Kirkon palvelukeskus, Kipa ASIAKASTIEDOTE KIPALAINEN 1/2011 AJANKOHTAISTA ASIAKKAAT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kirkon palvelukeskus, Kipa ASIAKASTIEDOTE KIPALAINEN 1/2011 AJANKOHTAISTA ASIAKKAAT"

Transkriptio

1 Kirkon palvelukeskus, Kipa ASIAKASTIEDOTE KIPALAINEN 1/ AJANKOHTAISTA Ensimmäisenä haluan palvelukeskuksen johtajana kiittää kaikkia, jotka ovat olleet edistämässä palvelukeskuksen suunnittelua Heta-projektissa. Heta-projektissa on tehty todella hyvää suunnittelutyötä lähes viiden vuoden aikana. Muutos on ollut ja tulee olemaan merkittävän suuri koko kirkon tasolla. Muutoksen ymmärtäminen ja siihen sopeutuminen vaatii aikaa niin organisaation tasolla kuin myös yksilötasolla. Tulemme panostamaan vuosittain osaltamme siirtyvien asiakkaiden valmennukseen. Heti elokuun alussa palvelukeskus uutena yksikkönä pääsi valmistelemaan talousarviota 2012 ja taloussuunnitelmaa Täysistunto hyväksyikin talousarvion esityksen mukaisesti kokouksessaan Talousarvion yhteydessä hyväksyttiin mm palvelukeskuksen asiakkaita kiinnostavat palvelumaksujen perusteet. Palvelukeskuksen palvelujen hinnat on hinnoiteltu tavoitetilan 2018 mukaisesti ja siirtymäkaudella yksikköhinnat ovat kaikille asiakkaille samansuuruiset. Asiakaskohtaiset palvelumaksut perustuvat asiakkaiden suoritemääriin. Palvelumaksut eivät kata palvelukeskuksen kustannuksia siirtymäkaudella ja palvelukeskuksen alijäämä hoidetaan omakatteisen rahaston turvin. Tavoitetilan mukainen hinnoittelu asettaa merkittäviä kehittämishaasteita siirtymäkaudella, jotta kustannussäästöt saadaan toteutettua ja hintataso pysymään nyt määritellyllä tasolla. Tämä tarkoittaa sitä, että prosesseja tulee kehittää, virtaviivaistaa ja sähköistää niin palvelukeskuksen kuin asiakkaan puolella sekä vastuut asiakkaiden ja palvelukeskuksen välillä tulee määritellä selkeästi. Oulun toimipisteen, Isokatu 9, suunnittelu (toiminnan, käytännön järjestelyt tms.) on myös käynnissä. Oulun toimipisteen koko tulee olemaan suunnittelukaudella noin 65 henkilöä. Täysistunto teki palvelukeskusta koskevia päätöksiä kokouksessaan Palvelukeskus sai nimen Kirkon palvelukeskus, Kipa ja ruotsin kielellä Kyrkans servicecentral, Kipa. Täysistunto hyväksyi myös asiakkaiden siirtymissuunnitelman vuosille Kirkon palvelukeskuksen viimeisen suunnitteluvaiheen loppuraportti merkittiin tiedoksi. ASIAKKAAT Keväällä täysistunnossa valittuihin pilottiseurakuntiin tuli muutoksia. Rovaniemen seurakunta jäi pois pilotoinnista kun taas Haukipudas ja Oulunsalo ilmoittivat halukkuutensa tulla mukaan. Palvelukeskuksen rakentaminen ja seurakuntien siirtyminen palvelukeskuksen asiakkaaksi etenee suunnitelman mukaisesti. Asiakkaiden on mahdollista aikaistaa tuloaan palvelukeskuksen asiakkaaksi esittämällä palvelukeskukselle muutosesityksen.

2 Asiakkaiden siirtymissuunnitelmasta voidaan todeta, että asiakkaiden siirtyminen painottuu siirtymäkauden loppupuolelle. Tällä on myös keskeinen vaikutus ajankohtaan etätyöpisteiden ja toimipisteiden perustamiseen lähivuosina, koska asiakkaiden ja volyymien määrä on vielä alkuvuosina vähäinen. Tavoitteeksi on yhdessä ohjelmatoimittajien kanssa asetettu, että palvelutuotanto käynnistetään , jolloin ensimmäiset asiakkaat (pilotit) otetaan vastaan (ks. tietojärjestelmähankkeen aikataulu). Asiakkaiden siirtymissuunnitelma Vuosi Asiakkaat TIETOJÄRJESTELMÄHANKE ETENEE Tietojärjestelmätoimittajat on valittu kesäkuussa ja sopimusneuvottelut on käyty. Sopimukset ovat virastokollegiossa viikolla 40. Sopimukset allekirjoitetaan Järjestelmätoimittajia ovat: Ydinratkaisu (kirjanpito, käyttöomaisuus, osto- ja myynti) SAP, Fujitsu Finland Oy Palkat (Saas), Lociga Oy Maksuliikenne, (SaaS) Basware Oyj Portaali- (SAP) ja matka ja kulujärjestelmä (SAP), Atos IT Solutions and Services Oy Henkilö- palvelussuhderekisteri (Saas), etaika Oy Hankkeen suunnitteluvaihe käynnistettiin heti syyskuussa samalla kun sopimusneuvotteluja käytiin. Hanke käynnistyi virallisesti Oulussa , jolloin pidettiin hankkeen Kick Off -tilaisuus ja samalla hankkeen ohjausryhmä kokoontui ensimmäisen kerran. Hankkeen ohjausryhmä nimettiin virastokollegiossa Ohjausryhmän jäsenet alkaen. Toimikausi päättyy kun tietojärjestelmien käyttöönotto on hyväksytty. Kirkkohallituksen edustajat Kirkkoneuvos, Leena Rantanen, pj Johtaja Seija Mäenpää Tietohallintojohtaja Aimo Karjalainen, Tietohallintopäällikkö Hannu Kallinen Aila Toivonen, sihteeri Toimittajien edustajat Tommi Nurmi (Fujitsu Finland Oy) Valentin Kononen (etaika Oy) Seppo Korhonen (Basware Oyj) Hellevi Kaisanlahti (Atos IT Solutions and Services Oy) Kari Tyyskä (Logica Oy)

3 Kuvia Kick Off tilaisuudesta Ohjausryhmä hyväksyi tietojärjestelmähankkeen aikataulun kokouksessa Tilaaja on valmistautunut hankkeeseen rekrytoimalla palvelukeskukseen järjestelmäasiantuntijan, henkilörekisterin (HP) pääkäyttäjän ja kaksi palvelupäällikköä, jotka toimivat myös projektipäälliköinä hankkeessa. Valitut henkilöt tulevat ottamaan tehtävänsä vastaan pääosin loka-marraskuun aikana. Seurakunnista on saatu hankkeeseen testaajia ja määrittelijöitä, joilla on vankka talousosaaminen. Hankkeeseen ostetaan myös kirkon ulkopuolelta tarvittavia asiantuntijapalveluja. Tietohallintopäällikkö Hannu Kallinen tulee toimimaan hankkeenjohtajana.

4 KIPALAISIA REKRYTOIDAAN OULUN TOIMIPISTEESEEN Kipalaiseksi on saatu myös Anne Saloniemi. Hän siirtyi Kipan asiakaspalvelupäälliköksi Tällä hetkellä Kipalaisia on siis viisi henkilöä. Olemme piakkoin saamassa myös palvelupäälliköt, järjestelmäasiantuntijan sekä henkilörekisterijärjestelmän pääkäyttäjän valituksi. Palvelukeskuksen rekrytoinnit tullaan suorittamaan vuosittain. siirtymiseen palvelukeskuksen asiakkaiksi sekä volyymimääriin. Rekrytoitavien määrä perustuu asiakkaiden Oulun toimipisteen prosessiosaajien rekrytoinnit käynnistyvät loka-marraskuun vaihteessa. Henkilöt aloittavat palvelukeskuksessa vuoden 2012 puolella. Rekrytoinnissa käytetään kirkkoverkkoa. Tämä tarkoittaa sitä, että ensin toteutetaan kirkon sisäinen haku, joka kohdistetaan koko kirkon vakinaiselle henkilökunnalle. Julkinen haku käynnistetään vasta sen jälkeen, kun sisäisellä hakuprosessilla ei saada riittävästi hakijoita. Linjattu rekrytointimenettely koskee seuraavia tehtäviä; kirjanpitäjät, palkanlaskijat, osto- ja myyntilaskujen, matka- ja kululaskujen ja maksuliikenteen hoitajat, pääkäyttäjät ja johdon sihteeri. ETÄTYÖASIA KIINNOSTAA Tutkimme Kipassa parhaita käytäntöjä etätyön toteuttamiseen. Tavoitteena on, että saisimme rakennettua parhaan mahdollisen etätyön toimintamallin ja, että Kipalaisina pystyisimme tuottamaan laadukkaita ja kustannustehokkaita palveluja asiakkaillemme myös etätyöpisteistä. Hyvällä suunnittelulla ja valmistelulla voimme varmistaa, että meillä Kipassa on tarjota tarvittaessa etätyömahdollisuus seurakuntatalouksista Kipaan hakeville työntekijöille. Milloin etätyöhön on mahdollista hakeutua ja kuka voi hakeutua? Etätyötä voidaan tarjota sen jälkeen kun Oulun toimipisteen toiminta ja osaaminen on saatu sellaiselle tasolle, että voimme tarjota etätyötä tekeville parhaan mahdollisen tuen. Etätyömahdollisuus työntekijälle ei välttämättä toteudu samana vuonna kun oma seurakuntatalous on siirtymässä palvelukeskuksen asiakkaaksi. Seurakuntatalouden siirtyessä palvelukeskuksen asiakkaaksi tulee huomioida siirtymisen aiheuttama lisätyö myös seurakuntatalouden puolella. Rekrytoinnit etätyöpisteisiin toteutetaan kirkon sisäisenä hakuna ja kohdennetaan kirkon vakinaiselle henkilöstölle (ei julkista hakumenettelyä). Kipaan voi hakeutua etätyöhän ne työntekijät, jotka ovat työskennelleet seurakunnissa palvelukeskuksen vastuulle siirtyvissä tehtävissä. Rekrytointi toteutetaan etätyöhön erillisellä hakuprosessilla. Missä etätyötä tehdään? Etätyöpiste on työnantajan, Kipan järjestämä työpiste. Tavoitteena on, että etätyöpisteessä työskentelee useampi työntekijä, jotka muodostavat osaamistiimin.

5 Missä etätyöpisteet sijaitsevat? Asiaa ei ole vielä selvitetty. Etätyöpisteiden sijaintiin vaikuttavat kulkuyhteydet perustettavaan etätyöpisteeseen sekä mahdollinen etätyöhön hakeutuvien määrä lähialueella. Mitä etätyöpisteissä tehdään? Etätyöpisteiden tehtäviä ei ole vielä määritelty, mutta ne voisivat olla esim. myyntilaskutusta tai palkanlaskentaa. VIESTINTÄÄ TEHOSTETAAN Asiakasviestintää tullaan tehostamaan Sakastin sivuilla. Lähiaikoina sakastiin perustetaan HeTa-sivuston tilalle Kirkon palvelukeskuksen, Kipan oma sivusto. Asiakastiedote, Kipalainen tulee ilmestymään Sakastin sivuille useita kertoja vuodessa.

On aika rauhoittua Joulun viettoon. Haluamme kuitenkin vielä kertoa Teille Kipan tilannekatsauksen.

On aika rauhoittua Joulun viettoon. Haluamme kuitenkin vielä kertoa Teille Kipan tilannekatsauksen. Kirkon palvelukeskus, Kipa ASIAKASTIEDOTE KIPALAINEN 2/2011 20.12.2011 AJANKOHTAISTA On aika rauhoittua Joulun viettoon. Haluamme kuitenkin vielä kertoa Teille Kipan tilannekatsauksen. Palvelukeskusta

Lisätiedot

Kirkon toimistohenkilöstö KiTo 27.9.2012, Kouvola

Kirkon toimistohenkilöstö KiTo 27.9.2012, Kouvola Kirkon toimistohenkilöstö KiTo 27.9.2012, Kouvola Seija Mäenpää, johtaja 1 27.9.2012 Kirkkohallituksen organisaatio Kirkon palvelukeskus, Kipa 1.1.2012 2 27.9.2012 Kirkon palvelukeskus Johtokunta aloitti

Lisätiedot

HeTa. Rovaniemi 23.9.2010

HeTa. Rovaniemi 23.9.2010 Kirkon palvelukeskushanke HeTa KiTo-teemapäivät Rovaniemi Lakimuutos Toukokuussa 2010 hyväksyttiin, että ev.lut.kirkkoon perustetaan kirjanpidon ja palkanlaskennan palvelukeskus, joka palvelee kirkon talousyksiköitä.

Lisätiedot

Toimintakertomus 2012 Kirkon palvelukeskus

Toimintakertomus 2012 Kirkon palvelukeskus Toimintakertomus 2012 Kirkon palvelukeskus Sisällysluettelo Johtajan katsaus... 3 Johtokunnassa kattava edustus seurakunnista...5 Asiakas organisaation ytimessä...6 Johtoryhmä määritteli arvot henkilöstön

Lisätiedot

KIRKKOHALLITUKSEN YLEISKIRJE Nro 19/

KIRKKOHALLITUKSEN YLEISKIRJE Nro 19/ KIRKKOHALLITUKSEN YLEISKIRJE Nro 19/2012 2.11.2012 AJANKOHTAISTA KIRKON PALVELUKESKUKSESTA Kirkon palvelukeskusta koskeva lainsäädäntö Kirkolliskokous hyväksyi toukokuussa 2010 Kirkkolakiin ja Kirkkojärjestykseen

Lisätiedot

Kirkon palvelukeskuksen asiakastiedote 2/

Kirkon palvelukeskuksen asiakastiedote 2/ KIRKON PALVELUKESKUS kipalainen Kirkon palvelukeskuksen asiakastiedote 2/2012 20.12.2012 Kipan palvelutuotanto käynnistyi 1.9.2012 Paljon on tapahtunut vuoden aikana. Nyt saamme iloita, että Kipan toiminta

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2011 Kirkkoneuvosto 10.5.2011. Haapala Heikki jäsen. Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2011 Kirkkoneuvosto 10.5.2011. Haapala Heikki jäsen. Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 10.5.2011 klo 17.00 - Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Haapala Heikki jäsen Kautto Kaisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 3/ 2013 13.3.2013. Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 ) KIRKKONEUVOSTO 3/ 2013 13.3.2013. Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 7 Aika Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.30 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen Raimo Honkanen

Lisätiedot

Liite 3 TAHE-palvelukeskuksen osaprojektien yhteenvedot ja ylätason aikataulut. Teemu Seppälä

Liite 3 TAHE-palvelukeskuksen osaprojektien yhteenvedot ja ylätason aikataulut. Teemu Seppälä Liite TAHE-palvelukeskuksen osaprojektien yhteenvedot ylätason aikataulut.5.08 TAHE-palvelukeskuksen perustamisen aikataulu Määrittelyvaihe 08 TAHEpalvelukeskus Taloushallinnon järjestelmät 5 Esiselvitys

Lisätiedot

Toimintasuunnitelman ja talousarvion esittely kirkolliskokoukselle, kansliapäällikkö Jukka Keskitalo

Toimintasuunnitelman ja talousarvion esittely kirkolliskokoukselle, kansliapäällikkö Jukka Keskitalo Toimintasuunnitelman ja talousarvion esittely 4.11.2013 kirkolliskokoukselle, kansliapäällikkö Jukka Keskitalo Arvoisa arkkipiispa, hyvät edustajat. Tämän puheenvuoroni tarkoitus on käsillä olevan suunnitelman

Lisätiedot

Uudenmaan TAHE-palvelukeskuksen liiketoiminta- ja toteutussuunnitelma

Uudenmaan TAHE-palvelukeskuksen liiketoiminta- ja toteutussuunnitelma Taloushallinnon palveluiden toteutussuunnitelma Palveluiden tuotantomallien ja prosessien suunnittelu 1.9.2018-31.12.2018 Palvelukohtaisten tuotantomallien ja prosessien toteutussuunnitelmat Ostolaskut,

Lisätiedot

Pappisasessori Juha Rauhala ja valtuutettu Jouko Kantola pitivät alkuhartauden.

Pappisasessori Juha Rauhala ja valtuutettu Jouko Kantola pitivät alkuhartauden. PÖYTÄKIRJA 14.06.2014 1 Alkuhartaus Pappisasessori Juha Rauhala ja valtuutettu Jouko Kantola pitivät alkuhartauden. 2 Kokouksen avaus n puheenjohtaja avasi kokouksen. Herra piispa piti puheenvuoron ja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kaupunginkanslia 8/2015 Tietotekniikka- ja viestintäosasto Tietotekniikka Tietotekniikkapäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kaupunginkanslia 8/2015 Tietotekniikka- ja viestintäosasto Tietotekniikka Tietotekniikkapäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 15 Työasemien hankinta sosiaali- ja terveysvirastolle HEL 2015-005047 T 02 08 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti oikeuttaa ICT-palvelupäällikön tilaamaan 52 kannettavaa

Lisätiedot

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Kieku-palvelujen tuottajana

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Kieku-palvelujen tuottajana Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Kieku-palvelujen tuottajana Pirjo Pöyhiä Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus www.palkeet.fi Pirjo Pöyhiä 2.4.2014 1 Palkeet - Vaikuttava

Lisätiedot

Opetusministeriön hallinnonalan talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskushanke OPM-PAKE Yliopistojen palvelukeskusprojekti

Opetusministeriön hallinnonalan talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskushanke OPM-PAKE Yliopistojen palvelukeskusprojekti Opetusministeriön hallinnonalan talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskushanke OPM-PAKE Yliopistojen palvelukeskusprojekti Palvelutuotannon tietojärjestelmäratkaisut Uudenmuotoiset yliopistot ja tietohallinto

Lisätiedot

Tehokasta palkanlaskentaa

Tehokasta palkanlaskentaa Mepco Palkat Tehokasta palkanlaskentaa Mepco Palkat on moderni ja tehokas palkanlaskentajärjestelmä, joka vastaa erilaisten organisaatioiden tarpeisiin koosta, toimialasta ja työehtosopimuksista riippumatta.

Lisätiedot

Tässä numerossa: KIRKON PALVELUKESKUS

Tässä numerossa: KIRKON PALVELUKESKUS KIRKON PALVELUKESKUS Kipalainen Kirkon palvelukeskuksen uutiskirje asiakkaille 3/2013 Tässä numerossa: Kipa netissä s. 2 Johtajan tervehdys s. 3 Palautteiden mukainen kehittäminen s. 4-7 Yhteyshenkilöt

Lisätiedot

Käsittelyn aikana käytettiin 2 puheenvuoroa.

Käsittelyn aikana käytettiin 2 puheenvuoroa. 595/2018 89 Hankintatoimen kehittäminen Yhteinen kirkkovaltuusto päättää täsmentää toimintakulttuurin muutoshankkeen hankintatoimen tavoitteenasettelua siten, että hankintastrategian ja politiikan teosta

Lisätiedot

KAJAANIN KORKEAKOULUKONSORTION STRATEGIARYHMÄ

KAJAANIN KORKEAKOULUKONSORTION STRATEGIARYHMÄ Kokouskutsu ja asialista, Pöytäkirja Kokous 4/2009 Aika: Perjantai 16.10.2009 klo 10.20 12.15 Paikka: Oulun yliopisto, kokoushuone HR 144 Läsnä: Rehtori Lauri Lajunen pj., rehtori Arto Karjalainen, johtaja

Lisätiedot

Siirtyminen käyttöönotosta tuotantoon

Siirtyminen käyttöönotosta tuotantoon Siirtyminen käyttöönotosta tuotantoon Tuki ja ylläpito, asiakkuuden hoito 15.10.2012 Anna Kokko Yleistä tuesta ja ylläpidosta sekä asiakkuuden hoidosta siirtymävaiheessa Siirtyminen käyttöönotosta tuotantoon

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9)

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9) Kirkkoneuvosto 1 (9) Aika: Keskiviikko 27.9.2017 kello 16.30-17.38 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Kaisa Rönkä puheenjohtaja Seppo Eerola jäsen Onni Hämäläinen Jukka Lemmetyinen Ville

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 1/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kirkkoneuvosto 1/ 1 1 KOKOUKSEN AVAUS SEKÄ LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkoneuvosto 05.01.2012 1 Kokouskutsu asialistoineen on toimitettu kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle

Lisätiedot

Taloushallinnon palvelukeskuksen toiminta: Case Tampereen kaupunki

Taloushallinnon palvelukeskuksen toiminta: Case Tampereen kaupunki Taloushallinnon palvelukeskuksen toiminta: Case Tampereen kaupunki Heli Hirvelä palvelukeskuksen johtaja Tampereen kaupunki Tampereen kaupunki työntekijöitä 16 000 kokonaismenot (tp 2005) 1 306 milj. euroa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 14.1.2015 KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 14.1.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 14.1.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.1.2015-20.2.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri

Muut osallistujat: Leena Brofeldt, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Risto Sintonen, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Marja Lähdekorpi, sihteeri Kirkkoneuvosto 9.8.2017 74 Kokousaika: Keskiviikko 9.8.2017 klo 18.00 20.45 N:o 08/2017 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 80-89 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Kieku- henkilöstöhallinnon toimintamallin tarkentaminen palvelussuhteen hallinnassa

Kieku- henkilöstöhallinnon toimintamallin tarkentaminen palvelussuhteen hallinnassa Kieku- henkilöstöhallinnon toimintamallin tarkentaminen palvelussuhteen hallinnassa Perustelut toimintamallin tarkentamiselle ja tarkennetun toimintamallin käyttöönotto Lasse Skog Valtiokonttori 17.9.2013

Lisätiedot

27 Kokouksen osallistujien sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Puheenjohtaja toimittaa nimenhuudon ja sihteeri kirjaa läsnäolijat.

27 Kokouksen osallistujien sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Puheenjohtaja toimittaa nimenhuudon ja sihteeri kirjaa läsnäolijat. Perustettavan Salon seurakunnan järjestelytoimikunta Aika: 17.9.2008 klo 17.00 18.05 Paikka: Seurakuntatalo, Keskisali, Kirkkokatu 6, Salo Osallistujat: Pöytäkirja Esityslista 3/2008 Jäsen Läsnä Poissa

Lisätiedot

Pyyntö OKM Nimeämispyyntö Kieku-tietojärjestelmähankkeen organisointi OKM:n hallinnonalalla

Pyyntö OKM Nimeämispyyntö Kieku-tietojärjestelmähankkeen organisointi OKM:n hallinnonalalla Pyyntö OKM/35/040/2011 31.03.2014 Jakelussa mainituille Viite Asia OKM058:00/2011 OKM Nimeämispyyntö Kieku-tietojärjestelmähankkeen organisointi OKM:n hallinnonalalla Opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnonala

Lisätiedot

- Pihakahvila koulutus 15.9 klo Matteuksen kirkko - Tauno Hämäläinen 100 vuotta juhlakonsertti 18.9 klo 18 Matteuksen kirkko

- Pihakahvila koulutus 15.9 klo Matteuksen kirkko - Tauno Hämäläinen 100 vuotta juhlakonsertti 18.9 klo 18 Matteuksen kirkko 337/2016 49 Ilmoitusasiat syyskuu ehdotus Merkitään tiedoksi - Pihakahvila koulutus 15.9 klo 17.30 Matteuksen kirkko - Tauno Hämäläinen 100 vuotta juhlakonsertti 18.9 klo 18 Matteuksen kirkko 335/2016

Lisätiedot

StaffPoint -yritysesittely. Yhtis-projekti Unto Nokelainen 29.11.2004

StaffPoint -yritysesittely. Yhtis-projekti Unto Nokelainen 29.11.2004 StaffPoint -yritysesittely Yhtis-projekti Unto Nokelainen 29.11.2004 StaffPoint Oy Suomen suurin henkilöstöpalveluyritys syntyi, kun Extra Henkilöstöpalvelut ja Jokela Capital yhdistyivät kesällä 2004.

Lisätiedot

Rekrytointiprosessin kehittäminen Kuopion yliopistollisessa sairaalassa. Rekrytointipäällikkö Marja Hietamäki 30.5.2011

Rekrytointiprosessin kehittäminen Kuopion yliopistollisessa sairaalassa. Rekrytointipäällikkö Marja Hietamäki 30.5.2011 Rekrytointiprosessin kehittäminen Kuopion yliopistollisessa sairaalassa Rekrytointipäällikkö Marja Hietamäki 30.5.2011 Ripaus teoriaa - näin se tapahtuu teoriassa Prosessien kehittämisessä on kyse nopeasta

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Päivi Pitkänen

Toimitusjohtaja Päivi Pitkänen 1. Perustiedot tulevasta konsernista 2. Omistajat ja hallituspaikat 3. Emoyhtiön ja alueyhtiöiden tehtävät 4. Liiketoimintaympäristö 5. Palvelut ja kumppanuus 6. Järjestelmät 7. Miksi asiakas valitsee

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 31 Kirkkoneuvosto 3/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 31 Kirkkoneuvosto 3/ 31 28 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 30.05.2016 28 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

KIRKON ELÄKERAHASTON TALOUSSÄÄNTÖ. I Yleisiä säännöksiä. 1 Taloussäännön soveltaminen

KIRKON ELÄKERAHASTON TALOUSSÄÄNTÖ. I Yleisiä säännöksiä. 1 Taloussäännön soveltaminen KIRKON KESKUSHALLINNON SÄÄNTÖKOKOELMA KIRKON ELÄKERAHASTON TALOUSSÄÄNTÖ I Yleisiä säännöksiä 1 Taloussäännön soveltaminen Kirkon eläkerahaston talouden hoidosta säädetään tarkemmin kirkkojärjestyksessä,

Lisätiedot

Pöytäkirja 1(5) Vainio Juha varapuheenjohtaja Kokouksen avaus; hartaus Puheenjohtaja avasi kokouksen rukouksena veisatun virren 443 jälkeen.

Pöytäkirja 1(5) Vainio Juha varapuheenjohtaja Kokouksen avaus; hartaus Puheenjohtaja avasi kokouksen rukouksena veisatun virren 443 jälkeen. Pöytäkirja 1(5) JAALAN KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 12.6.2018 klo 17.00 17.53 Paikka Jaalan kirkon seurakuntasali, Jaalantie 140 Osallistujat: Puolakka Ilpo puheenjohtaja Aaltonen Tiina Poteri

Lisätiedot

KIRKKOHALLITUKSEN YLEISKIRJE Nro 43/

KIRKKOHALLITUKSEN YLEISKIRJE Nro 43/ KIRKKOHALLITUKSEN YLEISKIRJE Nro 43/2009 13.11.2009 KIRJURI JA TOIMENPITEITÄ SEURAKUNNISSA VUOSINA 2009 JA 2010 Kirkon yhteisen jäsentietojärjestelmän eli Kirjurin rakentaminen etenee suunnitellusti. Tavoitteena

Lisätiedot

TAHE-palvelukeskus lyhyesti. Maaliskuu 2017

TAHE-palvelukeskus lyhyesti. Maaliskuu 2017 TAHEpalvelukeskus lyhyesti Maaliskuu 2017 TAHEvalmistelun eteneminen sisältö Valmistelun eteneminen Palvelu ja ohjausmalli Konsortioohjaus Palvelutarjoama TAHEtarina ja valmistelut 2 TAHEvalmistelu 2016

Lisätiedot

Talous- ja velkaneuvonta oikeusaputoimistoissa

Talous- ja velkaneuvonta oikeusaputoimistoissa 11.12.2018 Talouden ajankohtaispäivä Maaria Rubanin Talous- ja velkaneuvonta oikeusaputoimistoissa Talouden ajankohtaispäivä 11.12.2018 Laki talous- ja velkaneuvonnasta Kohti muutosta Vuonna 2000: Laki

Lisätiedot

KS SOTE-MAKU-uudistuksen poliittinen ohjausryhmä ICT-työryhmän loppuraportti 2017

KS SOTE-MAKU-uudistuksen poliittinen ohjausryhmä ICT-työryhmän loppuraportti 2017 KS SOTE-MAKU-uudistuksen poliittinen ohjausryhmä 28.6.2017 ICT-työryhmän loppuraportti 2017 Tietohallintojohtaja Minna Rehn ICT-työryhmän kokoonpano Arto Jalkanen, tietohallintojohtaja, Jyväskylän kaupunki,

Lisätiedot

Tilastouudistus 2017

Tilastouudistus 2017 Tilastouudistuksen tarkoitus 1) Pystytään palvelemaan seurakuntia ja muita tilastojen käyttäjiä entistä paremmin selkeät ja helppokäyttöiset tilastoraportit avoimesti kaikkien käytettävissä olevat tilastot

Lisätiedot

31 Helsingin seurakuntayhtymän käyttöönotettava ICT:n (tietoja viestintäteknologian) ja digitalisaation kehittämisen ohjausmalli

31 Helsingin seurakuntayhtymän käyttöönotettava ICT:n (tietoja viestintäteknologian) ja digitalisaation kehittämisen ohjausmalli 483/2019 31 Helsingin seurakuntayhtymän käyttöönotettava ICT:n (tietoja viestintäteknologian) ja digitalisaation kehittämisen ohjausmalli Päätösehdotus Seurakuntayhtymän johtaja Juha Rintamäki Yhteinen

Lisätiedot

Poolian palkkatutkimus 2012

Poolian palkkatutkimus 2012 Poolian palkkatutkimus 2012 Palkkatutkimuksen taustoja Palkkatutkimuksen tarkoituksena oli kartoittaa työnhakijoidemme nykyistä palkkatasoa ja verrata sitä heidän koulutukseensa ja työkokemukseensa sekä

Lisätiedot

TORI-verkkohaastattelun tulokset. Ohjausryhmän kokous Kari Pessi

TORI-verkkohaastattelun tulokset. Ohjausryhmän kokous Kari Pessi TORI-verkkohaastattelun tulokset Ohjausryhmän kokous 19.12.2012 Kari Pessi Tavoitteet TORI-verkkohaastattelu 1. Selvittää tulevan ICT-palvelukeskuksen palvelujen tuottajien ja palveluiden käyttäjien näkemyksiä

Lisätiedot

Muutosesitys yleisjaoston vuoden 2014 talousarvioon

Muutosesitys yleisjaoston vuoden 2014 talousarvioon KH - Yleisjaosto 3 13.01.2014 Kaupunginhallitus 34 20.01.2014 Kaupunginvaltuusto 7 24.02.2014 KH - Yleisjaosto 74 22.09.2014 Kaupunginhallitus 391 06.10.2014 Muutosesitys yleisjaoston vuoden 2014 talousarvioon

Lisätiedot

Kysely kunnan ja kuntayhtymän talousraportoinnin yhteyshenkilöille. Vastannut yhteensä 292 kuntaa, 125 kuntayhtymää

Kysely kunnan ja kuntayhtymän talousraportoinnin yhteyshenkilöille. Vastannut yhteensä 292 kuntaa, 125 kuntayhtymää Kysely kunnan ja kuntayhtymän talousraportoinnin yhteyshenkilöille Vastannut yhteensä 292 kuntaa, 125 kuntayhtymää Mikä taho hoitaa kunnan/kuntayhtymän taloushallinnon? Kunta/kuntayhtymä itse 64% Palvelukeskus/tilitoimisto

Lisätiedot

Poolian Palkkatutkimus 2013 05/2013

Poolian Palkkatutkimus 2013 05/2013 Poolian Palkkatutkimus 2013 05/2013 Palkkatutkimuksen taustoja Palkkatutkimuksen tarkoituksena oli kartoittaa työnhakijoidemme nykyistä palkkatasoa ja verrata sitä heidän koulutukseensa ja työkokemukseensa

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVÄNÄPITO TSV/Kuvesin toimisto, Kirkkotie 49, Tuusula klo 9-14

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVÄNÄPITO TSV/Kuvesin toimisto, Kirkkotie 49, Tuusula klo 9-14 Johtokunta 1/6 JOHTOKUNNAN KOKOUS, ESITYSLISTA Aika: 17.5.2018 klo 17.00 Paikka: JÄSENET Ruohomäki Eero (pj.) Raittila Heikki (vpj.) Heikkilä Pekka Huuhtanen Pasi Mäkinen Emmi Nieminen Eeva-Liisa Niskanen

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2 / Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja. Järvenpää, Pertti Kotiranta, Pirjo

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2 / Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja. Järvenpää, Pertti Kotiranta, Pirjo Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2 / 2012 Aika Paikka 28.2.2012 klo 19.00 Klo 17.30 Espoon kaupungin Kaupunkikehitysyksikön tutkimusjohtaja Teuvo Savikko kertoo seurakunnan alueesta tilastojen valossa. Klo

Lisätiedot

Tehoa toimintaan. Aditron laadukkailla HR-palveluilla HR-VAKIO / PALKKAVAKIO / MATKAVAKIO

Tehoa toimintaan. Aditron laadukkailla HR-palveluilla HR-VAKIO / PALKKAVAKIO / MATKAVAKIO Tehoa toimintaan Aditron laadukkailla HR-palveluilla HR-VAKIO / PALKKAVAKIO / MATKAVAKIO HR-tehtävistä 2/3 on perusrutiineja Ulkoistamalla henkilöstöhallinnon rutiinit voitte merkittävästi parantaa yrityksenne

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 13 Kirkkoneuvosto 2/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 13 Kirkkoneuvosto 2/ 13 10 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 22.3.2017 10 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5 1/5 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 12.2.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä Auran seurakunnan virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Kalmi Pekka Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Lindholm Minna

Lisätiedot

Tunnustelukysymykset maakunnan talous- ja henkilöstöhallinnon järjestämisestä Kuopion kaupungille, Siilinjärven kunnalle ja Pohjois- Savon

Tunnustelukysymykset maakunnan talous- ja henkilöstöhallinnon järjestämisestä Kuopion kaupungille, Siilinjärven kunnalle ja Pohjois- Savon Tunnustelukysymykset maakunnan talous- ja henkilöstöhallinnon järjestämisestä Kuopion kaupungille, Siilinjärven kunnalle ja Pohjois- Savon sairaanhoitopiirille 7.4.2017. Lähtökohdat ja taustat Valtakunnallinen

Lisätiedot

Tahe Pohjois-Savo projekti 3/ /2020

Tahe Pohjois-Savo projekti 3/ /2020 Tahe Pohjois-Savo projekti 3/2018 6 /2020 Projektipäällikkö Hannele Pöykkölä Monetra Talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelyt Pohjois-Savossa info- ja keskustelutilaisuus 28.5.2018 Paikka: Pohjois-Savon

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Keskiviikko 31.01.2018 kello 18.00 18.59 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra,

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 22.4.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 22.4.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 22.4.2015 klo 18 Tyrnävän kirkossa, käynti sakastin ovesta. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45.

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 27 Kirkkoneuvosto 25.10.2007 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 06.11.2007

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 27 Kirkkoneuvosto 25.10.2007 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 06.11.2007 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 27 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 18.30 20.30 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Valtion IT-palvelukeskuksen (VIP) palvelut. JulkIT 27.5.2009 Anna-Maija Karjalainen

Valtion IT-palvelukeskuksen (VIP) palvelut. JulkIT 27.5.2009 Anna-Maija Karjalainen Valtion IT-palvelukeskuksen (VIP) palvelut JulkIT 27.5.2009 Anna-Maija Karjalainen Sisältö > VIP:n toimintamalli > Tilanne tänään > Odotukset toimittajille Valtion IT-palvelukeskuksen toimintamalli VIP

Lisätiedot

Palveluinfo Virtuaalitapahtuma

Palveluinfo Virtuaalitapahtuma Palveluinfo 7.9.2018 Virtuaalitapahtuma Palveluinfo 7.9.2018 Koulutuspalvelu Rekrytointipalvelu Mari Eerikäinen Prosessipäällikkö, HRD Koulutuspalvelu Palvelun kuvaus Koulutuspalvelu tarjoaa ajan tasalla

Lisätiedot

PÄIJÄT-HÄMEEN VÄLIAIKAISHALLINNON VALMISTELEVA KOKOUS

PÄIJÄT-HÄMEEN VÄLIAIKAISHALLINNON VALMISTELEVA KOKOUS PAIKALLA: JÄSENET Jari Parkkonen, Päijät-Hämeen liitto Eetu Salunen, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä Sari Lahti, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä Timo Louna, Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä Jarmo Paukku,

Lisätiedot

Built Environment Process Reengineering (PRE)

Built Environment Process Reengineering (PRE) Firstname Lastname RAKENNETTU YMPÄRISTÖ Tarvitaanko tätä palkkia Built Environment Process Reengineering (PRE) PILOTTIPÄIVÄ nro 2, 12.10.2011 Built Environment Process Innovations Reengineering Page 1

Lisätiedot

POP maakunnan ICT-valmistelu

POP maakunnan ICT-valmistelu POP maakunnan ICT-valmistelu Tietojärjestelmätoimittajien tapaaminen 4.4.2018 Valtiovarainministeriössä Juhani Heikka, ICT-vastuuvalmistelija Pohjois-Pohjanmaan maakuntauudistus (PPL) Esityksen sisältö

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanhallitus PALKKAHALLINNON UUDELLEEN JÄRJESTELY

Kunnanhallitus Kunnanhallitus PALKKAHALLINNON UUDELLEEN JÄRJESTELY Kunnanhallitus 240 28.11.2016 Kunnanhallitus 257 13.12.2016 PALKKAHALLINNON UUDELLEEN JÄRJESTELY Khall 28.11.2016 240 Pellon siirrettyä palkanlaskentansa Monetra Oy:n tehtäväksi on tullut Pelkosenniemen

Lisätiedot

Henkilöstön asema muutostilanteessa. Info- ja keskustelutilaisuus

Henkilöstön asema muutostilanteessa. Info- ja keskustelutilaisuus Henkilöstön asema muutostilanteessa Info- ja keskustelutilaisuus 29.3.2007 VN:n päätökset 2001 ja 2006 Vuoden 2001 periaatepäätöksen tavoitteena varautua ikärakenteen muutoksesta johtuviin toimiin valtionhallinnossa

Lisätiedot

Poolian palkkatutkimus 2011

Poolian palkkatutkimus 2011 Poolian palkkatutkimus 2011 Palkkatutkimuksen taustoja Palkkatutkimuksen tarkoituksena oli kartoittaa työnhakijoidemme nykyistä palkkatasoa ja verrata sitä heidän koulutukseensa ja työkokemukseensa sekä

Lisätiedot

Kuntien palvelukeskus KPK THH Oy käynnistysvaihe

Kuntien palvelukeskus KPK THH Oy käynnistysvaihe Kuntien palvelukeskus KPK THH Oy käynnistysvaihe KPK THH Oy käynnistysvaiheen hallitus ja yhtiön perustajakuntatoimijat Varapuheenjohtaja Jaana Kuuva Kotkan kaupunki Jäsen Markku Silen Jäsen Jukka Linnavuori

Lisätiedot

Pöytäkirja Nro 3/2018

Pöytäkirja Nro 3/2018 Pöytäkirja Nro 3/2018 1 Kokoustiedot Aika To 26.04.2018 klo 18.00-18.42 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Varsinaiset jäsenet vs. kirkkoherra, pj Matti Salminen Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

Taloushallinnon ja palkanlaskennan tehtävien ja vastuiden jako palvelukeskuksen sekä kirjanpitoyksiköiden ja rahastojen välillä

Taloushallinnon ja palkanlaskennan tehtävien ja vastuiden jako palvelukeskuksen sekä kirjanpitoyksiköiden ja rahastojen välillä Valtiokonttori Saate 1 (6) Kirjanpitoyksiköt ja talousarvion ulkopuolella olevat valtion rahastot Taloushallinnon ja palkanlaskennan tehtävien ja vastuiden jako palvelukeskuksen sekä kirjanpitoyksiköiden

Lisätiedot

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTIEN IT-YHTEISTYÖALUEEN JOHTOKUNNAN JOHTOSÄÄNTÖ

TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTIEN IT-YHTEISTYÖALUEEN JOHTOKUNNAN JOHTOSÄÄNTÖ TAMPEREEN EV.LUT. SEURAKUNTIEN IT-YHTEISTYÖALUEEN JOHTOKUNNAN JOHTOSÄÄNTÖ Hyväksytty yhteisessä kirkkovaltuustossa 15.1.2015 1 A. Yleissäännökset 1 Tällä johtosäännöllä täydennetään IT-yhteistyöalueen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2017 Sivu 1 Kirkkovaltuusto ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kokousaika: Keskiviikko 3.5.2017

Lisätiedot

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3 3 TOIMISTOSIHTEERIEN VIRKOJEN LAKKAUTTAMINEN 3

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3 3 TOIMISTOSIHTEERIEN VIRKOJEN LAKKAUTTAMINEN 3 Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2/2012 Aika Paikka 13.3.2012 klo 16.00 (HUOM alkamisaika!) Tapiolan kirkon seurakuntasali Talvisodan päättymisen muistotilaisuus klo 18 kirkkosalissa. KÄSITELTÄVÄT ASIAT:

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2013-01

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2013-01 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 18.00 -- 20.00 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa Osanottajat Ylikangas Kimmo, kirkkoherra, puheenjohtaja Grönlund Reino, jäsen Hartikainen

Lisätiedot

ADMINISTER OY KUNTAMARKKINAT 2014 ADMINISTER ON SUOMEN ALPPI- JA FREESTYLEMAAJOUKKUEIDEN VIRALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANI

ADMINISTER OY KUNTAMARKKINAT 2014 ADMINISTER ON SUOMEN ALPPI- JA FREESTYLEMAAJOUKKUEIDEN VIRALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANI ADMINISTER OY KUNTAMARKKINAT 2014 ADMINISTER ON SUOMEN ALPPI- JA FREESTYLEMAAJOUKKUEIDEN VIRALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANI Administer Oy Taloushallinnon palvelut Suomalainen perheyritys Kasvaa vauhdikkaasti,

Lisätiedot

Olavi Hiekka Tilaisuus Uudenmaan liitto Pvm

Olavi Hiekka Tilaisuus Uudenmaan liitto Pvm Nimi Olavi Hiekka Tilaisuus Uudenmaan liitto Pvm 15.2.2017 Varmistamme, että suomalaisten hyvinvointia ja alueiden elinvoimaisuutta edistävät palvelut kyetään turvaamaan tulevaisuudessakin. Teemme sen

Lisätiedot

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ

VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ VARSINAIS-SUOMEN SOTE- JA MAAKUNTAUUDISTUKSEN POLIITTINEN OHJAUSRYHMÄ aika Maanantai 26.6.2017 klo 12.30 14.10 paikka Varsinais-Suomen liitto (Ratapihankatu 36, Turku), nh. Tammi läsnäolijat Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kirjastot ja digituki

Kirjastot ja digituki Kirjastot ja digituki Jos digi kuuluu kaikille, on tuen saatavuus varmistettava. Kehittämistehtävän saaneiden kirjastojen kokous 23.5.2018 Anna Melgin (VRK) ja Minna Karvonen (OKM) Digitukihankkeen tavoitteet

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2/2012 13.3.2012 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PÖYTÄKIRJA 2/2012 13.3.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2/2012 13.3.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 15 ILMOITUSASIAT 2 16 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

Hankinnat. Hyvän tiedon hallitsijat Carita Wuorsalo

Hankinnat. Hyvän tiedon hallitsijat Carita Wuorsalo Hankinnat Hyvän tiedon hallitsijat 13.1.2016 Carita Wuorsalo Kirkkohallituksen hankintatiimi tukee hankinnoissa Toimii asiantuntijana kaikissa kirkon keskusrahaston hankinnoissa, jotta varmistutaan siitä,

Lisätiedot

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

LUMIJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Aika ja paikka: Ti 30.1.2018 klo 18.30 seurakuntatalo Asialista: asiat 1 8 (1-8 ) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. Pöytäkirjantarkastajat ja pöytäkirjanpitäjä 4. Työjärjestyksen

Lisätiedot

Riippumattomat taloushallintopalveluiden selvitykset

Riippumattomat taloushallintopalveluiden selvitykset Riippumattomat taloushallintopalveluiden selvitykset Kohdennetut selvitykset, Taloushallinto Riippumaton taloushallinnon ja HR:n järjestämisen selvitys Taloushallinnon palvelukeskuksista ja ohjelmistotoimittajista

Lisätiedot

Tehdään yhdessä Suomen paras ja Euroopan kiinnostavin uudistus Pirkanmaalle

Tehdään yhdessä Suomen paras ja Euroopan kiinnostavin uudistus Pirkanmaalle Tehdään yhdessä Suomen paras ja Euroopan kiinnostavin uudistus Pirkanmaalle Sote- ja maakuntauudistuksen tilannekatsaus Kuntajohtajakokous 24.3.2017 Kari Hakari muutosjohtaja Ajankohtaista Valtakunnallisesti:

Lisätiedot

Valinnanvapauspilotit. Anne Kumpula

Valinnanvapauspilotit. Anne Kumpula Valinnanvapauspilotit Anne Kumpula 13.10.2017 1 Valinnanvapauspilottien aikataulusta Valinnanvapauspilotit toteutetaan laajamittaisesti uuden valinnanvapausmallin mukaan ajalla 1.7.2018 31.12.2019. Hakuaika

Lisätiedot

Väliaikaishallinnon kokous Maakunnallinen näkökulma

Väliaikaishallinnon kokous Maakunnallinen näkökulma M A A K U N TA U U D I S T U S Väliaikaishallinnon kokous 15.6.2017 15.6.2017 Eija-Liisa Heikkilä 13.9.2017 Maakunnallinen näkökulma 1 M A A K U N TA U U D I S T U S MUUTOSJOHTAJIEN JORY Valmistelusuunnitelma

Lisätiedot

Kuntien Tiera Oy. 13.12.2011 Kohti oppijan verkkopalveluita: Kuntien yhteisten toimintamallien ja parhaiden käytäntöjen kehittäminen Markku Rimpelä

Kuntien Tiera Oy. 13.12.2011 Kohti oppijan verkkopalveluita: Kuntien yhteisten toimintamallien ja parhaiden käytäntöjen kehittäminen Markku Rimpelä Kuntien Tiera Oy 13.12.2011 Kohti oppijan verkkopalveluita: Kuntien yhteisten toimintamallien ja parhaiden käytäntöjen kehittäminen Markku Rimpelä Syyskuussa 2010 perustetun Tieran omistajina on tällä

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 12/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 12/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 8.8.2018 84 Kokousaika: Keskiviikko 8.8.2018 klo 18.00 19.50 N:o 12/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 90-97 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja

Aika Keskiviikko klo Läsnä Lehikoinen Jouni puheenjohtaja Mikaelinseurakunnan seurakuntaneuvosto 17.5.2017 1 MIKAELINSEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 17.5.2017 klo 18.00-19.30 Paikka Suikkilan seurakuntakoti 50 KOKOUKSEN AVAUS Läsnä Lehikoinen

Lisätiedot

TALOUS- JA HENKILÖSTÖHALLINNON TIETOJEN KÄSITTELY SEURAKUN- TALIITOKSISSA

TALOUS- JA HENKILÖSTÖHALLINNON TIETOJEN KÄSITTELY SEURAKUN- TALIITOKSISSA Janne Oikarinen TALOUS- JA HENKILÖSTÖHALLINNON TIETOJEN KÄSITTELY SEURAKUN- TALIITOKSISSA Case: Kirkon palvelukeskus TALOUS- JA HENKILÖSTÖHALLINNON TIETOJEN KÄSITTELY SEURAKUN- TALIITOKSISSA Case: Kirkon

Lisätiedot

TAHE-projekti Kymenlaaksossa

TAHE-projekti Kymenlaaksossa TAHE-projekti Kymenlaaksossa I. valinnanvapauspilotti 1.7.2018 II. vapaaehtoinen sote ky 1.1.2019 III.sote- ja maakunta 1.1.2020 1.1.2017-31.1.2019 Tähän mennessä TAHE-tietojärjestelmä Tehty esiselvitykset

Lisätiedot

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO

KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/ SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO KAUNIAISTEN SUOMALAINEN PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 NEUVOSTO 31.10.2017 NEUVOSTON KOKOUS Aika Ti 31.10.2017 klo 17.00 18.50 Paikka Kauniaisten kirkko, alatakkahuone Läsnä Poissa Helistekangas Laura Huoponen Kari

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 25.7.2013 N:o 7/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 25.7.2013 N:o 7/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66 Kokousaika Torstai 25.7.2013 klo 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

OHJE HENKILÖSTÖ- JA HENKILÖSTÖMENOTAULUKON KÄYTTÖÖN

OHJE HENKILÖSTÖ- JA HENKILÖSTÖMENOTAULUKON KÄYTTÖÖN OHJE HENKILÖSTÖ- JA HENKILÖSTÖMENOTAULUKON KÄYTTÖÖN LASKELMAN TÄYTTÄMISESSÄ TARVITTAVAT TAUSTATIEDOT, JOTKA KANNATTAA VARATA ENNEN TAULUKON TÄYTTÄMISTÄ - v. 2013 joulukuun henkilöstömäärät voi ottaa myös

Lisätiedot

1) Muistio 3.6.2004: PALVO I hankkeen toteuttaminen oikeusministeriössä, jonka liitteenä:

1) Muistio 3.6.2004: PALVO I hankkeen toteuttaminen oikeusministeriössä, jonka liitteenä: PÄÄTÖS 4.6.2004 dnro 4/011/2003 OM TALOUS- JA HENKILÖSTÖHALLINNON PALVELUKESKUSTA VALMISTELEVAN SUUNNITTELUHANKKEEN ASETTAMINEN Tausta ja tavoitteet Oikeusministeriö päätti asettaa hankkeen, jonka tehtävänä

Lisätiedot

Ehdotus: EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON PÄÄTÖS. Euroopan unionin solidaarisuusrahaston varojen käyttöönotosta. (komission esittämä)

Ehdotus: EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON PÄÄTÖS. Euroopan unionin solidaarisuusrahaston varojen käyttöönotosta. (komission esittämä) EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 25.3.2011 KOM(2011) 155 lopullinen Ehdotus: EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON PÄÄTÖS Euroopan unionin solidaarisuusrahaston varojen käyttöönotosta (komission esittämä) PERUSTELUT

Lisätiedot

Kestävä Rakentaminen -klusteri

Kestävä Rakentaminen -klusteri Lumen 3/2017 TEEMA-ARTIKKELI Kestävä Rakentaminen -klusteri Antti Sirkka, insinööri (AMK), projektipäällikkö, ACE -tutkimusryhmä, Teollisuuden ja luonnonvarojen osaamisala, Lapin ammattikorkeakoulu Asiasanat:

Lisätiedot

Sidosryhmien merkitys taloushallinnon palvelukeskusten toiminnassa

Sidosryhmien merkitys taloushallinnon palvelukeskusten toiminnassa Place for a picture Sidosryhmien merkitys taloushallinnon palvelukeskusten toiminnassa Jukka Rautavalta 1 First Name Last Name 25.5.2012 Fazer-konserni lyhyesti Vuonna 1891 perustettu perheyritys Ruokailupalveluja,

Lisätiedot

Vs. stj:n esitys: Lautakunta käy lähetekeskustelun Sivistystoimen strategian toimeenpanon suunnittelua varten.

Vs. stj:n esitys: Lautakunta käy lähetekeskustelun Sivistystoimen strategian toimeenpanon suunnittelua varten. Sivistyslautakunta 22 26.02.2015 Sivistyslautakunta 52 28.04.2015 Sivistyslautakunta 66 28.05.2015 Sivistyslautakunta 78 27.08.2015 Sivistystoimen strategian toimeenpano 3356/01.017/2014 SIVLK 22 Siikajoen

Lisätiedot

SIEVIN KYLÄT 2010 HANKE. Dr 5435/3524-2006 Hankenumero 44320

SIEVIN KYLÄT 2010 HANKE. Dr 5435/3524-2006 Hankenumero 44320 SIEVIN KYLÄT 200 HANKE Päivämäärä to 0.5.2007 Dr 5435/3524-2006 Hankenumero 44320 Aika: 9.00-2.00 Paikka: Kortesjärven säästöpankki Sievin konttori alakerran kokoushuone Kokouksen tyyppi Sievin kylät 200

Lisätiedot

10.6.2010 Jan Hursti, Kehityspäällikkö, Isoworks Oy. Turvallista pilvipalvelua keskisuurille yrityksille

10.6.2010 Jan Hursti, Kehityspäällikkö, Isoworks Oy. Turvallista pilvipalvelua keskisuurille yrityksille 10.6.2010 Jan Hursti, Kehityspäällikkö, Isoworks Oy Turvallista pilvipalvelua keskisuurille yrityksille Maankattavaa ICT-palvelua Huolehdimme asiakkaidemme tieto- ja viestintätekniikan toimivuudesta 24/7

Lisätiedot

Mitä palvelukeskukset tekevät?

Mitä palvelukeskukset tekevät? Mitä palvelukeskukset tekevät? Kuntamarkkinat 14.9.2017 Muutosjohtaja 1 20.9.2017 Tukipalvelumuutos ja Uusi maakunta Maakunta on hankintayksikkö Suhteet kuntiin hankintalain mukaiset Uudelleen järjestelytarve

Lisätiedot

Paljon tukea tarvitsevat - paljon palveluja käyttävät - hanke

Paljon tukea tarvitsevat - paljon palveluja käyttävät - hanke Paljon tukea tarvitsevat - paljon palveluja käyttävät - hanke POSKE:n kehittämishanke, jossa 4 osahanketta: Lappi, Kainuu, Länsi-Pohja, Keski-Pohjanmaa Keski-Pohjanmaan toiminnallisen osakokonaisuuden

Lisätiedot

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskusten yhdistäminen

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskusten yhdistäminen Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskusten yhdistäminen 19.12.2008 Valtiovarainministeriö Tomi Hytönen Projektipäällikkö Hankkeesta yleisesti Yhdistetty palvelukeskus aloittaa 1.1.2010 Valtion

Lisätiedot