EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)"

Transkriptio

1 C 54 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/12/04 (2004/C 54 A/01) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun laatiakseen varallaololuettelon myöhempää palvelukseen ottamista varten. YDINTARKASTUKSEN JA -TUTKIMUKSEN ALAN HALLINTOVIRKAMIEHET (*) (A7/A6) ( 1 ) SISÄLLYS A. TYÖTEHTÄVIEN LUONNE, EDELLYTYKSET KILPAILUUN OSALLISTUMISELLE, HAKIJOILLE ASETETUT VAATIMUKSET B. KILPAILUN VAIHEET C. HAKEMINEN D. YLEISTÄ TIETOA LIITE: Uudelleenkäsittelypyynnöt muutoksenhakukeinot Euroopan oikeusasiamiehelle tehtävät kantelut (*) Euroopan yhteisöjen instituutioissa noudatetaan tasa-arvopolitiikkaa ja hyväksytään hakijat iästä, rodusta, poliittisesta, filosofisesta tai uskonnollisesta vakaumuksesta, sukupuolesta tai sukupuolisesta suuntautuneisuudesta, vammaisuudesta, siviilisäädystä tai perhetilanteesta riippumatta. ( 1 ) Tämä palkkaluokkaa A7/A6 koskeva kilpailu on julkaistu nykyisten henkilöstösääntöjen mukaisesti. Komissio on kuitenkin toimittanut neuvostolle henkilöstösääntöjen muuttamista koskevan ehdotuksen. Ehdotukseen sisältyy muun muassa uusi urajärjestelmä. Tämän kilpailun läpäisseille hakijoille voidaan siis ehdottaa palvelukseen ottamista uusien henkilöstösääntöjen perusteella, jos neuvosto ne hyväksyy. Muutettujen henkilöstösääntöjen liitteessä XIII olevan 2 jakson 11 ja 12 artiklan mukaan: palkkaluokat A7/LA7 ja A6/LA6 korvataan ylimenokauden aikana palkkaluokalla A*6 ja sen jälkeen palkkaluokalla AD6.

2 C 54 A/2 FI Euroopan unionin virallinen lehti A. TYÖTEHTÄVIEN LUONNE, EDELLYTYKSET KILPAILUUN OSALLISTUMISELLE, HAKIJOILLE ASETETUT VAATIMUKSET Kilpailu EPSO/A/12/04 järjestetään ydintarkastuksen ja -tutkimuksen alan hallintovirkamiesten (A7/A6) palveluun ottamiseksi. Kilpailun tarkoituksena on laatia varallaololuettelo Euroopan unionin toimielimissä (erityisesti Euroopan komissiossa) avoimina olevien virkojen täyttämiseksi. Varallaololuetteloon kirjataan 180 kilpailun läpäissyttä hakijaa. Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää samanaikaisesti avoimen kilpailun EPSO/ B/21/04 (B5/B4). Hakemuksen mitätöimisen uhalla hakija voi osallistua vain yhteen näistä kilpailuista. I TEHTÄVIEN LUONNE EPSO etsii ydinalan asiantuntijoita tarkastus- ja/tai tutkimustehtäviin. Ydinalan tarkastustehtävät Virkamies vastaa yleisten toimintaohjeiden perusteella suunnittelu-, selvitys- ja valvontatehtävistä ydinturvallisuuden ja säteilysuojelun alalla. Työhön kuuluu seuraavia tehtäviä: teknisten tai deskriptiivisten tietojen sekä Euroopan unionin siviilikäytössä olevien ydinlaitosten tai jäsenvaltioiden toimivaltaisten viranomaisten toimittamien ydinmateriaalien kirjanpitotietojen tutkiminen ja tarkastaminen, tarkastuskäynnit ydinlaitoksiin kirjanpidollisten ja fyysisten tarkastusten suorittamiseksi erilaisten määrällisten ja laadullisten mittausten sekä näytteenoton avulla samoin kuin käyttäen tietoteknisiä välineitä, kameroita, sinettejä jne. Tehtävät perustuvat Euroopan atomienergiayhteisön perustamissopimukseen ja asetukseen (Euratom) N:o 3227/76. Tehtäviin sisältyy paljon virkamatkoja, ja ne edellyttävät käyntiä ydinlaitosten säteilyvalvontaan kuuluvilla alueilla. Tehtävät on tarvittaessa suoritettava viikonloppuisin, pyhäpäivinä tai öisin, jolloin tehtävistä myönnetään hyvityksenä ylimääräinen vapaapäivä. Koska ydinlaitokset sijaitsevat usein syrjäisillä alueilla, ajokortti on välttämätön. Ydintutkimus ja -tekniikka kokeelliset tutkimukset ja mallinnus kiinteän aineen fysiikan, ydinfysiikan ja materiaalien mekaanisten ominaisuuksien aloilla, ydinlaitokset ja säteilysuojelu: metrologia, säteilyfysiikka ja ydinturvallisuus, säteilykemia ja/tai analyyttinen kemia: radioimmunologia, ydintekniikka, laitosten purkaminen, radioaktiivisten jätteiden huolto, alan robotiikka ja automaatio, alan tieteellisten menetelmien ja välineistön suunnittelu ja kehittäminen erityisesti analyyttisten menetelmien ja metrologian avulla,

3 C 54 A/3 tutkimusehdotusten, tieteellisten julkaisujen ja tulosesittelyjen laatimisen tukeminen, työskentely ryhmissä ja kansainvälisissä verkoissa. II EDELLYTYKSET KILPAILUUN OSALLISTUMISELLE, HAKIJOILLE ASETETUT VAATIMUKSET Kilpailu on avoin hakijoille, jotka täyttävät rekisteröitymisen päättymispäivänä (ks. C jakson) seuraavat edellytykset: 1. Vaaditut tutkinnot tai todistukset Hakijalla on oltava korkeakoulututkinto, josta on osoituksena tutkintotodistus, tekniikan tai luonnontieteiden alalla: esim. tekniikka, fysiikka, kemia, lääketiede, materiaalitiede, (erikoistuminen ydinalaan). Huomioon otetaan ainoastaan tutkinnot, jotka oikeuttavat väitöskirjaan tähtääviin jatko-opintoihin. Valintalautakunta ottaa huomioon eri maiden opintojärjestelmien rakenteelliset erot. Hakuoppaan liitteenä olevassa taulukossa annetaan joitakin esimerkkejä vähimmäisvaatimuksena olevista tutkinnoista (ks. EPSO:n Internet-sivut ( 2 )). Kokeissa edellytetään muun muassa A jakson I kohdassa kuvattuihin työtehtäviin liittyvän alan syvällistä tuntemusta. 2. Vaadittu työkokemus Hakijalla on oltava kilpailuun oikeuttavan korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen hankittu vähintään kolmen vuoden kokopäiväinen työkokemus tehtävistä, joihin vaaditaan korkeakoulututkinto. Tästä työkokemuksesta kaksi vuotta on oltava sellaista, joka liittyy kuvattuihin työtehtäviin. Työkokemuksena otetaan huomioon: erikoistumisjaksot tai ammattitaitojen kehittämiseen tähtäävät harjoittelujaksot, jotka valmistavat A jakson I kohdassa määriteltyihin tehtäviin ja joista hakija voi esittää asianmukaisen todistuksen, täydennyskoulutus-, opinto- tai tutkimusjaksot, jotka valmistavat A jakson I kohdassa määriteltyihin tehtäviin ja joista hakijalla on vähintään kilpailuun oikeuttavaa tasoa vastaava tutkintotodistus. Jos erikoistumisjakso tai ammattitaitojen kehittämiseen tähtäävä harjoittelujakso menee päällekkäin työskentelyjakson kanssa, valintalautakunta ottaa huomioon ainoastaan työskentelyjakson. 3. Kielitaito Hakijan on hallittava perusteellisesti yhtä Euroopan unionin virallisista kielistä (kieli 1, joka on englanti, espanja, hollanti, italia, kreikka, portugali, ranska, ruotsi, saksa, suomi tai tanska) ja tyydyttävästi toista näistä kielistä (kieli 2). Kielitaito on mainittava sähköisessä rekisteröitymislomakkeessa ( 3 ). Hakijat eivät voi muuttaa kokeiden suorittamiskieliä koskevia valintojaan hakulomakkeiden jättöpäivän jälkeen. ( 2 ) EPSO:n Internet-sivut: ( 3 ) Käytännön syistä lomake on saatavilla ainoastaan saksan, englannin ja ranskan kielellä.

4 C 54 A/4 FI Euroopan unionin virallinen lehti Yleiset vaatimukset hakija on Euroopan unionin jonkin jäsenvaltion kansalainen (Alankomaat, Belgia, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Luxemburg, Portugali, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Tanska tai Yhdistynyt kuningaskunta), hakijalla on täydet kansalaisoikeudet, hakija on täyttänyt asevelvollisuutta koskevan lainsäädännön mukaiset velvollisuutensa, hakija täyttää tehtäviensä hoitamisen edellyttämät hyvää mainetta koskevat vaatimukset.

5 C 54 A/5 B. KILPAILUN VAIHEET Jos hyväksyttäviä hakemuksia on yli 540 (kirjallisiin kokeisiin kutsuttavien määrä), järjestetään esivalintakokeet. Jos hakijoita on tätä vähemmän, kilpailun järjestäjä pyytää hakijoita tulostamaan, täyttämään ja lähettämään EPSO:n Internet-sivuilla ( 2 ), hakijan omassa kansiossa olevan virallisen hakulomakkeen. Hakijoita on rekisteröitymisajan päättyessä yli Hakijoita on rekisteröitymisajan päättyessä enin tään Esivalintakokeet Arvostelu 1. Esivalintakokeita ei järjestetä Kokeet a), b) ja c) tehdään toisella yhteisökielellä (kieli 2); hakijoiden on ilmoitettava valitsemansa toinen kieli sähköisessä rekisteröitymislomakkeessa. a) Koe muodostuu monivalintakysymyksistä, joiden tarkoituksena on arvioida hakijan erityistietoja kyseisellä alalla. Kokeesta saa 0 40 pistettä (vaadittu vähimmäispistemäärä on 20). b) Koe muodostuu monivalintakysymyksistä, jotka koskevat Euroopan yhdentymisen tärkeimpiä kehitysvaiheita ja eri yhteisöpolitiikkoja. Kokeesta saa 0 20 pistettä (vaadittu vähimmäispistemäärä on 10). c) Koe muodostuu monivalintakysymyksistä, joiden tarkoituksena on arvioida hakijan yleistä soveltuvuutta ja pätevyyttä etenkin kielellisen ja matemaattisen päättelykyvyn osalta. Kokeesta saa 0 20 pistettä (vaadittu vähimmäispistemäärä on 10). Vääristä vastauksista ei anneta virhepisteitä. Hakijoita pyydetään toimittamaan rekisteröitymi- sen päätyttyä virallinen hakemus päästäkseen osallistumaan kilpailuun. Hakijoita, jotka ovat kaikkien esivalintakokeiden perusteella 540:n parhaiten menestyneen hakijan ( 4 ) joukossa ja jotka ovat saaneet kaikista näistä kokeista vähintään vaaditun pistemäärän, pyydetään täyttämään virallinen hakemus päästäkseen osallistumaan kilpailuun. Valintalautakunta tutkii tämän hakemuksen, ja jos kaikki vaatimukset täyttyvät, valintalautakun- ta kutsuu hakijat kirjallisiin kokeisiin ja tarkastaa kokeet. Valintalautakunta tutkii tämän hakemuksen, ja jos kaikki vaatimukset täyttyvät, valintalautakunta tarkastaa kirjallisen kokeen. HUOMAUTUS: Kokeiden järjestämiseen liittyvistä syistä kirjallinen koe d) tehdään samana päivänä kuin esivalintakokeet a), b) ja c). ( 4 ) Jos viimeiselle hyväksyttyjen paikalle on ehdolla useita saman pistemäärän saaneita hakijoita, valintalautakunta hyväksyy kaikki kyseiset hakijat.

6 C 54 A/6 FI Euroopan unionin virallinen lehti Kirjallinen koe 2. Kirjalliset kokeet d) Hakijan kielellä 1 tehtävä kirjallinen koe a) Hakijan kielellä 1 tehtävä kirjallinen koe muodostuu kirjoitelmasta, jonka tarkoituk- muodostuu kirjoitelmasta, jonka tarkoituksena on mitata hakijan hallinnollisia taitoja sena on mitata hakijan hallinnollisia taitoja alalla, josta kilpailu järjestetään. Hakijoiden alalla, josta kilpailu järjestetään. Hakijoiden on valittava ehdotetuista aiheista kaksi aihet- on valittava ehdotetuista aiheista kaksi aihetta. Nämä aiheet liittyvät työtehtäviin. ta. Nämä aiheet liittyvät työtehtäviin. Kummastakin aiheesta saa 0 40 pistettä Kummastakin aiheesta saa 0 40 pistettä (vaadittu vähimmäispistemäärä on 20). (vaadittu vähimmäispistemäärä on 20). Jos toisesta aiheesta ei saa vähintään vaadit- Jos toisesta aiheesta ei saa vähintään vaadittua pistemäärää, toista aihetta ei oteta huo- tua pistemäärää, toista aihetta ei oteta huomioon. mioon. b) Lyhyen muistion laatiminen hakijan kielellä 2; muistiossa esitetään kokeen a) perustelut ja päätelmät. Kokeen tavoitteena on mitata kielen 2 kirjallista taitoa. Kokeesta saa 0 20 pistettä (vaadittu vähimmäispistemäärä on 10). c) Koe muodostuu monivalintakysymyksistä (kieli 2), joiden tarkoituksena on arvioida hakijan yleistä soveltuvuutta ja pätevyyttä etenkin kielellisen ja matemaattisen päättelykyvyn osalta. Kokeesta saa 0 20 pistettä (vaadittu vähimmäispistemäärä on 10). Valintalautakunta kutsuu suullisiin kokeisiin 270 Valintalautakunta kutsuu suullisiin kokeisiin 270 parhaiten menestynyttä hakijaa ( 4 ), jotka ovat parhaiten menestynyttä hakijaa ( 4 ), jotka ovat saaneet kirjalliseen kokeeseen d) liittyvistä mo- saaneet kustakin kirjallisesta kokeesta a), b) ja c) lemmista aiheista vähintään vaaditun pistemää- vähintään vaaditun pistemäärän. rän. 3. Suullinen koe 3. Suullinen koe Hakijan ja valintalautakunnan kielellä 1 käy- mässä keskustelussa on tarkoitus arvioida hakijan soveltuvuutta A jakson I kohdassa mainittuihin tehtäviin. Keskustelussa käsitel- lään erityisesti hakijan erityisalan tuntemus- ta, Euroopan yhdentymisen keskeisiä tapah- tumia ja yhteisön eri politiikkoja; keskuste- lussa arvioidaan myös hakijan kielitaitoa kielessä 2. Keskustelun tarkoituksena on niin ikään arvioida hakijan kykyä sopeutua työhön Euroopan unionin virkamiehenä monikulttuurisessa ympäristössä. e) Hakijan ja valintalautakunnan kielellä 1 käy- d) mässä keskustelussa on tarkoitus arvioida hakijan soveltuvuutta A jakson I kohdassa mainittuihin tehtäviin. Keskustelussa käsitellään erityisesti hakijan erityisalan tuntemusta, Euroopan yhdentymisen keskeisiä tapahtumia ja yhteisön eri politiikkoja; keskustelussa arvioidaan myös hakijan kielitaitoa kielessä 2. Keskustelun tarkoituksena on niin ikään arvioida hakijan kykyä sopeutua työhön Euroopan unionin virkamiehenä monikulttuurisessa ympäristössä.

7 C 54 A/7 Kokeesta saa 0 60 pistettä (vaadittu vähim- Kokeesta saa 0 60 pistettä (vaadittu vähimmäispistemäärä on 30). mäispistemäärä on 30). 4. Esivalintakokeiden ja kirjallisen kokeen 4. Kirjallisten kokeiden päivämäärä ja kesto päivämäärä ja kesto Esivalintakokeet ja kirjallinen koe järjestetään yhtä aikaa kaikille hakijoille yhdellä tai useammalla Euroopan unionin paikkakunnalla. Tästä syystä vahvistettua päivämäärää ei voida muuttaa hakijoiden pyynnöstä. Kirjallisen kokeen d) tekeminen yhtä aikaa esivalintakokeiden kanssa ei tarkoita sitä, että hakija olisi hyväksytty kilpailuun. Kirjalliset kokeet järjestetään yhtä aikaa kaikille hakijoille yhdellä tai useammalla Euroopan unio- nin paikkakunnalla. Tästä syystä vahvistettua päi- vämäärää ei voida muuttaa hakijoiden pyynnöstä. Valintalautakunta määrää kirjallisten kokeiden keston; kokeiden kesto ilmoitetaan hakijoille kut- sukirjeessä. Valintalautakunta määrää esivalintakokeiden ja kirjallisen kokeen keston; kokeiden kesto ilmoitetaan hakijoille kutsukirjeessä. 5. Kirjaaminen varallaololuetteloon 5. Kirjaaminen varallaololuetteloon Kilpailun päätyttyä valintalautakunta laatii haki- Kilpailun päätyttyä valintalautakunta laatii hakijoista, jotka ovat saaneet kokeista d) ja e) vähin- joista, jotka ovat saaneet kokeista a), b), c) ja d) tään vaaditun pistemäärän ja jotka ovat 180 vähintään vaaditun pistemäärän ja jotka ovat 180 parhaimman hakijan ( 4 ) joukossa, varallaololuet- parhaimman hakijan ( 4 ) joukossa, varallaololuettelon, joka jaetaan hakijoiden saamien pisteiden telon, joka jaetaan hakijoiden saamien pisteiden perusteella enintään neljään eri ryhmään, joissa perusteella enintään neljään eri ryhmään, joissa hakijat luetellaan aakkosjärjestyksessä. hakijat luetellaan aakkosjärjestyksessä. Hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti heitä koskevasta valintalautakunnan päätöksestä. Varallaololuettelon voimassaoloaika päättyy 31. joulukuuta 2005; voimassaoloaikaa voidaan jatkaa. Luettelo julkaistaan ( 5 ) EPSO:n Internet-sivuilla ( 2 ). ( 5 ) Hakijan nimenomaisesta pyynnöstä hänen nimeään ei julkaista.

8 C 54 A/8 FI Euroopan unionin virallinen lehti C. HAKEMINEN Hakijaa pyydetään myös tutustumaan EPSO:n Internet-sivuilla ( 2 ) olevaan hakuoppaaseen, jossa annetaan yksityiskohtaiset ohjeet hakemuksen täyttämiseksi. EPSO pitää hakijoihin yhteyttä saksan, englannin tai ranskan kielellä; hakijat voivat luonnollisesti ottaa EPSO:hon tarvittaessa yhteyttä millä tahansa Euroopan unionin virallisella kielellä. Sähköinen rekisteröitymislomake Hakijan on ennen rekisteröitymistä varmistettava, että hän täyttää kaikki kilpailuun osallistumista koskevat edellytykset (ks. A jakso, erityisesti vaadittu tutkintotodistus ja työkokemus). Hakijoiden on rekisteröidyttävä Internet-sivuilla ( 2 ) noudattaen siellä olevia menettelyn eri vaiheita koskevia ohjeita. Hakijaa kehotetaan huolehtimaan siitä, että hän täyttää sähköisen rekisteröitymislomakkeen ennen määräajan päättymistä ( 6 ). Rekisteröitymistä ei ole suositeltavaa jättää viime hetkeen, sillä linjoilla oleva ruuhka tai katkokset Internet-yhteydessä voivat johtaa siihen, että rekisteröityminen on uusittava. Rekisteröityminen ei ole enää mahdollista määräajan päättymisen jälkeen. Kun hakija on lähettänyt sähköisen rekisteröitymislomakkeen, näyttöruudulle ilmestyy numero, joka hakijan on säilytettävä, sillä sitä käytetään myöhemmin hakemuksen viitteenä. Numeron vastaanottaminen on viimeinen vaihe rekisteröitymisessä ja tarkoittaa sitä, että syötetyt tiedot ovat tallentuneet. Jos hakija ei saa yllä mainittua numeroa, rekisteröityminen ei ole tallentunut. Hakijalla on oltava sähköpostiosoite, joka toimii rekisteröitymisen tunnisteena. Rekisteröitymisen yhteydessä on annettava tiedot ennen kaikkea A jakson II kohdan 3 alakohdassa tarkoitetusta kielivalinnasta ja kilpailuun oikeuttavasta tutkintotodistuksesta (tutkinnon nimi, tutkintopaikka ja päivämäärä). Rekisteröityneet hakijat voivat seurata kilpailun etenemistä ja varmistaa eri kokeiden päivämäärän ja pitopaikan Internet-sivuilta seuraamalla polkua competitions ongoing competitions / concours concours en cours / Die Auswahlverfahren Laufende Auswahlverfahren. Hakijat, joilla on sähköisen rekisteröitymislomakkeen täyttämisen estävä vamma, voivat pyytää paperilomaketta ainoastaan kirjallisesti ( 7 ). Tämä lomake on täytettävä, allekirjoitettava ja lähetettävä kirjattuna kirjeenä viimeistään rekisteröitymisen päättymispäivänä (mistä postileimaa pidetään osoituksena). Tämän jälkeen EPSO:n ja hakijan välinen kirjeenvaihto käydään postitse. ( 6 ) Viimeistään 5. huhtikuuta 2004 klo Brysselin aikaa. ( 7 ) EPSO Info-recrutement Avenue de Cortenbergh, 80 0/48 B-1049 Bruxelles.

9 C 54 A/9 Hakijan on ehdottomasti liitettävä rekisteröitymislomakkeeseensa toimivaltaisen elimen antama todistus vammastaan; lisäksi häntä pyydetään liittämään hakemukseensa vapaamuotoinen selvitys niistä järjestelyistä, joita hän katsoo tarvitsevansa kokeisiin osallistumisen helpottamiseksi. Rekisteröitymisen päättymispäivä on 5. huhtikuuta Internet-sivu suljetaan klo Brysselin aikaa. 1. Esivalintakokeet 1. Esivalintakokeita ei järjestetä Esivalintakokeisiin kutsutaan hakijat, jotka täyttävät hakijoille asetetut yleiset vaatimukset (ks. A jakson II kohdan 4 alakohta), sen jälkeen kun Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO) on alustavasti arvioinut hakijan kelpoisuuden rekisteröintilomakkeeseen merkittyjen tietojen perusteella. 2. Kutsu esivalintakokeisiin ja kokeisiin 2. Kokeisiin kutsuminen Kokeisiin kutsumista, hakemusta ja suulliseen kokeeseen kutsumista koskevat tiedot ovat saata- villa ainoastaan EPSO:n Internet-sivuilla ( 2 ). Haki- jat voivat tutustua tietoihin syöttämällä käyttäjä- tunnuksen ja rekisteröitymisen yhteydessä valitse- mansa salasanan. Hakija vastaa itse postiosoitteen ja/tai sähköpostiosoitteen mahdollisen muutok- sen ilmoittamisesta kilpailun sihteeristölle. Kokeisiin kutsumista, hakemusta ja suulliseen kokeeseen kutsumista koskevat tiedot ovat saatavilla ainoastaan EPSO:n Internet-sivuilla ( 2 ). Hakijat voivat tutustua tietoihin syöttämällä käyttäjätunnuksen ja rekisteröitymisen yhteydessä valitsemansa salasanan. Hakija vastaa itse postiosoitteen ja/tai sähköpostiosoitteen mahdollisen muutoksen ilmoittamisesta kilpailun sihteeristölle. Hakijoiden on seurattava kilpailun etenemistä ja Hakijoiden on seurattava kilpailun etenemistä ja varmistettava, että he voivat tarkistaa kussakin varmistettava, että he voivat tarkistaa kussakin kilpailuvaiheessa omaa hakemustaan koskevat kilpailuvaiheessa omaa hakemustaan koskevat tiedot EPSO-kansiossaan. Hakijoita, jotka eivät tiedot EPSO-kansiossaan. Hakijoita, jotka eivät pääse käsiksi itseään koskeviin tietoihin, pyyde- voi varmistaa itseään koskevia tietoja, kehotetaan tään ilmoittamaan asiasta EPSO:lle sähköpostit- ilmoittamaan asiasta EPSO:lle sähköpostitse ( 8 ). se ( 8 ). Hakijat kutsutaan mahdollisuuksien mukaan esivalintakokeisiin ja kirjalliseen kokeeseen sille paikkakunnalle, joka sijaitsee lähimpänä rekisteröitymisen yhteydessä ilmoitettua osoitetta. Järjestelyihin liittyvistä syistä koepaikkakuntaa ei voi muuttaa, paitsi jos hakija on muuttanut ja pystyy todistamaan tämän asianmukaisesti. Hakijat voidaan kutsua kirjallisiin kokeisiin ja suulliseen kokeeseen Brysseliin. Suullinen koe voidaan järjestää Brysselissä. ( 8 ) Sähköpostiosoite: epso-a/12/04-en@cec.eu.int

10 C 54 A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti Virallinen hakemus 3. Virallinen hakemus Hakijoita, jotka ovat kaikkien esivalintakokei- Hakijoita pyydetään tulostamaan ja täyttämään den a), b) ja c) perusteella parhaiten menestynei- EPSOn Internet-sivuilta ( 2 ) omasta EPSO-kansiosden hakijoiden joukossa ja jotka ovat saaneet taan löytyvä hakemus. Se on lähetettävä ennen kaikista näistä kokeista vähintään vaaditun piste- määräajan päättymistä ( 9 ). määrän, pyydetään tulostamaan ja täyttämään EPSO:n Internet-sivuilta ( 2 ) omasta EPSO-kansiostaan löytyvä hakemus. Se on lähetettävä ennen määräajan päättymistä ( 9 ). Liitteet Liitteet Hakemuksessa on eriteltävä tarkasti hakijan kan- Hakemuksessa on eriteltävä tarkasti hakijan kansalaisuus, opinnot, koulutus, harjoittelujaksot, salaisuus, opinnot, koulutus, harjoittelujaksot, tutkimukset ja ammattikokemus. Hakijoiden on tutkimukset ja ammattikokemus. Hakijoiden on liitettävä hakemukseensa vapaamuotoinen luette- liitettävä hakemukseensa vapaamuotoinen luettelo liitteenä olevista ja numeroiduista todistuksista lo liitteenä olevista ja numeroiduista todistuksista (jäljennös kansalaisuuden todistavasta asiakirjas- (jäljennös kansalaisuuden todistavasta asiakirjasta, jäljennökset tutkintotodistuksesta/tutkinto- ta, jäljennökset tutkintotodistuksesta/tutkintotodistuksista osoituksena opintojen menestyksel- todistuksista osoituksena opintojen menestyksellisestä suorittamisesta sekä jäljennökset työto- lisestä suorittamisesta sekä jäljennökset työtodistuksista, joista käy selvästi ilmi työsuhteen distuksista, joista käy selvästi ilmi työsuhteen alkamis- ja päättymispäivä sekä hoidettujen teh- alkamis- ja päättymispäivä sekä hoidettujen tehtävien luonne). tävien luonne). Hakemus on täytettävä kokonaisuudessaan eikä siinä saa viitata aiemmin lähetettyihin asiakirjoihin, hakemuksiin tai muihin tietoi- hin. Hakemukseen liitettyjä asiakirjoja ei pa- lauteta hakijoille. Hakemus on täytettävä kokonaisuudessaan eikä siinä saa viitata aiemmin lähetettyihin asiakirjoihin, hakemuksiin tai muihin tietoihin. Hakemukseen liitettyjä asiakirjoja ei palauteta hakijoille. Allekirjoitus ja lähettäminen: Hakijaa kehotetaan huolehtimaan siitä, että hän täyttää ja allekirjoittaa hakemuksen asian- mukaisesti ja lähettää sen liitteenä olevine todistuksineen kirjattuna lähetyksenä ennen määräajan päättymistä ( 9 ) (mistä postileimaa pidetään osoituksena). Allekirjoitus ja lähettäminen: Hakijaa kehotetaan huolehtimaan siitä, että hän täyttää ja allekirjoittaa hakemuksen asianmukaisesti ja lähettää sen liitteenä olevine todistuksineen kirjattuna lähetyksenä ennen määräajan päättymistä ( 9 ) (mistä postileimaa pidetään osoituksena). Hakemusten käsittely Hakemusten käsittely Valintalautakunta tutkii hakemusasiakirjat sen Valintalautakunta tutkii hakemusasiakirjat sen varmistamiseksi, että hakija täyttää kilpailuilmoi- varmistamiseksi, että hakija täyttää kilpailuilmoituksen A jakson II kohdan 1, 2 ja 3 alakohdassa tuksen A jakson II kohdan 1, 2 ja 3 alakohdassa mainitut edellytykset. Tämän jälkeen korjataan mainitut edellytykset, ja kutsuu hakijat kirjallisiin niiden hakijoiden kirjallinen koe, jotka täyttävät kokeisiin. Tämän jälkeen korjataan niiden hakijoikaikki kilpailuun osallistumista koskevat A jakson den kirjalliset kokeet, jotka täyttävät kaikki kilpai- II kohdassa mainitut edellytykset. Suulliseen ko- luun osallistumista koskevat A jakson II kohdassa keeseen kutsutaan hakijat, jotka ovat saaneet mainitut edellytykset. Suulliseen kokeeseen kutkirjallisen kokeen d) kummastakin aiheesta vähin- sutaan hakijat, jotka ovat saaneet kirjallisista tään vaaditun pistemäärän (ks. B jakson 2 kohta) kokeista a), b) ja c) vähintään vaaditun pistemääja jotka ovat 270 parhaiten menestyneen hakijan rän (ks. B jakson 2 kohta) ja jotka ovat 270 joukossa. parhaiten menestyneen hakijan joukossa. ( 9 ) Määräaika ilmoitetaan hyvissä ajoin omassa EPSO-kansiossanne (EPSO profile).

11 C 54 A/11 Hakija hylätään, jos: Hakija hylätään, jos: hakemus lähetetään määräajan jälkeen, hakemusta ei ole täytetty ja/tai allekirjoitettu, hakija ei täytä kaikkia asetettuja vaatimuksia. hakemus lähetetään määräajan jälkeen, hakemusta ei ole täytetty ja/tai allekirjoitettu, hakija ei täytä kaikkia asetettuja vaatimuksia. 4. Varallaololuettelon laatiminen 4. Varallaololuettelon laatiminen Hakijat, jotka ovat saaneet kokeissa d) ja e) Hakijat, jotka ovat saaneet kokeissa a), b), c) ja d) vähintään vaaditun pistemäärän ja jotka ovat vähintään vaaditun pistemäärän ja jotka ovat kaikkien kokeiden perusteella 180 parhaimman kaikkien kokeiden perusteella 180 parhaimman hakijan joukossa (ks. B jakson 5 kohta), kirjataan hakijan joukossa (ks. B jakson 5 kohta), kirjataan varallaololuetteloon. varallaololuetteloon. HUOM. Hakijoita, jotka eivät ole tallentaneet sähköisen rekisteröitymisen yhteydessä kaikkia pakollisia tietoja ja/tai jotka eivät ole määräajas- sa ( 9 ) lähettäneet täytettyä ja allekirjoitettua viral- lista hakemusta sen liitteenä olevine todistuksi- neen, ei hyväksytä kirjallisiin kokeisiin. HUOM. Hakijoita, jotka eivät ole tallentaneet sähköisen rekisteröitymisen yhteydessä kaikkia pakollisia tietoja, ei kutsuta kokeisiin. Hakijoita, jotka ovat läpäisseet esivalintakokeet ja kirjallisen kokeen mutta jotka eivät ole määräajassa ( 9 ) lähettäneet täytettyä ja allekirjoitettua virallista hakemusta sen liitteenä olevine todistuksineen, ei myöskään hyväksytä seuraavaan vaiheeseen. 5. Jos kilpailun jossakin vaiheessa todetaan, että sähköisessä rekisteröitymislomakkeessa tai hakemuksessa annetut tiedot eivät pidä paikkaansa, niitä ei ole todistettu vaadituin asiakirjoin tai hakija ei täytä tässä kilpailuilmoituksessa vaadittuja edellytyksiä, hakijan hyväksyminen kilpailuun mitätöidään 6. Hallinnollisen työn helpottamiseksi hakemusta koskevassa kirjeenvaihdossa on aina mainittava ALKUPERÄISESSÄ HAKEMUKSESSA KÄYTETTY NIMI, KILPAILUN NUMERO JA KIELI 1 SEKÄ SÄHKÖISEN REKISTERÖITYMISEN YHTEYDESSÄ SAATU VIITENUMERO.

12 C 54 A/12 FI Euroopan unionin virallinen lehti D. YLEISTÄ TIETOA 1. Yhtäläiset mahdollisuudet Euroopan yhteisöissä pyritään välttämään kaikenlaista syrjintää kilpailumenettelyssä. Euroopan yhteisöissä noudatetaan tasa-arvopolitiikkaa ja hyväksytään hakijat iästä, rodusta, poliittisesta, filosofisesta tai uskonnollisesta vakaumuksesta, sukupuolesta tai sukupuolisesta suuntautuneisuudesta, vammaisuudesta, siviilisäädystä tai perhetilanteesta riippumatta. 2. Valintalautakunta Jokaista kilpailua varten nimetään valintalautakunta. Valintalautakunnan jäsenten nimet julkaistaan EPSO:n Internet-sivuilla ( 2 ) noin kahta viikkoa ennen esivalintakokeita (tai kirjallista koetta). Hakijat eivät saa ottaa suoraan tai epäsuorasti yhteyttä valintalautakunnan jäseniin. Tämän säännön rikkominen johtaa asianomaisten hakijoiden sulkemiseen pois kilpailusta. Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO) hoitaa yhteydenpidon hakijoihin kilpailun loppuun saakka. 3. Alustava aikataulu Kilpailumenettely kestää hakijoiden lukumäärästä riippuen noin 9 kuukautta. Kaikki asiaa koskevat tiedot löytyvät EPSO:n Internet-sivuilta ( 2 ). 4. Uudelleenkäsittelypyynnöt Muutoksenhakukeinot Euroopan oikeusasiamiehelle tehtävät kantelut Katso liite. 5. Palvelukseen ottaminen Varallaololuetteloon kirjattuja hakijoita otetaan palvelukseen koeajalla oleviksi virkamiehiksi sitä mukaa kuin Brysselissä, Luxemburgissa tai muualla sijaitseviin Euroopan unionin toimielinten yksiköihin tarvitaan lisää henkilöstöä. Kilpailun läpäisseen hakijan, joka on kirjattu varallaololuetteloon ja jolle tarjotaan virkaa, on myöhemmin esitettävä kaikkien vaadittujen asiakirjojen ja erityisesti tutkintotodistusten alkuperäiskappaleet asiakirjojen aitouden todistamiseksi. Palvelukseen ottaminen tapahtuu henkilöstöön sovellettavien säännösten ja käytettävissä olevien talousarviomäärärahojen mukaan. Kilpailun läpäisseelle hakijalle voidaan viran luonteesta johtuen tarjota aluksi väliaikaista työsopimusta; tässä tapauksessa hänen nimensä pidetään edelleen varallaololuettelossa. 6. Hakijoita pyydetään ottamaan huomioon, että Euroopan yhteisöjen virkamiehiin sovellettavien henkilöstösääntöjen ja Euroopan yhteisöjen muuhun henkilöstöön sovellettavien palvelussuhteen ehtojen alaisuuteen kuuluvan henkilöstön pakollinen eläkkeellesiirtymisikä on 65 vuotta.

13 C 54 A/13 7. Ura-alue ja palkkaryhmä Hallintovirkamiesten varallaololuettelo koskee ura-alueen A palkkaryhmää 7/6. 8. Palkka Peruspalkka 1. toukokuuta 2004: palkkaryhmä A*6 (ks. alaviite 1), ensimmäinen palkkataso: 4 311,55 euroa.

14 C 54 A/14 FI Euroopan unionin virallinen lehti LIITE UUDELLEENKÄSITTELYPYYNNÖT MUUTOKSENHAKUKEINOT EUROOPAN OIKEUSASIAMIEHEL- LE TEHTÄVÄT KANTELUT Hakijat, jotka katsovat kärsineensä jossakin kilpailun vaiheessa vääryyttä jonkin päätöksen perusteella, voivat turvautua seuraaviin keinoihin: Uudelleenkäsittelypyyntö: Uudelleenkäsittelypyyntö tehdään toimittamalla 20 kalenteripäivän kuluessa päätöksestä ilmoittavan kirjeen lähetyspäivästä kirje perusteluineen seuraavaan osoitteeseen: Office européen de sélection du personnel CORT 80 Concours EPSO/A/12/04 B-1049 Bruxelles EPSO toimittaa uudelleenkäsittelypyynnön valintalautakunnan puheenjohtajalle silloin, kun asia kuuluu tämän toimivaltaan, ja vastaus lähetetään hakijalle mahdollisimman pian. Muutoksenhakukeinot: EY:n perustamissopimuksen 236 artiklaan ja Euroopan yhteisöjen virkamiehiin sovellettavien henkilöstösääntöjen 91 artiklaan perustuva valitus, joka toimitetaan seuraavaan osoitteeseen: Tribunal de première instance des Communautés européennes Boulevard Konrad Adenauer L-2925 Luxembourg Euroopan yhteisöjen virkamiehiin sovellettavien henkilöstösääntöjen 90 artiklan 2 kohtaan perustuva valitus, joka toimitetaan seuraavaan osoitteeseen: Office européen de sélection du personnel CORT 80 Concours EPSO/A/12/04 B-1049 Bruxelles Näiden kahden menettelyn osalta vahvistetut määräajat (vrt. henkilöstösääntöjä koskeva julkaisu, EYVL L 56, alkavat valituksen kohteena olevan päätöksen tiedoksiantamisesta. Hakijoita pyydetään ottamaan huomioon, että nimittävällä viranomaisella ei ole toimivaltaa muuttaa kilpailun valintalautakunnan tekemiä päätöksiä. Vakiintuneen oikeuskäytännön mukaan yhteisöjen tuomioistuin voi puuttua kilpailun valintalautakunnan laajaan harkintavaltaan ainoastaan, jos valintalautakunnan työskentelyä rajoittavia sääntöjä on ilmiselvästi rikottu. Kantelu Euroopan oikeusasiamiehelle: Laaditaan kaikkien unionin kansalaisten käytettävissä olevan menettelyn mukaisesti kantelu, joka toimitetaan seuraavaan osoitteeseen: Médiateur européen 1, avenue du Président Robert Schuman BP 403 F Strasbourg Cedex Kantelun on oltava Euroopan yhteisön perustamissopimuksen 195 artiklan 1 kohdan mukainen ja noudatettava oikeusasiamiehen ohjesäännöstä ja hänen tehtäviensä hoitamista koskevista yleisistä ehdoista 9. maaliskuuta 1994 tehdyssä Euroopan parlamentin päätöksessä (EYVL L 113, ) vahvistettuja edellytyksiä.

15 C 54 A/15 Hakijoita pyydetään ottamaan huomioon, että oikeusasiamiehelle tehtävä kantelu ei keskeytä EY:n perustamissopimuksen 236 artiklan nojalla yhteisön ensimmäisen asteen tuomioistuimelle tehtävän valituksen tai kanteen nostamiselle henkilöstösääntöjen 90 artiklan 2 kohdassa ja 91 artiklassa säädettyä määräaikaa.

31.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/C/12/04 (2004/C 81 A/03)

31.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/C/12/04 (2004/C 81 A/03) C 81 A/33 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/C/12/04 (2004/C 81 A/03) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun laatiakseen varallaololuettelon

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 31.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 81 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/17/04 (2004/C 81 A/01) Euroopan yhteisöjen

Lisätiedot

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 2.2.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 26 A/3 III (Tiedotteita) EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/5/05 (2005/C 26 A/01) Euroopan henkilöstövalintatoimisto

Lisätiedot

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 17.11.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 280 A/3 III (Tiedotteita) EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/1/04 (2004/C 280 A/01) Euroopan henkilöstövalintatoimisto

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTA- TOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTA- TOIMISTO (EPSO) C 180 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTA- TOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/11/03 (2003/C 180 A/01) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/7/05 (2005/C 178 A/02) HALLINTOAVUSTAJAT (*) (AST3) seuraavilla aloilla:

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/7/05 (2005/C 178 A/02) HALLINTOAVUSTAJAT (*) (AST3) seuraavilla aloilla: C 178 A/22 FI Euroopan unionin virallinen lehti 20.7.2005 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/7/05 (2005/C 178 A/02) Euroopan henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää kokeisiin perustuvan avoimen

Lisätiedot

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 9.6.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 140 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMISTA KILPAILUISTA (2005/C 140 A/01) Euroopan henkilöstövalintatoimisto

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 21.4.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 96 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/18/04 (2004/C 96 A/01) Euroopan henkilöstövalintatoimisto

Lisätiedot

21.4.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/19/04 (2004/C 96 A/02)

21.4.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/19/04 (2004/C 96 A/02) 21.4.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 96 A/19 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/19/04 (2004/C 96 A/02) Euroopan henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun,

Lisätiedot

C71A/12 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/3/03 (2003/C 71 A/02) suomenkielisiä

C71A/12 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/3/03 (2003/C 71 A/02) suomenkielisiä C71A/12 FI Euroopan unionin virallinen lehti 25.3.2003 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/3/03 (2003/C 71 A/02) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto järjestää kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/23/04 (2004/C 81 A/02)

FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/23/04 (2004/C 81 A/02) 31.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 81 A/17 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/23/04 (2004/C 81 A/02) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää kokeisiin perustuvan

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/AD/2/04

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/AD/2/04 9.7.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 177 A/11 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/AD/2/04 (2004/C 177 A/02) Euroopan komissio järjestää todistuksiin ja suulliseen kokeeseen perustuvan avoimen

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI 26.8.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 201 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN PARLAMENTTI PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/77/S SISÄISISTÄ TOIMISTA VASTAAVIEN VALIOKUNTIEN PÄÄOSASTON

Lisätiedot

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 20.7.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 178 A/3 III (Tiedotteita) EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMISTA KILPAILUISTA (2005/C 178 A/01) Euroopan henkilöstövalintatoimisto

Lisätiedot

C 314 A/12 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/B/2/02 (2002/C 314 A/02)

C 314 A/12 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/B/2/02 (2002/C 314 A/02) C 314 A/12 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti 17.12.2002 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/B/2/02 (2002/C 314 A/02) Euroopan yhteisöjen komissio järjestää kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun laatiakseen

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02)

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02) 17.11.2011 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 336 A/5 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02) Kiinnostaako ura EU:n toimielimissä? Oletko etsimämme henkilö? Ilmoittautuminen

Lisätiedot

Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/78/S TIEDOTUKSEN JA SUHDETOIMINNAN PÄÄOSASTON PÄÄJOHTAJA

Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/78/S TIEDOTUKSEN JA SUHDETOIMINNAN PÄÄOSASTON PÄÄJOHTAJA 26.8.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 201 A/5 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/78/S TIEDOTUKSEN JA SUHDETOIMINNAN PÄÄOSASTON PÄÄJOHTAJA (ura-alue A, palkkaluokka 1) (2003/C 201

Lisätiedot

KOMISSIO III. 19.10.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 257 A/3. (Tiedotteita) HAKUOPAS (2004/C 257 A/01)

KOMISSIO III. 19.10.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 257 A/3. (Tiedotteita) HAKUOPAS (2004/C 257 A/01) 19.10.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 257 A/3 III (Tiedotteita) KOMISSIO HAKUOPAS (2004/C 257 A/01) Tämä opas on tarkoitettu tiedoksi hakijoille. Kilpailun valintalautakunnan työskentelyä sitoo

Lisätiedot

VIITE: CDT-AD5-2019/07 SUOMEN KIELEN KÄÄNTÄJÄ PALKKALUOKKA: AD 5 OSASTO:

VIITE: CDT-AD5-2019/07 SUOMEN KIELEN KÄÄNTÄJÄ PALKKALUOKKA: AD 5 OSASTO: Luxemburg 27/09/2019 VIITE: CDT-AD5-2019/07 SUOMEN KIELEN KÄÄNTÄJÄ PALKKALUOKKA: AD 5 OSASTO: KÄÄNNÖSOSASTO suomalais-ugrilaisten, balttilaisten ja slaavilaisten kielten jaosto TYÖSKENTELYMAA: LUXEMBURG

Lisätiedot

EUROOPAN YMPÄRISTÖKESKUS HAKULOMAKE

EUROOPAN YMPÄRISTÖKESKUS HAKULOMAKE EUROOPAN YMPÄRISTÖKESKUS HAKULOMAKE (Kaikkiin kysymyksiin on vastattava. Tarvittaessa merkittävä ei. Tyhjää tilaa ei saa jättää tai laittaa viivoja. Täytettävä kirjoituskoneella tai painokirjaimin MUSTAA

Lisätiedot

CDT-AD5-2019/02 RANSKAN KIELEN KÄÄNTÄJÄ

CDT-AD5-2019/02 RANSKAN KIELEN KÄÄNTÄJÄ Luxemburg, 12/06/2019 VIITE: PALKKALUOKKA: OSASTO: TYÖPAIKAN SIJAINTI: CDT-AD5-2019/02 RANSKAN KIELEN KÄÄNTÄJÄ AD5 KÄÄNNÖSOSASTO Romaanisten ja Välimeren maiden kielten ryhmä LUXEMBURG Euroopan unionin

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA HENKILÖSTÖHALLINNON JA TURVALLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA HENKILÖSTÖHALLINNON JA TURVALLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/HR/13/AD9 VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA HENKILÖSTÖHALLINNON JA TURVALLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN Komissio järjestää valintamenettelyn neuvonantajan tehtävän täyttämiseksi henkilöstöhallinnon

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI 24.2.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 48 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN PARLAMENTTI PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/92/S JOHTAJA (ura-alue A*/AD 14) SUHTEET POLIITTISIIN RYHMIIN

Lisätiedot

EUROOPAN ELIN- JA TYÖOLOJEN KEHITTÄMISSÄÄTIÖ

EUROOPAN ELIN- JA TYÖOLOJEN KEHITTÄMISSÄÄTIÖ 30.6.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 159 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN ELIN- JA TYÖOLOJEN KEHITTÄMISSÄÄTIÖ ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA: ENGLANNIN KIELEN TOIMITTAJA Viite: EF 05/01 (2005/C

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA ENERGIAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA ENERGIAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/ENER/ADV/18/AD13/BRUSSELS VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA ENERGIAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN Euroopan komissio järjestää ulkoisen valintamenettelyn täyttääkseen energian pääosaston neuvonantajan

Lisätiedot

C 67 A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS PE/80/S. lääkäreille (2004/C 67 A/03)

C 67 A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS PE/80/S. lääkäreille (2004/C 67 A/03) C 67 A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti 17.3.2004 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS PE/80/S lääkäreille (2004/C 67 A/03) Euroopan parlamentin pääsihteeristö Luxemburgissa järjestää todistuksiin

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMISTA KILPAILUISTA KORKEAKOULUTUTKINNON SUORITTANEILLE HENKILÖILLE (2004/C 55 A/02)

FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMISTA KILPAILUISTA KORKEAKOULUTUTKINNON SUORITTANEILLE HENKILÖILLE (2004/C 55 A/02) 3.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 55 A/13 ILMOITUS AVOIMISTA KILPAILUISTA KORKEAKOULUTUTKINNON SUORITTANEILLE HENKILÖILLE (2004/C 55 A/02) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO)

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti SÄÄNTÖJEN LAADINNASTA VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/04)

FI Euroopan unionin virallinen lehti SÄÄNTÖJEN LAADINNASTA VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/04) C198A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti 22.8.2003 SÄÄNTÖJEN LAADINNASTA VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/04) Tällä ilmoituksella pyydetään hakemuksia Euroopan lentoturvallisuusvirastossa

Lisätiedot

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO 7.5.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 108 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO ILMOITUS EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTON PÄÄJOHTAJAN AVOIMESTA TOIMESTA (2003/C 108 A/01)

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI EUROOPAN PARLAMENTTI 1999 Istuntoasiakirja 2004 C6-0161/2004 2003/0274(COD) FI 28/10/2004 YHTEINEN KANTA Neuvoston 21. lokakuuta 2004 vahvistama yhteinen kanta Euroopan parlamentin ja neuvoston päätöksen

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta COI-tiedottajan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoinna olevasta COI-tiedottajan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoinna olevasta COI-tiedottajan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/006 Julkaistaan Ulkoinen Tehtävänimike COI-tiedottaja

Lisätiedot

NEUVOTTELUT BULGARIAN JA ROMANIAN LIITTYMISESTÄ EUROOPAN UNIONIIN

NEUVOTTELUT BULGARIAN JA ROMANIAN LIITTYMISESTÄ EUROOPAN UNIONIIN NEUVOTTELUT BULGARIAN JA ROMANIAN LIITTYMISESTÄ EUROOPAN UNIONIIN Bryssel, 31. maaliskuuta 2005 (OR. en) AA 2/2/05 REV 2 LIITTYMISSOPIMUS: SOPIMUS EHDOTUS: SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET Valtuuskunnille toimitetaan

Lisätiedot

***I EUROOPAN PARLAMENTIN KANTA

***I EUROOPAN PARLAMENTIN KANTA EUROOPAN PARLAMENTTI 2009-2014 Konsolidoitu lainsäädäntöasiakirja 5.7.2012 EP-PE_TC1-COD(2011)0902 ***I EUROOPAN PARLAMENTIN KANTA vahvistettu ensimmäisessä käsittelyssä 5. heinäkuuta 2012 Euroopan parlamentin

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/BUDG.R3/14/AD5 Euroopan komissio järjestää valintamenettelyn täyttääkseen yhden hallintovirkamiehen toimen budjettipääosaston linjaan

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti. PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/83/S. (ura-alue A 2) (2004/C 42 A/02)

FI Euroopan unionin virallinen lehti. PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/83/S. (ura-alue A 2) (2004/C 42 A/02) 18.2.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 42 A/7 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/83/S JOHTAJA (ura-alue A 2) SUHTEET KANSALLISIIN PARLAMENTTEIHIN (2004/C 42 A/02) 1. VIRKA Euroopan

Lisätiedot

KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) N:o /, annettu ,

KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) N:o /, annettu , EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 25.1.2012 K(2012) 430 lopullinen KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) N:o /, annettu 25.1.2012, kansalaisaloitteesta annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) N:o 211/2011

Lisätiedot

EUROOPAN LÄÄKEVIRASTOON (LONTOO)HAKULOMAKE

EUROOPAN LÄÄKEVIRASTOON (LONTOO)HAKULOMAKE EUROOPAN LÄÄKEVIRASTOON (LONTOO)HAKULOMAKE Toimite taan sähköp ostina Paperiver siona Kiinnostuksenilmaisupyyntö sopimussuhteisiksi toimihenkilöiksi määräaikaisiin työsuhteisiin Mitä valintamenettelyä

Lisätiedot

1. Virkamiestuomioistuimen toiminta Vireille tulleet asiat, ratkaistut asiat, vireillä olevat asiat ( )

1. Virkamiestuomioistuimen toiminta Vireille tulleet asiat, ratkaistut asiat, vireillä olevat asiat ( ) . Virkamiestuomioistuimen toiminta Vireille tulleet asiat, ratkaistut asiat, vireillä olevat asiat (2005 2006) 250 200 50 00 50 0 2005 () 2006 Vireille tulleet asiat Ratkaistut asiat Vireillä olevat asiat

Lisätiedot

ottaa huomioon Euroopan talousyhteisön perustamissopimuksen, on kuullut kulttuuriesineitä käsittelevää neuvoa-antavaa komiteaa,

ottaa huomioon Euroopan talousyhteisön perustamissopimuksen, on kuullut kulttuuriesineitä käsittelevää neuvoa-antavaa komiteaa, Avis juridique important 31993R0752 Komission asetus (ETY) N:o 752/93, annettu 30 päivänä maaliskuuta 1993, kulttuuriesineiden viennistä annetun neuvoston asetuksen (ETY) N:o 3911/92 soveltamista koskevista

Lisätiedot

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA. ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA CDR/AD 14/ 13 BIS /13 johtajan VIRKA (M/N) käännösosastossa

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA. ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA CDR/AD 14/ 13 BIS /13 johtajan VIRKA (M/N) käännösosastossa 18.6.2013 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 172 A/1 V (Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA CDR/AD 14/ 13 BIS /13 johtajan VIRKA (M/N) käännösosastossa

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/BUDG.R3-MOD/14/AD8 VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN Euroopan komissio järjestää valintamenettelyn täyttääkseen yhden hallintovirkamiehen toimen budjettipääosaston

Lisätiedot

C 164 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 60. vuosikerta. 24. toukokuuta Suomenkielinen laitos

C 164 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 60. vuosikerta. 24. toukokuuta Suomenkielinen laitos Euroopan unionin virallinen lehti C 164 A Suomenkielinen laitos Tiedonantoja ja ilmoituksia 60. vuosikerta 24. toukokuuta 2017 Sisältö V Ilmoitukset HALLINNOLLISET MENETTELYT Tilintarkastustuomioistuin

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/BUDG.D5/14/AD8 VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN Euroopan komissio järjestää valintamenettelyn täyttääkseen yhden hallintovirkamiehen toimen budjettipääosaston linjaan

Lisätiedot

AVOINTA VIRKAA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2015/JUR

AVOINTA VIRKAA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2015/JUR Henkilöstöasiat Palvelukseenotto ja urakehitys AVOINTA VIRKAA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2015/JUR 2 lakimiehen virkaa Palkkaluokat AD 8 - AD 9 Oikeudelliset asiat Presidentin alaisuuteen kuuluvat yksiköt EUROOPAN

Lisätiedot

Ulkomailla suoritettujen tutkintojen tunnustaminen päätöksen hakeminen ja hakemusten käsittely Opetushallituksessa

Ulkomailla suoritettujen tutkintojen tunnustaminen päätöksen hakeminen ja hakemusten käsittely Opetushallituksessa Ulkomailla suoritettujen tutkintojen tunnustaminen päätöksen hakeminen ja hakemusten käsittely Opetushallituksessa 4.6.2018 Sinikka Tamminen, erityisasiantuntija Esityksen sisältö Opetushallituksen päätökset

Lisätiedot

EUROOPPA-NEUVOSTO Bryssel, 31. toukokuuta 2013 (OR. en)

EUROOPPA-NEUVOSTO Bryssel, 31. toukokuuta 2013 (OR. en) EUROOPPA-NEUVOSTO Bryssel, 31. toukokuuta 2013 (OR. en) Toimielinten välinen asia: 2013/0900 (NLE) EUCO 110/13 INST 234 POLGEN 69 OC 295 SÄÄDÖKSET Asia: LUONNOS EUROOPPA-NEUVOSTON PÄÄTÖKSEKSI Euroopan

Lisätiedot

EUROOPAN UNIONI EUROOPAN PARLAMENTTI FIN 299 INST 145 AG 37 INF 134 CODEC 952

EUROOPAN UNIONI EUROOPAN PARLAMENTTI FIN 299 INST 145 AG 37 INF 134 CODEC 952 EUROOPAN UNIONI EUROOPAN PARLAMENTTI NEUVOSTO Bryssel, 22. heinäkuuta 2003 (OR. fr) 2002/0179 (COD) LEX 457 PE-CONS 3647/03 N 299 INST 145 AG 37 INF 134 CODEC 952 EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUS

Lisätiedot

(ETA:n kannalta merkityksellinen teksti)

(ETA:n kannalta merkityksellinen teksti) 10.4.2014 L 107/39 KOMISSION ASETUS (EU) N:o 361/2014, annettu 9 päivänä huhtikuuta 2014, Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 1073/2009 yksityiskohtaisten soveltamissääntöjen säätämisestä

Lisätiedot

EUROOPAN HUUMAUSAINEIDEN JA NIIDEN VÄÄRINKÄYTÖN SEURANTAKESKUS (EMCDDA)

EUROOPAN HUUMAUSAINEIDEN JA NIIDEN VÄÄRINKÄYTÖN SEURANTAKESKUS (EMCDDA) 4.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 56 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN HUUMAUSAINEIDEN JA NIIDEN VÄÄRINKÄYTÖN SEURANTAKESKUS (EMCDDA) ILMOITUS EMCDDA:N JOHTAJAN AVOIMESTA TOIMESTA (2004/C 56

Lisätiedot

KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) /, annettu ,

KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) /, annettu , EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 23.4.2019 C(2019) 2910 final KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) /, annettu 23.4.2019, Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) 2017/625 täydentämisestä siltä osin kuin on

Lisätiedot

Pysyvien edustajien komitea / Neuvosto Perussopimusten tarkistaminen Euroopan parlamentin kokoonpanoa koskevat siirtymätoimenpiteet

Pysyvien edustajien komitea / Neuvosto Perussopimusten tarkistaminen Euroopan parlamentin kokoonpanoa koskevat siirtymätoimenpiteet EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO Bryssel, 4. joulukuuta 2009 (07.12) (OR. fr,es) 17196/09 POLGEN 232 SAATE Lähettäjä: Vastaanottaja: Asia: Neuvoston pääsihteeristö Pysyvien edustajien komitea / Neuvosto Perussopimusten

Lisätiedot

C 191 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 60. vuosikerta. 16. kesäkuuta Suomenkielinen laitos

C 191 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 60. vuosikerta. 16. kesäkuuta Suomenkielinen laitos Euroopan unionin virallinen lehti C 191 A Suomenkielinen laitos Tiedonantoja ja ilmoituksia 60. vuosikerta 16. kesäkuuta 2017 Sisältö V Ilmoitukset HALLINNOLLISET MENETTELYT Tilintarkastustuomioistuin

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO. Ehdotus EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON DIREKTIIVI

EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO. Ehdotus EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON DIREKTIIVI EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO Bryssel 22.12.2006 KOM(2006) 909 lopullinen 2006/0282 (COD) Ehdotus EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON DIREKTIIVI säännellyillä markkinoilla kaupankäynnin kohteeksi otettavien

Lisätiedot

Ehdotus neuvoston päätökseksi alueiden komitean kokoonpanon vahvistamisesta

Ehdotus neuvoston päätökseksi alueiden komitean kokoonpanon vahvistamisesta Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 17. lokakuuta 2014 (OR. en) 14333/14 ILMOITUS Lähettäjä: Vastaanottaja: Puheenjohtajavaltio Neuvosto Ed. asiak. nro: 13884/14 Asia: CDR 109 INST 511 AG 17 Ehdotus neuvoston

Lisätiedot

I. TIEDONSAANTIPYYNTÖ. joka koskee valtiosta toiseen tapahtuvaa työntekijöiden käyttöön asettamista palvelujen tarjoamisen yhteydessä

I. TIEDONSAANTIPYYNTÖ. joka koskee valtiosta toiseen tapahtuvaa työntekijöiden käyttöön asettamista palvelujen tarjoamisen yhteydessä PYYTÄVÄN VIRANOMAISEN KÄYTTÖÖN TARKOITETTU (VAPAAEHTOINEN) LOMAKE I. TIEDONSAANTIPYYNTÖ joka koskee valtiosta toiseen tapahtuvaa työntekijöiden käyttöön asettamista palvelujen tarjoamisen yhteydessä Palvelujen

Lisätiedot

(ETA:n kannalta merkityksellinen teksti)

(ETA:n kannalta merkityksellinen teksti) L 162/14 23.6.2017 KOMISSION TÄYTÄNTÖÖNPANOASETUS (EU) 2017/1111, annettu 22 päivänä kesäkuuta 2017, seuraamuksia ja toimenpiteitä koskevien tietojen toimittamiseen liittyviä menettelyjä ja muotoja koskevista

Lisätiedot

Täydentävät säännöt 1. Sisällys. - Oikeusapupyyntö (1 3 artikla) Maksuton oikeudenkäynti (4 ja 5 artikla)...000

Täydentävät säännöt 1. Sisällys. - Oikeusapupyyntö (1 3 artikla) Maksuton oikeudenkäynti (4 ja 5 artikla)...000 Täydentävät säännöt 1 Sisällys I luku II luku III luku - Oikeusapupyyntö (1 3 artikla)...000 - Maksuton oikeudenkäynti (4 ja 5 artikla)...000 - Ilmoitus todistajan tai asiantuntijan väärästä valasta (6

Lisätiedot

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 28. toukokuuta 2018 (OR. en) Euroopan komission pääsihteerin puolesta Jordi AYET PUIGARNAU, johtaja

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 28. toukokuuta 2018 (OR. en) Euroopan komission pääsihteerin puolesta Jordi AYET PUIGARNAU, johtaja Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 28. toukokuuta 2018 (OR. en) Toimielinten välinen asia: 2018/0163 (NLE) 9361/18 ADD 1 EHDOTUS Lähettäjä: Saapunut: 25. toukokuuta 2018 Vastaanottaja: Kom:n asiak. nro:

Lisätiedot

Tämä asiakirja on ainoastaan dokumentointitarkoituksiin.toimielimet eivät vastaa sen sisällöstä.

Tämä asiakirja on ainoastaan dokumentointitarkoituksiin.toimielimet eivät vastaa sen sisällöstä. 1977L0249 FI 01.01.2007 005.001 1 Tämä asiakirja on ainoastaan dokumentointitarkoituksiin.toimielimet eivät vastaa sen sisällöstä. B NEUVOSTON DIREKTIIVI, annettu 22 päivänä maaliskuuta 1977, asianajajien

Lisätiedot

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 28. huhtikuuta 2016 (OR. en)

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 28. huhtikuuta 2016 (OR. en) Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 28. huhtikuuta 2016 (OR. en) Toimielinten välinen asia: 2016/0061 (NLE) 8112/16 JUSTCIV 69 SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET Asia: NEUVOSTON PÄÄTÖS luvan antamisesta tiiviimpään

Lisätiedot

SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTO

SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTO 20.5.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 119 A/1 III (Tiedotteita) SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTO ILMOITUS VALITUSLAUTAKUNNAN PUHEENJOHTAJAN AVOIMESTA TOIMESTA SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTOSSA

Lisätiedot

Kiinnostuksenilmaisupyyntö. Johtava media- ja lehdistöneuvonantaja. (Yksi väliaikaisen henkilöstön toimi, AD13-AD14)

Kiinnostuksenilmaisupyyntö. Johtava media- ja lehdistöneuvonantaja. (Yksi väliaikaisen henkilöstön toimi, AD13-AD14) Kiinnostuksenilmaisupyyntö Johtava media- ja lehdistöneuvonantaja (Yksi väliaikaisen henkilöstön toimi, AD13-AD14) EUROOPAN TILINTARKASTUSTUOMIOISTUIN Euroopan tilintarkastustuomioistuin on Euroopan unionin

Lisätiedot

KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) /, annettu ,

KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) /, annettu , EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 28.11.2018 C(2018) 7778 final KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) /, annettu 28.11.2018, delegoidun asetuksen (EU) N:o 1062/2014 muuttamisesta tiettyjen tehoaineen ja valmisteryhmän

Lisätiedot

SÄÄDÖSKOKOELMAN SOPIMUSSARJA Julkaistu Helsingissä 5 päivänä joulukuuta 2011

SÄÄDÖSKOKOELMAN SOPIMUSSARJA Julkaistu Helsingissä 5 päivänä joulukuuta 2011 SUOMEN SÄÄDÖSKOKOELMAN SOPIMUSSARJA Julkaistu Helsingissä 5 päivänä joulukuuta 2011 (Suomen säädöskokoelman n:o 1198/2011) Tasavallan presidentin asetus Euroopan unionista tehtyyn sopimukseen, Euroopan

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI EUROOPAN PARLAMENTTI 2004 Vetoomusvaliokunta 2009 25.11.2008 ILMOITUS JÄSENILLE Asia: Vetoomus nro 0080/2008, Cédric Callens, Luxemburgin kansalainen, Euroopan komission palkkaamien sopimusperusteisten

Lisätiedot

DGC 2A EUROOPAN UNIONIN JA GEORGIAN VÄLINEN ASSOSIAATIO. Bryssel, 20. tammikuuta 2015 (OR. en) Tulliasioiden alakomitea UE-GE 4652/15

DGC 2A EUROOPAN UNIONIN JA GEORGIAN VÄLINEN ASSOSIAATIO. Bryssel, 20. tammikuuta 2015 (OR. en) Tulliasioiden alakomitea UE-GE 4652/15 EUROOPAN UNIONIN JA GEORGIAN VÄLINEN ASSOSIAATIO Tulliasioiden alakomitea Bryssel, 20. tammikuuta 2015 (OR. en) UE-GE 4652/15 SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET Asia: EU:N JA GEORGIAN TULLIASIOIDEN ALAKOMITEAN

Lisätiedot

BELGIAN KUNINGASKUNTA, BULGARIAN TASAVALTA, TŠEKIN TASAVALTA, TANSKAN KUNINGASKUNTA, SAKSAN LIITTOTASAVALTA, VIRON TASAVALTA, IRLANTI,

BELGIAN KUNINGASKUNTA, BULGARIAN TASAVALTA, TŠEKIN TASAVALTA, TANSKAN KUNINGASKUNTA, SAKSAN LIITTOTASAVALTA, VIRON TASAVALTA, IRLANTI, PÖYTÄKIRJA EUROOPAN UNIONISTA TEHTYYN SOPIMUKSEEN, EUROOPAN UNIONIN TOIMINNASTA TEHTYYN SOPIMUKSEEN JA EUROOPAN ATOMIENERGIAYHTEISÖN PERUSTAMISSOPIMUKSEEN LIITETYN, SIIRTYMÄMÄÄRÄYKSISTÄ TEHDYN PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

AVOINTA ILMOITUSTA. Lisätietoja on yhteisön kasvilajikeviraston verkkosivustossa seuraavassa osoitteessa:

AVOINTA ILMOITUSTA. Lisätietoja on yhteisön kasvilajikeviraston verkkosivustossa seuraavassa osoitteessa: AVOINTA ILMOITUSTA Viite: Avoin toimi: Valintamenettely tiedottajan tointa varten (AD 6) 1. Yhteisön kasvilajikevirasto Yhteisön kasvilajikevirasto (CPVO) on Euroopan unionin riippumaton erillisvirasto,

Lisätiedot

UE-MD 1103/15 HKE/phk 1 DGC 2A

UE-MD 1103/15 HKE/phk 1 DGC 2A EUROOPAN UNIONIN JA MOLDOVAN TASAVALLAN VÄLINEN ASSOSIAATIO Tulliasioiden alakomitea Bryssel, 20. tammikuuta 2015 (OR. en) UE-MD 1103/15 SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET Asia: EU:N JA MOLDOVAN TASAVALLAN TULLIASIOIDEN

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti. PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/84/S. (ura-alue A2) (2004/C 42 A/03)

FI Euroopan unionin virallinen lehti. PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/84/S. (ura-alue A2) (2004/C 42 A/03) 18.2.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 42 A/11 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/84/S JOHTAJA (ura-alue A2) HENKILÖRESURSSIEN SUUNNITTELU (2004/C 42 A/03) 1. VIRKA Euroopan parlamentin

Lisätiedot

LIITE. ehdotukseen NEUVOSTON PÄÄTÖS

LIITE. ehdotukseen NEUVOSTON PÄÄTÖS EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 12.10.2016 COM(2016) 620 final ANNEX 1 LIITE ehdotukseen NEUVOSTON PÄÄTÖS Euroopan unionin ja sen jäsenvaltioiden ja Sveitsin valaliiton välisellä eurooppalaisia satelliittinavigointiohjelmia

Lisätiedot

CDT-AST3-2019/06 INFRASTRUKTUURIN JA TURVALLISUUSASIOIDEN RYHMÄN PALKKALUOKKA: YKSIKKÖ : HALLINTO-OSASTO TYÖSKENTELYPAIKKA: AVUSTAJA LUXEMBURG

CDT-AST3-2019/06 INFRASTRUKTUURIN JA TURVALLISUUSASIOIDEN RYHMÄN PALKKALUOKKA: YKSIKKÖ : HALLINTO-OSASTO TYÖSKENTELYPAIKKA: AVUSTAJA LUXEMBURG Luxemburg, 06/08/2019 VIITE: CDT-AST3-2019/06 INFRASTRUKTUURIN JA TURVALLISUUSASIOIDEN RYHMÄN AVUSTAJA PALKKALUOKKA: YKSIKKÖ : TYÖSKENTELYPAIKKA: AST3 HALLINTO-OSASTO LUXEMBURG Euroopan unionin elinten

Lisätiedot

Euroopan parlamentin kokoonpano vuoden 2014 vaalien jälkeen

Euroopan parlamentin kokoonpano vuoden 2014 vaalien jälkeen P7_TA(2013)0082 Euroopan parlamentin kokoonpano vuoden 2014 vaalien jälkeen Euroopan parlamentin päätöslauselma 13. maaliskuuta 2013 Euroopan parlamentin kokoonpanosta vuoden 2014 vaalien jälkeen (2012/2309(INL))

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti HYVÄKSYNNÄSTÄ VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/02)

FI Euroopan unionin virallinen lehti HYVÄKSYNNÄSTÄ VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/02) C 198 A/4 FI Euroopan unionin virallinen lehti 22.8.2003 HYVÄKSYNNÄSTÄ VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/02) Tällä ilmoituksella pyydetään hakemuksia Euroopan lentoturvallisuusvirastossa

Lisätiedot

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 26.5.2016 COM(2016) 304 final 2016/0157 (NLE) Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS viisumien myöntämisen helpottamisesta tehdyn Euroopan unionin ja Georgian välisen sopimuksen mukaisesti

Lisätiedot

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS. talous- ja sosiaalikomitean kokoonpanon vahvistamisesta

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS. talous- ja sosiaalikomitean kokoonpanon vahvistamisesta EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 11.6.2014 COM(2014) 227 final 2014/0129 (NLE) Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS talous- ja sosiaalikomitean kokoonpanon vahvistamisesta FI FI PERUSTELUT 1. EHDOTUKSEN TAUSTA Euroopan unionin

Lisätiedot

LIITE. asiakirjaan. Ehdotus neuvoston päätökseksi

LIITE. asiakirjaan. Ehdotus neuvoston päätökseksi EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 18.2.2016 COM(2016) 70 final ANNEX 1 LIITE asiakirjaan Ehdotus neuvoston päätökseksi Euroopan yhteisöjen ja niiden jäsenvaltioiden sekä Turkmenistanin väliseen kumppanuus- ja

Lisätiedot

PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ

PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ HE 111/2002 vp Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi Euroopan yhteisön yleisen tutkintojen tunnustamisjärjestelmän voimaanpanosta annetun lain 6 ja 10 :n muuttamisesta ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ

Lisätiedot

Euroopan lääkevirasto hakee henkilökuntaa

Euroopan lääkevirasto hakee henkilökuntaa 26 July 2011 EMA/592239/2011 Administration Virasto on vastuussa ihmisille tarkoitettujen lääkkeiden ja eläinlääkkeiden arvioinnin ja valvonnan yhteensovittamisesta Euroopan unionissa (ks. Euroopan parlamentin

Lisätiedot

Viite: EASO/2017/TA/035. Turvapaikka-asioiden tukihenkilö Dublin

Viite: EASO/2017/TA/035. Turvapaikka-asioiden tukihenkilö Dublin Ilmoitus turvapaikka-asioiden tukihenkilön Dublin (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) avoinna olevasta toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/035 Julkaistaan Tehtävänimike

Lisätiedot

EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO. Bryssel, 11. elokuuta 2010 (OR. en) 11633/10 Toimielinten välinen asia: 2010/0011 (NLE) HR 47 CORDROGUE 60

EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO. Bryssel, 11. elokuuta 2010 (OR. en) 11633/10 Toimielinten välinen asia: 2010/0011 (NLE) HR 47 CORDROGUE 60 EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO Bryssel, 11. elokuuta 2010 (OR. en) 11633/10 Toimielinten välinen asia: 2010/0011 (NLE) HR 47 CORDROGUE 60 SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET Asia: NEUVOSTON PÄÄTÖS Kroatian tasavallan

Lisätiedot

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 25.7.2017 COM(2017) 384 final 2017/0162 (NLE) Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS Euroopan unionin ja Armenian tasavallan välisen viisumien myöntämisen helpottamista koskevan sopimuksen

Lisätiedot

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT EUROOPAN KOMISSIO

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT EUROOPAN KOMISSIO 22.5.2015 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 168 A/1 V (Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT EUROOPAN KOMISSIO Ilmoitus avoinna olevasta johtajan tehtävästä Euroopan tautienehkäisy- ja -valvontakeskuksessa

Lisätiedot

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 9. maaliskuuta 2016 (OR. en)

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 9. maaliskuuta 2016 (OR. en) Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 9. maaliskuuta 2016 (OR. en) Toimielinten välinen asia: 2016/0041 (NLE) 6962/16 ADD 1 COEST 62 ELARG 18 EHDOTUS Lähettäjä: Saapunut: 18. helmikuuta 2016 Vastaanottaja:

Lisätiedot

SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET NEUVOSTON PÄÄTÖS Euroopan unionin ja sen jäsenvaltioiden sekä Korean tasavallan välisen vapaakauppasopimuksen tekemisestä

SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET NEUVOSTON PÄÄTÖS Euroopan unionin ja sen jäsenvaltioiden sekä Korean tasavallan välisen vapaakauppasopimuksen tekemisestä EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO Bryssel, 20. elokuuta 200 (OR. en) 8505/0 Toimielinten välinen asia: 200/0075 (NLE) WTO 09 SERVICES 7 COMER 58 COASI 64 SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET Asia: NEUVOSTON PÄÄTÖS Euroopan

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO. Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS

EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO. Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO Bryssel 08.04.2005 KOM(2005)131 lopullinen 2005/0031(CNS) Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS Euroopan yhteisön sekä Islannin tasavallan ja Norjan kuningaskunnan välillä niistä perusteista

Lisätiedot

KOMISSION TIEDONANTO

KOMISSION TIEDONANTO EUROOPAN KOMISSIO Bryssel XXX [ ](2013) XXX draft KOMISSION TIEDONANTO Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen 260 artiklan soveltaminen - komission unionin tuomioistuimelle rikkomusmenettelyn yhteydessä

Lisätiedot

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS. alueiden komitean kokoonpanon vahvistamisesta

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS. alueiden komitean kokoonpanon vahvistamisesta EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 11.6.2014 COM(2014) 226 final 2014/0128 (NLE) Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS alueiden komitean kokoonpanon vahvistamisesta FI FI PERUSTELUT 1. EHDOTUKSEN TAUSTA Euroopan unionin toiminnasta

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

LIITE. asiakirjaan. ehdotus neuvoston päätökseksi

LIITE. asiakirjaan. ehdotus neuvoston päätökseksi EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 3.8.2017 COM(2017) 413 final ANNEX 1 LIITE asiakirjaan ehdotus neuvoston päätökseksi kumppanuuden perustamisesta Euroopan yhteisöjen ja niiden jäsenvaltioiden sekä Kirgisian tasavallan

Lisätiedot

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 26. kesäkuuta 2015 (OR. en)

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 26. kesäkuuta 2015 (OR. en) Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 26. kesäkuuta 2015 (OR. en) Toimielinten välinen asia: 2015/0132 (NLE) 10257/15 ACP 96 N 455 PTOM 13 SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET Asia: Neuvoston päätös Euroopan kehitysrahaston

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta johdon tukihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoinna olevasta johdon tukihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoinna olevasta johdon tukihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/033 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti

Lisätiedot

Haku ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin

Haku ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin Haku ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin INFO 12.2.2013 www.novida.fi Amk-nuorten koulutus ja yliopistojen yhteishaku 4.3.-3.4.2013 www.amkhaku.fi ja www.yliopistohaku.fi Valintakokeet järjestetään

Lisätiedot

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO 22.8.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 198 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO HALLINTOJOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/01) Tällä ilmoituksella pyydetään

Lisätiedot

LIITTEET. asiakirjaan. Ehdotus neuvoston päätökseksi

LIITTEET. asiakirjaan. Ehdotus neuvoston päätökseksi EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 20.5.2016 COM(2016) 266 final ANNEXES 1 to 2 LIITTEET asiakirjaan Ehdotus neuvoston päätökseksi Euroopan yhteisön ja sen jäsenvaltioiden sekä Indonesian tasavallan kokonaisvaltaisesta

Lisätiedot

Mary Karagiozopoulou vastaan Euroopan yhteisöjen komissio

Mary Karagiozopoulou vastaan Euroopan yhteisöjen komissio YHTEISÖJEN ENSIMMÄISEN OIKEUSASTEEN TUOMIOISTUIMEN TUOMIO (neljäs jaosto) 17 päivänä joulukuuta 1997 Asia T-166/95 Mary Karagiozopoulou vastaan Euroopan yhteisöjen komissio Henkilöstö - Sisäinen kilpailu

Lisätiedot

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 24. kesäkuuta 2015 (OR. en)

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 24. kesäkuuta 2015 (OR. en) Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 24. kesäkuuta 2015 (OR. en) Toimielinten välinen asia: 2011/0901B (COD) 9375/1/15 REV 1 SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET Asia: JUR 341 COUR 21 INST 181 CODEC 797 PARLNAT 70

Lisätiedot

Ehdotus NEUVOSTON TÄYTÄNTÖÖNPANOASETUS

Ehdotus NEUVOSTON TÄYTÄNTÖÖNPANOASETUS EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 7.6.2016 COM(2016) 366 final 2016/0167 (NLE) Ehdotus NEUVOSTON TÄYTÄNTÖÖNPANOASETUS maksukyvyttömyysmenettelyistä annetun asetuksen (EY) N:o 1346/2000 liitteissä A, B ja C olevien

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/012

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/012 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2019/TA/012 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi Tieto- ja analyysivastaava Väliaikainen toimihenkilö

Lisätiedot