Hallituksen esityslista. EI-JULKINEN , klo 9.00 No 1 / 2017

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hallituksen esityslista. EI-JULKINEN , klo 9.00 No 1 / 2017"

Transkriptio

1 Hallituksen esityslista EI-JULKINEN , klo 9.00 No 1 / 2017

2 Pöytäkirja sivu 1(14) nr 1/2017 Elin: Hallitus Aika: klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Varsinainen jäsen Varajäsen Hans Frantz Ragnvald Blomfeldt Monica Sirén-Aura Kenneth Pärus Mona Vikström Karin Holmqvist-Nybacka Greger Forsblom Ulf Stenman Riitta Kentala Hans-Erik Lindqvist Bernhard Utter Åsa Blomstedt Per Hellman Nils-Johan Englund Ulla Hellén Päivi Lester asti Raija Kujanpää Elisa Finne Sven Grankulla Luisa Tast Asko Salminen Jukka Mäkynen Uusi:Pirjo Teppo Poissaolijat: Asiantuntijat: Muut läsnäolijat: Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus VALT pj VALT I varapj. VALT II varapj. Esittelijät: Göran Honga Olle Gull Auvo Rauhala Marina Kinnunen shp:n johtaja hallintojohtaja johtajaylilääkäri johtajaylihoitaja Sihteeri: Olle Gull hallintojohtaja Pykälät: 1-14 Pöytäkirja allekirjoitettu: Puheenjohtaja Hans Frantz Sihteeri: Olle Gull Tarkastaja: Paikka ja aika: Paikka ja aika: Asetettu nähtäväksi: Pidetty yleisesti nähtävillä Otteen oikeaksi todistaa: Olle Gull, hallintojohtaja

3 Pöytäkirja sivu 2(14) nro 1/2017 Elin: Hallitus Aika: klo 9.00 Paikka: Asialuettelo Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Pykälä Käsiteltävä asia Sivu 1 Kokouksen avaus päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 3 3 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 3 4 Pöytäkirjaluettelo 4 5 Valtuuston tekemien päätösten täytäntöönpano 5 6 Vastuualueiden ja palvelualueiden tulosyksiköiden ja vastuuhenkilöiden vahvistaminen 6 7 Esimiehet, joilla on päätösvaltaa henkilöstöhallinnollisissa asioissa 7 8 Sote-uudistusta varten tehtävät selvitykset 8 9 Sairaanhoitopiirin johtajan, hallintojohtajan, johtajaylilääkärin ja johtajaylihoitajan päätökset 9 10 Irtisanoutuminen virasta, Maritta Kerätär Ylihoitajien määrä ja työnjako Ylihoitajan valinta Säännöllinen riskienarviointi Tietoa, ilmoituksia, aloitteita, kysymyksiä 14 Puheenjohtaja: Hans Frantz

4 Asiasivu 3(14) Hallitus Kokouksen avaus päätösvaltaisuus Puheenjohtaja Hans Frantz avaa kokouksen. 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta Pöytäkirjantarkastajiksi valitaan jäsenet: 3 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

5 Asiasivu 4(14) Hallitus Pöytäkirjaluettelo HJ 1 Rakennustoimikunnan pöytäkirja 4/2016, Pöytäkirja liitteenä LIITE 4 HJ: pöytäkirja merkitään tiedoksi.

6 Asiasivu 5(14) Hallitus Valtuuston tekemien päätösten täytäntöönpano HJ 2 17 Selvitys kuntayhtymän aineellisista hyödykkeistä HJ: Hallitus voi panna omaisuuden myynnin täytäntöön. 19 Sairaanhoitopiirin ICT-palveluiden organisoiminen HJ: Hallitus on pannut päätöksen täytäntöön. 20 Pohjanmaan SOTE-talon hankesuunnitelman hyväksyminen HJ: Hallitus saa panna päätöksen täytäntöön. 21 Talousarviomuutokset 2016 HJ: Hallitus on pannut päätöksen täytäntöön. 22 Vuosien toiminta- ja taloussuunnitelma HJ: Hallitus saa panna talousarvion ja vuoden 2017 toimintasuunnitelman täytäntöön. Ruotsinkielisessä tekstissä on ollut valmisteluvaiheessa hieman epäselvyyttä kenttäjohtajien ammattinimikkeestä ja se on täytäntöönpanossa määriteltävä: fältchef för akutvård ensihoidon kenttäjohtaja. 23 Vapautus tehtävästä ja uuden varajäsenen valinta, Päivi Lester HJ: Päätös on pantu täytäntöön. hyväksyy ehdotukset. HJ ehdottaa, että hallitus tekee yllämainitut toimeenpanopäätökset.

7 Asiasivu 6(14) Hallitus Vastuualueiden ja palvelualueiden tulosyksiköiden ja vastuuhenkilöiden vahvistaminen HJ 3 Sairaalan toiminta jakautuu vastuualueisiin ja palvelualueisiin ja ne puolestaan tulosyksiköihin, jotka on virallisesti vahvistettu kuntayhtymän tilikartassa. Hallitus vahvistaa vuosittain tulosyksiköt ja niiden vastuuhenkilöt. Vastuuhenkilöt vastaavat yksikkönsä talousarviosta, henkilöstökuluista, menojen ja hankintojen hyväksymisestä sekä toiminnasta. Liitteessä on luettelo tulosyksiköistä ja vastuuhenkilöistä. Luettelo tulosyksiköistä ja vastuuhenkilöistä LIITE 6 HJ: ehdottaa, että hallitus hyväksyy tulosyksiköt ja vastuuhenkilöt.

8 Asiasivu 7(14) Hallitus Esimiehet, joilla on päätösvaltaa henkilöstöhallinnollisissa asioissa HJ 4 Hallitus vahvistaa joka toimintavuodeksi henkilöt, jotka toimivat esimiehinä ja joilla on oikeus päättää henkilöstöasioista. Luettelo esimiehistä, joilla on päätösvaltaa henkilöstöasioissa, on liitteenä. LIITE 7 HJ: ehdottaa, että hallitus hyväksyy esimiesluettelon liitteen mukaisesti. Uutta viranhaltijaa valittaessa siirretään myös vastuu hänelle.

9 Asiasivu 8(14) Hallitus Sote-uudistusta varten tehtävät selvitykset Shp:n joht. 1 Maamme hallitus julkisti pääministeri Juha Sipilän johdolla lakiluonnokset sote- ja maakuntauudistusta koskevista laista sekä muista uudistukseen kuuluvista laista Hallituksen esitykset eduskunnalle annetaan viimeistään helmikuun alussa Osa lausuntokierroksella annetuista kommenteista on huomioitu lopullisissa esityksissä. Hallitus julkisti samalla valinnanvapauslakia koskevan luonnoksen osana sote-esitystä. Luonnos valinnanvapauslaista lähetetään lausuntokierrokselle tammikuussa 2017, ja se on tarkoitus käsitellä eduskunnassa samaan aikaan kuin sote- ja maakuntauudistusta koskevat lait. Lakiluonnos käsittää laajan valinnanvapauden perustasolla sekä laajennetun valinnanvapauden maksusitoumusten, asiakassetelien, muodossa maakunnan tarveharkinnan mukaisesti. Asiakasseteleitä voi käyttää esimerkiksi kotipalveluun, asumispalveluihin ja kuntoutuspalveluihin. Myös erikoissairaanhoidon elektiiviset toimenpiteet sisältyvät tähän ryhmään. Lakiluonnoksen mukaan ainakin 15 % kokonaismäärästä on perustason ja keskitetyn erityistason lisäksi kuuluttava valinnanvapauden piiriin. Eduskunta hyväksyi joulukuussa 2016 myös terveydenhuoltolain muutoksen, minkä seurauksensa vastuu erikoissairaanhoidon laajasta päivystyksestä annettiin 12 sairaalalle. Vaasan keskussairaala ei kuulu näiden 12 sairaalan joukkoon. Lain 50. pykälän mukaan sairaanhoitopiirin on sovittava oman erva-alueensa muiden piirien kanssa päivystyksen työnjaosta. Työnjako on muilta osin jo päätetty siinä järjestämissopimuksessa, jota piirit ovat lain mukaan velvollisia ylläpitämään ja päivittämään säännöllisesti. Yhteistyön laajentamista yhtiömuodossa Turun yliopistollisen keskussairaalan erityisvastuualueella selvitetään muun muassa kansallisen syöpäkeskuksen perustamista ajatellen. Valtioneuvosto määrää asetuksella vuoden 2017 aikana, mitkä toimenpiteet keskitetään 12:een laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvapauslain avaamat markkinat ja siitä johtuvat muutokset sairaaloiden potilasvirroissa edellyttävät, että Vaasan sairaanhoitopiiri nopeassa tahdissa selvittää yhteistyömahdollisuudet julkisen ja yksityisen sektorin toimijoiden kanssa, jotta erikoissairaanhoidon palveluiden saatavuus rannikkoseudulla pystytään turvaamaan parhaalla mahdollisella tavalla. SHP:n JOHT: Hallitus keskustelee asiasta ja määrää virkamiesjohdon viimeistään antamaan yhteistyö- ja rakennemalliehdotuksia siitä, miten erikoissairaanhoidon palvelut turvataan maakunnassamme parhaiten.

10 Asiasivu 9(14) Hallitus Sairaanhoitopiirin johtajan, hallintojohtajan, johtajaylilääkärin ja johtajaylihoitajan päätökset Shp:n joht. 2 Liitteenä sairaanhoitopiirin johtajan, hallintojohtajan, johtajaylilääkärin ja johtajaylihoitajan päätösluettelot. Sairaanhoitopiirin johtajan päätökset LIITE 9/1 Hallintojohtajan päätökset LIITE 9/2 Johtajaylilääkärin päätökset LIITE 9/3 Johtajaylihoitajan päätökset LIITE 9/4 SHP:n JOHT.:

11 Asiasivu 10(14) Hallitus Irtisanoutuminen virasta, Maritta Kerätär JYH 1 Psykiatrian palvelualueen ylihoitaja Maritta Kerätär irtisanoutuu virastaan eläkkeelle siirtymisen vuoksi lukien. JYH: esittää, että hallitus myöntää eron.

12 Asiasivu 11(14) Hallitus Ylihoitajien määrä ja työnjako JYH 2 Vaasan keskussairaalassa otettiin uusi organisaatiomalli käyttöön vuoden 2016 alussa. Hoidon palvelualueita johtavat ylihoitajat. Palvelualueiden rakenne on muuttunut viime vuoden aikana. Esimerkiksi hoidon palveluyksikön käynnistymisen myötä vuoden 2017 alussa on sairaanhoidon tuen palvelualueesta kasvanut henkilöstömäärältään suurin palvelualue. Vuoden 2016 aikana on ollut seitsemän ylihoitajaa, mutta tulevaisuudessa ylihoitajia on kuusi. Toimintamuutoksien, ylihoitajamäärän vähentymisen ja eläköitymisien vuoksi on ylihoitajien työnjakoon tehty uudelleenjärjestelyjä. Yhdelle ylihoitajalle tulee kaksi aluetta: naisten ja lasten palvelualue sekä diagnostiikkakeskus. Lisäksi uudelleenjärjestelynä tulee Tanja Jaakola siirtymään psykiatrian palvelualueen ylihoitajaksi. Jaakola on aiemmin toiminut diagnostiikkakeskuksen ja sairaanhoidon tuen palvelualueen ylihoitajana. Alla on kaikkien ylihoitajien alueet: Akuuttihoidon palvelualue, Avohoidon palvelualue, Vuodeosastohoidon palvelualue, Naisten ja lasten palvelualue, Sairaanhoidon tuen palvelualue, Psykiatrian palvelualue, Diagnostiikkakeskus, ylihoitaja Saija Seppelin ylihoitaja Lisa Sundman ylihoitaja Kosti Hyvärinen ylihoitajan valinta käynnissä ylihoitaja Satu Hautamäki ylihoitaja Tanja Jaakola ylihoitajan valinta käynnissä JYH: ehdottaa hallituksen hyväksyvän, että sama ylihoitaja hoitaa naisten ja lasten palvelualueen sekä diagnostiikkakeskuksen ylihoitajatehtävät.

13 Asiasivu 12(14) Hallitus Ylihoitajan valinta JYH 3 Ilmoitetun hakuajan kuluessa ( ) ylihoitajan virkaan (C3V12008) saatiin 20 hakijaa. Hakijoista 18 täyttää viran kelpoisuus- ja kielitaitovaatimukset, jotka ovat terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö sekä ylempi korkeakoulututkinto ja työkokemus, ja suomen ja ruotsin kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Yhteenveto hakijoista jaetaan hallituksen jäsenille. LIITE 12/1 (jaetaan hallitukselle) Haastatteluun kutsuttiin 2 hakijaa, joiden hakemus jaetaan hallitukselle. LIITE 12/2 (jaetaan hallitukselle) Ylihoitajan alkusijoituspaikkana tulee olemaan diagnostiikkakeskus, ja naisten ja lasten palvelualue. JYH: esittää, että hallitus valitsee ylihoitajan virkaan Birgitta Ivarsin lukien neljän kuukauden koeajalla. Ivars täyttää viran kelpoisuus- ja kielitaitovaatimukset. Hän on hakijoista sopivin viemään diagnostiikkakeskusta ja naisten ja lasten palvelualuetta eteenpäin organisaation strategisten päämääriin mukaisesti. Ivarsilla on pitkä kokemus esimiestyöstä ja hän tuntee hyvin organisaatiossa viime vuosina tapahtuneet suuret muutokset. Palkkaus liitteen mukainen. LIITE 12/3 (jaetaan hallitukselle)

14 Asiasivu 13(14) Hallitus Säännöllinen riskienarviointi JYH 4 Riskien hallinta on keskeinen osa systemaattista potilasturvallisuuden kehittämistä. Vaasan keskussairaalan laatuohjelma SHQS:n yksikkökriteeristössä on kirjattuna, että riskikartoituksia tulee tehdä ja tulokset käsitellä sekä riskien merkitys tulee arvioida. Vaatimuksena on, että vaaratekijät on tunnistettu, riskin suuruus arvioitu ja riskien raja-arvot määritelty sekä riskit luokiteltu ja vaihtoehdot analysoitu. Potilasturvallisuuden kehitystoimenpiteet vuodelle 2017 nostettiin riskienarvioinnin pohjalta. Potilasturvallisuusriskien arvioinnilla tarkoitetaan potilaan turvallisuuteen vaikuttavien vaarojen tunnistamista, vaarojen aiheuttamien riskien suuruuden määrittämistä ja riskien merkityksen arviointia. Riskienarvioinnilla pyritään kehittämään toiminnan turvallisuutta ja laatua. Riskienarvioinnin pohjalta tehdään suunnitelmat riskien pienentämiseksi, ja ne kirjataan laatuporttiin ja suunnitelma vastuutetaan ja aikataulutetaan. Vuoden 2016 lopussa käytiin keskustelua ylihoitajien ja yksiköiden esimiesten kanssa potilasturvallisuuden riskeistä. Keskustelun pohjana olivat yksiköiden vaaratapahtumailmoituksista ja potilaspalautteista nousevat riskit sekä esimiesten oma näkemys yksiköidensä suurimmista potilasturvallisuuden riskeistä. Riskienkartoituksessa kirjattiin 51 riskiä, jotka ovat tarkemmin luettavissa liitteistä LIITE 13 (EI JULKINEN) Johtopäätöksenä voidaan todeta, että suurimmat riskit liittyvät toimitilaturvallisuuteen, mikä aiheuttaa mahdollisia riskejä potilaille ja henkilöstölle. Lisäksi tiedonkulussa on haasteita sekä henkilökunnan keskinäisessä tiedottamisessa että tiedon siirrossa potilaalle. JYH: ehdottaa, että hallitus merkitsee asian tiedoksi.

15 Asiasivu 14(14) Hallitus Tietoa, ilmoituksia, aloitteita, kysymyksiä

VALT pj. VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mari Lampinen-Tuomela. Hans Frantz. Björn Boucht

VALT pj. VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mari Lampinen-Tuomela. Hans Frantz. Björn Boucht Esityslista sivu 1(7) nr 9/2019 Elin: Hallitus Aika: 3.7.2019 klo 10.00 14.00 Paikka: Läsnäolijat: Sähköinen kokous Hans Frantz Barbro Kloo Hans-Erik Lindqvist Åsa Blomstedt Monica Sirén-Aura Greger Forsblom

Lisätiedot

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallin. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom (poistui klo 11.10) maanviljelijä Riitta Kentala

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallin. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom (poistui klo 11.10) maanviljelijä Riitta Kentala Pöytäkirja sivu 1(13) nr 4/2015 Elin: Hallitus Aika: 27.4.2015 klo 9.00-11.45 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Monica Sirén-Aura hallin.

Lisätiedot

VALT pj VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus

VALT pj VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus Pöytäkirja sivu 1(12) nr 3/2016 Elin: Hallitus Aika: 21.3.2015 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Varsinainen jäsen Hans Frantz Monica Sirén-Aura Mona Vikström

Lisätiedot

VALT pj. VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus

VALT pj. VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus Pöytäkirja sivu 1(14) nr 1/2016 Elin: Hallitus Aika: 25.1.2015 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Varsinainen jäsen Hans Frantz Monica Sirén-Aura Mona Vikström

Lisätiedot

Hallituksen esityslista , klo No 5 / 2017

Hallituksen esityslista , klo No 5 / 2017 Hallituksen esityslista 8.5.2017, klo 10.00 No 5 / 2017 Pöytäkirja sivu 1(16) nr 5/2017 Elin: Hallitus Aika: 8.5.2017 klo 10.00 Paikka: Läsnäolijat: Perhekeskus, Lapväärtintie 10, Kristiinankaupunki Varsinainen

Lisätiedot

puheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen kunnanjohtaja koulutusjohtaja fil.maist. kouluneuvos vanh.huollon pääll.

puheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen kunnanjohtaja koulutusjohtaja fil.maist. kouluneuvos vanh.huollon pääll. sivu 1(9) nro 3/2009 Elin: Hallitus Aika: 16.2.2009 klo 9.00 10.35 Paikka: Päätöksentekijät Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone, R 0, Vaasan keskussairaala Gun Kapténs Per Hellman, varapj. Jan Erik Granö

Lisätiedot

Omistajaohjausjaosto. Hans Frantz Raija Kujanpää Mona Vikström Ulla Hellén. Hans-Erik Lindqvist. Paula Granbacka. Paula Granbacka.

Omistajaohjausjaosto. Hans Frantz Raija Kujanpää Mona Vikström Ulla Hellén. Hans-Erik Lindqvist. Paula Granbacka. Paula Granbacka. Pöytäkirja sivu 1(6) nro 6/2018 Elin: Omistajaohjausjaosto Aika: 21.12.2018 klo 9.00-10.45 Paikka: Hallituksen kokoushuone T1 Päätöksentekijät Läsnäolijat: Hans Frantz Raija Kujanpää Mona Vikström Ulla

Lisätiedot

Hallituksen esityslista , klo 8.00 No 6 / 2017

Hallituksen esityslista , klo 8.00 No 6 / 2017 Hallituksen esityslista 29.5.2017, klo 8.00 No 6 / 2017 Pöytäkirja sivu 1(14) nr 6/2017 Elin: Hallitus Aika: 29.05.2017 klo 8.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala

Lisätiedot

VALT pj. VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus

VALT pj. VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus Pöytäkirja sivu 1(15) nr 2/2016 Elin: Hallitus Aika: 4.3.2015 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Varsinainen jäsen Hans Frantz Monica Sirén-Aura Mona Vikström

Lisätiedot

SOTE-valmisteluryhmä. (x) (x) (x) (x) (x) (x) varajäsen Alice Backström (x) (-) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Pia Wik. Pia Wik.

SOTE-valmisteluryhmä. (x) (x) (x) (x) (x) (x) varajäsen Alice Backström (x) (-) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Pia Wik. Pia Wik. Elin: SOTE-valmisteluryhmä Aika: 10.08.2016 klo 13 Paikka: Vaasan keskussairaala, kokoushuone Karikukko Y-3 Läsnäolijat: Gun Kapténs Stefan Svenfors Gösta Willman Kristina Stenman Malin Brännkärr Mikko

Lisätiedot

jäsen, p.j. jäsen jäsen jäsen

jäsen, p.j. jäsen jäsen jäsen Pöytäkirja sivu 1(6) nro 4/2018 Elin: Omistajaohjausjaosto Aika: 20.6.2018 klo 9.00-11.00 Paikka: Y3 kokoushuone Lapintiira Päätöksentekijät Läsnäolijat: Hans Frantz Raija Kujanpää Hans-Erik Lindqvist

Lisätiedot

Varajäsen Hans Frantz. Ragnvald Blomfeldt Monica Sirén-Aura. Kenneth Pärus Mona Vikström. Karin Holmqvist-Nybacka Greger Forsblom

Varajäsen Hans Frantz. Ragnvald Blomfeldt Monica Sirén-Aura. Kenneth Pärus Mona Vikström. Karin Holmqvist-Nybacka Greger Forsblom Pöytäkirja sivu 1(18) nr 9/2016 Elin: Hallitus Aika: 25.10.2016 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Varsinainen jäsen Varajäsen Hans Frantz Ragnvald Blomfeldt

Lisätiedot

Omistajaohjausjaosto. Hans Frantz Raija Kujanpää Hans-Erik Lindqvist Ulla Hellén. jäsen, pj. jäsen jäsen jäsen. hallintojohtaja shp:n johtaja

Omistajaohjausjaosto. Hans Frantz Raija Kujanpää Hans-Erik Lindqvist Ulla Hellén. jäsen, pj. jäsen jäsen jäsen. hallintojohtaja shp:n johtaja Pöytäkirja sivu 1(5) nro 3/2018 Elin: Omistajaohjausjaosto Aika: 25.4.2018 klo 8.00-9.30 Paikka: K3 Päätöksentekijät Läsnäolijat: Raija Kujanpää Hans-Erik Lindqvist Ulla Hellén, pj. Poissaolijat: Asiantuntijat:

Lisätiedot

Varajäsen Hans Frantz. Ragnvald Blomfeldt Monica Sirén-Aura. Kenneth Pärus Mona Vikström. Karin Holmqvist-Nybacka Greger Forsblom

Varajäsen Hans Frantz. Ragnvald Blomfeldt Monica Sirén-Aura. Kenneth Pärus Mona Vikström. Karin Holmqvist-Nybacka Greger Forsblom Pöytäkirja sivu 1(17) nr 8/2016 Elin: Hallitus Aika: 26.9.2016 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Varsinainen jäsen Varajäsen Hans Frantz Ragnvald Blomfeldt

Lisätiedot

VALT pj VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus

VALT pj VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus Pöytäkirja sivu 1(19) nr 5/2016 Elin: Hallitus Aika: 24.5.2016 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Varsinainen jäsen Hans Frantz Monica Sirén-Aura Mona Vikström

Lisätiedot

jäsen, pj. jäsen jäsen jäsen

jäsen, pj. jäsen jäsen jäsen Pöytäkirja sivu 1(8) nro 2/2018 Elin: Omistajaohjausjaosto Aika: 23.3.2018 klo 9.00-11.10 Paikka: Hallituksen kokoushuone T1 Päätöksentekijät Läsnäolijat: Hans Frantz Raija Kujanpää Ulla Hellén Per Hellman

Lisätiedot

valt. lis. terveydenhoitaja erikoislääkäri Per Hellman toimistosihteeri Raija Kujanpää koneteknikko VALT pj. VALT I varapj.

valt. lis. terveydenhoitaja erikoislääkäri Per Hellman toimistosihteeri Raija Kujanpää koneteknikko VALT pj. VALT I varapj. Pöytäkirja sivu 1(17) nr 3/2015 Elin: Hallitus Aika: 30.3.2015 klo 9.00-11.35 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn.

Lisätiedot

valt.lis. eläkeläinen kaupunginjohtaja leader-neuvoja maanviljelijä eläkeläinen eläkeläinen eläkeläinen juristi kuljettaja

valt.lis. eläkeläinen kaupunginjohtaja leader-neuvoja maanviljelijä eläkeläinen eläkeläinen eläkeläinen juristi kuljettaja Pöytäkirja sivu 1(13) nr 5/2018 Elin: Hallitus Aika: 7.5.2018 klo 9.00-12.35 Paikka: Läsnäolijat: Vaasan keskussairaala, kokoushuone T1 Hans Frantz Barbro Kloo Hans-Erik Lindqvist Åsa Blomstedt Greger

Lisätiedot

Läsnä Läsnä Läsnä Poissa Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Poissa Läsnä Läsnä Läsnä

Läsnä Läsnä Läsnä Poissa Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Poissa Läsnä Läsnä Läsnä Pöytäkirja sivu 1(5) nro 1/2016 Elin: Sote-valmisteluryhmä Aika: 28.1.2016 klo 12-13.30 Paikka: Vaasan keskussairaala, kokoushuone T1 olijat: Gun Kapténs Stefan Svenfors Gösta Willman Anne Ekstrand Mikko

Lisätiedot

SOTE-valmisteluryhmä. Pia Wik. Gun Kapténs. Pia Wik. Pöytäkirja sivu 1(5) nro 5/2016. Elin:

SOTE-valmisteluryhmä. Pia Wik. Gun Kapténs. Pia Wik. Pöytäkirja sivu 1(5) nro 5/2016. Elin: Pöytäkirja sivu 1(5) nro 5/2016 Elin: SOTE-valmisteluryhmä Aika: 22.06.2016 klo 9 Paikka: Vaasan keskussairaala, kokoushuone Karikukko Y-3 Läsnäolijat: Gun Kapténs Stefan Svenfors Gösta Willman Kristina

Lisätiedot

Hallituksen esityslista , klo 9.00 No 3 / 2017

Hallituksen esityslista , klo 9.00 No 3 / 2017 Hallituksen esityslista 27.3.2017, klo 9.00 No 3 / 2017 Pöytäkirja sivu 1(19) nr 3/2017 Elin: Hallitus Aika: 27.03.2017 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala

Lisätiedot

valt. lis. Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter erikoislääkäri Per Hellman

valt. lis. Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter erikoislääkäri Per Hellman Pöytäkirja sivu 1(20) nr 11/2015 Elin: Hallitus Aika: 14.12.2015 klo 9.00-12.00 Paikka: Läsnäolijat: Hotelli Vallonia, Keskustie 3, Sepänkylä Hans Frantz valt. lis. Mona Vikström terveydenhoitaja Greger

Lisätiedot

puheenjohtaja jäsen hallituksen edustaja varapuheenjohtaja jäsen jäsen sihteeri jäsen jäsen

puheenjohtaja jäsen hallituksen edustaja varapuheenjohtaja jäsen jäsen sihteeri jäsen jäsen Pöytäkirja sivu 1(5) nro 2/2018 Elin: Vähemmistökielinen lautakunta Aika: 27.11.2018, klo 12.00 13.25 Paikka: Vaasan keskussairaala, X-talon 6. kerroksen kokoushuone Päätöksentekijät Läsnäolijat: Holm

Lisätiedot

Valtuusto. Olle Gull. Gösta Willman. Vaasa, hallintojohtajan virkahuone klo Olle Gull, hallintojohtaja

Valtuusto. Olle Gull. Gösta Willman. Vaasa, hallintojohtajan virkahuone klo Olle Gull, hallintojohtaja Esityslista sivu 1(10) nro 1/2016 Elin: Valtuusto Aika: Maanantai 6.6.2016, klo 13 Paikka: Vaasan keskussairaala, auditorio Merihanhi,Y3 Päätöksentekijät Katso liite 2 Läsnäolijat: Poissaolijat: Asiantuntijat:

Lisätiedot

Hallituksen esityslista , klo 9.00 No 4 / 2017

Hallituksen esityslista , klo 9.00 No 4 / 2017 Hallituksen esityslista 24.4.2017, klo 9.00 No 4 / 2017 Pöytäkirja sivu 1(19) nr 4/2017 Elin: Hallitus Aika: 24.04.2017 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala

Lisätiedot

puheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen sihteeri

puheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen sihteeri Pöytäkirja sivu 1(5) nro 2/2017 Elin: Vähemmistökielinen lautakunta Aika: 21.11.2017, klo 13.00 14.30 Paikka: Vaasan keskussairaala, X-talon 6. kerroksen kokoushuone Päätöksentekijät Läsnäolijat: Holm

Lisätiedot

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter Pöytäkirja sivu 1(12) nr 8/2015 Elin: Hallitus Aika: 28.9.2015 klo 9.00-10.45 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn.

Lisätiedot

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter Pöytäkirja sivu 1(24) nr 9/2015 Elin: Hallitus Aika: 19.10.2015 klo 9.00-12.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn.

Lisätiedot

valt. lis. terveydenhoitaja erikoislääkäri Per Hellman eläkeläinen rakennustyöntekijä toimistosihteeri yrittäjä koneteknikko VALT pj. VALT I varapj.

valt. lis. terveydenhoitaja erikoislääkäri Per Hellman eläkeläinen rakennustyöntekijä toimistosihteeri yrittäjä koneteknikko VALT pj. VALT I varapj. Pöytäkirja sivu 1(16) nr 2/2015 Elin: Hallitus Aika: 24.2.2015 klo 9.00-12.05 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn.

Lisätiedot

Valtuuston esityslista , klo No 1 / 2017

Valtuuston esityslista , klo No 1 / 2017 Valtuuston esityslista 20.3.2017, klo 13.00 No 1 / 2017 Esityslista sivu 1(15) nro 1/2017 Elin: Valtuusto Aika: Maanantai 20.3.2017, klo 13 Paikka: Vaasan keskussairaala, auditorio Merihanhi,Y3 Päätöksentekijät

Lisätiedot

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinnollinen johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinnollinen johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala Pöytäkirja sivu 1(17) nr 2/2017 Elin: Hallitus Aika: 23.02.2017 klo 9.00 12.45 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinnollinen

Lisätiedot

Vaasan sairaanhoitopiiri Hallituksen esityslista

Vaasan sairaanhoitopiiri Hallituksen esityslista 0(30) Vaasan sairaanhoitopiiri Hallituksen esityslista 28.8.2017 8/2017 Pöytäkirja sivu 1(30) nr 8/2017 Elin: Hallitus Aika: 28.8.2017 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Kokoushuone T1, Vaasan Keskussairaala

Lisätiedot

Vaasan sairaanhoitopiiri Hallituksen pöytäkirja

Vaasan sairaanhoitopiiri Hallituksen pöytäkirja 0(31) Vaasan sairaanhoitopiiri Hallituksen pöytäkirja 28.8.2017 8/2017 Pöytäkirja sivu 1(31) nr 8/2017 Elin: Hallitus Aika: 28.8.2017 klo 9.00-12.50 Paikka: Läsnäolijat: Kokoushuone T1, Vaasan Keskussairaala

Lisätiedot

Vähemmistökielinen lautakunta. Holm Juhani Heikkilä Paula Hellén Ulla Salo-Somppi Säde Salminen Asko West Sari

Vähemmistökielinen lautakunta. Holm Juhani Heikkilä Paula Hellén Ulla Salo-Somppi Säde Salminen Asko West Sari Pöytäkirja sivu 1(5) nro 1/2018 Elin: Vähemmistökielinen lautakunta Aika: 24.4.2018, klo 13.00 15.00 Paikka: Vaasan keskussairaala, X-talon 6. kerroksen kokoushuone Päätöksentekijät Läsnäolijat: Holm Juhani

Lisätiedot

jäsen, pj. jäsen jäsen Hans Frantz Barbro Kloo Hans-Erik Lindqvist(poistui klo valt. lis. eläkeläinen kaupunginjohtaja

jäsen, pj. jäsen jäsen Hans Frantz Barbro Kloo Hans-Erik Lindqvist(poistui klo valt. lis. eläkeläinen kaupunginjohtaja Pöytäkirja sivu 1(20) nr 4/2018 Elin: Hallitus Aika: 16.4.2018 klo 9.00-12.20 Paikka: Läsnäolijat: Vaasan keskussairaala, kokoushuone T1 Hans Frantz Barbro Kloo Hans-Erik Lindqvist(poistui klo 12.05) Åsa

Lisätiedot

Omistajaohjausjaosto. jäsen, pj. jäsen jäsen jäsen. Hallintojohtaja Vt. shp:n johtaja. Olle Gull Marina Kinnunen. Göran Honga Matias Forsén

Omistajaohjausjaosto. jäsen, pj. jäsen jäsen jäsen. Hallintojohtaja Vt. shp:n johtaja. Olle Gull Marina Kinnunen. Göran Honga Matias Forsén Pöytäkirja sivu 1(9) nro 1/2018 Elin: Omistajaohjausjaosto Aika: 22.2.2018 klo 9-11.20 Paikka: Hallinto X7 Päätöksentekijät Läsnäolijat: Hans Frantz Raija Kujanpää Hans-Erik Lindqvist Ulla Hellén jäsen,

Lisätiedot

Vähemmistökielinen lautakunta. jäsen jäsen jäsen hallituksen edustaja puheenjohtaja varapuheenjohtaja Risto Kukon varajäsen sihteeri

Vähemmistökielinen lautakunta. jäsen jäsen jäsen hallituksen edustaja puheenjohtaja varapuheenjohtaja Risto Kukon varajäsen sihteeri Pöytäkirja sivu 1(5) nro 1/2017 Elin: Vähemmistökielinen lautakunta Aika: 17.5.2017, klo 14.00 15.45 Paikka: Vaasan keskussairaala, X-talon 6. kerroksen kokoushuone Päätöksentekijät Läsnäolijat: Ingves

Lisätiedot

VALT pj VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mari Lampinen-Tuomela

VALT pj VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mari Lampinen-Tuomela Esityslista sivu 1(17) nr 10/2017 Elin: Hallitus Aika: 16.10.2017 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Kokoushuone T1, Vaasan Keskussairaala Varsinainen jäsen Hans Frantz Barbro Kloo Hans-Erik Lindqvist Åsa Blomstedt

Lisätiedot

valt. lis. Kenneth Pärus maanviljelijä Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter

valt. lis. Kenneth Pärus maanviljelijä Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter Pöytäkirja sivu 1(22) nr 10/2015 Elin: Hallitus Aika: 9.11.2015 klo 9.00-11.15 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Kenneth Pärus maanviljelijä

Lisätiedot

Pohjanmaan liitto, kokoushuone Kärppä (Hietasaarenkatu 6, Vaasa)

Pohjanmaan liitto, kokoushuone Kärppä (Hietasaarenkatu 6, Vaasa) KOKOUSPÖYTÄKIRJA Elin: Poliittinen viiteryhmä Aika: 25.9 klo 9-11 Paikka: Läsnä: Puheenjohtaja: Sihteeri: Pohjanmaan liitto, kokoushuone Kärppä (Hietasaarenkatu 6, Vaasa) Erillisen listan mukaan Hans Frantz

Lisätiedot

Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mari Lampinen-Tuomela. VALT pj. VALT I varapj. VALT II varapj.

Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mari Lampinen-Tuomela. VALT pj. VALT I varapj. VALT II varapj. Esityslista sivu 1(19) nr 1/2018 Elin: Hallitus Aika: 22.1.2018 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Vasa centralsjukhus, mötesrum T1 Hans Frantz Barbro Kloo Hans-Erik Lindqvist Åsa Blomstedt Monica Sirén-Aura

Lisätiedot

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter Pöytäkirja sivu 1(20) nr 5/2015 Elin: Hallitus Aika: 22.5.2015 klo 9.00-12.15 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn.

Lisätiedot

VALT pj VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mari Lampinen-Tuomela

VALT pj VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mari Lampinen-Tuomela Esityslista sivu 1(21) nr 9/2017 Elin: Hallitus Aika: 18.9.2017 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Kokoushuone T1, Vaasan Keskussairaala Varsinainen jäsen Hans Frantz Barbro Kloo Hans-Erik Lindqvist Åsa Blomstedt

Lisätiedot

Ragnvald Blomfeldt Barbro Kloo. Katarina Holmqvist Hans-Erik Lindqvist. Riitta Kentala Åsa Blomstedt. Lorentz Uthardt Monica Sirén-Aura

Ragnvald Blomfeldt Barbro Kloo. Katarina Holmqvist Hans-Erik Lindqvist. Riitta Kentala Åsa Blomstedt. Lorentz Uthardt Monica Sirén-Aura Esityslista sivu 1(21) nr 8/2019 Elin: Hallitus Aika: 10.6.2019 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Vaasan keskussairaala, kokoushuone T1 Hans Frantz Ragnvald Blomfeldt Barbro Kloo Katarina Holmqvist Hans-Erik

Lisätiedot

Ragnvald Blomfeldt Barbro Kloo. Katarina Holmqvist Hans-Erik Lindqvist. Riitta Kentala Åsa Blomstedt. Lorentz Uthardt Monica Sirén-Aura

Ragnvald Blomfeldt Barbro Kloo. Katarina Holmqvist Hans-Erik Lindqvist. Riitta Kentala Åsa Blomstedt. Lorentz Uthardt Monica Sirén-Aura Esityslista sivu 1(17) nr 13/2019 Elin: Hallitus Aika: 28.10.2019 klo 9.00 - Paikka: Läsnäolijat: Vaasan keskussairaala, kokoushuone T1 Hans Frantz Ragnvald Blomfeldt Barbro Kloo Katarina Holmqvist Hans-Erik

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 8/2017 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 21.11.2017 klo 9.00 10.30 Paikka: Reisjärvi, valtuuston kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila, pj.

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Sosiaalilautakunta Esityslista 4/2017

Kosken Tl kunta Sosiaalilautakunta Esityslista 4/2017 1 Sosiaalilautakunta Kokousaika: Tiistai 10.10.2017 kello 17.00 Kokouspaikka: Kunnanhallituksen kokoushuone, Koski Tl Käsiteltävät asiat 35 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 36 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Varajäsen Hans Frantz. Ragnvald Blomfeldt Monica Sirén-Aura. Kenneth Pärus Mona Vikström. Karin Holmqvist-Nybacka Greger Forsblom

Varajäsen Hans Frantz. Ragnvald Blomfeldt Monica Sirén-Aura. Kenneth Pärus Mona Vikström. Karin Holmqvist-Nybacka Greger Forsblom Pöytäkirja sivu 1(22) nr 11/2016 Elin: Hallitus Aika: 12.12.2016 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Original Sokos Hotel Royal Vaasa, kokoustila Wind Varsinainen jäsen Varajäsen Hans Frantz Ragnvald Blomfeldt

Lisätiedot

SOTE rakenneuudistus

SOTE rakenneuudistus SOTE rakenneuudistus 29.5.2013 Esimerkki perustason alueesta ja sote alueesta Kunta C: 15 000 as. SOTE-ALUE (laaja perustaso) PERUSTASON ALUE Kunta E: 3000 as. Kunta A: 50 000 as. SOTE ALUEEN VASTUUKUNTA

Lisätiedot

jäsen, pj. jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen, varapj. jäsen jäsen jäsen

jäsen, pj. jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen, varapj. jäsen jäsen jäsen Pöytäkirja sivu 1(23) nr 3/2018 Elin: Hallitus Aika: 5.3.2018 klo 9.00-12.00 Paikka: Läsnäolijat: Vaasan keskussairaala, kokoushuone T1 Hans Frantz Barbro Kloo Hans-Erik Lindqvist Åsa Blomstedt Monica

Lisätiedot

-2, KH :00

-2, KH :00 -2, KH 2018-05-02 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 2. toukokuuta 2018 klo 16.00, kaupunginhallituksen kokoushuone Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet Peter Boström, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2014

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2014 Kielellisten palvelujen toimikunta 20.08.2014 PÖYTÄKIRJA 2/2014 11 Kokouksen avaus 12 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 13 Pöytäkirjan tarkastajat 14 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

220 Irtisanoutuminen henkilöstöjohtajan virasta, Heli Huopainen

220 Irtisanoutuminen henkilöstöjohtajan virasta, Heli Huopainen Mikkeli Pöytäkirja 14/2017 1 (9) Aika 12.12.2017, klo 08:00-09:05 Paikka Kaupungintalo, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 218 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 219 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Nuorisovaltuusto 06.02.2018 AIKA 06.02.2018 klo 16:00-17:01 PAIKKA Korvatunturin koulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Poliittinen viiteryhmä. Pohjanmaan liitto. Erillisen listan mukaan. Lars Gästgivars ja Hans Frantz. Pia Wik. Elin: Aika: klo

Poliittinen viiteryhmä. Pohjanmaan liitto. Erillisen listan mukaan. Lars Gästgivars ja Hans Frantz. Pia Wik. Elin: Aika: klo Elin: Poliittinen viiteryhmä Aika: 7.12.2017 klo. 9 11.35 Paikka: Läsnä: Puheenjohtaja: Sihteeri: Pohjanmaan liitto Erillisen listan mukaan Lars Gästgivars ja Hans Frantz Pia Wik Pykälät: 110 Pöytäkirjantarkastajat:

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3.7.2014 N:o 4/2014 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3.7.2014 N:o 4/2014 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37 Kokousaika Torstai 3.7.2014 kello 17.00 18.02 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Laukaan seurakuntatalo Anttila Mika-Olli Ek Terhi, poissa varajäsen Pauliina Jääskeläinen

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2013

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2013 Kielellisten palvelujen toimikunta 04.12.2013 PÖYTÄKIRJA 2/2013 13 Kokouksen avaus 14 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 15 Pöytäkirjan tarkastajat 16 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Sisällysluettelo YTK, :30, Pöytäkirja

Sisällysluettelo YTK, :30, Pöytäkirja Sisällysluettelo YTK, 18.8.2017 12:30, Pöytäkirja -1 Pöytäkirjan kansilehti (läsnäolijat)... 1 10 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3 11 Työjärjestyksen hyväksyminen... 4 12 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 18.50 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo 3.krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 5.2.2018 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 10 - Kokouksen avaus 11 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Poliittinen viiteryhmä. Pohjanmaan liitto. Erillisen listan mukaan. Hans Frantz. Pia Wik. Elin: Aika: klo

Poliittinen viiteryhmä. Pohjanmaan liitto. Erillisen listan mukaan. Hans Frantz. Pia Wik. Elin: Aika: klo Elin: Poliittinen viiteryhmä Aika: 2.2.2018 klo. 9 12 Paikka: Läsnä: Puheenjohtaja: Sihteeri: Pohjanmaan liitto Erillisen listan mukaan Hans Frantz Pia Wik Pykälät: 1-10 Pöytäkirjantarkastajat: Sven-Erik

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (10) Jarva Marisanna. Piirainen Raimo. Kortesalmi Joukamo Pohjois-Pohjanmaa

POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (10) Jarva Marisanna. Piirainen Raimo. Kortesalmi Joukamo Pohjois-Pohjanmaa POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 (10) Aika 31.08.2016 klo 08:00-08:55 Paikka Keski-Pohjanmaan liitto, Rantakatu 14, Kokkola Läsnä Kant Esa Keski-Pohjanmaa Mustasaari Erkki Keski-Pohjanmaa

Lisätiedot

Ragnvald Blomfeldt Barbro Kloo. Katarina Holmqvist Hans-Erik Lindqvist. Riitta Kentala Åsa Blomstedt. Lorentz Uthardt Monica Sirén-Aura

Ragnvald Blomfeldt Barbro Kloo. Katarina Holmqvist Hans-Erik Lindqvist. Riitta Kentala Åsa Blomstedt. Lorentz Uthardt Monica Sirén-Aura Esityslista sivu 1(22) nr 4/2019 Elin: Hallitus Aika: 29.3.2019 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Vaasan keskussairaala, kokoushuone T1 Hans Frantz Ragnvald Blomfeldt Barbro Kloo Katarina Holmqvist Hans-Erik

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 8/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 8/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 8/2017 76 Kokousaika 7.12.2017 kello 18.00 18.42 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Kyllikki Kalsi vj. Ritva Lammela Tarmo Kankare Helena

Lisätiedot

Valtuusto. Olle Gull. Gösta Willman. Pietarsaari..2015. Vaasa..32015. Barbro Kloo Vaasa, hallintojohtajan virkahuone 20.5.2015 klo 8.00-15.

Valtuusto. Olle Gull. Gösta Willman. Pietarsaari..2015. Vaasa..32015. Barbro Kloo Vaasa, hallintojohtajan virkahuone 20.5.2015 klo 8.00-15. Pöytäkirja sivu 1(11) nro 1/2015 Elin: Valtuusto Aika: Maanantai 20.4.2015, klo 12.00-13.30 Paikka: Päätöksentekijät Läsnäolijat: Vaasan keskussairaala, auditorio Merihanhi,Y3 Katso liite 2a Anna-Liisa

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2017 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2017 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2017 Kokousaika Keskiviikko 13.12.2017 klo 9.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 48 3 Kokouksen

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 17.12.2018 klo 16 16.58 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

VALT pj VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus

VALT pj VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus Pöytäkirja sivu 1(15) nr 6/2016 Elin: Hallitus Aika: 13.6.2016 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Varsinainen jäsen Hans Frantz Monica Sirén-Aura Mona Vikström

Lisätiedot

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja

LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone. MUUT Andersson Otto kv:n puheenjohtaja LOVIISAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Kaupunginhallitus AIKA 28.06.2017 klo 17:35-18:36 PAIKKA Raatihuone, kaupunginhallituksen kokoushuone LÄSNÄ Heijnsbroek-Wirén Mia puheenjohtaja Isotalo Arja I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vaasan keskussairaala, Y-rakennus (päivystys sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa), kolmas kerros, Auditorio Merihanhi

Vaasan keskussairaala, Y-rakennus (päivystys sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa), kolmas kerros, Auditorio Merihanhi PÖYTÄKIRJA Elin: Poliittinen ohjausryhmä Pohjanmaalla Aika: 21.02.2019 klo 14.00-16.00, kahvia klo 13.30 Paikka: Vaasan keskussairaala, Y-rakennus (päivystys sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa), kolmas

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 14.3.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 28 - Kokouksen avaus 29 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista Johtokunnan kokous 4.6.2019 Kokouskutsu ja esityslista KOKOUSKUTSU 2 (5) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 4.6.2019 klo 10.00 Paikka Lisätietoja ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, Puijonlaaksontie 2, Kuopio

Lisätiedot

Muut läsnäolijat Päivi Ylä-Kolu toimitusjohtaja, esittelijä hallinto- ja talouspäällikkö, asiantuntija Pirkko Ilmoniemi pöytäkirjanpitäjä

Muut läsnäolijat Päivi Ylä-Kolu toimitusjohtaja, esittelijä hallinto- ja talouspäällikkö, asiantuntija Pirkko Ilmoniemi pöytäkirjanpitäjä KUTSU ESITYSLISTA 4/2018 Kokousaika ti, kello 16.00 Kokouspaikka Päätöksentekijät Läsnä = x Rantakartano Pöyhölä, Keuruu Jaakko Kiiskilä puheenjohtaja Eero Vainio Riitta Vanhanen varapuheenjohtaja Juha

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Lisätiedot

Vähemmistökielinen lautakunta. jäsen jäsen jäsen jäsen puheenjohtaja varapuheenjohtaja sihteeri

Vähemmistökielinen lautakunta. jäsen jäsen jäsen jäsen puheenjohtaja varapuheenjohtaja sihteeri Pöytäkirja sivu 1(6) nro 1/2016 Elin: Vähemmistökielinen lautakunta Aika: 9.5.2016, klo 13.00 15.30 Paikka: Vaasan keskussairaala, X-talon 6. kerroksen kokoushuone Päätöksentekijät Läsnäolijat: Ingves

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 8/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 29.09.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. liite 1 4. liite 2-4 5. 6. 7. liite 6-8 Kokouksen

Lisätiedot

Sisällysluettelo YTK, :30, Esityslista 1

Sisällysluettelo YTK, :30, Esityslista 1 Sisällysluettelo YTK, 18.8.2017 12:30, Esityslista 1-1 Esityslistan kansilehti (läsnäolijat)... 1 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3 2 Työjärjestyksen hyväksyminen... 4 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Henkilöstöinfo

Henkilöstöinfo Henkilöstöinfo 2.5.2018 Maire Ahopelto/ kuntayhtymän johtaja, sairaanhoitopiirin johtaja, Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä sis. Kainuun sairaanhoitopiiri ja Kainuun erityishuoltopiiri

Lisätiedot

Valtuusto. Katso liite 12a Göran Honga Hans Frantz Asko Salminen Mona Vikström Auvo Rauhala Marina Kinnunen Jari Lindholm Lena Nystrand ym.

Valtuusto. Katso liite 12a Göran Honga Hans Frantz Asko Salminen Mona Vikström Auvo Rauhala Marina Kinnunen Jari Lindholm Lena Nystrand ym. Pöytäkirja sivu 1(13) nro 2/2015 Elin: Valtuusto Aika: Maanantai 8.6.2015, klo 13.00-15.35 Paikka: Päätöksentekijät Läsnäolijat: Vaasan keskussairaala, auditorio Merihanhi,Y3 Katso liite 12a Göran Honga

Lisätiedot

Behandlade ärenden - Käsitellyt asiat Protokolljustering Pöytäkirjan tarkastus Riitta Palmberg Marjo Orava

Behandlade ärenden - Käsitellyt asiat Protokolljustering Pöytäkirjan tarkastus Riitta Palmberg Marjo Orava Maakuntauudistus Pohjanmaalla Väliaikainen valmistelutoimielin, päätöskokous IV/2018 PÖYTÄKIRJA Aika: 27.9.2018 klo 9:00 10:30 Paikka: Vaasan keskussairaala, kokoushuone Suosirri, Hietalahdenkatu 2-4,

Lisätiedot

Ragnvald Blomfeldt Barbro Kloo. Katarina Holmqvist Hans-Erik Lindqvist. Riitta Kentala Åsa Blomstedt. Lorentz Uthardt Monica Sirén-Aura

Ragnvald Blomfeldt Barbro Kloo. Katarina Holmqvist Hans-Erik Lindqvist. Riitta Kentala Åsa Blomstedt. Lorentz Uthardt Monica Sirén-Aura Esityslista sivu 1(23) nr 12/2019 Elin: Hallitus Aika: 7.10.2019 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Vaasan keskussairaala, kokoushuone T1 Hans Frantz Ragnvald Blomfeldt Barbro Kloo Katarina Holmqvist Hans-Erik

Lisätiedot

Vaasan kaupungin valtuustosali, Vaasanpuistikko 10, Vaasa

Vaasan kaupungin valtuustosali, Vaasanpuistikko 10, Vaasa Toimielin: SOTE, Poliittinen ohjausryhmä Aika: 15.4.2016 klo 14.03 16.05 Paikka: Läsnäolijat: Vaasan kaupungin valtuustosali, Vaasanpuistikko 10, 65100 Vaasa Erillisen listan mukaan Esittelijät: Göran

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 6/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 6/2014 1 (5) 5 Psykiatria- ja päihdepalvelujen johtajan viran täyttäminen Pöydälle 11.03.2014 HEL 2014-002260 T 01 01 01 01 Päätösehdotus Esittelijän perustelut päättänee

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 31.5.2018 klo 16.00 Sivu 1 / 6 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus... 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 2 Esityslistan hyväksyminen... 2 Kiinteistöpäällikön viran

Lisätiedot

Vaasan kaupungin valtuustosali, Vaasanpuistikko 10, Vaasa

Vaasan kaupungin valtuustosali, Vaasanpuistikko 10, Vaasa Toimielin: SOTE, Poliittinen ohjausryhmä Aika: 9.3.2016 klo 14.05 16.05 Paikka: Läsnäolijat: Vaasan kaupungin valtuustosali, Vaasanpuistikko 10, 65100 Vaasa Erillisen listan mukaan Esittelijät: Jukka Kentala

Lisätiedot

Johtokunnan kokous Pöytäkirja 7/2019

Johtokunnan kokous Pöytäkirja 7/2019 Johtokunnan kokous 4.6.2019 Pöytäkirja 7/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (6) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 4.6.2019 klo 10.07 12.15 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, Puijonlaaksontie 2, Kuopio (rak 1A, C-rappu,

Lisätiedot

Esityslista. Lauantai EDUSTAJAKOKOUKSEN AVAUS. Suomen Keskustanaiset ry:n puheenjohtaja Elsi Katainen

Esityslista. Lauantai EDUSTAJAKOKOUKSEN AVAUS. Suomen Keskustanaiset ry:n puheenjohtaja Elsi Katainen Esityslista Lauantai 10.6.2017 1. EDUSTAJAKOKOUKSEN AVAUS Suomen Keskustanaiset ry:n puheenjohtaja Elsi Katainen 2. TODETAAN KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2.1. Esittely Sääntöjen 11. pykälän

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 3.10.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 88 - Kokouksen avaus 89 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 90 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Yhteistyöalueen kokous Muistio 2/2018

Yhteistyöalueen kokous Muistio 2/2018 Yhteistyöalueen kokous Muistio 2/2018 Aika: Keskiviikko 2.5. 2018 klo 9.05-11.15 Paikka Satakunnan keskussairaalan yhtymähallituksen neuvotteluhuone N-rakennus, II-kerros Sairaalatie 3, Pori Jakelu: (x)

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.3.2017 klo 17.30 18.07 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.10 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhan sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

ESITYSLISTA 12/ Tarkastuslautakunta AIKA klo 12:00 KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Asia Otsikko Sivu

ESITYSLISTA 12/ Tarkastuslautakunta AIKA klo 12:00 KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Asia Otsikko Sivu ESITYSLISTA 12/2017 1 AIKA 16.11.2017 klo 12:00 PAIKKA Messi KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjan tarkastaja 3 3 Talousjohtajan talouskatsaus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2011 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55 Kunnnanviraston kokoushuone Jäsen Paikalla Varajäsen

Lisätiedot

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.12.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski,

Lisätiedot

Valtuuston esityslista , klo No 2 / 2017

Valtuuston esityslista , klo No 2 / 2017 Valtuuston esityslista 29.5.2017, klo 13.00 No 2 / 2017 Esityslista sivu 1(21) nro 2/2017 Elin: Valtuusto Aika: Maanantai 29.5.2017, klo 13 Paikka: Vaasan keskussairaala, auditorio Merihanhi,Y3 Päätöksentekijät

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2017 KOKOUSAIKA 1.3.2017 kello 19.00-20.20 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot