EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)"

Transkriptio

1 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 280 A/3 III (Tiedotteita) EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/1/04 (2004/C 280 A/01) Euroopan henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun laatiakseen varallaololuettelon myöhempää palvelukseen ottamista varten. VIRKAILIJAT (*) (C*1) ( 1 ) (Konferenssiteknikot) SISÄLLYS A. TYÖTEHTÄVIEN LUONNE, EDELLYTYKSET KILPAILUUN OSALLISTUMISELLE JA HAKIJOILLE ASETETUT VAATIMUKSET B. KILPAILUN VAIHEET C. HAKEMINEN D. YLEISTÄ TIETOA LIITE: Uudelleenkäsittelypyynnöt muutoksenhakukeinot Euroopan oikeusasiamiehelle tehtävät kantelut (*) Euroopan unionin toimielimet noudattavat tasa-arvopolitiikkaa ja hyväksyvät hakijat sukupuolesta, rodusta, ihonväristä, etnisestä tai sosiaalisesta alkuperästä, geneettisistä ominaisuuksista, kielestä, uskonnosta tai vakaumuksesta, poliittisista tai muista mielipiteistä, kansalliseen vähemmistöön kuulumisesta, omaisuudesta, syntyperästä, vammaisuudesta, iästä, sukupuolisesta suuntautuneisuudesta, siviilisäädystä tai perhetilanteesta riippumatta. ( 1 ) Neuvosto on hyväksynyt uudet henkilöstösäännöt, joihin sisältyy uusi urarakenne. Palvelukseen ottamisessa noudatetaan erityisesti uusien henkilöstösääntöjen liitteessä XIII olevan 2 jakson 12 artiklassa vahvistettuja menettelyjä (ks.

2 C 280 A/4 FI Euroopan unionin virallinen lehti A. TYÖTEHTÄVIEN LUONNE, EDELLYTYKSET KILPAILUUN OSALLISTUMISELLE JA HAKIJOILLE ASETETUT VAATIMUKSET Avoin kilpailu EPSO/AST/1/04 järjestetään virkailijoiden (C*1) palvelukseen ottamiseksi. Tarkoituksena on laatia varallaololuettelo Euroopan unionin toimielinten konferenssitiloista vastaavissa yksiköissä avoimina olevien konferenssiteknikkojen virkojen täyttämiseksi. Varallaololuetteloon kirjataan 55 kilpailun läpäissyttä hakijaa. I. TYÖTEHTÄVIEN LUONNE Teknikko, joka vastaa erityisesti audiovisuaalisten laitteiden äänen- ja kuvantoistoon liittyvistä teknisistä tehtävistä ja näiden laitteiden käytöstä kokousten ja konferenssien aikana, tässä yhteydessä tarvittavan elektroniikan asentamisesta ja purkamisesta, laitteistojen hallinnasta, huollosta, korjauksesta ja simultaanitulkkauslaitteiden säätämisestä. II. EDELLYTYKSET KILPAILUUN OSALLISTUMISELLE, HAKIJOILLE ASETETUT VAATIMUKSET Kilpailu on avoin hakijoille, jotka täyttävät sähköisen rekisteröitymisen päättymispäivänä (ks. C kohta) seuraavat edellytykset: 1. Vaaditut tutkinnot tai todistukset ja työkokemus Hakijalla on oltava i) A.I kohdassa kuvattuihin työtehtäviin liittyvä ammattikorkeakoulututkinto, josta on osoituksena tutkintotodistus; tai ii) A.I kohdassa kuvattuihin työtehtäviin liittyvä keskiasteen loppututkinto, myös tekninen tutkinto, josta on osoituksena tutkintotodistus, joka oikeuttaa pyrkimään ammattikorkeakouluun, ja vähintään kolme vuotta työkokemusta tutkinnon jälkeen A.I kohdassa kuvattuihin työtehtäviin liittyvällä alalla; tai iii) A.I kohdassa kuvattuihin työtehtäviin liittyvä ammatillinen koulutus, josta on osoituksena tutkintotodistus, ja vähintään neljä vuotta työkokemusta tutkinnon jälkeen A.I kohdassa kuvattuihin työtehtäviin liittyvällä alalla. Valintalautakunta ottaa huomioon eri maiden koulutusjärjestelmien rakenteelliset erot. Hakuoppaan liitteenä olevissa taulukoissa (ks. EPSO:n verkkosivut ( 1 )) annetaan joitakin esimerkkejä vähimmäisvaatimuksena olevista tutkinnoista. ( 1 )

3 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 280 A/5 2. Kielitaito ( 1 ) Hakijan on hallittava a) perusteellisesti yhtä Euroopan unionin virallisista kielistä (kieli 1, joka on englanti, espanja, hollanti, italia, kreikka, portugali, ranska, ruotsi, saksa, suomi tai tanska); b) tyydyttävästi toista näistä kielistä (kieli 2). Kilpailutehtävien suorittamiskieliä koskevaa valintaa ei voi muuttaa rekisteröitymisen päättymisen jälkeen. EPSO pitää hakijoihin yhteyttä saksan, englannin tai ranskan kielellä; hakijat voivat luonnollisesti ottaa EPSO:on tarvittaessa yhteyttä millä tahansa Euroopan unionin virallisella kielellä. Kielitaito on mainittava sähköisessä rekisteröitymislomakkeessa ( 2 ). 3. Yleiset edellytykset hakija on Euroopan unionin jonkin jäsenvaltion kansalainen; hakijalla on täydet kansalaisoikeudet; hakija on täyttänyt asevelvollisuutta koskevan lainsäädännön mukaiset velvollisuutensa; hakija täyttää tehtäviensä hoitamisen edellyttämät hyvää mainetta koskevat vaatimukset. ( 1 ) Neuvoston asetuksen (EY, Euratom) N:o 401/2004, annettu 23 päivänä helmikuuta 2004, 2 artiklassa säädetään, että 31. joulukuuta 2010 saakka järjestetään yleisiä kilpailuja sellaisten virkamiesten ottamiseksi palvelukseen, joiden pääkielenä on jokin näistä yhdestätoista virallisesta kielestä. ( 2 ) Käytännön syistä lomake on saatavilla ainoastaan saksan, englannin ja ranskan kielellä.

4 C 280 A/6 FI Euroopan unionin virallinen lehti B. KILPAILUN VAIHEET 1. Esivalintakokeet Arvostelu Kokeet a, b ja c tehdään toisella kielellä (kieli 2), jota koskeva valinta ilmoitetaan sähköisessä rekisteröitymislomakkeessa. a) Koe muodostuu monivalintakysymyksistä, joiden tarkoituksena on arvioida hakijan erityistietoja kyseisellä alalla. Kokeesta saa 0 30 pistettä (vaadittu vähimmäispistemäärä on 15). b) Koe muodostuu Euroopan unioniin liittyviä tietoja koskevista monivalintakysymyksistä. Kokeesta saa 0 30 pistettä (vaadittu vähimmäispistemäärä on 15). c) Koe muodostuu monivalintakysymyksistä, joiden tarkoituksena on arvioida hakijan yleistä soveltuvuutta ja pätevyyttä etenkin matemaattisen päättelykyvyn osalta. Kokeesta saa 0 30 pistettä (vaadittu vähimmäispistemäärä on 15). Vääristä vastauksista ei esivalintakokeissa anneta virhepisteitä. Hakijoita, jotka ovat kaikkien esivalintakokeiden perusteella 170 parhaiten menestyneen hakijan ( 1 ) joukossa ja jotka ovat saaneet kaikista näistä kokeista vähintään vaaditun pistemäärän, pyydetään täyttämään virallinen hakemus päästäkseen osallistumaan kilpailuun. Valintalautakunta tutkii hakemuksen, ja jos kaikki kilpailuun osallistumista koskevat edellytykset täyttyvät, valintalautakunta tarkastaa kirjallisen kokeen d. HUOM. Järjestelyihin liittyvistä syistä koe d suoritetaan samana päivänä kuin esivalintakokeet a, b ja c. Kirjallisen kokeen d tekeminen yhtä aikaa esivalintakokeiden a, b ja c kanssa ei tarkoita sitä, että hakija olisi hyväksytty kilpailuun. 2. Kirjallinen koe Arvostelu d) Hakijan pääkielellä (kieli 1) suoritettavassa kokeessa laaditaan sähkökaavio, joka liittyy työtehtäviä hoidettaessa mahdollisesti esiintyvään tilanteeseen. Kokeesta saa 0 50 pistettä (vaadittu vähimmäispistemäärä on 25). Valintalautakunta kutsuu käytännön kokeisiin e ja suullisiin kokeisiin f 85 parhaiten menestynyttä hakijaa ( 1 ), jotka ovat saaneet kirjallisesta kokeesta d vähintään vaaditun pistemäärän ja jotka täyttävät kaikki kilpailuun osallistumista koskevat vaatimukset. 3. Käytännön koe ja suullinen koe Arvostelu e) Hakijan pääkielellä (kieli 1) suoritettava käytännön koe koskee teknisten laitteistojen (simultaanitulkkaus, tallennuslaitteet ja äänenvahvistimet, audiovisuaaliset välineet) kunnossapitoa ja käyttöä. Kokeesta saa 0 40 pistettä (vaadittu vähimmäispistemäärä on 20). ( 1 ) Jos viimeiselle hyväksyttyjen paikalle on ehdolla useita saman pistemäärän saaneita hakijoita, valintalautakunta hyväksyy kaikki kyseiset hakijat.

5 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 280 A/7 f) Hakijan ja valintalautakunnan hakijan pääkielellä (kieli 1) käymässä keskustelussa arvioidaan hakijan soveltuvuutta A.I kohdassa mainittuihin työtehtäviin. Keskustelussa käsitellään erityisesti hakijan erityisalan tuntemusta ja Euroopan unioniin liittyviä tietoja. Keskustelussa arvioidaan myös hakijan kielitaitoa kielessä 2. Keskustelun tarkoituksena on niin ikään arvioida hakijan kykyä sopeutua työhön Euroopan unionin virkamiehenä monikulttuurisessa ympäristössä. Kokeesta saa 0 40 pistettä (vaadittu vähimmäispistemäärä on 20). 4. Kokeiden päivämäärät ja kesto Esivalintakokeet ja kirjallinen koe järjestetään yhtä aikaa kaikille hakijoille yhdellä tai useammalla Euroopan unionin paikkakunnalla. EPSO:n kokeille vahvistamaa päivämäärää ei voida muuttaa hakijoiden pyynnöstä. Valintalautakunta määrää kokeiden keston, ja se ilmoitetaan hakijoille kutsukirjeessä. 5. Kirjaaminen varallaololuetteloon Valintalautakunta laatii parhaiten menestyneistä hakijoista ( 1 ) (ks. A kohta, varallaololuetteloon kirjattavien hakijoiden lukumäärä), jotka ovat saaneet kirjallisesta kokeesta d, käytännön kokeesta e ja suullisesta kokeesta f vähintään vaaditun pistemäärän, varallaololuettelon, joka jaetaan hakijoiden saamien pisteiden perusteella enintään neljään eri ryhmään, joissa hakijat luetellaan aakkosjärjestyksessä. Varallaololuettelo ja sen voimassaolon päättymispäivä julkaistaan ( 2 ) Euroopan unionin virallisessa lehdessä sekä EPSO:n verkkosivulla ( 3 ). ( 1 ) Jos viimeiselle hyväksyttyjen paikalle on ehdolla useita saman pistemäärän saaneita hakijoita, valintalautakunta hyväksyy kaikki kyseiset hakijat. ( 2 ) Hakijan nimenomaisesta pyynnöstä hänen nimeään ei julkaista. ( 3 )

6 C 280 A/8 FI Euroopan unionin virallinen lehti C. HAKEMINEN Hakijaa pyydetään myös tutustumaan EPSO:n verkkosivuilla ( 1 ) olevaan hakuoppaaseen, joka sisältää hakemuksen tekemistä koskevia yksityiskohtaisia ohjeita. 1. Sähköinen rekisteröityminen Hakijan on ennen hakemuksensa jättämistä varmistettava, että hän täyttää kaikki kilpailuun osallistumista koskevat edellytykset (ks. A kohta, erityisesti vaadittu tutkintotodistus ja työkokemus). Hakijan on rekisteröidyttävä verkkosivuilla ( 1 ) noudattaen siellä olevia menettelyn eri vaiheita koskevia ohjeita. Hakijaa kehotetaan huolehtimaan siitä, että hän täyttää sähköisen rekisteröitymislomakkeen ennen määräajan ( 2 ) päättymistä. Rekisteröitymistä ei ole suositeltavaa jättää viime hetkeen, sillä linjoilla oleva ruuhka tai katkokset Internet-yhteydessä voivat johtaa siihen, että rekisteröityminen on uusittava. Rekisteröityminen ei ole enää mahdollista määräajan päättymisen jälkeen. Kun hakija on lähettänyt sähköisen rekisteröitymislomakkeen, näyttöruudulle ilmestyy numero, joka hakijan on säilytettävä, sillä sitä käytetään myöhemmin hakemuksen viitteenä. Numeron vastaanottaminen on viimeinen vaihe rekisteröitymisessä ja tarkoittaa sitä, että syötetyt tiedot ovat tallentuneet. Jos hakija ei saa rekisteröitymisnumeroa, rekisteröityminen ei ole onnistunut. Hakijalla on oltava sähköpostiosoite, joka toimii rekisteröitymisen tunnisteena. Rekisteröitymisen yhteydessä on annettava tiedot ennen kaikkea A.II kohdan 2 alakohdassa tarkoitetusta kielivalinnasta ja kilpailuun oikeuttavasta tutkintotodistuksesta (tutkinnon nimi, tutkintopaikka ja päivämäärä). Rekisteröityneet hakijat voivat seurata kilpailun etenemistä edellä mainitulla verkkosivulla seuraamalla polkua Auswahlverfahren laufende Auswahlverfahren / Competitions ongoing competitions / Concours concours en cours. Hakijat, joilla on sähköisen rekisteröitymislomakkeen täyttämisen estävä vamma, voivat pyytää paperilomaketta mieluiten faksilla ( 3 ). Tämä lomake on täytettävä, allekirjoitettava ja lähetettävä kirjattuna kirjeenä viimeistään rekisteröitymisen päättymispäivänä (mistä postileimaa pidetään osoituksena). Tämän jälkeen EPSO:n ja hakijan välinen kirjeenvaihto käydään postitse. Hakijan on ehdottomasti liitettävä rekisteröitymislomakkeeseensa toimivaltaisen elimen antama todistus vammastaan; lisäksi häntä pyydetään liittämään hakemukseensa vapaamuotoinen selvitys niistä järjestelyistä, joita hän katsoo tarvitsevansa kokeisiin osallistumisen helpottamiseksi. Rekisteröitymisen päättymispäivä on Rekisteröityminen verkkosivujen kautta päättyy klo Brysselin aikaa. ( 1 ) ( 2 ) Viimeistään klo Brysselin aikaa. ( 3 ) EPSO Info-recruitment Avenue de Cortenbergh, 80 0/48 B-1049 Bruxelles faksi (32-2)

7 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 280 A/9 HUOM. Kuukauden kuluessa rekisteröitymispäivästä EPSO pyytää hakijoita vahvistamaan hakemuksensa ja tarvittaessa valitsemaan kaupungin, jossa nämä haluavat osallistua esivalintakokeisiin. Kutsu ja vahvistus esitetään ainoastaan EPSO:n verkkosivujen kautta. Jos vahvistusta ei ole esitetty kahden kuukauden kuluessa rekisteröitymisajan umpeutumisesta, EPSO katsoo hakijan luopuneen, jolloin tämä ei voi enää osallistua kilpailuun. 2. Esivalintakokeet / kirjallinen koe Esivalintakokeisiin / kirjalliseen kokeeseen kutsutaan hakijat, jotka täyttävät hakijoille asetetut yleiset edellytykset (ks. A.II kohdan 3 alakohta) ja jotka ovat vahvistaneet hakemuksensa määräajassa, sen jälkeen kun Euroopan henkilöstövalintatoimisto (EPSO) on alustavasti arvioinut hakijan kelpoisuuden rekisteröitymislomakkeeseen merkittyjen tietojen perusteella. 3. Kutsu kokeisiin Esivalintakokeisiin / kirjalliseen kokeeseen kutsumista, hakemusta sekä käytännön kokeeseen ja suulliseen kokeeseen kutsumista koskevat tiedot ovat saatavilla ainoastaan EPSO:n verkkosivuilla ( 1 ). Hakijat voivat tutustua tietoihin syöttämällä rekisteröitymisen yhteydessä valitsemansa käyttäjätunnuksen ja salasanan. Hakijoiden velvollisuuksiin kuuluu päivittää EPSO-kansioonsa postiosoitteensa ja/tai sähköpostiosoitteensa muutokset. Hakijoiden on seurattava kilpailun etenemistä ja varmistettava omaa hakemustaan koskevat tiedot EPSO:n verkkosivuilta kussakin kilpailuvaiheessa. Hakijoita, jotka eivät voi varmistaa itseään koskevia tietoja, pyydetään ilmoittamaan asiasta EPSO:lle sähköpostitse ( 2 ). Hakijat kutsutaan mahdollisuuksien mukaan kokeisiin sille paikkakunnalle, jonka he olivat valinneet hakemuksen vahvistamisen yhteydessä. Järjestelyihin liittyvistä syistä koepaikkakuntaa ei voi vaihtaa paitsi jos hakija on muuttanut, ilmoittanut siitä EPSO:lle viimeistään kolme viikkoa ennen koeajankohtaa ja pystyy todistamaan tämän asianmukaisesti. Käytännön koe ja suullinen koe tullaan periaatteessa järjestämään Brysselissä. 4. Virallinen hakemus B.1. kohdan mukaisesti parhaiten menestyneitä hakijoita ( 3 ) pyydetään tulostamaan ja täyttämään EPSO:n verkkosivuilta ( 1 ) löytyvä hakemus, joka on lähetettävä ennen määräajan päättymistä ( 4 ). Liitteet Hakijoita pyydetään toimittamaan ainoastaan valokopioita. ( 1 ) ( 2 ) Sähköpostiosoite: epso-ast/1/04-fr@cec.eu.int; epso-ast/1/04-en@cec.eu.int; epso-ast/1/04-de@cec.eu.int ( 3 ) Jos viimeiselle hyväksyttyjen paikalle on ehdolla useita saman pistemäärän saaneita hakijoita, valintalautakunta hyväksyy kaikki kyseiset hakijat. ( 4 ) Määräaika ilmoitetaan EPSO:n verkkosivuilla hyvissä ajoin.

8 C 280 A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti Hakulomakkeessa on eriteltävä tarkasti hakijan kansallisuus, opinnot, koulutus ja työkokemus. Hakijoiden on liitettävä hakemukseensa vapaamuotoinen luettelo liitteenä olevista ja numeroiduista todistuksista (jäljennökset, joita ei tarvitse todistaa oikeiksi, seuraavista asiakirjoista: kansalaisuuden todistava asiakirja, tutkintotodistus/tutkintotodistukset osoituksena opintojen menestyksellisestä suorittamisesta, työtodistukset, joista käy selvästi ilmi työsuhteen alkamis- ja päättymispäivä sekä hoidettujen tehtävien luonne). Hakemus on täytettävä kokonaisuudessaan eikä siinä saa viitata aiemmin lähetettyihin hakemuksiin tai liiteasiakirjoihin. Hakemukseen liitettyjä asiakirjoja ei palauteta hakijoille. Allekirjoitus ja lähettäminen Hakijaa kehotetaan huolehtimaan siitä, että hän täyttää ja allekirjoittaa hakemuksen asianmukaisesti ja lähettää sen todistusliitteineen kirjattuna lähetyksenä ennen määräajan ( 1 )päättymistä (minkä postileimaa pidetään osoituksena) seuraavaan osoitteeseen: Office européen de sélection du personnel (EPSO) Service courrier CORT 80 Concours général EPSO/AST/1/04 B-1049 Bruxelles Hakemusten käsittely Valintalautakunta tutkii esivalintakokeissa parhaiten menestyneiden hakijoiden, jotka ovat saaneet kaikista kokeista vähintään vaadittavan pistemäärän, hakemusasiakirjat sen varmistamiseksi, että hakija täyttää kilpailuilmoituksen A.II kohdan 1 ja 2 alakohdassa mainitut edellytykset. Tämän jälkeen valintalautakunta tarkastaa niiden hakijoiden kirjallisen kokeen, jotka täyttävät kaikki kilpailuun osallistumista koskevat A.II mainitut edellytykset. Käytännön kokeeseen ja suulliseen kokeeseen kutsutaan parhaiten menestyneet hakijat (ks. B.2. kohta). Hakija hylätään, jos: hakemus on lähetetty määräajan jälkeen, hakemusta ei ole täytetty ja/tai allekirjoitettu, hakija ei täytä kaikkia asetettuja edellytyksiä, kaikkia todistuksia ei ole lähetetty ennen määräaikaa. HUOM. Hakijoita, jotka eivät ole tallentaneet sähköisen rekisteröitymisen yhteydessä kaikkia pakollisia tietoja, ei kutsuta kokeisiin. Hakijoita, jotka ovat läpäisseet esivalintakokeet mutta jotka eivät ole määräajassa ( 1 ) lähettäneet täytettyä ja allekirjoitettua virallista hakemusta todistusliitteineen, ei myöskään hyväksytä kilpailun seuraavaan vaiheeseen. ( 1 ) Määräaika ilmoitetaan EPSO:n verkkosivuilla hyvissä ajoin.

9 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 280 A/11 5. Varallaololuettelon laatiminen Varallaololuetteloon kirjataan parhaiten menestyneet hakijat (ks. B.5 kohta). 6. Jos kilpailun jossakin vaiheessa todetaan, etteivät sähköisessä rekisteröitymislomakkeessa tai hakulomakkeessa annetut tiedot pidä paikkaansa, hakijan hyväksyminen kilpailuun mitätöidään. 7. Hallinnollisen työn helpottamiseksi hakemusta koskevassa kirjeenvaihdossa ON AINA MAINITTAVA ALKUPERÄISESSÄ HAKEMUKSESSA KÄYTETTY NIMI, KILPAILUN NUMERO JA KIELI 1 SEKÄ SÄHKÖISEN REKISTERÖITYMISEN YHTEYDESSÄ SAATU NUMERO.

10 C 280 A/12 FI Euroopan unionin virallinen lehti D. YLEISTÄ TIETOA 1. Yhtäläiset mahdollisuudet Euroopan unionin toimielimet noudattavat tasa-arvopolitiikkaa ja hyväksyvät hakijat sukupuolesta, rodusta, ihonväristä, etnisestä tai sosiaalisesta alkuperästä, geneettisistä ominaisuuksista, kielestä, uskonnosta tai vakaumuksesta, poliittisista tai muista mielipiteistä, kansalliseen vähemmistöön kuulumisesta, omaisuudesta, syntyperästä, vammaisuudesta, iästä, sukupuolisesta suuntautuneisuudesta, siviilisäädystä tai perhetilanteesta riippumatta. 2. Valintalautakunta Jokaista kilpailua varten nimetään valintalautakunta. Valintalautakunta muodostuu hallinnon ja henkilöstökomitean edustajista. Valintalautakunnan jäsenten nimet julkaistaan EPSO:n verkkosivuilla ( 1 ) noin kaksi viikkoa ennen esivalintakokeita / kirjallista koetta. Hakijat eivät saa ottaa suoraan eivätkä epäsuorasti yhteyttä valintalautakunnan jäseniin. Tämän säännön rikkominen johtaa asianomaisten hakijoiden sulkemiseen pois kilpailusta. Euroopan henkilöstövalintatoimisto (EPSO) hoitaa yhteydenpidon hakijoihin kilpailun loppuun saakka. 3. Alustava aikataulu Kilpailumenettely kestää hakijoiden lukumäärästä riippuen noin yhdeksän kuukautta hakemuksen vahvistamisen päivämäärästä. Kaikki asiaa koskevat tiedot löytyvät EPSO:n verkkosivuilta ( 1 ). 4. Uudelleenkäsittelypyynnöt muutoksenhakukeinot Euroopan oikeusasiamiehelle tehtävät kantelut Ks. liite. 5. Palvelukseen ottaminen Varallaololuetteloon kirjattuja kilpailun läpäisseitä hakijoita otetaan palvelukseen koeajalla oleviksi virkamiehiksi sitä mukaa kuin Brysselissä, Luxemburgissa tai muualla sijaitseviin Euroopan unionin toimielinten yksiköihin tarvitaan lisää henkilöstöä. Kilpailun läpäisseen hakijan, joka on kirjattu varallaololuetteloon ja jolle tarjotaan virkaa, on myöhemmin esitettävä kaikkien vaadittujen asiakirjojen ja erityisesti tutkintotodistusten alkuperäiskappaleet asiakirjojen aitouden todistamiseksi. Palvelukseen ottaminen tapahtuu henkilöstöön sovellettavien säännösten ja käytettävissä olevien talousarviomäärärahojen mukaan. Kilpailun läpäisseelle hakijalle voidaan viran luonteesta johtuen tarjota aluksi väliaikaista työsopimusta; tässä tapauksessa hänen nimensä pidetään edelleen varallaololuettelossa. ( 1 )

11 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 280 A/13 6. Hakijoita pyydetään ottamaan huomioon, että henkilöstösääntöjen mukaan henkilöstön eläkkeellesiirtymisikä on: viran puolesta 65 vuotta, tai virkamiehen pyynnöstä 63 vuotta tai, jos hakija täyttää välittömästi myönnettävää eläkettä koskevat edellytykset, vuotta, poikkeustapauksissa, virkamiehen pyynnöstä tai yksikön edun vuoksi 67 vuotta. 7. Palkkaluokka Virkailijoiden varallaololuettelo koskee palkkaluokkaa C*1. 8. Palkka Peruspalkka oli 1. toukokuuta 2004: palkkaluokka C*1, ensimmäinen palkkataso: 2 325,33 euroa.

12 C 280 A/14 FI Euroopan unionin virallinen lehti LIITE UUDELLEENKÄSITTELYPYYNNÖT MUUTOKSENHAKUKEINOT EUROOPAN OIKEUSASIAMIEHELLE TEHTÄVÄT KANTELUT Hakijat, jotka katsovat kärsineensä jossakin kilpailun vaiheessa vääryyttä jonkin päätöksen perusteella, voivat turvautua seuraaviin keinoihin: Uudelleenkäsittelypyyntö: Uudelleenkäsittelypyyntö tehdään toimittamalla 20 kalenteripäivän kuluessa siitä päivämäärästä, kun päätöksestä ilmoittava kirje on lähetetty, kirje perusteluineen seuraavaan osoitteeseen: Office européen de sélection du personnel CORT 80 Concours EPSO/AST/1/04 B-1049 Bruxelles EPSO toimittaa uudelleenkäsittelypyynnön valintalautakunnan puheenjohtajalle silloin, kun asia kuuluu tämän toimivaltaan, ja vastaus lähetetään hakijalle mahdollisimman pian. Muutoksenhakukeinot: EY:n perustamissopimuksen 236 artiklaan ja Euroopan yhteisöjen virkamiehiin sovellettavien henkilöstösääntöjen 91 artiklaan perustuva valitus, joka toimitetaan seuraavaan osoitteeseen: Tribunal de première instance des Communautés européennes Boulevard Konrad Adenauer L-2925 Luxembourg Euroopan yhteisöjen virkamiehiin sovellettavien henkilöstösääntöjen 90 artiklan 2 kohtaan perustuva valitus, joka toimitetaan seuraavaan osoitteeseen: Office européen de sélection du personnel CORT 80 concours EPSO/AST/1/04 B-1049 Bruxelles Näiden kahden menettelyn osalta vahvistetut määräajat (vrt. henkilöstösääntöjä koskeva julkaisu, Euroopan yhteisöjen virallinen lehti L 56, alkavat valituksen kohteena olevan päätöksen tiedoksiantamisesta. Hakijoita pyydetään ottamaan huomioon, että nimittävällä viranomaisella ei ole toimivaltaa muuttaa kilpailun valintalautakunnan tekemiä päätöksiä. Vakiintuneen oikeuskäytännön mukaan yhteisöjen tuomioistuin voi puuttua kilpailun valintalautakunnan laajaan harkintavaltaan ainoastaan, jos valintalautakunnan työskentelyä rajoittavia sääntöjä on ilmiselvästi rikottu.

13 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 280 A/15 Kantelu Euroopan oikeusasiamiehelle: Laaditaan kaikkien unionin kansalaisten käytettävissä olevan menettelyn mukaisesti kantelu, joka toimitetaan seuraavaan osoitteeseen: Médiateur européen 1 avenue du Président Robert Schuman BP 403 F Strasbourg Cedex Kantelun on oltava Euroopan yhteisön perustamissopimuksen 195 artiklan 1 kohdan mukainen ja noudatettava oikeusasiamiehen ohjesäännöstä ja hänen tehtäviensä hoitamista koskevista yleisistä ehdoista 9 päivänä maaliskuuta 1994 tehdyssä Euroopan parlamentin päätöksessä (Euroopan yhteisöjen virallinen lehti L 113, ) vahvistettuja edellytyksiä. Hakijoita pyydetään ottamaan huomioon, että oikeusasiamiehelle tehtävä kantelu ei keskeytä EY:n perustamissopimuksen 236 artiklan nojalla yhteisön ensimmäisen asteen tuomioistuimelle tehtävän valituksen tai kanteen nostamiselle henkilöstösääntöjen 90 artiklan 2 kohdassa ja 91 artiklassa asetettua määräaikaa.

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 2.2.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 26 A/3 III (Tiedotteita) EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/5/05 (2005/C 26 A/01) Euroopan henkilöstövalintatoimisto

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/7/05 (2005/C 178 A/02) HALLINTOAVUSTAJAT (*) (AST3) seuraavilla aloilla:

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/7/05 (2005/C 178 A/02) HALLINTOAVUSTAJAT (*) (AST3) seuraavilla aloilla: C 178 A/22 FI Euroopan unionin virallinen lehti 20.7.2005 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/7/05 (2005/C 178 A/02) Euroopan henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää kokeisiin perustuvan avoimen

Lisätiedot

31.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/C/12/04 (2004/C 81 A/03)

31.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/C/12/04 (2004/C 81 A/03) C 81 A/33 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/C/12/04 (2004/C 81 A/03) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun laatiakseen varallaololuettelon

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTA- TOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTA- TOIMISTO (EPSO) C 180 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTA- TOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/11/03 (2003/C 180 A/01) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää

Lisätiedot

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 9.6.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 140 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMISTA KILPAILUISTA (2005/C 140 A/01) Euroopan henkilöstövalintatoimisto

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 31.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 81 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/17/04 (2004/C 81 A/01) Euroopan yhteisöjen

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) C 54 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/12/04 (2004/C 54 A/01) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/23/04 (2004/C 81 A/02)

FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/23/04 (2004/C 81 A/02) 31.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 81 A/17 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/23/04 (2004/C 81 A/02) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää kokeisiin perustuvan

Lisätiedot

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 20.7.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 178 A/3 III (Tiedotteita) EUROOPAN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMISTA KILPAILUISTA (2005/C 178 A/01) Euroopan henkilöstövalintatoimisto

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/AD/2/04

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/AD/2/04 9.7.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 177 A/11 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/AD/2/04 (2004/C 177 A/02) Euroopan komissio järjestää todistuksiin ja suulliseen kokeeseen perustuvan avoimen

Lisätiedot

C71A/12 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/3/03 (2003/C 71 A/02) suomenkielisiä

C71A/12 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/3/03 (2003/C 71 A/02) suomenkielisiä C71A/12 FI Euroopan unionin virallinen lehti 25.3.2003 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/B/3/03 (2003/C 71 A/02) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto järjestää kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun

Lisätiedot

21.4.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/19/04 (2004/C 96 A/02)

21.4.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/19/04 (2004/C 96 A/02) 21.4.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 96 A/19 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/19/04 (2004/C 96 A/02) Euroopan henkilöstövalintatoimisto (EPSO) järjestää kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun,

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO)

EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) 21.4.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 96 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN YHTEISÖJEN HENKILÖSTÖVALINTATOIMISTO (EPSO) ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/A/18/04 (2004/C 96 A/01) Euroopan henkilöstövalintatoimisto

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI 26.8.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 201 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN PARLAMENTTI PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/77/S SISÄISISTÄ TOIMISTA VASTAAVIEN VALIOKUNTIEN PÄÄOSASTON

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02)

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02) 17.11.2011 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 336 A/5 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02) Kiinnostaako ura EU:n toimielimissä? Oletko etsimämme henkilö? Ilmoittautuminen

Lisätiedot

KOMISSIO III. 19.10.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 257 A/3. (Tiedotteita) HAKUOPAS (2004/C 257 A/01)

KOMISSIO III. 19.10.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 257 A/3. (Tiedotteita) HAKUOPAS (2004/C 257 A/01) 19.10.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 257 A/3 III (Tiedotteita) KOMISSIO HAKUOPAS (2004/C 257 A/01) Tämä opas on tarkoitettu tiedoksi hakijoille. Kilpailun valintalautakunnan työskentelyä sitoo

Lisätiedot

C 314 A/12 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/B/2/02 (2002/C 314 A/02)

C 314 A/12 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/B/2/02 (2002/C 314 A/02) C 314 A/12 FI Euroopan yhteisöjen virallinen lehti 17.12.2002 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA KOM/B/2/02 (2002/C 314 A/02) Euroopan yhteisöjen komissio järjestää kokeisiin perustuvan avoimen kilpailun laatiakseen

Lisätiedot

VIITE: CDT-AD5-2019/07 SUOMEN KIELEN KÄÄNTÄJÄ PALKKALUOKKA: AD 5 OSASTO:

VIITE: CDT-AD5-2019/07 SUOMEN KIELEN KÄÄNTÄJÄ PALKKALUOKKA: AD 5 OSASTO: Luxemburg 27/09/2019 VIITE: CDT-AD5-2019/07 SUOMEN KIELEN KÄÄNTÄJÄ PALKKALUOKKA: AD 5 OSASTO: KÄÄNNÖSOSASTO suomalais-ugrilaisten, balttilaisten ja slaavilaisten kielten jaosto TYÖSKENTELYMAA: LUXEMBURG

Lisätiedot

Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/78/S TIEDOTUKSEN JA SUHDETOIMINNAN PÄÄOSASTON PÄÄJOHTAJA

Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/78/S TIEDOTUKSEN JA SUHDETOIMINNAN PÄÄOSASTON PÄÄJOHTAJA 26.8.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 201 A/5 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/78/S TIEDOTUKSEN JA SUHDETOIMINNAN PÄÄOSASTON PÄÄJOHTAJA (ura-alue A, palkkaluokka 1) (2003/C 201

Lisätiedot

CDT-AD5-2019/02 RANSKAN KIELEN KÄÄNTÄJÄ

CDT-AD5-2019/02 RANSKAN KIELEN KÄÄNTÄJÄ Luxemburg, 12/06/2019 VIITE: PALKKALUOKKA: OSASTO: TYÖPAIKAN SIJAINTI: CDT-AD5-2019/02 RANSKAN KIELEN KÄÄNTÄJÄ AD5 KÄÄNNÖSOSASTO Romaanisten ja Välimeren maiden kielten ryhmä LUXEMBURG Euroopan unionin

Lisätiedot

EUROOPAN YMPÄRISTÖKESKUS HAKULOMAKE

EUROOPAN YMPÄRISTÖKESKUS HAKULOMAKE EUROOPAN YMPÄRISTÖKESKUS HAKULOMAKE (Kaikkiin kysymyksiin on vastattava. Tarvittaessa merkittävä ei. Tyhjää tilaa ei saa jättää tai laittaa viivoja. Täytettävä kirjoituskoneella tai painokirjaimin MUSTAA

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI 24.2.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 48 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN PARLAMENTTI PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/92/S JOHTAJA (ura-alue A*/AD 14) SUHTEET POLIITTISIIN RYHMIIN

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA HENKILÖSTÖHALLINNON JA TURVALLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA HENKILÖSTÖHALLINNON JA TURVALLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/HR/13/AD9 VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA HENKILÖSTÖHALLINNON JA TURVALLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN Komissio järjestää valintamenettelyn neuvonantajan tehtävän täyttämiseksi henkilöstöhallinnon

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMISTA KILPAILUISTA KORKEAKOULUTUTKINNON SUORITTANEILLE HENKILÖILLE (2004/C 55 A/02)

FI Euroopan unionin virallinen lehti ILMOITUS AVOIMISTA KILPAILUISTA KORKEAKOULUTUTKINNON SUORITTANEILLE HENKILÖILLE (2004/C 55 A/02) 3.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 55 A/13 ILMOITUS AVOIMISTA KILPAILUISTA KORKEAKOULUTUTKINNON SUORITTANEILLE HENKILÖILLE (2004/C 55 A/02) Euroopan yhteisöjen henkilöstövalintatoimisto (EPSO)

Lisätiedot

1. Virkamiestuomioistuimen toiminta Vireille tulleet asiat, ratkaistut asiat, vireillä olevat asiat ( )

1. Virkamiestuomioistuimen toiminta Vireille tulleet asiat, ratkaistut asiat, vireillä olevat asiat ( ) . Virkamiestuomioistuimen toiminta Vireille tulleet asiat, ratkaistut asiat, vireillä olevat asiat (2005 2006) 250 200 50 00 50 0 2005 () 2006 Vireille tulleet asiat Ratkaistut asiat Vireillä olevat asiat

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA ENERGIAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA ENERGIAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/ENER/ADV/18/AD13/BRUSSELS VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA ENERGIAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN Euroopan komissio järjestää ulkoisen valintamenettelyn täyttääkseen energian pääosaston neuvonantajan

Lisätiedot

C 67 A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS PE/80/S. lääkäreille (2004/C 67 A/03)

C 67 A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS PE/80/S. lääkäreille (2004/C 67 A/03) C 67 A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti 17.3.2004 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS PE/80/S lääkäreille (2004/C 67 A/03) Euroopan parlamentin pääsihteeristö Luxemburgissa järjestää todistuksiin

Lisätiedot

EUROOPAN ELIN- JA TYÖOLOJEN KEHITTÄMISSÄÄTIÖ

EUROOPAN ELIN- JA TYÖOLOJEN KEHITTÄMISSÄÄTIÖ 30.6.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 159 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN ELIN- JA TYÖOLOJEN KEHITTÄMISSÄÄTIÖ ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA: ENGLANNIN KIELEN TOIMITTAJA Viite: EF 05/01 (2005/C

Lisätiedot

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO 7.5.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 108 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO ILMOITUS EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTON PÄÄJOHTAJAN AVOIMESTA TOIMESTA (2003/C 108 A/01)

Lisätiedot

***I EUROOPAN PARLAMENTIN KANTA

***I EUROOPAN PARLAMENTIN KANTA EUROOPAN PARLAMENTTI 2009-2014 Konsolidoitu lainsäädäntöasiakirja 5.7.2012 EP-PE_TC1-COD(2011)0902 ***I EUROOPAN PARLAMENTIN KANTA vahvistettu ensimmäisessä käsittelyssä 5. heinäkuuta 2012 Euroopan parlamentin

Lisätiedot

AVOINTA VIRKAA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2015/JUR

AVOINTA VIRKAA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2015/JUR Henkilöstöasiat Palvelukseenotto ja urakehitys AVOINTA VIRKAA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2015/JUR 2 lakimiehen virkaa Palkkaluokat AD 8 - AD 9 Oikeudelliset asiat Presidentin alaisuuteen kuuluvat yksiköt EUROOPAN

Lisätiedot

CDT-AST3-2019/06 INFRASTRUKTUURIN JA TURVALLISUUSASIOIDEN RYHMÄN PALKKALUOKKA: YKSIKKÖ : HALLINTO-OSASTO TYÖSKENTELYPAIKKA: AVUSTAJA LUXEMBURG

CDT-AST3-2019/06 INFRASTRUKTUURIN JA TURVALLISUUSASIOIDEN RYHMÄN PALKKALUOKKA: YKSIKKÖ : HALLINTO-OSASTO TYÖSKENTELYPAIKKA: AVUSTAJA LUXEMBURG Luxemburg, 06/08/2019 VIITE: CDT-AST3-2019/06 INFRASTRUKTUURIN JA TURVALLISUUSASIOIDEN RYHMÄN AVUSTAJA PALKKALUOKKA: YKSIKKÖ : TYÖSKENTELYPAIKKA: AST3 HALLINTO-OSASTO LUXEMBURG Euroopan unionin elinten

Lisätiedot

Euroopan lääkevirasto hakee henkilökuntaa

Euroopan lääkevirasto hakee henkilökuntaa 26 July 2011 EMA/592239/2011 Administration Virasto on vastuussa ihmisille tarkoitettujen lääkkeiden ja eläinlääkkeiden arvioinnin ja valvonnan yhteensovittamisesta Euroopan unionissa (ks. Euroopan parlamentin

Lisätiedot

Viite: EASO/2018/SNE/003

Viite: EASO/2018/SNE/003 Kiinnostuksenilmaisupyyntö kansallisen asiantuntijan palvelukseen ottamiseksi Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastoon (EASO) Viite: EASO/2018/SNE/003 Julkaiseminen: ulkoisesti Tehtävänimike: tieto-

Lisätiedot

AVOINTA ILMOITUSTA. Lisätietoja on yhteisön kasvilajikeviraston verkkosivustossa seuraavassa osoitteessa:

AVOINTA ILMOITUSTA. Lisätietoja on yhteisön kasvilajikeviraston verkkosivustossa seuraavassa osoitteessa: AVOINTA ILMOITUSTA Viite: Avoin toimi: Valintamenettely tiedottajan tointa varten (AD 6) 1. Yhteisön kasvilajikevirasto Yhteisön kasvilajikevirasto (CPVO) on Euroopan unionin riippumaton erillisvirasto,

Lisätiedot

EUROOPAN UNIONI EUROOPAN PARLAMENTTI FIN 299 INST 145 AG 37 INF 134 CODEC 952

EUROOPAN UNIONI EUROOPAN PARLAMENTTI FIN 299 INST 145 AG 37 INF 134 CODEC 952 EUROOPAN UNIONI EUROOPAN PARLAMENTTI NEUVOSTO Bryssel, 22. heinäkuuta 2003 (OR. fr) 2002/0179 (COD) LEX 457 PE-CONS 3647/03 N 299 INST 145 AG 37 INF 134 CODEC 952 EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUS

Lisätiedot

EUROOPAN LÄÄKEVIRASTOON (LONTOO)HAKULOMAKE

EUROOPAN LÄÄKEVIRASTOON (LONTOO)HAKULOMAKE EUROOPAN LÄÄKEVIRASTOON (LONTOO)HAKULOMAKE Toimite taan sähköp ostina Paperiver siona Kiinnostuksenilmaisupyyntö sopimussuhteisiksi toimihenkilöiksi määräaikaisiin työsuhteisiin Mitä valintamenettelyä

Lisätiedot

C 164 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 60. vuosikerta. 24. toukokuuta Suomenkielinen laitos

C 164 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 60. vuosikerta. 24. toukokuuta Suomenkielinen laitos Euroopan unionin virallinen lehti C 164 A Suomenkielinen laitos Tiedonantoja ja ilmoituksia 60. vuosikerta 24. toukokuuta 2017 Sisältö V Ilmoitukset HALLINNOLLISET MENETTELYT Tilintarkastustuomioistuin

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO. Ehdotus EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON DIREKTIIVI

EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO. Ehdotus EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON DIREKTIIVI EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO Bryssel 22.12.2006 KOM(2006) 909 lopullinen 2006/0282 (COD) Ehdotus EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON DIREKTIIVI säännellyillä markkinoilla kaupankäynnin kohteeksi otettavien

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta COI-tiedottajan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoinna olevasta COI-tiedottajan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoinna olevasta COI-tiedottajan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/006 Julkaistaan Ulkoinen Tehtävänimike COI-tiedottaja

Lisätiedot

(ETA:n kannalta merkityksellinen teksti)

(ETA:n kannalta merkityksellinen teksti) L 162/14 23.6.2017 KOMISSION TÄYTÄNTÖÖNPANOASETUS (EU) 2017/1111, annettu 22 päivänä kesäkuuta 2017, seuraamuksia ja toimenpiteitä koskevien tietojen toimittamiseen liittyviä menettelyjä ja muotoja koskevista

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti. PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/83/S. (ura-alue A 2) (2004/C 42 A/02)

FI Euroopan unionin virallinen lehti. PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/83/S. (ura-alue A 2) (2004/C 42 A/02) 18.2.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 42 A/7 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/83/S JOHTAJA (ura-alue A 2) SUHTEET KANSALLISIIN PARLAMENTTEIHIN (2004/C 42 A/02) 1. VIRKA Euroopan

Lisätiedot

C 191 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 60. vuosikerta. 16. kesäkuuta Suomenkielinen laitos

C 191 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 60. vuosikerta. 16. kesäkuuta Suomenkielinen laitos Euroopan unionin virallinen lehti C 191 A Suomenkielinen laitos Tiedonantoja ja ilmoituksia 60. vuosikerta 16. kesäkuuta 2017 Sisältö V Ilmoitukset HALLINNOLLISET MENETTELYT Tilintarkastustuomioistuin

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti SÄÄNTÖJEN LAADINNASTA VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/04)

FI Euroopan unionin virallinen lehti SÄÄNTÖJEN LAADINNASTA VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/04) C198A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti 22.8.2003 SÄÄNTÖJEN LAADINNASTA VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/04) Tällä ilmoituksella pyydetään hakemuksia Euroopan lentoturvallisuusvirastossa

Lisätiedot

EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO. Bryssel, 11. elokuuta 2010 (OR. en) 11633/10 Toimielinten välinen asia: 2010/0011 (NLE) HR 47 CORDROGUE 60

EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO. Bryssel, 11. elokuuta 2010 (OR. en) 11633/10 Toimielinten välinen asia: 2010/0011 (NLE) HR 47 CORDROGUE 60 EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO Bryssel, 11. elokuuta 2010 (OR. en) 11633/10 Toimielinten välinen asia: 2010/0011 (NLE) HR 47 CORDROGUE 60 SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET Asia: NEUVOSTON PÄÄTÖS Kroatian tasavallan

Lisätiedot

Viite: EASO/2017/TA/017

Viite: EASO/2017/TA/017 Ilmoitus avoinna olevasta tilastoalan hallintoavustajan (väliaikainen toimihenkilö, AST2) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/017 Julkaistaan Tehtävänimike

Lisätiedot

Viite: EASO/2017/TA/035. Turvapaikka-asioiden tukihenkilö Dublin

Viite: EASO/2017/TA/035. Turvapaikka-asioiden tukihenkilö Dublin Ilmoitus turvapaikka-asioiden tukihenkilön Dublin (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) avoinna olevasta toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/035 Julkaistaan Tehtävänimike

Lisätiedot

Ulkomailla suoritettujen tutkintojen tunnustaminen päätöksen hakeminen ja hakemusten käsittely Opetushallituksessa

Ulkomailla suoritettujen tutkintojen tunnustaminen päätöksen hakeminen ja hakemusten käsittely Opetushallituksessa Ulkomailla suoritettujen tutkintojen tunnustaminen päätöksen hakeminen ja hakemusten käsittely Opetushallituksessa 4.6.2018 Sinikka Tamminen, erityisasiantuntija Esityksen sisältö Opetushallituksen päätökset

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/004

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/004 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/004 Tehtävän nimi Sopimuksen tyyppi Johtava lakimies Väliaikainen toimihenkilö Tehtäväryhmä

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/012

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/012 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2019/TA/012 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi Tieto- ja analyysivastaava Väliaikainen toimihenkilö

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/BUDG.R3/14/AD5 Euroopan komissio järjestää valintamenettelyn täyttääkseen yhden hallintovirkamiehen toimen budjettipääosaston linjaan

Lisätiedot

(ETA:n kannalta merkityksellinen teksti)

(ETA:n kannalta merkityksellinen teksti) 10.4.2014 L 107/39 KOMISSION ASETUS (EU) N:o 361/2014, annettu 9 päivänä huhtikuuta 2014, Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 1073/2009 yksityiskohtaisten soveltamissääntöjen säätämisestä

Lisätiedot

Kiinnostuksenilmaisupyyntö. Johtava media- ja lehdistöneuvonantaja. (Yksi väliaikaisen henkilöstön toimi, AD13-AD14)

Kiinnostuksenilmaisupyyntö. Johtava media- ja lehdistöneuvonantaja. (Yksi väliaikaisen henkilöstön toimi, AD13-AD14) Kiinnostuksenilmaisupyyntö Johtava media- ja lehdistöneuvonantaja (Yksi väliaikaisen henkilöstön toimi, AD13-AD14) EUROOPAN TILINTARKASTUSTUOMIOISTUIN Euroopan tilintarkastustuomioistuin on Euroopan unionin

Lisätiedot

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA. ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA CDR/AD 14/ 13 BIS /13 johtajan VIRKA (M/N) käännösosastossa

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA. ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA CDR/AD 14/ 13 BIS /13 johtajan VIRKA (M/N) käännösosastossa 18.6.2013 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 172 A/1 V (Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA CDR/AD 14/ 13 BIS /13 johtajan VIRKA (M/N) käännösosastossa

Lisätiedot

Bryssel COM(2017) 632 final ANNEX 3 LIITE

Bryssel COM(2017) 632 final ANNEX 3 LIITE EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 26.10.2017 COM(2017) 632 final ANNE 3 LIITE asiakirjaan Komission kertomus Euroopan parlamentille ja neuvostolle säännöistä, jotka kunkin toimielimen nimittävä viranomainen on

Lisätiedot

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT EUROOPAN KOMISSIO

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT EUROOPAN KOMISSIO 31.7.2013 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 219 A/1 V (Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT EUROOPAN KOMISSIO EUROOPAN TIETOSUOJAVALTUUTETTU Ilmoitus avoinna olevista Euroopan tietosuojavaltuutetun

Lisätiedot

Nykyään valituslautakunnat koostuvat yhdestä valituslautakuntien puheenjohtajasta,

Nykyään valituslautakunnat koostuvat yhdestä valituslautakuntien puheenjohtajasta, HALLINTONEUVOSTO TYÖPAIKKAILMOITUS Euroopan unionin teollisoikeuksien virasto (EUIPO), jäljempänä virasto, hakee ehdokkaita valituslautakunnan puheenjohtajan tehtävään. Tehtävän nimi VALITUSLAUTAKUNNAN

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta johdon tukihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoinna olevasta johdon tukihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoinna olevasta johdon tukihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/033 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta viestintäasiantuntijan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoinna olevasta viestintäasiantuntijan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoinna olevasta viestintäasiantuntijan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/003 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI EUROOPAN PARLAMENTTI 1999 Istuntoasiakirja 2004 C6-0161/2004 2003/0274(COD) FI 28/10/2004 YHTEINEN KANTA Neuvoston 21. lokakuuta 2004 vahvistama yhteinen kanta Euroopan parlamentin ja neuvoston päätöksen

Lisätiedot

EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO. Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS

EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO. Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS EUROOPAN YHTEISÖJEN KOMISSIO Bryssel 08.04.2005 KOM(2005)131 lopullinen 2005/0031(CNS) Ehdotus NEUVOSTON PÄÄTÖS Euroopan yhteisön sekä Islannin tasavallan ja Norjan kuningaskunnan välillä niistä perusteista

Lisätiedot

Viite: EASO/2017/TA/008. Koulutuksesta vastaava toimihenkilö

Viite: EASO/2017/TA/008. Koulutuksesta vastaava toimihenkilö Ilmoitus avoinna olevasta koulutuksesta vastaavan toimihenkilön toimesta (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/008 Julkaistaan Tehtävänimike

Lisätiedot

Viite: EASO/2018/SNE/004

Viite: EASO/2018/SNE/004 Kiinnostuksenilmaisupyyntö kansallisen asiantuntijan palvelukseen ottamiseksi Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastoon (EASO) Viite: EASO/2018/SNE/004 Julkaiseminen: ulkoisesti Tehtävänimike: Koulutusasiantuntija

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/015

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/015 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/015 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi Tutkimusavustaja Väliaikainen toimihenkilö Tehtäväryhmä

Lisätiedot

Viite: EASO/2017/TA/004. Operatiivinen toimihenkilö Ulkoinen ulottuvuus

Viite: EASO/2017/TA/004. Operatiivinen toimihenkilö Ulkoinen ulottuvuus Ilmoitus avoinna olevasta operatiivisen toimihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta ulkoisen ulottuvuuden alalla Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/004

Lisätiedot

DGC 2A. Bryssel, 26. helmikuuta 2016 (OR. en) EUROOPAN UNIONIN EU:N JA ENTISEN JUGOSLAVIAN TASAVALLAN MAKEDONIAN VÄLINEN VAKAUTUS JA ASSOSIAATIO

DGC 2A. Bryssel, 26. helmikuuta 2016 (OR. en) EUROOPAN UNIONIN EU:N JA ENTISEN JUGOSLAVIAN TASAVALLAN MAKEDONIAN VÄLINEN VAKAUTUS JA ASSOSIAATIO EUROOPAN UNIONIN JA ENTISEN JUGOSLAVIAN TASAVALLAN MAKEDONIAN VÄLINEN VAKAUTUS JA ASSOSIAATIO Vakautus- ja assosiaationeuvosto Bryssel, 26. helmikuuta 2016 (OR. en) UE-FM 1451/16 Toimielinten välinen asia:

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta logistiikkavastaavan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoinna olevasta logistiikkavastaavan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoinna olevasta logistiikkavastaavan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/008 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti

Lisätiedot

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 28. toukokuuta 2018 (OR. en) Euroopan komission pääsihteerin puolesta Jordi AYET PUIGARNAU, johtaja

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 28. toukokuuta 2018 (OR. en) Euroopan komission pääsihteerin puolesta Jordi AYET PUIGARNAU, johtaja Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 28. toukokuuta 2018 (OR. en) Toimielinten välinen asia: 2018/0163 (NLE) 9361/18 ADD 1 EHDOTUS Lähettäjä: Saapunut: 25. toukokuuta 2018 Vastaanottaja: Kom:n asiak. nro:

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti. PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/84/S. (ura-alue A2) (2004/C 42 A/03)

FI Euroopan unionin virallinen lehti. PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/84/S. (ura-alue A2) (2004/C 42 A/03) 18.2.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 42 A/11 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/84/S JOHTAJA (ura-alue A2) HENKILÖRESURSSIEN SUUNNITTELU (2004/C 42 A/03) 1. VIRKA Euroopan parlamentin

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/023

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/023 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2019/TA/023 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi MedCOI-tutkimusavustaja Väliaikainen toimihenkilö

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/010

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/010 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2019/TA/010 Tehtävänimike Vanhempi tietotyöntekijä alkuperämaata koskevat tiedot (COI) Sopimuksen

Lisätiedot

KOMISSION TÄYTÄNTÖÖNPANOPÄÄTÖS (EU) /, annettu ,

KOMISSION TÄYTÄNTÖÖNPANOPÄÄTÖS (EU) /, annettu , EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 11.7.2017 C(2017) 4675 final KOMISSION TÄYTÄNTÖÖNPANOPÄÄTÖS (EU) /, annettu 11.7.2017, organisaatioiden hyväksymiseen Eures-jäseniksi ja Eures-yhteistyökumppaneiksi käytettävien

Lisätiedot

TIETOTEKNIIKKAOSASTO LUXEMBURG

TIETOTEKNIIKKAOSASTO LUXEMBURG Luxemburg, 03/07/2019 VIITE: CDT-AST4-2019/04 JOHTAVA MICROSOFT.NET-ANGULAR-KEHITTÄJÄ PALKKALUOKKA: AST 4 OSASTO: TIETOTEKNIIKKAOSASTO TYÖSKENTELYPAIKKA: LUXEMBURG Euroopan unionin elinten käännöskeskus

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/BUDG.D5/14/AD8 VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN Euroopan komissio järjestää valintamenettelyn täyttääkseen yhden hallintovirkamiehen toimen budjettipääosaston linjaan

Lisätiedot

OHJEET SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTOSSA (TAVARAMERKIT JA MALLIT) SUORITETTAVAAN YHTEISÖN TAVARAMERKKIEN TUTKINTAAN OSA A YLEISET SÄÄNNÖT

OHJEET SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTOSSA (TAVARAMERKIT JA MALLIT) SUORITETTAVAAN YHTEISÖN TAVARAMERKKIEN TUTKINTAAN OSA A YLEISET SÄÄNNÖT OHJEET SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTOSSA (TAVARAMERKIT JA MALLIT) SUORITETTAVAAN YHTEISÖN TAVARAMERKKIEN TUTKINTAAN OSA A YLEISET SÄÄNNÖT JAKSO 4 MENETTELYJEN KIELI Ohjeet virastossa suoritettavaan

Lisätiedot

SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTO

SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTO 20.5.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 119 A/1 III (Tiedotteita) SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTO ILMOITUS VALITUSLAUTAKUNNAN PUHEENJOHTAJAN AVOIMESTA TOIMESTA SISÄMARKKINOIDEN HARMONISOINTIVIRASTOSSA

Lisätiedot

AVOIN VARAINHOIDON JA SISÄISEN VALVONNAN TOIMIHENKILÖN (FGIII) PAIKKA EUROOPAN TYÖTERVEYS- JA TYÖTURVALLISUUSVIRASTOSSA (EU- OSHA)

AVOIN VARAINHOIDON JA SISÄISEN VALVONNAN TOIMIHENKILÖN (FGIII) PAIKKA EUROOPAN TYÖTERVEYS- JA TYÖTURVALLISUUSVIRASTOSSA (EU- OSHA) AVOIN VARAINHOIDON JA SISÄISEN VALVONNAN TOIMIHENKILÖN (FGIII) PAIKKA EUROOPAN TYÖTERVEYS- JA TYÖTURVALLISUUSVIRASTOSSA (EU- OSHA) Euroopan työterveys- ja työturvallisuusvirasto (EU-OSHA) on Euroopan unionin

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/008

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/008 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/008 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi Koulutuksesta vastaava toimihenkilö Väliaikainen

Lisätiedot

Viite: EASO/2019/CA/004. Alkuperämaatietoportaalista vastaava toimihenkilö

Viite: EASO/2019/CA/004. Alkuperämaatietoportaalista vastaava toimihenkilö Ilmoitus alkuperämaatietoportaalista vastaavan toimihenkilön (sopimussuhteinen toimihenkilö, FG IV) avoimesta toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2019/CA/004 Julkaistaan

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/006

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/006 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/006 Tehtävän nimi Sopimuksen tyyppi Operatiivisen osaston päällikkö Väliaikainen

Lisätiedot

TILINTARKASTUSTUOMIOISTUIN

TILINTARKASTUSTUOMIOISTUIN 6.3.2018 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 84 A/1 V (Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT TILINTARKASTUSTUOMIOISTUIN AVOINTA TOIMEA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2018/1 Yksi (1) johtajan toimi Tarkastus

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

LIITE. ehdotukseen NEUVOSTON PÄÄTÖS

LIITE. ehdotukseen NEUVOSTON PÄÄTÖS EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 12.10.2016 COM(2016) 620 final ANNEX 1 LIITE ehdotukseen NEUVOSTON PÄÄTÖS Euroopan unionin ja sen jäsenvaltioiden ja Sveitsin valaliiton välisellä eurooppalaisia satelliittinavigointiohjelmia

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/BUDG.R3-MOD/14/AD8 VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN Euroopan komissio järjestää valintamenettelyn täyttääkseen yhden hallintovirkamiehen toimen budjettipääosaston

Lisätiedot

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT EUROOPAN KOMISSIO. Euroopan tietosuojavaltuutettu. Avoinna oleva Euroopan apulaistietosuojavaltuutetun tehtävä

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT EUROOPAN KOMISSIO. Euroopan tietosuojavaltuutettu. Avoinna oleva Euroopan apulaistietosuojavaltuutetun tehtävä 28.5.2014 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 163 A/1 V (Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT EUROOPAN KOMISSIO Euroopan tietosuojavaltuutettu Avoinna oleva Euroopan apulaistietosuojavaltuutetun tehtävä

Lisätiedot

DGC 2A EUROOPAN UNIONIN JA GEORGIAN VÄLINEN ASSOSIAATIO. Bryssel, 20. tammikuuta 2015 (OR. en) Tulliasioiden alakomitea UE-GE 4652/15

DGC 2A EUROOPAN UNIONIN JA GEORGIAN VÄLINEN ASSOSIAATIO. Bryssel, 20. tammikuuta 2015 (OR. en) Tulliasioiden alakomitea UE-GE 4652/15 EUROOPAN UNIONIN JA GEORGIAN VÄLINEN ASSOSIAATIO Tulliasioiden alakomitea Bryssel, 20. tammikuuta 2015 (OR. en) UE-GE 4652/15 SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET Asia: EU:N JA GEORGIAN TULLIASIOIDEN ALAKOMITEAN

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa virkaa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/001

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa virkaa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/001 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa virkaa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/001 Tehtävän nimi Sopimuksen tyyppi (Italian/Kreikan) jaoston päällikkö Väliaikainen

Lisätiedot

PE-CONS 22/1/16 REV 1 FI

PE-CONS 22/1/16 REV 1 FI EUROOPAN UNIONI EUROOPAN PARLAMENTTI NEUVOSTO Strasbourg, 6. heinäkuuta 2016 (OR. en) 2015/0906 (COD) LEX 1684 PE-CONS 22/1/16 REV 1 JUR 214 INST 212 COUR 28 CODEC 644 EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA YRITYS- JA TEOLLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTO

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA YRITYS- JA TEOLLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTO VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA YRITYS- JA TEOLLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTO Euroopan komissio järjestää hakumenettelyn täyttääkseen yhden hallintovirkamiehen toimen yritys- ja teollisuustoiminnan pääosaston

Lisätiedot

Pysyvien edustajien komitea / Neuvosto Perussopimusten tarkistaminen Euroopan parlamentin kokoonpanoa koskevat siirtymätoimenpiteet

Pysyvien edustajien komitea / Neuvosto Perussopimusten tarkistaminen Euroopan parlamentin kokoonpanoa koskevat siirtymätoimenpiteet EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO Bryssel, 4. joulukuuta 2009 (07.12) (OR. fr,es) 17196/09 POLGEN 232 SAATE Lähettäjä: Vastaanottaja: Asia: Neuvoston pääsihteeristö Pysyvien edustajien komitea / Neuvosto Perussopimusten

Lisätiedot

KÄÄNNÖSTOIMINNAN TUEN OSASTO LUXEMBURG

KÄÄNNÖSTOIMINNAN TUEN OSASTO LUXEMBURG Luxemburg 03/07/2019 VIITE: PALKKALUOKKA: OSASTO: TYÖPAIKAN SIJAINTI: CDT-AST3-2019/05 KÄÄNTÄMISEN TYÖNKULUN AVUSTAJA AST3 KÄÄNNÖSTOIMINNAN TUEN OSASTO LUXEMBURG Euroopan unionin elinten käännöskeskus

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/010

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/010 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/010 Tehtävänimike: Sopimuksen tyyppi Koulutusyksikön päällikkö Väliaikainen toimihenkilö

Lisätiedot

Helsinki 25. maaliskuuta 2009 Asiakirja: MB/12/2008 lopullinen

Helsinki 25. maaliskuuta 2009 Asiakirja: MB/12/2008 lopullinen Helsinki 25. maaliskuuta 2009 Asiakirja: MB/12/2008 lopullinen PÄÄTÖS EUROOPAN PARLAMENTIN, NEUVOSTON JA KOMISSION ASIAKIRJOJEN SAAMISESTA YLEISÖN TUTUSTUTTAVAKSI ANNETUN EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON

Lisätiedot

Ilmoitus avoimesta raportointivastaavan toimesta (sopimussuhteinen toimihenkilö, FG IV) Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoimesta raportointivastaavan toimesta (sopimussuhteinen toimihenkilö, FG IV) Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoimesta raportointivastaavan toimesta (sopimussuhteinen toimihenkilö, FG IV) Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2018/CA/003 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus VIITE: EASO/2018/TA/023

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus VIITE: EASO/2018/TA/023 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus VIITE: EASO/2018/TA/023 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi Viestintäavustaja Väliaikainen toimihenkilö Tehtäväryhmä

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/020

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/020 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/020 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi Toimintalinjoista vastaava toimihenkilö Väliaikainen

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/016

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/016 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/016 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi Uudelleensijoittamisoperaatioista vastaava toimihenkilö

Lisätiedot

KILPAILUUN TAI VALINTAMENETTELYYN SISÄLTYVIIN KOKEISIIN TAIKKA

KILPAILUUN TAI VALINTAMENETTELYYN SISÄLTYVIIN KOKEISIIN TAIKKA Liite päätelmään No: 277/17 KILPAILUUN TAI VALINTAMENETTELYYN SISÄLTYVIIN KOKEISIIN TAIKKA TYÖHAASTATTELUUN TAI TYÖHÖNTULOA EDELTÄVÄÄN LÄÄKÄRINTARKASTUKSEEN KUTSUTTUJEN HENKILÖIDEN MATKA- JA OLESKELUKULUJEN

Lisätiedot

A7-0277/102

A7-0277/102 10.9.2013 A7-0277/102 102 Johdanto-osan 19 a kappale (uusi) (19 a) Olisi varmistettava, että ympäristöraportit todentavilla henkilöillä on pätevyytensä ja kokemuksensa ansiosta tarvittava tekninen asiantuntemus

Lisätiedot

UE-MD 1103/15 HKE/phk 1 DGC 2A

UE-MD 1103/15 HKE/phk 1 DGC 2A EUROOPAN UNIONIN JA MOLDOVAN TASAVALLAN VÄLINEN ASSOSIAATIO Tulliasioiden alakomitea Bryssel, 20. tammikuuta 2015 (OR. en) UE-MD 1103/15 SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET Asia: EU:N JA MOLDOVAN TASAVALLAN TULLIASIOIDEN

Lisätiedot