOPIMUS NÄÖNTUTKIMUSPALVELUN HANKINNASTA KOULUTERVEYDENHUOLTOON 1. Sopijaosapuolet Tilaaja: Nurmijärven kunta Keskustie 2 B/PL 37 01901 Nurmijärvi Y-tunnus: 9014643-2 Yhteyshenkilöt: Sopimusasiat: hankintajohtaja

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot

Yritys (jäljempänä Toimittaja) Osoite Y-tunnus. Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot

Yritys (jäljempänä Toimittaja) Osoite Y-tunnus. Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 3 1 (7) Toimistotyön ergonomiatuotteiden hankinta 1. Sopijaosapuolet Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas) Hankintapalvelut PL 640 Y-tunnus 0101263-6 2. Sopimuksen yhteyshenkilöt:

Lisätiedot

Tähtikuitu Oy Yritystuotteet

Tähtikuitu Oy Yritystuotteet Tähtikuitu Oy Yritystuotteet Palvelukuvaukset ja hinnasto Voimassa alkaen: 1.1.2014 TÄHTIKUITU OY PL 60, 99601 Sodankylä Puhelin: +358 40 764 8213 Y-tunnus: 42547673-4 sähköposti: etunimi.sukunimi@tahtikuitu.fi

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ YMPÄRISTÖNHOITOKONE

TARJOUSPYYNTÖ YMPÄRISTÖNHOITOKONE Tarjouspyyntö 5/2017 Sivu 1/3 Tarjouspyynnön 5/2017 vastaanottajalle TARJOUSPYYNTÖ YMPÄRISTÖNHOITOKONE Asia Mäntsälän kunta pyytää tarjoustanne ympäristönhoitokoneesta leasing sopimuksella, jonka kesto

Lisätiedot

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan

Lisätiedot

Turvapuhelinpalvelu Sopimusnumero KLKH91

Turvapuhelinpalvelu Sopimusnumero KLKH91 Turvapuhelinpalvelu 2015-2019 Sopimusnumero KLKH91 Kohde Peruspalvelu Hälytyspäivystys- sekä hälytystenvastaanottopalvelu vuoden jokaisena päivänä 24h/vrk Hälytystehtävien edelleenvälitys Asiakkaan määrityksen

Lisätiedot

BUSINESSWEB PALVELUN TILAUS JA SOPIMUS

BUSINESSWEB PALVELUN TILAUS JA SOPIMUS Sivu 1 / 4 Uusi sopimus Muutos voimassa olevaan BusinessWeb sopimukseen BusinessWeb sopimuksen purku (irtisanominen) Asiakas täyttää harmaannetut kohdat. Tähdellä merkityt ovat pakollisia. Asiakkaan tiedot

Lisätiedot

Liite tarjoukseen kohde I- Oppikirjatoimitukset suomenkielisiin peruskouluihin KOHDE1/ OPPIKIRJOJEN TOIMITUKSET SUOMENKIELISIIN PERUSKOULUIHIN

Liite tarjoukseen kohde I- Oppikirjatoimitukset suomenkielisiin peruskouluihin KOHDE1/ OPPIKIRJOJEN TOIMITUKSET SUOMENKIELISIIN PERUSKOULUIHIN 1 LIITE 4 TARJOUSPYYNTÖ KIRKKONUMMEN KUNNAN SUOMEN JA RUOTSINKIELISIIN PERUSKOULUIHIN HANKITTAVISTA OPPIKIRJOISTA Liite tarjoukseen kohde I- Oppikirjatoimitukset suomenkielisiin peruskouluihin Tarjouksen

Lisätiedot

It-laitteet ja niihin liittyvät palvelut. Sopimusnumero KLKH124

It-laitteet ja niihin liittyvät palvelut. Sopimusnumero KLKH124 It-laitteet ja niihin liittyvät palvelut Sopimusnumero KLKH124 Kohde Kilpailutuksen kohteena ovat IT-laitteet (ei palveluna) jaettuna tuotealueisiin, toimitukset koko Suomen alueelle. HUOM!?It-laitteiden

Lisätiedot

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle.

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle. KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ PAKETTIAUTOSTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Konevarikon käyttöön tulevasta automaattivaihteisesta pakettiautosta,

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 2.2.2015 (www.hankintailmoitukset.fi)

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus

Lisätiedot

Liite 2 tarjouspyyntöön H098-16, HEL Sydämen ultraäänitutkimuslaitteet vaativaan kardiologiseen käyttöön

Liite 2 tarjouspyyntöön H098-16, HEL Sydämen ultraäänitutkimuslaitteet vaativaan kardiologiseen käyttöön 1 (6) 1 SYDÄMEN ULTRAÄÄNITUTKIMUSLAITTEET VAATIVAAN KARDIOLOGISEEN KÄYTTÖÖN LUONNOS 1.1. Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin kaupunki Sosiaali- ja terveysvirasto PL 6000 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus:

Lisätiedot

SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA

SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA LIITE 5A SOPIMUS SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Jyväskylän yliopisto Pl 35 40014 Jyväskylän yliopisto (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

(Muut kunnat tekevät hankinnasta oman sopimuksensa soveltaen tätä sopimusluonnospohjaa)

(Muut kunnat tekevät hankinnasta oman sopimuksensa soveltaen tätä sopimusluonnospohjaa) SOPIMUSLUONNOS 1(5) LIITE 1 HANKINTASOPIMUS / HAMMASLABORATORIOTYÖT (puitejärjestely) 1. SOPIJAOSAPUOLET Nurmijärven kunta/seudullinen hankintapalvelukeskus, y-tunnus 9014643-2 Yritys X, y-tunnus xxxxxxx-x

Lisätiedot

OHJE BE ONLINE VERKKOKAUPPAAN

OHJE BE ONLINE VERKKOKAUPPAAN OHJE BE ONLINE VERKKOKAUPPAAN BE Online on verkkokauppa, joka antaa mahdollisuuden BE Groupin asiakkaille syöttää ostotilauksen suoraan BE Groupin Dynamics AX järjestelmään ja kysellä tilauksen tilaa.

Lisätiedot

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y-tunnus 0101263-6. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilö:

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y-tunnus 0101263-6. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilö: TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 1 (8) Uimahallikemikaalien hankinta Espoon uimahalleihin Sopijaosapuolet Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja tavoitteet Sopijaosapuolten vastuut Espoon kaupunki jäljempänä

Lisätiedot

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus 12.3.2015 1(6) TARJOUSPYYNTÖ LVI-TARVIKKEISTA Nurmijärven kunnan hankintapalvelut pyytää tarjoustanne rakentamis- ja kunnossapitotyömailla käytettävistä LVI-tarvikkeista sopimuskaudelle 1.5.2015-30.4.2016

Lisätiedot

Kalusteet, oppi ja hoiva Sopimusnumero KLKH158

Kalusteet, oppi ja hoiva Sopimusnumero KLKH158 Kalusteet, oppi ja hoiva 2019 - Sopimusnumero KLKH158 Kohde Aiempi kalusteiden kilpailutus (KLKL136) on jouduttu keskeyttämään, joten Kuntahankinnat kilpailuttaa uudelleen hoivakalusteet ja oppikalusteet.

Lisätiedot

VISUAALISEN KOMMUNIKAATION PALVELURATKAISU - Asiakaspalveluratkaisu

VISUAALISEN KOMMUNIKAATION PALVELURATKAISU - Asiakaspalveluratkaisu VISUAALISEN KOMMUNIKAATION PALVELURATKAISU - Asiakaspalveluratkaisu ASIAKASKOHTAINEN PALVELUSOPIMUS 1 SOPIJAPUOLET Tampereen kaupunki (jäljempänä Asiakas) Y- tunnus: 0211675-2 Osoite: Tampereen kaupunki

Lisätiedot

HUS:N JA TOIMITTAJA OY:N SOPIMUS CLOSTRIDIUM DIFFICILE ANALYTIIKAN HANKINNASTA KÄYTTÖKORVAUSPERUSTEISELLA HINNOITTELULLA

HUS:N JA TOIMITTAJA OY:N SOPIMUS CLOSTRIDIUM DIFFICILE ANALYTIIKAN HANKINNASTA KÄYTTÖKORVAUSPERUSTEISELLA HINNOITTELULLA DIPAL 16.6.2015 LIITE 4 Sopimus 1 (6) HUS:N JA TOIMITTAJA OY:N SOPIMUS CLOSTRIDIUM DIFFICILE ANALYTIIKAN HANKINNASTA KÄYTTÖKORVAUSPERUSTEISELLA HINNOITTELULLA 1. Sopijapuolet Tilaaja HUS (jäljempänä HUS

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS LIHATUOTTEIDEN HANKINNASTA

SOPIMUSLUONNOS LIHATUOTTEIDEN HANKINNASTA Keuruun kaupunki SOPIMUSLUONNOS LIHATUOTTEIDEN HANKINNASTA 1. Sopijapuolet Asiakas Keuruun kaupunki Tekniset palvelut / Tukipalvelut Y-tunnus 0208388-2 Multiantie 5, 42700 KEURUU p. Myyjä Yritys Y-tunnus

Lisätiedot

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus 1 TARJOUSPYYNTÖ OMPELUKONEIDEN JA SAUMUREIDEN KORJAUS- JA HUOLTOPALVELUISTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunta pyytää tarjoustanne kunnan eri toimipisteisiin hankittujen ompelukoneiden

Lisätiedot

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y ja. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y ja. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot 1 (8) Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta Sopijaosapuolet Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja tavoitteet Sopimusta käyttävät konserniyhteisöt Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas

Lisätiedot

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061 SOPIMUS OSOITE- JA POSTITUSPALVELUISTA TILAAJA Toiminimi Y-tunnus Kotipaikka Yhteyshenkilö Osoite Puhelin Sähköposti Maksuehdot 14 pv netto, laskutus 3-12 kk välein, 1. vuosi ennakkomaksu 240 e (hintaan

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUS / SIIVOUS- JA PUHDISTUSAINEET, KEITTIÖN PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET SEKÄ JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT (puitejärjestely)

HANKINTASOPIMUS / SIIVOUS- JA PUHDISTUSAINEET, KEITTIÖN PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET SEKÄ JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT (puitejärjestely) LIITE 9 HANKINTASOPIMUS / SIIVOUS- JA PUHDISTUSAINEET, KEITTIÖN PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET SEKÄ JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT (puitejärjestely) 1. SOPIJAOSAPUOLET Nurmijärven kunta/seudullinen hankintapalvelukeskus,

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto 2 (8) Sisältö 1 SOPIJAPUOLET 4 1.1 Tilaaja 4 1.2 Toimittaja 4 2 SOPIMUKSEN KOHDE 4 3 ASIAKIRJAT 4 4 SOPIMUKSEN SYNTYMINEN JA KAUSI 5 5 ALIHANKKIJAT 5 6 PALVELUNTUOTTAJALLE MAKSETTAAVAT KORVAUKSET 5 7.1.

Lisätiedot

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan satu.ranta@pp3.inet.fi

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan satu.ranta@pp3.inet.fi Toimitusehdot Voimassa 01.11.2014 Tuotteita myy Sugart koriste- ja juhlapalvelu Ly-2447334-7. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja oppilaitoksille. Emme toimita lähetyksiä

Lisätiedot

It-laitteet ja niihin liittyvät palvelut Sopimusnumero KLKH124

It-laitteet ja niihin liittyvät palvelut Sopimusnumero KLKH124 It-laitteet ja niihin liittyvät palvelut 2017 - Sopimusnumero KLKH124 Kohde Kilpailutuksen kohteena ovat IT-laitteet (ei palveluna) jaettuna tuotealueisiin, toimitukset koko Suomen alueelle. HUOM!?It-laitteiden

Lisätiedot

1.7.2015. Sopimuskausi alkaa 1.9.2015. tai kun hankintasopimus on allekirjoitettu, ja päättyy viimeistään 31.8.2017.

1.7.2015. Sopimuskausi alkaa 1.9.2015. tai kun hankintasopimus on allekirjoitettu, ja päättyy viimeistään 31.8.2017. 1 HANKINTASOPIMUSLUONNOS / TUOREET LEIPOMOTUOTTEET 1. SOPIJAOSAPUOLET Asiakas / tilaaja: Urjalan kunta y-tunnus: 0157323-0, osoite: PL 33, 31761 Urjala Toimittaja: 2. SOPIMUKSEN KOHDE JA TARKOITUS Tämä

Lisätiedot

SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: Sosiaali- ja terveysjohtaja Juha Sandberg

SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: Sosiaali- ja terveysjohtaja Juha Sandberg Medbit Oy 1 SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT-12-2014 1 SOPIJAPUOLET Tilaaja: Raision sosiaali- ja terveyskeskus Y- tunnus: 0204428-5 Osoite: PL 100, 20201 RAISIO Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLTO VIESTINTÄ OPPIMINEN

TERVEYDENHUOLTO VIESTINTÄ OPPIMINEN YHTEISHANKINTIHIN HELPSTI MUKAAN TIETTEKNIIKKA TERVEYDENHULT ELINTARVIKKEET SIIVUSTARVI KKE ET TIMIST ENERGIA KALUSTUS PPIMINEN VIESTINTÄ MATKUSTUS KUNTI YHTEINEN hankinnat. Kunta v STV KUNTARGANISAATIIDEN

Lisätiedot

Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 Heikinkuja Mäntsälä

Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 Heikinkuja Mäntsälä Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 42/2017 MAA- JA KIVIAINESTEN HANKINTA VUODELLE 2018 Hankinnan kohde Mäntsälän kunta/tekniset palvelut/kuntatekniikka pyytää tarjouksia tarjousliitteen

Lisätiedot

1. Sopijapuolet. Tilaaja: Sastamalan kaupunki Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut PL 23, Sastamala

1. Sopijapuolet. Tilaaja: Sastamalan kaupunki Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut PL 23, Sastamala 5a. Sopimusluonnos vakituisesta hammaslääkäripalvelusta Sopimus hammaslääkäripalveluiden tuottamisesta 1. Sopijapuolet Tilaaja: Sastamalan kaupunki Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut PL 23,

Lisätiedot

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta Yleistä Itä-uudenmaan koulutuskuntayhtymän ylläpitämä oppilaitos Porvoon ammattiopisto (jatkossa

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) Yhdyskuntatoimi Päiväys N:o Konevarikko /020800/2016

KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) Yhdyskuntatoimi Päiväys N:o Konevarikko /020800/2016 KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ LAKAISUKONEESTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta imulakaisukoneesta kokonaispainoltaan

Lisätiedot

SOPIMUS HANKINTAYHTEISTYÖSTÄ (raamisopimus) Kirkon keskusrahasto/kirkkohallitus KL-Kuntahankinnat Oy X:n seurakunta tai muu kirkon organisaatio

SOPIMUS HANKINTAYHTEISTYÖSTÄ (raamisopimus) Kirkon keskusrahasto/kirkkohallitus KL-Kuntahankinnat Oy X:n seurakunta tai muu kirkon organisaatio SOPIMUS HANKINTAYHTEISTYÖSTÄ (raamisopimus) Kirkon keskusrahasto/kirkkohallitus KL-Kuntahankinnat Oy X:n seurakunta tai muu kirkon organisaatio 2 1. Osapuolet 1. KL-Kuntahankinnat Oy (Kuntahankinnat) Y

Lisätiedot

SASTAMALAN RUOKA- JA PUHTAUSPALVELUT OY

SASTAMALAN RUOKA- JA PUHTAUSPALVELUT OY Palvelusopimus SASTAMALAN RUOKA- JA PUHTAUSPALVELUT OY Hoitokatu 6 A, PL 23, 38200 Sastamala, www.servi.fi etunimi.sukunimi@servi.fi, Y-tunnus: 2414170-5 Sisällys 1. Sopijapuolet... 3 2. Määritelmät...

Lisätiedot

Toimistotarvikkeet ja värikasetit. Tarjouspyyntö

Toimistotarvikkeet ja värikasetit. Tarjouspyyntö Toimistotarvikkeet ja värikasetit Virtain kaupungille Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia toimistotarvikkeista, värikaseteista ja niiden toimittamisesta Virtain kaupungille. Virtain

Lisätiedot