Uudet ominaisuudet versiossa (version jälkeen)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Uudet ominaisuudet versiossa 7.1.279 (version 7.1.262 jälkeen)"

Transkriptio

1 Uudet ominaisuudet versiossa (version jälkeen) Uudet ominaisuudet Kelan korvaustaksat: - Päivitetyt Kelan korvaustaksat alkaen Lomakemuutos: - Muutokset Kelan lomakkeisiin SV126 ja SV3SHM Suun ja hampaiden tutkimukset SAA01/SAA02: - Toimenpiteitä SAA01 ja SAA02 kirjatessa tulee valita tehdäänkö tarkastus joka toinen vuosi (merkintä N-2 sarakkeessa V) vai joka vuosi (merkintä N-1 sarakkeessa V). Jos näitä koodeja käytetään useammin tarkastusväliksi merkittynä ajankohtana, ilmoitetaan toimenpidekoodi Kelalle lomakkeessa SV126, mutta korvauksen määrä on 0. Röntgen-/laboratoriotutkimukset: - Röntgen- ja laboratoriotutkimuksia kirjatessa tulee ottaa kantaa tehdäänkö tutkimus sairauden toteamiseksi. Jos valinta on Kyllä (merkintä N::T-K sarakkeessa V), merkitään rasti vastaavaan kohtaan lomakkeella SV126. Jos valinta on Ei, toimenpide kirjataan korvausluokkaan Ei sairausvakuutusta, ja tässä tapauksessa toimenpiteelle ei lasketa Kelan korvauksia. Maksun/Laskun jako vuosikohtaisesti: - Maksun/laskutuksen yhteydessä eri vuosina tehdyt toimenpiteet jaetaan erillisille laskuille, sillä eri vuosina tehtyjä toimenpiteitä ei voi tilittää samalla SV126 lomakkeella. Jaottelu tapahtuu sairauskertomukseen merkityn toimenpidepäivämäärän perusteella. - Myös potilas saa kuitin/laskun jaoteltuna vuosittain. Mikäli käytössä on automaattinen palvelu- tai laskutusmaksu, käyttäjän tulee itse kontrolloida, ettei maksua peritä potilaalta kahteen kertaan. Kela-korvauksen tarkistussäännöt - Toiminto tarkistaa Kela-selvityksen yhteydessä, onko laskulla sellaisia rivejä, joista ei saisi hakea Kela-korvausta ja huomauttaa tarvittaessa asiasta Asetus Kelan korvaussääntöjen varoituksille (Työkalut > Asetukset Valittu hoitohenkilö > Yritysinformaatio): - Kirjanpito välilehdellä voi valita haluaako nähdä Kelan korvaussääntöihin liittyvät varoitukset Kela tilityksiä tehtäessä ( Ota käyttöön sähköisen tilityksen varoitukset ). Varoitukset on valinnaiset, jos Maksukertapalkkio, Kelan sähköinen tilitys kenttä on tyhjä tai sen arvo on 0. Jos maksukertapalkkio on määritetty, silloin myös sähköisen tilityksen varoitukset ovat aina käytössä. Lähettäneen lääkärin SV-numeron merkitseminen tutkimukselle - Röntgen- ja laboratoriotutkimukselle voidaan nyt lisätä sairauskertomusikkunassa lähettäneen lääkärin SV-numero, joka välitetään Kelalle sähköisessä tilityksessä. Mikäli

2 lähettäneen lääkärin tietoja ei erikseen anneta, käytetään oletuksena aktiivista hoitohenkilöä. Kelan koontilasku: - Kelan koontilasku eritellään vuosikohtaisesti. Lisäksi erittelyä tehdään laskutusrivin statuksen mukaan. Koontilasku ikkunassa on uusi sarake Status: = rivit, jotka voidaan sisällyttää Kelan sähköiseen tilitykseen. Maksukertapalkkio voidaa laskea vain riveille, jotka on merkitty o P = Ei voida liittää sähköiseen tilitykseen. Plusmerkkiset ja miinusmerkkiset rivit laskutetaan erikseen. Sisältää rivejä, joista pitää tehdä paperitilitys (esim. korjauksia virheellisesti tilitetyistä korvauksista yms.) o H = suuhygienistin suorakorvaukset, tilitetään paperitilityksellä erikseen o M = rintamaveteraanien ja miinanraivaajien suorakorvaukset (pinkit rivit), tilitetään paperitilityksellä erikseen o Tyhjä = Sisältää puutteellista tai virheellistä informaatiota (esim. yli 6 kk vanhoja toimenpiteitä tai puutteellinen potilaan henkilötunnus, jne.) Kelan sähköinen tilitys: - Uuden korvauskäytännön vaatimat muutokset sähköiseen tilitystiedostoon tarkastuskoodien SAA01 ja SAA02 osalta Kela taksat toimenpidepäivän mukaan: - Uuden sairaskertomuskirjauksen yhteydessä vuonna 2014 tehdyille toimenpiteille käytetään vuoden 2014 taksaa, ja vuonna 2015 tehdyille toimenpiteille vuoden 2015 taksaa. Jos taksapäivitystä ei ole tehty, viimeinen mahdollinen toimenpidepäivä on Resepti: - Nyt on mahdollista tehdä omia reseptiluetteloita hoitohenkilökohtaisesti, vastaanottokohtaisesti tai kaikille käyttäjille. Lääkkeet voidaan järjestää luettelossa niin, että ne on helppo löytää. Reseptiluettelo tehdään valikosta Työkalut > Asetukset Kaikki hoitohenkilöt > Prescription lists. Käyttöoikeus reseptiluettelon tekemiseen täytyy määrittää käyttöoikeusasetuksissa. Korjaukset Viitemaksutiedoston luku: - Viitemaksutiedoston lukua on korjattu niin, että se tunnistaa oikein myös uudet pankkiryhmät 40 (Aktia) 47 (POP Pankki) ja 71 (Säästöpankki) Laskutus: Ohjelma ei enää anna virheilmoitusta, jos laskulla on sekä alennusryhmä, laskutusmaksu ja palvelumaksu. Korttimaksu: Ohjelma ei enää anna virheilmoitusta, kun Kela-selvitysikkunassa painetaan Keskeytä ja kyseessä on korttimaksu. Implanttipainike: Implanttipainike ei enää pakota valitsemaan ensin hammasta.

3 Liitetiedosto: Ohjelma mahdollistaa nyt myös sellaisten liitetiedostojen poistamisen, jotka on lisätty muulloin kuin kuluvana päivänä. Manuaalinen Recall kutsu: - Ajanvarausteksti poimitaan kentästä Teksti myös silloin kun recall-ajat siirretään listasta manuaalisesti ajanvarauskirjaan Korjauksia käännöksissä Laskun viivakoodi: - Korjattu virheellinen viivakoodi laskuissa Virhe SV126 tulostuksessa: - Ohjelma ei enää anna virheilmoitusta SV126 lomaketta tulostettaessa, jos potilaan sukunimessä on heittomerkki Kela korjauslaskut: - Virhe Kelan miinusmerkkisten laskujen käsittelyssä korjattu Internet ajanvaraus: - Poistetut työajat eivät enää vaikuta Internet ajanvarauksen kautta varattavissa oleviin aikoihin Lääkärintodistus (Tulosta > Lääkärintodistus A): - Lääkärintodistukseen haetaan nyt ammatti oikeasta kentästä potilaan rekisterikortilta Sairauskertomustilasto (Luettelot > Sairauskertomustilasto): - Hoitohenkilökohtainen sairauskertomustilasto on nyt suojattavissa kirjanpidon salasanalla. Ohjelma kysyy sen hoitohenkilön salasanaa, jonka sairauskertomustilastoa haetaan. Muuta hampaan numero: - Nyt on mahdollista muuttaa laskuttamattomien toimenpiderivien hampaan numeroa myös jälkikäteen Pitkien sairauskertomustekstien mitätöinti: - Sairauskertomustekstiä ei enää lyhennetä, jos mitätöidään sairauskertomusrivejä, joissa on pitkä teksti Hinnastot: - Nyt voi järjestää ja suodattaa sekä aktiivisten että ei-aktiivisten hinnastojen rivejä Uudelleen kirjautuminen Ctrl+F12: - Kun kirjaudutaan Opukseen uudelleen käyttämällä Ctrl+F12 haetaan käyttäjäkohtaiset ajanvarauskirjan asetukset oikein Traumatutkimus ja traumakontrolli: - Käyttäjän nimi näkyy nyt myös Traumatutkimus ja Traumakontrolli riveillä sairauskertomuksessa Erikoistoiminnot Siirrä kaikki ajanvaraukset resurssista toiseen: - Nyt kaikki ajanvaraukset siirtyvät oikein myös jos ne on jaettu hoitajan ja lääkärin aikaan (Pride ajanvaraus)

4 Uudet ominaisuudet versiossa (version jälkeen) Uudet ominaisuudet: Henkilötunnuksen kontrolli: - Rekisterikortilla: Ohjelma antaa varoituksen, jos potilaan henkilötunnuksen loppuosa puuttuu, ja potilasryhmäksi on valittu joku muu kuin Ei sairausvakuutus - Käteis / korttimaksu tai laskutus: Ohjelma antaa varoituksen hoidon laskutuksen / maksun yhteydessä, jos potilaan henkilötunnuksen loppuosa puuttuu ja lasku / maksu sisältää Kela-korvattavia toimenpiteitä. Automaattinen palvelumaksu - Kaikille maksutavoille (Käteinen/ Kortti / Lasku) voidaan nyt lisätä automaattinen palvelumaksu. Palvelumaksu määritellään Yritysinformaatio-asetuksissa. Korjaukset / muutokset: Seuraavan vapaan ajan haku (ajanvarauskirja): Valinnat Kaikki hammaslääkärit ja Kaikki suuhygienistit toimii nyt vapaata aikaa haettaessa. Lasku huoltajalle: Lasku voidaan nyt tulostaa uudelleen niin, että Maksaja-kenttään tulostuvat potilaan rekisterikortilla määritellyn Huoltajan tiedot, jos Lasku-kohta on rastitettuna. Maksajatiedot päivitetään laskun uusintatulostuksen yhteydessä, kun kysymykseen Onko tämä alkuperäinen tuloste? vastataan Ei. Alennusryhmät: Jos potilas kuuluu johonkin alennusryhmään, ohjelma ei enää anna virheilmoitusta, kun hoitoa laskutettaessa poistetaan laskulta toisen hoitohenkilön kirjaamat toimenpiteet. Röntgen / laboratoriotutkimukset Kela lomakkeessa SV126: Jos Kelan lomakkeeseen SV126 kirjataan röntgen- tai laboratoriotutukimuksia, on kohta Kysymyksessä on tutkimus sairauden toteamiseksi oletusarvoisesti rastitettu. Rastin voi poistaa tarvittaessa Selvitys Kela -ikkunassa. IBAN / BIC asetukset Yritysinformaatio-ikkunassa: Mahdolliset maksupäätteen asetukset Yritysinformaatio-ikkunassa eivät enää peitä IBAN tilinumeron ja BIC pankkitunnisteen kenttiä. Viimeisin röntgen (Hoito > Röntgen): Tieto viimeisimmästä röntgenkuvasta päivittyy potilaan inforiville (oikeaan yläkulmaan) kun rötgenkuvaa rekisteröitäessä valitaan Päivitä RTG-päivämäärä SMS muistutus ja Callcenter-toiminto (Ajanvarauskirja): Nyt hoitohenkilön tiedot haetaan oikein tekstiviestimuistutukseen myös silloin, kun Callcenter-toiminto on aktivoitu Tillillepanolaskun eräpäivä: Nyt on mahdollista määritellä eräpäivä myös tilillepanolaskulle Vastaus vastaanotettuun lähetteeseen (Luettelot > Lähetteet/Epikriisit): Nyt näkyy taas päivämäärä sarakkeessa Vastaus läh. jos vastaanotettuun lähetteeseen on toimitettu epikriisi

5 Hoitohenkilökohtainen potilastilasto (Luettelot > Potilastilasto): Ohjelma ei anna enää virheilmoitusta, kun haetaan hoitohenkilökohtainen potilastilasto. Tilastoon haetaan kaikki hoitohenkilölle rekisteröidyt potilaat, riippumatta siitä mikä yritys on valittu potilaan rekisterikortille. WEB ennakkosuojaus (Työkalut > Asetukset- Kaikki hoitohenkilöt > Ajanvaraus > Ennakkosuojaus): Nyt tulee selkeämpi ilmoitus, jos kaikkia tarpeellisia tietoja ei ole annettu, kun luodaan uutta WEB ennakkosuojausta. Salasanan voimassaoloaika (Työkalut >Järjestelmänhallinta > Käyttäjäasetukset): Nyt salasanan voimassaoloajan asetus toimii oikein. Internetajanvaraus: Varmistettu, että vapaat ajat näkyvät oikein myös silloin, kun useampi hoitohenkilö työskentelee samalla resurssilla (hoitohuonekohtainen ajanvarauskirja)

Opus Dental -julkaisutiedot. Versio 7.1.290

Opus Dental -julkaisutiedot. Versio 7.1.290 Opus Dental -julkaisutiedot Versio 7.1.290 Versio 7.1.290 (version 7.1.283 jälkeen) Korjaukset / muutokset Kelan maksusuoritukset maksuyleiskatsauksessa (Kirjanpito > Maksuyleiskatsaus) Ohjelma näyttää

Lisätiedot

Opus Dental -julkaisutiedot. Versio 7.1.297

Opus Dental -julkaisutiedot. Versio 7.1.297 Opus Dental -julkaisutiedot Versio 7.1.297 Versio 7.1.297 (version 7.1.290 jälkeen) Korjaukset / muutokset Hammasnumeropäivitys potilaan vaihtuessa Maitohammasnumerot eivät jää enää näkyviin graafiseen

Lisätiedot

Opus Dental -julkaisutiedot. Versio 7.1.311

Opus Dental -julkaisutiedot. Versio 7.1.311 Opus Dental -julkaisutiedot Versio 7.1.311 Versio 7.1.311 (version 7.1.297 jälkeen) Ennakkosuojauksen tietojen näyttäminen ajanvarauskirjassa Ohjelma näyttää ennakkosuojauksen tiedot (mm. mihin vastaanottoon

Lisätiedot

Uudet ominaisuudet 7.1.212. Uudet ominaisuudet versiossa 7.1.212 (version 7.1.179 jälkeen)

Uudet ominaisuudet 7.1.212. Uudet ominaisuudet versiossa 7.1.212 (version 7.1.179 jälkeen) Uudetominaisuudetversiossa7.1.212(version7.1.179jälkeen) Uutta: Hae-painikkeessa uusi rekisteröintikategoria Suuhygienisti: Hae-painikkeen kautta voidaan rekisteröidä ja hakea suuhygienisti Suuhygienistiltä

Lisätiedot

Kelan sähköinen suorakorvaus. Opus Dental -ohje

Kelan sähköinen suorakorvaus. Opus Dental -ohje Kelan sähköinen suorakorvaus Opus Dental -ohje 1. Vaatimukset palvelun käyttämiselle Palvelun käyttäminen edellyttää, että käytössä on Opus Dental -versio 7.1.283 tai uudempi. Palveluntuottaja tekee aloitteen

Lisätiedot

Opus Dental -julkaisutiedot Versio

Opus Dental -julkaisutiedot Versio Opus Dental -julkaisutiedot 27.12.2017 Versio 7.1.410 Versio 7.1.410 (version 7.1.398 jälkeen) KELA: Muutoksia toimenpidekoodeihin 1.1.2018. o Uusia toimenpidekoodeja: EAA25 Ylähuulen poisto kokonaan EAA35

Lisätiedot

Opus Dental -julkaisutiedot Versio

Opus Dental -julkaisutiedot Versio Opus Dental -julkaisutiedot 19.7.2018 Versio 7.1.448 Versio 7.1.448 (muutokset version 7.1.442 jälkeen) era-palvelu Opus yritti virheellisesti avata era-palvelun arkistoliitäntää myös sellaisille käyttäjille,

Lisätiedot

Opus Dental -julkaisutiedot Versio

Opus Dental -julkaisutiedot Versio Opus Dental -julkaisutiedot 24.9.2018 Versio 7.1.451 Versio 7.1.451 (muutokset version 7.1.448 jälkeen) Potilastiedon arkisto (Kanta) Liittyminen potilastiedon arkistoon on nyt mahdollista kaikille Opus

Lisätiedot

Opus Dental -julkaisutiedot Versio

Opus Dental -julkaisutiedot Versio Opus Dental -julkaisutiedot 27.12.2018 Versio 7.1.460 Versio 7.1.460 (muutokset version 7.1.451 jälkeen) Kela taksapäivitys Kela on julkaissut muutoksia rintamaveteraanien protetiikan toimenpidenimikkeisiin

Lisätiedot

Opus Dental. -julkaisutiedot. Versio 7.1.325

Opus Dental. -julkaisutiedot. Versio 7.1.325 Opus Dental -julkaisutiedot Versio 7.1.325 Versio 7.1.325 (version 7.1.311 jälkeen) Uudet ominaisuudet Tutkimus- tai hoitomääräys SV3 Tutkimus- tai hoitomääräys (SV3) lomake voidaan tulostaa joko Hoito-ikkunan

Lisätiedot

Opus Dental -julkaisutiedot Versio

Opus Dental -julkaisutiedot Versio Opus Dental -julkaisutiedot 31.12.2015 Versio 7.1.339 Versio 7.1.339 (version 7.1.336 jälkeen) Korjattu virhe, joka esti kirjauksen hoitokertomukseen 31.12.2015 Versio 7.1.336 (version 7.1.325 jälkeen)

Lisätiedot

Opus Internet ajanvaraus on maksullinen lisäominaisuus. Lue lisää www.opusdental.com

Opus Internet ajanvaraus on maksullinen lisäominaisuus. Lue lisää www.opusdental.com Internetajanvaraus Opus Internet ajanvaraus on maksullinen lisäominaisuus. Lue lisää www.opusdental.com Kuinka Opus Internet ajanvaraus toimii? OpusOnlineClient Opus Online Client on ohjelmisto, joka huolehtii

Lisätiedot

Opus SMS tekstiviestipalvelu

Opus SMS tekstiviestipalvelu Opus SMS tekstiviestipalvelu Sivu 1 / 17 1. Yleistä toiminnosta Opus SMS tekstiviestipalvelun avulla voidaan Opus Dental potilashallintaohjelmasta Lähettää muistutuksia tekstiviestillä Lähettää tiedusteluita

Lisätiedot

KELATILITYSTEN KÄYTTÖLIITTYMÄN OHJE. Ohje sähköisten ja tavallisten Kela-tilitysten tekemiseksi

KELATILITYSTEN KÄYTTÖLIITTYMÄN OHJE. Ohje sähköisten ja tavallisten Kela-tilitysten tekemiseksi KELATILITYSTEN KÄYTTÖLIITTYMÄN OHJE Ohje sähköisten ja tavallisten Kela-tilitysten tekemiseksi 2013 2 / 13 SISÄLLYSLUETTELO 1. JOHDANTO... 3 1.1.1. Sähköiset suorakorvaustilitykset 3 1.1.2. Suuhygienistin

Lisätiedot

Opus Online Client Web asetukset. Opus Internet ajanvaraus

Opus Online Client Web asetukset. Opus Internet ajanvaraus Opus Online Client Web asetukset Opus Internet ajanvaraus Sivu 2 / 14 Sisältö Opus Online Client... 3 Web asetukset... 3 Vastaanotot... 3 Hoitohenkilöt... 5 Luo aliverkkotunnus... 6 Mukauttaminen... 7

Lisätiedot

Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut. TaikaTapahtumat -käyttöohje

Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut. TaikaTapahtumat -käyttöohje Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut TaikaTapahtumat -käyttöohje Laskutus tapahtumahallinnassa Ennen laskutusta varmista että osallistujat on kohdistettu asiakashallintaan

Lisätiedot

Opus Internet ajanvaraus Opus Online Client Web asetukset

Opus Internet ajanvaraus Opus Online Client Web asetukset Opus Internet ajanvaraus Opus Online Client Web asetukset Sisältö Opus Online Client...3 Web asetukset...3 Vastaanotot...3 Ryhmät... 4 Hoitohenkilöt...5 Luo aliverkkotunnus... 6 Mukauttaminen... 7 Yleiset

Lisätiedot

Lääkärin Terveyskansio Lähettävän lääkärin ohje

Lääkärin Terveyskansio Lähettävän lääkärin ohje Lääkärin Terveyskansio Lähettävän lääkärin ohje Versio 1.0 / Cityterveys Oy Sisällysluettelo 1. Sisäänkirjautuminen... 3 1.1 Käyttäjätunnus ja salasana... 3 1.2 Kirjautuminen... 3 2. Lähetteen teko...

Lisätiedot

1 / 7. Viimeaikaisia muutoksia ohjelmistoon, ei kuitenkaan pienempiä toiminnallisia korjauksia.

1 / 7. Viimeaikaisia muutoksia ohjelmistoon, ei kuitenkaan pienempiä toiminnallisia korjauksia. 1 / 7 VERSIOTIEDOTE XX.05.2015 Tässä tiedotteessa on: Viimeaikaisia muutoksia ohjelmistoon, ei kuitenkaan pienempiä toiminnallisia korjauksia. Miikka Ristkari, In Net Oy 0407528410 miikka.ristkari@innet.fi

Lisätiedot

Näin haet sairauspäivärahaa työnantajalle

Näin haet sairauspäivärahaa työnantajalle Näin haet sairauspäivärahaa työnantajalle Opas työnantajan verkkoasiointiin www.kela.fi/tyonantajat Sisällys Kirjautuminen ja tunnistautuminen Sovelluksen valinta Toiminnot Etuuden valinta Sairausajan

Lisätiedot

TURUN KAUPUNKI. Kirjaaminen. Suun terveydenhuolto

TURUN KAUPUNKI. Kirjaaminen. Suun terveydenhuolto TURUN KAUPUNKI Kirjaaminen Suun terveydenhuolto 7.11.2016 www.parastapalvelua.fi Asiakkaan lisääminen ja palveluvarauksen tekeminen Kirjaudu Parasta palvelua tunnuksilla. Kun asiakas ottaa yhteyttä ajanvaraukseen

Lisätiedot

Invalidiliiton Kilta-rekisteri

Invalidiliiton Kilta-rekisteri Invalidiliiton Kilta-rekisteri Invalidiliitolla on käytössään Internet-selaimella käytettävä Kilta-rekisterisovellus. Rekisterisovellus löytyy osoitteesta https://kilta.invalidiliitto.fi, se on suojattu

Lisätiedot

SMS -viestien lähettämisen ohjeet CAB Planohjelmassa

SMS -viestien lähettämisen ohjeet CAB Planohjelmassa SMS -viestien lähettämisen ohjeet CAB Planohjelmassa Asetukset perustiedoissa: SMS -palvelun aktivointi tehdään kohdassa Perustiedot/Yrityksen asetukset/sms Asetukset (ks. kuva yllä) SMS -palvelun aktivointi:

Lisätiedot

Käyttö ohjeet kirpputorille

Käyttö ohjeet kirpputorille Käyttö ohjeet kirpputorille Avaa päävalikosta Asiakas kortisto luo Asiakasrekisteri kortti asiakkaalle. Kun luot asiakkaan klikkaa "lisää" valitse Kyllä ja "lisää uusi kortti/rivi?" Täytä asiakkaan tiedot,

Lisätiedot

Näin haet äitiys-, isyys ja vanhempainrahaa työnantajalle

Näin haet äitiys-, isyys ja vanhempainrahaa työnantajalle Näin haet äitiys-, isyys ja vanhempainrahaa työnantajalle Opas työnantajan verkkoasiointiin www.kela.fi/tyonantajat 8.0.08 Työnantaja/Näin haet vanhempainpäivärahaa Sisällys Kirjautuminen ja tunnistautuminen

Lisätiedot

Vertti. Verituotteiden tilaus. Versio 2.1

Vertti. Verituotteiden tilaus. Versio 2.1 Vertti Verituotteiden tilaus Versio 2.1 Mylab Oy Hatanpään valtatie 26, 33100 Tampere puhelin (03) 316 5165, telekopio (03) 316 5166 Tulostettu: 11.1.2010 10:17 Versio Päivämäärä Tekijä Lisätietoja 0.1

Lisätiedot

Opus Dental -julkaisutiedot Versio

Opus Dental -julkaisutiedot Versio Opus Dental -julkaisutiedt 3.1.2017 Versi 7.1.368 Versi 7.1.368 (versin 7.1.367 jälkeen) Krjattu virhe Hae ptilas ikkunassa, js hakuehtna käytettiin pelkkää syntymäaikaa. Versi 7.1.367 (versin 7.1.356

Lisätiedot

Käyttö ohjeet kirpputorille

Käyttö ohjeet kirpputorille Käyttö ohjeet kirpputorille Asiakas kortisto Oma asiakaskortti kaikille (Tilitys, sopimukset, viivakoodihintalaput) Tuote kortit Lisätään kaikki Alv: sisältävät tuotteet. (Myyntipaikat, kahvila, muut tuotteet)

Lisätiedot

Matka- ja kululaskut Procountorissa

Matka- ja kululaskut Procountorissa Pohjois-Espoon Ponsi Ry 1/18 Procountorissa Tämä ohje opastaa, kuinka joukkueenjohtaja, valmentaja tai muu PEP:in joukkueelta korvaukseen oikeutettu voi tehdä laskun seuran Procountor-järjestelmään. Tyypillisesti

Lisätiedot

Käyttäjätunnukset ja käyttöoikeudet

Käyttäjätunnukset ja käyttöoikeudet Käyttäjätunnukset ja käyttöoikeudet Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1 Käyttäjätunnusten käyttö...3 1. Käyttäjätunnukset ja salasanat...3 1.1 Käyttäjätunnuksien teko...4

Lisätiedot

Näin haet vuosilomakustannuskorvausta. työnantajalle verkossa. Työnantajan asiointipalvelu alkaen

Näin haet vuosilomakustannuskorvausta. työnantajalle verkossa. Työnantajan asiointipalvelu alkaen Näin haet vuosilomakustannuskorvausta työnantajalle verkossa Työnantajan asiointipalvelu 6.0.08 alkaen Sisällys Kirjautuminen ja tunnistautuminen Toiminnot Sovelluksen valinta Toiminnot Etuuden valinta

Lisätiedot

Näin haet sairauspäivärahaa työnantajalle Työnantajan asiointipalvelu, selainsovellus

Näin haet sairauspäivärahaa työnantajalle Työnantajan asiointipalvelu, selainsovellus Näin haet sairauspäivärahaa työnantajalle Työnantajan asiointipalvelu, selainsovellus 2018 Kirjautuminen Kirjaudu Työnantajien asiointipalveluun osoitteessa www.kela.fi/tyonantajat Palvelun käyttö edellyttää

Lisätiedot

CLASSIC WINTIME - TOIMITTAJAN ENNAKKOPERINTÄREKISTERIPÄIVÄ

CLASSIC WINTIME - TOIMITTAJAN ENNAKKOPERINTÄREKISTERIPÄIVÄ CLASSIC WINTIME - TOIMITTAJAN ENNAKKOPERINTÄREKISTERIPÄIVÄ 1 Yleistä Verottajan vastaustiedostossa kerrotaan ainoastaan y-tunnus sekä tieto siitä, onko ennakkoperintärekisteröinti voimassa vai ei. Verohallinto

Lisätiedot

Näin haet sairauspäivärahaa työnantajalle. Työnantajan verkkoasiointipalvelu

Näin haet sairauspäivärahaa työnantajalle. Työnantajan verkkoasiointipalvelu Näin haet sairauspäivärahaa työnantajalle Työnantajan verkkoasiointipalvelu 2017 Kirjautuminen Kirjaudu Työnantajien asiointipalveluun osoitteessa www.kela.fi/tyonantajat Palvelun käyttö edellyttää työnantajan

Lisätiedot

Päivitysohje Opus Dental

Päivitysohje Opus Dental Päivitysohje Opus Dental 7.1.460 1. Päivitysohjelman lataaminen Avaa Opus Dental -internetsivu osoitteessa www.opusdental.com. Klikkaa etusivulta Suomen lippua avataksesi suomenkielisen sivuston. Valitse

Lisätiedot

Pelaajan tietojen lisääminen

Pelaajan tietojen lisääminen Käytön aloitus Ohjelma käynnistetään tuplaklikkaamalla Jäseri-kuvaketta työpöydältä, tai käynnistä-valikosta. Ohjelmasta aukeaa seuraavanlainen valikko; Jäsenrekisterissä muutetaan jäsentietoja, maksukirjassa

Lisätiedot

Sähköposti ja uutisryhmät 4.5.2005

Sähköposti ja uutisryhmät 4.5.2005 Outlook Express Käyttöliittymä Outlook Express on windows käyttöön tarkoitettu sähköpostin ja uutisryhmien luku- ja kirjoitussovellus. Se käynnistyy joko omasta kuvakkeestaan työpöydältä tai Internet Explorer

Lisätiedot

Käyttö ohjeet kirpputorille

Käyttö ohjeet kirpputorille Käyttö ohjeet kirpputorille Asiakas kortisto Oma asiakaskortti kaikille (Tilitys, sopimukset, viivakoodihintalaput) Tuote kortit Lisätään kaikki Alv: sisältävät tuotteet. (Myyntipaikat, kahvila, muut tuotteet)

Lisätiedot

KELAN KORVAUSKÄSITTELYN OHJEKIRJA. WinHIT potilastietojärjestelmän Kelan korvaustapahtumien käsittelyopas

KELAN KORVAUSKÄSITTELYN OHJEKIRJA. WinHIT potilastietojärjestelmän Kelan korvaustapahtumien käsittelyopas KELAN KORVAUSKÄSITTELYN OHJEKIRJA WinHIT potilastietojärjestelmän Kelan korvaustapahtumien käsittelyopas 2013 2 / 20 SISÄLLYSLUETTELO 1. JOHDANTO JA TERMISTÖÄ... 3 1.1.1. Sähköiset suorakorvaustilitykset

Lisätiedot

Webforum. Version 15.3 uudet ominaisuudet. Päivitetty: 2015-09-21

Webforum. Version 15.3 uudet ominaisuudet. Päivitetty: 2015-09-21 Webforum Version 15.3 uudet ominaisuudet Päivitetty: 2015-09-21 Sisältö Tietoja tästä dokumentista... 3 Yleistä... 4 Alustan otsikointi... 5 Alustan otsikoinnin uusi ryhmittely käyttäjän kuvalla... 5 Aloita

Lisätiedot

ACUTE Muutokset ja korjaukset

ACUTE Muutokset ja korjaukset ACUTE 5.2.28 Muutokset ja korjaukset Versiointi Ver sio Päivämäärä Muokkaaja Muutoksen kuvaus Tila 0.1 1.12.2016 Anita van Gils Ensimmäinen versio, 5.2.28 muutokset Luonnos 0.2 1.12.2016 Anita van Gils

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Standard Taloushallinto Verkkolaskutus Sivu 1/9

SISÄLLYSLUETTELO. Standard Taloushallinto Verkkolaskutus Sivu 1/9 SISÄLLYSLUETTELO Johdanto... 2 Käyttöönotto... 3 Verkkolaskutuksen aktivointi... 3 Järjestelmän asetukset ja liikekumppanitiedot... 3 Yritystiedot -asetus... 3 Liitteet verkkolaskuille...7 Verkkolaskujen

Lisätiedot

KIRJAUTUMINEN JÄRJESTELMÄÄN ALOITUSSIVU. OMAT ASETUKSET Salasanan vaihto. VITANet KÄYTTÄJÄOPAS. Avaa VITANet osoitteessa https://vitanet.vita.

KIRJAUTUMINEN JÄRJESTELMÄÄN ALOITUSSIVU. OMAT ASETUKSET Salasanan vaihto. VITANet KÄYTTÄJÄOPAS. Avaa VITANet osoitteessa https://vitanet.vita. KIRJAUTUMINEN JÄRJESTELMÄÄN Avaa VITANet osoitteessa https://vitanet.vita.fi Kirjaudu sisään saamillasi käyttäjäkohtaisilla tunnuksilla. Käyttäjätunnus: xxxxxxx Salasana: xxxxxxxx Asiakas: esim. VITALA

Lisätiedot

Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus

Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus Vakiovastaus Ohjeen päiväys: 30.3.2011 1 Käännetyn alv:n käsittely...1 1.1 Johdanto... 1 1.2 Tilikartta... 1 1.3 Asiakaskortisto... 2 1.4 Myyntitilaukset...

Lisätiedot

SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT

SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT Sisällysluettelo: 1. Yleistä jäsenlajeihin ja jäsenhintoihin liittyvää 2. Jäsenlajit ja liiton hinnat v. 2016 3. Jäsenedut 4. Seuran pankkitilin lisäys / muutos 5. Jäsenlajien

Lisätiedot

Basware toimittajaportaali

Basware toimittajaportaali Basware toimittajaportaali Sisältö 3 Yleistä 4 Toimittajaportaalin edut 5-10 Rekisteröinti 11-22 Laskun teko 23 Lasku JIP 2 Yleistä Toimittajaportaali on Baswaren internetissä toimiva sovellus, jonka kautta

Lisätiedot

Opus Dental -julkaisutiedot Versio

Opus Dental -julkaisutiedot Versio Opus Dental -julkaisutiedt 3.5.2017 Versi 7.1.384 Versi 7.1.384 (versin 7.1.376 jälkeen) Laskutus: Käteinen / Krtti / Lasku -ikkunassa näkyy ainastaan aktiiviselle hithenkilölle kirjatut timenpiderivit,

Lisätiedot

FMS Reservation käyttöohje

FMS Reservation käyttöohje FMS Reservation käyttöohje Työkalun avaaminen Avaa nettiselain https://fms.iss.fi/greatservice/ Kirjaudu omalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla, joka on abc123. Salasana tulee vaihtaa ensimmäisellä

Lisätiedot

TaikaLaskut. pikaohje

TaikaLaskut. pikaohje TaikaLaskut pikaohje Laskutus Laskut sivulla voi lisätä / muuttaa / käsitellä laskuja. Uusi lasku lisätään Lisää uusi -linkistä. Laskuja voi hakea erilaisilla kriteereillä: Näytä: kaikki, avoimet, lähetetyt,

Lisätiedot

Sisältö. 3 Yleistä 4 Toimittajaportaalin edut 5-10 Rekisteröinti 11-22 Laskun teko 23 Lasku JIP. 29/05/2015 Anna-Stina Lindblad

Sisältö. 3 Yleistä 4 Toimittajaportaalin edut 5-10 Rekisteröinti 11-22 Laskun teko 23 Lasku JIP. 29/05/2015 Anna-Stina Lindblad Toimittajaportaali Sisältö 3 Yleistä 4 Toimittajaportaalin edut 5-10 Rekisteröinti 11-22 Laskun teko 23 Lasku JIP 2 Yleistä Toimittajaportaali on Baswaren internetissä toimiva sovellus, jonka kautta voi

Lisätiedot

VISMA L7 KOULUTUSPÄIVÄT VANAJANLINNA 16.5. 17.5.2013

VISMA L7 KOULUTUSPÄIVÄT VANAJANLINNA 16.5. 17.5.2013 VISMA L7 KOULUTUSPÄIVÄT VANAJANLINNA 16.5. 17.5.2013 Sähköisten laskuaineistojen käsittely Laskun kuva voidaan avata myös erillisessä ikkunassa Laskut-välilehti: Laskun Tositenumero- ja Eräpäivä-sarakkeet

Lisätiedot

Opus Dental -julkaisutiedot Versio

Opus Dental -julkaisutiedot Versio Opus Dental -julkaisutiedt 22.2.2017 Versi 7.1.376 Versi 7.1.376 (versin 7.1.371 jälkeen) E-reseptipalvelu: E-reseptipalvelu n mahdllista avata nyt myös ptilaalle, jlle ei le määritetty SOTU:n lppusaa.

Lisätiedot

Palveluntuottaja Tapahtumakirjausohje

Palveluntuottaja Tapahtumakirjausohje 16.11.2018 Palveluntuottaja Tapahtumakirjausohje Lääkkeiden annosjakelu - palvelusetelipalvelu 2(10) Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 2 Edellytykset tapahtumakirjauksille... 3 Kirjautuminen palveluun...

Lisätiedot

ACUTE , Muutokset ja korjaukset

ACUTE , Muutokset ja korjaukset ACUTE 5.2.20, 5.2.21 Muutokset ja korjaukset Versiointi Ver sio Päivämäärä Muokkaaja Muutoksen kuvaus Tila 0.1 29.6.2016 Anita van Gils Ensimmäinen versio, 5.2.20 muutokset Luonnos 0.2 29.6.2016 Anita

Lisätiedot

Pankkiyhteyksien ja palvelujen käyttöönotto; Kanta -reseptit

Pankkiyhteyksien ja palvelujen käyttöönotto; Kanta -reseptit Pankkiyhteyksien ja palvelujen käyttöönotto; Kanta -reseptit Linkit Kanta http://www.kanta.fi/ http://www.vantaa.fi/eterveyspalvelut Pankkeja (yleisimmät) http://www.danskebank.fi/ http://www.nordea.fi/

Lisätiedot

CABAS. Perusominaisuuksien käyttö

CABAS. Perusominaisuuksien käyttö CABAS Perusominaisuuksien käyttö Aloitussivu s.3-4 Laskelman luominen s.5-6 Omistajan/Ajoneuvon tiedot s.7-8 Vahinkotiedot s.9 Veloitukset s.10 Korjauskohteet s.11 Toimenpiteet/korjauskohteet s.12-14 Pintaoikaisu

Lisätiedot

Opus Dental -julkaisutiedot Versio

Opus Dental -julkaisutiedot Versio Opus Dental -julkaisutiedt 12.9.2017 Versi 7.1.398 Versi 7.1.398 (versin 7.1.384 jälkeen) Laskutus: Yritysten laskutuksessa n taas mahdllista laskuttaa usean eri hithenkilön rivejä samalla laskulla (ns.

Lisätiedot

Näin tilaat tuotteita Kuulotarvikkeen verkkokaupasta

Näin tilaat tuotteita Kuulotarvikkeen verkkokaupasta Näin tilaat tuotteita Kuulotarvikkeen verkkokaupasta 1 Sisällysluettelo 1. Kun tilaat ensimmäisen kerran ja rekisteröidyt asiakkaaksemme....2 Rekisteröidy palveluun...2 Kirjautuminen...4 Salasanan vaihtaminen...5

Lisätiedot

PALVELUNTUOTTAJA TAPAHTUMIEN KIRJAAMINEN PSOP-JÄRJESTELMÄÄN. Helsingin kaupunki: Suun terveydenhuollon palvelut

PALVELUNTUOTTAJA TAPAHTUMIEN KIRJAAMINEN PSOP-JÄRJESTELMÄÄN. Helsingin kaupunki: Suun terveydenhuollon palvelut PALVELUNTUOTTAJA TAPAHTUMIEN KIRJAAMINEN PSOP-JÄRJESTELMÄÄN Helsingin kaupunki: Suun terveydenhuollon palvelut PALVELUT: SUUN TERVEYDENHUOLTO 1 Sisällys 23.2.2017 1 EDELLYTYKSET TAPAHTUMAKIRJAUKSILLE...

Lisätiedot

Nettiposti. Nettiposti käyttöohje

Nettiposti. Nettiposti käyttöohje YKSIKÄÄN ASIAKAS EI OLE MEILLE LIIAN PIENI TAI MIKÄÄN HAASTE LIIAN SUURI. Nettiposti Nettiposti käyttöohje Tässä käyttöohjeessa kuvataan selainkäyttöisen Nettiposti sähköpostiohjelman toiminnot. Käyttöohje

Lisätiedot

Näin haet äitiys-, isyys ja vanhempainrahaa työnantajalle Työnantajan verkkoasiointipalvelu

Näin haet äitiys-, isyys ja vanhempainrahaa työnantajalle Työnantajan verkkoasiointipalvelu Näin haet äitiys-, isyys ja vanhempainrahaa työnantajalle Työnantajan verkkoasiointipalvelu 2017 Kirjautuminen Kirjaudu Työnantajien asiointipalveluun osoitteessa www.kela.fi/tyonantajat Palvelun käyttö

Lisätiedot

Kelan työnantaja-asiakkaat

Kelan työnantaja-asiakkaat Ohjeita esaratiedostojen lähettäjälle Kelan työnantaja-asiakkaat 2017 Sisällysluettelo Palkkaohjelman edellytykset Lähettäjän edellytykset esara-tiedostoissa lähetettävät hakemukset esara-tiedostoissa

Lisätiedot

Webforum. Version 17.2 uudet ominaisuudet. Päivitetty:

Webforum. Version 17.2 uudet ominaisuudet. Päivitetty: Webforum Version 17.2 uudet ominaisuudet Päivitetty: 2017-06-17 Sisältö Tietoja tästä dokumentista... 3 Yleistä... 4 Dokumentit... 5 Luo uusia Microsoft Office dokumentteja työkaluriviltä... 5 Uusi edistymispalkki

Lisätiedot

Ryhmäkirjeen hyödyntäminen

Ryhmäkirjeen hyödyntäminen Ryhmäkirjeen hyödyntäminen hannele.rajaniemi@jyu.fi konkkola@cc.jyu.fi Sisältö Joukkokirje-toiminnon (Wordin ja Excelin yhteiskäytön) periaatteet Excel tietolähteenä tutuksi (valmis harjoitustiedosto)

Lisätiedot

Ohjeita Irman käyttöön. 1) Uuden käyttäjän luominen 2) Lisenssin lunastaminen 3) Kilpailuihin ilmoittautuminen 4) Viesteihin ilmoittautuminen

Ohjeita Irman käyttöön. 1) Uuden käyttäjän luominen 2) Lisenssin lunastaminen 3) Kilpailuihin ilmoittautuminen 4) Viesteihin ilmoittautuminen Ohjeita Irman käyttöön 1) Uuden käyttäjän luominen 2) Lisenssin lunastaminen 3) Kilpailuihin ilmoittautuminen 4) Viesteihin ilmoittautuminen Mene osoitteeseen irma.suunnistusliitto.fi Paina oikeasta yläkulmasta

Lisätiedot

ULKOISET KÄYTTÄJÄT / YHTEISTYÖMAAPALVELUT...

ULKOISET KÄYTTÄJÄT / YHTEISTYÖMAAPALVELUT... Sivu 1/7 Sisällysluettelo Päästäksesi haluamaasi kohtaan napauta otsikkoa hiirellä. ULKOISET KÄYTTÄJÄT / YHTEISTYÖMAAPALVELUT... 2 SISÄÄNKIRJAUTUMINEN... 2 ILMOITTAUTUMINEN-NÄKYMÄ... 2 YHTEISTYÖMAAT-NÄKYMÄ...

Lisätiedot

Solve laskutus Sivu 1

Solve laskutus Sivu 1 Solve laskutus Sivu 1 Solve ja Osuuspankkien Kultalinkki versio 6 ohjelman asetukset Ennen asetusten tekoa tulee koneelle olla asennettuna sekä Solve että Kultalinkki -ohjelmat. Perusta ensin Kultalinkkiin

Lisätiedot

http://portal.exxonmobil.com Sähköinen tilaustenhallinta

http://portal.exxonmobil.com Sähköinen tilaustenhallinta http://portal.exxonmobil.com Sähköinen tilaustenhallinta Käyttöohjeet Turvallinen kirjautuminen ExxonMobil-portaaliin Syötä käyttäjätunnuksesi: eu... Syötä salasanasi ************ Valitse login. Klikkaa

Lisätiedot

Ohjeita Irman käyttöön. 1) Uuden käyttäjän luominen 2) Lisenssin lunastaminen 3) Kilpailuihin ilmoittautuminen 4) Viesteihin ilmoittautuminen

Ohjeita Irman käyttöön. 1) Uuden käyttäjän luominen 2) Lisenssin lunastaminen 3) Kilpailuihin ilmoittautuminen 4) Viesteihin ilmoittautuminen Ohjeita Irman käyttöön 1) Uuden käyttäjän luominen 2) Lisenssin lunastaminen 3) Kilpailuihin ilmoittautuminen 4) Viesteihin ilmoittautuminen Mene osoitteeseen irma.suunnistusliitto.fi Paina oikeasta yläkulmasta

Lisätiedot

Varausjärjestelmän käyttöopas

Varausjärjestelmän käyttöopas Varausjärjestelmän käyttöopas 2 1. Tunnukset ja kirjautuminen Rekisteröityminen käyttäjäksi Varausjärjestelmä löytyy Messuperhosen kotisivulta osoitteesta http://www.messuperhonen.fi/ajanvaraus/ Käyttäjäksi

Lisätiedot

FMS Reservation käyttöohje

FMS Reservation käyttöohje FMS Reservation käyttöohje Työkalun avaaminen Avaa nettiselain https://fms.iss.fi/greatservice/ Kirjaudu omalla sähköpostiosoitteella ja salasanalla, joka on abc123. Salasana tulee vaihtaa ensimmäisellä

Lisätiedot

Aikaisempien Audit-mittareiden haku potilaan tiedoista Combi- yhdistelmähaulla

Aikaisempien Audit-mittareiden haku potilaan tiedoista Combi- yhdistelmähaulla 16.9.2019/KK 1 (1) Aikaisempien Audit-mittareiden haku potilaan tiedoista Combi- yhdistelmähaulla Tee vain ensimmäisellä kerralla tallenna Omat haut -kansioon haku on käytettävissä kaikilla potilailla

Lisätiedot

Käyttötapauksen nimi Lukija: pääsivu Osallistujat Lukija Tuloehdot Käyttäjä on avannut sivuston pääsivun Kuvaus Ruudulle tulostuvat kirjoittajat ja

Käyttötapauksen nimi Lukija: pääsivu Osallistujat Lukija Tuloehdot Käyttäjä on avannut sivuston pääsivun Kuvaus Ruudulle tulostuvat kirjoittajat ja Käyttötapauksen nimi Lukija: pääsivu Osallistujat Lukija Tuloehdot Käyttäjä on avannut sivuston pääsivun Kuvaus Ruudulle tulostuvat kirjoittajat ja heidän juttujensa otsikot. Poikkeukset - Lopputulos Käyttäjä

Lisätiedot

Web -myyntilaskutus Käyttöönotto v. 6.4.0. Toukokuu 2014 1 (17) Versio 6.4.0. Web -myyntilaskutus. 1994-2014 Tikon Oy. All rights reserved.

Web -myyntilaskutus Käyttöönotto v. 6.4.0. Toukokuu 2014 1 (17) Versio 6.4.0. Web -myyntilaskutus. 1994-2014 Tikon Oy. All rights reserved. Toukokuu 2014 1 (17) Versio 6.4.0 Web -myyntilaskutus Toukokuu 2014 2 (17) 1 Johdanto... 3 2 Pikaohje... 3 3 Yritysasetukset... 5 4 Käyttäjät ja käyttäjäroolit... 6 4.1 Käyttäjäroolit... 6 4.2 Käyttäjät...

Lisätiedot

Provet Net Kutsut ohje

Provet Net Kutsut ohje Provet Net Kutsut ohje Provetissa voidaan kutsuja käyttää pitkä-aikaisten asiakassuhteiden ylläpitoon. Kutsujen avulla asiakkaita voidaan muistuttaa lemmikin rokotusten voimassa olosta, hampaiden säännöllisestä

Lisätiedot

Web -myyntilaskutus Käyttöönotto v. 6.3.0. Toukokuu 2013 1 (16) Versio 6.3.0. Web -myyntilaskutus. Copyright Aditro. All rights reserved.

Web -myyntilaskutus Käyttöönotto v. 6.3.0. Toukokuu 2013 1 (16) Versio 6.3.0. Web -myyntilaskutus. Copyright Aditro. All rights reserved. Toukokuu 2013 1 (16) Versio 6.3.0 Web -myyntilaskutus Toukokuu 2013 2 (16) 1 Johdanto... 3 2 Pikaohje... 3 3 Yritysasetukset... 4 4 Käyttäjät ja käyttäjäroolit... 5 4.1 Käyttäjäroolit... 5 4.2 Käyttäjät...

Lisätiedot

Liitteenä on ohje järjestelmän käytöstä. Lasse Haverinen p Kaisa Korhonen p

Liitteenä on ohje järjestelmän käytöstä. Lasse Haverinen p Kaisa Korhonen p 1 Laskukierros.fi on ilmailijoiden ja ilmailukerhojen sähköinen lentopäiväkirja- ja laskutuspalvelu. Järjestelmän on luonut Pudasjärven Ilmailukerho ry:n jäsen Lasse Haverinen. Palvelun käyttöliittymä

Lisätiedot

STATUSTEN JA HOITOJAKSOJEN KORJAUS

STATUSTEN JA HOITOJAKSOJEN KORJAUS STATUSTEN JA HOITOJAKSOJEN KORJAUS 2015 2 / 6 SISÄLLYSLUETTELO 1. STATUKSIEN JA HOITOJAKSOJEN HALLINTA... 3 1.1. KÄYTTÖLIITTYMÄ NÄKYMÄ... 3 1.2. MISSÄ TILANTEISSA TARVITSET?... 4 1.2.1. Status ja hoitojakso

Lisätiedot

ORGANISAATION KIRJAUTUMINEN TURVASIRU.FI-PALVELUUN

ORGANISAATION KIRJAUTUMINEN TURVASIRU.FI-PALVELUUN ORGANISAATION KIRJAUTUMINEN TURVASIRU.FI-PALVELUUN Organisaatiot kuten eläinsuojeluyhdistykset kirjautuvat KIRJAUTUMINEN ORGANISAATIOT-osiosta: http://www.turvasiru.fi/pet/turvasiru.jsp Organisaatioiden

Lisätiedot

TILITYKSET JA TILAUKSET

TILITYKSET JA TILAUKSET TILITYKSET JA TILAUKSET SISÄÄNKIRJAUTUMINEN Siirtykää osoitteeseen verkkopalvelu.loomis.fi. Kirjautukaa sisään saamillanne tunnuksilla. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteenne, salasanan olette saaneet

Lisätiedot

Aditro Tikon versio 6.2.0 SP1

Aditro Tikon versio 6.2.0 SP1 Tammikuu 2013 1 (6) Aditro Tikon versio 6.2.0 SP1 Ohjelmistomuutokset Tammikuu 2013 2 (6) Sisällysluettelo Tikon versioon 6.2.0 SP1 tehdyt muutokset... 3 1. Kirjanpito ja reskontra (6.2.0 SP1)... 3 1.1.

Lisätiedot

Näin haet vuosilomakustannuskorvausta. työnantajalle verkossa. Työnantajan asiointipalvelu

Näin haet vuosilomakustannuskorvausta. työnantajalle verkossa. Työnantajan asiointipalvelu Näin haet vuosilomakustannuskorvausta työnantajalle verkossa Työnantajan asiointipalvelu 2017 Kirjautuminen Kirjaudu Työnantajien asiointipalveluun osoitteessa www.kela.fi/tyonantajat Palvelun käyttö edellyttää

Lisätiedot

Näin haet äitiys-, isyys ja vanhempainrahaa työnantajalle

Näin haet äitiys-, isyys ja vanhempainrahaa työnantajalle Näin haet äitiys-, isyys ja vanhempainrahaa työnantajalle Opas työnantajan verkkoasiointiin www.kela.fi/tyonantajat 7.8.08 Työnantaja/Näin haet vanhempainpäivärahaa Sisällys Kirjautuminen ja tunnistautuminen

Lisätiedot

Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus

Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus Visma Nova Rakennusalan käännetty arvonlisäverotus Vakiovastaus Ohjeen päiväys: 1.6.2012 1 Käännetyn alv:n käsittely... 1 1.1 Johdanto... 1 1.2 Tilikartta... 1 1.3 Asiakaskortisto... 2 1.4 Myyntitilaukset...

Lisätiedot

SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT

SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT SEURAN (=ORGANISAATION) TIEDOT Sisällysluettelo: 1. Miten haen seuran tiedot 2. Seuran pankkitilin lisäys / muutos 3. Seuran www-sivujen lisäys 4. Yleistä jäsenlajeihin ja jäsenhintoihin liittyvää 5. Jäsenedut

Lisätiedot

Kelan työnantaja-asiakkaille 2017

Kelan työnantaja-asiakkaille 2017 Ohjeita esaratiedostojen lähettäjälle Kelan työnantaja-asiakkaille 2017 Sisällysluettelo Palkkaohjelman edellytykset Lähettäjän edellytykset esara-tiedostoissa lähetettävät hakemukset esara-tiedostoissa

Lisätiedot

VERKKOVELHO-YLLÄPITOTYÖKALUN KÄYTTÖOHJE

VERKKOVELHO-YLLÄPITOTYÖKALUN KÄYTTÖOHJE VERKKOVELHO-YLLÄPITOTYÖKALUN KÄYTTÖOHJE 1. SISÄÄN KIRJAUTUMINEN Sisään kirjautuminen VerkkoVelho-ylläpitotyökaluun tapahtuu yrityksesi osoitteessa www.omaosoitteesi.fi/yllapito, esim. www.verkkovelho.fi/yllapito.

Lisätiedot

Takaisinperinnän brutotus / Verokoodin muutos

Takaisinperinnän brutotus / Verokoodin muutos Takaisinperinnän brutotus / Verokoodin muutos 19.12.2016 1.1 Brutotus pähkinänkuoressa: Jos takaisinperintä on tehty Netto kuluva -verokoodilla, eli perintä on tehty samana vuonna kun jakso on alun perin

Lisätiedot

Tulosta yrityksesi tuloslaskelma ja tase myöhempää tarkastusta varten. Ota varmuuskopio tilanteesta ennen tilimuunnosta.

Tulosta yrityksesi tuloslaskelma ja tase myöhempää tarkastusta varten. Ota varmuuskopio tilanteesta ennen tilimuunnosta. Tilimuunnosohje 1 (5) Tilimuunnosajo Tilimuunnosajo täytyy tehdä jos halutaan vaihtaa yritykselle tilikartta ja säilyttää tilien tapahtumat. Tilikartan vaihtoa varten perustetaan uusi yritys, jonne muunnosajossa

Lisätiedot

Suun terveydenhuollon PALVELUSETELI 2014. Informaatiotilaisuus palvelusetelihammaslääkäreille 5.2.2014

Suun terveydenhuollon PALVELUSETELI 2014. Informaatiotilaisuus palvelusetelihammaslääkäreille 5.2.2014 Suun terveydenhuollon PALVELUSETELI 2014 Informaatiotilaisuus palvelusetelihammaslääkäreille 5.2.2014 Tarja Kallio Vastaava hammaslääkäri Ostopalvelut Suun terveydenhuolto Palveluseteli Vakinaistettu Yksi

Lisätiedot

ACUTE eresepti. Muutokset ja korjaukset

ACUTE eresepti. Muutokset ja korjaukset ACUTE eresepti Muutokset ja korjaukset Sisällysluettelo Johdanto Resepti Lääkkeen tiedot Ulkomaanresepti Sähköinen lääkemääräys ilman henkilötunnusta Reseptin korjaus Reseptin mitätöinti Uusimispyyntöjen

Lisätiedot

Elisa Kassa-taustajärjestelmän välilehdeltä raportit voidaan aukaista haluttuun tapahtumaan liittyvän raportin.

Elisa Kassa-taustajärjestelmän välilehdeltä raportit voidaan aukaista haluttuun tapahtumaan liittyvän raportin. Elisa Kassa Raportit Elisa Kassa tarjoaa oletusarvoisesti kymmeniä eri raportteja, jotka antavat informaatiota lähtien aina tuntikohtaisesta tapahtumien erittelystä, aina koko vuoden kattavaan tapahtumien

Lisätiedot

Sähköisten palveluseteleiden käyttöönotto Palveluseteli- ja ostopalvelut (PSOP)- järjestelmässä. Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut

Sähköisten palveluseteleiden käyttöönotto Palveluseteli- ja ostopalvelut (PSOP)- järjestelmässä. Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut Sähköisten palveluseteleiden käyttöönotto Palveluseteli- ja ostopalvelut (PSOP)- järjestelmässä Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut Sähköiset palvelusetelit Kaikki Oulun hyvinvointipalvelujen palvelusetelit

Lisätiedot

Omapalvelu. Omapalvelu - ohje Päivityspaketti 1/ 2014. Tieto Corporation

Omapalvelu. Omapalvelu - ohje Päivityspaketti 1/ 2014. Tieto Corporation Omapalvelu Omapalvelu - ohje Päivityspaketti 1/ 2014 Omapalvelu / Kirjautuminen pankkitunnuksilla Asiakas kirjautuu Omille sivuille kunnan nettisivujen linkin kautta. Sivulle kirjaudutaan Vetuma-tunnistuksen

Lisätiedot

Rekisteröityminen, tilojen varaaminen ja maksaminen WebTimmi varausjärjestelmässä

Rekisteröityminen, tilojen varaaminen ja maksaminen WebTimmi varausjärjestelmässä Rekisteröityminen, tilojen varaaminen ja maksaminen WebTimmi varausjärjestelmässä 1. Sanasto WebTimmi on Tampereen kaupungin kulttuuripalvelujen käytössä oleva internetpohjainen varausjärjestelmä, jossa

Lisätiedot

Visma Fivaldi: Sähköinen perintäyhteys Visma Duetto

Visma Fivaldi: Sähköinen perintäyhteys Visma Duetto Visma Fivaldi: Sähköinen perintäyhteys Visma Duetto Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta. Oppaan

Lisätiedot

Suoritusten kirjaaminen WinOodissa: Opintoneuvojan ohje

Suoritusten kirjaaminen WinOodissa: Opintoneuvojan ohje Helsingin yliopisto WinOodi Sivu 1/6 Suoritusten kirjaaminen WinOodissa: Opintoneuvojan ohje Opettajat voivat WebOodissa kirjata arviointeja kokonaisille opintojaksoille ja siirtää ne rekisteröitäviksi

Lisätiedot

Jos yritys tekee EU tavarakauppaa, käy tekemässä ennen käyttöönottoa myynnin perustiedoissa kerran seuraava toimenpide:

Jos yritys tekee EU tavarakauppaa, käy tekemässä ennen käyttöönottoa myynnin perustiedoissa kerran seuraava toimenpide: Uusi Alv-yhteenvetoilmoitus / käyttöönotto Myynnin perustiedot EU-tavarakaupan osalta Jos yritys tekee EU tavarakauppaa, käy tekemässä ennen käyttöönottoa myynnin perustiedoissa kerran seuraava toimenpide:

Lisätiedot

1 Sähköiset veroilmoitukset

1 Sähköiset veroilmoitukset 2 Sisällys 1 Sähköiset veroilmoitukset... 3 1.1 Tilikartta... 3 1.2 Verolomakkeet... 5 1.3 Lomakkeiden päivitys ja tallennettujen arvojen kopiointi... 7 1.4 Tulostus... 7 1.5 Lomakkeiden tulostaminen paperille

Lisätiedot

Kirjautuminen Timmiin

Kirjautuminen Timmiin Sisällys Kirjautuminen Timmiin... 1 Tilojen haku... 2 Pikkukalenteri... 5 Hakemuksen teko... 6 Yöpymiskäyttö... 7 Hakemuksen lisätiedot... 7 Oheisvarattavat... 7 Varaukset Oma asiointi... 9 Vapaa-ajan

Lisätiedot