LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ PAIKKA Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1. PAIKKA Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8"

Transkriptio

1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Kulttuurilautakunta AIKA klo 17:37-21:13 PAIKKA Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8 LÄSNÄ Schroderus Toini puheenjohtaja Rosenberg Thomas varapuheenjohtaja Sirén Nina jäsen Svenskberg Veronica jäsen Äijö Raili jäsen Laiho Pasi jäsen Selander Leena jäsen poistui klo ( 16) Lindfors Bo jäsen Arlin-Kippola Anna-Kaarina jäsen Olsson-Korsu Jenny kultt.- ja kirj.toim.pääl. Mettinen Veli-Matti Väkevän varajäsen MUUT Grönberg Merja kh:n edustaja Laukkanen Pinja Korhosen varajäsen POISSA Pora Heikki Ilmari jäsen Väkevä Antti jäsen Grönholm Thomas sivistysjohtaja Heijnsbroek-Wirén Mia kh:n pj. Korhonen Ellinoora nuor.valt. edustaja ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri Toini Schroderus KÄSITELLYT ASIAT Jenny Olsson-Korsu PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Loviisassa Veli-Matti Mettinen Bo Lindfors PÖYTÄKIRJA YLEI- Sivistyskeskus, Karlskronab. 8, , klo 9-12, SESTI NÄHTÄVILLÄ Pöytäkirjanotteen oikeaksi todistaa Jenny Olsson-Korsu, kirjasto- ja kulttuuritoimen päällikkö Loviisa Jenny Olsson-Korsu, kirjasto- ja kulttuuritoimen päällikkö

2 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Kulttuurilautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 12 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 13 Pöytäkirjantarkistajat 4 14 Esityslistan hyväksyminen 5 15 Selonteko sivistyskeskuksen sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan järjestämisestä kulttuurilautakunnalle 6 16 Kulttuuritoimen avustukset keväällä Viranhaltijapäätökset Tiedoksi Ylimääräinen asia: Turun rauhan muistomerkin siirtäminen 14

3 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Kulttuurilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus KTL 12 Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

4 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Kulttuurilautakunta Pöytäkirjantarkistajat KTL 13 Pöytäkirjantarkistajiksi valittiin Veli-Matti Mettinen ja Bo Lindfors.

5 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Kulttuurilautakunta Esityslistan hyväksyminen KTL 14 Ehdotus: Kokouskutsun mukana jaettu asialista hyväksytään kokouksen esityslistaksi. Veli-Matti Mettinen ilmoitti, että hän toivoo lautakunnan käsittelevän yhden ylimääräisen asian: Turun rauhan muistomerkin siirtämisen. Muilta osin asialista hyväksyttiin esityslistaksi.

6 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Kulttuurilautakunta Selonteko sivistyskeskuksen sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan järjestämisestä kulttuurilautakunnalle 282/02.02/2015 KTL 15 Valmistelu: talousjohtaja Kirsi Kettunen puh , sivistysjohtaja Thomas Grönholm puh , koulutuspäällikkö Timo Tenhunen puh , vt. varhaiskasvatuspäällikkö Pia Nyström puh , vapaa-aikapäällikkö Leif Eriksson puh , kirjasto- ja kulttuuritoimenpäällikkö Jenny Olsson-Korsu puh ja taloussuunnittelija Siv Mårtens puh Loviisan kaupunginvaltuusto päätti vuoden 2014 talousarviossa toiminnallisesta tavoitteesta, jonka mukaan taloudelliset ja toiminnalliset riskit määritellään. Kaupunginhallituksen on toimintakertomuksessa tehtävä selkoa siitä, miten sisäinen valvonta ja siihen sisältyvä riskienhallinta on kaupungissa järjestetty, onko valvonnassa havaittu puutteita kuluneella tilikaudella ja miten sisäistä valvontaa on tarkoitus kehittää voimassa olevalla taloussuunnittelukaudella. Tätä tarkoitusta varten kaupunginhallituksen tulee esittää toimintakertomuksessa selonteko sisäisen valvonnan järjestämisestä. Sisäisen valvonnan tarkoituksena on varmistaa, että kaupungin toiminta on taloudellista ja tuloksellista, päätösten perusteena oleva tieto on riittävää ja luotettavaa, lain säännöksiä, viranomaisohjeita ja toimielinten päätöksiä noudatetaan sekä omaisuus ja voimavarat turvataan. Sisäisen valvonnan tulee toteutua kaupungin johtamis-, suunnittelu- ja ohjauskäytännöissä. Sisäisen valvonnan järjestämisestä vastaa kaupunginhallitus. Lisäksi kaikki ne toimielimet ja viranhaltijat, joille on annettu toimivaltaa kaupungin varojen käytössä ja jotka toimivat viranomaisina, vastaavat sisäisen valvonnan toteuttamisesta. Kaupunginhallitukselle tehtävän selonteon valmisteluun osallistuivat kaikki keskukset ja vesiliikelaitos. Laajennetussa johtoryhmässä pidettiin työpaja , missä kartoitettiin ja arvioitiin Loviisan kaupungin merkittävimmät taloudelliset ja toiminnalliset riskit ja arvioitiin sisäisen valvonnan menettelyiden riittävyyttä kaupunginhallituksen hyväksymän viitekehyksen mukaisesti.

7 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Sivistyskeskuksen merkittävimmät riskit sekä arvio sisäisen valvonnan menettelyistä saatetaan kulttuurilautakunnalle tiedoksi. Liitteet: 1. Sisäisen valvonnan arviointikehikko sivistyskeskuksen riskeillä ja sisäisen valvonnan menettelyillä 2. Kaupunginhallituksen toimintakertomusraportointi Esittelijä: Kirjasto- ja kulttuuritoimenpäällikkö Jenny Olsson-Korsu Ehdotus: Kulttuurilautakunta merkitsee saadun selvityksen tiedoksi. Selonteko merkittiin tiedoksi.

8 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Kulttuurilautakunta Kulttuuritoimen avustukset keväällä / /2015 KTL 16 Valmistelija ja esittelijä: Kirjasto- ja kulttuuritoimen päällikkö Jenny Olsson-Korsu, puh Kulttuurilautakunta hyväksyi kokouksessaan ( 7) periaatteet kulttuuriavustusten myöntämiselle vuonna Päätöksen mukaisesti avustukset jaetaan seuraavasti: euroa jaetaan keväällä yhdistysten toiminta-avustuksina sekä hankeavustuksina normaaliin tapaan. Hakuaika on maaliskuussa euroa jaetaan keväällä merkittäville hankkeille. Hakuaika on maaliskuussa euroa jaetaan syksyllä erityisavustuksena vuoden lopulla ja tulevan vuoden alussa tapahtuville projekteille. Hakuaika on lokakuussa. Kulttuurilautakunta päätti priorisoida nuorisokulttuurihankkeita, erityisesti sellaisia, joita nuoret itse ideoivat ja toteuttavat. Vuoden 2015 avustukset julistettiin haettaviksi paikallislehdissä yhdessä vapaa-aikatoimen ja ympäristötoimen avustusten kanssa. Hakuilmoitus on lisäksi ollut nähtävillä Loviisan verkkosivuilla maaliskuun ajan. Määräaikaan, klo 15.30, mennessä saapui yhteensä 66 hakemusta (ks. liite). Haettu summa oli yhteensä Hakemusten määrä ja summat ovat jälleen nousseet. (Vrt. 2014: 61 hakemusta, ). Lautakunta jakaa yhteensä hakijoiden kesken. Avustuksia haettiin monenlaisiin tarkoituksiin. Nuoriso ei valitettavasti jättänyt yhtään hakemusta. Jotkut yhdistykset hakivat sekä toiminta- että kohdeavustusta. Hakemukset on valmistelun yhteydessä pääosin jaoteltu jompaan kumpaan ryhmään, poikkeuksena kaksi yhdistystä (Loviisan hywät asukkaat ja Loviisan oppaat), jotka molemmat tänä vuonna toteuttavat perustoiminnasta poikkeavan suuremman hankkeen. Merkittävä hanke tulkittiin, kuten odottaa saattoi, monin tavoin. Jotkut hakijoista ovat itse määritelleet hankkeensa merkittäviksi, katso kirjaimet M/B (Merkittävä/Betydande) liitteen luettelossa. Vaikka kyseessä on hienoja hankkeita, ei niillä ole sellaista erityistä laajuutta tai painoarvoa, jota lautakunta peräänkuulutti. Lautakunnan ajatus oli, että hankkeiden tulisi olla laaja-alaisia,

9 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ antaa Loviisalle myönteistä näkyvyyttä, olla yleisölle avoimia ja lisätä loviisalaisten kulttuurista osallisuutta. Yksittäisten taiteilijoiden työskentely tai näyttelyt eivät täytä vaatimuksia riippumatta taiteilijan taidosta tai ammattimaisuudesta. Almin talon kulttuuritoiminta täyttää monipuolisuudessaan kriteerit parhaiten, minkä vuoksi suurinta avustusta ehdotetaan ko. toiminnalle. Koska merkittävän hankkeen kriteerit eivät useimmissa tapauksissa täyttyneet, ehdotetaan, että euron summa jaetaan useamman hakijan kesken. Toisen ongelmallisen ryhmän muodostavat erilaiset historiaan liittyvät projektit, ks. H (historia) luettelossa. Projektien tavoitteena on kotiseutuhistorian dokumentointi ja/ tai digitalisointi. Erittäin tärkeitä ja arvokkaita hankkeita, mutta niiden ei suoraan voida laskea kuuluvan yleisen kulttuuritoiminnan piiriin. Valmistelussa hankkeet asetettiin samalle viivalle, ja kullekin ehdotetaan 1000 euron avustusta hankkeiden merkityksen esille nostamiseksi, mutta samalla painottaen, että kaupungin kulttuuriavustus voi kattaa vain pienen osan rahoituksesta. Lautakunta on hyväksynyt kriteerit avustusten myöntämiselle ( 10). Kriteerit löytyvät netistä muun avustusinfon yhteydestä (ks. ja ne jaettiin hakijoille, jotka hakivat avustuslomakkeensa kulttuuritoimistolta. Joissakin hakemuksissa haettiin rahaa sellaisiin tarkoituksiin, jotka ovat lautakunnan ohjeistuksen vastaisia, esim. laitteiston hankintaan, korjauksille, vuokriin tai matkoihin, näille ehdotetaan 0 euroa. Näissä tapauksissa esittelijän (JO-K) perustelut löytyvät listasta. Myöhästyneitä hakemuksia ei käsitellä. Jokaisen hakemuksen osalta punnittiin, onko kyse varsinaisesta kulttuuritoiminnasta ja onko kyseessä laajemmalle yleisölle avoin toiminta. Sanaa kulttuuri tulkittiin jokseenkin suppeasti: kaikkea toimintaa ei voida laskea kulttuuritoiminnaksi, vaikka kyse olisikin muutoin hyvästä ja tärkeästä toiminnasta. Yleisesti ottaen vaaditut liitteet löytyivät useimmista hakemuksista yhtä poikkeusta lukuun ottamatta: selvitys saadun avustuksen käytöstä puuttui useimmilta. Toiminta-avustusten osalta ne yhdistykset, jotka ovat selvittäneet edellisvuoden toimintaa yleensä ovat saaneet hyväksynnän (X). Erityisesti kohdeavustuksen ollessa kyseessä tulisi tarkempi selvitys hankkeesta tehdä. Tänä vuonna ketään ei rangaista, mutta jatkossa tulisi ehkä soveltaa tiukempaa linjaa? Liite 3.

10 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Ehdotus: Kulttuurilautakunta jakaa toiminta- ja kohdeavustukset yhdistyksille ja yksityisille liitteessä olevan ehdotuksen mukaan. Avustussumma, , maksetaan tililtä Syksyn avustuksia varten tilille jätetään Lautakunta päätti, että viime vuoden avustusten käytöstä vaaditaan selvitykset niiltä, jotka eivät vielä ole selvitystä antaneet. Selvitykset on palautettava viimeistään 30.4, jotta avustukset maksetaan. Päätös on ehdollinen, kunnes selvitykset on annettu. Avustusten hakulomakkeita muokataan siten, että niistä käy selkeästi ilmi, että liitteet, selvitykset mukaan lukien, ovat pakollisia. Lautakunnan toive oli, että lomakkeita päivitetään myös muilta osin, ja että lomake tuodaan lautakunnalle tiedoksi ennen seuraavaa hakukierrosta. Sähköisten lomakkeiden käyttöönoton mahdollisuutta selvitetään. Ohjeistus ja kriteerit tulee kääntää englanniksi. Lautakunta äänesti yhdessä kohtaa (hakemus nro 8): Bo Lindfors ehdotti, että Isnäsin vanhempainyhdistykselle myönnetään 500 euron avustus, ehdotusta kannatettiin. Esittelijän ehdotus oli 0 euroa viitaten avustuskriteereihin. Esittelijän ehdotuksen puolesta (jaa) äänestivät: Nina Sirén, Veronica Svenskberg, Raili Äijö, Pasi Laiho, Leena Selander ja Anna-Kaarina Arlín-Kippola. Muutosehdotuksen puolesta (ei) äänestivät: Toini Schroderus, Thomas Rosenberg, Veli-Matti Mettinen ja Bo Lindfors. Esittelijän ehdotus voitti äänin 6-4. Muilta osin muutokset ehdotukseen tehtiin yksimielisesti. Anna-Kaarina Arlin-Kippola ilmoitti jääviytensä ja poistui kokoustilasta Loviisan kulttuuri- ja ympäristöliikkeen avustusten käsittelyn ajaksi (hakemukset nro 17 ja 45). Leena Selander poistui kokouksesta klo Lotta Suomalaisen & työryhmän hakemuksen (nro 14) osalta lautakunta haluaa tuoda esille seuraavaa: Lautakunta ei myöntänyt hakemukselle rahaa, koska hanke on niin mittava, etteivät lautakunnan rahat riitä. Lautakunta on kuitenkin sitä mieltä, että kyseessä on kiinnostava ja arvokas hanke, ja Lotta Suomalaista pyydetään saapumaan lautakunnan seuraavaan kokoukseen esittelemään hanketta. Lautakunta päätti jakaa avustukset seuraavasti: Kohdeavustukset: Birger Bengt (Hardom spannmålsmagasin) 0, Blomqvist Bo Gunnar 1000, Classic Old Western Society of Finland C.O.W.S. ry 400, Eeva Kangas 0, Gambian Loviisa-koulun kannatusyhdistys 400, Grönstrand Mia 0, Hakeva ry 2000, Isnäsin vanhempainyhdistys ry, Isnäs

11 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ föräldraförening rf 0, Kati Kawasumi & Elina Mieskolainen 1000, Kerstin Margaretha Hafrén 500, Kristina Elo och Aarne Westerberg 0, Kultura Agricola 500, Liljendal ungdomsförening rf 1500, Lotta Suomalainen & työryhmä 0, Loviisa Contemporary ry 1000, Loviisan kaupungin hywät asukkaat ry Lovisa stads goda inwånare rf 1000, Loviisan kulttuuri- ja ympäristöliike ry 0, Loviisan oppaat ry / Lovisa guider rf 1000, Loviisan taidekeskus Almintalo ry 5000, Lovisa Historiska Hus r.f. 500, Maria Schulgin/ Ruusujen hurmaa 800, Mia Aitokari/ Isnäs avoin kylä 500, Pernajan Agricola-seura 1000, Pi Kiviharju 500, Pitkäpää byaförening 0, Rita Bergman 800, Ritva Lindroos 0, Soulsisters/ Pi Kiviharju 1000, Suomen Bluegrass-musiikin yhdistys 1000, Svenska hörselskadade i Borgånejden 0, Teatteriyhdistys Ruukki ry 1500, Tina Karvonen 800, Työryhmä: E. Teräväinen, R. Sinkkonen, A. Henriksson, T. Lehmuskallio 1000, Willit Maakarit ry/ Wilda makare rf 1000, Åsa Riippa 500 Toiminta-avustukset: Arbetsgruppen Esplanad Cafe 200, Arbetets vänner i Lovisa rf. 500, Embom-Garpom Byaförening rf. 200, Fridolins sångare rf. 300, Grevnäs- Michelspiltom byaförening 200, Klassiska båtar rf/ Klassiset veneet ry 300, Liljendal hembygdsförening rf. 500, Loviisan kameraseura ry/ Lovisa kameraklubb r.f. 1500, Loviisan kaupungin hywät asukkaat ry Lovisa stads goda inwånare rf 500, Loviisan kulttuuri- ja ympäristöliike ry 500, Loviisan merenkulkuhistorian säätiö/ Stiftelsen för Lovisa sjöfartshistoria 2000, Loviisan oppaat ry / Lovisa guider rf 500, Loviisanseudun Karjala-Seura ry 300, Loviisan seudun Maahanmuuttajat työnhakijat ry 500, Loviisan seudun taideyhdistys ry 2000, Loviisan seudun Venäjä-seura ry 500, Loviisan taidekeskuksen tukiyhdistys ry/ Stödföreningen för Lovisa Konstcentrum rf 4000, Lovisakören rf 1000, Lovisanejdens svenska pensionärer 0, Lovisa skeppsbron rf./ Loviisan laivasilta ry 1000, Lovisa trädgårdsförening r.f./ Loviisan Puutarhayhdistys ry 500, Pernå folkdansare 700, Pernå krigsveteraner rf 300, Pohjola-Norden i Lovisa rf 300, Putrino Fabio 0, Ruotsinpyhtään pelimannit 700, Ruotsinpyhtään työväen mieslaulajat ry 1000, Sarfsalö byaråd rf 400, Skärgårdsmuseiföreningen rf/ Saaristomuseoyhdistys ry 2000, Vireä Strömfors 500, Österstjernan ry 0. Tilille jätetään 5900 syksyn avustuksia varten.

12 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Kulttuurilautakunta Viranhaltijapäätökset KTL 17 Valmistelija ja esittelijä: kirjasto- ja kulttuuritoimenpäällikkö Jenny Olsson-Korsu, puh Seuraavat viranhaltijat ovat lähettäneet päätösluettelonsa päätöksistään: - kirjasto- ja kulttuuritoimenpäällikkö 1-5/2015 Liite 4: Viranhaltijapäätösluettelo Ehdotus: Kulttuurilautakunta merkitsee päätökset tiedoksi ja ilmoittaa, ettei se kuntalain 51 :n nojalla käytä otto-oikeuttaan. Viranhaltijapäätökset merkittiin tiedoksi.

13 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Kulttuurilautakunta Tiedoksi KTL 18 a) Kaupunki on neuvotellut Strömfors-Ahvenkosken kyläyhdistyksen kanssa entisen lähikirjaston muuttamisesta kylätaloksi. Valtuusto käsittelee asiaa lähipalvelupisteen näkökulmasta kokouksessaan Ajatus on, että sopimus astuisi voimaan alkaen. b) Kaupunki on sopinut Vireä Strömfors ry:n kanssa Tallinvintin näyttelytoiminnan järjestämisestä yhteistyössä kesällä Tila luovutetaan yhdistyksen käyttöön väliseksi ajaksi maksutta. Vireä Strömfors vastaa markkinoinnista, koordinoinnista ja muusta käytännön työstä. c) Kirjastotoimen v tilastopoiminta (liite 5) d) Etelä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt kirjastotoimelle euron avustuksen Liljendalin lähikirjaston automatisoimiseksi. e) Kirjasto- ja kulttuuritoimenpäällikkö on anonut opintovapaata ajalle Vapaa-aikatoimenpäällikkö nimitetään vs. kulttuuri- ja vapaa-aikapäälliköksi, ja hänen alaisuuteensa palkataan määräaikainen kirjastojohtaja vastaamaan kirjastojen toiminnasta ko. ajaksi. Ehdotus: Merkitään tiedoksi. Asiat merkittiin tiedoksi.

14 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Kulttuurilautakunta Ylimääräinen asia: Turun rauhan muistomerkin siirtäminen KTL 19 Veli-Matti Mettinen kertoi, että Turun rauhan muistomerkki Ahvenkoskella on jäänyt yksityiselle maalle tonttikaupan jälkeen, ja nyt Ruotsinpyhtään kyläläisten toiveena on, että muistomerkki siirretään uuteen ja näkyvämpään paikkaan, t.s. kylän hautausmaalle. Kyläläiset ovat itse valmiita hoitamaan siirron, mutta he toivovat, että kaupunki hoitaisi maanalustustyöt uudessa paikassa. Kirjasto- ja kulttuuritoimen päällikkö keskustelee seurakunnan ja teknisen toimialan kanssa. Mikäli tekninen toimi suostuu hoitamaan vaadittavat alustustyöt, siirtävät kyläläiset muistomerkin uuteen paikkaan.

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa. Arlin-Kippola Anna-Kaarina jäsen Poistui 19:10

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa. Arlin-Kippola Anna-Kaarina jäsen Poistui 19:10 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Kulttuurilautakunta AIKA 18.04.2017 klo 18:00-20:10 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Schroderus Toini puheenjohtaja Rosenberg Thomas varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kulttuuriavustukset 2015/ Kulturunderstöd 2015

Kulttuuriavustukset 2015/ Kulturunderstöd 2015 Kulttuuriavustukset 2015/ Kulturunderstöd 2015 Yhdistyksen nimi/ Kohdeavustus/ Projektbidrag 1. Birger Bengt (Hardom spannmålsmagasin) Reparation och målning av spannmålsmagasinet JO-K: Kulturbidrag beviljas

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa. LÄSNÄ Rosenberg Thomas varapuheenjohtaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa. LÄSNÄ Rosenberg Thomas varapuheenjohtaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Kulttuurilautakunta AIKA 23.05.2017 klo 18:00-20:40 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Rosenberg Thomas varapuheenjohtaja Sirén Nina jäsen

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2014 1. Raatihuone II krs, Mannerheiminkatu 4, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2014 1. Raatihuone II krs, Mannerheiminkatu 4, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Kulttuurilautakunta AIKA 16.04.2014 klo 18:00-20:15 PAIKKA Raatihuone II krs, Mannerheiminkatu 4, Loviisa LÄSNÄ Schroderus Toini puheenjohtaja Rosenberg Thomas varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1. Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabuelvardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1. Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabuelvardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Vapaa-aikalautakunta AIKA 28.04.2015 klo 18:00-18:40 PAIKKA Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabuelvardi 8, Loviisa LÄSNÄ Lappalainen Kalevi puheenjohtaja Väkevä

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2014 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2014 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2014 1 Kulttuurilautakunta AIKA 25.11.2014 klo 17:00-19:20 PAIKKA Tesjoen kirjasto, Keskustie 2 LÄSNÄ Schroderus Toini puheenjohtaja Rosenberg Thomas varapuheenjohtaja Sirén

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Vapaa-aikalautakunta AIKA 28.02.2017 klo 18:00-19:55 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Lappalainen Kalevi puheenjohtaja Väkevä Antti varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2016 1 Kulttuurilautakunta AIKA 22.11.2016 klo 18:00-21:05 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Rosenberg Thomas puheenjohtaja Sirén Nina jäsen Svenskberg

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2013 1. Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa. varajäsen Törnroos Ingrid

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2013 1. Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa. varajäsen Törnroos Ingrid LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 Vapaa-aikalautakunta AIKA 19.03.2013 klo 18:00-19:15 PAIKKA Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Lappalainen Kalevi puheenjohtaja Väkevä

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2015 1. Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2015 1. Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 Sivistyslautakunta AIKA 25.03.2015 klo 18:00-20:23 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Grundström Maria puheenjohtaja Melamies Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Kaupunginhallitus AIKA 28.06.2017 klo 17:35-18:36 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Heijnsbroek-Wirén Mia puheenjohtaja Isotalo Arja I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Vapaa-aikalautakunta AIKA 21.01.2014 klo 18:00-18:57 PAIKKA Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Lappalainen Kalevi puheenjohtaja Väkevä

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 AIKA 03.07.2014 klo 18:04-18:27 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Melamies Päivi puheenjohtaja Kekkonen Jari varapuheenjohtaja Jokela-Ylipiha

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. LÄSNÄ Schroderus Toini puheenjohtaja Rosenberg Thomas varapuheenjohtaja Saapui klo 18:16 Svenskberg Veronica

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1. LÄSNÄ Schroderus Toini puheenjohtaja Rosenberg Thomas varapuheenjohtaja Saapui klo 18:16 Svenskberg Veronica LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Kulttuurilautakunta AIKA 11.02.2014 klo 17:50-19:05 PAIKKA Loviisan kaupungin museo, Puistokatu 2 LÄSNÄ Schroderus Toini puheenjohtaja Rosenberg Thomas varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Harjurinteenteen koulu, lukusali, Ratakatu 1, Loviisa (käynti A-ovesta) Tenhunen Laura asiantuntija 5-7

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Harjurinteenteen koulu, lukusali, Ratakatu 1, Loviisa (käynti A-ovesta) Tenhunen Laura asiantuntija 5-7 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 AIKA 25.01.2017 klo 17:03-18:00 PAIKKA Harjurinteenteen koulu, lukusali, Ratakatu 1, Loviisa (käynti A-ovesta) LÄSNÄ Melamies Päivi puheenjohtaja Kekkonen Jari varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Tekninen keskus. 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. MUUT Karlsson Mikael hallituksen edustaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Tekninen keskus. 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. MUUT Karlsson Mikael hallituksen edustaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Loviisan Vesiliikelaitos AIKA 31.01.2017 klo 17:00-18:40 PAIKKA Tekninen keskus. 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. LÄSNÄ Vainio Nils puheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 17/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 17/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 17/2013 405 Kaupunginhallitus AIKA 22.10.2013 klo 08:37-16:43 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Liljestrand Tom puheenjohtaja Lepola Janne I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1. Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1. Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Kulttuurilautakunta AIKA 19.01.2016 klo 18:00-19:30 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Schroderus Toini puheenjohtaja Rosenberg Thomas varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Kasvatus- ja sivistyslautakunnan suomenkielinen koulutusjaosto

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Kasvatus- ja sivistyslautakunnan suomenkielinen koulutusjaosto LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 AIKA 28.05.2019 klo 18:28-18:50 PAIKKA Sivistys- ja hyvinvointikeskus, Karlskronabulevardi 8, 07900 LOVIISA LÄSNÄ Laiho Pasi puheenjohtaja Nevalainen Sofia Sokka-Tuomala

Lisätiedot

Kulttuurilautakunta Valmistelija ja esittelijä: kirjasto- ja kulttuuritoimenpäällikkö Jenny Olsson-Korsu, puh

Kulttuurilautakunta Valmistelija ja esittelijä: kirjasto- ja kulttuuritoimenpäällikkö Jenny Olsson-Korsu, puh Kaupunginhallitus 269 02.11.2015 Kulttuurilautakunta 33 17.11.2015 Kulttuuripoliittinen ohjelma 49/12.03.00/2014 KH 269 (Kaupunginvaltuuston kokouksessa 15.1.2014 15 tehtiin aloite kulttuuripoliittisesta

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Tekninen keskus, 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B.

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Tekninen keskus, 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 22 Loviisan Vesiliikelaitos AIKA 20.04.2017 klo 17:00-19:14 PAIKKA Tekninen keskus, 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. LÄSNÄ Vainio Nils puheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ PAIKKA Sivistys- ja hyvinvointikeskus, Karlskronabulevardi 8, LOVIISA

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ PAIKKA Sivistys- ja hyvinvointikeskus, Karlskronabulevardi 8, LOVIISA LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 Hyvinvointilautakunta AIKA 08.05.2019 klo 18:00-19:17 PAIKKA Sivistys- ja hyvinvointikeskus, Karlskronabulevardi 8, 07900 LOVIISA LÄSNÄ Karlsson Håkan puheenjohtaja

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Tekninen keskus, 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B.

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Tekninen keskus, 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2015 40 Loviisan Vesiliikelaitos AIKA 16.06.2015 klo 17:00-19:32 PAIKKA Tekninen keskus, 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. LÄSNÄ Vainio Nils puheenjohtaja

Lisätiedot

Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle Kaupungin talouskatsaus Tarkastuslautakunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017

Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle Kaupungin talouskatsaus Tarkastuslautakunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 Aika 24.8.2016 klo 15:00 17:30 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 61 62 63 64 65 66 Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle 2016

Lisätiedot

Ravintola Koukun Helmi, Rauhaniementie 21, Tampere. 51 Tampereen Voimia Liikelaitoksen toimitusjohtajan katsaus

Ravintola Koukun Helmi, Rauhaniementie 21, Tampere. 51 Tampereen Voimia Liikelaitoksen toimitusjohtajan katsaus Tampere Pöytäkirja 7/2018 1 (12) Aika 18.12.2018, klo 16:33-17:19 Paikka Ravintola Koukun Helmi, Rauhaniementie 21, 33180 Tampere Käsitellyt asiat 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Valkon kansalaisopiston johtokunta AIKA 27.08.2014 klo 17:30-18:45 PAIKKA Myllyharjun koulu LÄSNÄ Haverinen Katri puheenjohtaja Björkman-Nystén Nina varapuheenjohtaja

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37. Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 39 30 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 40

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37. Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 39 30 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 40 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 37 Hyvinvointilautakunta 08.06.2015 AIKA 8.6.2015 klo 18:00 18.34 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 29 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (12) Tarkastuslautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (12) Tarkastuslautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2017 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:30-15:50 Paikka KYS, Auditoriorakennus Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja Berg,

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa. varajäsen Karlsson Håkan

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa. varajäsen Karlsson Håkan LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Vapaa-aikalautakunta AIKA 27.06.2016 klo 18:00-18:53 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Lappalainen Kalevi puheenjohtaja Väkevä Antti varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 22/2015 642. Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. Ekström Veikko jäsen 307-313 Malmivaara Jouni

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 22/2015 642. Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. Ekström Veikko jäsen 307-313 Malmivaara Jouni LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 22/2015 642 Kaupunginhallitus AIKA 14.12.2015 klo 17:30-19:00 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Heijnsbroek-Wirén Mia puheenjohtaja Heikkilä Pekka I

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Aika 26.4.2016 klo 14:08 17:59 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 53 54 55 56 57 Tilintarkastusyhteisön raportin esittely tilinpäätöksen

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 Kulttuurilautakunta AIKA 18.04.2012 klo 19:40-20:45 PAIKKA Tesjoen kirjasto, Keskustie 2, Tesjoki LÄSNÄ Björkman-Nystén Nina puheenjohtaja Hakala Harri Lund Brita

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2018 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-17:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1. Ulvilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. Arviointikertomuksen käsittely

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1. Ulvilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. Arviointikertomuksen käsittely Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2015 1 Aika 23.4.2015 klo 15:00 17:36 Paikka Ulvilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 14 15 16 17 Tilinpäätös 2014 Arviointikertomuksen

Lisätiedot

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Puumala Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 4/2019 1 ( 11) Aika 26.03.2019, klo 14:00-16:50 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen 16 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2014 1. Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2014 1. Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2014 1 Sivistyslautakunta AIKA 26.02.2014 klo 18:00-20:23 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Grundström Maria puheenjohtaja Melamies Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2013 1. Temmes-Silvonen Eija. POISSA Björkman-Nystén Nina varapuheenjohtaja Cedervall Jouni Mikael

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2013 1. Temmes-Silvonen Eija. POISSA Björkman-Nystén Nina varapuheenjohtaja Cedervall Jouni Mikael LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 Valkon kansalaisopiston johtokunta AIKA 21.05.2013 klo 17:30-18:10 PAIKKA Myllyharjun koulu LÄSNÄ Haverinen Katri puheenjohtaja Lehto-Tähtinen Auli jäsen Peltoluhta

Lisätiedot

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika torstai klo 14:00-16:20. Kaupungintalo, kabinetti 2.

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika torstai klo 14:00-16:20. Kaupungintalo, kabinetti 2. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-16:20 Paikka Kaupungintalo, kabinetti 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 Aika 8.10.2014 klo 15:03 18:00 Paikka Kaupungintalo, kokoustila K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 28 29 30 31 32 33 Kaupungin talouskatsaus 1.1. 31.8.2014 Konserniyhtiöiden

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Tarkastuslautakunta. Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2015 1 (7) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:55 Paikka Kuopion Energia Oy:n johtokunnan huone, Snellmaninkatu 25 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Muut

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 Sivistyslautakunta AIKA 27.05.2015 klo 18:00-19:12 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Grundström Maria puheenjohtaja Melamies Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Sivistyskeskus, Karlskronabuelvardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Sivistyskeskus, Karlskronabuelvardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2015 1 Sivistyslautakunta AIKA 13.08.2015 klo 18:30-19:13 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabuelvardi 8, Loviisa LÄSNÄ Grundström Maria puheenjohtaja Melamies Päivi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kaupunginhallituksen jäsenille on toimitettu kaupunginjohtajan esitys talousarvioksi ja -suunnitelmaksi

Kaupunginhallituksen jäsenille on toimitettu kaupunginjohtajan esitys talousarvioksi ja -suunnitelmaksi Kaupunginhallitus 272 20.10.2014 Kaupunginhallitus 275 21.10.2014 Talousarvio ja -suunnitelma 2015-2017 677/02.02.00/2014 KH 272 Valmistelija: talousjohtaja Kirsi Kettunen Kaupunginhallituksen jäsenille

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 Tarkastuslautakunta Aika 9.12.2014 klo 15:08 16:30 Paikka Satakunnan keskussairaala Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 40 41 Satakunnan sairaanhoitopiirin toiminnan

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/ ( 11) Vuolijoen aluelautakunta

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/ ( 11) Vuolijoen aluelautakunta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/2018 1 ( 11) Aika 23.10.2018, klo 18:07-19:55 Paikka Uunimiehentie 10 Käsitellyt asiat 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 41 Pöytäkirjan tarkastus 42 Kajaanin kaupunkistrategia:

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Tekninen keskus, 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Tekninen keskus, 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2015 58 Loviisan Vesiliikelaitos AIKA 15.09.2015 klo 17:00-19:46 PAIKKA Tekninen keskus, 3. kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B LÄSNÄ Vainio Nils puheenjohtaja

Lisätiedot

4 Strategiapuheenvuoro Leo Laukkanen: case Haukivuoren aluejohtokunta

4 Strategiapuheenvuoro Leo Laukkanen: case Haukivuoren aluejohtokunta Mikkeli Pöytäkirja 1/2017 1 (14) Aika 13.09.2017, klo 17:34-18:51 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone 2. krs Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Perusturvalautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 48 Perusturvalautakunta 13.05.2015 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 25 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 50 26 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 51 27 JOHTAVAN SOSIAALITYÖNTEKIJÄN

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 13/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa. LÄSNÄ Melamies Päivi varapuheenjohtaja Jokela-Ylipiha Annu

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 13/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa. LÄSNÄ Melamies Päivi varapuheenjohtaja Jokela-Ylipiha Annu LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 13/2014 1 Sivistyslautakunta AIKA 27.08.2014 klo 18:03-19:45 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Melamies Päivi varapuheenjohtaja Jokela-Ylipiha Annu

Lisätiedot

Kulttuuriavustusten myöntäminen 2015

Kulttuuriavustusten myöntäminen 2015 Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) 21 Kulttuuriavustusten myöntäminen 2015 Asianro 295/02.05.01/2015 Kirjasto- ja kulttuuritoimenjohtaja Tiina Salon valmistelu 4.5.2015: Kulttuuripalveluiden talousarviossa

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ PAIKKA Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ PAIKKA Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 Kulttuurilautakunta AIKA 24.09.2015 klo 18:00-21:10 PAIKKA Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8 LÄSNÄ Schroderus Toini puheenjohtaja Rosenberg Thomas

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2013 90 Tarkastuslautakunta AIKA 09.01.2013 klo 17:00-20:30 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Lohenoja Pertti puheenjohtaja Laukas Gunnel varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (10) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

TUUSNIEMEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/11 Kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunta

TUUSNIEMEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/11 Kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/11 Kulttuuri- ja vapaa-ajan lautakunta KOKOUSAIKA 26.4.2011 KELLO 17.00-20.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Väliaikaiset nuorisotilat, Poikkitie, Tuusniemi Juha Pitkänen,

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 18 TEKNISEN TOIMEN KATSAUS 3 19 KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 3 20 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009 Sivistyslautakunta 24.03.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 24.03.2009 klo 18.00 18.50 Kunnanviraston kokoushuone Räsänen Jesse Jokioja

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2017 1

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2017 1 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 4/2017 1 Vanhusneuvosto 07.12.2017 Aika 07.12.2017 klo 09:00-10:15 Paikka Sakunkulman päiväkeskus Luettelo käsitellyistä asioista Sivu 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012 NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 24.5.2013 klo 10.00 12.15 Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Kalevi

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 18/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 18/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 18/2013 416 Kaupunginhallitus AIKA 23.10.2013 klo 09:02-17:06 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Liljestrand Tom puheenjohtaja Lepola Janne I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2012 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2012 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2012 1 Vapaa-aikalautakunta AIKA 23.05.2012 klo 17:15-18:00 PAIKKA Urheilupaviljonki, Urheilutie, Loviisa LÄSNÄ Lappalainen Kalevi puheenjohtaja Haverinen Katri varapuheenjohtaja

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 Nuorisovaltuusto 18.01.2017 Aika 18.01.2017 klo 16:15-17:06 Paikka Uimahallin kokoustila (2. krs), Koulupolku 5 Luettelo käsitellyistä asioista Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:45 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Sivistyslautakunta suomenkielinen jaosto AIKA 12.03.2015 klo 18:00-20:20 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LÄSNÄ Melamies Päivi puheenjohtaja Kekkonen

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 10/2015 1

LOVIISAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 10/2015 1 LOVIISAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 10/2015 1 Kaupunginvaltuusto AIKA 09.12.2015 klo 17:00 PAIKKA Harjurinteen koulu, Ratakatu 1 LÄSNÄ Isotalo Arja puheenjohtaja Liljestrand Tom I varapuheenjohtaja Erämaja Elias

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta Markku Niskanen tarkastuslautakunnan sihteeri, avustava JHTT-tarkastaja

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta Markku Niskanen tarkastuslautakunnan sihteeri, avustava JHTT-tarkastaja NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 22.5.2017 klo 13.09 14.51 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

Kulttuuri-, taide- ja perinnetoimintaan kohdistettavat avustukset, myöntämisperusteet ja jakosäännöt

Kulttuuri-, taide- ja perinnetoimintaan kohdistettavat avustukset, myöntämisperusteet ja jakosäännöt Kulttuuri-, taide- ja perinnetoimintaan kohdistettavat avustukset, myöntämisperusteet ja jakosäännöt Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/922/00.02.10/2018 Esittelijä: Hyvinvointi- ja sivistyspalvelujen toimialajohtaja

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 15 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 26

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 15 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 26 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 23 Hyvinvointilautakunta 24.05.2016 AIKA 24.5.2016 klo 18:07 20:02 PAIKKA Peiponpellon päiväkodin ruokasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 15 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. Björklöf Johan Ekström Veikko jäsen klo

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. Björklöf Johan Ekström Veikko jäsen klo LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2015 301 Kaupunginhallitus AIKA 25.05.2015 klo 17:30-20:41 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Heijnsbroek-Wirén Mia puheenjohtaja Heikkilä Pekka Sakari

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 AIKA 29.06.2017 klo 16:37-16:57 PAIKKA Sivistyskeskus, Karlskronabulevardi 8, 07900 Loviisa LÄSNÄ Laiho Pasi puheenjphtaja Hovi Antti varapuheenjohtaja Kiviranta Jonna

Lisätiedot

Maaseutulautakunta Maaseutulautakunta Kyläyhdistysten vuosiavustukset 110/ /2015, 178/02.05.

Maaseutulautakunta Maaseutulautakunta Kyläyhdistysten vuosiavustukset 110/ /2015, 178/02.05. Maaseutulautakunta 11 18.02.2015 Maaseutulautakunta 18 15.04.2015 Kyläyhdistysten vuosiavustukset 110/02.05.01/2015, 178/02.05.01/2015 MAALTK 18.02.2015 11 Hallintosäännön 9 :n 4. momentin 8. kohdan mukaan

Lisätiedot

Puheenjohtaja: Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Puheenjohtaja: Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KULTTUURILAUTAKUNNAN KOKOUS Pöytäkirja 5/2013 1 Aika: Tiistai 15.10.2013 klo 17.00 Paikka: Kosken Tl Kirjasto Läsnä: Almgren Lassi (x) Hämäläinen Risto (x) Julla Hans ( ) Laakso Matti ( ) Ojala Seija (x)

Lisätiedot

Långström Ulla sihteeri Partanen Henri viranhaltija Lindström-Koli Tove tilintarkastaja

Långström Ulla sihteeri Partanen Henri viranhaltija Lindström-Koli Tove tilintarkastaja PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 Tarkastuslautakunta 04.05.2017 AIKA 04.05.2017 klo 12:00-17:10 PAIKKA Messi OSALLISTUJAT LÄSNÄ Packalen Paul pj Parnetti Alfonso jäsen Peippo Jukka varapj Jaskari Minna jäsen Långström

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 7/2017 1 Tekninen lautakunta Aika 27.10.2017 klo 10:30 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 93 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 26.4.2010 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela Ritva varajäsen Laukkanen

Lisätiedot

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 10 / 2014 Sivu 1

Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 10 / 2014 Sivu 1 Mikkelin kaupunki Pöytäkirja Nro 10 / 2014 Sivu 1 Kokoustiedot Aika 18.11.2014 tiistai klo 18.00-19.40 Paikka Anttola-talo, Taipaleentie 31 Lisätietoja Kokouksen alussa yhtenäiskoulun rehtori Susanna Savander

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (9) Tarkastuslautakunta Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoustila, Snellmaninkatu 25

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (9) Tarkastuslautakunta Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoustila, Snellmaninkatu 25 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2014 1 (9) Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:45 Paikka Kuopion Energia Oy:n kokoustila, Snellmaninkatu 25 Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 9) Kajaanin kaupunginteatteri - liikelaitoksen johtokunta

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/ ( 9) Kajaanin kaupunginteatteri - liikelaitoksen johtokunta Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 ( 9) Aika, klo 15:01-16:34 Paikka Kaupunginteatteri, Kauppakatu 14 Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan tarkastus 15 alueteatteri

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ PAIKKA Tekninen keskus, 3.kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B.

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ PAIKKA Tekninen keskus, 3.kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 57 Loviisan Vesiliikelaitos AIKA 19.12.2013 klo 17:00-20:03 PAIKKA Tekninen keskus, 3.kerroksen kokoushuone, Kuningattarenkatu 15 B. LÄSNÄ Vainio Nils puheenjohtaja

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 16 Tarkastuslautakunta AIKA 14.02.2017 klo 18:20-21:30 PAIKKA Raatihuone LÄSNÄ Lohenoja Pertti puheenjohtaja Melamies Päivi varapuheenjohtaja Schauman Berndt-Gustaf

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/ ( 9) Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuuston kokousten päätösten täytäntöönpano v.

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/ ( 9) Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuuston kokousten päätösten täytäntöönpano v. Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 8/2019 1 ( 9) Aika 16.04.2019, klo 09:00-09:15 Paikka Kaupungintalo kokoustila Brahe Käsitellyt asiat 77 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 78 Pöytäkirjan tarkastus 79

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuone Mannerheiminkatu 4, Loviisa

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuone Mannerheiminkatu 4, Loviisa LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Elinkeino- ja kehittämisjaosto AIKA 14.01.2015 klo 19:20-21:41 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Raatihuone Mannerheiminkatu 4, Loviisa LÄSNÄ Heijnsbroek-Wirén

Lisätiedot

Satakunnan pelastuslaitoksen neuvottelutila 14:00 15:15 sekä. kokoustila K1-K2, Ulvilan kaupungintalo 15:20 17:35

Satakunnan pelastuslaitoksen neuvottelutila 14:00 15:15 sekä. kokoustila K1-K2, Ulvilan kaupungintalo 15:20 17:35 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2016 1 Aika 28.9.2016 klo 14:00 17:35 Paikka Satakunnan pelastuslaitoksen neuvottelutila 14:00 15:15 sekä kokoustila K1-K2, Ulvilan kaupungintalo 15:20 17:35 Käsitellyt asiat:

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 35. Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Samola Riitta JHTT, BDO Audiator Oy, sihteeri

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 35. Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Samola Riitta JHTT, BDO Audiator Oy, sihteeri LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2015 35 Tarkastuslautakunta AIKA 12.05.2015 klo 17:30-21:07 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Lohenoja Pertti puheenjohtaja Hagfors Kari varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Poissa Pitkänen Jyrki 1. varapuheenjohtaja. Muut Lehtinen Esa kunnanvaltuuston puheenjohtaja Pasila Olli kunnanvaltuuston 1.

Poissa Pitkänen Jyrki 1. varapuheenjohtaja. Muut Lehtinen Esa kunnanvaltuuston puheenjohtaja Pasila Olli kunnanvaltuuston 1. Iitin kunta Pöytäkirja 24/2014 605 Kunnanhallitus 27.10.2014 Aika Maanantai 27.10.2014 klo 17:30-18:56 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Salonen Jarkko Drockila Leif Alestalo

Lisätiedot

Talousarvion 2016 erillisselvitys: avustusten koordinointi (ml. tila-avustukset) sekä kunnan jäsenyydet yhdistyksissä ja yhteisöissä

Talousarvion 2016 erillisselvitys: avustusten koordinointi (ml. tila-avustukset) sekä kunnan jäsenyydet yhdistyksissä ja yhteisöissä Kunnanhallitus 143 09.05.2016 Kunnanhallitus 164 30.05.2016 Kunnanhallitus 213 27.06.2016 Kunnanhallitus 232 08.08.2016 Talousarvion 2016 erillisselvitys: avustusten koordinointi (ml. tila-avustukset)

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2019 1

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2019 1 LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2019 1 Tarkastuslautakunta AIKA 04.04.2019 kello 14:01-16:29 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Esityslista 6/2016 1

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Esityslista 6/2016 1 UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Esityslista 6/2016 1 Aika klo 18:00 Paikka Virastotalo, kokoushuone 427 Käsiteltävät asiat Asianro Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Keskusvaalilautakunta AIKA 11.01.2018 klo 16:00-16:40 PAIKKA Raatihuone, Vanha valtuustosali LÄSNÄ Wilhelmson Bengt puheenjohtaja Laitinen Åke varapuheenjohtaja Bärlund

Lisätiedot

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016

26 Selvitykset tarkastuslautakunnan arviointikertomukseen vuodelta 2016 Mikkeli Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 21.11.2017, klo 16:00-18:09 Paikka Kaupungin virastotalo, kokoushuone 2, 2. krs Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.55 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalon 3. krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula Paavola

Lisätiedot

4 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta Vesiliikelaitoksen vakituisen ja määräaikaisen henkilöstön määrä

4 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodelta Vesiliikelaitoksen vakituisen ja määräaikaisen henkilöstön määrä Mikkeli Pöytäkirja 1/2016 1 (10) Aika 18.02.2016, klo 16:30-18:35 Paikka Sokos Hotel Vaakuna -neuvottelutila, Mikkeli Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 6/2015 1. PAIKKA Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8

LOVIISAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 6/2015 1. PAIKKA Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8 LOVIISAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 6/2015 1 Vapaa-aikalautakunta AIKA 15.12.2015 klo 18:00 PAIKKA Sivistyskeskuksen kokoushuone, Karlskronabulevardi 8 LÄSNÄ Lappalainen Kalevi puheenjohtaja Väkevä Antti varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntija 33

Laaksonen Kyllikki Saarelma Markku. Muut Tuominen Pirjo palvelusihteeri, pöytäkirjanpitäjä Haimila Veikko tekninen johtaja, asiantuntija 33 Iitin kunta Pöytäkirja 8/2015 1 Tarkastuslautakunta 23.09.2015 Aika Keskiviikko 23.09.2015 klo 18:00-19:42 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Yli-Kaitala Markku Heinonen Sinikka

Lisätiedot

2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen 4

2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen 4 1 Tarkastuslautakunta AIKA 10.03.2015 klo 14:00 16:10 PAIKKA Kunnantalo, kokoushuone Pyhä ASIAT Sivu Otsikko 1 Tarkastuslautakunnan esittelijä vuonna 2015 3 2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävänä pitäminen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.10 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhan sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot