Myyntitilaukset. Tilausvahvistus on lähetettävissä asiakkaalle sähköpostilla suoraan ohjelmasta. Pysy ajan tasalla

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Myyntitilaukset. Tilausvahvistus on lähetettävissä asiakkaalle sähköpostilla suoraan ohjelmasta. Pysy ajan tasalla"

Transkriptio

1 Myyntitilaukset Lemonsoft-myyntitilaukset on sisään tulevien tilausten käsittelyohjelma. Ohjelma soveltuu useille eri toimialoille. Tukku-, erikoistavarakauppa- ja teollisuustoimialojen erityispiirteet on huomioitu. Luo myyntitilaukset helposti Voit muodostaa myyntitilaukset joko manuaalisesti syöttämällä tai lukemalla ne sähköisesti toimittajaportaalista tai esimerkiksi OVT-sanomasta. Myös integroitu kauppa- tai tilauspaikka tuottaa tilaukset suoraan järjestelmään. Myyntitilausten syöttäminen on havainnollista ja näet ruudulla mm. katetiedot ja nimikkeen saatavuuden. Asiakkaita on kolme: toimitus-, laskutus- ja tilaaja-asiakas. Tilausvahvistus on lähetettävissä asiakkaalle sähköpostilla suoraan ohjelmasta. Pysy ajan tasalla Myyntitilauskeskuksesta näet yhdellä silmäyksellä tilauskannan koon ja ikäjakauman. Näet myöhässä olevat tilaukset, toimitusta odottavat ja laskutettavat tilaukset omissa lokeroissaan. Tarkkaile tilauksia monipuolisesti Tilausseuranta-toiminnon avulla voit tarkastella tilauksia eri näkökulmista. Näet erikseen jälkitoimitukset ja ne tilaukset, joille ei ole tilattu materiaaleja. Voit myös tehdä kuormasuunnittelua jakamalla tilaukset eri kuljettajille. Monipuolinen laskutus Voit laskuttaa tilaukset toimituksen jälkeen joko heti, tai toimituksen yhteydessä annetun laskutusluvan mukaisesti. Laajemmat projektit voit laskuttaa maksuposteina. Voit myös määritellä tilauksesta ennakkolaskun, joka lähtee laskutukseen ennen toimituksia.

2 Lemonsoft-myyntitilaukset ominaisuudet: (WMT, S3_WMT) Sisäänrakennettu ohje Toimitus-, laskutus- ja tilaaja-asiakkaat Havainnollinen ja nopea tilausten syöttö Automaattitiliöinti Rivitason kohdistus kustannuspaikalle, projektille, projektivaiheelle (littera) ja työnumerolle Välisummat Ketjutetut alennukset Mittojen, värien ja kätisyyden käsittely Osa- ja jälkitoimitukset Myyntitilauskeskus Tilausseuranta-työkalut Tilausvahvistus Työmääräin Keräyslähete Toimitusasiakirjat: Toimituslähete Koontilähete Rahtikirja Lavalaput SSCC-kollilaput Postiosoitekortit Matkahuollon lomake Pakettikortti Tuotetarrat Proforma Toimitustapaan kytketty toimitusasiakirja Oston tekeminen suoraan tilaukselta Laskuttaminen, myös koontilaskutus, ennakkolaskutus ja maksupostit Tarvelista Tilauskantaraportit Toimitusvarmuus Sisääntullut kauppa OVT-sanomien käsittely (oma lisenssi) Rajapinnat Saapuva tilaus Toimituslähete Schenker Unifaun ERPConnect (OVT), WEDORD (OVT), WEDPAC OVT, WSCHEN WUNIF Lemonsoft-myyntitilaukset on osa Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää. Myyntitilaukset toimii itsenäisesti Lemonsoft-peruspaketin kanssa. Yleensä sitä kuitenkin käytetään yhdessä usean muun Lemonsoft-ohjelman kanssa.

3 Ostotilaukset Lemonsoft-ostotilaukset on ostotoimintojen käsittelyyn soveltuva ohjelma. Ohjelma soveltuu useille eri toimialoille. Tukku-, erikoistavarakauppa- ja teollisuustoimialojen erityispiirteet on huomioitu. Nopeuta ostotilauksia Ostotilaukset ovat muodostettavissa suoraan myyntitilaukselta, projektilta, tuotannon tarpeista tai hälytysrajan alittavista nimikkeistä. Luonnollisesti voit myös tehdä ostotilauksen manuaalisesti. Ostotilausta tehdessä voit poimia nimikkeet suoraan toimittajan tuotteista. Suoratoimitus asiakkaalle Voit tehdä ostotilauksen siten, että toimitus tapahtuu suoraan asiakkaalle. Ostotilauksen lähetät suoraan ohjelmasta sähköpostilla toimittajallesi. Voit käyttää ostotilauksella toimittajan koodeja, vaikka oma varastokoodisi poikkeaisikin tästä. Automatisoi ostot Ostotyökalu on tehokas työkalu ostojen automatisointiin. Työkalu kertoo hälytysrajan alittavat tuotteet ja voit tehdä niistä ostoehdotukset automaattisesti. Näet myös tuotteiden kulutuksen trendikäyrän ja voit tehdä ostoja ennusteen perusteella. Toimittajaehdotuksen voit valita esimerkiksi halvimman hinnan mukaan. Voit muodostaa ostolaskun ostotilaukselta ja samalla tarkistaa hintojen oikeellisuuden. Jo saapuneeksi kuitatuista ostotilauksista on mahdollista korjata hinnat jälkeenpäin. Voit myös jyvittää rahti ym. hinnat ostohintaan. Ostotilauskeskuksesta näet yhdellä silmäyksellä ostotilauskantasi.

4 Lemonsoft-ostotilaukset ominaisuudet: (WOT, S3_WOT) Sisäänrakennettu ohje Suoratoimitus asiakkaalle Ostotilauskohtainen kulukerroin Automaattitiliöinti Rivitason kohdistus kustannuspaikalle, projektivaiheelle (littera) ja työnumerolle Toimitustapaan sidottu rahtiaika Toimitusajan vahvistaminen Ulkomaan tilauksen tiedot Osa- ja jälkitoimitukset Ostoehdotukset myyntitilaukselta Ostoehdotukset varastosta hälytysrajan mukaisesti Ostoehdotukset tuotannosta Ostotyökalussa trendikäyrä Ostotilauskeskus, jossa näet yhdellä silmäyksellä tilauskannan Ostotilauskanta Toimitusvarmuusraportti Ostolaskun muodostus ostotilaukselta Ostohinnan korjaaminen ostolaskulta, saldot tilaukselta Rahti ym. kulujen jyvitys jälkeenpäin Tarjouspyynnöt toimittajille Lavakäsittely Rajapinnat Ostotilausten tuonti Ostotilausten vienti Vienti myyntitilaukseksi toiseen yritykseen WPALL WIO WIO WIO Lemonsoft-ostotilaukset on osa Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää. Ostotilaukset toimii itsenäisesti Lemonsoft-peruspaketin kanssa. Tosin käytännössä varastokirjanpito on myös tarpeellinen. Yleensä sitä kuitenkin käytetään yhdessä usean muun Lemonsoft-ohjelman kanssa.

5 Huoltotyöt Hallitse huoltotöitäsi Lemonsoft-huoltotöiden avulla. Ohjelma on suunnattu kaikille huoltotöitä tekeville yrityksille. Ohjaa ja tarkkaile huoltotöitä helposti ja vaivattomasti Lemonsoft-huoltotyöt -ohjelman avulla kirjaat huoltokutsut, hallitset työjonon ja resurssit, seuraat huoltohistoriaa ja hoidat seurannan sekä laskuttamisen. Voit kirjata huoltotyön asiakaskeskuksesta tai suoraan tekemällä uuden huoltotyön. Tuo lisää tarkkuutta työajan- ja töidenseurantaan Kun kirjaat huoltotyötä, voit valita tuotteen asiakkaan tuotteista tai nimikelistasta. Tuotteen sarjanumero toimii huoltohistorian tarkimpana kohdistuksena. Määrittelet myös tekijän, sijainnin (asiakkaalla, oma huolto ym.) ja kontaktitiedot. Kirjatessasi huoltotyötä valmiiksi, määrittelet koska työ aloitettiin tai lähdettiin asiakkaalle, koska oltiin asiakkaalla, ja koska työ tuli valmiiksi. Valmiskirjauksessa otat myös kantaa siihen, laskutetaanko huolto erikseen, vai oliko kyseessä takuutyö tai huoltosopimukseen kuuluva työ. Pysy ajan tasalla Huoltotilauskeskuksesta näet avoimet huollot tekijöittäin tai sijaintien mukaan järjestettynä. Huoltotöiden käsittelyssä käytössäsi ovat myös Lemonsoft-myyntitilaukset -ohjelman ominaisuudet.

6 Lemonsoft-huoltotyöt ominaisuudet: (WSERV) Sisäänrakennettu ohje Huoltokutsujen vastaanotto Huollon kohdistus asiakkaalle, tuotteelle ja sarjanumerolle Myyntitilausten toiminnallisuus kokonaan käytössä Lomakkeilla kokotuki (ostotilaus, tilausvahvistus, lähetteet) Vasteajat: kirjattu, aloitettu, asiakkaalla, valmis Huollon sijaintipaikka Huoltotilauskeskus avointen huoltojen seurantaan Huoltoilmoitus Huoltohistoria Huollon kohdistaminen asiakassopimukseen Tiimin määrittely Kustannuslaskenta Takuukäsittely Toistuvat huollot Huoltokalenteri (resurssien seuranta) Lemonsoft-huoltotyöt on osa Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää.

7 Intrastat Lemonsoft-intrastat on EU-kaupan tilastointiin tarkoitettu ohjelma ja se on toimialavapaa ratkaisu. Tee tuonnin ja viennin ilmoitukset vaivattomasti Tiedot Suomen käymästä kaupasta muiden EU-maiden kanssa kerätään yritysten antamilla tilastoilmoituksilla eli Intrastat-järjestelmällä. Lemonsoft-intrastat -ohjelma kerää tiedot osto- ja myyntitilauksilta ja voit tehdä tuonnin tai viennin ilmoituksen. Tilastoilmoitukset tehdään sähköisesti tai tulostamalla lomake. Ohjelma laskee tiedot Tullin ohjeistuksen mukaisesti.

8 Lemonsoft-intrastat ominaisuudet: (WIN) Sisäänrakennettu ohje Viennin tilastointi Tuonnin tilastointi Laskenta Tullin ohjeiden mukaisesti Sähköinen ilmoitus Lemonsoft-intrastat on osa Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää. Ohjelma kerää tiedot muista Lemonsoft-ohjelmista. Lemonsoft-peruspaketin lisäksi tarvitset osto- tai myyntitilaukset.

9 Kuormalavakäsittely Lemonsoft-kuormalavakäsittely on osto- ja myyntitilausten laajennus, jonka avulla hallitset kuormalavoja. Lavaseuranta Perustat ensin eri tyyppiset kuormalavat (rullakko, fin-lava jne.) ja määrittelet seurataanko niitä yksilöllisesti. Esimerkiksi rullakoilla voi olla oma tunniste, jolla sen kulku jäljitetään. Myyntitilauskeräily Voit kerätä tilauksen tuoterivit eri lavoille omalla toiminnollaan tai jakaa rivit lavoille toimituksen yhteydessä. Tällöin saat asiakkaalle lavakohtaiset tulosteet sisällöstä ja lähetteeltä näkyy mitä tuotteita on milläkin lavalla. Suunnittele ostotilaukset Vastaava lavoitustoiminto on ostotilauksilla. Voit määritellä tuotteet lavoille/konteille ja käyttää apuna paino- ja kuutiolaskentaa arvioimaan kuinka paljon tavaraa mahtuu. Lavahallinta Ohjelma pitää yllä lavakohtaisia tuotesaldoja. Voit myös lavoittaa tuotteita ilman tilausta. Toiminnosta on erityisesti hyötyä PDA-mobiililaitteissa, joissa keräily voidaan tehdä lavatasolla tuotteiden sijasta.

10 Lemonsoft-kuormalavakäsittely ominaisuudet: (WPALL) Sisäänrakennettu opastus Lavatyyppien määrittely Lavojen yksilöinti Myyntitilauksen keräily lavoille Lavalaput Ostojen suunnittelu lavoille Tuotteiden lavoitus Lavahallinta Tuettuna webservice-rajapinnassa IWS_LOG, IWS_ORD Lemonsoft-kuormalavakäsittely on varastokirjanpidon ja tilaustenkäsittelyjen laajennus, eikä toimi itsenäisesti.

11 Tilaustyöjono Lemonsoft-tilaustyöjono on nopearytmiseen tuotantoon suunniteltu ohjelma. Ohjelma on toimialavapaa ja soveltuu esimerkiksi silkkipainatukseen ja lasermerkkaukseen. Nopearytmiseen työhön Kirjaat työt tai tuotteet myyntitilauksiin. Mikäli tuotteeseen liittyy työtä, se näkyy automaattisesti työjonossa. Työntekijä näkee työt työjonossa ja kuittaa niitä aloitetuksi ja valmiiksi. Valmiskirjauksella merkitään tilausrivi haluttaessa myös toimitetuksi. Myös tekijän työjono Toinen tapa tilaustyöjonon käyttämiseen on esittää tekijän tilausrivit työjonossa. Tilausriville merkattu tekijä näkee omat työnsä työjonossa ja voi kuitata niitä aloitetuksi ja valmiiksi.

12 Lemonsoft-tilaustyöjono ominaisuudet: (WTP) Sisäänrakennettu ohje Tuotantokoneiden ja koneryhmien määrittely Tilausrivin ohjaaminen työpisteeseen (koneelle) Työn aloittaminen Työn kirjaaminen valmiiksi Valmiskirjaus voi tehdä tilausrivin toimituksenkin Työajan kerääminen Työmääräimen tulostus Toimituslähetteen tulostus Tilausrivin ohjaaminen tekijälle Lemonsoft-tilaustyöjono on osa Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää. Ohjelma ei toimi itsenäisesti, vaan vaatii tuekseen vähintään Lemonsoft-myyntitilaukset.

13 Varastokirjanpito Lemonsoft-varastokirjanpito on varastonhallintaan tarkoitettu ohjelma. Ohjelma soveltuu useille eri toimialoille. Tukku- ja teollisuustoimialojen erityispiirteet on huomioitu. Hallitse varastojasi Lemonsoft-varastokirjanpito palvelee myyntiä, ostoa ja tuotantoa. Perustietoja on runsaasti. Voit määritellä tuotteelle useita toimittajia, joilla jokaisella voi olla oma tuotekoodi. Yksikkökäsittelyssä tuotteella voi olla hintayksikkö, varastoyksikkö, myyntiyksikkö ja ostoyksikkö. Ohjelma tekee yksikkömuunnokset eri yksiköiden välillä automaattisesti. Monivarasto-ominaisuuden avulla voit seurata varastosaldoja useassa varastopaikassa ja eri hyllyillä. Voit liittää tuotteelle useita eri tekstejä ja kuvia. Tuoteryhmät ovat hierarkiset eikä niiden tasojen määrää ole rajattu. Laaja tuoterakennekäsittely Tuoterakennekäsittelyn avulla hoidat valmistettavien tuotteiden valmistuskirjaukset. Tuoterakenne voi myös olla luonteeltaan paketti, jolloin se puretaan tilausriveille automaattisesti. Voit myös määritellä tuoterakenteen konfiguraattoriksi, jolloin rakennat tuoterakenteen myynti- tai tarjousvaiheessa. Kattavat hinnoittelumahdollisuudet Hinnastokäsittely on laaja. Voit perustaa useita eri hinnastoja ja määritellä niille voimassaolopäivät ja asiakkaat, joita hinnasto koskee. Hinnat voivat olla porrastettuja eri määrille. Sopimushintojen lisäksi voit määritellä alennuksia asiakas- tai tuotekohtaisesti. Hintoja voit käsitellä verollisina tai verottomina. Tuote voi kuulua useaan eri hinnastoon. Havainnollistavaa tietoa tuotteista Tuotekeskus kerää tuotteen olennaisen tiedon yhteen näkymään. Näet koska tuotetta on viimeksi myyty ja ostettu. Näet tuoterakenteen lisäksi mihin rakenteisiin tuote kuuluu. Osto- ja myyntihintoja, varastosaldoja sekä varaston arvoa voit selata graafisesti tai lukuina. Näet myös kaikki varastotapahtumat sarja- ja eränumeroineen.

14 Lemonsoft-varastokirjanpito ominaisuudet: (WVA, S3_WVA) Sisäänrakennettu ohje Laajat nimikkeen perustiedot Itse määriteltävät attribuutit Useita toimittajia per nimike Toimittajien koodit (monikoodisuus) Yksiköt ja niiden väliset muunnokset Laajat hinnoittelumahdollisuudet Varastopaikat Hyllypaikat, hyllykartta Useita tekstejä Useita kuvia Toimii webissä olevan kauppapaikan taustajärjestelmänä Soveltuvuus Tuoterakenne Linkit (esim. esitteet, turvatiedot) Perustuotekonfiguraattori (laajennettavissa) Jäljitettävyys (sarja- ja eränumeroseuranta) Hinnastokäsittely, määräporrastus Tuoteryhmäkohtainen ale% asiakkaittain Tuotekeskus, joka kerää asiat havainnollisesti yhteen Varaston kiertonopeus Omakustannushintojen laskenta, myös massana Varastopäiväkirja Varaston arvo, myös takautuvasti Varaston arvon alennus Romutus Inventointiraportit Hälytysraportti Varastotilanne Optimivaraston laskenta Rajapinnat Nimikkeiden tuonti ja vienti Tuoterakenteen ja työvaiheiden tuonti Varastotapahtumat (tulo, otto, inventointi, siirto) WIO WIO IWS_LOG Lemonsoft-varastokirjanpito on osa Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää. Varastokirjanpito toimii itsenäisesti Lemonsoft-peruspaketin kanssa. Yleensä sitä kuitenkin käytetään yhdessä tilaustenkäsittelyn kanssa.

Taloushallinto. Ominaisuuksia:

Taloushallinto. Ominaisuuksia: Taloushallinto Ominaisuuksia: * Kuitin/lähetteen kirjoitus myös A4-tulosteena * Laskun tulostus asiakkaalle mukaan * Integroitu varastonhallintaan (nimikkeiden saldot) * Alennusten laskenta rivistä tai

Lisätiedot

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Online Varasto. Moderni työkalu työn hallintaan

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Online Varasto. Moderni työkalu työn hallintaan Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Online Varasto Moderni työkalu työn hallintaan (Visma Nova) Myyntitilausten keräily ja toimitus Projekti Inventointi Varastosiirrot Varastosta otto Työnohjaus + Laadunvalvonta

Lisätiedot

Tuotanto. www.lemonsoft.fi

Tuotanto. www.lemonsoft.fi Tuotanto Lemonsoft-tuotanto on tuotannon suunnitteluun, ohjaamiseen ja jälkilaskelmiin suunnattu ohjelma. Ohjelma on suunnattu metalli-, muovi-, elektroniikka- ja puuteollisuuteen, mutta toimii muunkin

Lisätiedot

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELYOHJELMAN ESITE

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELYOHJELMAN ESITE ASTERI TILAUSTENKÄSITTELYOHJELMAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi Fax (09) 351 5532 2 ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY Asteri Tilaustenkäsittely on ohjelma yrityksen tilaus/toimitusketjun

Lisätiedot

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työnohjaus. Moderni työkalu työn hallintaan

Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työnohjaus. Moderni työkalu työn hallintaan Visma Liikkuvan työn ratkaisut: Työnohjaus Moderni työkalu työn hallintaan Visma Työnohjaus on selainkäyttöinen ratkaisu töiden ja niiden sisältämien tehtävien hallintaan, aikataulutukseen ja seurantaan.

Lisätiedot

Teamex ja taloushallinto

Teamex ja taloushallinto Tuotantotalous Tuotantotalous Tuoterakenteet, tuoterakenteet, hinnoittelu, tuotantobudjetti telu, Myynti Myynti Tarjoukset, sopimukset, tarjoukset, sopimukset tilaukset tilaukset Tuotanto Tuotanto Kuormitus,

Lisätiedot

Visma Nova 9 Plus -paketti. Ota kaikki hyöty irti uudesta Visma Nova 9 versiosta!

Visma Nova 9 Plus -paketti. Ota kaikki hyöty irti uudesta Visma Nova 9 versiosta! Visma Nova 9 Plus -paketti Ota kaikki hyöty irti uudesta Visma Nova 9 versiosta! Visma Nova 9 lisensointi Visma Nova 9 versioon on toteutettu lisenssien uudelleenpaketointi laajemmiksi kokonaisuuksiksi

Lisätiedot

Toimituksen laskuttaminen erissä

Toimituksen laskuttaminen erissä 1 Toimituksen laskuttaminen erissä Johdanto Laskutus voidaan toimitusprojekteissa sopia monella eri tavalla: Ennakkoon maksetut toimitukset ( esim. nettikauppa), Ennakkomaksu ( käsiraha), ja loppusumma

Lisätiedot

lemonsoft YRITYSOHJELMISTOT LEMONSOFT RATKAISUKUVAUS

lemonsoft YRITYSOHJELMISTOT LEMONSOFT RATKAISUKUVAUS LEMONSOFT RATKAISUKUVAUS Lemonsoft ratkaisukuvaus on tarkoitettu ohjelmiston monipuolisten ominaisuuksien arviointia varten. Ratkaisukuvaus kertoo, mitä kaikkea voitte Lemonsoftin avulla toteuttaa, ohjata

Lisätiedot

Osto- ja myyntiprosessi

Osto- ja myyntiprosessi Osto- ja myyntiprosessi Microsoft Dynamics NAV 1 Harjoitus käy läpi oston ja myynnin perusprosessit Maalitölkit ostetaan ja myydään sellaisenaan eteenpäin = jälleenmyynti Viedään prosessit läpi NAVilla

Lisätiedot

MavaSoft-ohjelmistolla voidaan hoitaa lähes kaikki tarpeet, mitä pk-yrityksellä on. MavaSoft hallitsee uusimmat standardit, SEPA ja Web Services.

MavaSoft-ohjelmistolla voidaan hoitaa lähes kaikki tarpeet, mitä pk-yrityksellä on. MavaSoft hallitsee uusimmat standardit, SEPA ja Web Services. MavaSoft-ohjelmisto MavaSoft-ohjelmistolla voidaan hoitaa lähes kaikki tarpeet, mitä pk-yrityksellä on. MavaSoft hallitsee uusimmat standardit, SEPA ja Web Services. MavaSoft pitää sisällään myynnistä

Lisätiedot

Asiakkuudenhallinta (CRM)

Asiakkuudenhallinta (CRM) Asiakkuudenhallinta (CRM) Lemonsoft-asiakkuudenhallinta on myyntityöhön, markkinointiin ja asiakaspalveluun soveltuva ohjelmisto. Tee, analysoi ja lähetä tarjouksia Tarjouslaskenta on yksi Lemonsoft-asiakkuudenhallinnan

Lisätiedot

Visma Netvisor. Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen. RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet

Visma Netvisor. Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen. RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet Visma Netvisor Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen CRM JA MYYNTI PROJEKTINHALLINTA TYÖAIKA JA KULUT AUTOMATISOITU LASKUTUS RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet

Lisätiedot

Golli-palvelun käyttöohje. Huhtikuu 2016

Golli-palvelun käyttöohje. Huhtikuu 2016 Golli-palvelun käyttöohje Huhtikuu 2016 Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 1.1 Sisäänkirjautuminen Golliin... 3 1.2 Gollin aikakatkaisu... 4 1.3 Gollin selainkäyttöliittymä rakenne ja toiminnot... 4 2 Organisaatio-

Lisätiedot

Laskutus. Linkit. Yleistä. Perustoiminnot. Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus.

Laskutus. Linkit. Yleistä. Perustoiminnot. Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus. Laskutus Laskutussovelluksella hoidetaan tarjousten ja tilausten syöttö ja niiden laskutus. Voit tulostaa jokaisen tilauksen osalta mm. seuraavat asiakirjat: tarjous, tilausvahvistus, lähete, tarrat lähetykselle,

Lisätiedot

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft on toiminnanohjausjärjestelmä, joka on tehty liiketoiminnan hallintaan ja kehittämiseen. Lemonsoftin ominaisuudet ovat muokattavissa vastaamaan eri toimialojen

Lisätiedot

Lemonsoft-ohjelmat: Uusi versio 16.12.2008

Lemonsoft-ohjelmat: Uusi versio 16.12.2008 Lemonsoft yritysohjelmistot VERSIOSAATE 1 (27) Lemonsoft-ohjelmat: Uusi versio 16.12.2008 Olemme julkaisseet Lemonsoft-ohjelmista uuden version. Uuteen versioon on toteutettu lukuisia uusia ominaisuuksia,

Lisätiedot

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft on toiminnanohjausjärjestelmä, joka on tehty liiketoiminnan hallintaan ja kehittämiseen. Lemonsoftin ominaisuudet ovat muokattavissa vastaamaan eri toimialojen

Lisätiedot

Laskutus/myyntireskontra (peruspaketti)

Laskutus/myyntireskontra (peruspaketti) Laskutus/myyntireskontra (peruspaketti) Lemonsoft-peruspaketti sisältää laskutus- ja myyntireskontraohjelmien lisäksi asiakas-, toimittaja-, henkilö- ja nimikerekisterit. Vankka jalusta Lemonsoft-ohjelmille

Lisätiedot

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinnassa on neljän tyyppisiä dokumentteja: Tilaukset, laskut, lähetykset ja hyvityslaskut, Tilaus on ensimmäinen dokumentti, jonka joko ostaja on luonnut

Lisätiedot

YHTEISÖKAUPAN MUUTOKSET Yrityksen perustiedot_verokannat. Yhteisökaupan parametrien muuttaminen:

YHTEISÖKAUPAN MUUTOKSET Yrityksen perustiedot_verokannat. Yhteisökaupan parametrien muuttaminen: YHTEISÖKAUPAN MUUTOKSET 1.1.2010 Yhteisökaupan parametrien muuttaminen: EU-palvelumyynti EU-palveluostot Kolmikantamyynti Yrityksen perustiedot_verokannat Perusta mallikuvan mukainen uusi verokanta EU-palvelumyynti

Lisätiedot

Visma Fivaldi -käsikirja Alennukset/ hinnoittelu

Visma Fivaldi -käsikirja Alennukset/ hinnoittelu Visma Fivaldi -käsikirja Alennukset/ hinnoittelu 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Vasemman laidan painikkeet... 4 3 Myynti (= myyntitilauksien automaattialennukset)... 5 4 Osto (= ostotilauksien automaattialennukset)...

Lisätiedot

Toiminnanohjausjärjestelmien arviointi

Toiminnanohjausjärjestelmien arviointi 1 of 14 27.8.2009 12:44 Toiminnanohjausjärjestelmien arviointi Print Tällä kyselyllä arvioidaan toiminnanohjausjärjestelmien ominaisuuksia pk-yritysten näkökulmasta. Räätälöinnillä tarkoitetaan järjestelmän

Lisätiedot

Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista

Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista Sisältö 1. Luennot ja käsitteet 10 pistettä 2. NAVin käyttö 20 pistettä Läpäisyyn vaaditaan 12 pistettä, joista vähintään 8 on NAVin käytöstä. Luennot ja käsitteet

Lisätiedot

Havainnollista Palkkojen muodostusajo kerää yhteen henkilöt, vakiopalkat, työtunnit, matkalaskut ja mahdollisen ulkopuolisen palkka-aineiston.

Havainnollista Palkkojen muodostusajo kerää yhteen henkilöt, vakiopalkat, työtunnit, matkalaskut ja mahdollisen ulkopuolisen palkka-aineiston. Palkanlaskenta Lemonsoft-palkanlaskenta on joustava ja monipuolinen palkanlaskentaohjelmisto. Ohjelma on toimialavapaa ja se soveltuu mainiosti myös tilitoimistokäyttöön. Havainnollista Palkkojen muodostusajo

Lisätiedot

YRITYS OY DAX-KÄYTTÖOHJE. YRITYS OY Pelletin toimitukset

YRITYS OY DAX-KÄYTTÖOHJE. YRITYS OY Pelletin toimitukset YRITYS OY DAX-KÄYTTÖOHJE YRITYS OY Pelletin toimitukset SISÄLLYSLUETTELO 1 Pakattu pelletti...2 1.1 Lastausohjeiden käsittely...3 1.2 Toimituksen käsittely DAXissa...4 Pakattu pelletti 1 1 Pakattu pelletti

Lisätiedot

Nova-4Field Myyntitilaukset langattomasti. Muista ottaa Nova mukaan

Nova-4Field Myyntitilaukset langattomasti. Muista ottaa Nova mukaan Nova-4Field Myyntitilaukset langattomasti Muista ottaa Nova mukaan Sisältö Nova-4Field... 1 Sisältö... 2 Nova myyjän taskussa... 3 Saavutettavat aikasäästöt... 3 Reaaliaikaisuus... 4 Laskutuskierron nopeutuminen...

Lisätiedot

Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista

Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista Mitä tentissä tulee osata? 50 % arvioinnista Sisältö 1. Luennot ja käsitteet 10 pistettä 2. NAVin käyttö 20 pistettä Läpäisyyn vaaditaan 12 pistettä, joista vähintään 8 on NAVin käytöstä. Luennot ja käsitteet

Lisätiedot

VARASTOINTI / INVENTOINTI

VARASTOINTI / INVENTOINTI 12.09.07 1 VARASTOINTI / INVENTOINTI INVENTOINNIN YLEINEN KULKU: 1) Luodaan inventointipohja ennen fyysisen inventoinnin aloittamista. Käytännössä inventoinnin vaatima aika ratkaisee inventointipohjan

Lisätiedot

Dafo Versio 10. Käyttöohje

Dafo Versio 10. Käyttöohje 6 Ostotilausjärjestelmää käytetään ulkopuolisille toimittajille tehtävien tilausten käsittelemiseen. Ostojen käsittelyn rungon muodostavat tilausten syöttö ja tavaran saapumisen kirjaus. Näiden lisäksi

Lisätiedot

OHJE BE ONLINE VERKKOKAUPPAAN

OHJE BE ONLINE VERKKOKAUPPAAN OHJE BE ONLINE VERKKOKAUPPAAN BE Online on verkkokauppa, joka antaa mahdollisuuden BE Groupin asiakkaille syöttää ostotilauksen suoraan BE Groupin Dynamics AX järjestelmään ja kysellä tilauksen tilaa.

Lisätiedot

ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMA Sähköinen laskutus, Finvoice

ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMA Sähköinen laskutus, Finvoice ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMA Sähköinen laskutus, Finvoice Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi 2 ASTERI LÄHETELASKUTUS Asteri Lähetelaskutus on Asteri Laskutus-ohjelman lisäosa.

Lisätiedot

ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMAN ESITE

ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMAN ESITE ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi Fax (09) 351 5532 2 ASTERI LÄHETELASKUTUS Asteri Lähetelaskutus on Asteri Laskutus-ohjelman lisäosa.

Lisätiedot

Varastohotellin käyttöohjeet Voit halutessasi vaihtaa kieltä 2. Lisää käyttäjätunnus 3. Lisää salasana 4.

Varastohotellin käyttöohjeet Voit halutessasi vaihtaa kieltä 2. Lisää käyttäjätunnus 3. Lisää salasana 4. Varastohotellin käyttöohjeet www.varastohotelli.fi 1. Voit halutessasi vaihtaa kieltä 2. Lisää käyttäjätunnus 3. Lisää salasana 4. Paina Kirjaudu Tuotteiden haku ja tilauksen teko Voit hakea tuotteita

Lisätiedot

Liittymät muihin järjestelmiin

Liittymät muihin järjestelmiin Infocloud ERP Taloushallinto Järjestelmään sisältyy tyypillisen PK-yrityksen tarvitsemat taloushallinnon toiminnot palkanlaskentaa lukuun ottamatta Myyntilaskujen lähetys operaattorin kautta Finvoice-muodossa

Lisätiedot

Pankkitositteen tietojen kohdentaminen

Pankkitositteen tietojen kohdentaminen 1 Pankkitositteen tietojen kohdentaminen Johdanto Pankkitapahtumien (tiliotteen) tietojen linkitys kirjanpitoon (maksutapahtumien kohdistus laskuihin) voi joskus olla työlästä (jos maksutapahtuman tiedot

Lisätiedot

SmartShip lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org

SmartShip lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org SmartShip lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org Sisällysluettelo Yleistä...3 Asennus... 4 Asetukset... 4 Unifaun API...5 Päivittäminen versiosta 1.X.X versioon 2.X.X... 6 Toimitustavat... 7

Lisätiedot

Timanttiset-verkkokauppa, ohje

Timanttiset-verkkokauppa, ohje Timanttiset-verkkokauppa, ohje Sisältö 1. Tuotteen ostaminen (kuluttaja)... 2 2. Osuuskunnan rooli tilausprosessissa... 6 3. Kauppiaan rooli tilausprosessissa... 7 Verkkokauppalähetteen ja -laskutuksen

Lisätiedot

Muutosluettelo versioon Korjattu ongelma, jossa kaikki laskujen liitteet eivät lähteneet Apixin kautta.

Muutosluettelo versioon Korjattu ongelma, jossa kaikki laskujen liitteet eivät lähteneet Apixin kautta. Sivu 1 / 5 2.0.9.1 Asiakirjat Korjattu kirjoitusvirhe Asiakirjaryhmien-hallinnasta. Kassa Paranneltu kassan toimintaa maksettaessa kortilla. Laskutus ja myyntireskontra Korjattu ongelma, jossa kaikki laskujen

Lisätiedot

Balanssi laskutus Oikeudet muutoksiin pidätetään. 18.2.2009 1/6

Balanssi laskutus Oikeudet muutoksiin pidätetään. 18.2.2009 1/6 18.2.2009 1/6 Balanssista on kaksi erilaista laskutusohjelmatuotetta, Balanssi Easy laskutus ja Balanssi laskutus. Alla olevassa taulukossa on tuotteiden ominaisuudet ja eroavaisuudet. Merkkien selitykset:

Lisätiedot

SmartShip lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org

SmartShip lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org SmartShip lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org Sisällysluettelo Yleistä...3 Asennus... 4 Asetukset... 4 Unifaun API...5 Toimitustavat... 6 Tilauksen käsittely...7 SmartShip Connect...8 SmartShip

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE SISÄLLYSLUETTELO KIRJAUTUMINEN JÄRJESTELMÄÄN...2 JÄLKITOIMITUSKÄSITTELY...8 TUOTTEEN ETSIMINEN TILAUSTA TEHDESSÄ...9

KÄYTTÖOHJE SISÄLLYSLUETTELO KIRJAUTUMINEN JÄRJESTELMÄÄN...2 JÄLKITOIMITUSKÄSITTELY...8 TUOTTEEN ETSIMINEN TILAUSTA TEHDESSÄ...9 1 / 18 KÄYTTÖOHJE SISÄLLYSLUETTELO KIRJAUTUMINEN JÄRJESTELMÄÄN...2 JÄLKITOIMITUSKÄSITTELY...8 TUOTTEEN ETSIMINEN TILAUSTA TEHDESSÄ...9 ETSIMINEN TUOTTEEN LYHENTEEN AVULLA...9 ETSIMINEN TUOTEKOODIN OSAN

Lisätiedot

Case Fysioline LIIKUNTA KUNTOUTUS FARMASIA WRANGE VUOTUISET KULJETUSMÄÄRÄT Tuonti Eurooppa Tuonti Kaukoitä ja USA 250 lähetystä (1 lava 13,6 lvm) 60 teu Kerättyjä rivejä 80 000 Lähetettyjä tilauksia 27

Lisätiedot

Adobe -määrälisensointi

Adobe -määrälisensointi Adobe -määrälisensointi VIP-jälleenmyyjäkonsolin käyttöopas Value Incentive Plan -ohjelmalle (VIP) Versio 3.1 syyskuu 12, 2013 Voimassa 15.8.2013 lähtien Sisältö Mikä on VIP-jälleenmyyjäkonsoli?... 4 Aloitus...

Lisätiedot

Markkinoinnin logistiikka

Markkinoinnin logistiikka Markkinoinnin logistiikka LogisticService-palvelu Merja Munkki LogisticService palvelukonsepti» LogisticService konsepti on ulkoistettu ratkaisu yritysten ja yhteisöjen markkinointilogistiikkaan sekä muun

Lisätiedot

PALAUTUKSEN PERUSTOIMINNALLISUUDEN KUVAUS

PALAUTUKSEN PERUSTOIMINNALLISUUDEN KUVAUS PALAUTUKSEN PERUSTOIMINNALLISUUDEN KUVAUS Palautuksen tekemiseen liittyvät seuraavat vaiheet: Sovi asiakkaan kanssa tuotteen palautuksesta haluamallasi tavalla Varmista, että asiakkaan sähköpostiosoite

Lisätiedot

Varasto. Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi

Varasto. Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi Varasto Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1. Varasto-oletusten läpikäynti...3 1.1 Varastopaikat...4 2 Varastotapahtumien syöttö jo käytössä olevaan Ecomin ohjelmistoon...4

Lisätiedot

OMA ESITE SISÄLLYSLUETTELO

OMA ESITE SISÄLLYSLUETTELO OHJEET SISÄLLYSLUETTELO KÄYTTÖÖNOTTO JA JAKAMINEN... 3 Nimeä Oma Esitteesi... 4 Jakaminen sähköpostitse... 5 Jakaminen blogissa... 6 ASIAKKAAN TILAUKSET... 7 OMA ESITE -TILAUSTEN KÄSITTELY... 8 Esimerkkitilaus

Lisätiedot

RFID LOGISTIIKASSA. Logistiikka 2013, Tampere 17. - 19.2013 Asko Puoliväli

RFID LOGISTIIKASSA. Logistiikka 2013, Tampere 17. - 19.2013 Asko Puoliväli RFID LOGISTIIKASSA Logistiikka 2013, Tampere 17. - 19.2013 Asko Puoliväli Sisältö Tilaaminen RFID:n avulla Tilauksen automaattinen vastaanottokuittaus RFID sisälogistiikassa RFID lähettämössä Lavan tunnistus

Lisätiedot

Tuoteluettelo. Kauppakatu 9 Puh / Fax E-mail Kotisivu 26100 Rauma (02) 823 9558 avita@aviste.fi www.aviste.fi

Tuoteluettelo. Kauppakatu 9 Puh / Fax E-mail Kotisivu 26100 Rauma (02) 823 9558 avita@aviste.fi www.aviste.fi Tuoteluettelo AVISTE OY on suomalainen ohjelmistotalo. Erikoisalaamme ovat taloushallinnon ja oppilashallinnon ohjelmistot sekä toimialakohtaiset erikoisohjelmistot. Ohjelmistojemme yhteispiirteinä on

Lisätiedot

Haluatko tehdä vähemmän työtä, mutta myydä enemmän? Voiko se olla mahdollista? Kyllä voi. Verkkokaupalla laajennat markkina-aluettasi ja asiakaskuntaasi rajattomasti, hetkessä! Verkkokaupan perustaminen

Lisätiedot

UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10

UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10 Plusseminaari 15.11.2012 UUDET OMINAISUUDET ECONET PRO VERSIO 7.10 Page 1 ASP Uuden yrityksen perustaminen Asetusten kopiointi valitusta yrityksestä Aikaisemmin samasta kannasta kuin mistä otettiin käyttäjien

Lisätiedot

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY Windows-ohjelma. Vuosipäivitys 5.10.2006

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY Windows-ohjelma. Vuosipäivitys 5.10.2006 ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY Windows-ohjelma Vuosipäivitys 5.10.2006 Atsoft Oy Mäkinen Malminkaari 21 B Puh. (09)350 7530 Päivystykset: 0400 316 088, 0400 505 596 00700 Helsinki Fax. (09) 351 5532 0500 703

Lisätiedot

Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi. Käsikirja

Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi. Käsikirja Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi Käsikirja Oppaan päiväys: 10.4.2013. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin

Lisätiedot

Ostolaskujen haku Netvisorista

Ostolaskujen haku Netvisorista Ostolaskujen haku Netvisorista Päiväys: 9.4.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Sisällysluettelo 1 ValueFrameen tehtävät määritykset... 3 1.1 1.2 1.3 1.4 2 Yleiset ValueFrame-määritykset... 3 Osaprojektien

Lisätiedot

Prinetti lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org

Prinetti lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org Prinetti lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org Sisällysluettelo Yleistä...3 Asennus...4 Asetukset...4 Toimitustavat...4 Tilauksen käsittely...5 Huomioitavaa...6 Kirje toimitustapa...6 SmartPost

Lisätiedot

Paikoillenne, valmiit, lähetetty!

Paikoillenne, valmiit, lähetetty! Paikoillenne, valmiit, lähetetty! Toimitusketjun hallinta Logistiikka ei ole pelkästään tavaran siirtämistä ja säilyttämistä, vaan se on keskeinen osa laadukasta palvelua ja tehokasta toimitusketjua Logistiikkayritysten

Lisätiedot

Paketoidut toiminnanohjausratkaisut projektiorganisaatioille. Jan Malmström Mepco Oy

Paketoidut toiminnanohjausratkaisut projektiorganisaatioille. Jan Malmström Mepco Oy Paketoidut toiminnanohjausratkaisut projektiorganisaatioille Jan Malmström Mepco Oy Projektiorganisaatioiden haasteita Investoinnin myyminen johdolle ja johdon sitoutuminen Organisaation totuttujen toimintamallien

Lisätiedot

Kauppa se on joka kannattaa

Kauppa se on joka kannattaa 1 Kauppa se on joka kannattaa Verkkokauppabisnes on houkuttelevaa. Lähtökohdat liiketoiminnan aloittamiseen ovat moninaiset - ja näin ollen myös verkkokauppiaiden joukko on monenkirjava. On intohimoyrittäjää,

Lisätiedot

Harjoitus Nimikekulujen kirjaaminen (sekä osto- ja myyntiprosessin kertaus)

Harjoitus Nimikekulujen kirjaaminen (sekä osto- ja myyntiprosessin kertaus) HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu NAV harjoitus 1 (6) Harjoitus Nimikekulujen kirjaaminen (sekä osto- ja myyntiprosessin kertaus) Tehtävä voidaan suorittaa itsenäisenä. Aiemmat harjoitukset, joiden osaamista

Lisätiedot

Enterprise by Hansaworld Käyttöopas

Enterprise by Hansaworld Käyttöopas Enterprise by Hansaworld Käyttöopas Pöllänen, Marko 2016 P2P Laurea-ammattikorkeakoulu Yksikkö Käyttöopas Enterprise by Hansaworld Marko Pöllänen P2P, Liiketalous Käyttöopas Lokakuu, 2016 Sisällys 1 Johdanto...

Lisätiedot

Hankinnan kokonaisjärjestelmä Ariba OPn Toimittajille. Supplier Enablement

Hankinnan kokonaisjärjestelmä Ariba OPn Toimittajille. Supplier Enablement Hankinnan kokonaisjärjestelmä Ariba OPn Toimittajille Supplier Enablement OPn tavoite - Ei maksua ilman tilausta 2 Hankintojen oikeellisuuden selvittäminen jälkikäteen, laskujen hyväksynnän kautta, muutetaan

Lisätiedot

Lemonsoft yritysohjelmistot VERSIOSAATE 1 (23) Asennuksessa huomioitavaa (tekninen)

Lemonsoft yritysohjelmistot VERSIOSAATE 1 (23) Asennuksessa huomioitavaa (tekninen) Lemonsoft yritysohjelmistot VERSIOSAATE 1 (23) Lemonsoft-ohjelmat: ohjelmat: R-versio Olemme julkaisseet Lemonsoft-ohjelmista uuden version. Uuteen versioon on toteutettu lukuisia uusia ominaisuuksia,

Lisätiedot

Yrityksen sähköisen sanomaliikenteen automatisointi

Yrityksen sähköisen sanomaliikenteen automatisointi Yrityksen sähköisen sanomaliikenteen automatisointi Digi Roadshow 20.4.2015 OneWay Sanomanvälitys Oy Jukka Sippola OneWay Sanomanvälitys Oy / Rauhala Yhtiöt Oy OneWay Sanomanvälitys Oy Perustettu 1.1.2013

Lisätiedot

adminetin vastaavat tuotteet

adminetin vastaavat tuotteet adminetin vastaavat tuotteet Edullisimman tuotteen löytäminen eri valmistajien vaihtoehdoista on helppoa vastaavien tuotteiden avulla. Adminetin vastaavien tuotteiden rekisterillä saatte merkittävää kilpailuetua

Lisätiedot

Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus

Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus Vakiovastaus Ohjeen päiväys: 30.3.2011 1 Käännetyn alv:n käsittely...1 1.1 Johdanto... 1 1.2 Tilikartta... 1 1.3 Asiakaskortisto... 2 1.4 Myyntitilaukset...

Lisätiedot

RockID-varastonhallintajärjestelmän käyttöohje. v. 1.0

RockID-varastonhallintajärjestelmän käyttöohje. v. 1.0 RockID-varastonhallintajärjestelmän käyttöohje v. 1.0 Yleistä Rockstar lukijakäyttöliittymä Tuotteiden lukeminen lähtevään tilaukseen Tilaukseen kuulumattomat tuotteet Tuotteiden lukeminen tilauksesta

Lisätiedot

Supply Chain Module 1

Supply Chain Module 1 2.5.2016 Supply Chain Module 1 1. Määritelmä 2. Kuinka vähittäiskaupan ketju toimii? 3. Mitä toimenpiteitä teet kaupassa? 3.1. Perusvarastonvalvonta/ Check-in ja Check-out toiminnot (Vastaanotto ja Palautukset)

Lisätiedot

SEJO OY VERKKOKAUPAN OHJEET: Tässä linkki verkkokauppamme sivustolle http://verkkokauppa.sejo.fi/ Olet saanut sähköpostilla käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla pääset kirjautumaan verkkokauppaamme.

Lisätiedot

Tämän ohjeen avulla opastetaan käyttäjää aloittamaan PlanWebin käyttö. Lue ohjeet huolellisesti läpi ennen käytön aloittamista.

Tämän ohjeen avulla opastetaan käyttäjää aloittamaan PlanWebin käyttö. Lue ohjeet huolellisesti läpi ennen käytön aloittamista. Sivu 1(6) 1. YLEISTÄ Tämän ohjeen avulla opastetaan käyttäjää aloittamaan PlanWebin käyttö. Lue ohjeet huolellisesti läpi ennen käytön aloittamista. 1.1 Mikä on PlanWeb PlanWeb on Planmecan/Planmedin (myöhemmin

Lisätiedot

Logistiikkapalvelu. uusia työkaluja markkinointiin

Logistiikkapalvelu. uusia työkaluja markkinointiin Logistiikkapalvelu uusia työkaluja markkinointiin Mistä on kyse? I-printin logistiikkapalvelu tarjoaa käyttöösi seuraavat ratkaisut: Markkinointimateriaalien varastointi Pakkaus- ja postitustyöt Graafisten

Lisätiedot

Pulmaton Tiina Sjölund. Materiaalivirrat ja digitalisaation hyödyntaminen

Pulmaton Tiina Sjölund. Materiaalivirrat ja digitalisaation hyödyntaminen Tiina Sjölund Materiaalivirrat ja digitalisaation hyödyntaminen 3.10.2018 Digitalisaatio käytännössä eli Pienen alumiinijohteen matka maapallon ympäri Perustettu 2012 Räätälöityjä ratkaisuja pk-sektorille

Lisätiedot

Missä mennään ja mitä on tulossa

Missä mennään ja mitä on tulossa Verkkolaskutus: Missä mennään ja mitä on tulossa Tampereen kaupunki 1 Tampereen kaupunki: verkkolaskutus käyttöön Tampereen kaupungin ostolaskut Verkkolaskujen vastaanotto, nykytila Miten Tampereen kaupungille

Lisätiedot

Digiajan menestyksekäs toimitusketju / Expak Materiaalivirtojen ohjaus ja optimointi Caset - Vilpe Oy, Airam Electric Oy Ab

Digiajan menestyksekäs toimitusketju / Expak Materiaalivirtojen ohjaus ja optimointi Caset - Vilpe Oy, Airam Electric Oy Ab Etelä Digiajan menestyksekäs toimitusketju 24.10.2018 / Expak Materiaalivirtojen ohjaus ja optimointi Caset - Vilpe Oy, Airam Electric Oy Ab Expak Systems Oy Tommi Hyyrynen WWW.EXPAK.FI Suomen Osto- ja

Lisätiedot

SmartShip lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org

SmartShip lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org SmartShip lisäosa WooCommerce alustalle (c) Webbisivut.org Sisällysluettelo Yleistä...3 Asennus... 4 Asetukset... 4 Päivittäminen versiosta 1.X.X versioon 2.X.X... 4 Toimitustavat... 5 Tilauksen käsittely...6

Lisätiedot

Visma Fivaldi Siirry sähköisyyteen sinulle sopivalla tavalla

Visma Fivaldi Siirry sähköisyyteen sinulle sopivalla tavalla Visma Fivaldi Siirry sähköisyyteen sinulle sopivalla tavalla Visma Fivaldi 20 vuotta kasvu 30 % vuonna 2017 30 000 käyttäjää 5 600 yritystä, joista 550 4500 61 000 tilitoimistoa tilitoimiston sähköistä

Lisätiedot

SEJO OY VERKKOKAUPAN OHJEET: Tässä linkki verkkokauppamme sivustolle

SEJO OY VERKKOKAUPAN OHJEET: Tässä linkki verkkokauppamme sivustolle SEJO OY VERKKOKAUPAN OHJEET: Tässä linkki verkkokauppamme sivustolle http://verkkokauppa.sejo.fi/ Voit selailla verkkokauppamme tuotteita ilman kirjautumista, mutta tilaamiseen tarvitset omat tunnukset.

Lisätiedot

Tradeplace käyttöohje

Tradeplace käyttöohje Tradeplace käyttöohje Aihealueet Electrolux B2B portaali Toiminnot ja hyödyt Päävalikko Tuotetiedot 1. Navigointi 2. Tuotelistaus 3. Tuotetiedot 4. Tuotehaku Tilauksen tekeminen 1. Normaali tilausflow

Lisätiedot

Entrust SSL-sertifikaattien hallinta

Entrust SSL-sertifikaattien hallinta Entrust SSL-sertifikaattien hallinta Eri hallintamallien hyödyt: Non-Pooling SSL Enterprise Portal SSL Enterprise Portal tuki@ssl-apua.fi Puh. 020 764 1020 Me turvaamme verkkoliikennettä Entrust Non-Pooling

Lisätiedot

ehdot 12.1 Toimitus- Yhteystiedot: Gyproc myyntiryhmä: Tilaukset ja toimitukset Tekninen palvelu ORDER

ehdot 12.1 Toimitus- Yhteystiedot: Gyproc myyntiryhmä: Tilaukset ja toimitukset Tekninen palvelu ORDER Yhteystiedot: Gyproc myyntiryhmä: Gyproc-tuotteet Myyntijohtaja: Jan Rokama, puh: 0400 534 357 Myyntipäällikkö: Markku Itänen, puh: 040 754 2794 Aluemyyntipäälliköt: Etelä-Suomi: Marko Alho, puh: 044 735

Lisätiedot

LAATUKÄSIKIRJA SFS-EN ISO 9001:2000

LAATUKÄSIKIRJA SFS-EN ISO 9001:2000 LAATUKÄSIKIRJA SFS-EN ISO 9001:2000 LAATUPOLITIIKKA Puutyöliike Pekka Väre Ky:n liiketoiminnan kehittyminen ja jatkuvuus varmistetaan koko henkilökunnan yhdessä omaksumien toimintaperiaatteiden ja yrityksessä

Lisätiedot

Myyntitilaus -tiedoston kuvaus

Myyntitilaus -tiedoston kuvaus Myyntitilaus -tiedoston kuvaus Konekielinen myyntitilaustiedosto sisältää omina tietueinaan myyntitilausotsikon, toimituserän ja tilausrivin tiedot Yksi myyntitilaus voi sisältää useita toimituseriä ja

Lisätiedot

NTG Kuvapankissa yhdistyvät kuvagallerian ja verkkokaupan toiminnot. NTG Kuvapankki soveltuu samanaikaisesti sekä kuluttaja- että tukkukauppaan.

NTG Kuvapankissa yhdistyvät kuvagallerian ja verkkokaupan toiminnot. NTG Kuvapankki soveltuu samanaikaisesti sekä kuluttaja- että tukkukauppaan. NTG Kuvapankki NTG Kuvapankissa yhdistyvät kuvagallerian ja verkkokaupan toiminnot. NTG Kuvapankki soveltuu samanaikaisesti sekä kuluttaja- että tukkukauppaan. NTG Kuvapankki muodostuu loppukäyttäjälle

Lisätiedot

Johdanto. Myyntilaskusta maksun kirjaukseen. Laskun luominen

Johdanto. Myyntilaskusta maksun kirjaukseen. Laskun luominen 1 Johdanto Odoo ssa on mahdollista tehdä laskujen teko ja kirjaus usealla eri tavalla, joten käyttäjä voi valita oman yritykset toimintaan parhaiten sopivan menetelmän. Myyntilaskusta maksun kirjaukseen

Lisätiedot

VIENET JULKAISUJÄRJESTELMÄLLÄ TOTEUTETTUJEN INTERNET-SIVUJEN YLLÄPITO-OHJE

VIENET JULKAISUJÄRJESTELMÄLLÄ TOTEUTETTUJEN INTERNET-SIVUJEN YLLÄPITO-OHJE VIENET JULKAISUJÄRJESTELMÄLLÄ TOTEUTETTUJEN INTERNET-SIVUJEN YLLÄPITO-OHJE JULKAISUJÄRJESTELMÄÄN KIRJAUTUMINEN. Osoitekenttään kirjoitetaan www.domain.fi/admin. Kirjoita käyttäjätunnus: xxxxxx. Salasana:

Lisätiedot

Visma NovaSDK 2.0. Muutokset NovaSDK.WarehouseMgmtLibrary / Varasto - Korjattu measurements (mitat) kentän toiminta.

Visma NovaSDK 2.0. Muutokset NovaSDK.WarehouseMgmtLibrary / Varasto - Korjattu measurements (mitat) kentän toiminta. Nova SDK2.0 Readme 1 (8) Visma NovaSDK 2.0 Tämä dokumentti sisältää Nova SDK:n muutoshistorian. Muutokset 18.04.2012 - Tilauksen tallennus tekee merkinnät MT:n tietueen tapahtumiin. Tietueen tapahtumiin

Lisätiedot

AutoFutur/KoneFutur lisäohje

AutoFutur/KoneFutur lisäohje Örumin 6-numeroisten tuoteryhmien käyttöönotto Yleistä Örumilla on tähän mennessä ollut käytössään 3-numeroiset alennusryhmät ja 6-numeroiset seurantaryhmät. Useimmille käyttäjille on riittänyt että ohjelmaan

Lisätiedot

Koti kaapan5iesa w. Tekninen palvelukeskus VARASTO-OHJEET

Koti kaapan5iesa w. Tekninen palvelukeskus VARASTO-OHJEET Koti kaapan5iesa w Tekninen palvelukeskus VARASTO-OHJEET 1 (5) Sisällysluettelo: VISIO...2 1. VARASTOT...2 2. RAHOITUS...2 3. VARASTOINTI...3 4. VARASTOHANKI NNAT...3 5. VASTAANOTTO... 3 6. VARASTOSTA

Lisätiedot

Jotta tuotelaskutusta voidaan käyttää, tulee lippukunnan perustiedoissa olla tuotemyynnin tilitiedot ja sähköposti merkattuna.

Jotta tuotelaskutusta voidaan käyttää, tulee lippukunnan perustiedoissa olla tuotemyynnin tilitiedot ja sähköposti merkattuna. 18.5.2017 vj Oikeus: lippukunnanjohtaja taloudenhoitaja KEVYT TUOTEPALIKKA Kevyt tuotepalikka on luotu organisaatioille avuksi erilaisten tuotteiden ja palveluiden laskuttamista varten. Se ei ole tilausjärjestelmä,

Lisätiedot

TALOUSHALLINTO, JOKA YMMÄRTÄÄ PROJEKTILIIKETOIMINTAA

TALOUSHALLINTO, JOKA YMMÄRTÄÄ PROJEKTILIIKETOIMINTAA TALOUSHALLINTO, JOKA YMMÄRTÄÄ PROJEKTILIIKETOIMINTAA ENEMMÄN AIKAA TYÖLLE, JOLLA ON MERKITYSTÄ Tiimien erilaiset toimintatavat ja tiedon tarpeet aiheuttavat usein turhaa selvittelytyötä ja samaa tietoa

Lisätiedot

ATLAS- laskutusohjelma optio, Ryhmälaskutus

ATLAS- laskutusohjelma optio, Ryhmälaskutus ATLAS- laskutusohjelma optio, Ryhmälaskutus 1 YLEISTÄ Ryhmälaskutuksessa voidaan valita asiakastyyppi ja tuote tai palvelu sekä määrä, jota ryhmään kuuluvilta asiakkailta laskutetaan. Tyypillisesti käytetään

Lisätiedot

TIETOTOIMISTO.FI Projekti

TIETOTOIMISTO.FI Projekti TIETOTOIMISTO.FI Projekti Ohjelmiston esittely TIETOTOIMISTO.FI - Projekti on insinööri- ja suunnittelutoimistoille räätälöity selaimella käytettävä ohjelmisto tuntikirjaukseen, projektiseurantaan ja laskutukseen.

Lisätiedot

Asiakkaiden maksujen kirjaaminen

Asiakkaiden maksujen kirjaaminen 1 Asiakkaiden maksujen kirjaaminen Odoo ssa maksusuoritus voi joko olla linkattu laskuun, tai se voidaan luoda ( tai tuoda toisesta järjestelmästä) itsenäisenä tietona ja kohdistaa laskuun myöhemmässä

Lisätiedot

Ecom hinnastopalvelu LV-, Ilma- ja Kylmäala

Ecom hinnastopalvelu LV-, Ilma- ja Kylmäala Ecom hinnastopalvelu LV-, Ilma- ja Kylmäala 2013 2013 -merkistä tunnistat uudet ominaisuudet Tuote- ja hintatietojen päivitys Ecom OVeTista Ecom Ovet hinnastopalvelu on tehty palvelemaan Ecomin LVI-, Kylmä-

Lisätiedot

Aikaleimatieto on tullut pakolliseksi verottajalle lähetettäviin sähköisiin ilmoituksiin syyskuun 2017 alusta lukien.

Aikaleimatieto on tullut pakolliseksi verottajalle lähetettäviin sähköisiin ilmoituksiin syyskuun 2017 alusta lukien. Sivu 1 Oscar Tisma Versio 8.2 YLEISTÄ Verottajalle lähetettäviin aineistoihin muutoksia Aikaleimatieto on tullut pakolliseksi verottajalle lähetettäviin sähköisiin ilmoituksiin syyskuun 2017 alusta lukien.

Lisätiedot

25 RAPORTOINTI. 25.1 Raporttigeneraattori. Dafo Versio 10 RAPORTOINTI. Käyttöohje

25 RAPORTOINTI. 25.1 Raporttigeneraattori. Dafo Versio 10 RAPORTOINTI. Käyttöohje 25 Dafon raportointiosajärjestelmä on työväline sekä nopeisiin AD HOC-kyselyihin, että pidemmän aikavälin tulosraportointiin. Järjestelmä jakaantuu näin ollen myös kahteen erilliseen osajärjestelmään.

Lisätiedot

Myyntitilausrivin kuvaus

Myyntitilausrivin kuvaus Myyntitilausrivin kuvaus Konekielinen myyntitilaustiedosto sisältää omina tietueinaan myyntitilausotsikon, toimituserän ja tilausrivin tiedot. Yksi myyntitilaus voi sisältää useita toimituseriä ja toimituserä

Lisätiedot

Visma Fivaldi -käsikirja Asiakaskohtaiset hinnat

Visma Fivaldi -käsikirja Asiakaskohtaiset hinnat Visma Fivaldi -käsikirja Asiakaskohtaiset hinnat 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Ylävalikko... 4 3 Vasemman laidan painikkeet... 5 4 Erikoishinnoittelut ruutu... 6 5 Raportit... 12 1 Yleistä Fivaldi Asiakaskohtaiset

Lisätiedot

Yritys. Liikevaihto vuonna milj eur. Vuonna 2012 lv oli 26.9 milj. eur

Yritys. Liikevaihto vuonna milj eur. Vuonna 2012 lv oli 26.9 milj. eur Yritys Airamin historia alkaa vuodesta 1921 jolloin perustettiin Suomen Sähkölampputehdas Oy. Nimen alkuperästä on eri teorioita: Osram, Tungsram, ram-pääte kun raaka-aineena Volfram ai, ram vaiko naisten

Lisätiedot

Varastossa kaikki hyvin vai onko?

Varastossa kaikki hyvin vai onko? Varastossa kaikki hyvin vai onko? Done Software Solutions Oy Arto Pellonpää Done Software Solutions Oy Revenio Group Oyj 2013 liikevaihto 25,4 MEUR henkilöstö lähes 300 listattu NASDAQ OMX Helsingin Pörssissä

Lisätiedot