Tervetuloa! Hoidamme kansainväliset lähetykset nopeasti, täsmällisesti ja luotettavasti. Tutustu DHL Express -lähetysten moniin etuihin.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tervetuloa! Hoidamme kansainväliset lähetykset nopeasti, täsmällisesti ja luotettavasti. Tutustu DHL Express -lähetysten moniin etuihin."

Transkriptio

1 Tervetuloa! DHL EXPRESS Hoidamme kansainväliset lähetykset nopeasti, täsmällisesti ja luotettavasti. Tutustu DHL Express -lähetysten moniin etuihin.

2 Tutustu moninaisiin palveluihin ja ratkaisuihin, joita DHL Express voi yrityksellesi tarjota. Olemme sitoutuneet käyttämään kaiken kansainvälisen ammattitaitomme ja huippuluokan palvelumme sinun menestyksesi hyväksi. Monipuoliset ja luotettavat toimitusvaihtoehtomme tarjoavat pikakuljetuspalveluita yli sataantuhanteen kohteeseen ympäri maailman. Palvelut kattavat kaiken mahdollisen aina erityisen kiireellisistä saman päivän kuljetuksista seuraavan päivän toimituksiin ja vähemmän kiireellisiin päiväntarkkoihin kuljetuksiin. Time Definite -palvelut DHL Time Definite -lentopikakuljetuspalveluilla toimitat kansainväliset lähetyksesi lähes mihin päin maailmaa hyvänsä joko tiettyyn kellon aikaan tai seuraavan työpäivän loppuun mennessä. Maailman kattavin kuljetusverkosto ja paikallinen asiantuntemus takaavat nopean toimituksen, johon sisältyy lähetysten seuranta ja tullaus. Time Definite -palveluihimme kuuluvat: DHL EXPRESS 9:00 DHL EXPRESS 10:30 DHL EXPRESS 12:00 DHL EXPRESS WORLDWIDE DHL EXPRESS ENVELOPE Same Day -palvelut Valitse erittäin kiireellisille lähetyksillesi palvelu, joka noutaa ja toimittaa lähetyksesi perille niin nopeasti kuin mahdollista. Voit luottaa siihen, että asialleen omistautunut kuljetusverkostomme noutaa lähetyksesi ja toimittaa sen ovelta ovelle. Tiettyihin kohteisiin lähetykset kulkevat jopa saman työpäivän aikana. Lisätietoja kaikista DHL Express -palveluista löydät osoitteesta:

3 Valinnaiset lisäpalvelumme on suunniteltu erityisiin lähetystarpeisiisi. Lisäpalvelut täydentävät DHL Expressin kansainvälisiä kuljetuksia. Tarjontaan kuuluu palveluita, joista voit joustavasti valita omiin tarpeisiisi sopivat. Sellaisia ovat esimerkiksi: Vakuutus Pakkausmateriaali Erikoisnouto ja -jakelu Proaktiivinen lähetysten seuranta Kopio vastaanottajan kuittauksesta Kaukoaluepalvelu GOGREEN -hiilineutraali kuljetusvaihtoehto Varastointi Maksu- ja laskutusvaihtoehdot Lisätietoja löydät osoitteesta:

4 Astu sisään palvelupisteisiimme ympäri maailman. DHL EXPRESS EASY palvelu on tarjolla lähes palvelupisteessä ympäri maailman. Poikkea käymään, kun sinulle sopii. Kansainvälisen lähettämisen asiantuntijamme auttavat sinua mielellään lähetyksesi valmisteluissa ja matkaan saattamisessa. Et tarvitse edes asiakasnumeroa. Katso lähin DHL-palvelupiste ja sen aukioloajat:

5 Tarjoamme käyttöösi sähköisiä työkaluja, joiden avulla lähettäminen on helpompaa kuin koskaan. DHL Express tekee lähettämisestä erityisen helppoa ja tehokasta. Meiltä saat käyttöösi monipuoliset lähetysohjelmat kaikkiin tarpeisiin. Import Express Online Internetpohjainen ohjelma, joka on tarkoitettu erityisesti tuontilähetysten hallinnointiin. DHL ProView Internetpohjainen seurantapalvelu tarjoaa helpon tavan seurata kaikkien kuljetustesi kulkua kaikkina aikoina. DHL Online Shipping Online-ohjelma auttaa valmistelemaan ja hallinnoimaan kansainvälisiä lähetyksiä. DHL EasyShip Ohjelma on kehitetty suurien lähetysmäärien hallintaan. Lähetysrutiinien tehostaminen säästää aikaa ja rahaa. DHL Intraship Internetpohjaisella ohjelmalla erityisesti keskisuurien lähetysmäärien valmistelu sujuu vaivattomasti. XML Palvelun avulla on mahdollista liittää DHL:n sähköisten lähetyspalveluiden toimintoja yrityksen omille internetsivuille, asiakaspalvelusovellukseen tai tilausjärjestelmään. Lisätietoja sähköisistä ratkaisuistamme löydät osoitteesta:

6 Näin valmistelet lähetyksesi matkaa varten. On lähettäjän vastuulla, että lähetys on asianmukaisesti pakattu. Näillä ohjeilla varmistat, että lähetyksesi pääsee päämääräänsä parhaassa mahdollisessa kunnossa: Sisällön pakkaaminen Valitse sisällön kokoon sopiva laatikko. Käytä riittävästi pakkausmateriaalia täytteenä, jotta lähetyksesi sisältö ei pääse heilumaan laatikossa kuljetuksen aikana. Laita herkästi särkyvät tavarat laatikon keskelle ja täytä ympärille jäävä tila pakkausmateriaalilla. Muista merkitä paketin päälle selvästi teksti SÄRKYVÄÄ. Pakkauksen sulkeminen Jos käytät kierrätettyä kuljetuslaatikkoa, tarkasta että se on hyvässä kunnossa. Irrota tai peitä mahdolliset vanhat osoitteet, rahtikirjat ja muut merkinnät. Älä sulje lähetystäsi liian tiukasti. Tulliviranomaiset voivat avata minkä tahansa lähetyksen. Älä käytä pakkaamisessa maalarinteippiä, ilmastointiteippiä, käärepaperia, narua, köyttä tai tavallista toimistoteippiä. Tarrat, kuten SÄRKYVÄÄ tai KÄSITTELE VAROVASTI eivät korvaa huolellista pakkaamista. Lähetystarvikkeiden tilaaminen Jos mahdollista, käytä DHL Expressin pakkausmateriaalia ja rahtikirjoja. Materiaalimme on suunniteltu kestämään kansainvälisen kuljetuksen normaalit kolhut ja sopimaan käsittelykeskuksiimme. Jos haluat tilata lähetysmateriaalia, klikkaa linkkiä alapuolella. Vaaralliset aineet DHL on vaarallisten aineiden valtuutettu kuljettaja. Noudatamme kansainvälisiä säädöksiä ja sopimuksia. Käänny kansainvälisen lähettämisen asiantuntijoidemme puoleen, jos sinulla on kysyttävää vaarallisten aineiden kuljetuksiin liittyvistä säännöistä. Lisätietoa lähetyksen valmistelusta ja pakkaamisesta löydät osoitteesta:

7 Voit kätevästi katsoa kuljetusaika-arvion lähetyksellesi. Saat kuljetusaika-arvion lähetyksellesi käyttämällä DHL Capability Tool -ohjelmaa internetissä. Huomioithan että ohjelman antama hinta perustuu listahinnastoomme eikä vastaa yrityksesi sopimushintaa. Varaa esille seuraavat tiedot: Lähettäjän ja vastaanottajan tiedot (maa, kaupunki ja postinumero) Lähetyksen paino ja mitat Lähetyksesi tullausarvo (jos lähetys on tullattava) Internet-sivuiltamme löydät myös ohjeen, jossa neuvomme kohta kohdalta, miten rahtikirja täytetään. Katso kuljetusaika lähetyksellesi osoitteessa: Apua DHL Express -rahtikirjan täyttöön löydät täältä:

8 Sähköinen laskutuksemme mahdollistaa täsmällisen, nopean ja tehokkaan laskujen maksun. Tutustu helppokäyttöiseen sähköiseen laskutuspalveluumme, jos haluat rahtilaskujesi hallinnan olevan mahdollisimman nopeaa ja yksinkertaista. Palvelu tarjoaa sinulle tarkan ja tehokkaan keinon käsitellä laskusi. Voit: Tarkastella kaikkia avoimia laskuja Vastaanottaa laskuja Tallentaa asiakirjoja useissa muodoissa, esimerkiksi CSV, PDF ja XML Katsoa rahtikirjakopioita Tarkastella koko laskutushistoriaasi Rekisteröidy tästä sähköisen laskutuksen käyttäjäksi: https://dhl-ar.accountis.net/customer/fi/

9 Ota yhteyttä, kun tarvitset apua. Ethän epäröi ottaa yhteyttä kansainvälisen lähettämisen asiantuntijoihimme, jos mikä tahansa asia askarruttaa mieltäsi. Asiantuntijoidemme laaja tietämys eri liiketoiminnan aloilta mahdollistaa sen, että voimme tarjota täsmäratkaisuja monenlaisille yrityksille ympäri maailman. Olipa kyseessä logistinen tuki tai noudon aikataulusta sopiminen, autamme mielellämme. Liian pientä asiaa ei varmasti ole. Otapa yhteyttä vaikka saman tien, jotta voimme auttaa sinua ihan kaikissa kansainvälisen lähettämisen asioissasi. Ota yhteyttä tänään, niin laitetaan ensimmäinen lähetyksesi matkaan. Tervetuloa:

Sähköinen Express Import -palvelu

Sähköinen Express Import -palvelu Sähköinen Express Import -palvelu opas vastaanottajalle TNT:n Express Import -palvelu Käyttäjäystävällinen Express Import -palvelu mytnt:n osana tekee tuontilähetyksen tilauksen entistä helpommaksi. Express

Lisätiedot

Verkkokaupan opas. Opas aloittavalle verkkokauppiaalle

Verkkokaupan opas. Opas aloittavalle verkkokauppiaalle Verkkokaupan opas Opas aloittavalle verkkokauppiaalle Verkkokaupan perustaminen sisältää useita eri vaiheita ja useita kumppaneita. Tämä opas auttaa sinua löytämään verkkokaupallesi sopivia ratkaisuja.

Lisätiedot

Logistiikan sähköinen tietopaketti

Logistiikan sähköinen tietopaketti Logistiikan sähköinen tietopaketti 1 KUVA Rami Salle TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry 2 Sisällysluettelo Sisällysluettelo 3 Logistiikan sähköisen tiedonsiirron tietopaketti 4 Nykytilanne tietojärjestelmien

Lisätiedot

Toimii kaikille laskuille tyypistä tai muodosta riippumatta

Toimii kaikille laskuille tyypistä tai muodosta riippumatta OSTOLASKUJEN KÄSITTELYN AUTOMATISOINTI PARHAAT KÄYTÄNNÖT READSOFTIN SÄHKÖISEN LASKUTUKSEN RATKAISUN AVULLA Toimii kaikille laskuille tyypistä tai muodosta riippumatta ON-BOARDING TOOL INCLUDED R E A D

Lisätiedot

DHL KULJETUSVAKUUTUS OTA RENNOSTI. OLET HYVISSÄ KÄSISSÄ.

DHL KULJETUSVAKUUTUS OTA RENNOSTI. OLET HYVISSÄ KÄSISSÄ. DHL KULJETUSVAKUUTUS OTA RENNOSTI. OLET HYVISSÄ KÄSISSÄ. OLETKO SUOJAUTUNUT KATTAVASTI? Rahdinkuljettajilla on rajoitettu vastuu tuotteiden katoamisesta tai vahingoittumisesta kansainvälisiä kuljetuksia

Lisätiedot

Miten luot, lähetät ja analysoit menestyksellistä sähköpostimarkkinointia. parempia tuloksia. Sähköpostimarkkinoinnin käsikirja.

Miten luot, lähetät ja analysoit menestyksellistä sähköpostimarkkinointia. parempia tuloksia. Sähköpostimarkkinoinnin käsikirja. Miten luot, lähetät ja analysoit menestyksellistä sähköpostimarkkinointia ja saavutat parempia tuloksia. Sähköpostimarkkinoinnin käsikirja Mukana myös sosiaalinen media ja mobiilioptimointi SISÄLTÖ 1.

Lisätiedot

OPAS LASKUTUKSEEN MYYNNINHALLINTAAN

OPAS LASKUTUKSEEN MYYNNINHALLINTAAN OPAS LASKUTUKSEEN & MYYNNINHALLINTAAN Tässä oppaassa Tervehdys yrittäjä! Jokaisen yrityksen myynnin kulmakivi on toimiva asiakkuudenhallinta. Tai ainakin sen pitäisi olla, asiakkaathan mahdollistavat yrityksen

Lisätiedot

Esipuhe 4 1 Tietoliikenne 5

Esipuhe 4 1 Tietoliikenne 5 62900 ALAJÄRVI 1 / 90 SISÄLLYSLUETTELO: Esipuhe 4 1 Tietoliikenne 5 1.1 Yleistä 5 1.2 Sisäinen tietoliikenne 5 1.2.1 Lähiverkko 5 1.2.2 Lähiverkon laitteet 5 1.2.3 Kaapeloitu lähiverkko (yleisesti ja toteutus)

Lisätiedot

tervetuloa internetiin:

tervetuloa internetiin: Tässä osassa opit rakentamaan omat kotisivut lisäämään tekstiä ja kuvia valitsemaan teeman liittämään taustan kotisivuille Toinen osa antaa apua kotisivujen rakentamisessa yhdistyksen tai kerhon käyttöön.

Lisätiedot

Tempo. Kohti kannattavuutta. 7 VINKKIÄ: Näin logistiikka onnistuu TEEMA: VERKKOKAUPPA

Tempo. Kohti kannattavuutta. 7 VINKKIÄ: Näin logistiikka onnistuu TEEMA: VERKKOKAUPPA Te, eli PostNord, otitte meidät tosissanne. Oskar Lindroos, Lejos Oy TEKNIIKKA Pohjoismaiset TA-järjestelmät kehittyvät vauhdilla MEKONOMEN Napapiirille yhdessä yössä FUUSIO PostNord ja Direct Link yhdistyivät

Lisätiedot

Selittävät huomautukset

Selittävät huomautukset EUROOPAN KOMISSIO VEROTUKSEN JA TULLILIITON PÄÄOSASTO Välillinen verotus ja verohallinto Arvonlisävero Julkaistu 3. huhtikuuta 2014 Selittävät huomautukset Vuonna 2015 voimaan tulevat EU:n arvonlisäverotusta

Lisätiedot

WIPPIES, YLEISET TOIMITUSEHDOT

WIPPIES, YLEISET TOIMITUSEHDOT WIPPIES, YLEISET TOIMITUSEHDOT Näitä toimitusehtoja sovelletaan, kun Wippies, joka on osa Saunalahti Group Oyj:tä, tai sen kanssa samaan konserniin kuuluva yhtiö (jäljempänä Wippies, me ja niiden johdannaiset)

Lisätiedot

Paragon NTFS -tuki Mac OS X:lle

Paragon NTFS -tuki Mac OS X:lle PARAGON Software GmbH Heinrich-von-Stephan-Str. 5c 79100 Freiburg, Germany Tel. +49 (0) 761 59018201 Fax +49 (0) 761 59018130 Internet www.paragon-software.com E-mail sales@paragon-software.com Paragon

Lisätiedot

AINA MATKAPUHELINLIITTYMÄ

AINA MATKAPUHELINLIITTYMÄ AINA MATKAPUHELINLIITTYMÄ Käyttäjän opas ainacom.fi aina.fi 2 Sisällysluettelo Tervetuloa Aina Matkapuhelinasiakkaaksi... 3 Asiakaspalvelu...3 SIM-kortti...3 PIN- ja PUK-koodi...3 IMEI-koodi...4 Tarkista

Lisätiedot

OHJE INTERNETIN KÄYTTÄJÄLLE

OHJE INTERNETIN KÄYTTÄJÄLLE TIETOSUOJAVALTUUTETUN TOIMISTO OHJE INTERNETIN KÄYTTÄJÄLLE Päivitetty 27.07.2010 www.tietosuoja.fi 2 SISÄLLYSLUETTELO Ohje Internetin käyttäjälle - Johdanto 3 Näin turvaat yksityisyytesi Internetissä.

Lisätiedot

TOIMIVAT KOTISIVUT. ja menestyvä markkinointi 2014. Sisään! Roy Gonzalez

TOIMIVAT KOTISIVUT. ja menestyvä markkinointi 2014. Sisään! Roy Gonzalez TOIMIVAT KOTISIVUT ja menestyvä markkinointi 2014 Sisään! Roy Gonzalez 2 TOIMIVAT KOTISIVUT ja menestyvä markkinointi 2014 Hyvä lukija, Olen koko aikuisikäni ollut mukana markkinoinnin ja mainonnan maailmassa.

Lisätiedot

Kuvittele maailma, jossa planeetan jokaisella asukkaalla on vapaa ja ilmainen pääsy kaikkeen inhimilliseen tietoon.

Kuvittele maailma, jossa planeetan jokaisella asukkaalla on vapaa ja ilmainen pääsy kaikkeen inhimilliseen tietoon. Kuvittele maailma, jossa planeetan jokaisella asukkaalla on vapaa ja ilmainen pääsy kaikkeen inhimilliseen tietoon. Jimmy Wales Tervetuloa Wikipediaan Wikipedia on maailman laajin tietosanakirja. Sitä

Lisätiedot

OMA KIRJANI BoD :N KAUTTA TIETOA KIRJAILIJOILLE

OMA KIRJANI BoD :N KAUTTA TIETOA KIRJAILIJOILLE OMA KIRJANI BoD :N KAUTTA TIETOA KIRJAILIJOILLE OLEN OLLUT INNOSTUNUT KIRJOITTAMISESTA JO PITKÄÄN, NYT SAIN JULKAISTUA OMAN KIRJANI WWW.BoD.FI 2/ HYVÄ KIRJAILIJA, BoD tarjoaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa

Lisätiedot

Tiedotusopas Sisältö:

Tiedotusopas Sisältö: Sisältö: 1. Miksi tiedottaa vastuullisesta yritystoiminnasta? 2. Mitä hyötyä tiedottamisesta voi olla yritystoiminnallesi 3. Mitä on tehokas tiedottaminen? 4. Kenelle tiedotat? 5. Mistä kerrot? 6. Kuka

Lisätiedot

Menestyvän verkkokaupan jäljillä, osa 1 AVAINTEKIJÄT. menestyvän verkkokaupan perustamisessa

Menestyvän verkkokaupan jäljillä, osa 1 AVAINTEKIJÄT. menestyvän verkkokaupan perustamisessa Menestyvän verkkokaupan jäljillä, osa 1 AVAINTEKIJÄT menestyvän verkkokaupan perustamisessa Onko tavoitteenasi perustaa verkkokauppa, jolla saat tehtyä kannattavaa bisnestä? Tiesitkö, että edellytykset

Lisätiedot

Kotisivujen abc. Kotisivujen abc s. 1 www.planeetta.net

Kotisivujen abc. Kotisivujen abc s. 1 www.planeetta.net Kotisivujen abc Sisällysluettelo: Kotisivujen abc... s. 1 1. Perusteet... s. 2 2. Suunnittelu... s. 5 3. Koosto... s. 9 4. Julkaisu... s. 12 5. Ylläpito ja päivitys... s. 14 6. Markkinointi... s. 15 Kotisivut

Lisätiedot

KEITTIÖN ASENNUSOPAS

KEITTIÖN ASENNUSOPAS KEITTIÖN ASENNUSOPAS Tee-se-itse-opas keittiön asentamiseen Tämän oppaan avulla voit asentaa keittiösi itse. Oppaasta löydät vinkkejä ja ideoita, asennuksen eri vaiheet ja tiedot tarvittavista työkaluista.

Lisätiedot

4 LVISNet-mobiilipäätteet mahdollistavat tarviketilaukset. tukusta mistä vaan

4 LVISNet-mobiilipäätteet mahdollistavat tarviketilaukset. tukusta mistä vaan FINN-ID UUTISET AUTOMAATTISEEN TUNNISTUKSEEN PERUSTUVAT LOGISTIIKAN TOIMINNANOHJAUSRATKAISUT Finn-ID -uutiset nyt myös selailtavana verkkoversiona! 8 Mauste-Sallisen varastonhallintaratkaisu vähensi keräilyvirheitä

Lisätiedot

Mukaan.fi on oma verkkopalvelu juuri sinulle, joka olet kiinnostunut erityistä tukea käyttävien lasten, nuorten ja aikuisten elämästä.

Mukaan.fi on oma verkkopalvelu juuri sinulle, joka olet kiinnostunut erityistä tukea käyttävien lasten, nuorten ja aikuisten elämästä. Tule mukaan! Mukaan.fi on oma verkkopalvelu juuri sinulle, joka olet kiinnostunut erityistä tukea käyttävien lasten, nuorten ja aikuisten elämästä. Tämän helppokäyttöisen netin kohtaamis- ja keskustelupaikan

Lisätiedot

VERKKOLASKUTUSOHJELMAN HANKINTA JA KÄYTTÖÖNOTTO PIRKAN MAALAUSURAKOINTI OY:LLE

VERKKOLASKUTUSOHJELMAN HANKINTA JA KÄYTTÖÖNOTTO PIRKAN MAALAUSURAKOINTI OY:LLE VERKKOLASKUTUSOHJELMAN HANKINTA JA KÄYTTÖÖNOTTO PIRKAN MAALAUSURAKOINTI OY:LLE Oona Lod Opinnäytetyö Maaliskuu 2013 Liiketalous Taloushallinto TIIVISTELMÄ Tampereen ammattikorkeakoulu Liiketalous Taloushallinto

Lisätiedot

Arvoisa työnantaja, Palveluksessanne! Kansainvälisen henkilövaihdon keskus CIMO

Arvoisa työnantaja, Palveluksessanne! Kansainvälisen henkilövaihdon keskus CIMO Arvoisa työnantaja, Lämpimät kiitoksemme siitä, että olet tarjonnut harjoittelupaikan ulkomaiselle nuorelle! Samalla olet auttanut suomalaista opiskelijaa tai vasta tutkintonsa suorittanutta nuorta saamaan

Lisätiedot

Sisällysluettelo Tietokoneen osat... Hiiri... 8 Tietokoneen oheislaitteita...

Sisällysluettelo Tietokoneen osat... Hiiri... 8 Tietokoneen oheislaitteita... Sisällysluettelo Tietokoneen osat... 4 Näyttö eli monitori... 4 Keskusyksikkö... 4 Levykeasema eli korppuasema... 5 CD-ROM-asema eli romppuasema... 5 Näppäimistö... 6 Hiiri... 8 Hiiren painikkeet... 9

Lisätiedot

UUDEN KLUBIN KEHITTÄMISOPAS

UUDEN KLUBIN KEHITTÄMISOPAS UUDEN KLUBIN KEHITTÄMISOPAS Uuden klubin kehittämisopas SISÄLLYSLUETTELO Miksi perustaa uusi lionsklubi?...2 Klubimuodon valitseminen...3-4 Vaiheet uuden klubin perustamisessa...5 Vaihe yksi: Määritelkää

Lisätiedot

tempo LIIGAT & LASTI Näin valitaan oikea WMS Britax: Varastointi ja kuljetukset samalta kumppanilta TEEMA TEKNIIKKA

tempo LIIGAT & LASTI Näin valitaan oikea WMS Britax: Varastointi ja kuljetukset samalta kumppanilta TEEMA TEKNIIKKA Britax: Varastointi ja kuljetukset samalta kumppanilta tempo Logistiikkalehti Tempo. Posten Logistikin yrityslehti. 2.2013 LIIGAT & LASTI TEEMA Käteisen käyttö vähenee: Tavarantoimitusketjut kiinnostavat

Lisätiedot

Pikaopas ja vianmääritysopas

Pikaopas ja vianmääritysopas SISÄLLYSLUETTELO Tärkeitä tietoja 4 Tietokoneen peruskäyttö 5 Turvallisuus ja käyttömukavuus... 5 Turvallisuusohjeet... 5 Tietokoneen sijoituspaikka... 5 Kaapelit... 5 Tietokoneen puhdistaminen... 5 Tietokoneen

Lisätiedot