Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen. Veikko Tuominen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen. Veikko Tuominen"

Transkriptio

1 Kokousaika tiistai klo Kokouspaikka Hauhon Pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen Tiia Nurminen Mari Rantio Matti Rantti Anne Suominen Veikko Tuominen Katja Verho Muut läsnäolijat Markku Nieminen sihteeri Käsitellyt asiat Tiedotusasiat 2. Hauhon seurakunnan toimintakertomuksen 2015 hyväksyminen 3. Rippikoulusuunnitelman muutos 4. Seurakuntayhtymän kiinteistöstrategiatyöryhmän kysely 5. Seurakuntapastori Markku Niemisen eläköityminen 6. Tampereen hiippakunnan seurakuntien rakenneuudistuksen prosessi ja alueellinen ohjausryhmä 7. Mahdolliset muut asiat Allekirjoitukset Tapani Vanhanen puheenjohtaja Markku Nieminen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus Hauho Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Pöytäkirja nähtävänä Hauho Todistaa Tapani Vanhanen, kirkkoherra

2 1 KOKOUKSEN AVAUS Esitys: Puheenjohtaja avaa kokouksen. Päätös: Puheenjohtaja avasi kokouksen. 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Seurakuntaneuvoston kokouskutsu ja esityslista on ohjesäännön mukaan toimitettava ille viimeistään kolme päivää ennen kokousta. Kokouskutsu on lähetetty sähköpostitse ja esityslista on lähetetty postitse Seurakuntaneuvosto on päätösvaltainen kun vähintään puolet istä on läsnä. Esitys: Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi todeten läsnäolijat. Päätös: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi todeten läsnäolijat. 3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA JA PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVILLÄOLO Esitys: Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa. Pöytäkirjan tarkastajat toimivat tarvittaessa myös ääntenlaskijoina. Pöytäkirjan tarkastus on heti kokouksen jälkeen. Tarkastettu pöytäkirja on yleisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikoina. Nähtävilläoloilmoitus on kokouskutsun ja asialistan yhteydessä nähtävillä seurakunnan ilmoitustaululla Päätös: Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Liisa Ilonen-Teivonen ja Tapio Innamaa. 4 TYÖJÄRJESTYKSESTÄ PÄÄTTÄMINEN Esitys: Työjärjestykseksi hyväksytään lähetetty esityslista. Päätös: Työjärjestykseksi hyväksyttiin lähetetty esityslista. 5 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT A. Kirkkohallituksen yleiskirjeet Kirkkohallituksen yleiskirjeet 26/2015-5/2016. Kirkon työmarkkinalaitoksen yleiskirjeet A8/-A12/2015. (Kirjeet ovat kokouksessa nähtävillä) Esitys: Merkitään tulleet yleiskirjeet tiedoksi. Päätös: Merkittiin tulleet yleiskirjeet tiedoksi.

3 B. Pöytäkirjat ja muistiot Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkovaltuuston pöytäkirja Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston pöytäkirjat , Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteisen kirkkoneuvoston talous- ja henkilöstöjaoston pöytäkirja -. Hämeenlinnan seurakuntayhtymän kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnan pöytäkirja Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteistyötoimikunnan pöytäkirja Hämeenlinnan seurakuntayhtymän johtoryhmän muistio -. Diakonia- ja lähetystyön työryhmän muistio Lapsi- ja nuorisotyön työryhmän muistio Musiikki- ja jumalanpalvelustyön työryhmän muistio (Pöytäkirjat/muistiot ovat kokouksessa nähtävillä) Esitys: Merkitään pöytäkirjat/muistiot tiedoksi. Päätös: Merkittiin pöytäkirjat/muistiot tiedoksi. C. Viranhaltija- ja hankintapäätöksiä, toimeenpanoja 1. Kirkkoherran päätösluettelo Viranhaltijan päätöksistä pidetään päätösluetteloa, joka annetaan tiedoksi seurakuntaneuvostolle. Päätösluettelo sisältää mm. viranhaltijan päätösvallassa olevat lomakauden ulkopuolella pidettävien työntekijöiden vuosilomapäivien ja sairauslomapäivien myöntämispäätökset sekä mahdolliset määräaikaiseen työsuhteeseen ottamispäätökset, joita ei erikseen kirjata pöytäkirjaan. (Päätösluettelo on nähtävillä kokouksessa) Esitys: Merkitään kirkkoherran päätösluettelo tiedoksi. Päätös: Merkittiin kirkkoherran päätösluettelo tiedoksi. D. Tulleet kirjeet ja ilmoitukset 1. Yhteistyösopimukset Esitys: Merkitään tiedoksi, että Tuuloksen seurakunnan kanssa solmittu diakoniatyön yhteistyösopimus ja Lammin seurakunnan kanssa solmittu kirkkoherranviraston yhteistyösopimus on palautettu hyväksyttynä. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

4 2. Testamenttirahasto Esitys: Merkitään tiedoksi seurakuntaneuvoston valtuutuksella tehty tilisiirto 5500 vuoden 2015 lopulla. Päätös: Merkittiin tiedoksi. 3. Kirkollisvaalien tulokset Esitys: Merkitään tiedoksi vaalin tulos Tampereen hiippakunnan kirkolliskokousedustajien ja hiippakuntavaltuuston ten maallikko- ja pappisten vaalissa. Päätös: Merkittiin tiedoksi. 6 HAUHON SEURAKUNNAN TOIMINTAKERTOMUKSEN 2015 HYVÄKSYMINEN Seurakunnan eri työalat ovat valmistelleet ja käsitelleet toimintakertomuksensa, joista on koottu talous- ja tilastotietojen kanssa Hauhon seurakunnan toimintakertomus vuodelta (Liite) Esitys: Seurakuntaneuvosto käsittelee Hauhon seurakunnan toimintakertomuksen vuodelta 2015 ja hyväksyy sen esitettäväksi Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteiselle kirkkovaltuustolle. Päätös: Seurakuntaneuvosto käsitteli Hauhon seurakunnan toimintakertomuksen vuodelta 2015 ja hyväksyi sen esitettäväksi Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteiselle kirkkovaltuustolle. 7 RIPPIKOULUSUUNNITELMAN MUUTOS Seurakuntaneuvosto hyväksyi Hauhon seurakunnan rippikoulusuunnitelman. Sen mukaan varauduttiin järjestämään kaksi rippikouluryhmää. Kuluvan vuoden rippikouluun ilmoittautui Hauhon seurakunnan rippikouluun 28 nuorta. Tämän selvittyä rippikoulutyöstä vastaavien kesken neuvoteltiin ja päädyttiin järjestämään rippikoulu yhdessä ryhmässä. Jakamalla leiriryhmistä olisi tullut liian pieniä leirin dynamiikan sekä leiriläisten yhteisöllisyyden kannalta, eikä se olisi ollut kustannustehokasta. Kirkkoherra selvitti puhelimitse seurakuntaneuvoston myönteisen kannan muutokseen. Rippikoulun ohjesäännön 5 mukaan ryhmän enimmäiskoko on 25, mutta seurakuntaneuvosto voi ohjesäännön mukaan päättää ryhmäkoon ylittymisestä kun siihen on erityisen painavat syyt. Seurakuntaneuvoston on siis vahvistaessaan muuttunut rippikoulusuunnitelma, päätettävä, että ryhmäkoko voi tänä vuonna ylittää ohjesäännön enimmäismäärän kolmella henkilöllä. Rippikoulu toteutetaan aikaisemman suunnitelman 1.ryhmän aikataulun mukaisesti.

5 Esitys: Seurakuntaneuvosto hyväksyy muutetun rippikoulusuunnitelman ja hyväksyy suositellun enimmäisryhmäkoon ylittymisen tämän vuoden rippikoulun osalta. Päätös: Esitys hyväksyttiin. 8 SEURAKUNTAYHTYMÄN KIINTEISTÖSTRATEGIATYÖRYHMÄN KYSELY Kiinteistöstrategiatyöryhmä kiittää aikaisempaan kyselyyn saamistaan vastauksista ja suorittaa nyt jatkokyselyn seurakuntaneuvostoille. Kyselyn liitteenä on joukko erilaisia kuvaajia. (Liite) Työryhmä kysyy: Miten näette seuraavien tekijöiden vaikuttavan seurakunnan toimintaan ja tilatarpeeseen vuoteen 2030 mennessä? -väestökehitys -ikärakenteen muutos -ulkomaalaisten maahanmuutto -yritysten ja yhdistysten määrä -työllisyyden muutos -kaupungin järjestämien palveluiden muutos -seurakuntarakenteen mahdolliset muutokset Esitys: Seurakuntaneuvosto tutustuu materiaaliin, käy keskustelun ja antaa vastauksensa. Pohjaesitys saadaan kokouksessa. Päätös: Seurakuntaneuvosto ilmaisee lausuntonaan seuraavaa: Hauhon alueen väestökehitys tullee olemaan loivasti vähenevä ja eläkeikäisten osuus jonkin verran kasvava. Toisaalta Eteläisten alueelle valmistunut Suttenhaan kaava tulee lisäämään alueen väestöä ja lapsiperheiden määrää. Yleisesti arvioiden tulevien reilun kymmenen vuoden aikana ei ole nähtävissä sellaisia muutoksia, jotka vaikuttaisivat näiltä osin selvästi seurakunnan toimintaan ja muuttaisivat tilatarpeita. Seurakunnan alueella ei ole nykyiselläänkään muuta kuin joka tapauksessa tarvittavat tilat perustoiminnoille. Tilat ovat kohtuullisen hyvässä kunnossa ja ne palvelevat vielä pitkään jos ne pidetään kunnossa. Seurakunnan tilat tullevat olemaan jatkossakin yleisimmät kokoontumistilat Hauholla. Kyseisellä tarkastelujaksolla Hauhon seurakunta tulee täyttämään 700 vuotta. 9 SEURAKUNTAPASTORI MARKKU NIEMISEN ELÄKÖITYMINEN Seurakuntapastori Markku Nieminen saavuttaa henkilökohtaisen eläkeikänsä Tätä ennen hän pitää jäljellä olevat ja erääntyvät vuosilomansa. Seurakuntaneuvoston on aiheellista käydä keskustelua tilanteesta ja sen edellyttämistä jatkotoimista.

6 Markku Nieminen toimitti seurakuntaneuvostolle eronpyynnön eläkkeelle siirtymistä varten alkaen. Todettiin, että eronpyyntö tulee toimittaa Tampereen hiippakunnan tuomiokapituliin. Esitys: Seurakuntaneuvosto käy asiasta keskustelun. Päätös: Seurakuntaneuvosto merkitsi asian tiedoksi. Virantäyttöasia valmistellaan seuraavaan kokoukseen. 10 TAMPEREEN HIIPPAKUNNAN SEURAKUNTIEN RAKENNEUUDISTUKSEN PROSESSI JA ALUEELLINEN OHJAUSRYHMÄ Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli on viime vuosien ajan halunnut tukea hiippakunnan seurakuntia etsimään erilaisia rakenteellisia ratkaisuja seurakuntien haasteiden keskelle. Viime vuonna kirkolliskokouksessa ei syntynyt aiottua koko kirkkoa koskevaa seurakuntatason rakenneuudistusta, jossa kaikki seurakunnat olisivat kuuluneet yhtymiin. Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli toteaa, että nyt rakenneuudistus etenee seurakuntien vapaaehtoisuuden pohjalta, seurakuntien omista tarpeista käsin ja nykylainsäädännön puitteissa. Tuomiokapituli päätti istunnossaan alueellisista ohjausryhmistä ylläpitämään ja ohjaamaan keskustelua asiasta. Hämeenlinnan rovastikunnan ohjausryhmän vetäjäksi nimettiin lääninrovasti Tapani Vanhanen. Ohjausryhmän muiksi iksi nimettiin kirkkoherra Timo Kalaja, talousjohtaja Kai Kauppinen, konsultti Lasse Östring ja kapitulin edustaja Tuulia Matilainen. Ohjausryhmän tehtäväksi annettiin selvittää Hämeenlinnan yhtymärakenteen selkiyttämistä esimerkiksi Hattulan ja Tuuloksen seurakuntien osalta, ja toisekseen selvittää Hämeenlinnan ja Janakkalan rovastikuntien yhdistämistä tai yhteistyön syventämistä. Mainittu ohjausryhmä on kokoontunut kaksi kertaa. Ensimmäiseen kokoukseen kutsuttiin mukaan kaikki Hämeenlinnan rovastikunnan kirkkoherrat sekä Hattulan talouspäällikkö. Kokouksessa keskusteltiin tuomiokapitulin ajatuksesta liittää Hattula Hämeenlinnan seurakuntayhtymään ja Tuulos Lammin seurakuntaan. Kokouksen lopputulos oli, että olemme alueella toki avoimia tulevaisuuden uusille ratkaisuille, mutta kysymys kyseisten seurakuntien liittymisestä ei tällä hetkellä ole ajankohtainen. Nykyiselläkin rakenteella tullaan toimeen. Toiseen kokoukseen kutsuttiin mukaan Janakkalan rovastikunnan kirkkoherrat. Kahden, seurakuntien määrällä mitattuna, kohtalaisen pienen rovastikunnan yhdistäminen ei kenestäkään tuntunut mahdottomalta. Rovastikuntien tehtävät ovat vuosien mittaan vähentyneet. Mahdollisessa yhdistämisessä pitää kuitenkin huolehtia rovastikunnissa tapahtuvan kollegiaalisen tuen ja yhteistyön (esim. diakoniatyö ja nuorisotyö) jatkuvuudesta uudessakin tilanteessa. Kokouksessa keskusteltiin myös rovastikuntien muusta yhteistyön tiivistämisestä, esimerkkinä mahdollinen Kipaan siirtymisen jälkeinen taloustoimen yhteistyö. Uuden näkökulman tilanteen tarkasteluun antoi Kirkkohallituksen tuore ohjeistus alueellisten keskusrekisterien perustamisesta vuoden 2017 alusta. Hämeenlinnan seurakuntayhtymässä on jo aiemmin keskusteltu keskusrekisteriasiasta. Tässä tilanteessa olisi perusteltua selvittää ainakin näiden kahden rovastikunnan yhteistä keskusrekisteriä. Hämeenlinnaan on tulossa Kirkkohallituksen rekisterijohtaja Riikka

7 Ryökäs selvittämään asiaa Ohjausryhmässä käydyn keskustelun pohjalta päätettiin tuohon tilaisuuteen kutsua Hämeenlinnan, Janakkalan ja Tammelan rovastikuntien seurakuntien edustajia (kirkkoherroja, talouspäälliköitä ja kirkkoherranvirastojen edustajia) jatkamaan asian pohdintaa. Esitys: Merkitään selvitys tiedoksi. Päätös: Selvitys merkittiin tiedoksi. 11 MAHDOLLISET MUUT ASIAT 1. Seuraava kokous Esitys: Seuraava kokous on suunniteltu pidettäväksi. Tarvittaessa Päätös: Esitys hyväksyttiin. 12 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Esitys: Puheenjohtaja antaa pöytäkirjan liitteen mukaisen oikaisuvaatimusosoituksen ja päättää kokouksen. Päätös: Puheenjohtaja antoi pöytäkirjan liitteen mukaisen oikaisuvaatimusosoituksen ja päätti kokouksen klo

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen Kokousaika keskiviikko 6.5.2015 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Hauhon seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään pappilassa tiistaina 24.3.2015 klo 17.30.

Hauhon seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään pappilassa tiistaina 24.3.2015 klo 17.30. HAUHON SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO KOKOUSKUTSU/ASIALISTA Hauhon seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään pappilassa tiistaina 24.3.2015 klo 17.30. Kokouksessa käsiteltävät asiat: 1. Seurakunnan

Lisätiedot

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen.

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa, poissa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 21.2.2018 klo 18.30-21.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 10.4.2018 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen, estynyt Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 13.9.2018 klo 19-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen, poissa

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 5.9.2017 klo 18.00-20.20 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.11.2015 klo 18-20.10 Kokouspaikka Hauhon Pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen, poissa Tapio Innamaa Jouni Lehtonen,

Lisätiedot

Kokousaika: tiistai 27.10.2015 klo 18-20.50 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen

Kokousaika: tiistai 27.10.2015 klo 18-20.50 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen Kokousaika: tiistai 27.10.2015 klo 18-20.50 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen, poissa Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 11 / 2015. KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (9) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 11 / 2015. KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (9) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 11 / 2015 Sivu 1 (9) Kokousaika Tiistai 20.10.2015 kello 17:00 19:50 Kokouspaikka Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski Läsnä Antola, Markku

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 18.12.2018 klo 18-20.15 Kokouspaikka Wuolteen kartano, Hauho Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika maanantai 26.11.2018 klo 18-20.04 Kokouspaikka Hauhon pappila, Kotkontie 3 Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen, poissa Tapio Innamaa Jouni

Lisätiedot

Hauhon seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään pappilassa maanantaina klo 18.

Hauhon seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään pappilassa maanantaina klo 18. HAUHON SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO KOKOUSKUTSU/ASIALISTA Hauhon seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään pappilassa maanantaina 16.2.2015 klo 18. Kokouksessa käsiteltävät asiat: 1. Tiedotusasiat

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 11.4.2019 klo 18.00-20.10 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poissa Ida Maula Tiia Nurminen Matti

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 25.10.2018 klo 18-19.40 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 14.9.2016 klo 18-19.40 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa, poissa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KIRKKOVALTUUSTO 13.1.2015

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KIRKKOVALTUUSTO 13.1.2015 ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KOKOUSAIKA 13.1.2015 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila, puheenjohtaja Mononen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Lehikoinen

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus ÄHTÄRIN SEURAKUNTA

Pöytäkirjan tarkastus ÄHTÄRIN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 7.1.2015 1/2014 1 ÄHTÄRIN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PIDETÄÄN KESKIVIIKKONA 7.1.2015 KELLO 19.00 SEURAKUNTAKESKUKSESSA. Käsiteltävät asiat: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 Kirkkovaltuusto 15.05.2009 PÖYTÄKIRJA 27.05.2009 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 Kirkkovaltuusto 15.05.2009 PÖYTÄKIRJA 27.05.2009 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona klo 19.00 20.45 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 23.10.2014. Aika: 23.10.2014 klo 18.15. Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 23.10.2014. Aika: 23.10.2014 klo 18.15. Osallistujat Päätöksen tekijät 101 Aika: 23.10.2014 klo 18.15 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala Liisa Savitaipale Jalle Sokk Margus Virtamo

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 3.2.2016 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 3.2.2016 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.25 Kokouspaikka Poltinahon seurakuntatalon kerhohuone 123 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula Paavola

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA. 7.1.2015 klo 18.00 19.00

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA. 7.1.2015 klo 18.00 19.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 sivut 1-8 KOKOUSAIKA klo 18.00 19.00 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Matala Tuomo Asplund

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 56 Kirkkoneuvosto 5/2015 27.10.2015

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 56 Kirkkoneuvosto 5/2015 27.10.2015 56 53 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 27.10.2015 53 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

DIAKONIAJOHTOKUNTA 18.03.2015 2/2015

DIAKONIAJOHTOKUNTA 18.03.2015 2/2015 DIAKONIAJOHTOKUNTA 18.03.2015 2/2015 Aika: Keskiviikko 18.03.2015 klo 17.00-18.55 Tarjoilu klo 16.45 alkaen Paikka: Kirkonkulman sali, Kirkkotie 6 liite sivu 14 13 KOKOUKSEN AVAUS 15 13 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 Rauhalahdentie 21, 70780 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2016 P. 040-4848 327 SEURANKUNTANEUVOSTO 26.01.

KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 Rauhalahdentie 21, 70780 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2016 P. 040-4848 327 SEURANKUNTANEUVOSTO 26.01. KUOPION KALLAVEDEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2016 1 Aika Tiistai 26.01.2016 klo 17.15 Paikka Kallaveden kirkko, Rauhalahdentie 21 Kokoonpano ja läsnäolo Pentikäinen Matti puheenjohtaja läsnä Ahonen Johanna

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto 16.2.2016. Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika 16.2.2016 klo 17.45 18.15 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 23.5.2018 klo 18-19.35 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 9-2011 1. Fabritius Markku poistui kokouksesta klo 19.30 149 aikana

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 9-2011 1. Fabritius Markku poistui kokouksesta klo 19.30 149 aikana Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto PÖYTÄKIRJA 9-2011 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9 2011 Kirkkoneuvosto Aika: 17.11.2011 klo 17.00 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Nurminen Anja puheenjohtaja Päivi

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 Kirkkoneuvosto 23.05.2011 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 01.06.2011

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 Kirkkoneuvosto 23.05.2011 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 01.06.2011 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunta Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/2015 25.11.2015

Tyrnävän seurakunta Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/2015 25.11.2015 TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 5/2015 Kokousaika Keskiviikko 25.11.2015 klo 18.00.-20.55. Kokouspaikka Temmeksen seurakuntatalo Läsnä Veli-Matti Hietikko Jussi-Pekka Honkanen

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 4 11.5.2016 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 4 11.5.2016 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.35 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalon 3.krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika Torstai 14.4.2016 klo 18-19.55 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen, poissa Pirkko

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika Keskiviikko 1.6.2016 klo 18.00-20.00 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2016-01 1 / 5

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2016-01 1 / 5 1 / 5 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 17.00 18.00 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 läsnä / poissa Osanottajat Asioiden esittelijä: Ylikangas Kimmo,

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 8

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 8 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 25.11.2015 klo 17-18.45 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, pj. 51. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, pj. 51. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 12.12.2017 klo 18-19.45 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, pj. 51 Liisa Ilonen-Teivonen, poissa Tapio Innamaa Jouni Lehtonen

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 12.5.2016

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 12.5.2016 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2016 21 Aika Maanantaina 2.5.2016 klo 16.30-18.40 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero Marja Himanka

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 2/2012

SEURAKUNTANEUVOSTO 2/2012 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 2/2012 Kokousaika 7.3.2012 klo 18.00 21.30 Kokouspaikka srk-talo, Nikkilä Läsnä: Tuomas Alaterä Georg Bergström Raila Degerholm Juha Gustafsson

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 31.5.2016

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 31.5.2016 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2016 26 Aika Maanantaina 23.5.2016 klo 17 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero Marja Himanka,

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2011 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 16.00 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. 110 Ainali Päivi jäsen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko 27.1.2016 klo 17:15-19:41 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko 27.1.2016 klo 17:15-19:41 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 1/2016 1 (8) Aika Keskiviikko 27.1.2016 klo 17:15-19:41 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Heino Juhani vara Itämetsä

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika tiistai 2.5.2017 klo 18-20.10 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 Kirkkovaltuusto 03.06.2011 PÖYTÄKIRJA 13.06.2011

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 Kirkkovaltuusto 03.06.2011 PÖYTÄKIRJA 13.06.2011 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 18.30 20.42 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Matti Solehmainen puheenjohtaja Margit Ruotsalainen varapuheenjohtaja Erja Blom

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 24.8.2016 klo 18 18.55 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/2016 9.2.2016

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/2016 9.2.2016 1 1 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 9.2.2016 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 1/2014 PÖYTÄKIRJA 21.1.2014 Kirkkovaltuusto Sivu 1/6

AURAN SEURAKUNTA 1/2014 PÖYTÄKIRJA 21.1.2014 Kirkkovaltuusto Sivu 1/6 Kirkkovaltuusto Sivu 1/6 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Paikka Läsnä Tiistai 21.1.2014 klo 18.00 Auran seurakunnan virastotalo Laaksonen Marja, pj. Vilén Ari, vpj. Hafrén Leena Isotalo Timo Lindholm Minna

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen Liisa Ilonen-Teivonen jäsen

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen Liisa Ilonen-Teivonen jäsen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 16.2.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti

Lisätiedot

Läsnä: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra. Hanna-Mari Ruuska Anneli Ruisniemi jäsen saapui klo 18.07

Läsnä: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra. Hanna-Mari Ruuska Anneli Ruisniemi jäsen saapui klo 18.07 Aika: Tiistai 01.12. 2015 klo 18.00-19.50 Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone Läsnä: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra Lea Honkanen Anita Kamppi Leena Koivula Tellervo Kuusiranta Petri Reponen

Lisätiedot

Kälviän seurakunta Seurakuntaneuvosto V/2015 To 17.9.2015 klo 18 Seurakuntakoti

Kälviän seurakunta Seurakuntaneuvosto V/2015 To 17.9.2015 klo 18 Seurakuntakoti Kälviän seurakunta Seurakuntaneuvosto V/2015 To 17.9.2015 klo 18 Seurakuntakoti 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3. Pöytäkirjan allekirjoittaminen 4. Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kirkkoneuvosto 29.3.2016

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kirkkoneuvosto 29.3.2016 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.3.2016 klo 18.00 20.20 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä jäsenet: Salomäki Matti, pj Kivisaari Pekka Annala Tarja Kuntsi Marjanne Haukkala Pentti Latomäki

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2015 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 10/2015 Aika ja paikka Ti 15.12.2015 klo 18.00-20.15 Tolkkilan kartano, Tolkkilantie 204, 45610 Koria. Jouluinen iltapala alkaen klo

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 11.05.2016 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 11.05.2016 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 11.05.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 16.5.-17.6.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 2/ 2010 KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 )

SYSMÄN SEURAKUNTA 2/ 2010 KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 ) KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 ) Aika keskiviikkoa 29.9.2010 klo 19.00 - Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Päivi Järvelä

Lisätiedot

Tietojohtajakilta PÖYTÄKIRJA Sivu 1/5 Tampereen teknillinen yliopisto PL 589 33101 Tampere 14.02.2012

Tietojohtajakilta PÖYTÄKIRJA Sivu 1/5 Tampereen teknillinen yliopisto PL 589 33101 Tampere 14.02.2012 Tietojohtajakilta PÖYTÄKIRJA Sivu 1/5 Man@ger Tampereen teknillinen yliopisto PL 589 33101 Tampere manager@tut.fi 14.02.2012 TIETOJOHTAJAKILTA MAN@GERIN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS Aika Tiistai 14.02.2012

Lisätiedot

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 9.2.2016 klo 18.30 19.15 KOKOUSPAIKKA Läsnä: Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio Kirsti Kivisaari Pekka Kivisaari

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015

KEMIJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 KOKOUSTIEDOT Kokousaika 2.6.2015 klo 16.30-18.15 Kokouspaikka Ailangan leirikeskus, Ailanka Osallistujat Päätöksentekijät Varsinaiset jäsenet Pentti Tepsa, puheenjohtaja Tarja Perälä, vpj Timo Alaräisänen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 9.5.2016 5/2016. Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12

Kirkkoneuvosto 9.5.2016 5/2016. Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12 Pöytäkirja Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12 Osallistujat: Essi Haukkavaara Ossi Honkasalo (vpj) Liisa Hynynen Antti Jaatinen Aarne Kiiski Kirkkovaltuuston

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista 5-2015. Aika Maanantai 16.3.2015 klo 17.30. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista 5-2015. Aika Maanantai 16.3.2015 klo 17.30. Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 16.3.2015 klo 17.30 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 1.9.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 62 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU Kokous n:o 1 / 2016

KOKOUSKUTSU Kokous n:o 1 / 2016 Kokous n:o 1 / 2016 Pvm 28.1.2016 Kello 17.00 Sivu1/5 PUHEENJOHTAJA 1. Eero Tammentie JÄSENET 2. Timo Isotalo (vpj ) 3. Lea Lehtonen 4. Eila Saari 5. Sylvi Silander 6. Ilkka Soukka 7. Anna-Liisa Ääri LÄSNÄ

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Riitta Aumo Jari

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.2.2016 kello 18.00 18.35 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Iija Filen Jussi Hanska

Lisätiedot

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 26.1.2016 klo 18.00 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Ärendet berett av Behandlat

VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 26.1.2016 klo 18.00 Sivu 1 VASA KYRKLIGA SAMFÄLLIGHET Sammantr. kl Sida. Ärendet berett av Behandlat VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 26.1.2016 klo 18.00 Sivu 1 3 Vaalikelpoisuuden menettäminen ja ero luottamustoimesta yhteisessä kirkkovaltuustossa, Uusikylä, Kari Yhteinen kirkkoneuvosto 14.1.2016 8 Yhteisen

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (5) KIRKKONEUVOSTO Kokous 9.9.2015. Keskiviikko 9.9.2015 klo 15.30-15.45. Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (5) KIRKKONEUVOSTO Kokous 9.9.2015. Keskiviikko 9.9.2015 klo 15.30-15.45. Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (5) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 9.9.2015 klo 15.30-15.45 Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila KN 64 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 65 KOKOUKSEN

Lisätiedot

TUULOKSEN SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO Kutsu ja esityslista 3/2015

TUULOKSEN SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO Kutsu ja esityslista 3/2015 TUULOKSEN SEURAKUNTA SEURAKUNTANEUVOSTO Kutsu ja kuulutus Tuuloksen seurakunnan seurakuntaneuvoston kokous pidetään Tuuloksen srk:n Seurakuntakeskuksessa, Pappilantie 15, 14820Tuulos, tiistaina 2.6.2015

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2013 Kirkkovaltuusto. Pitäjäntupa, Kirkontie 480, Virolahti

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2013 Kirkkovaltuusto. Pitäjäntupa, Kirkontie 480, Virolahti KOKOUSKUTSU 3/2013 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistaina 24.9.2013 klo 18.00 Kokouspaikka Pitäjäntupa, Kirkontie 480, Virolahti Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 14 Kokouksen avaus 15 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Kokousaika 23.3.2016 klo 17.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 13 Kokouksen avaus 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkovaltuusto 18.5.2015. maanantaina 18. päivänä toukokuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19.

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkovaltuusto 18.5.2015. maanantaina 18. päivänä toukokuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19. 18.5.2015 20 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA maanantaina 18. päivänä toukokuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19.00 KYRÖNNIEMI, PAPPILA JÄSENET Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo

Lisätiedot

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600

PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 3.2.2014 1 (7) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. 09 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 2/2014 Kokousaika: Tiistai 4.2.2014 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2 Jäsenet:

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11.12. 2012 Kirkkovaltuusto 5/2012 53-65 /2012

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11.12. 2012 Kirkkovaltuusto 5/2012 53-65 /2012 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika 11.12.2012 klo 18.00-19.30 Paikka Rusk seurakuntakeskus Läsnä: Lähteenmäki Antero puheenjohtaja Hartman Taina varapuheenjohtaja Himala Milja Hovi Anna Hurme-Kouki Päivi Kankare

Lisätiedot

Pöytäkirja ylei- Kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikana sesti nähtävänä 09.09.-14.09.2015

Pöytäkirja ylei- Kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikana sesti nähtävänä 09.09.-14.09.2015 JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 / 2015 1 AIKA To 27.8.2015 klo 17.00. PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 71 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 72

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2009 1(8) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone. Hannula Ulla Maija jäsen

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2009 1(8) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone. Hannula Ulla Maija jäsen ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2009 1(8) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika 28.8.2009 klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone Läsnä et Puhakka Osmo pj. Anttila Maire Hannula Ulla Maija

Lisätiedot

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto 9.2.2016 1

TOIVAKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Kirkkovaltuusto 9.2.2016 1 Kirkkovaltuusto 9.2.2016 1 Aika Tiistaina 9.2.2016 klo 18.00 18.59 Paikka Toivakan seurakuntakoti Jäsenet = läsnä Ahopelto, Hannu Heiska, Tuomo Juusela Juha Karanta, Janne Kauppinen, Markku Korhonen, Marja

Lisätiedot

132 Puheenjohtaja Olavi Jouttijärvi avasi kokouksen. 133 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

132 Puheenjohtaja Olavi Jouttijärvi avasi kokouksen. 133 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Aika Tiistai 13.12..2011 klo 17.15-17.55 Paikka Seurakuntakoti Jäsenet läsnä = x poissa Raija Häkkinen ilm. laillisesta esteestä x Reijo Koskinen vpj. poissa Pentti Marttinen ilm. esteestä x varajäsen

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2016 1 (15) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2016 1 (15) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 1/2016 1 (15) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 18.1.2016 klo 18.00-20.27 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2009 1(7) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2009 1(7) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2009 1(7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 5.5.2009 klo 17.00-17.50 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Läsnä Gärdström Keijo pj. Aaltonen

Lisätiedot

Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 1/2014 1 liikelaitoskuntayhtymä

Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 1/2014 1 liikelaitoskuntayhtymä Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 1/2014 1 Työsuojelutoimikunta 13.01.2014 Aika 13.01.2014 klo10:30-12:00 Paikka NordLabin yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis 5B, Kiviharjuntie 11,

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Heikki Kilpeläinen Heikki Lindroth Anneli Marttila

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Heikki Kilpeläinen Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.2015 kello 18.00 20.15 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Aulis Ansaharju varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 20.4.2016 klo 17-18.18 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Kartano Ulla,

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 27.2.201 klo 18.00 19.12 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Pirkko Hongisto Jouko Isoniemi Irmeli Juntunen Antti Koistinen Taisto Kokko Ahti

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 12.12.2016 klo 17 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Simon seurakunta Pöytäkirja 1/2018 Kirkkoneuvosto Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra

Simon seurakunta Pöytäkirja 1/2018 Kirkkoneuvosto Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra 1 Pöytäkirja Nro 1/2018 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.02.2018 klo 18.00-18.19 Paikka Simon seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Raimo Kittilä, vs. kirkkoherra Jari Miettunen (varapj) Johanna Leinonen-Simoska

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12.6.2012 N:o 6/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 7.6.2012 Sivu 61

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12.6.2012 N:o 6/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 7.6.2012 Sivu 61 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 7.6.2012 Sivu 61 Kokousaika Tiistai 12.6.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24.3.2011 N:o 3/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24.3.2011 N:o 3/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32 Kokousaika Tiistai 29.3.2011 kello 16.30 18.29 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät/läsnä Henkilökohtaiset varajäsenet Hytönen Pauliina Kallio

Lisätiedot

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3 Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 8/2012 Aika Paikka 6.11.2012 klo 16.30 Tapiolan kirkon seurakuntasali Tiedottaja Sonja Grönqvistin esittäytyminen. KÄSITELTÄVÄT ASIAT: KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 3.11.2014 Aika maanantaina 3.11.2014 klo 17 18.05 Paikka Pielaveden Rauhanyhdistys

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

K O K O U S K U T S U

K O K O U S K U T S U ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA K O K O U S K U T S U Kirkkoneuvoston kokous pidetään 20.6.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla, Askolantie 23 ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Seurakuntatalon isossa sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja. Eerikäinen Anne

Seurakuntatalon isossa sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja. Eerikäinen Anne 22 Aika Maanantai 7.12.2015 klo 18.00 19.45 Paikka Seurakuntatalon isossa sali, Parikkalan kunnan Kangaskylässä. Läsnä Neuvonen Timo puheenjohtaja Tykkyläinen Eija varapuheenjohtaja Anttonen Juha Eerikäinen

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

K O K O U S K U T S U

K O K O U S K U T S U ASKOLAN SEURAKUNTA Askolantie 23 07500 ASKOLA K O K O U S K U T S U Kirkkoneuvoston kokous pidetään 24.5.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla, Askolantie 23 ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 (12) KIRKKONEUVOSTO Kokous 28.10.2015. Keskiviikko 28.10.2015 klo 15.00-16.15

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 (12) KIRKKONEUVOSTO Kokous 28.10.2015. Keskiviikko 28.10.2015 klo 15.00-16.15 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 28.10.2015 klo 15.00-16.15 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 86 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 87 KOKOUKSEN

Lisätiedot