SIPOON KUNNAN KAAVOITUKSEN POHJAKARTAN LAATIMINEN SEKÄ ILMAKUVAUS BASTUKÄRRIN ALUEELLA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SIPOON KUNNAN KAAVOITUKSEN POHJAKARTAN LAATIMINEN SEKÄ ILMAKUVAUS BASTUKÄRRIN ALUEELLA"

Transkriptio

1 1(8) Sipoon kunnan mittaus- ja kiinteistöyksikkö pyytää tarjoustanne kaavan pohjakartan (mittausluokka 1) laatimisesta mittakaavaan 1:1000. Kartoitettava alue on noin 900 ha oheisen karttaliitteen mukaisesti (liite 1). Tarjous tehdään alla laaditun työohjelman mukaisesti. TYÖOHJELMA SIPOON KUNNAN KAAVOITUKSEN POHJAKARTAN LAATIMINEN SEKÄ ILMAKUVAUS BASTUKÄRRIN ALUEELLA 1 Tehtävien yleismäärittely Kartoitustyyppi Numeerinen kolmiulotteinen kaavan pohjakartta Kartoituksen laajuus n. 900 ha Kartoitusalueen rajaus Merkitty karttaan liite 1 Koordinaattijärjestelmä KKJ2 ja ETRSGK25/N60 Kartoitusmenetelmä Fotogrammetrinen/Laserkeilaus Kartoitusmittakaava 1:1000 Tarkkuusvaatimukset Kaavoitusmittausohjeiden mittausluokka 1 Ilmakuvausmittakaava 1:4000 Numeeriset tiedot Vektorikartta dwg-formaatissa sovitettuna kunnan käyttämään tasoluokitukseen Digitaalinen ilmakuva Väriortomosaiikki ja ortokuvat lehtijaon mukaan Noudatettavat ohjeet Kaavoitusmittausohjeet 2003 Kaavan pohjakartta 1997 Työn tarkastaja Sipoon kunta 2 Lähtötilanne Osalle aluetta on laadittu numeerinen pohjakartta dwg-muodossa vuosina mittausluokassa 2. Päällekkäistä pohjakarttaa on 288 ha. Näiltä osin aiemmin laadittu pohjakartta on kuitenkin vanhentunut ja alue on kartoitettava uudelleen. Kartoitettava alue rajautuu pohjoisessa vuonna 2011 tilattuun numeeriseen mittausluokkaan 1 laadittuun pohjakarttaan. Lännessä alue rajautuu kunnanrajaan. Alueen itä- ja eteläpuolella ei ole pohjakarttaa. Alueeseen rajoittuva pohjakartta on laadittu koordinaattijärjestelmässä KKJ2 ja korkeusjärjestelmässä N60.

2 2(8) 3 Tehtävien yksityiskohtainen määrittely 3.1 Työsuunnitelma 3.2 Rekisterikartta Työtä aloitettaessa konsultti laatii yksityiskohtaisen työsuunnitelman työohjelman periaatteita noudattaen. Työsuunnitelma tulee hyväksyttää tilaajalla ennen työn jatkamista. Alueesta laaditaan ajan tasalla oleva rekisterikartta. NKRK -aineiston hankkimisesta vastaa konsultti. 3.3 Runkomittaukset ja signalointi Alueelle rakennetaan ja mitataan taso- ja korkeusrunkoverkko konsultin toimesta. Konsultti rakentaa ja signaloi alueelle kartoituksen kannalta tarpeellisen määrän runko- ja tukipisteitä. Konsultti rakentaa alueelle ylemmän luokan perusrunkopisteverkon. Alueen perusrunkopisteverkko rakennetaan ja mitataan satelliittimittauksella siten, että ne täyttävät vähintään mittausluokan 1 tarkkuus- ja laatuvaatimukset (Kaavoitusmittausohjeet kohta 2.4.) Pisteille määritetään E, N ja H -koordinaatit. Runkoverkon peruspisteiden etäisyys tulee olla noin yksi kilometri. Runkopisteet tulee rakentaa ensisijaisesti kallioon käyttäen koneruuvikierteellä varustettua kiintopistettä tai toissijaisesti maahan käyttäen kauluslevyllä varustettua maaputkea. Konsultti signaloi kartoitusalueen tarpeelliset kiintopisteet sekä tarvittavat rajamerkit ja muut pisteet. Konsultti poistaa väliaikaiset signalointimerkit työn jälkeen pelloilta ja pihoista. Suunnitelma rakennettavasta perusrunkoverkosta ja lähtöpisteistä tulee hyväksyttää tilaajalla ennen verkon rakentamista. Uudet runkopisteet (E,N,H) mitataan, lasketaan ja dokumentoidaan Kaavoitusmittausohjeiden kohdan 2.5. mukaisesti. 3.4 Ilmakuvaus/laserkeilaus Työ voidaan suorittaa vaihtoehtoisesti ilmakuvaukseen tai ilmakuvaukseen ja laserkeilaukseen perustuen. Tasotarkkuuden saavuttamiseksi laserkeilauksen tukena on käytettävä myös ilmakuvia. Ilmakuvauksesta laaditaan kuvaussuunnitelma. Kuvaus suoritetaan sellaisesta kuvauskorkeudesta, jotta siitä voidaan tehdä kaavan pohjakarttaa 1:1000 mittausluokassa 1 ja tuottaa ortokuvamosaiikki 10 cm:n maastopikselikoolla.

3 3(8) Laserkeilauksesta ja ilmakuvauksesta laaditaan kuvaussuunnitelma. Laserkeilaus ja ilmakuvaus suoritetaan sellaisessa mittakaavassa ja kuvauskorkeudessa, jotta siitä voidaan tehdä kaavan pohjakartta 1:1000 mittausluokassa 1 ja tuottaa ortokuvamosaiikki 10 cm:n maastopikselikoolla. 3.5 Fotogrammetrinen pistetihennys Konsultti suorittaa kartoitusalueella fotogrammetrisen digitaalisen pistetihennyksen stereokartoituksen ja/tai ortokuvaprosessin vaatimien tarkkojen ja luotettavien orientointitietojen tuottamiseksi. Pistetihennyksestä laaditaan blokkikaavio, josta selviää kuvien keskinäinen sijainti ja laskennassa käytetyt runkopisteet. Pistetihennyksen tulee perustua ilmakuvaukseen, jossa käytetään differentiaalista geodeettista GNSS -tukea sekä inertiajärjestelmää (IMU). Automaattiset kuvakoordinaattimittaukset ja kuvablokin sädekimpputasoitus tulee tehdä hyväksi tunnetulla ohjelmistolla. Tasoituksen tulostiedostosta on käytävä selkeästi ilmi laskennan kulku ja tulokset havaintoryhmittäin tarkkuuslukuineen, kuten jäännösvirheet, keskivirheet, painoyksikön keskivirhe, mahdolliset löytyneet karkeat virheet, jne). Tasoituksen laskentatulosten ja tuloslistauksen lisäksi konsultin tulee toimittaa pistetihennyksestä lyhyt selkokielinen yhteenveto (max A4). Yhteenvedossa on esitettävä tiivistetysti ja selkeästi pistetihennyksessä saavutetut tulokset: eri havaintoryhmien yleinen yhteensopivuus, tasoitettujen orientointiparametrien tarkkuus- ja luotettavuusarvio sekä mahdolliset esiin tulleet ongelmakohdat ja niiden ratkaisut. 3.6 Stereodigitointi Konsultti suorittaa pohjakarttatietojen stereodigitoinnin. Stereotyöasemalla koodataan ja digitoidaan kaikki kuvilla näkyvät kaavan pohjakartalla kuvattavat kohteet. Rakennukset kartoitetaan stereossa arvioitujen seinälinjojen mukaan. Maastokohteista rekisteröidään (E, N ja H) koordinaatit. 3.7 Konseptikartta Konsultti toimittaa tilaajalle stereodigitoinnin jälkeen kartoitusalueesta numeerisen kartan 1:1000 sovitussa formaatissa. 3.8 Täydennysmittaukset Stereodigitoinnissa näkymättä jääneet kohteet täydennetään maastomittauksena ja tarvittavat täydennysmittaukset suorittaa konsultti. Täydennysmittaukset suoritetaan takymetrilla ja/tai satelliittimittauksena ja tallennetaan samassa numeerisessa formaatissa kuin karttatiedotkin.

4 4(8) Kaikki ne rajapyykit, joiden RSK -luku on kiinteistötietojärjestelmässä suurempi kuin 0.12, tulee mitata maastossa täydennysmittausten yhteydessä. Kaikkien maastossa mitattujen rajamerkkien mittauskohtaan tulee merkitä keltainen maalitäplä. Työkertomuksessa tulee esittää mitattujen ja hävinneiden pyykkien lukumäärä. Konsultti toimittaa mitatuista rajapyykeistä myös erillisen taulukon, jossa on esitetty rajapyykkien NKRK -koordinaatit ja maastossa mitatut koordinaatit sekä niiden väliset erot. 3.9 Numeerisen aineiston viimeistely Konsultti viimeistelee numeerisen kartta-aineiston kaavoitusmittausohjeiden mittausluokan 1 edellyttämälle tasolle käyttäen tulostusmittakaavan 1:1000 -kuvaustapaa. Stereodigitointi- ja täydennysmittausaineisto, nimistö ja perusrunkoverkko yhdistetään valmiiksi numeeriseksi pohjakartaksi. Konsultti toimittaa pohjakartta-aineiston erillisinä dwg-tiedostoina, joissa rajaelementti, korkeuskäyrät, rakennukset ja muut pohjakarttakohteet muodostavat kukin oman tiedostonsa. Tämän lisäksi toimitetaan erillinen dwg-tiedosto, joka käsittää yhdistelmän edellä mainituista pohjakartan elementeistä. Aineisto laaditaan Fiksu-kaavaohjelmaan dwg-muodossa kunnassa käytössä olevaa tasoluokitusta käyttäen. Tilaaja toimittaa valitulle konsultille tasoluokituksen ja tasojen ominaisuudet työn aikana. Numeerisen aineiston viivaelementit tulee laatia niin, että viivat ovat ehyitä ja sulkeutuvia sekä viivojen ja symbolien kuvaustyylit Kaavan pohjakartta 1997 mukaisia. Aineistossa ei tule käyttää spline -tyyppisiä viivaelementtejä, vaan niiden asemesta käytetään polyline -elementtejä. Uuden kartoitusalueen aineisto ja sen rajaus on liitettävä editoimalla kunnan olemassa oleviin numeerisiin kartta-aineistoihin. Editoinnissa tulee huomioida, että olemassa olevat kartat eivät ole täysin ajan tasalla. Tilaaja toimittaa konsultille liitosaineiston konsultin pyynnöstä. Tilaajan käynnissä olevasta EUREF-muunnosprojektista johtuen kartta tilataan kahdessa eri koordinaattijärjestelmässä. Konsultti suorittaa aineiston muunnoksen tilaajan esittämien parametrien mukaisesti. HUOM! Tarjoajien tulee toimittaa tarjousasiakirjojen yhteydessä tässä tarjouksessa esitetyn formaatin ja kuvaustekniikan mukainen esimerkkikartta CD/DVD -levylle tallennettuna. Toimitettua esimerkkiaineistoa tullaan käyttämään tarjoajien kartoitusteknisen laadun arviointiin. Näyteaineistossa ei tarvitse huomioida tasoluokittelua. Mikäli kuvaustekniikan piirtyminen edellyttää toimenpiteitä, ne on ilmoitettava.

5 5(8) 3.10 Aineiston tarkastaminen Konsultti toimittaa pohjakartan tilaajalle tarkistettavaksi numeerisessa muodossa dwg-formaatissa. Ennen työn hyväksymistä tilaaja tarkistaa pohjakartan sijainti- ja korkeustarkkuuden kontrollimittauksin sekä maastokäynnein. Pohjakarttaa ei tulla hyväksymään ennen kuin rajamerkit on mitattu tarjouspyynnössä esitetyllä tavalla Numeerisen tiedon säilyttäminen Konsultin tulee säilyttää numeerinen aineisto vähintään 12 kk ajan. 4 Lopputuotteiden määrittely Kartoitushankkeesta toimitetaan tilaajalle erillinen työkansio sekä lopputuotteet CD/DVD -levyille tai ulkoiselle kovalevylle tallennettuna. Konsultti toimittaa tilaajalle hankkeen lopputuotteina seuraavan aineiston: 4.1 Numeerinen maastotieto - tilaajan suunnittelujärjestelmään (Fiksu) sopivassa dwg-muodossa eri elementteihin jaettuna (ks. tarjouspyynnön kohta 3.9) sekä yhtenäisenä tiedostona kunnan käyttämän tasoluokituksen mukaisesti - peruskiintopisteet ASCII-formaatissa (KKJ2/ETRSGK25/N60, ENH) - tarjouksessa pitää eritellä tiedonsiirtokustannukset muihin järjestelmiin 4.2 Numeerinen ortokuva Konsultti laatii ilmakuvauksesta indeksikartan. Kuvatusta alueesta tuotetaan numeerinen värillinen ortokuvamosaiikki 0.1 m maastopikselikoolla. Ortoprosessin maastomallina käytetään maanmittauslaitoksen tarkinta maastomallia, ellei erityisesti sovita muusta maastomallista. Ortomosaiikin on muodostettava yhtenäinen sävy- ja kontrastisäädetty kuva, eivätkä kuvasaumat saa erottua mosaiikissa haitallisesti. Ortomosaiikki sekä siitä lehtijaon mukaisesti leikatut erilliset ortokuvat toimitetaan geokoodattuna ecw-, tiff- ja.tab-muodossa. 4.3 Muu asiakirjojen sisältämä aineisto - Työkansion mukaiset asiakirjat (ks. Kaavoitusmittausohjeet 2003 kohta 5.1.) - Laskennan mittausaineisto toimitetaan käyttökelpoisessa muodossa mahdollista uudelleen laskentaa varten - Numeerinen pisterekisteriaineisto (ascii ja dwg) (ks. Kaavoitusmittausohjeet 2003 kohta 5.3.)

6 6(8) Työjako tilaajan ja konsultin kesken Työsuunnitelma Työsuunnitelman tarkastus Runkomittaussuunnitelman hyväksyminen Runkomittaus Signalointi Ilmakuvaus/laserkeilaus Fotogrammetrinen pistetihennys Stereodigitointi Siirtotiedostojen muodostus Täydennysmittaukset (maastoelementit ja rajamerkit) Numeerisen aineiston viimeistely Ortokuva-aineisto Työkertomus Työn tarkastus Väliaikaisten signalointimerkkien poistaminen Tilaaja Konsultti 5 Aikataulu - työsuunnitelma signalointi ja ilmakuvaus/laserkeilaus huhti-touko pistetihennys kesä ortokuva-aineisto kesä stereotyö kesä-syksy täydennysmittaus syksy työ tarkastukseen Tarjouksen sisältö Tarjouksessa tulee nimetä konsultin vastuuhenkilö ja veloitusperusteet. Tarjouksessa tulee esittää kokonaishinta sekä yksikköhinta /ha. Hinnat tulee lisäksi eritellä niin, että ilmakuvaus tai ilmakuvaus ja laserkeilaus, ortokuva-aineiston tuottaminen sekä 1:1000 pohjakartta hinnoitellaan erikseen. Tarjoukseen tulee liittää myös tarjoajan oma työohjelmaehdotus (kartoitussuunnitelma) hankkeen suorittamisesta. 7 Yrityksen kelpoisuusehdot Tarjoajan on kuuluttava ennakkoperintärekisteriin. Tarjoukseen on liitettävä verojäämätodistus, todistus sosiaaliturva- ja eläkemaksujen täyttymisistä sekä selvitys yrityksessä sovellettavasta työehtosopimuksesta

7 7(8) tai keskeisistä työehdoista. Tarjoajalla ei saa olla maksamattomia lakisääteisiä velvoitteita. Tarjoajan tulee esittää projektin vastuuhenkilö sekä tälle varahenkilö. Tarjoajan tulee esittää tieto projektiin osallistuvan henkilöstön ammattitaidosta sekä yrityksen teknisistä valmiuksista. Mikäli katsotaan, ettei toimittajalla ole teknisiä tai toiminnallisia edellytyksiä suoriutua tehtävästä, suljetaan toimittaja ulos tarjouskilpailusta. Em. selvitykset, velvoitteet ja edellytykset koskevat myös mahdollisia alihankkijoita. Pyydetään liitteeksi yrityksen ja avainhenkilöiden referenssityöluettelo. Alihankkijoiden nimet ja osuus tarjottavasta työstä on mainittava tarjouksessa. 8 Tarjouksen jättäminen ja hankinta päätös Tarjoukset tulee olla perillä Sipoon kunnassa klo mennessä. Tarjoukset lähetetään osoitteella Sipoon kunta, Mittaus- ja kiinteistö / Kartoitustarjous,, Sipoo. Hankintapäätös tullaan tekemään laatuseikkojen ja tarjoushinnan perusteella huomioiden edellä mainitut kelpoisuusehdot sekä tarjouspyynnössä esitettyjen vaatimusten täyttyminen. Tarjoushinta 50 % Laatuseikat 50 % Tarjouksen yhteydessä toimitettu näyteaineisto 20 % Tarjouksessa esitetty työohjelman sisältö 20 % Konsultin referenssit vastaavista projekteista 10 % Sipoon kunta pidättää itsellään oikeuden hylätä saamansa tarjoukset. Tarjous voidaan hylätä, mikäli se ei ole tarjouspyynnön mukainen. Lisäksi ali- ja ylihinnoitellut tarjoukset voidaan hylätä. Tarjouksen antajalla ei ole oikeutta korvaukseen tekemästään tarjouksesta millään perusteella tai nimikkeellä. Työn lopullinen laajuus ja tekotapa määritellään sopimusneuvottelussa. Sopimusperusteena ovat Konsulttitoiminnan yleiset sopimusehdot (KSE 1995). Veloitusperusteena on kokonaispalkkio

8 8(8) Lisätiedot Lisätietoja ja hanketta koskevia tietoja antaa maanmittausinsinööri Anna-Leena Rintala puh Sipoossa 10. helmikuuta 2012 Pekka Söyrilä mittaus- ja kiinteistöpäällikkö Sipoon kunta

SIPOON KUNNAN KAAVOITUKSEN POHJAKARTAN LAATIMINEN SEKÄ ILMAKUVAUS MARTINKYLÄN ALUEELLA

SIPOON KUNNAN KAAVOITUKSEN POHJAKARTAN LAATIMINEN SEKÄ ILMAKUVAUS MARTINKYLÄN ALUEELLA 1(6) Sipoon kunnan mittaus- ja kiinteistöyksikkö pyytää tarjoustanne kaavan pohjakartan (mittausluokka 1) laatimisesta mittakaavaan 1:1000. Kartoitettava alue on noin 670 ha oheisen karttaliitteen mukaisesti

Lisätiedot

JHS 154: ETRS89 -järjestelmään liittyvät karttaprojektiot, tasokoordinaatistot ja karttalehtijako Työn tarkastaja Sipoon kunta

JHS 154: ETRS89 -järjestelmään liittyvät karttaprojektiot, tasokoordinaatistot ja karttalehtijako Työn tarkastaja Sipoon kunta Työohjelma Numero 1 (6) Alustava työohjelma 1. Tehtävän yleismäärittely Kartoituskohde Sipoon kunta, Boxin työpaikka-alue Karttatyyppi Numeerinen asemakaavan pohjakartta Kartoitusalueen laajuus noin 400

Lisätiedot

Kartta laaditaan koordinaattijärjestelmässä ETRS-GK25 ja korkeusjärjestelmässä N2000.

Kartta laaditaan koordinaattijärjestelmässä ETRS-GK25 ja korkeusjärjestelmässä N2000. Tarjouspyyntö 1 (5) NUMEERISEN POHJAKARTAN LAATIMINEN 1. Tehtävän määrittely Sipoon kunnan mittaus- ja kiinteistöyksikkö pyytää tarjoustanne tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisen numeerisen pohjakartan

Lisätiedot

LIITE 1(5) TYÖOHJELMA NUMEERISEN KAAVAN POHJAKARTAN LAATIMINEN. 1. Tehtävän yleismäärittely

LIITE 1(5) TYÖOHJELMA NUMEERISEN KAAVAN POHJAKARTAN LAATIMINEN. 1. Tehtävän yleismäärittely LIITE 1(5) TYÖOHJELMA NUMEERISEN KAAVAN POHJAKARTAN LAATIMINEN 1. Tehtävän yleismäärittely 2. Lähtötilanne Kartoituskohde Tuusulan kunta, Siippoon alue Karttatyyppi numeerinen kaavan pohjakartta Kartoitusalueen

Lisätiedot

LIITE 1(5) TYÖOHJELMA ASEMAKAAVAN POHJAKARTAN TÄYDENNYSKARTOITUS. 1. Tehtävän yleismäärittely

LIITE 1(5) TYÖOHJELMA ASEMAKAAVAN POHJAKARTAN TÄYDENNYSKARTOITUS. 1. Tehtävän yleismäärittely LIITE 1(5) TYÖOHJELMA ASEMAKAAVAN POHJAKARTAN TÄYDENNYSKARTOITUS 1. Tehtävän yleismäärittely 2. Lähtötilanne Kartoituskohde Tuusulan kunta, Vanhakylän alue Karttatyyppi digitaalinen asemakaavan pohjakartta

Lisätiedot

ÄHTÄRIN KAUPUNGIN TAAJAMIEN POHJAKARTTOJEN LAADINNAN TAR- JOUSPYYNTÖ

ÄHTÄRIN KAUPUNGIN TAAJAMIEN POHJAKARTTOJEN LAADINNAN TAR- JOUSPYYNTÖ 1/8 ÄHTÄRIN KAUPUNKI Ostolantie 17 63 700 ÄHTÄRI Puh. (06) 2525 6000 ÄHTÄRIN KAUPUNGIN TAAJAMIEN POHJAKARTTOJEN LAADINNAN TAR- JOUSPYYNTÖ Hanke Ähtärin kaupunki pyytää sitovaa tarjoustanne Ähtärin kaupungin

Lisätiedot

Tontti- ja paikkatietopalvelut / MK TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 17.04.2012

Tontti- ja paikkatietopalvelut / MK TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 17.04.2012 Tontti- ja paikkatietopalvelut / MK TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 17.04.2012 RAJAMERKKIEN KARTOITUS Kirkkonummen kunta pyytää tarjoustanne rajamerkkien kartoittamiselle maastomittauksella Kirkkonummen Luomasta Kylmälään

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KANTAKARTAN UUDISKARTOITUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ KANTAKARTAN UUDISKARTOITUKSESTA 04.04.2014 TARJOUSPYYNTÖ KANTAKARTAN UUDISKARTOITUKSESTA Tarjouspyynnön kohde Pyydämme tarjoustanne Urjalan kunnan kantakartta-aineiston uudiskartoituksesta noin 280 ha:n alueelta. Alueen ja osa-alueiden

Lisätiedot

HAUSJÄRVEN KUNNAN TAAJAMIEN POHJAKARTTOJEN LAADINNAN TARJOUSPYYNTÖ

HAUSJÄRVEN KUNNAN TAAJAMIEN POHJAKARTTOJEN LAADINNAN TARJOUSPYYNTÖ 9.2.2011 Sivu 1/5 Tilaaja: Hausjärven kunta, kaavoitus ja maankäyttö Keskustie 2-4 12100 Oitti HAUSJÄRVEN KUNNAN TAAJAMIEN POHJAKARTTOJEN LAADINNAN TARJOUSPYYNTÖ Hanke Hausjärven kunta pyytää tarjoustanne

Lisätiedot

7.1.2015. Hankintailmoitus on julkaistu HILMA palvelussa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi

7.1.2015. Hankintailmoitus on julkaistu HILMA palvelussa osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi maankäyttö- ja karttapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 7.1.2015 NUMEERISEN KAAVAN POHJAKARTAN UUDISKARTOITUS 1. Tehtävän määrittely 2. Hankintamenettely Tuusulan kunta on toteuttamassa Nuppulinnan alueen kaavan pohjakartan

Lisätiedot

24.3.2015. Lomakkeessa kuvataan hankittava palvelu, sille asetettavia vaatimuksia sekä hankinnalle asetettavia vaatimuksia.

24.3.2015. Lomakkeessa kuvataan hankittava palvelu, sille asetettavia vaatimuksia sekä hankinnalle asetettavia vaatimuksia. Liite 5 HANKINNALLE ASETETTUJA VAATIMUKSIA HANKITTAVA PALVELU: KAAVAN POHJAKARTTA, MITTAUSLUOKKA 2 Lomakkeessa kuvataan hankittava palvelu, sille asetettavia vaatimuksia sekä hankinnalle asetettavia vaatimuksia.

Lisätiedot

JANAKKALAN KUNNAN ASEMAKAAVAN POHJAKARTAN LAATIMINEN

JANAKKALAN KUNNAN ASEMAKAAVAN POHJAKARTAN LAATIMINEN TARJOUSPYYNTÖ Tekniikka ja ympäristö 19.12.2011 1 (8) JANAKKALAN KUNNAN ASEMAKAAVAN POHJAKARTAN LAATIMINEN Pyydämme sitovaa tarjoustanne Janakkalan kunnan asemakaavan pohjakartan laatimisesta tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ 14.1.2016 ASEMAKAAVAN POHJAKARTAN TÄYDENNYSKARTOITUS 1. Tehtävän määrittely Tuusulan kunta on toteuttamassa Vanhakylän alueen kaavan pohjakartan täydennyskartoitustyötä. Ilmakuvaukseen perustuvan

Lisätiedot

JHS 185 Asemakaavan pohjakartan laatiminen Liite 5 Kaavoitusmittauksen ja asemakaavan pohjakartan laadunvalvonta

JHS 185 Asemakaavan pohjakartan laatiminen Liite 5 Kaavoitusmittauksen ja asemakaavan pohjakartan laadunvalvonta JHS 185 Asemakaavan pohjakartan laatiminen Liite 5 Kaavoitusmittauksen ja asemakaavan pohjakartan laadunvalvonta Versio: 1.0 / 20.3.2013 Julkaistu: 2.5.2014 Voimassaoloaika: toistaiseksi Sisällys 1 Johdanto...

Lisätiedot

1. Hankinnan tausta ja tarkoitus

1. Hankinnan tausta ja tarkoitus 1 (5) Liite 5 HANKINNALLE ASETETTUJA VAATIMUKSIA HANKITTAVA PALVELU: LASERKEILAUS JA ORTOKUVAT 2015 KERAVAN, JÄRVENPÄÄN JA TUUSULAN ALUEILTA Lomakkeessa kuvataan hankittava palvelu, sille asetettavia sekä

Lisätiedot

TARJOUS 1 (12) Virtain kaupunki Virtaintie Virrat. Vuoden 2018 ilmakuvaus, laserkeilaus ja numeerinen pohjakartta 3 / 2018.

TARJOUS 1 (12) Virtain kaupunki Virtaintie Virrat. Vuoden 2018 ilmakuvaus, laserkeilaus ja numeerinen pohjakartta 3 / 2018. TARJOUS 1 (12) Virtain kaupunki Virtaintie 26 34800 Virrat Vuoden 2018 ilmakuvaus, laserkeilaus ja numeerinen pohjakartta 3 / 2018 Tarjouksen tekijä Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö

Lisätiedot

JHS xxx Asemakaavan pohjakartan laatiminen Liite 5 Kaavoitusmittauksen ja asemakaavan pohjakartan laadunvalvonta

JHS xxx Asemakaavan pohjakartan laatiminen Liite 5 Kaavoitusmittauksen ja asemakaavan pohjakartan laadunvalvonta JHS xxx Asemakaavan pohjakartan laatiminen Liite 5 Kaavoitusmittauksen ja asemakaavan pohjakartan laadunvalvonta Versio: 29.11.2012 Julkaistu: xx.xx.2013 Voimassaoloaika: toistaiseksi Sisällys 1 Johdanto...

Lisätiedot

Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti.

Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti. 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ POHJAKARTAN PIIRTÄMISESTÄ Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi 1.9.2012-31.12.2012. Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti. Tarjouspyyntö koskee karttaliitteeseen

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 12.2.2013 MAANKÄYTTÖ JYVÄSKYLÄ 2013 LASERKEILAUS

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 12.2.2013 MAANKÄYTTÖ JYVÄSKYLÄ 2013 LASERKEILAUS Sivu 1/6 JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 12.2.2013 KAUPUNKIRAKENNEPALVELUT TARJOUSPYYNTÖ MAANKÄYTTÖ JYVÄSKYLÄ 2013 LASERKEILAUS Sisällysluettelo 1 Yleistä... 2 2 Hankinnan kohde ja hankinnan vähimmäisvaatimukset...

Lisätiedot

18.12.2014. Tuusulan kuntaa kutsutaan jatkossa nimellä Tilaaja. Yrityksiä, jotka tekevät tarjouksen, kutsutaan nimellä Tarjoaja.

18.12.2014. Tuusulan kuntaa kutsutaan jatkossa nimellä Tilaaja. Yrityksiä, jotka tekevät tarjouksen, kutsutaan nimellä Tarjoaja. Maankäyttö- ja karttapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 18.12.2014 Pyydämme sitovaa tarjoustanne asemakaavan pohjakartan korkeuskäyrien laatimiseksi N2000-korkeusjärjestelmään Tuusulan kunnalle tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU

TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU 1/7 TARJOUSPYYNTÖ 7.9.2012 TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn liikennemallitarkastelun laadinnasta tässä tarjouspyynnössä ja tarjouspyynnön liitteissä kuvatulla

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset

Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset TARJOUSPYYNTÖ 17.3.2015 Tarjouspyyntö Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset Tilaaja Hankinnan kohde Hankinnan tyyppi Työn kuvaus Vihdin kunta, kaavoituspalvelut Vihin kunta pyytää tarjoustanne pohjatutkimusten

Lisätiedot

Sopimustoimittajaksi valitaan yksi urakoitsija per osa-urakka, yksi urakoitsija voi saada useamman osa-urakan.

Sopimustoimittajaksi valitaan yksi urakoitsija per osa-urakka, yksi urakoitsija voi saada useamman osa-urakan. JU.INNANINFRA Dnro 205/ 2017 Hämeenlinnan kaupungin Hiekoitushiekan poiston ja puhtaanapidon urakka Tarjouspyynnön kohde Hämeenlinnan kaupunki, Linnanlnfra-liikelaitos pyytää tarjouksia Hämeenlinnan kaupungin

Lisätiedot

KINNULAN PÄIVÄKOTI 4.9.2014 Suunnittelutarjouspyyntö

KINNULAN PÄIVÄKOTI 4.9.2014 Suunnittelutarjouspyyntö KINNULAN KUNTA KINNULAN PÄIVÄKOTI 4.9.2014 Suunnittelutarjouspyyntö 1. Tilaaja Kinnulan kunnan tilapalvelu pyytää tarjoustanne Kinnulan päiväkodin pää- ja arkkitehtisuunnittelusta sekä rakennesuunnittelusta.

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT TIEDOT Tarjoaja yrityksen nimi Viria Security Oy/Turku Oy Everon Ab Yrityksen osoite Polttolaitoksenkatu 1, Turku

TARJOAJAA KOSKEVAT TIEDOT Tarjoaja yrityksen nimi Viria Security Oy/Turku Oy Everon Ab Yrityksen osoite Polttolaitoksenkatu 1, Turku TARJOAJAA KOSKEVAT TIEDOT Tarjoaja yrityksen nimi Viria Security Oy/Turku Oy Everon Ab Yrityksen osoite Polttolaitoksenkatu 1, 20380 Turku Teräskatu 8, 20520 Turku Y-tunnus 0863729-2 0780510-0 Yhteyshenkilö

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 13.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 13.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 13.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ 2(6) Satamapaviljongin vuokraus sekä vierassatamapalveluiden järjestäminen Lutakossa 2012-2014 Tarjouspyynnön kohde vuokraa Lutakon satamassa olevan

Lisätiedot

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat yhteisiä kuntapalveluja nimellä

Lisätiedot

HANKINTAOHJEET HANKINNAN NÄKÖKULMA. Paavo Uuttu paavo.uuttu@kolumbus.fi 044 549 1976

HANKINTAOHJEET HANKINNAN NÄKÖKULMA. Paavo Uuttu paavo.uuttu@kolumbus.fi 044 549 1976 HANKINTAOHJEET HANKINNAN NÄKÖKULMA Paavo Uuttu paavo.uuttu@kolumbus.fi 044 549 1976 Hankintaohjeistukset paikkatietoaineistojen hankinnan tukena -Kunnan näkökulma Pentti Stenius, Oulun kaupunki PALVELUJEN

Lisätiedot

LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet)

LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet) LIITE 2 1 (5) TARJOUSLOMAKE, ATERIA- JA LÄHETTIKULJETUKSET 11.1.2016 (tavoite) 31.12.2016 (+ optiovuodet) Tarjouslomakkeen täyttöohje Tarjouslomaketta täyttäessä tulee ottaa huomioon seuraavat asiat: Palveluntuottajan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto 16.5.2014

Helsingin kaupunki 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto 16.5.2014 Helsingin kaupunki 1 (5) Tarjouspyyntö helsinkiläisten liikkumistottumuksia koskevasta henkilöhaastattelusta HEL 2014-006054 T 02 08 02 00 1. Tarjouspyynnön kohde Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston

Lisätiedot

Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö

Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö 1(5) TARJOUSPYYNTÖ Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö Kokkolan Satama Oy pyytää tarjoustanne Kokkolan sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyöstä. Työssä on noudatettava

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt Keskuskatu 29 A 31600 Jokioinen HANKE Jokioisten kunnan asfaltointityöt vuonna 2018 optio(-2019) Asfaltointityöt 2(6) TYÖN NIMI Asfaltointiurakka 2018 optio(-2019) HANKINTAMENETTELY Kyseessä on Jokioisten

Lisätiedot

Pieksämäen kaupunki, Euref-koordinaatistoon ja N2000 korkeusjärjestelmään siirtyminen

Pieksämäen kaupunki, Euref-koordinaatistoon ja N2000 korkeusjärjestelmään siirtyminen Pieksämäen kaupunki, Euref-koordinaatistoon ja N2000 korkeusjärjestelmään siirtyminen Mittausten laadun tarkastus ja muunnoskertoimien laskenta Kyösti Laamanen 2.0 4.10.2013 Prosito 1 (9) SISÄLTÖ 1 YLEISTÄ...

Lisätiedot

Päiväys 58200 KERIMÄKI 3.2.2009 1. Viite: KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT

Päiväys 58200 KERIMÄKI 3.2.2009 1. Viite: KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT 58200 KERIMÄKI 3.2.2009 1. Viite: KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT Asia: TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUS- PALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 72 :n mukaisesta hallinnon

Lisätiedot

TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT. 1 Tarjouksen tekijä. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus:

TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT. 1 Tarjouksen tekijä. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie 26 34800 Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT 1 Tarjouksen tekijä Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi 10.10.2012 1(5) Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne strategiatyön konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankittavan palvelun sisältö

Lisätiedot

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi

Yhteyshenkilöt: Palvelupäällikkö Elsi Lääveri 044-797 6927 elsi.laaveri@heinola.fi 1 HEINOLAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Ruoka- ja siivouspalveluosasto Kauppakatu 31 18100 HEINOLA 26.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ RUOKAKULJETUSTEN HANKINTA 1. Tilaaja Heinolan kaupunki Ruoka- ja siivouspalveluosasto

Lisätiedot

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA 1 HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne hydraulisesta pelastusvälinesarjasta. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus Hankintamenettely

Lisätiedot

Oripään kunnan talvikunnossapito

Oripään kunnan talvikunnossapito ORIPÄÄN KUNTA Oripään kunnan talvikunnossapito 2018 2021 Tarjouspyyntö Sisällysluettelo 1 Yleistä... 2 2 Hankinnan kuvaus... 2 3 Vähimmäisvaatimukset... 2 4 Tarjous... 3 4.1 Tarjouksen antaminen... 3 4.2

Lisätiedot

Kaavan pohjakartan uudiskartoitus Nastolan kunnan Haravakylän alueelta ja Orimattilan kaupungin Pennalan alueelta.

Kaavan pohjakartan uudiskartoitus Nastolan kunnan Haravakylän alueelta ja Orimattilan kaupungin Pennalan alueelta. TARJOUSPYYNTÖ Hankinnan nimi Kaavan pohjakartan uudiskartoitus Nastolan kunnan Haravakylän alueelta ja Orimattilan kaupungin Pennalan alueelta. Hankintayksikkö (Tilaaja) 1. Kunnan/kaupungin nimi: Nastolan

Lisätiedot

LIITE 1 TARJOUSLOMAKE OSTOPALVELUT Lentoturvallisuuden kansainvälinen koulutuskeskus Tampereelle - esiselvitys -HANKKEESEEN

LIITE 1 TARJOUSLOMAKE OSTOPALVELUT Lentoturvallisuuden kansainvälinen koulutuskeskus Tampereelle - esiselvitys -HANKKEESEEN TARJOUSLOMAKE 1/4 TARJOUSLOMAKE OSTOPALVELUT Lentoturvallisuuden kansainvälinen koulutuskeskus Tampereelle - esiselvitys -HANKKEESEEN Tarjouksen tekeminen Tarjous tulee tehdä kirjallisena suomen kielellä.

Lisätiedot

1. Tarjoajan perustiedot

1. Tarjoajan perustiedot LIITE 5. Tarjouslomake 1(6) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne, Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 2/2013 tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjotusta kalustosta tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

FOTOGRAMMETRINEN PISTETIHENNYS

FOTOGRAMMETRINEN PISTETIHENNYS FOTOGRAMMETRINEN PISTETIHENNYS 1. Yleistä 2. Ilmakuvaus SKM Gisair Oy Työssä määritettiin ulkoinen orientointi Sotkamon kunnan keskustan alueen ilmakuvaukselle. Ilmakuvauksen teki SKM Gisair Oy keväällä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt YLÖJÄRVEN KAUPUNKI HANKE YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN asfaltointityöt vuonna 2016-2018 Asfaltointityöt 2(5) TYÖN NIMI Asfaltointiurakka 2016-2018 HANKINTAMENETTELY Kyseessä on julkinen kansallisen kynnysarvon ylittävä

Lisätiedot

AURAN KUNTA Kaavateiden ja piha-alueiden talvikunnossapito

AURAN KUNTA Kaavateiden ja piha-alueiden talvikunnossapito Tarjouspyyntö 1 (5) 8.9.2017 AURAN KUNTA Kaavateiden ja piha-alueiden talvikunnossapito 2017 2019 Tarjouspyyntö 1 Yleistä 2 Hankinnan kuvaus Auran kunta pyytää tarjoustanne kaavateiden ja piha-alueiden

Lisätiedot

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 Asia K/7/02.08.00.06/2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 1.1 Tarjouspyynnön kohde Hankintayksikkö on Imatran kaupunki / Kaupunkirakenne ja kunnallistekniikka.

Lisätiedot

MAL-verkoston verkkosivusto laaditaan Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän toimeksiannosta ja tilaamana.

MAL-verkoston verkkosivusto laaditaan Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän toimeksiannosta ja tilaamana. TARJOUSPYYNTÖ 20.1.2011 MAL-VERKOSTON VERKKOSIVUSTON TOTEUTTAMINEN Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä pyytää tarjoustanne hallinnoimansa kansallisen MAL-verkoston verkkosivuston toteuttamisesta. Pyydämme

Lisätiedot

Polvijärventie 18 83700 Polvijärvi 5.6.2012

Polvijärventie 18 83700 Polvijärvi 5.6.2012 Polvijärven kirkonkylän osayleiskaavan ja asemakaavamuutoksen laatiminen sekä ajantasa-asemakaavan numeeristaminen 1. Hankinnan kohde Polvijärven kunta pyytää tarjoustanne oikeusvaikutteisen osayleiskaavan

Lisätiedot

Maastomalliohje ja Maastotietojen hankinnan toimintaohje Matti Ryynänen

Maastomalliohje ja Maastotietojen hankinnan toimintaohje Matti Ryynänen Maastomalliohje ja Maastotietojen hankinnan toimintaohje Matti Ryynänen 8.9.2011 Esityksen sisältö Ohjeiden nykytila Tie- ja ratahankkeiden maastotiedot, Mittausohje Maastotietojen hankinta, Toimintaohjeet

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (8) Hankinta- ja kilpailuttamisyksikkö TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Aula- ja turvallisuuspalvelut Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen.

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTON HANKINTA 2018 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: - 3 kpl öljyntorjuntapuomikontteja - 12 kpl kalustolaatikoita - 500 m öljyntorjuntapuomia

Lisätiedot

Ypäjä-Loimaa siirtoviemäri ja varavesiyhteys

Ypäjä-Loimaa siirtoviemäri ja varavesiyhteys S U U N N IT T EL U JA T EK N IIK K A YPÄJÄN KUNTA JA LOIMAAN VESI -LIIKELAITOS Ypäjä-Loimaa siirtoviemäri ja varavesiyhteys Tarjouspyyntö FCG Suunnittelu ja tekniikka Oy P25129 Tarjouspyyntö Kauko Marttila

Lisätiedot

Tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ KATUJEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN TALVIHOIDOSTA SILKKIPERÄNTIEN, KESKUSTIEN JA JÄÄJOENTIEN OSALTA

Tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ KATUJEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN TALVIHOIDOSTA SILKKIPERÄNTIEN, KESKUSTIEN JA JÄÄJOENTIEN OSALTA Tarjouspyyntö KINNULAN KUNTA 07.08.2015 Tekninen toimi TARJOUSPYYNTÖ KATUJEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN TALVIHOIDOSTA SILKKIPERÄNTIEN, KESKUSTIEN JA JÄÄJOENTIEN OSALTA 1 Yleistä Kinnulan kunta pyytää

Lisätiedot

KANSALLINEN MAASTOTIETO- KANTA-HANKE (KMTK)

KANSALLINEN MAASTOTIETO- KANTA-HANKE (KMTK) KANSALLINEN MAASTOTIETO- KANTA-HANKE (KMTK) KMTK KUNTIEN TUOTANTO- PROSESSIT: SELVITYS KUNTIEN KANTAKARTAN YLLÄPIDON NY- KYISESTÄ TUOTANTOPROSESSIS- TA Sisältö 1 Johdanto... 3 2 Yleiskuva kantakartan ylläpidosta...

Lisätiedot

V-S Pihakivi oy. Maansiirto Oy

V-S Pihakivi oy. Maansiirto Oy 1/10 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO RAK_2120 2017 / Maanrakennuskaluston vuokrauspalvelut kuljettajan kanssa (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 7 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin.

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. Etelä-Savon maakuntaliitto on 14 eteläsavolaisen

Lisätiedot

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Katuvalaistuksen ohjausjärjestelmä Tarjouspyyntö Sivu 1/5 JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Hankittava kokonaisuus

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Tarjouspyyntö 5.2.2016 LIIKENNETRAKTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN

Lisätiedot

HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 TARJOUSPYYNTÖ

HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 TARJOUSPYYNTÖ HATTULAN KUNTA Katusaneeraus ja asfaltointityöt 2018 2(5) TYÖN NIMI Katusaneeraus ja asfaltointiurakka 2018 HANKINTAMENETTELY Kyseessä on julkinen kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankinnasta

Lisätiedot

OULAISTEN TERVEYSKESKUKSEN PERUSKORJAUKSEN HANKE- JA RAKENNUS- SUUNNITTELU, OULAINEN

OULAISTEN TERVEYSKESKUKSEN PERUSKORJAUKSEN HANKE- JA RAKENNUS- SUUNNITTELU, OULAINEN OULAISTEN KAUPUNKI Tekninen keskus TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 14.5.2013 OULAISTEN TERVEYSKESKUKSEN PERUSKORJAUKSEN HANKE- JA RAKENNUS- SUUNNITTELU, OULAINEN Oulaisten kaupunki pyytää tarjoustanne asiakohdassa

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA TERVOLAN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 19.12.2016 TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 14. luvun mukaisesta hallinnon ja

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS)

KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS) TARJOUSPYYNTÖ Sivu 1(5) TARJOUSPYYNTÖ KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIHERRAKENNUS- JA HOITOTYÖT VUODELLE 2017 (VUOSISOPIMUS) Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tuntihintaista tarjoustanne Kauniaisten kaupungin

Lisätiedot

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi.

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) B-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTAVENEEN HANKINTA 2012 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta B-luokan öljyntorjuntaveneestä.

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu Tarjouspyyntö 1 (6) 4.10.2013 Hallinto-osasto HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS Diaarinumero: HEL 2013-005356 Hanke 1. Helsingin kaupungin rakennusvirasto pyytää Helsingin kaupunkitilaohjetta

Lisätiedot

Tarjouksen tekijällä on valmius ottaa hankintapäätös vastaan sähköpostitse

Tarjouksen tekijällä on valmius ottaa hankintapäätös vastaan sähköpostitse 1 Kirkkonummen kunta Sivistyspalvelut LIITE 2/ liite tarjoukseen TIEDOT TARJOUKSEN TEKIJÄSTÄ Tarjouksen tekijä : LY-tunnus Sähköposti: Yhteyshenkilö: Postiosoite, puhelin: HANKINTAPÄÄTÖKSEN VASTAANOTTAMINEN

Lisätiedot

SIIKALATVAN KUNNAN PULKKILAN ALAKOULUN PURKUTYÖ

SIIKALATVAN KUNNAN PULKKILAN ALAKOULUN PURKUTYÖ TARJOUS 1 (9) SIIKALATVAN KUNNAN PULKKILAN ALAKOULUN PURKUTYÖ Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: TARJOUS 2 (9) Selvitys

Lisätiedot

Maanmittauspäivät 2014 Seinäjoki

Maanmittauspäivät 2014 Seinäjoki Maanmittauspäivät 2014 Seinäjoki Parempaa tarkkuutta satelliittimittauksille EUREF/N2000 - järjestelmissä Ympäristösi parhaat tekijät 2 EUREF koordinaattijärjestelmän käyttöön otto on Suomessa sujunut

Lisätiedot

TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 14.11.2012 Markkinointiviestintä- ja viestintäpalvelut

TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 14.11.2012 Markkinointiviestintä- ja viestintäpalvelut KORJATTU 1 (16) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 14.11.2012 Markkinointiviestintä- ja viestintäpalvelut Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen.

Lisätiedot

Kansallinen maastotietokanta. KMTK Kuntien tuotantoprosessit: Selvitys kuntien kantakartan ylläpidon nykyisestä tuotantoprosessista

Kansallinen maastotietokanta. KMTK Kuntien tuotantoprosessit: Selvitys kuntien kantakartan ylläpidon nykyisestä tuotantoprosessista Kansallinen maastotietokanta KMTK Kuntien tuotantoprosessit: Selvitys kuntien kantakartan ylläpidon nykyisestä tuotantoprosessista Projektin selvitys 1 Sisältö 1. JOHDANTO... 2 2. YLEISKUVA KANTAKARTAN

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sivu 1/1 VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANA- VALLA 31.3.2010

Tarjouspyyntö Sivu 1/1 VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANA- VALLA 31.3.2010 Tarjouspyyntö Sivu 1/1 VIITE: KANSALLINEN HANKINTAILMOITUS JULKISTEN HANKINTOJEN ILMOITUSKANA- VALLA 31.3.2010 PYHÄN FIS-RINNE Pelkosenniemen kunta pyytää tarjoustanne Pyhän FIS-rinne -urakasta kaikkine

Lisätiedot

Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta:

Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: TARJOUS 1 (10) YLIVIESKAN KAUPUNGIN JOKIRANNAN KOULUN PURKUTYÖ Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: TARJOUS 2 (10) Selvitys

Lisätiedot

Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista.

Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista. KIRKKONUMMEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1(5) SUUN TERVEYDENHUOLLON LAITEHANKINTA 2009 Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista. Hankitaan kaksi hoitokonetta tarvikkeineen;

Lisätiedot

Sopimus koskee XXXXviraston XXXX teettämiä haittaaineanalyysipalveluja

Sopimus koskee XXXXviraston XXXX teettämiä haittaaineanalyysipalveluja LUONNOS 1 SOPIMUS HAITTA-AINEANALYYSIPALVELUISTA 1 SOPIMUSOSAPUOLET Allekirjoittanut toimeksiantaja Helsingin kaupungin X (tilaaja) ja allekirjoittanut toiminnanharjoittaja (toiminnanharjoittaja) ovat

Lisätiedot

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kahdesta (2) elektronisesta suurtehohälyttimestä asennuksineen, teholtaan 2000 W, jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

3. Hinnoittelu Tarjouksessa tulee käyttää arvonlisäverotonta nettohinnoittelua (alv 0 %). Hinnan tulee olla kiinteän ja sisältää kaikki kulut.

3. Hinnoittelu Tarjouksessa tulee käyttää arvonlisäverotonta nettohinnoittelua (alv 0 %). Hinnan tulee olla kiinteän ja sisältää kaikki kulut. 1 PALOPUKUJEN HANKINTA YLEISTÄ Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjousta palopuvuista (45 kpl) seuraavasti: Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankintailmoitus on julkaistu HILMA-palvelussa

Lisätiedot

ORIVEDEN KESKUSTA-ALUEEN LIIKETONTTIA KOSKEVA TARJOUSKILPAILU

ORIVEDEN KESKUSTA-ALUEEN LIIKETONTTIA KOSKEVA TARJOUSKILPAILU ORIVEDEN KESKUSTA-ALUEEN LIIKETONTTIA KOSKEVA TARJOUSKILPAILU HANKKEEN KUVAUS 09.05.2012 SISÄLLYSLUETTELO sivu 1. Yleistä... 3 2. Tarjouskilpailu... 4 2.1 Tarjouskilpailun ehdot... 4 2.2 Tarjouksessa pyydetään

Lisätiedot

TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU

TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU TARJOUKSEN SOVELTUVUUSLIITTEET, TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU Tarjoajan on täytettävä alla mainitut soveltuvuusvaatimukset. Mikäli tarjouksen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. 1. Rymättylän osayleiskaavojen yhdistelmä

Tarjouspyyntö. 1. Rymättylän osayleiskaavojen yhdistelmä 1 Tarjouspyyntö Entisen Rymättylän kunnan alueen osayleiskaavojen yhdistelmästä sekä tiedostomuunnoksesta MicroStation Dgn- formaattiin (StellaMap) Merimaskun, Velkuanmaan, Livonsaari-Lempisaaren sekä

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTO 2019 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: öljyntorjuntapuomikontti 2 kpl kalustolaatikoita 8 kpl öljyntorjuntapuomia (korkeus 900

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Hankintaa koskevat yhteystiedot: Vaasan kaupunki / Sivistystoimi / Vamia, Energiapalvelut Yhteyshenkilö:Esa Karhunmaa Puhelin: 040 8467920 Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

Alaniitynkadun saneeraus, Lahti, KU Tarjouslomake 1 Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot

Alaniitynkadun saneeraus, Lahti, KU Tarjouslomake 1 Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot D/349/0.03.0.00/06 (8) Alaniitynkadun saneeraus, Lahti, KU Tarjouslomake Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot D/349/0.03.0.00/06 (8) Täyttäkää tarjoajaa koskevat tiedot: Tarjoajan nimi Tarjoajan

Lisätiedot

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014 Tarjouslomake MV/8/05.05.00.01/2013 1 TARJOUKSEN KANSILEHTI JA SISÄLLYSLUETTELO TARJOUS MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu Tarjoaja Tarjoajan

Lisätiedot

Kaupungilla on oikeus olla hyväksymättä mitään tarjousta.

Kaupungilla on oikeus olla hyväksymättä mitään tarjousta. 1 ( 5) TARJOUSPYYNTÖ Valkeakosken kaupungin strategiatyön konsultointi Valkeakosken kaupunki pyytää tarjoustanne kaupunkistrategian uusimisen konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Vantaan kartoitusilmakuvauksesta 2013

Tarjouspyyntö Vantaan kartoitusilmakuvauksesta 2013 Tarjouspyyntö 1 (5) 20.2.2013 Tarjouspyyntö Vantaan kartoitusilmakuvauksesta 2013 Hankinnan kohde Hankinnan yksilöinti Koillis-Vantaan kartoitusilmakuvaus Vantaan kaupungin mittausosasto pyytää tarjousta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille TARJOUSPYYN TÖ 29.5.2015 Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat

Lisätiedot

Tarjoaja on suorittanut verot, sosiaaliturvamaksut sekä eläkevakuutusmaksut.

Tarjoaja on suorittanut verot, sosiaaliturvamaksut sekä eläkevakuutusmaksut. Liite 1 TARJOAJAA JA PALVELUA KOSKEVAT EHDOT Tarjoajaa koskevat kelpoisuusehdot Palveluntarjoajan tulee merkitä rastilla yksiselitteinen vastaus täyttyvätkö kelpoisuusehdot. Joissain kohdissa edellytetään

Lisätiedot

KEMINMAAN KUNTA Tekniset palvelut

KEMINMAAN KUNTA Tekniset palvelut Tekniset palvelut Tarjousten avaus- ja käsittelytilaisuus Urakka LASSILAN KOULUN PERUSKUIVATUKSEN UUSIMINEN Tarjouspyyntökirje pvm. 3.8.2015 Kokous Tarjousten avaus- ja käsittelytilaisuus Aika 14.8.2014

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LIITE 1 3.6.2008 1

KIRKKONUMMEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LIITE 1 3.6.2008 1 3.6.2008 1 VERKKOLASKUJEN VÄLITYSPALVELUT HANKINNAN YKSILÖINTI 1 Hankinnan tausta 1.1 Ostolaskut 1.2 Myyntilaskut Kirkkonummen kunnalla on käytössä ostolaskujen käsittelyssä Rondojärjestelmä. Kunnalla

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA 1/5 1.9.2016 TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA 1 HANKINNAN KOHDE Liedon kunta pyytää tarjouksia Liedon keskustaajamaan sijoittuvan Lietohallin palveluista ja Liedon lukion

Lisätiedot

Seinäjoen kaupunki Tarjouspyyntö 1(5) Yhdyskuntatekniikka PL Seinäjoki

Seinäjoen kaupunki Tarjouspyyntö 1(5) Yhdyskuntatekniikka PL Seinäjoki Seinäjoen kaupunki Tarjouspyyntö 1(5) Yhdyskuntatekniikka PL 215 60101 Seinäjoki 20.8.2019 TARJOUSPYYNTÖ KUNNALLISTEKNIIKAN SUUNNITTELUSTA JA MAASTO- TUTKIMUSTEN TEKEMISESTÄ Seinäjoen kaupunki pyytää tarjoustanne

Lisätiedot

Tekninen toimi. Tarjous on toimitettava liitteenä 2 olevalla tarjouslomakkeella.

Tekninen toimi. Tarjous on toimitettava liitteenä 2 olevalla tarjouslomakkeella. TARJOUSPYYNTÖ VÄHÄJÄRVEN KOSTEIKON 2 VAIHEEN RAKENTAMISESTA Urakan kohde Nivalan kaupungin tekninen toimi pyytää tarjoustanne Vähäjärven kosteikon 2 vaiheen rakennustöistä. Vähäjärven kosteikon 2 vaiheen

Lisätiedot

Huittisten kaupunki. Tarjouspyyntö Päiväys

Huittisten kaupunki. Tarjouspyyntö Päiväys 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 188945 1. Hankintayksikkö ja yhteystiedot Hankintayksikkö Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus Postiosoite Postitoimipaikka Huittinen Postinumero 32700 Maa Yhteyshenkilö

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ C 8/2015 VIISTOILMAKUVAUS LAPPEENRANTA 2015

TARJOUSPYYNTÖ C 8/2015 VIISTOILMAKUVAUS LAPPEENRANTA 2015 1 (7) 12.3.2015 TARJOUSPYYNTÖ C 8/2015 VIISTOILMAKUVAUS LAPPEENRANTA 2015 1 Yleistä Lappeenrannan kaupunki pyytää sitovaa kirjallista tarjoustanne tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä kuvatusta viisto-

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. SUURTALOUSLAITTEEN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

PÄÄLLYSTEURAKKA 2017 Tarjouspyyntö

PÄÄLLYSTEURAKKA 2017 Tarjouspyyntö PÖYTYÄN KUNTA PÄÄLLYSTEURAKKA 2017 Tarjouspyyntö Pöytyän kunta Tarjouspyyntö I SISÄLLYSLUETTELO 1 Hankinnan kuvaus... 1 1.1 Tarjouspyynnön sisältö... 1 2 Tarjouksen jättäminen... 1 2.1 Tavoitteellinen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 28.3.2014

TARJOUSPYYNTÖ 28.3.2014 TARJOUSPYYNTÖ 28.3.2014 Tarjouspyyntö siivouspalveluiden hoitamisesta Pihtiputaan Muurasjärven koulun-, Muurasjärven neuvolan sekä Muurasjärven kotipalvelun tiloihin. 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja

Lisätiedot

SUUN TERVEYDENHUOLLON LAITEHANKINTA 2010 (Dno 539/531/2010) Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista.

SUUN TERVEYDENHUOLLON LAITEHANKINTA 2010 (Dno 539/531/2010) Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista. KIRKKONUMMEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1(6) SUUN TERVEYDENHUOLLON LAITEHANKINTA 2010 (Dno 539/531/2010) Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista. Hankitaan kaksi hoitokonetta

Lisätiedot