Myyntitilaukset. Tilausvahvistus on lähetettävissä asiakkaalle sähköpostilla suoraan ohjelmasta. Pysy ajan tasalla

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Myyntitilaukset. Tilausvahvistus on lähetettävissä asiakkaalle sähköpostilla suoraan ohjelmasta. Pysy ajan tasalla"

Transkriptio

1 Myyntitilaukset Lemonsoft-myyntitilaukset on sisään tulevien tilausten käsittelyohjelma. Ohjelma soveltuu useille eri toimialoille. Tukku-, erikoistavarakauppa- ja teollisuustoimialojen erityispiirteet on huomioitu. Luo myyntitilaukset helposti Voit muodostaa myyntitilaukset joko manuaalisesti syöttämällä tai lukemalla ne sähköisesti toimittajaportaalista tai esimerkiksi OVT-sanomasta. Myös integroitu kauppa- tai tilauspaikka tuottaa tilaukset suoraan järjestelmään. Myyntitilausten syöttäminen on havainnollista ja näet ruudulla mm. katetiedot ja nimikkeen saatavuuden. Asiakkaita on kolme: toimitus-, laskutus- ja tilaaja-asiakas. Tilausvahvistus on lähetettävissä asiakkaalle sähköpostilla suoraan ohjelmasta. Pysy ajan tasalla Myyntitilauskeskuksesta näet yhdellä silmäyksellä tilauskannan koon ja ikäjakauman. Näet myöhässä olevat tilaukset, toimitusta odottavat ja laskutettavat tilaukset omissa lokeroissaan. Tarkkaile tilauksia monipuolisesti Tilausseuranta-toiminnon avulla voit tarkastella tilauksia eri näkökulmista. Näet erikseen jälkitoimitukset ja ne tilaukset, joille ei ole tilattu materiaaleja. Voit myös tehdä kuormasuunnittelua jakamalla tilaukset eri kuljettajille. Monipuolinen laskutus Voit laskuttaa tilaukset toimituksen jälkeen joko heti, tai toimituksen yhteydessä annetun laskutusluvan mukaisesti. Laajemmat projektit voit laskuttaa maksuposteina. Voit myös määritellä tilauksesta ennakkolaskun, joka lähtee laskutukseen ennen toimituksia.

2 Lemonsoft-myyntitilaukset ominaisuudet: (WMT, S3_WMT) Sisäänrakennettu ohje Toimitus-, laskutus- ja tilaaja-asiakkaat Havainnollinen ja nopea tilausten syöttö Automaattitiliöinti Rivitason kohdistus kustannuspaikalle, projektille, projektivaiheelle (littera) ja työnumerolle Välisummat Ketjutetut alennukset Mittojen, värien ja kätisyyden käsittely Osa- ja jälkitoimitukset Myyntitilauskeskus Tilausseuranta-työkalut Tilausvahvistus Työmääräin Keräyslähete Toimitusasiakirjat: Toimituslähete Koontilähete Rahtikirja Lavalaput SSCC-kollilaput Postiosoitekortit Matkahuollon lomake Pakettikortti Tuotetarrat Proforma Toimitustapaan kytketty toimitusasiakirja Oston tekeminen suoraan tilaukselta Laskuttaminen, myös koontilaskutus, ennakkolaskutus ja maksupostit Tarvelista Tilauskantaraportit Toimitusvarmuus Sisääntullut kauppa OVT-sanomien käsittely (oma lisenssi) Rajapinnat Saapuva tilaus Toimituslähete Schenker Unifaun ERPConnect (OVT), WEDORD (OVT), WEDPAC OVT, WSCHEN WUNIF Lemonsoft-myyntitilaukset on osa Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää. Myyntitilaukset toimii itsenäisesti Lemonsoft-peruspaketin kanssa. Yleensä sitä kuitenkin käytetään yhdessä usean muun Lemonsoft-ohjelman kanssa.

3 Ostotilaukset Lemonsoft-ostotilaukset on ostotoimintojen käsittelyyn soveltuva ohjelma. Ohjelma soveltuu useille eri toimialoille. Tukku-, erikoistavarakauppa- ja teollisuustoimialojen erityispiirteet on huomioitu. Nopeuta ostotilauksia Ostotilaukset ovat muodostettavissa suoraan myyntitilaukselta, projektilta, tuotannon tarpeista tai hälytysrajan alittavista nimikkeistä. Luonnollisesti voit myös tehdä ostotilauksen manuaalisesti. Ostotilausta tehdessä voit poimia nimikkeet suoraan toimittajan tuotteista. Suoratoimitus asiakkaalle Voit tehdä ostotilauksen siten, että toimitus tapahtuu suoraan asiakkaalle. Ostotilauksen lähetät suoraan ohjelmasta sähköpostilla toimittajallesi. Voit käyttää ostotilauksella toimittajan koodeja, vaikka oma varastokoodisi poikkeaisikin tästä. Automatisoi ostot Ostotyökalu on tehokas työkalu ostojen automatisointiin. Työkalu kertoo hälytysrajan alittavat tuotteet ja voit tehdä niistä ostoehdotukset automaattisesti. Näet myös tuotteiden kulutuksen trendikäyrän ja voit tehdä ostoja ennusteen perusteella. Toimittajaehdotuksen voit valita esimerkiksi halvimman hinnan mukaan. Voit muodostaa ostolaskun ostotilaukselta ja samalla tarkistaa hintojen oikeellisuuden. Jo saapuneeksi kuitatuista ostotilauksista on mahdollista korjata hinnat jälkeenpäin. Voit myös jyvittää rahti ym. hinnat ostohintaan. Ostotilauskeskuksesta näet yhdellä silmäyksellä ostotilauskantasi.

4 Lemonsoft-ostotilaukset ominaisuudet: (WOT, S3_WOT) Sisäänrakennettu ohje Suoratoimitus asiakkaalle Ostotilauskohtainen kulukerroin Automaattitiliöinti Rivitason kohdistus kustannuspaikalle, projektivaiheelle (littera) ja työnumerolle Toimitustapaan sidottu rahtiaika Toimitusajan vahvistaminen Ulkomaan tilauksen tiedot Osa- ja jälkitoimitukset Ostoehdotukset myyntitilaukselta Ostoehdotukset varastosta hälytysrajan mukaisesti Ostoehdotukset tuotannosta Ostotyökalussa trendikäyrä Ostotilauskeskus, jossa näet yhdellä silmäyksellä tilauskannan Ostotilauskanta Toimitusvarmuusraportti Ostolaskun muodostus ostotilaukselta Ostohinnan korjaaminen ostolaskulta, saldot tilaukselta Rahti ym. kulujen jyvitys jälkeenpäin Tarjouspyynnöt toimittajille Lavakäsittely Rajapinnat Ostotilausten tuonti Ostotilausten vienti Vienti myyntitilaukseksi toiseen yritykseen WPALL WIO WIO WIO Lemonsoft-ostotilaukset on osa Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää. Ostotilaukset toimii itsenäisesti Lemonsoft-peruspaketin kanssa. Tosin käytännössä varastokirjanpito on myös tarpeellinen. Yleensä sitä kuitenkin käytetään yhdessä usean muun Lemonsoft-ohjelman kanssa.

5 Huoltotyöt Hallitse huoltotöitäsi Lemonsoft-huoltotöiden avulla. Ohjelma on suunnattu kaikille huoltotöitä tekeville yrityksille. Ohjaa ja tarkkaile huoltotöitä helposti ja vaivattomasti Lemonsoft-huoltotyöt -ohjelman avulla kirjaat huoltokutsut, hallitset työjonon ja resurssit, seuraat huoltohistoriaa ja hoidat seurannan sekä laskuttamisen. Voit kirjata huoltotyön asiakaskeskuksesta tai suoraan tekemällä uuden huoltotyön. Tuo lisää tarkkuutta työajan- ja töidenseurantaan Kun kirjaat huoltotyötä, voit valita tuotteen asiakkaan tuotteista tai nimikelistasta. Tuotteen sarjanumero toimii huoltohistorian tarkimpana kohdistuksena. Määrittelet myös tekijän, sijainnin (asiakkaalla, oma huolto ym.) ja kontaktitiedot. Kirjatessasi huoltotyötä valmiiksi, määrittelet koska työ aloitettiin tai lähdettiin asiakkaalle, koska oltiin asiakkaalla, ja koska työ tuli valmiiksi. Valmiskirjauksessa otat myös kantaa siihen, laskutetaanko huolto erikseen, vai oliko kyseessä takuutyö tai huoltosopimukseen kuuluva työ. Pysy ajan tasalla Huoltotilauskeskuksesta näet avoimet huollot tekijöittäin tai sijaintien mukaan järjestettynä. Huoltotöiden käsittelyssä käytössäsi ovat myös Lemonsoft-myyntitilaukset -ohjelman ominaisuudet.

6 Lemonsoft-huoltotyöt ominaisuudet: (WSERV) Sisäänrakennettu ohje Huoltokutsujen vastaanotto Huollon kohdistus asiakkaalle, tuotteelle ja sarjanumerolle Myyntitilausten toiminnallisuus kokonaan käytössä Lomakkeilla kokotuki (ostotilaus, tilausvahvistus, lähetteet) Vasteajat: kirjattu, aloitettu, asiakkaalla, valmis Huollon sijaintipaikka Huoltotilauskeskus avointen huoltojen seurantaan Huoltoilmoitus Huoltohistoria Huollon kohdistaminen asiakassopimukseen Tiimin määrittely Kustannuslaskenta Takuukäsittely Toistuvat huollot Huoltokalenteri (resurssien seuranta) Lemonsoft-huoltotyöt on osa Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää.

7 Intrastat Lemonsoft-intrastat on EU-kaupan tilastointiin tarkoitettu ohjelma ja se on toimialavapaa ratkaisu. Tee tuonnin ja viennin ilmoitukset vaivattomasti Tiedot Suomen käymästä kaupasta muiden EU-maiden kanssa kerätään yritysten antamilla tilastoilmoituksilla eli Intrastat-järjestelmällä. Lemonsoft-intrastat -ohjelma kerää tiedot osto- ja myyntitilauksilta ja voit tehdä tuonnin tai viennin ilmoituksen. Tilastoilmoitukset tehdään sähköisesti tai tulostamalla lomake. Ohjelma laskee tiedot Tullin ohjeistuksen mukaisesti.

8 Lemonsoft-intrastat ominaisuudet: (WIN) Sisäänrakennettu ohje Viennin tilastointi Tuonnin tilastointi Laskenta Tullin ohjeiden mukaisesti Sähköinen ilmoitus Lemonsoft-intrastat on osa Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää. Ohjelma kerää tiedot muista Lemonsoft-ohjelmista. Lemonsoft-peruspaketin lisäksi tarvitset osto- tai myyntitilaukset.

9 Kuormalavakäsittely Lemonsoft-kuormalavakäsittely on osto- ja myyntitilausten laajennus, jonka avulla hallitset kuormalavoja. Lavaseuranta Perustat ensin eri tyyppiset kuormalavat (rullakko, fin-lava jne.) ja määrittelet seurataanko niitä yksilöllisesti. Esimerkiksi rullakoilla voi olla oma tunniste, jolla sen kulku jäljitetään. Myyntitilauskeräily Voit kerätä tilauksen tuoterivit eri lavoille omalla toiminnollaan tai jakaa rivit lavoille toimituksen yhteydessä. Tällöin saat asiakkaalle lavakohtaiset tulosteet sisällöstä ja lähetteeltä näkyy mitä tuotteita on milläkin lavalla. Suunnittele ostotilaukset Vastaava lavoitustoiminto on ostotilauksilla. Voit määritellä tuotteet lavoille/konteille ja käyttää apuna paino- ja kuutiolaskentaa arvioimaan kuinka paljon tavaraa mahtuu. Lavahallinta Ohjelma pitää yllä lavakohtaisia tuotesaldoja. Voit myös lavoittaa tuotteita ilman tilausta. Toiminnosta on erityisesti hyötyä PDA-mobiililaitteissa, joissa keräily voidaan tehdä lavatasolla tuotteiden sijasta.

10 Lemonsoft-kuormalavakäsittely ominaisuudet: (WPALL) Sisäänrakennettu opastus Lavatyyppien määrittely Lavojen yksilöinti Myyntitilauksen keräily lavoille Lavalaput Ostojen suunnittelu lavoille Tuotteiden lavoitus Lavahallinta Tuettuna webservice-rajapinnassa IWS_LOG, IWS_ORD Lemonsoft-kuormalavakäsittely on varastokirjanpidon ja tilaustenkäsittelyjen laajennus, eikä toimi itsenäisesti.

11 Tilaustyöjono Lemonsoft-tilaustyöjono on nopearytmiseen tuotantoon suunniteltu ohjelma. Ohjelma on toimialavapaa ja soveltuu esimerkiksi silkkipainatukseen ja lasermerkkaukseen. Nopearytmiseen työhön Kirjaat työt tai tuotteet myyntitilauksiin. Mikäli tuotteeseen liittyy työtä, se näkyy automaattisesti työjonossa. Työntekijä näkee työt työjonossa ja kuittaa niitä aloitetuksi ja valmiiksi. Valmiskirjauksella merkitään tilausrivi haluttaessa myös toimitetuksi. Myös tekijän työjono Toinen tapa tilaustyöjonon käyttämiseen on esittää tekijän tilausrivit työjonossa. Tilausriville merkattu tekijä näkee omat työnsä työjonossa ja voi kuitata niitä aloitetuksi ja valmiiksi.

12 Lemonsoft-tilaustyöjono ominaisuudet: (WTP) Sisäänrakennettu ohje Tuotantokoneiden ja koneryhmien määrittely Tilausrivin ohjaaminen työpisteeseen (koneelle) Työn aloittaminen Työn kirjaaminen valmiiksi Valmiskirjaus voi tehdä tilausrivin toimituksenkin Työajan kerääminen Työmääräimen tulostus Toimituslähetteen tulostus Tilausrivin ohjaaminen tekijälle Lemonsoft-tilaustyöjono on osa Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää. Ohjelma ei toimi itsenäisesti, vaan vaatii tuekseen vähintään Lemonsoft-myyntitilaukset.

13 Varastokirjanpito Lemonsoft-varastokirjanpito on varastonhallintaan tarkoitettu ohjelma. Ohjelma soveltuu useille eri toimialoille. Tukku- ja teollisuustoimialojen erityispiirteet on huomioitu. Hallitse varastojasi Lemonsoft-varastokirjanpito palvelee myyntiä, ostoa ja tuotantoa. Perustietoja on runsaasti. Voit määritellä tuotteelle useita toimittajia, joilla jokaisella voi olla oma tuotekoodi. Yksikkökäsittelyssä tuotteella voi olla hintayksikkö, varastoyksikkö, myyntiyksikkö ja ostoyksikkö. Ohjelma tekee yksikkömuunnokset eri yksiköiden välillä automaattisesti. Monivarasto-ominaisuuden avulla voit seurata varastosaldoja useassa varastopaikassa ja eri hyllyillä. Voit liittää tuotteelle useita eri tekstejä ja kuvia. Tuoteryhmät ovat hierarkiset eikä niiden tasojen määrää ole rajattu. Laaja tuoterakennekäsittely Tuoterakennekäsittelyn avulla hoidat valmistettavien tuotteiden valmistuskirjaukset. Tuoterakenne voi myös olla luonteeltaan paketti, jolloin se puretaan tilausriveille automaattisesti. Voit myös määritellä tuoterakenteen konfiguraattoriksi, jolloin rakennat tuoterakenteen myynti- tai tarjousvaiheessa. Kattavat hinnoittelumahdollisuudet Hinnastokäsittely on laaja. Voit perustaa useita eri hinnastoja ja määritellä niille voimassaolopäivät ja asiakkaat, joita hinnasto koskee. Hinnat voivat olla porrastettuja eri määrille. Sopimushintojen lisäksi voit määritellä alennuksia asiakas- tai tuotekohtaisesti. Hintoja voit käsitellä verollisina tai verottomina. Tuote voi kuulua useaan eri hinnastoon. Havainnollistavaa tietoa tuotteista Tuotekeskus kerää tuotteen olennaisen tiedon yhteen näkymään. Näet koska tuotetta on viimeksi myyty ja ostettu. Näet tuoterakenteen lisäksi mihin rakenteisiin tuote kuuluu. Osto- ja myyntihintoja, varastosaldoja sekä varaston arvoa voit selata graafisesti tai lukuina. Näet myös kaikki varastotapahtumat sarja- ja eränumeroineen.

14 Lemonsoft-varastokirjanpito ominaisuudet: (WVA, S3_WVA) Sisäänrakennettu ohje Laajat nimikkeen perustiedot Itse määriteltävät attribuutit Useita toimittajia per nimike Toimittajien koodit (monikoodisuus) Yksiköt ja niiden väliset muunnokset Laajat hinnoittelumahdollisuudet Varastopaikat Hyllypaikat, hyllykartta Useita tekstejä Useita kuvia Toimii webissä olevan kauppapaikan taustajärjestelmänä Soveltuvuus Tuoterakenne Linkit (esim. esitteet, turvatiedot) Perustuotekonfiguraattori (laajennettavissa) Jäljitettävyys (sarja- ja eränumeroseuranta) Hinnastokäsittely, määräporrastus Tuoteryhmäkohtainen ale% asiakkaittain Tuotekeskus, joka kerää asiat havainnollisesti yhteen Varaston kiertonopeus Omakustannushintojen laskenta, myös massana Varastopäiväkirja Varaston arvo, myös takautuvasti Varaston arvon alennus Romutus Inventointiraportit Hälytysraportti Varastotilanne Optimivaraston laskenta Rajapinnat Nimikkeiden tuonti ja vienti Tuoterakenteen ja työvaiheiden tuonti Varastotapahtumat (tulo, otto, inventointi, siirto) WIO WIO IWS_LOG Lemonsoft-varastokirjanpito on osa Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää. Varastokirjanpito toimii itsenäisesti Lemonsoft-peruspaketin kanssa. Yleensä sitä kuitenkin käytetään yhdessä tilaustenkäsittelyn kanssa.

lemonsoft YRITYSOHJELMISTOT LEMONSOFT RATKAISUKUVAUS

lemonsoft YRITYSOHJELMISTOT LEMONSOFT RATKAISUKUVAUS LEMONSOFT RATKAISUKUVAUS Lemonsoft ratkaisukuvaus on tarkoitettu ohjelmiston monipuolisten ominaisuuksien arviointia varten. Ratkaisukuvaus kertoo, mitä kaikkea voitte Lemonsoftin avulla toteuttaa, ohjata

Lisätiedot

Lemonsoft-ohjelmat: Uusi versio 16.12.2008

Lemonsoft-ohjelmat: Uusi versio 16.12.2008 Lemonsoft yritysohjelmistot VERSIOSAATE 1 (27) Lemonsoft-ohjelmat: Uusi versio 16.12.2008 Olemme julkaisseet Lemonsoft-ohjelmista uuden version. Uuteen versioon on toteutettu lukuisia uusia ominaisuuksia,

Lisätiedot

lemonsoft YRITYSOHJELMISTOT LEMONSOFT RATKAISUKUVAUS

lemonsoft YRITYSOHJELMISTOT LEMONSOFT RATKAISUKUVAUS LEMONSOFT RATKAISUKUVAUS Lemonsoft ratkaisukuvaus on tarkoitettu ohjelmiston monipuolisten ominaisuuksien arviointia varten. Ratkaisukuvaus kertoo, mitä kaikkea voitte Lemonsoftin avulla toteuttaa, ohjata

Lisätiedot

Tuotanto. www.lemonsoft.fi

Tuotanto. www.lemonsoft.fi Tuotanto Lemonsoft-tuotanto on tuotannon suunnitteluun, ohjaamiseen ja jälkilaskelmiin suunnattu ohjelma. Ohjelma on suunnattu metalli-, muovi-, elektroniikka- ja puuteollisuuteen, mutta toimii muunkin

Lisätiedot

Laskutus/myyntireskontra (peruspaketti)

Laskutus/myyntireskontra (peruspaketti) Laskutus/myyntireskontra (peruspaketti) Lemonsoft-peruspaketti sisältää laskutus- ja myyntireskontraohjelmien lisäksi asiakas-, toimittaja-, henkilö- ja nimikerekisterit. Vankka jalusta Lemonsoft-ohjelmille

Lisätiedot

AutoFutur Pro. Kokonaisratkaisu varaosa- ja teknisen kaupan yrityksille. FuturSoft OHJELMISTO. AutoFutur Pro. Sähköinen taloushallinto

AutoFutur Pro. Kokonaisratkaisu varaosa- ja teknisen kaupan yrityksille. FuturSoft OHJELMISTO. AutoFutur Pro. Sähköinen taloushallinto Sähköinen taloushallinto OHJELMISTO Sähköiset varaosaluettelot Sähköinen työinformaatio AutoFutur Pro Sähköiset hinnastot Yhteydet omiin jälleenmyyjiin Sähköiset tilausjärjestelmät AutoFutur Pro OHJELMISTO

Lisätiedot

DOORANET KÄYTTÖOHJE 1 (47)

DOORANET KÄYTTÖOHJE 1 (47) 1 (47) 1 Käyttöönotto... 3 1.1 Rekisteröityminen... 3 1.2 Asetukset... 3 1.3 Nämä on hyvä tietää... 5 1.3.1 Päivämääräkentät... 5 1.3.2 Hakukentät... 5 1.3.3 Pikanäppäimet... 5 1.3.4 Suositeltu selain

Lisätiedot

Fivaldi käsikirja. Myynnin perustiedot. Tilaustenkäsittely, myyntireskontra ja sopimuslaskutus MYYNNIN PERUSTIEDOT

Fivaldi käsikirja. Myynnin perustiedot. Tilaustenkäsittely, myyntireskontra ja sopimuslaskutus MYYNNIN PERUSTIEDOT Tilaustenkäsittely, myyntireskontra ja sopimuslaskutus MYYNNIN PERUSTIEDOT 1 Sisällysluettelo sivu YLEISTÄ... 4 Laskutuksen käyttöönoton työjärjestys lyhyesti... 4 Mistä myynnin perustiedot avautuvat?...

Lisätiedot

Ostotilaus. Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi

Ostotilaus. Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi Ostotilaus Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1. Ecom ostotilaus...3 1.1 Ostotilausoletukset...3 1.1 Ostotilauksen perusoletukset...4 1.2 Toimitusosoitteet oletuksina...4

Lisätiedot

Fivaldi käsikirja. Tilaustenkäsittely TILAUSTENKÄSITTELY

Fivaldi käsikirja. Tilaustenkäsittely TILAUSTENKÄSITTELY TILAUSTENKÄSITTELY 1 Sisällysluettelo sivu YLEISTÄ... 4 Laskutuksen käyttöönoton työjärjestys lyhyesti... 4 TILAUKSEN TIEDOT välilehti... 5 Uuden tilauksen otsikkotietojen syöttäminen... 5 Tietokenttien

Lisätiedot

Rekisterit TUOTEREKISTERI

Rekisterit TUOTEREKISTERI Rekisterit TUOTEREKISTERI 1 Sisällysluettelo Yleistä... 4 Ylävalikon toiminnot... 5 Toiminnot... 5 Tietue... 5 Fivaldi... 5 Rekisteri... 5 Ohje... 5 Ikkuna... 5 Vasemman laidan painikkeet... 6 Tallenna...

Lisätiedot

Dafo Versio 10. Käyttöohje. Tässä dokumentissa on selvitetty materiaalien seurannasta seuraavat osa-alueet:

Dafo Versio 10. Käyttöohje. Tässä dokumentissa on selvitetty materiaalien seurannasta seuraavat osa-alueet: 3 Mikäli DAFO järjestelmää käyttävä yritys on joko tuotteita valmistava tai valmistuttaa niitä alihankintana, DAFOn Materiaalihallinta on merkittävä apuväline selvitettäessä valmistuksessa käytettävien

Lisätiedot

Varasto. Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi

Varasto. Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi Varasto Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1. Varasto-oletusten läpikäynti...3 1.1 Varastopaikat...4 2 Varastotapahtumien syöttö jo käytössä olevaan Ecomin ohjelmistoon...4

Lisätiedot

Visma Nova ja Visma Nova C/S Pro Huoltopäivitys, versio 8.6. Versiosaate

Visma Nova ja Visma Nova C/S Pro Huoltopäivitys, versio 8.6. Versiosaate Visma Nova ja Visma Nova C/S Pro Huoltopäivitys, versio 8.6 Versiosaate Oppaan päiväys: 17.12.2013 Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Nova -asiakaspalvelu: puh: 0107 562 130 (ylläpitoasiakkaat)

Lisätiedot

Dafo Versio 10. Käyttöohje

Dafo Versio 10. Käyttöohje 0 0.1 Kielihallinta Tässä osassa DAFOn käyttöohjetta käydään läpi yleisiä ominaisuuksia, kuten käyttöliittymän toteutusta, kirjoittimia, kielihallintaa jne. DAFO on käännetty suomesta kuudelle kielelle:

Lisätiedot

Asiakkuudenhallinta (CRM)

Asiakkuudenhallinta (CRM) Asiakkuudenhallinta (CRM) Lemonsoft-asiakkuudenhallinta on myyntityöhön, markkinointiin ja asiakaspalveluun soveltuva ohjelmisto. Tee, analysoi ja lähetä tarjouksia Tarjouslaskenta on yksi Lemonsoft-asiakkuudenhallinnan

Lisätiedot

Ostolaskut ja ostoreskontra

Ostolaskut ja ostoreskontra Ostolaskut ja ostoreskontra Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1. Ecom ostolaskut ja ostoreskontra...3 1.1 Ostoreskontran hyötyjä käyttäjälle...3 1.2 Ostolasku ja Ostoreskontraoletukset...4

Lisätiedot

Kunnossapidon tietojärjestelmät

Kunnossapidon tietojärjestelmät KUNNOSSAPITO- KOULU KUNNOSSAPITO -lehden erikoisliite N:o 57 Lehti 5 2000 Kunnossapidon tietojärjestelmät Sisällys Johdanto... 3 Tietotekniikan hyödyntämisestä kunnossapidossa on tehtävä organisaation

Lisätiedot

1 PERUSTIEDOT. Yleisohjeita Dafon käyttöön. Perustieto-ohjelmat. 1.1 Tuotekoodin ylläpito. Dafo Versio 10 PERUSTIEDOT. Käyttöohje

1 PERUSTIEDOT. Yleisohjeita Dafon käyttöön. Perustieto-ohjelmat. 1.1 Tuotekoodin ylläpito. Dafo Versio 10 PERUSTIEDOT. Käyttöohje 1 Yleisohjeita Dafon käyttöön DAFOn ohjelmissa pätevät normaalit Windowsin perussäännöt. Nyt myös Kopioi ja Liitä - toiminnot ovat tuettuja läpi järjestelmän. Työpöydän DAFO -ikonista saadaan tuplaklikillä

Lisätiedot

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY KÄYTTÖOHJE 11/2013

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY KÄYTTÖOHJE 11/2013 ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY KÄYTTÖOHJE 11/2013 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 Päivystys 0400-316 088 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1 ASENTAMINEN... 6 1.1 ASENTAMINEN YHDELLE KONEELLE...6

Lisätiedot

FinHansa Financials. Integroitu Taloushallintoohjelma. Windows:lle. Osa 2: Taloushallinto. Laskutus, ostoreskontra, kirjanpito ja valuutat

FinHansa Financials. Integroitu Taloushallintoohjelma. Windows:lle. Osa 2: Taloushallinto. Laskutus, ostoreskontra, kirjanpito ja valuutat Financials Integroitu Taloushallintoohjelma Macintosh:lle ja Windows:lle Osa 2: Taloushallinto Laskutus, ostoreskontra, kirjanpito ja valuutat 1998 Hansa Business Solutions Oy Ab, Helsinki, Finland Kaikki

Lisätiedot

v.2.3.4 TISMA EKAUPPA KÄYTTÖOHJE 12.06.2012 Tisma ekauppa käyttöohje

v.2.3.4 TISMA EKAUPPA KÄYTTÖOHJE 12.06.2012 Tisma ekauppa käyttöohje Tisma ekauppa käyttöohje Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 1.1 Vikasietoisuus... 3 2 Tietojen ylläpito verkkokaupan hallintapaneelissa...4 2.1 Ylläpito... 4 2.1.1 Asetukset... 4 2.1.2 Sähköpostit... 4 2.1.3

Lisätiedot

Visma L7 ÄlyALV. Käsikirja

Visma L7 ÄlyALV. Käsikirja Visma L7 ÄlyALV Käsikirja Oppaan päiväys: 11.12.2012. Asiakaspalvelu: Helpdesk: kirjautuminen Visma L7 infolinen tai osoitteen www.visma.fi kautta Puhelintuki Visma L7: 0107 562 120 Visma Software Oy pidättää

Lisätiedot

Savalanche-käyttöohje

Savalanche-käyttöohje Savalanche-käyttöohje Perusta verkkokauppa ja hyödynnä uudet jakelukanavat Sisällysluettelo 1. Yleistä... 3 2. Savalanche-palvelun pikaohje... 3 3. Savalanche-palveluun rekisteröityminen... 5 4. Kauppiaaksi

Lisätiedot

Office/2. Integroitu Taloushallintoohjelmisto. Windows:lle. Manuaali 3: Materiaalihallinto. Myynnintuki ja varasto

Office/2. Integroitu Taloushallintoohjelmisto. Windows:lle. Manuaali 3: Materiaalihallinto. Myynnintuki ja varasto Office/2 Integroitu Taloushallintoohjelmisto Macintosh:lle ja Windows:lle Manuaali 3: Materiaalihallinto Myynnintuki ja varasto 1998 Hansa Business Solutions Oy Ab, Helsinki, Finland Kaikki oikeudet pidštetššn

Lisätiedot

B2B. Ohjaa toiminnan tulokseksi

B2B. Ohjaa toiminnan tulokseksi B2B Ohjaa toiminnan tulokseksi 1 Sisällysluettelo Ohjaa toiminta tulokseksi... 4 Sähköinen työpöytä Asiakkaamme ovat meille insipraation lähde. Useat ovat markkinajohtajia ja alojensa innovatiivisia kehittäjiä.

Lisätiedot

B2C. Ohjaa toiminnan tulokseksi

B2C. Ohjaa toiminnan tulokseksi B2C Ohjaa toiminnan tulokseksi 1 Sisällysluettelo Sähköinen työpöytä Ajanvaraus Myynnin ohjaus Asiakkuuden hallinta Taloushallinto Verkkokauppa Materiaalihallinto Ostolaskujen käsittely Asiakkaamme ovat

Lisätiedot

lemonsoft LEMONSOFT-OHJELMIEN VERSIOSAATE VERSIO: TAMMIKUU 2015 R2

lemonsoft LEMONSOFT-OHJELMIEN VERSIOSAATE VERSIO: TAMMIKUU 2015 R2 lemonsoft LEMONSOFT-OHJELMIEN VERSIOSAATE VERSIO: TAMMIKUU 2015 R2 VERSIOSAATE TAMMIKUU 2015 R2 Olemme julkaisseet tammikuun 2015 versiosta R2-version, joka sisältää virhekorjauksia, sekä asiakkailta saadun

Lisätiedot

Liiketoiminnan hallintaratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille. SAP Business One -ratkaisun yleiskatsaus

Liiketoiminnan hallintaratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille. SAP Business One -ratkaisun yleiskatsaus Liiketoiminnan hallintaratkaisu pienille ja keskisuurille yrityksille SAP Business One -ratkaisun yleiskatsaus Sisällys Johdanto 3 SAP Business One -ratkaisu: Keskeiset tekijät 4 Liiiketoimintaedut 5 Toimintojen

Lisätiedot