Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne"

Transkriptio

1 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 29 4/2008 KOKOUSAIKA Torstaina kello KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA Honkanen Heikki jäsen OLLEET JÄSENET Hyttinen Reeta jäsen (ja merkintä siitä, kuka Hyötylä Pirkko jäsen toimii puheenjohtajana) Isojärvi Ahti jäsen Karila Juhani jäsen Kulpakko Aino jäsen Leinonen Panu jäsen Nyman Pekka jäsen Oikarinen Hannu jäsen Perttunen Jimmy jäsen Pesonen Eila jäsen Poikela Marko jäsen Suokanerva Hanne jäsen Tervo Jari jäsen Uusitalo Tapio jäsen Sirviö Satu varajäsen Jääskeläinen Raija varajäsen MUUT SAAPUVILLA Parkkinen Erkki kunnanjohtaja OLLEET Säärelä Marjo kunnansihteeri Kankaanranta Markku pöytäkirjanpitäjä ASIAT ALLEKIRJOITUS Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Pekka Nyman Markku Kankaanranta PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU ALLEKIRJOITUKSET Aika ja paikka Pelkosenniemi Marko Poikela Panu Leinonen PÖYTÄKIRJA ON Aika ja paikka OLLUT YLEISESTI Pelkosenniemi NÄHTÄVÄNÄ Virka-asema Allekirjoitus Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen

2 Kunnanvaltuusto Kunnanvaltuusto 16, 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kvalt 16 Kutsu valtuuston kokoukseen on työjärjestyksessä mainitussa ajassa ennen kokousta julkaistu kunnantoimiston ilmoitustaululla sekä lähetetty kullekin valtuutetulle ja kunnanhallituksen jäsenelle. Valtuuston päätöksen mukaan ( 13/2007) täydellinen kokouskutsu on toimitettava paikallisiin kauppaliikkeisiin ja pankkeihin. Ilmoitus kokouksen ajasta ja paikasta on ennen kokousta julkaistu sanomalehti Koillis-Lapissa. Kokous on päätösvaltainen Kuntalaki 58 :n mukaan, kun vähintään kaksi kolmannesta valtuutetuista on saapuvilla. Pelkosenniemellä tämä tarkoittaa vähintään kymmentä (10) valtuutettua. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN VALINTA Kvalt 17 Kunnanvaltuuston työjärjestyksen 34 :n mukaan valtuuston pöytäkirjan tarkistaa kaksi kullakin kerralla tähän tehtävään valittua valtuutettua, jollei valtuusto jonkin asian kohdalla ole toisin päättänyt. Mikäli pöytäkirjan tarkastaja ei hyväksy jonkin päätöksen sisältöä on asia saatettava valtuuston ratkaistavaksi. Työjärjestyksen 25 :n mukaan pöytäkirjantarkastajat toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina. Heikki Honkanen esitti toiseksi pöytäkirjantarkastajaksi Marko Poikelaa. Hannu Oikarinen esitti toiseksi pöytäkirjantarkastajaksi Panu Leinosta.

3 Kunnanvaltuusto Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto M2:N JA 2215 M2:N MÄÄRÄALOJEN KAUPPA TILASTA LOMAKYLÄ -KULTAKERO 1:236 JA 9007 M2:N MÄÄRÄALAKAUPPA TILASTA KUNNAN - MÄNNISTÖ 1:298 Tekn.ltk 11 Liite 4. Kauppakirjaluonnos Kemijärven kaupungin kanssa on neuvoteltu liikekeskuksen korttelin nro 370 Pelkosenniemen kunnan omistaman osuuden ja korttelin 397 myynnistä. Neuvotteluissa on päädytty esittämään kunnalle seuraavaa: - määräalojen kauppahinta yhteensä :a. Rak.tarkastaja: Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle määräalojen myyntiä :n hintaan ja liitteen mukaisen kauppakirjaluonnoksen hyväksymistä. Kauppakirjaan voidaan tehdä vähäisiä muutoksia. Kauppakirjan allekirjoittaa kunnan puolesta rakennustarkastaja ja varmentaa rakennusmestari. Tekn.ltk: Khall 58 Kvalt 18 Liitteenä nro 7 Kauppakirjaluonnos. Kunnanhallitus hyväksyy teknisen lautakunnan päätösesityksen. Kunnanjohtaja lisäsi esitykseen, että tarvittaessa kauppakirjaan tehdään maininta latureitistä. Hyväksyttiin yksimielisesti kunnanjohtajan tekemällä lisäyksellä. Liitteenä nro 1 Kauppakirjaluonnos.

4 Kunnanvaltuusto Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto 19 ASUINKORTTELIEN 395 JA 391 MYYNTI PYHÄN YDINALUEELLA Tekn.ltk 13 Liite 6. Kaavaote Liite 7. Kauppakirjaluonnos Kortteleihin 395/2 ja kortteliin 391/1-3 on tehty varaukset. Kunta on käyttänyt myymissään tonteissa 3 vuoden rakentamisvelvoitetta, ja se on syytä pitää. Tontin 389 hinnaksi määräytyi 40 /k-m2. Tonttien käyttötarkoitus ja sijainti huomioon ottaen tonttien hinnat voisivat olla hieman halvempia. (AL-tontissa osa myös liikerakentamista). Vakituisten asuintonttien rakennusoikeus on kaavassa määritelty suureksi, koska vakituisessa asuinpaikassa tarvitaan enemmän ns. vähempiarvoisia varastotiloja, kuin esim. RA-tonteilla. Tien rakentaminen kuuluu kunnan velvoitteisiin, ja tekninen toimisto varautuu tienrakentamiseen tarvittaessa kuluvan vuoden aikana. Tienrakentaminen kuluvana vuonna edellyttää määrärahan siirtoa investointiohjelmassa. Rak.tarkastaja Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle niin että kunnanvaltuusto määrittelee: - korttelien 395 ja 391 tonttien hinnaksi /kpl. - hyväksyttäväksi liitteenä oleva kauppakirjaluonnos Kauppakirjan kunnan puolesta voivat allekirjoittaa kunnanhallituksen puheenjohtaja, kunnanjohtaja, kunnansihteeri, rakennustarkastaja tai rakennusmestari; kaksi allekirjoitusta. Kauppakirjaluonnokseen voidaan tehdä vähäisiä muutoksia. Tekn.ltk: Panu Leinonen esitti, että hinta on 40 euroa / rakennusoikeusneliö. Esitys kannattamattomana raukesi. Päätökseksi tuli rakennustarkastajan esitys. Leinonen jätti päätöksestä eriävän mielipiteen.

5 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto 19 Khall 59 Liitteenä nro 8 Kaavaote ja kauppakirjaluonnos. Kunnanhallitus hyväksyy teknisen lautakunnan päätösesityksen. Hanne Suokanerva esitti, että hinta on 40 euroa / rakennusoikeusneliö. Hannu Oikarinen kannatti Suokanervan esitystä. Puheenjohtaja totesi, että koska asiasta on tehty kunnanjohtajan esityksestä poikkeava kannatettu esitys on asiasta äänestettävä. Äänestysmenettely Kunnanjohtajan esitys JAA, Suokanervan esitys EI. Suoritetussa nimenhuuto äänestyksessä ääniä annettiin seuraavasti: JAA ääniä 2 kpl (Hyötylä, Uusitalo), EI ääniä 5 kpl (Oikarinen, Hietala, Tervo, Nikka, Suokanerva). Kvalt 19 Päätökseksi tuli Suokanervan esitys. Liitteenä nro 1 Kaavaote ja kauppakirjaluonnos. Panu Leinonen esitti rakennustonttien hinnaksi 55 /k-m2. Heikki Honkanen kannatti Leinosen esitystä. Puheenjohtaja totesi, että koska asiasta on tehty kunnanhallituksen esityksestä poikkeava kannatettu esitys on asiasta äänestettävä. Äänestysmenettely Kunnanhallituksen esitys JAA, Leinosen esitys EI. Suoritetussa nimenhuuto äänestyksessä ääniä annettiin seuraavasti: JAA ääniä 8 kpl (Hyötylä, Kulpakko, Nyman, Oikarinen, Pesonen, Poikela, Suokanerva, Jääskeläinen), EI ääniä 3 kpl (Honkanen, Leinonen, Sirviö). Panu Leinonen jätti päätöksestä eriävän mielipiteen.

6 Kunnanvaltuusto Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto 20 KORTTELIN 390 HINTATARJOUS Tekn.ltk 14 Liite 8. Ostoneuvottelumuistio Liite 9. Kauppakirjaluonnos Pera Hussi ja Vesa Kietäväinen ovat tehneet :n ostotarjouksen Pyhän ydinalueella sijaitsevasta AO-korttelista nro 390. Tontit eivät kaiketi ole sijainniltaan ja perustamisominaisuuksiltaan yhtä hyviä kuin viereiset korttelit 395 ja 391. Tien rakentaminen kuuluu kunnan velvoitteisiin, ja tekninen toimisto varautuu tienrakentamiseen tarvittaessa kuluvan vuoden aikana. Tienrakentaminen kuluvana vuonna edellyttää määrärahan siirtoa investointiohjelmassa. Rak.tarkastaja: Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle yo määräalan myyntiä :n hintaan tarjouksen ehtojen mukaisesti ja liitteen mukaisen kauppakirjaluonnoksen hyväksymistä. Kauppakirjaan voidaan tehdä vähäisiä muutoksia. Kauppakirjan allekirjoittaa kunnan puolesta rakennustarkastaja ja varmentaa rakennusmestari. Tekn.ltk: Khall 60 Panu Leinonen esitti, että kauppahinta on euroa. Esitys kannattamattomana raukesi. Päätökseksi tuli rakennustarkastajan esitys. Liitteenä nro 9 Ostoneuvottelumuistio ja kauppakirjaluonnos. Kunnanhallitus hyväksyy teknisen lautakunnan päätösesityksen. Hanne Suokanerva esitti, että kauppahinta on euroa. Hannu Oikarinen esitti, että rakentamisvelvoitteen tulee olla kolme vuotta kaikille tonteille. Samalla Oikarinen kannatti Suokanervan esitystä. Jari Tervo kannatti Oikarisen esitystä. Tervo esitti hinnaksi euroa. Esitys kannattamattomana raukesi.

7 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto 20 Hanne Suokanerva kannatti Oikarisen esitystä. Puheenjohtaja totesi, että koska asiasta on tehty kunnanjohtajan esityksestä poikkeava kannatettu esitys on asiasta äänestettävä. Äänestysmenettely: 1. äänestyksessä äänestetään hinnasta ja 2. äänestyksessä äänestetään rakentamisvelvoitteesta. Hyväksyttiin yksimielisesti. 1. Äänestys: Kunnanjohtajan esitys JAA, Suokanervan esitys EI. Suoritetussa nimenhuuto äänestyksessä ääniä annettiin seuraavasti: JAA ääniä 0 kpl, EI ääniä 7 kpl (Oikarinen, Hietala, Hyötylä, Nikka, Suokanerva, Uusitalo) ja TYHJÄ 1 kpl (Tervo). 2. Äänestys Kunnanjohtajan esitys JAA, Oikarisen esitys EI. Hyväksyttiin yksimielisesti. Suoritetussa nimenhuuto äänestyksessä ääniä annettiin seuraavasti: JAA ääniä 3 kpl (Hietala, Hyötylä, Uusitalo), EI ääniä 4 kpl (Oikarinen, Tervo, Nikka, Suokanerva). Kvalt 20 Kokouksessa pidettiin tauko klo Liitteenä nro 3 Ostoneuvottelumuistio ja kauppakirjaluonnos. Panu Leinonen esitti tontille hintaa :a/kappale. Samat kauppaehdot kuin korttelissa 395 ja 391. Hannu Oikarinen esitti, että asia palautetaan valmisteluun. Eila Pesonen kannatti Oikarisen kannalta. Puheenjohtaja totesi, että koska asiasta on tehty kunnanhallituksen esityksestä poikkeava kannatettu esitys on asiasta äänestettävä. Leinosen esitys raukesi kannattamattomana. Äänestysmenettely Kunnanhallituksen esitys JAA, Oikarisen esitys EI.

8 Kunnanvaltuusto Kunnanvaltuusto 20 Suoritetussa nimenhuuto äänestyksessä ääniä annettiin seuraavasti: JAA ääniä 10 kpl (Honkanen, Hyötylä, Kulpakko, Nyman, Oikarinen, Nyman, Pesonen, Poikela, Suokanerva, Jääskeläinen), EI ääniä 0 kpl ja yksi TYHJÄ ( Leinonen). Päätökseksi tulee Oikarisen esitys.

9 Kunnanvaltuusto Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto 21 MAANVAIHTO KUNTA/ ANTERO SUITIALA Tekn.ltk 15 Liite 10. Vaihtokirja luonnos Kunta on neuvotellut maanomistajan kanssa maankäyttösopimuksesta ja alkuperäisen ranta-asemakaavan tonttien maan luovutuksesta kunnalle niiltä osin, mitä uuden Kultakeron kadun tiealue ja hiihtotunneli tarvitsevat tilavarausta tiloista 1:132 ( kortteli 315 tontti 4) ja 1:130 (kortteli 314 tontti 5). Lisäksi kaavan kortteliin 314 tonttiin 5 on liitetty kunnan omistamasta Lomakylä- Kultakero tilasta n. 131 m2. Maankäyttösopimus on ollut kunnanvaltuuston käsittelyssä Kultakeron puiston kaavaa hyväksyttäessä. Kunnan maksuosuudeksi vaihtokirjakaupassa muodostuu :a. Rak.tarkastaja: Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle liitteessä olevan vaihtokirjan hyväksymistä. Vaihtokirjaan voidaan tehdä vähäisiä muutoksia. Vaihtokirjan allekirjoittaa kunnan puolesta rakennustarkastaja ja varmentaa rakennusmestari. Tekn.ltk: Khall 61 Kvalt 21 Liitteenä nro 10 Vaihtokirjaluonnos. Kunnanhallitus hyväksyy teknisen lautakunnan päätösesityksen. Liitteenä nro 4 Vaihtokirjaluonnos.

10 Kunnanvaltuusto Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto 22 MAANVAIHTO KUNTA/ PYHÄHIPPU OY Tekn.ltk 16 Liite 11. Vaihtokirjaluonnos Kunta on neuvotellut maanomistajan kanssa maankäyttösopimuksen, minkä kunnanvaltuusto hyväksyi Kultakeron kaavan hyväksymisen yhteydessä. Tällä vaihtokirjalla kunta luovuttaa maanomistajalle asemakaavan mukaisen rakennuskorttelin osat maanomistajalle ja maanomistaja omistamansa kiinteistöön kuuluvat maa-alueet, jotka kuuluvat kaavan mukaiseen tie- ja yhteisiin alueisiin. Välirahana maanomistaja maksaa kunnalle :a. Rak.tarkastaja: Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle liitteessä olevan vaihtokirjan hyväksymistä. Vaihtokirjaan voidaan tehdä vähäisiä muutoksia. Vaihtokirjan allekirjoittaa kunnan puolesta rakennustarkastaja ja varmentaa rakennusmestari. Tekn.ltk: Khall 62 Kvalt 22 Liitteenä nro 11 Vaihtokirjaluonnos. Kunnanhallitus hyväksyy teknisen lautakunnan päätösesityksen. Liitteenä nro 5 Vaihtokirjaluonnos.

11 Kunnanvaltuusto Tekninen lautakunta Kunnanhallitus 63 Kunnanvaltuusto 23 MAANVAIHTO KUNTA/ KIINTEISTÖ OY HUTTU-UKON POIKA Tekn.ltk 17 Liite 12. Vaihtokirjaluonnos Kunta on neuvotellut maanomistajan kanssa tilusvaihdosta. Tällä vaihtokirjalla kunta luovuttaa maanomistajalle asemakaavan mukaisen rakennuskorttelin osan ja maanomistaja omistamansa kiinteistöön kuuluvat maa-alueen, joka kuuluu kaavan mukaiseen tie- ja yhteisiin alueisiin. Tilusvaihdossa ei käytetä välirahaa. Rak.tarkastaja: Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle liitteessä olevan vaihtokirjan hyväksymistä. Vaihtokirjaan voidaan tehdä vähäisiä muutoksia. Vaihtokirjan allekirjoittaa kunnan puolesta rakennustarkastaja ja varmentaa rakennusmestari. Tekn.ltk: Khall 63 Kvalt 23 Liitteenä nro 12 Vaihtokirjaluonnos. Kunnanhallitus hyväksyy teknisen lautakunnan päätösesityksen. Liitteenä nro 6 Vaihtokirjaluonnos. Hyväksyttiin yksimielisesti

12 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto 24 KULTAKERON KADUN NIMEN MUUTTAMINEN KULTAKERON TIEKSI Khall 64 Kultakeron kadun rakentamista koskeva ohjausryhmä on tehnyt valtuustoaloitteen Kultakeron kadun nimen muuttamisesta Kultakeron tieksi. Perusteluinaan ohjausryhmä esittää: - kaupungeissa yleensä katu; maalaiskunnissa tie - alueen muut kaavatiet yleensä nimetään tieksi Lainsäädännössä ei ole erityisiä määräyksiä, onko kaavatie katu vai tie. Yhtenäisyyden kannalta -tie nimen käyttö voisi puoltaa asemaansa. Teknisen lautakunnan lausunto ja ohjausryhmän pöytäkirjan ote liitteenä nro 13. Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että Kultakeron kadun nimi muutetaan Kultakeron tieksi Kultakeron kadun rakentamista hoitavan ohjausryhmän esityksen ja perustelujen mukaisesti. Hannu Oikarinen esitti, että Kultakeron kadun nimeä ei muuteta Kultakeron tieksi. Hanne Suokanerva kannatti Oikarisen esitystä. Puheenjohtaja totesi, että koska asiasta on tehty kunnanjohtajan esityksestä poikkeava kannatettu esitys on asiasta äänestettävä. Äänestysmenettely Kunnanjohtajan esitys JAA, Oikarisen esitys EI. Suoritetussa nimenhuuto äänestyksessä ääniä annettiin seuraavasti: JAA ääniä 2 kpl (Hyötylä, Uusitalo), EI ääniä 4 kpl (Oikarinen, Hietala, Tervo, Suokanerva) ja TYHJÄ 1 kpl (Nikka). Kvalt 24 Päätökseksi tuli Oikarisen esitys. Teknisen lautakunnan lausunto ja ohjausryhmän pöytäkirjan ote liitteenä nro 7. Eila Pesonen esitti, että Kultakeron kadun nimi muutetaan Kultakeron tieksi. Pirkko Hyötylä kannatti Pesosen esitystä.

13 Kunnanvaltuusto Kunnanvaltuusto 24 Puheenjohtaja totesi, että koska asiasta on tehty kunnanhallituksen esityksestä poikkeava kannatettu esitys on asiasta äänestettävä. Äänestysmenettely Kunnanhallituksen esitys JAA, Pesosen esitys EI. Suoritetussa nimenhuuto äänestyksessä ääniä annettiin seuraavasti: JAA ääniä 7 kpl (Leinonen, Nyman, Oikarinen, Poikela, Suokanerva, Sirviö, Jääskeläinen), EI ääniä 4 kpl (Honkanen, Hyötylä, Kulpakko, Pesonen). Päätökseksi tulee kunnanhallituksen esitys.

14 Kunnanvaltuusto Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto 25 PERHERINTEEN ASEMAKAAVA Tekn.ltk 25 Liite 1. Kaavaehdotus Liite 2. Kaavamuistutus Liite 3. Kuivatuksen parantaminen ; Yleissuunnitelma Asemakaavaratkaisulla muodostuu alueelle 4 korttelia, joissa on yhteensä 13 tonttia ja niiden kokonaisrakennusoikeus on k-m2. Lomarakentamiseen niistä on osoitettu 12 tonttia ja rakennusoikeutta k-m2 sekä asuinrakentamiseen 320 k-m2. Suunnittelualueen rakennusoikeus on kasvanut verrattuna nykyiseen ranta-asemakaavaan 380 k-m2. Asemakaavalla muutetaan vanha ranta-asemakaava asemakaavaksi. Suunnittelun tavoitteena on uudistaa alueen asemakaavat vastaamaan matkailun tarpeita sekä toteuttaa voimassa olevan yleiskaavan mukaisia ratkaisuja. Kaavan laadinnan lähtökohtana on ollut hyväksytty yleiskaava. Asemakaavan muutosehdotus on ollut nähtävillä välisen ajan. nähtävillä oloaikana tuli yksi lausunto ( Tiehallinto; ei huomautettavaa) ja yksi muistutus (Liite 2). Pohjois-Suomen suunnittelupalvelu on tehnyt kuivatuksen yleissuunnitelman ( liite 3), joka voidaan laittaa kaavaselostuksen liitteeksi ja on näin ollen vastineena muistutukselle. Maankäyttö- ja rakennuslaki 91 antaa mahdollisuuden kaavateiden toteuttamisvastuun siirron maanomistajalle. Jos asemakaava laaditaan pääasiallisesti yksityisen edun vuoksi loma- tai matkailuhanketta varten, voidaan kaavaan ottaa määräys, jolla kaavan toteuttamisvastuu kadun tai muun yleisen alueen osalta kokonaan tai osittain siirretään maanomistajalle. Kaavaehdotuksessa on määräys Katujen ja yleisten teiden toteuttamisesta ja hoitamisesta vastaa maankäyttö- ja rakennuslaki 91 :n mukaisesti maanomistajat tai haltijat.

15 Kunnanvaltuusto Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto 25 Kaavaselostus nähtävillä teknisessä toimistossa ja kunnan kotisivuilla. Rak.tarkastaja: Lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle: Tekn.ltk: Khall 66 Kvalt Kunta hyväksyy Perherinteen asemakaavan ja kaavaselostuksen 2. Liitteen 4 mukainen kuivatuksen yleissuunnitelma laitetaan kaavaselostuksen liitteeksi. Liitteenä nro 15 Kaavaehdotus, kaavamuistutus ja kuivatuksen parantaminen; yleissuunnitelma. Teknisen lautakunnan päätösesitys annetaan kunnanhallituksen kokouksessa. Kunnanhallitus hyväksyy teknisen lautakunnan esityksen. Liitteenä nro 8 Kaavaehdotus, kaavamuistutus ja kuivatuksen parantaminen; yleissuunnitelma. Hyväksyttiin yksimielisesti

16 Kunnanvaltuusto Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto 26 ASEMAKAAVAN MUUTTAMINEN KORTTELISSA 304 TONTILLA 6 Tekn.ltk 27 Liite 5. Kaavanmuutosehdotus Liite 6. Lausunnot kaavasta Tekninen lautakunta on tehnyt päätöksen asemakaavan laatimisesta Asemakaavan tavoitteena on muuttaa korttelin rajoja, siten että tontinrajat noudattavat lohkottua tilaa Pyhäportti 1:313. Samalla ranta-asemakaavasta muodostuu asemakaava. Kaavan laadittaessa selvitettiin myös mahdolliset muinaismuistolain mukaiset muinaisjäännökset. Lapin maakuntamuseo toteaa lausunnossaan, että muinaismuistolain (295/63) perusteella suojeltavia kiinteitä muinaisjäännöksiä ei korttelissa ole. Kaavaehdotuksen nähtävillä oloaikana annettiin kaksi lausuntoa (liite 6). Kaavanmuutosehdotus ja kaavaselostus nähtävillä teknisessä toimistossa ja kunnan kotisivuilla. Rak.tarkastaja: Tekn.ltk: Khall 67 Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle: 3. Kunta hyväksyy yllä esitetyn asemakaavan ja kaavaselostuksen 4. Teknisenä korjauksena kaavanmuutosehdotuksessa kortteliin esitetty merkintä sm-1 muutetaan merkinnäksi s-1, koska alueella ei ole muinaismuistolain perusteella suojeltavia kiinteitä muinaisjäännöksiä. Liitteenä nro 16 Kaavanmuutosehdotus ja lausunnot kaavasta. Teknisen lautakunnan päätösesitys annetaan kunnanhallituksen kokouksessa. Kunnanhallitus hyväksyy teknisen lautakunnan esityksen.

17 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto 26 Kvalt 26 Liitteenä nro 9 Kaavanmuutosehdotus ja lausunnot kaavasta. Pekka Nyman esitti että kaavamääräys s-1 muutetaan merkinnäksi sm-1. Pekka Nymanin esitys raukesi kannattamattomana. Kunnanhallituksen päätös hyväksyttiin.

18 Kunnanvaltuusto Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto 27 ASEMAKAAVANMUUTOS PYHÄJÄRVEN RANTA-ALUEELLA JA KUUSIRANNAN YMPÄRISTÖSSÄ Tekn.ltk 28 Liite 7. Muutosehdotus Yksityiset maanomistajat sekä Metsähallitus ovat tehneet kirjalliset esitykset omistamiensa alueiden kaavamuutoksesta, koska vanha kaava ei vastaa enää nykyistä kysyntää. Kunta on hankkinut maa-alueita Kuusirannan matkailupalvelualueen lähistöllä, jotka on tarkoitus saada liitettyä em. toimintaan. Tekninen lautakunta on tehnyt päätöksen Metsähallituksen omistamien alueiden kaavoituksesta. Muut esitykset ovat tulleet em. päätöksen jälkeen ja ne on liitetty samaan kaavahankkeeseen. Kaavalla tarkennetaan käyttötarkoituksia sekä lisätään tonttitarjontaa valmiin kunnallistekniikan alueella. Kuusirannan ohjelmapalvelualuetta pyritään laajentamaan ja näin parantamaan sen toimintaedellytyksiä. Asemakaavan toteuttaminen: - alueen rakentuminen on tarkoitus aloittaa heti kaavan vahvistettua. Alueen kunnallistekniikka on kaikilta osiltaan valmiina. Kaavaehdotus on ollut julkisesti nähtävillä Kaavaehdotuksen jälkeen on tehty maanomistajien muistutukset huomioiden seuraavat tekniset korjaukset, joista on kuultu asianomaisia maanomistajia. - kortteliin 5 ehdotuksessa esitetty kaavamerkintä RA I on muutettu merkinnäksi RA u ½ - kaavatietä Kenttämaanpisto on ulotettu korttelin 8 tontille 9 - kaavatie Kenttämaankuja on ulotettu tontin 2 rajaan Kaavanmuutosehdotus nähtävillä kunnan kotisivuilla ja teknisessä toimistossa. Rak.tarkastaja Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle kaavanmuutosehdotuksen ja kaavaselostuksen hyväksymistä esitetyin teknisin muutoksin.

19 Kunnanvaltuusto Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto 27 Tekn.ltk: Khall 68 Liite nro 17 Muutosehdotus. Teknisen lautakunnan päätösesitys annetaan kunnanhallituksen kokouksessa. Kvalt 27 Kunnanhallitus hyväksyy teknisen lautakunnan esityksen. Liite nro 10 Muutosehdotus.

20 Kunnanvaltuusto Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto 28 KULTAKERON PUISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS Tekn.ltk 29 Liite 8. Kaavaehdotus Liite 9. Kaavamuistutukset Muutosalue käsittää: kortteli 314 tontti 5, 323 tontti 1 ja 370 sekä VL- ja katualueita. Kaavaselostus nähtävillä teknisessä toimistossa ja kunnan kotisivuilla. Asemakaavan muutoksella on tarkoitus laajentaa katualueita siten, että rakenteilla oleva Kultakeron kadun luiskat on mahdollista sijoittaa katualueelle sekä sovitetaan Kultakeron kadun ulkoilureitin alikulku katualueelle sekä osittain korttelien 370 ja 314 tontin 1 alueille. Lisäksi korttelin 323 tontin yksi kohdalta katualuetta on laajennettu tontille päin. Asemakaavan toteutuminen alkaa heti voimaantullessaan rakentamista ohjaavana tekijänä. Alueella on Kultakeron kadun rakentamisen hanke. Kaavaehdotuksen nähtävillä oloaikana kaavanmuutosehdotuksesta annettiin kaksi lausuntoa. Tiepiirin lausunto: Kaavaan lisätään kadunnimi. Korttelin 370 eteläpuoleiseen liittymään merkitään nuolella liittymämerkki. Vastine Metsähallituksen lausuntoon: Kaavanmuutoksessa on huomioitu turvallinen alitusreitti hiihtoladulle. Rak.tarkastaja: Lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle: Kunta hyväksyy Kultakeron puiston kaavanmuutoksen ja kaavaselostuksen. Korttelin 370 eteläpuolisen nykyisen liittymän kohdalle merkitään kaavaan nuolella liittymämerkki. Tekn.ltk: Khall 69 Liitteenä nro 18 Kaavaehdotus ja kaavamuistutukset

21 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto 28 Teknisen lautakunnan päätösesitys annetaan kunnanhallituksen kokouksessa. Kvatl 28 Kunnanhallitus hyväksyy teknisen lautakunnan esityksen. Liitteenä nro 11 Kaavaehdotus ja kaavamuistutukset.

22 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto 29 ULLA LAINEEN ERO SOSIAALILAUTAKUNNAN JÄSENYYDESTÄ JA TEKNISEN LAUTAKUNNAN VARAJÄSENYYDESTÄ Khall 57 Ulla Laine on menettänyt vaalikelpoisuutensa kunnallisiin luottamustoimiin paikkakunnalta poismuuton vuoksi. Kuntalain 33.1 :n 1 kohdan mukaan vaalikelpoinen kunnan luottamustoimeen on henkilö, jonka kotikunta kyseinen kunta on. Kotikunnan vaihtuminen kesken luottamustoimikauden aiheuttaa yleisen vaalikelpoisuuden menettämisen entisen kotikunnan luo t- tamustoimiin johtokuntien ja toimikuntien jäsenyyttä lukuun ottamatta. Kuntalain 37.1 :n mukaan luottamushenkilön menettäessä vaalikelpoisuutensa on sen toimielimen, jonka valittava luottamushenkilö on, todettava luottamustoimi päättyneeksi. Ulla Laine on valittu toimikaudeksi sosiaalilautakunnan jäseneksi henkilökohtaisena varajäsennenään Lea Sannelvuo sekä tekniseen lautakuntaan Reeta Hyttisen varajäseneksi. Kvalt 29 Kunnanhallitus esittää valtuustolle 1. että se toteaa Ulla Laineen sosiaalilautakunnan jäsenen sekä teknisen lautakunnan varajäsenen toimien päättyneen 2. että valtuusto valitsee Laineen tilalle jäsenen sosiaalilautakuntaan ja tälle henkilökohtaisen varajäsenen sekä tekniseen lautakuntaa henkilökohtaisen varajäsenen Reeta Hyttiselle Kohta 1: Kohta 2: Pirkko Hyötylä esitti sosiaalilautakuntaan Kati Liikosta, jonka henkilökohtainen varajäsen Lea Sannelvuo. Tauko Panu Leinon esitti Reeta Hyttisen henkilökohtaiseksi varajäseneksi Satu Sirviön.

23 Kunnanvaltuusto Ky hallitus Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto 30 LISÄMÄÄRÄRAHA PELKOSENNIEMEN HAMMASHOITOLAN SIIRTOON Ky hall 20 Ehdotus: Jl, Päätös: Khall 52 Kvalt 30 Vastaava hammaslääkäri: Pelkosenniemen hammashoitolan siirron urakkatarjous ylittää arkkitehdin arvioiman määrärahan ,60 eurolla. Arviolaskelma on tehty minkä jälkeen rakentamisen hinta on noussut. Vastaavan hammaslääkärin arkkitehdin kanssa käymän keskustelun mukaan arviossa ei ollut osattu huomioida ilmanvaihdon ja hoitokoneen vaatimia kaikkia LVI- ja sähkötöitä. Arkkitehti ei ole ilmoittanut vastaavalle hammaslääkärille urakan kustannusarvioon tulleista muutoksista! Liitteenä 2 on arkkitehdin alkuperäinen hinta-arvio. Arkkitehti Isopahkalan mukaan annetun urakkatarjouksen hinta on kohdallaan eli kilpailun puute ei olisi syynä korkeampaan hintaan. Investointiosaan tarvitaan lisämääräraha e. Hallitus esittää jäsenkuntien valtuustoille, että ne myöntävät Pelkosenniemen hammashoitolan siirtoon euron suuruisen lisämäärärahan. Ehdotus hyväksyttiin. Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että se myöntää Pelkosenniemen hammashoitolan siirtoon euron lisämäärärahan. Hannu Oikarinen esitti, että valtuuston kokoukseen tuodaan tarkempi selvitys kustannusarvion noususta ja urakkatarjouksesta ja sen sisällöstä. Hanne Suokanerva kannatti Oikarisen esitystä. Hyväksyttiin yksimielisesti Hannu Oikarisen tekemällä lisäyksellä. Kokous päättyi klo

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 18.01.2008 kello 13.00-14.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 160 No 7/2006 KOKOUSAIKA Torstaina 14.12.2006 kello 16.00-16.45 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen yläkoulu, ruokasali SAAPUVILLA Honkanen

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 58 4/2011 KOKOUSAIKA Torstaina 05.05.2011 kello 16.00-16.42 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 121 7/2009 KOKOUSAIKA Maanantaina 07.09.2009 kello 16.00-16.15 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA

Lisätiedot

Arvola Anneli (kesk) Karila Juhani (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 327. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen

Arvola Anneli (kesk) Karila Juhani (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 327. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 327 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 13/2006 KOKOUSAIKA Perjantaina 10.11.2006 kello 9.00-10.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk)

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 310 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 15/2009 KOKOUSAIKA Perjantaina 04.12.2009 kello 15.00 15.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 51 3/2011 KOKOUSAIKA Torstaina 24.03.2011 kello 16.35-16.40 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 1

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 1 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 1 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 11.01.2008 kello 13.38-16.22 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 299. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen 12/2011

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 299. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen 12/2011 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 299 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 12/2011 KOKOUSAIKA Tiistaina 01.11.2011 kello 16.00 16.54 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2004 KOKOUSAIKA Torstaina 12.02.2004 kello 16.00-17.55 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 57

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 57 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 57 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 5/2008 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 09.04.2008 kello 16.00-20.08 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 No 28.10.2009 4/2009 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 28.10.2009 kello 14.00 14.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 39 No 3/2007 KOKOUSAIKA Torstaina 26.04.2007 kello 15.00-15.20 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 104

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 104 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 104 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 7/2007 KOKOUSAIKA Tiistaina 24.04.2007 kello 16.06-17.06 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 20 3/2008 KOKOUSAIKA Torstaina 13.03.2008 kello 15.00-16.45 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koulukeskuksessa SAAPUVILLA Honkanen Heikki

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 56 Tekninen lautakunta 26.04.2016 AIKA 26.04.2016 klo 18:00-19:15 PAIKKA Pyhän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 27 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Oikarinen Hannu. Pyhäjärvi Milja. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu. Pyhäjärvi Milja. Suokanerva Hanne 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 93 5/2009 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.06.2009 kello 17.30 17.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 15

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 15 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 15 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 2/2008 KOKOUSAIKA Maanantaina 04.02.2008 kello 16.35-18.28 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Oikarinen Hannu. Pyhäjärvi Milja. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu. Pyhäjärvi Milja. Suokanerva Hanne 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 57 3/2009 KOKOUSAIKA Torstaina 7.5.2009 kello 16.00 16.19 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Hietala

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 105 No 6/2007 KOKOUSAIKA Torstaina 11.10.2007 kello 15.00-16.30 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 16 2/2010 KOKOUSAIKA Tiistaina 20.04.2010 kello 17.00-17.45 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 23.04.2012 klo 18.00 18.55 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 26 49 27 49 28 49

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 1/2010 KOKOUSAIKA Torstaina 04.02.2010 kello 16.00-16.28 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA Auer

Lisätiedot

Oikarinen Hannu. Pyhäjärvi Milja. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu. Pyhäjärvi Milja. Suokanerva Hanne 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 103 6/2009 KOKOUSAIKA Torstaina 20.08.2009 kello 16.00-17.04 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SOSIAALILAUTAKUNTA 3.12.2013 64 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA KOKOUSAIKA 3.12.2013 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 54 66 Kokouksen

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 05.07.2010 klo 17.00 19.00 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 59 88 60 88 61 89

Lisätiedot

Arvola Anneli (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Karila Juhani (kesk) Unto Kiemunki Markku Kankaanranta, Marjo Säärelä 211

Arvola Anneli (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Karila Juhani (kesk) Unto Kiemunki Markku Kankaanranta, Marjo Säärelä 211 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 336 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 14/2006 KOKOUSAIKA Tiistaina 28.11.2006 kello 15.00-16.45 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk)

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 62 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 4/2010 KOKOUSAIKA Tiistai 13.04.2010 kello 16.00 17.24 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSKUTSU ASIALISTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 30.10.2013 klo 18.00-19.15 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koulu KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 46 65 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2015 1 Kokousaika 12.1.2015 kello 18.00 18.06 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi Jokinen, Olli Juhala,

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/2018 20 Kokousaika 17.9.2018 kello 18.00 18.13 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 74

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 74 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 74 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 4/2007 KOKOUSAIKA Tiistaina 13.03.2007 kello 17.06-18.04 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen paloasema SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2019 1 Kokousaika 25.3.2019 kello 18.00 18.20 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2017 KOKOUSAIKA 1.3.2017 kello 19.00-20.20 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 44

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 44 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 44 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 4/2008 KOKOUSAIKA Torstaina 06.03.2008 kello 16.00-16.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 53 5/2008 KOKOUSAIKA Torstaina 22.05.2008 kello 16.00-16.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA Honkanen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

TEKNLTK:156/2011 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ)

TEKNLTK:156/2011 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ) TEKNLTK:156/2011 KV 58 JÄRVIMAAN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS (NIEMENKYLÄ) TEKNLTK 5.4.2011 27 Oheismateriaali Liite 4 Kaj Strandberg hakee muutosta voimassa olevaan Järvimaan rantaasemakaavaan 15.03.2011

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Perjantai 26.03.2010 klo 09.00 16.20 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 30 42 31 42 32 43

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2012 Kunnanvaltuusto Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45 Kokouspaikka Valtuuston kokoushuone Käsiteltävät asiat nro Liite nro 1 Kokouksen

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2018 1 Kokousaika 19.3.2018 kello 18.00 18.20 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys REISJÄRVEN KUNTA VALTUUSTO 4/2016 ASIALISTA Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 18.00 18.12 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Liite 1 Tikkanen Timo, kunnanhallituksen jäsen Ranto Mauno, va. kunnanjohtaja

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67 Kunnanvaltuusto 06.08.2014 AIKA 06.08.2014 klo 14:00-14:06 PAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 31 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15 SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15 ASIALISTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 23.05.2012 klo 17.00 18.08 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 11 17 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanhallitus ESITYSLISTA 405

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanhallitus ESITYSLISTA 405 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanhallitus ESITYSLISTA 405 10/2005 KOKOUSAIKA Tiistaina 04.10.2005 kello 15.00-16.50 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 6/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 6/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 6/2017 80 Kokousaika 13.11.2017 kello 18.00 18.18 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 13.11.2017 klo 18.00-19.00, tauko 18.35-18.40 Puumilan Taitotalo Ala-Katara Severi Alkkiomäki

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina 9.2.2015 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SOSIAALILAUTAKUNTA 29.10.2013 50 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA KOKOUSAIKA 29.10.2013 kello 18.00-20.50 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 44 52 Kokouksen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 07.12.2011 35 ASIALISTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 07.12.2011 klo 17.00 18.10 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, ruokasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 30 37 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 91 Kokousaika 16.9.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 50 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 Pöytäkirjantarkastajien valinta 52 Esityslistan

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.05.2011 15. KOKOUSAIKA Keskiviikkona 18.05.2011 kello 16.00 16.

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.05.2011 15. KOKOUSAIKA Keskiviikkona 18.05.2011 kello 16.00 16. SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.05.2011 15 ASIALISTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 18.05.2011 kello 16.00 16.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, ruokasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 17 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali. jäsen. jäsen

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali. jäsen. jäsen 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 53 2/2013 KOKOUSAIKA Tiistaina 12.2.2013 kello 18.00-19:03 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA Honkanen

Lisätiedot

Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä

Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala. Muut Haimila Veikko tekninen johtaja, esittelijä Iitin kunta Pöytäkirja 7/2014 103 Kaavoitustoimikunta 08.12.2014 Aika 08.12.2014 klo 18:00-18.50 Paikka Iitin Kunnantalo, valtuustosali, Rautatienkatu 20, Kausala Saapuvilla Poissa Laitinen Juha Kare Terhi

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 15.11.2017 klo 13:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 17 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMISTOIMET

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 20 No 2/2007 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 28.03.2007 kello 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 10.12.2009 39 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 KOKOUSAIKA torstaina 10. päivänä joulukuuta 2009 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Eino Piippo

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Sivistyslautakunta 22.05.2017 AIKA 22.05.2017 klo 18:00-21:10 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 112 No 5/2006 KOKOUSAIKA Torstaina 28.09.2006 kello 15.00-17.45 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2014 KOKOUSAIKA 06.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 1 8 2 9 10

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 94 8/2008 KOKOUSAIKA Torstaina 09.10.2008 kello 15.00-17.08 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 119

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 119 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 119 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 8/2007 KOKOUSAIKA Tiistaina 15.05.2007 kello 16.00-19.01 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015 KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2016 172 Tekninen lautakunta 19.12.2016 AIKA 19.12.2016 klo 17:10-17:40 PAIKKA Pyhätunturin palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 91 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 1/2011 KOKOUSAIKA Tiistaina 25.01.2011 kello 16.00-17.08 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA Auer

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto PÄIVÄKODIN ETÄYKSIKÖN PERUSTAMINEN PYHÄTUNTURILLE. Khall

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto PÄIVÄKODIN ETÄYKSIKÖN PERUSTAMINEN PYHÄTUNTURILLE. Khall Kunnanhallitus 311 13.11.2017 Kunnanvaltuusto 97 15.11.2017 PÄIVÄKODIN ETÄYKSIKÖN PERUSTAMINEN PYHÄTUNTURILLE Khall 13.11.2017 311 Kunnanvaltuusto on 9.10.2017 84 päättänyt selvittää mahdollisuutta kunnan

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 3 / KOKOUSAIKA kello

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 3 / KOKOUSAIKA kello PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 3 / 2016 KOKOUSAIKA 17.3.2016 kello 13.10-13.25 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukka-sali Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 05.12.2017 Kokoustiedot Aika Maanantaina 11.12.2017 kello 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Jämi Areena 279 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Kemijärven kaupunki 1 (7) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Asemakaava Pyhätunturin matkailukeskuksessa Suopursunmutkan varrella. Suunnittelualue ja kaavan tavoite Suunnittelualue sijaitsee Pyhätunturin

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 3/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 3/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 3/2015 18 Kokousaika 20.4.2015 kello 18.00 18.10 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi Jokinen, Olli Juhala-Nuutila,

Lisätiedot

Kellokumpu Jorma. Oikarinen Hannu. Pyhäjärvi Milja. Suokanerva Hanne

Kellokumpu Jorma. Oikarinen Hannu. Pyhäjärvi Milja. Suokanerva Hanne 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 41 2/2009 KOKOUSAIKA Torstaina 26.02.2009 kello 16.00-16.50 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Tapio ja Rauni Ruohtula sekä Mikko Hentinen ovat esittäneet seuraavaa:

Tapio ja Rauni Ruohtula sekä Mikko Hentinen ovat esittäneet seuraavaa: Kunnanhallitus 246 31.10.2005 Kunnanhallitus 173 04.09.2006 Kunnanvaltuusto 35 09.10.2006 KIRKONSEUDUN KAAVA-ALUEEN KORTTELI NRO 48 ASEMAKAAVAN HYVÄKSYMINEN 164/62/622/2005 Kunnanhallitus 12.01.2004 10

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Kemijärven kaupunki 1 (6) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Asemakaava Pyhätunturin matkailukeskuksessa Teuvontien varrella. Suunnittelualue ja kaavan tavoite Suunnittelualue sijaitsee Pyhätunturin

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 1/2018 1 (11) Aika 19.02.2018, klo 18:00-18:17 Paikka Valtuustosali, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 90 No 5/2007 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 29.08.2007 kello 15.00-20.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanhallitus ESITYSLISTA 327

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanhallitus ESITYSLISTA 327 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanhallitus ESITYSLISTA 327 7/2005 KOKOUSAIKA Tiistaina 21.06.2005 kello 15.00-17.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

MÄÄRÄALAN MYYNTI KIINTEISTÖSTÄ TEOLLISUUSALUE Valmistelija: Tekninen johtaja Mikko Kari (puh )

MÄÄRÄALAN MYYNTI KIINTEISTÖSTÄ TEOLLISUUSALUE Valmistelija: Tekninen johtaja Mikko Kari (puh ) Tekninen lautakunta 78 09.08.2016 Kunnanhallitus 267 22.08.2016 Valtuusto 55 29.08.2016 Valtuusto 2 30.01.2017 MÄÄRÄALAN MYYNTI KIINTEISTÖSTÄ TEOLLISUUSALUE 494-403-155-46 429/6/63/631/2016 Teknltk 09.08.2016

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/ KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 10/ 2009 143 Kokousaika 12.11.2009 klo 19.00 19.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Valtuutettu Paikalla Paikalla jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ (13) Tekninen lautakunta Kokouksen avaus, läsnäolevien toteaminen sekä laillisuus ja päätösvaltaisuus

Laihia Pöytäkirja 1/ (13) Tekninen lautakunta Kokouksen avaus, läsnäolevien toteaminen sekä laillisuus ja päätösvaltaisuus Laihia Pöytäkirja 1/2017 1 (13) Aika 11.01.2017, klo 18:00-19:01 Paikka Teknisen osaston kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus, läsnäolevien toteaminen sekä laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Lautakunnan

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kotavuopio Kari

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kotavuopio Kari ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 4. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 23.9.2015 klo 17.00 (valtuustoseminaari klo 15.00) KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 113

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 113 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 113 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 7/2008 KOKOUSAIKA Tiistaina 20.05.2008 kello 17.48-19.18 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali. jäsen. jäsen

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali. jäsen. jäsen 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 100 5/2013 KOKOUSAIKA Perjantaina 28.6.2013 kello 14.11-15:50 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2014 KOKOUSAIKA 06.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 1 8 2 9 10 Kokouksen

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 2/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 2/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 2/2018 9 Kokousaika 21.5.2018 kello 18.00 18.20 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 13.2.2018 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 29.02.2012 klo 18.30 21.09 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 11 24 12 24 13

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 11. joulukuuta 2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali 47 Suomen Kuntaliiton valtuuskunnan vaali... 104 48 Hämeen poliisilaitoksen

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Tillolan koulun myynti

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Tillolan koulun myynti Kunnanhallitus 208 31.10.2016 Kunnanvaltuusto 39 07.11.2016 Kunnanhallitus 5 09.01.2017 Kunnanvaltuusto 6 30.01.2017 6 Tillolan koulun myynti 738/02.05.00/2016 Kunnanhallitus 31.10.2016 208 Kunnanvaltuusto

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Tekninen lautakunta 23.01.2017 AIKA 23.01.2017 klo 17:05-17:45 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. KOKOUSAIKA Maanantaina kello

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. KOKOUSAIKA Maanantaina kello Viranomainen Kokouspäivä 23 ASIALISTA KOKOUSAIKA Maanantaina 24.05.2010 kello 16.00 17.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, ruokasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 16 25 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

HUMPPILAN KUNTA Kokouskutsu 3/2019 KUNNANVALTUUSTO Muut mahdollisesti esille tulevat asiat. Lainvoimainen valitusosoitus annetaan.

HUMPPILAN KUNTA Kokouskutsu 3/2019 KUNNANVALTUUSTO Muut mahdollisesti esille tulevat asiat. Lainvoimainen valitusosoitus annetaan. HUMPPILAN KUNTA Kokouskutsu 3/2019 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 17.4.2019 klo 18.30 KOKOUSPAIK- KA Liite Kunnanvirasto KÄSITELTÄ- VÄT ASIAT 11 12 13 14 15 4 5-7 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Tiistai 18.06.2013 klo 15.00 15.48 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 33 50 34 50 35 50

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

PELKOSENNIEMEN KUNTA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PELKOSENNIEMEN KUNTA ASEMAKAAVAN MUUTOS PYHÄTUNTURI / OSA-ALUE C SOUTAJAN RANNAN ALUE Pyhätunturin matkailualueella korttelissa 582 kiinteistöjen 583-403-77-1, 583-403-77-45 ja 583-403-77-46 alueilla OSALLISTUMIS-

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 19.8.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.8.2015 klo 16.30 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen

Lisätiedot