Asiakaspalveluratkaisun kilpailutus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Asiakaspalveluratkaisun kilpailutus"

Transkriptio

1 Asiakaspalveluratkaisun kilpailutus Toimittajien klo mennessä saapuneet kysymykset ja Opetushallituksen vastaukset kysymyksiin. Kysymykset ja vastaukset Kysymys 1. Mistä saamme tarjouspyynnön liitteet? Ne saa pyynnöstä Opetushallituksen kirjaamosta (kirjaamo at oph.fi). Kysymys 2. Pitääkö tarjouspyyntöprosessiin ilmoittautua vielä erikseen vai voimmeko vain lähettää vastauksemme tarjouspyyntöön määräaikaan mennessä? Ei tarvitse ilmoittautua erikseen, vaan riittää, että toimitatte vastauksen määräaikaan mennessä. Kysymys 3. HILMAsta löytyy service desk -järjestelmän tarjouspyynnön keskeytysilmoitus. Onko tarjouspyyntö vielä voimassa? Asiakaspalveluratkaisun service desk -järjestelmän hankinnan EU-hankintailmoitus on voimassa. Kansallinen hankintailmoitus on keskeytetty. Kysymys 4. Voiko liitetiedostot, jotka pitää täyttää, saada Word-/excel -muodossa? Kyllä voi, kirjaamo toimittaa tiedostot ko. muodossa. Kysymys 5. Onko olemassa arvioita käyttäjien kokonaismääristä? Mikä on palvelupyyntöjen käsittelyyn osallistuvien henkilöiden kokonaismäärä? Mikä on halua pyytävien henkilöiden ja omien pyyntöjen edistymistä seuraavien henkilöiden kokonaismäärä? Palvelupyyntöjen käsittelyyn osallistuvien henkilöiden kokonaismäärä on 1. vaiheessa noin 30. Arvioikaa hinta tarjouspyynnössä ja hinnoittelulomakkeella mainittujen eri käyttäjämäärien avulla. Kysymys 6. Edustamamme ratkaisu perustuu yksinomaan nimettyjen käyttäjien lisensointiin. Onko mahdollista antaa vain nimettyihin käyttäjiin perustuva hinnoittelu eikä ollenkaan samanaikaisiin käyttäjiin perustuvaa hintaa? Kyllä. Kysymys 7. Edustamamme ratkaisu perustuu kansainväliseen SaaS-palvelutuotteeseen, jonka käyttö edellyttää palveluntarjoajan lisenssiehtojen hyväksyntää heidän ja Opetushallituksen keskinäisellä sopimuksella. Tästä pitää sopia sopimuksella. Kysymys 8. Hankinnan aikataulu vaikuttaa melko tiukalta. Käytännössä päätös pitää syntyä parissa päivässä ja toimituksen tulisi tapahtua välittömästi sopimuksen allekirjoituksen jälkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki vaatimusluettelon ominaisuudet pitäisi olla valmiina sopimuksentekohetkellä. Onko toimitusta mahdollista vaiheistaa millään tavalla? Esim. perusjärjestelmän toimitus heti ja OPH:n vaatimusten aiheuttamat muutokset (esim. integraatiot, vaatimus 8.1) myöhemmin. Vai täytyykö kaikkien vaatimusluettelon vaatimusten olla täytettynä sopimuksen allekirjoitushetkellä?

2 Asiasta sovitaan valitun toimittajan kanssa sopimusneuvotteluissa. Kysymys 9. Tarjouspyynnön luku 2.5. Mitkä ovat sovelluspalvelun ja tukipalvelun määritelmät ja miten ne on rajattu? Ei ole määritelty. Toimittaja kuvaa tarjoamansa ratkaisun tarjouksessa. Kysymys 10. Jos tarjouspyynnön liitteiden (esim. toimintaympäristön kuvaus vs. vaatimusluettelo) välillä on ristiriitaisuuksia, mikä on tulkintajärjestys? Vaatimusluettelossa (liite 2) kuvataan pakolliset vaatimukset. Toimintaympäristön kuvaus (liite 1) toimii ainoastaan tausta-aineistona. Kysymys 11. Sisältyykö tarjouspyyntöön liittymien toteutus asiointitiliin? Ko. integraatio ei ole pakollinen vaatimus, mutta voi toteutua myöhemmin. Kysymys 12. Mikä merkitys on liitteinä olevalla viitearkkitehtuurin kuvauksella, jos service desk -ratkaisu tarjotaan palveluna? Se toimii tausta-aineistona. Kysymys 13. Vaatimusluettelon kohta 1.3 Voiko asiakas päivittää tietoja itse, tarvitaanko aina virkailijan osallistuminen? Asiakas voi päivittää omia yhteystietojana asiointitilin kautta. Päivitetyt asiakastiedot voidaan mahdollisesti siirtää service desk --järjestelmään. Kysymys 14. Vaatimusluettelon kohta 1.4 Mitä ovat muut kuin asiakkaan itsensä ilmoittavat tiedot, joita ei siirretä? Esim. virkailijan/käsittelijän tekemät organisaation sisäiseen käyttöön tarkoitetut muistiinpanot. Kysymys 15. Vaatimusluettelon kohta 2.41 Voitteko kuvata operatiivisen järjestelmän rajapinnan jota käytetään integraatioon? Kuvausta ei ole vielä julkaistu (ei pakollinen vaatimus). Kysymys 16. Vaatimusluettelon kohta 2.3 Onko tehtävällä elinkaari, vai onko tehtävä käsittelyn yksi vaihe? Pitääkö eri tehtäviä voida antaa yhtä aikaa useille käsittelijöille rinnakkain tehtäväksi? Elinkaarta ei ole määritelty tarjouspyynnössä, toimittaja esittää ratkaisuehdotuksen. Kysymys 17. Vaatimusluettelon kohta 2.20 Miten lasketaan käsittelyyn kulunut aika, huomioidaanko virastoajat, arkipyhät jne.? Tämä tarkentuu projektin aikana. Oleellista on voida seurata palvelupyynnön käsittelyä ajallisin kriteerein. Kysymys 18. Vaatimusluettelon kohta 9.2 Mikä on oppijan käyttäjänhallinnan tekninen ratkaisu?

3 Ks. wiki-sivusto: Kysymys 19. Vaatimusluettelon kohta Järjestelmä tukee ITIL:in perusprosesseja Mitkä perusprosessit täytyy olla tuettuna? Tapahtumanhallinta (palvelupyyntöjen vastaanotto, luokittelu ja priorisointi), ongelmanhallinta (ratkaisukanta), muutoksenhallinta. Kysymys 20. Vaatimusluettelon kohta 4.5 Järjestelmään voitava asettaa sekä SMTP-, että SMS-gateway asetukset Mikä on SMS-gatewayn käyttötarkoitus? Miten vaatimus suhtautuu vaatimukseen 2.40, joka ei ole pakollinen vaatimus? Järjestelmään pitää voida asentaa sekä SMTP- että SMS-gateway asetukset jotta järjestelmän kautta voidaan tarvittaessa lähettää esim. tekstiviestejä. Kysymys 21. Vaatimusluettelon kohta 9.3 Käyttäjät/virkailijat näkevät, mitkä käyttäjät ovat online. Mikä on vaatimuksen tausta / mihin toimintoa hyödynnetään? Tarkoitetaanko tässä käyttäjillä virkailijoita/käsittelijöitä? Halutaanko lista nähdä, vaikka yhtäaikaisia käyttäjiä olisi tuhansia, kuten alunperin on arvioitu? Tässä tarkoitetaan virkailijoita/käsittelijöitä. Virkailija saa suoraan tiedon, mitkä muut virkailijat ovat käytettävissä ja voivat siirtää palvelupyyntöjä suoraan henkilöille. Kysymys 22. Tarjouspyynnön liitteessä 2 (Vaatimusluettelo.pdf) käytetään termejä kuten Asiakas, Käyttäjä, Virkailija ja Käsittelijä. Voisitteko kuvata tarkemmin kuinka esim. Asiakas ja Käyttäjä eroavat toisistaan? Entä mikä ero on Käyttäjän, Virkailijan ja Käsittelijän välillä? Asiakas lähettää tiketin. Käsittelijä käsittelee tiketin. Käyttäjä käyttää service desk -järjestelmää. Kysymys 23. Kappaleessa mainitaan toteutusprojektin vaiheissa pilotointi ja koulutus. Nämä eivät esiinny kuitenkaan kappaleessa 6. Millaista pilotointia olette ajatelleet? Millaista koulutusta toteutusprojektissa tulisi järjestää? Riittääkö ns. loppukäyttäjäkoulutus, vai onko tarvetta myös syvällisemmälle pääkäyttäjäkoulutukselle? Toimittaja arvioi koulutustarpeen ja kuvaa sen projektisuunnitelmassa (liite 10). Pilotointi ja koulutus ovat osia kappaleessa 6 kuvattuja vaiheita (toteutus ja käyttöönotto). Kysymys 24. Kappaleessa 4 kohdassa C pyydetään esittämään lisenssihinta / samanaikainen käyttäjä. Kappaleessa 2.1 kuitenkin mainitaan, että hankinnan kohde on SaaS-tyyppinen palvelu, jolloin asiakas ei hanki lisenssejä. Olemmeko ymmärtäneet oikein, että hankinnan kohde on todella SaaS-tyyppinen järjestelmä? Hankinnan kohde on Saas-tyyppinen ratkaisu. Toimittaja ilmoittaa hinnan per nimetty/samanaikainen virkailijakäyttäjä. Mikäli toimittajalla ei ole erillistä käyttäjäkohtaista hintaa, lisenssihinta on 0. Kysymys 25. Vaatimus 1.2: Mihin numeroa tarvitaan? Asiakasnumerolla voi hakea kaikki samalta asiakkaalta tulleet tiketit. Kysymys 26. Vaatimus 1.4: Voisitteko tarkentaa mitä tällä vaatimuksella tarkoitetaan? Esim. organisaatiokohtaiset muistiinpanot eivät siirry automaattisesti, jos tiketti siirretään työjonosta toiseen.

4 Kysymys 27. Vaatimus 1.5: Riittääkö komentorivikäyttöliittymä? Järjestelmän pitää olla käytettävä ja toimia asiakaspalvelutyössä. Kysymys 28. Vaatimus 4.3: Mitä tarkoittaa asiointitili? Oppijan verkkopalveluun suunniteltu lisäpalvelu, johon kansalainen voi rekisteröityä. Kysymys 29. Vaatimus 9.6: Mikä käyttötarkoitus tällä tarkkaan ottaen on? Kuinka laajalti informaatiota aiotaan siirtää? Onko tietoturva-asiat otettu huomioon suunnittelussa? Koskee esimerkiksi hakijoiden muutospyyntöjä, jotka on arkistoitava. Arkistoa ei vielä ole määritelty. Kysymys 30. Vaatimus 9.8: Sama kysymys kuin vaatimukseen 9.6 liittyen. Koskee esimerkiksi hakijoiden muutospyyntöjä, joiden tiedot voidaan siirtää asianhallintajärjestelmään. Asianhallintajärjestelmän määrittely on kesken. Kysymys 31. Vaatimus 9.13: Mistä OPH arkkitehtuuriratkaisuiden tarkka kuvaus on löydettävissä? Liitteessä 6 on linkki. Kysymys 32. Onko tarjouksen jättöaikaa mahdollista pidentää yleisen lomakauden vuoksi? Ei voi, määräaika on sitova. Kysymys 33. Onko tarjouspyynnössä ehdotettu aikataulu ehdoton vaatimus, (sopimusneuvottelu elokuussa, määrittely syyskuussa ja tuotantokäyttö lokakuussa)? Ei ole, kyseessä on tavoiteaikataulu. Kysymys 34. Liitteessä 8 Tarjousta ja sen soveltuvuutta koskevat vaatimukset todetaan, että tarjoaja hyväksyy sellaisenaan tarjouspyynnön liitteenä 1 olevan sopimusmallin. Tarjouksen sivulla 8 todetaan, että tarjoukseen on liitettävä JIT2007 mallin mukainen sopimusluonnos. Tulkitsemmeko oikein, että Toimittaja täydentää tarjouspyynnön liitteenä 8 olleen sopimusmallin pohjalta tarjouksen liitteeksi tulevan sopimusluonnoksen? Kyllä tulkitsette. Kyseessä on sopimusmalli, jonka pohjalta tarjoaja tekee sopimusluonnoksen. Kysymys 35. Voiko toimittaja esittää ratkaisua, joka ei ole sidottu yksittäisen palveluntarjoajan yksittäisiin palveluihin (Itellan NetPosti, ipost), vaan lähetettävän materiaalin muokkaus, tulostus ja postitus erotetaan toisistaan ja normalisoidaan. Normalisoitu / avoin malli mahdollistaa eri palvelualueiden (muokkaus, tulostus, postitus) kilpailuttamisen jatkossa. Ratkaisuehdotuksen tulee olla linjassa vaatimusten kanssa. Kysymys 36.

5 Onko toimittaja ulkona tarjouskilpailusta, mikäli yksikin pakolliseksi merkitty vaatimus ei täyty täsmälleen vaatimukseen kirjoitetussa muodossa? Pakolliseksi merkityn (prioriteetti=1) vaatimuksen puuttuminen palvelusta aiheuttaa tarjouksen hylkäämisen. Kysymys 37. Onko mahdollista liittää palveluun oma JIT-pohjainen sopimusluonnos, joka poikkeaa rakenteeltaan tarjouspyynnön mukaisesta mallista? Toimittajan tulee käyttää tarjouspyynnön liitteessä 11 olevaa pohjaa, jota voi muokata. Kysymys 38. Onko tilaajalla projektissa mukana yksi projektiryhmä, joka edustaa kaikkia eri käyttäjäorganisaatioita vai muodostetaanko jokaista käyttäjäryhmää varten oma projektitiimi? Jos mukana on erillisiä projektiryhmiä, niin kuka vastaa kokonaisuudesta tilaajan puolelta? Toimittaja kuvaa projektisuunnitelmassa ratkaisuehdotuksen. OPH toimii tilaajana ja vastaa kokonaisuudesta. Kysymys 39. Onko mahdollisesti eri projektiryhmien edustus mukana hankkeen alusta loppuun saakka vai vaihtuuko miehitys kesken projektin, esimerkiksi eri vaiheissa? On mahdollista, että projektiryhmän edustus vaihtuu osittain projektin eri vaiheissa. Kysymys 40. Miten käytön laajenemisen on suunniteltu jaksottuvan organisaatioiden ja käyttäjämäärien suhteen? Toimintaympäristön kuvaus -liitteessä käyttöönotto on vaiheistettu kolmeen osaan: 1. vaihe: OPH Opiskelijavalinnat ja tietohallinto, CIMOn neuvontapalvelut ja UAF palvelu - onko nämä kolme eri organisaatiota, jotka järjestelmässäkin halutaan erottaa toisistaan? - onko jokaisella organisaatiolla oma projektitiimi? - kuinka monta käyttäjää osallistuu ensimmäiseen vaiheeseen kustakin organisaatiosta? 2. vaihe OPH:n muut asiantuntijat, CIMOn ohjelmayksiköt jne... - kuinka monta erillistä organisaatiota tulee mukaa tässä vaiheessa? - kuinka monta käyttäjää per organisaatio? 3. vaihe, jossa selvitetään mahdollisuutta puheluiden ohjaamista organisaatiorajat ylittävästi - tuoko tämä vaihe järjestelmään lisää käyttäjiä ja organisaatioita? - vai ainoastaan enemmän toimintoja ja käytön laajentamista saman käyttäjäkunnan keskuudessa? Liite 1, Toimintaympäristön kuvaus toimii ainoastaan tausta-aineistona ja se on tehty sen hetken parhaimman tiedon pohjalta. Organisaatioilla tulee olla omat työjonot, joihin vain määrätyillä käyttäjillä on pääsy. Järjestelmä on yhteinen. Käyttäjiä tulee ensimmäisessä vaiheessa olemaan noin 30 henkilöä. 2. vaiheen osalta toimittajan tulee tehdä arvio tarjouspyynnössä olevien eri käyttäjämäärien avulla. 3. vaiheessa kuvattu tilanne ei ole tämän tarjouspyynnön scopessa. Toimittaja määrittelee projektisuunnitelmassaan projektin tarvitsemat projektitiimit. Kysymys 41. Palveluiden käyttäjiksi on kaavailtu useita organisaatioita, mutta onko tilaajan kuitenkin vain yksi taho? Kyllä, OPH on tilaaja. Kysymys 42. Hintaliitteessä pyydetään hintoja tiettyyn käyttäjämäärään perustuen, mutta samalla rivillä mainitaan "samanaikaisia/nimettyjä virkailijakäyttäjiä", mikä käytännössä tarkoittaa kahta eri asiaa, joten annetaanko hinta nimetyille VAI samanaikaisille käyttäjille? Eli edustaako esim. kohdan Cd käyttäjää enemmän samanaikaisia vai nimettyjä käyttäjiä?

6 Toimittaja antaa hinnan nimetyille ja/tai samanaikaisille käyttäjille. Kysymys 43. Mitä muita lisensointiin/käyttäjän rooliin liittyviä vaihtoehtoja voi hinnoittelussa esittää? Eli onko mahdollista tarjota eri käyttöoikeuksilla varustettuja erihintaisia lisenssejä? Hintaliitteessä toimittajan pitää ilmoittaa yksi hinta/rivi, jota käytetään vertailussa. Tarjouksessa voi kuvata ratkaisuvaihtoehtoja tarkemmin. Kysymys 44. Annetaanko hinnat käyttöönotoille (hinnoitteluliitteen kohdat A ja B) ilman lisenssejä, sillä kohdassa C pyydetään erikseen lisenssihintoja? Eli käyttäjämäärät kohdissa A ja B enemmän kapasiteetin tarvetta ja käyttöönoton laajuutta kuvaavia. Toisaalta, viittaako hinnoittelun kohdassa C mainittu "edellä mainittu vuosikohtainen kokonaishinta" kohdan B määrityksiin, mutta eri käyttäjämäärille? Eli tarkoittaako tämä sitä, että kohdassa C annetaan pelkkä lisenssihinta, johon sitten lisätään "kokonaispalvelun hinta" kohdan B mukaisesti? Vai tulisiko kohdassa Cb ja B olla sama euromäärä eli palvelun lisenssit ja kuut kulut yhteenlaskettuna 100 käyttäjän ympäristössä? Hinnat ilmoitetaan tarjouspyynnössä kuvatulla tavalla: - 4A. Palvelun perustaminen ja käyttö (hinta vuodella 2012), kokonaishinta, 20 samanaikaista/nimettyä käyttäjää. - 4B. Järjestelmän käyttö ja ylläpito, kokonaishinta, 100 samanaikaista/nimettyä käyttäjää - 4C. Palvelun lisenssit. Tarjouksessa tulee esittää edellä mainittu vuosikohtainen kokonaishinta neljälle tarjouspyynnössä kuvatulle käyttäjämäärälle (max. 20/100/1000/5000 virkailijakäyttäjää, hinta/lisenssi) Kysymys 45. Integraatioiden hinnoittelulle on oma kohta F. Tarkoittaako tämä, että integraatioihin liittyviä kustannuksia ei pidä sisällyttää kohtien A-C hintoihin? Muut kuin vaatimusluettelossa ilmoitetut pakolliset integraatiot hinnoitellaan ilmoittamalla tuntihinta kohdassa 4F. Kysymys 46. Onko mahdollista saada selkeä erittely integraatioista, joiden tulee sisältyä palvelun kokonaishintaan ja käyttöönottoprojekteihin (eli huomioidaan hintaliitteen kohdissa A ja B, jos sitä hinnoittelussa edellytetään)? Esim. vaatimusluettelon kohta 1.6 sisältänee myös integraation toteutustyön ja sen on sisällyttävä kokonaishintaan, mutta kohdat 2.41, 4.4 ja 9.2 vaativat vain kyvykkyyttä, muttei toteutusta? Xml-csv-tiedonsiirrot ovat toivottavia, ei pakollisia. Rajapintoja ei ole kuvattu eivätkä integraatiot sisälly kohdissa 4A ja 4 B ilmoitettaviin hintoihin. Kysymys 47. Vaatimusluettelon kohdassa 4.4 on kommenttina ks. kohta integraatiot : Mihin kohtaan ja missä dokumentissa tällä viitataan, sillä vaatimusluettelossa ei ole omaa osiota integraatioille? Jos viittaus on tarjousdokumentin kohtaan 3.7. Integraatiot ja palvelun laajennukset, niin siinäkin toimittajilta edellytetään tukea integraatioiden toteutukseen, muttei suoraan mainita, mitkä integraatiot tulee sisältyä annettavaan kokonaishintaan. Vaatimusluettelon kohta 4.4. viittaa tarjouspyynnön kohtaan 3.7. Palvelut ovat uudistumassa eikä rajapintakuvauksia ole vielä julkaistu. Siksi ei myöskään vaadita, että integraatiot sisältyvät kokonaishintaan. Kysymys 48. Eli voiko integraatiovaatimuksiin vastata siten, että ne voidaan toteuttaa ja kertoa miten se tapahtuu, mutta jättää pois hinnoittelusta. Kyllä. Kysymys 49. Miten tarjouksen arviointiin vaikuttaa esitetystä käyttöönottoaikataulusta poikkeaminen? Eli voiko toimittaja esittää nyt esitetystä vaiheistuksesta ja aikataulusta poikkeavan näkemyksen ja tulla silti valituksi? Vaikuttaako tarjouksesta poikkeaminen tarjouksen pisteytykseen? Tarjouksessa esitetty tavoiteaikataulu ei ole sitova. Toimittajan tulee kuvata mahdollisimman realistinen aikataulu projektisuunnitelmassa. Toimittajan esittämä realistinen aikataulu arvioidaan osana tarjouksen laatua koskevaa arviointia.

Onko tarkoitus ottaa hankittava järjestelmä kerralla 350 työntekijän käyttöön?

Onko tarkoitus ottaa hankittava järjestelmä kerralla 350 työntekijän käyttöön? Onko tarkoitus ottaa hankittava järjestelmä kerralla 350 työntekijän käyttöön? Vastaus: Hankinta vaiheistetaan, kts. tarjouspyyntö kohta 7.6: Tavoitteena on suorittaa toimitus yksikkö kerrallaan, mutta

Lisätiedot

Kysymykset ja vastaukset:

Kysymykset ja vastaukset: Kysymykset ja vastaukset: Kysymys 1 Voidaanko JYSE2009 Palvelut sopimusehtoja täydentää JIT2007 sopimusehdoin (Yleiset sopimusehdot, JIT2007 sovellukset, JIT2007 Palvelut)? Vastaus 1 Hankinnassa noudatetaan

Lisätiedot

1. Paikkatietoalustan/infrastruktuurin tuki- ja koulutuspalveluiden järjestämisvaihtoehdot ja parhaat käytännöt

1. Paikkatietoalustan/infrastruktuurin tuki- ja koulutuspalveluiden järjestämisvaihtoehdot ja parhaat käytännöt Tarjouspyyntö Julkisen hallinnon paikkatietoalusta -digihankkeen tuki- ja koulutuspalveluja koskevan osahankkeen konsultointipalveluista - vastaukset esitettyihin kysymyksiin, 29.3.2017 1. Paikkatietoalustan/infrastruktuurin

Lisätiedot

Voidaanko tarjota käyttäjähallinta optiona? - Koska muussa muodossa hinnoiteltu tarjous hylätään

Voidaanko tarjota käyttäjähallinta optiona? - Koska muussa muodossa hinnoiteltu tarjous hylätään 10.11.2010 1 (6) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN 10.11.2010 TARJOUSPYYNTÖ SÄHKÖISESTÄ TILAUSJÄRJESTELMÄSTÄ KYSYMYS 1 Mikäli ette saa hyväksyttäviä tarjouksia niin keskeytättekö hankinnan vai jatkatteko

Lisätiedot

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET 8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET Tarjouspyyntöön määräaikaan 6.10.2014 klo 14.00 mennessä esitetyt kysymykset

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Kaupunginhallitus Sj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Kaupunginhallitus Sj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/2014 1 (5) 266 Hankintaoikaisuvaatimus koskien tietokeskuksen johtajan päätöstä kaupunginarkiston arkistotietokannan hankinnasta HEL 2013-009044 T 02 08 01 00 Päätös päätti

Lisätiedot

HSL: Tietotekniikan käyttö- ja tukipalvelujen hankinta, laatupisteiden muodostuminen ja pisteytystaulukko

HSL: Tietotekniikan käyttö- ja tukipalvelujen hankinta, laatupisteiden muodostuminen ja pisteytystaulukko 28.8.2013 1 (5) HSL: tekniikan käyttö- ja tukipalvelujen hankinta, laatupisteiden muodostuminen ja pisteytystaulukko 1. Hankinnan kohde Hankinnan kohteena ovat HSL:n tietotekniikan käyttö- ja tukipalvelut

Lisätiedot

OM 1/52/2010. Nuorten aloitekanavan määrittelytyön viimeistely ja toteutuksen kilpailutus

OM 1/52/2010. Nuorten aloitekanavan määrittelytyön viimeistely ja toteutuksen kilpailutus TEKNINEN IT-KONSULTOINTI Sivu 1 5.12.2013 OM 1/52/2010 Nuorten aloitekanavan määrittelytyön viimeistely ja toteutuksen kilpailutus 1. PERUSTIEDOT Oikeusministeriön demokratia-, kieli- ja perusoikeusasioiden

Lisätiedot

Kysymykset tarjouspyyntöön Pääarkkitehtipalvelut Dnro 21/021/2013

Kysymykset tarjouspyyntöön Pääarkkitehtipalvelut Dnro 21/021/2013 Kysymykset tarjouspyyntöön Pääarkkitehtipalvelut Dnro 21/021/2013 K1: Tarjouspyynnössä työmääräksi on arvioitu 120-160 htp/vuosi. Voiko tämän jakaa osiin tarjotun pääarkkitehdin ja tämän varahenkilön välillä

Lisätiedot

Työajan kohdentamisen järjestelmä

Työajan kohdentamisen järjestelmä TTY-säätiö Tarjouspyyntö 1 (5) Työajan kohdentamisen järjestelmä Toimintayksiköt (TaY) 33014 TTY-säätiö sr (Tampereen teknillinen yliopisto, TTY) PL 527 33101 Tampere (TAMK) Kuntokatu 3 33520 Tampere Yhteyshenkilö

Lisätiedot

Hankintailmoitus on julkaistu 18.10.2010 Hilma-palvelussa www.hankintailmoitukset.fi

Hankintailmoitus on julkaistu 18.10.2010 Hilma-palvelussa www.hankintailmoitukset.fi Sivu 1 Mediapankki-ohjelman hankinta Kouvolan kaupungille 1 Nykytilanne ja tavoite 2 Aikataulu Pyydämme tarjoustanne Kouvolan kaupungin mediapankkiohjelmasta, toimitukseen liittyvästä käyttöönottoprojektista

Lisätiedot

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE LIITE 8: TARJOUSLOMAKE Tarjoavan yrityksen nimi 1. TARJOAJAN TUNNISTETIEDOT Tarjoajan osoite Yrityksen Y-tunnus (tai vastaava) Tarjoajan yhteyshenkilön nimi Yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Lisätiedot

IT Service Desk palvelun käyttöönotto palvelukeskuksissa

IT Service Desk palvelun käyttöönotto palvelukeskuksissa IT Service Desk palvelun käyttöönotto palvelukeskuksissa ValtioExpo 7.5.2009 Antti Karjalainen, Johtaja Hankkeen taustaa Tavoitteena yhden talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskuksen perustaminen vuonna

Lisätiedot

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA 1 HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne hydraulisesta pelastusvälinesarjasta. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus Hankintamenettely

Lisätiedot

LIIKENNEVALOJEN OHJAUS- JA VALVONTAJÄRJESTELMÄ

LIIKENNEVALOJEN OHJAUS- JA VALVONTAJÄRJESTELMÄ LIIKENNEVALOJEN OHJAUS- JA VALVONTAJÄRJESTELMÄ Liite 1: 19.8.2015 Liikennevalojen ohjaus- ja valvontajärjestelmä Sivu 1 / 4 Sisällys 1 Johdanto 2 2 Hankintayksikkö 2 3 Hankinnan kohde 2 3.1 Ohjelmistotoimitus

Lisätiedot

Minikilpailutus - Tarjouspyyntö

Minikilpailutus - Tarjouspyyntö Kaupunginkanslia Tietohallinto / ICT-kehitys TARJOUSPYYNTÖ Puitejärjestely Minikilpailutus 1 (7) Laatinut: Annukka Varteva Julkaistu: 2.9.2018 Tila: Valmis Postiosoite Tilinro Y-tunnus PL 21 8000012-27

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne Loimaan kaupungin maankäytön suunnittelupalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien

Lisätiedot

Tietohallinto on palvelu

Tietohallinto on palvelu Tietohallinto on palvelu Jouko Mäkelä Tietohallinnon erityisasiantuntija, TAKK StudentaPluS - projektipäällikkö, AMKE Oy Näkökulmia oppilaitoksen tietohallintoon Julkishallinnon ohjaus Tietohallintolaki

Lisätiedot

Harjoitustyö Case - HelpDesk

Harjoitustyö Case - HelpDesk Harjoitustyö Case - HelpDesk Harjoitustyön Case: HelpDesk -sovellus Tietotekniikkatoimittaja AB ja asiakas X ovat viime vuonna sopineet mikrotukiyksikön ulkoistamisesta X:ltä AB:n liikkeenjohdon vastuulle.

Lisätiedot

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014 Tarjouslomake MV/8/05.05.00.01/2013 1 TARJOUKSEN KANSILEHTI JA SISÄLLYSLUETTELO TARJOUS MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu Tarjoaja Tarjoajan

Lisätiedot

Tarjouspyyntö: Toisen asteen ammatillisen koulutuksen tutkimus ja vaikuttavuusarviointi/zoomi-hanke

Tarjouspyyntö: Toisen asteen ammatillisen koulutuksen tutkimus ja vaikuttavuusarviointi/zoomi-hanke TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) Tarjouspyyntö: Toisen asteen ammatillisen koulutuksen tutkimus ja vaikuttavuusarviointi/zoomi-hanke Opetushallitus (jatkossa myös hankintayksikkö ) pyytää tarjoustanne Hankintailmoitukset.fi

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. SEUTUKESKUS OY HÄME KUNTAPRO OY 1 (10) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Palvelunhallintajärjestelmä Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen.

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

Äänekosken kaupunki. Päiväys Äänekosken kaupunki. Kati Miettinen Äänekoski K992

Äänekosken kaupunki. Päiväys Äänekosken kaupunki. Kati Miettinen Äänekoski K992 Kaupunginhallitus 11.2.2019 liite nro 10 (1/10) TARJOUSPYYNTÖ 221362 Keilahallinlaitteiston ja keilahallikalusteiden hankinta Pääilmoitus 207869 Keilahallinlaitteiston ja keilahallikalusteiden hankinta

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. KEHITTÄMISKESKUS OY HÄME 1 (11) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE Integroitu asiakashallinta Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen. Tarjouksen jättäessään

Lisätiedot

Hankinnan kohteen arvioitu arvo perustuu vastaavien hankintojen arvoihin.

Hankinnan kohteen arvioitu arvo perustuu vastaavien hankintojen arvoihin. HSL Kysymykset ja vastaukset 1 (5) HSL: Integraatioalustan hankinta Kysymykset ja vastaukset 23.2.2017 Toimittajien tarjouspyyntöön esittämät kysymykset ja HSL:n vastaukset. Vastaukset täsmentävät tarjouspyyntöä.

Lisätiedot

Kysymykset ja vastaukset

Kysymykset ja vastaukset Viite: TH01/PeRo Lapin ammattikorkeakoulu Oy Kysymykset ja vastaukset TYÖTERVEYSPALVELUIDEN HANKINTA Lapin ammattikorkeakoulu Oy Jokiväylä 11 C, 96300 Rovaniemi Sisältö 1 Kysymykset ja vastaukset... 3

Lisätiedot

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 Asia K/7/02.08.00.06/2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 1.1 Tarjouspyynnön kohde Hankintayksikkö on Imatran kaupunki / Kaupunkirakenne ja kunnallistekniikka.

Lisätiedot

SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA

SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA LIITE 5A SOPIMUS SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Jyväskylän yliopisto Pl 35 40014 Jyväskylän yliopisto (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN E-OPPIMATERIAALIEN TOTEUTUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN E-OPPIMATERIAALIEN TOTEUTUKSESTA TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN E-OPPIMATERIAALIEN TOTEUTUKSESTA Opetushallitus (jatkossa myös hankintayksikkö ) pyytää tarjoustanne Hankintailmoitukset.fi -ilmoituskanavassa

Lisätiedot

Allekirjoitettu osallistumishakemus tulee toimittaa kahtena kappaleena suljetussa kirjekuoressa viimeistään klo 12.

Allekirjoitettu osallistumishakemus tulee toimittaa kahtena kappaleena suljetussa kirjekuoressa viimeistään klo 12. 1 (5) Perustietotekniikkapalvelujen hankinta Asianumero 4911/02.08.00/2012 Allekirjoitettu osallistumishakemus tulee toimittaa kahtena kappaleena suljetussa kirjekuoressa viimeistään 14.12.2012 klo 12.00

Lisätiedot

Verkkopalvelu-uudistus Oph.fi - Edu.fi

Verkkopalvelu-uudistus Oph.fi - Edu.fi TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) 23.11.2017 OPH-2320-2017 Verkkopalvelu-uudistus Oph.fi - Edu.fi Opetushallitus (jatkossa myös hankintayksikkö ) pyytää tarjoustanne Hankintailmoitukset.fi-ilmoituskanavassa julkaistun

Lisätiedot

Pääasialliset toimialat: Terveydenhuolto Hankintayksikkö tekee hankintoja muiden viranomaisten puolesta: Kyllä

Pääasialliset toimialat: Terveydenhuolto Hankintayksikkö tekee hankintoja muiden viranomaisten puolesta: Kyllä 1/10 palvelut Yhteystiedot: Medbit Oy Pohjoisranta 11 F 28100 Pori Suomi hankinnat@medbit.fi Osoite, josta saa lisätietoja: hankinnat@medbit.fi Osoite, josta saa eritelmiä ja täydentäviä asiakirjoja (myös

Lisätiedot

Hankinnan sisällön määrittely

Hankinnan sisällön määrittely Hankinnan sisällön määrittely lakimies Rasmus Ingman Markkinakartoitus sekä ehdokkaan tai tarjoajan osallistuminen hankinnan valmisteluun Ennen hankintamenettelyn aloittamista voi tehdä markkinakartoituksen

Lisätiedot

Verkkosivujen analytiikkapalvelut -kilpailutus

Verkkosivujen analytiikkapalvelut -kilpailutus Pyyntö 1 (6) Tietopyyntö Verkkosivujen analytiikkapalvelut -kilpailutus Pyyntö 2 (6) 1 Tausta Tällä tietopyynnöllä on tarkoitus selvittää Valtorin analytiikkapalveluihin ja näiden hankintaan liittyviä

Lisätiedot

Tarjouspyyntö raportointiratkaisun toimittamisesta Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiölle; tarjouspyyntöä koskevat kysymykset

Tarjouspyyntö raportointiratkaisun toimittamisesta Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiölle; tarjouspyyntöä koskevat kysymykset Raportointialustan kilpailutus 1 (6) Hankintayksikkö 10.5.2016 Tarjouspyyntö raportointiratkaisun toimittamisesta Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiölle; tarjouspyyntöä koskevat kysymykset Voiko järjestelmää

Lisätiedot

Osallistu julkisiin kilpailutuksiin helposti ja turvallisesti

Osallistu julkisiin kilpailutuksiin helposti ja turvallisesti Osallistu julkisiin kilpailutuksiin helposti ja turvallisesti Sisältö Mikä on Tarjouspalvelu-toimittajaportaali? Mitä hyötyä ja etuja toimittajalle? Miten Tarjouspalvelua käytetään? Tarjouspalveluun pääseminen

Lisätiedot

Yhtymähallitus 72 26.08.2014. Hankintaoikaisu päihdepalvelujen hankintapäätökseen 45/02.08.00/2014. Yhtymähallitus 72. 1.Taustaa

Yhtymähallitus 72 26.08.2014. Hankintaoikaisu päihdepalvelujen hankintapäätökseen 45/02.08.00/2014. Yhtymähallitus 72. 1.Taustaa Yhtymähallitus 72 26.08.2014 Hankintaoikaisu päihdepalvelujen hankintapäätökseen 45/02.08.00/2014 Yhtymähallitus 72 1.Taustaa A-Klinikkasäätiö on tehnyt markkinaoikeuteen valituksen, joka koskee Espoon

Lisätiedot

1/6. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto PisteetAnnettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet ,00 /kk

1/6. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto PisteetAnnettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet ,00 /kk Liite Patu 1.11.2017 i-w/ Kirkkonummi '/ Kyrkslätt Tarjouspyyntö 129983 Päiväys 27,10.2017 1/6 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 129983 / Puhtauspalvelut (Risteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. TARJOUSPYYNTÖ 1(5) ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tarjouspyynnön liitteet Sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoonlahden koulujen

Lisätiedot

1. Tuo web selaimella toimiminen ilman asennuksia ei oikein onnistu. Onko tuo välttämätön ominaisuus Simulandiassa?

1. Tuo web selaimella toimiminen ilman asennuksia ei oikein onnistu. Onko tuo välttämätön ominaisuus Simulandiassa? Kysymykset 30.4.2019 ja vastaukset 3.5.2019 1. Tuo web selaimella toimiminen ilman asennuksia ei oikein onnistu. Onko tuo välttämätön ominaisuus Simulandiassa? v: Jos viittaatte Liitteen 3 kohtaan 4.1.3,

Lisätiedot

LIITE 1 TARJOUSLOMAKE 1. TARJOUKSEN KANSILEHTI TARJOUS. Palautetaan täytettynä. MUSEOVIRASTO, KEHITTÄMISPALVELUT: Museotilasto-verkkopalvelu.

LIITE 1 TARJOUSLOMAKE 1. TARJOUKSEN KANSILEHTI TARJOUS. Palautetaan täytettynä. MUSEOVIRASTO, KEHITTÄMISPALVELUT: Museotilasto-verkkopalvelu. LIITE 1 TARJOUSLOMAKE 1. TARJOUKSEN KANSILEHTI Palautetaan täytettynä TARJOUS MUSEOVIRASTO, KEHITTÄMISPALVELUT: Museotilasto-verkkopalvelu Tarjoaja Tarjoajan yhteystiedot Osoite: Sähköposti: Paikka ja

Lisätiedot

Hankinnan problematiikka

Hankinnan problematiikka Antti Kirmanen Hankinnan problematiikka Toimittajan näkökulma Asiakkaan näkökulma www.sulava.com www.facebook.com/sulavaoy 2 1. Ristiriita www.sulava.com www.facebook.com/sulavaoy 3 Asiakas haluaa Onnistuneen

Lisätiedot

Sote-hankintamenettely lastensuojelun sijaishuollon hankintaan

Sote-hankintamenettely lastensuojelun sijaishuollon hankintaan 1 Sisällys 1 Sote-hankintamenettelyn lyhyt kuvaus... 1 2 Hankintamenettelyn perustaminen... 2 2.1.1 Tarjouspyynnön julkaisu... 2 2.1.2 Tarjousten jättäminen ja vastaanotto... 3 2.1.3 Hankintapäätös ja

Lisätiedot

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon.

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon. 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne viidestä (5) elektronisesta suurtehohälyttimestä, teholtaan 2000 W asennuksineen jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

Määrittelydokumentti: Kansallinen palveluväylä - integraatio

Määrittelydokumentti: Kansallinen palveluväylä - integraatio : Kansallinen palveluväylä - integraatio Dynamics 365 for Customer Engagement Kansallinen palveluarkkitehtuuri Toimittaja: 30.8.2017 Teemu Tokee 30.8.2017 2 (6) DOKUMENTIN VERSIOINTI Päivämäärä Versio

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTON HANKINTA 2018 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: - 3 kpl öljyntorjuntapuomikontteja - 12 kpl kalustolaatikoita - 500 m öljyntorjuntapuomia

Lisätiedot

Kaupunginkanslian avoin ohjelmistokehitys, rajapintatyö, syksy kevät Projektitarpeen ja tavoitteiden kuvaus

Kaupunginkanslian avoin ohjelmistokehitys, rajapintatyö, syksy kevät Projektitarpeen ja tavoitteiden kuvaus n avoin ohjelmistokehitys, rajapintatyö, syksy 2018 - kevät 2019 2/7 1 LYHYT KUVAUS 2 PUITESOPIMUKSESTA POIKKEAVAT JA ERIKSEEN SOVITTAVAT KOHDAT NYKYTILA 4 4 TILAUKSEN AIKAJANA 5 KOKOONPANO, OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Tarjouspyyntö: Toisen asteen ammatillisen koulutuksen tutkimus ja vaikuttavuusarviointi/zoomi-hanke

Tarjouspyyntö: Toisen asteen ammatillisen koulutuksen tutkimus ja vaikuttavuusarviointi/zoomi-hanke TARJOUSPYYNTÖ 1 (9) dno 50/021/2016 Tarjouspyyntö: Toisen asteen ammatillisen koulutuksen tutkimus ja vaikuttavuusarviointi/zoomi-hanke 1. Hankinnan kohde (jatkossa myös hankintayksikkö ) pyytää tarjoustanne

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 15/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 15/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 15/2015 1 (6) 4 Sosiaali- ja terveysvirasto, yhteisen asiakas- ja potilastietojärjestelmän hankinta, Apotti-hanke Pöydälle 01.09.2015 HEL 2015-003057 T 02 08 02 00 Päätösehdotus

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN 19.10.2012 1 (15) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN Tarjouspyyntö 14.9.2012 PALVELUNHALLINTAJÄRJESTELMÄ KYSYMYS 1 We can offer our suggestion with purchased/perpetual/owned licenses and with leased

Lisätiedot

1) Onko (tai saadaanko) tarjouspyynnössä valmis pohja projektisuunnitelmalle vai tuottaako toimittaja sen?

1) Onko (tai saadaanko) tarjouspyynnössä valmis pohja projektisuunnitelmalle vai tuottaako toimittaja sen? Tässä dokumentissa vastataan määräaikaan mennessä saapuneisiin lisätietopyyntöihin ja kysymyksiin liittyen asiakaspalauteprosessin sähköistämiseen (VIDICO A31003). Tarjousten jättämisen määräaika on 11.1.2011

Lisätiedot

Unity-kaupunkimallien avoin jakeluympäristö

Unity-kaupunkimallien avoin jakeluympäristö Tarjous 1/4 Tarjousnumero 10182846 23.4.2018 Tampereen kaupunki Anna Vilhula Viite: Tarjouspyyntö Unity-kaupunkimallien avoin jakeluympäristö Kiitämme mielenkiinnosta palvelujamme ja tuotteitamme kohtaan.

Lisätiedot

LIITE 2. Tarjousten kokonaistaloudellista edullisuutta koskevat vertailuperusteet:

LIITE 2. Tarjousten kokonaistaloudellista edullisuutta koskevat vertailuperusteet: 1/ LIITE 2 Tarjousten kokonaistaloudellista edullisuutta koskevat vertailuperusteet: Tarjouskilpailu ratkaistaan kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen tehneen tarjoajan eduksi. Tarjousten kokonaistaloudellista

Lisätiedot

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi.

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) B-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTAVENEEN HANKINTA 2012 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta B-luokan öljyntorjuntaveneestä.

Lisätiedot

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kahdesta (2) elektronisesta suurtehohälyttimestä asennuksineen, teholtaan 2000 W, jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

Tarjouspalvelu.fi. Käyttöohjeet. Osallistu tarjouskilpailuihin tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaali

Tarjouspalvelu.fi. Käyttöohjeet. Osallistu tarjouskilpailuihin tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaali Tarjouspalvelu.fi Osallistu tarjouskilpailuihin tehokkaasti ja turvallisesti Käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO Esittely... Tekniset vaatimukset... Rekisteröityminen... Sisäänkirjautuminen... Tarjouspyyntöjen

Lisätiedot

Kilpailuttamiselle kannattaa varata tarpeeksi aikaa, sillä kiireessä tehdään usein vääriä ratkaisuja.

Kilpailuttamiselle kannattaa varata tarpeeksi aikaa, sillä kiireessä tehdään usein vääriä ratkaisuja. Nä e yt ut siv 4 Kilpailutus Kilpailuttamiselle kannattaa varata tarpeeksi aikaa, sillä kiireessä tehdään usein vääriä ratkaisuja. Kilpailutusvaiheeseen kuuluu kilpailutustavan päättäminen, tarjouspyynnön

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1.7.2015 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ

Tarjouspyyntö 1.7.2015 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ 1 Tarjouspyyntö 1.7.2015 Siivous-ruokapalveluyksikkö PL 33, 31761 Urjala RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ Urjalan kunnan siivous-ruokapalveluyksikkö pyytää tarjoustanne liitteenä olevan

Lisätiedot

LIITE 1 Hankintapäätöksen perustelumuistio

LIITE 1 Hankintapäätöksen perustelumuistio Hankintapäätös tallennus-, palvelin- ja varmistusjärjestelmästä sekä migraatiotyöstä 1 (6) Liite 1 Hankintapäätöksen perustelumuistio 11.9.2014 LIITE 1 Hankintapäätöksen perustelumuistio I. TARJOAJIEN

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt TARJOUSPYYNTÖ Hammaslaboratoriotyöt 1(5) 23.3.2015 Seudullinen hankintapalvelukeskus Tuusulan kunta Hyvinkään kaupunki Järvenpään kaupunki Keravan kaupunki Mäntsälän kunta Sipoon kunta TARJOUSPYYNTÖ HAMMASLABORATORIOTÖIDEN

Lisätiedot

(6) Envieno ky, Logomo Byrå, Köydenpunojankatu 14, Turku

(6) Envieno ky, Logomo Byrå, Köydenpunojankatu 14, Turku Vastaukset hankintailmoitukseen "Laboratoriopalvelujen hankinta haitta- aineiden määrittämiseksi kunnallisilla jätevedenpuhdistamoilla" esitettyihin kysymyksiin Kysymys 1 Onko tarjouspyyntönne liitteessä

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde Tarjouspyyntö 1 (5) 16.11.2017 TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ 1 Hankinnan kohde Kaarinan kaupunki (tilaaja) pyytää tarjousta kaikkiin Kaarinan kaupungin kotitalouksiin jaettavan tiedotuslehden julkaisemista,

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. JANAKKALAN KUNTA 1 (9) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 27.2.2013 Janakkalan markkinointiviestintäkumppanuus Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen.

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTO 2019 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: öljyntorjuntapuomikontti 2 kpl kalustolaatikoita 8 kpl öljyntorjuntapuomia (korkeus 900

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Hankintapalvelut Hankintasihteeri Outi Laine 12.06.2008 Vakka-Suomen seutukunnan virustorjunta- ja palomuuriohjelmisto Vakka-Suomen seutukunta KY pyytää Teiltä tarjousta Vakka-Suomen

Lisätiedot

Tarjouspalvelu.fi Pienhankintapalvelu.fi. Osallistu julkisiin hankintoihin helposti ja turvallisesti

Tarjouspalvelu.fi Pienhankintapalvelu.fi. Osallistu julkisiin hankintoihin helposti ja turvallisesti Tarjouspalvelu.fi Pienhankintapalvelu.fi Osallistu julkisiin hankintoihin helposti ja turvallisesti Cloudia Oy 8.7.2016 Mikä on Tarjouspalvelu.fi ja Pienhankintapalvelu.fi? 1) Verkkopalvelu, jossa toimittajat

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

Opetushallitus pyytää tarjoustanne tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Opetushallitus pyytää tarjoustanne tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. OPETUSHALLITUS TARJOUSPYYNTÖ TEKNINEN IT-KONSULTOINTI Sivu 1 Tietokanta-asiantuntijapalvelut (Dnro 3/021/2012) 1. PERUSTIEDOT Opetushallitus pyytää tarjoustanne tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Lisätiedot

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka HUOM. Tämä on osallistumispyynnön liitteenä toimitettu alustava tarjouspyyntö, joka voi muuttua hankintamenettelyn kuluessa. Tässä ilmoitetut

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS Opintojaksopalautejärjestelmän rakentamisesta

SOPIMUSLUONNOS Opintojaksopalautejärjestelmän rakentamisesta 1 (5) SOPIMUSLUONNOS Opintojaksopalautejärjestelmän rakentamisesta 1 SOPIJAPUOLET Tilaaja: HAAGA-HELIA Oy Ab konserni Y- tunnus: 2029188-8 Osoite: Ratapihankatu 13, 00520 Helsinki Tilaajan yhteyshenkilö

Lisätiedot

Sopimuskausi Sopimuskausi on kaksi (2) vuotta hankintasopimuksen allekirjoittamisesta lukien

Sopimuskausi Sopimuskausi on kaksi (2) vuotta hankintasopimuksen allekirjoittamisesta lukien TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) VERKKONEUVONTAPALVELUJÄRJESTELMÄN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tällä tarjouspyynnöllä tarjouksia verkkoneuvontapalvelujärjestelmän hankintaa koskevaan tarjouskilpailuun.

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö JOHDON RAPORTOINTIRATKAISUSTA

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö JOHDON RAPORTOINTIRATKAISUSTA 13.11.2012 1 (7) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Tarjouspyyntö JOHDON RAPORTOINTIRATKAISUSTA KYSYMYS 1 Liite 4. Kohta 6. Tarjoajalla on viimeisen kolmen vuoden ajalta vähintään viisi (5) vastaavaa referenssiä.

Lisätiedot

MAL-verkoston verkkosivusto laaditaan Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän toimeksiannosta ja tilaamana.

MAL-verkoston verkkosivusto laaditaan Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän toimeksiannosta ja tilaamana. TARJOUSPYYNTÖ 20.1.2011 MAL-VERKOSTON VERKKOSIVUSTON TOTEUTTAMINEN Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä pyytää tarjoustanne hallinnoimansa kansallisen MAL-verkoston verkkosivuston toteuttamisesta. Pyydämme

Lisätiedot

Minikilpailutus - Tarjouspyyntö

Minikilpailutus - Tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) Avoimen lähdekoodin ketterien ohjelmistokehityspalveluiden hankinta - Tarjouspyyntö Laatinut: Jani Kuokkanen Julkaistu: 9.6.2017 Tila: Tarjouspyyntöpohja 2 (8) 1 JOHDANTO Hyvä puitesopimustoimittaja,

Lisätiedot

Osallistu julkisiin hankintoihin helposti ja turvallisesti. Tarjouspalvelu Pienhankintapalvelu Marketplace

Osallistu julkisiin hankintoihin helposti ja turvallisesti. Tarjouspalvelu Pienhankintapalvelu Marketplace Osallistu julkisiin hankintoihin helposti ja turvallisesti Tarjouspalvelu Pienhankintapalvelu Marketplace 1 Tarjouspalvelu ja Pienhankintapalvelu 1. Verkkopalveluita, joissa tarjoajat voivat: Tutustua

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveydenhuollon yhteisen asiakas- ja potilastietojärjestelmän hankinta. Tiivistelmä päätösehdotuksen perusteluista

Sosiaali- ja terveydenhuollon yhteisen asiakas- ja potilastietojärjestelmän hankinta. Tiivistelmä päätösehdotuksen perusteluista Perusturvalautakunta 89 20.08.2015 Sosiaali- ja terveydenhuollon yhteisen asiakas- ja potilastietojärjestelmän hankinta Perusturvalautakunta Tiivistelmä päätösehdotuksen perusteluista Hankinnan kohde Hankinnan

Lisätiedot

Määräajassa saapuneet tarjoukset tarkistetaan ja arvioidaan kolmessa vaiheessa:

Määräajassa saapuneet tarjoukset tarkistetaan ja arvioidaan kolmessa vaiheessa: Sosiaali- ja terveysltk. 132 03.11.2016 TULKKAUSPALVELUJEN HANKINTA SOTEL 03.11.2016 132 Valmistelu ja lisätiedot: maahanmuuttajatyöpäällikkö Sirkka Valta 040 531 2660, hankintapäällikkö Tuure Marku 040

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu Tarjouspyyntö 1 (6) 4.10.2013 Hallinto-osasto HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS Diaarinumero: HEL 2013-005356 Hanke 1. Helsingin kaupungin rakennusvirasto pyytää Helsingin kaupunkitilaohjetta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 ( 5 ) ASUNNOT OY Kiinteistönhoitopalvelu 30.12.2009

TARJOUSPYYNTÖ 1 ( 5 ) ASUNNOT OY Kiinteistönhoitopalvelu 30.12.2009 TARJOUSPYYNTÖ 1 ( 5 ) 1. YLEISTÄ Viitasaaren Vuokra-asunnot Oy (VVA Oy) on Viitasaarella toimiva, kaupunkiomisteinen vuokra-asuntoja tarjoava yritys. Vuokrattava on 431 huoneistoa 29 kiinteistössä. Asunnot

Lisätiedot

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi 10.10.2012 1(5) Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne strategiatyön konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankittavan palvelun sisältö

Lisätiedot

Karttatuotantojärjestelmä

Karttatuotantojärjestelmä Karttatuotantojärjestelmä Tarjouspyyntö 1.11.2010 Kirkkonummen kunta Tarjouspyyntö 2 Sisältö 1 Tarjouspyyntö... 3 2 Hankinnan kohde... 4 3 Tarjousten käsittely... 6 4 Tarjoajan soveltuvuudelle asetettavat

Lisätiedot

Hankintarenkaan jäsenet tekevät kukin oman hankintapäätöksensä asiassa.

Hankintarenkaan jäsenet tekevät kukin oman hankintapäätöksensä asiassa. Talous- ja konsernijaosto 42 26.08.2015 SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON YHTEISEN ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN HANKINTA 248/00/04/00/2012 TAKO 42 Tiivistelmä päätösehdotuksen perusteluista Hankinnan

Lisätiedot

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä:

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä: HELSINGIN YHTEISLYSEON KALUSTEIDEN HANKINTA Maanviljelyslyseon osakeyhtiö/helsingin yhteislyseo (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavaan 10.3.2017 lähetetyn hankintailmoituksen

Lisätiedot

Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö

Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö 27.08.2018 TARJOUSPYYNTÖ DNRO 339/2018 SIVU 1 / 8 Tarjouspyyntö Dnro 339/2018 Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö 1. Hankintayksikkö Nimi Mäntsälä/Konsernipalvelut/Tietohallintopalvelut Y-tunnus 0129261-5

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12963 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12963 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy Asia

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja.

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin tytäryhteisöiden taloustoimintojen hoito.

Lisätiedot

SOPIMUS [SOVELLUSHANKINNASTA]

SOPIMUS [SOVELLUSHANKINNASTA] Julkisen hallinnon IT- hankintojen sopimusehdot (JIT 2007) 1 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [JHS 166

Lisätiedot

Metsähallituksen Tarjouspalvelu.fi toimittajaportaalin esittely. Taimikonhoidon ja istutuksen hankinnat

Metsähallituksen Tarjouspalvelu.fi toimittajaportaalin esittely. Taimikonhoidon ja istutuksen hankinnat Metsähallituksen Tarjouspalvelu.fi toimittajaportaalin esittely Taimikonhoidon ja istutuksen hankinnat Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaali https://tarjouspalvelu.fi/metsähallitus Tämän palvelun kautta

Lisätiedot

Tekoälyn hyödyntäminen asiakaspalvelun parantamiseksi Valtorissa ja Palkeissa

Tekoälyn hyödyntäminen asiakaspalvelun parantamiseksi Valtorissa ja Palkeissa Pyyntö 1 (7) Tietopyyntö Tekoälyn hyödyntäminen asiakaspalvelun parantamiseksi Valtorissa ja Palkeissa Pyyntö 2 (7) Sisällys 1 Yleistä tietopyynnöstä... 3 2 Hankkeen ja tulevan hankinnan tausta sekä osa-alueet...

Lisätiedot

Vantaan kaupungin perintäpalveluiden hankinta HA 2484/2013

Vantaan kaupungin perintäpalveluiden hankinta HA 2484/2013 Vantaan kaupungin perintäpalveluiden hankinta HA 2484/2013 HUOM! Hilmassa julkaistaan korjausilmoitus viikolla 47. Korjausilmoituksessa on päivitetty Liite 3. Hinnoittelu- ja volyymitaulukko. Myös Tarjouspyyntöä

Lisätiedot

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle.

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle. KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ PAKETTIAUTOSTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Konevarikon käyttöön tulevasta automaattivaihteisesta pakettiautosta,

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU15155 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU15155 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Liperin kunta Nurmeksen kaupunki Polvijärven kunta Valtimon

Lisätiedot

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon.

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon. 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kolmesta (3) elektronisesta, teholtaan 2000 W, suurtehohälyttimestä asennuksineen jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

LIITE 2: KELPOISUUSEHTOJEN JA TARJOUKSEN RAKENTEEN TARKISTUSLOMAKE

LIITE 2: KELPOISUUSEHTOJEN JA TARJOUKSEN RAKENTEEN TARKISTUSLOMAKE LIITE 2: KELPOISUUSEHTOJEN JA TARJOUKSEN RAKENTEEN TARKISTUSLOMAKE Tarjousten käsittelyn ensimmäisessä vaihe on tarjoajien kelpoisuuden arviointi. Arviointi suoritetaan tämän lomakkeen ja sen liitteiden

Lisätiedot

Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka

Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka Tämä osallistumispyyntö koskee Teuvan kunnan päiväkodin rakennusurakkaa. Ehdokas osallistuu hankintamenettelyyn täyttämällä osallistumispyynnön

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 3510/ / Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 3510/ / Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta Puitejärjestely Sopimuskausi Hankintapäätös Hankintasopimus Espoon kaupunki pyytää tarjousta rotaatio- ja suurarkkipainotöistä (arkkikoot

Lisätiedot

Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat?

Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat? Pilvipalvelut Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat? Pilvipalvelut - Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat? Suurin osa kaikista uusista it-sovelluksista ja -ohjelmistoista toteutetaan pilvipalveluna.

Lisätiedot