ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/AD/2/04

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/AD/2/04"

Transkriptio

1 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 177 A/11 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/AD/2/04 (2004/C 177 A/02) Euroopan komissio järjestää todistuksiin ja suulliseen kokeeseen perustuvan avoimen kilpailun varallaololuettelon laatimiseksi ottaakseen palvelukseensa YKSIKÖN PÄÄLLIKÖN (A*9) ( 1 ) YHTEISEN TUTKIMUSKESKUKSEN (YTK) ALAISEN TRANSURAANIEN TUTKIMUSLAITOKSEN (ITU) aktiniditutkimusyksikköön Karlsruheen SISÄLLYSLUETTELO A. TYÖTEHTÄVIEN LUONNE, HAKIJOILLE ASETETUT VAATIMUKSET JA EDELLYTYKSET KILPAILUUN OSALLISTUMISELLE B. KILPAILUN VAIHEET C. HAKEMINEN D. YLEISET TIEDOT LIITE: Uudelleenkäsittelypyynnöt muutoksenhakukeinot Euroopan oikeusasiamiehelle tehtävät kantelut Komissio noudattaa tasa-arvopolitiikkaa ja hyväksyy hakijat sukupuoleen, rotuun, ihonväriin, etniseen tai sosiaaliseen alkuperään, geneettisiin ominaisuuksiin, kieleen, uskontoon tai vakaumukseen, poliittisiin tai muihin mielipiteisiin, kansalliseen vähemmistöön kuulumiseen, varallisuuteen, syntyperään, vammaisuuteen, ikään tai sukupuoliseen suuntautuneisuuteen, siviilisäätyyn tai perhetilanteeseen katsomatta. ( 1 ) Neuvosto on hyväksynyt uudet henkilöstösäännöt, joihin sisältyy uusi urarakenne: palvelukseen ottamisessa noudatetaan erityisesti uusien henkilöstösääntöjen liitteessä XIII olevan 2 jakson 12 artiklassa vahvistettuja menettelyjä (ks.

2 C 177 A/12 FI Euroopan unionin virallinen lehti A. TYÖTEHTÄVIEN LUONNE, HAKIJOILLE ASETETUT VAATIMUKSET JA EDELLYTYKSET KILPAILUUN OSALLISTUMISELLE Kilpailu KOM/AD/2/04 järjestetään palkkaluokkaan A*9 kuuluvan yksikön päällikön ottamiseksi palveluun aktiniditutkimusyksikköön Karlsruheen, Saksaan. Euroopan komissio ottaa kilpailun kautta palvelukseensa ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneen erittäin ansioituneen virkamiehen, jolla on laaja työkokemus ja joka kykenee toimimaan vastuullisessa johtavassa asemassa. I. TEHTÄVÄT Yksikön päällikkö Pääosasto: yhteinen tutkimuskeskus (YTK) transuraanien tutkimuslaitos (ITU) Aktiniditutkimus Yksikön päällikkö vastaa aktiniditutkimusyksikön hallinnosta ja koordinoinnista. Yksikön tehtäviin sisältyy aktinidimetallien ja niiden yhdisteiden kemiallisen sidoksen ja kiinteän olomuodon fyysisten ominaisuuksien tutkiminen. Laboratoriotekniikoiden lisäksi hakijalla pitäisi olla jonkin verran tietoutta ja kokemusta esimerkiksi neutroni-, muoni- ja synkrotronikokeista suurissa laitoksissa. Työ suoritetaan komission alakohtaisia politiikkoja koskevana tieteellisenä/teknisenä apuna ydintutkimuksen ja - teknologian alalla. Hakijan odotetaan osallistuvan alan poliittisten toimintaperiaatteiden analysointiin. Kansainvälistä mainetta saavuttaneena huippututkijana yksikön päällikkö pyrkii edistämään tutkimusyhteistyötä aktiniditutkimuksen alalla toimivien johtavien tutkimuskeskusten kanssa. Hakijoilta edellytetään seuraavia ominaisuuksia: johtamistaitoja; valmiuksia henkilöstön, resurssien ja rahoituksen tehokkaaseen hallintoon; viestintä- ja edustustaitoja; joustavuutta; innovointikykyä ja taitoa saada nopeasti selkoa monimutkaisista poliittisista ja teknisistä kysymyksistä. II. EDELLYTYKSET KILPAILUUN OSALLISTUMISELLE, HAKIJOILLE ASETETUT VAATIMUKSET Kilpailu on avoin hakijoille, jotka täyttävät hakuajan päättymispäivänä (ks. C.1 kohdan viimeinen kohta) seuraavat edellytykset: 1. Vaaditut tutkinnot tai todistukset Hakijoilla on oltava: i) fysiikan tai kemian alan yliopisto-opintoja vastaavan koulutustason suorittamisesta annettu tutkintotodistus, kun yliopisto-opintojen tavanomainen kesto on vähintään neljä vuotta, tai ii) fysiikan tai kemian alan yliopisto-opintoja vastaavan koulutustason suorittamisesta annettu tutkintotodistus ja vähintään yhden vuoden pituinen soveltuva työkokemus, kun yliopisto-opintojen tavanomainen kesto vähintään kolme vuotta. Valintalautakunta ottaa huomioon eri maiden koulutusjärjestelmien rakenteelliset erot. Hakuoppaan liitteenä olevassa taulukossa annetaan ohjeellisia esimerkkejä tutkinnoista. Hakijan on toimitettava jäljennös tutkintotodistuksesta tai -todistuksista. 2. Työkokemus Hakijoilla on oltava kilpailuun oikeuttavan tutkinnon suorittamisen jälkeen hankittu ja A.I kohdassa kuvattuja työtehtäviä vastaava vähintään 12 vuoden työkokemus, josta vähintään seitsemän vuotta on hankittu tällä alalla.

3 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 177 A/13 Tämän lisäksi hakijoilla on oltava osoittaa: huomattava määrä julkaisuja, kokemusta neutroneilla, muoneilla ja synkrotronisäteilyllä suoritettujen mittausten ja mikroskooppitutkimuksen yhdistämisestä ja täydentävyydestä, kokemusta tieteellisen yhteistyön kehittämisestä ja koordinoinnista, tunnustettua hallintokokemusta tiedeyhteisössä, käytännön kokemusta puheiden pitämisestä englanniksi ja kansainvälistä mainetta alan johtavana tutkijana. HUOM. Kohdassa A.1.ii tarkoitettu asianmukainen, vähintään yhden vuoden pituinen työkokemus on kiinteä osa tutkintoa, eikä sitä oteta huomioon laskettaessa kohdassa A.2 tarkoitettua työkokemusta. Fysiikan tai kemian alalla suoritetun tohtorintutkinnon katsotaan vastaavan korkeintaan kolmen vuoden työkokemusta. Kokemus on osoitettava todistuksin, joista käy ilmi työtehtävien täsmällinen luonne sekä niiden alkamis- ja päättymispäivä. 3. Kielitaito (*) Hakijan on hallittava perusteellisesti yhtä Euroopan unionin virallisista kielistä (kieli 1, joka on englanti, espanja, hollanti, italia, kreikka, portugali, ranska, ruotsi, saksa, suomi tai tanska) ja tyydyttävästi englantia, ranskaa tai saksaa (kieli 2). 4. Yleiset edellytykset Hakija on Euroopan unionin jonkin jäsenvaltion kansalainen (Alankomaat, Belgia, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Kypros, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tanska, Tšekki, Unkari, Viro tai Yhdistynyt kuningaskunta), hakijalla on täydet kansalaisoikeudet, hakija on täyttänyt asevelvollisuutta koskevan lainsäädännön mukaiset velvollisuutensa, ja hakija täyttää tehtäviensä hoitamisen edellyttämät hyvää mainetta koskevat vaatimukset. (*) Neuvoston asetuksen (EY, Euratom) N:o 401/2004 (annettu 23. helmikuuta 2004) 2 artiklassa säädetään seuraavaa: 31 päivään joulukuuta 2010 saakka järjestetään myös yleisiä kilpailuja sellaisten virkamiesten ottamiseksi palvelukseen, joiden pääkielenä on jokin nykyisistä yhdestätoista virallisesta kielestä. Nämä kilpailut koskevat kaikkia näitä kieliä samanaikaisesti.

4 C 177 A/14 FI Euroopan unionin virallinen lehti B. KILPAILUN VAIHEET 1. Kilpailuun hyväksyminen ja pätevyyden tarkastaminen Nimittävä viranomainen vahvistaa luettelon hakijoista, jotka täyttävät yleiset edellytykset (A.II.4 kohta), ja antaa sen hakemusten kanssa valintalautakunnan puheenjohtajalle. Valintalautakunta hyväksyy seuraavaan vaiheeseen (pätevyyden tarkastaminen) A.II.1, 2 ja 3 kohdassa mainitut edellytykset täyttävät hakijat. Tämän jälkeen valintalautakunta vahvistaa perusteet hakijoiden pätevyyden tarkastamista varten. Valintalautakunta vertaa näiden perusteiden mukaisesti kilpailuun hyväksyttyjen hakijoiden pätevyyttä. Pätevyydeltään määriteltyjä perusteita parhaiten vastaavat hakijat kutsutaan suulliseen kokeeseen. 2. Suullinen koe arvostelu Hakijan ja valintalautakunnan käymässä keskustelussa arvioidaan hakijan soveltuvuutta A.I kohdassa kuvattuihin tehtäviin. Keskustelussa arvioidaan myös hakijan kielitaitoa kielessä 2. Kokeesta saa 0 50 pistettä. 3. Suullisen kokeen päivämäärä ja kesto Valintalautakunta vahvistaa suullisten kokeiden päivämäärän ja keston. Nämä tiedot ilmoitetaan kutsukirjeessä. 4. Kirjaaminen varallaololuetteloon Kilpailun lopuksi valintalautakunta kirjaa soveltuvien hakijoiden luetteloon aakkosjärjestyksessä hakijat, jotka ovat saaneet suullisesta kokeesta vähintään 30 pistettä. Hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti heitä koskevasta valintalautakunnan päätöksestä. Soveltuvien hakijoiden luettelo julkaistaan Euroopan unionin virallisessa lehdessä.

5 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 177 A/15 C. HAKEMINEN (Hakijaa pyydetään myös tutustumaan tässä virallisessa lehdessä olevaan hakuoppaaseen, jossa annetaan yksityiskohtaiset ohjeet hakemuksen täyttämiseksi.) Hakijoiden on täytettävä hakemusten viimeisenä jättöpäivänä kaikki kilpailuun osallistumista koskevat edellytykset (ks. A kohta). 1. Hakemus Hakijan on ennen hakemuksensa jättämistä varmistettava, että hän täyttää kaikki A kohdassa esitetyt kilpailuun osallistumista koskevat edellytykset erityisesti vaaditun tutkintotodistuksen ja työkokemuksen osalta. Hakijan on täytettävä ja allekirjoitettava tämän virallisen lehden liitteenä oleva alkuperäinen hakemus ja lähetettävä se kirjattuna lähetyksenä ennen määräajan päättymistä. Muutoin hakemus voidaan hylätä. Jos hakijalla on jokin vamma, hänen on ehdottomasti liitettävä hakemukseensa toimivaltaisen elimen antama todistus vammastaan; lisäksi häntä pyydetään liittämään hakemukseensa vapaamuotoinen selvitys niistä järjestelyistä, joita hän katsoo tarvitsevansa suulliseen kokeeseen osallistumisen helpottamiseksi. Liitteet Hakemuksessa on eriteltävä tarkasti hakijan kansalaisuus, opinnot, tutkimukset ja ammattikokemus. Hakijoiden on liitettävä hakemukseensa vapaamuotoinen luettelo liitteenä olevista ja numeroiduista todistuksista (jäljennös kansalaisuuden todistavasta asiakirjasta, jäljennökset tutkintotodistuksesta/ tutkintotodistuksista sekä jäljennökset työtodistuksista, joista käy selvästi ilmi työsuhteen alkamis- ja päättymispäivä sekä hoidettujen tehtävien luonne). Hakijaa kehotetaan huolehtimaan siitä, että hän täyttää ja allekirjoittaa hakemuksen ja lähettää sen liitteenä olevine todistuksineen kirjattuna lähetyksenä ennen määräajan päättymistä (mistä postileimaa pidetään osoituksena). Suullisen kokeen jälkeen vähintään 30 pistettä saaneet hakijat (ks. B.4 kohta) kirjataan varallaololuetteloon. Hakemusten viimeinen jättöpäivä on 17. syyskuuta Kutsu suulliseen kokeeseen Kutsu suulliseen kokeeseen lähetetään postitse. Hakija vastaa itse mahdollisen osoitteenmuutoksen tekemisestä kilpailun sihteeristölle. Ottaen huomioon postinkulkuun tarvittava aika ja verkkosivuilla ( olevat kilpailuaikataulua koskevat tiedot hakijaa kehotetaan lähettämään viipymättä faksi ( 2 ) tai kirje yksikköön Yleiset monialaiset kysymykset Ulkopuolista henkilöstöä koskeva henkilöstöpolitiikka ja palvelukseenotto ( General horizontal Issues. Policy and recruitment of external staff ), jos hän ei ole saanut kutsukirjettä tai ilmoitusta hylkäämisestä. 3. Hakijaa, joka ei ole käyttänyt, asianmukaisesti täyttänyt ja allekirjoittanut hakemusta, ei kutsuta kilpailuun. ( 2 ) Yksikön Yleiset monialaiset kysymykset Ulkopuolista henkilöstöä koskeva henkilöstöpolitiikka ja palvelukseenotto faksinumero on (32-2)

6 C 177 A/16 FI Euroopan unionin virallinen lehti Jos kilpailun jossakin vaiheessa todetaan, etteivät hakemuksessa annetut tiedot pidä paikkaansa, hakijaa ei hyväksytä kilpailuun. 5. Hakemus on ehdottomasti lähetettävä kirjattuna A4-kokoisessa lujitetussa kirjekuoressa (HAKEMUSTA EI SAA TAITTAA) viimeistään 17. syyskuuta 2004 (mistä postileimaa pidetään osoituksena) seuraavaan osoitteeseen: Euroopan komissio, henkilöstön ja hallinnon pääosasto Yleiset monialaiset kysymykset Ulkopuolista henkilöstöä koskeva henkilöstöpolitiikka ja palvelukseenotto M0-34 3/52 Avoin kilpailu KOM/AD/2/04 B-1049 Bryssel 6. HALLINNOLLISEN TYÖN HELPOTTAMISEKSI HAKEMUSTA KOSKEVASSA KIRJEENVAIHDOSSA ON AINA MAINITTAVA ALKUPERÄISESSÄ HAKEMUKSESSA KÄYTETTY NIMI SEKÄ KILPAILUN NUMERO.

7 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 177 A/17 D. YLEISET TIEDOT 1. Yhtäläiset mahdollisuudet Euroopan komissio pyrkii välttämään kaikenlaista syrjintää kilpailumenettelyssä. Komissio noudattaa tasa-arvopolitiikkaa ja hyväksyy hakijat sukupuoleen, rotuun, ihonväriin, etniseen tai sosiaaliseen alkuperään, geneettisiin ominaisuuksiin, kieleen, uskontoon tai vakaumukseen, poliittisiin tai muihin mielipiteisiin, kansalliseen vähemmistöön kuulumiseen, varallisuuteen, syntyperään, vammaisuuteen, ikään tai sukupuoliseen suuntautuneisuuteen, siviilisäätyyn tai perhetilanteeseen katsomatta. 2. Valintalautakunta Jokaista kilpailua varten nimetään valintalautakunta. Valintalautakunnan jäsenten nimet julkaistaan Euroopan komission verkkosivuilla ( 3 ) noin 15 päivää ennen suullista koetta. Hakijat eivät saa ottaa suoraan tai epäsuorasti yhteyttä valintalautakunnan jäseniin. Tämän säännön rikkominen johtaa asianomaisten hakijoiden sulkemiseen pois kilpailusta. Euroopan komissio hoitaa yhteydenpidon hakijoihin kilpailun loppuun saakka. 3. Alustava aikataulu Kilpailumenettely kestää hakijoiden lukumäärästä riippuen joitakin kuukausia. 4. Uudelleenkäsittelypyynnöt muutoksenhakukeinot Euroopan oikeusasiamiehelle tehtävät kantelut Ks. liite. 5. Palvelukseen ottaminen Asemapaikka: Karlsruhe, Saksa Kilpailun läpäisseen hakijan, jolle tarjotaan virkaa, on myöhemmin esitettävä kaikkien vaadittujen asiakirjojen ja erityisesti tutkinto-, opinto- ja työtodistusten alkuperäiskappaleet asiakirjojen aitouden todistamiseksi. Palvelukseen ottaminen tapahtuu avoimien virkojen ja käytettävissä olevien talousarviomäärärahojen mukaan. Kilpailun läpäisseelle hakijalle voidaan tiettyjen toimien luonteesta johtuen tarjota tarvittaessa tilapäistä työsopimusta; siinä tapauksessa hänen nimensä pidetään edelleen varallaololuettelossa. Varallaololuetteloiden voimassaoloaika päättyy 31. joulukuuta Sen voimassaoloa voidaan jatkaa nimittävän viranomaisen päätöksellä. 6. Hakijoita pyydetään ottamaan huomioon, että Euroopan yhteisöjen virkamiehiin sovellettavien henkilöstösääntöjen ja Euroopan yhteisöjen muuhun henkilöstöön sovellettavien palvelussuhteen ehtojen alaisuuteen kuuluvan henkilöstön pakollinen eläkkeellesiirtymisikä on 65 vuotta. ( 3 )

8 C 177 A/18 FI Euroopan unionin virallinen lehti Ura-alue ja palkkaluokka Yksikön päällikön varallaololuettelo koskee ura-alueen A* palkkaluokkaa Palkkaus Peruskuukausipalkka oli 1. toukokuuta 2004 palkkaluokassa A*9 (ks. alaviite 1), ensimmäisellä palkkatasolla: 6 244,87 euroa.

9 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 177 A/19 LIITE UUDELLEENKÄSITTELYPYYNNÖT MUUTOKSENHAKUKEINOT EUROOPAN OIKEUSASIAMIEHELLE TEHTÄVÄT KANTELUT Hakijat, jotka katsovat kärsineensä jossakin kilpailun vaiheessa vääryyttä jonkin päätöksen perusteella, voivat turvautua seuraaviin keinoihin: Uudelleenkäsittelypyyntö Uudelleenkäsittelypyyntö tehdään toimittamalla 20 kalenteripäivän kuluessa päätöksestä ilmoittavan kirjeen lähetyspäivästä kirje perusteluineen seuraavaan osoitteeseen: Euroopan komissio, henkilöstön ja hallinnon pääosasto Yleiset monialaiset kysymykset Ulkopuolista henkilöstöä koskeva henkilöstöpolitiikka ja palvelukseenotto MO-34 3/52 Avoin kilpailu KOM/AD/2/04 B-1049 Bryssel Euroopan komissio toimittaa uudelleenkäsittelypyynnön valintalautakunnan puheenjohtajalle silloin, kun asia kuuluu tämän toimivaltaan, ja vastaus lähetetään hakijalle mahdollisimman pian. Muutoksenhakukeinot Joko EY: n perustamissopimuksen 236 artiklaan ja Euroopan yhteisöjen virkamiehiin sovellettavien henkilöstösääntöjen 91 artiklaan perustuva valitus, joka toimitetaan seuraavaan osoitteeseen: Euroopan yhteisöjen ensimmäisen asteen tuomioistuin Boulevard Konrad Adenauer L-2925 Luxembourg tai Euroopan yhteisöjen virkamiehiin sovellettavien henkilöstösääntöjen 90 artiklan 2 kohtaan perustuva valitus, joka toimitetaan seuraavaan osoitteeseen: Euroopan komissio, henkilöstön ja hallinnon pääosasto Yleiset monialaiset kysymykset Ulkopuolista henkilöstöä koskeva henkilöstöpolitiikka ja palvelukseenotto MO-34 3/52 Avoin kilpailu KOM/AD/2/04 B-1049 Bryssel Näiden kahden menettelyn osalta vahvistetut määräajat (vrt. henkilöstösääntöjä koskeva julkaisu, EYVL L 56, alkavat valituksen kohteena olevan päätöksen tiedoksiantamisesta. Hakijoita pyydetään ottamaan huomioon, että nimittävällä viranomaisella ei ole toimivaltaa muuttaa kilpailun valintalautakunnan tekemiä päätöksiä. Vakiintuneen oikeuskäytännön mukaan yhteisöjen tuomioistuin voi puuttua kilpailun valintalautakunnan laajaan harkintavaltaan ainoastaan, jos valintalautakunnan työskentelyä rajoittavia sääntöjä on ilmiselvästi rikottu.

10 C 177 A/20 FI Euroopan unionin virallinen lehti Kantelu Euroopan oikeusasiamiehelle Laaditaan kaikkien unionin kansalaisten käytettävissä olevan menettelyn mukaisesti kantelu, joka toimitetaan seuraavaan osoitteeseen: Euroopan oikeusasiamies 1, avenue du Président Robert Schuman BP 403 F Strasbourg Cedex Kantelun on oltava Euroopan yhteisön perustamissopimuksen 195 artiklan 1 kohdan mukainen ja noudatettava oikeusasiamiehen ohjesäännöstä ja hänen tehtäviensä hoitamista koskevista yleisistä ehdoista 9. maaliskuuta 1994 tehdyssä Euroopan parlamentin päätöksessä (EYVL L 113, ) vahvistettuja edellytyksiä. Hakijoita pyydetään ottamaan huomioon, että oikeusasiamiehelle tehtävä kantelu ei keskeytä EY:n perustamissopimuksen 236 artiklan nojalla yhteisön ensimmäisen asteen tuomioistuimelle tehtävän valituksen tai kanteen nostamiselle henkilöstösääntöjen 90 artiklan 2 kohdassa ja 91 artiklassa asetettua määräaikaa.

11 EUROOPAN KOMISSIO Henkilöstön ja hallinnon pääosasto ADMIN/A/1 Yleiset monialaiset kysymykset Ulkopuolista henkilöstöä koskeva henkilöstöpolitiikka ja palvelukseenotto (MO-34 3/52) B-1049 Bruxelles/Brussel AVOIN KILPAILU KOM/AD/2/04 (A*9) YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ PÄÄOSASTO YTK ITU HAKULOMAKE (täytetään MUSTALLA kuulakärkikynällä painokirjaimin) 1. Sukunimi syntymähetkellä:... Etunimi:... Nykyinen sukunimi (jos eri kuin edellä): Syntymäaika: / / 3. Syntymäpaikka ja -maa: Kansalaisuus: Postiosoite kirjeenvaihtoa varten: Katuosoite:... Postitoimipaikka:... Postinumero:... Maa:... Puhelin kotiin:... Puhelin toimeen:... Faksi:... Sähköpostiosoite: Onko Teillä jokin vamma tai haitta, joka edellyttää erityisjärjestelyjä suullisessa kokeessa? Jos on, merkitkää rasti ruutuun: Antakaa yksityiskohtaiset tiedot lisälehdellä ja ilmoittakaa, minkälaiset erityisjärjestelyt mielestänne ovat tarpeen. 7. Onko Teitä tuomittu rikosoikeudellisiin seuraamuksiin? Täsmentäkää Kielitaito Kieli 1 (pääkieli):... Kieli 2: DE EN FR (eri kuin kieli 1)

12 9. Opinnot (liittäkää mukaan numeroidut valokopiot niistä tutkinto- tai päästötodistuksista, jotka vaikuttavat kilpailuum pääsyyn) A. Keskiasteen tai ammatillinen koulutus. Käyttäkää tarvittaessa lisälehtiä. Oppilaitoksen nimi (paikkakunta, maa) Suoritettu tutkinto tai saatu todistus Alkamispäivä (pp/kk/vv) Päättymispäivä (pp/kk/vv) B. Korkeakouluasteen koulutus. Käyttäkää tarvittaessa lisälehtiä. Yliopiston tai korkeakoulun nimi (paikkakunta, maa) Suoritettu tutkinto tai saatu todistus Alkamispäivä (pp/kk/vv) Päättymispäivä (pp/kk/vv) 10. Täydennyskoulutus ja/tai harjoittelujaksot/jatkokoulutus (liittäkää mukaan numeroidut valokopiot todistusasiakirjoista). Käyttäkää tarvittaessa lisälehtiä. Oppilaitoksen nimi (paikkakunta, maa) Suoritettu tutkinto tai saatu todistus Alkamispäivä (pp/kk/vv) Päättymispäivä (pp/kk/vv)

13 11. Työkokemus (liittäkää mukaan numeroidut valokopiot todistusasiakirjoista). Käyttäkää tarvittaessa lisälehtiä. Tehtävien luonne ja kuvaus Työnantajan nimi ja osoite Alkamispäivä (pp/kk/vv) Päättymispäivä (pp/kk/vv) KESTO (vv/kk/pp) Yhteenlaskettu työkokemus: v v / k k / p p

14 KUNNIAN JA OMANTUNNON KAUTTA ANNETTU VAKUUTUS 1. Vakuutan kunnian ja omantunnon kautta, että tässä hakemuksessa antamani tiedot ovat oikeat ja täydelliset. Olen tietoinen siitä, että seuraavat asiakirjat (valokopioina) vaaditaan hakemukseni hyväksymiseksi: henkilöllisyyden todistava asiakirja, josta käy ilmi, että olen jonkin Euroopan unionin jäsenvaltion kansalainen, tutkinto- tai päättötodistukset sen tasoisista opinnoista, joita vaaditaan kilpailuun pääsyyn, työtodistukset tai työsopimukset ja viimeisin palkkakuitti. 2. Lisäksi vakuutan kunnian ja omantunnon kautta, että i) minulla on täydet kansalaisoikeudet; ii) olen täyttänyt asevelvollisuutta koskevassa lainsäädännössä minulle asetetut velvollisuudet; iii) täytän ne hyvää mainetta koskevat vaatimukset, joita kyseisten tehtävien hoitaminen edellyttää. 3. Sitoudun toimittamaan pyynnöstä asiakirjat, jotka koskevat edellä/esitettyjä kolmea kohtaa i), ii) ja iii), ja hyväksyn sen, että jollen esitä näitä asiakirjoja, hakemustani voidaan pitää mitättömänä. Päivämäärä ja allekirjoitus:... Liitteiden lukumäärä: MUISTAKAA ALLEKIRJOITTAA HAKEMUKSENNE!

15

16 EUROOPAN KOMISSIO PÄÄOSASTO HENKILÖSTÖ JA HALLINTO ADMIN/A/1 Yleiset monialaiset kysymykset Ulkopuolista henkilöstöä koskeva henkilöstöpolitiikka ja palvelukseenotto HAKIJAN TÄYTETTÄVÄ JA LIITETTÄVÄ HAKULOMAKKEIDEN MUKAAN Sukunimi ja etunimet:... Lähiosoite:... Postinumero ja postitoimipaikka:... Maa:... Ilmoitus hakemuksen vastaanottamisesta avoimeen kilpailuun KOM/AD/2/04 Tämä vastaanottoilmoitus ei sellaisenaan tarkoita, että Teidät on hyväksytty avoimeen kilpailuun. Teille ilmoitetaan siitä kirjallisesti mahdollisimman pian. Pyydämme, että ette ota yhteyttä puhelimitse, koska emme pysty antamaan mitään lisätietoja. Tarvittaessa voitte vierailla verkkosivulla: Euroopan komissio, B-1049 Bruxelles/Brussel Belgia. Puhelin: (32-2) Toimiston osoite: MO-34 3/52. Faksi: (32-2)

17 Liimatkaa tarra kirjekuoreen, jossa lähetätte hakulomakkeenne: AVOIN KILPAILU KOM/AD/2/04 FI EUROOPAN KOMISSIO Admin/A/1 Yleiset monialaiset kysymykset Ulkopuolista henkilöstöä koskeva henkilöstöpolitiikka ja palvelukseenotto MO-34 3/52 B-1049 BRUXELLES/BRUSSEL

C71A/12 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/3/03 (2003/C 71 A/02) suomenkielisiä

C71A/12 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/3/03 (2003/C 71 A/02) suomenkielisiä C71A/12 FI Euroopan unionin virallinen lehti 25.3.2003 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/3/03 (2003/C 71 A/02) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto järjestää kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun

Lisätiedot

31.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/C/12/04 (2004/C 81 A/03)

31.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/C/12/04 (2004/C 81 A/03) C 81 A/33 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/C/12/04 (2004/C 81 A/03) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun laatiakseen varallaololuettelon

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI 26.8.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 201 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN PARLAMENTTI PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/77/S SISÄISISTÄ TOIMISTA VASTAAVIEN VALIOKUNTIEN PÄÄOSASTON

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 31.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 81 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/17/04 (2004/C 81 A/01) Euroopan yhteisöjen

Lisätiedot

KOMISSIO III. 19.10.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 257 A/3. (Tiedotteita) HAKUOPAS (2004/C 257 A/01)

KOMISSIO III. 19.10.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 257 A/3. (Tiedotteita) HAKUOPAS (2004/C 257 A/01) 19.10.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 257 A/3 III (Tiedotteita) KOMISSIO HAKUOPAS (2004/C 257 A/01) Tämä opas on tarkoitettu tiedoksi hakijoille. Kilpailun valintalautakunnan työskentelyä sitoo

Lisätiedot

EUROOPAN YMPÄRISTÖKESKUS HAKULOMAKE

EUROOPAN YMPÄRISTÖKESKUS HAKULOMAKE EUROOPAN YMPÄRISTÖKESKUS HAKULOMAKE (Kaikkiin kysymyksiin on vastattava. Tarvittaessa merkittävä ei. Tyhjää tilaa ei saa jättää tai laittaa viivoja. Täytettävä kirjoituskoneella tai painokirjaimin MUSTAA

Lisätiedot

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO 7.5.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 108 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO ILMOITUS EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTON PÄÄJOHTAJAN AVOIMESTA TOIMESTA (2003/C 108 A/01)

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti SÄÄNTÖJEN LAADINNASTA VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/04)

FI Euroopan unionin virallinen lehti SÄÄNTÖJEN LAADINNASTA VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/04) C198A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti 22.8.2003 SÄÄNTÖJEN LAADINNASTA VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/04) Tällä ilmoituksella pyydetään hakemuksia Euroopan lentoturvallisuusvirastossa

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA HENKILÖSTÖHALLINNON JA TURVALLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA HENKILÖSTÖHALLINNON JA TURVALLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/HR/13/AD9 VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA HENKILÖSTÖHALLINNON JA TURVALLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN Komissio järjestää valintamenettelyn neuvonantajan tehtävän täyttämiseksi henkilöstöhallinnon

Lisätiedot

C 67 A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS PE/80/S. lääkäreille (2004/C 67 A/03)

C 67 A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS PE/80/S. lääkäreille (2004/C 67 A/03) C 67 A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti 17.3.2004 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS PE/80/S lääkäreille (2004/C 67 A/03) Euroopan parlamentin pääsihteeristö Luxemburgissa järjestää todistuksiin

Lisätiedot

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 2.2.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 26 A/3 III (Tiedotteita) EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/5/05 (2005/C 26 A/01) Euroopan henkilöstövalintatoimisto

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 21.4.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 96 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/18/04 (2004/C 96 A/01) Euroopan henkilöstövalintatoimisto

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI 24.2.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 48 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN PARLAMENTTI PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/92/S JOHTAJA (ura-alue A*/AD 14) SUHTEET POLIITTISIIN RYHMIIN

Lisätiedot

EUROOPAN HUUMAUSAINEIDEN JA NIIDEN VÄÄRINKÄYTÖN SEURANTAKESKUS (EMCDDA)

EUROOPAN HUUMAUSAINEIDEN JA NIIDEN VÄÄRINKÄYTÖN SEURANTAKESKUS (EMCDDA) 4.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 56 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN HUUMAUSAINEIDEN JA NIIDEN VÄÄRINKÄYTÖN SEURANTAKESKUS (EMCDDA) ILMOITUS EMCDDA:N JOHTAJAN AVOIMESTA TOIMESTA (2004/C 56

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI EUROOPAN PARLAMENTTI 1999 Istuntoasiakirja 2004 C6-0161/2004 2003/0274(COD) FI 28/10/2004 YHTEINEN KANTA Neuvoston 21. lokakuuta 2004 vahvistama yhteinen kanta Euroopan parlamentin ja neuvoston päätöksen

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta COI-tiedottajan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoinna olevasta COI-tiedottajan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoinna olevasta COI-tiedottajan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/006 Julkaistaan Ulkoinen Tehtävänimike COI-tiedottaja

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/7/05 (2005/C 178 A/02) HALLINTOAVUSTAJAT (*) (AST3) seuraavilla aloilla:

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/7/05 (2005/C 178 A/02) HALLINTOAVUSTAJAT (*) (AST3) seuraavilla aloilla: C 178 A/22 FI Euroopan unionin virallinen lehti 20.7.2005 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/7/05 (2005/C 178 A/02) Euroopan henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää kokeisiin perustuvan avoimen

Lisätiedot

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 17.11.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 280 A/3 III (Tiedotteita) EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/1/04 (2004/C 280 A/01) Euroopan henkilöstövalintatoimisto

Lisätiedot

KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) N:o /, annettu ,

KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) N:o /, annettu , EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 25.1.2012 K(2012) 430 lopullinen KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) N:o /, annettu 25.1.2012, kansalaisaloitteesta annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) N:o 211/2011

Lisätiedot

C 314 A/12 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/B/2/02 (2002/C 314 A/02)

C 314 A/12 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/B/2/02 (2002/C 314 A/02) C 314 A/12 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti 17.12.2002 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/B/2/02 (2002/C 314 A/02) Euroopan yhteisöjen komissio järjestää kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun laatiakseen

Lisätiedot

EUROOPAN UNIONI. Sitovaa tariffitietoa (STT) koskeva hakemus. Yleistä tietoa. Lukekaa huolellisesti seuraavat tiedot ennen STT-hakemuksen täyttämistä.

EUROOPAN UNIONI. Sitovaa tariffitietoa (STT) koskeva hakemus. Yleistä tietoa. Lukekaa huolellisesti seuraavat tiedot ennen STT-hakemuksen täyttämistä. EUROOPAN UNIONI Sitovaa tariffitietoa (STT) koskeva hakemus Yleistä tietoa Lukekaa huolellisesti seuraavat tiedot ennen STT-hakemuksen täyttämistä. 1. Seuraavalla sivulla olevassa Yleistä tietoa -osiossa

Lisätiedot

EUROOPPA-NEUVOSTO Bryssel, 31. toukokuuta 2013 (OR. en)

EUROOPPA-NEUVOSTO Bryssel, 31. toukokuuta 2013 (OR. en) EUROOPPA-NEUVOSTO Bryssel, 31. toukokuuta 2013 (OR. en) Toimielinten välinen asia: 2013/0900 (NLE) EUCO 110/13 INST 234 POLGEN 69 OC 295 SÄÄDÖKSET Asia: LUONNOS EUROOPPA-NEUVOSTON PÄÄTÖKSEKSI Euroopan

Lisätiedot

Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/78/S TIEDOTUKSEN JA SUHDETOIMINNAN PÄÄOSASTON PÄÄJOHTAJA

Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/78/S TIEDOTUKSEN JA SUHDETOIMINNAN PÄÄOSASTON PÄÄJOHTAJA 26.8.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 201 A/5 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/78/S TIEDOTUKSEN JA SUHDETOIMINNAN PÄÄOSASTON PÄÄJOHTAJA (ura-alue A, palkkaluokka 1) (2003/C 201

Lisätiedot

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA. ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA CDR/AD 14/ 13 BIS /13 johtajan VIRKA (M/N) käännösosastossa

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA. ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA CDR/AD 14/ 13 BIS /13 johtajan VIRKA (M/N) käännösosastossa 18.6.2013 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 172 A/1 V (Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA CDR/AD 14/ 13 BIS /13 johtajan VIRKA (M/N) käännösosastossa

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTA- TOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTA- TOIMISTO (EPSO) C 180 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTA- TOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/11/03 (2003/C 180 A/01) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

Täydentävät säännöt 1. Sisällys. - Oikeusapupyyntö (1 3 artikla) Maksuton oikeudenkäynti (4 ja 5 artikla)...000

Täydentävät säännöt 1. Sisällys. - Oikeusapupyyntö (1 3 artikla) Maksuton oikeudenkäynti (4 ja 5 artikla)...000 Täydentävät säännöt 1 Sisällys I luku II luku III luku - Oikeusapupyyntö (1 3 artikla)...000 - Maksuton oikeudenkäynti (4 ja 5 artikla)...000 - Ilmoitus todistajan tai asiantuntijan väärästä valasta (6

Lisätiedot

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 9.6.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 140 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMISTA KILPAILUISTA (2005/C 140 A/01) Euroopan henkilöstövalintatoimisto

Lisätiedot

I. TIEDONSAANTIPYYNTÖ. joka koskee valtiosta toiseen tapahtuvaa työntekijöiden käyttöön asettamista palvelujen tarjoamisen yhteydessä

I. TIEDONSAANTIPYYNTÖ. joka koskee valtiosta toiseen tapahtuvaa työntekijöiden käyttöön asettamista palvelujen tarjoamisen yhteydessä PYYTÄVÄN VIRANOMAISEN KÄYTTÖÖN TARKOITETTU (VAPAAEHTOINEN) LOMAKE I. TIEDONSAANTIPYYNTÖ joka koskee valtiosta toiseen tapahtuvaa työntekijöiden käyttöön asettamista palvelujen tarjoamisen yhteydessä Palvelujen

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMISTA KILPAILUISTA KORKEAKOULUTUTKINNON SUORITTANEILLE HENKILÖILLE (2004/C 55 A/02)

FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMISTA KILPAILUISTA KORKEAKOULUTUTKINNON SUORITTANEILLE HENKILÖILLE (2004/C 55 A/02) 3.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 55 A/13 ILMOITUS AVOIMISTA KILPAILUISTA KORKEAKOULUTUTKINNON SUORITTANEILLE HENKILÖILLE (2004/C 55 A/02) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO)

Lisätiedot

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 26. kesäkuuta 2015 (OR. en)

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 26. kesäkuuta 2015 (OR. en) Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 26. kesäkuuta 2015 (OR. en) Toimielinten välinen asia: 2015/0132 (NLE) 10257/15 ACP 96 N 455 PTOM 13 SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET Asia: Neuvoston päätös Euroopan kehitysrahaston

Lisätiedot

EUROOPAN LÄÄKEVIRASTOON (LONTOO)HAKULOMAKE

EUROOPAN LÄÄKEVIRASTOON (LONTOO)HAKULOMAKE EUROOPAN LÄÄKEVIRASTOON (LONTOO)HAKULOMAKE Toimite taan sähköp ostina Paperiver siona Kiinnostuksenilmaisupyyntö sopimussuhteisiksi toimihenkilöiksi määräaikaisiin työsuhteisiin Mitä valintamenettelyä

Lisätiedot

EUROOPAN KOULUTUSSÄÄTIÖ (ETF)

EUROOPAN KOULUTUSSÄÄTIÖ (ETF) 10.9.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 215 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN KOULUTUSSÄÄTIÖ (ETF) JOHTAJAN TOIMEA KOSKEVA HAKUILMOITUS (2003/C 215 A/01) Euroopan komissio on päättänyt julistaa haettavaksi

Lisätiedot

Sisäasiainministeriö E-KIRJELMÄ SM2004-00600

Sisäasiainministeriö E-KIRJELMÄ SM2004-00600 Sisäasiainministeriö E-KIRJELMÄ SM2004-00600 SM Waismaa Marjo 3.12.2004 EDUSKUNTA Suuri valiokunta Viite Asia E-kirjelmä aloitteesta neuvoston päätökseksi euron suojelemisesta väärentämiseltä nimeämällä

Lisätiedot

Tämä asiakirja on ainoastaan dokumentointitarkoituksiin.toimielimet eivät vastaa sen sisällöstä.

Tämä asiakirja on ainoastaan dokumentointitarkoituksiin.toimielimet eivät vastaa sen sisällöstä. 1977L0249 FI 01.01.2007 005.001 1 Tämä asiakirja on ainoastaan dokumentointitarkoituksiin.toimielimet eivät vastaa sen sisällöstä. B NEUVOSTON DIREKTIIVI, annettu 22 päivänä maaliskuuta 1977, asianajajien

Lisätiedot

AVOINTA VIRKAA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2015/JUR

AVOINTA VIRKAA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2015/JUR Henkilöstöasiat Palvelukseenotto ja urakehitys AVOINTA VIRKAA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2015/JUR 2 lakimiehen virkaa Palkkaluokat AD 8 - AD 9 Oikeudelliset asiat Presidentin alaisuuteen kuuluvat yksiköt EUROOPAN

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02)

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02) 17.11.2011 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 336 A/5 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02) Kiinnostaako ura EU:n toimielimissä? Oletko etsimämme henkilö? Ilmoittautuminen

Lisätiedot

L 172 virallinen lehti

L 172 virallinen lehti Euroopan unionin L 172 virallinen lehti Suomenkielinen laitos Lainsäädäntö 61. vuosikerta 9. heinäkuuta 2018 Sisältö II Muut kuin lainsäätämisjärjestyksessä hyväksyttävät säädökset ASETUKSET Komission

Lisätiedot

Komissio toimitti 13. toukokuuta 2015 eurooppalaisen ohjausjakson puitteissa neuvostolle

Komissio toimitti 13. toukokuuta 2015 eurooppalaisen ohjausjakson puitteissa neuvostolle Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 26. toukokuuta 2015 (OR. en) 9224/15 ECON 376 UEM 171 SOC 339 EMPL 213 COMPET 250 ENV 332 EDUC 158 RECH 149 ENER 190 JAI 354 ILMOITUS Lähettäjä: Vastaanottaja: Asia:

Lisätiedot

22.7.2010 Euroopan unionin virallinen lehti L 189/19

22.7.2010 Euroopan unionin virallinen lehti L 189/19 22.7.2010 Euroopan unionin virallinen lehti L 189/19 KOMISSION PÄÄTÖS, annettu 19 päivänä heinäkuuta 2010, Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin 2004/49/EY 7 artiklassa tarkoitetuista yhteisistä

Lisätiedot

KOMISSION TIEDONANTO

KOMISSION TIEDONANTO EUROOPAN KOMISSIO Bryssel XXX [ ](2013) XXX draft KOMISSION TIEDONANTO Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen 260 artiklan soveltaminen - komission unionin tuomioistuimelle rikkomusmenettelyn yhteydessä

Lisätiedot

Ehdotus NEUVOSTON ASETUS

Ehdotus NEUVOSTON ASETUS EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 7.11.2013 COM(2013) 771 final 2013/0379 (NLE) Ehdotus NEUVOSTON ASETUS Euroopan unionin virkamiesten ja muun henkilöstön palkkoihin ja eläkkeisiin sovellettavien korjauskertoimien

Lisätiedot

Eräät maat julkaisevat korttinsa eri kieliversioina, josta johtuen mallikortteja on useita.

Eräät maat julkaisevat korttinsa eri kieliversioina, josta johtuen mallikortteja on useita. Eurooppalaisen sairaanhoitokortin mallikortit maittain Tässä liitteessä on tietoa eurooppalaisesta sairaanhoitokortista. Mallikortit on kopioitu Internetistä osoitteesta http://ec.europa.eu/employment_social/healthcard/index_en.htm,

Lisätiedot

L 90/106 Euroopan unionin virallinen lehti

L 90/106 Euroopan unionin virallinen lehti L 90/106 Euroopan unionin virallinen lehti 28.3.2013 KOMISSION PÄÄTÖS, annettu 26 päivänä maaliskuuta 2013, jäsenvaltioiden vuosittaisten päästökiintiöiden määrittämisestä kaudeksi 2013 2020 Euroopan parlamentin

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 3.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 55 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) HAKUOPAS (2004/C 55 A/01) Tämä opas on tarkoitettu tiedoksi hakijalle. Kilpailun

Lisätiedot

1. Virkamiestuomioistuimen toiminta Vireille tulleet asiat, ratkaistut asiat, vireillä olevat asiat ( )

1. Virkamiestuomioistuimen toiminta Vireille tulleet asiat, ratkaistut asiat, vireillä olevat asiat ( ) . Virkamiestuomioistuimen toiminta Vireille tulleet asiat, ratkaistut asiat, vireillä olevat asiat (2005 2006) 250 200 50 00 50 0 2005 () 2006 Vireille tulleet asiat Ratkaistut asiat Vireillä olevat asiat

Lisätiedot

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS. talous- ja sosiaalikomitean kokoonpanon vahvistamisesta

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS. talous- ja sosiaalikomitean kokoonpanon vahvistamisesta EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 11.6.2014 COM(2014) 227 final 2014/0129 (NLE) Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS talous- ja sosiaalikomitean kokoonpanon vahvistamisesta FI FI PERUSTELUT 1. EHDOTUKSEN TAUSTA Euroopan unionin

Lisätiedot

EUROOPAN ELIN- JA TYÖOLOJEN KEHITTÄMISSÄÄTIÖ

EUROOPAN ELIN- JA TYÖOLOJEN KEHITTÄMISSÄÄTIÖ 30.6.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 159 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN ELIN- JA TYÖOLOJEN KEHITTÄMISSÄÄTIÖ ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA: ENGLANNIN KIELEN TOIMITTAJA Viite: EF 05/01 (2005/C

Lisätiedot

Eurooppalainen ohjausjakso: yhdennetyt maakohtaiset suositukset Hyväksyminen ja toimittaminen Eurooppa-neuvostolle

Eurooppalainen ohjausjakso: yhdennetyt maakohtaiset suositukset Hyväksyminen ja toimittaminen Eurooppa-neuvostolle Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 19. kesäkuuta 2017 (OR. en) 10200/17 CO EUR-PREP 29 POLGEN 92 AG 21 ECON 528 UEM 198 SOC 477 COMPET 492 ENV 604 EDUC 293 RECH 231 ENER 284 JAI 596 EMPL 366 ILMOITUS Lähettäjä:

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti HYVÄKSYNNÄSTÄ VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/02)

FI Euroopan unionin virallinen lehti HYVÄKSYNNÄSTÄ VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/02) C 198 A/4 FI Euroopan unionin virallinen lehti 22.8.2003 HYVÄKSYNNÄSTÄ VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/02) Tällä ilmoituksella pyydetään hakemuksia Euroopan lentoturvallisuusvirastossa

Lisätiedot

VIITE: CDT-AD5-2019/07 SUOMEN KIELEN KÄÄNTÄJÄ PALKKALUOKKA: AD 5 OSASTO:

VIITE: CDT-AD5-2019/07 SUOMEN KIELEN KÄÄNTÄJÄ PALKKALUOKKA: AD 5 OSASTO: Luxemburg 27/09/2019 VIITE: CDT-AD5-2019/07 SUOMEN KIELEN KÄÄNTÄJÄ PALKKALUOKKA: AD 5 OSASTO: KÄÄNNÖSOSASTO suomalais-ugrilaisten, balttilaisten ja slaavilaisten kielten jaosto TYÖSKENTELYMAA: LUXEMBURG

Lisätiedot

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS. alueiden komitean kokoonpanon vahvistamisesta

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS. alueiden komitean kokoonpanon vahvistamisesta EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 11.6.2014 COM(2014) 226 final 2014/0128 (NLE) Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS alueiden komitean kokoonpanon vahvistamisesta FI FI PERUSTELUT 1. EHDOTUKSEN TAUSTA Euroopan unionin toiminnasta

Lisätiedot

OIKAISUKIRJELMÄ LISÄTALOUSARVIOESITYKSEEN NRO 6/2014 YLEINEN TULOTAULUKKO

OIKAISUKIRJELMÄ LISÄTALOUSARVIOESITYKSEEN NRO 6/2014 YLEINEN TULOTAULUKKO EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 3.12.2014 COM(2014) 730 final OIKAISUKIRJELMÄ LISÄTALOUSARVIOESITYKSEEN NRO 6/2014 YLEINEN TULOTAULUKKO MENOTAULUKKO PÄÄLUOKITTAIN Pääluokka III Komissio Pääluokka VIII Euroopan

Lisätiedot

Euroopan parlamentin kokoonpano vuoden 2014 vaalien jälkeen

Euroopan parlamentin kokoonpano vuoden 2014 vaalien jälkeen P7_TA(2013)0082 Euroopan parlamentin kokoonpano vuoden 2014 vaalien jälkeen Euroopan parlamentin päätöslauselma 13. maaliskuuta 2013 Euroopan parlamentin kokoonpanosta vuoden 2014 vaalien jälkeen (2012/2309(INL))

Lisätiedot

Työpaikan hakeminen laajentuneessa Euroopassa

Työpaikan hakeminen laajentuneessa Euroopassa Työpaikan hakeminen laajentuneessa Euroopassa Työllisyys & Euroopan sosiaalirahasto Työllisyys sosiaaliasiat CMI/Digital Vision Euroopan komissio 1 Mistä työtä voi hakea? Henkilöiden vapaa liikkuvuus on

Lisätiedot

+ + Syntymäpaikkakunta. Siviilisääty Naimisissa Naimaton Eronnut Leski Avoliitto

+ + Syntymäpaikkakunta. Siviilisääty Naimisissa Naimaton Eronnut Leski Avoliitto OLE_TY3 1 *1159901* OLESKELULUPAHAKEMUS TYÖHARJOITTELUN PERUSTEELLA Tämä oleskelulupahakemuslomake on tarkoitettu sinulle, joka olet tulossa Suomeen työtä tai työharjoittelua varten, joka sisältyy valtioiden

Lisätiedot

C Virkamiestuomioistuimen oikeudenkäyntitilastot

C Virkamiestuomioistuimen oikeudenkäyntitilastot Oikeudenkäyntitilastot Virkamiestuomioistuin C Virkamiestuomioistuimen oikeudenkäyntitilastot Virkamiestuomioistuimen yleinen toiminta 1. Vireille tulleet, ratkaistut ja vireillä olevat asiat (2007 2011)

Lisätiedot

LIITE. Euroopan parlamentin vaaleja koskevien komission suositusten täytäntöönpanoon liittyvät jäsenvaltioiden vastaukset.

LIITE. Euroopan parlamentin vaaleja koskevien komission suositusten täytäntöönpanoon liittyvät jäsenvaltioiden vastaukset. EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 27.3.2014 COM(2014) 196 ANNEX 1 LIITE parlamentin vaaleja koskevien komission suositusten täytäntöönpanoon liittyvät jäsenvaltioiden vastaukset asiakirjaan KOMISSION KERTOMUS

Lisätiedot

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 18. toukokuuta 2017 (OR. en) Jeppe TRANHOLM-MIKKELSEN, Euroopan unionin neuvoston pääsihteeri

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 18. toukokuuta 2017 (OR. en) Jeppe TRANHOLM-MIKKELSEN, Euroopan unionin neuvoston pääsihteeri Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 18. toukokuuta 2017 (OR. en) 9438/17 ADD 1 MAP 12 SAATE Lähettäjä: Saapunut: 17. toukokuuta 2017 Vastaanottaja: Kom:n asiak. nro: Asia: Euroopan komission pääsihteerin

Lisätiedot

KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) N:o /, annettu ,

KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) N:o /, annettu , EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 17.10.2014 C(2014) 7461 final KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) N:o /, annettu 17.10.2014, Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) N:o 1305/2013 liitteen I sekä Euroopan

Lisätiedot

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT EUROOPAN KOMISSIO

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT EUROOPAN KOMISSIO 22.5.2015 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 168 A/1 V (Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT EUROOPAN KOMISSIO Ilmoitus avoinna olevasta johtajan tehtävästä Euroopan tautienehkäisy- ja -valvontakeskuksessa

Lisätiedot

LIITE. asiakirjaan KOMISSION TIEDONANTO EUROOPAN PARLAMENTILLE, EUROOPPA- NEUVOSTOLLE JA NEUVOSTOLLE

LIITE. asiakirjaan KOMISSION TIEDONANTO EUROOPAN PARLAMENTILLE, EUROOPPA- NEUVOSTOLLE JA NEUVOSTOLLE EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 23.9.2015 COM(2015) 490 final ANNEX 7 LIITE asiakirjaan KOMISSION TIEDONANTO EUROOPAN PARLAMENTILLE, EUROOPPA- NEUVOSTOLLE JA NEUVOSTOLLE Pakolaiskriisin hallinta: Euroopan muuttoliikeagendaan

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) C 54 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/12/04 (2004/C 54 A/01) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää

Lisätiedot

Ehdotus neuvoston päätökseksi alueiden komitean kokoonpanon vahvistamisesta

Ehdotus neuvoston päätökseksi alueiden komitean kokoonpanon vahvistamisesta Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 17. lokakuuta 2014 (OR. en) 14333/14 ILMOITUS Lähettäjä: Vastaanottaja: Puheenjohtajavaltio Neuvosto Ed. asiak. nro: 13884/14 Asia: CDR 109 INST 511 AG 17 Ehdotus neuvoston

Lisätiedot

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO 22.8.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 198 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO HALLINTOJOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/01) Tällä ilmoituksella pyydetään

Lisätiedot

99 der Beilagen XXIII. GP - Staatsvertrag - 06 Finnischer Vertragstext (Normativer Teil) 1 von 8

99 der Beilagen XXIII. GP - Staatsvertrag - 06 Finnischer Vertragstext (Normativer Teil) 1 von 8 99 der Beilagen XXIII. GP - Staatsvertrag - 06 Finnischer Vertragstext (Normativer Teil) 1 von 8 NEUVOSTOSSA KOKOONTUNEIDEN JÄSENVALTIOIDEN HALLITUSTEN EDUSTAJIEN SISÄINEN SOPIMUS AKT EY-KUMPPANUUSSOPIMUKSEN

Lisätiedot

EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO. Bryssel, 11. helmikuuta 2008 (12.02) (OR. en) 6365/08 PESC 189 RELEX 90 COMEM 19

EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO. Bryssel, 11. helmikuuta 2008 (12.02) (OR. en) 6365/08 PESC 189 RELEX 90 COMEM 19 EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO Bryssel, 11. helmikuuta 2008 (12.02) (OR. en) 6365/08 PESC 189 RELEX 90 COMEM 19 EHDOTUS Lähettäjä: Euroopan komission pääsihteerin puolesta Jordi AYET PUIGARNAU, johtaja Päivä:

Lisätiedot

+ + OLESKELULUPAHAKEMUS TIETEELLISEN TUTKIMUKSEN SUORITTAMISTA VARTEN

+ + OLESKELULUPAHAKEMUS TIETEELLISEN TUTKIMUKSEN SUORITTAMISTA VARTEN OLE_TUT 1 *1109901* OLESKELULUPAHAKEMUS TIETEELLISEN TUTKIMUKSEN SUORITTAMISTA VARTEN Tämä oleskelulupahakemuslomake on tarkoitettu sinulle, joka haet oleskelulupaa tieteelliseen tutkimukseen tai tutkimushankkeeseen

Lisätiedot

31.10.2007 Euroopan unionin virallinen lehti L 285/37 PÄÄTÖKSET KOMISSIO

31.10.2007 Euroopan unionin virallinen lehti L 285/37 PÄÄTÖKSET KOMISSIO 31.10.2007 Euroopan unionin virallinen lehti L 285/37 II (EY:n ja Euratomin perustamissopimuksia soveltamalla annetut säädökset, joiden julkaiseminen ei ole pakollista) PÄÄTÖKSET KOMISSIO KOMISSION PÄÄTÖS,

Lisätiedot

LIITE. asiakirjaan. Ehdotus neuvoston päätökseksi

LIITE. asiakirjaan. Ehdotus neuvoston päätökseksi EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 18.2.2016 COM(2016) 70 final ANNEX 1 LIITE asiakirjaan Ehdotus neuvoston päätökseksi Euroopan yhteisöjen ja niiden jäsenvaltioiden sekä Turkmenistanin väliseen kumppanuus- ja

Lisätiedot

Mary Karagiozopoulou vastaan Euroopan yhteisöjen komissio

Mary Karagiozopoulou vastaan Euroopan yhteisöjen komissio YHTEISÖJEN ENSIMMÄISEN OIKEUSASTEEN TUOMIOISTUIMEN TUOMIO (neljäs jaosto) 17 päivänä joulukuuta 1997 Asia T-166/95 Mary Karagiozopoulou vastaan Euroopan yhteisöjen komissio Henkilöstö - Sisäinen kilpailu

Lisätiedot

KIINNOSTUKSENILMAISUPYYNTÖ SOPIMUSSUHTEISILLE TOIMIHENKILÖILLE

KIINNOSTUKSENILMAISUPYYNTÖ SOPIMUSSUHTEISILLE TOIMIHENKILÖILLE KIINNOSTUKSENILMAISUPYYNTÖ SOPIMUSSUHTEISILLE TOIMIHENKILÖILLE TIETO- JA VIESTINTÄTEKNIIKAN TURVALLISUUDEN ERIKOISALALLA Tehtäväryhmä III: Tieto- ja viestintätekniikan alan turvallisuusapulainen Tehtäväryhmä

Lisätiedot

KOMISSION TIEDONANTO NEUVOSTOLLE. Euroopan kehitysrahastoa koskevat rahoitustiedot

KOMISSION TIEDONANTO NEUVOSTOLLE. Euroopan kehitysrahastoa koskevat rahoitustiedot EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 15.6.2015 COM(2015) 295 final KOMISSION TIEDONANTO NEUVOSTOLLE Euroopan kehitysrahastoa koskevat rahoitustiedot FI FI 1. ESIPUHE Yhdestoista Euroopan kehitysrahasto (EKR) 1 tuli

Lisätiedot

EIP-ryhmän. valitusjärjestelmä. Vastuullisen toiminnan varmistaja

EIP-ryhmän. valitusjärjestelmä. Vastuullisen toiminnan varmistaja EIP-ryhmän valitusjärjestelmä Vastuullisen toiminnan varmistaja VAIHE 1: Valitus Kuka voi valittaa? Kuka tahansa, joka kokee EIP-ryhmän toiminnalla olevan vaikutusta häneen. Mistä asioista voi valittaa?

Lisätiedot

Viite: EASO/2016/TA/005

Viite: EASO/2016/TA/005 Ilmoitus avoinna olevasta tieto- ja viestintätekniikan asiantuntijan ( ICT-asiantuntija ) (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/005

Lisätiedot

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS. euron käyttöönottamisesta Latviassa 1 päivänä tammikuuta 2014

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS. euron käyttöönottamisesta Latviassa 1 päivänä tammikuuta 2014 EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 5.6.2013 COM(2013) 345 final 2013/0190 (NLE) Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS euron käyttöönottamisesta Latviassa 1 päivänä tammikuuta 2014 FI FI PERUSTELUT 1. EHDOTUKSEN TAUSTA Neuvosto

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI 12.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 64 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN PARLAMENTTI OPAS EUROOPAN PARLAMENTIN JÄRJESTÄMIIN AVOIMIIN KILPAILUIHIN OSALLISTUVILLE (2004/C 64 A/01) Tämä opas on

Lisätiedot

Bryssel COM(2016) 85 final ANNEX 4 LIITE. asiakirjaan

Bryssel COM(2016) 85 final ANNEX 4 LIITE. asiakirjaan EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 10.2. COM() 85 final ANNEX 4 LIITE asiakirjaan Komission tiedonanto Euroopan parlamentille ja neuvostolle Tilannekatsaus Euroopan muuttoliikeagendaan sisältyvien ensisijaisten

Lisätiedot

A8-0321/78

A8-0321/78 17.10.2018 A8-0321/78 Tarkistus 78 Keith Taylor Verts/ALE-ryhmän puolesta Mietintö A8-0321/2018 Andrzej Grzyb Puhtaiden ja energiatehokkaiden tieliikenteen moottoriajoneuvojen edistäminen (COM(2017)0653

Lisätiedot

KOMISSION TIEDONANTO NEUVOSTOLLE

KOMISSION TIEDONANTO NEUVOSTOLLE EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 23.10.2015 COM(2015) 523 final KOMISSION TIEDONANTO NEUVOSTOLLE Euroopan kehitysrahasto (EKR): maksusitoumuksia, maksuja ja jäsenvaltioiden rahoitusosuuksia koskevat ennusteet

Lisätiedot

CDT-AD5-2019/02 RANSKAN KIELEN KÄÄNTÄJÄ

CDT-AD5-2019/02 RANSKAN KIELEN KÄÄNTÄJÄ Luxemburg, 12/06/2019 VIITE: PALKKALUOKKA: OSASTO: TYÖPAIKAN SIJAINTI: CDT-AD5-2019/02 RANSKAN KIELEN KÄÄNTÄJÄ AD5 KÄÄNNÖSOSASTO Romaanisten ja Välimeren maiden kielten ryhmä LUXEMBURG Euroopan unionin

Lisätiedot

Euroopan lääkevirasto hakee henkilökuntaa

Euroopan lääkevirasto hakee henkilökuntaa 26 July 2011 EMA/592239/2011 Administration Virasto on vastuussa ihmisille tarkoitettujen lääkkeiden ja eläinlääkkeiden arvioinnin ja valvonnan yhteensovittamisesta Euroopan unionissa (ks. Euroopan parlamentin

Lisätiedot

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 23. syyskuuta 2015 (OR. en) Euroopan komission pääsihteerin puolesta Jordi AYET PUIGARNAU, johtaja

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 23. syyskuuta 2015 (OR. en) Euroopan komission pääsihteerin puolesta Jordi AYET PUIGARNAU, johtaja Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 23. syyskuuta 2015 (OR. en) 12313/15 ADD 7 SAATE Lähettäjä: Saapunut: 23. syyskuuta 2015 Vastaanottaja: JAI 685 ASIM 93 FRONT 196 RELEX 741 CADREFIN 58 ENFOPOL 261 PROCIV

Lisätiedot

Viite: EASO/2018/SNE/003

Viite: EASO/2018/SNE/003 Kiinnostuksenilmaisupyyntö kansallisen asiantuntijan palvelukseen ottamiseksi Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastoon (EASO) Viite: EASO/2018/SNE/003 Julkaiseminen: ulkoisesti Tehtävänimike: tieto-

Lisätiedot

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 9. maaliskuuta 2016 (OR. en)

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 9. maaliskuuta 2016 (OR. en) Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 9. maaliskuuta 2016 (OR. en) Toimielinten välinen asia: 2016/0041 (NLE) 6962/16 ADD 1 COEST 62 ELARG 18 EHDOTUS Lähettäjä: Saapunut: 18. helmikuuta 2016 Vastaanottaja:

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta toimesta. Henkilöstöhallinnon toimihenkilö (palkkaluokka AD5) Energia-alan sääntelyviranomaisten yhteistyövirasto

Ilmoitus avoinna olevasta toimesta. Henkilöstöhallinnon toimihenkilö (palkkaluokka AD5) Energia-alan sääntelyviranomaisten yhteistyövirasto Ilmoitus avoinna olevasta toimesta Henkilöstöhallinnon toimihenkilö (palkkaluokka AD5) Energia-alan sääntelyviranomaisten yhteistyövirasto Viite: ACER/2016/06 Julkaistaan Nimike ja tehtävä Emopääosasto/yksikkö

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI EUROOPAN PARLAMENTTI 2004 Vetoomusvaliokunta 2009 20.3.2009 ILMOITUS JÄSENILLE Aihe: Vetoomus nro 0633/2006, Christiane Becker, Saksan kansalainen, pyynnöstään saada asianmukaista palkkaa vastaavasta työstä

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA ENERGIAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA ENERGIAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/ENER/ADV/18/AD13/BRUSSELS VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA ENERGIAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN Euroopan komissio järjestää ulkoisen valintamenettelyn täyttääkseen energian pääosaston neuvonantajan

Lisätiedot

KOMISSION KERTOMUS EUROOPAN PARLAMENTILLE JA NEUVOSTOLLE

KOMISSION KERTOMUS EUROOPAN PARLAMENTILLE JA NEUVOSTOLLE EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 11.3.2015 COM(2015) 117 final KOMISSION KERTOMUS EUROOPAN PARLAMENTILLE JA NEUVOSTOLLE Jäsenvaltioiden myöntämät rautatieliikenteen matkustajien oikeuksista ja velvollisuuksista

Lisätiedot

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 29.1.2013 COM(2013) 35 final 2013/0019 (NLE) Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS lasten ja muiden perheenjäsenten elatusavun kansainvälisestä perinnästä 23 päivänä marraskuuta 2007 tehdyn

Lisätiedot

KAVAKU: Usein kysyttyjä kysymyksiä

KAVAKU: Usein kysyttyjä kysymyksiä KAVAKU: Usein kysyttyjä kysymyksiä 1. Kysymys: Mitkä ovat Kavakulle hakemisen muodolliset vaatimukset? Vastaus: Diplomaattiuran muodolliset kelpoisuusehdot on määritelty asetuksessa ulkoasiainhallinnosta

Lisätiedot

Sopimuksen 3 kohdassa tarkoitettu luettelo I OSA

Sopimuksen 3 kohdassa tarkoitettu luettelo I OSA 404 der Beilagen XXII. GP - Beschluss NR - Anhänge Finnisch (Normativer Teil) 1 von 89 LIITE A Sopimuksen 3 kohdassa tarkoitettu luettelo I OSA 16 PÄIVÄNÄ HUHTIKUUTA 2003 HYVÄKSYTYLLÄ LIITTYMISASIAKIRJALLA

Lisätiedot

SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTO

SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTO 20.5.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 119 A/1 III (Tiedotteita) SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTO ILMOITUS VALITUSLAUTAKUNNAN PUHEENJOHTAJAN AVOIMESTA TOIMESTA SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTOSSA

Lisätiedot

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 3. maaliskuuta 2017 (OR. en)

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 3. maaliskuuta 2017 (OR. en) Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 3. maaliskuuta 2017 (OR. en) 6936/17 ADD 4 JAI 189 ASIM 22 CO EUR-PREP 14 SAATE Lähettäjä: Saapunut: 2. maaliskuuta 2017 Vastaanottaja: Euroopan komission pääsihteerin

Lisätiedot

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 12. heinäkuuta 2017 (OR. en) Jeppe TRANHOLM-MIKKELSEN, Euroopan unionin neuvoston pääsihteeri

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 12. heinäkuuta 2017 (OR. en) Jeppe TRANHOLM-MIKKELSEN, Euroopan unionin neuvoston pääsihteeri Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 12. heinäkuuta 2017 (OR. en) 10546/17 ADD 1 COR 1 JUSTCIV 162 EJUSTICE 83 DELACT 108 SAATE Lähettäjä: Saapunut: 11. heinäkuuta 2017 Vastaanottaja: Kom:n asiak. nro: Asia:

Lisätiedot

21.4.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/19/04 (2004/C 96 A/02)

21.4.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/19/04 (2004/C 96 A/02) 21.4.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 96 A/19 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/19/04 (2004/C 96 A/02) Euroopan henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun,

Lisätiedot

AVOINTA ILMOITUSTA. Lisätietoja on yhteisön kasvilajikeviraston verkkosivustossa seuraavassa osoitteessa:

AVOINTA ILMOITUSTA. Lisätietoja on yhteisön kasvilajikeviraston verkkosivustossa seuraavassa osoitteessa: AVOINTA ILMOITUSTA Viite: Avoin toimi: Valintamenettely tiedottajan tointa varten (AD 6) 1. Yhteisön kasvilajikevirasto Yhteisön kasvilajikevirasto (CPVO) on Euroopan unionin riippumaton erillisvirasto,

Lisätiedot

LIITE. asiakirjaan. ehdotus neuvoston päätökseksi

LIITE. asiakirjaan. ehdotus neuvoston päätökseksi EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 3.8.2017 COM(2017) 413 final ANNEX 1 LIITE asiakirjaan ehdotus neuvoston päätökseksi kumppanuuden perustamisesta Euroopan yhteisöjen ja niiden jäsenvaltioiden sekä Kirgisian tasavallan

Lisätiedot

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 20.7.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 178 A/3 III (Tiedotteita) EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMISTA KILPAILUISTA (2005/C 178 A/01) Euroopan henkilöstövalintatoimisto

Lisätiedot

+ + Onko sinulla tai onko sinulla ollut suomalainen henkilötunnus? Kyllä Ei OLE_OPI_040116PP +

+ + Onko sinulla tai onko sinulla ollut suomalainen henkilötunnus? Kyllä Ei OLE_OPI_040116PP + OLE_OPI 1 *1079901* OLESKELULUPAHAKEMUS OPISKELUN PERUSTEELLA Tämä oleskelulupahakemuslomake on tarkoitettu sinulle, jonka oleskelun tarkoituksena on opiskelu suomalaisessa oppilaitoksessa, johon sinut

Lisätiedot