puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja kirkkovaltuuston pj. kirkkovaltuuston varapj. talousjohtaja pöytäkirjanpitäjä diakoniatyöntekijä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja kirkkovaltuuston pj. kirkkovaltuuston varapj. talousjohtaja pöytäkirjanpitäjä diakoniatyöntekijä"

Transkriptio

1 Aika: klo Paikka: Pappilassa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale Jalle Salopuro Jaana Sokk Margus Virtamo Jussi Muut osallistujat Parkkila Seppo Hoikkanen Liisa Kaikkonen Sointu Nurmi Eija Hiltunen Tiina puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen varapuheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen kirkkovaltuuston pj. kirkkovaltuuston varapj. talousjohtaja pöytäkirjan pitäjä diakoniatyöntekijä poissa (saapui klo ) ( 93 ) Asiat: Liitteet: 1/ 96, 1-5/ 99, 1/ 100. Allekirjoitukset Harri Henttinen puheenjohtaja Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä

2 Pöytäkirjan tarkistus Vesilahti Vesilahti Jaana Salopuro Lahja Ali-Löytty Tarkastettu pöytäkirja on ollut nähtävänä kirkkoherranvirastossa ajalla virastoaikoina. Nähtävillä olosta on ilmoitettu kirkkoherranviraston ilmoitustaululla Vesilahden kirkkoherranvirastossa 20 / Todistaa

3 KÄSITELTÄVÄT ASIAT 89 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS 90 NIMENHUUTO JA KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 91 NTARKASTAJIEN VALITSEMINEN 92 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 93 VESILAHDEN SEURAKUNNAN LAPSI- JA PERHETYÖN TILANNE 94 BUDJETTI 2013/PERIAATEKESKUSTELUA 95 SEURAKUNNAN VEROPROSENTTI VUODELLE SYYSKAUDEN 2012 KOLEHTISUUNNITELMAN HYVÄKSYMINEN 97 NUORISOTYÖNOHJAAJA-LÄHETYSSIHTEERIN VIRAN MUUTTAMINEN MÄÄRÄAIKAISEKSI NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRAKSI AJALLE KIRKKOHERRAN PÄÄTÖST 99 ILMOITUSASIAT 100 MUUTOKSENHAKUMENETTELY/OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS

4 89 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kirkkoneuvoston puheenjohtaja kirkkoherra Harri Henttinen avaa kokouksen ja Jaana Salopuro pitää alkuhartauden. Kirkkoherra Harri Henttinen avasi kokouksen ja Jaana Salopuro piti alkuhartauden.

5 90 NIMENHUUTO JA KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessa varapuheenjohtaja. Kutsu ja esityslista on toimitettava jäsenille viimeistään viisi päivää ennen kokousta (OS 4). Kokouskutsu esityslistoineen ja liitteineen on toimitettu/ lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille ja kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle Kirkkoneuvosto on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla (KL 7. luku, 4 ). Suoritetaan nimenhuuto ja puheenjohtaja toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Suoritettiin nimenhuuto ja puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

6 91 N TARKASTAJIEN VALITSEMINEN Toimielimen kokouksesta on pidettävä pöytäkirjaa, jonka puheenjohtaja allekirjoittaa ja sihteeri varmentaa (KJ 7. luku 6 ). Pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa pöytäkirjantarkastajaa (OS 9 ). Tarkastusvuorossa ovat Jaana Salopuro ja Jussi Virtamo. Pöytäkirja tai päätös on pidettävä yleisesti nähtävänä vähintään oikaisuvaatimuksen tai valituksen tekemiselle varatun ajan (KL 25:3). 1) Kirkkoneuvosto valitsee tarkastusvuorossa olevat pöytäkirjantarkastajat. 2) Päätetään, että pöytäkirja tarkastetaan 20.9 heti kokouksen jälkeen pappilassa. 3) Päätetään, että tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä kirkkoherranvirastossa alkaen virastoaikoina. 4) Ilmoitus pöytäkirjan nähtävillä olosta pidetään kirkkoherranviraston ilmoitustaululla ) Kirkkoneuvosto valitsi pöytäkirjantarkastajiksi Jaana Salopuron ja Lahja Ali-Löytyn. 2) Päätettiin, että pöytäkirja tarkistetaan 20.9 heti kokouksen jälkeen pappilassa. 3) Päätettiin, että tarkastettu pöytäkirja on nähtävänä kirkkoherranvirastossa alkaen virastoaikoina. 4) Todettiin.

7 92 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Kokoukselle hyväksytään työjärjestys. Puheenjohtaja on lähettänyt jäsenille esityslistan. Kokous hyväksyy esityslistan työjärjestykseksi. Kokous hyväksyi esityslistan työjärjestykseksi kirkkoherran lisäyksillä kohtiin 93, 94, 97 ja 99.

8 93 VESILAHDEN SEURAKUNNAN LAPSI- JA PERHETYÖN TILANNE Vesilahden seurakunnan lapsi- ja perhetyö on monien haasteiden edessä. Seurakunnan lapsi- ja perhetyössä on aloittanut uutena työntekijänä vuonna 2011 diakoniatyöntekijä Tiina Hiltunen. Tiina Hiltunen on kertomassa kirkkoneuvostolle oman työalansa ajankohtaisista kuulumisista ja haasteista. Kirkkoneuvosto keskustelee seurakunnan lapsi- ja perhetyöstä ja sen haasteista Tiina Hiltusen esityksen pohjalta. Kuultuaan Tiina Hiltusta kirkkoneuvosto päättää ottaa Kirsti Mattilan työpariksi tuntityöläisen tai vast. mahdollisimman pikaisesti lapsiryhmien ohjaamiseen (perhekerhot, perjantain kerhoryhmä) niin, että kaikissa lapsija perhetyön ryhmissä Tiina Hiltusella on mahdollisuus toimia nimenomaan perhetyöntekijänä. Tiina Hiltusen tehtävänkuvaa muutetaan em. mukaisesti. (Kirkkoneuvoston vastaus diakonia- ja lähetystoimikunnan kokouksen 20.9 esitykseen 2) Perhediakonin palkkaus.)

9 94 BUDJETTI 2013/PERIAATEKESKUSTELUA Vesilahden seurakunta on joutunut budjetin rakentamisen suhteen uuteen tilanteeseen, kun enää ei ole talouden tasapainottamiseksi käytettävissä minkäänlaisia välittömiä puskurirahastoja. Kirkon remontti on syönyt lähes kaiken likvidin varallisuuden. Taulaniemen testamenttivarojen käytölle on tarkat testamenttiehdot, joten niitäkään ei voi suoraan käyttää käyttötalouden tasapainottamiseen tai investointien rahoittamiseen. Talousjohtaja Kaikkonen tulee selvittelemään kirkkoneuvostolle budjetin laadinnassa huomioitavia näkökohtia liittyen Vesilahden seurakunnan taloudelliseen kantokykyyn. Esityslistassa on mukana kirkkoherran näkemyksiä koskeva selvitys keskustelun pohjaksi. Kirkkoneuvosto käy esitysten pohjalta periaatekeskustelua liittyen tulevan budjetin laadintaan. Kirkkoneuvosto tekee periaatteellisen ratkaisun ainakin koskien: 1) veroprosenttia 2) avointa diakonian virkaa ja nuorisotyönohjaaja-lähetyssihteerin virkaa 3) tulevien investointien rahoitusta Kirkkoneuvosto kävi esitysten pohjalta periaatekeskustelua liittyen tulevan budjetin laadintaan.. Kirkkoneuvosto merkitsee tiedokseen diakonia- ja lähetystoimikunnan muistioon ( ja osaltaan myös ) sisältyvät esitykset ja siirtää ne käsiteltäväksi seuraavassa kokouksessaan Esitykset koskevat 1) diakonian viransijaisuutta ja 2) perhediakonin palkkausta (ks. 93).

10 95 SEURAKUNNAN VEROPROSENTTI VUODELLE 2013 Kn KL 15:2 mukaan kirkkovaltuusto vahvistaa tuloveroprosentin. Vuoden 2012 veroprosentti on 1,75. Talousjohtaja Kaikkonen esittelee Vesilahden seurakunnan taloudellista tilannetta. Khran ehdotus Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että veroprosentti vuonna 2013 on 1,75. Kirkkoneuvosto päätti esittää kirkkovaltuustolle, että veroprosentti vuonna 2013 on 1,75.

11 96 SYYSKAUDEN 2012 KOLEHTISUUNNITELMAN HYVÄKSYMINEN Seurakunnassa tulee laatia suunnitelma vuoden aikana koottavista kolehdeista. Kirkkoneuvosto vahvistaa suunnitelman päiväjumalanpalveluksissa kannettavista kolehdeista (KJ 2:8). Suunnitelma voidaan laatia koko vuodeksi tai työkausittain. Kirkkohallituksen ja tuomiokapitulin määräämien kolehtien kantopäiviä tulee noudattaa, ellei ole erityisen painavaa syytä siirtää virallista kolehtia toiselle pyhäpäivälle. Ns. vapaista kolehdeista kirkkoherra määrää neuvotellen myös muiden työntekijöiden kanssa. Kirkkoneuvosto voi antaa oman suosituksensa. Tutustuttuaan ensin laadittuun kolehtisuunnitelmaan syksy 2012 ja annettuaan mahdollisesti siitä omia suosituksiansa kirkkoneuvosto hyväksyy ja vahvistaa ko. suunnitelman. Kirkkoneuvosto tutustui laadittuun kolehtisuunnitelmaan syksy 2012 ja antoi siitä omia suosituksiansa. Kirkkoneuvosto hyväksyi ja vahvisti ko. suunnitelman, liite 1/ 96.

12 97 NUORISOTYÖNOHJAAJA-LÄHETYSSIHTEERIN VIRAN MUUTTAMINEN MÄÄRÄAIKAISEKSI NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRAKSI AJALLE Kn / 84 Nuorisotyönohjaaja-lähetyssihteeri Rami Sihvo irtisanoutui virastaan niin, että ei ole Vesilahden seurakunnan käytössä enää alkaen. Kasvatustyön toimikunta on käsitellyt asiaa kokouksessaan , minkä kokouksen muistio on tämän esityslistan liitteenä. Toimikunta ehdottaa yksimielisesti kirkkoneuvostolle, että ko. virka tullaan täyttämään mahdollisimman pikaisesti. Khran perustelut: Kirkkoherran ehdotuksena on, että tässä vaiheessa käydään periaatekeskustelu koskien ko. viran luonnetta/jatkoa huomioiden tuleva kirkon rakenneratkaisu, johon Vesilahdenkin on varauduttava. Tärkeintä on kuitenkin, että nuorten syyskauden toiminta pääsee normaalisti käyntiin, joten sijaisen palkkaaminen väliajaksi on välttämätöntä, koska tämän hetken muutenkin niukat työvoimaresurssit eivät anna mahdollisuutta hetimiten sisällyttää ko. viran välttämättömiäkään tehtäviä muiden viranhaltijoiden ja työntekijöiden tehtävänkuvaan (ovo-periaatteella). Kokoaikaisen viranhaltijan palkkarahathan ovat jo nyt budjetissa 2012, joten kyse ei ole budjetin ylittävästä ratkaisusta semminkin, kun on kyse vielä 60 % -sijaisesta. Sijaisen hoitaessa välittömiä ja olennaisia ko. viran tehtävänkuvaan sisältyviä tehtäviä, kirkkoneuvostolla on mahdollisuus viranhaltijoiden kanssa rauhassa pohtia, mikä on ko. viran tulevaisuus ja mitkä tulevat olemaan tulevaisuuden toimintamme painopistealueet laajemminkin (strategiakeskustelu). Tavoitteenamme tulee olla toiminnasta ohjautuva talous (toiminta > talous = seurakuntalainen, joka haluaa sitoutua seurakuntaan ja kokee seurakunnan jäsenyytensä mielekkäänä) eli ensin tulee miettiä, mikä on tärkeintä ja olennaisinta toimintaa. Sen jälkeen juuri siihen meidän tulee niukkenevat taloudelliset resurssimme kohdistaa. Myös nykyisten työntekijöidemme työssä jaksaminen ja heidän tehtävänkuviensa mielekkyys tulee tehtävissä ratkaisuissa ehdottomasti ottaa huomioon. Jos työntekijät uupuvat tai kokevat jatkuvasti riittämättömyyttä yhä kasvavien vaatimusten paineessa, me säästämme silloin itsemme hengiltä: rahaa kyllä säästyy, mutta toiminta halvaantuu.

13 Kokousseloste: Heikki Eronen jätti liitteen mukaisen muutosehdotuksen. Ehdotusta ei kannatettu vaan se raukesi. Taloudellisten resurssien selvitys tulee laatia talousarviokokouksen käsiteltäväksi. 1) Kirkkoneuvosto merkitsee tiedokseen nuorisotyönohjaaja-lähetyssihteeri Rami Sihvon irtisanoutumisen. 2) Kirkkoneuvosto aloittaa periaatekeskustelun ko. viran luonteesta siltä pohjalta, että ko. virka muutetaan määräaikaiseksi vuoteen 2015 asti. Sen jälkeen kun kirkon suunnitteilla olevan rakenneratkaisun vaikutukset Vesilahden seurakuntaan ovat tosiasiallisesti selvillä, kirkkoneuvosto/kirkkovaltuusto tekee päätöksen viran jatkosta. Tällainen tarkasteluajankohta on vuosi 2015, joten viran jatkoa koskeva päätös tehtäisiin vuoden 2014 lopussa rakennettaessa tulevan vuoden budjettia. Kasvatustyön toimikunnan esityksen mukaisesti mahdollinen viran määräaikaisuutta koskeva muutospäätös tulisi tehdä kirkkovaltuuston kokouksessa , jotta viran täyttämistoimenpiteisiin voidaan ryhtyä mahdollisimman pikaisesti. 3) Kirkkoneuvosto antaa kasvatustyön toimikunnan tehtäväksi valmistella seuraavaan kirkkoneuvoston kokoukseen esityksen mahdollisen määräaikaisen viran tehtävänkuvasta. 4) Kirkkoneuvosto palkkaa väliajaksi ( > määräaikaisen viran täyttäminen) vs. nuorisotyönohjaaja-lähetyssihteerin (60 % ) hoitamaan kasvatustyön toimikunnan esittämän tehtävänkuvan mukaisia tehtäviä. 5) Kirkkoneuvosto palkkaa vs. nuorisotyönohjaaja-lähetyssihteerin virkaan 60 %-periaatteella kasvatustyön toimikunnan esityksen mukaisesti Merja Viljasen siihen asti kunnes mahdollisesti määräaikaiseksi muutettava virka saadaan täytettyä. Merja Viljanen täyttää viranhoidon edellyttämät ammatilliset edellytykset ja on ilmaissut olevansa tarvittaessa käytössä ko. tehtävään. 6) Merja Viljanen on ilmoittanut irtisanoutuvansa Vesilahden seurakunnan kaikista luottamustehtävistään, jos hänet valitaan hoitamaan em. viransijaisuutta. Kirkkoneuvosto merkitsee irtisanoutumisen tiedokseen. 7) Kirkkoneuvosto hyväksyy kasvatustyön toimikunnan esityksen, jossa se esittää jäljellä olevaksi toimikaudekseen vuoden 2012 loppuun puheenjohtajakseen Kati Skipparia siinä tapauksessa, jos nykyinen puheenjohtaja valitaan hoitamaan em. viransijaisuutta. Kirkkoneuvostoon tulee tässä tilanteessa Viljasen tilalle hänen varajäsenensä Jaana Salopuro. Kirkkovaltuusto kutsuu Viljasen tilalle seuraavan listalla olevan varavaltuutetun Mikko Puskan.

14 1) Kirkkoneuvosto merkitsi tiedokseen nuorisotyönohjaaja-lähetyssihteeri Rami Sihvon irtisanoutumisen. 2) Kirkkoneuvosto aloittaa periaatekeskustelun ko. viran luonteesta siltä pohjalta, että ko. virka muutetaan määräaikaiseksi vuoteen 2015 asti. Sen jälkeen kun kirkon suunnitteilla olevan rakenneratkaisun vaikutukset Vesilahden seurakuntaan ovat tosiasiallisesti selvillä, kirkkoneuvosto/kirkkovaltuusto tekee päätöksen viran jatkosta. Tällainen tarkasteluajankohta on vuosi 2015, joten viran jatkoa koskeva päätös tehtäisiin vuoden 2014 lopussa rakennettaessa tulevan vuoden budjettia. Kasvatustyön toimikunnan esityksen mukaisesti mahdollinen viran määräaikaisuutta koskeva muutospäätös tulisi tehdä kirkkovaltuuston kokouksessa , jotta viran täyttämistoimenpiteisiin voidaan ryhtyä mahdollisimman pikaisesti. 3) Kirkkoneuvosto antoi kasvatustyön toimikunnan tehtäväksi valmistella seuraavaan kirkkoneuvoston kokoukseen esityksen määräaikaisen viran tehtävänkuvasta. 4) Kirkkoneuvosto päätti palkata väliajaksi ( ) vs. nuorisotyönohjaaja-lähetyssihteeri (60 %) hoitamaan kasvatustyön toimikunnan esittämän tehtävänkuvan mukaisia tehtäviä. 5) Kirkkoneuvosto päätti palkata vs. nuorisotyöohjaaja-lähetyssihteerin virkaan 60 %-periaatteella kasvatustyön toimikunnan esityksen mukaisesti Merja Viljasen. Merja Viljanen täyttää viranhoidon edellyttämät ammatilliset edellytykset ja on käytettävissä ko. tehtävään. 6) Merja Viljanen on ilmoittanut irtisanoutuvansa Vesilahden seurakunnan kaikista luottamustehtävistään nuorisotyönohjaaja-lähetyssihteerin viransijaisuuden hoitamisen ajaksi, mikäli hänet valitaan hoitamaan em. viransijaisuutta. Kirkkoneuvosto merkitsi irtisanoutumisen tiedokseen. 7) Kirkkoneuvosto hyväksyi kasvatustyön toimikunnan esityksen, jossa se esitti jäljellä olevaksi toimikaudekseen vuoden 2012 loppuun puheenjohtajakseen Kati Skipparia. Kirkkoneuvostoon tulee Viljasen tilalle hänen varajäsenensä Jaana Salopuro. Kirkkovaltuusto kutsuu Viljasen tilalle seuraavan listalla olevan varavaltuutetun Mikko Puskan.

15 Tiedoksi: Kasvatustyön toimikunta on käsitellyt nuorisotyön virkaan liittyviä näkökohtia kokouksissaan ja Kirkkoneuvosto käy asiasta periaatekeskustelua esitysten pohjalta (esim. talousjohtaja Sointu Kaikkonen). Kirkkoneuvosto esittää, että kirkkovaltuusto muuttaa nuorisotyönohjaajalähetyssihteerin viran nuorisotyönohjaajan viraksi alkaen Virka on määräaikainen ja sen jatkosta päätetään laadittaessa vuoden 2015 budjettia. Määräaikaisuuden perusteena on valmisteilla oleva kirkon rakenneratkaisu. Kirkkovaltuusto antaa kirkkoneuvoston tehtäväksi ryhtyä virantäyttöön liittyviin toimenpiteisiin. Kirkkoneuvosto hyväksyy viran tehtävänkuvan toimikunnan esityksen mukaisena. Kirkkoneuvosto hyväksyi ehdotuksen yksimielisesti. Kirkkovaltuuston jatkokäsittely

16 98 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖST Kirkkoneuvoston ohjesäännössä on määritelmät viranhaltijoiden ratkaisuvaltaan sisältyvistä päätöksistä ( 11/KL 10:4). Ohjesäännön mukaan tehdyistä ratkaisuista on pidettävä päätösluetteloa ( 13). Päätösluettelot/päätöspöytäkirjat tulee säännöllisesti tuoda tiedoksi kirkkoneuvostolle. 1) Päätös koskien vs. nuorisotyönohjaaja-lähetyssihteeri Merja Viljasen valinnan vahvistamista Kirkkoneuvosto merkitsee tiedokseen kirkkoherran päätökset ja päättää, että niiden osalta ei käytetä otto-oikeutta. Kirkkoneuvosto merkitsi tiedokseen kirkkoherran päätökset ja päätti, että niiden osalta ei käytetä otto-oikeutta.

17 99 ILMOITUSASIOITA 1. Vesilahden seurakunnan papiston vapaapäivä-/lomasuunnitelma lokakuu 2012 tammikuu 2013, liite 1/ Kirkon remontin työmaakokouksen nro 6/ pöytäkirja, liite 2/ Kirkon remontin vastaanottotarkastuksen pöytäkirja (Paanurakenne) , liite 3/ Kasvatustyön toimikunnan muistio , liite 4/ Diakonia- ja lähetystoimikunnan muistio (mukana myös esitys ja jo aiemmin liitteenä ollut muistio ), liite 5/ Adventtisunnuntain juhlamessu ja kirkkoremontin valmistujaisjuhla Kohdat 1-6 tiedoksi.

18 100 MUUTOKSENHAKUMENETTELY/OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS. Annetaan KL 24 mukaiset oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus. Annettiin KL 24 mukaiset oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoite, liite 1/ 100.

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 47 Aika: 26.5.2016 klo 18.15-20.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 23.10.2014. Aika: 23.10.2014 klo 18.15 21.00. Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 23.10.2014. Aika: 23.10.2014 klo 18.15 21.00. Osallistujat Päätöksen tekijät 105 Aika: 23.10.2014 klo 18.15 21.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala Liisa Savitaipale Jalle Sokk Margus

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 23.8.2012 klo 18.15-20.05 Paikka: Pappilassa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Kivistö Pekka Eronen Heikki Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale Jalle

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 14.6.2012. Aika: 14.6.2012 klo 18.00-18.45. Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 14.6.2012. Aika: 14.6.2012 klo 18.00-18.45. Osallistujat Päätöksen tekijät Aika: 14.6.2012 klo 18.00-18.45 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Kivistö Pekka Eronen Heikki Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale Jalle

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 15/ Vesilahti 15/

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 15/ Vesilahti 15/ Aika: 11.10.2012 klo 19.00-21.00 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 15/10 2012 Vesilahti 15/10 2012 Liisa

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 17. puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen. puheenjohtaja

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 17. puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen. puheenjohtaja VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 17 Aika: 21.2.2013 klo 18.15-19.15 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Lepola Kari

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen jäsen jäsen puheenjohtaja jäsen jäsen kirkkovaltuuston pj. kirkkovaltuuston varapj.

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen jäsen jäsen puheenjohtaja jäsen jäsen kirkkovaltuuston pj. kirkkovaltuuston varapj. VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 51 Aika: 18.4.2013 klo 18.15-20.30 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala Liisa

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 18.5.2015. Aika: 18.5.2015 klo 18.15. Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 18.5.2015. Aika: 18.5.2015 klo 18.15. Osallistujat Päätöksen tekijät 57 Aika: 18.5.2015 klo 18.15 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 33 Aika: 2.3.2017 klo 19 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 1 Aika: 19.1.2017 klo 18.15-19.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 30 Aika: 27.3.2018 klo 18.00 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto

Lisätiedot

varajäsen jäsen jäsen

varajäsen jäsen jäsen 120 Aika: 19.11.2015 klo 18.15-20.45 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Subtil Duarte

Lisätiedot

Asiat: 57-73 Liitteet: 1/ 61, 1/ 65, 1/ 67, 1/ 72, 1/ 73.

Asiat: 57-73 Liitteet: 1/ 61, 1/ 65, 1/ 67, 1/ 72, 1/ 73. 83 Aika: 23.9.2014 klo 18.15-19.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala Liisa Savitaipale Jalle Sokk Margus

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 12/ Vesilahti 12/

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 12/ Vesilahti 12/ VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: klo 19.00-20.10 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Maria Forsman puheenjohtaja ( 4 asti) Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Seppo Parkkila puheenjohtaja ( 4 alkaen)

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 16.4.2015. Aika: 16.4.2015 klo 18.15 20.30. Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 16.4.2015. Aika: 16.4.2015 klo 18.15 20.30. Osallistujat Päätöksen tekijät 41 Aika: 16.4.2015 klo 18.15 20.30 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Kurki Anna-Maija Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 14/5. 2012 Vesilahti 14/5. 2012

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 14/5. 2012 Vesilahti 14/5. 2012 Aika: 10.5.2012 klo 19.00 20.50 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 14/5. 2012 Vesilahti 14/5. 2012 Heikki Eronen Maria Forsman Vesilahden

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 34 Aika: 28.4.2016 klo 18.03-19.07 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Simola Soila Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 23/5. 2013 Vesilahti 23/5. 2013

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 23/5. 2013 Vesilahti 23/5. 2013 VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: klo 19.00-20.15 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 23/5. 2013 Vesilahti

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 18.5.2015. Aika: 18.5.2015 klo 18.15-19.15. Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 18.5.2015. Aika: 18.5.2015 klo 18.15-19.15. Osallistujat Päätöksen tekijät 57 Aika: 18.5.2015 klo 18.15-19.15 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Paavilainen

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 20.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Maria Forsman puheenjohtaja ( 1-4) Seppo Parkkila puheenjohtaja Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus:

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 21, 1-2/ 22, 1/ 24, 1-4/ 29, 1/ 30.

Asiat: Liitteet: 1/ 21, 1-2/ 22, 1/ 24, 1-4/ 29, 1/ 30. 22 Aika: 19.3.2015 klo 18.15-20.10 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät Aika: 29.1.2015 klo 18.15 20.10 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Kurki Anna-Maija Luukas Maria-Anne

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen tai aluesihteerille p JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3 / 2018 1 AIKA 30.8.2018 klo 17.00- PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 27

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (6) KOKOUSAIKA 19.5.2015 klo 17 18.20 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 24.5.2012. Aika: 24.5.2012 klo 18.15-20.30. Narvan Kyläkirkko (huom! paikka) Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 24.5.2012. Aika: 24.5.2012 klo 18.15-20.30. Narvan Kyläkirkko (huom! paikka) Osallistujat Päätöksen tekijät Aika: 24.5.2012 klo 18.15-20.30 Paikka: Narvan Kyläkirkko (huom! paikka) Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) 173 Kokouksen avaus Puheenjohtaja käytti puheenvuoron, jossa hän mm. kertasi kuluneena vuonna käsiteltyjä asioita, ja avasi kokouksen. 174 Kokouksen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2019

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2019 Kokousaika Torstaina 2.5.2019 klo 17.30 17.52 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra, varapuheenjohtaja Asko Merilä Sisko Seppänen Tuovi Sipola

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo Kurun kappelineuvosto 8.5.2018-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 8.5.2018 klo 18.00 19.00 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 30/ Vesilahti 30/

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 30/ Vesilahti 30/ VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 18 Aika: klo 19.00 20.25 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 30/5. 2017

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 16. Kirkkovaltuusto 21.5.2015. Aika: 21.5.2015 klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 16. Kirkkovaltuusto 21.5.2015. Aika: 21.5.2015 klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) VESILAHDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 16 Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus:

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 31.5.2017 1 3 25 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 21. Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 15/ Vesilahti 15/

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 21. Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 15/ Vesilahti 15/ VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 21 Aika: klo 19.00-20.45 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 15/11. 2016

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013. PAIKKA Seurakuntakeskus, Latokartanontie 5. Sikala Touko

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013. PAIKKA Seurakuntakeskus, Latokartanontie 5. Sikala Touko KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2013 SIVU 1/2013 AIKA Keskiviikko 16.1.2013 klo 18 18.20 PAIKKA Seurakuntakeskus, Latokartanontie 5 Aakula Kari Haikka Juha Hietanen Markku Hjerppe Ilkka Jokinen Kaarina Luukkonen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017 Kurun kappelineuvosto 10.1.2017-1- Kokousaika Kokouspaikka Tiistai 10.1.2017 klo 17.44 18.54 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 16. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 16. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 16 Aika: klo 19.00-20.20 (kokouskahvit alk. klo 18.30) Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA keskiviikko klo 18.30 19.40 PAIKKA Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2, Virojoki läsnä/poissa OSALLISTUJAT Karvonen, Taina vt. kappalainen, puheenjohtaja (x) Hanski, Liisa

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2015 1 AIKA klo 18 20.15 PAIKKA Tikkakosken pappila, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Työjärjestyksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstaina 19.1.2017 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Taisto Kokko Kyösti Kuisma Hannele Perttunen Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa Tuovi Sipola Poissa olleet

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2016 1 TIKKAKOSKEN AENEUVOSTO AIKA klo 18.58 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 81 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 69, 1/ 68, 1/ 70, 1/ 72, 1-2/ 75, 1/ 76

Asiat: Liitteet: 1/ 69, 1/ 68, 1/ 70, 1/ 72, 1-2/ 75, 1/ 76 87 Aika: 27.9.2018 klo 18.00 20.35 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto

Lisätiedot

Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo

Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO Kokousaika 3.2.2015 klo 18.00 21.17 Kokouspaikka Kirkonkylän srk-talo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo Läsnä: Anu Aalto Tuomas Alaterä Kaarlo

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 17.9.2015. Aika: 17.9.2015 klo 18.15-19.40. Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 17.9.2015. Aika: 17.9.2015 klo 18.15-19.40. Osallistujat Päätöksen tekijät 86 Aika: 17.9.2015 klo 18.15-19.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2015 1 AIKA klo 17.30 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (8) Aika: Tiistaina 12.09.2017 kello 18.00 19.18 Paikka: Seurakunta kokoushuone Läsnä: Jormakka Jyrki kirkkoherra, puheenjohtaja Aaramaa Simo Erkinheimo Heikki Jokinen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 1/2018 Kirkkovaltuusto 28.2.2018 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.2.2018 klo 18.30 19.05 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu,

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 90100 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 KOKOUSAIKA: 18.1.2017 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 18.34 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Ahola Seija jäsen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 4/2017 Sivu 1 / 6 AIKA Ke 7.6.2017 klo 17 (ruokailu klo 16.30) PAIKKA Mutasen leirikeskus Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 39 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 3.1.2017 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO

SYSMÄN SEURAKUNTA 1/ ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO SYSMÄN SEURAKUNTA 1/2012 1 ( 7 ) KIRKKOVALTUUSTO 9.1.2013 Aika Keskiviikko 9.1.2012 klo 19.00 19.24 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Jarmo Heinonen Ritva

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (6) KIRKKONEUVOSTO 1/

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (6) KIRKKONEUVOSTO 1/ SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (6) Aika Keskiviikko 15.1.2014 klo 10.00-11.25 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen Hannu

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019

ESITYSLISTA 2/2019 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 2/2019 Aika Tiistai klo 18.11 18.25 1 Paikka Kiteen seurakuntakeskus, Kappelintie 4, Kitee Läsnä Kostamo Merja puheenjohtaja Koivuniemi Suvi varapuheenjohtaja Barck Pekka jäsen Hakulinen Hannu-Heikki Hirvonen

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen 1 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 2018 Kokousaika: 26.09.2018 klo 18.02-19.33 Kokouspaikka: Jalasjärven seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Tapani Virkkala puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 2018 Kokousaika: 06.02.2018 klo 17.10-18.35 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja poissa

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat 1 (7) Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Nimenhuuto ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Työjärjestyksen hyväksyminen 4 ntarkastajien valitseminen 5 Luottamushenkilön ero 6

Lisätiedot

3 / 67 Länsi-Suomen aluehallintokeskuksen työsuojelutarkastuskertomus (Liite 3)

3 / 67 Länsi-Suomen aluehallintokeskuksen työsuojelutarkastuskertomus (Liite 3) JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 / 2016 1 AIKA To 16.06.2016 klo 16.30 Kahvitarjoilu alkaen klo 16.00 PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 61 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, tulee hänen ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 1 / 6 AIKA Ke klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Sivu / Korpilahden seurakuntatalo Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3/12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3/13

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Riitta Aumo Jari

Lisätiedot

4 62 Keskustelu alueneuvostokaudesta ja tulevaisuudennäkymistä

4 62 Keskustelu alueneuvostokaudesta ja tulevaisuudennäkymistä JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2018 1 AIKA 29.11.2018 klo 17.00 PAIKKA Keltinmäen kirkko, Keltinmäentie 10 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 57

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina.

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina. Aika: Paikka: Tiistaina 17.9.2019 klo 18.00, kahvit klo 17.30 alkaen Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Tuija Kruus puheenjohtaja Anita Kamppi, varapj Seppo Laakso Matti Peltola Yrjö Rautiainen Anneli

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 19.05 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen pj. kohdat 1-6

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen pj. kohdat 1-6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 Aika: tiistai 17.2.2015 klo 17.30-19.06 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät:

Lisätiedot

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 6.1.2015 klo 12.00-13.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18-18.48 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Ulla Maija Puhakka Sirkka Konttinen puheenjohtaja 1-6 :t puheenjohtaja 7-12 :t Liisa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Tiistai 24.01.2017 kello 16.00-17.35 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Härmälä Irja Julkunen Pia Korhonen Suvi Lankinen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17: Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17: Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 7/2016 1 (6) Aika Keskiviikko 2.11.2016 klo 17:01-18.34 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 3/2016. Lammasniemen leirikeskus, Lammasniementie 116, Kuru

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 3/2016. Lammasniemen leirikeskus, Lammasniementie 116, Kuru Kurun kappelineuvosto 30.9.2016-1- Kokousaika Kokouspaikka Perjantai 30.9.2016 klo 18.00 22.27 Lammasniemen leirikeskus, Lammasniementie 116, Kuru Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 Jalasjärven kappelineuvosto 2017

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 Jalasjärven kappelineuvosto 2017 1 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 2017 Kokousaika: 14.12.2017 klo 17.08-18.20 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalon pieni sali Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 02/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 02/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Maanantai 27.03.2017 kello 17.00 19.20 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Eronen Juha Härmälä Irja Julkunen Pia Hynninen

Lisätiedot