FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMISTA KILPAILUISTA KORKEAKOULUTUTKINNON SUORITTANEILLE HENKILÖILLE (2004/C 55 A/02)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMISTA KILPAILUISTA KORKEAKOULUTUTKINNON SUORITTANEILLE HENKILÖILLE (2004/C 55 A/02)"

Transkriptio

1 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 55 A/13 ILMOITUS AVOIMISTA KILPAILUISTA KORKEAKOULUTUTKINNON SUORITTANEILLE HENKILÖILLE (2004/C 55 A/02) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää seuraavat kokeisiin perustuvat avoimet kilpailut laatiakseen varallaololuettelot myöhempää palvelukseen ottamista varten: EPSO/A/13/04 EPSO/A/14/04 EPSO/A/15/04 HALLINTOVIRKAMIEHET SUOMENKIELISET SUOMENKIELISET (A7/A6) ( 1 ), JOILLA ON HALLINTOVIRKAMIEHET (*) APULAISHALLINTO- SUOMALAINEN (A7/A6) ( 1 ) VIRKAMIEHET (*) (A8) ( 1 ) OIKEUSTIETEELLINEN TUTKINTO (*) SISÄLLYS A. TYÖTEHTÄVIEN LUONNE, EDELLYTYKSET KILPAILUUN OSALLISTUMISELLE, HAKIJOILLE ASETETUT VAATIMUKSET B. KILPAILUN VAIHEET C. HAKEMINEN D. YLEISTÄ TIETOA LIITE: Uudelleenkäsittelypyynnöt muutoksenhakukeinot Euroopan oikeusasiamiehelle tehtävät kantelut (*) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto noudattaa tasa-arvopolitiikkaa ja hyväksyy hakijat iästä (ks. D jakson 6 kohta), rodusta, poliittisesta, filosofisesta tai uskonnollisesta vakaumuksesta, sukupuolesta tai sukupuolisesta suuntautuneisuudesta, vammaisuudesta, siviilisäädystä tai perhetilanteesta riippumatta. ( 1 ) Palkkaluokkaa A7/A6 koskeva kilpailu on julkaistu nykyisten henkilöstösääntöjen mukaisesti. Komissio on kuitenkin toimittanut neuvostolle henkilöstösääntöjen muuttamista koskevan ehdotuksen. Ehdotukseen sisältyy muun muassa uusi urajärjestelmä. Tämän kilpailun läpäisseille hakijoille voidaan siis ehdottaa palvelukseen ottamista uusien henkilöstösääntöjen perusteella, jos neuvosto ne hyväksyy. Muutettujen henkilöstösääntöjen liitteessä XIII olevan 2, jakson 11 ja 12 artiklan mukaan: palkkaluokat A7/LA7 ja A6/LA6 korvataan ylimenokauden aikana palkkaluokalla A*6 ja sen jälkeen palkkaluokkalla AD6, palkkaluokka A8/LA8 korvataan palkkaluokalla A*5, ylimlenokauden jälkeen palkkaluokalla AD5.

2 C 55 A/14 FI Euroopan unionin virallinen lehti A. TYÖTEHTÄVIEN LUONNE, EDELLYTYKSET KILPAILUUN OSALLISTUMISELLE, HAKIJOILLE ASETETUT VAATIMUKSET Kilpailujen tarkoituksena on laatia soveltuvien hakijoiden luettelot Euroopan unionin toimielimissä (erityisesti Euroopan parlamentissa) avoimina olevien virkojen täyttämiseksi. Kilpailu EPSO/A/13/04 järjestetään suomalaisen oikeustieteellisen tutkinnon suorittaneiden hallintovirkamiesten (A7/A6) palvelukseen ottamiseksi (erityisesti Euroopan parlamentin pääsihteeristöön). Kilpailu EPSO/A/14/04 järjestetään suomenkielisten hallintovirkamiesten (A7/A6) palvelukseen ottamiseksi (erityisesti Euroopan parlamentin pääsihteeristöön). Kilpailu EPSO/A/15/04 järjestetään suomenkielisten apulaishallintovirkamiesten (A8) palvelukseen ottamiseksi (erityisesti Euroopan parlamentin pääsihteeristöön). Näissä kolmessa kilpailussa noudatettu menettely on monilta osin yhteinen. Hakijat eivät voi hakemuksensa mitätöimisen uhalla ilmoittautua kuin yhteen kolmesta kilpailusta: EPSO/A/13/04 (A7/A6), EPSO/A/14/04 (A7/A6), EPSO/A/15/04 (A8). Valinta on ilmoitettava selkeästi optisessa hakulomakkeessa ja hakemuksessa. I. TYÖTEHTÄVIEN LUONNE EPSO/A/13/04 (A7/A6): Virkamies vastaa yleisten toimintaohjeiden perusteella hallinto-, suunnittelu- ja selvitystehtävistä. Hänen erityistehtävänään on laatia oikeudellisia huomautuksia ja lausuntoja, tehdä oikeudellisia selvityksiä ja tarvittaessa avustaa toimielintä ja osallistua sen puolustukseen oikeuskäsittelyissä. Tehtävät edellyttävät Suomen kansallisen oikeuden ja yhteisön oikeuden perusteellista tuntemusta. EPSO/A/14/04 (A7/A6): Virkamies vastaa yleisten toimintaohjeiden perusteella hallinto-, suunnittelu- ja selvitystehtävistä sen mukaan, missä Euroopan parlamentin pääsihteeristön yksikössä hän työskentelee. EPSO/A/15/04 (A8): Virkamies vastaa yleisten toimintaohjeiden perusteella hallinto-, suunnittelu- ja selvitystehtävistä sen mukaan, missä Euroopan parlamentin pääsihteeristön yksikössä hän työskentelee. Tehtävien erityisluonteen ja yksiköiden erilaisuuden vuoksi virkamiehelle osoitetut työtehtävät voivat vaihdella suuresti. Työskentely hallintovirkamiehenä ja apulaishallintovirkamiehenä toimielimissä edellyttää valmiutta olla käytettävissä työtehtäviin (tiheä kokousaikataulu ja epäsäännöllinen työaika), joustavuutta, mukautumista työmäärän vaihteluun sekä kykyä ryhmätyöskentelyyn kansainvälisessä ympäristössä. Tehtävien hoitaminen edellyttää myös tietoteknisten apuvälineiden ja toimistotekniikan käyttöä.

3 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 55 A/15 II. EDELLYTYKSET KILPAILUUN OSALLISTUMISELLE, HAKIJOILLE ASETETUT VAATIMUKSET Kilpailu on avoin hakijoille, jotka täyttävät hakuajan päättymispäivänä (ks. C jakson 6 kohta) seuraavat edellytykset: 1. Vaaditut tutkinnot tai todistukset palkkaryhmän A7/A6 kilpailu (EPSO/A/13/04) Hakijalla on oltava ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto, josta on osoituksena virallisesti tunnustettu tutkintotodistus (oikeustieteen kandidaatti tai vastaava). palkkaryhmän A7/A6 kilpailu (EPSO/A/14/04) ja palkkaryhmän A8 kilpailu (EPSO/A/ 15/04) Hakijalla on oltava ylempi korkeakoulututkinto, josta on osoituksena virallisesti tunnustettu tutkintotodistus. Huomioon otetaan ainoastaan tutkinnot, jotka oikeuttavat väitöskirjaan tähtääviin jatko-opintoihin. Valintalautakunta ottaa huomioon eri maiden koulutusjärjestelmien rakenteelliset erot. Hakuoppaan liitteenä olevassa taulukossa annetaan joitakin esimerkkejä vähimmäisvaatimuksena olevista tutkinnoista. 2. Työkokemus palkkaryhmän A7/A6 kilpailu (EPSO/A/13/04 ja EPSO/A/14/04) Hakijalla on oltava kilpailuun oikeuttavan korkeakoulututkinnon suorittamisen jälkeen hankittu vähintään kahden vuoden kokopäiväinen työkokemus tehtävistä, joihin vaaditaan korkeakoulututkinto. Työkokemuksena otetaan huomioon myös puolet ja yhteensä enintään yksi vuosi seuraavien jaksojen kestosta: A jakson I.1 kohdassa tarkoitetun tutkintotodistuksen saamisen jälkeen suoritetut erikoistumisjaksot tai ammattitaitojen kehittämiseen tähtäävät harjoittelujaksot, joista hakija voi esittää asianmukaisen todistuksen, ja täydennyskoulutusjaksot, joista hakijalla on todistus ja joiden taso on ylempi kuin A jakson I.1 kohdassa tarkoitettua tutkintotodistusta vastaava taso. Jos erikoistumisjakso tai ammattitaitojen kehittämiseen tähtäävä harjoittelujakso menee päällekkäin työskentelyjakson kanssa, valintalautakunta ottaa huomioon ainoastaan työskentelyjakson. palkkaryhmän A8 kilpailu (EPSO/A/15/04) Työkokemusta ei vaadita. 3. Kielitaito Kielitaito on mainittava optisessa hakulomakkeessa ja hakemuksessa. Hakijan on hallittava perusteellisesti suomen kieltä (kieli 1) ja tyydyttävästi yhtä Euroopan unionin virallisista kielistä (kieli 2 / englanti, espanja, hollanti, italia, kreikka, portugali, ranska, ruotsi, saksa tai tanska). Suomalaisen oikeustieteellisen tutkinnon suorittaneiden hallintovirkamiesten (A7/A6) kilpailussa EPSO/A/ 13/04 hakijoilta edellytetään erittäin hyvää ranskan kielen taitoa.

4 C 55 A/16 FI Euroopan unionin virallinen lehti Yleiset edellytykset hakija on Euroopan unionin jonkin jäsenvaltion kansalainen (Alankomaat, Belgia, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Luxemburg, Portugali, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Tanska tai Yhdistynyt kuningaskunta), hakijalla on täydet kansalaisoikeudet, hakija on täyttänyt asevelvollisuutta koskevan lainsäädännön mukaiset velvollisuutensa, hakija täyttää tehtävien hoitamisen edellyttämät hyvää mainetta koskevat vaatimukset.

5 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 55 A/17 B. KILPAILUN VAIHEET 1. Kilpailuun hyväksyminen a) Nimittävä viranomainen vahvistaa luettelon hakijoista, jotka täyttävät A jakson II.4 kohdan yleiset edellytykset, ja antaa sen hakemusten kanssa valintalautakunnan puheenjohtajalle. Hakemus hylätään seuraavissa tapauksissa: hakemus lähetetään määräajan jälkeen (mistä postileimaa pidetään osoituksena), hakemusta ei ole lähetetty kirjattuna kirjeenä tai yksityisen lähettipalvelun välityksellä, hakemusta ei ole allekirjoitettu ja/tai optista hakulomaketta ja/tai hakemusta ei ole täytetty asianmukaisesti, hakemukseen ei ole liitetty todistuksia, hakija ei täytä kaikkia asetettuja vaatimuksia. Hakijoille ilmoitetaan hakemuksen hylkäämisestä hakuajan päätyttyä. b) Tutustuttuaan hakemuksiin valintalautakunta laatii luettelon hakijoista, jotka täyttävät A jakson II.1, 2 ja 3 kohdassa esitetyt vaatimukset ja jotka hyväksytään kilpailuun. Valintalautakunnan päätös perustuu yksinomaan hakemuksessa annettuihin tietoihin, joista on esitetty todistukset. HUOMAUTUS: Kirjalliset kokeet B. 2. a), b), c) ja B. 3. d) ja f) sekä suulliset kokeet B. 4. a) ja c) suoritetaan suomen kielellä. 2. Pakolliset kirjalliset kokeet Arvostelu (1. vaihe) a) Koe muodostuu monivalintakysymyksistä, joiden tarkoituksena on arvioida hakijan yleistä soveltuvuutta ja pätevyyttä etenkin kielellisen päättelykyvyn osalta. Kokeen kesto: 50 minuuttia Kokeesta saa 0 20 pistettä (vaadittu vähimmäispistemäärä on 10). b) Koe muodostuu monivalintakysymyksistä, joiden tarkoituksena on arvioida hakijan Euroopan unioniin, sen toimielimiin ja sen eri politiikkoihin sekä sen kulttuuriseen ja sosiaaliseen ympäristöön liittyviä tietoja. Kokeen kesto: 30 minuuttia Kokeesta saa 0 10 pistettä (vaadittu vähimmäispistemäärä on 5). c) Essee, jonka aiheen hakija voi valita useiden Euroopan unionia koskevien yleisten aiheiden joukosta ja jonka tavoitteena on arvioida hakijan tietoja, hänen kykyään laatia tekstejä ja hänen loogista ajattelukykyään. Suomalaisen oikeustieteellisen tutkinnon suorittaneiden hallintovirkamiesten (A7/A6) kilpailussa EPSO/A/13/04 hakijoilla on valittavanaan useita aiheita, jotka liittyvät seuraaviin Suomen kansallisen oikeuden aloihin: siviili- ja kauppaoikeus, julkis- ja valtiosääntöoikeus.

6 C 55 A/18 FI Euroopan unionin virallinen lehti Kokeen kesto: 2 tuntia Kokeesta saa 0 40 pistettä (vaadittu vähimmäispistemäärä on 24). HUOMAUTUS: Hakijat tekevät kaikki kokeet (a, b ja c). Kokeet tarkastetaan edellä mainitussa järjestyksessä. Kaikki kokeet vaikuttavat siihen, selviytyykö hakija jatkoon. Hakijat, jotka ovat 48 parhaimman hakijan joukossa ( 2 ) (kilpailu EPSO/A/13/04), 96 parhaimman hakijan joukossa ( 2 ) (kilpailu EPSO/A/14/04), 36 parhaimman hakijan joukossa ( 2 ) (kilpailu EPSO/A/15/04), ensimmäisen vaiheen kaikkien kokeiden perusteella ja jotka ovat saaneet kaikista kokeista vähintään vaaditun pistemäärän, hyväksytään kirjallisten kokeiden toiseen vaiheeseen. 3. Pakolliset kirjalliset kokeet Arvostelu (2. vaihe) d) Hakijalle annettavaan asiakirja-aineistoon (enintään 40 sivua) perustuva käytännön koe. Kokeen tarkoituksena on arvioida hakijan kykyä analysoida ja koota yhteen tietoja sekä laatia asiakirjoja. Suomalaisen oikeustieteellisen tutkinnon suorittaneiden hallintovirkamiesten (A7/A6) kilpailussa EPSO/A/13/04 hakijoiden käytännön koe perustuu yhteisön oikeutta koskevaan asiakirjaaineistoon. Kokeen kesto: 3 tuntia Kokeesta saa 0 40 pistettä (vaadittu vähimmäispistemäärä on 24). e) Koe muodostuu kysymyksistä, joiden tavoitteena on arvioida hakijan toisella virallisella kielellä laaditun tekstin ymmärtämistä ja hänen kykyään laatia tekstejä tällä kielellä. Vastaukset annetaankin kyseisellä toisella kielellä. Suomalaisen oikeustieteellisen tutkinnon suorittaneiden hallintovirkamiesten (A7/A6) kilpailussa EPSO/A/13/04 tämä koe on tehtävä ranskan kielellä. Kokeen kesto: 45 minuuttia Kokeesta saa 0 20 pistettä (vaadittu vähimmäispistemäärä on 10). f) Koe, jonka tavoitteena on arvioida valmiuksia hoitaa hallintotehtäviä Euroopan unionin toimielimissä. Hallintovalmiuksilla tarkoitetaan kykyä koordinoida henkilöstö- ja taloudellisia resursseja, organisoida yksiköiden töitä, johtaa työryhmiä ja innovoida työsuoritusten parantamiseksi. Kokeen kesto: 60 minuuttia Kokeesta saa 0 20 pistettä. TÄRKEÄÄ: Kokeet d), e) ja f) tarkastetaan edellä mainitussa järjestyksessä. Kokeet d) ja e) vaikuttavat siihen, selviytyykö hakija jatkoon. Hakijat, jotka ovat 16 parhaimman hakijan joukossa ( 2 ) (kilpailu EPSO/A/13/04), 32 parhaimman hakijan joukossa ( 2 ) (kilpailu EPSO/A/14/04), 12 parhaimman hakijan joukossa ( 2 ) (kilpailu EPSO/A/15/04), ensimmäisen ja toisen vaiheen kaikkien kokeiden perusteella ja jotka ovat saaneet kaikista kokeista vähintään vaaditun pistemäärän, hyväksytään suullisiin kokeisiin. ( 2 ) Jos viimeiselle hyväksyttyjen paikalle on ehdolla useita saman pistemäärän saaneita hakijoita, valintalautakunta hyväksyy kaikki kyseiset hakijat.

7 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 55 A/19 4. Pakolliset suulliset kokeet Arvostelu a) Valintalautakunnan haastattelu, jossa arvioidaan hakemustiedot huomioon ottaen hakijan tietämystä ajankohtaisista tapahtumista Suomessa ja muualla maailmassa, varsinkin Euroopan unionissa, hänen esiintymistaitoaan ja yleisesti hänen soveltuvuuttaan Euroopan unionin toimielinten ura-alueen A tehtäviin. Kokeen kesto: enintään 30 minuuttia Arvostelu: 0 40 pistettä Jatkoon selviytymiseksi kokeessa on saatava vähintään 20 pistettä. b) Vapaamuotoinen keskustelu valintalautakunnan kanssa hakijan hakemuksessa ja optisessa hakulomakkeessa ilmoitetun kielitaidon mittaamiseksi. Kokeen kesto: enintään 15 minuuttia Arvostelu: 0 20 pistettä seuraavasti: 0 14 pistettä: kieli 2 ( 3 ) 0 4 pistettä: kieli pistettä: muu kieli / muut kielet Jatkoon selviytymiseksi kokeessa on saatava vähintään 10 pistettä. c) Ryhmäkeskustelu, jonka perusteella valintalautakunta arvioi hakijoiden sopeutumiskykyä, neuvottelutaitoja, päätöksentekokykyä ja hakijoiden ryhmätyöskentelytaitoja. Valintalautakunta vahvistaa kokeen keston ryhmien lopullisen koostumuksen perusteella. Arvostelu: 0 20 pistettä Jatkoon selviytymiseksi kokeessa on saatava vähintään 10 pistettä. 5. Koepäivä Kirjalliset kokeet järjestetään yhtä aikaa kaikille hakijoille yhdellä tai useammalla Euroopan unionin paikkakunnalla. Tästä syystä Euroopan parlamentin vahvistamaa päivämäärää ei voida muuttaa hakijoiden pyynnöstä. 6. Kirjaaminen soveltuvien hakijoiden luetteloon 1. Soveltuvien hakijoiden luetteloon otetaan paremmuusjärjestyksessä kilpailussa EPSO/A/13/04 8 parhaiten menestynyttä hakijaa, kilpailussa EPSO/A/14/04 16 parhaiten menestynyttä hakijaa, kilpailussa EPSO/A/15/04 6 parhaiten menestynyttä hakijaa, jotka ovat saaneet eniten pisteitä kaikissa pakollisissa kokeissa ja jotka ovat saaneet kaikista näistä kokeista vähintään vaaditun pistemäärän. 2. Hakijoille ilmoitetaan henkilökohtaisesti heitä koskevasta valintalautakunnan päätöksestä. Soveltuvien hakijoiden luettelon voimassaoloaika päättyy 31. joulukuuta 2005, mutta tarvittaessa sitä voidaan jatkaa. Se julkaistaan ( 4 ) EPSOn verkkosivuilla ( 5 ). ( 3 ) Kilpailussa EPSO/A/13/04 kieli 2 on ranska. ( 4 ) Hakijan nimenomaisesta pyynnöstä hänen nimeään ei julkaista. ( 5 ) EPSOn Internet-sivut:

8 C 55 A/20 FI Euroopan unionin virallinen lehti C. HAKEMINEN Hakijaa pyydetään myös tutustumaan tässä virallisessa lehdessä olevaan hakuoppaaseen, jossa annetaan yksityiskohtaiset ohjeet hakemuksen täyttämiseksi. 1. Hakijan on ennen hakemuksensa jättämistä varmistettava, että hän täyttää kaikki kilpailuun osallistumista koskevat edellytykset (ks. A jakson II kohta, erityisesti vaadittu tutkintotodistus ja työkokemus). 2. Hakijan on täytettävä ja allekirjoitettava alkuperäinen optinen hakulomake ja hakemus sekä lähetettävä ne kirjattuna lähetyksenä ( 6 ) ennen määräajan päättymistä. 3. Hakulomakkeessa on eriteltävä tarkasti hakijan kansalaisuus, opinnot, koulutus ja työkokemus. Hakijan on liitettävä hakemukseensa myös vapaamuotoinen luettelo liitteenä olevista ja numeroiduista todistuksista (jäljennös kansalaisuuden todistavasta asiakirjasta, jäljennökset tutkintotodistuksesta/ tutkintotodistuksista osoituksena opintojen menestyksellisestä suorittamisesta sekä jäljennökset työtodistuksista, joista käy selvästi ilmi työsuhteen alkamis- ja päättymispäivä sekä hoidettujen tehtävien luonne). Hakemus on täytettävä kokonaisuudessaan, eikä siinä saa viitata aiemmin lähetettyihin asiakirjoihin, hakemuksiin tai muihin tietoihin. Hakemukseen liitettyjä asiakirjoja ei palauteta hakijoille. 4. Jos hakijalla on fyysinen vamma, hänen on ehdottomasti liitettävä hakemukseensa toimivaltaisen elimen antama todistus vammastaan; lisäksi häntä pyydetään liittämään hakemukseensa vapaamuotoinen selvitys niistä järjestelyistä, joita hän katsoo tarvitsevansa kokeisiin osallistumisen helpottamiseksi. 5. Hakijaa kehotetaan huolehtimaan siitä, että hän täyttää ja allekirjoittaa optisen hakulomakkeen ja hakemuksen asianmukaisesti sekä lähettää ne liitteenä olevine todistuksineen kirjattuna lähetyksenä ( 6 ) ennen määräajan päättymistä (mistä postileimaa pidetään osoituksena). 6. Hakemusten viimeinen jättöpäivä on 6. huhtikuuta Valintalautakunta tutkii hakemusasiakirjat ja laatii sen jälkeen luettelon hakijoista, jotka täyttävät kaikki kilpailuilmoituksen edellytykset ja jotka hyväksytään kokeisiin. 8. Kutsu kokeeseen lähetetään postitse. Hakija vastaa itse mahdollisen osoitteenmuutoksen ( 7 ) tekemisestä kilpailulautakunnan sihteeristölle. Ottaen huomioon postinkulkuun tarvittava aika hakijaa kehotetaan lähettämään viipymättä faksi ( 8 ) tai kirje Euroopan parlamentille, jos hän ei ole saanut kutsukirjettä tai ilmoitusta hylkäämisestä. 9. Hakijat kutsutaan kokeisiin sille koepaikkakunnalle, joka sijaitsee lähimpänä hakemuksessa ilmoitettua osoitetta. Järjestelysyiden vuoksi tätä osoitetta ei ole mahdollista muuttaa sen jälkeen, kun kutsu kokeisiin on lähetetty, lukuun ottamatta erityisen poikkeuksellisia syitä, jotka hakijan on perusteltava asianmukaisesti kirjallisesti ja jotka voidaan katsoa ylivoimaiseksi tai odottamattomaksi esteeksi. Osoitetta ei ole missään tapauksessa enää mahdollista muuttaa 15 päivää ennen koepäivää. ( 6 ) Yksityisen lähettipalvelun välityksellä toimitettua lähetystä pidetään kirjattuna lähetyksenä. Tässä tapauksessa kuitin päiväystä pidetään osoituksena lähetyspäivästä. ( 7 ) Jos hakija pyytää erityisistä ja poikkeuksellisista syistä kaiken kilpailumenettelyä koskevan kirjeenvaihdon toimitettavaksi muuhun kuin hänen tosiasialliseen asuinosoitteeseensa, hänen on annettava yksityiskohtainen ja kattava vapaamuotoinen selvitys, jossa hän perustelee pyyntönsä. Nämä selvitykset käsitellään luottamuksellisina. ( 8 ) Kilpailuyksikön faksinumero on (352)

9 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 55 A/21 Kilpailuun liittyvä kirjeenvaihto, kutsut mukaan luettuna, lähetetään hakijan hakemuksessa ja optisessa hakulomakkeessa ilmoittamaan osoitteeseen. Tätä osoitetta pidetään sen paikkakunnan osoitteena, josta hakija saapuu lähimmälle koepaikkakunnalle. 10. Jos kilpailun jossakin vaiheessa todetaan, että optisessa hakulomakkeessa tai hakemuksessa annetut tiedot eivät ole totuudenmukaisia, niitä ei ole todistettu vaadituin asiakirjoin tai ne eivät täytä tässä kilpailuilmoituksessa vaadittuja edellytyksiä, hakijan hyväksyminen kilpailuun mitätöidään. 11. Huomautus hakijoille, joilla on käytössään sähköinen kilpailuilmoitus: Ainoastaan Euroopan yhteisöjen virallisten julkaisujen toimiston painamaan Euroopan unionin viralliseen lehteen sisältyvää optista hakulomaketta pidetään alkuperäisenä. Sen vuoksi kyseisen asiakirjan valokopiota tai muunlaista jäljennöstä (esimerkiksi sähköisesti saatua) ei hyväksytä. 12. Optinen hakulomake, hakemus, pakolliset liitteet ja asiakirjajäljennökset on ehdottomasti lähetettävä kirjattuna A4-kokoisessa lujitetussa kirjekuoressa (optista hakulomaketta ei saa taittaa) viimeistään 6. huhtikuuta 2004 (mistä postileimaa pidetään osoituksena) seuraavaan osoitteeseen: PARLEMENT EUROPÉEN Service concours bâtiment Konrad Adenauer, bureau 0E007 Concours général EPSO/A/13/04, EPSO/A/14/04 tai EPSO/A/15/04 (kilpailun viitenumero on ilmoitettava) L-2929 Luxembourg 13. Hallinnollisen työn helpottamiseksi hakemusta koskevassa kirjeenvaihdossa on aina mainittava alkuperäisessä hakemuksessa käytetty nimi ja kilpailun numero.

10 C 55 A/22 FI Euroopan unionin virallinen lehti D. YLEISTÄ TIETOA Euroopan parlamentti vastaa kilpailun hallinnosta ja hoitaa yhteydenpidon hakijoihin kilpailun loppuun saakka. 1. Yhtäläiset mahdollisuudet Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO) pyrkii kaikin tavoin välttämään kaikenlaista syrjintää kilpailumenettelyssä. Se noudattaa tasa-arvopolitiikkaa ja hyväksyy hakijat iästä (ks. D jakson 6 kohta), rodusta, poliittisesta, filosofisesta tai uskonnollisesta vakaumuksesta, sukupuolesta tai sukupuolisesta suuntautuneisuudesta, vammaisuudesta, siviilisäädystä tai perhetilanteesta riippumatta. 2. Valintalautakunta Jokaista kilpailua varten nimetään valintalautakunta. Valintalautakunnan jäsenten nimet julkaistaan EPSOn verkkosivuilla ( 5 ). Hakijat eivät saa ottaa suoraan tai epäsuorasti yhteyttä valintalautakunnan jäseniin. Tämän säännön rikkominen johtaa asianomaisten hakijoiden sulkemiseen pois kilpailusta. 3. Alustava aikataulu Kilpailumenettely kestää hakijoiden lukumäärästä riippuen noin 12 kuukautta. Hakijoita pyydetään OLEMAAN SOITTAMATTA valintamenettelyn aikataulusta. Kaikki asiaa koskevat tiedot löytyvät EPSOn verkkosivuilta ( 5 ). Verkkosivuilla olevat tiedot huomioon ottaen hakijoita pyydetään tarvittaessa ottamaan yhteyttä kilpailuyksikköön faksilla tai kirjeellä ( 9 ). 4. Uudelleenkäsittelypyynnöt muutoksenhakukeinot Euroopan oikeusasiamiehelle tehtävät kantelut Ks. liite. 5. Palvelukseen ottaminen Soveltuvien hakijoiden luetteloon kirjattuja hakijoita otetaan palvelukseen koeajalla oleviksi virkamiehiksi sitä mukaa kuin Luxemburgissa, Brysselissä tai muualla sijaitsevissa Euroopan unionin toimielinten yksiköissä tarvitaan lisää henkilöstöä. Työ saattaa edellyttää matkustamista erityisesti Euroopan parlamentin eri toimipaikkojen välillä. Kilpailun läpäisseen hakijan, joka on kirjattu soveltuvien hakijoiden luetteloon ja jolle tarjotaan virkaa, on myöhemmin esitettävä kaikkien vaadittujen asiakirjojen ja erityisesti tutkinto-, opinto- ja työtodistusten alkuperäiskappaleet asiakirjojen aitouden todistamiseksi. Palvelukseen ottaminen tapahtuu henkilöstöön sovellettavien säännösten ja käytettävissä olevien talousarviomäärärahojen mukaan. Kilpailun läpäisseelle hakijalle voidaan tiettyjen virkojen luonteesta johtuen tarjota aluksi määräaikaista työsopimusta; tässä tapauksessa hänen nimensä pidetään edelleen varallaololuettelossa. ( 9 ) Kilpailuyksikön faksinumero on (352)

11 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 55 A/23 6. Hakijoita pyydetään ottamaan huomioon, että Euroopan yhteisöjen virkamiehiin sovellettavien henkilöstösääntöjen ja Euroopan yhteisöjen muuhun henkilöstöön sovellettavien palvelussuhteen ehtojen alaisuuteen kuuluvan henkilöstön pakollinen eläkkeellesiirtymisikä on 65 vuotta. 7. Ura-alue ja palkkaryhmä Kilpailujen EPSO/A/13/04 ja EPSO/A/14/04 hallintovirkamiesten varallaololuettelo koskee uraalueen A palkkaryhmää 7/6. Kilpailun EPSO/A/15/04 hallintovirkamiesten varallaololuettelo koskee ura-alueen A palkkaryhmää Palkka Peruspalkka 1. toukokuuta 2004: palkkaryhmä A*6, ensimmäinen palkkataso: 4 311,55 euroa palkkaryhmä A*5, ensimmäinen palkkataso: 3 810,69 euroa.

12 C 55 A/24 FI Euroopan unionin virallinen lehti LIITE UUDELLEENKÄSITTELYPYYNNÖT MUUTOKSENHAKUKEINOT EUROOPAN OIKEUSASIAMIEHELLE TEHTÄVÄT KANTELUT Hakijat, jotka katsovat kärsineensä jossakin kilpailun vaiheessa vääryyttä jonkin päätöksen perusteella, voivat turvautua seuraaviin keinoihin: Uudelleenkäsittelypyyntö: Uudelleenkäsittelypyyntö tehdään lähettämällä kirje perusteluineen seuraavaan osoitteeseen: Parlement européen Service concours KAD 0F002 Concours général EPSO/A/13/04, EPSO/A/14/04 tai EPSO/A/15/04 L-2929 Luxembourg Pyyntö on lähetettävä 20 kalenteripäivän kuluessa asianomaisen päätöksen ilmoituspäivästä (mistä postileimaa pidetään osoituksena). Valintalautakunta ilmoittaa hakijalle vastauksensa mahdollisimman pian. Muutoksenhakukeinot: EY:n perustamissopimuksen 236 artiklaan ja henkilöstösääntöjen 91 artiklaan perustuva valitus, joka toimitetaan seuraavaan osoitteeseen: Tribunal de première instance des Communautés européennes Boulevard Konrad Adenauer L-2925 Luxembourg Euroopan yhteisöjen virkamiehiin sovellettavien henkilöstösääntöjen 90 artiklan 2 kohtaan perustuva valitus, joka toimitetaan seuraavaan osoitteeseen: Parlement européen Service concours KAD 0F002 Concours général EPSO/A/13/04, EPSO/A/14/04 tai EPSO/A/15/04 L-2929 Luxembourg Näiden kahden menettelyn osalta vahvistetut määräajat (vrt. henkilöstösääntöjä koskeva julkaisu, EYVL L 56, ) alkavat valituksen kohteena olevan päätöksen tiedoksiantamisesta. Kantelu Euroopan oikeusasiamiehelle: Laaditaan kaikkien unionin kansalaisten käytettävissä olevan menettelyn mukaisesti kantelu, joka toimitetaan osoitteeseen: Médiateur européen 1, avenue du Président Robert Schuman BP 403 F Strasbourg Cedex Kantelun on oltava Euroopan yhteisön perustamissopimuksen 195 artiklan 1 kohdan mukainen ja noudatettava oikeusasiamiehen ohjesäännöstä ja hänen tehtäviensä hoitamista koskevista yleisistä ehdoista 9. maaliskuuta 1994 tehdyssä Euroopan parlamentin päätöksessä (EYVL L 113, ) vahvistettuja edellytyksiä. Hakijoita pyydetään ottamaan huomioon, että oikeusasiamiehelle tehtävä kantelu ei keskeytä EY:n perustamissopimuksen 236 artiklan nojalla yhteisön ensimmäisen asteen tuomioistuimelle tehtävän valituksen tai kanteen nostamiselle henkilöstösääntöjen 90 artiklan 2 kohdassa ja 91 artiklassa säädettyä määräaikaa.

13 KILPAILUN EPSO/A/13/04 SIHTEERISTÖ EUROOPAN PARLAMENTTI KILPAILUYKSIKKÖ L-2929 LUXEMBURG HAKULOMAKE (täytetään MUSTALLA kuulakärkikynällä painokirjaimin) YLEINEN KILPAILU EPSO/A/13/04 HALLINTOVIRKAMIEHET (A7/A6), JOILLA ON SUOMALAINEN OIKEUSTIETEELLINEN TUTKINTO 1. Sukunimi:... Etunimet: Syntymäaika: M M / M M / M M M M 3. Syntymäpaikka ja -maa: Kansalaisuus: Postiosoite kirjeenvaihtoa varten: Katuosoite:... Postinumero:... Postitoimipaikka:... Maa:... Puhelin kotiin / Puhelin toimeen:... Sähköpostiosoite/Faksi: Onko Teillä jokin vamma tai haitta, joka edellyttää erityisjärjestelyjä suullisessa kokeessa? Jos on, merkitkää rasti ruutuun: M Antakaa yksityiskohtaiset tiedot lisälehdellä ja ilmoittakaa, minkälaiset erityisjärjestelyt mielestänne ovat tarpeen. 7. Kielet kieli 1 kieli 2 kieli 3 kieli 4 kieli 5 FI FR 8. Onko Teitä tuomittu rikosoikeudellisiin seuraamuksiin? Täsmentäkää EPSO/A/13/04

14 8. Opinnot (liittäkää mukaan numeroidut valokopiot niistä tutkinto- tai päästötodistuksista, jotka vaikuttavat kilpailuun pääsyyn) A. Keskiasteen tai ammatillinen koulutus. Käyttäkää tarvittaessa lisälehtiä. Oppilaitoksen nimi (paikkakunta, maa) Suoritettu tutkinto tai saatu todistus Alkamispäivä Päättymispäivä B. Korkeakouluasteen koulutus. Käyttäkää tarvittaessa lisälehtiä. Yliopiston tai korkeakoulun nimi (paikkakunta, maa) Suoritettu tutkinto tai saatu todistus Alkamispäivä Päättymispäivä 9. Täydennyskoulutus ja/tai harjoittelujaksot/jatkokoulutus (liittäkää mukaan numeroidut valokopiot todistusasiakirjoista). Käyttäkää tarvittaessa lisälehtiä. Oppilaitoksen nimi (paikkakunta, maa) Suoritettu tutkinto tai saatu todistus Alkamispäivä Päättymispäivä EPSO/A/13/04

15 10. Työkokemus (liittäkää mukaan numeroidut valokopiot todistusasiakirjoista) (Käyttäkää tarvittaessa lisälehtiä) Tehtävien luonne ja kuvaus Työnantajan nimi ja osoite Alkamispäivä Päättymispäivä KESTO (vv/kk/pp) Yhteenlaskettu työkokemus: vv /kk /pp EPSO/A/13/04

16 KUNNIAN JA OMANTUNNON KAUTTA ANNETTU VAKUUTUS 1. Vakuutan kunnian ja omantunnon kautta, että tässä hakemuksessa antamani tiedot ovat oikeat ja täydelliset. 2. Lisäksi vakuutan kunnian ja omantunnon kautta, että i) olen Euroopan unionin jonkin jäsenvaltion kansalainen ja minulla on täydet kansalaisoikeudet, ii) iii) olen täyttänyt asevelvollisuutta koskevassa lainsäädännössä minulle asetetut velvollisuudet, täytän ne hyvää mainetta koskevat vaatimukset, joita kyseisten tehtävien hoitaminen edellyttää. 3. Sitoudun toimittamaan pyynnöstä asiakirjat, jotka koskevat edellä esitettyjä kolmea kohtaa i), ii) ja iii), ja hyväksyn sen, että jollen esitä näitä asiakirjoja, hakemustani voidaan pitää mitättömänä. 4. Olen tietoinen siitä, että seuraavat asiakirjat (valokopioina) vaaditaan hakemukseni hyväksymiseksi: kansalaisuuden todistava asiakirja (passi, henkilöllisyystodistus, virkatodistus tms.), tutkinto- tai päättötodistukset sentasoisista opinnoista, joita vaaditaan kilpailuun pääsyyn, työtodistukset tai työsopimukset ja viimeisin palkkakuitti. Päivämäärä ja allekirjoitus:... Liitteiden lukumäärä: M M MUISTAKAA ALLEKIRJOITTAA HAKEMUKSENNE! EPSO/A/13/04

17 KILPAILUN EPSO/A/13/04 SIHTEERISTÖ KILPAILUYKSIKKÖ EUROOPAN PARLAMENTTI HAKIJA TÄYTTÄÄ LIITETÄÄN OPTISEN HAKULOMAKKEEN MUKAAN Sukunimi ja etunimet:... Lähiosoite:... Postinumero ja postitoimipaikka:... Maa:... Ilmoitus hakemuksen vastaanottamisesta kilpailuun EPSO/A/13/04 Tämä vastaanottoilmoitus ei sellaisenaan tarkoita, että Teidät on hyväksytty esivalintakokeisiin. Teille ilmoitetaan kirjallisesti siitä mahdollisimman pian. Hakemusten lukumäärän huomioon ottaen joudutte ehkä odottamaan useita viikkoja, jopa yli kuukauden. Koska emme tänä aikana pysty antamaan mitään tietoja asiasta, pyydämme, että ette kysy lisätietoja puhelimitse. Tarvittaessa voitte vierailla Internet-sivullamme: Klikatkaa hiirellä kuvaketta Concours en cours, Laufende Auswahlverfahren tai Ongoing competitions. KILPAILUN EPSO/A/13/04 SIHTEERISTÖ KILPAILUYKSIKKÖ EUROOPAN PARLAMENTTI, L-2929 LUXEMBOURG Puhelin (352) / , faksi (352)

18 Olkaa hyvä ja täyttäkää lomake huolellisesti noudattaen seuraavia ohjeita: 1. Käyttäkää MUSTAA kuulakärkikynää. 2. Tekstatkaa SUURAAKKOSIN. 3. Kirjoittakaa YKSI MERKKI KUHUNKIN RUUTUUN. 4. ÄLKÄÄ TAITTAKO lomaketta. EPSO/A/13/04 Hallinto-osasto täyttää: Lomake Kilpailu Kieli CD Määräaika Allekirjoitus Ikä Lomake Epätäydellinen 1. Sukunimi A. HENKILÖTIEDOT 2. Etunimi 3. Syntymäaika (pp/kk/vvvv) 4. Naimisissa 5. Sukupuoli: (M) (N) 6. Poikkeus Varusmiespalvelu Vamma Lapset / / Kansallisuus 8. Katuosoite B D DK E F GR I IRL L NL P A FIN S UK Muu 9. Numero 10. Postilokero 11. Postinumero 12. Postitoimipaikka 13. Maa B D DK E F GR I IRL L NL P A FIN S UK Muu Euroopan yhteisöjen virkamiehet ja muuhun henkilöstöön kuuluvat täyttävät: 14. Toimielin 15. Henkilöstönumero 16. Palkkaluokka 1->8 17. Asema 18. PO A B C D LA / 19. Yksikkö 20. Sisäinen puhelinnumero B. HAKEMUKSEEN LIITTYVÄT TIEDOT C. MUUT TIEDOT 21. Ala kieli kieli kieli kieli kieli ES DA DE EL EN FR IT NL PT FI SV 27. Lähde Word 29. WP 30. Muu 31. Näppäimistö

19 KILPAILUN EPSO/A/14/04 SIHTEERISTÖ EUROOPAN PARLAMENTTI KILPAILUYKSIKKÖ L-2929 LUXEMBURG HAKULOMAKE (täytetään MUSTALLA kuulakärkikynällä painokirjaimin) YLEINEN KILPAILU EPSO/A/14/04 SUOMENKIELISET HALLINTOVIRKAMIEHET (A7/A6) 1. Sukunimi:... Etunimet: Syntymäaika: M M / M M / M M M M 3. Syntymäpaikka ja -maa: Kansalaisuus: Postiosoite kirjeenvaihtoa varten: Katuosoite:... Postinumero:... Postitoimipaikka:... Maa:... Puhelin kotiin / Puhelin toimeen:... Sähköpostiosoite/Faksi: Onko Teillä jokin vamma tai haitta, joka edellyttää erityisjärjestelyjä suullisessa kokeessa? Jos on, merkitkää rasti ruutuun: M Antakaa yksityiskohtaiset tiedot lisälehdellä ja ilmoittakaa, minkälaiset erityisjärjestelyt mielestänne ovat tarpeen. 7. Kielet kieli 1 kieli 2 kieli 3 kieli 4 kieli 5 FI 8. Onko Teitä tuomittu rikosoikeudellisiin seuraamuksiin? Täsmentäkää EPSO/A/14/04

20 8. Opinnot (liittäkää mukaan numeroidut valokopiot niistä tutkinto- tai päästötodistuksista, jotka vaikuttavat kilpailuun pääsyyn) A. Keskiasteen tai ammatillinen koulutus. Käyttäkää tarvittaessa lisälehtiä. Oppilaitoksen nimi (paikkakunta, maa) Suoritettu tutkinto tai saatu todistus Alkamispäivä Päättymispäivä B. Korkeakouluasteen koulutus. Käyttäkää tarvittaessa lisälehtiä. Yliopiston tai korkeakoulun nimi (paikkakunta, maa) Suoritettu tutkinto tai saatu todistus Alkamispäivä Päättymispäivä 9. Täydennyskoulutus ja/tai harjoittelujaksot/jatkokoulutus (liittäkää mukaan numeroidut valokopiot todistusasiakirjoista). Käyttäkää tarvittaessa lisälehtiä. Oppilaitoksen nimi (paikkakunta, maa) Suoritettu tutkinto tai saatu todistus Alkamispäivä Päättymispäivä EPSO/A/14/04

21 10. Työkokemus (liittäkää mukaan numeroidut valokopiot todistusasiakirjoista) (Käyttäkää tarvittaessa lisälehtiä) Tehtävien luonne ja kuvaus Työnantajan nimi ja osoite Alkamispäivä Päättymispäivä KESTO (vv/kk/pp) Yhteenlaskettu työkokemus: vv /kk /pp EPSO/A/14/04

22 KUNNIAN JA OMANTUNNON KAUTTA ANNETTU VAKUUTUS 1. Vakuutan kunnian ja omantunnon kautta, että tässä hakemuksessa antamani tiedot ovat oikeat ja täydelliset. 2. Lisäksi vakuutan kunnian ja omantunnon kautta, että i) olen Euroopan unionin jonkin jäsenvaltion kansalainen ja minulla on täydet kansalaisoikeudet, ii) iii) olen täyttänyt asevelvollisuutta koskevassa lainsäädännössä minulle asetetut velvollisuudet, täytän ne hyvää mainetta koskevat vaatimukset, joita kyseisten tehtävien hoitaminen edellyttää. 3. Sitoudun toimittamaan pyynnöstä asiakirjat, jotka koskevat edellä esitettyjä kolmea kohtaa i), ii) ja iii), ja hyväksyn sen, että jollen esitä näitä asiakirjoja, hakemustani voidaan pitää mitättömänä. 4. Olen tietoinen siitä, että seuraavat asiakirjat (valokopioina) vaaditaan hakemukseni hyväksymiseksi: kansalaisuuden todistava asiakirja (passi, henkilöllisyystodistus, virkatodistus tms.), tutkinto- tai päättötodistukset sentasoisista opinnoista, joita vaaditaan kilpailuun pääsyyn, työtodistukset tai työsopimukset ja viimeisin palkkakuitti. Päivämäärä ja allekirjoitus:... Liitteiden lukumäärä: M M MUISTAKAA ALLEKIRJOITTAA HAKEMUKSENNE! EPSO/A/14/04

23 KILPAILUN EPSO/A/14/04 SIHTEERISTÖ KILPAILUYKSIKKÖ EUROOPAN PARLAMENTTI HAKIJA TÄYTTÄÄ LIITETÄÄN OPTISEN HAKULOMAKKEEN MUKAAN Sukunimi ja etunimet:... Lähiosoite:... Postinumero ja postitoimipaikka:... Maa:... Ilmoitus hakemuksen vastaanottamisesta kilpailuun EPSO/A/14/04 Tämä vastaanottoilmoitus ei sellaisenaan tarkoita, että Teidät on hyväksytty esivalintakokeisiin. Teille ilmoitetaan kirjallisesti siitä mahdollisimman pian. Hakemusten lukumäärän huomioon ottaen joudutte ehkä odottamaan useita viikkoja, jopa yli kuukauden. Koska emme tänä aikana pysty antamaan mitään tietoja asiasta, pyydämme, että ette kysy lisätietoja puhelimitse. Tarvittaessa voitte vierailla Internet-sivullamme: Klikatkaa hiirellä kuvaketta Concours en cours, Laufende Auswahlverfahren tai Ongoing competitions. KILPAILUN EPSO/A/14/04 SIHTEERISTÖ KILPAILUYKSIKKÖ EUROOPAN PARLAMENTTI, L-2929 LUXEMBOURG Puhelin (352) / , faksi (352)

24 Olkaa hyvä ja täyttäkää lomake huolellisesti noudattaen seuraavia ohjeita: 1. Käyttäkää MUSTAA kuulakärkikynää. 2. Tekstatkaa SUURAAKKOSIN. 3. Kirjoittakaa YKSI MERKKI KUHUNKIN RUUTUUN. 4. ÄLKÄÄ TAITTAKO lomaketta. EPSO/A/14/04 Hallinto-osasto täyttää: Lomake Kilpailu Kieli CD Määräaika Allekirjoitus Ikä Lomake Epätäydellinen 1. Sukunimi A. HENKILÖTIEDOT 2. Etunimi 3. Syntymäaika (pp/kk/vvvv) 4. Naimisissa 5. Sukupuoli: (M) (N) 6. Poikkeus Varusmiespalvelu Vamma Lapset / / Kansallisuus 8. Katuosoite B D DK E F GR I IRL L NL P A FIN S UK Muu 9. Numero 10. Postilokero 11. Postinumero 12. Postitoimipaikka 13. Maa B D DK E F GR I IRL L NL P A FIN S UK Muu Euroopan yhteisöjen virkamiehet ja muuhun henkilöstöön kuuluvat täyttävät: 14. Toimielin 15. Henkilöstönumero 16. Palkkaluokka 1->8 17. Asema 18. PO A B C D LA / 19. Yksikkö 20. Sisäinen puhelinnumero B. HAKEMUKSEEN LIITTYVÄT TIEDOT C. MUUT TIEDOT 21. Ala kieli kieli kieli kieli kieli ES DA DE EL EN FR IT NL PT FI SV 27. Lähde Word 29. WP 30. Muu 31. Näppäimistö

25 KILPAILUN EPSO/A/15/04 SIHTEERISTÖ EUROOPAN PARLAMENTTI KILPAILUYKSIKKÖ L-2929 LUXEMBURG HAKULOMAKE (täytetään MUSTALLA kuulakärkikynällä painokirjaimin) YLEINEN KILPAILU EPSO/A/15/04 SUOMENKIELISET APULAISHALLINTOVIRKAMIEHET 1. Sukunimi:... Etunimet: Syntymäaika: M M / M M / M M M M 3. Syntymäpaikka ja -maa: Kansalaisuus: Postiosoite kirjeenvaihtoa varten: Katuosoite:... Postinumero:... Postitoimipaikka:... Maa:... Puhelin kotiin / Puhelin toimeen:... Sähköpostiosoite/Faksi: Onko Teillä jokin vamma tai haitta, joka edellyttää erityisjärjestelyjä suullisessa kokeessa? Jos on, merkitkää rasti ruutuun: M Antakaa yksityiskohtaiset tiedot lisälehdellä ja ilmoittakaa, minkälaiset erityisjärjestelyt mielestänne ovat tarpeen. 7. Kielet kieli 1 kieli 2 kieli 3 kieli 4 kieli 5 FI 8. Onko Teitä tuomittu rikosoikeudellisiin seuraamuksiin? Täsmentäkää EPSO/A/15/04

26 8. Opinnot (liittäkää mukaan numeroidut valokopiot niistä tutkinto- tai päästötodistuksista, jotka vaikuttavat kilpailuun pääsyyn) A. Keskiasteen tai ammatillinen koulutus. Käyttäkää tarvittaessa lisälehtiä. Oppilaitoksen nimi (paikkakunta, maa) Suoritettu tutkinto tai saatu todistus Alkamispäivä Päättymispäivä B. Korkeakouluasteen koulutus. Käyttäkää tarvittaessa lisälehtiä. Yliopiston tai korkeakoulun nimi (paikkakunta, maa) Suoritettu tutkinto tai saatu todistus Alkamispäivä Päättymispäivä 9. Täydennyskoulutus ja/tai harjoittelujaksot/jatkokoulutus (liittäkää mukaan numeroidut valokopiot todistusasiakirjoista). Käyttäkää tarvittaessa lisälehtiä. Oppilaitoksen nimi (paikkakunta, maa) Suoritettu tutkinto tai saatu todistus Alkamispäivä Päättymispäivä EPSO/A/15/04

27 10. Työkokemus (liittäkää mukaan numeroidut valokopiot todistusasiakirjoista) (Käyttäkää tarvittaessa lisälehtiä) Tehtävien luonne ja kuvaus Työnantajan nimi ja osoite Alkamispäivä Päättymispäivä KESTO (vv/kk/pp) Yhteenlaskettu työkokemus: vv /kk /pp EPSO/A/15/04

28 KUNNIAN JA OMANTUNNON KAUTTA ANNETTU VAKUUTUS 1. Vakuutan kunnian ja omantunnon kautta, että tässä hakemuksessa antamani tiedot ovat oikeat ja täydelliset. 2. Lisäksi vakuutan kunnian ja omantunnon kautta, että i) olen Euroopan unionin jonkin jäsenvaltion kansalainen ja minulla on täydet kansalaisoikeudet, ii) iii) olen täyttänyt asevelvollisuutta koskevassa lainsäädännössä minulle asetetut velvollisuudet, täytän ne hyvää mainetta koskevat vaatimukset, joita kyseisten tehtävien hoitaminen edellyttää. 3. Sitoudun toimittamaan pyynnöstä asiakirjat, jotka koskevat edellä esitettyjä kolmea kohtaa i), ii) ja iii), ja hyväksyn sen, että jollen esitä näitä asiakirjoja, hakemustani voidaan pitää mitättömänä. 4. Olen tietoinen siitä, että seuraavat asiakirjat (valokopioina) vaaditaan hakemukseni hyväksymiseksi: kansalaisuuden todistava asiakirja (passi, henkilöllisyystodistus, virkatodistus tms.), tutkinto- tai päättötodistukset sentasoisista opinnoista, joita vaaditaan kilpailuun pääsyyn, työtodistukset tai työsopimukset ja viimeisin palkkakuitti. Päivämäärä ja allekirjoitus:... Liitteiden lukumäärä: M M MUISTAKAA ALLEKIRJOITTAA HAKEMUKSENNE! EPSO/A/15/04

29 KILPAILUN EPSO/A/15/04 SIHTEERISTÖ KILPAILUYKSIKKÖ EUROOPAN PARLAMENTTI HAKIJA TÄYTTÄÄ LIITETÄÄN OPTISEN HAKULOMAKKEEN MUKAAN Sukunimi ja etunimet:... Lähiosoite:... Postinumero ja postitoimipaikka:... Maa:... Ilmoitus hakemuksen vastaanottamisesta kilpailuun EPSO/A/15/04 Tämä vastaanottoilmoitus ei sellaisenaan tarkoita, että Teidät on hyväksytty esivalintakokeisiin. Teille ilmoitetaan kirjallisesti siitä mahdollisimman pian. Hakemusten lukumäärän huomioon ottaen joudutte ehkä odottamaan useita viikkoja, jopa yli kuukauden. Koska emme tänä aikana pysty antamaan mitään tietoja asiasta, pyydämme, että ette kysy lisätietoja puhelimitse. Tarvittaessa voitte vierailla Internet-sivullamme: Klikatkaa hiirellä kuvaketta Concours en cours, Laufende Auswahlverfahren tai Ongoing competitions. KILPAILUN EPSO/A/15/04 SIHTEERISTÖ KILPAILUYKSIKKÖ EUROOPAN PARLAMENTTI, L-2929 LUXEMBOURG Puhelin (352) / , faksi (352)

30 Olkaa hyvä ja täyttäkää lomake huolellisesti noudattaen seuraavia ohjeita: 1. Käyttäkää MUSTAA kuulakärkikynää. 2. Tekstatkaa SUURAAKKOSIN. 3. Kirjoittakaa YKSI MERKKI KUHUNKIN RUUTUUN. 4. ÄLKÄÄ TAITTAKO lomaketta. EPSO/A/15/04 Hallinto-osasto täyttää: Lomake Kilpailu Kieli CD Määräaika Allekirjoitus Ikä Lomake Epätäydellinen 1. Sukunimi A. HENKILÖTIEDOT 2. Etunimi 3. Syntymäaika (pp/kk/vvvv) 4. Naimisissa 5. Sukupuoli: (M) (N) 6. Poikkeus Varusmiespalvelu Vamma Lapset / / Kansallisuus 8. Katuosoite B D DK E F GR I IRL L NL P A FIN S UK Muu 9. Numero 10. Postilokero 11. Postinumero 12. Postitoimipaikka 13. Maa B D DK E F GR I IRL L NL P A FIN S UK Muu Euroopan yhteisöjen virkamiehet ja muuhun henkilöstöön kuuluvat täyttävät: 14. Toimielin 15. Henkilöstönumero 16. Palkkaluokka 1->8 17. Asema 18. PO A B C D LA / 19. Yksikkö 20. Sisäinen puhelinnumero B. HAKEMUKSEEN LIITTYVÄT TIEDOT C. MUUT TIEDOT 21. Ala kieli kieli kieli kieli kieli ES DA DE EL EN FR IT NL PT FI SV 27. Lähde Word 29. WP 30. Muu 31. Näppäimistö

31 Liimatkaa valitsemaanne kilpailua koskeva tarra kirjekuoreen, jossa lähetätte hakemuksenne: YLEINEN KILPAILU EPSO/A/13/04 COMPETITIONS SERVICE EUROPEAN PARLIAMENT L-2929 LUXEMBOURG H YLEINEN KILPAILU EPSO/A/14/04 COMPETITIONS SERVICE EUROPEAN PARLIAMENT L-2929 LUXEMBOURG H YLEINEN KILPAILU EPSO/A/15/04 COMPETITIONS SERVICE EUROPEAN PARLIAMENT L-2929 LUXEMBOURG

EUROOPAN YMPÄRISTÖKESKUS HAKULOMAKE

EUROOPAN YMPÄRISTÖKESKUS HAKULOMAKE EUROOPAN YMPÄRISTÖKESKUS HAKULOMAKE (Kaikkiin kysymyksiin on vastattava. Tarvittaessa merkittävä ei. Tyhjää tilaa ei saa jättää tai laittaa viivoja. Täytettävä kirjoituskoneella tai painokirjaimin MUSTAA

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/AD/2/04

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/AD/2/04 9.7.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 177 A/11 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/AD/2/04 (2004/C 177 A/02) Euroopan komissio järjestää todistuksiin ja suulliseen kokeeseen perustuvan avoimen

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTA- TOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTA- TOIMISTO (EPSO) C 180 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTA- TOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/11/03 (2003/C 180 A/01) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää

Lisätiedot

C71A/12 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/3/03 (2003/C 71 A/02) suomenkielisiä

C71A/12 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/3/03 (2003/C 71 A/02) suomenkielisiä C71A/12 FI Euroopan unionin virallinen lehti 25.3.2003 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/3/03 (2003/C 71 A/02) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto järjestää kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun

Lisätiedot

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 17.11.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 280 A/3 III (Tiedotteita) EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/1/04 (2004/C 280 A/01) Euroopan henkilöstövalintatoimisto

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI 26.8.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 201 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN PARLAMENTTI PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/77/S SISÄISISTÄ TOIMISTA VASTAAVIEN VALIOKUNTIEN PÄÄOSASTON

Lisätiedot

31.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/C/12/04 (2004/C 81 A/03)

31.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/C/12/04 (2004/C 81 A/03) C 81 A/33 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/C/12/04 (2004/C 81 A/03) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun laatiakseen varallaololuettelon

Lisätiedot

C 314 A/12 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/B/2/02 (2002/C 314 A/02)

C 314 A/12 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/B/2/02 (2002/C 314 A/02) C 314 A/12 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti 17.12.2002 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/B/2/02 (2002/C 314 A/02) Euroopan yhteisöjen komissio järjestää kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun laatiakseen

Lisätiedot

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 9.6.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 140 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMISTA KILPAILUISTA (2005/C 140 A/01) Euroopan henkilöstövalintatoimisto

Lisätiedot

EUROOPAN LÄÄKEVIRASTOON (LONTOO)HAKULOMAKE

EUROOPAN LÄÄKEVIRASTOON (LONTOO)HAKULOMAKE EUROOPAN LÄÄKEVIRASTOON (LONTOO)HAKULOMAKE Toimite taan sähköp ostina Paperiver siona Kiinnostuksenilmaisupyyntö sopimussuhteisiksi toimihenkilöiksi määräaikaisiin työsuhteisiin Mitä valintamenettelyä

Lisätiedot

Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/78/S TIEDOTUKSEN JA SUHDETOIMINNAN PÄÄOSASTON PÄÄJOHTAJA

Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/78/S TIEDOTUKSEN JA SUHDETOIMINNAN PÄÄOSASTON PÄÄJOHTAJA 26.8.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 201 A/5 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/78/S TIEDOTUKSEN JA SUHDETOIMINNAN PÄÄOSASTON PÄÄJOHTAJA (ura-alue A, palkkaluokka 1) (2003/C 201

Lisätiedot

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 2.2.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 26 A/3 III (Tiedotteita) EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/5/05 (2005/C 26 A/01) Euroopan henkilöstövalintatoimisto

Lisätiedot

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO 7.5.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 108 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO ILMOITUS EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTON PÄÄJOHTAJAN AVOIMESTA TOIMESTA (2003/C 108 A/01)

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 31.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 81 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/17/04 (2004/C 81 A/01) Euroopan yhteisöjen

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) C 54 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/12/04 (2004/C 54 A/01) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää

Lisätiedot

KOMISSIO III. 19.10.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 257 A/3. (Tiedotteita) HAKUOPAS (2004/C 257 A/01)

KOMISSIO III. 19.10.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 257 A/3. (Tiedotteita) HAKUOPAS (2004/C 257 A/01) 19.10.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 257 A/3 III (Tiedotteita) KOMISSIO HAKUOPAS (2004/C 257 A/01) Tämä opas on tarkoitettu tiedoksi hakijoille. Kilpailun valintalautakunnan työskentelyä sitoo

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti HYVÄKSYNNÄSTÄ VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/02)

FI Euroopan unionin virallinen lehti HYVÄKSYNNÄSTÄ VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/02) C 198 A/4 FI Euroopan unionin virallinen lehti 22.8.2003 HYVÄKSYNNÄSTÄ VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/02) Tällä ilmoituksella pyydetään hakemuksia Euroopan lentoturvallisuusvirastossa

Lisätiedot

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO 22.8.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 198 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO HALLINTOJOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/01) Tällä ilmoituksella pyydetään

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/7/05 (2005/C 178 A/02) HALLINTOAVUSTAJAT (*) (AST3) seuraavilla aloilla:

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/7/05 (2005/C 178 A/02) HALLINTOAVUSTAJAT (*) (AST3) seuraavilla aloilla: C 178 A/22 FI Euroopan unionin virallinen lehti 20.7.2005 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/7/05 (2005/C 178 A/02) Euroopan henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää kokeisiin perustuvan avoimen

Lisätiedot

AVOINTA VIRKAA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2015/JUR

AVOINTA VIRKAA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2015/JUR Henkilöstöasiat Palvelukseenotto ja urakehitys AVOINTA VIRKAA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2015/JUR 2 lakimiehen virkaa Palkkaluokat AD 8 - AD 9 Oikeudelliset asiat Presidentin alaisuuteen kuuluvat yksiköt EUROOPAN

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI 24.2.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 48 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN PARLAMENTTI PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/92/S JOHTAJA (ura-alue A*/AD 14) SUHTEET POLIITTISIIN RYHMIIN

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti SÄÄNTÖJEN LAADINNASTA VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/04)

FI Euroopan unionin virallinen lehti SÄÄNTÖJEN LAADINNASTA VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/04) C198A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti 22.8.2003 SÄÄNTÖJEN LAADINNASTA VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/04) Tällä ilmoituksella pyydetään hakemuksia Euroopan lentoturvallisuusvirastossa

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI 12.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 64 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN PARLAMENTTI OPAS EUROOPAN PARLAMENTIN JÄRJESTÄMIIN AVOIMIIN KILPAILUIHIN OSALLISTUVILLE (2004/C 64 A/01) Tämä opas on

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA HENKILÖSTÖHALLINNON JA TURVALLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA HENKILÖSTÖHALLINNON JA TURVALLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/HR/13/AD9 VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA HENKILÖSTÖHALLINNON JA TURVALLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN Komissio järjestää valintamenettelyn neuvonantajan tehtävän täyttämiseksi henkilöstöhallinnon

Lisätiedot

EUROOPAN HUUMAUSAINEIDEN JA NIIDEN VÄÄRINKÄYTÖN SEURANTAKESKUS (EMCDDA)

EUROOPAN HUUMAUSAINEIDEN JA NIIDEN VÄÄRINKÄYTÖN SEURANTAKESKUS (EMCDDA) 4.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 56 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN HUUMAUSAINEIDEN JA NIIDEN VÄÄRINKÄYTÖN SEURANTAKESKUS (EMCDDA) ILMOITUS EMCDDA:N JOHTAJAN AVOIMESTA TOIMESTA (2004/C 56

Lisätiedot

I. TIEDONSAANTIPYYNTÖ. joka koskee valtiosta toiseen tapahtuvaa työntekijöiden käyttöön asettamista palvelujen tarjoamisen yhteydessä

I. TIEDONSAANTIPYYNTÖ. joka koskee valtiosta toiseen tapahtuvaa työntekijöiden käyttöön asettamista palvelujen tarjoamisen yhteydessä PYYTÄVÄN VIRANOMAISEN KÄYTTÖÖN TARKOITETTU (VAPAAEHTOINEN) LOMAKE I. TIEDONSAANTIPYYNTÖ joka koskee valtiosta toiseen tapahtuvaa työntekijöiden käyttöön asettamista palvelujen tarjoamisen yhteydessä Palvelujen

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/23/04 (2004/C 81 A/02)

FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/23/04 (2004/C 81 A/02) 31.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 81 A/17 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/23/04 (2004/C 81 A/02) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää kokeisiin perustuvan

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02)

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02) 17.11.2011 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 336 A/5 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02) Kiinnostaako ura EU:n toimielimissä? Oletko etsimämme henkilö? Ilmoittautuminen

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 21.4.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 96 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/18/04 (2004/C 96 A/01) Euroopan henkilöstövalintatoimisto

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti. PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/83/S. (ura-alue A 2) (2004/C 42 A/02)

FI Euroopan unionin virallinen lehti. PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/83/S. (ura-alue A 2) (2004/C 42 A/02) 18.2.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 42 A/7 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/83/S JOHTAJA (ura-alue A 2) SUHTEET KANSALLISIIN PARLAMENTTEIHIN (2004/C 42 A/02) 1. VIRKA Euroopan

Lisätiedot

C 67 A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS PE/80/S. lääkäreille (2004/C 67 A/03)

C 67 A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS PE/80/S. lääkäreille (2004/C 67 A/03) C 67 A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti 17.3.2004 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS PE/80/S lääkäreille (2004/C 67 A/03) Euroopan parlamentin pääsihteeristö Luxemburgissa järjestää todistuksiin

Lisätiedot

21.4.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/19/04 (2004/C 96 A/02)

21.4.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/19/04 (2004/C 96 A/02) 21.4.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 96 A/19 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/19/04 (2004/C 96 A/02) Euroopan henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun,

Lisätiedot

Osallistumislupahakemus ja ilmoittautuminen tilintarkastajatutkintoon

Osallistumislupahakemus ja ilmoittautuminen tilintarkastajatutkintoon Hakemusta voi tarvittaessa täydentää erillisillä liitteillä Haen osallistumislupaa (Ohje 1) HT-tutkintoon KHT- tutkintoon JHT- tutkintoon Ilmoittaudun tutkintokokeeseen HT-tutkinto KHT-tutkinto JHT-tutkinto

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA ENERGIAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA ENERGIAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/ENER/ADV/18/AD13/BRUSSELS VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA ENERGIAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN Euroopan komissio järjestää ulkoisen valintamenettelyn täyttääkseen energian pääosaston neuvonantajan

Lisätiedot

C 303 A/38 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA PE/22/D (2002/C 303 A/06) (N/M)

C 303 A/38 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA PE/22/D (2002/C 303 A/06) (N/M) C 303 A/38 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti 6.12.2002 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA PE/22/D (2002/C 303 A/06) Euroopan parlamentti järjestää todistuksiin ja kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun

Lisätiedot

VIITE: CDT-AD5-2019/07 SUOMEN KIELEN KÄÄNTÄJÄ PALKKALUOKKA: AD 5 OSASTO:

VIITE: CDT-AD5-2019/07 SUOMEN KIELEN KÄÄNTÄJÄ PALKKALUOKKA: AD 5 OSASTO: Luxemburg 27/09/2019 VIITE: CDT-AD5-2019/07 SUOMEN KIELEN KÄÄNTÄJÄ PALKKALUOKKA: AD 5 OSASTO: KÄÄNNÖSOSASTO suomalais-ugrilaisten, balttilaisten ja slaavilaisten kielten jaosto TYÖSKENTELYMAA: LUXEMBURG

Lisätiedot

CDT-AD5-2019/02 RANSKAN KIELEN KÄÄNTÄJÄ

CDT-AD5-2019/02 RANSKAN KIELEN KÄÄNTÄJÄ Luxemburg, 12/06/2019 VIITE: PALKKALUOKKA: OSASTO: TYÖPAIKAN SIJAINTI: CDT-AD5-2019/02 RANSKAN KIELEN KÄÄNTÄJÄ AD5 KÄÄNNÖSOSASTO Romaanisten ja Välimeren maiden kielten ryhmä LUXEMBURG Euroopan unionin

Lisätiedot

EUROOPAN KOULUTUSSÄÄTIÖ (ETF)

EUROOPAN KOULUTUSSÄÄTIÖ (ETF) 10.9.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 215 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN KOULUTUSSÄÄTIÖ (ETF) JOHTAJAN TOIMEA KOSKEVA HAKUILMOITUS (2003/C 215 A/01) Euroopan komissio on päättänyt julistaa haettavaksi

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI EUROOPAN PARLAMENTTI 1999 Istuntoasiakirja 2004 C6-0161/2004 2003/0274(COD) FI 28/10/2004 YHTEINEN KANTA Neuvoston 21. lokakuuta 2004 vahvistama yhteinen kanta Euroopan parlamentin ja neuvoston päätöksen

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti. PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/84/S. (ura-alue A2) (2004/C 42 A/03)

FI Euroopan unionin virallinen lehti. PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/84/S. (ura-alue A2) (2004/C 42 A/03) 18.2.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 42 A/11 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/84/S JOHTAJA (ura-alue A2) HENKILÖRESURSSIEN SUUNNITTELU (2004/C 42 A/03) 1. VIRKA Euroopan parlamentin

Lisätiedot

C 164 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 60. vuosikerta. 24. toukokuuta Suomenkielinen laitos

C 164 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 60. vuosikerta. 24. toukokuuta Suomenkielinen laitos Euroopan unionin virallinen lehti C 164 A Suomenkielinen laitos Tiedonantoja ja ilmoituksia 60. vuosikerta 24. toukokuuta 2017 Sisältö V Ilmoitukset HALLINNOLLISET MENETTELYT Tilintarkastustuomioistuin

Lisätiedot

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 28. toukokuuta 2018 (OR. en) Euroopan komission pääsihteerin puolesta Jordi AYET PUIGARNAU, johtaja

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 28. toukokuuta 2018 (OR. en) Euroopan komission pääsihteerin puolesta Jordi AYET PUIGARNAU, johtaja Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 28. toukokuuta 2018 (OR. en) Toimielinten välinen asia: 2018/0163 (NLE) 9361/18 ADD 1 EHDOTUS Lähettäjä: Saapunut: 25. toukokuuta 2018 Vastaanottaja: Kom:n asiak. nro:

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 3.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 55 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) HAKUOPAS (2004/C 55 A/01) Tämä opas on tarkoitettu tiedoksi hakijalle. Kilpailun

Lisätiedot

11.11.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS PE/68/S. lääkäreille (2003/C 270 A/03) (A7) (N/M)

11.11.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS PE/68/S. lääkäreille (2003/C 270 A/03) (A7) (N/M) 11.11.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 270 A/11 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS PE/68/S lääkäreille (2003/C 270 A/03) Euroopan parlamentin pääsihteeristö Luxemburgissa järjestää todistuksiin

Lisätiedot

Kiinnostuksenilmaisupyyntö. Johtava media- ja lehdistöneuvonantaja. (Yksi väliaikaisen henkilöstön toimi, AD13-AD14)

Kiinnostuksenilmaisupyyntö. Johtava media- ja lehdistöneuvonantaja. (Yksi väliaikaisen henkilöstön toimi, AD13-AD14) Kiinnostuksenilmaisupyyntö Johtava media- ja lehdistöneuvonantaja (Yksi väliaikaisen henkilöstön toimi, AD13-AD14) EUROOPAN TILINTARKASTUSTUOMIOISTUIN Euroopan tilintarkastustuomioistuin on Euroopan unionin

Lisätiedot

C 191 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 60. vuosikerta. 16. kesäkuuta Suomenkielinen laitos

C 191 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 60. vuosikerta. 16. kesäkuuta Suomenkielinen laitos Euroopan unionin virallinen lehti C 191 A Suomenkielinen laitos Tiedonantoja ja ilmoituksia 60. vuosikerta 16. kesäkuuta 2017 Sisältö V Ilmoitukset HALLINNOLLISET MENETTELYT Tilintarkastustuomioistuin

Lisätiedot

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 20.7.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 178 A/3 III (Tiedotteita) EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMISTA KILPAILUISTA (2005/C 178 A/01) Euroopan henkilöstövalintatoimisto

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI C 38 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN PARLAMENTTI OPAS EUROOPAN PARLAMENTIN JÄRJESTÄMIIN AVOIMIIN KILPAILUIHIN OSALLISTUVILLE (2004/C 38 A/01) Tämä opas on tarkoitettu ohjeeksi hakijalle. Kilpailun valintalautakunta

Lisätiedot

***I EUROOPAN PARLAMENTIN KANTA

***I EUROOPAN PARLAMENTIN KANTA EUROOPAN PARLAMENTTI 2009-2014 Konsolidoitu lainsäädäntöasiakirja 5.7.2012 EP-PE_TC1-COD(2011)0902 ***I EUROOPAN PARLAMENTIN KANTA vahvistettu ensimmäisessä käsittelyssä 5. heinäkuuta 2012 Euroopan parlamentin

Lisätiedot

1. Virkamiestuomioistuimen toiminta Vireille tulleet asiat, ratkaistut asiat, vireillä olevat asiat ( )

1. Virkamiestuomioistuimen toiminta Vireille tulleet asiat, ratkaistut asiat, vireillä olevat asiat ( ) . Virkamiestuomioistuimen toiminta Vireille tulleet asiat, ratkaistut asiat, vireillä olevat asiat (2005 2006) 250 200 50 00 50 0 2005 () 2006 Vireille tulleet asiat Ratkaistut asiat Vireillä olevat asiat

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI C41A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN PARLAMENTTI OPAS EUROOPAN PARLAMENTIN JÄRJESTÄMIIN AVOIMIIN KILPAILUIHIN OSALLISTUVILLE (2003/C 41 A/01) Tämä opas on tarkoitettu ohjeeksi hakijalle. Kilpailun valintalautakunta

Lisätiedot

+ + Syntymäpaikkakunta. Siviilisääty Naimisissa Naimaton Eronnut Leski Avoliitto

+ + Syntymäpaikkakunta. Siviilisääty Naimisissa Naimaton Eronnut Leski Avoliitto OLE_TY3 1 *1159901* OLESKELULUPAHAKEMUS TYÖHARJOITTELUN PERUSTEELLA Tämä oleskelulupahakemuslomake on tarkoitettu sinulle, joka olet tulossa Suomeen työtä tai työharjoittelua varten, joka sisältyy valtioiden

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

Ulkomailla suoritettujen tutkintojen tunnustaminen päätöksen hakeminen ja hakemusten käsittely Opetushallituksessa

Ulkomailla suoritettujen tutkintojen tunnustaminen päätöksen hakeminen ja hakemusten käsittely Opetushallituksessa Ulkomailla suoritettujen tutkintojen tunnustaminen päätöksen hakeminen ja hakemusten käsittely Opetushallituksessa 4.6.2018 Sinikka Tamminen, erityisasiantuntija Esityksen sisältö Opetushallituksen päätökset

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI 10.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 61 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN PARLAMENTTI PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/86/S JOHTAJA (ura-alue A 2) PARLAMENTTIEN VÄLISISTÄ SUHTEISTA

Lisätiedot

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

ILMOITTAUTUMISLOMAKE ILMOITTAUTUMISLOMAKE NEUVOTTELUMENETTELY PALVELUJEN TARJOAMISTA VARTEN: "Puitesopimusten tekeminen oikeudellisten tekstien kääntämisestä tietyistä Euroopan unionin virallisista kielistä suomeen" (2005)

Lisätiedot

EUROOPAN ELIN- JA TYÖOLOJEN KEHITTÄMISSÄÄTIÖ

EUROOPAN ELIN- JA TYÖOLOJEN KEHITTÄMISSÄÄTIÖ 30.6.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 159 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN ELIN- JA TYÖOLOJEN KEHITTÄMISSÄÄTIÖ ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA: ENGLANNIN KIELEN TOIMITTAJA Viite: EF 05/01 (2005/C

Lisätiedot

EUROOPAN UNIONI. Sitovaa tariffitietoa (STT) koskeva hakemus. Yleistä tietoa. Lukekaa huolellisesti seuraavat tiedot ennen STT-hakemuksen täyttämistä.

EUROOPAN UNIONI. Sitovaa tariffitietoa (STT) koskeva hakemus. Yleistä tietoa. Lukekaa huolellisesti seuraavat tiedot ennen STT-hakemuksen täyttämistä. EUROOPAN UNIONI Sitovaa tariffitietoa (STT) koskeva hakemus Yleistä tietoa Lukekaa huolellisesti seuraavat tiedot ennen STT-hakemuksen täyttämistä. 1. Seuraavalla sivulla olevassa Yleistä tietoa -osiossa

Lisätiedot

C 38 A/20 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA PE/99/A. korkeakoulututkinnon suorittaneille henkilöille

C 38 A/20 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA PE/99/A. korkeakoulututkinnon suorittaneille henkilöille C 38 A/20 FI Euroopan unionin virallinen lehti 12.2.2004 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA PE/99/A korkeakoulututkinnon suorittaneille henkilöille (2004/C 38 A/04) Euroopan parlamentti järjestää todistuksiin

Lisätiedot

12.2.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA PE/98/A. korkeakoulututkinnon suorittaneille henkilöille

12.2.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA PE/98/A. korkeakoulututkinnon suorittaneille henkilöille 12.2.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 38 A/11 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA PE/98/A korkeakoulututkinnon suorittaneille henkilöille (2004/C 38 A/03) Euroopan parlamentti järjestää todistuksiin

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

Täydentävät säännöt 1. Sisällys. - Oikeusapupyyntö (1 3 artikla) Maksuton oikeudenkäynti (4 ja 5 artikla)...000

Täydentävät säännöt 1. Sisällys. - Oikeusapupyyntö (1 3 artikla) Maksuton oikeudenkäynti (4 ja 5 artikla)...000 Täydentävät säännöt 1 Sisällys I luku II luku III luku - Oikeusapupyyntö (1 3 artikla)...000 - Maksuton oikeudenkäynti (4 ja 5 artikla)...000 - Ilmoitus todistajan tai asiantuntijan väärästä valasta (6

Lisätiedot

CDT-AST3-2019/06 INFRASTRUKTUURIN JA TURVALLISUUSASIOIDEN RYHMÄN PALKKALUOKKA: YKSIKKÖ : HALLINTO-OSASTO TYÖSKENTELYPAIKKA: AVUSTAJA LUXEMBURG

CDT-AST3-2019/06 INFRASTRUKTUURIN JA TURVALLISUUSASIOIDEN RYHMÄN PALKKALUOKKA: YKSIKKÖ : HALLINTO-OSASTO TYÖSKENTELYPAIKKA: AVUSTAJA LUXEMBURG Luxemburg, 06/08/2019 VIITE: CDT-AST3-2019/06 INFRASTRUKTUURIN JA TURVALLISUUSASIOIDEN RYHMÄN AVUSTAJA PALKKALUOKKA: YKSIKKÖ : TYÖSKENTELYPAIKKA: AST3 HALLINTO-OSASTO LUXEMBURG Euroopan unionin elinten

Lisätiedot

LIITE. ehdotukseen NEUVOSTON PÄÄTÖS

LIITE. ehdotukseen NEUVOSTON PÄÄTÖS EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 12.10.2016 COM(2016) 620 final ANNEX 1 LIITE ehdotukseen NEUVOSTON PÄÄTÖS Euroopan unionin ja sen jäsenvaltioiden ja Sveitsin valaliiton välisellä eurooppalaisia satelliittinavigointiohjelmia

Lisätiedot

EUROOPAN UNIONI EUROOPAN PARLAMENTTI FIN 299 INST 145 AG 37 INF 134 CODEC 952

EUROOPAN UNIONI EUROOPAN PARLAMENTTI FIN 299 INST 145 AG 37 INF 134 CODEC 952 EUROOPAN UNIONI EUROOPAN PARLAMENTTI NEUVOSTO Bryssel, 22. heinäkuuta 2003 (OR. fr) 2002/0179 (COD) LEX 457 PE-CONS 3647/03 N 299 INST 145 AG 37 INF 134 CODEC 952 EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUS

Lisätiedot

ILMOITTAUTUMISLOMAKE. HANKINTAVIRANOMAINEN: Euroopan unionin tuomioistuin

ILMOITTAUTUMISLOMAKE. HANKINTAVIRANOMAINEN: Euroopan unionin tuomioistuin ILMOITTAUTUMISLOMAKE NEUVOTTELUMENETTELY PALVELUJEN TARJOAMISTA VARTEN: "Puitesopimusten tekeminen oikeudellisten tekstien kääntämisestä tietyistä Euroopan unionin virallisista kielistä suomeen" (2013)

Lisätiedot

Euroopan lääkevirasto hakee henkilökuntaa

Euroopan lääkevirasto hakee henkilökuntaa 26 July 2011 EMA/592239/2011 Administration Virasto on vastuussa ihmisille tarkoitettujen lääkkeiden ja eläinlääkkeiden arvioinnin ja valvonnan yhteensovittamisesta Euroopan unionissa (ks. Euroopan parlamentin

Lisätiedot

SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTO

SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTO 20.5.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 119 A/1 III (Tiedotteita) SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTO ILMOITUS VALITUSLAUTAKUNNAN PUHEENJOHTAJAN AVOIMESTA TOIMESTA SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTOSSA

Lisätiedot

22.7.2010 Euroopan unionin virallinen lehti L 189/19

22.7.2010 Euroopan unionin virallinen lehti L 189/19 22.7.2010 Euroopan unionin virallinen lehti L 189/19 KOMISSION PÄÄTÖS, annettu 19 päivänä heinäkuuta 2010, Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin 2004/49/EY 7 artiklassa tarkoitetuista yhteisistä

Lisätiedot

(ETA:n kannalta merkityksellinen teksti)

(ETA:n kannalta merkityksellinen teksti) L 162/14 23.6.2017 KOMISSION TÄYTÄNTÖÖNPANOASETUS (EU) 2017/1111, annettu 22 päivänä kesäkuuta 2017, seuraamuksia ja toimenpiteitä koskevien tietojen toimittamiseen liittyviä menettelyjä ja muotoja koskevista

Lisätiedot

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 16. tammikuuta 2018 (OR. en)

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 16. tammikuuta 2018 (OR. en) Conseil UE Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 16. tammikuuta 2018 (OR. en) 5350/18 ILMOITUS: I/A-KOHTA Lähettäjä: Vastaanottaja: Neuvoston pääsihteeristö Pysyvien edustajien komitea / Neuvosto LIMITE PUBLIC

Lisätiedot

C 303 A/30 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA PE/134/C (2002/C 303 A/05) (N/M)

C 303 A/30 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA PE/134/C (2002/C 303 A/05) (N/M) C 303 A/30 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti 6.12.2002 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA PE/134/C (2002/C 303 A/05) Euroopan parlamentti järjestää todistuksiin ja kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun

Lisätiedot

C 303 A/12 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA NRO PE/33/B (2002/C 303 A/03) (N/M)

C 303 A/12 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA NRO PE/33/B (2002/C 303 A/03) (N/M) C 303 A/12 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti 6.12.2002 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA NRO PE/33/B (2002/C 303 A/03) Euroopan parlamentti järjestää todistuksiin ja kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun

Lisätiedot

SISÄISET SÄÄNNÖT HARJOITTELUSTA EPP-RYHMÄN SIHTEERISTÖSSÄ EUROOPAN PARLAMENTISSA

SISÄISET SÄÄNNÖT HARJOITTELUSTA EPP-RYHMÄN SIHTEERISTÖSSÄ EUROOPAN PARLAMENTISSA SISÄISET SÄÄNNÖT HARJOITTELUSTA EPP-RYHMÄN SIHTEERISTÖSSÄ EUROOPAN PARLAMENTISSA Sisällysluettelo 1 artikla: Yleiset määräykset...3 2 artikla: Erilaiset harjoittelumahdollisuudet...3 3 artikla: Harjoittelijoiden

Lisätiedot

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTON VALITUSLAUTAKUNNAN JÄSENYYTTÄ KOSKEVA KIINNOSTUKSENILMAISUPYYNTÖ (2004/C 249 A/02)

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTON VALITUSLAUTAKUNNAN JÄSENYYTTÄ KOSKEVA KIINNOSTUKSENILMAISUPYYNTÖ (2004/C 249 A/02) C 249 A/4 FI Euroopan unionin virallinen lehti 8.10.2004 EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTON VALITUSLAUTAKUNNAN JÄSENYYTTÄ KOSKEVA KIINNOSTUKSENILMAISUPYYNTÖ (2004/C 249 A/02) Viraston ja sen valituslautakunnan

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI 18.2.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 42 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN PARLAMENTTI PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/82/S JOHTAJA (ura-alue A 2) PUHEENJOHTAJISTON ELIMET (2004/C

Lisätiedot

6.12.2002 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA NRO PE/133/C (2002/C 303 A/04) (N/M)

6.12.2002 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA NRO PE/133/C (2002/C 303 A/04) (N/M) 6.12.2002 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti C 303 A/21 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA NRO PE/133/C (2002/C 303 A/04) Euroopan parlamentti järjestää todistuksiin ja kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun

Lisätiedot

KILPAILUUN TAI VALINTAMENETTELYYN SISÄLTYVIIN KOKEISIIN TAIKKA

KILPAILUUN TAI VALINTAMENETTELYYN SISÄLTYVIIN KOKEISIIN TAIKKA Liite päätelmään No: 277/17 KILPAILUUN TAI VALINTAMENETTELYYN SISÄLTYVIIN KOKEISIIN TAIKKA TYÖHAASTATTELUUN TAI TYÖHÖNTULOA EDELTÄVÄÄN LÄÄKÄRINTARKASTUKSEEN KUTSUTTUJEN HENKILÖIDEN MATKA- JA OLESKELUKULUJEN

Lisätiedot

AVOINTA ILMOITUSTA. Lisätietoja on yhteisön kasvilajikeviraston verkkosivustossa seuraavassa osoitteessa:

AVOINTA ILMOITUSTA. Lisätietoja on yhteisön kasvilajikeviraston verkkosivustossa seuraavassa osoitteessa: AVOINTA ILMOITUSTA Viite: Avoin toimi: Valintamenettely tiedottajan tointa varten (AD 6) 1. Yhteisön kasvilajikevirasto Yhteisön kasvilajikevirasto (CPVO) on Euroopan unionin riippumaton erillisvirasto,

Lisätiedot

20.2.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS PE/66/S KORKEAKOULUTUTKINNON SUORITTANEILLE HENKILÖILLE

20.2.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS PE/66/S KORKEAKOULUTUTKINNON SUORITTANEILLE HENKILÖILLE 20.2.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C41A/11 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS PE/66/S KORKEAKOULUTUTKINNON SUORITTANEILLE HENKILÖILLE (2003/C 41 A/03) Euroopan parlamentin pääsihteeristö

Lisätiedot

TILINTARKASTUSTUOMIOISTUIN

TILINTARKASTUSTUOMIOISTUIN 6.3.2018 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 84 A/1 V (Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT TILINTARKASTUSTUOMIOISTUIN AVOINTA TOIMEA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2018/1 Yksi (1) johtajan toimi Tarkastus

Lisätiedot

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA. ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA CDR/AD 14/ 13 BIS /13 johtajan VIRKA (M/N) käännösosastossa

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA. ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA CDR/AD 14/ 13 BIS /13 johtajan VIRKA (M/N) käännösosastossa 18.6.2013 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 172 A/1 V (Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA CDR/AD 14/ 13 BIS /13 johtajan VIRKA (M/N) käännösosastossa

Lisätiedot

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA HAKEMUS KASVATUSPSYKOLOGIAN MAISTERIOPINTOIHIN JOUSTAVAN OPINTOPOLUN OHJELMASSA

KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA HAKEMUS KASVATUSPSYKOLOGIAN MAISTERIOPINTOIHIN JOUSTAVAN OPINTOPOLUN OHJELMASSA KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNTA HAKEMUS KASVATUSPSYKOLOGIAN MAISTERIOPINTOIHIN JOUSTAVAN OPINTOPOLUN OHJELMASSA Ennen kuin täytät lomakkeen, tutustu valintaperusteisiin, jotka ovat tämän hakemuslomakkeen

Lisätiedot

1/5. Erikoissosiaalityöntekijän koulutus HYVINVOINTIPALVELUJEN ERIKOISALAN HAKULOMAKE 2016

1/5. Erikoissosiaalityöntekijän koulutus HYVINVOINTIPALVELUJEN ERIKOISALAN HAKULOMAKE 2016 1/5 Täytä hakulomake tietokoneella (lomakkeen saa sähköisesti osoitteesta: www.sosnet.fi/erko) tai selvällä käsialalla. Hakuprosessissa huomioidaan vain ne hakijat, jotka liittävät hakemuksensa oheen jäljennökset

Lisätiedot

Usein esitetyt kysymykset Korkeakoulututkinnon suorittaneille tarkoitettu harjoittelu (ns. Schuman-harjoittelu)

Usein esitetyt kysymykset Korkeakoulututkinnon suorittaneille tarkoitettu harjoittelu (ns. Schuman-harjoittelu) Usein esitetyt kysymykset Korkeakoulututkinnon suorittaneille tarkoitettu harjoittelu (ns. Schuman-harjoittelu) 1. Minkätasoinen koulutus harjoitteluun vaaditaan? Sinulla on oltava hakemuksen jättöhetkellä

Lisätiedot

Pysyvien edustajien komitea / Neuvosto Perussopimusten tarkistaminen Euroopan parlamentin kokoonpanoa koskevat siirtymätoimenpiteet

Pysyvien edustajien komitea / Neuvosto Perussopimusten tarkistaminen Euroopan parlamentin kokoonpanoa koskevat siirtymätoimenpiteet EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO Bryssel, 4. joulukuuta 2009 (07.12) (OR. fr,es) 17196/09 POLGEN 232 SAATE Lähettäjä: Vastaanottaja: Asia: Neuvoston pääsihteeristö Pysyvien edustajien komitea / Neuvosto Perussopimusten

Lisätiedot

KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) N:o /, annettu ,

KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) N:o /, annettu , EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 25.1.2012 K(2012) 430 lopullinen KOMISSION DELEGOITU ASETUS (EU) N:o /, annettu 25.1.2012, kansalaisaloitteesta annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) N:o 211/2011

Lisätiedot

SÄÄNNÖT LAAJENNETTUJEN TYÖRYHMIEN PERUSTAMISESTA

SÄÄNNÖT LAAJENNETTUJEN TYÖRYHMIEN PERUSTAMISESTA 3.4 SÄÄNNÖT LAAJENNETTUJEN TYÖRYHMIEN PERUSTAMISESTA PUHEENJOHTAJAKOKOUKSEN PÄÄTÖS 16. JOULUKUUTA 1999 1 1 artikla Laajennetut työryhmät eivät ole parlamentin elimiä, eivätkä ne näin ollen voi esittää

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta viestintäasiantuntijan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoinna olevasta viestintäasiantuntijan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoinna olevasta viestintäasiantuntijan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/003 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti

Lisätiedot

AVOIN VARAINHOIDON JA SISÄISEN VALVONNAN TOIMIHENKILÖN (FGIII) PAIKKA EUROOPAN TYÖTERVEYS- JA TYÖTURVALLISUUSVIRASTOSSA (EU- OSHA)

AVOIN VARAINHOIDON JA SISÄISEN VALVONNAN TOIMIHENKILÖN (FGIII) PAIKKA EUROOPAN TYÖTERVEYS- JA TYÖTURVALLISUUSVIRASTOSSA (EU- OSHA) AVOIN VARAINHOIDON JA SISÄISEN VALVONNAN TOIMIHENKILÖN (FGIII) PAIKKA EUROOPAN TYÖTERVEYS- JA TYÖTURVALLISUUSVIRASTOSSA (EU- OSHA) Euroopan työterveys- ja työturvallisuusvirasto (EU-OSHA) on Euroopan unionin

Lisätiedot

KOMISSION TÄYTÄNTÖÖNPANOPÄÄTÖS (EU) /, annettu ,

KOMISSION TÄYTÄNTÖÖNPANOPÄÄTÖS (EU) /, annettu , EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 11.7.2017 C(2017) 4675 final KOMISSION TÄYTÄNTÖÖNPANOPÄÄTÖS (EU) /, annettu 11.7.2017, organisaatioiden hyväksymiseen Eures-jäseniksi ja Eures-yhteistyökumppaneiksi käytettävien

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

Nykyään valituslautakunnat koostuvat yhdestä valituslautakuntien puheenjohtajasta,

Nykyään valituslautakunnat koostuvat yhdestä valituslautakuntien puheenjohtajasta, HALLINTONEUVOSTO TYÖPAIKKAILMOITUS Euroopan unionin teollisoikeuksien virasto (EUIPO), jäljempänä virasto, hakee ehdokkaita valituslautakunnan puheenjohtajan tehtävään. Tehtävän nimi VALITUSLAUTAKUNNAN

Lisätiedot

LIITE I EUROOPPALAINEN VÄHÄISTEN VAATIMUSTEN MENETTELY VAATIMUSLOMAKE (KANTAJA)

LIITE I EUROOPPALAINEN VÄHÄISTEN VAATIMUSTEN MENETTELY VAATIMUSLOMAKE (KANTAJA) LIITE I EUROOPPALAINEN VÄHÄISTEN VAATIMUSTEN MENETTELY VAATIMUSLOMAKE (KANTAJA) (Eurooppalaisesta vähäisten vaatimusten menettelystä annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o. 3 artiklan

Lisätiedot

+ + Onko sinulla tai onko sinulla ollut suomalainen henkilötunnus? Kyllä Ei OLE_OPI_040116PP +

+ + Onko sinulla tai onko sinulla ollut suomalainen henkilötunnus? Kyllä Ei OLE_OPI_040116PP + OLE_OPI 1 *1079901* OLESKELULUPAHAKEMUS OPISKELUN PERUSTEELLA Tämä oleskelulupahakemuslomake on tarkoitettu sinulle, jonka oleskelun tarkoituksena on opiskelu suomalaisessa oppilaitoksessa, johon sinut

Lisätiedot

Viite: EASO/2017/TA/035. Turvapaikka-asioiden tukihenkilö Dublin

Viite: EASO/2017/TA/035. Turvapaikka-asioiden tukihenkilö Dublin Ilmoitus turvapaikka-asioiden tukihenkilön Dublin (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) avoinna olevasta toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/035 Julkaistaan Tehtävänimike

Lisätiedot

Ulkomaisten tutkintojen tunnustaminen Suomessa. Ylitarkastaja Veera Minkin Opetushallitus

Ulkomaisten tutkintojen tunnustaminen Suomessa. Ylitarkastaja Veera Minkin Opetushallitus Ulkomaisten tutkintojen tunnustaminen Suomessa Ylitarkastaja Veera Minkin Opetushallitus 13.12.2016 Esityksen sisältö Yleistä tutkintojen tunnustamisesta ja vertailusta Opetushallituksen päätökset Opettajan

Lisätiedot

Ehdotus neuvoston päätökseksi alueiden komitean kokoonpanon vahvistamisesta

Ehdotus neuvoston päätökseksi alueiden komitean kokoonpanon vahvistamisesta Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 17. lokakuuta 2014 (OR. en) 14333/14 ILMOITUS Lähettäjä: Vastaanottaja: Puheenjohtajavaltio Neuvosto Ed. asiak. nro: 13884/14 Asia: CDR 109 INST 511 AG 17 Ehdotus neuvoston

Lisätiedot

Communautés européennes COUR DES COMPTES

Communautés européennes COUR DES COMPTES Comunidades Europeas TRIBUNAL DE CUENTAS De Europæiske Fællesskaber REVISIONSRETTEN Europäische Gemeinschaften RECHNUNGSHOF Ευρωπαϊκές Κοινότητες ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ European Communities COURT OF AUDITORS

Lisätiedot

YLEMPÄÄN AMMATTIKORKEAKOULUTUTKINTOON JOHTAVAN KOULUTUKSEN HAKULOMAKKEEN TÄYTTÖOHJE 2009

YLEMPÄÄN AMMATTIKORKEAKOULUTUTKINTOON JOHTAVAN KOULUTUKSEN HAKULOMAKKEEN TÄYTTÖOHJE 2009 YLEMPÄÄN AMMATTIKORKEAKOULUTUTKINTOON JOHTAVAN KOULUTUKSEN HAKULOMAKKEEN TÄYTTÖOHJE 2009 Täytä hakulomake kuulakärkikynällä TEKSTATEN ISOILLA kirjaimilla. Tee jokainen numero ja kirjain niin selvästi,

Lisätiedot