Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne"

Transkriptio

1 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 20 No 2/2007 KOKOUSAIKA Keskiviikkona kello KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA Honkanen Heikki OLLEET JÄSENET Hyttinen Reeta (ja merkintä siitä, kuka Hyötylä Pirkko toimii puheenjohtajana) Isojärvi Ahti Karila Juhani Kulpakko Aino Leinonen Panu Nyman Pekka Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy Pesonen Eila Poikela Marko Suokanerva Hanne Tervo Jari Uusitalo Tapio Jääskeläinen Raija vara MUUT SAAPUVILLA Parkkinen Erkki kunnanjohtaja OLLEET Säärelä Marjo hallintosihteeri ASIAT 9-15 ALLEKIRJOITUS Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Pekka Nyman Marjo Säärelä PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU Aika ja paikka Pelkosenniemi Allekirjoitukset PÖYTÄKIRJA ON Marko Poikela Aika ja paikka OLLUT YLEISESTI Pelkosenniemi NÄHTÄVÄNÄ Virka-asema Eila Pesonen Allekirjoitus Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen

2 Kunnanvaltuusto Kunnanvaltuusto 9, 10 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kvalt 9 Kutsu valtuuston kokoukseen on työjärjestyksessä mainitussa ajassa ennen kokousta julkaistu kunnantoimiston ilmoitustaululla sekä lähetetty kullekin valtuutetulle ja kunnanhallituksen elle. Valtuuston päätöksen mukaan ( 26/2005) täydellinen kokouskutsu on toimitettava paikallisiin kauppaliikkeisiin ja pankkeihin. Ilmoitus kokouksen ajasta ja paikasta on ennen kokousta julkaistu sanomalehti Koillis-Lapissa. Kokous on päätösvaltainen Kuntalaki 58 :n mukaan, kun vähintään kaksi kolmannesta valtuutetuista on saapuvilla. Pelkosenniemellä tämä tarkoittaa vähintään kymmentä (10) valtuutettua. Kvalt: Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN VALINTA Kvalt 10 Kvalt: Kunnanvaltuuston työjärjestyksen 34 :n mukaan valtuuston pöytäkirjan tarkistaa kaksi kullakin kerralla tähän tehtävään valittua valtuutettua, jollei valtuusto jonkin asian kohdalla ole toisin päättänyt. Mikäli pöytäkirjan tarkastaja ei hyväksy jonkin päätöksen sisältöä on asia saatettava valtuuston ratkaistavaksi. Työjärjestyksen 25 :n mukaan pöytäkirjantarkastajat toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina. Heikki Honkanen esitti pöytäkirjantarkastajaksi Marko Poikelaa. Reeta Hyttinen esitti pöytäkirjantarkastajaksi Eila Pesosta. Hyväksyttiin yksimielisesti.

3 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto 11 TARKASTUSLAUTAKUNNAN VARAJÄSENEN NIMEÄMINEN Khall 22 Pekka Nyman toimii tarkastuslautakunnassa Reeta Hyttisen henkilökohtaisena varaenä. Nymanin tultua valituksi kunnanhallituksen eksi, hän ei voi enää toimia tarkastuslautakunnassa. Tarkastuslautakuntaan ei ole vaalikelpoinen: 1) kunnanhallituksen ; 2) kunnanhallituksen een tai kunnanjohtajaan hallintolain 28 :n 2 ja 3 momentissa tarkoitetussa suhteessa oleva henkilö; 3) kuntaan tai kunnan määräämisvallassa olevaan yhteisöön tai säätiöön pysyväisluonteisessa palvelussuhteessa oleva henkilö; eikä 4) henkilö, joka ei ole vaalikelpoinen kunnanhallitukseen. Kjoht: Khall: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se 1. myöntää eron Pekka Nymanille tarkastuslautakunnan varayydestä 2. valitsee tarkastuslautakuntaan Reeta Hyttiselle henkilökohtaisen varaen Kvalt 11 Kvalt: Kunnanvaltuusto myönsi eron tarkastuslautakunnan varayydestä Pekka Nymanille. Heikki Honkanen esitti tarkastuslautakuntaan Reeta Hyttiselle henkilökohtaiseksi varaeksi Ahti Isojärveä.

4 Kunnanvaltuusto Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanhallitus Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto KAUKOLÄMPÖLAITOKSEN RAKENTAMINEN PYHÄLLE JA KIRKONKYLÄÄN Tekn.ltk 92 Liite 2 Valtuuston päätös 66/ Liite 3 Kaukolämpölaitosten kannattavuuslaskelmia Liite 4. Kunnanvaltuuston edellyttämä investointivaraus vuoden 2006 talousarvioon Kunnanvaltuusto on kokouksessaan hyväksynyt ponsiesityksen, jonka mukaan tekninen lautakunta valmistelee kaukolämpöhankkeen investoinnit Pyhälle ja Pelkosenniemen kirkonkylälle talousarvioon Molempiin paikkoihin on laadittu perusselvitykset kaukolämpöhankkeen kannattavuudesta alkuvuodesta Molemmissa tapauksissa perusselvitysten toimenpiteiksi suositeltiin kaukolämpötoiminnan käynnistämistä alueilla. Kunnan edustajat ovat käyneet TE-keskuksessa tiedustelemassa mahdollisia valtionavustuksia hankkeisiin. Kaukolämpölaitokseen kuluvana vuonna tukiprosentti on %, vuodelle 2006 ei ole tehty päätöksiä tukiprosentista, joten voi olla paikallaan, että investoinnista päätetään jo tänä vuonna. Verkoston rakentamiseen tukiprosenttina on ollut keskimäärin 30 %. Pyhätunturin kaukolämpölaitos Liitteessä 2 on esitetty esiselvityksen pohjalta kaukolämpölaitos kahdelle eri kattilakoolle (1 MW ja 2 MW) riippuen liittyjien määrästä ja tulevaisuuden ennakoinnista. Pyhän alueella kriittistä massaa kaukolämmityksen piiriin ei ehkä heti saada, jotta lämmitys saadaan kannattavaksi, mutta toisaalta uudet rakennettavat kiinteistöt karkaavat kaukolämmön piiristä investoimalla kiinteistökohtaisiin lämpöjärjestelmiin.

5 Kunnanvaltuusto Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanhallitus Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kirkonkylän kaukolämpölaitos Kirkonkylällä lämmitys nyt huolehditaan osittain hakekattiloin ja osittain öljylämmityskattiloin. Kirkonkylän osalta lähitulevaisuudessa lämpölaitosten peruskorjaus tulee joka tapauksessa esiin ja se kannattaa toteuttaa samanaikaisesti Pyhän kaukolämmityksen kanssa. Kuntatalouden kannalta 1,7 miljoonan euron nettoinvestointi, vaikka se olisikin liiketaloudellisesti kannattavaa, on kohtuuttoman suuri. Öljyn ja sähkön nopean hinnannousun vuoksi biolämpölaitoksen rakentaminen tulee entistä kannattavammaksi, ja myöskin ulkopuoliset investoit ovat olleet yhteyksissä kaukolämpötoiminnasta niin Pyhälle kuin kirkonkyläänkin. Rak.tarkastaja: Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle seuraavat toimenpiteet kaukolämmön järjestämiseksi alueille: 1. Vuoden 2006 talousarvioon tehdään seuraavat investointivaraukset kaukolämpölaitosten rakentamiseksi valtuuston ponnen mukaisesti: Menot: Tulot: Netto: Teknisen toimi hakee investoinneille tuet jo kuluvan vuoden aikana. 3. Samanaikaisesti tekninen toimi selvittää vaihtoehtoisia rahoitus- ja toteutusmalleja kaukolämmön järjestämiseksi alueilla. Talousarvioesitykseen tuodaan tarkemmat toimenpideehdotukset edellä esitettyjen periaatteiden mukaisesti.

6 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanhallitus Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Tekn.ltk: Khall 282 Liitteenä nro 5 valtuuston päätös 66/ , kaukolämpölaitosten kannattavuuslaskelmia ja kunnanvaltuuston edellyttämä investointivaraus vuoden 2006 talousarvioon. Käytyjä neuvotteluja selostetaan kokouksessa. Kjoht: Kunnanhallitus toteaa, että Pelkosenniemen kunnan taloudellinen tilanne ei mahdollista :n investointikustannusten toteutumista. Asia tulee hoitaa yhteistyössä ja toimivien kaukolämpöyritysten toimesta. Päätös saatetaan tiedoksi valtuustolle. Khall: Heikki Honkanen poistui kokouksesta klo Kunnanjohtaja muutti esitystään siten, että asia jätetään pöydälle. Jätettiin pöydälle. Khall 320 Liitteenä nro 2 valtuuston päätös 66/ , kaukolämpölaitosten kannattavuuslaskelmia ja kunnanvaltuuston edellyttämä investointivaraus vuoden 2006 talousarvioon. Tekninen lautakunta on käsitellyt asiaa kokouksessaan Teknisen lautakunnan asian käsittelypykälä liitteineen liitteenä nro 3. Kunnanhallitus on käsitellyt asiaa aikaisemmin kokouksessaan

7 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallituksen käsittelypykälä liitteineen liitteenä nro 4. Em. kokouksessa kunnanhallitus on hyväksynyt Kemijärven Kaukolämpö Oy:n toimijaksi Kirkonkylän ja Pyhätunturin alueella. Kemijärven Kaukolämpö Oy:n varatoimitusjohtaja Ari Pöyliö on ilmoittanut, että kunnanhallituksen kokoukseen mennessä valmistuvat Planora Oy:n tarkennetut selvitykset kaukolämmön kannattavuudesta. Selvityksen esitellään kokouksessa. Liitteenä nro 5 neuvottelun muistio. Neuvottelussa käsiteltiin kaukolämmön rakentamista Kemijärven Kaukolämpö Oy:n toimesta. Markku Kankaanranta esittelee asiaa kokouksessa. Kunnan tulisi tehdä päätös toteuttamistavasta vuoden 2005 aikana, jotta valtionosuushakemukset voidaan jättää vuoden loppuun mennessä. Pelkosenniemen kunnanvaltuuston et ovat tehneet valtuustoaloitteen kaukolämpöasiassa Aloite liitteenä nro 6. Kjoht: Khall: Asia palautetaan tekniseen lautakuntaan vuonna 2006 uudelleen valmisteltavaksi siten, että tavoitteena tulee olla ratkaisu, jossa Pelkosenniemen kunnan rahoitusosuus käsittää vain liittymismaksut kunnan tai kunnan konserniyhtiön osalta. Asiassa tulee neuvotella ja selvittää erityisesti Sodankylän kunnan ja Kemijärven kaupungin kanssa aikaansaatavissa olevan yhteistyö. Liitteenä nro 20 kaukolämmön hintalaskelmat. Tekn.ltk 7 Liite 13. Kemijärven kaukolämmön esitys Liite 14. Perusselvityksen päivitys

8 Kunnanvaltuusto Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallituksen päätöksen mukaisesti kunta ei voi osallistua kaukolämpölaitoksen rakentamiseen eikä voi olla myöskään enemmistöosakkaana kaukolämpöyhtiössä. Yhteistyöneuvotteluissa Sodankylän kunnan kanssa yhteinen kaukolämpöyhtiö oli asialistalla, mutta tällöin ei kunnalla ollut valmiuksia viedä asiaa konkreettisesti eteenpäin. Pyhän osalta Kemijärven kaukolämpö on tehnyt tarjouksen energian myynnistä Pyhätunturi Oy:lle ( suurin kiinteistömassa), ja Pyhän kaukolämpöratkaisuun palataan myöhemmin. Kemijärven kaukolämpö Oy:n kanssa on myös pidetty yhteistyöneuvottelut, ja Kemijärven kaukolämpö on päivittänyt kunnan 2004 tekemän perusselvityksen joulukuussa 2005 ja tehnyt esityksen kaukolämpölaitoksen rakentamista varten (liitteet 13 ja 14). Toimenpidesuositus on esitetty perusselvityksen sivulla 13. Rak.tarkastaja: Tekn.ltk: Khall 18 Hallsiht: Khall: Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle, että kunta tekee sopimuksen Kemijärven kaukolämmön kanssa lämpölaitoksen rakentamista ja sitoutuu liittymään omien kiinteistöjensä osalta kaukolämpöön liitteenä olevan perusselvityksen mukaisesti. Liittymämaksut ja liittymisen edellyttämät lämmönjakolaitteet yhteensä varataan vuoden 2006 talousarvion investointiosuuteen. Liitteenä nro 19 Kemijärven kaukolämmön esitys ja perusselvityksen päivitys. Kunnanhallitus hyväksyy teknisen lautakunnan esityksen. Asia saatetaan tiedoksi valtuustolle. Hanne Suokanerva esitti, että kaukolämpölaitos rakennetaan kunnan omana työnä ja varataan vuoden 2006 talousarvioon :n investointimääräraha.

9 Kunnanvaltuusto Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Hannu Oikarinen kannatti Suokanervan esitystä. Puheenjohtaja totesi, että koska on tehty hallintosihteerin päätösehdotuksesta muutettu kannatettu esitystä, on asiasta äänestettävä. Äänestysmenettelyksi puheenjohtaja esitti seuraavaa: Hallintosihteerin päätösesitys JAA Suokanervan esitys EI. Äänestysmenettely hyväksyttiin yksimielisesti. Suoritetussa nimenhuutoäänestyksessä ääniä annettiin seuraavasti: JAA ääniä 5 kpl (Uusitalo, Hyötylä, Kiemunki, Kulpakko Pesonen), EI ääniä 3 kpl ( Oikarinen, Perttunen, Suokanerva). Puheenjohtaja totesi, että päätökseksi tulee hallintosihteerin päätösesitys. Kvalt 7 Kvalt: Liitteenä nro 4 Kemijärven kaukolämmön esitys ja perusselvityksen päivitys. Pekka Nyman esitti, että asia otetaan valtuuston käsittelyyn. Eila Pesonen esitti, että asiaa ei oteta käsittelyyn. Puheenjohtaja totesi, että valtuusto ei ota yksimielisesti asiaa käsittelyyn. Merkittiin tiedoksi. Khall 61 Liitteenä nro 10 Kunnanhallituksen päätös 45 / Hallsiht: Kunnanhallitus on / 45 päättänyt asian saattamisesta valtuuston ratkaistavaksi. Lisäksi valtuuston kokouksen pöytäkirjan tarkastajat eivät ole hyväksyneet päätöksen kirjausta, joten tämänkin vuoksi asia on otettava uudelleen käsittelyyn. Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että kunta tekee sopimuksen Kemijärven kaukolämmön kanssa lämpölaitoksen rakentamista ja sitoutuu liittymään omien kiinteistöjensä osalta kaukolämpöön tehdyn perusselvityksen mukaisesti. Liittymämaksut ja liittymisen edellyttämät lämmönjakolaitteet kunnan osuutena ovat

10 Kunnanvaltuusto Kunnanvaltuusto Khall: Hannu Oikarinen esitti, että kunta varaa :n lisätalousarvion kaukolämpölaitoksen rakentamiseksi. Puheenjohtaja totesi, että koska oli tehty hallintosihteerin päätöksestä poikkeava kannattamaton esitys, päätökseksi tulee hallintosihteerin esitys. Kvalt 16 Liitteenä nro 4 Kunnanhallituksen päätös 45 / Kvalt: Panu Leinonen esitti, että kunnanvaltuusto päättää esittää kuntien yhteiselle, perustettavalle Pyhä-Luoston Huolto Oy:lle, että yhtiö toteuttaa Pelkosenniemen kirkonkylän ja Pyhätunturin kaukolämpölaitosten rakentamisen. Päätös saatetaan toimeksi kunnanhallitukselle ja edelleen tekniselle lautakunnalle. Hannu Oikarinen kannatti Leinosen esitystä. Puheenjohtaja totesi, että koska on tehty kunnanhallituksen päätösehdotuksesta muutettu kannatettu esitys, on asiasta äänestettävä. Äänestysmenettelyksi puheenjohtaja esitti seuraavaa: Kunnanhallituksen päätösesitys JAA, Leinosen esitys EI. Äänestysmenettely hyväksyttiin yksimielisesti. Suoritetussa nimenhuutoäänestyksessä ääniä annettiin seuraavasti: JAA ääniä 10 kpl (Honkanen, Hyttinen, Hyötylä, Isojärvi, Karila, Kulpakko, Laurila, Pesonen, Tervo, Uusitalo), EI ääniä 5 kpl (Leinonen, Nyman, Oikarinen, Perttunen, Suokanerva) Puheenjohtaja totesi, että päätökseksi tulee kunnanhallituksen esitys. Tekninen ltk 13 Pekka Nyman jätti asiasta eriävän mielipiteen. Liite 1. Lämpöenergian hintalaskelma Liite 2. Kunnan kiinteistöjen lämmönjakokeskusten ja liittymien hintalaskelma Liite 3. Vuokratalojen lämmönjakokeskusten ja liittymien hintalaskelma

11 Kunnanvaltuusto Liite 4. Lämmitysenergian vertailuhinnat esitys/ tilinpäätösesitys 2006 Kemijärven kaukolämpö Oy on kilpailuttanut lämpökeskuksen ja verkoston, joiden tietojen perusteella on laadittu liitteen 1 mukainen lämpöenergian hintalaskelma. Energian hinnassa on 19 %:n ( 9 /MWh) nousu verrattuna valtuuston päätöksessä 7/ esitettyyn päivitysversioon. Yhtenä syynä on hakkeen hinnannousu noin 3 :a Mwh ( noin 30 %:a hinnannoususta). Koulukeskuksen vanhentuneessa lämpökeskuksessa energian hinta tulisi uudessa laitoksessa olemaan samaa luokkaa kuin tällä hetkellä ( laskennallinen hinnanlasku 3 %). Kirkonkylän melko uudessa kevytöljykäyttöisessä palo- ja pelastusaseman kattilalaitoksessa lämmityskustannukset nousevat 50 % tilinpäätösvuodesta ( vuokran korotus 52 snt/m2 kk tai 414 /kk). Kiinteistön omistajalle kuuluvat lämmönjakokeskukset ja liittymien hinnat ovat kunnan kiinteistöille :a ( talousarviossa varaus :a). Pelkosenniemen vuokratalot Oy Vuokratalot Oy:n osalta vastaavat investointikustannukset ovat :a ( LJK-paketit käsitellään verollisena), mikä aiheuttaa vuokrankorotuspaineita keskimäärin n. 0,6 :a/ m2 kk:ssa. Maksettavan energian hinnanmuutos ei kokonaisuudessaan kompensoi hinnankorotusta, joten vuokrankorotus järjestelmän muutoksen vuoksi on odotettavissa. Energian hinta hieman laskee tai pysyy ennallaan, eikä hinnanlasku riitä kompensoimaan vuokrankorotuspaineita. Vuokrataloyhtiö ei luonnollisesti ole halukas liittymään kaukolämpöön esitettyjen laskelmien perusteella. Tässä tapauksessa kunnan tulee käyttää omistajapoliittista valtaa ja määrätä taloyhtiön omistajana Vuokratalot Oy:n liittymään kaukolämpöön vuokrakustannusten kohoamisesta huolimatta. Kaukolämpösuunnitelmissa on lämmönjakohuoneita, joissa lämmitystä käyttävät eri omistajatahot. Veterin alueella lämmi

12 Kunnanvaltuusto tysenergiaa käyttäisivät Vuokratalot Oy ( Rivitalo 2 ja Rivitalo 3, As Oy Veteri ja kunnan omistamat yhteiskäyttötilat). Kunnantalon takana lämmönjakokeskus palvelisi kunnantaloa ja rakennettavaa rivitaloa palaneen rakennuksen tilalle. Edellisissä tapauksissa voisi ajatella, että kunta toimisi liittymien ja lämmönjakokeskusten tilaajana, ja myisi muille omistajille lämpöenergiaa. Pelkosenniemen- Savukosken kansanterveystyön kuntayhtymä Kuntayhtymän hallitus on käsitellyt terveyskeskuksen, lääkäritalon ja neuvolan liittymistä kaukolämpöön. Kuntayhtymän hallitus on hyväksynyt Kemijärven kaukolämpö Oy.n esityksen ja varannut :a kuntayhtymän budjettiin liittymämaksuja ja lämmönjakolaitteita varten. Kuntayhtymän kohdalla liittyminen onkin kannattavaa, koska vertailukohteena on ollut oman kattilalaitoksen uusiminen. Kuntayhtymässä tarvitaan oman laitteiston uusimista joka tapauksessa. Kemijärven kaukolämpö Oy:n toimitusjohtaja Erkki Lahtela on ilmoittanut, että kaukolämmön kustannukset tullaan perimään toteutuneiden kustannusten mukaisesti. Näin ollen kustannukset voivat muuttua liitteessä esitetystä riippuen toteutuskustannuksista ja liittyjien määrästä suuntaan tai toiseen. Rak.tarkastaja: Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle: 1. Pelkosenniemen kunta sitoutuu liittymään omien kiinteistöjensä osalta kaukolämpöön, edellytyksellä, että kunta ja Kemijärven kaukolämpö Oy neuvottelevat yksityiskohtaisen sopimuksen lämpöenergian hinnasta toteutuneiden kustannusten mukaan. Neuvotteluissa selvitetään vielä selvästi hinnankorotusta aiheuttavien kiinteistöjen poisjäännin vaikutukset kokonaishintaan. 2. Kunnanhallitus määrää Pelkosenniemen Vuokratalot Oy:n liittymään kaukolämpöön.

13 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus varautuu esittämään kunnanvaltuustolle Pelkosenniemen Vuokratalot Oy:lle :n lainan takauksen kaukolämpöön liittymistä varten. 4. Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle kaukolämmön investointiosaan n lisämäärärahan. Tekn.ltk: Rakennustarkastaja muutti päätösesitystään kohtaan 2. Kunnanhallitus ohjeistaa Pelkosenniemen Vuokratalot Oy:n yhtiökokousta määräämään Pelkosenniemen Vuokratalot Oy:n liittymään kaukolämpöön. Rakennustarkastajan esitys muutoksineen hyväksyttiin yksimielisesti. Khall 25 Hall.siht: Liitteenä nro 7 Lämpöenergian hintalaskelma, kunnan kiinteistöjen lämmönjakokeskusten ja liittymien hintalaskelma, vuokratalojen lämmönjakokeskusten ja liittymien hintalaskelma, lämmitysenergian vertailuhinnat esitys/ tilinpäätösesitys 2006 ja perusselvitys. Kunnan hallitus päättää, että: 1. Pelkosenniemen kunta sitoutuu liittymään omien kiinteistöjensä osalta kaukolämpöön, edellytyksellä, että kunta ja Kemijärven kaukolämpö Oy neuvottelevat yksityiskohtaisen sopimuksen lämpöenergian hinnasta toteutuneiden kustannusten mukaan. Neuvotteluissa selvitetään vielä selvästi hinnankorotusta aiheuttavien kiinteistöjen poisjäännin vaikutukset kokonaishintaan. Mikäli neuvotteluissa ei päästä kunnan kannalta tyydyttävään tulokseen Pelkosenniemen kunta varaa oikeuden toteuttaa kaukolämpöhankkeen muulla tavoin. 2. Kunnanhallitus ohjeistaa Pelkosenniemen Vuokratalot Oy:n yhtiökokousta määräämään Pelkosenniemen Vuokratalot Oy:n liittymään kaukolämpöön. 3. Kunnanhallitus varautuu esittämään kunnanvaltuustolle Pelkosenniemen Vuokratalot Oy:lle :n lainan takauksen kaukolämpöön liittymistä varten. 4. Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle kaukolämmön investointiosaan n lisämäärärahan.

14 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus nimeää neuvottelijoiksi rakennustarkastajan, teknisen lautakunnan puheenjohtajan ja kunnanhallituksen puheenjohtajan Khall: Erkki Parkkinen jääväsi itsensä tämän asian käsittelyn ajaksi. Hannu Oikarinen esitti neuvottelijoiksi rakennustarkastajan, kunnanhallituksen puheenjohtajan ja valtuuston puheenjohtajaa. Esitys raukesi kannattamattomana. Kvalt 12 Kvalt: Liitteenä nro 1 Lämpöenergian hintalaskelma, kunnan kiinteistöjen lämmönjakokeskusten ja liittymien hintalaskelma, vuokratalojen lämmönjakokeskusten ja liittymien hintalaskelma, lämmitysenergian vertailuhinnat esitys/ tilinpäätösesitys 2006 ja perusselvitys. Pekka Nyman esitti, että neuvottelutulosta ei hyväksytä eikä lisämäärärahaa varata. Panu Leinonen kannatti Nymanin esitystä. Puheenjohtaja totesi, että koska asiassa on tehty kunnanhallituksen esityksestä poikkeava kannatettu esitys on asiasta äänestettävä. Äänestysmenettelyksi puheenjohtaja esitti seuraavaa: kunnanhallituksen esitys JAA, Pekka Nymanin esitys EI. Äänestysmenettely hyväksyttiin yksimielisesti. Suoritetussa nimenhuutoäänestyksessä ääniä annettiin seuraavasti: JAA ääniä 9 kpl (Honkanen, Hyttinen, Hyötylä, Kulpakko, Oikarinen, Pesonen, Poikela, Uusitalo, Jääskeläinen), EI ääniä 2 kpl (Leinonen, Nyman). Puheenjohtaja totesi, että päätökseksi tulee kunnanhallituksen esitys.

15 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto 13 KUNNANVALTUUSTON KOKOUSKUTSUN JA KUNNALLISTEN KUULUTUSTEN JULKAISEMINEN VUOSINA Khall 29 Kuntalain 64 : Kunnan ilmoitukset saatetaan tiedoksi julkaisemalla ne julkisten kuulutusten ilmoitustaululla sekä tarpeen vaatiessa muulla kunnan päättämällä tavalla. Vuonna 2006 kunnanvaltuuston kokousilmoitus ja kunnalliset kuulutukset ja muut ilmoitukset on julkaistu sanomalehdissä Koillis-Lappi ja Kotikymppi. Lehti on valittu ilmestymisajankohdan ja ilmoitushinnan perusteella tapauskohtaisesti. Valtuuston kokousilmoitus on toimitettu kauppaliikkeisiin ja pankkeihin. Menettely ei koske eräitä rakennus- ja maa-aineslakiin liittyviä ilmoituksia ja kuulutuksia, eikä viranhakuilmoituksia. Valtuuston työjärjestyksen 8 :ssä säädetään tarkemmin kokouskutsusta. Kjoht: Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että kunnanvaltuuston kokouskutsun ja kunnallisten kuulutusten suhteen noudatetaan edellisten vuosien käytäntöä. Asianomainen hallintokunta tai sen alainen viranhaltija voi päättää kuulutuksen julkaisemisesta, jolloin tulee erityisesti kiinnittää huomiota ilmoituksen hintaan, julkaisun levikkiin sekä kohderyhmän mahdollisuuksiin tiedon vastaanottamiseen. Samalla kunnanhallitus esittää valtuustolle, että kunnanvaltuuston kokoukset pidetään pääsääntöisesti torstaisin alkaen kello Khall: Kvalt 13 Kvalt:

16 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus 53 Kunnanvaltuusto 14 PYHÄ-LUOSTO OY:N LAINAN OMAVELKAINEN TAKAUS Khall 53 Pyhä-Luosto Oy / toimitusjohtaja Mika Säärelä esittää kirjeellään omistajakunnille omavelkaista takausta yhteensä euron lainalle. Lainan käyttötarkoitus on kuntien vuonna 2006 tekemien investointien ( ) lunastamisesta ja yhtiön v tekemistä korjaus- ja laiteinvestoinneista, varainsiirtoverosta sekä käyttöpääomasta (yht ) koostuva em. määrä. Perustamisvaiheessa on sovittu, että yhtiö lunastaa kuntien vuonna 2006 tekemät investoinnit ja että kukin kunta antaa yhtiölle takauksen omieninvestointiensa määrän osalta. Pelkosenniemen kunnan osuus investoinneista on arviolta euroa. Takausta haetaan muuhun rahoitustarpeeseen kunnilta omistusten suhteessa ja Pelkosenniemen kunnan osuus on näin määritellen 35 %, euroa. Pelkosenniemen kunnan osalta kokonaistakausvastuu on täten euroa. Yhtiö on kilpailuttanut lainatarjoukset ja edullisin tarjous on tarkoitus hyväksyä takauspäätösten jälkeen yhtiön hallituksessa. Pyhä-Luosto Oy:n toimitusjohtajan takauspyyntöä koskeva kirje, liite 5. Pyhä-Luosto Oy on toimittanut liitteeksi takaushakemukseen kirjeen Investointiohjelmasta Pyhä-Luosto Oy:n investointiohjelmaa koskeva kirje, liite 6. Kjoht: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se myöntää Pyhä-Luosto Oy:n euron lainalle sen euron suuruiselle osalle omavelkaisen takauksen. Hallitus toteaa, että Pelkosenniemen kunnalle korvattava Pyhä- Luosto Oy:n perustamiskulut ovat teknisen toimiston mukaan suuremmat kuin euroa. Määrä tarkennetaan ja sovitaan yhtiön kanssa ennen valtuuston päätöksentekoa. Khall:

17 Kunnanvaltuusto Kunnanvaltuusto 14 Kvalt 14 Kvalt : Liitteenä nro 2 Pyhä-Luosto Oy:n toimitusjohtajan takauspyyntöä koskeva kirje ja Pyhä-Luosto Oy:n investointiohjelmaa koskeva kirje. Kunnanjohtaja totesi, että perustamiskuluja koskevat neuvottelut ovat vielä kesken. Pyhä-Luosto Oy:tä tullaan laskuttamaan todellisten kustannusten mukaan. Arvion mukaan nettomenot ovat euroa ja investoinnit euroa.

18 Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto 15 MÄÄRÄALAN OSTAMINEN PYHÄJÄRVEN RANTA-ASEMAKAAVASSA RN:O 1:100 Khall 61 Liite 3 Kauppakirja liitteineen Kunnan edustajat ovat valmistelleet Metsähallituksen edustajien kanssa otsikkokohteen määräalakauppaa. Alue käsittää tie- VP- ja LV-alueet Pyhäjärven rantaasemakaavassa pinta-alaltaan noin 1,6 ha. Kunta on aiemmin ostanut em. ranta-asemakaavassa korttelin 9 tontit 1 ja 2 ( tilat Kallioranta ja Kuusiranta). Alueella on käynnissä kaavanmuutos, jossa tarkastellaan korttelien käyttötarkoitusta ja tiejärjestelyjä, ja tällä järjestelyllä kunta saa vapaammat kädet vaikuttaa kaavoitukseen. Kjoht: Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että kunta ostaa Suomen valtiolta otsikkokohteessa mainitun määräalan :n hintaan liitteenä olevan kauppakirjan mukaisesti. Kiinteistökaupan allekirjoittavat kunnan puolesta kunnanjohtaja ja rakennusmestari. Khall: Kvalt 15 Kvalt: Liitteenä nro 3 Kauppakirja liitteineen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 18.01.2008 kello 13.00-14.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2004 KOKOUSAIKA Torstaina 12.02.2004 kello 16.00-17.55 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 160 No 7/2006 KOKOUSAIKA Torstaina 14.12.2006 kello 16.00-16.45 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen yläkoulu, ruokasali SAAPUVILLA Honkanen

Lisätiedot

Arvola Anneli (kesk) Karila Juhani (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 327. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen

Arvola Anneli (kesk) Karila Juhani (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 327. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 327 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 13/2006 KOKOUSAIKA Perjantaina 10.11.2006 kello 9.00-10.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 58 4/2011 KOKOUSAIKA Torstaina 05.05.2011 kello 16.00-16.42 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 51 3/2011 KOKOUSAIKA Torstaina 24.03.2011 kello 16.35-16.40 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 39 No 3/2007 KOKOUSAIKA Torstaina 26.04.2007 kello 15.00-15.20 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 74

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 74 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 74 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 4/2007 KOKOUSAIKA Tiistaina 13.03.2007 kello 17.06-18.04 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen paloasema SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali. jäsen. jäsen

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali. jäsen. jäsen 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 53 2/2013 KOKOUSAIKA Tiistaina 12.2.2013 kello 18.00-19:03 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA Honkanen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 299. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen 12/2011

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 299. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen 12/2011 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 299 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 12/2011 KOKOUSAIKA Tiistaina 01.11.2011 kello 16.00 16.54 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Oikarinen Hannu. Pyhäjärvi Milja. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu. Pyhäjärvi Milja. Suokanerva Hanne 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 93 5/2009 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.06.2009 kello 17.30 17.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 104

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 104 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 104 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 7/2007 KOKOUSAIKA Tiistaina 24.04.2007 kello 16.06-17.06 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk)

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 310 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 15/2009 KOKOUSAIKA Perjantaina 04.12.2009 kello 15.00 15.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 121 7/2009 KOKOUSAIKA Maanantaina 07.09.2009 kello 16.00-16.15 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 23.04.2012 klo 18.00 18.55 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 26 49 27 49 28 49

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 No 28.10.2009 4/2009 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 28.10.2009 kello 14.00 14.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 1

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 1 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 1 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 11.01.2008 kello 13.38-16.22 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 56 Tekninen lautakunta 26.04.2016 AIKA 26.04.2016 klo 18:00-19:15 PAIKKA Pyhän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 27 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 20 3/2008 KOKOUSAIKA Torstaina 13.03.2008 kello 15.00-16.45 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koulukeskuksessa SAAPUVILLA Honkanen Heikki

Lisätiedot

Oikarinen Hannu. Pyhäjärvi Milja. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu. Pyhäjärvi Milja. Suokanerva Hanne 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 57 3/2009 KOKOUSAIKA Torstaina 7.5.2009 kello 16.00 16.19 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Hietala

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 15

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 15 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 15 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 2/2008 KOKOUSAIKA Maanantaina 04.02.2008 kello 16.35-18.28 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 29 4/2008 KOKOUSAIKA Torstaina 17.04.2008 kello 15.00-17.20 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA Honkanen

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 90 No 5/2007 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 29.08.2007 kello 15.00-20.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSKUTSU ASIALISTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 30.10.2013 klo 18.00-19.15 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koulu KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 46 65 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67 Kunnanvaltuusto 06.08.2014 AIKA 06.08.2014 klo 14:00-14:06 PAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 31 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SOSIAALILAUTAKUNTA 3.12.2013 64 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA KOKOUSAIKA 3.12.2013 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 54 66 Kokouksen

Lisätiedot

Kellokumpu Jorma. Oikarinen Hannu. Pyhäjärvi Milja. Suokanerva Hanne

Kellokumpu Jorma. Oikarinen Hannu. Pyhäjärvi Milja. Suokanerva Hanne 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 41 2/2009 KOKOUSAIKA Torstaina 26.02.2009 kello 16.00-16.50 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Arvola Anneli (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 94. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen 4/2006

Arvola Anneli (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 94. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen 4/2006 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 94 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 4/2006 KOKOUSAIKA Torstaina 16.03.2006 kello 16.15-21.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli(kesk) Poikela Marko(kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 74

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli(kesk) Poikela Marko(kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 74 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 74 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 5/2007 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 23.03.2007 kello 14.00-15.04 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 05.07.2010 klo 17.00 19.00 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 59 88 60 88 61 89

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 4/2018 20 Kokousaika 17.9.2018 kello 18.00 18.13 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 1/2010 KOKOUSAIKA Torstaina 04.02.2010 kello 16.00-16.28 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA Auer

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2018 1 Kokousaika 19.3.2018 kello 18.00 18.20 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 112 No 5/2006 KOKOUSAIKA Torstaina 28.09.2006 kello 15.00-17.45 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 105 No 6/2007 KOKOUSAIKA Torstaina 11.10.2007 kello 15.00-16.30 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina 15.8.2016 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 45

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 46, 47, 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Khall 46 Valtuuston 11.12.2008 hyväksymän hallintosäännön 5 mukaan kokouskutsu kunnanhallituksen jäsenille

Lisätiedot

Arvola Anneli (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Karila Juhani (kesk) Unto Kiemunki Markku Kankaanranta, Marjo Säärelä 211

Arvola Anneli (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Karila Juhani (kesk) Unto Kiemunki Markku Kankaanranta, Marjo Säärelä 211 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 336 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 14/2006 KOKOUSAIKA Tiistaina 28.11.2006 kello 15.00-16.45 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 119

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 119 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 119 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 8/2007 KOKOUSAIKA Tiistaina 15.05.2007 kello 16.00-19.01 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 07.12.2011 35 ASIALISTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 07.12.2011 klo 17.00 18.10 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, ruokasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 30 37 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2015 1 Kokousaika 12.1.2015 kello 18.00 18.06 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi Jokinen, Olli Juhala,

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 3/2015. KOKOUSAIKA Torstai klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KUNNANVALTUUSTO 3/2015. KOKOUSAIKA Torstai klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT KUNNANVALTUUSTO 3/2015 KOKOUSAIKA Torstai 27.8.2015 klo 18.30 KOKOUSKUTSU KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT 19 20 21 22 23 24 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2017 KOKOUSAIKA 1.3.2017 kello 19.00-20.20 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Perjantai 26.03.2010 klo 09.00 16.20 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 30 42 31 42 32 43

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 53 5/2008 KOKOUSAIKA Torstaina 22.05.2008 kello 16.00-16.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA Honkanen

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2014 KOKOUSAIKA 06.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 1 8 2 9 10

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Valtuusto 5/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Valtuusto 5/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 5/2017 85 101 KOKOUSAIKA Maanantai 19.9.2017 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2012 Kunnanvaltuusto Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45 Kokouspaikka Valtuuston kokoushuone Käsiteltävät asiat nro Liite nro 1 Kokouksen

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SOSIAALILAUTAKUNTA 29.10.2013 50 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA KOKOUSAIKA 29.10.2013 kello 18.00-20.50 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 44 52 Kokouksen

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet:

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: PÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA Tiistai 11.03.2014 klo 19.00 20.50 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: Saukko Hannu pj. x Pudas Jaana Klasila Kauko vpj. x Lahti Kari Nivala Liisa x Keskikorpi

Lisätiedot

Arvola Anneli (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Karila Juhani (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 250. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen

Arvola Anneli (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Karila Juhani (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 250. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 250 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 9/2006 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.08.2006 kello 15.00-17.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 29.02.2012 klo 18.30 21.09 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 11 24 12 24 13

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys REISJÄRVEN KUNTA VALTUUSTO 4/2016 ASIALISTA Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 18.00 18.12 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Liite 1 Tikkanen Timo, kunnanhallituksen jäsen Ranto Mauno, va. kunnanjohtaja

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 15.11.2017 klo 13:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 17 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMISTOIMET

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 2/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 2/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 2/2018 9 Kokousaika 21.5.2018 kello 18.00 18.20 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 6/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 6/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 6/2017 80 Kokousaika 13.11.2017 kello 18.00 18.18 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

VALTUUSTO 3/2012. Sisällys

VALTUUSTO 3/2012. Sisällys REISJÄRVEN KUNTA VALTUUSTO 3/2012 ASIALISTA Aika: Torstai 23.8.2012 klo 18.00 18.45 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali pöytäkirjantarkastajat: Kauko Mäntypuro ja Pauli Niemi yleisesti nähtävillä: tiistai

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015 KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/ KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 10/ 2009 143 Kokousaika 12.11.2009 klo 19.00 19.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Valtuutettu Paikalla Paikalla jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanvaltuusto 6.9.2012 78

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanvaltuusto 6.9.2012 78 Kunnanvaltuusto 6.9.2012 78 Kunnanvaltuusto 35, 36, 37 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kvalt 35 Kutsu valtuuston kokoukseen on työjärjestyksessä mainitussa ajassa ennen kokousta julkaistu kunnantoimiston

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15 SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15 ASIALISTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 23.05.2012 klo 17.00 18.08 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 11 17 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Sivistyslautakunta 22.05.2017 AIKA 22.05.2017 klo 18:00-21:10 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 44

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 44 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 44 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 4/2008 KOKOUSAIKA Torstaina 06.03.2008 kello 16.00-16.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 5/2007 Aika Ti klo 18.00 Paikka Palokunnan kokoushuone KOKOUSKUTSU Tiistaina Palokunnan kokoushuone Nro 5/2007 ASIA LIITE 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 49 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanhallitus ESITYSLISTA 405

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanhallitus ESITYSLISTA 405 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanhallitus ESITYSLISTA 405 10/2005 KOKOUSAIKA Tiistaina 04.10.2005 kello 15.00-16.50 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 147 No 6/2005 KOKOUSAIKA Torstaina 15.12.2005 kello 12.00-15.05 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 11 / 2009 152

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 11 / 2009 152 KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 / 2009 152 Kokousaika 26.11.2009 klo 19.00 20.17 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Valtuutettu Paikalla Paikalla jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 25.9.2012 kello 17.00-17.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 90. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen 4/2011

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 90. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen 4/2011 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 90 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 4/2011 KOKOUSAIKA Torstaina 31.03.2011 kello 16.08 16.59 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2016 172 Tekninen lautakunta 19.12.2016 AIKA 19.12.2016 klo 17:10-17:40 PAIKKA Pyhätunturin palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 91 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2014 KOKOUSAIKA 06.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 1 8 2 9 10 Kokouksen

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 20/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 20/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 20/2018 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 30.10.2018 Kokoustiedot Aika Sähköpostikokous: esityslista lähetettiin 1.11.2018 kello 10.00 Vastaukset: perjantai 2.11.2018 kello

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2007 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.01.2007 kello 15.00-16.43 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Nivalan kaupunki KAUPUNGINVALTUUSTO Esityslista 3/2016. Ilmoitathan, jos et pääse kokoukseen: Minnalle p

Nivalan kaupunki KAUPUNGINVALTUUSTO Esityslista 3/2016. Ilmoitathan, jos et pääse kokoukseen: Minnalle p -3, KV 31.3.2016 18:30 Ennen valtuuston kokousta klo 18.00 Oulun Eteläisen instituutin ja Kerttu Saalasti säätiön toiminnan esittely - johtaja, säätiön asiamies Ville Isoherranen Nivalan kaupunki KAUPUNGINVALTUUSTO

Lisätiedot

Päätös: Kunnanhallitus päätti siirtää asian käsittelyn seuraavaan kokoukseen.

Päätös: Kunnanhallitus päätti siirtää asian käsittelyn seuraavaan kokoukseen. Joutsan kunnanhallitus 167 09.06.2008 Kunnanvaltuusto 52 30.06.2008 Joutsan kunnanhallitus 202 07.07.2008 Joutsan kunnanhallitus 233 25.08.2008 Joutsan kunnanhallitus 92 16.03.2009 Kunnanvaltuusto 33 30.03.2009

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 16 2/2010 KOKOUSAIKA Tiistaina 20.04.2010 kello 17.00-17.45 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1. Kunnanvaltuusto

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1. Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 22.3.2010 kello 18.00-18.15 Puumilan Taitotalo Mäkipää Lea, puheenjohtaja Björn Risto, I

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 5.12.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 11.12.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 108 75

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 1.12.2011 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 1.12.2011 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 24.11.2011 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.11.2011 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 88 55

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 28.02.2011 klo 17.00 18.45 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 8 18 9 18 10 18

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 05.12.2017 Kokoustiedot Aika Maanantaina 11.12.2017 kello 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Jämi Areena 279 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2017 1 Kokousaika 27.2.2017 kello 18.00 18.35 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi varavaltuutettu Päivi

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (-) (x) (x)

KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Tekninen lautakunta Nro (x) (x) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Kokousaika Tiistaina 28.8.2018 klo 17.00 18.04 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet: Henkilökohtaiset

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 3 / KOKOUSAIKA kello

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 3 / KOKOUSAIKA kello PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 3 / 2016 KOKOUSAIKA 17.3.2016 kello 13.10-13.25 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukka-sali Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 1/2011 KOKOUSAIKA Tiistaina 25.01.2011 kello 16.00-17.08 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA Auer

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 17.06 19.15 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 9 14 10 14 11 14

Lisätiedot

Kunnanvaltuusto on kokouksessaan 14.12.2009 äänestyksen jälkeen hyväksynyt seuraavan kunnanhallituksen esityksen:

Kunnanvaltuusto on kokouksessaan 14.12.2009 äänestyksen jälkeen hyväksynyt seuraavan kunnanhallituksen esityksen: JÄÄLIIKUNTAKESKUS KARSTULA-AREENA OY:N TOTEUTTAMINEN Khall 113 17.05.2010 Kunnanvaltuusto on kokouksessaan 14.12.2009 äänestyksen jälkeen hyväksynyt seuraavan kunnanhallituksen esityksen: Jääliikuntakeskuksen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa, Koulutie 2 B (Raharinne), maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa, Koulutie 2 B (Raharinne), maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa, Koulutie 2 B (Raharinne), maanantaina 4.3.2019 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Asia Sivu Liite 1 2 1 Asumispalveluyksikkö Hopeapajun peruskorjaus/rakennusurakka

Asia Sivu Liite 1 2 1 Asumispalveluyksikkö Hopeapajun peruskorjaus/rakennusurakka KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 29.12.2011 KOKOUSAIKA Tiistaina 3.1.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 2 1 Asumispalveluyksikkö Hopeapajun

Lisätiedot