K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U"

Transkriptio

1 K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo Hauhon seurakuntatalolla, Kotkontie 1, Hauho. Kahvitarjoilu klo Kokouksen jälkeen on mahdollista tutustua Hauhon kirkkoon kirkkoherra Tapani Vanhasen johdolla. Yhteiskuljetusta ei järjestetä. Mikäli tarvitsette kuljetusapua, pyydämme ottamaan yhteyttä kokouksen sihteeriin (yhteystiedot alla). Kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan kirkkoherranvirastossa ajalla viraston aukioloaikoina arkisin kello Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 5 Seurakuntayhtymän tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen varainhoitovuodelta Rengon pappilan myynti 7 Hämeenlinnan kirkon sisätilan mahdolliset muutokset 8 Muut asiat 9 Seuraavat kokoukset 10 Valitusosoitus 11 Kokouksen päättäminen Hämeenlinnassa Erkki Alanen yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Ensimmäisille varajäsenille lähetetään esityslista tiedoksi. Varajäsen kutsutaan tarvittaessa erikseen kokoukseen puhelimella tai sähköpostilla. Mahdollisesta esteestä pyydämme ilmoittamaan Päivi Hyväriselle puh , sähköposti paivi.m.hyvarinen@evl.fi.

2 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO Sivu 2 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avaa kokouksen. 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous on kutsuttu koolle liitteen mukaisella kuulutuksella. Kokouskuulutus ja asialista on asetettu nähtäville Hauhon, Hämeenlinna-Vanajan, Kalvolan, Lammin, ja Tuuloksen seurakuntien kirkkoherranvirastojen ilmoitustauluille väliseksi ajaksi. Kokouskutsu ja esityslista on lähetetty valtuutetuille Kirkkojärjestyksen säännösten mukaisesti on kutsu asialuetteloineen lähetettävä yhteisen kirkkovaltuuston jäsenille viikkoa ennen kokousta (KJ 8:5 ). 3 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja ääntenlaskijaa. 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen Kokouksen työjärjestykseksi hyväksytään esityslistan mukainen järjestys. 5 Seurakuntayhtymän tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen varainhoitovuodelta 2015 Hämeenlinnan seurakuntayhtymän taloussäännön 22 :n mukaan tilinpäätös on laadittava maaliskuun loppuun mennessä kirkkojärjestyksen sekä kirjanpitolain ja -asetuksen säännösten, kirkkohallituksen ja yhteisen kirkkoneuvoston ja sen talous- ja henkilöstöjaoston antamien ohjeiden sekä taloussäännön määräysten

3 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO Sivu 3 mukaisesti. Tilinpäätös sisältää tuloslaskelman ja taseen liitetietoineen, rahoituslaskelman, talousarvion toteutumisvertailun sekä toimintakertomuksen. Talousarvion toteutumisvertailu koostuu käyttötalous-, tuloslaskelma-, rahoitus- ja investointiosasta. Tilinpäätöksen allekirjoittaa päätösvaltainen yhteinen kirkkoneuvosto ja talousjohtaja. Allekirjoitettu tilinpäätös luovutetaan tilintarkastajille viipymättä sen valmistuttua. Tilinpäätösaineisto sidotaan tasekirjaksi. Seurakuntayhtymän tilinpäätöstä vuodelta 2015 laadittaessa on sovellettu kirkkohallituksen virastokollegion hyväksymää ohjetta tilinpäätöksen laatimisesta. Myös kiinteistö- ja hallintomenojen kohdentamisesta on laadittu erillislaskelma kirkkohallituksen ohjeiden mukaisesti. Hämeenlinnan seurakuntayhtymän tilinpäätös oli ylijäämäinen ,39 euroa (vuonna 2014 ylijäämä ,43). Talousarviossa ylijäämäksi ennustettiin euroa. Ennustettua suurempi ylijäämä johtui ennen kaikkea toimintamenojen säästöistä ja yhteisöverojen hyvästä kehityksestä. Myös rahoitusomaisuusarvopaperien tuotto ja puun myyntituotot olivat arvioituja suurempia. Kirkollisveroja tilikaudella kertyi ,59 ( ,62) euroa. Yhteisöverotuotot olivat ,93 ( ,05) euroa. Verotuloja kertyi yhteensä ,52 ( ,67) euroa, mikä on noin euroa enemmän kuin mitä talousarviossa ennustettiin ja noin euroa enemmän kuin vuonna Toimintatuotot (ilman sisäisiä eriä) olivat ,05 ( ,36) euroa. Toimintakulut olivat ,72 ( ,48) euroa. Rahoitustuottoja kertyi tilikauden aikana ,13 ( ,52) euroa. Sijoitustoiminnasta kertyi myyntivoittoja ,29 ( ,42) euroa. Suunnitelman mukaiset poistot olivat tilikaudelta ,16 ( ,15) euroa. Satunnaisia tuottoja kertyi ,30 ( ,48) euroa, jotka koostuivat kahden Hietajärven lomaasuntotontin myynnistä sekä määräalan myynnistä ELY-keskukselle METSOsuojeluohjelmaan. Tilikauden investoinnit olivat ,67 ( ,89) euroa. Merkittävin investointi oli traktorin hankinta Ahveniston hautausmaalle. Tuuloksen seurakuntatalon peruskorjaus kirjattiin kokonaisuudessaan työn luonteen vuoksi tilikauden kuluksi. Rahoituslaskelma osoittaa, että seurakuntayhtymän rahavarat ovat tilikauden aikana lisääntyneet ,90 ( ,66) euroa. Yhtymällä oli tilinpäätöshetkellä noteeratuissa arvopapereissa ja pankkitileillä yhteensä ,65 euroa. Seurakuntayhtymän noteeratut sijoitukset ja rahoitusarvopaperit on kirjattu hankinta-arvoon tai sitä alempaan markkinaarvoon. Lyhytaikaista vierasta pääomaa oli ,83 euroa. Pitkäaikaista vierasta pääomaa ei seurakuntayhtymällä ole. Liitteenä 1 on seurakuntayhtymän tasekirja vuodelta 2015 ja tilintarkastaja Mari Säynätjoen yhteenveto tilivuoden 2015 tarkastuksesta.

4 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO Sivu 4. Yhteisen kirkkoneuvoston päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto esittää, että yhteinen kirkkovaltuusto 1. hyväksyy tasekirjan, 2. päättää, että tilikauden ylijäämäksi kirjataan ,39 euroa ja ylijäämällä katetaan edellisten vuosien alijäämiä, 3. päättää, että hautainhoitorahaston tilikauden ylijäämäksi kirjataan ,09 euroa ja ylijäämä kirjataan hautainhoitorahaston omiin pääomiin, 4. päättää myöntää vastuuvapauden tilivelvollisille vuodelta Rengon pappilan myynti Yhteinen kirkkoneuvosto 1 / / 10 Rengon pappilan asuntopääty jäi tyhjäksi kappalainen Soili Juntumaan muutettua siitä pois joulukuussa Vuodesta 2012 alkaen ns. virastopäädyssä on toiminut Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan lapsityö arkisin koululukukausien aikoina. Pappilan viereisessä rippituvassa toimii partiolippukunta Jaakon Samoojat. Rengon pappilan kiinteistöjen myyntiä alettiin valmistella keväällä 2014, jolloin Insinööritoimisto Poutanen Oy:lta tilattiin arviointi pappilan rakennuksista ja maaalueista. Laaditun arviokirjan perusteella kokouksessaan kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta päätyi suosittelemaan Rengon pappilan rakennusten myyntiä huomioiden, että päiväkerhotyölle ja partiotyölle osoitetaan korvaavat tilat. Yhteinen kirkkoneuvosto käsitteli myyntiä kokouksissaan syksyn 2014 ja kevään 2015 aikana. Rengon alueen seurakuntalaisille järjestettiin keskustelutilaisuus seurakuntaelämästä ja pappilan tulevaisuudesta Kokouksessaan yhteinen kirkkoneuvosto päätti, että Rengon pappila talousrakennuksineen ja n. 1,8 ha maa-alue asetetaan tarjouskilpailumyyntiin väliseksi ajaksi. Samassa yhteydessä yhteinen kirkkoneuvosto pidätti itsellään oikeuden myös hylätä kaikki saadut tarjoukset sekä harkita myyntiä uudelleen kesällä 2016, mikäli riittävän korkeita tarjouksia ei tule. Kesäkuussa 2015 talousjohtaja pyysi välitystarjoukset ja kohteen hinta-arviot Autiotalot Oy:ltä, Huoneistokeskus Oy:ltä ja Etelä-Hämeen OP-Kiinteistökeskus Oy:ltä, joista Autiotalojen jättämä esitys hyväksyttiin. Heinäkuun alussa n. 1,8 ha määrä-ala merkittiin maastoon seurakuntayhtymän toimesta. Valitun välittäjän kanssa käydyissä neuvotteluissa päädyttiin ratkaisuun, että pohjamyyntihintaa ei aseteta vaan kohdetta myydään tarjousten perusteella. Myyntimateriaali, mediatiedotteet ja esittelyt toteutettiin heinäkuun ja elokuun aikana. Kohde kiinnosti ja kävijöitä oli runsaasti.

5 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO Sivu 5 Määräaikaan ostotarjouksia jätettiin kiinteistöistä seitsemän kappaletta. Kokouksessaan yhteinen kirkkoneuvosto hyväksyi Rengon pappilan kiinteistöjen myynnin korkeimman tarjouksen jättäneelle turkulaiselle Victorian Rose Oy:lle hintaan euroa ja varalle valittiin toiseksi korkeimman tarjouksen jättäneet Aki Ajo ja Hanna Hakkarainen. Syksyn 2015 aikana käydyt neuvottelut Victorian Rose Oy:n kanssa lopulta kariutuivat eikä asiaa voitu viedä yhteisen kirkkovaltuuston päätettäväksi. Neuvottelua käytiin myös varalle valittujen henkilöiden kanssa, mutta nekään eivät johtaneet jatkotoimenpiteisiin. Kokouksessaan yhteinen kirkkoneuvosto päätti, että kaupankäynti Rengon pappilan osalta lopetetaan toistaiseksi. Pappilan myyntihankeen lapsivaikutuksia on arvioitu yhteistyössä toimijoiden kanssa koko prosessin ajan. Laadittujen selvitysten mukaan kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan edellyttämien korvaavien tilojen osoittaminen päiväkerhotyölle ja partiotyölle on Rengossa mahdollista. Kerhotilojen osalta neuvotteluja on käyty Hämeenlinnan kaupungin edustajien kanssa tilojen sijoittamisesta Rengon kirjaston tiloihin. Partiotyön osalta uusi sijoituspaikka on Rengon seurakuntatalon alakerta. Toimintojen siirtämisiä ei ole asian kesken ollessa toteutettu ja kerhotyö sekä partiotyö jatkuvat normaalisti Pappilan rakennuksissa ainakin kuluvan kevään 2016 ajan. Talousjohtajan päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto päättää, että Rengon pappila talousrakennuksineen ja n. 1,8 ha maa-alue asetetaan uudelleen myyntiin alkaen yhteistyössä kiinteistövälitys Autiotalot Oy:n kanssa. Kohteen myyntihinnaksi asetetaan euroa. Päätösesitys hyväksyttiin. Talous- ja henkilöstöjaosto 2 / / 24 Palaveri myynnin jatkotoimenpiteistä käytiin kiinteistövälitys Autiotalot Oy:n kanssa Palaverissa päätettiin avata kohde uudelleen Autiotalojen omilla kotisivuilla sekä valtakunnallisten palveluntarjoajien www-sivuilla 1.4., Hämeen Sanomien Asuntosanomat liitteessä 2.4. sekä järjestää kohteen esittely 3.4. Samassa palaverissa allekirjoitettiin myös aiemman myynti toimeksiannon jatkosopimus ajalle Kohteen esittelyssä sunnuntaina 3.4. kävi runsaasti kiinnostuneita. Tiistaina 5.4. talousjohtaja hyväksyi suullisesti keravalaisen yksityishenkilön Kari Eskolinin yhteisen kirkkoneuvoston asettaman myyntihinnan mukaisen euron tarjouksen ja samalla kohde otettiin pois Myytävistä. Käsiraha maksettiin 8.4. välitysliikkeen tilille ja esisopimus kiinteistön kaupasta allekirjoitettiin kaupanvahvistajan läsnä ollessa. Liitteenä on esisopimus. Kauppakirjaluonnos kohteesta valmistui ja se on yhdessä ostajan kanssa läpikäyty Samalla kertaa läpikäytiin myös erotettavan määräalan rajat maastossa. Liitteenä on kauppakirjaluonnos.

6 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO Sivu 6 Partiotyön osalta palaveri siirtymisestä Rengon seurakuntatalolle pidettiin perjantaina yhdessä Jaakon Samoojien johtajiston kanssa. Hämeenlinna- Vanajan seurakunnan johtavan lapsityönohjaajan kanssa on alustavasti keskusteltu siirtymisen aikataulusta. Kaupungin edustajia ei vielä tässä vaiheessa ole tavattu asian osalta. Talousjohtajan päätösesitys: Talous- ja henkilöstöjaosto esittää yhteiselle kirkkoneuvostolle, että se esittäisi yhteiselle kirkkovaltuustolle Rengon pappilan talousrakennuksineen ja n. 1,8 ha maa-alueen myyntiä Kari Eskolinille hintaan euroa. Päätösesitys hyväksyttiin. Yhteinen kirkkoneuvosto 3 / / 32 Liitteenä on esisopimus ja kauppakirjaluonnos. Talousjohtajan päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle Rengon pappilan, sen talousrakennuksien ja n. 1,8 ha määräalan myyntiä Uotilan tilasta (kiinteistötunnus ) Kari Eskolinille hintaan euroa. Lisäksi talousjohtaja valtuutetaan allekirjoittamaan kauppakirja, kun Kirkkohallituksen virastokollegio on vahvistanut myynnin. Päätösesitys hyväksyttiin. Yhteinen kirkkovaltuusto Liitteenä 2 on allekirjoitettu esisopimus, liitteenä 3 kauppakirjaluonnos ja liitteenä 4 alueen kartta. Yhteisen kirkkoneuvoston päätösesitys: Yhteinen kirkkovaltuusto myy Rengon pappilan, sen talousrakennukset ja n. 1,8 ha määräalan Uotilan tilasta (kiinteistötunnus ) Kari Eskolinille hintaan euroa. Lisäksi talousjohtaja valtuutetaan allekirjoittamaan kauppakirja, kun Kirkkohallituksen virastokollegio on vahvistanut myynnin. 7 Hämeenlinnan kirkon sisätilan mahdolliset muutokset Hämeenlinna-Vanajan seurakuntaneuvosto 8 / / 160 / Hämeenlinnan kirkon sisätilan mahdolliset muutokset Syksyn 2015 alussa muutama työntekijämme on esittänyt Hämeenlinnan kirkkoon sellaisia lähinnä kirkon penkkeihin liittyviä muutoksia, joita on perusteltua pitää kirkkotilaan vaikuttavina olennaisina muutoksina.

7 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO Sivu 7 Puheenjohtaja oli ke puhelimitse yhteydessä Museoviraston intendentti Anu Laurilaan Hämeenlinnan kirkon sisätilojen mahdollisten muutosten merkeissä. Puhelussa kävimme läpi muutosten tekemisen hallinnon polun. Asia etenee seuraavalla tavalla: 1. Seurakunta kokoaa muutosideat. Tätä työtä teimme työntekijätasolla ke kirkossa. 2. Seurakuntaneuvostolle muutosideoiden esittely kokouksessa Museoviraston intendentti Anu Laurilalle esitellään muutosideat ja kuullaan hänen näkökulmansa ja ideansa asiasta. Tämä tapaaminen on alustavasti sovittu pidettäväksi pe klo kirkossa. Anu Laurila laatii tapaamisesta muistion. 4. Kun neuvottelut saadaan valmiiksi siitä, millaisia muutoksia kirkkoon tehdään, laaditaan lopulliset L2- tai pääpiirustukset. Niihin liitetään tiivis selostus muutoskohdista, ja mahdollisesti muutama valokuva ja/tai havainnepiirros. Nämä asiakirjat seurakuntayhtymän kiinteistö- ja hautatoimen johtokunta käsittelee ja lähettää ne edelleen Museovirastolle lausuntoa varten. 5. Kun Museoviraston lausunto on saatu. aineisto käsitellään seurakuntayhtymän yhteisessä kirkkovaltuustossa, sitten seurakuntayhtymä toimittaa yhteisen kirkkovaltuuston päätöspöytäkirjan suunnitelmaliitteineen tuomiokapitulille, joka antaa oman lausuntonsa ja toimittaa saman tien asiakirjat kirkkohallitukseen. 6. Kirkkohallitus käsittelee asian Kirkkolain 14 luvun 2 :ssä mainittuna vahvistamisasiana. Kirkkohallituksen yliarkkitehti Antti Pihkala toimii asian esittelijänä kirkkohallituksen täysistunnossa, joka kokoontuu kerran kuussa. Edellä oleva lyhyesti: Kirkkohallitus on vahvistava viranomainen, Museovirasto on lakisääteinen lausunnon antaja. Seurakuntayhtymän yhteinen kirkkovaltuusto tekee määräenemmistöllä päätöksen olennaisesta muutoksesta. Seurakuntaneuvostolle esitellään esille nousseet muutosesitykset käyttäen apuna panoraamakuvaa osoitteesta: Muutosideat: 1. puolikiinteä videotykkiasema alttarilta katsottuna vasemman penkkiryhmän 3-4 riville. 2. Raatihuoneenkadun puoleisen lehterin alle irtotuolein toteutettu pienimuotoisten iltakirkkojen ja kirkkokahvien tila, vain puolet lehterin alapuolesta varattaisiin tähän tarkoitukseen 3. mahdollisesti hankittavan flyygelin sijoittaminen saarnatuolin alapuolelle lattiatasolle 4. sakastin uuden kaapin sijoittaminen ja lattian kunnostus 5. valonsuojaverhon hankinta luoteen puoleiseen ikkunaan.

8 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO Sivu 8 Puheenjohtajan päätösesitys: Seurakuntaneuvosto 1. merkitsee tiedoksi selvityksen prosessin kulusta 2. hyväksyy muutosideat nro 1-5 Seurakuntaneuvosto 1. hyväksyi kohdat 1 ja 2 2. päätti tehdä lisäksi seuraavat muutosehdotukset: Kirkon edestä käsin kaksi ensimmäistä penkkiä tulee vaihtaa irtotuoleiksi. Tällä helpotetaan orkesterien ja kuorojen käyttämistä tilaisuuksissa. Alttaritaulun valaistuksen uusiminen. Tällä hetkellä varjot ovat keskeisessä roolissa alttaritaululla. Suntioiden pienen sosiaalitilan rakentaminen. Tällä hetkellä heillä ei ole sellaista. Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta 2 / / 24 Hämeenlinnan kirkon sisätilamuutoksia käsiteltiin kirkkoherra Timo Kalajan koolle kutsumassa palaverissa (palaveri 1). Läsnä olivat museoviraston intendentti Anu Laurila, Timo Kalaja, Kai Kauppinen, Eija Rantala, Esa Lehtonen ja Osmo Nissi. Intendentti Anu Laurila on toimittanut palaverista liitteenä 5 olevan muistion. 1) Kirkkosalin penkkimuutoksista tilataan arkkitehdiltä tutkielma, jossa mitoitetaan tila flyygelille sekä orkesterille esim. mahdollinen uusi koroke. 2) Arkkitehti suunnittelee pyörillä kulkevan pöydän, joka toimii alttaripöytänä tilaisuuksissa Raatihuoneenkadun puoleisen lehterin alla. 3) Videotykin sijoitusmahdollisuudet 4) Valosuojaverhoa ei asenneta 5) Valaistusta säädetään niin, että päästään eroon alttaritaulun varjoista 6) Uusia vesipisteitä kirkkoon ei tehdä Toinen palaveri on pidetty kirkossa , jolloin paikalla oli myös johtava kanttori Heikki Seppänen. Tällöin käsiteltiin nimenomaan flyygelin sijoitusta ja mahdollista uutta orkesterikoroketta. Keskustelun pohjalta arkkitehti Asko Kaipainen on laatinut kaksi esitystä muutostöistä. Liitteenä ovat kirkkosalin pohjakuva nykymuodossa sekä kaksi vaihtoehtoista luonnosta muutostöistä. VE 1 Kirkkosalin ensimmäinen penkkirivi poistettaisiin kummaltakin puolelta, jolloin flyygeli voitaisiin sijoittaa luonnoksen esittämällä tavalla pääsisäänkäynnistä katsoen vasemmalle puolelle salin etuosaan. Lisäksi lattiatasoon mahtuisi orkesterialue, jolloin koroketta ei tarvittaisi lainkaan.

9 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO Sivu 9 VE 2 Kirkkosalin vasemmalta puolelta kaksi ensimmäistä penkkiriviä lyhennettäisiin ja flyygeli sijoitettaisiin luonnoksen esittämällä tavalla. Orkesteria varten rakennettaisiin aina tilapäinen koroke, joka tukeutuu alttarialueen portaaseen ja ensimmäiseen penkkiriviin. Luonnoksen VE 1 etuna on selkeä orkesterille käytettävä tila salin etuosassa ilman tilapäisiä rakennelmia samalla säilyttäen kirkkosalin symmetrian. Alustavan tiedustelun mukaan museoviraston suhtautuminen asiaan on ollut myönteinen. Kiinteistöpäällikön päätösesitys: Johtokunta esittää yhteiselle kirkkoneuvostolle, että Hämeenlinnan kirkon penkkimuutoksena esitetään vaihtoehtoa yksi VE 1, ensimmäisen penkkirivin poisto kokonaisuudessaan. Johtokunta pyytää museovirastolta asiasta virallisen lausunnon. Päätösesitys hyväksyttiin. Lisäksi todettiin, että museoviraston intendentti Anu Laurila ei hyväksynyt muutosideaa, jossa Raatihuoneenkadun puoleisen lehterin alla olevat penkit korvattaisiin irtotuoleilla. Yhteinen kirkkoneuvosto 3 / / 33 Museovirasto antoi Hämeenlinnan kirkon sisätilojen muuttamisesta lausunnon, jossa se puoltaa keskikäytävän kummallakin puolella olevien ensimmäisten penkkirivien poistamista käytöstä, mutta edellyttää penkkien asiallista varastointia mahdollista käyttöä varten. Liitteenä on kirkon pohjapiirustus ja Museoviraston lausunto MV/61/ /2016. Kyseessä on kirkkolain tarkoittama kirkon olennainen muutos. Puheenjohtajan päätösesitys: Yhteinen kirkkoneuvosto esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle, että 1. se hyväksyy Hämeenlinnan kirkon sisätilojen muutoksen Museoviraston antaman lausunnon mukaisesti 2. se toimittaa yhteisen kirkkovaltuuston päätöspöytäkirjan suunnitelmaliitteineen tuomiokapitulille, joka antaa oman lausuntonsa ja toimittaa asiakirjat kirkkohallitukseen, joka käsittelee tämän asian kirkkolain 14 luvun 2 :ssä mainittuna vahvistamisasiana. Päätösesitys hyväksyttiin. Yhteinen kirkkovaltuusto Museovirasto antoi Hämeenlinnan kirkon sisätilojen muuttamisesta lausunnon, jossa se puoltaa keskikäytävän kummallakin puolella olevien ensimmäisten penkkirivien poistamista käytöstä, mutta edellyttää penkkien asiallista varastointia mahdollista käyttöä varten. Liitteenä 5 on kirkon

10 YHTEINEN KIRKKOVALTUUSTO Sivu 10 pohjapiirustus ja liitteenä 6 Museoviraston lausunto MV/61/ /2016. Kyseessä on kirkkolain tarkoittama kirkon olennainen muutos. Yhteisen kirkkoneuvoston päätösesitys: Yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyy 1. Hämeenlinnan kirkon sisätilojen muutoksen Museoviraston antaman lausunnon mukaisesti ja 2. toimittaa yhteisen kirkkovaltuuston päätöspöytäkirjan suunnitelmaliitteineen tuomiokapitulille, joka antaa oman lausuntonsa ja toimittaa asiakirjat kirkkohallitukseen, joka käsittelee tämän asian kirkkolain 14 luvun 2 :ssä mainittuna vahvistamisasiana. 8 Muut asiat 9 Seuraavat kokoukset Seuraavat yhteisen kirkkovaltuuston kokoukset pidetään ja keskusseurakuntatalolla. 10 Valitusosoitus Pöytäkirjaan liitetään Kirkkolain 24 luvun mukainen valitusosoitus sekä todetaan pöytäkirjan pykälät, joista kirkkolain 24 luvun 5 :n mukaan ei saa tehdä kirkollisvalitusta eikä hallintolainkäyttölain 5 :n 1 momentin nojalla ryhtyä julkisista hankinnoista annetun lain mukaiseen hakemusmenettelyyn, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. 11 Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päättää kokouksen.

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

Anna-Kaisa Häppölä. Heikki Lindroth Anneli Marttila

Anna-Kaisa Häppölä. Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 28.4.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 10.5.2016 kello 18.00 18.35 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Riitta Aumo Jari Eerola Iija Filen Jussi

Lisätiedot

Syöksynsuun leirikeskus, Syöksynsuu 27, Hämeenlinna. Liisa Ilonen-Teivonen jäsen

Syöksynsuun leirikeskus, Syöksynsuu 27, Hämeenlinna. Liisa Ilonen-Teivonen jäsen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.4.2016 kello 18.00 19.58 Kokouspaikka Syöksynsuun leirikeskus, Syöksynsuu 27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Hämeenlinnan kirkossa, Kirkkorinne, 13100 Hämeenlinna. Kokouksen tarkastettu

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Keskusseurakuntatalolla, Rauhankatu 14, Hämeenlinna. Kokouskahvit klo

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 4.5.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 31 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Vapaaehtoiskeskus Pysäkin auditoriossa, Kirjastokatu 1, Hämeenlinna.

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Lammilla. Kokous alkaa tutustumisella Lammin kirkkoon (Kappelitie 2),

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 4.5.2017 kello 18.00 19.05 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Jari Eerola Iija Filen Anja Huostila Anniina

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 1.9.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 62 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 14.6.2018 kello 17.30 17.35 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Vuorentaan hautausmaan huoltorakennus, Marssitie 23, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja

Vuorentaan hautausmaan huoltorakennus, Marssitie 23, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 7.5.2019 kello 18.00 Kokouspaikka Vuorentaan hautausmaan huoltorakennus, Marssitie 23, Hämeenlinna Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Karjalainen Esa Markkanen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkovaltuusto 20.05.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Kirkkovaltuusto 20.05.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikona klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Riitta Aumo Jari

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 16.3.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja

Lisätiedot

Keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, Hämeenlinna

Keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 23.3.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 31 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 2/2016 Sivu 4

Kirkkovaltuusto N:o 2/2016 Sivu 4 N:o 2/2016 Sivu 4 _ TILINPÄÄTÖKSEN 2015 HYVÄKSYMINEN 6.4.2016 10 Seurakunnan tilinpäätöksen laatimista ja käsittelyä koskevat säännökset ovat kirkkojärjestyksen15 luvun 9 :ssä. Seurakunnan on laadittava

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 13.2.2018 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1

Lisätiedot

Heikki Lindroth Anneli Marttila

Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 16.3.2017 kello 18.00 19.20 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 26.3.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 14.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

Anna-Kaisa Häppölä. Heikki Lindroth Anneli Marttila

Anna-Kaisa Häppölä. Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 19.3.2015 kello 18.00 20.05 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

Loimalahden leirikeskus, Majalahdentie 1, Hämeenlinna

Loimalahden leirikeskus, Majalahdentie 1, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 25.9.2018 kello 17.30 Kokouspaikka Loimalahden leirikeskus, Majalahdentie 1, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 - Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Varapj Kiljunen Ismo Majuri

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/ 24 23 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 13.6.2016 23 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

Todistaa Utajärvellä kirkkoherranvirastossa

Todistaa Utajärvellä kirkkoherranvirastossa Kokousaika Torstai 2.5.2019 klo 18.00 19.41 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Seurakuntatalo Pirkko Hongisto Jari Leinonen, varajäsen Pirjo Leinonen Asko

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2017 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2017 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 23.05.2017, klo 18.03 19.45 Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Käsiteltävät asiat 19 KOKOUKSEN AVAUS 20 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 21 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 23.10.2018 kello 18.00 19.41 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikko 26.3.2015 kello 18.00 20.15 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Jari Eerola Iija Filén

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4.6.2015 N:o 3/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 27.5.2015 Sivu 31

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4.6.2015 N:o 3/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 27.5.2015 Sivu 31 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 27.5.2015 Sivu 31 Kokousaika Torstai 4.6.2015 kello 17.00 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Vihtavuoren kappeli Hassel Lari Heikkilä Jaakko, poistui kello 17.45 Hintikka Raimo

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto (6)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto (6) Kirkkovaltuusto 30.5.2017 1(6) Aika Tiistaina 30.5.2017 klo 18.00 18.42 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Hammaren, Terho Hanhisalo, Jorma Hänninen, Jyrki Ijäs, Esko Leppänen, Kari Liimatta, Juhani Luukkonen,

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 12.12.2016 klo 17 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 26.4.2018 klo 18.00 19.26 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Teuvo Ervasti, varajäsen Antti Koistinen Kyösti Kuisma Pirjo Leinonen, varajäsen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.55 Paikka: Seurakuntakoti Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa x Kiljunen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 24.8.2016 klo 18 18.55 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistaina 19.5.2015 klo 18-19.20 Paikka Bäckman Läsnä Haaga Taru Haapakoski Paula, poissa Hannula Sirpa Hautala Jukka Herranen-Somero

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2017

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2017 TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 2/2017 Kokousaika Tiistai 18.4.2017 kello 14.00 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 13 Kokouksen avaus 14 Nimenhuuto

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Tiistaina klo 19.30 19.43 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 4.2.2014 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 4.2.2014 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 4.2.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.2.2014-11.3.2014 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7

KITEEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1/7 Sivu 1/7 Aika Tiistai 14.06.2016 klo 19.00 19.41 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4 Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Tuhkanen Pauli varapuheenjohtaja Hirvonen Kirsi Hämäläinen Maarit Kankkunen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 2/2017 Sivu 14

Kirkkovaltuusto N:o 2/2017 Sivu 14 N:o 2/2017 Sivu 14 Kokousaika Keskiviikko 14.6.2017 klo 19.00 20.06 seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Jauhiainen Jaana Katainen Jaakko varajäsen poissa Laukkanen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) A S I A L U E T T E L O 32. Kokouksen avaus 33. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 35. Ääntenlaskijoiden valinta 36.

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 10.4.2018 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen, estynyt Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO 2/2014

KIRKKOVALTUUSTO 2/2014 KEMIN SEURAKUNTA ESITYSLISTA-PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/2014 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 7.5.2014 6. Tulos- ja rahoituslaskelma sekä talousarvion toteutumisvertailu 1.1. 31.3.2014... 2 7. Toimintakertomus

Lisätiedot

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U

K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U K U U L U T U S / K O K O U S K U T S U Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston kokous pidetään torstaina klo 18.00 Keskusseurakuntatalon Ristin salissa, Rauhankatu 14, Hämeenlinna. Kokouksen

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Maanantai 18.2.2019 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 24.10.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Kosonen Pekka jäsen Kääriäinen Marjaleena jäsen Kääriäinen Mirja jäsen poissa Lappi Mari jäsen poissa

Kosonen Pekka jäsen Kääriäinen Marjaleena jäsen Kääriäinen Mirja jäsen poissa Lappi Mari jäsen poissa KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 05.06.2018 klo 18.00 18.55 Paikka Seurakuntakeskuksen seurakuntasalit 2-3, Keskuskatu 27, 76100 PIEK- SÄMÄKI OSALLISTUJAT Nykänen Riitta puheenjohtaja Kovanen Mirja varapuheenjohtaja

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 8 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka Laakkonen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 3/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 3/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 3/ 1 (6) 22.05. n kokous Aika maanantai 22.05. kirkkoneuvoston alkoi klo 19.30. Paikka Seurakuntatalo nuorisotila, Valtakatu 20, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen.

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa, poissa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7. Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7. Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1 Ranuan seurakunta Pöytäkirja KV 2/2019 nettiversio 7 Pappilantie 11D1 97700 Ranua 2.5.2019 KIRKKOVALTUUSTO Aika maanantai 29.4.2019 klo 18.30 Paikka Ranuan seurakuntatalon sali, Pappilantie 11A1 Läsnä

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 11.5.2017 klo 18.00 20.24 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Pirkko Hongisto Jouko Isoniemi Antti Koistinen Ahti Moilanen, puheenjohtaja Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa,

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/2018 1 (10) Aika Keskiviikko 14.3.2018 klo 17.00 19.30 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 24 Kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

K O K O U S K U T S U

K O K O U S K U T S U ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA K O K O U S K U T S U Kirkkovaltuuston kokous pidetään 2.6.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla, Askolantie 23 ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Torstai klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

Anna-Kaisa Häppölä. Heikki Lindroth Anneli Marttila

Anna-Kaisa Häppölä. Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 27.8.2015 kello 18.00 19.23 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 48. Kokouksen avaus 49. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 51. Ääntenlaskijoiden valinta 52.

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25 27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti Ahonen jäsen (saapui klo 18.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25 27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti Ahonen jäsen (saapui klo 18. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 27.10.2015 kello 18.00 20.40 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25 27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 2 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 )

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 2 /2015 Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kirkkovaltuusto 1 ( 5 ) Kokouksen aika Keskiviikko 29.4.2015 klo 18.00 20.55 Paikka Vuokatin kirkko Läsnä Mustonen Tuomo puheenjohtaja Diukman Sanna jäsen Juntunen Pirjo -"- Karjalainen Heikki -"- Korhonen

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kirkkovaltuusto

KEMIJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kirkkovaltuusto KOKOUSTIEDOT Kokousaika 28.5.2012 klo 17.00-17.55 Kokouspaikka Seurakuntatalo, Kemijärvi Osallistujat Päätöksentekijät Muut Allekirjoitukset Varsinaiset jäsenet Aalto Pirkka Imporanta Aulikki Huzckowski

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 26.3.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Liite 1: Määrärahojen ylitykset tehtäväalueittain

Liite 1: Määrärahojen ylitykset tehtäväalueittain Kirkkovaltuuston 8.6.2010 päätöksiä 6 VUODEN 2009 TALOUSARVION MÄÄRÄRAHOJEN YLITYSOIKEUS Liite 1: Määrärahojen ylitykset tehtäväalueittain Vuoden 2009 talousarvion käyttötalousosassa oli budjetoitu toimintatuloihin

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Marja-Leena Nykänen jäsen. Heikki Kilpeläinen

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Marja-Leena Nykänen jäsen. Heikki Kilpeläinen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 17.2.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 4.6.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Kai Kauppinen sihteeri Marco Björkskog,

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja /2015. Ruskon seurakuntakeskus (Vanhatie Rusko) kokoustila

RUSKON SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto Pöytäkirja /2015. Ruskon seurakuntakeskus (Vanhatie Rusko) kokoustila KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikka 27.5.2015 klo 18.00-19.02 Paikka Rusk seurakuntakeskus (Vanhatie 7 21290 Rusko) kokoustila Kirkkovaltuusto 2015-2018: Lähteenmäki Antero puheenjohtaja Raikasniemi

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 21.03.2016 3/2016 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 21.03.2016 1 Aika Maanantaina 21.03.2016 klo 16 16.25 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 29.9.2016 klo 17.30 18.12 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Seurakuntatalo Teuvo Ervasti, varajäsen Irmeli Juntunen Antti Koistinen

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti Ahonen jäsen (saapui klo 18.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti Ahonen jäsen (saapui klo 18. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 25.10.2016 kello 18.00 20.15 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä. Aira Pöllänen Marjo Ruokolainen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä. Aira Pöllänen Marjo Ruokolainen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona klo 19.00 20.20 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 Kirkkovaltuusto 09.05.2012

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 Kirkkovaltuusto 09.05.2012 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona klo 19.00 21.02 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto Aika 14.6.2016 klo 17.30-18.22 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Heikkinen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1/5 KIRKKOVALTUUSTO Konttinen Sirkka puheenjohtaja

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1/5 KIRKKOVALTUUSTO Konttinen Sirkka puheenjohtaja ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1/5 KOKOUSAIKA 14.3.2018 klo 18-19.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Konttinen Sirkka puheenjohtaja LÄSNÄ Sorjonen Liisa Haapsaari Tuula Hyttinen Mauri

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Kirkkoneuvosto OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017. Kirkkoneuvosto OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja Kirkkoneuvosto 26.4.2017 1 KOKOUSAIKA 26.4.2017 kello 17.00 17.40 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo, musiikkihuone OSALLISTUJAT Esa Löytömäki kirkkoherra, puheenjohtaja Timo Heikkilä varapuheenjohtaja

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/ YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 15.6.2016 klo 18 Paikka Kokoushuone Bäckman Läsnä Arhio Kaija, poissa Haaga Taru Haapakoski Paula Hannula Sirpa

Lisätiedot