FI Euroopan unionin virallinen lehti. PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/84/S. (ura-alue A2) (2004/C 42 A/03)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "FI Euroopan unionin virallinen lehti. PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/84/S. (ura-alue A2) (2004/C 42 A/03)"

Transkriptio

1 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 42 A/11 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/84/S JOHTAJA (ura-alue A2) HENKILÖRESURSSIEN SUUNNITTELU (2004/C 42 A/03) 1. VIRKA Euroopan parlamentin puhemies on päättänyt aloittaa pääsihteeristössään olevan johtajan viran (ura-alue A, palkkaluokka 2) täyttämismenettelyn virkamiehiin sovellettavien henkilöstösääntöjen 29 artiklan 2 kohdan mukaisesti. Tämä valintamenettely, jonka tarkoituksena on laajentaa nimittävälle viranomaiselle annettavia valintamahdollisuuksia, toteutetaan samanaikaisesti virkojen sisäisen täyttämismenettelyn kanssa. Palvelukseen otettava hakija nimitetään ura-alueen A palkkaluokkaan 2 asiaankuuluvalle tasolle ( 1 ). Peruspalkka on näin ollen , ,27 euroa kuukaudessa. Peruspalkka on yhteisön verotuksen alainen, ja siitä ei pidätetä ei kansallista veroa. Sen lisäksi voidaan virkamiehiin sovellettavissa henkilöstösäännöissä määritetyin edellytyksin maksaa tiettyjä korvauksia ja lisiä. Viran hakijoita pyydetään ottamaan huomioon, että virka kuuluu henkilöstökiertojärjestelmään, josta on määrätty Euroopan parlamentin puhemiehistön 20. lokakuuta 1997 hyväksymässä henkilöstöpolitiikkaa koskevassa kertomuksessa. Tehtävät edellyttävät toistuvia virkamatkoja toimipaikkojen välillä, joustavuutta ja tiivistä yhteydenpitoa Euroopan parlamentin sisäisiin ja ulkopuolisiin tahoihin sekä Euroopan parlamentin jäseniin. 2. TOIMIPAIKKA Luxemburg. Tämä virka saatetaan siirtää jompaankumpaan kahdesta muusta Euroopan parlamentin toimipaikasta. 3. YHTÄLÄISET MAHDOLLISUUDET Euroopan parlamentti noudattaa kaikille yhtäläiset mahdollisuudet takaavaa politiikkaa ja kannustaa päteviä naisia ja miehiä hakemaan virkaa sekä varmistaa, ettei palvelukseen ottamisessa syrjitä ketään iän, vammaisuuden, rodun, uskonnon tai seksuaalisen suuntautumisen perusteella. ( 1 ) Kun virkamies otetaan palvelukseen, hänet luokitellaan ura-alueensa palkkaluokkaan ja -tasoon koulutuksensa ja asiaankuuluvan työkokemuksensa pituuden perusteella. Tässä nimenomaisessa tapauksessa virkamies voidaan palkata korkeintaan tasolle 4.

2 C 42 A/12 FI Euroopan unionin virallinen lehti TOIMENKUVA Korkean tason virkamies, joka vastaa seuraavista tehtävistä parlamentin päättävien elinten ja henkilöstöasioiden pääosaston pääjohtajan vahvistamien suuntaviivojen ja päätösten mukaisesti: varmistaa pääsihteeristön alaisen, useasta resurssien hallinnan alalla toimivasta jaostosta, yksiköstä ja osastosta koostuvan organisaation sujuvan toiminnan lyhyellä, keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä ( 2 ) johtaa, motivoi ja koordinoi useita toimihenkilöiden ryhmiä; optimoi organisaation resurssien käytön varmistaen samalla palvelun laadun (organisaatio, henkilöstöhallinto, budjettivarojen hallinta, innovointi jne.) suunnittelee osaston toimintaa (tavoitteiden ja toimintasuunnitelmien määrittely), tekee tarvittavat päätökset tavoitteiden saavuttamiseksi, arvioi tuotettuja palveluita laadun varmistamiseksi antaa toiminta-alaansa liittyviä neuvoja pääjohtajalle, pääsihteeristölle sekä parlamentin jäsenille tekee yhteistyötä pääsihteeristön pääosastojen kanssa, edustaa parlamenttia ja neuvottelee sopimuksia omalla toiminta-alallaan johtaa ja saattaa päätökseen hankkeita. 5. EDELLYTYKSET A. Yleiset edellytykset hakijan on oltava jonkin Euroopan unionin jäsenvaltion kansalainen hakijalla on oltava täydet kansalaisoikeudet hakijan on pitänyt täyttää asevelvollisuuslainsäädännön mukaiset velvoitteensa hakijan on täytettävä tehtäviensä hoitamisen edellyttämät hyvää mainetta koskevat vaatimukset. B. Erityiset edellytykset korkeakoulututkinto tai vastaava työkokemus hyvät yleistiedot Euroopan unionista hyvä käsitys sisäisistä, kansallisista ja kansainvälisistä poliittisista kysymyksistä toimielimissä edustettuina olevien kulttuuritaustojen tuntemus toimialan hallintomenettelyjen hallinta johtamistekniikoiden tuntemus (yli 30 henkilön ryhmä) perusteelliset yleistiedot hallinnosta (henkilöresurssit, johtaminen, talousarvio, varainhoito jne.) ( 2 ) Ks. liite: pääasialliset tehtävät.

3 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 42 A/13 yhden Euroopan unionin virallisen kielen ( 3 ) perusteellinen hallinta ja toisen virallisen kielen hyvä taito. Viran menestyksellisen hoidon kannalta englannin ja/tai ranskan kielen hyvä taito on toivottavaa. Toimenkuvaosuudessa (4 kohta) kuvatut tehtävät edellyttävät seuraavia ominaisuuksia: kyky strategiseen suunnitteluun ennakointikyky reagointikyky johtamistaito kommunikointikyky huolellisuus. 6. VALINTAMENETTELY Nimittävän viranomaisen valintatyön helpottamiseksi korkeiden virkamiesten nimittämistä käsittelevä neuvoa-antava komitea laatii hakijoista luettelon ja suosittelee puhemiehistölle niitä hakijoita, jotka olisi kutsuttava haastateltavaksi. Puhemiehistö päättää lopullisesta hakijoiden luettelosta, komitea järjestää haastattelut ja antaa puhemiehistölle lopullisen lausuntonsa päätöksentekoa varten. Päätöksen tekemiseksi puhemiehistö voi kuulla hakijoita. 7. HAKEMUSTEN JÄTTÄMINEN Hakijoita pyydetään lähettämään hakemuksensa (mainittava viite palvelukseen ottamista koskeva ilmoitus nro PE/84/S ), jossa on liitteenä tässä Euroopan unionin virallisessa lehdessä julkaistava vastaavannumeroinen ansioluettelo asianmukaisesti täytettynä, seuraavaan osoitteeseen: Parlement européen Monsieur le Secrétaire Général Bâtiment SCHUMAN L-2929 Luxembourg Hakemus on lähetettävä kirjattuna kirjeenä viimeistään 3. maaliskuuta 2004, mistä postileimaa pidetään osoituksena. Pyydämme ottamaan huomioon, että hakijoiden ( 4 ) on haastattelupäivään mennessä esitettävä ainoastaan jäljennökset tai valokopiot opintoihin, työkokemukseen ja nykyisiin tehtäviin liittyvistä todistuksistaan ja mahdollisista muista asiakirjoista. Näitä asiakirjoja ei palauteta hakijoille. ( 3 ) Euroopan unionin viralliset kielet ovat: englanti, espanja, hollanti, italia, kreikka, portugali, ranska, ruotsi, saksa, suomi ja tanska. ( 4 ) Tämä ei koske hakijoita, jotka hakemusten jättämisen määräpäivänä ovat Euroopan parlamentin palveluksessa.

4 C 42 A/14 FI Euroopan unionin virallinen lehti LIITE Henkilöresurssien suunnittelun osaston pääasialliset tehtävät Johtaa ja koordinoida osastoa, jonka alaisuuteen kuuluvat seuraavat jaostot/yksiköt: 1) Sisäisestä organisaatiosta ja henkilöresurssien suunnittelusta vastaava jaosto pääasialliset tehtävät: hoitaa pääsihteerin valtuutuksella kaikkia tutkimustehtäviä, jotka koskevat yksiköiden organisaatiota ja toimintaa analysoida jatkuvasti parlamentin pääsihteeristön työmäärää sekä henkilöresursseja ja aineellisia resursseja kunkin yksiön tehtävien ja niiden käytettävissä olevien välineiden yhteensopivuuden varmistamiseksi suunnitella ja ennakoida pääsihteeristön henkilöstötarpeita erityisesti Euroopan unionin laajentumisen valmistelua silmällä pitäen ja luoda kyseistä tarkoitusta varten henkilöstöasioiden pääosaston ja muiden pääosastojen välisiä tiedonvälitys- ja neuvottelukanavia kehittää varsinkin tietotekniikan alalla työvälineitä, joita tarvitaan näiden tehtävien hoitamiseen vastata uraneuvonnasta analysoida yksiköiden rakenteita ja toimintaa erityisesti toteutettujen toimien kustannus/hyötynäkökulmasta ja ehdottaa tarvittaessa uudelleenjärjestely- ja järkeistämistoimia laatia suosituksia henkilöstöhallintaan liittyvissä asioissa (henkilöstön liikkuvuus, uudistamistoimet ja ammatillinen koulutus jne.) huolehtia ehdotettujen toimien seurannasta ja täytäntöönpanosta laatia sihteeristön toimintaa koskeva tiedotusohjelma uutta ja jo palveluksessa olevaa henkilöstöä varten. 2) Kilpailuista ja valintamenettelyistä vastaava yksikkö pääasialliset tehtävät: järjestää Euroopan parlamentin kilpailuja ja valintamenettelyjä ja hallinnoida niiden kaikkia vaiheita kilpailuissa menestyneiden hakijoiden luettelojen laatiminen ja hallinnointi mukaan luettuna laatia ja järjestää väliaikaisten toimihenkilöjen, ylimääräisten toimihenkilöjen ja paikallisten toimihenkilöjen valintamenettelyjä edistää yhteyksiä Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimistoon, kartoittaa Euroopan parlamentin kilpailutarvetta, tutkia Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimiston laatimia kilpailuilmoituksia, luoda Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimiston käyttöön tietokanta, joka koskee valintalautakunnan jäseniä, arvostelijoita ja valvojia, ja hallinnoida sitä ja pitää se ajan tasalla tiedottaa yleisölle Euroopan yhteisöjen toimielinten ja erityisesti Euroopan parlamentin rekrytointipolitiikasta. 3) Ammatillisesta koulutuksesta vastaava jaosto pääasialliset tehtävät: huolehtia parlamentin henkilöstön ammatillisesta täydennyskoulutuksesta ja järjestää kyseistä tarkoitusta varten a) yleistä koulutusta, jonka avulla koko henkilöstö voi täydentää tietojaan harjoittamassaan ammatissa ja erityisesti pakollisia kursseja erityisten työtehtävien hoitamista varten Euroopan parlamentissa henkilöresursseihin ja työtehoon liittyviä kursseja

5 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 42 A/15 ammatillisia täydennyskoulutuskursseja atk-kursseja kielikursseja b) mahdollisesti jonkin pääosaston ehdottamaa erityiskoulutusta (sellaiset autonomiset yksiköt mukaan lukien, jotka eivät kuulu mihinkään tiettyyn pääosastoon), joka sisältyy sen koulutussuunnitelmaan huolehtia sen pääasiallisiin tehtäviin liittyvistä logistisista ja talousarvionäkökohdista.

6

7 PE/84/S ANSIOLUETTELOMALLI HENKILÖTIEDOT Nimi (suku- ja etunimet) Osoite (katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa) Puhelin Faksi Sähköposti Kansalaisuus Syntymäaika (päivä, kuukausi, vuosi) TYÖKOKEMUS (Aloita viimeisimmästä) Työnantajan nimi ja osoite Ansiotoiminnan tyyppi tai toimiala Toimi tai tehtävä Keskeiset tehtävät ja vastuualat Työnantajan nimi ja osoite Ansiotoiminnan tyyppi tai toimiala Toimi tai tehtävä Keskeiset tehtävät ja vastuualat Työnantajan nimi ja osoite Ansiotoiminnan tyyppi tai toimiala Toimi tai tehtävä Keskeiset tehtävät ja vastuualat

8 Työnantajan nimi ja osoite Ansiotoiminnan tyyppi tai toimiala Toimi tai tehtävä Keskeiset tehtävät ja vastuualat YLEISSIVISTÄVÄ JA AMMATILLINEN KOULUTUS (Aloita viimeisimmästä) Koulutusorganisaation nimi ja tyyppi Tärkeimmät oppiaineet tai ammattitaidot Tutkinnon nimi Koulutuksen kansallisen luokittelun taso (tarvittaessa) Koulutusorganisaation nimi ja tyyppi Tärkeimmät oppiaineet tai ammattitaidot Tutkinnon nimi Koulutuksen kansallisen luokittelun taso (tarvittaessa) Koulutusorganisaation nimi ja tyyppi Tärkeimmät oppiaineet tai ammattitaidot Tutkinnon nimi Koulutuksen kansallisen luokittelun taso (tarvittaessa)

9 HENKILÖKOHTAISET TIEDOT JA TAIDOT Taidot, jotka on hankittu, mutta joista ei ole välttämättä saatu todistusta. ÄIDINKIELI (Ilmoita taso: erinomainen, hyvä, alkeistaso) KIELI 2 Lukeminen Kirjoittaminen Puhuminen KIELI 3 Lukeminen Kirjoittaminen Puhuminen KIELI 4 Lukeminen Kirjoittaminen Puhuminen KIELI 5 Lukeminen Kirjoittaminen Puhuminen MUUT KIELET SOSIAALISET TAIDOT (Kuvaa taitojasi ja kerro, missä ne on hankittu) Eläminen ja työskentely muiden ihmisten kanssa, monikulttuurisissa ympäristöissä, tehtävissä, joissa kommunikaatio on tärkeää, ja tilanteissa, joissa ryhmätyöskentely on olennainen edellytys (esimerkiksi kulttuuri ja urheilu), jne.

10 ORGANISATORISET TAIDOT Esimerkiksi ihmisten, projektien, budjettien koordinoiminen ja hallinto työssä, vapaaehtoistoiminnassa (esimerkiksi kulttuurin ja urheilun parissa) ja kotona jne. (Kuvaa taitojasi ja kerro, missä ne on hankittu) MUUT TIEDOT JA TAIDOT Taidot, joita ei ole mainittu edellä. (Kuvaa taitojasi ja kerro, missä ne on hankittu) AJOKORTTI (AJOKORTIT) LISÄTIETOA (Lisää tähän muita tietoja, joilla voi olla merkitystä, esimerkiksi yhteyshenkilöt, suositukset jne.) LIITTEET (Luettele liitteet tarvittaessa)

Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/78/S TIEDOTUKSEN JA SUHDETOIMINNAN PÄÄOSASTON PÄÄJOHTAJA

Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/78/S TIEDOTUKSEN JA SUHDETOIMINNAN PÄÄOSASTON PÄÄJOHTAJA 26.8.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 201 A/5 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/78/S TIEDOTUKSEN JA SUHDETOIMINNAN PÄÄOSASTON PÄÄJOHTAJA (ura-alue A, palkkaluokka 1) (2003/C 201

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI 26.8.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 201 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN PARLAMENTTI PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/77/S SISÄISISTÄ TOIMISTA VASTAAVIEN VALIOKUNTIEN PÄÄOSASTON

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti. PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/83/S. (ura-alue A 2) (2004/C 42 A/02)

FI Euroopan unionin virallinen lehti. PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/83/S. (ura-alue A 2) (2004/C 42 A/02) 18.2.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 42 A/7 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/83/S JOHTAJA (ura-alue A 2) SUHTEET KANSALLISIIN PARLAMENTTEIHIN (2004/C 42 A/02) 1. VIRKA Euroopan

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI 24.2.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 48 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN PARLAMENTTI PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/92/S JOHTAJA (ura-alue A*/AD 14) SUHTEET POLIITTISIIN RYHMIIN

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI 10.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 61 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN PARLAMENTTI PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/86/S JOHTAJA (ura-alue A 2) PARLAMENTTIEN VÄLISISTÄ SUHTEISTA

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI 18.2.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 42 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN PARLAMENTTI PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/82/S JOHTAJA (ura-alue A 2) PUHEENJOHTAJISTON ELIMET (2004/C

Lisätiedot

18.2.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti. PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/85/S. (ura-alue A 2) (2004/C 42 A/04)

18.2.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti. PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/85/S. (ura-alue A 2) (2004/C 42 A/04) 18.2.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 42 A/17 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/85/S JOHTAJA (ura-alue A 2) INFRASTRUKTUURI JA LOGISTIIKKA (2004/C 42 A/04) 1. VIRKA Euroopan parlamentin

Lisätiedot

EUROOPAN YMPÄRISTÖKESKUS HAKULOMAKE

EUROOPAN YMPÄRISTÖKESKUS HAKULOMAKE EUROOPAN YMPÄRISTÖKESKUS HAKULOMAKE (Kaikkiin kysymyksiin on vastattava. Tarvittaessa merkittävä ei. Tyhjää tilaa ei saa jättää tai laittaa viivoja. Täytettävä kirjoituskoneella tai painokirjaimin MUSTAA

Lisätiedot

KOMISSIO III. 19.10.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 257 A/3. (Tiedotteita) HAKUOPAS (2004/C 257 A/01)

KOMISSIO III. 19.10.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 257 A/3. (Tiedotteita) HAKUOPAS (2004/C 257 A/01) 19.10.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 257 A/3 III (Tiedotteita) KOMISSIO HAKUOPAS (2004/C 257 A/01) Tämä opas on tarkoitettu tiedoksi hakijoille. Kilpailun valintalautakunnan työskentelyä sitoo

Lisätiedot

1. Virkamiestuomioistuimen toiminta Vireille tulleet asiat, ratkaistut asiat, vireillä olevat asiat ( )

1. Virkamiestuomioistuimen toiminta Vireille tulleet asiat, ratkaistut asiat, vireillä olevat asiat ( ) . Virkamiestuomioistuimen toiminta Vireille tulleet asiat, ratkaistut asiat, vireillä olevat asiat (2005 2006) 250 200 50 00 50 0 2005 () 2006 Vireille tulleet asiat Ratkaistut asiat Vireillä olevat asiat

Lisätiedot

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA. ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA CDR/AD 14/ 13 BIS /13 johtajan VIRKA (M/N) käännösosastossa

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA. ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA CDR/AD 14/ 13 BIS /13 johtajan VIRKA (M/N) käännösosastossa 18.6.2013 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 172 A/1 V (Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA CDR/AD 14/ 13 BIS /13 johtajan VIRKA (M/N) käännösosastossa

Lisätiedot

AVOINTA VIRKAA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2015/JUR

AVOINTA VIRKAA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2015/JUR Henkilöstöasiat Palvelukseenotto ja urakehitys AVOINTA VIRKAA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2015/JUR 2 lakimiehen virkaa Palkkaluokat AD 8 - AD 9 Oikeudelliset asiat Presidentin alaisuuteen kuuluvat yksiköt EUROOPAN

Lisätiedot

E U R O O P P A L A I N E N

E U R O O P P A L A I N E N E U R O O P P A L A I N E N A N S I O L U E T T E L O M A L L I HENKILÖTIEDOT Nimi SERGEI AZAROV Osoite K. KÄRBERI 4-129, TALLINN 13812, ESTONIA Puhelin 0037255999964 Faksi Sähköposti serjoga79a@mail.ru

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO 7.5.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 108 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO ILMOITUS EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTON PÄÄJOHTAJAN AVOIMESTA TOIMESTA (2003/C 108 A/01)

Lisätiedot

EUROOPAN ELIN- JA TYÖOLOJEN KEHITTÄMISSÄÄTIÖ

EUROOPAN ELIN- JA TYÖOLOJEN KEHITTÄMISSÄÄTIÖ 30.6.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 159 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN ELIN- JA TYÖOLOJEN KEHITTÄMISSÄÄTIÖ ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA: ENGLANNIN KIELEN TOIMITTAJA Viite: EF 05/01 (2005/C

Lisätiedot

VIITE: CDT-AD5-2019/07 SUOMEN KIELEN KÄÄNTÄJÄ PALKKALUOKKA: AD 5 OSASTO:

VIITE: CDT-AD5-2019/07 SUOMEN KIELEN KÄÄNTÄJÄ PALKKALUOKKA: AD 5 OSASTO: Luxemburg 27/09/2019 VIITE: CDT-AD5-2019/07 SUOMEN KIELEN KÄÄNTÄJÄ PALKKALUOKKA: AD 5 OSASTO: KÄÄNNÖSOSASTO suomalais-ugrilaisten, balttilaisten ja slaavilaisten kielten jaosto TYÖSKENTELYMAA: LUXEMBURG

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti SÄÄNTÖJEN LAADINNASTA VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/04)

FI Euroopan unionin virallinen lehti SÄÄNTÖJEN LAADINNASTA VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/04) C198A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti 22.8.2003 SÄÄNTÖJEN LAADINNASTA VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/04) Tällä ilmoituksella pyydetään hakemuksia Euroopan lentoturvallisuusvirastossa

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta COI-tiedottajan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoinna olevasta COI-tiedottajan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoinna olevasta COI-tiedottajan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/006 Julkaistaan Ulkoinen Tehtävänimike COI-tiedottaja

Lisätiedot

EUROOPAN HUUMAUSAINEIDEN JA NIIDEN VÄÄRINKÄYTÖN SEURANTAKESKUS (EMCDDA)

EUROOPAN HUUMAUSAINEIDEN JA NIIDEN VÄÄRINKÄYTÖN SEURANTAKESKUS (EMCDDA) 4.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 56 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN HUUMAUSAINEIDEN JA NIIDEN VÄÄRINKÄYTÖN SEURANTAKESKUS (EMCDDA) ILMOITUS EMCDDA:N JOHTAJAN AVOIMESTA TOIMESTA (2004/C 56

Lisätiedot

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO 22.8.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 198 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO HALLINTOJOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/01) Tällä ilmoituksella pyydetään

Lisätiedot

TILINTARKASTUSTUOMIOISTUIN

TILINTARKASTUSTUOMIOISTUIN 6.3.2018 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 84 A/1 V (Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT TILINTARKASTUSTUOMIOISTUIN AVOINTA TOIMEA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2018/1 Yksi (1) johtajan toimi Tarkastus

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA HENKILÖSTÖHALLINNON JA TURVALLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA HENKILÖSTÖHALLINNON JA TURVALLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/HR/13/AD9 VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA HENKILÖSTÖHALLINNON JA TURVALLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN Komissio järjestää valintamenettelyn neuvonantajan tehtävän täyttämiseksi henkilöstöhallinnon

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti HYVÄKSYNNÄSTÄ VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/02)

FI Euroopan unionin virallinen lehti HYVÄKSYNNÄSTÄ VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/02) C 198 A/4 FI Euroopan unionin virallinen lehti 22.8.2003 HYVÄKSYNNÄSTÄ VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/02) Tällä ilmoituksella pyydetään hakemuksia Euroopan lentoturvallisuusvirastossa

Lisätiedot

SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTO

SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTO 20.5.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 119 A/1 III (Tiedotteita) SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTO ILMOITUS VALITUSLAUTAKUNNAN PUHEENJOHTAJAN AVOIMESTA TOIMESTA SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTOSSA

Lisätiedot

CDT-AD5-2019/02 RANSKAN KIELEN KÄÄNTÄJÄ

CDT-AD5-2019/02 RANSKAN KIELEN KÄÄNTÄJÄ Luxemburg, 12/06/2019 VIITE: PALKKALUOKKA: OSASTO: TYÖPAIKAN SIJAINTI: CDT-AD5-2019/02 RANSKAN KIELEN KÄÄNTÄJÄ AD5 KÄÄNNÖSOSASTO Romaanisten ja Välimeren maiden kielten ryhmä LUXEMBURG Euroopan unionin

Lisätiedot

C 164 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 60. vuosikerta. 24. toukokuuta Suomenkielinen laitos

C 164 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 60. vuosikerta. 24. toukokuuta Suomenkielinen laitos Euroopan unionin virallinen lehti C 164 A Suomenkielinen laitos Tiedonantoja ja ilmoituksia 60. vuosikerta 24. toukokuuta 2017 Sisältö V Ilmoitukset HALLINNOLLISET MENETTELYT Tilintarkastustuomioistuin

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI EUROOPAN PARLAMENTTI 1999 Istuntoasiakirja 2004 C6-0161/2004 2003/0274(COD) FI 28/10/2004 YHTEINEN KANTA Neuvoston 21. lokakuuta 2004 vahvistama yhteinen kanta Euroopan parlamentin ja neuvoston päätöksen

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO. Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS. väärennettyjen eurometallirahojen analysoinnista ja niihin liittyvästä yhteistyöstä

EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO. Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS. väärennettyjen eurometallirahojen analysoinnista ja niihin liittyvästä yhteistyöstä EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO Bryssel 17.7.2003 KOM(2003) 426 lopullinen 2003/0158 (CNS) Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS väärennettyjen eurometallirahojen analysoinnista ja niihin liittyvästä yhteistyöstä (komission

Lisätiedot

EUROOPAN LÄÄKEVIRASTOON (LONTOO)HAKULOMAKE

EUROOPAN LÄÄKEVIRASTOON (LONTOO)HAKULOMAKE EUROOPAN LÄÄKEVIRASTOON (LONTOO)HAKULOMAKE Toimite taan sähköp ostina Paperiver siona Kiinnostuksenilmaisupyyntö sopimussuhteisiksi toimihenkilöiksi määräaikaisiin työsuhteisiin Mitä valintamenettelyä

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/AD/2/04

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/AD/2/04 9.7.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 177 A/11 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/AD/2/04 (2004/C 177 A/02) Euroopan komissio järjestää todistuksiin ja suulliseen kokeeseen perustuvan avoimen

Lisätiedot

C 191 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 60. vuosikerta. 16. kesäkuuta Suomenkielinen laitos

C 191 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 60. vuosikerta. 16. kesäkuuta Suomenkielinen laitos Euroopan unionin virallinen lehti C 191 A Suomenkielinen laitos Tiedonantoja ja ilmoituksia 60. vuosikerta 16. kesäkuuta 2017 Sisältö V Ilmoitukset HALLINNOLLISET MENETTELYT Tilintarkastustuomioistuin

Lisätiedot

Edellä mainittu väliaikaisen toimihenkilön toimi on avoinna Euroopan tautienehkäisy- ja - valvontakeskuksessa (ECDC).

Edellä mainittu väliaikaisen toimihenkilön toimi on avoinna Euroopan tautienehkäisy- ja - valvontakeskuksessa (ECDC). Euroopan tautienehkäisy- ja -valvontakeskus Ilmoitus seuranta-, toimenpide- ja tukiyksikössä avoinna olevasta johtavan hepatiittiasiantuntijan toimesta (ECDC/AD/2016/SRS-HEP) Edellä mainittu väliaikaisen

Lisätiedot

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 28. toukokuuta 2018 (OR. en) Euroopan komission pääsihteerin puolesta Jordi AYET PUIGARNAU, johtaja

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 28. toukokuuta 2018 (OR. en) Euroopan komission pääsihteerin puolesta Jordi AYET PUIGARNAU, johtaja Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 28. toukokuuta 2018 (OR. en) Toimielinten välinen asia: 2018/0163 (NLE) 9361/18 ADD 1 EHDOTUS Lähettäjä: Saapunut: 25. toukokuuta 2018 Vastaanottaja: Kom:n asiak. nro:

Lisätiedot

Valtuuskunnille toimitetaan oheisena toisinto asiakohdassa mainitusta asiakirjasta, jonka turvallisuusluokitus on poistettu.

Valtuuskunnille toimitetaan oheisena toisinto asiakohdassa mainitusta asiakirjasta, jonka turvallisuusluokitus on poistettu. Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 24. maaliskuuta 2017 (OR. en) 5054/01 DCL 1 PI 2 TURVALLISUUSLUOKITUKSEN POISTAMINEN Asiakirja: ST 5054/01 RESTREINT UE Päivämäärä: 4. tammikuuta 2001 Muuttunut jakelu:

Lisätiedot

Edellä mainittu väliaikaisen toimihenkilön toimi on avoinna Euroopan tautienehkäisy- ja - valvontakeskuksessa (ECDC).

Edellä mainittu väliaikaisen toimihenkilön toimi on avoinna Euroopan tautienehkäisy- ja - valvontakeskuksessa (ECDC). Euroopan tautienehkäisy- ja -valvontakeskus Ilmoitus seuranta-, toimenpide- ja tukiyksikössä avoinna olevasta yleisen seurannan johtavan asiantuntijan / yleisen seurannan ryhmänjohtajan toimesta (ECDC/AD/2015/SRS-GLGS)

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA ENERGIAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA ENERGIAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/ENER/ADV/18/AD13/BRUSSELS VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA ENERGIAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN Euroopan komissio järjestää ulkoisen valintamenettelyn täyttääkseen energian pääosaston neuvonantajan

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

Lausunto nro 1/2016. (annettu Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen 325 artiklan nojalla)

Lausunto nro 1/2016. (annettu Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen 325 artiklan nojalla) Lausunto nro 1/2016 (annettu Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen 325 artiklan nojalla) ehdotuksesta Euroopan parlamentin ja neuvoston asetukseksi asetuksen (EU, Euratom) N:o 883/2013 muuttamisesta

Lisätiedot

Hakuaika päättyy: kello (Belgian aikaa). 1. Avoin toimi: väliaikainen toimihenkilö AD11 AD Tehtävät:

Hakuaika päättyy: kello (Belgian aikaa). 1. Avoin toimi: väliaikainen toimihenkilö AD11 AD Tehtävät: ILMOITUS AVOIMESTA TOIMESTA nro AD/T/01/17 YKSI YKSIKÖNPÄÄLLIKÖN toimi Euroopan talous- ja sosiaalikomitean ryhmä I:n (työnantajat) sihteeristössä Julkaistaan EU:n muuhun henkilöstöön sovellettavien palvelussuhteen

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/012

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/012 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2019/TA/012 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi Tieto- ja analyysivastaava Väliaikainen toimihenkilö

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA VALINTAMENETTELYSTÄ

ILMOITUS AVOIMESTA VALINTAMENETTELYSTÄ ILMOITUS AVOIMESTA VALINTAMENETTELYSTÄ Tehtävän nimi Tutkimusvastaava Viite EF-TA-17-04 Sopimuksen tyyppi Väliaikainen toimihenkilö 2f ( 1 ) Tehtäväryhmä/palkkaluokka AD 7 Sopimuksen alkuperäinen 5 vuotta,

Lisätiedot

C 67 A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS PE/80/S. lääkäreille (2004/C 67 A/03)

C 67 A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS PE/80/S. lääkäreille (2004/C 67 A/03) C 67 A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti 17.3.2004 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS PE/80/S lääkäreille (2004/C 67 A/03) Euroopan parlamentin pääsihteeristö Luxemburgissa järjestää todistuksiin

Lisätiedot

Hakuaika päättyy: Avoin toimi: väliaikainen toimihenkilö AD8 AD9. 2. Tehtävät:

Hakuaika päättyy: Avoin toimi: väliaikainen toimihenkilö AD8 AD9. 2. Tehtävät: ILMOITUS AVOIMESTA TOIMESTA nro AD/T/01/16 YKSI HALLINTOVIRKAMIEHEN toimi Euroopan talous- ja sosiaalikomitean (ETSK) ryhmän I:n (työnantajat) sihteeristössä Julkaistaan EU:n muuhun henkilöstöön sovellettavien

Lisätiedot

C Virkamiestuomioistuimen oikeudenkäyntitilastot

C Virkamiestuomioistuimen oikeudenkäyntitilastot Oikeudenkäyntitilastot Virkamiestuomioistuin C Virkamiestuomioistuimen oikeudenkäyntitilastot Virkamiestuomioistuimen yleinen toiminta 1. Vireille tulleet, ratkaistut ja vireillä olevat asiat (2007 2011)

Lisätiedot

14636/16 mba/rir/mh 1 DG G 2A

14636/16 mba/rir/mh 1 DG G 2A Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 24. marraskuuta 2016 (OR. en) 14636/16 FIN 805 ILMOITUS: A-KOHTA Lähettäjä: Vastaanottaja: Neuvoston pääsihteeristö Neuvosto Kom:n asiak. nro: 13377/16 FIN 675 - COM(2016)

Lisätiedot

C 256 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 58. vuosikerta. 5. elokuuta 2015. Suomenkielinen laitos.

C 256 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 58. vuosikerta. 5. elokuuta 2015. Suomenkielinen laitos. Euroopan unionin virallinen lehti C 256 A Suomenkielinen laitos Tiedonantoja ja ilmoituksia 58. vuosikerta 5. elokuuta 2015 Sisältö V Ilmoitukset HALLINNOLLISET MENETTELYT Alueiden komitea 2015/C 256 A/01

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti III. (Tiedotteita) EUROJUST. Tietosuojavastaavan tointa koskeva hakemuspyyntö.

FI Euroopan unionin virallinen lehti III. (Tiedotteita) EUROJUST. Tietosuojavastaavan tointa koskeva hakemuspyyntö. 13.2.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C34A/1 III (Tiedotteita) EUROJUST Tietosuojavastaavan tointa koskeva hakemuspyyntö Viite: 03/EJ/07 (2003/C 34 A/01) Eurojust perustettiin 28. helmikuuta 2002

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

Kiinnostuksenilmaisupyyntö. Johtava media- ja lehdistöneuvonantaja. (Yksi väliaikaisen henkilöstön toimi, AD13-AD14)

Kiinnostuksenilmaisupyyntö. Johtava media- ja lehdistöneuvonantaja. (Yksi väliaikaisen henkilöstön toimi, AD13-AD14) Kiinnostuksenilmaisupyyntö Johtava media- ja lehdistöneuvonantaja (Yksi väliaikaisen henkilöstön toimi, AD13-AD14) EUROOPAN TILINTARKASTUSTUOMIOISTUIN Euroopan tilintarkastustuomioistuin on Euroopan unionin

Lisätiedot

Komissio toimitti 13. toukokuuta 2015 eurooppalaisen ohjausjakson puitteissa neuvostolle

Komissio toimitti 13. toukokuuta 2015 eurooppalaisen ohjausjakson puitteissa neuvostolle Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 26. toukokuuta 2015 (OR. en) 9224/15 ECON 376 UEM 171 SOC 339 EMPL 213 COMPET 250 ENV 332 EDUC 158 RECH 149 ENER 190 JAI 354 ILMOITUS Lähettäjä: Vastaanottaja: Asia:

Lisätiedot

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

ILMOITTAUTUMISLOMAKE ILMOITTAUTUMISLOMAKE NEUVOTTELUMENETTELY PALVELUJEN TARJOAMISTA VARTEN: "Puitesopimusten tekeminen oikeudellisten tekstien kääntämisestä tietyistä Euroopan unionin virallisista kielistä suomeen" (2005)

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI EUROOPAN PARLAMENTTI 2004 Vetoomusvaliokunta 2009 25.11.2008 ILMOITUS JÄSENILLE Asia: Vetoomus nro 0080/2008, Cédric Callens, Luxemburgin kansalainen, Euroopan komission palkkaamien sopimusperusteisten

Lisätiedot

Ohjeita rekisteröidyn yhteisömallin uudistamislomaketta varten

Ohjeita rekisteröidyn yhteisömallin uudistamislomaketta varten SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTO (SMHV) Tavaramerkit ja mallit Ohjeita rekisteröidyn yhteisömallin YLEISIÄ HUOMAUTUKSIA Tämä lomake on Sisämarkkinoiden harmonisointiviraston (SMHV) laatima ja perustuu

Lisätiedot

Julkaistaan Euroopan unionin muuhun henkilöstöön sovellettavien palvelussuhteen ehtojen 2 artiklan a kohdan ja 8 artiklan mukaisesti.

Julkaistaan Euroopan unionin muuhun henkilöstöön sovellettavien palvelussuhteen ehtojen 2 artiklan a kohdan ja 8 artiklan mukaisesti. ILMOITUS AVOIMESTA TOIMESTA nro AD/T/15/18/ YKSI pääsihteerin toimi Euroopan talous- ja sosiaalikomitean sihteeristössä Julkaistaan Euroopan unionin muuhun henkilöstöön sovellettavien palvelussuhteen ehtojen

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO

EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO SEK (2001) 1281 LOPULLINEN BRYSSELISSÄ 19.7.2001 YLEINEN TALOUSARVIO - VARAINHOITOVUOSI 2001 PÄÄLUOKKA VII - ALUEIDEN KOMITEA MÄÄRÄRAHOJEN SIIRTO N: 19/2001 Määrärahojen siirto

Lisätiedot

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 9.6.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 140 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMISTA KILPAILUISTA (2005/C 140 A/01) Euroopan henkilöstövalintatoimisto

Lisätiedot

Nykyään valituslautakunnat koostuvat yhdestä valituslautakuntien puheenjohtajasta,

Nykyään valituslautakunnat koostuvat yhdestä valituslautakuntien puheenjohtajasta, HALLINTONEUVOSTO TYÖPAIKKAILMOITUS Euroopan unionin teollisoikeuksien virasto (EUIPO), jäljempänä virasto, hakee ehdokkaita valituslautakunnan puheenjohtajan tehtävään. Tehtävän nimi VALITUSLAUTAKUNNAN

Lisätiedot

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT EUROOPAN KOMISSIO

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT EUROOPAN KOMISSIO 22.5.2015 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 168 A/1 V (Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT EUROOPAN KOMISSIO Ilmoitus avoinna olevasta johtajan tehtävästä Euroopan tautienehkäisy- ja -valvontakeskuksessa

Lisätiedot

EUROOPAN KOULUTUSSÄÄTIÖ (ETF)

EUROOPAN KOULUTUSSÄÄTIÖ (ETF) 10.9.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 215 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN KOULUTUSSÄÄTIÖ (ETF) JOHTAJAN TOIMEA KOSKEVA HAKUILMOITUS (2003/C 215 A/01) Euroopan komissio on päättänyt julistaa haettavaksi

Lisätiedot

Valtuuskunnille toimitetaan oheisena asiakirja COM(2019) 462 final. Liite: COM(2019) 462 final 13089/19 RELEX.1.B

Valtuuskunnille toimitetaan oheisena asiakirja COM(2019) 462 final. Liite: COM(2019) 462 final 13089/19 RELEX.1.B Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 14. lokakuuta 2019 (OR. en) Toimielinten välinen asia: 2019/0220(NLE) 13089/19 EHDOTUS Lähettäjä: Saapunut: 14. lokakuuta 2019 Vastaanottaja: Kom:n asiak. nro: Asia:

Lisätiedot

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA 9.7.2013 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 196 A/1 V (Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA ILMOITUS AVOIMESTA TOIMESTA N:o CDR/SG/AD16/15/13 PÄÄSIHTEERIN (M/N) toimi alueiden komitean

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI 12.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 64 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN PARLAMENTTI OPAS EUROOPAN PARLAMENTIN JÄRJESTÄMIIN AVOIMIIN KILPAILUIHIN OSALLISTUVILLE (2004/C 64 A/01) Tämä opas on

Lisätiedot

Fiche CdR 4190/2004 (fr fi)hp/at/pk BRYSSEL YLEINEN TALOUSARVIO VARAINHOITOVUOSI 2004 PÄÄLUOKKA VII ALUEIDEN KOMITEA. MÄÄRÄRAHASIIRTO Nro 2/04

Fiche CdR 4190/2004 (fr fi)hp/at/pk BRYSSEL YLEINEN TALOUSARVIO VARAINHOITOVUOSI 2004 PÄÄLUOKKA VII ALUEIDEN KOMITEA. MÄÄRÄRAHASIIRTO Nro 2/04 SEC( 2004) FINAL BRYSSEL YLEINEN TALOUSARVIO VARAINHOITOVUOSI 2004 PÄÄLUOKKA VII ALUEIDEN KOMITEA MÄÄRÄRAHASIIRTO Nro 2/04 (Varainhoitoasetuksen 24 ja 43 artikla) Fiche CdR 4190/2004 (fr fi)hp/at/pk EUROOPAN

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 22. toukokuuta 2017 (OR. en) SEU 50 artiklan mukaisissa neuvotteluissa sovellettavat avoimuusperiaatteet

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 22. toukokuuta 2017 (OR. en) SEU 50 artiklan mukaisissa neuvotteluissa sovellettavat avoimuusperiaatteet Euroopan neuvosto Bryssel, 22. toukokuuta 2017 (OR. en) XT 21023/17 BXT 31 INF 100 API 73 ILMOITUS Lähettäjä: Vastaanottaja: Asia: Neuvoston pääsihteeristö Valtuuskunnat SEU 50 artiklan mukaisissa neuvotteluissa

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta johdon tukihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoinna olevasta johdon tukihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoinna olevasta johdon tukihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/033 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti

Lisätiedot

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS. alueiden komitean kokoonpanon vahvistamisesta

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS. alueiden komitean kokoonpanon vahvistamisesta EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 11.6.2014 COM(2014) 226 final 2014/0128 (NLE) Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS alueiden komitean kokoonpanon vahvistamisesta FI FI PERUSTELUT 1. EHDOTUKSEN TAUSTA Euroopan unionin toiminnasta

Lisätiedot

ILMOITTAUTUMISLOMAKE. HANKINTAVIRANOMAINEN: Euroopan unionin tuomioistuin

ILMOITTAUTUMISLOMAKE. HANKINTAVIRANOMAINEN: Euroopan unionin tuomioistuin ILMOITTAUTUMISLOMAKE NEUVOTTELUMENETTELY PALVELUJEN TARJOAMISTA VARTEN: "Puitesopimusten tekeminen oikeudellisten tekstien kääntämisestä tietyistä Euroopan unionin virallisista kielistä suomeen" (2013)

Lisätiedot

LIITE. ehdotukseen NEUVOSTON PÄÄTÖS

LIITE. ehdotukseen NEUVOSTON PÄÄTÖS EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 12.10.2016 COM(2016) 620 final ANNEX 1 LIITE ehdotukseen NEUVOSTON PÄÄTÖS Euroopan unionin ja sen jäsenvaltioiden ja Sveitsin valaliiton välisellä eurooppalaisia satelliittinavigointiohjelmia

Lisätiedot

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 16. tammikuuta 2018 (OR. en)

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 16. tammikuuta 2018 (OR. en) Conseil UE Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 16. tammikuuta 2018 (OR. en) 5350/18 ILMOITUS: I/A-KOHTA Lähettäjä: Vastaanottaja: Neuvoston pääsihteeristö Pysyvien edustajien komitea / Neuvosto LIMITE PUBLIC

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/010

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/010 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2019/TA/010 Tehtävänimike Vanhempi tietotyöntekijä alkuperämaata koskevat tiedot (COI) Sopimuksen

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02)

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02) 17.11.2011 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 336 A/5 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02) Kiinnostaako ura EU:n toimielimissä? Oletko etsimämme henkilö? Ilmoittautuminen

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/004

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/004 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/004 Tehtävän nimi Sopimuksen tyyppi Johtava lakimies Väliaikainen toimihenkilö Tehtäväryhmä

Lisätiedot

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 27. marraskuuta 2014 (OR. en)

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 27. marraskuuta 2014 (OR. en) Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 27. marraskuuta 2014 (OR. en) Toimielinten välinen asia: 2013/0285 (NLE) 15528/14 SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET Asia: MAR 175 ETS 29 MI 884 COMPET 624 EDUC 324 MARE 12 PECHE

Lisätiedot

Opettajaksi Suomessa ulkomailla suoritettujen opintojen perusteella Maisa Montonen, opetusneuvos

Opettajaksi Suomessa ulkomailla suoritettujen opintojen perusteella Maisa Montonen, opetusneuvos Opettajaksi Suomessa ulkomailla suoritettujen opintojen perusteella 4.6.2018 Maisa Montonen, opetusneuvos Ulkomailla tutkinnon suorittanut haluaa opettajaksi Suomessa. Pitäisikö selvittää mahdollisuus

Lisätiedot

Edellä mainittu väliaikaisen toimihenkilön toimi on avoinna Euroopan tautienehkäisy- ja - valvontakeskuksessa (ECDC).

Edellä mainittu väliaikaisen toimihenkilön toimi on avoinna Euroopan tautienehkäisy- ja - valvontakeskuksessa (ECDC). Euroopan tautienehkäisy- ja -valvontakeskus Ilmoitus seuranta-, toimenpide- ja tukiyksikössä avoinna olevasta tiedonhallinnan johtavan asiantuntijan / seurantatietopalvelujen ryhmänjohtajan toimesta (ECDC/AD/2015/SRS-GLSDS)

Lisätiedot

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS. talous- ja sosiaalikomitean kokoonpanon vahvistamisesta

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS. talous- ja sosiaalikomitean kokoonpanon vahvistamisesta EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 11.6.2014 COM(2014) 227 final 2014/0129 (NLE) Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS talous- ja sosiaalikomitean kokoonpanon vahvistamisesta FI FI PERUSTELUT 1. EHDOTUKSEN TAUSTA Euroopan unionin

Lisätiedot

C 34 A/6 FI Euroopan unionin virallinen lehti. Tietotekniikka-asiantuntijan tointa koskeva hakemuspyyntö Euroopan oikeudellista verkostoa varten

C 34 A/6 FI Euroopan unionin virallinen lehti. Tietotekniikka-asiantuntijan tointa koskeva hakemuspyyntö Euroopan oikeudellista verkostoa varten C 34 A/6 FI Euroopan unionin virallinen lehti 13.2.2003 Tietotekniikka-asiantuntijan tointa koskeva hakemuspyyntö Euroopan oikeudellista verkostoa varten Viite: 03/EJ/09 (2003/C 34 A/03) Eurojust perustettiin

Lisätiedot

Europass-ansioluettelo

Europass-ansioluettelo Europass-ansioluettelo Henkilötiedot Etunimet / Sukunimi Ville Tuomas Vuorela Osoitteet Löydöstie 1E60 01600 Vantaa Finland Puhelinnumero(t) Matkapuhelin: +358407091258 Sähköposti(t) Kansalaisuus ville@burgergames.com

Lisätiedot

C71A/12 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/3/03 (2003/C 71 A/02) suomenkielisiä

C71A/12 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/3/03 (2003/C 71 A/02) suomenkielisiä C71A/12 FI Euroopan unionin virallinen lehti 25.3.2003 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/3/03 (2003/C 71 A/02) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto järjestää kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun

Lisätiedot

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 9. maaliskuuta 2016 (OR. en) Jeppe TRANHOLM-MIKKELSEN, Euroopan unionin neuvoston pääsihteeri

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 9. maaliskuuta 2016 (OR. en) Jeppe TRANHOLM-MIKKELSEN, Euroopan unionin neuvoston pääsihteeri Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 9. maaliskuuta 2016 (OR. en) Toimielinten välinen asia: 2016/0041 (NLE) 6962/16 COEST 62 ELARG 18 EHDOTUS Lähettäjä: Saapunut: 18. helmikuuta 2016 Vastaanottaja: Kom:n

Lisätiedot

OHJEET EUROOPPALAISTA ANSIOLUETTELOA VARTEN

OHJEET EUROOPPALAISTA ANSIOLUETTELOA VARTEN OHJEET EUROOPPALAISTA ANSIOLUETTELOA VARTEN Johdanto Ansioluettelon laatiminen on tärkeä vaihe kaikessa työnhaussa. Seuraavat ohjeet on syytä lukea tarkasti ennen mallin täyttämistä. Ansioluettelo on usein

Lisätiedot

Mary Karagiozopoulou vastaan Euroopan yhteisöjen komissio

Mary Karagiozopoulou vastaan Euroopan yhteisöjen komissio YHTEISÖJEN ENSIMMÄISEN OIKEUSASTEEN TUOMIOISTUIMEN TUOMIO (neljäs jaosto) 17 päivänä joulukuuta 1997 Asia T-166/95 Mary Karagiozopoulou vastaan Euroopan yhteisöjen komissio Henkilöstö - Sisäinen kilpailu

Lisätiedot

Täydentävät säännöt 1. Sisällys. - Oikeusapupyyntö (1 3 artikla) Maksuton oikeudenkäynti (4 ja 5 artikla)...000

Täydentävät säännöt 1. Sisällys. - Oikeusapupyyntö (1 3 artikla) Maksuton oikeudenkäynti (4 ja 5 artikla)...000 Täydentävät säännöt 1 Sisällys I luku II luku III luku - Oikeusapupyyntö (1 3 artikla)...000 - Maksuton oikeudenkäynti (4 ja 5 artikla)...000 - Ilmoitus todistajan tai asiantuntijan väärästä valasta (6

Lisätiedot

Viite: EASO/2017/TA/017

Viite: EASO/2017/TA/017 Ilmoitus avoinna olevasta tilastoalan hallintoavustajan (väliaikainen toimihenkilö, AST2) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/017 Julkaistaan Tehtävänimike

Lisätiedot

31.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/C/12/04 (2004/C 81 A/03)

31.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/C/12/04 (2004/C 81 A/03) C 81 A/33 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/C/12/04 (2004/C 81 A/03) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun laatiakseen varallaololuettelon

Lisätiedot

Ehdotus neuvoston päätökseksi alueiden komitean kokoonpanon vahvistamisesta

Ehdotus neuvoston päätökseksi alueiden komitean kokoonpanon vahvistamisesta Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 17. lokakuuta 2014 (OR. en) 14333/14 ILMOITUS Lähettäjä: Vastaanottaja: Puheenjohtajavaltio Neuvosto Ed. asiak. nro: 13884/14 Asia: CDR 109 INST 511 AG 17 Ehdotus neuvoston

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI 4.8.2011 Euroopan unionin virallinen lehti C 229/1 II (Tiedonannot) EUROOPAN UNIONIN TOIMIELINTEN, ELINTEN, TOIMISTOJEN JA VIRASTOJEN TIEDONANNOT EUROOPAN PARLAMENTTI Euroopan unionin parlamenttien unionin

Lisätiedot

Valtuuskunnille toimitetaan oheisena asiakirja D043528/02.

Valtuuskunnille toimitetaan oheisena asiakirja D043528/02. Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 8. maaliskuuta 2016 (OR. en) 6937/16 TRANS 72 SAATE Lähettäjä: Euroopan komissio Saapunut: 7. maaliskuuta 2016 Vastaanottaja: Kom:n asiak. nro: D043528/02 Asia: Neuvoston

Lisätiedot

EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO. Bryssel, 3. huhtikuuta 2014 (OR. en) 7911/14 Toimielinten välinen asia: 2014/0079 (NLE) PECHE 147

EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO. Bryssel, 3. huhtikuuta 2014 (OR. en) 7911/14 Toimielinten välinen asia: 2014/0079 (NLE) PECHE 147 EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO Bryssel, 3. huhtikuuta 2014 (OR. en) 7911/14 Toimielinten välinen asia: 2014/0079 (NLE) PECHE 147 SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET Asia: NEUVOSTON PÄÄTÖS Euroopan unionin ja Seychellien

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/023

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/023 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2019/TA/023 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi MedCOI-tutkimusavustaja Väliaikainen toimihenkilö

Lisätiedot

I. TIEDONSAANTIPYYNTÖ. joka koskee valtiosta toiseen tapahtuvaa työntekijöiden käyttöön asettamista palvelujen tarjoamisen yhteydessä

I. TIEDONSAANTIPYYNTÖ. joka koskee valtiosta toiseen tapahtuvaa työntekijöiden käyttöön asettamista palvelujen tarjoamisen yhteydessä PYYTÄVÄN VIRANOMAISEN KÄYTTÖÖN TARKOITETTU (VAPAAEHTOINEN) LOMAKE I. TIEDONSAANTIPYYNTÖ joka koskee valtiosta toiseen tapahtuvaa työntekijöiden käyttöön asettamista palvelujen tarjoamisen yhteydessä Palvelujen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNGIN SUOMENKIELISEN TYÖVÄENOPISTON JOHTOSÄÄNTÖ Kaupunginvaltuuston hyväksymä kesäkuun 17 p:nä 2009

HELSINGIN KAUPUNGIN SUOMENKIELISEN TYÖVÄENOPISTON JOHTOSÄÄNTÖ Kaupunginvaltuuston hyväksymä kesäkuun 17 p:nä 2009 3 11 01.1 HELSINGIN KAUPUNGIN SUOMENKIELISEN TYÖVÄENOPISTON JOHTOSÄÄNTÖ Kaupunginvaltuuston hyväksymä kesäkuun 17 p:nä 2009 1 Toimiala Helsingin kaupungin suomenkielisen työväenopiston johtokunta ja sen

Lisätiedot

LIITTEET. asiakirjaan. Ehdotus neuvoston päätökseksi

LIITTEET. asiakirjaan. Ehdotus neuvoston päätökseksi EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 20.5.2016 COM(2016) 266 final ANNEXES 1 to 2 LIITTEET asiakirjaan Ehdotus neuvoston päätökseksi Euroopan yhteisön ja sen jäsenvaltioiden sekä Indonesian tasavallan kokonaisvaltaisesta

Lisätiedot