LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymykset ja vastaukset 1 (6) KUNTAYHTYMÄ Hankintapalvelut

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymykset ja vastaukset 1 (6) KUNTAYHTYMÄ Hankintapalvelut 4.9.2015"

Transkriptio

1 LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymykset ja vastaukset 1 (6) LEIKKAUSPAKKAUKSET Tarjouspyyntö 15/2015, Kysymys 1 Pakkauksista Silmä ja Suurkirurginen tarjotaan kaksi versiota. Muuten identtiset, erona molemmissa vain leikkausveitsi. 2-versioihin tarjotaan leikkausveitsestä turvaversiot. Riittääkö näistä näytepakkaustoimitus vain 1- versioista? Siten, että 2-versioista toimitettaisiin näytteet erikseen vain turvaveitsistä, ei koko pakkausta? Vastaus 1 Näytepakkaus toimitetaan 1-versiosta, jonka mukana toimitettava lisäksi myös turvaveitsi. Kysymys 2 TUR-pakkaus: Yksi pakkauksen komponenteista on huuhteluletkusto, yhteensopiva nesteenlämmittimen kanssa. Esimerkkituotteena mainittu 3M24775 (huuhteluletku), Ranger-nesteenlämmitin. Esimerkkituotteesta ei saa tarpeeksi selventävää tietoa mistään, jotta pystyisi tarjoamaan oikeanlaista letkustoa. Olisiko mahdollista saada letkustosta kuva, ja muita mahdollisimman tarkkoja mittatietoja? Vastaus 2 Pakkauksen sisältöä tarkennettu, huuhteluletkusto poistettu pakkauksen sisällöstä. Kysymys 3 TUR-pakkaus: Pyydetty 1 kpl harsotaitos 7x10 cm, ilman rtg-lankaa. Voitteko tarkentaa taitosten lukumäärää? Vastaus 3 Taitosten lukumäärä 5 kpl. Kysymys 4 Voitteko vielä tarkentaa kohtaan osatarjoukset, leikkauspakkaukset on ryhmitelty neljään ryhmään ilmeisesti tarjouksen voi tehdä vaikka ei pysty tarjoamaan kaikkia ryhmiä? Vastaus 4 Kyllä, tarjouksen voi tehdä vaikka ei pysty tarjoamaan kaikkia ryhmiä. Kysymys 5 Onko tarpeen täyttää pakkaussisällön komponentin tiedot liitteeseen 1 sarakkeeseen mahdolliset kommentit? Vastaus 5 Mikäli tarjoaja katsoo tarpeelliseksi selventää vastaustaan, voidaan täyttää Mahdolliset kommentit sarake. Muuten sarake voidaan jättää tyhjäksi. Kysymys 6 Olette muutamissa komponenteissa maininneet nykyisen käyttämänne komponentin tuotenumeron, voitteko ystävällisesti mainita myös brändin? Vastaus 6 Ilmoitettu tuotenumero on riittävä tieto tuotteen vastaavuudesta. Tarvittaessa annamme lisätietoa tuotenumeroon liittyen.

2 LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymykset ja vastaukset 2 (6) Kysymys 7 Nimikenumero leikkauspakkaus T.U.R. huuhteluletkusto, pyydämme huomioimaan että laiteyhteensopivia komponentteja ei aina ole mahdollista löytää, onko mahdollista poistaa ko. tuoterivi pakottavana vaatimuksena? Vastaus 7 Rivi poistettu pakkaussisällöstä. Kysymys 8 Saisiko tarkennusta Alaraaja-angio pakkauksen (002116) ja Koronaariangio pakkauksen (000003) pakkausohjeisiin? 20kpl kuitutaitoksia pyydetään laittamaan kaarimaljaan ja tämä muovipussiin. Tarkoitetaanko tällä muovipussilla Liitteen 1 rivillä 23 olevaa Muovipussi 20x30cm? Ja mihin tämä muovipussi halutaan sijoitettavan? Pakkauksessa päällimmäiseksi? Ja mihin leikkaustakit ja käsipyyhkeet paperikääreessä halutaan sijoitettavan pakkauksessa? Pakkauksen päällä pesuvälineiden alla? Vastaus 8 Tämä muovipussi, johon 20 kpl kuitutaitoksia ja kaarimalja pakataan, on rivillä 23 oleva muovipussi kokoa 20 x 30 cm. Tämä pesupaketti toivotaan sijoitettavan leikkaustakkien ja käsipyyhkeiden kanssa pakkauksessa ensimmäiseen avausväliin. Vaihtoehtoisesti tämän pesupaketin voi sijoittaa pakkauksen sisään muiden tavaroiden joukkoon, mutta mahdollisimman päälle. Kysymys 9 Alaraaja-angio pakkauksessa (002116) on Liitteessä 1 rivillä 24 kulho 2500ml, angiografiakulho. Mitä tässä tarkoitetaan angiografiakulholla? Jos tämä on jotain muuta kuin tavallinen 2500ml kulho, saisiko tästä sitten tarkan kuvauksen? Vastaus 9 Angiografiakulho on pyöreä, laakea kulho, jossa on korkeussuunnassa noin puolessa välissä kulhon sisäpuolella 4 kpl pykäliä, jotka pitävät ohuet metallivaijerit kulhossa, ja näin ollen estävät metallivaijereiden pois lentämisen. Kysymys 10 Biopsia pakkauksessa (318186) Liitteessä 1 rivillä 13 on leikkausliina kiinnittyvä 75x75cm. Pitäsisikö tässä liinassa olla leikkausaukko keskellä? Vastaus 10 Ei tarvitse olla leikkausaukkoa, vaan halutaan liimareunaliina. Kysymys 11 Leikkauspakkaus Koronaariangio, kulho 2500 ml, angiografiakulho: Mitä tarkoitetaan angiografiakulholla? Vastaus 11 Angiografiakulho on pyöreä, laakea kulho, jossa on korkeussuunnassa noin puolessa välissä kulhon sisäpuolella 4 kpl pykäliä, jotka pitävät ohuet metallivaijerit kulhossa, ja näin ollen estävät metallivaijereiden pois lentämisen. Kysymys 12 Leikkauspakkaus Alaraaja-angio, väliletku 120 cm ja väliletku 50 cm: Millaisia letkuja haetaan? Kuka on valmistaja?

3 LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymykset ja vastaukset 3 (6) Vastaus 12 Letkujen tulee olla taipuisia ja 1200 psi paineenkestäviä letkuja. Toinen pää on naaras ja toinen uros, jossa on pyörivä adapteri. Ref-numerot ilmoitettu liitteessä 1. Kysymys 13 Pakkaus: A Silmä 1, tuote: 2 kpl tuolinkäsisija pussia, koko 76x76 cm = mikä on nykyisen tuotteen valmistaja ja ref no? Ellei mahdollista ilmoittaa - niin tuotteen kuvaus? Vastaus 13 Tuote on läpinäkyvä muovipussi, jossa yksi sivu auki. Tuotteella suojataan leikkaavan lääkärin leikkaustuolin käsinojat steriilisti. Kysymys 14 Koronaariangio-pakkauksessa on 40kpl 10x10cm harsotaitoksia ja 20kpl 7,5x7,5cm kuitutaitoksia. Kuinka paksuja näiden taitosten täytyy olla (kuinka monta kerrosta)? Vastaus 14 Koronaariangio-pakkauksen kuitutaitokset 4-kerroksisia ja harsotaitokset 6-kerroksisia. Kysymys 15 Koronaariangio, alaraaja-angio ja tahdistin pakkauksiin pyydetään värikoodattuja sivuetikettejä, missä on pakkauksen nimi ja pakkauslista. Tarkoittaako tämä siis, että tämän etiketin täytyy olla pakkauksen sivulla eikä pakkauksen päällä? Jos näin on, riittääkö että pakkauksen sivulla on värillinen etiketti, missä on pakkauksen nimi, mutta pakkauslista on pakkauksen päällä? Voisiko saada valokuvan nykyisin käytössä olevien pakkauksien etiketeistä? Vastaus 15 Tällä hetkellä värikoodaus ei ole käytössä. Uusiin pakkauksiin halutaan värikoodaus käyttöön, koska samalla osastolla on useita eri pakkauksia käytössä. Riittää, että pakkauksen sivulla on värietiketti ja tuotteen nimi. Pakkauslista voi olla siten pakkauksen päällä. Kysymys 16 Alaraaja-angio- ja tahdistinpakkauksissa on leikkausveitsiä. Voivatko nämä olla ns. turvaveitsiä? Vastaus 16 Alaraaja-angio- ja tahdistinpakkauksiin ei voi tarjota turvaveitsiä. Kysymys 17 Tarjous liitteineen tulee toimittaa klo postitse, sähköisesti liitteet 1-4 tulee toimittaa aikaisintaan kello jälkeen: onko todellakin niin, että nämä toimitetaan vasta varsinaisen jättöajan umpeuduttua? Vastaus 17 Liitteet 1-4 on toimitettava postitse kirjallisena tarjouksen mukana klo mennessä. Ne on toimitettava myös sähköpostilla varsinaisen jättöajan umpeuduttua klo jälkeen, jotta varmistetaan, ettei liitteitä avattaisi ennen tarjousajan päättymistä.

4 LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymykset ja vastaukset 4 (6) Kysymys 18 Pyydätte kahta samanlaista silmäpakkausta erotuksella, että toisessa on turvaveitsi. Tulisitteko käyttämään molempia pakkauksia vai miten se tulisi jakautumaan? Vastaus 18 Ostajana pidätämme itsellämme oikeuden kokeilla tarjottua turvaveitsimallia, jonka jälkeen tehdään päätös kumpi pakkauksista valitaan. Kysymys A leikkauspakkaus silmä: a. leikkaustakit, 35g vai 50g? b. tuolin käsinojan pussit: materiaali? imeytyvä/läpäisemätön/elastinen? c. silmäreikäliina: saako reiän koko olla 5x7 cm? tarvitaanko tähän läpileikkauskalvo? reiän muoto: suorakaide vai ovaali? d. ruisku 2-os ja 3-os, mikä on näiden kahden ero? mitä tarkoitetaan? Vastaus 19 a. Leikkauspakkauksen tulee sisältää kaksi vahvistamatonta leikkaustakkia. Nykyisessä paketissa oleva yksittäinen takki painaa n. 100 g. b. Tuolin käsinojan pussien materiaali muovia, oltava läpinäkyvä c. Silmäreikäliinan reiän koko tulee olla ilmoitettu koko, liinassa oltava läpileikkauskalvo, reiän muoto ovaali d. ruisku 2-os = ilman kumimäntää, ei luer lock, ruisku 3-os = kumimännällinen, luer lock Kysymys leikkauspakkaus blokadi: a. kuitutaitokset - moniko kerroksiset? b. muovipussi 20x45cm- saako olla suljettava pussi 30x42cm? -pussin käyttötarkoitus? Vastaus 20 a. Kuitutaitokset 4-kerroksisia b. Muovipussi 20 x 45 cm, saa olla suljettava pussi ja koko 30 x 42 cm on hyväksyttävä. Pussilla suojataan lyijyseinään kiinnitettyä kaukosäädintä, jotta kaukosäädin pysyy steriilinä. Kysymys Leikkauspakkaus biopsia: a. kuitutaitos - moniko kerroksinen? Vastaus 21 a. Kuitutaitokset 4-kerroksisia. Kysymys Leikkauspakkaus tahdistin: a. tarvitaanko tahdistinliinan reikien päälle läpileikkauskalvo? b. onko reikien etäisyys toisistaan ja reikien etäisyydet liinan reunoista mitattu reiän keskeltä? c. reikien sijainti 100 cm reunoista lienee laskettu kirkkaiden sivupaneelien ulkoreunasta? d. harsotaitokset: saako olla kuitukangasta vai puuvillaa? moniko kerroksiset? e. kaarimalja: pyydetty koko on 800 ml, käyttämämme koot ovat 700 ja 1500 ml, kumpi on parempi? f. keittosuolaliina: haluatteko sen rtg positiivisella langalla vai ilman? käykö koko 40x40cm? materiaalina kuitukangas vai puuvilla? moniko kerroksinen?

5 LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymykset ja vastaukset 5 (6) g. musta sivuetiketti: tarkoitetaanko tällä etiketin pohjaväriä? voitteko tarkentaa hieman paremmin mustan merkityksen? Vastaus 22 a. Tahdistinliinan reikien päälle ei tarvita läpileikkauskalvoa. b. Reikien etäisyys toisistaan ja reikien etäisyydet liinan reunoista on mitattu reiän keskeltä. c. Reikien sijainti 100 cm reunoista on laskettu kirkkaiden sivupaneelien ulkoreunasta. d. Harsotaitokset pyydetään 6-kerroksisina. Nykyisissä harsotaitoksissa materiaali on polypropeenikuitu eli haluamme ne kuitukankaisina. e. Kaarimaljoista 700 ml on käyttöömme soveltuvampi. f. Nykyään käyttämässämme keittosuolaliinassa on röntgenpositiivinen lanka, mutta sitä ei tarvita. Näin ollen pyydämme ilman lankaa, mutta langallisesta ei ole haittaa. Esittämänne koko 40 x 40 cm on käyttöön soveltuva. Materiaalina kuitukangas. Nykyinen liina on ommeltu 2-kerroksisesti, ja taiteltu 6-kerroksisesti. Tarjotun liinan oltava vähintään 6-kerroksinen. g. Mustalla sivuetiketillä tarkoitetaan esimerkiksi etiketin pohjaväriä tai muuta tarraa. Lisäksi pakkauksen sivussa tulisi lukea pakkauksen nimi. Koska osastolla käytetään useita eri pakkauksia, haluamme värikoodit eri pakkauksille, joka helpottaa varastosta etsittäessä oikean pakkauksen löytymistä nopeasti ilman että tarvitsee paljon lukea ja tutkia. Kysymys Peittelypakkaus perus Mayon pussilla a. leikkausliinojen materiaali? Vastaus 23 a. Leikkausliinat ovat 3-kerroksisia, päällimmäinen kerros kuitukangasta, välissä polyeteenikalvo ja alimpana mukavuuskerros. Liinat ovat läpäisemättömiä. Leikkausalueen vieressä on paksumpaa kuitukangasta oleva vahvistettu Kysymys Peittelypakkaus perus ilman Mayon pussia a. leikkausliinojen materiaali? Vastaus 24 a. Leikkausliinat ovat 3-kerroksisia, päällimmäinen kerros kuitukangasta, välissä polyeteenikalvo ja alimpana mukavuuskerros. Liinat ovat läpäisemättömiä. Leikkausalueen vieressä on paksumpaa kuitukangasta oleva vahvistettu Kysymys Peittelypakkaus yleis a. leikkausliinojen ja halkioliinan materiaali? Vastaus 25 a. Leikkausliinat ovat 3-kerroksisia, päällimmäinen kerros kuitukangasta, välissä polyeteenikalvo ja alimpana mukavuuskerros. Liinat ovat läpäisemättömiä. Leikkausalueen vieressä on paksumpaa kuitukangasta oleva vahvistettu Kysymys Peittelypakkaus raaja a. leikkausliina, kiinnittyvä koko 75x75cm, materiaali? b. leikkausliina cm, materiaali?

6 LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymykset ja vastaukset 6 (6) Vastaus 26 a. ja b. Leikkausliinat ovat 3-kerroksisia, päällimmäinen kerros kuitukangasta, välissä polyeteenikalvo ja alimpana mukavuuskerros. Liinat ovat läpäisemättömiä. Leikkausalueen vieressä on paksumpaa kuitukangasta oleva vahvistettu Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Korjaukset, kysymykset ja vastaukset Hankintapalvelut Hankintatoimisto 20.7.2010

Korjaukset, kysymykset ja vastaukset Hankintapalvelut Hankintatoimisto 20.7.2010 POHJOIS-POHJANMAAN SAIRAAN- TP E2693 1 (5) tarjouspyyntöön E2693 Kardiologiset ja radiologiset tarvikkeet Korjaukset tarjouspyyntöön: Kaupintasopimus Tarjouspyynnön sivulla 2 on mainittu, että täydennettävässä

Lisätiedot

Suun terveydenhuollon tarveaineet

Suun terveydenhuollon tarveaineet Suun terveydenhuollon tarveaineet 1. Hintaliite taulukosta puuttuu Tai vastaava merkintä, pyydämme lisäämään sen hintaliitetaulukkoon. Pahoittelumme virheestä, teksti lisätty Hintaliitteelle. 2. Onko kysymysten

Lisätiedot

06.10.11 1 (7) Anne Komulainen SUUNTERVEYDEN TARVEAINEHANKINTA. Kysymys 1:

06.10.11 1 (7) Anne Komulainen SUUNTERVEYDEN TARVEAINEHANKINTA. Kysymys 1: 06.10.11 1 (7) Anne Komulainen SUUNTERVEYDEN TARVEAINEHANKINTA Kysymys 1: Tarjouspyynnössä liite 4 sarake C Ehdottomat vaatimukset pakkauskoilla (20x0,2 g) ja tuotemerkeillä ( vivapen ) määritellään tuotteet

Lisätiedot

PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET

PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET Hengitysliitto ry 7.5.2014 PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET Tarjouspyyntöä koskevat lisätietopyynnöt ja niihin annetut vastaukset. HUOM. Hankinnasta julkaistaan

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ 1.11.2011 1 (6) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ KYSYMYS 1 Kysymys koskee seuraavia kuljetettavia alueita: 2. Hauho - pudotuspisteitä n. 24

Lisätiedot

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä. Tarjouspyyntö 46425 Päiväys 15.10.2015

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä. Tarjouspyyntö 46425 Päiväys 15.10.2015 1/11 TARJOUSPYYNTÖ 46425 Räätälöidyt leikkauspakkaukset 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Kaisu Mourujärvi Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi Tarjoukset lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus

Lisätiedot

sdasd Aquacel Ag Hydrofiber - vahvistettu nauha 2cm x 45cm, 5 kpl/pkt - TARJOUS TARJOUS - VARASTOSSA 2 KPL Ensihoito - terveys - turvallisuus

sdasd Aquacel Ag Hydrofiber - vahvistettu nauha 2cm x 45cm, 5 kpl/pkt - TARJOUS TARJOUS - VARASTOSSA 2 KPL Ensihoito - terveys - turvallisuus CV-403771_dc Hydrofiber - vahvistettu nauha 2cm x 45cm, 5 kpl/pkt - TARJOUS TARJOUS - VARASTOSSA 2 Hydrofiber - vahvistettu nauha 2cm x 45cm, 5 kpl/pkt. Aquacel Ag - sidoksessa ORP-XXXXXX APLS Floor Guard

Lisätiedot

PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 9.9.2013 PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Määräaikaan 30.8.2013 mennessä Oulaisten kaupungin tarjouspyyntöön, puhdistusaineet - ja välineet liittyen on tullut sähköpostitse seuraavat

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014 KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) VASTAUKSET MÄÄRÄAIKAAN 5.6.2014 KLO 12.00 MENNESSÄ SAATUIHIN KYSYMYKSIIN KOSKIEN TARJOUSPYYNTÖÄ LÄÄKKEIDEN ANNOSJAKELUN JA TOIMITUSPALVELUN HANKINTA Huom! Samaa asiaa useammin

Lisätiedot

13.11.2015. Kysymys : Tuleeko esitteet liittää tarjoukseen myös mainittujen esimerkkituotteiden osalta, mikäli näitä tarjotaan?

13.11.2015. Kysymys : Tuleeko esitteet liittää tarjoukseen myös mainittujen esimerkkituotteiden osalta, mikäli näitä tarjotaan? Tarjouspyynnöstä on tehty korjausilmoitus 12.11.2015 koskien liitettä 2. Hinnoittelu- ja vaatimuslomake. Lomakkeella oli virheellisesti suojaus sarakkeessa I (Esimerkkituote). Miksi hintakilpailutatte

Lisätiedot

YLIOPPILAIDEN TERVEYDENHOITOSÄÄTIÖ Liite 4. YTHS:n yleisterveyden ja laboratorion tarvikkeiden ja tarveaineiden vuosikulutustietoja vuodelta 2014

YLIOPPILAIDEN TERVEYDENHOITOSÄÄTIÖ Liite 4. YTHS:n yleisterveyden ja laboratorion tarvikkeiden ja tarveaineiden vuosikulutustietoja vuodelta 2014 YLIOPPILAIDEN TERVEYDENHOITOSÄÄTIÖ Liite 4 YTHS:n yleisterveyden ja laboratorion tarvikkeiden ja tarveaineiden vuosikulutustietoja vuodelta 2014 Yleisterveyden hoitotarvikkeet ja tarveaineet Kpl Teipit

Lisätiedot

kuljetus. Kaikki nämä parantavat sairaaloiden mahdollisuuksia lisätä tehokkuutta, säästää aikaa, sekä antaa parempaa ja turvallisempaa hoitoa.

kuljetus. Kaikki nämä parantavat sairaaloiden mahdollisuuksia lisätä tehokkuutta, säästää aikaa, sekä antaa parempaa ja turvallisempaa hoitoa. Tuoteluettelo Mölnlycke Health Care Mölnlycke Health Care on yksi maailman johtavista kertakäyttöisten kirurgisten ja haavanhoitoratkaisujen tuottajista terveydenhuollon alalla. Tarjoamme turvallisia ja

Lisätiedot

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET 8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET Tarjouspyyntöön määräaikaan 6.10.2014 klo 14.00 mennessä esitetyt kysymykset

Lisätiedot

Määräaikaan mennessä klo 16:00 tulleet kysymykset, teolliset elintarvikkeet, talous ja pakkaustarvikkeet

Määräaikaan mennessä klo 16:00 tulleet kysymykset, teolliset elintarvikkeet, talous ja pakkaustarvikkeet Määräaikaan mennessä 21.11.2012 klo 16:00 tulleet kysymykset, teolliset elintarvikkeet, talous ja pakkaustarvikkeet Korjattuun tarjouspyyntöön on lisätty sopimuskumppani PPSHP ryhmän 2 talous ja pakkaustarvikkeet

Lisätiedot

Vastaus 1 Ei voi tarjota pakastetuotetta, mikäli on pyydetty tuoretuotteena. Pakastetuotteen hinnan voi ilmoittaa Exceltaulukon

Vastaus 1 Ei voi tarjota pakastetuotetta, mikäli on pyydetty tuoretuotteena. Pakastetuotteen hinnan voi ilmoittaa Exceltaulukon LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymykset ja vastaukset 1 (7) VALMIS- JA PUOLIVALMISRUOKATUOTTEET Tarjouspyyntö 26/2015, 25.11.2015 Kysymys 1 Voiko tarjota seuraavia tuoretuotteena pyydettyjä tuotteita

Lisätiedot

Työvaatehankinnan tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja niihin annetut vastaukset:

Työvaatehankinnan tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja niihin annetut vastaukset: Hengitysliitto ry/ammattiopisto Luovi 27.10.2014 Työvaatehankinnan tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja niihin annetut vastaukset: 1. Naisten kokkihousut pyydetty mekaaninen strech materiaali o hyväksytäänkö

Lisätiedot

NuSeal 100 Kirurgisten saumojen tiivistäjä

NuSeal 100 Kirurgisten saumojen tiivistäjä NuSeal 100 Kirurgisten saumojen tiivistäjä NUS001 Käyttöohjeet HyperBranch Medical Technology, Inc. 801-4 Capitola Drive Durham, NC 27713 USA 0344 MedPass International Limited Windsor House Barnwood Gloucester

Lisätiedot

ESITETYT KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET, HANKINTA-ASIA

ESITETYT KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET, HANKINTA-ASIA 1 ESITETYT KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET, HANKINTA-ASIA : Elintarvikehankinnat Virtain kaupunki ja Ruoveden kunta hankintakaudeksi 1.4.2015 31.3.2017 ja mahdollinen optio 1+1 vuosi Kysymys 1:

Lisätiedot

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. TARJOUSPYYNTÖ 1(5) ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tarjouspyynnön liitteet Sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoonlahden koulujen

Lisätiedot

1. kysymys: Tarjous annetaan tarjouspyynnön liitteenä olevilla kahdella lomakkeella. Voihan samassa tarjouksessa olla useampi hoitopaikka?

1. kysymys: Tarjous annetaan tarjouspyynnön liitteenä olevilla kahdella lomakkeella. Voihan samassa tarjouksessa olla useampi hoitopaikka? HUOM! TARJOUSPYYNTÖÄ ON KORJATTU 28.11.2012. Lisätieto 28.11.2012 Hammaslääkäripalvelut TRE: 7514//02.07.01/2012 Vastaukset täydentävät vaatimusmäärittelyämme lisätietona ja ne tulee ottaa huomioon tarjousta

Lisätiedot

Flocare. Syöttöletkut ja ravinnonsiirtolaitteisto 2014-2015

Flocare. Syöttöletkut ja ravinnonsiirtolaitteisto 2014-2015 Flocare Syöttöletkut ja ravinnonsiirtolaitteisto 2014-2015 Flocare-ravinnonsiirtolaitteisto Annosteltaessa Flocare Infinity -syöttöpumpulla * Flocare Infinity universaali pumppusiirtolaite - ENLock Sopii

Lisätiedot

Leikkaussalituotteet L&R:n ratkaisu leikkaussaleihin

Leikkaussalituotteet L&R:n ratkaisu leikkaussaleihin Leikkaussalituotteet L&R:n ratkaisu leikkaussaleihin Leikkaussaliasut Leikkausliinat ja -pakkaukset Leikkaussalin haavasidemateriaalit Leikkaussalin räätälöidyt pakkaukset www.lohmann-rauscher.com Sisällysluettelo

Lisätiedot

Kirurgiset ratkaisut. Tuoteluettelo

Kirurgiset ratkaisut. Tuoteluettelo Kirurgiset ratkaisut Tuoteluettelo Me olemme Mölnlycke, maailman johtava terveydenhuollon ratkaisuja tarjoava yritys TAVOITTEEMME Tavoitteenamme on edistää terveydenhuollon tehokkuutta kaikkialla maailmassa

Lisätiedot

Korjaukset, kysymykset ja vastaukset Hankinta- ja logistiikkapalvelut Hankintatoimisto 10.7.2013

Korjaukset, kysymykset ja vastaukset Hankinta- ja logistiikkapalvelut Hankintatoimisto 10.7.2013 POHJOIS-POHJANMAAN SAIRAAN- TP E4031 1 (5) KORJAUKSET Täydennettävään Excel-liitteeseen on tehty korjauksia. Korjattu Excel-liite on noudettavissa osoitteesta www.ppshp.fi/hankinnat -> avoimet tarjouspyynnöt.

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset Viiden, erityisen pehmeän ja ilmavan puuvillaneliön setti. Puuvillaneliöt on valmistettu korkealaatuisesta eurooppalaisesta flanellista ja harsosta (100% puuvillaa). Kevyitä ja ilmavia, valmistettu luonnollisesta

Lisätiedot

ELINTARVIKKEET ELT301 LISÄTIETOKYSYMYKSET JA VASTAUKSET

ELINTARVIKKEET ELT301 LISÄTIETOKYSYMYKSET JA VASTAUKSET ELINTARVIKKEET ELT301 LISÄTIETOKYSYMYKSET JA VASTAUKSET Kysymys 1 Liite 1, Positiot: 118 Sekamehutiiviste, täysmehupitoisuus 35 % 15 000 10,0 l 119 Sekamehutiiviste, täysmehupitoisuus 65 % 12 000 10,0

Lisätiedot

Karhumatto. Materiaalit Lanka: Mayflower Ribbon: Valkea (102) 3 kerää Mayflower Cotton 8/8: Valkea (106) 3 kerää Mayflower Cotton 8/4: Musta (1443)

Karhumatto. Materiaalit Lanka: Mayflower Ribbon: Valkea (102) 3 kerää Mayflower Cotton 8/8: Valkea (106) 3 kerää Mayflower Cotton 8/4: Musta (1443) Karhumatto Materiaalit Lanka: Mayflower Ribbon: Valkea (102) 3 kerää Mayflower Cotton 8/8: Valkea (106) 3 kerää Mayflower Cotton 8/4: Musta (1443) Virkkuukoukku: koko. 6 koko. 3,5 koko. 2,5 Neula: Vahva

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO Sairaala-apteekki 5.3.2013

HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO Sairaala-apteekki 5.3.2013 HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) VASTAUKSET SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN, SAIRAALA- APTEEKIN TARJOUSPYYNTÖÖN MÄÄRÄAIKAAN MENNESSÄ ESITET- TYIHIN KYSYMYKSIIN JA TARKENNUS LÄÄKKEELLISTEN KAASUJEN TARJOUSPYYNTÖÖN

Lisätiedot

Kysymys 2: Kuka/ketkä tuottavat ko. palveluita tällä hetkellä ja mitkä on palveluiden hinnat?

Kysymys 2: Kuka/ketkä tuottavat ko. palveluita tällä hetkellä ja mitkä on palveluiden hinnat? LIEDON KUNNAN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUIDEN ERIKOISLÄÄKÄRIKONSULTAATIOIDEN YM. SAIRAANHOIDON ERIKOISPALVELUIDEN KILPAILUTUS LISÄKYSYMYKSIIN ANNETUT VASTAUKSET Tarjouspyynnön mukaan lisätietoja tarjouspyynnön

Lisätiedot

LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN TARJOUSPYYNTÖ 20/2015 1 (5) KUNTAYHTYMÄ Hankintapalvelut 5.11.2015

LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN TARJOUSPYYNTÖ 20/2015 1 (5) KUNTAYHTYMÄ Hankintapalvelut 5.11.2015 LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN TARJOUSPYYNTÖ 20/2015 1 (5) ANTIBAKTEERISET VÄLIVERHOT Pyydämme ystävällisesti tarjoustanne Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymälle hankittavista kertakäyttöisistä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 534/ (3)

TARJOUSPYYNTÖ 534/ (3) TARJOUSPYYNTÖ 534/2017 11.10.2017 1 (3) ESPER-hanke, Kuuma sairaala RST-KALUSTEET Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky. pyytää tarjoustanne ESPER-hankkeeseen kuuluvan Kuuman sairaalan ensimmäiseen

Lisätiedot

L A T E K- S I T O N LAAJA TUOTEVALIKOIMA...

L A T E K- S I T O N LAAJA TUOTEVALIKOIMA... LAAJA TUOTEVALIKOIMA... Since 1984 EXTRU Flex 1000 SISÄLTÖ IMUKATERIT PERFECT Sivu 4 Imusetit, kädensijalla Sivu 6 Imukärjet, kädensijalla Sivu 13 Sivu IMUKATETRIT 4 IMUSETIT, KÄDENSIJALLA 6 IMUSETIT,

Lisätiedot

9.10.2013. VASTAUS 1. Kyllä, tarjouspyyntö koskee skooppien desinfektioainetta, mukaan lukien kaikki tarvittavat aineet (pesuaine ja aktivaattori).

9.10.2013. VASTAUS 1. Kyllä, tarjouspyyntö koskee skooppien desinfektioainetta, mukaan lukien kaikki tarvittavat aineet (pesuaine ja aktivaattori). LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymyksiä ja vastauksia 1 (7) SIIVOUSAINEET JA -VÄLINEET TARJOUSPYYNTÖ nro 31/2013, 17.9.2012 KYSYMYS 1. Tarjouspyynnöllänne pyydätte tarjousta skooppien sterilointiaineelle

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012 VIRVE-PÄÄTELAITTEIDEN HANKINTA 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Espoo), Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Vantaa) ja Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen

Lisätiedot

Toiminta leikkausosastolla. Eija Similä Leikkaussairaanhoitaja Keskusleikkausosasto Oys

Toiminta leikkausosastolla. Eija Similä Leikkaussairaanhoitaja Keskusleikkausosasto Oys Toiminta leikkausosastolla Eija Similä Leikkaussairaanhoitaja Keskusleikkausosasto Oys Leikkausalueen infektio Hoitoon liittyvä infektio Terveydenhuollon toimintayksikössä annetun hoidon aikana tai alkunsa

Lisätiedot

(6) Envieno ky, Logomo Byrå, Köydenpunojankatu 14, Turku

(6) Envieno ky, Logomo Byrå, Köydenpunojankatu 14, Turku Vastaukset hankintailmoitukseen "Laboratoriopalvelujen hankinta haitta- aineiden määrittämiseksi kunnallisilla jätevedenpuhdistamoilla" esitettyihin kysymyksiin Kysymys 1 Onko tarjouspyyntönne liitteessä

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

KIRJAHANKINNAT VUODELLE 2014 JA MAHDOLLINEN OPTIO VUODELLE 2015

KIRJAHANKINNAT VUODELLE 2014 JA MAHDOLLINEN OPTIO VUODELLE 2015 LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN TARJOUSPYYNTÖ 36/13 1 (5) KEMI-TORNIO SEUDUN HANKINTAPALVELUT Kemin kaupunki Keminmaan kunta Simon kunta Tervolan kunta KIRJAHANKINNAT VUODELLE 2014 JA MAHDOLLINEN OPTIO

Lisätiedot

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi.

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) B-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTAVENEEN HANKINTA 2012 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta B-luokan öljyntorjuntaveneestä.

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU09288 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU09288 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

IS-Hankinta Oy. Tarjouspyyntö Päiväys

IS-Hankinta Oy. Tarjouspyyntö Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: :n osakkaat Asia ja sen selvitys 09332 KORJAUSILMOITUS: Terveydenhuollon kertakäyttöiset potilaan peittelyliinat, yleispakkaukset

Lisätiedot

sdasd Ensihoito - terveys - turvallisuus

sdasd Ensihoito - terveys - turvallisuus AQ420681 Aquacel AG Foam - haavasidos kiinnittyvä 10 cm x 10 cm, 10 kpl Kaikki vaahtosidosten hyvät ominaisuudet ja paljon enemmän. Ainoa hopeaa sisältävä vaahtosidos, joka yhdistää AQUACEL-teknologian

Lisätiedot

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE LIITE 8: TARJOUSLOMAKE Tarjoavan yrityksen nimi 1. TARJOAJAN TUNNISTETIEDOT Tarjoajan osoite Yrityksen Y-tunnus (tai vastaava) Tarjoajan yhteyshenkilön nimi Yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Lisätiedot

Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 1/6 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 143342 Injektioruiskut, -neulat, riskijäteastiat

Lisätiedot

Kenguru 2017 Ecolier (4. ja 5. luokka)

Kenguru 2017 Ecolier (4. ja 5. luokka) sivu 1 / 8 NIMI LUOKKA Pisteet: Kenguruloikan pituus: Irrota tämä vastauslomake tehtävämonisteesta. Merkitse tehtävän numeron alle valitsemasi vastausvaihtoehto. Oikeasta vastauksesta saa 3, 4 tai 5 pistettä.

Lisätiedot

Seminaarin koulun, Ojoisten Lasten talon ja Kirkonkulman koulun perussiivouksen palvelukuvauksessa on seuraava kohta:

Seminaarin koulun, Ojoisten Lasten talon ja Kirkonkulman koulun perussiivouksen palvelukuvauksessa on seuraava kohta: 1 KYSYMYKSIIN Kiinteistönhoito- ja siivouspalvelut (Käikälä ja Tarvasmäki, Ojoinen sekä Seminaarin koulu) Tarjouspyyntö 15.2.2013 Hämeenlinnan kaupunki, Linnan Tilapalvelut -liikelaitos KYSYMYS 1 Sopimusluonnoksissa

Lisätiedot

Elintarvikkeiden hankinta ajalle ja yhden vuoden optio

Elintarvikkeiden hankinta ajalle ja yhden vuoden optio Palvelutuotannon lautakunta 106 27.10.2016 Elintarvikkeiden hankinta ajalle 1.1.2017-31.7.2019 ja yhden vuoden optio 348/10.03.02.06/2016 Palvelutuotannon lautakunta 27.10.2016 106 Kirkkonummen kunta on

Lisätiedot

Irtokalusteiden hankinta TAMK Proakatemian tiloihin - vastaukset kysymyksiin

Irtokalusteiden hankinta TAMK Proakatemian tiloihin - vastaukset kysymyksiin 1 (5) Irtokalusteiden hankinta TAMK Proakatemian tiloihin - vastaukset kysymyksiin Tampereen ammattikorkeakoulu Oy:n Proakatemian irtokalusteiden hankinnan tarjouspyynnössä, julkaisupvm 10.6.2015, kysymykset

Lisätiedot

Kysymykset ja vastaukset

Kysymykset ja vastaukset Viite: TH01/PeRo Lapin ammattikorkeakoulu Oy Kysymykset ja vastaukset TYÖTERVEYSPALVELUIDEN HANKINTA Lapin ammattikorkeakoulu Oy Jokiväylä 11 C, 96300 Rovaniemi Sisältö 1 Kysymykset ja vastaukset... 3

Lisätiedot

Someron kaupunki pyytää tarjoustanne Someron kaupungin Kiiruun koulun ompelukonehankinnoista.

Someron kaupunki pyytää tarjoustanne Someron kaupungin Kiiruun koulun ompelukonehankinnoista. Someron kaupungin Kiiruun koulun ompelukonehankinnat Hankinnan kuvaus Someron kaupunki pyytää tarjoustanne Someron kaupungin Kiiruun koulun ompelukonehankinnoista. Tarjouspyynnön liitteessä 1 (hintaliite)

Lisätiedot

Puzzle SM 2005 15. 25.7.2005. Pistelasku

Puzzle SM 2005 15. 25.7.2005. Pistelasku Puzzle SM 005 5. 5.7.005 Pistelasku Jokaisesta oikein ratkotusta tehtävästä saa yhden () pisteen, minkä lisäksi saa yhden () bonuspisteen jokaisesta muusta ratkojasta, joka ei ole osannut ratkoa tehtävää.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SAVOLAKODIN YLEISTEN TILOJEN KALUSTEISTA

TARJOUSPYYNTÖ SAVOLAKODIN YLEISTEN TILOJEN KALUSTEISTA TARJOUSPYYNTÖ 20.6.2016 TARJOUSPYYNTÖ SAVOLAKODIN YLEISTEN TILOJEN KALUSTEISTA 1. Yleistä Akaan kaupunki pyytää tarjoustanne Savolakodin uudisrakennuksen yleisten tilojen kalusteista. Hankinta ei ole kokonaisarvoltaan

Lisätiedot

Tarjouspyyntö pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet, jätepussit sekä saniteettitarvikkeet

Tarjouspyyntö pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet, jätepussit sekä saniteettitarvikkeet 29.11.2012/kk Tarjouspyyntö pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet, jätepussit sekä saniteettitarvikkeet LISÄKYSYMYKSET JA NIIDEN VASTAUKSET 1.KYSYMYS Tarjouspyynnössänne pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet,

Lisätiedot

KESÄ 2011 Vinga. Hinnat ovat arvonlisäverttomia hintoja. Mahdolliset merkkaus- ja rahtikulut veloitetaan erikseen.

KESÄ 2011 Vinga. Hinnat ovat arvonlisäverttomia hintoja. Mahdolliset merkkaus- ja rahtikulut veloitetaan erikseen. KESÄ 2011 Vinga KEVÄT / KESÄ 2011 KYLMÄLAUKKU KAIVOPUISTO Klassinen piknikkori nyt kylmävuorattuna! Pidä kylmäketju katkeamattomana, ja ruoka syötävän hyvänä. Viisi värivaihtoehtoa. Sisällä paikka kylmäkalle

Lisätiedot

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET Perusturvakuntayhtymä Karviainen pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 15.10.2015 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

74 cm - 89 cm ASENNUSOHJEET KOMPACT

74 cm - 89 cm ASENNUSOHJEET KOMPACT 74 cm - 89 cm Suomi ASENNUSOHJEET KOMPACT KOMPACT - www.arke.ws Ennenkuin ryhdyt asennustyöhön, pura portaiden kaikki osat pakkauksistaan. Aseta kaikki osat tilavalle alustalle ja tarkista osien lukumäärä

Lisätiedot

Löydät meidät kanttiinin yläpuolelta, kolmannesta kerroksesta.

Löydät meidät kanttiinin yläpuolelta, kolmannesta kerroksesta. Osastollamme tehdään paljon erilaisia tutkimuksia. Lääkärin pyynnöstä haluamme ottaa sinusta EEG- eli aivosähkötutkimuksen, joka tutkii aivojen toimintaa. Löydät meidät kanttiinin yläpuolelta, kolmannesta

Lisätiedot

LOMITUS JA OSTOPALVELUT

LOMITUS JA OSTOPALVELUT LOMITUS JA OSTOPALVELUT Kilpailutuksesta yleistä ja kysymyksiä sekä vastauksia 21.8.2014 Sysmä LOMITUKSEN OSTOPALVELUT / Miksi kilpailutus? Laki julkisista hankinnoista edellyttää kilpailutusta. Hankintojen

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU11351 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU11351 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 1/10 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Siun sote - Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 134650 Haavanhoitotuotteet Hankinnan kohde:

Lisätiedot

LISÄKIRJE NRO 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL

LISÄKIRJE NRO 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL KATUJEN SUUNNITTELUN PUITESOPIMUS 2016-2017 Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto on pyytänyt tarjoustanne otsikossa mainitusta puitesopimuksesta 15.10.2015 päivätyllä tarjouspyynnöllä

Lisätiedot

Tarjous, Liite 3. Yrityksen nimi Yrityksen osoite Y-tunnus Yhteyshenk. kilön nimi Yhteyshenk. antaa tiedoksi. Liitteet. viä tietoja.

Tarjous, Liite 3. Yrityksen nimi Yrityksen osoite Y-tunnus Yhteyshenk. kilön nimi Yhteyshenk. antaa tiedoksi. Liitteet. viä tietoja. , Liite 3 Versio 2.3.2015 Dnro 21/07.71.710/2015 TARJOAJAN TIEDOT Yrityksen nimi Yrityksen osoite Y-tunnus Yhteyshenk kilön nimi Yhteyshenk kilön puhelin ja sähköposti Ehdokkaan virallinen sähköpostiosoite,

Lisätiedot

Kenguru 2017 Ecolier: Ratkaisut (4. ja 5. luokka)

Kenguru 2017 Ecolier: Ratkaisut (4. ja 5. luokka) sivu 1 / 12 Oikeat vastaukset ovat alla. 3 pistettä TEHTÄVÄ 1 2 3 4 5 6 7 VASTAUS C C E B C E A 4 pistettä TEHTÄVÄ 8 9 10 11 12 13 14 VASTAUS D B E A C A C 5 pistettä TEHTÄVÄ 15 16 17 18 19 20 21 VASTAUS

Lisätiedot

LIITTEET. asiakirjaan. KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) N:o /,

LIITTEET. asiakirjaan. KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) N:o /, EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 5.5.2015 C(2015) 2874 final ANNEXES 1 to 4 LIITTEET asiakirjaan KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) N:o /, Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin 2010/30/EU täydentämisestä

Lisätiedot

Flocare. Syöttöletkut ja ravinnonsiirtolaitteisto

Flocare. Syöttöletkut ja ravinnonsiirtolaitteisto Flocare Syöttöletkut ja ravinnonsiirtolaitteisto Flocare-ravinnonsiirtolaitteisto Annosteltaessa Flocare Infinity -syöttöpumpulla * Flocare Infinity universaali pumppusiirtolaite - ENLock Sopii suoraan

Lisätiedot

: S/M (M/L) : 3,5. : 21 s. x 32 s. / 10 cm. hiekka marjapuuro valkoinen grafiitti 32 g 4 g 4 g 4 g

: S/M (M/L) : 3,5. : 21 s. x 32 s. / 10 cm. hiekka marjapuuro valkoinen grafiitti 32 g 4 g 4 g 4 g : Novitan 7 Veljestä, tai muu DK-vahvuinen neulelanka. Mallissa on käytetty pohjavärinä sävyä hiekka (060) sekä tehosteväreinä valkoisen (011), marjapuuron (053) ja grafiitin (044) sävyjä. : S/M (M/L)

Lisätiedot

Hankinnasta on ilmoitettu HILMA -ilmoituspalvelussa osoitteessa:

Hankinnasta on ilmoitettu HILMA -ilmoituspalvelussa osoitteessa: LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN TARJOUSPYYNTÖ 1/2016 1 (5) ANESTESIARESPIRAATTORI/TYÖASEMA Pyydämme ystävällisesti tarjoustanne Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän leikkaus- ja anestesiaosastolle

Lisätiedot

sdasd Ensihoito - terveys - turvallisuus

sdasd Ensihoito - terveys - turvallisuus ML295200 Mepilex Border haavasidos 7,5 cm x 7,5 cm, 5 kpl / pkt Mepilex Border on erittäin imukykyinen vaahtosidos, joka imee ja pidättää tehokkaasti haavaeritettä ja pitää haavaympäristön optimaalisen

Lisätiedot

Kenguru 2018 Cadet (8. ja 9. luokka)

Kenguru 2018 Cadet (8. ja 9. luokka) sivu 0 / 8 NIMI LUOKKA Pisteet: Kenguruloikan pituus: Irrota tämä vastauslomake tehtävämonisteesta. Merkitse tehtävän numeron alle valitsemasi vastausvaihtoehto. Oikeasta vastauksesta saa 3, 4 tai 5 pistettä.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n pankkipalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely... 2 2.1 Hankinnasta

Lisätiedot

ATERIATILAUSJÄRJESTELMÄ

ATERIATILAUSJÄRJESTELMÄ LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN TARJOUSPYYNTÖ 37/13 1(5 ) ATERIATILAUSJÄRJESTELMÄ Tarjouspyyntöön liittyviä vaatimuksia Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä pyytää tarjoustanne ateriatilausjärjestelmästä.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat yhteisiä kuntapalveluja nimellä

Lisätiedot

Valitun toimittajan tulee käydä tilaajan kanssa tarjotut tuotteet yksityiskohtaisesti läpi

Valitun toimittajan tulee käydä tilaajan kanssa tarjotut tuotteet yksityiskohtaisesti läpi . a.a^ Tarjouspyyntö KURUUN KOULUN LIIKUNNAN OPETUKSEN VÄLINEISTÖÄ Hankinnan kuvaus. meron kaupunki Pyytää tarjoustanne Kiiruun uuden koulun liikunnan opetuksen välineistöstä. Kiiruun uusi koulukeskus

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTON HANKINTA 2018 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: - 3 kpl öljyntorjuntapuomikontteja - 12 kpl kalustolaatikoita - 500 m öljyntorjuntapuomia

Lisätiedot

Onko tarkoitus ottaa hankittava järjestelmä kerralla 350 työntekijän käyttöön?

Onko tarkoitus ottaa hankittava järjestelmä kerralla 350 työntekijän käyttöön? Onko tarkoitus ottaa hankittava järjestelmä kerralla 350 työntekijän käyttöön? Vastaus: Hankinta vaiheistetaan, kts. tarjouspyyntö kohta 7.6: Tavoitteena on suorittaa toimitus yksikkö kerrallaan, mutta

Lisätiedot

MESSUMARKKINAT JA POISTOMYYNTI to 1.10 la 3.10.2015

MESSUMARKKINAT JA POISTOMYYNTI to 1.10 la 3.10.2015 MESSUMARKKINAT JA POISTOMYYNTI to 1.10 la 3.10.2015 Tiedostoa päivitetty viimeksi 22.9.2015 Alla luetellut tuotteet ovat myynnissä vain paikan päällä messumarkkinoillamme to 1.10 3.10.2015. Huom! Emme

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne tarjouspyynnössä ja sen liitteenä olevissa asiakirjoissa

Lisätiedot

Ohjelmoinnin perusteet, syksy 2006

Ohjelmoinnin perusteet, syksy 2006 Ohjelmoinnin perusteet, syksy 2006 Esimerkkivastaukset 1. harjoituksiin. Alkuperäiset esimerkkivastaukset laati Jari Suominen. Vastauksia muokkasi Jukka Stenlund. 1. Esitä seuraavan algoritmin tila jokaisen

Lisätiedot

Medivatorsin GI-endoskopia tuotteet

Medivatorsin GI-endoskopia tuotteet Medivatorsin GI-endoskopia tuotteet Medivators GI-skopioiden 24h huuhteluletkustot, ilma-vesiletkustot, potilaskohtaiset liittimet, kertakäyttöiset ilma/vesi-, biopsia- ja imupainikkeet. Tässä esitteessä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 930/ / PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 930/ / PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA. Hankinnan kohde ja kuvaus TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin perintäpalvelujen hoitamisesta alla mainittuna sopimuskautena.

Lisätiedot

Vastaukset maanantaihin klo mennessä toimitettuihin kysymyksiin ja täsmennykset tarjouspyyntömateriaaleihin:

Vastaukset maanantaihin klo mennessä toimitettuihin kysymyksiin ja täsmennykset tarjouspyyntömateriaaleihin: Urjalan yhtenäiskoulun luonnontieteiden opetusvälineiden hankinta 19.10.2016 Vastaukset maanantaihin 17.10.2016 klo 16.00 mennessä toimitettuihin kysymyksiin ja täsmennykset tarjouspyyntömateriaaleihin:

Lisätiedot

Tietokoneen päivitys- ja huoltoopas. Printed in

Tietokoneen päivitys- ja huoltoopas. Printed in Tietokoneen päivitys- ja huoltoopas Printed in Kiintolevyaseman irrottaminen ja asentaminen Ominaisuudet voivat vaihdella malleittain. Kiintolevyaseman irrottaminen ja asentaminen 20 40 minuuttia Ennen

Lisätiedot

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kalsium- ja natriumkloridin hankinta Sopimuskausi Hankintapäätös Sopimusmenettely Espoon kaupunki pyytää tarjousta kalsiumkloridista (CaCl) ja natriumkloridista (NaCl). Kalsiumkloridia

Lisätiedot

Matti Majava. Lyhenteet s = silmukka tr = taikarengas krs = kierros /kerros r = rivi ks = kiinteä silmukka ss = seuraava silmukka

Matti Majava. Lyhenteet s = silmukka tr = taikarengas krs = kierros /kerros r = rivi ks = kiinteä silmukka ss = seuraava silmukka Matti Majava Materiaalit: Puuvillalanka: Mayflower Cotton 8/4 Ruskea (1432), oranssi (1497), valkoinen (1402) harmaa (1442) ja musta (1443). Turvasilmat: 2 kpl. (8 mm.) Virkkuukoukku: Ohjeessa käytetty

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN TARKENTAMINEN LIITTEEN 5A SOPIMUS, KOHDAN 5 OSALTA

TARJOUSPYYNNÖN TARKENTAMINEN LIITTEEN 5A SOPIMUS, KOHDAN 5 OSALTA Tällä asiakirjalla vastataan kysymyksiin liittyen Perusturvakuntayhtymä Karviaisen julkaiseman tarjouspyynnön lääkäri- ja hoitajatyövoiman hankinnasta. Lisäksi tarjouspyyntöä tarkennetaan seuraavien kohtien

Lisätiedot

IS-Hankinta Oy. Tarjouspyyntö Päiväys

IS-Hankinta Oy. Tarjouspyyntö Päiväys 1/6 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Ylä-Savon SOTE ky Etelä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Asia ja sen selvitys

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja.

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin tytäryhteisöiden taloustoimintojen hoito.

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (12) Hankinta- ja kilpailuttamisyksikkö TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Sauna- ja päivätoimintakuljetukset OHJE: - jokainen tarjoaja täyttää ja toimittaa tämän välilehden (Excel-taulukon), eli Yleiset

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016 1 (5) YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016 LISÄKIRJE 1 Liittyen 13.2.2014 päivättyyn tarjouspyyntöön koskien Järvenpään kaupungin Yhdyskuntatekniikan suunnittelupalveluiden

Lisätiedot

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta Yleistä Itä-uudenmaan koulutuskuntayhtymän ylläpitämä oppilaitos Porvoon ammattiopisto (jatkossa

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl)

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Tarjouspyyntö YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely...

Lisätiedot

Tarjouspalvelu.fi. Käyttöohjeet. Osallistu tarjouskilpailuihin tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaali

Tarjouspalvelu.fi. Käyttöohjeet. Osallistu tarjouskilpailuihin tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaali Tarjouspalvelu.fi Osallistu tarjouskilpailuihin tehokkaasti ja turvallisesti Käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO Esittely... Tekniset vaatimukset... Rekisteröityminen... Sisäänkirjautuminen... Tarjouspyyntöjen

Lisätiedot

PESU- JA PUHDISTUSAINEET, JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET, HENGITYSLIITTO RY

PESU- JA PUHDISTUSAINEET, JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET, HENGITYSLIITTO RY Rev1 1 (5) PESU- JA PUHDISTUSAINEET, JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET, HENGITYSLIITTO RY Tarjouspyyntöä koskevat lisätietopyynnöt ja niihin annetut vastaukset. 1. Hyväksytäänkö osatarjoukset?

Lisätiedot

Fredrika. Lanka ja langan menekki

Fredrika. Lanka ja langan menekki -sukat saivat alkunsa halusta todistaa, ettei paksusta langasta neulottujen sukkien tarvitse olla harmaita perusjoustinneulesukkia, joissa on vahvistettu hollantilainen kantapää. -sukkien etupuoli on yksinkertainen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö monitoimilaitteista

Tarjouspyyntö monitoimilaitteista Sivu 1 / 5 Tarjouspyyntö monitoimilaitteista Tilaaja Epilepsialiito ry Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki Y-tunnus: 0221136-2 Hankintamenettely Hankintamenettelynä käytetään avointa menettelyä. Hankinnasta

Lisätiedot

Liite 2/ Kokonaistaloudellista edullisuutta koskeva vertailu

Liite 2/ Kokonaistaloudellista edullisuutta koskeva vertailu 1 Liite 2/ Kokonaistaloudellista edullisuutta koskeva vertailu HINTAKRITEERI Hintavertailussa käytetään kolmelle jäljempänä mainitulle kuvitteelliselle tilaukselle (tilaukset I-III) erikseen laskettavaa

Lisätiedot

Loimaan kaupunki Loimaan kaupunki/ Keskuskoulun demotilan kalusteet

Loimaan kaupunki Loimaan kaupunki/ Keskuskoulun demotilan kalusteet Loimaan kaupunki Loimaan kaupunki/ Keskuskoulun demotilan kalusteet Sisältö Kuvaus Hankintamenettely Päivämäärät Vähimmäisvaatimukset Arviointikriteerit Tuotteet Asetukset Sivu 2 / 6 Kuvaus Kuvaus Loimaan

Lisätiedot

ETELÄ-SAVON SOSIAALI- TERVEYSPALVELUJEN KY Tekniset palvelut

ETELÄ-SAVON SOSIAALI- TERVEYSPALVELUJEN KY Tekniset palvelut 1 (5) VUOKRATTAVA TILA, vastanottokoti, turvakoti sekä sijais- ja jälkihuoltoyksikkö Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (ESSOTE) hakee käyttöönsä vuokratiloja. Vuokratilat voivat olla

Lisätiedot