EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTA- TOIMISTO (EPSO)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTA- TOIMISTO (EPSO)"

Transkriptio

1 C 180 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTA- TOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/11/03 (2003/C 180 A/01) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun laatiakseen myöhempää palvelukseen ottamista varten varallaololuettelon APULAISHALLINTOVIRKAMIEHISTÄ (*) (palkkaryhmä A 8) TARKASTUKSEN ALALLA SISÄLLYS A. TYÖTEHTÄVIEN LUONNE, EDELLYTYKSET KILPAILUUN OSALLISTUMISELLE, HAKIJOILLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET B. KILPAILUN VAIHEET C. HAKEMINEN D. YLEISTÄ TIETOA LIITE: Uudelleenkäsittelypyynnöt muutoksenhakukeinot Euroopan oikeusasiamiehelle tehtävät kantelut (*) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto noudattaa tasa-arvopolitiikkaa ja hyväksyy hakijat iästä, rodusta, poliittisesta, filosofisesta tai uskonnollisesta vakaumuksesta, sukupuolesta tai sukupuolisesta suuntautuneisuudesta, vammaisuudesta, siviilisäädystä tai perhetilanteesta riippumatta.

2 C 180 A/2 FI A. TYÖTEHTÄVIEN LUONNE, EDELLYTYKSET KILPAILUUN OSALLISTUMISELLE, HAKIJOILLE ASETET- TAVAT VAATIMUKSET Kilpailu EPSO/A/11/03 järjestetään apulaishallintovirkamiesten palvelukseen ottamiseksi tarkastuksen alalla (palkkaryhmä A 8). Tarkoituksena on laatia varallaololuettelo sellaisten Euroopan unionin toimielimissä (erityisesti Euroopan tilintarkastustuomioistuimessa ja Euroopan komissiossa) avoimina olevien virkojen täyttämiseksi, joita ei voida täyttää sisäisin siirroin, sisäisin kilpailuin tai toimielinten välisin siirroin. Varallaololuetteloon kirjattavien soveltuvien hakijoiden määrä on 150. I. TYÖTEHTÄVIEN LUONNE Tarkastustehtävät koskevat useita Euroopan unionin toimielinten aloja. Tärkeimmät tarkastustoimet ovat: ulkoinen tarkastus (erityisesti tilintarkastus ja selvitykset moitteettomasta varainhoidosta), keskitetyn tai hajautetun tilintarkastusyksikön tekemä sisäinen tarkastus, yhteisön varoja hallinnoivien tai käyttävien julkisten ja yksityisten tahojen valvonta. Tehtäviin saattaa kuulua: resurssien käytön tehokkuuden ja taloudellisuuden varmistaminen, toimien arvioiminen sen varmistamiseksi, että tulokset vastaavat tavoitteita ja suunnitellut toimet on toteutettu moitteettomasti, Euroopan unionin toimielinten ja laitosten, niiden kumppaneiden, välittäjäorganisaatioiden ja lopullisten edunsaajien tai velkojien käytettävissä oleviin tai keräämiin yhteisön varoihin liittyvien riskien arviointi ja hallinta, sisäisten valvontajärjestelmien tehokkuuden arvioiminen ja testaaminen sekä yhteisön toimielinten sisällä että niissä elimissä, jotka hallinnoivat tai saavat yhteisön rahoitusta tai jotka vahvistavat ja keräävät yhteisön varoja, tietojärjestelmien luotettavuuden ja moitteettomuuden tarkastaminen, varojen suojaamiskeinojen tarkastaminen, tilintarkastusten tekeminen maksatuspyyntöjen nuhteettomuuden ja yhteisön varoista rahoitettavien yhteisön avustusten ja hankkeiden taloushallinnon moitteettomuuden varmistamiseksi, talousarvio- ja taloustapahtumien laillisuuden ja säännönmukaisuuden tarkastaminen, tilinpäätösten luotettavuuden tarkastaminen, organisaatioiden johtamis- ja valvontajärjestelmien arvioiminen. Työtehtävät edellyttävät kykyä työskennellä monikulttuurisessa ympäristössä.

3 C 180 A/3 II. EDELLYTYKSET KILPAILUUN OSALLISTUMISELLE, HAKIJOILLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET Kilpailu on avoin hakijoille, jotka täyttävät rekisteröintiajan päättymispäivänä (ks. C.1 kohdan viimeinen alakohta) seuraavat edellytykset: 1. Vaadittavat tutkinnot tai todistukset Hakijalla on oltava työtehtävien luonteeseen liittyvä korkeakoulututkinto, josta on oltava osoituksena tutkintotodistus, tai vastaava ammattipätevyys työtehtäviin liittyvällä alalla. Jos tutkintotodistus ei liity työtehtävien luonteeseen, hakijan on annettava työtehtävien luonteeseen liittyvä lisätodiste. Valintalautakunta ottaa huomioon eri maiden koulutusjärjestelmien rakenteelliset erot. Huomioon otetaan ainoastaan korkeakoulututkinnot, jotka oikeuttavat väitöskirjaan tähtääviin jatkoopintoihin. Hakijan on tarvittaessa tarkistettava tutkintonsa taso toimivaltaiselta kansalliselta viranomaiselta. Hakuoppaan liitteessä olevassa taulukossa esitetään esimerkkejä tutkintotodistuksista hakijoita varten. Kokeissa edellytetään nimenomaan A.I kohdassa kuvattuihin työtehtäviin liittyvän tarkastuksen, kirjanpidon ja varainhoidon alan tai hallinnon syvällistä tuntemusta. 2. Vaadittava työkokemus Työkokemusta ei vaadita. 3. Kielitaito Hakijan on hallittava perusteellisesti yhtä Euroopan unionin virallisista kielistä (kieli 1, joka on englanti, espanja, hollanti, italia, kreikka, portugali, ranska, ruotsi, saksa, suomi tai tanska) ja tyydyttävästi toista näistä kielistä (kieli 2). Kielitaito on mainittava sähköisessä rekisteröintilomakkeessa ( 1 ). 4. Yleiset edellytykset hakija on Euroopan unionin jonkin jäsenvaltion kansalainen, hakijalla on täydet kansalaisoikeudet, hakija on täyttänyt asevelvollisuutta koskevan lainsäädännön mukaiset velvollisuutensa, hakija täyttää tehtävien hoitamisen edellyttämät hyvää mainetta koskevat vaatimukset. B. KILPAILUN VAIHEET 1. Esivalintakokeet arvostelu Kokeet a), b) ja c) järjestetään toisella yhteisön kielellä (kieli 2), jonka hakija on valintansa mukaan ilmoittanut sähköisessä rekisteröintilomakkeessa. a) Koe muodostuu monivalintakysymyksistä, joiden tarkoituksena on arvioida hakijan erityistietoja kyseessä olevalla alalla. Kokeesta saa 0 40 pistettä (vaadittu vähimmäispistemäärä on 20). ( 1 ) Käytännön syistä tämä lomake on vain englannin, ranskan ja saksan kielellä.

4 C 180 A/4 FI b) Koe muodostuu monivalintakysymyksistä, joiden tarkoituksena on arvioida hakijan yleistä soveltuvuutta ja pätevyyttä etenkin kielellisen ja matemaattisen päättelykyvyn osalta. Kokeesta saa 0 20 pistettä (vaadittu vähimmäispistemäärä on 10). c) Koe muodostuu monivalintakysymyksistä, jotka koskevat Euroopan yhdentymisen keskeisiä tapahtumia ja yhteisön eri politiikkoja. Kokeesta saa 0 20 pistettä (vaadittu vähimmäispistemäärä on 10). Vääristä vastauksista ei anneta virhepisteitä esivalintakokeissa. 2. Kirjallinen koe Kirjallinen koe (kieli 1) muodostuu esseekokeesta. d) Esseekokeen tarkoituksena on mitata hakijan tietoja kilpailun alalla. Hakijoiden on valittava kaksi seuraavista kuudesta aiheesta: tarkastus, kirjanpito, julkinen talous, oikeus, organisaatio/hallinto, talous. Nämä aiheet liittyvät työtehtäviin. Hakijoiden on ehdottomasti valittava toiseksi aiheeksi joko tarkastus tai kirjanpito. Kummastakin aiheesta saa 0 30 pistettä (vaadittu vähimmäispistemäärä kustakin aiheesta on 15). Toisen aiheen esseetä ei tarkasteta, ellei hakija ole saanut toisesta vähintään vaadittua pistemäärää. HUOM. organisatorisista syistä kirjallinen koe d) suoritetaan samana päivänä kuin esivalintakokeet a), b) ja c). Hakijoita, jotka ovat esivalintakokeiden yhteispistemäärällään 450 ( 1 ) parhaan joukossa ja jotka ovat saaneet vähintään vaaditun pistemäärän kaikista näistä kokeista, pyydetään toimittamaan lopullinen hakemus päästäkseen osallistumaan kilpailuun. Valintalautakunta tarkastaa tämän hakemuksen, ja jos kaikki vaatimukset täyttyvät, valintalautakunta tarkastaa kirjallisen kokeen. Tämän jälkeen suulliseen kokeeseen e) kutsutaan ne hakijat, joiden pistemäärä on 225 ( 1 ) parhaan joukossa ja jotka ovat saaneet kirjallisesta kokeesta d) vähintään vaaditun pistemäärän. 3. Suullinen koe e) Valintalautakunnan kielellä 1 pitämässä haastattelussa arvioidaan hakijoiden soveltuvuutta A.I kohdassa tarkoitettuihin työtehtäviin. Haastattelussa käsitellään ennen kaikkea hakijan erityisalojen tuntemusta, Euroopan yhdentymisen keskeisiä tapahtumia ja yhteisön eri politiikkoja. Kielen 2 osaaminen arvioidaan myös, samoin hakijan kyky sopeutua työhön Euroopan unionin virkamiehenä monikulttuurisessa ympäristössä. Kokeesta saa 0 60 pistettä (vaadittu vähimmäispistemäärä on 30). ( 1 ) Jos viimeiselle hyväksyttyjen paikalle on ehdolla useita saman pistemäärän saaneita hakijoita, valintalautakunta hyväksyy kaikki kyseiset hakijat.

5 C 180 A/5 4. Kokeiden päivämäärä ja kesto Esivalintakokeet ja kirjallinen koe järjestetään yhtä aikaa kaikille hakijoille yhdellä tai useammalla Euroopan unionin paikkakunnalla. Näin ollen hallinnon vahvistamaa päivämäärää ei voida muuttaa hakijoiden pyynnöstä. Se, että hakija kutsutaan suorittamaan kirjallinen koe d) yhtä aikaa esivalintakokeiden kanssa, ei tarkoita sitä, että hakija olisi hyväksytty osallistumaan kilpailuun. Valintalautakunta määrää esivalintakokeiden ja kirjallisen kokeen keston; kokeiden kesto ilmoitetaan kutsukirjeessä. 5. Kirjaaminen varallaololuetteloon Kilpailun päätyttyä valintalautakunta laatii sellaisista hakijoista, jotka ovat saaneet sekä kokeesta d) että e) vähintään vaaditun pistemäärän ja jotka ovat 150 parhaimman hakijan joukossa ( 1 ), varallaololuettelon, joka jaetaan hakijoiden ansioituneisuuden perusteella enintään neljään ryhmään, joissa hakijat luetellaan aakkosjärjestyksessä. Varallaololuettelo ja sen voimassaolon päättymispäivä julkaistaan EPSO:n verkkosivustolla ( 2 ). C. HAKEMINEN Pyydämme teitä tutustumaan EPSO:n verkkosivuilla ( 3 ) olevaan hakuoppaaseen, joka sisältää hakemuksen tekemistä koskevia yksityiskohtaisia ohjeita. Hakijoiden ja EPSO:n välisen yhteydenpidon helpottamiseksi hakijoita pyydetään ilmoittamaan kieli, jota he haluavat EPSO:n käyttävän kirjeenvaihdossa (saksa, ranska tai englanti). Hakijat voivat kuitenkin tarvittaessa ottaa EPSO:hon yhteyttä kaikilla yhteisön virallisilla kielillä. 1. Ensimmäinen vaihe: sähköinen rekisteröintilomake ja esivalintakokeet Hakijan on ennen hakemuksensa jättämistä huolellisesti varmistettava, että hän täyttää kaikki kilpailuun osallistumista koskevat edellytykset (erityisesti vaadittavan tutkintotodistuksen osalta, ks. A kohta). Hakijoiden on rekisteröidyttävä Internet-sivuilla noudattaen siellä olevia ohjeita. Sähköinen rekisteröintilomake on hakemuksen mitätöimisen uhalla jätettävä ennen määräaikaa. Hakijaa kehotetaan huolehtimaan siitä, että hän todella lähettää rekisteröintilomakkeen määräajan kuluessa. Kehotamme teitä olemaan odottamatta viime hetkeen saakka, sillä linjoilla oleva ruuhka tai katkokset Internet-yhteydessä voivat johtaa siihen, että teidän on tehtävä rekisteröinti toistamiseen. Kun hakija on lähettänyt sähköisen rekisteröintilomakkeen, näyttöruudulle ilmestyy rekisteröintinumero, joka hakijan on säilytettävä, sillä se toimii myöhemmin hakemuksen viitteenä. Numeron vastaanottaminen on viimeinen vaihe rekisteröitymisessä, ja se tarkoittaa, että EPSO on validoinut syötetyt tiedot. Haluamme korostaa, että teillä on oltava sähköpostiosoite, joka toimii rekisteröinnin tunnisteena. Rekisteröinnin yhteydessä on mm. annettava tiedot ennen kaikkea A kohdan II.3 alakohdassa tarkoitetun kielen valinnasta ja kilpailuun oikeuttavan tutkintotodistuksen luonteesta (nimi, tutkintopaikka ja päivämäärä). ( 1 ) Jos viimeiselle hyväksyttyjen paikalle on ehdolla useita saman pistemäärän saaneita hakijoita, valintalautakunta hyväksyy kaikki kyseiset hakijat. ( 2 ) Hakijan nimenomaisesta pyynnöstä hänen nimeään ei julkaista. ( 3 )

6 C 180 A/6 FI Rekisteröityneet hakijat voivat seurata kilpailun etenemistä ja varmistaa eri kokeiden päivämäärän ja pitopaikan edellä mainitulla verkkosivustolla seuraamalla polkua Competitions Ongoing competitions ; Auswahlverfahren laufende Auswahlverfahren ; Concours concours en cours. Hakijat, joilla on sähköisen rekisteröintilomakkeen täyttämisen estävä vamma, voivat pyytää ainoastaan kirjallisesti paperimuotoista lomaketta ( 1 ), joka heidän on täytettävä, allekirjoitettava ja lähetettävä kirjattuna kirjeenä viimeistään 30. syyskuuta 2003 (mistä postileimaa pidetään osoituksena). Tällaisen hakijan on ehdottomasti liitettävä hakemukseensa toimivaltaisen elimen antama todistus vammastaan; lisäksi häntä pyydetään liittämään hakemukseensa vapaamuotoinen selvitys niistä järjestelyistä, joita hän katsoo tarvitsevansa helpottamaan kokeisiin osallistumistaan. Valintalautakunta kutsuu kokeisiin hakijat, jotka täyttävät hakijoille asetetut yleiset vaatimukset (ks. A kohdan II.4 alakohta). Rekisteröinnin määräpäivä on 30. syyskuuta Sähköinen rekisteröintijärjestelmä suljetaan klo keskipäivällä Brysselin aikaa. 2. Kutsu esivalintakokeisiin ja kirjallisiin kokeisiin Verkkosivulla on tietoja kirjallisiin kokeisiin ja suulliseen kokeeseen osallistumista koskevasta kutsusta ja hakulomakkeesta. Hakijat voivat tutustua tietoihin syöttämällä rekisteröinnin yhteydessä valitsemansa salasanan. Hakija vastaa itse postiosoitteen ja/tai sähköpostiosoitteen muutoksen ilmoittamisesta valintalautakunnan sihteeristölle. Hakijoiden on seurattava kilpailun etenemistä ja varmistettava, että he voivat tutustua omaa hakemustaan koskeviin tietoihin kussakin kilpailuvaiheessa salasanaa käyttämällä. Hakijoita, jotka eivät voi varmistaa itseään koskevia tietoja, kehotetaan ilmoittamaan asiasta sähköpostitse ( 2 ) EPSO:lle. Hakijat kutsutaan mahdollisuuksien mukaan kokeisiin sille paikkakunnalle, joka on lähinnä heidän rekisteröinnin yhteydessä ilmoittamaansa osoitetta. Koepaikkakuntaa ei voi muuttaa, paitsi jos hakija on muuttanut ja pystyy todistamaan tämän asianmukaisesti. 3. Toinen vaihe: lopullinen hakemus Esivalintakokeiden korjaamisen jälkeen hakijoita, jotka ovat parhaiten menestyneiden hakijoiden joukossa ja jotka ovat saaneet vähintään vaaditun pistemäärän esivalintakokeissa a), b) ja c), pyydetään jättämään lopullinen hakemus, joka on lähetettävä vaadittavan määräajan kuluessa. Liitteet Hakemuksessa on eriteltävä tarkasti hakijan opinnot, koulutus, harjoittelu ja tutkimustoiminta sekä kansalaisuus. Hakijoiden on liitettävä tähän hakemukseen liiteasiakirjoja, kuten jäljennös yhdestä tai useammasta tutkintotodistuksesta osoituksena opintojen menestyksellisestä suorittamisesta ja vapaamuotoinen luettelo tällaisista liitteenä olevista numeroiduista asiakirjoista sekä kopio kansalaisuuden osoittavasta asiakirjasta. Hakemus on täytettävä kokonaisuudessaan eikä siinä voida vain viitata aiemmin annettuihin asiakirjoihin, hakulomakkeisiin tai muihin tietoihin. Hakemukseen liitettyjä asiakirjoja ei palauteta hakijoille. ( 1 ) EPSO Info-recrutement C-80 0/48 B-1049 Bruxelles. ( 2 ) Sähköpostiosoitteet: epso-a11-de@cec.eu.int; epso-a11-en@cec.eu.int; epso-a11-fr@cec.eu.int

7 C 180 A/7 Allekirjoitus ja lähettäminen Hakijaa kehotetaan huolehtimaan siitä, että hän todella täyttää ja allekirjoittaa hakemuksen ja lähettää sen liitteenä olevine todistuksineen kirjattuna lähetyksenä ennen määräajan päättymistä (mistä postileimaa pidetään osoituksena). Hakijat hylätään automaattisesti, jos: hakemus lähetetään määräajan jälkeen, hakulomaketta ei ole täytetty ja/tai allekirjoitettu, hakija ei täytä kaikkia asetettuja vaatimuksia. Hakemusten käsittely Valintalautakunta korjaa sellaisten hakijoiden kirjallisen kokeen, jotka täyttävät kaikki kilpailuun osallistumista koskevat vaatimukset, ja kutsuu tämän jälkeen suulliseen kokeeseen e) hakijat, jotka ovat saaneet kirjallisessa kokeessa d) vähintään vaaditun pistemäärän ja jotka ovat 225 parhaiten menestyneen hakijan joukossa. 4. Kolmas vaihe: suullinen koe ja varallaololuettelon laatiminen Suullisen kokeen jälkeen hakijat, jotka ovat saaneet kokeissa d) ja e) vähintään vaaditun pistemäärän ja joiden yhteispistemäärä kaikista kokeista on 150 parhaan joukossa (ks. B kohdan 5 alakohta), kirjataan varallaololuetteloon. 5. Hakijat, jotka eivät ole ilmoittaneet kaikkia vaadittuja tietoja sähköisen rekisteröinnin yhteydessä, eivät saa osallistua kokeisiin. Lisäksi hakijat, jotka ovat läpäisseet esivalintakokeet ja kirjalliset kokeet mutta jotka eivät ole määräajassa lähettäneet täytettyä ja allekirjoitettua lopullista hakemusta asianomaisine todistuksineen, eivät saa osallistua suulliseen kokeeseen. 6. Jos kilpailun jossakin vaiheessa todetaan, että sähköisessä rekisteröitymislomakkeessa tai hakemuksessa annetut tiedot eivät pidä paikkaansa, niitä ei ole todistettu vaadituin asiakirjoin tai että hakija ei täytä kaikkia tässä kilpailuilmoituksessa vaadittuja edellytyksiä, hakijan hyväksyminen kilpailuun mitätöidään. 7. Hallinnollisen työn helpottamiseksi kilpailua koskevassa kirjeenvaihdossa on aina mainittava sähköisessä rekisteröintilomakkeessa käytetty nimi, kilpailun numero ja kieli 1 sekä viitenumero. D. YLEISTÄ TIETOA 1. Yhtäläiset mahdollisuudet Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto pyrkii välttämään kaikenlaista syrjintää sekä kilpailumenettelyssä että Euroopan unionin toimielinten virkoihin nimittämisessä. Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto noudattaa tasa-arvopolitiikkaa ja hyväksyy hakijat iästä, rodusta, poliittisesta, filosofisesta tai uskonnollisesta vakaumuksesta, sukupuolesta tai sukupuolisesta suuntautuneisuudesta, vammaisuudesta, siviilisäädystä tai perhetilanteesta riippumatta. 2. Valintalautakunta Jokaista kilpailua varten nimetään valintalautakunta. Valintalautakunnan jäsenten nimet julkaistaan edellä mainitulla verkkosivulla noin kaksi viikkoa ennen esivalintakokeita.

8 C 180 A/8 FI Hakijat eivät saa ottaa suoraan tai epäsuorasti yhteyttä valintalautakunnan jäseniin. Tämän säännön rikkominen johtaa asianomaisten hakijoiden sulkemiseen pois kilpailusta. Kaikki kirjeenvaihto on osoitettava Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimistolle (EPSO), joka toimittaa sen edelleen kilpailun valintalautakunnalle. 3. Alustava aikataulu Kilpailumenettely kestää hakijoiden lukumäärästä riippuen noin 9 kuukautta. EPSO:n verkkosivuilla on kaikki asiaa koskevat tiedot. 4. Uudelleenkäsittelypyynnöt muutoksenhakukeinot Euroopan oikeusasiamiehelle tehtävät kantelut Hakijat, jotka katsovat kärsineensä jossakin kilpailun vaiheessa vääryyttä jonkin päätöksen perusteella, voivat ottaa yhteyttä EPSO:hon, joka toimittaa tiedot valintalautakunnan puheenjohtajalle. Liitteessä annetaan lisätietoja muutoksenhakukeinoista. 5. Palvelukseen ottaminen Varallaololuetteloon kirjattuja hakijoita otetaan palvelukseen koeajalla oleviksi virkamiehiksi sitä mukaa kuin Brysselissä, Luxemburgissa tai muualla sijaitseviin Euroopan unionin toimielinten yksiköihin tarvitaan lisää henkilöstöä. Kilpailussa menestyneen hakijan, joka on kirjattu varallaololuetteloon ja jolle tarjotaan virkaa, on myöhemmin esitettävä kaikkien vaadittujen asiakirjojen ja erityisesti tutkintotodistusten alkuperäiskappaleet asiakirjojen aitouden todistamiseksi. Palvelukseen ottaminen tapahtuu käytettävissä olevien talousarviomäärärahojen mukaan. Kilpailun läpäisseelle hakijalle voidaan viran luonteesta johtuen tarjota aluksi väliaikaista työsopimusta; siinä tapauksessa hänen nimensä pidetään edelleen varallaololuettelossa. 6. Hakijoita pyydetään ottamaan huomioon, että Euroopan yhteisöjen virkamiehiin sovellettavien henkilöstösääntöjen ja Euroopan yhteisöjen muuhun henkilöstöön sovellettavien palvelussuhteen ehtojen alaisuuteen kuuluvan henkilöstön pakollinen eläkkeellesiirtymisikä on 65 vuotta. 7. Ura-alue ja palkkaluokka Hallintovirkamiesten varallaololuettelo koskee ura-alueen A palkkaluokkaa Palkka Peruspalkka on 1. tammikuuta 2003: palkkaryhmä A 8, ensimmäinen palkkataso: 4 078,92 euroa. HUOM. Komissio on toimittanut neuvostolle henkilöstösääntöjen muuttamista koskevan ehdotuksen. Ehdotukseen sisältyy muun muassa uusi urajärjestelmä. Tämän kilpailun läpäisseille hakijoille voidaan siis ehdottaa palvelukseen ottamista uusien henkilöstösääntöjen perusteella, jos neuvosto ne hyväksyy.

9 C 180 A/9 LIITE UUDELLEENKÄSITTELYPYYNNÖT MUUTOKSENHAKUKEINOT EUROOPAN OIKEUSASIAMIEHELLE TEHTÄVÄT KANTELUT Hakijat, jotka katsovat kärsineensä jossakin kilpailun vaiheessa vääryyttä jonkin päätöksen perusteella, voivat ottaa yhteyttä Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimistoon, joka toimittaa tiedot valintalautakunnan puheenjohtajalle, tai hakea muutosta tai tehdä kantelun Euroopan oikeusasiamiehelle. Uudelleenkäsittelypyyntö Uudelleenkäsittelypyyntö tehdään lähettämällä kirje perusteluineen seuraavaan osoitteeseen: Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto C-80 Kilpailu EPSO/A/11/03 B-1049 Bruxelles Pyyntö on lähetettävä 20 kalenteripäivän kuluessa asianomaisen päätöksen ilmoituspäivästä (mistä postileimaa pidetään osoituksena). Valintalautakunta toimittaa vastauksensa hakijalle mahdollisimman pian. Muutoksenhakukeinot Laaditaan Euroopan yhteisöjen virkamiehiin sovellettavien henkilöstösääntöjen 90 artiklan 2 kohtaan perustuva valitus, joka lähetetään osoitteeseen: Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto C-80 Kilpailu EPSO/A/11/03 B-1049 Bruxelles tai lähetetään osoitteeseen Euroopan yhteisöjen ensimmäisen oikeusasteen tuomioistuin Boulevard Konrad Adenauer L-2925 Luxemburg, Euroopan yhteisön perustamissopimuksen 236 artiklaan ja henkilöstösääntöjen 91 artiklaan perustuva valitus. Näiden kahden menettelyn osalta vahvistetut määräajat (vrt. henkilöstösääntöjä koskeva julkaisu, EYVL L 56, ) alkavat valituksen kohteena olevan päätöksen tiedoksiantamisesta. Kantelu Euroopan oikeusasiamiehelle Laaditaan kaikkien unionin kansalaisten käytettävissä olevan menettelyn mukaisesti kantelu, joka toimitetaan osoitteeseen: Euroopan oikeusasiamies 1, avenue du Président Robert Schuman BP 403 F Strasbourg Cedex Kantelun on oltava Euroopan yhteisön perustamissopimuksen 195 artiklan 1 kohdan mukainen ja noudatettava oikeusasiamiehen ohjesäännöstä ja hänen tehtäviensä hoitamista koskevista yleisistä ehdoista 9. maaliskuuta 1994 tehdyssä Euroopan parlamentin päätöksessä (EYVL L 113, ) vahvistettuja edellytyksiä. Hakijoita pyydetään ottamaan huomioon, että oikeusasiamiehelle tehtävä kantelu ei keskeytä EY:n perustamissopimuksen 236 artiklan nojalla yhteisön ensimmäisen asteen tuomioistuimelle tehtävän valituksen tai kanteen nostamiselle henkilöstösääntöjen 90 artiklan 2 kohdassa ja 91 artiklassa säädettyä määräaikaa.

31.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/C/12/04 (2004/C 81 A/03)

31.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/C/12/04 (2004/C 81 A/03) C 81 A/33 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/C/12/04 (2004/C 81 A/03) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun laatiakseen varallaololuettelon

Lisätiedot

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 17.11.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 280 A/3 III (Tiedotteita) EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/1/04 (2004/C 280 A/01) Euroopan henkilöstövalintatoimisto

Lisätiedot

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 2.2.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 26 A/3 III (Tiedotteita) EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/5/05 (2005/C 26 A/01) Euroopan henkilöstövalintatoimisto

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 31.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 81 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/17/04 (2004/C 81 A/01) Euroopan yhteisöjen

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/7/05 (2005/C 178 A/02) HALLINTOAVUSTAJAT (*) (AST3) seuraavilla aloilla:

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/7/05 (2005/C 178 A/02) HALLINTOAVUSTAJAT (*) (AST3) seuraavilla aloilla: C 178 A/22 FI Euroopan unionin virallinen lehti 20.7.2005 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/7/05 (2005/C 178 A/02) Euroopan henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää kokeisiin perustuvan avoimen

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) C 54 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/12/04 (2004/C 54 A/01) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää

Lisätiedot

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 9.6.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 140 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMISTA KILPAILUISTA (2005/C 140 A/01) Euroopan henkilöstövalintatoimisto

Lisätiedot

C71A/12 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/3/03 (2003/C 71 A/02) suomenkielisiä

C71A/12 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/3/03 (2003/C 71 A/02) suomenkielisiä C71A/12 FI Euroopan unionin virallinen lehti 25.3.2003 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/3/03 (2003/C 71 A/02) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto järjestää kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI 26.8.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 201 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN PARLAMENTTI PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/77/S SISÄISISTÄ TOIMISTA VASTAAVIEN VALIOKUNTIEN PÄÄOSASTON

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/23/04 (2004/C 81 A/02)

FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/23/04 (2004/C 81 A/02) 31.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 81 A/17 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/23/04 (2004/C 81 A/02) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää kokeisiin perustuvan

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/AD/2/04

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/AD/2/04 9.7.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 177 A/11 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/AD/2/04 (2004/C 177 A/02) Euroopan komissio järjestää todistuksiin ja suulliseen kokeeseen perustuvan avoimen

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 21.4.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 96 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/18/04 (2004/C 96 A/01) Euroopan henkilöstövalintatoimisto

Lisätiedot

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 20.7.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 178 A/3 III (Tiedotteita) EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMISTA KILPAILUISTA (2005/C 178 A/01) Euroopan henkilöstövalintatoimisto

Lisätiedot

C 314 A/12 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/B/2/02 (2002/C 314 A/02)

C 314 A/12 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/B/2/02 (2002/C 314 A/02) C 314 A/12 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti 17.12.2002 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/B/2/02 (2002/C 314 A/02) Euroopan yhteisöjen komissio järjestää kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun laatiakseen

Lisätiedot

21.4.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/19/04 (2004/C 96 A/02)

21.4.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/19/04 (2004/C 96 A/02) 21.4.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 96 A/19 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/19/04 (2004/C 96 A/02) Euroopan henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun,

Lisätiedot

CDT-AD5-2019/02 RANSKAN KIELEN KÄÄNTÄJÄ

CDT-AD5-2019/02 RANSKAN KIELEN KÄÄNTÄJÄ Luxemburg, 12/06/2019 VIITE: PALKKALUOKKA: OSASTO: TYÖPAIKAN SIJAINTI: CDT-AD5-2019/02 RANSKAN KIELEN KÄÄNTÄJÄ AD5 KÄÄNNÖSOSASTO Romaanisten ja Välimeren maiden kielten ryhmä LUXEMBURG Euroopan unionin

Lisätiedot

VIITE: CDT-AD5-2019/07 SUOMEN KIELEN KÄÄNTÄJÄ PALKKALUOKKA: AD 5 OSASTO:

VIITE: CDT-AD5-2019/07 SUOMEN KIELEN KÄÄNTÄJÄ PALKKALUOKKA: AD 5 OSASTO: Luxemburg 27/09/2019 VIITE: CDT-AD5-2019/07 SUOMEN KIELEN KÄÄNTÄJÄ PALKKALUOKKA: AD 5 OSASTO: KÄÄNNÖSOSASTO suomalais-ugrilaisten, balttilaisten ja slaavilaisten kielten jaosto TYÖSKENTELYMAA: LUXEMBURG

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02)

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02) 17.11.2011 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 336 A/5 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02) Kiinnostaako ura EU:n toimielimissä? Oletko etsimämme henkilö? Ilmoittautuminen

Lisätiedot

Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/78/S TIEDOTUKSEN JA SUHDETOIMINNAN PÄÄOSASTON PÄÄJOHTAJA

Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/78/S TIEDOTUKSEN JA SUHDETOIMINNAN PÄÄOSASTON PÄÄJOHTAJA 26.8.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 201 A/5 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/78/S TIEDOTUKSEN JA SUHDETOIMINNAN PÄÄOSASTON PÄÄJOHTAJA (ura-alue A, palkkaluokka 1) (2003/C 201

Lisätiedot

KOMISSIO III. 19.10.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 257 A/3. (Tiedotteita) HAKUOPAS (2004/C 257 A/01)

KOMISSIO III. 19.10.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 257 A/3. (Tiedotteita) HAKUOPAS (2004/C 257 A/01) 19.10.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 257 A/3 III (Tiedotteita) KOMISSIO HAKUOPAS (2004/C 257 A/01) Tämä opas on tarkoitettu tiedoksi hakijoille. Kilpailun valintalautakunnan työskentelyä sitoo

Lisätiedot

EUROOPAN YMPÄRISTÖKESKUS HAKULOMAKE

EUROOPAN YMPÄRISTÖKESKUS HAKULOMAKE EUROOPAN YMPÄRISTÖKESKUS HAKULOMAKE (Kaikkiin kysymyksiin on vastattava. Tarvittaessa merkittävä ei. Tyhjää tilaa ei saa jättää tai laittaa viivoja. Täytettävä kirjoituskoneella tai painokirjaimin MUSTAA

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMISTA KILPAILUISTA KORKEAKOULUTUTKINNON SUORITTANEILLE HENKILÖILLE (2004/C 55 A/02)

FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMISTA KILPAILUISTA KORKEAKOULUTUTKINNON SUORITTANEILLE HENKILÖILLE (2004/C 55 A/02) 3.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 55 A/13 ILMOITUS AVOIMISTA KILPAILUISTA KORKEAKOULUTUTKINNON SUORITTANEILLE HENKILÖILLE (2004/C 55 A/02) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO)

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA HENKILÖSTÖHALLINNON JA TURVALLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA HENKILÖSTÖHALLINNON JA TURVALLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/HR/13/AD9 VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA HENKILÖSTÖHALLINNON JA TURVALLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN Komissio järjestää valintamenettelyn neuvonantajan tehtävän täyttämiseksi henkilöstöhallinnon

Lisätiedot

1. Virkamiestuomioistuimen toiminta Vireille tulleet asiat, ratkaistut asiat, vireillä olevat asiat ( )

1. Virkamiestuomioistuimen toiminta Vireille tulleet asiat, ratkaistut asiat, vireillä olevat asiat ( ) . Virkamiestuomioistuimen toiminta Vireille tulleet asiat, ratkaistut asiat, vireillä olevat asiat (2005 2006) 250 200 50 00 50 0 2005 () 2006 Vireille tulleet asiat Ratkaistut asiat Vireillä olevat asiat

Lisätiedot

EUROOPAN UNIONI EUROOPAN PARLAMENTTI FIN 299 INST 145 AG 37 INF 134 CODEC 952

EUROOPAN UNIONI EUROOPAN PARLAMENTTI FIN 299 INST 145 AG 37 INF 134 CODEC 952 EUROOPAN UNIONI EUROOPAN PARLAMENTTI NEUVOSTO Bryssel, 22. heinäkuuta 2003 (OR. fr) 2002/0179 (COD) LEX 457 PE-CONS 3647/03 N 299 INST 145 AG 37 INF 134 CODEC 952 EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUS

Lisätiedot

AVOINTA VIRKAA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2015/JUR

AVOINTA VIRKAA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2015/JUR Henkilöstöasiat Palvelukseenotto ja urakehitys AVOINTA VIRKAA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2015/JUR 2 lakimiehen virkaa Palkkaluokat AD 8 - AD 9 Oikeudelliset asiat Presidentin alaisuuteen kuuluvat yksiköt EUROOPAN

Lisätiedot

Kiinnostuksenilmaisupyyntö. Johtava media- ja lehdistöneuvonantaja. (Yksi väliaikaisen henkilöstön toimi, AD13-AD14)

Kiinnostuksenilmaisupyyntö. Johtava media- ja lehdistöneuvonantaja. (Yksi väliaikaisen henkilöstön toimi, AD13-AD14) Kiinnostuksenilmaisupyyntö Johtava media- ja lehdistöneuvonantaja (Yksi väliaikaisen henkilöstön toimi, AD13-AD14) EUROOPAN TILINTARKASTUSTUOMIOISTUIN Euroopan tilintarkastustuomioistuin on Euroopan unionin

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI 24.2.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 48 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN PARLAMENTTI PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/92/S JOHTAJA (ura-alue A*/AD 14) SUHTEET POLIITTISIIN RYHMIIN

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA ENERGIAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA ENERGIAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/ENER/ADV/18/AD13/BRUSSELS VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA ENERGIAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN Euroopan komissio järjestää ulkoisen valintamenettelyn täyttääkseen energian pääosaston neuvonantajan

Lisätiedot

C 164 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 60. vuosikerta. 24. toukokuuta Suomenkielinen laitos

C 164 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 60. vuosikerta. 24. toukokuuta Suomenkielinen laitos Euroopan unionin virallinen lehti C 164 A Suomenkielinen laitos Tiedonantoja ja ilmoituksia 60. vuosikerta 24. toukokuuta 2017 Sisältö V Ilmoitukset HALLINNOLLISET MENETTELYT Tilintarkastustuomioistuin

Lisätiedot

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 28. toukokuuta 2018 (OR. en) Euroopan komission pääsihteerin puolesta Jordi AYET PUIGARNAU, johtaja

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 28. toukokuuta 2018 (OR. en) Euroopan komission pääsihteerin puolesta Jordi AYET PUIGARNAU, johtaja Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 28. toukokuuta 2018 (OR. en) Toimielinten välinen asia: 2018/0163 (NLE) 9361/18 ADD 1 EHDOTUS Lähettäjä: Saapunut: 25. toukokuuta 2018 Vastaanottaja: Kom:n asiak. nro:

Lisätiedot

EUROOPAN ELIN- JA TYÖOLOJEN KEHITTÄMISSÄÄTIÖ

EUROOPAN ELIN- JA TYÖOLOJEN KEHITTÄMISSÄÄTIÖ 30.6.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 159 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN ELIN- JA TYÖOLOJEN KEHITTÄMISSÄÄTIÖ ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA: ENGLANNIN KIELEN TOIMITTAJA Viite: EF 05/01 (2005/C

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti SÄÄNTÖJEN LAADINNASTA VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/04)

FI Euroopan unionin virallinen lehti SÄÄNTÖJEN LAADINNASTA VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/04) C198A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti 22.8.2003 SÄÄNTÖJEN LAADINNASTA VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/04) Tällä ilmoituksella pyydetään hakemuksia Euroopan lentoturvallisuusvirastossa

Lisätiedot

***I EUROOPAN PARLAMENTIN KANTA

***I EUROOPAN PARLAMENTIN KANTA EUROOPAN PARLAMENTTI 2009-2014 Konsolidoitu lainsäädäntöasiakirja 5.7.2012 EP-PE_TC1-COD(2011)0902 ***I EUROOPAN PARLAMENTIN KANTA vahvistettu ensimmäisessä käsittelyssä 5. heinäkuuta 2012 Euroopan parlamentin

Lisätiedot

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO 7.5.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 108 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO ILMOITUS EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTON PÄÄJOHTAJAN AVOIMESTA TOIMESTA (2003/C 108 A/01)

Lisätiedot

C 67 A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS PE/80/S. lääkäreille (2004/C 67 A/03)

C 67 A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS PE/80/S. lääkäreille (2004/C 67 A/03) C 67 A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti 17.3.2004 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS PE/80/S lääkäreille (2004/C 67 A/03) Euroopan parlamentin pääsihteeristö Luxemburgissa järjestää todistuksiin

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO. Ehdotus EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON DIREKTIIVI

EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO. Ehdotus EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON DIREKTIIVI EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO Bryssel 22.12.2006 KOM(2006) 909 lopullinen 2006/0282 (COD) Ehdotus EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON DIREKTIIVI säännellyillä markkinoilla kaupankäynnin kohteeksi otettavien

Lisätiedot

C 191 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 60. vuosikerta. 16. kesäkuuta Suomenkielinen laitos

C 191 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 60. vuosikerta. 16. kesäkuuta Suomenkielinen laitos Euroopan unionin virallinen lehti C 191 A Suomenkielinen laitos Tiedonantoja ja ilmoituksia 60. vuosikerta 16. kesäkuuta 2017 Sisältö V Ilmoitukset HALLINNOLLISET MENETTELYT Tilintarkastustuomioistuin

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta COI-tiedottajan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoinna olevasta COI-tiedottajan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoinna olevasta COI-tiedottajan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/006 Julkaistaan Ulkoinen Tehtävänimike COI-tiedottaja

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI EUROOPAN PARLAMENTTI 1999 Istuntoasiakirja 2004 C6-0161/2004 2003/0274(COD) FI 28/10/2004 YHTEINEN KANTA Neuvoston 21. lokakuuta 2004 vahvistama yhteinen kanta Euroopan parlamentin ja neuvoston päätöksen

Lisätiedot

EUROOPAN LÄÄKEVIRASTOON (LONTOO)HAKULOMAKE

EUROOPAN LÄÄKEVIRASTOON (LONTOO)HAKULOMAKE EUROOPAN LÄÄKEVIRASTOON (LONTOO)HAKULOMAKE Toimite taan sähköp ostina Paperiver siona Kiinnostuksenilmaisupyyntö sopimussuhteisiksi toimihenkilöiksi määräaikaisiin työsuhteisiin Mitä valintamenettelyä

Lisätiedot

(ETA:n kannalta merkityksellinen teksti)

(ETA:n kannalta merkityksellinen teksti) 10.4.2014 L 107/39 KOMISSION ASETUS (EU) N:o 361/2014, annettu 9 päivänä huhtikuuta 2014, Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 1073/2009 yksityiskohtaisten soveltamissääntöjen säätämisestä

Lisätiedot

TILINTARKASTUSTUOMIOISTUIN

TILINTARKASTUSTUOMIOISTUIN 6.3.2018 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 84 A/1 V (Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT TILINTARKASTUSTUOMIOISTUIN AVOINTA TOIMEA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2018/1 Yksi (1) johtajan toimi Tarkastus

Lisätiedot

CDT-AST3-2019/06 INFRASTRUKTUURIN JA TURVALLISUUSASIOIDEN RYHMÄN PALKKALUOKKA: YKSIKKÖ : HALLINTO-OSASTO TYÖSKENTELYPAIKKA: AVUSTAJA LUXEMBURG

CDT-AST3-2019/06 INFRASTRUKTUURIN JA TURVALLISUUSASIOIDEN RYHMÄN PALKKALUOKKA: YKSIKKÖ : HALLINTO-OSASTO TYÖSKENTELYPAIKKA: AVUSTAJA LUXEMBURG Luxemburg, 06/08/2019 VIITE: CDT-AST3-2019/06 INFRASTRUKTUURIN JA TURVALLISUUSASIOIDEN RYHMÄN AVUSTAJA PALKKALUOKKA: YKSIKKÖ : TYÖSKENTELYPAIKKA: AST3 HALLINTO-OSASTO LUXEMBURG Euroopan unionin elinten

Lisätiedot

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA. ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA CDR/AD 14/ 13 BIS /13 johtajan VIRKA (M/N) käännösosastossa

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA. ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA CDR/AD 14/ 13 BIS /13 johtajan VIRKA (M/N) käännösosastossa 18.6.2013 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 172 A/1 V (Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA CDR/AD 14/ 13 BIS /13 johtajan VIRKA (M/N) käännösosastossa

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/BUDG.R3/14/AD5 Euroopan komissio järjestää valintamenettelyn täyttääkseen yhden hallintovirkamiehen toimen budjettipääosaston linjaan

Lisätiedot

FI LIITE I LIITE HAKEMUS REKISTERÖIDYKSI VIEJÄKSI Euroopan unionin, Norjan, Sveitsin ja Turkin yleisiä tullietuusjärjestelmiä varten ( 1 )

FI LIITE I LIITE HAKEMUS REKISTERÖIDYKSI VIEJÄKSI Euroopan unionin, Norjan, Sveitsin ja Turkin yleisiä tullietuusjärjestelmiä varten ( 1 ) FI LIITE I LIITE 22 06 HAKEMUS REKISTERÖIDYKSI VIEJÄKSI Euroopan unionin, Norjan, Sveitsin ja Turkin yleisiä tullietuusjärjestelmiä varten ( 1 ) 1. Viejän nimi, täydellinen osoite ja maa, yhteystiedot

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti HYVÄKSYNNÄSTÄ VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/02)

FI Euroopan unionin virallinen lehti HYVÄKSYNNÄSTÄ VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/02) C 198 A/4 FI Euroopan unionin virallinen lehti 22.8.2003 HYVÄKSYNNÄSTÄ VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/02) Tällä ilmoituksella pyydetään hakemuksia Euroopan lentoturvallisuusvirastossa

Lisätiedot

AVOINTA ILMOITUSTA. Lisätietoja on yhteisön kasvilajikeviraston verkkosivustossa seuraavassa osoitteessa:

AVOINTA ILMOITUSTA. Lisätietoja on yhteisön kasvilajikeviraston verkkosivustossa seuraavassa osoitteessa: AVOINTA ILMOITUSTA Viite: Avoin toimi: Valintamenettely tiedottajan tointa varten (AD 6) 1. Yhteisön kasvilajikevirasto Yhteisön kasvilajikevirasto (CPVO) on Euroopan unionin riippumaton erillisvirasto,

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

Viite: EASO/2017/TA/035. Turvapaikka-asioiden tukihenkilö Dublin

Viite: EASO/2017/TA/035. Turvapaikka-asioiden tukihenkilö Dublin Ilmoitus turvapaikka-asioiden tukihenkilön Dublin (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) avoinna olevasta toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/035 Julkaistaan Tehtävänimike

Lisätiedot

A7-0277/102

A7-0277/102 10.9.2013 A7-0277/102 102 Johdanto-osan 19 a kappale (uusi) (19 a) Olisi varmistettava, että ympäristöraportit todentavilla henkilöillä on pätevyytensä ja kokemuksensa ansiosta tarvittava tekninen asiantuntemus

Lisätiedot

(ETA:n kannalta merkityksellinen teksti)

(ETA:n kannalta merkityksellinen teksti) L 162/14 23.6.2017 KOMISSION TÄYTÄNTÖÖNPANOASETUS (EU) 2017/1111, annettu 22 päivänä kesäkuuta 2017, seuraamuksia ja toimenpiteitä koskevien tietojen toimittamiseen liittyviä menettelyjä ja muotoja koskevista

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta johdon tukihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoinna olevasta johdon tukihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoinna olevasta johdon tukihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/033 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti. PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/83/S. (ura-alue A 2) (2004/C 42 A/02)

FI Euroopan unionin virallinen lehti. PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/83/S. (ura-alue A 2) (2004/C 42 A/02) 18.2.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 42 A/7 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/83/S JOHTAJA (ura-alue A 2) SUHTEET KANSALLISIIN PARLAMENTTEIHIN (2004/C 42 A/02) 1. VIRKA Euroopan

Lisätiedot

Ulkomailla suoritettujen tutkintojen tunnustaminen päätöksen hakeminen ja hakemusten käsittely Opetushallituksessa

Ulkomailla suoritettujen tutkintojen tunnustaminen päätöksen hakeminen ja hakemusten käsittely Opetushallituksessa Ulkomailla suoritettujen tutkintojen tunnustaminen päätöksen hakeminen ja hakemusten käsittely Opetushallituksessa 4.6.2018 Sinikka Tamminen, erityisasiantuntija Esityksen sisältö Opetushallituksen päätökset

Lisätiedot

LIITE. ehdotukseen NEUVOSTON PÄÄTÖS

LIITE. ehdotukseen NEUVOSTON PÄÄTÖS EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 12.10.2016 COM(2016) 620 final ANNEX 1 LIITE ehdotukseen NEUVOSTON PÄÄTÖS Euroopan unionin ja sen jäsenvaltioiden ja Sveitsin valaliiton välisellä eurooppalaisia satelliittinavigointiohjelmia

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI EUROOPAN PARLAMENTTI 2004 Vetoomusvaliokunta 2009 25.11.2008 ILMOITUS JÄSENILLE Asia: Vetoomus nro 0080/2008, Cédric Callens, Luxemburgin kansalainen, Euroopan komission palkkaamien sopimusperusteisten

Lisätiedot

Euroopan lääkevirasto hakee henkilökuntaa

Euroopan lääkevirasto hakee henkilökuntaa 26 July 2011 EMA/592239/2011 Administration Virasto on vastuussa ihmisille tarkoitettujen lääkkeiden ja eläinlääkkeiden arvioinnin ja valvonnan yhteensovittamisesta Euroopan unionissa (ks. Euroopan parlamentin

Lisätiedot

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 21. helmikuuta 2017 (OR. en)

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 21. helmikuuta 2017 (OR. en) Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 21. helmikuuta 2017 (OR. en) Toimielinten välinen asia: 2016/0353 (NLE) 6501/17 SCH-EVAL 70 COMIX 142 ILMOITUS Lähettäjä: Neuvoston pääsihteeristö Päivämäärä: 21. helmikuuta

Lisätiedot

EUROOPAN KOMISSIO. Bryssel SEC(2011) 1507 lopullinen. Luonnos

EUROOPAN KOMISSIO. Bryssel SEC(2011) 1507 lopullinen. Luonnos EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 7.12.2011 SEC(2011) 1507 lopullinen Luonnos EUROOPAN PARLAMENTIN, NEUVOSTON, KOMISSION, EUROOPAN UNIONIN TUOMIOISTUIMEN, TILINTARKASTUSTUOMIOISTUIMEN, EUROOPAN TALOUS- JA SOSIAALIKOMITEAN

Lisätiedot

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO 22.8.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 198 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO HALLINTOJOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/01) Tällä ilmoituksella pyydetään

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/BUDG.D5/14/AD8 VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN Euroopan komissio järjestää valintamenettelyn täyttääkseen yhden hallintovirkamiehen toimen budjettipääosaston linjaan

Lisätiedot

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0464/62. Tarkistus. Anneleen Van Bossuyt sisämarkkina- ja kuluttajansuojavaliokunnan puolesta

FI Moninaisuudessaan yhtenäinen FI A8-0464/62. Tarkistus. Anneleen Van Bossuyt sisämarkkina- ja kuluttajansuojavaliokunnan puolesta 10.4.2019 A8-0464/62 62 Johdanto-osan 14 kappale (14) Tämä asetus olisi pantava täytäntöön työohjelmilla. Koska työohjelmien tavoitteet ovat keskipitkän tai pitkän aikavälin tavoitteita ja koska niissä

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

Ehdotus NEUVOSTON DIREKTIIVI

Ehdotus NEUVOSTON DIREKTIIVI EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 5.2.2013 COM(2013) 46 final 2013/0026 (NLE) Ehdotus NEUVOSTON DIREKTIIVI Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin 98/8/EY muuttamisesta jauhetun maissintähkän lisäämiseksi

Lisätiedot

EUROOPAN HUUMAUSAINEIDEN JA NIIDEN VÄÄRINKÄYTÖN SEURANTAKESKUS (EMCDDA)

EUROOPAN HUUMAUSAINEIDEN JA NIIDEN VÄÄRINKÄYTÖN SEURANTAKESKUS (EMCDDA) 4.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 56 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN HUUMAUSAINEIDEN JA NIIDEN VÄÄRINKÄYTÖN SEURANTAKESKUS (EMCDDA) ILMOITUS EMCDDA:N JOHTAJAN AVOIMESTA TOIMESTA (2004/C 56

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO. Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS

EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO. Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO Bryssel 08.04.2005 KOM(2005)131 lopullinen 2005/0031(CNS) Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS Euroopan yhteisön sekä Islannin tasavallan ja Norjan kuningaskunnan välillä niistä perusteista

Lisätiedot

Ehdotus NEUVOSTON DIREKTIIVI

Ehdotus NEUVOSTON DIREKTIIVI EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 15.7.2010 KOM(2010)381 lopullinen 2010/0205 (CNS) Ehdotus NEUVOSTON DIREKTIIVI yksityiskohtaisista säännöistä direktiivissä 2006/112/EY säädetyn arvonlisäveron palauttamiseksi

Lisätiedot

PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ

PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ HE 111/2002 vp Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi Euroopan yhteisön yleisen tutkintojen tunnustamisjärjestelmän voimaanpanosta annetun lain 6 ja 10 :n muuttamisesta ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ

Lisätiedot

Viite: EASO/2017/TA/017

Viite: EASO/2017/TA/017 Ilmoitus avoinna olevasta tilastoalan hallintoavustajan (väliaikainen toimihenkilö, AST2) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/017 Julkaistaan Tehtävänimike

Lisätiedot

Ehdotus NEUVOSTON TÄYTÄNTÖÖNPANOASETUS

Ehdotus NEUVOSTON TÄYTÄNTÖÖNPANOASETUS EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 7.6.2016 COM(2016) 366 final 2016/0167 (NLE) Ehdotus NEUVOSTON TÄYTÄNTÖÖNPANOASETUS maksukyvyttömyysmenettelyistä annetun asetuksen (EY) N:o 1346/2000 liitteissä A, B ja C olevien

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/BUDG.R3-MOD/14/AD8 VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN Euroopan komissio järjestää valintamenettelyn täyttääkseen yhden hallintovirkamiehen toimen budjettipääosaston

Lisätiedot

Viite: EASO/2018/SNE/003

Viite: EASO/2018/SNE/003 Kiinnostuksenilmaisupyyntö kansallisen asiantuntijan palvelukseen ottamiseksi Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastoon (EASO) Viite: EASO/2018/SNE/003 Julkaiseminen: ulkoisesti Tehtävänimike: tieto-

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUS (EU, EURATOM) 2016/, annettu päivänä kuuta,

EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUS (EU, EURATOM) 2016/, annettu päivänä kuuta, EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUS (EU, EURATOM) 2016/, annettu päivänä kuuta, unionin ja sen henkilöstön välisten riitojen ratkaisemista ensimmäisenä oikeusasteena koskevan toimivallan siirtämisestä

Lisätiedot

Assistentteihin sovellettavat E-CURIA-SOVELLUKSEN KÄYTTÖEHDOT

Assistentteihin sovellettavat E-CURIA-SOVELLUKSEN KÄYTTÖEHDOT Assistentteihin sovellettavat E-CURIA-SOVELLUKSEN KÄYTTÖEHDOT 1. E-curia on tietokonesovellus, joka mahdollistaa oikeudenkäyntiasiakirjojen jättämisen, tiedoksi antamisen ja konsultoimisen sähköisesti.

Lisätiedot

KILPAILUUN TAI VALINTAMENETTELYYN SISÄLTYVIIN KOKEISIIN TAIKKA

KILPAILUUN TAI VALINTAMENETTELYYN SISÄLTYVIIN KOKEISIIN TAIKKA Liite päätelmään No: 277/17 KILPAILUUN TAI VALINTAMENETTELYYN SISÄLTYVIIN KOKEISIIN TAIKKA TYÖHAASTATTELUUN TAI TYÖHÖNTULOA EDELTÄVÄÄN LÄÄKÄRINTARKASTUKSEEN KUTSUTTUJEN HENKILÖIDEN MATKA- JA OLESKELUKULUJEN

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/012

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/012 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2019/TA/012 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi Tieto- ja analyysivastaava Väliaikainen toimihenkilö

Lisätiedot

AVOIN VARAINHOIDON JA SISÄISEN VALVONNAN TOIMIHENKILÖN (FGIII) PAIKKA EUROOPAN TYÖTERVEYS- JA TYÖTURVALLISUUSVIRASTOSSA (EU- OSHA)

AVOIN VARAINHOIDON JA SISÄISEN VALVONNAN TOIMIHENKILÖN (FGIII) PAIKKA EUROOPAN TYÖTERVEYS- JA TYÖTURVALLISUUSVIRASTOSSA (EU- OSHA) AVOIN VARAINHOIDON JA SISÄISEN VALVONNAN TOIMIHENKILÖN (FGIII) PAIKKA EUROOPAN TYÖTERVEYS- JA TYÖTURVALLISUUSVIRASTOSSA (EU- OSHA) Euroopan työterveys- ja työturvallisuusvirasto (EU-OSHA) on Euroopan unionin

Lisätiedot

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT EUROOPAN KOMISSIO

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT EUROOPAN KOMISSIO 22.5.2015 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 168 A/1 V (Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT EUROOPAN KOMISSIO Ilmoitus avoinna olevasta johtajan tehtävästä Euroopan tautienehkäisy- ja -valvontakeskuksessa

Lisätiedot

C Virkamiestuomioistuimen oikeudenkäyntitilastot

C Virkamiestuomioistuimen oikeudenkäyntitilastot Oikeudenkäyntitilastot Virkamiestuomioistuin C Virkamiestuomioistuimen oikeudenkäyntitilastot Virkamiestuomioistuimen yleinen toiminta 1. Vireille tulleet, ratkaistut ja vireillä olevat asiat (2007 2011)

Lisätiedot

EIP-ryhmän. valitusjärjestelmä. Vastuullisen toiminnan varmistaja

EIP-ryhmän. valitusjärjestelmä. Vastuullisen toiminnan varmistaja EIP-ryhmän valitusjärjestelmä Vastuullisen toiminnan varmistaja VAIHE 1: Valitus Kuka voi valittaa? Kuka tahansa, joka kokee EIP-ryhmän toiminnalla olevan vaikutusta häneen. Mistä asioista voi valittaa?

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/004

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/004 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/004 Tehtävän nimi Sopimuksen tyyppi Johtava lakimies Väliaikainen toimihenkilö Tehtäväryhmä

Lisätiedot

DGC 2A EUROOPAN UNIONIN JA GEORGIAN VÄLINEN ASSOSIAATIO. Bryssel, 20. tammikuuta 2015 (OR. en) Tulliasioiden alakomitea UE-GE 4652/15

DGC 2A EUROOPAN UNIONIN JA GEORGIAN VÄLINEN ASSOSIAATIO. Bryssel, 20. tammikuuta 2015 (OR. en) Tulliasioiden alakomitea UE-GE 4652/15 EUROOPAN UNIONIN JA GEORGIAN VÄLINEN ASSOSIAATIO Tulliasioiden alakomitea Bryssel, 20. tammikuuta 2015 (OR. en) UE-GE 4652/15 SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET Asia: EU:N JA GEORGIAN TULLIASIOIDEN ALAKOMITEAN

Lisätiedot

OHJEET SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTOSSA (TAVARAMERKIT JA MALLIT) SUORITETTAVAAN YHTEISÖN TAVARAMERKKIEN TUTKINTAAN OSA A YLEISET SÄÄNNÖT

OHJEET SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTOSSA (TAVARAMERKIT JA MALLIT) SUORITETTAVAAN YHTEISÖN TAVARAMERKKIEN TUTKINTAAN OSA A YLEISET SÄÄNNÖT OHJEET SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTOSSA (TAVARAMERKIT JA MALLIT) SUORITETTAVAAN YHTEISÖN TAVARAMERKKIEN TUTKINTAAN OSA A YLEISET SÄÄNNÖT JAKSO 4 MENETTELYJEN KIELI Ohjeet virastossa suoritettavaan

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta logistiikkavastaavan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoinna olevasta logistiikkavastaavan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoinna olevasta logistiikkavastaavan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/008 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/023

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/023 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2019/TA/023 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi MedCOI-tutkimusavustaja Väliaikainen toimihenkilö

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti. PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/84/S. (ura-alue A2) (2004/C 42 A/03)

FI Euroopan unionin virallinen lehti. PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/84/S. (ura-alue A2) (2004/C 42 A/03) 18.2.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 42 A/11 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/84/S JOHTAJA (ura-alue A2) HENKILÖRESURSSIEN SUUNNITTELU (2004/C 42 A/03) 1. VIRKA Euroopan parlamentin

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta viestintäasiantuntijan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoinna olevasta viestintäasiantuntijan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoinna olevasta viestintäasiantuntijan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/003 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO. Ehdotus EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON DIREKTIIVI

EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO. Ehdotus EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON DIREKTIIVI EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO Bryssel 22.12.2006 KOM(2006) 910 lopullinen 2006/0305 (COD) Ehdotus EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON DIREKTIIVI rahoitusvälineiden markkinoista annetun direktiivin 2004/39/EY

Lisätiedot

Usein esitetyt kysymykset Korkeakoulututkinnon suorittaneille tarkoitettu harjoittelu (ns. Schuman-harjoittelu)

Usein esitetyt kysymykset Korkeakoulututkinnon suorittaneille tarkoitettu harjoittelu (ns. Schuman-harjoittelu) Usein esitetyt kysymykset Korkeakoulututkinnon suorittaneille tarkoitettu harjoittelu (ns. Schuman-harjoittelu) 1. Minkätasoinen koulutus harjoitteluun vaaditaan? Sinulla on oltava hakemuksen jättöhetkellä

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/016

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/016 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/016 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi Uudelleensijoittamisoperaatioista vastaava toimihenkilö

Lisätiedot

EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO. Bryssel, 11. elokuuta 2010 (OR. en) 11633/10 Toimielinten välinen asia: 2010/0011 (NLE) HR 47 CORDROGUE 60

EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO. Bryssel, 11. elokuuta 2010 (OR. en) 11633/10 Toimielinten välinen asia: 2010/0011 (NLE) HR 47 CORDROGUE 60 EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO Bryssel, 11. elokuuta 2010 (OR. en) 11633/10 Toimielinten välinen asia: 2010/0011 (NLE) HR 47 CORDROGUE 60 SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET Asia: NEUVOSTON PÄÄTÖS Kroatian tasavallan

Lisätiedot

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS

Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 11.8.2017 COM(2017) 436 final 2017/0202 (NLE) Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS Jordanian hašemiittisen kuningaskunnan osallistumista Välimeren alueen tutkimus- ja innovointikumppanuuteen

Lisätiedot

SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTO

SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTO 20.5.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 119 A/1 III (Tiedotteita) SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTO ILMOITUS VALITUSLAUTAKUNNAN PUHEENJOHTAJAN AVOIMESTA TOIMESTA SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTOSSA

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/020

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/020 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/020 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi Toimintalinjoista vastaava toimihenkilö Väliaikainen

Lisätiedot

Nykyään valituslautakunnat koostuvat yhdestä valituslautakuntien puheenjohtajasta,

Nykyään valituslautakunnat koostuvat yhdestä valituslautakuntien puheenjohtajasta, HALLINTONEUVOSTO TYÖPAIKKAILMOITUS Euroopan unionin teollisoikeuksien virasto (EUIPO), jäljempänä virasto, hakee ehdokkaita valituslautakunnan puheenjohtajan tehtävään. Tehtävän nimi VALITUSLAUTAKUNNAN

Lisätiedot

PE-CONS 22/1/16 REV 1 FI

PE-CONS 22/1/16 REV 1 FI EUROOPAN UNIONI EUROOPAN PARLAMENTTI NEUVOSTO Strasbourg, 6. heinäkuuta 2016 (OR. en) 2015/0906 (COD) LEX 1684 PE-CONS 22/1/16 REV 1 JUR 214 INST 212 COUR 28 CODEC 644 EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON

Lisätiedot