Allekirjoitettu osallistumishakemus tulee toimittaa kahtena kappaleena suljetussa kirjekuoressa viimeistään klo 12.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Allekirjoitettu osallistumishakemus tulee toimittaa kahtena kappaleena suljetussa kirjekuoressa viimeistään klo 12."

Transkriptio

1 1 (5) Perustietotekniikkapalvelujen hankinta Asianumero 4911/ /2012 Allekirjoitettu osallistumishakemus tulee toimittaa kahtena kappaleena suljetussa kirjekuoressa viimeistään klo osoitteeseen: Espoon kaupunki Kirjaamo PL ESPOON KAUPUNKI Käyntiosoite on Siltakatu 11, 3 krs. (kauppakeskus Entresse) Osallistumishakemus on jätettävä myös sähköisenä CD- ROM -levyllä tai muistitikulla kirjaamoon. Osallistumishakemukseen ja kuoreen on merkittävä ehdokkaan nimi ja teksti: "4911/ /2012 Perustietotekniikkapalvelujen hankinta, moduuli x (1, 2, tai 3)". Osallistumishakemuksen tulee olla sitovana voimassa saakka. Osallistumishakemuksen on oltava suomenkielinen. Myöhästyneitä osallistumishakemuksia ei oteta huomioon eikä niitä oteta käsittelyyn. Mahdolliset hankintaan liittyvät kysymykset ja huomiot oli esitettävä klo mennessä sähköpostilla osoitteeseen: hankinta.ict@espoo.fi. Kaikkiin kysymyksiin vastataan keskitetysti. Vastaukset ja ilmoitukseen mahdollisesti tehdyt tarkennukset julkaistaan Espoon kaupungin internet-sivuilla osoitteessa: viimeistään Tulleet kysymykset: 1. Pitääkö toimittajan 100%:ssa omistuksessa ja määräysvallassa oleva tytäryhtiö käsitellä alihankkijana? Kyllä 2. Hankintailmoitus, Liite 1: Kohta 3.2 Muut palveluun liittyvät asiat Palvelun asiakasrajapinnassa käytettävä kieli on suomi ja ruotsi. Voiko tarkentaa, missä palveluissa ruotsin kieltä käytetään hankinnan kohteen palveluissa? Loppukäyttäjille tuotettavissa palveluissa mm. käyttötuki, lähituki.

2 2 (5) 3. Onko jo tiedossa mikä on Espoon kaupungin määrittelemä palvelunhallintajärjestelmä ja jos on niin, mikä se on? Ei ole tiedossa. 4. Kohta 6.1 Moduulien etusija Minkä moduulin yhteydessä käydään sopimusneuvottelut koskien optioita? Vain moduli 1 ja 2:n toimittajaehdokkaat voivat tarjota optioina pyydettyjä palvelukokonaisuuksia. Molemmilla optiolla on oma erillinen sopimusneuvottelu. 5. Kohta 6.2 Valinta neuvottelumenettelyyn Mitä edellytetään Moduulin 3 Käytettävyyspalvelut referensseiltä? Mitä ovat kriteerit? Täsmennetään Moduulin 3 Kelpoisuusehtoja (Liite 2, Kelpoisuusehdot) seuraavasti: Moduulien 3 ehdokkaan liikevaihto vuodelta 2011 on vähintään 1 MEur. Moduulin 3 ehdokkaalla tulee olla vähintään 2 kpl referenssejä vastaavista toimituksista kolmen viimeisen vuoden ajalta. Vastaavaksi toimitukseksi katsotaan Moduli 3:n osalta kooltaan vähintään 25 % Liitteessä 3 mainituista Espoon kaupungin ICT-ympäristön volyymitiedoista ( työasemaan oheislaitteineen ja 170 palvelinta järjestelmineen) koskien osallistumishakemuksen kohdetta. Hankintailmoituksen Liitteessä 1 kohdassa 6.2 Moduulin 3 Käytettävyyspalvelut ehdokkaiden valinnassa käytettävä arviointiperuste on ilmoitettu arviointiperusteet. 6. Liite 2, kohta 6.2 b: Organisaation sertifiointi: ISO sertifiointi ISO sertifikaatti haetaan tietylle palvelulle tietyssä toimitusosoitteessa ja yleensä vielä nimetylle loppuasiakkaalle. Onko rajoituksia sille missä maissa hankittuja ISO sertifiointeja hyväksytään osallistumishakemuksen pisteytyksessä? Ei rajoituksia. 7. Miltä palvelualueilta hankitut ISO sertifioinnit hyväksytään osallistumishakemuksen pisteytyksessä? Palvelualueilta, joita ehdokkaat tarjoavat tässä kilpailutuksessa Espoolle.

3 8. Liite 2, kohta 6.2 c: Referenssikohteille lähetetyn asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset 3 (5) Onko referenssille esitettävää kysymyssarjaa mahdollista saada ennen osallistumishakemuksen jättämistä? Ei ole. 9. Millä kielellä / kielillä kysymykset toimitetaan? Suomeksi tai tarvittaessa englanniksi. 10. Miten kauan Espoon kaupunki odottaa vastauksia referenssin vastuuhenkilölle esitettyihin kysymyksiin? Tavoitteena on saada vastaukset viimeistään klo 13:00 mennessä. 11. Kelpoisuusehdot, Liite 2 Mitkä kohdat ilmoitetuista Espoon volyymitiedoista lasketaan 50 % mukaan? Miten lasketaan mukaan koululaista tai 550 tietoliikenneyhteyden päässä olevaa toimipistettä? Volyymitiedoista huomioidaan ainoastaan työasemat oheislaitteineen ja palvelimet järjestelmineen. 12. Hankinnan kohde, Liite 3 Elinkaaripalvelut: Sisältääkö palvelut myös fyysisten laitteiden hankinnan? Elinkaaripalvelujen sisältö tarkentuu neuvotteluvaiheessa. 13. Osallistumishakemusmalli, Liite 4 Kohta 3, Menetelmät ja toimintamallit Selvityksen pyydetään sisältävän kuvauksen (max.5 A4-sivua / numeroitu kohta) seuraavista ehdokkaan sovellusylläpidon ja kehittämisen toimintamalleista ja menetelmistä Liitteessä 3 kuvatun palvelumoduulirakenteen pohjalta: Miten sovellusylläpito ja kehittäminen sisältyy tulevaan palvelukokonaisuuteen? Ks. kohdan 15 vastaus.

4 4 (5) 14. Liite 4, Kohta: 3: Menetelmät ja toimintamallit: selvityksessä pyydetään ehdokkaan sovellusylläpidon ja kehittämisen toimintamalleja. Tarkoitetaanko tässä kuitenkin kilpailutettavan ympäristön ylläpitoa ja kehittämistä? Ks. kohdan 15 vastaus. 15. Liite 4, kohta. 3: 1 palvelumoduuli: millaista sisältöä kyseiseltä kohdalta haetaan? Osallistumishakemusmalli liitteessä 4, kohdassa 3. Menetelmät ja toimintamallit ehdokkaan sovellusylläpidon ja kehittämisen toimintamalleista ja menetelmistä Mitä tällä sovellusylläpidolla ja kehittämisellä tässä kohtaa tarkoitetaan vai onko tässä virhe? Tarkennetaan ko. kohtaa siten, että tällä tarkoitetaan kilpailutettavan ympäristön ylläpidon ja kehittämisen toimintamalleja ja menetelmiä. 16. Toiminnan (prosessien) kehittäminen (kuinka ehdokas vie läpi palvelun siirron) Mitä ko kohta ja erityisesti palvelun siirto tarkoittaa? Voisiko tätä kohtaa tarkentaa? Toimittajaehdokkaan tulee tässä kohtaa kuvata sopimuksen kohteena olevien palvelujen siirto oman palvelunsa piiriin sekä avustaminen palvelujen siirrossa toiselle toimittajalle sopimuskauden päättyessä. 17. Kohta 7, Alihankkijat Onko mahdollista hyödyntää asiakasrajapintaa lukuun ottamatta toimittajan EU-alueella sijaitsevaa palvelukeskusta? Espoon neuvotteluissa määrittelemien kriteerien puitteessa. 18. Mihin aiheisiin referenssiasiakkaille laitettavat kysymykset kohdistuvat? Tarvitsemme tiedon, jotta voimme varmistaa, että referenssiasiakkaan yhteyshenkilöllä on tarvittava tietämys toimittajasopimuksesta sekä asiakastyytyväisyydestä. Espoo lähettää referenssikohteiden toimittajasopimuksesta vastaavalle henkilölle kyselyn, jossa selvitetään referenssikohteen tyytyväisyyttä toimittajan osaamiseen ja palveluun liittyen palvelutuotantoon ja palvelujen siirtoon sekä niiden kehittämiseen.

5 5 (5) 19. Onko mahdollista että referenssitoimituksen euromääräinen kokonaisarvo kysytään asiakastyytyväisyyden yhteydessä suoraan referenssiasiakkaalta? Kyseinen tieto on tyypillisesti liikesalaisuus, tietoa ei voi ilmoittaa asiakkaan puolesta. Ei ole mahdollista. Mikäli euromääräinen kokonaisarvo on liikesalaisuus, riittää euromääräinen suuruusluokka.

HANKINTAILMOITUS LIITE

HANKINTAILMOITUS LIITE HANKINTAILMOITUS LIITE 1 13.11.2012 PERUSTIETOTEKNIIKKAPALVELUJEN HANKINTA 4911/02.08.00/2012 Espoon kaupunki Asiakirjahallinto, kirjaamo PL 1 02070 Espoon kaupunki HANKINTAILMOITUS / LIITE 1 2(11) SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 930/ / PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 930/ / PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA. Hankinnan kohde ja kuvaus TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin perintäpalvelujen hoitamisesta alla mainittuna sopimuskautena.

Lisätiedot

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. TARJOUSPYYNTÖ 1(5) ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tarjouspyynnön liitteet Sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoonlahden koulujen

Lisätiedot

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti.

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) AJANVARAUS- JA KÄYTÖNHALLINTAOHJELMISTON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupunginkirjaston asiakaskoneille (noin 200 kpl) hankittavasta ajanvaraus-

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ Dnro 3556/ /2011 Päiväys

Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ Dnro 3556/ /2011 Päiväys Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) HELMET-KIRJASTOJEN AINEISTON PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA Espoon kaupungin hankintapalvelut järjestää tarjouskilpailun HelMet-kirjaston perintäpalvelusta

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja.

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin tytäryhteisöiden taloustoimintojen hoito.

Lisätiedot

Sopimuskausi Sopimuskausi on kaksi (2) vuotta hankintasopimuksen allekirjoittamisesta lukien

Sopimuskausi Sopimuskausi on kaksi (2) vuotta hankintasopimuksen allekirjoittamisesta lukien TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) VERKKONEUVONTAPALVELUJÄRJESTELMÄN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tällä tarjouspyynnöllä tarjouksia verkkoneuvontapalvelujärjestelmän hankintaa koskevaan tarjouskilpailuun.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 3510/ / Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 3510/ / Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta Puitejärjestely Sopimuskausi Hankintapäätös Hankintasopimus Espoon kaupunki pyytää tarjousta rotaatio- ja suurarkkipainotöistä (arkkikoot

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 1982/ / PITKÄAIKAISASUNNOTTOMIEN KESKITETTY TUETTU ASUMINEN. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 1982/ / PITKÄAIKAISASUNNOTTOMIEN KESKITETTY TUETTU ASUMINEN. Hankinnan kohde ja kuvaus TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) PITKÄAIKAISASUNNOTTOMIEN KESKITETTY TUETTU ASUMINEN Hankinnan kohde ja kuvaus Sopimuksen voimassaolo Espoon kaupunki pyytää tarjousta pitkäaikaisasunnottomien keskitetystä tuetusta

Lisätiedot

Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) SUUN TERVEYDENHUOLLON RÖNTGENKUVIEN LAUSUNTOPALVELUIDEN HANKINTA Tarjouspyyntö Puitesopimus ja sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta suun terveydenhuollon röntgenkuvien

Lisätiedot

Vastaukset toimittajien esittämiin kysymyksiin

Vastaukset toimittajien esittämiin kysymyksiin Apotti-hanke Hankintailmoitus ja pyyntö osallistumishakemuksen jättämiseen Vastaukset toimittajien esittämiin kysymyksiin 20.9.2013 Kohta: Hankintayksiköt Aihe: KL-Kuntahankinnat Oy:n rooli Hankkeessa

Lisätiedot

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kalsium- ja natriumkloridin hankinta Sopimuskausi Hankintapäätös Sopimusmenettely Espoon kaupunki pyytää tarjousta kalsiumkloridista (CaCl) ja natriumkloridista (NaCl). Kalsiumkloridia

Lisätiedot

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi.

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) B-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTAVENEEN HANKINTA 2012 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta B-luokan öljyntorjuntaveneestä.

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012 VIRVE-PÄÄTELAITTEIDEN HANKINTA 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Espoo), Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Vantaa) ja Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen

Lisätiedot

Tapiolan Kulttuurikeskuksen, Kulttuuriaukion ja niiden ympäristön arkkitehtuurikilpailu

Tapiolan Kulttuurikeskuksen, Kulttuuriaukion ja niiden ympäristön arkkitehtuurikilpailu Tapiolan Kulttuurikeskuksen, Kulttuuriaukion ja niiden ympäristön arkkitehtuurikilpailu Hankintailmoituksen kysymykset ja vastaukset 29.5.2018 Kysymys 1: Kysyisin Kulttuurikeskuksen ja Kulttuuriaukion

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta.

Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Espoon henkilöstölehden tuottaminen Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta. 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Hankinnalla tullaan

Lisätiedot

Henkilökohtaisten suojavarusteiden hankinta pelastuslaitoskäyttöön

Henkilökohtaisten suojavarusteiden hankinta pelastuslaitoskäyttöön TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Henkilökohtaisten suojavarusteiden hankinta pelastuslaitoskäyttöön Hankintamenettely Puitejärjestely Espoon kaupunki pyytää tarjousta pelastuslaitoksen käyttöön tulevista henkilökohtaisista

Lisätiedot

YKSITYISEN PALVELUNTUOTTAJAN HANKINTA ESPOON KAUPUNGIN TERVEYSASEMA-HANKKEESEEN

YKSITYISEN PALVELUNTUOTTAJAN HANKINTA ESPOON KAUPUNGIN TERVEYSASEMA-HANKKEESEEN TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) YKSITYISEN PALVELUNTUOTTAJAN HANKINTA ESPOON KAUPUNGIN TERVEYSASEMA-HANKKEESEEN Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta terveysasema-hankkeeseen. Espoon kaupunki

Lisätiedot

Sisällysluettelo. HANKINTAILMOITUS / LIITE 1 1 (8) Hankinnan yksilöinti 3860/ /

Sisällysluettelo. HANKINTAILMOITUS / LIITE 1 1 (8) Hankinnan yksilöinti 3860/ / HANKINTAILMOITUS / LIITE 1 1 (8) Sisällysluettelo 1. Hankinnan lyhyt kuvaus... 2 2. Hankintamenettely ja aikataulu... 2 3. Osallistumishakemuksen jättäminen... 4 4. Hankinnan kohde... 5 4.1 Kilpailutettava

Lisätiedot

LINJA-AUTON KULJETTAJIEN WC- JA TAUKOTILOJEN SEKÄ YLEISÖWC-TILOJEN SIIVOUS JA HUOLTO ALKAEN TOISTAISEKSI. Hankintaa ei saa jakaa osiin.

LINJA-AUTON KULJETTAJIEN WC- JA TAUKOTILOJEN SEKÄ YLEISÖWC-TILOJEN SIIVOUS JA HUOLTO ALKAEN TOISTAISEKSI. Hankintaa ei saa jakaa osiin. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) LINJA-AUTON KULJETTAJIEN WC- JA TAUKOTILOJEN SEKÄ YLEISÖWC-TILOJEN SIIVOUS JA HUOLTO 1.6.2012 ALKAEN TOISTAISEKSI Hankinnan kohde ja kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä Espoon kaupunki pyytää

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston Identiteetin ja pääsynhallinnan ratkaisu, Kehotus osallistumishakemuksen jättämiseen (Liite A)

Jyväskylän yliopiston Identiteetin ja pääsynhallinnan ratkaisu, Kehotus osallistumishakemuksen jättämiseen (Liite A) 1 (9) Jyväskylän yliopiston Identiteetin ja pääsynhallinnan ratkaisu, Kehotus osallistumishakemuksen jättämiseen (Liite A) OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE JA KAAVAKE 1. Osallistumishakemus tulee tehdä tämän ohjeen

Lisätiedot

Espoon kaupunki ei sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Espoon kaupunki ei sitoudu tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) HAMMASHOIDON UNITIEN HANKINTA ESPOON KAUPUNGILLE Hankinnan kohde ja kuvaus Puitejärjestely Espoon kaupunki pyytää tarjousta hammashoidon unitiestön ja niiden huolloista puitejärjestelynä

Lisätiedot

Tähän hankintaan kuuluvat mm.:

Tähän hankintaan kuuluvat mm.: TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) PIENKONEIDEN HANKINTA Tarjouspyyntö Hankinnan kohde ja kuvaus ESPOON KAUPUNKI PYYTÄÄ TARJOUSTA PIENKONEISTA. Espoon kaupungin konserniyhteisöt voivat halutessaan liittyä tämän tarjouskilpailun

Lisätiedot

Espoon kaupunki Hankintapalvelut KOPIOPAPEREIDEN HANKINTA 1 (8) TARJOUSPYYNTÖ nro 3088/ /2012

Espoon kaupunki Hankintapalvelut KOPIOPAPEREIDEN HANKINTA 1 (8) TARJOUSPYYNTÖ nro 3088/ /2012 Hankintapalvelut KOPIOPAPEREIDEN HANKINTA 1 (8) KOPIOPAPEREIDEN HANKINTA Espoon kaupungin Hankintapalvelut järjestää tarjouskilpailun kopiopapereiden hankinnasta Espoon ja Vantaan kaupunkien puolesta.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 1405/ / SÄHKÖINEN OPPIMISYMPÄRISTÖPALVELU

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 1405/ / SÄHKÖINEN OPPIMISYMPÄRISTÖPALVELU TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) SÄHKÖINEN OPPIMISYMPÄRISTÖPALVELU Hankinnan kohde ja kuvaus Sopimuskausi Espoon kaupunki pyytää tarjousta sähköisestä oppimisympäristöpalvelusta. Espoon kaupungin konserniyhteisöt voivat

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) 2384/ /2013. Palvelunhallintajärjestelmän hankinta SaaS-palveluna

TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) 2384/ /2013. Palvelunhallintajärjestelmän hankinta SaaS-palveluna TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) Palvelunhallintajärjestelmän hankinta SaaS-palveluna Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta palvelunhallintajärjestelmän toimittamisesta SaaS-palveluna. Espoon kaupungin

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjouksia kirjastoauton hankinnasta. Kirjastoauto hankitaan alustoineen ja koritöineen katsastettuna ja rekisteröitynä.

Espoon kaupunki pyytää tarjouksia kirjastoauton hankinnasta. Kirjastoauto hankitaan alustoineen ja koritöineen katsastettuna ja rekisteröitynä. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KIRJASTOAUTON HANKINTA 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjouksia kirjastoauton hankinnasta. Kirjastoauto hankitaan alustoineen ja koritöineen katsastettuna ja rekisteröitynä.

Lisätiedot

Sopimus on määräaikainen

Sopimus on määräaikainen TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) PSYKIATRISEN PALVELUASUMISEN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Puitejärjestely Sopimuskausi Espoon kaupunki pyytää tarjousta psykiatrisesta palveluasumisesta Espoon ja Kauniaisten

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 4131/ / Kotihoidon kehittämishankkeen konsultointipalvelujen hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 4131/ / Kotihoidon kehittämishankkeen konsultointipalvelujen hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Kotihoidon kehittämishankkeen konsultointipalvelujen hankinta Hankinnan taustaa Espoon kaupunki (jäljempänä tilaaja ) pyytää tarjousta Sujuva arki kotihoidossa asiakaslähtöisellä resursoinnilla

Lisätiedot

Osatarjoukset on sallittu siten, että tarjous voidaan jättää järvikohtaisesti (tarjouksen voi jättää yhdestä järvestä tai molemmista järvistä).

Osatarjoukset on sallittu siten, että tarjous voidaan jättää järvikohtaisesti (tarjouksen voi jättää yhdestä järvestä tai molemmista järvistä). TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) ESPOON LUUKINJÄRVEN JA MATALAJÄRVEN KUNNOSTAMINEN ILMASTAMALLA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjouksia ilmastuksen järjestämisestä Espoon Luukinjärvelle kesäksi

Lisätiedot

Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka

Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka Osallistumispyyntö: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka Tämä osallistumispyyntö koskee Teuvan kunnan päiväkodin rakennusurakkaa. Ehdokas osallistuu hankintamenettelyyn täyttämällä osallistumispyynnön

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

Hankinta on jaettu neljään osioon:

Hankinta on jaettu neljään osioon: TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Pesulapalveluiden hankinta Espoon kaupunki pyytää tarjousta pesulapalveluista. Palvelun suurimpia käyttäjiä ovat kiinteistöpalvelut ulkotyövaatteiden osalta; varikko, joka pesettää

Lisätiedot

Kehotus osallistumishakemuksen jättämiseen

Kehotus osallistumishakemuksen jättämiseen 1 Espoon kaupunki Kehotus osallistumishakemuksen jättämiseen Espoon kaupungin kiinteistöjen ja yleisten alueiden toiminnanohjausjärjestelmä 2 1. Hankintayksikkö... 3 2. Hankinnan kuvaus... 4 3. Hankintamenettely...

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 4715/ / Työnohjauspalveluiden hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 4715/ / Työnohjauspalveluiden hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Työnohjauspalveluiden hankinta Puitejärjestely Sopimuskausi Espoon kaupunki pyytää tarjousta työnohjauspalveluista etupäässä kaupungin suomenkielisten oppilaitosten käyttöön. Suomenkielisen

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjousta yhdestä lajittelevasta palautusautomaatista Espoon kaupunginkirjaston Tapiolan aluekirjastoon.

Espoon kaupunki pyytää tarjousta yhdestä lajittelevasta palautusautomaatista Espoon kaupunginkirjaston Tapiolan aluekirjastoon. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Lajitteleva palautusautomaatti Espoon kaupunginkirjastoon Espoon kaupunki pyytää tarjousta yhdestä lajittelevasta palautusautomaatista Espoon kaupunginkirjaston Tapiolan aluekirjastoon.

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjousta kiinteistöjen ikkunapesupalveluista.

Espoon kaupunki pyytää tarjousta kiinteistöjen ikkunapesupalveluista. TARJOUSPYYNTÖ 1(6) IKKUNOIDEN PESUPALVELUIDEN HANKINTA 2012 Hankinnan kohde ja kuvaus Muut ikkunanpesut Ympäristö Espoon kaupunki pyytää tarjousta kiinteistöjen ikkunapesupalveluista. Pesukohteet on eritelty

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

Sopimuskauden aikana saattaa kaupungin oma rekrytointijärjestelmä vaihtua.

Sopimuskauden aikana saattaa kaupungin oma rekrytointijärjestelmä vaihtua. TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) SÄHKÖISEN VERKKOILMOITUSKANAVAN HANKINTA Espoon kaupunki pyytää tarjousta sähköisestä verkkoilmoituskanavasta kaupungin käyttöön. Espoon kaupungin konserniyhteisöt voivat halutessaan

Lisätiedot

Ehdokkaan sähköpostiosoite, johon tiedoksiannot ja päätökset voidaan toimittaa:

Ehdokkaan sähköpostiosoite, johon tiedoksiannot ja päätökset voidaan toimittaa: Hankintailmoitus / liite 1.1 1(7) EHDOKKAAN TIEDOT: Ehdokkaan nimi: Ehdokkaan osoite: Y-tunnus: Allekirjoitus ja nimenselvennys: Allekirjoittajalla on laillinen nimenkirjoitusoikeus tai valtakirja: Kyllä

Lisätiedot

Sähköisen asiointialustan ylläpito ja kehittäminen

Sähköisen asiointialustan ylläpito ja kehittäminen TIETOPYYNTÖ / LIITE 1 1 (6) Sähköisen asiointialustan ylläpito ja kehittäminen 1. Hankinnan kohde ja kuvaus 1.1 Taustatiedot 1.2 Tarjouksen sisältö Espoon kaupunki pyytää tarjousta sähköisen asiointialustan

Lisätiedot

Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Toimistotyön ergonomiatuotteiden hankinta Espoon kaupunki pyytää tarjousta toimistotyön ergonomiatuotteista. Tuotteiden tulee olla ammatilliseen toimistokäyttöön tarkoitettuja. Toimistotyön

Lisätiedot

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 Hankintayksikkö Espoon kaupunki,., 02070 ESPOON KAUPUNKI. Tarjouspyyntö Espoon Kaupunkitekniikka-liikelaitos pyytää tarjoustanne viheralueiden rakentamiseen

Lisätiedot

Ehdokkaan sähköpostiosoite, johon tiedoksiannot ja päätökset voidaan toimittaa:

Ehdokkaan sähköpostiosoite, johon tiedoksiannot ja päätökset voidaan toimittaa: Hankintailmoitus / liite 1.1 1(8) EHDOKKAAN TIEDOT: Ehdokkaan nimi: Ehdokkaan osoite: Y-tunnus: Allekirjoitus ja nimenselvennys: Allekirjoittajalla on laillinen nimenkirjoitusoikeus tai valtakirja: Kyllä

Lisätiedot

HILMA: KORJAUSILMOITUS: Vuosien 2015-2016 arkkitehtisuunnittelutehtävien tuntityö...

HILMA: KORJAUSILMOITUS: Vuosien 2015-2016 arkkitehtisuunnittelutehtävien tuntityö... Sivu 1/6 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Hankintailmoitus: Espoon kaupunki, Tilakeskus -liikelaitos / talonsuunnittelun palveluyksikkö : KORJAUSILMOITUS: Vuosien 2015-2016

Lisätiedot

Hankinnan yksilöinti on liitteessä 1.

Hankinnan yksilöinti on liitteessä 1. TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) Uimahallikemikaalien hankinta Espoon uimahalleihin Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin kolmeen eri uimahalliin (Tapiola, Espoonlahti ja Leppävaara)

Lisätiedot

Yhteisesti hankittavia palveluja ovat: 1. Lastensuojelun sijaishuollon laitoshoito (Liite 1)

Yhteisesti hankittavia palveluja ovat: 1. Lastensuojelun sijaishuollon laitoshoito (Liite 1) TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) LASTENSUOJELUN SIJAISHUOLLON PALVELUJEN HANKINTA ESPOON, KAUNIAISTEN JA VANTAAN KAUPUNGEILLE Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon, Kauniaisten ja Vantaan kaupungeille lastensuojelun

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) HANKINTAKESKUS H HEL

HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) HANKINTAKESKUS H HEL HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) ALLE 65-VUOTIAIDEN MONISAIRAIDEN ASIAKKAIDEN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ, JONKA KAIKKI EHDOT VAHVISTETAAN Helsingin kaupungin hankintakeskus yhteistyönä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 6/ / Henkilöarviointipalveluiden hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 6/ / Henkilöarviointipalveluiden hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Henkilöarviointipalveluiden hankinta Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta henkilövalintoihin liittyvien soveltuvuusarviointien hoitamisesta. Henkilöarvioinnin

Lisätiedot

HILMA: Vuosien 2015 ja 2017pienet LVIA-suunnittelun tuntiveloitustyöt (Espoon kaupunk...

HILMA: Vuosien 2015 ja 2017pienet LVIA-suunnittelun tuntiveloitustyöt (Espoon kaupunk... Sivu 1/5 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Hankintailmoitus: palveluyksikkö : Vuosien 2015 ja 2017pienet LVIA-suunnittelun tuntiveloitustyöt 7:54 Osallistumishakemukset 26.1.2015

Lisätiedot

Alue 1, tiistaina 20.8.2013 kello 8.00 Lähtöpaikka: Veräjäpellonkoulu, Lintuvaarantie 14

Alue 1, tiistaina 20.8.2013 kello 8.00 Lähtöpaikka: Veräjäpellonkoulu, Lintuvaarantie 14 TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) KIINTEISTÖJEN TALVIKUNNOSSAPITO Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoo Kiinteistöpalvelut - liikelaitokselle liitteen 1 mukaisten alueittain jaettujen kiinteistöjen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (9) 1155/02.08.00/2012 29.5.2012. Muutot ja kuljetukset sekä apuvälineiden kuljetusten hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (9) 1155/02.08.00/2012 29.5.2012. Muutot ja kuljetukset sekä apuvälineiden kuljetusten hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (9) Muutot ja kuljetukset sekä apuvälineiden kuljetusten hankinta Espoon kaupunki pyytää tarjousta Muutot ja kuljetukset sekä apuvälineiden kuljetusten hankinnasta. Espoon kaupungin konserniyhteisöt

Lisätiedot

HILMA: Energialiiketoiminnan asiakastietohallintajärjestelmä, sen käyttöönotto ja konv...

HILMA: Energialiiketoiminnan asiakastietohallintajärjestelmä, sen käyttöönotto ja konv... Sivu 1/5 Hankintailmoitus, erityisalat: : Energialiiketoiminnan asiakastietohallintajärjestelmä, sen käyttöönotto ja konversio sekä ohjelmiston asiakastuki ja ylläpito Hankintailmoitus, erityisalat I.1

Lisätiedot

OULUN SEUDUN JOUKKOLIIKENNEINFO

OULUN SEUDUN JOUKKOLIIKENNEINFO OULUN SEUDUN JOUKKOLIIKENNEINFO 2.12.2013 Oulun seudun joukkoliikenneinfo Sivu 1 / 13 Sisällys 1 Johdanto 2 2 Hankintayksikkö 2 3 Hankinnan kohde 2 4 Hankintamenettely 4 5 Sopimuskausi ja ehdot 9 6 Osa-

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu Tarjouspyyntö 1 (6) 4.10.2013 Hallinto-osasto HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS Diaarinumero: HEL 2013-005356 Hanke 1. Helsingin kaupungin rakennusvirasto pyytää Helsingin kaupunkitilaohjetta

Lisätiedot

OSALLISTUMISPYYNTÖ: IISALMEN TERVEYSKESKUKSEN HOITAJAKUTSUJÄRJES- TELMÄ

OSALLISTUMISPYYNTÖ: IISALMEN TERVEYSKESKUKSEN HOITAJAKUTSUJÄRJES- TELMÄ Tämä osallistumispyyntö koskee Iisalmen kaupungin terveyskeskuksen hoitajakutsujärjestelmän hankintaa. Ehdokas osallistuu hankintamenettelyyn täyttämällä osallistumispyynnön liitteenä 1 toimitetun osallistumishakemuslomakkeen

Lisätiedot

Suomi-Mäntsälä: Rakennustöiden johto 2016/S Hankintailmoitus. Rakennusurakat

Suomi-Mäntsälä: Rakennustöiden johto 2016/S Hankintailmoitus. Rakennusurakat 1 / 5 Tämä ilmoitus TED-verkkosivustolla: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:232468-2016:text:fi:html -Mäntsälä: Rakennustöiden johto 2016/S 130-232468 Hankintailmoitus Rakennusurakat Direktiivi 2014/24/EU

Lisätiedot

Kilpailutuksen perusteella on tarkoitus solmia puitesopimus kolmen (3) toimittajan kanssa.

Kilpailutuksen perusteella on tarkoitus solmia puitesopimus kolmen (3) toimittajan kanssa. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) RASKAIDEN AJONEUVOJEN ALUSTOJEN HANKINTA 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta pelastuslaitoksen käyttöön tulevista sammutusautojen, säiliöautojen ja tikasautojen

Lisätiedot

Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : Irtokalusteiden hankinta Espoon, Vantaan ja

Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : Irtokalusteiden hankinta Espoon, Vantaan ja Page 1 of 5 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : Irtokalusteiden hankinta Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupungeille 10:10 Tarjoukset 23.5.2012

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) 942/ / ASIAKASTYYTYVÄISYYSMITTAUSPALVELUJEN HANKINTA

TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) 942/ / ASIAKASTYYTYVÄISYYSMITTAUSPALVELUJEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) ASIAKASTYYTYVÄISYYSMITTAUSPALVELUJEN HANKINTA Palvelun kuvaus ja tukitoimet Asiakastyytyväisyysmittauslaite Espoon kaupunki pyytää tarjousta asiakastyytyväisyyden mittauspalveluiden

Lisätiedot

23.11.2009. arvio (ei sitova): 1 Sopimus tietokonelaitteista ja niiden toimituksesta 1 kpl

23.11.2009. arvio (ei sitova): 1 Sopimus tietokonelaitteista ja niiden toimituksesta 1 kpl TARJOUSPYYNTÖ 23.11.2009 Arvoisa vastaanottaja RHL-Data Oy pyytää tarjoustanne jäljempänä määritellystä tuotteesta ja/tai palvelusta tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä yksilöidyllä tavalla. Tarjous

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 1943/ / Apuvälinehuollon ja -korjauksen hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 1943/ / Apuvälinehuollon ja -korjauksen hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Apuvälinehuollon ja -korjauksen hankinta Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta apuvälineiden huolto- ja korjauspalveluista. Apuvälineiden huolto ja korjaus sisältää

Lisätiedot

Osallistumispyyntö: Tekesin operatiivisten sovelluksien ylläpito ja kehitys, 17.2.2014

Osallistumispyyntö: Tekesin operatiivisten sovelluksien ylläpito ja kehitys, 17.2.2014 1 (7) Osallistumispyyntö: Tekesin operatiivisten sovelluksien ylläpito ja kehitys, 17.2.2014 KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Kysymyksiä saapui 27.2.2014 mennessä tarjouspyynnön johdosta yhteensä 24 kpl. Ohessa

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) 7/02.08.00/2012 22.3.2012. Tilausajojen hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) 7/02.08.00/2012 22.3.2012. Tilausajojen hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) Tilausajojen hankinta Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta erilaisten ryhmäkuljetusten hoitamisesta tilausajona. Palveluja tarvitaan etupäässä alakoululaisten

Lisätiedot

HSL: Tietotekniikan käyttö- ja tukipalvelujen hankinta, laatupisteiden muodostuminen ja pisteytystaulukko

HSL: Tietotekniikan käyttö- ja tukipalvelujen hankinta, laatupisteiden muodostuminen ja pisteytystaulukko 28.8.2013 1 (5) HSL: tekniikan käyttö- ja tukipalvelujen hankinta, laatupisteiden muodostuminen ja pisteytystaulukko 1. Hankinnan kohde Hankinnan kohteena ovat HSL:n tietotekniikan käyttö- ja tukipalvelut

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n tilintarkastuspalveluista

Tarjouspyyntö. YTHS:n tilintarkastuspalveluista Tarjouspyyntö YTHS:n tilintarkastuspalveluista Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely...

Lisätiedot

25.9.2014. Viite: HANKINTAILMOITUS YLIOPPILAIDEN TERVEYDENHOITOSÄÄTIÖN TALOUSHALLINNON JÄRJESTELMÄKOKONAISUUDEN HANKINNASTA

25.9.2014. Viite: HANKINTAILMOITUS YLIOPPILAIDEN TERVEYDENHOITOSÄÄTIÖN TALOUSHALLINNON JÄRJESTELMÄKOKONAISUUDEN HANKINNASTA 25.9.2014 Viite: HANKINTAILMOITUS YLIOPPILAIDEN TERVEYDENHOITOSÄÄTIÖN TALOUSHALLINNON JÄRJESTELMÄKOKONAISUUDEN HANKINNASTA Vastaukset kysymyksiin Kysymys: Sisältyykö hankinnan kohteeseen myös osto- ja

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) 885/02.08.00/2012 7.3.2012. Traktorin hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) 885/02.08.00/2012 7.3.2012. Traktorin hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) Traktorin hankinta Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta liikuntapalveluiden käyttöön hankittavalle kolmelle (3) uudelle traktorille. Lisäksi vaihdossa hyvitetään

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. SEUTUKESKUS OY HÄME KUNTAPRO OY 1 (10) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Palvelunhallintajärjestelmä Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen.

Lisätiedot

Tarjouspyynnön liitteellä 1 on tarkemmat kohteiden kuvaukset.

Tarjouspyynnön liitteellä 1 on tarkemmat kohteiden kuvaukset. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kolme lajittelevaa palautusautomaattia Espoon kaupunginkirjastoon Espoon kaupunki pyytää tarjousta kolmesta lajittelevasta palautusautomaatista Espoon kaupunginkirjaston Saunalahden,

Lisätiedot

Nimi: Osoite: Puhelin: Sähköposti: mm. päätöksen tiedoksiantoa varten. Y-tunnus: Työehtosopimus: Työterveyshuolto: Liikenteestä vastaava henkilö:

Nimi: Osoite: Puhelin: Sähköposti: mm. päätöksen tiedoksiantoa varten. Y-tunnus: Työehtosopimus: Työterveyshuolto: Liikenteestä vastaava henkilö: TARJOUSLOMAKE Kuljetuspalveluita koskeva sitova tarjous Siuntion kuntaan tehdään tällä asiakirjalla. Tämä asiakirja palautetaan täytettynä muiden pyydettyjen asiakirjojen kanssa Siuntion kunnan kirjaamoon

Lisätiedot

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN TURBIININ HANKINTA

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN TURBIININ HANKINTA TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN TURBIININ HANKINTA OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE 1(6) Turun seudun puhdistamo Oy (jäljempänä myös puhdistamo,

Lisätiedot

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI.

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1 (7) Asianumero 10.12.2012 4845/02.08.00/2012 SULKUPORTIT 2013 HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HANKINNAN KOHDE Espoon

Lisätiedot

Työajan kohdentamisen järjestelmä

Työajan kohdentamisen järjestelmä TTY-säätiö Tarjouspyyntö 1 (5) Työajan kohdentamisen järjestelmä Toimintayksiköt (TaY) 33014 TTY-säätiö sr (Tampereen teknillinen yliopisto, TTY) PL 527 33101 Tampere (TAMK) Kuntokatu 3 33520 Tampere Yhteyshenkilö

Lisätiedot

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi 10.10.2012 1(5) Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne strategiatyön konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankittavan palvelun sisältö

Lisätiedot

Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle (tavoite) optio 3.v.

Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle (tavoite) optio 3.v. Alustava Tarjouspyyntö 1 (6) Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle 1.6.2017(tavoite) - 31.8.2022 + optio 3.v. Sisällys 1 Hankinnan taustaa... 2 2 Palvelun kuvaus... 2

Lisätiedot

Kumpaakin palvelua ostetaan vuosittain noin 120.

Kumpaakin palvelua ostetaan vuosittain noin 120. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Hautauspalvelujen ja vainajien siirtokuljetusten hankinta Hankinnan kohde Espoon kaupunki pyytää tarjousta sosiaali- ja terveystoimen toimeentulotukiasiakkaiden hautauspalveluista sekä

Lisätiedot

Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : Luontoselvitysten konsulttipalveluiden hankinta

Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : Luontoselvitysten konsulttipalveluiden hankinta Sivu 1/5 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Selaa arkistoa Täytä ilmoitus Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : Luontoselvitysten konsulttipalveluiden hankinta 10:42 Tarjoukset 20.12.2012 klo

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Valinnan perusteena käytämme kokonaistaloudellista arviointimallia.

TARJOUSPYYNTÖ. Valinnan perusteena käytämme kokonaistaloudellista arviointimallia. TARJOUSPYYNTÖ TIETOTEKNIIKKAPALVELUIDEN YLLÄPITO Kankaanpään kaupunki on ulkoistanut perustietotekniikkansa ylläpitopalvelut. Ulkoistuksen meneillään oleva sopimus päättyy 31.10.2018. Tällä tarjouspyynnöllä

Lisätiedot

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN JATKUVATOIMISEN MIKROBIANALYSAATTORIN HANKINTA

TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN JATKUVATOIMISEN MIKROBIANALYSAATTORIN HANKINTA TURUN SEUDUN PUHDISTAMO OY KAKOLANMÄEN JÄTEVEDENPUHDISTAMO POISTOPUTKEN KAPASITEETIN TEHOSTAMINEN OSALLISTUMISHAKEMUSOHJE 1(6) JATKUVATOIMISEN MIKROBIANALYSAATTORIN HANKINTA Turun seudun puhdistamo Oy

Lisätiedot

Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : KORJAUSILMOITUS: Läkkitorin ja liittyvien raittien peruskorjaus

Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : KORJAUSILMOITUS: Läkkitorin ja liittyvien raittien peruskorjaus Sivu 1/5 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Hankintailmoitus: : KORJAUSILMOITUS: Läkkitorin ja liittyvien raittien peruskorjaus 8:02 Tarjoukset 26.9.2013 klo 12.00 mennessä

Lisätiedot

Vesilahden kunnan verkkosivu-uudistus

Vesilahden kunnan verkkosivu-uudistus Vesilahden kunnan verkkosivu-uudistus Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjousta Vesilahden kunnan verkkosivu-uudistuksen käyttöönottoprojektista. 19.1.2018 Vesilahden kunta www.vesilahti.fi

Lisätiedot

Valokuvauspalveluiden hankinta

Valokuvauspalveluiden hankinta 2685/02.08.00/2012 1/6 Valokuvauspalveluiden hankinta Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta valokuvauspalveluista kaupungin eri yksiköiden käyttöön. Kuvauskohteet jakautuvat pääasiallisesti

Lisätiedot

Hankasalmen koulukeskus Osallistumishakemus. Tilaajan tiedot. Viite: hankintailmoitus, HILMA-ilmoitusjärjestelmän nro:

Hankasalmen koulukeskus Osallistumishakemus. Tilaajan tiedot. Viite: hankintailmoitus, HILMA-ilmoitusjärjestelmän nro: Hankasalmen koulukeskus Osallistumishakemus Viite: hankintailmoitus, HILMA-ilmoitusjärjestelmän nro: 2018-010561 Tilaajan tiedot Hankasalmen kunta Ympäristö- ja tekniset palvelut Keskustie 41, 41520 Hankasalmi

Lisätiedot

Hankinta on jaettu neljään osioon: C. Tekstiiliverhoiltujen huonekalujen pesu ja suojakäsittely.

Hankinta on jaettu neljään osioon: C. Tekstiiliverhoiltujen huonekalujen pesu ja suojakäsittely. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Pesulapalveluiden hankinta Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta pesulapalveluista. Palvelun suurimpia käyttäjiä ovat kiinteistöpalvelut ulkotyövaatteiden osalta,

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ HITSAUSKONE HANKINTA

TARJOUSPYYNTÖ HITSAUSKONE HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2010 HITSAUSKONE HANKINTA Länsirannikon Koulutus Oy WinNova on Satakunnan suurin 2. asteen koulutuspalveluja tuottava ammatillinen oppilaitos. WinNova kehittää ja parantaa toimintojaan

Lisätiedot

Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : Linja-auton kuljettajien wc- ja taukotilojen sekä yleisöwc-tilojen siivous ja huolto alkaen toistaiseksi

Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : Linja-auton kuljettajien wc- ja taukotilojen sekä yleisöwc-tilojen siivous ja huolto alkaen toistaiseksi HILMA: Linja-auton kuljettajien wc- ja taukotilojen sekä yleisöwc-tilojen siivous ja h...page 1 of 3 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : Linja-auton

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjousta sijoitustoiminnan raportointipalvelun hankinnasta.

Espoon kaupunki pyytää tarjousta sijoitustoiminnan raportointipalvelun hankinnasta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) Espoon kaupungin sijoitustoiminnan raportointi Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta sijoitustoiminnan raportointipalvelun hankinnasta. Espoon kaupungilla on viisi

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU15155 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU15155 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Liperin kunta Nurmeksen kaupunki Polvijärven kunta Valtimon

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO / Turvapuhelinpalvelut (tavoite) (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan)

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO / Turvapuhelinpalvelut (tavoite) (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) 1/7 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 5420-2017 / Turvapuhelinpalvelut 1.1.2019 (tavoite) 31.12.2021 (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 3 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 3

Lisätiedot

Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : Työkoneiden ja laitteiden huolto- ja korjauspalvelut

Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : Työkoneiden ja laitteiden huolto- ja korjauspalvelut Page 1 of 5 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Hankintailmoitus: Espoon kaupunki : Työkoneiden ja laitteiden huolto- ja korjauspalvelut 10:06 Tarjoukset 7.5.2012 klo 12.00 mennessä

Lisätiedot

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman arviointi

Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman arviointi 1(7) Päivämäärä Dnro 18.9.2017 1429/07.01.00/2017 Viite Asia Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman 2014-2020 arviointi Osallistumishakemusohje maaseutuohjelman maatalousluonnon monimuotoisuutta ja

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) 5893/ / RESURSSIVARAUSJÄRJESTELMÄN HANKINTA

TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) 5893/ / RESURSSIVARAUSJÄRJESTELMÄN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) RESURSSIVARAUSJÄRJESTELMÄN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta resurssivarausjärjestelmästä, sen ylläpidosta ja kehittämisestä. Espoon kaupungin konserniyhteisöt

Lisätiedot

Teollisen yhteistyön rahasto Oy (FINNFUND) Perustietotekniikan palveluiden hankinta

Teollisen yhteistyön rahasto Oy (FINNFUND) Perustietotekniikan palveluiden hankinta Hallinto Osallistumishakemusohje Teollisen yhteistyön rahasto Oy (FINNFUND) Perustietotekniikan palveluiden hankinta Hankinnan kuvaus ja osallistumishakemusohje Hallinto Osallistumishakemusohje 2 (8) Sisällysluettelo

Lisätiedot

TIETOPYYNTÖ/MARKKINAKARTOITUS ICT-tukipalveluille

TIETOPYYNTÖ/MARKKINAKARTOITUS ICT-tukipalveluille 1 / 5 TIETOPYYNTÖ/MARKKINAKARTOITUS ICT-tukipalveluille Yleistä Tämä asiakirja ei ole hankintailmoitus tai tarjouspyyntö, vaan tietopyyntö osana hankinnan valmistelua. Tällä asiakirjalla ei pyydetä tarjouksia

Lisätiedot

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka HUOM. Tämä on osallistumispyynnön liitteenä toimitettu alustava tarjouspyyntö, joka voi muuttua hankintamenettelyn kuluessa. Tässä ilmoitetut

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 8/2013 1 (6) Kaupunginhallitus Kj/3 25.2.2013

Helsingin kaupunki Esityslista 8/2013 1 (6) Kaupunginhallitus Kj/3 25.2.2013 Helsingin kaupunki Esityslista 8/2013 1 (6) Päätöshistoria Rahoitusjohtaja 12.11.2012 203 HEL 2012-011861 T 02 08 02 00 Päätös Rahoitusjohtaja päätti jäljempänä mainituin perustein sulkea HRtietojärjestelmän

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ KASELY/268/2016, 23.2.2016

TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ KASELY/268/2016, 23.2.2016 KASELY/268/2016, 23.2.2016 TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ IMATRA-LAPPEENRANTA LIIKENTEEN LIIKENNÖINTISOPIMUS 6.6.2016 ALKAEN 1 1. Tarjoajan tiedot 1 1.1 Päävastuullinen toimittaja 1 1.2 Mahdolliset

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Kunnossapitoauto Hankintayksikön yhteystiedot Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja

TARJOUSPYYNTÖ Kunnossapitoauto Hankintayksikön yhteystiedot Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja 1/6 TARJOUSPYYNTÖ 139897 Kunnossapitoauto Hankintayksikön yhteystiedot Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus Kilpailuttamisesta vastaava toimipiste tai hankintayksikön edustaja Infrapalvelut

Lisätiedot