Tuotanto.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tuotanto. www.lemonsoft.fi"

Transkriptio

1 Tuotanto Lemonsoft-tuotanto on tuotannon suunnitteluun, ohjaamiseen ja jälkilaskelmiin suunnattu ohjelma. Ohjelma on suunnattu metalli-, muovi-, elektroniikka- ja puuteollisuuteen, mutta toimii muunkin tyyppisessä tuotannossa. Suunnittele ja ohjaa tuotantoasi Lemonsoft-tuotanto soveltuu varasto-, tilaus- ja projektiohjautuvaan tuotantoon. Voit lisätä töitä tuotantoon varastosta, ostotyökalusta, tuotantolistasta tai suoraan myyntitilaukselta. Tehtävän tuotteen voit rakentaa lennosta tuotekonfiguraattorin avulla. Visualisoi tuotantosi Tuotannossa olevat työt näet havainnollisesti tuotantokalenterista. Näet työt myös koneittain tai koneryhmittäin listana. Tuotantopäällikkö näkee työt myös tuotantolistasta. Tuki leimauspäätteelle Tuotannon töitä kuitattaessa työntekijät keräävät työaikaa, kirjaavat mahdolliset vialliset kappaleet ja niiden syyt sekä päivittävät varastosaldot oikeiksi. Leimauspääte on tehokas ja helppokäyttöinen työkalu reaaliaikaisiin leimauksiin. Ajoita työt Töiden ajoitus huomioi koneen käytössä olevat työvuorot. Kun siirrät töitä toiseen ajankohtaan, seuraavat muut työvaiheet automaattisesti mukana. Seuraa kannattavuutta jälkilaskelmilla Jälkilaskelmat kertovat kannattavuuden töittäin, tuotteittain ja asiakkaittain. Työnumero kerää yhteen käytetyt materiaalit sarja- ja eränumeroineen. Tee materiaalihankinnat ajallaan Tuotannossa oleva tuote varaa siihen kuuluvat materiaalit. Voit tehdä materiaalien ostot suoraan työlle tai vaihtoehtoisesti hälytysrajan perusteella. Näet tuotantolistassa työt, joilla on materiaalipuutteita. Näet myös ne työt, jotka tulevat myöhästymään pyydetystä toimitusajasta.

2 Lemonsoft-tuotanto ominaisuudet: (WTU) Sisäänrakennettu ohje Tuotantokoneiden ja koneryhmien määrittely Vakiotyövaiheiden määrittely Työkalujen määrittely Tuotteen työvaiheiden määrittely Alityövaiheiden määrittely Tuntikapasiteetin lisäksi mahdollisuus määritellä toinenkin kapasiteetti Tuotekonfiguraattori, tukee myös työvaiheita Töiden ajoitus Töiden lisääminen varasto-ohjautuvasti Töiden lisääminen tilausohjautuvasti Töiden lisääminen suoraan Puuttuvat materiaalit Myöhästyvät työt Tukee leimauspäätettä Tukee projektinhallintaa Tuotannon kuormitus (oma lisenssi) Koontityöt Jälkilaskelmat Kiinteät työnumerot (siivous ym.) Tuotantolista Koneiden työjono Tuotantokalenteri Tuotantopäiväkirja Materiaalin jäljitettävyys (eränumero) Valmistuskirjaukset Viallisten kappaleiden kirjaaminen Töiden keskeyttäminen Työmääräimen tulostus Keskeneräinen tuotanto Lemonsoft-tuotanto on osa Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää. Ohjelma ei toimi itsenäisesti, vaan vaatii tuekseen vähintään Lemonsoft-varastokirjanpidon. Lisäksi Lemonsoft-kuormitus on käytännössä ratkaisussa aina mukana.

3 Lemonsoft Tuotannonsuunnittelu GANTT Tuotannonsuunnittelun GANTT -näyttö esittää tuotannon kuormituksen ja työjonon visuaalisena taulukkona, josta on helppo tarkkailla ja järjestellä tuotannon toimintaa. Visuaalinen Näet työt Gantt-kaavio muodossa koneryhmä ja konetasolla. Voit siirtää töitä vaihtokelpoisille koneille ja toiseen ajankohtaan. Ohjelma ajoittaa työn muut vaiheet automaattisesti, kun siirrät yhtä työvaihetta. Työn väri kertoo työvaiheen tilan. Näet työstä tarkemmat tiedot inforuudussa. Hyvät rajausmahdollisuudet Voit rajata ruudulla olevia tietoja samoilla kriteereillä kuin tuotantolistaakin. Voit esimerkiksi näyttää vain tietyn tuotantopäällikön tai tehtaan työtilanteen. Voit myös tarkastella erikseen vaikkapa töitä, jotka tulevat myöhästymään tai joista puuttuu materiaali. Tehokas skaalaus Voit esittää tiedot minuutti-, tunti- tai päivätasolla. Toimii myös tehdasnäyttönä Voit käyttää näyttöä vaikkapa isossa tv-näytössä ja määritellä tiedot päivittymään automaattisesti halutuin välein. Mikäli haluat esittää vain tietyn koneen tai solun työtilanteen, voit pienentää muut koneryhmät pois näkyvistä. Kuormituksen seuranta Näet visuaalisesti koneen ylikuormituksen. Kaikki työt näkyvät allekkain ja voit siirtää ne kätevästi vapaaseen ajankohtaan.

4 Lemonsoft Tuotannonsuunnittelu GANTT ominaisuudet: (WTUGANT) Visuaalinen esitystapa Työn tila eri väreillä Skaalaustasot: minuutti, tunti, päivä Koneryhmä / kone tiedot Rajaus valmistumispäivän mukaan Rajaus työn tilan mukaan Myöhästyvät työt Rajaus työn prioriteetin mukaan Työt, joilta puuttuu materiaalia Rajaus tyypin mukaan (esim. tehdas tai tuotantopäällikkö) Tuotantosuunnitelman esittäminen (tyyppirajaus) Työvaiheen siirtäminen toiseen ajankohtaan Työvaiheen siirtäminen vaihtokelpoiselle koneelle Työn muiden työvaiheiden automaattinen ajoitus Ohjelma toimii yhdessä Lemonsoft Tuotannon (WTU) kanssa.

5 Lemonsoft tuotekonfiguraattori Lemonsoft-tuotekonfiguraattoriohjelman avulla luot tarjous- tai myyntitilanteessa uuden tuotteen reaaliajassa. Ohjelma täydentää Lemonsoftin logistiikkaratkaisua ja soveltuu käytettäväksi myös tuotannonohjauksen kanssa. Helppo määrittely Luot aluksi perustuoterakenteen ja kerrot konfigurointisäännöt. Yksinkertaisimmillaan määrittelet rakenneriveille joukon tuotteita, joista käyttäjä voi valita oikean myyntivaiheessa. Määrittelet myös hinnoittelutavan. Voit hinnoitella esimerkiksi tavoitekatteen mukaan tai siten, että perushinnan päälle lasketaan valitut optiot. Hinnoittelu tukee asiakaskohtaista hinnoittelua. Havainnollinen konfigurointi Tarjous- tai myyntitilanteessa haet perustuotteen, jolloin ohjelma käynnistää automaattisesti konfiguraattorin. Tuotekonfiguraattori vie sinut vaihe vaiheelta eteenpäin ja pyytää aina valitsemaan oikean rakennerivin. Samalla ohjelma luo tuoterakenteen ja laskee myyntihintaa. Halutessasi ohjelma muodostaa myös uuden tuotekoodin ja perustaa sen. Mikäli olet määritellyt kuvat, ohjelma hakee oikean kuvan konfiguroinnin mukaisesti. Myös tuotannon avuksi Jos kyseessä on valmistettava tuote, konfigurointi auttaa myös tuotteen valmistuksessa. Tuote on jo tarjousvaiheessa tallennettu tuotannonkin tarpeita varten. Myös työvaiheet voivat olla konfiguroitavia. Jos lisävarusteelle on määritelty työvaihe, tulee se automaattisesti päätasolle työksi. Lopuksi esitettävässä yhteenvedossa voit vielä laskea hintaa eri katetiedoilla ja ottaa kantaa työohjeisiin.

6 Lemonsoft-tuotekonfiguraattori ominaisuudet (WCONF) Nopea käyttöönotto Ohjaa myyntiä Vähentää inhimillisiä virheitä Monipuolinen hinnoittelu - hinnastotuki - ohjehinta - rakennerivien hinta - ohjehinta + optioiden hinnat - katetavoitteen mukainen hinnoittelu Kate erikseen materiaalille, työlle, asetuksille ja alihankinnalle Konfiguroitujen rivien purkaminen tarjoukselle tai tilaukselle Uusien tuotekoodien perustaminen lennosta Tuki kuville Myyntihinnan laskenta reaaliajassa Omakustannushinnan laskenta

7 Leimauspääte Lemonsoft-leimauspääte on työajan seurantaan tarkoitettu ohjelma. Ohjelman avulla työntekijät voivat kirjata työajan sekä kohdistaa työaikansa tuotannon töille ja projekteille. Ohjelma soveltuu useille eri toimialoille. Ajantasaista tietoa työajoista Lemonsoft-leimauspääteohjelman avulla keräät työntekijöiden kokonaistyöajan, jonka voit siirtää palkanlaskentaan. Leimauspäätteen avulla henkilö kirjautuu töihin ja ulos. Ohjelma tukee useita työvuoroja ja eri palkkalajeja. Uloskirjauksen syykoodit voit määritellä itse. Voit myös määritellä kysytäänkö paluuaika esimerkiksi asiakaskäynti leimauksissa. Leimaukset toimivat myös työaikakirjanpitona. Kohdistettua työajanseurantaa Voit myös kerätä työnumerolle tai projektille kohdistettua työaikaa. Leimauspääte toimii myös tuotannon aloitus- ja valmisleimauksissa. Tiedot vaivatta palkanlaskentaan Työajan käsittely palkanlaskentaan hoituu Lemonsoft-palkanlaskennan avulla. Voit siirtää tunnit palkanlaskentaan joko siirtona tai raportin avulla. Ohjelman kehitystyössä on kiinnitetty erityistä huomiota nopeuteen ja helppokäyttöisyyteen. Myös mobiilisti Voit leimata itsesi töihin ja ulos myös mobiilisti puhelimen avulla.

8 Lemonsoft-leimauspääte ominaisuudet: (WTT, S3_WTT, WPTT) Sisäänrakennettu ohje Leimaus numerolla, viivakoodilla tai rfid-tagilla Itse määriteltävät syykoodit Palkkalajien määrittely ja ketjutus Kosketusnäyttötuki Työaikakirjanpito Kokonaistyöajan kerääminen Leimaustapahtumien selaaminen ja korjaaminen Kattava raportointi Kokonaistyöaikaraportit Liukumien käsittely ja raportointi (työaikapankki) Läsnäoloseuranta Tuotannon leimaukset Projektileimaukset Palkkalajien työvuoro ja päiväkohtainen määrittely Ruokatunnin automaattinen käsittely haluttaessa Työntekijä voi kysyä saldotilanteensa Työajan leimaus mobiilisti WPTT Lemonsoft-leimauspääte on osa Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää. Leimauspääte ei toimi itsenäisesti, vaan vaatii toimiakseen Lemonsoft-palkanlaskennan.

Havainnollista Palkkojen muodostusajo kerää yhteen henkilöt, vakiopalkat, työtunnit, matkalaskut ja mahdollisen ulkopuolisen palkka-aineiston.

Havainnollista Palkkojen muodostusajo kerää yhteen henkilöt, vakiopalkat, työtunnit, matkalaskut ja mahdollisen ulkopuolisen palkka-aineiston. Palkanlaskenta Lemonsoft-palkanlaskenta on joustava ja monipuolinen palkanlaskentaohjelmisto. Ohjelma on toimialavapaa ja se soveltuu mainiosti myös tilitoimistokäyttöön. Havainnollista Palkkojen muodostusajo

Lisätiedot

leimauslaitteella tietokoneella omalla matkapuhelimella.

leimauslaitteella tietokoneella omalla matkapuhelimella. Kellokortti.fi tuo työtuntien seurannan nykyaikaan. Sen avulla työtunnit voidaan kirjata helposti ja nopeasti, leimauslaitteella, tietokoneella tai omalla matkapuhelimella. Palvelun kolmesta eri käyttöliittymästä

Lisätiedot

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft on toiminnanohjausjärjestelmä, joka on tehty liiketoiminnan hallintaan ja kehittämiseen. Lemonsoftin ominaisuudet ovat muokattavissa vastaamaan eri toimialojen

Lisätiedot

Teamex ja taloushallinto

Teamex ja taloushallinto Tuotantotalous Tuotantotalous Tuoterakenteet, tuoterakenteet, hinnoittelu, tuotantobudjetti telu, Myynti Myynti Tarjoukset, sopimukset, tarjoukset, sopimukset tilaukset tilaukset Tuotanto Tuotanto Kuormitus,

Lisätiedot

kellokortti.fi Tehokkuutta työajanseurantaan

kellokortti.fi Tehokkuutta työajanseurantaan kellokortti.fi Tehokkuutta työajanseurantaan NYKYAIKAINEN RATKAISU TYÖAJAN- SEURANTAAN JA PROJEKTIKOHDISTUKSEEN Kellokortti.fi tuo työtuntien seurannan nykyaikaan. Sen avulla työtunnit voidaan kirjata

Lisätiedot

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Online Varasto. Moderni työkalu työn hallintaan

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Online Varasto. Moderni työkalu työn hallintaan Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Online Varasto Moderni työkalu työn hallintaan (Visma Nova) Myyntitilausten keräily ja toimitus Projekti Inventointi Varastosiirrot Varastosta otto Työnohjaus + Laadunvalvonta

Lisätiedot

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft on toiminnanohjausjärjestelmä, joka on tehty liiketoiminnan hallintaan ja kehittämiseen. Lemonsoftin ominaisuudet ovat muokattavissa vastaamaan eri toimialojen

Lisätiedot

Visma Fivaldi -käsikirja Asiakaskohtaiset hinnat

Visma Fivaldi -käsikirja Asiakaskohtaiset hinnat Visma Fivaldi -käsikirja Asiakaskohtaiset hinnat 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Ylävalikko... 4 3 Vasemman laidan painikkeet... 5 4 Erikoishinnoittelut ruutu... 6 5 Raportit... 12 1 Yleistä Fivaldi Asiakaskohtaiset

Lisätiedot

Myyntitilaukset. Tilausvahvistus on lähetettävissä asiakkaalle sähköpostilla suoraan ohjelmasta. Pysy ajan tasalla

Myyntitilaukset. Tilausvahvistus on lähetettävissä asiakkaalle sähköpostilla suoraan ohjelmasta. Pysy ajan tasalla Myyntitilaukset Lemonsoft-myyntitilaukset on sisään tulevien tilausten käsittelyohjelma. Ohjelma soveltuu useille eri toimialoille. Tukku-, erikoistavarakauppa- ja teollisuustoimialojen erityispiirteet

Lisätiedot

Pikaopas. Mobiilituntikirjausten hyödyntäminen palkanmaksussa

Pikaopas. Mobiilituntikirjausten hyödyntäminen palkanmaksussa Pikaopas Mobiilituntikirjausten hyödyntäminen palkanmaksussa Miten hyödyntää mobiilituntikirjauksia palkanmaksussa? Tässä oppaassa käydään läpi hyväksi havaittuja käytäntöjä sähköisen työajanseurannan

Lisätiedot

Ostolaskujen haku Netvisorista

Ostolaskujen haku Netvisorista Ostolaskujen haku Netvisorista Päiväys: 9.4.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Sisällysluettelo 1 ValueFrameen tehtävät määritykset... 3 1.1 1.2 1.3 1.4 2 Yleiset ValueFrame-määritykset... 3 Osaprojektien

Lisätiedot

Visma Fivaldi -käsikirja Alennukset/ hinnoittelu

Visma Fivaldi -käsikirja Alennukset/ hinnoittelu Visma Fivaldi -käsikirja Alennukset/ hinnoittelu 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Vasemman laidan painikkeet... 4 3 Myynti (= myyntitilauksien automaattialennukset)... 5 4 Osto (= ostotilauksien automaattialennukset)...

Lisätiedot

Asiakkuudenhallinta (CRM)

Asiakkuudenhallinta (CRM) Asiakkuudenhallinta (CRM) Lemonsoft-asiakkuudenhallinta on myyntityöhön, markkinointiin ja asiakaspalveluun soveltuva ohjelmisto. Tee, analysoi ja lähetä tarjouksia Tarjouslaskenta on yksi Lemonsoft-asiakkuudenhallinnan

Lisätiedot

Liittymät muihin järjestelmiin

Liittymät muihin järjestelmiin Infocloud ERP Taloushallinto Järjestelmään sisältyy tyypillisen PK-yrityksen tarvitsemat taloushallinnon toiminnot palkanlaskentaa lukuun ottamatta Myyntilaskujen lähetys operaattorin kautta Finvoice-muodossa

Lisätiedot

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työnohjaus. Moderni työkalu työn hallintaan

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työnohjaus. Moderni työkalu työn hallintaan Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työnohjaus Moderni työkalu työn hallintaan Visma Työnohjaus on selainkäyttöinen ratkaisu töiden ja niiden sisältämien tehtävien hallintaan, aikataulutukseen ja seurantaan.

Lisätiedot

Visma Netvisor. Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen. RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet

Visma Netvisor. Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen. RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet Visma Netvisor Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen CRM JA MYYNTI PROJEKTINHALLINTA TYÖAIKA JA KULUT AUTOMATISOITU LASKUTUS RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet

Lisätiedot

Lemonsoft yritysohjelmistot VERSIOSAATE 1 (23) Asennuksessa huomioitavaa (tekninen)

Lemonsoft yritysohjelmistot VERSIOSAATE 1 (23) Asennuksessa huomioitavaa (tekninen) Lemonsoft yritysohjelmistot VERSIOSAATE 1 (23) Lemonsoft-ohjelmat: ohjelmat: R-versio Olemme julkaisseet Lemonsoft-ohjelmista uuden version. Uuteen versioon on toteutettu lukuisia uusia ominaisuuksia,

Lisätiedot

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työmaarekisteri. Moderni työkalu työn hallintaan

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työmaarekisteri. Moderni työkalu työn hallintaan Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työmaarekisteri Moderni työkalu työn hallintaan (Visma L7, Visma Business ja Visma Nova) Urakoitsijat ERP:n asiakkaat haettavissa Työntekijät ERP:n henkilöt haettavissa,

Lisätiedot

Varhaiskasvatuksen Juulia-ohjausjärjestelmä

Varhaiskasvatuksen Juulia-ohjausjärjestelmä Altostratus Oy Vertikal Oy TARJOUS 9.12.2016 Varhaiskasvatuksen Juulia-ohjausjärjestelmä Toimittaja ALTOSTRATUS OY VERTIKAL OY Tuote/palvelu Varhaiskasvatuksen Juulia-ohjausjärjestelmä Tarjouksen lähtökohtia

Lisätiedot

MavaSoft-ohjelmistolla voidaan hoitaa lähes kaikki tarpeet, mitä pk-yrityksellä on. MavaSoft hallitsee uusimmat standardit, SEPA ja Web Services.

MavaSoft-ohjelmistolla voidaan hoitaa lähes kaikki tarpeet, mitä pk-yrityksellä on. MavaSoft hallitsee uusimmat standardit, SEPA ja Web Services. MavaSoft-ohjelmisto MavaSoft-ohjelmistolla voidaan hoitaa lähes kaikki tarpeet, mitä pk-yrityksellä on. MavaSoft hallitsee uusimmat standardit, SEPA ja Web Services. MavaSoft pitää sisällään myynnistä

Lisätiedot

Myynti Fluent Construction RAKENNUSPROJEKTIT MENESTYKSELLÄ MAALIIN

Myynti Fluent Construction RAKENNUSPROJEKTIT MENESTYKSELLÄ MAALIIN Myynti +358 29 170 1120 www.fluentprogress.fi Fluent Construction RAKENNUSPROJEKTIT MENESTYKSELLÄ MAALIIN Rakennustyön digitalisointiin Fluent Construction helpottaa työmaalla työskentelevän arkea optimoimalla

Lisätiedot

Toiminnanohjausjärjestelmien arviointi

Toiminnanohjausjärjestelmien arviointi 1 of 14 27.8.2009 12:44 Toiminnanohjausjärjestelmien arviointi Print Tällä kyselyllä arvioidaan toiminnanohjausjärjestelmien ominaisuuksia pk-yritysten näkökulmasta. Räätälöinnillä tarkoitetaan järjestelmän

Lisätiedot

Nova-4Field Myyntitilaukset langattomasti. Muista ottaa Nova mukaan

Nova-4Field Myyntitilaukset langattomasti. Muista ottaa Nova mukaan Nova-4Field Myyntitilaukset langattomasti Muista ottaa Nova mukaan Sisältö Nova-4Field... 1 Sisältö... 2 Nova myyjän taskussa... 3 Saavutettavat aikasäästöt... 3 Reaaliaikaisuus... 4 Laskutuskierron nopeutuminen...

Lisätiedot

OVeT hinnastopalvelu (LVI)

OVeT hinnastopalvelu (LVI) OVeT hinnastopalvelu (LVI) Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1 Automaattinen tuote- ja hintatietojen päivitys Ecom OVeTista...2 2 Tiedostojen valinta Ecom OVeTista...2

Lisätiedot

Hinnastohulinat. ValueFramen käyttäjäpäivät 30.11.2010 Patrik Cederberg, Progresso Oy. Suuntaa menestykseen

Hinnastohulinat. ValueFramen käyttäjäpäivät 30.11.2010 Patrik Cederberg, Progresso Oy. Suuntaa menestykseen Hinnastohulinat ValueFramen käyttäjäpäivät 30.11.2010 Patrik Cederberg, Progresso Oy Esityksen sisältö 1 2 3 4 5 6 7 Hinnastoista yleisesti Erilaiset hinnoittelumallit ja niiden käyttö Palkkalajin käyttö

Lisätiedot

Sisällys. 2 Aloittaminen. 4 Ominaisuudet esimiehet esimerkissä. 5 Työajan mobiilikirjaus

Sisällys. 2 Aloittaminen. 4 Ominaisuudet esimiehet esimerkissä. 5 Työajan mobiilikirjaus Sisällys 2 Aloittaminen 2 Ominaisuudet tuotantotyöntekijä esimerkissä 3 Ominaisuudet toimistotyöntekijä esimerkissä 4 Ominaisuudet esimiehet esimerkissä 5 Ominaisuudet pääkäyttäjänä 5 Työajan mobiilikirjaus

Lisätiedot

Autokunto-ohjelmiston käyttöohjeet

Autokunto-ohjelmiston käyttöohjeet Autokunto-ohjelmiston käyttöohjeet Koskilinjat Oy Panu Toropainen SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO...I 1. TÖIHIN SISÄÄN JA ULOS KIRJAUTUMINEN...1 1.1. Työlle kirjautuminen...2 1.2. Vikailmoituksen tekeminen...5

Lisätiedot

apollo ajanvaraus- ja asiakashallintajärjestelmä GOLD M A R K E T

apollo ajanvaraus- ja asiakashallintajärjestelmä GOLD M A R K E T GOLD ajanvaraukseen, asiakashallintaan ja markkinointiin. Dynaaminen Helppokäyttöinen Vaivattomasti ylläpidettävä Edullinen on ratkaisu Online-ajanvarauksella lisäetua palveluun MARKET:ssa asiakkaasi saavat

Lisätiedot

! "" "#$% $ #!&' ()))! *+,

!  #$% $ #!&' ()))! *+, ! "" "$% $!&' ()))! *+, -.%/0 "$% $ 8&' 9! ()))! YLEISESTI -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 4 Toimintaperiaatteet ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------4

Lisätiedot

Avaa ohjelma ja tarvittaessa Tiedosto -> Uusi kilpailutiedosto

Avaa ohjelma ja tarvittaessa Tiedosto -> Uusi kilpailutiedosto Condess ratamestariohjelman käyttö Aloitus ja alkumäärittelyt Avaa ohjelma ja tarvittaessa Tiedosto -> Uusi kilpailutiedosto Kun kysytään kilpailun nimeä, syötä kuvaava nimi. Samaa nimeä käytetään oletuksena

Lisätiedot

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELYOHJELMAN ESITE

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELYOHJELMAN ESITE ASTERI TILAUSTENKÄSITTELYOHJELMAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi Fax (09) 351 5532 2 ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY Asteri Tilaustenkäsittely on ohjelma yrityksen tilaus/toimitusketjun

Lisätiedot

Site Data Manager Käyttöohje

Site Data Manager Käyttöohje Site Data Manager Käyttöohje Sisällysluettelo Sivu Mikä on SDM 2 SDM asennus 2 Ohjelman käyttö 3 Päävalikko 4 Varmuuskopion tekeminen 5 Täydellisen palautuksen tekeminen 6 Osittaisen palautuksen tekeminen

Lisätiedot

Digiajan menestyksekäs toimitusketju / Expak Materiaalivirtojen ohjaus ja optimointi Caset - Vilpe Oy, Airam Electric Oy Ab

Digiajan menestyksekäs toimitusketju / Expak Materiaalivirtojen ohjaus ja optimointi Caset - Vilpe Oy, Airam Electric Oy Ab Etelä Digiajan menestyksekäs toimitusketju 24.10.2018 / Expak Materiaalivirtojen ohjaus ja optimointi Caset - Vilpe Oy, Airam Electric Oy Ab Expak Systems Oy Tommi Hyyrynen WWW.EXPAK.FI Suomen Osto- ja

Lisätiedot

Myynnin ja suunnittelun automatisoinnilla lisää tuottavuutta yrityksellesi

Myynnin ja suunnittelun automatisoinnilla lisää tuottavuutta yrityksellesi Myynnin ja suunnittelun automatisoinnilla lisää tuottavuutta yrityksellesi Cielo on Ihme-3d Oy:n kehittämä pilvipohjainen, nettiselaimella käytettävä palvelu, jolla automatisoidaan mittatilaustyönä valmistettavien

Lisätiedot

ValueFrame. Tilitoimiston toiminnanohjaus

ValueFrame. Tilitoimiston toiminnanohjaus ValueFrame Tilitoimiston toiminnanohjaus ValueFramen ansiosta työtehtävämme pysyvät ajan tasalla, ja se auttaa minua koordinoimaan tehtäviä. Pystymme kirjaamaan tehdyt tunnit laskutusta varten niin, että

Lisätiedot

UUSI HILKKA KOTIHOIDON JA -PALVELUN DIGITALISOINTI

UUSI HILKKA KOTIHOIDON JA -PALVELUN DIGITALISOINTI UUSI HILKKA KOTIHOIDON JA -PALVELUN DIGITALISOINTI Jääkö liian vähän aikaa hoivatyölle? Kehitimme uuden Hilkka toiminnanohjausjärjestelmän vähentämään papereiden pyörittelyä ja tietokoneella istumista.

Lisätiedot

Oikean hinnan asettaminen

Oikean hinnan asettaminen Oikean hinnan asettaminen Hinnoittelu on yrityksen kannattavuuden kannalta tärkeä tekijä. Tuotteen myyntihintaa voidaan ajatella o markkinoiden kannalta = kuinka paljon asiakkaat ovat valmiita tuotteesta

Lisätiedot

OVeT hinnastopalvelu (Sähkö)

OVeT hinnastopalvelu (Sähkö) OVeT hinnastopalvelu (Sähkö) Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1 Automaattinen tuote- ja hintatietojen päivitys Ecom OVeTista...2 2 Ecom OVeT-palveluun valittavat tiedostot...2

Lisätiedot

Taloushallinto. Ominaisuuksia:

Taloushallinto. Ominaisuuksia: Taloushallinto Ominaisuuksia: * Kuitin/lähetteen kirjoitus myös A4-tulosteena * Laskun tulostus asiakkaalle mukaan * Integroitu varastonhallintaan (nimikkeiden saldot) * Alennusten laskenta rivistä tai

Lisätiedot

Tehokasta palkanlaskentaa

Tehokasta palkanlaskentaa Mepco Palkat Tehokasta palkanlaskentaa Mepco Palkat on moderni ja tehokas palkanlaskentajärjestelmä, joka vastaa erilaisten organisaatioiden tarpeisiin koosta, toimialasta ja työehtosopimuksista riippumatta.

Lisätiedot

HOTELLI- RAVINTOLA- JA CATERINGALAN PERUSTUTKINTO, kokin osaamisala

HOTELLI- RAVINTOLA- JA CATERINGALAN PERUSTUTKINTO, kokin osaamisala HOTELLI- RAVINTOLA- JA CATERINGALAN PERUSTUTKINTO, kokin osaamisala OPISKELIJAN NIMI: Tämä arviointikaavake on tarkoitettu opiskelijan itsearvioimistaitojen vahvistamiseen ja työpaikkaohjaajan käyttöön:

Lisätiedot

PATA TUNTIKIRJAUS. Jokainen pääsee näkemään ja muokkaamaan omia sekä alaistensa tunteja.

PATA TUNTIKIRJAUS. Jokainen pääsee näkemään ja muokkaamaan omia sekä alaistensa tunteja. TUNTIKIRJAUS Tuntikirjaussovelluksella voidaan kirjata tehtyjä tunteja. Näitä hyödynnetään mm. seuraamalla paljonko projektille on todellisuudessa mennyt tunteja, paljonko tunneista on laskutettavia, ylityöliukumien

Lisätiedot

KGU kannassa omaisuuden hallinta moduuli on valmiiksi asennettu.

KGU kannassa omaisuuden hallinta moduuli on valmiiksi asennettu. 1 Investointien hallinta ja poistot Investointien (esimerkiksi koneet ja laitteet, maa-alueet ja kiinteistöt) hallinta Odoo kirjanpidossa tehdään "Omaisuuden hallinta" moduulin alaisuudessa. Siellä voidaan

Lisätiedot

Ecom hinnastopalvelu LV-, Ilma- ja Kylmäala

Ecom hinnastopalvelu LV-, Ilma- ja Kylmäala Ecom hinnastopalvelu LV-, Ilma- ja Kylmäala 2013 2013 -merkistä tunnistat uudet ominaisuudet Tuote- ja hintatietojen päivitys Ecom OVeTista Ecom Ovet hinnastopalvelu on tehty palvelemaan Ecomin LVI-, Kylmä-

Lisätiedot

Lemonsoft-ohjelmat: Uusi versio 16.12.2008

Lemonsoft-ohjelmat: Uusi versio 16.12.2008 Lemonsoft yritysohjelmistot VERSIOSAATE 1 (27) Lemonsoft-ohjelmat: Uusi versio 16.12.2008 Olemme julkaisseet Lemonsoft-ohjelmista uuden version. Uuteen versioon on toteutettu lukuisia uusia ominaisuuksia,

Lisätiedot

VIP Mobile Windows Phone. Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön

VIP Mobile Windows Phone. Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön VIP Mobile Windows Phone Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön TSP-3719_1-1305 sennus Seuraavassa saat yksinkertaiset ohjeet VIP-sovelluksen asentamiseksi puhelimeesi. lla olevat vaiheet

Lisätiedot

Rekrytointipalvelu Sihti Oy, tuntikirjaustyökalun käyttöohje (työntekijä)

Rekrytointipalvelu Sihti Oy, tuntikirjaustyökalun käyttöohje (työntekijä) Rekrytointipalvelu Sihti Oy, tuntikirjaustyökalun käyttöohje (työntekijä) Sihti Oy aloitti siirtymisen sähköisen tuntikirjauksen käyttöön syksyllä 2013. Jokaisella työntekijällä on mahdollisuus saada halutessaan

Lisätiedot

Site Data Manager Käyttöohje

Site Data Manager Käyttöohje Site Data Manager Käyttöohje Sisällysluettelo Sivu Mikä on SDM 2 SDM asennus 2 Ohjelman käyttö 3 Päävalikko 4 Varmuuskopion tekeminen 5 Täydellisen palautuksen tekeminen 6 Osittaisen palautuksen tekeminen

Lisätiedot

ELLI NOVA YHTEYDEN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE

ELLI NOVA YHTEYDEN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE ELLI NOVA YHTEYDEN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE Oy QUICK TECH Ltd. Hyttitie 10, 00700 HELSINKI Puh. 09-759 3236 Fax. 09-7279 1441 Home: www.quick-tech.fi E-mail: elli@quick-tech.fi Ohjelmiston päivitys Ennen

Lisätiedot

lemonsoft YRITYSOHJELMISTOT LEMONSOFT RATKAISUKUVAUS

lemonsoft YRITYSOHJELMISTOT LEMONSOFT RATKAISUKUVAUS LEMONSOFT RATKAISUKUVAUS Lemonsoft ratkaisukuvaus on tarkoitettu ohjelmiston monipuolisten ominaisuuksien arviointia varten. Ratkaisukuvaus kertoo, mitä kaikkea voitte Lemonsoftin avulla toteuttaa, ohjata

Lisätiedot

Visma Severa & ValueFrame. Asiantuntijayritysten toiminnanohjaus

Visma Severa & ValueFrame. Asiantuntijayritysten toiminnanohjaus Visma Severa & ValueFrame Asiantuntijayritysten toiminnanohjaus Automatisoitu laskutus Tuki eri laskutusperusteille Sähköinen laskutus Yhteys kirjanpitoon Projektinhallinta Projektisalkun hallinta Töiden

Lisätiedot

Klara Net laskentaohjelman käytön aloittaminen

Klara Net laskentaohjelman käytön aloittaminen Klara Net laskentaohjelman käytön aloittaminen Tässä pikaohjeessa kerrotaan miten Klara Netin käytön voi aloittaa kahdella eri tavalla: 1. Puhtaalta pöydältä ilman mallipohjaa 2. Käyttämällä oman hankkeen

Lisätiedot

Visma Nova 9 Plus -paketti. Ota kaikki hyöty irti uudesta Visma Nova 9 versiosta!

Visma Nova 9 Plus -paketti. Ota kaikki hyöty irti uudesta Visma Nova 9 versiosta! Visma Nova 9 Plus -paketti Ota kaikki hyöty irti uudesta Visma Nova 9 versiosta! Visma Nova 9 lisensointi Visma Nova 9 versioon on toteutettu lisenssien uudelleenpaketointi laajemmiksi kokonaisuuksiksi

Lisätiedot

Tietokannan luominen:

Tietokannan luominen: Moodle 2 Tietokanta: Tietokanta on työkalu, jolla opettaja ja opiskelijat voivat julkaista tiedostoja, tekstejä, kuvia, linkkejä alueella. Opettaja määrittelee lomakkeen muotoon kentät, joiden kautta opiskelijat,

Lisätiedot

Elinvoimaa metsistä -seminaari

Elinvoimaa metsistä -seminaari Elinvoimaa metsistä seminaari 6.11.2013 Veikko Iittainen Tavoitteena on: Tarjota metsänomistajille ajantasaista tietoa metsistä, jotta he tekevät tietoisia päätöksiä metsiensä hoidosta ja käytöstä Tarjota

Lisätiedot

idvd 5 ELOKUVAKASVATUS SODANKYLÄSSÄ Vasantie 11 99600 Sodankylä +358 (0)40 73 511 63 tommi.nevala@sodankyla.fi

idvd 5 ELOKUVAKASVATUS SODANKYLÄSSÄ Vasantie 11 99600 Sodankylä +358 (0)40 73 511 63 tommi.nevala@sodankyla.fi ELOKUVAKASVATUS SODANKYLÄSSÄ Vasantie 11 99600 Sodankylä +358 (0)40 73 511 63 tommi.nevala@sodankyla.fi Elokuvakasvatus Sodankylässä -projekti Opettajien täydennyskoulutus Oppimateriaali 10/2005 idvd 5

Lisätiedot

Palvelusopimukset ja niiden laskuttaminen

Palvelusopimukset ja niiden laskuttaminen 1 Palvelusopimukset ja niiden laskuttaminen Johdanto On olemassa hyvin erilaisia palveluja ja tuotteita, ja laskutuksen peruste voi olla sovittu hyvin monella eri tavalla: Etukäteen sovittu maksu perustuen

Lisätiedot

MultiWeb Sähköinen tilausjärjestelmä. Luottamuksellinen

MultiWeb Sähköinen tilausjärjestelmä. Luottamuksellinen MultiWeb Sähköinen tilausjärjestelmä Pikaohje v.1.5 Luottamuksellinen 2 / 9 SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 3 2. Kirjaudu sisään... 3 3. Rakenne... 4 3.1. Etusivu... 4 3.2. Toimintopalkki... 5 4. Tuotteiden

Lisätiedot

Ryhmäkirjeen hyödyntäminen

Ryhmäkirjeen hyödyntäminen Ryhmäkirjeen hyödyntäminen hannele.rajaniemi@jyu.fi konkkola@cc.jyu.fi Sisältö Joukkokirje-toiminnon (Wordin ja Excelin yhteiskäytön) periaatteet Excel tietolähteenä tutuksi (valmis harjoitustiedosto)

Lisätiedot

VIP Mobile Android. Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön

VIP Mobile Android. Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön VIP Mobile ndroid Opas asennukseen ja tärkeimpien toimintojen käyttöön TSP-3719_1-1305 sennus Seuraavassa saat yksinkertaiset ohjeet VIP-sovelluksen asentamiseksi puhelimeesi. lla olevat vaiheet tarvitsee

Lisätiedot

NTG Matkalasku. Sähköistää matkalaskujen hallinnan. NettiTieto Oy 020 742 1160 myynti@nettitieto.fi www.nettitieto.fi

NTG Matkalasku. Sähköistää matkalaskujen hallinnan. NettiTieto Oy 020 742 1160 myynti@nettitieto.fi www.nettitieto.fi NTG Matkalasku Sähköistää matkalaskujen hallinnan Helpottaa ja automatisoi yrityksen matkalaskujen käsittelyä. Matkalasku täytetään suoraan sähköisessä muodossa sekä hyväksytään ja tarvittaessa muokataan

Lisätiedot

ASIAKAS. AJ&J Service Oy:n Tilaus- / toimitusprosessi. Tilausvahvistus. Markkinointi PINTAKÄSITTELY TUKITOIMET 1 (5)

ASIAKAS. AJ&J Service Oy:n Tilaus- / toimitusprosessi. Tilausvahvistus. Markkinointi PINTAKÄSITTELY TUKITOIMET 1 (5) 1 (5) ASIAKAS MARKKINOINTI / MYYNTI Markkinointi Myynti - tarjouskysely - tarjous - tilaus/ vuosisopimus Tilausvahvistus PINTAKÄSITTELY Ikaalinen, 100: Pintakäsittelyprosessi Toteutuksen suunnittelu Parkano,

Lisätiedot

HRKello. HRSuunti Oy Pyhän Katariinan tie 7 Y-tunnus: Puhelin: KAARINA ALV rek.

HRKello. HRSuunti Oy Pyhän Katariinan tie 7 Y-tunnus: Puhelin: KAARINA  ALV rek. HRKello Uusi HRKello -kellokorttiohjelma on suunniteltu erityisesti tablet tietokoneissa käytettäväksi. HRKello skaalautuu automaattisesti näyttöön sopivaksi ja toimii kosketusnäytöillä. Työntekijän on

Lisätiedot

RYHMIEN PERUSTAMINEN OODIIN

RYHMIEN PERUSTAMINEN OODIIN RYHMIEN PERUSTAMINEN OODIIN Ohje ryhmätyökalun käyttäjille 11.11.2011 Kuva: Ilpo Okkonen Ryhmätyökalu Oodissa Tässä ohjeessa käydään läpi Oodin HOPSin Ryhmätyökalu-toimintoa. Ryhmätyökalun avulla voi luoda

Lisätiedot

UPM Urakoitsijaportaali. Ohjeet urakoitsijoille Urakoitsijaportaali

UPM Urakoitsijaportaali. Ohjeet urakoitsijoille Urakoitsijaportaali UPM Urakoitsijaportaali Ohjeet urakoitsijoille Urakoitsijaportaali https://upm.aventra.fi/upmcp 1. Urakoitsijaportaali 2. Työntekijän ilmoittaminen tehtaalle Työtilaukset, resursointi ja aikataulutus 3.

Lisätiedot

TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari

TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari Perkkoonkatu 5 Puh. 010 420 72 72 www.keyway.fi 33850 Tampere Fax. 010 420 72 77 palvelu@keyway.fi TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari Malli Työpituus Kokonaispituus Standardi mm mm

Lisätiedot

HRMobi esimies. HRMobi esimiestoimintojen KÄYTTÖOHJE

HRMobi esimies. HRMobi esimiestoimintojen KÄYTTÖOHJE HRMobi esimies HRMobi esimiestoimintojen KÄYTTÖOHJE HRMobi -esimies HRMobi -esimiesliittymä älypuhelimiin, tabletteihin ja selaimiin. Esimies näkee helposti työntekijöiden työvuorot puhelimessaan ja voi

Lisätiedot

V10 Palkat ja tiedonkeruu, versio (8.0)

V10 Palkat ja tiedonkeruu, versio (8.0) V10 Palkat ja tiedonkeruu, versio (8.0) 06/2014 CGI Group Inc. 2013 3 PALKAT Perustiedot V10 PALKAT uusia ominaisuuksia Laskentaryhmä 0: Perustiedoissa on käytössä laskentaryhmä 0, jolla saadaan koodisto

Lisätiedot

Optimoinnin mahdollisuudet tilaus- ja toimitusketjujen hallinnassa. Helsinki, 9.4.2013 Olli Bräysy

Optimoinnin mahdollisuudet tilaus- ja toimitusketjujen hallinnassa. Helsinki, 9.4.2013 Olli Bräysy Optimoinnin mahdollisuudet tilaus- ja toimitusketjujen hallinnassa Helsinki, 9.4.2013 Olli Bräysy Optimointi käsitteenä Optimoinnilla viitataan parhaimman mahdollisen ratkaisun etsimiseen annettujen kriteerien

Lisätiedot

Tikon Kirjanpito Tikon Kirjanpito

Tikon Kirjanpito Tikon Kirjanpito 27.11.2017 1 (16) Tikon Kirjanpito etasku 27.11.2017 2 (16) 1 Liittymäaineisto... 3 2 Lisenssit... 3 3 Toiminnon kuvaus... 3 4 Käyttöönotto... 4 4.1 SFTP-tunnukset... 4 4.2 Hakemisto... 4 4.3 Siirtoasetus...

Lisätiedot

Verkkopalvelun käyttöohje

Verkkopalvelun käyttöohje Cheminent Oy 17.5.2005 Verkkopalvelun käyttöohje Sisällysluettelo Rekisteröityminen verkkopalveluun... 1 Kirjautuminen verkkopalveluun... 2 Tuotehaku... 2 Suosikkituotteet... 2 Ostoskori... 2 Tuotteiden

Lisätiedot

Palveluinfo Virtuaalitapahtuma

Palveluinfo Virtuaalitapahtuma Palveluinfo 6.4.2018 Virtuaalitapahtuma Palveluinfo 6.4.2018 Aiheet: ekieku-käyttöliittymä työasemalle ota käyttöön Kieku mobiililaitteessa työaikaleimaukset ja työajan kohdentaminen ekiekussa Mikä muuttuu?

Lisätiedot

Tulosta yrityksesi tuloslaskelma ja tase myöhempää tarkastusta varten. Ota varmuuskopio tilanteesta ennen tilimuunnosta.

Tulosta yrityksesi tuloslaskelma ja tase myöhempää tarkastusta varten. Ota varmuuskopio tilanteesta ennen tilimuunnosta. Tilimuunnosohje 1 (5) Tilimuunnosajo Tilimuunnosajo täytyy tehdä jos halutaan vaihtaa yritykselle tilikartta ja säilyttää tilien tapahtumat. Tilikartan vaihtoa varten perustetaan uusi yritys, jonne muunnosajossa

Lisätiedot

TimeEdit opiskelijan ohje TimeEdit-instructions for students from this link

TimeEdit opiskelijan ohje TimeEdit-instructions for students from this link TimeEdit opiskelijan ohje TimeEdit-instructions for students from this link TimeEdit on työjärjestys- (lukujärjestys) ja tilanvarausohjelmisto. Sisältö 1 Oikeudet... 2 2 TimeEdit Web... 2 3 Kirjautuminen...

Lisätiedot

Sisäinen laskutus ja sisäiset lähetteet Käyttöohje. Sisällys. Päivitetty YLEISTÄ... 2

Sisäinen laskutus ja sisäiset lähetteet Käyttöohje. Sisällys. Päivitetty YLEISTÄ... 2 Sisäinen laskutus ja sisäiset lähetteet Käyttöohje Päivitetty 20.9.2012 Sisällys YLEISTÄ... 2 KÄYTTÖ MYYMÄLÖIDEN VÄLISTEN TAVARANSIIRTOJEN YHTEYDESSÄ... 2 PÄÄLLE LAITETTAVAT ASETUKSET... 2 ASIAKKAALLE

Lisätiedot

RYHMIEN PERUSTAMINEN JA OPINTOJEN ETENEMISRAPORTTI OODISSA

RYHMIEN PERUSTAMINEN JA OPINTOJEN ETENEMISRAPORTTI OODISSA RYHMIEN PERUSTAMINEN JA OPINTOJEN ETENEMISRAPORTTI OODISSA Ohje ryhmätyökalun käyttäjille 7.4.2015 Kuva: Ilpo Okkonen Ryhmätyökalu Oodissa Tässä ohjeessa käydään läpi OodiHOPSin ryhmätyökalutoimintoa.

Lisätiedot

Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi. Käsikirja

Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi. Käsikirja Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi Käsikirja Oppaan päiväys: 10.4.2013. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin

Lisätiedot

SUJUVA TYÖVIRTA. työajanseurannan ja tuotannonohjauksen opas yrittäjälle, johtajalle ja päällikölle

SUJUVA TYÖVIRTA. työajanseurannan ja tuotannonohjauksen opas yrittäjälle, johtajalle ja päällikölle SUJUVA TYÖVIRTA työajanseurannan ja tuotannonohjauksen opas yrittäjälle, johtajalle ja päällikölle Sisällys Johdanto... 3 Tavoitteena sujuva työpäivä... 4 Sujuva työvirta työntekijän arjessa... 4 Työntekijän

Lisätiedot

Kirjanpitotoimisto Mattilan tarjoaa sähköiset palvelut Helppoa, tehokasta ja ajantasaista. Missä tahansa ja milloin tahansa

Kirjanpitotoimisto Mattilan tarjoaa sähköiset palvelut Helppoa, tehokasta ja ajantasaista. Missä tahansa ja milloin tahansa Kirjanpitotoimisto Mattilan tarjoaa sähköiset palvelut Helppoa, tehokasta ja ajantasaista. Missä tahansa ja milloin tahansa Modernit sähköiset työvälineet mahdollistavat uuden tavan tehdä asioita ja seurata

Lisätiedot

KOULUTUSPOLKU - KOULUTTAUDU LUOKKAKURSSEILLA MEPCO-OSAAJAKSI

KOULUTUSPOLKU - KOULUTTAUDU LUOKKAKURSSEILLA MEPCO-OSAAJAKSI 20.10.2015 1 (7) KOULUTUSPOLKU - KOULUTTAUDU LUOKKAKURSSEILLA MEPCO-OSAAJAKSI MEPCO HRM PALKAT TOIMINNALLISUUS Käyttäjän peruskurssi RAPORTOINTI Vuodenvaihdekurssi Pääkäyttäjäkurssi Raportoinnin alkeet

Lisätiedot

Projektit. Pikaopas. Jaa projekti muiden kanssa Kutsu muita projektiyhteistyöhön valitsemalla Jaa.

Projektit. Pikaopas. Jaa projekti muiden kanssa Kutsu muita projektiyhteistyöhön valitsemalla Jaa. Projektit Pikaopas Seuraa tehtäviä SharePoint-tehtäväluettelon avulla voit kätevästi seurata projektiin liittyviä tehtäviä. Voit lisätä aloituspäivät ja määräpäivät, määrittää tehtäviä eri henkilöille

Lisätiedot

Tilaajan pikaopas. kotijakelu.onemed.fi

Tilaajan pikaopas. kotijakelu.onemed.fi Tilaajan pikaopas OneMed Kotijakelupalvelu on sähköinen tilausjärjestelmä, jonka avulla kunta/kaupunki hallinnoi kotiasiakkaiden hoitotarvikereseptejä. Kirjaudu palveluun: 1. Klikkaa Kirjaudu sisään -painiketta

Lisätiedot

Tarjousten vertailu ja hankintapäätös

Tarjousten vertailu ja hankintapäätös Tarjousten vertailu ja hankintapäätös Asiantuntija Laura Heinonen 12.11.2014 Järjestelmän hyödyntäminen myös kilpailutusprosessin lopussa Järjestelmällä voi hoitaa koko kilpailutusprosessin alusta loppuun

Lisätiedot

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinnassa on neljän tyyppisiä dokumentteja: Tilaukset, laskut, lähetykset ja hyvityslaskut, Tilaus on ensimmäinen dokumentti, jonka joko ostaja on luonnut

Lisätiedot

Tuntihinta riittää. Jos esim. suunnittelu- tai toteutustöitä hinnoitellaan eri tavoin, niin silloin ne ilmoitetaan erikseen.

Tuntihinta riittää. Jos esim. suunnittelu- tai toteutustöitä hinnoitellaan eri tavoin, niin silloin ne ilmoitetaan erikseen. Kysymykset ja vastaukset 1) Kysymys: Mitä suunnittelutyön sisällöllä tarkoitetaan? Riittääkö pelkkä tuntihinta, tai kaivataanko esimerkiksi esimerkkejä eri töiden arvioidusta työajasta tai työprosessista

Lisätiedot

verkkolasku.fi 2.1.2011

verkkolasku.fi 2.1.2011 palveluna Notebeat Entrepreneur -ohjelmalla hoidat kaikki yrityksesi myynti- ja ostolaskut sähköisesti selainkäyttöliittymässä, sekä siirrät ne kätevästi tilitoimistoon. Säästät heti käyttöönotosta alkaen

Lisätiedot

Pankkitositteen tietojen kohdentaminen

Pankkitositteen tietojen kohdentaminen 1 Pankkitositteen tietojen kohdentaminen Johdanto Pankkitapahtumien (tiliotteen) tietojen linkitys kirjanpitoon (maksutapahtumien kohdistus laskuihin) voi joskus olla työlästä (jos maksutapahtuman tiedot

Lisätiedot

!"#" $%&' & %"() *+++#!"#",-.#

!# $%&' & %() *+++#!#,-.# !"#" $%&' & %"() *#!"#",-.# /0'1!" $%&' & # 6() 7!"#" *#!"#" YLEISESTI -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 4 Toimintaperiaatteet

Lisätiedot

Suvi Junes/Pauliina Munter Tietohallinto/Opetusteknologiapalvelut 2014

Suvi Junes/Pauliina Munter Tietohallinto/Opetusteknologiapalvelut 2014 Työpaja Työpaja on vertaisarviointiin soveltuva työkalu. Työpaja mahdollistaa töiden palautuksen ja niiden jakelun opiskelijoiden arvioitavaksi sekä arvioinnin antamisen. Laita Muokkaustila päälle ja lisää

Lisätiedot

LUOTETTAVA JA TASAPAINOTETTU TUOTANTO RAKENNUSALALLA - Tahtiaikatuotannosta uutta ajattelua ohjaukseen

LUOTETTAVA JA TASAPAINOTETTU TUOTANTO RAKENNUSALALLA - Tahtiaikatuotannosta uutta ajattelua ohjaukseen LUOTETTAVA JA TASAPAINOTETTU TUOTANTO RAKENNUSALALLA - Tahtiaikatuotannosta uutta ajattelua ohjaukseen LCIFIN2 Workshop 21.11.2013 Juha Salminen TkT, Kehitysjohtaja, Consti Yhtiöt Kumppanisi korjausrakentamisessa

Lisätiedot

DNA MOBIILI TV - YLEISET KÄYTTÖOHJEET

DNA MOBIILI TV - YLEISET KÄYTTÖOHJEET DNA MOBIILI TV - YLEISET KÄYTTÖOHJEET Mobiili-tv-palvelua käytetään puhelimen mobiili-tv-sovelluksella. Tässä dokumentissa kuvatut toiminnallisuudet ovat esimerkkejä tiettyjen puhelinmallien toiminnallisuuksista.

Lisätiedot

www.jouset.com Industrivej 21 8260 Viby J Puh.: +45 86 72 00 99 e-mail: sif@fjedre.dk

www.jouset.com Industrivej 21 8260 Viby J Puh.: +45 86 72 00 99 e-mail: sif@fjedre.dk Meillä on oli 14 000 jousta varastossa. Pyrimme aina täyttämään tarpeesi ja lähettämään tilauksesi samana päivänä. www.jouset.com Industrivej 21 8260 Viby J Puh.: +45 86 72 00 99 e-mail: sif@fjedre.dk

Lisätiedot

HRMobi Esimies. HRMobi Esimiestoimintojen KÄYTTÖOHJE

HRMobi Esimies. HRMobi Esimiestoimintojen KÄYTTÖOHJE HRMobi Esimies HRMobi Esimiestoimintojen KÄYTTÖOHJE HRMobi -esimies HRMobi -esimiesliittymä älypuhelimiin, tabletteihin ja selaimiin. Esimies näkee helposti työntekijöiden työvuorot puhelimessaan. Esimies

Lisätiedot

Tarkastusprosessien hallinta NFC:n avulla. Jussi Rautalampi, Wellworks Oy

Tarkastusprosessien hallinta NFC:n avulla. Jussi Rautalampi, Wellworks Oy Tarkastusprosessien hallinta NFC:n avulla Jussi Rautalampi, Wellworks Oy Electronic Signature Your subtitle goes here NFC Tarkastamo NFC Tarkastamo On järjestelmä, joka NFC Tarkastamo Electronic

Lisätiedot

Tradeplace käyttöohje

Tradeplace käyttöohje Tradeplace käyttöohje Aihealueet Electrolux B2B portaali Toiminnot ja hyödyt Päävalikko Tuotetiedot 1. Navigointi 2. Tuotelistaus 3. Tuotetiedot 4. Tuotehaku Tilauksen tekeminen 1. Normaali tilausflow

Lisätiedot

Lastensuojelutyön kohtaamisväline

Lastensuojelutyön kohtaamisväline Lastensuojelutyön kohtaamisväline TAIKAMATKA TUOTANTO www.taikamatka.fi Grafaello Oy Susanna Ojalehto (tj) Mannenkatu 1 90100 Oulu +358 40 510 9603 grafaello@grafaello.fi www.grafaello.fi Aineiston kopioiminen

Lisätiedot

Mobiili Dokumentointi Tehoa työpäivään 25.3.2015. Pirkka Paronen Toimitusjohtaja Systems Garden Oy

Mobiili Dokumentointi Tehoa työpäivään 25.3.2015. Pirkka Paronen Toimitusjohtaja Systems Garden Oy Mobiili Dokumentointi Tehoa työpäivään 25.3.2015 Pirkka Paronen Toimitusjohtaja Systems Garden Oy Systems Garden Oy Systems Garden on suomalainen, vuonna 2002 perustettu yritys, jonka ydinliiketoimintaa

Lisätiedot

Suvi Junes/Pauliina Munter Tietohallinto/Opetusteknologiapalvelut 2014

Suvi Junes/Pauliina Munter Tietohallinto/Opetusteknologiapalvelut 2014 Tietokanta Tietokanta on työkalu, jolla opettaja ja opiskelijat voivat julkaista tiedostoja, tekstejä, kuvia ja linkkejä alueella. Opettaja määrittelee lomakkeen muotoon kentät, joiden kautta opiskelijat

Lisätiedot

LIITTEIDEN lisääminen laskulle. Pikaohje (1.1)

LIITTEIDEN lisääminen laskulle. Pikaohje (1.1) LIITTEIDEN lisääminen laskulle Pikaohje (1.1) 2 Yleistä :n kehittämä liitejärjestelmä Terminaali mahdollistaa liitteiden lisäämisen kaikille laskuille vaikka laskutusjärjestelmässä ei olisi tukea liitteille.

Lisätiedot