VALT pj VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VALT pj VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus"

Transkriptio

1 Pöytäkirja sivu 1(19) nr 5/2016 Elin: Hallitus Aika: klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Varsinainen jäsen Hans Frantz Monica Sirén-Aura Mona Vikström Greger Forsblom Riitta Kentala Bernhard Utter Per Hellman Ulla Hellén Raija Kujanpää Sven Grankulla Asko Salminen Varajäsen Ragnvald Blomfeldt Kenneth Pärus Karin Holmqvist-Nybacka Ulf Stenman Hans-Erik Lindqvist Åsa Blomstedt Nils-Johan Englund Päivi Lester Elisa Finne Luisa Tast Jukka Mäkynen Poissaolijat: Asiantuntijat: Muut läsnäolijat: Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus VALT pj VALT I varapj. VALT II varapj. Esittelijät: Göran Honga Olle Gull Auvo Rauhala Marina Kinnunen shp:n johtaja hallintojohtaja johtajaylilääkäri hallintoylihoitaja Sihteeri: Olle Gull hallintojohtaja Pykälät: Pöytäkirja allekirjoitettu: Puheenjohtaja Hans Frantz Sihteeri: Olle Gull Tarkastaja: Paikka ja aika: Paikka ja aika: Asetettu nähtäväksi: Pidetty yleisesti nähtävillä Otteen oikeaksi todistaa: Olle Gull, hallintojohtaja

2 Pöytäkirja sivu 2(19) nro 4/2016 Elin: Hallitus Aika: klo 9.00 Paikka: Asialuettelo Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Pykälä Käsiteltävä asia Sivu 41 Kokouksen avaus päätösvaltaisuus 3 42 Pöytäkirjantarkastajien valinta 3 43 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 3 44 Yhteispäivystyksestä vuodeosastolle otettujen perusterveydenhuollon potilaiden laskutusta koskevien periaatteiden muuttaminen Välitilinpäätös Hallituksen kokoukset syksyllä Hallintosäännön päivittäminen 7 48 Arvio sisäisestä valvonnasta, Sairaanhoitopiirin johtajan, hallintojohtajan, johtajaylilääkärin ja hallintoylihoitajan päätökset 9 50 Vuoden 2015 ensihoitopalvelun palvelutason arviointi Potilasvakuutuskeskuksen tilastot Sopimus Vaasan kaupungin kanssa siirtoviivepotilaista Osastojen ja poliklinikoiden toiminnan supistaminen kesällä Erivapaus kielitaitovaatimuksesta, Mohamad Khedr THL:n sairaaloiden tuottavuus 2014-raportti Irtisanoutuminen virasta Ylihoitajan valinta Tietoa, ilmoituksia, aloitteita, kysymyksiä 19 Puheenjohtaja: Hans Frantz

3 Asiasivu 3(19) Hallitus Kokouksen avaus päätösvaltaisuus Puheenjohtaja Hans Frantz avaa kokouksen. 42 Pöytäkirjantarkastajien valinta Pöytäkirjantarkastajiksi valitaan jäsenet: 43 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen hyväksyi työjärjestyksen yksimielisesti.

4 Asiasivu 4(19) Hallitus Yhteispäivystyksestä vuodeosastolle otettujen perusterveydenhuollon potilaiden laskutusta koskevien periaatteiden muuttaminen Shp:n joht. 10 Jotta voisimme tilastoinnissa ja laskutuksessa paremmin erotella potilaat, jotka ovat erikoissairaanhoidon vuodeosastolla odottaessaan siirtoa kotiin tai perusterveydenhuoltoon (eli normaalit siirtoviivepotilaat) ja sellaiset potilaat, jotka jo päivystykseen saapuessaan katsotaan perusterveydenhuollon potilaiksi, vahvistettiin vuoden 2016 hintaluetteloa koskeva periaate, että potilaista, jotka otetaan päivystysosastolle perusterveydenhuollon päivystyksen toimesta, laskutetaan yleislääketieteen/akuuttilääketieteen hoitopäivähinta. Sinä aikana kun periaatetta on noudatettu, on käynyt ilmi, että periaatteen pitäisi koskea kaikkia vuodeosastoja, ei vain päivystysosastoa. Jos kotiutus viivästyy, potilas siirretään erikoissairaanhoitoon tai siirtoviivepotilaaksi (erikoisala 98) voimassa olevien ohjeiden mukaisesti. SHP:n JOHT.: ehdottaa, että siirtoviivepotilaita ja perusterveydenhuollon päivystyksen toimesta vuodeosastoille otettavia potilaita koskevaa periaatetta muutetaan seuraavasti: Potilaista, jotka otetaan vuodeosastolle perusterveydenhuollon päivystyksen vastuulla, laskutetaan yleislääketieteen/akuuttilääketieteen hoitopäivähinta erikoisalalta 15 Y, toisin sanoen 550 euroa, riippumatta siitä, mille osastolle potilas otetaan sisään.

5 Asiasivu 5(19) Hallitus Välitilinpäätös Shp:n joht. 11 Tilinpäätös on laadittu uuden organisaatiomallin mukaisesti ja vaikka joitakin mittareita vielä puuttuu, pystyy seuranta kuitenkin kertomaan olennaisimmat seikat sekä taloudesta että toimintavolyymistä. Supistettu talousarvio tuottaa haasteita, kun tavoitteet samaan aikaan ylittyvät, mutta kuntalaskutus on silti merkittävästi pienentynyt edellisvuoteen verrattuna. Jäsenkunnilta on laskutettu 2 milj. euroa vähemmän kuin edellisvuoden neljän ensimmäisen kuukauden aikana. Välitilinpäätös on 3,9 milj. euroa ylijäämäinen. Jäsenkuntia on laskutettu 67,9 milj. eurolla eli 34 % budjetoidusta. Toimintatulot ovat yhteensä 80,2 milj. euroa eli 34,4 % budjetoidusta. Toimintakuluista on toteutunut 33,3 % eli 73,4 milj. euroa. Henkilöstökulujen osuus niistä on 39,8 milj. euroa eli 33,9 % budjetoidusta. Aineet, tarvikkeet ja tavarat tekevät 12,6 milj. euroa eli 34,8 % budjetoidusta, kun taas ostopalvelukulut ovat 20,3 milj. euroa eli 31,5 % budjetoidusta. Ostopalvelukuluihin sisältyvät muissa laitoksissa annetun hoidon kulut, jotka ovat jakson aikana pysyneet talousarviossa. Kuluja on mennessä 9,7 milj. euroa, mikä on 1,5 milj. euroa vähemmän kuin samaan ajankohtaan vuonna Pelkästään oman toiminnan kulut, poislukien hoito muissa laitoksissa, ovat 0,1 milj. euroa eli 0,2 % suuremmat kuin vastaavana ajanjaksona 2015, kun taas henkilöstökulut ovat 0,2 milj. euroa eli 0,5 % pienemmät. Toimintavolyymi on kauttaaltaan suurempi kuin asetetut tavoitteet ja samaten suurempi kuin edellisvuonna samaan ajankohtaan. Suoritteiden määrä laskee jonkin verran kesäkuukausina, kun yksikköjä suljetaan, ja tuloja on siten odotettavissa vähemmän kuin ensimmäisenä neljänä kuukautena. Myös menojen pitäisi pysyä kohtalaisina toiminnan supistumisen myötä, mutta kustannustietoisuuden pitäisi kaikesta huolimatta hiukan kasvaa, jotta onnistumme pitämään kulut talousarvion mukaisina. Yhteispäivystyksen kulut ja tulot ovat tasapainossa ja käyntimäärä on jopa suunniteltua korkeampi. Välitilinpäätös LIITE 45 SHP:n JOHT.: ehdottaa, että hallitus keskustelee neljän ensimmäisen kuukauden välitilinpäätöksestä ja kehottaa palvelualueita noudattamaan edelleen maltillisuutta.

6 Asiasivu 6(19) Hallitus Hallituksen kokoukset syksyllä 2016 HJ 11 Hallitukselle ehdotetaan syksylle 2016 seuraavia kokousaikoja: Maanantai klo 9.00 Maanantai klo 9.00 Maanantai klo 9.00 Maanantai klo 9.00 Maanantai klo 9.00 Valtuuston kokous voisi olla esimerkiksi maanantaina FD: ehdottaa, että hallitus vahvistaa ehdotetut kokousajat. STYR:

7 Asiasivu 7(19) Hallitus Hallintosäännön päivittäminen HJ 12 Uusi kuntalaki edellyttää, että hallintosääntö on päivitetty mennessä. Kuntaliitto on laatinut uuden hallintosääntömallin. Vaasan sairaanhoitopiiri päivitti hallintosääntönsä viime vuonna, joten nykyinen hallintosääntö mukautetaan uuteen hallintosääntömalliin ilman organisaatiota tai päätöksentekotasoja koskevia muutoksia. Sen vuoksi käytännön valmistelun pystyy hoitamaan pieni virkamiesryhmä. Hallitus asettaa seurantaryhmän, joka käy ehdotuksen läpi ennen kuin se annetaan hallitukselle. Seurantaryhmään kuuluu johtavia virkamiehiä sekä hallituksen ja henkilöstön edustajia. Tilintarkastukseen kuuluva osa annetaan valtuuston käsiteltäväksi tarkastuslautakunnan toimesta, kun taas muut hallintosäännön osat antaa valtuuston käsiteltäväksi hallitus. Tavoitteena on, että koko hallintosääntö käsitellään samassa valtuustokokouksessa. HJ: ehdottaa hallituksen päättävän, että - hallintosääntö valmistellaan virkamiestasolla työryhmässä, johon kuuluvat hallintojohtaja Olle Gull, juristi Björn Boucht ja kuntayhtymän tilintarkastaja Jari Lindholm. Hallintojohtaja johtaa ryhmän työtä. - hallitus asettaa seurantaryhmän, johon kuuluu virkamiesjohdon, hallituksen ja henkilöstön edustajia. Hallintojohtaja esittelee työryhmän ehdotukset seurantaryhmälle.

8 Asiasivu 8(19) Hallitus Arvio sisäisestä valvonnasta, 2015 HJ 13 Koska olemme muuttaneet organisaatiota vuodenvaihteessa , arvio sisäisen valvonnan järjestämisestä vuonna 2015 tehtiin niin, että tilintarkastusassistentti haastatteli vastuualueiden johtajia. Raportti on käsitelty kuntayhtymähallinnon johtoryhmässä, joka päätti antaa raportin hallitukselle tiedoksi. Sisäistä valvontaa on tarkoitus kehittää vuonna 2016 niin, että se mukautetaan uuteen organisaatioon. Raportissa ilmenneet riskit on saatettu organisaatiossamme kaikkien tietoisuuteen, ja riskien ehkäisemiseksi ja minimoimiseksi laaditaan toimenpiteitä. Riskien kartoitus 2015 LIITE 48 HJ: Hallitus tutustuu arvioon sisäisestä valvonnasta 2015.

9 Asiasivu 9(19) Hallitus Sairaanhoitopiirin johtajan, hallintojohtajan, johtajaylilääkärin ja hallintoylihoitajan päätökset Shp:n joht. 12 Liitteenä sairaanhoitopiirin johtajan, hallintojohtajan, johtajaylilääkärin ja hallintoylihoitajan päätösluettelot. Sairaanhoitopiirin johtajan päätökset LIITE 49/1 Hallintojohtajan päätökset LIITE 49/2 Johtajaylilääkärin päätökset LIITE 49/3 Hallintoylihoitajan päätökset LIITE 49/4 SHP:n JOHT: ehdottaa, että hallitus merkitsee päätösluettelot tiedoksi.

10 Asiasivu 10(19) Hallitus Vuoden 2015 ensihoitopalvelun palvelutason arviointi Shp:n joht. 13 Ensihoidon ylilääkäri on laatinut raportin ensihoitopalvelun toteutumisesta vuonna Toteumaa verrataan valtuuston hyväksymään suunnitelmaan. Palvelutason toteuma kiireellisten ensihoitotehtävien osalta Vaasan sairaanhoitopiirissä 2015 LIITE 50 Raportista voidaan tehdä seuraava yhteenveto. Sairaanhoitopiirin tasolla tarkasteltuna palvelutaso on toteutunut ilman merkittäviä poikkeamia tavoitteesta. Suurin osa kuntatasolla havaituista poikkeamista ei ole toiminnallisesti merkittäviä, ja ne selittyvät palvelutason seurantaan liittyvillä tekijöillä. Poikkeamien perusteella ei nähdä tarvetta tehdä muutoksia nykyiseen valmiuteen. Korsnäs, Kaskinen ja Närpiön pohjoisosat sekä Kristiinankaupungin eteläosat ovat todellisia ongelma-alueita, sillä alueilla on hyvin vähän ensihoitotehtäviä. Eteläisen ensihoitoalueen vuotuinen tehtävämäärä on kokonaisuudessaan pieni, ja neljän ambulanssin kuormitus on matala. Näin ollen ambulanssimäärän lisäämistä ei voida pitää kustannustehokkuuden kannalta perusteltuna. Nykyisten ambulanssien asemapaikkojen muuttaminen tai ambulanssien osa-aikainen sijoittaminen näille alueille ei tehtävien painopistealueet huomioiden ole mielekästä. Uusia ensivasteyksiköitä pyritään perustamaan mikäli mahdollista. Aluehallintovirasto teki ensihoitopalvelun tarkistuskäynnin Tarkistuskäynnillä käytiin läpi palvelutason toteuma vuonna 2014 sekä Aluehallintovirasto ei havainnut huomautettavaa palvelutason toteuman suhteen. Keskusteluissa aluehallintovirasto yhtyi tässä raportissa esitettyihin näkemyksiin asetuksen puutteista sekä eteläisen ensihoitoalueen haasteista palvelutason ylläpitämisessä. SHP:n JOHT.: Hallitus tutustuu raporttiin ja antaa sen valtuustolle tiedoksi.

11 Asiasivu 11(19) Hallitus Potilasvakuutuskeskuksen tilastot Shp:n joht. 14 Potilasvakuutuskeskus on toimittanut vuosittaisen tilaston koskien vuoden 2015 vakuutusmaksuvelkoja ja velkakirjoja. Vaasan sairaanhoitopiirin vakuutusmaksujen vastuu oli yhteensä 11,42 M eli 67,12 /asukas. Koko maan keskiarvo oli 76,91 /asukas. Vastuut kasvoivat ,69 M eli 6,4 %. Tilastoyhteenveto LIITE 51 SHP:n JOHT: Hallitus päättää merkitä raportin tiedoksi.

12 Asiasivu 12(19) Hallitus Sopimus Vaasan kaupungin kanssa siirtoviivepotilaista Shp:n joht. 15 Vaasan sairaanhoitopiiri on neuvotellut Vaasan kaupungin kanssa keinoista vähentää siirtoviivepotilaiden määrää. Vaasan kaupunki on omalta osaltaan sitoutunut toimenpiteisiin, joilla ongelmat voidaan ratkaista. Neuvottelutuloksesta on laadittu sopimusehdotus ja ohje, jotka esitetään kummankin osapuolen hallituksen hyväksyttäväksi. Menettelytapaohje LIITE 52/1 Sopimus LIITE 52/2 SHP:n JOHT.: Hallitus hyväksyy omalta osaltaan Vaasan kaupungin kanssa laaditun sopimuksen ja menettelytapaohjeen.

13 Asiasivu 13(19) Hallitus Osastojen ja poliklinikoiden toiminnan supistaminen kesällä 2016 JYL 3 Kesälomajärjestelyjen vuoksi seuraavat osastot ja poliklinikat supistavat toimintaansa: Suljettu: Aika: Dialyysi (avoinna su 26.6.) Ihopkl Neur.pkl Keuhkopkl 6.5., Sädehoito-os. 6.5., Lääkinnällinen kuntoutus Os. E4 Mieliala pkl /neuropsyk Mieliala pkl/tutkimus Mieliala pkl/syömishäiriö Yleissairaalapsyk. pkl Lastenpsyk. pkl Nuorisopsyk. pkl Lastenpsyk. os Nuorisopsyk. os Lastenneurologia Keuhkopotilaat T3:lla Supistettu toiminta: Os. T Os. T , Os. E , Silmäpäiväkirurgia Silmäpkl Korvapkl Suu- ja leukasairaudet Keuhkopkl Sisät.pkl Kir.pkl Onk.pkl Tikoteekki ja apuvälinekeskus Sosiaalityöntekijät Röntgen Sydänasema infarktipäivystys 24/7! Lastenpkl

14 Asiasivu 14(19) Hallitus JYL: esittää, että kesän toiminta merkitään tiedoksi.

15 Asiasivu 15(19) Hallitus Erivapaus kielitaitovaatimuksesta, Mohamad Khedr JYL 4 Vaasan keskussairaalan avoinna olevaa sisätautien erikoistumisvirkaa on ainoana hakijana hakenut, LL sisätauteihin erikoistuva lääkäri Mohamad Khedr. Hän on ollut Suomessa keväästä 2012 alkaen ja toiminut nyt 4 kuukauden ajan Vaasan keskussairaalassa sisätauteihin erikoistuvan lääkärin tehtävissä. Sisätautien ylilääkäri Alpo Hirviojan mukaan Mohamad Khedr täyttää hakemansa viran muodolliset pätevyysvaatimukset muuten, mutta häneltä puuttuu vaadittava kielitodistus ruotsinkielen osalta. Hän on kuitenkin työskennellessään sairaalassamme osoittanut pärjäävänsä potilastyössä hyvin. Hän on myös sitoutunut osallistumaan Vaasan keskussairaalan järjestämään ruotsin kielen opetukseen kevään 2016 aikana kielitaitonsa parantamiseksi. Mohamad Khedr anoo hallitukselta erivapautta sairaanhoitopiirin ruotsin kielen kielitaitovaatimuksesta. LIITE 54/1 Sisätautien ylilääkäri Alpo Hirvioja ja medisiinisen vastuualueen johtaja Christian Kantola puoltavat erivapauden myöntämistä. LIITE 54/2 JYL: esittää, että hallitus myöntää LL Mohamad Khedr ille erivapauden ruotsin kielen hyvästä suullisesta ja kirjallisesta kielitaitovaatimuksesta.

16 Asiasivu 16(19) Hallitus THL:n sairaaloiden tuottavuus 2014-raportti JYL 5 THL on vuosituhannen vaihteesta alkaen julkaissut vuosittain sairaaloiden somaattisen hoitotoiminnan tuottavuus-tilastoraportin ja tietokannat. Tuoreimmat luvut julkaistiin Tämä kaikki tuorein aineisto vuodelta 2014 löytyy seuraavan linkin takaa: -> ajankohtaista -> tiedotteet ja uutiset -> uutinen -> Pohjois-Karjala ja Päijät- Häme tuottavimmat sairaanhoitopiirit Liitteenä on tästä tietokannasta koottuja, meidän kannaltamme relevantteja tietoja. Kooste LIITE 55 Tuottavuudessa sijoitumme entiselle tasolle, eli keskussairaaloiden sarjassa jäämme 8-11 % alle keskitason. Väestömme saa erikoissairaanhoidon palveluja (mistä tahansa kunnallisesta erikoissairaanhoidon laitoksesta) 1 % yli maan keskiarvon ja kustannukset väestömme erikoissairaanhoidosta ovat 7 % yli maan keskitason. Nämä luvut ovat ikä- ja sukupuolivakioituja, mutta eivät tarvevakioituja. Liitteessä on myös tuoreimmat julkaistut THL:n vaikuttavuustiedot kaikkien kolmen raportoidun sairauden keskeisimpien lukujen osalta. Voimme näistä todeta, että väestömme saa korkealaatuista ja vaikuttavaa hoitoa. Liite on myös osa kuntakierroksen materiaalia. VKS 2025-ohjelman yksi kolmesta päätavoitteesta on 11 % kustannussäästöjen aikaansaaminen tuottavuutta kohottamalla ja tuotantovolyymiä laskemalla siltä osin kuin esiintyy ns. ylikäyttöä. JYL: Hallitus merkitsee asian tiedoksi ja kehottaa vastuu- ja palvelualueita vuoden 2017 toiminta- ja taloussuunnittelutyössä toimimaan siten, että lähestytään valtuuston hyväksymiä lähivuosien säästötavoitteita.

17 Asiasivu 17(19) Hallitus Irtisanoutuminen virasta HYH 4 Avohoidon palvelualueen ylihoitaja Carita Mäkelä irtisanoutuu virastaan eläkkeelle siirtymisen vuoksi lukien. HYH: esittää, että hallitus myöntää eron.

18 Asiasivu 18(19) Hallitus Ylihoitajan valinta HYH 5 Ilmoitetun hakuajan kuluessa ( ) ylihoitajan virkaan (C3V12001) saatiin 18 hakemusta. Hakijoista 16 täyttää viran kelpoisuus- ja kielitaitovaatimukset. Yhteenveto hakijoista jaetaan hallituksen jäsenille ja hakijoiden CV:t ovat nähtävänä kokouksessa. LIITE 57/1 (jaetaan hallitukselle) Haastatteluun kutsuttiin 5 hakijaa. Kaikille haastatteluun kutsutuille tehtiin soveltuvuusanalyysi. HYH: esitys annetaan kokouksessa.

19 Asiasivu 19(19) Hallitus Tietoa, ilmoituksia, aloitteita, kysymyksiä

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallin. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom (poistui klo 11.10) maanviljelijä Riitta Kentala

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallin. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom (poistui klo 11.10) maanviljelijä Riitta Kentala Pöytäkirja sivu 1(13) nr 4/2015 Elin: Hallitus Aika: 27.4.2015 klo 9.00-11.45 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Monica Sirén-Aura hallin.

Lisätiedot

Valtuusto. Olle Gull. Gösta Willman. Vaasa, hallintojohtajan virkahuone klo Olle Gull, hallintojohtaja

Valtuusto. Olle Gull. Gösta Willman. Vaasa, hallintojohtajan virkahuone klo Olle Gull, hallintojohtaja Esityslista sivu 1(10) nro 1/2016 Elin: Valtuusto Aika: Maanantai 6.6.2016, klo 13 Paikka: Vaasan keskussairaala, auditorio Merihanhi,Y3 Päätöksentekijät Katso liite 2 Läsnäolijat: Poissaolijat: Asiantuntijat:

Lisätiedot

VALT pj. VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mari Lampinen-Tuomela. Hans Frantz. Björn Boucht

VALT pj. VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mari Lampinen-Tuomela. Hans Frantz. Björn Boucht Esityslista sivu 1(7) nr 9/2019 Elin: Hallitus Aika: 3.7.2019 klo 10.00 14.00 Paikka: Läsnäolijat: Sähköinen kokous Hans Frantz Barbro Kloo Hans-Erik Lindqvist Åsa Blomstedt Monica Sirén-Aura Greger Forsblom

Lisätiedot

VALT pj VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus

VALT pj VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus Pöytäkirja sivu 1(12) nr 3/2016 Elin: Hallitus Aika: 21.3.2015 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Varsinainen jäsen Hans Frantz Monica Sirén-Aura Mona Vikström

Lisätiedot

Hallituksen esityslista. EI-JULKINEN , klo 9.00 No 1 / 2017

Hallituksen esityslista. EI-JULKINEN , klo 9.00 No 1 / 2017 Hallituksen esityslista EI-JULKINEN 26.1.2017, klo 9.00 No 1 / 2017 Pöytäkirja sivu 1(14) nr 1/2017 Elin: Hallitus Aika: 26.01.2017 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala

Lisätiedot

VALT pj. VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus

VALT pj. VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus Pöytäkirja sivu 1(15) nr 2/2016 Elin: Hallitus Aika: 4.3.2015 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Varsinainen jäsen Hans Frantz Monica Sirén-Aura Mona Vikström

Lisätiedot

puheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen kunnanjohtaja koulutusjohtaja fil.maist. kouluneuvos vanh.huollon pääll.

puheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen kunnanjohtaja koulutusjohtaja fil.maist. kouluneuvos vanh.huollon pääll. sivu 1(9) nro 3/2009 Elin: Hallitus Aika: 16.2.2009 klo 9.00 10.35 Paikka: Päätöksentekijät Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone, R 0, Vaasan keskussairaala Gun Kapténs Per Hellman, varapj. Jan Erik Granö

Lisätiedot

VALT pj. VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus

VALT pj. VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus Pöytäkirja sivu 1(14) nr 1/2016 Elin: Hallitus Aika: 25.1.2015 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Varsinainen jäsen Hans Frantz Monica Sirén-Aura Mona Vikström

Lisätiedot

Varajäsen Hans Frantz. Ragnvald Blomfeldt Monica Sirén-Aura. Kenneth Pärus Mona Vikström. Karin Holmqvist-Nybacka Greger Forsblom

Varajäsen Hans Frantz. Ragnvald Blomfeldt Monica Sirén-Aura. Kenneth Pärus Mona Vikström. Karin Holmqvist-Nybacka Greger Forsblom Pöytäkirja sivu 1(17) nr 8/2016 Elin: Hallitus Aika: 26.9.2016 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Varsinainen jäsen Varajäsen Hans Frantz Ragnvald Blomfeldt

Lisätiedot

Omistajaohjausjaosto. Hans Frantz Raija Kujanpää Mona Vikström Ulla Hellén. Hans-Erik Lindqvist. Paula Granbacka. Paula Granbacka.

Omistajaohjausjaosto. Hans Frantz Raija Kujanpää Mona Vikström Ulla Hellén. Hans-Erik Lindqvist. Paula Granbacka. Paula Granbacka. Pöytäkirja sivu 1(6) nro 6/2018 Elin: Omistajaohjausjaosto Aika: 21.12.2018 klo 9.00-10.45 Paikka: Hallituksen kokoushuone T1 Päätöksentekijät Läsnäolijat: Hans Frantz Raija Kujanpää Mona Vikström Ulla

Lisätiedot

Omistajaohjausjaosto. Hans Frantz Raija Kujanpää Hans-Erik Lindqvist Ulla Hellén. jäsen, pj. jäsen jäsen jäsen. hallintojohtaja shp:n johtaja

Omistajaohjausjaosto. Hans Frantz Raija Kujanpää Hans-Erik Lindqvist Ulla Hellén. jäsen, pj. jäsen jäsen jäsen. hallintojohtaja shp:n johtaja Pöytäkirja sivu 1(5) nro 3/2018 Elin: Omistajaohjausjaosto Aika: 25.4.2018 klo 8.00-9.30 Paikka: K3 Päätöksentekijät Läsnäolijat: Raija Kujanpää Hans-Erik Lindqvist Ulla Hellén, pj. Poissaolijat: Asiantuntijat:

Lisätiedot

Hallituksen esityslista , klo No 5 / 2017

Hallituksen esityslista , klo No 5 / 2017 Hallituksen esityslista 8.5.2017, klo 10.00 No 5 / 2017 Pöytäkirja sivu 1(16) nr 5/2017 Elin: Hallitus Aika: 8.5.2017 klo 10.00 Paikka: Läsnäolijat: Perhekeskus, Lapväärtintie 10, Kristiinankaupunki Varsinainen

Lisätiedot

jäsen, p.j. jäsen jäsen jäsen

jäsen, p.j. jäsen jäsen jäsen Pöytäkirja sivu 1(6) nro 4/2018 Elin: Omistajaohjausjaosto Aika: 20.6.2018 klo 9.00-11.00 Paikka: Y3 kokoushuone Lapintiira Päätöksentekijät Läsnäolijat: Hans Frantz Raija Kujanpää Hans-Erik Lindqvist

Lisätiedot

Hallituksen esityslista , klo 8.00 No 6 / 2017

Hallituksen esityslista , klo 8.00 No 6 / 2017 Hallituksen esityslista 29.5.2017, klo 8.00 No 6 / 2017 Pöytäkirja sivu 1(14) nr 6/2017 Elin: Hallitus Aika: 29.05.2017 klo 8.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala

Lisätiedot

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter Pöytäkirja sivu 1(12) nr 8/2015 Elin: Hallitus Aika: 28.9.2015 klo 9.00-10.45 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn.

Lisätiedot

valt. lis. terveydenhoitaja erikoislääkäri Per Hellman toimistosihteeri Raija Kujanpää koneteknikko VALT pj. VALT I varapj.

valt. lis. terveydenhoitaja erikoislääkäri Per Hellman toimistosihteeri Raija Kujanpää koneteknikko VALT pj. VALT I varapj. Pöytäkirja sivu 1(17) nr 3/2015 Elin: Hallitus Aika: 30.3.2015 klo 9.00-11.35 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn.

Lisätiedot

valt. lis. Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter erikoislääkäri Per Hellman

valt. lis. Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter erikoislääkäri Per Hellman Pöytäkirja sivu 1(20) nr 11/2015 Elin: Hallitus Aika: 14.12.2015 klo 9.00-12.00 Paikka: Läsnäolijat: Hotelli Vallonia, Keskustie 3, Sepänkylä Hans Frantz valt. lis. Mona Vikström terveydenhoitaja Greger

Lisätiedot

valt. lis. terveydenhoitaja erikoislääkäri Per Hellman eläkeläinen rakennustyöntekijä toimistosihteeri yrittäjä koneteknikko VALT pj. VALT I varapj.

valt. lis. terveydenhoitaja erikoislääkäri Per Hellman eläkeläinen rakennustyöntekijä toimistosihteeri yrittäjä koneteknikko VALT pj. VALT I varapj. Pöytäkirja sivu 1(16) nr 2/2015 Elin: Hallitus Aika: 24.2.2015 klo 9.00-12.05 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn.

Lisätiedot

Varajäsen Hans Frantz. Ragnvald Blomfeldt Monica Sirén-Aura. Kenneth Pärus Mona Vikström. Karin Holmqvist-Nybacka Greger Forsblom

Varajäsen Hans Frantz. Ragnvald Blomfeldt Monica Sirén-Aura. Kenneth Pärus Mona Vikström. Karin Holmqvist-Nybacka Greger Forsblom Pöytäkirja sivu 1(18) nr 9/2016 Elin: Hallitus Aika: 25.10.2016 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Varsinainen jäsen Varajäsen Hans Frantz Ragnvald Blomfeldt

Lisätiedot

SOTE-valmisteluryhmä. (x) (x) (x) (x) (x) (x) varajäsen Alice Backström (x) (-) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Pia Wik. Pia Wik.

SOTE-valmisteluryhmä. (x) (x) (x) (x) (x) (x) varajäsen Alice Backström (x) (-) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Pia Wik. Pia Wik. Elin: SOTE-valmisteluryhmä Aika: 10.08.2016 klo 13 Paikka: Vaasan keskussairaala, kokoushuone Karikukko Y-3 Läsnäolijat: Gun Kapténs Stefan Svenfors Gösta Willman Kristina Stenman Malin Brännkärr Mikko

Lisätiedot

valt.lis. eläkeläinen kaupunginjohtaja leader-neuvoja maanviljelijä eläkeläinen eläkeläinen eläkeläinen juristi kuljettaja

valt.lis. eläkeläinen kaupunginjohtaja leader-neuvoja maanviljelijä eläkeläinen eläkeläinen eläkeläinen juristi kuljettaja Pöytäkirja sivu 1(13) nr 5/2018 Elin: Hallitus Aika: 7.5.2018 klo 9.00-12.35 Paikka: Läsnäolijat: Vaasan keskussairaala, kokoushuone T1 Hans Frantz Barbro Kloo Hans-Erik Lindqvist Åsa Blomstedt Greger

Lisätiedot

Valtuuston esityslista , klo No 1 / 2017

Valtuuston esityslista , klo No 1 / 2017 Valtuuston esityslista 20.3.2017, klo 13.00 No 1 / 2017 Esityslista sivu 1(15) nro 1/2017 Elin: Valtuusto Aika: Maanantai 20.3.2017, klo 13 Paikka: Vaasan keskussairaala, auditorio Merihanhi,Y3 Päätöksentekijät

Lisätiedot

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter Pöytäkirja sivu 1(24) nr 9/2015 Elin: Hallitus Aika: 19.10.2015 klo 9.00-12.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn.

Lisätiedot

jäsen, pj. jäsen jäsen jäsen

jäsen, pj. jäsen jäsen jäsen Pöytäkirja sivu 1(8) nro 2/2018 Elin: Omistajaohjausjaosto Aika: 23.3.2018 klo 9.00-11.10 Paikka: Hallituksen kokoushuone T1 Päätöksentekijät Läsnäolijat: Hans Frantz Raija Kujanpää Ulla Hellén Per Hellman

Lisätiedot

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinnollinen johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinnollinen johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala Pöytäkirja sivu 1(17) nr 2/2017 Elin: Hallitus Aika: 23.02.2017 klo 9.00 12.45 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinnollinen

Lisätiedot

puheenjohtaja jäsen hallituksen edustaja varapuheenjohtaja jäsen jäsen sihteeri jäsen jäsen

puheenjohtaja jäsen hallituksen edustaja varapuheenjohtaja jäsen jäsen sihteeri jäsen jäsen Pöytäkirja sivu 1(5) nro 2/2018 Elin: Vähemmistökielinen lautakunta Aika: 27.11.2018, klo 12.00 13.25 Paikka: Vaasan keskussairaala, X-talon 6. kerroksen kokoushuone Päätöksentekijät Läsnäolijat: Holm

Lisätiedot

Varajäsen Hans Frantz. Ragnvald Blomfeldt Monica Sirén-Aura. Kenneth Pärus Mona Vikström. Karin Holmqvist-Nybacka Greger Forsblom

Varajäsen Hans Frantz. Ragnvald Blomfeldt Monica Sirén-Aura. Kenneth Pärus Mona Vikström. Karin Holmqvist-Nybacka Greger Forsblom Pöytäkirja sivu 1(22) nr 11/2016 Elin: Hallitus Aika: 12.12.2016 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Original Sokos Hotel Royal Vaasa, kokoustila Wind Varsinainen jäsen Varajäsen Hans Frantz Ragnvald Blomfeldt

Lisätiedot

puheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen sihteeri

puheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen sihteeri Pöytäkirja sivu 1(5) nro 2/2017 Elin: Vähemmistökielinen lautakunta Aika: 21.11.2017, klo 13.00 14.30 Paikka: Vaasan keskussairaala, X-talon 6. kerroksen kokoushuone Päätöksentekijät Läsnäolijat: Holm

Lisätiedot

Hallituksen esityslista , klo 9.00 No 3 / 2017

Hallituksen esityslista , klo 9.00 No 3 / 2017 Hallituksen esityslista 27.3.2017, klo 9.00 No 3 / 2017 Pöytäkirja sivu 1(19) nr 3/2017 Elin: Hallitus Aika: 27.03.2017 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala

Lisätiedot

VALT pj VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mari Lampinen-Tuomela

VALT pj VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mari Lampinen-Tuomela Esityslista sivu 1(17) nr 10/2017 Elin: Hallitus Aika: 16.10.2017 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Kokoushuone T1, Vaasan Keskussairaala Varsinainen jäsen Hans Frantz Barbro Kloo Hans-Erik Lindqvist Åsa Blomstedt

Lisätiedot

Vaasan sairaanhoitopiiri Hallituksen esityslista

Vaasan sairaanhoitopiiri Hallituksen esityslista 0(30) Vaasan sairaanhoitopiiri Hallituksen esityslista 28.8.2017 8/2017 Pöytäkirja sivu 1(30) nr 8/2017 Elin: Hallitus Aika: 28.8.2017 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Kokoushuone T1, Vaasan Keskussairaala

Lisätiedot

Vähemmistökielinen lautakunta. Holm Juhani Heikkilä Paula Hellén Ulla Salo-Somppi Säde Salminen Asko West Sari

Vähemmistökielinen lautakunta. Holm Juhani Heikkilä Paula Hellén Ulla Salo-Somppi Säde Salminen Asko West Sari Pöytäkirja sivu 1(5) nro 1/2018 Elin: Vähemmistökielinen lautakunta Aika: 24.4.2018, klo 13.00 15.00 Paikka: Vaasan keskussairaala, X-talon 6. kerroksen kokoushuone Päätöksentekijät Läsnäolijat: Holm Juhani

Lisätiedot

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Per Hellman

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Per Hellman Pöytäkirja sivu 1(23) nr 6/2015 Elin: Hallitus Aika: 15.6.2015 klo 9.00-11.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn.

Lisätiedot

valt. lis. Kenneth Pärus maanviljelijä Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter

valt. lis. Kenneth Pärus maanviljelijä Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter Pöytäkirja sivu 1(22) nr 10/2015 Elin: Hallitus Aika: 9.11.2015 klo 9.00-11.15 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Kenneth Pärus maanviljelijä

Lisätiedot

VALT pj VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus

VALT pj VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus Pöytäkirja sivu 1(15) nr 6/2016 Elin: Hallitus Aika: 13.6.2016 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Varsinainen jäsen Hans Frantz Monica Sirén-Aura Mona Vikström

Lisätiedot

Vaasan sairaanhoitopiiri Hallituksen pöytäkirja

Vaasan sairaanhoitopiiri Hallituksen pöytäkirja 0(31) Vaasan sairaanhoitopiiri Hallituksen pöytäkirja 28.8.2017 8/2017 Pöytäkirja sivu 1(31) nr 8/2017 Elin: Hallitus Aika: 28.8.2017 klo 9.00-12.50 Paikka: Läsnäolijat: Kokoushuone T1, Vaasan Keskussairaala

Lisätiedot

Läsnä Läsnä Läsnä Poissa Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Poissa Läsnä Läsnä Läsnä

Läsnä Läsnä Läsnä Poissa Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Poissa Läsnä Läsnä Läsnä Pöytäkirja sivu 1(5) nro 1/2016 Elin: Sote-valmisteluryhmä Aika: 28.1.2016 klo 12-13.30 Paikka: Vaasan keskussairaala, kokoushuone T1 olijat: Gun Kapténs Stefan Svenfors Gösta Willman Anne Ekstrand Mikko

Lisätiedot

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter Pöytäkirja sivu 1(20) nr 5/2015 Elin: Hallitus Aika: 22.5.2015 klo 9.00-12.15 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn.

Lisätiedot

Hallituksen esityslista , klo 9.00 No 7 / 2017

Hallituksen esityslista , klo 9.00 No 7 / 2017 Hallituksen esityslista 19.6.2017, klo 9.00 No 7 / 2017 Pöytäkirja sivu 1(28) nr 7/2017 Elin: Hallitus Aika: 19.06.2017 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala

Lisätiedot

0(19) Valtuuston esityslista 3/2017 Vaasan sairaanhoitopiiri Klo 13.00

0(19) Valtuuston esityslista 3/2017 Vaasan sairaanhoitopiiri Klo 13.00 0(19) Valtuuston esityslista 3/2017 Vaasan sairaanhoitopiiri 21.8.2017 Klo 13.00 Esityslista sivu 1(19) nro 3/2017 Elin: Valtuusto Aika: Maanantai 21.8.2017, klo 13.00 Paikka: Vaasan keskussairaala, auditorio

Lisätiedot

SOTE-valmisteluryhmä. Pia Wik. Gun Kapténs. Pia Wik. Pöytäkirja sivu 1(5) nro 5/2016. Elin:

SOTE-valmisteluryhmä. Pia Wik. Gun Kapténs. Pia Wik. Pöytäkirja sivu 1(5) nro 5/2016. Elin: Pöytäkirja sivu 1(5) nro 5/2016 Elin: SOTE-valmisteluryhmä Aika: 22.06.2016 klo 9 Paikka: Vaasan keskussairaala, kokoushuone Karikukko Y-3 Läsnäolijat: Gun Kapténs Stefan Svenfors Gösta Willman Kristina

Lisätiedot

Ragnvald Blomfeldt Barbro Kloo. Katarina Holmqvist Hans-Erik Lindqvist. Riitta Kentala Åsa Blomstedt. Lorentz Uthardt Monica Sirén-Aura

Ragnvald Blomfeldt Barbro Kloo. Katarina Holmqvist Hans-Erik Lindqvist. Riitta Kentala Åsa Blomstedt. Lorentz Uthardt Monica Sirén-Aura Esityslista sivu 1(21) nr 8/2019 Elin: Hallitus Aika: 10.6.2019 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Vaasan keskussairaala, kokoushuone T1 Hans Frantz Ragnvald Blomfeldt Barbro Kloo Katarina Holmqvist Hans-Erik

Lisätiedot

KYS, hallituksen kokoushuone, rak. 10, 1. krs

KYS, hallituksen kokoushuone, rak. 10, 1. krs Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 3/2018 1 (10) Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-12:55 Paikka Läsnä KYS, hallituksen kokoushuone, rak. 10, 1. krs Mia Hahtala, puheenjohtaja Erkki Pääkkönen,

Lisätiedot

Ragnvald Blomfeldt Barbro Kloo. Katarina Holmqvist Hans-Erik Lindqvist. Riitta Kentala Åsa Blomstedt. Lorentz Uthardt Monica Sirén-Aura

Ragnvald Blomfeldt Barbro Kloo. Katarina Holmqvist Hans-Erik Lindqvist. Riitta Kentala Åsa Blomstedt. Lorentz Uthardt Monica Sirén-Aura Esityslista sivu 1(17) nr 13/2019 Elin: Hallitus Aika: 28.10.2019 klo 9.00 - Paikka: Läsnäolijat: Vaasan keskussairaala, kokoushuone T1 Hans Frantz Ragnvald Blomfeldt Barbro Kloo Katarina Holmqvist Hans-Erik

Lisätiedot

Björn Boucht. Björn Boucht. Gösta Willman. Pidetty yleisesti nähtävillä Björn Boucht, hallintojohtaja. Kokouskutsu sivu 1(12) nro 3/2019

Björn Boucht. Björn Boucht. Gösta Willman. Pidetty yleisesti nähtävillä Björn Boucht, hallintojohtaja. Kokouskutsu sivu 1(12) nro 3/2019 Kokouskutsu sivu 1(12) nro 3/2019 Elin: Valtuusto Aika: Keskiviikko 23 lokakuuta 2019, klo 10.00 Paikka: Vaasan keskussairaala, auditorio Merihanhi,Y3 Päätöksentekijät Katso liite 23 Läsnäolijat: Poissaolijat:

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA 9/2014 KUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika Perjantaina klo

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA 9/2014 KUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika Perjantaina klo KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA 9/2014 Kokousaika Perjantaina 14.11.2014 klo 8.30 13.00 Kokouspaikka Jyväskylä, ravintola Caterinan kabinetti 2, Käsiteltävät asiat Asia 66 Kokouksen avaus 3

Lisätiedot

Valtuusto. Olle Gull. Gösta Willman. Pietarsaari..2015. Vaasa..32015. Barbro Kloo Vaasa, hallintojohtajan virkahuone 20.5.2015 klo 8.00-15.

Valtuusto. Olle Gull. Gösta Willman. Pietarsaari..2015. Vaasa..32015. Barbro Kloo Vaasa, hallintojohtajan virkahuone 20.5.2015 klo 8.00-15. Pöytäkirja sivu 1(11) nro 1/2015 Elin: Valtuusto Aika: Maanantai 20.4.2015, klo 12.00-13.30 Paikka: Päätöksentekijät Läsnäolijat: Vaasan keskussairaala, auditorio Merihanhi,Y3 Katso liite 2a Anna-Liisa

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (11) Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros

Pöytäkirja 1 (11) Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros Pöytäkirja 1 (11) Kokoustiedot Aika 26.02.2019 tiistai klo 17:00-17:55 Paikka Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros Lisätietoja Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Ajankohtaiskatsaus 5 2 Porvoon

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 3/2017 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 3/2017 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 3/2017 Kokousaika Keskiviikko 25.10.2017 klo 8.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 29 3 Kokouksen

Lisätiedot

Olemme tarkastaneet pöytäkirjan ja todenneet sen kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten kanssa yhtäpitäväksi.

Olemme tarkastaneet pöytäkirjan ja todenneet sen kokouksen kulun ja tehtyjen päätösten kanssa yhtäpitäväksi. Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2 1 (11) Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 13:00-14:40 Paikka KYS, hallituksen kokoushuone, rak. 10, 1. krs Läsnä Vilma Kröger Pirjo Nikkinen Tiina Nousiainen

Lisätiedot

Hallituksen esityslista , klo 9.00 No 4 / 2017

Hallituksen esityslista , klo 9.00 No 4 / 2017 Hallituksen esityslista 24.4.2017, klo 9.00 No 4 / 2017 Pöytäkirja sivu 1(19) nr 4/2017 Elin: Hallitus Aika: 24.04.2017 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala

Lisätiedot

Pohjanmaan hyvinvointialueen valmistelun ohjausryhmä

Pohjanmaan hyvinvointialueen valmistelun ohjausryhmä PÖYTÄKIRJA Elin: Pohjanmaan hyvinvointialueen valmistelun ohjausryhmä Aika: Keskiviikko 2.10.2019, klo 17.00-18.40 Paikka: Vaasan keskussairaala, Y-rakennus (päivystys sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa),

Lisätiedot

Vähemmistökielinen lautakunta. jäsen jäsen jäsen jäsen puheenjohtaja varapuheenjohtaja sihteeri

Vähemmistökielinen lautakunta. jäsen jäsen jäsen jäsen puheenjohtaja varapuheenjohtaja sihteeri Pöytäkirja sivu 1(6) nro 1/2016 Elin: Vähemmistökielinen lautakunta Aika: 9.5.2016, klo 13.00 15.30 Paikka: Vaasan keskussairaala, X-talon 6. kerroksen kokoushuone Päätöksentekijät Läsnäolijat: Ingves

Lisätiedot

Valtuusto. Katso liite 12a Göran Honga Hans Frantz Asko Salminen Mona Vikström Auvo Rauhala Marina Kinnunen Jari Lindholm Lena Nystrand ym.

Valtuusto. Katso liite 12a Göran Honga Hans Frantz Asko Salminen Mona Vikström Auvo Rauhala Marina Kinnunen Jari Lindholm Lena Nystrand ym. Pöytäkirja sivu 1(13) nro 2/2015 Elin: Valtuusto Aika: Maanantai 8.6.2015, klo 13.00-15.35 Paikka: Päätöksentekijät Läsnäolijat: Vaasan keskussairaala, auditorio Merihanhi,Y3 Katso liite 12a Göran Honga

Lisätiedot

VALT pj VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mari Lampinen-Tuomela

VALT pj VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mari Lampinen-Tuomela Esityslista sivu 1(21) nr 9/2017 Elin: Hallitus Aika: 18.9.2017 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Kokoushuone T1, Vaasan Keskussairaala Varsinainen jäsen Hans Frantz Barbro Kloo Hans-Erik Lindqvist Åsa Blomstedt

Lisätiedot

Vähemmistökielinen lautakunta. jäsen jäsen jäsen hallituksen edustaja puheenjohtaja varapuheenjohtaja Risto Kukon varajäsen sihteeri

Vähemmistökielinen lautakunta. jäsen jäsen jäsen hallituksen edustaja puheenjohtaja varapuheenjohtaja Risto Kukon varajäsen sihteeri Pöytäkirja sivu 1(5) nro 1/2017 Elin: Vähemmistökielinen lautakunta Aika: 17.5.2017, klo 14.00 15.45 Paikka: Vaasan keskussairaala, X-talon 6. kerroksen kokoushuone Päätöksentekijät Läsnäolijat: Ingves

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Kokouskutsu 1/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Kokouskutsu 1/ (9) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Kokouskutsu 1/2018 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Jäsenet Hilkka Kontiainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Pohjanmaan liitto, kokoushuone Kärppä (Hietasaarenkatu 6, Vaasa)

Pohjanmaan liitto, kokoushuone Kärppä (Hietasaarenkatu 6, Vaasa) KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elin: Poliittinen viiteryhmä Aika: 25.9 klo 9-11 Paikka: Läsnä: Puheenjohtaja: Sihteeri: Pohjanmaan liitto, kokoushuone Kärppä (Hietasaarenkatu 6, Vaasa) Erillisen listan mukaan Hans Frantz

Lisätiedot

-2, KH :00

-2, KH :00 -2, KH 2018-05-02 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 2. toukokuuta 2018 klo 16.00, kaupunginhallituksen kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Peter Boström, puheenjohtaja

Lisätiedot

Ragnvald Blomfeldt Barbro Kloo. Katarina Holmqvist Hans-Erik Lindqvist. Riitta Kentala Åsa Blomstedt. Lorentz Uthardt Monica Sirén-Aura

Ragnvald Blomfeldt Barbro Kloo. Katarina Holmqvist Hans-Erik Lindqvist. Riitta Kentala Åsa Blomstedt. Lorentz Uthardt Monica Sirén-Aura Esityslista sivu 1(23) nr 12/2019 Elin: Hallitus Aika: 7.10.2019 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Vaasan keskussairaala, kokoushuone T1 Hans Frantz Ragnvald Blomfeldt Barbro Kloo Katarina Holmqvist Hans-Erik

Lisätiedot

Liitteet hallituksen esityslistaan , klo 9.00 No 2 / 2017

Liitteet hallituksen esityslistaan , klo 9.00 No 2 / 2017 Liitteet hallituksen esityslistaan 23.2.2017, klo 9.00 No 2 / 2017 Pöytäkirja sivu 1(5) nro 1/2017 Elin: Hallintosäännön seurantaryhmä Aika: 20.1.2017 klo 10.00 Paikka: Kokoushuone R0A Päätöksentekijät

Lisätiedot

jäsen, pj. jäsen jäsen Hans Frantz Barbro Kloo Hans-Erik Lindqvist(poistui klo valt. lis. eläkeläinen kaupunginjohtaja

jäsen, pj. jäsen jäsen Hans Frantz Barbro Kloo Hans-Erik Lindqvist(poistui klo valt. lis. eläkeläinen kaupunginjohtaja Pöytäkirja sivu 1(20) nr 4/2018 Elin: Hallitus Aika: 16.4.2018 klo 9.00-12.20 Paikka: Läsnäolijat: Vaasan keskussairaala, kokoushuone T1 Hans Frantz Barbro Kloo Hans-Erik Lindqvist(poistui klo 12.05) Åsa

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (11) Tarkastuslautakunta. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 (11) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-16:20 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone, 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Hilkka

Lisätiedot

Ragnvald Blomfeldt Barbro Kloo. Katarina Holmqvist Hans-Erik Lindqvist. Riitta Kentala Åsa Blomstedt. Lorentz Uthardt Monica Sirén-Aura

Ragnvald Blomfeldt Barbro Kloo. Katarina Holmqvist Hans-Erik Lindqvist. Riitta Kentala Åsa Blomstedt. Lorentz Uthardt Monica Sirén-Aura Esityslista sivu 1(22) nr 4/2019 Elin: Hallitus Aika: 29.3.2019 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Vaasan keskussairaala, kokoushuone T1 Hans Frantz Ragnvald Blomfeldt Barbro Kloo Katarina Holmqvist Hans-Erik

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 8/2017 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 21.11.2017 klo 9.00 10.30 Paikka: Reisjärvi, valtuuston kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila, pj.

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 46, 47, 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Khall 46 Valtuuston 11.12.2008 hyväksymän hallintosäännön 5 mukaan kokouskutsu kunnanhallituksen jäsenille

Lisätiedot

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter Pöytäkirja sivu 1(23) nr 7/2015 Elin: Hallitus Aika: 31.8.2015 klo 9.00-12.10 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn.

Lisätiedot

HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 6/ (12) SAIRAANHOITOPIIRI. Palvelukeskus, Stenbäckinkatu 9, kokoushuone Arvo

HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 6/ (12) SAIRAANHOITOPIIRI. Palvelukeskus, Stenbäckinkatu 9, kokoushuone Arvo HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 (12) TARKASTUSLAUTAKUNTA AIKA 20.04.2015 klo 13:03-15:27 PAIKKA Palvelukeskus, Stenbäckinkatu 9, kokoushuone Arvo KÄSITELLYT ASIAT Asia Otsikko Sivu 38 EDELLISEN

Lisätiedot

ESITYSLISTA 12/ Tarkastuslautakunta AIKA klo 12:00 KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Asia Otsikko Sivu

ESITYSLISTA 12/ Tarkastuslautakunta AIKA klo 12:00 KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Asia Otsikko Sivu ESITYSLISTA 12/2017 1 AIKA 16.11.2017 klo 12:00 PAIKKA Messi KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjan tarkastaja 3 3 Talousjohtajan talouskatsaus

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Sosiaalilautakunta Esityslista 4/2017

Kosken Tl kunta Sosiaalilautakunta Esityslista 4/2017 1 Sosiaalilautakunta Kokousaika: Tiistai 10.10.2017 kello 17.00 Kokouspaikka: Kunnanhallituksen kokoushuone, Koski Tl Käsiteltävät asiat 35 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 36 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2017 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2017 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2017 Kokousaika Keskiviikko 13.12.2017 klo 9.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 48 3 Kokouksen

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2018 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2018 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 9/2018 Kokousaika Perjantai 26.10.2018 klo 8.30 12.10 Kokouspaikka Laukaan terveysasema, Kantolantie 12, K-kerroksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 73 3 Kokouksen

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone 1 KOKOUSAIKA 31.5.2017 klo 9:00 14.00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Vedenpää Antti, puheenjohtaja Pauli Niemi, varajäsen Puurula Merja, jäsen Potila Raija, kunnanjohtaja, kohta 23 Hirvinen

Lisätiedot

Omistajaohjausjaosto. jäsen, pj. jäsen jäsen jäsen. Hallintojohtaja Vt. shp:n johtaja. Olle Gull Marina Kinnunen. Göran Honga Matias Forsén

Omistajaohjausjaosto. jäsen, pj. jäsen jäsen jäsen. Hallintojohtaja Vt. shp:n johtaja. Olle Gull Marina Kinnunen. Göran Honga Matias Forsén Pöytäkirja sivu 1(9) nro 1/2018 Elin: Omistajaohjausjaosto Aika: 22.2.2018 klo 9-11.20 Paikka: Hallinto X7 Päätöksentekijät Läsnäolijat: Hans Frantz Raija Kujanpää Hans-Erik Lindqvist Ulla Hellén jäsen,

Lisätiedot

Keskiviikkona klo Enontekiön kunnan virastotalo. Enontekiö

Keskiviikkona klo Enontekiön kunnan virastotalo. Enontekiö Pöytäkirja 1 Kokousaika: Keskiviikkona klo 09.00-12.15. Kokouspaikka: Enontekiön kunnan virastotalo Saapuvilla olleet jäsenet: Varsinainen jäsen Birgitta 8ira, pj. Oula Matti Palojärvi Hannu Ranta, vpj

Lisätiedot

Poliittinen viiteryhmä. Pohjanmaan liitto. Erillisen listan mukaan. Hans Frantz. Pia Wik. Elin: Aika: klo

Poliittinen viiteryhmä. Pohjanmaan liitto. Erillisen listan mukaan. Hans Frantz. Pia Wik. Elin: Aika: klo Elin: Poliittinen viiteryhmä Aika: 2.2.2018 klo. 9 12 Paikka: Läsnä: Puheenjohtaja: Sihteeri: Pohjanmaan liitto Erillisen listan mukaan Hans Frantz Pia Wik Pykälät: 1-10 Pöytäkirjantarkastajat: Sven-Erik

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kokousaika Tiistai 12.6.2018 klo 13.00 17.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, Neuvotteluhuone 1, HUOM. paikka Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 41 3

Lisätiedot

Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mari Lampinen-Tuomela. VALT pj. VALT I varapj. VALT II varapj.

Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mari Lampinen-Tuomela. VALT pj. VALT I varapj. VALT II varapj. Esityslista sivu 1(19) nr 1/2018 Elin: Hallitus Aika: 22.1.2018 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Vasa centralsjukhus, mötesrum T1 Hans Frantz Barbro Kloo Hans-Erik Lindqvist Åsa Blomstedt Monica Sirén-Aura

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014

Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 Pöytäkirjan tarkastajat 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 5 Idnet-verkoston

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Kaupunginhallitus Stj/ niin, että palvelut voidaan toteuttaa myös ruotsiksi.

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Kaupunginhallitus Stj/ niin, että palvelut voidaan toteuttaa myös ruotsiksi. Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/2017 1 (5) 241 Erivapauden myöntäminen terveyskeskuslääkärin virkaan vaadittavasta kielitaidosta HEL 2017-001424 T 01 01 01 01 Päätös Käsittely päätti myöntää erivapauden

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2015

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kielellisten palvelujen toimikunta 03.09.2015 PÖYTÄKIRJA 2/2015 12 Kokouksen avaus 13 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 14 Pöytäkirjan tarkastaminen 15 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 5.2.2018 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 10 - Kokouksen avaus 11 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 20.02.2019, klo 17:04-17:20 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Kokouksen

Lisätiedot

HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 (12) SAIRAANHOITOPIIRI. Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros

HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 (12) SAIRAANHOITOPIIRI. Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 (12) AIKA 04.06.2015 klo 18:00-19:40 PAIKKA Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros KÄSITELLYT ASIAT Asia Otsikko Sivu 18 AJANKOHTAISKATSAUS 4 19

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2016 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2016 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 8/2016 Kokousaika Perjantai 21.10.2016 klo 8.30 13.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 68 3 Kokouksen avaus 69

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 10) Kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitoksen johtokunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 10) Kuvantamiskeskus- ja apteekkiliikelaitoksen johtokunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/2019 1 ( 10) Aika, klo 08:30-09:19 Paikka apteekkiliikelaitoksen hallinnon neuvotteluhuone FM5, 5. krs Käsitellyt asiat 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama keskiviikkona klo

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama keskiviikkona klo MULTIAN KUNTA 4/2017 PÖYTÄKIRJA n kokous Multian Palvelukeskus Poukama keskiviikkona 20.12.2017 klo 13.00 13.45 ASIAT 30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 31 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 32

Lisätiedot

Kokousaika 3.2.2015 klo 17.00 18.05. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika 3.2.2015 klo 17.00 18.05. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 3.2.2015 14 Kokousaika 3.2.2015 klo 17.00 18.05 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku Kaurila Matti Leino Jukka Outi Leino Lindgren

Lisätiedot

Katsaus : Keski-Suomen sotetuotanto. Esittely: Keski-Suomen sairaanhoitopiiri Palvelutuotantotyöryhmä Asko Rytkönen Kehittämispäällikkö

Katsaus : Keski-Suomen sotetuotanto. Esittely: Keski-Suomen sairaanhoitopiiri Palvelutuotantotyöryhmä Asko Rytkönen Kehittämispäällikkö Katsaus : Keski-Suomen sotetuotanto Esittely: Keski-Suomen sairaanhoitopiiri Palvelutuotantotyöryhmä 13.4.2016 Asko Rytkönen Kehittämispäällikkö Keski-Suomen sairaanhoitopiiri Maan viidenneksi suurin

Lisätiedot

Kaupungintalo Monkola, Kaupunginhallituksen kokoushuone. Sorvari Vuokko jäsen. Långström Ulla pöytäkirjanpitäjä

Kaupungintalo Monkola, Kaupunginhallituksen kokoushuone. Sorvari Vuokko jäsen. Långström Ulla pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Tarkastuslautakunta 21.04.2016 AIKA 21.04.2016 klo 12:00-18:00 PAIKKA Kaupungintalo Monkola, Kaupunginhallituksen kokoushuone OSALLISTUJAT LÄSNÄ Packalen Paul pj Parnetti Alfonso jäsen

Lisätiedot

Varajäsen Hans Frantz. Ragnvald Blomfeldt Monica Sirén-Aura. Kenneth Pärus Mona Vikström. Karin Holmqvist-Nybacka Greger Forsblom

Varajäsen Hans Frantz. Ragnvald Blomfeldt Monica Sirén-Aura. Kenneth Pärus Mona Vikström. Karin Holmqvist-Nybacka Greger Forsblom Pöytäkirja sivu 1(18) nr 10/2016 Elin: Hallitus Aika: 10.11.2016 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Varsinainen jäsen Varajäsen Hans Frantz Ragnvald Blomfeldt

Lisätiedot

Koululautakunta. Maanantai 30.6.2014 klo 18.30. Kunnanvirasto, kokoushuone 2

Koululautakunta. Maanantai 30.6.2014 klo 18.30. Kunnanvirasto, kokoushuone 2 Koululautakunta Maanantai 30.6.2014 klo 18.30 Kunnanvirasto, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

LAITILAN KAUPUNKI Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta 3/2009. Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoushuone 232 Keskuskatu 30, LAITILA

LAITILAN KAUPUNKI Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta 3/2009. Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoushuone 232 Keskuskatu 30, LAITILA Vakka-Suomen musiikkiopiston johtokunta 3/2009 Kokousaika 13.5.2009 klo 18.30-19.20 Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoushuone 232 Keskuskatu 30, LAITILA Läsnä Muut osallistujat Anneli Vuorio, puheenjohtaja

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 26.4.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 10/2016 Kokousaika Keskiviikko 14.12.2016 klo 9.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 89 3 Kokouksen avaus 90 4

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 KOKOUSAIKA 14.11.2018 klo 9:00 15.00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone 2 LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja Niemi Pauli, varapuheenjohtaja Puurula Merja, jäsen Paasovaara Marko, sihteeri, tilintarkastaja

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika Paikka 28.09.2017 klo 13:00-15:40 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika 02.08.2018 klo 18.09 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 18 Kokouksen avaus 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 20/ (7) Kunnanhallitus

Muonion kunta Esityslista 20/ (7) Kunnanhallitus Muonion kunta Esityslista 20/2017 1 (7) Kunnanhallituksen kokous Aika ma klo 17.30 Paikka yhtenäiskoulun auditorio Läsnä Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Sakari

Lisätiedot