DHL EUROCONNECT. HELPOIN YHTEYS EUROOPPAAN JA KAUEMMASKIN. Laadukas, kaiken kattava kappaletavaratuote DHL Freightiltä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "DHL EUROCONNECT. HELPOIN YHTEYS EUROOPPAAN JA KAUEMMASKIN. Laadukas, kaiken kattava kappaletavaratuote DHL Freightiltä"

Transkriptio

1 DHL EUROCONNECT. HELPOIN YHTEYS EUROOPPAAN JA KAUEMMASKIN Laadukas, kaiken kattava kappaletavaratuote DHL Freightiltä

2 LÄHETTÄMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NÄIN HELPPOA

3 Kuljettaessasi rahtia Euroopassa tarvitset helppokäyttöisen kappaletavaraverkoston, joka tarjoaa luotettavat yhteydet ja tiheät lähdöt. DHL EUROCONNECTin - DHL Freightin kappaletavaratuotteen - avulla käytössäsi on ainutlaatuinen terminaaliverkosto kaikkialla Euroopassa, Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä. Aikataulutettujen ovelta-ovelle-toimitusaikojen ansiosta voit luottaa siihen, että asiakkaasi saavat lähetyksensä täsmälleen luvattuna ajankohtana. Tilaaminen on helppoa: ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse tai tee tilaus internet-sivujemme kautta. Tarjoamme käyttöösi saumattoman ovelta-ovelle-palvelun, hoidamme noudon lähettäjältä ja toimitamme lähetyksesi vastaanottajalle. Voit lisäksi seurata lähetyksesi vaiheita online-seurantatyökalumme avulla. Riippumatta yrityksesi koosta, asiantunteva paikallinen tiimimme on aina valmis auttamaan sinua kuljetuksiisi liittyvissä asioissa. DHL EUROCONNECT pähkinänkuoressa Laadukas ja kaiken kattava kappaletavaratuote, joka tarjoaa erittäin luotettavat yhteydet Euroopassa, Lähi-Itään ja Pohjois- Afrikkaan DHL Freightin ainutlaatuisen terminaaliverkoston kautta. Käytössäsi on kattava valikoima DHL EUROCONNECT -ominaisuuksia ja -palveluja: kappaletavaralähetykset sekä kuormalavoille pakattuna että irtokolleina vahvistetut ja erittäin luotettavat ovelta-ovelle-toimitusajat päivittäiset yhteydet Euroopan suurimpien liikekeskusten välillä lähetysten toimitus tiettynä ajankohtana pyynnöstä valikoiduilla reiteillä lähetysten seuranta internetissä sisältäen lähetyksen etenemis- ja jakelutiedot rekisteröity verkkotyökalu asiakaskohtaisia lähetysraportteja varten lähetysten tilaaminen on helppoa sähköisten tilaustyökalujen avulla CO 2 -mittaus ja -kompensointi pyynnöstä valikoima lisäpalveluja erilaisiin tarpeisiin DHL Freightin kappaletavaralähetysten erikoistuoteryhmä on käytettävissäsi myös seuraaviin kuljetustarpeisiin: vaaralliset aineet (ADR) arvotavarat lämpöherkät tuotteet

4 AINUTLAATUINEN ULOTTUVUUTEMME TUKEE YRITYKSESI KASVUA

5 Kuten nimi jo vihjaa, DHL EUROCONNECT ulottuu jokaiseen Euroopan maahan. Emme kuitenkaan pysähdy siihen. Integroitu verkostomme kattaa kasvavan määrän maita Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa, oli kysymyksessä sitten kuljetukset Isosta-Britanniasta Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin tai Ruotsista Marokkoon. DHL EUROCONNECT -ULOTTUVUUS Oli yrityksesi minkä kokoinen tahansa, kansainväliset terminaalit 50:ssä eri maassa tarjoavat pääsyn yhä laajemmille markkinoille: Kaikki EU:n jäsenmaat EU:n ulkopuoliset maat (Albania, Andorra, Bosnia, Valko- Venäjä, Liechtenstein, Sveitsi, Kroatia, Makedonia, Monaco, Montenegro, Moldova, Norja, Venäjä, Serbia, Turkki, Ukraina) Lähi-Itä (Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Bahrain, Irak, Iran, Jordania, Kuwait, Libanon, Oman, Qatar, Saudi-Arabia) Pohjois-Afrikka (Marokko, Tunisia, Egypti) Käytämme DHL Freightin omaa verkostoa, joten voit luottaa tasaisen varmaan ja korkealaatuiseen palveluun Moskovasta Madridiin. Kun siis laajennat uusille markkinoille, voimme tukea liiketoimintaasi.

6

7 LUOTETTAVAT LÄHETYSPALVELUT KAIKKIALLE Sinulle ja asiakkaallesi on tärkeää, että lähetyksesi saapuu ajoissa. Kattavaan verkostoomme kuuluu kansainvälistä säännöllistä linjaa, joista monia liikennöidään päivittäin. Se tarkoittaa, että minne tahansa rahtisi on menossa, tarjoamme sinulle luotettavan, tiheän palvelun, joka täyttää täysin kansainväliset suoritusvaatimukset ja jonka laatua valvotaan jatkuvasti. DHL EUROCONNECT tarjoaa sinulle vahvistettujen ovelta-ovelletoimitusaikojen edut. Lisäksi kaikki kuormalavat sekä yksittäiset kollit rekisteröidään sähköisesti niiden oikean lastauksen varmistamiseksi ja niiden seuraamiseksi matkalla. Lisäksi pyrimme jatkuvasti parantamaan kuljetustiheyttämme ja toimitusaikojamme - niin että palvelumme olisi huomenna nykyistäkin parempaa.

8 MIELENRAUHAA, OVELTA OVELLE JA VERKOSSA Ajanmukaisella verkkotyökalullamme voit seurata ja hallita kappaletavaralähetyksiäsi alusta loppuun. Tähän sisältyvät: yksittäiset lähetysten haut viitenumeroiden perusteella kuljetuksen aikaiset raportit useammista lähetyksistä lähetyshistoriaa koskevat tilastot Toimitamme sinulle myös sähköiset toimitustiedot (IOD) ja tarvittaessa voimme tuottaa pyynnöstä sähköisen tai kirjallisen toimitustodistuksenkin (POD). Tarkimmatkaan suunnitelmat eivät kuitenkaan aina suju täysin kitkattomasti. Asiakkaasi ei ehkä ole paikalla. Jollakin rajalla voi esiintyä odottamattomia viiveitä. Voit kuitenkin olla varma siitä, että jos hankaluuksia esiintyy, DHL Freightin asiantuntijat ovat heti valmiina auttamaan ja pitämään sinut ajan tasalla muuttuvissa tilanteissa. Voit olla rauhallisin mielin, noudosta toimitukseen.

9 JOUSTAVUUTTA SIELLÄ, MISSÄ SITÄ TARVITSET Olemme ylpeitä laadukkaasta DHL EUROCONNECT -peruspalvelustamme. Jokainen yritys on kuitenkin ainutlaatuinen, joten tarjoamme tarpeen vaatiessa myös valikoiman erikoistoimintoja ja -palveluja vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Otamme kuljetettavaksemme kaikki kappaletavaralähetykset joko kuormalavoilla, laatikoissa tai säiliöissä, sekä myös poikkeavan kokoiset lähetykset. Voit sopia lähetyksen toimituksen tiettynä ajankohtana (ennen klo 10 aamulla tai klo 12 keskipäivällä tiettyihin maihin) tai noudon tai toimituksen rahtiterminaalista milloin tahansa. Jos vastaanottajan päässä esiintyy ongelmia, yritämme toistuvasti toimittaa lähetyksesi tai pidämme sen hallussamme, kunnes asia on selvitetty. DHL EUROCONNECT -tuoteperheeseen kuuluvat myös vaarallisten aineiden, lämpöherkkien tuotteiden ja arvotavaran kuljetukset.

10 DHL EUROCONNECT -TUOTEPERHEEN ERIKOISTUOTTEET ARVOTAVARA DHL HIGHVALUE -kappaletavaratuotteemme tarjoaa joustavan, kustannustehokkaan ja taatusti turvallisen kuljetuksen tavaroille, jotka ovat erityisen alttiita vaurioitumiselle, varkaudelle tai katoamiselle. Erinomaisella näkyvyydellään ja proaktiivisuudellaan tämä räätälöity, huippulaatuinen erikoistuote täyttää sekä suurten että pienten asiakkaiden tarpeet. LÄMPÖHERKÄT TUOTTEET DHL COLDCHAIN on suunniteltu varta vasten yrityksille, jotka tarvitsevat euroopanlaajuisen maantiekuljetusratkaisun lämpöherkille tuotteille - varsinkin biotieteet ja terveysala. Täytämme kaikki säätelyyn, turvallisuuteen, laatuun ja käsittelyyn liittyvät vaatimukset huolellisella valvonnalla, tarkkaan säädetyin lämpötiloin sekä noudattaen GDP:n (Good Distribution Practice) vaatimuksia. Saatavilla kylmätuotteille (2-8 C) sekä määrätyn lämpötilan vaativille tuotteille (15-25 C). Vaaralliset aineet (ADR-lähetykset) DHL Freightin kautta saat käyttöösi myös pakattujen kemiallisten tuotteiden kuljettamiseen soveltuvan kappaletavaraverkoston, joka täyttää alan erityiset laatuvaatimukset - turvallisuuden ja laadun arviointijärjestelmä (SQAS). Vahva markkina-asemamme, huomattava kokemuksemme kaikissa tärkeissä kemian teollisuuden maissa sekä henkilöstömme jatkuva turvallisuus- ja laadunhallintakoulutus tekevät meistä erittäin luotettavan yhteistyökumppanin monille kemian tuotteiden asiakkaille, suurille ja pienille. Oli yrityksesi koko siis mikä tahansa, voit luottaa meihin.

11 HELPOTUSTA ELÄMÄÄN TULLAUS JA VAKUUTUS Yli 275 huolintatoimipistettä kaikkialla Euroopassa, Lähi- Idässä ja Pohjois-Afrikassa tekevät DHL Freightistä ihanteellisen yhteistyökumppanin kaikkien tuonti-, vienti- ja kauttakulkumuodollisuuksien käsittelemiseen. Voit luottaa siihen, että paikalliset asiantuntijamme toimittavat lähetyksesi paikasta A paikkaan B mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. VASTUUNTUNTOISET LÄHETYSKUMPPANIT Jos yritykselläsi on ympäristötavoitteita saavutettavana, autamme mielellämme niihin pääsemisessä. Voimme lisäpalveluna laatia raportteja lähetyksesi CO 2 -jalanjäljestä ja pyynnöstä tarjota vaihtoehdon näiden päästöjen kompensoimiseksi. CO 2 -jalanjäljen raportointivaihtoehdot ulottuvat kuukausittaisista vuosittaisiin yleiskatsauksiin ja jopa yksityiskohtaisiin lähetysraportteihin. Karsiaksemme huoliasi vieläkin enemmän, hoidamme mielellämme myös lähetyksesi vakuuttamisen. Teemme aina parhaamme helpottaaksemme elämääsi ja tukeaksemme liiketoimintaasi. LUO PAREMPIA LIIKESUHTEITA TÄNÄÄN Mitä tahansa, minne tahansa tai milloin tahansa haluatkin kuljettaa - DHL EUROCONNECT on helppo ja luotettava ratkaisu kappaletavaralähetyksillesi. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä DHL Freight -asiantuntijaan osoitteessa tai käy internet-sivuillamme Ammattitaitoinen henkilöstömme auttaa mielellään yritystäsi liiketoimintasi kehittämisessä.

12 Lisätietoja antaa DHL Freight (Finland) Oy Katriinantie Vantaa lähetä sähköpostia: tai käy nettisivuillamme Tämä esite on tulostettu ympäristöystävälliselle paperille

Tervetuloa! Hoidamme kansainväliset lähetykset nopeasti, täsmällisesti ja luotettavasti. Tutustu DHL Express -lähetysten moniin etuihin.

Tervetuloa! Hoidamme kansainväliset lähetykset nopeasti, täsmällisesti ja luotettavasti. Tutustu DHL Express -lähetysten moniin etuihin. Tervetuloa! DHL EXPRESS Hoidamme kansainväliset lähetykset nopeasti, täsmällisesti ja luotettavasti. Tutustu DHL Express -lähetysten moniin etuihin. Tutustu moninaisiin palveluihin ja ratkaisuihin, joita

Lisätiedot

Lifeplus ja Sinä Kanssamme kohti parempaan

Lifeplus ja Sinä Kanssamme kohti parempaan Lifeplus ja Sinä Kanssamme kohti parempaan Sisällysluettelo 2 Yhtiö Sivu 3 Hyvinvointi Sivu 4 Henkilökohtainen kasvu ja ihmissuhteet Sivu 5 Mitä on Suosittelumarkkinointi? Sivu 7 Palkkiojärjestelmämme

Lisätiedot

Tee asiat niin yksinkertaiseksi kuin mahdollista mutta ei yksinkertaisemmaksi. (A. Einstein)

Tee asiat niin yksinkertaiseksi kuin mahdollista mutta ei yksinkertaisemmaksi. (A. Einstein) As easy as that. 12345 Tee asiat niin yksinkertaiseksi kuin mahdollista mutta ei yksinkertaisemmaksi. (A. Einstein) 12345 Lenze tekee asiat yksinkertaiseksi. Nopeat muutokset asettavat meille kaikille

Lisätiedot

Palveluopas. Kaikki, mitä tarvitset entistä helpompaan ja luotettavampaan vientiin ja tuontiin

Palveluopas. Kaikki, mitä tarvitset entistä helpompaan ja luotettavampaan vientiin ja tuontiin Palveluopas Kaikki, mitä tarvitset entistä helpompaan ja luotettavampaan vientiin ja tuontiin Kirjoita FedEx-asiakasnumerosi tähän muistiin: Yksi asiakasnumero kaikille tuonti- ja vientilähetyksille Tervetuloa

Lisätiedot

THE DIFFERENCE IS ABAX. Maailman johtava sähköisten ajopäiväkirjojen toimittaja.

THE DIFFERENCE IS ABAX. Maailman johtava sähköisten ajopäiväkirjojen toimittaja. THE DIFFERENCE IS ABAX Maailman johtava sähköisten ajopäiväkirjojen toimittaja. THE DIFFERENCE IS ABAX ABAXin ainutlaatuinen markkina-asema ja kilpailukyky perustuvat kolmeen tärkeään osatekijään: ihmisiin,

Lisätiedot

Palveluopas. Kaikki, mitä tarvitset, jotta kansainvälisestä lähettämisestä tulee helpompaa ja luotettavampaa

Palveluopas. Kaikki, mitä tarvitset, jotta kansainvälisestä lähettämisestä tulee helpompaa ja luotettavampaa Palveluopas Kaikki, mitä tarvitset, jotta kansainvälisestä lähettämisestä tulee helpompaa ja luotettavampaa Kirjoita FedEx-asiakasnumerosi tähän tietojen keräämisen helpottamiseksi: Tervetuloa FedExille.

Lisätiedot

THE DIFFERENCE IS ABAX. Maailman johtava sähköisten ajopäiväkirjojen toimittaja.

THE DIFFERENCE IS ABAX. Maailman johtava sähköisten ajopäiväkirjojen toimittaja. THE DIFFERENCE IS ABAX Maailman johtava sähköisten ajopäiväkirjojen toimittaja. THE DIFFERENCE IS ABAX ABAXin ainutlaatuinen markkina-asema ja kilpailukyky perustuvat kolmeen tärkeään osatekijään: ihmisiin,

Lisätiedot

AUTAMME ASIAKKAITAMME RAKENTAMAAN VAHVEMPIA SUHTEITA ASIAKKAISIINSA

AUTAMME ASIAKKAITAMME RAKENTAMAAN VAHVEMPIA SUHTEITA ASIAKKAISIINSA AUTAMME ASIAKKAITAMME RAKENTAMAAN VAHVEMPIA SUHTEITA ASIAKKAISIINSA VISIO JA MISSIO Visiomme on tulla Pohjoismaiden johtavaksi suoran markkinointiviestinnän tehokkaaseen toteutukseen tarvittavien integroitujen

Lisätiedot

Tekniikka, » Kaikkea voidaan jäljittää ja valvoa» Oletko ajan tasalla, miten kaikki toimii? joka muuttaa logistiikan 3.2012

Tekniikka, » Kaikkea voidaan jäljittää ja valvoa» Oletko ajan tasalla, miten kaikki toimii? joka muuttaa logistiikan 3.2012 Varaston ulkoistaminen: Kampaamojen Schwarzkopf-tuotteet matkaan Turusta tempo LOGISTIIKKALEHTI TEMPO. LOGISTIIKKA- ALAN YRITYSLEHTI POSTNORDILTA. 3.2012 tulevaisuuden logistiikkajohtaja älykkäitä tapoja

Lisätiedot

Tempo. Taidokasta tuontia Konttikuljetukset Aasiasta lisääntyvät. Matkalla kohti pohjoisia satamia moni asia voi mennä pieleen.

Tempo. Taidokasta tuontia Konttikuljetukset Aasiasta lisääntyvät. Matkalla kohti pohjoisia satamia moni asia voi mennä pieleen. PostNord Logistics vakuutti meidät asiakaslähtöisellä toiminnalla. Pär-Olof Ekström, Kärcher Suomi Tempo Logistiikan yrityslehti #3 2013 UUSI TAVARAMERKKI Nyt julkistetaan PostNord Logistics KURKISTUS

Lisätiedot

VISMAgazine PILVESSA VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU. Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen. Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana

VISMAgazine PILVESSA VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU. Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen. Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana VISMAgazine Visman asiakaslehti Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana SaaS-tuotteen suunnittelu on tiedettä ja taidetta VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU PILVESSA

Lisätiedot

HP:n tuote-esite pienyrityksille

HP:n tuote-esite pienyrityksille HP:n tuote-esite pienyrityksille Avara taivas, pieni lentokone? Euroopassa toimii yli 12 miljoonaa pientä ja keskisuurta yritystä. Tässä joukossa saatat toisinaan tuntea olevasi kuin pikkulintu suuressa

Lisätiedot

Parker Hannifin Suomessa Liikkeenhallinnan teknologiat

Parker Hannifin Suomessa Liikkeenhallinnan teknologiat Parker Hannifin Suomessa Liikkeenhallinnan teknologiat Parker Hannifin Kansainvälinen ja paikallinen Parker Hannifin on maailman johtava liikkeen ja liikkeenhallinnan tuotteiden ja järjestelmien valmistaja,

Lisätiedot

Cramo. - johtava eurooppalainen konevuokrauskonserni

Cramo. - johtava eurooppalainen konevuokrauskonserni Cramo - johtava eurooppalainen konevuokrauskonserni Cramo Group pähkinänkuoressa Cramo Group perustettiin 3. tammikuuta 2006, kun kaksi Euroopan johtavaa vuokrausyritystä, Rakentajain Konevuokraamo ja

Lisätiedot

Verkkokaupan opas. Opas aloittavalle verkkokauppiaalle

Verkkokaupan opas. Opas aloittavalle verkkokauppiaalle Verkkokaupan opas Opas aloittavalle verkkokauppiaalle Verkkokaupan perustaminen sisältää useita eri vaiheita ja useita kumppaneita. Tämä opas auttaa sinua löytämään verkkokaupallesi sopivia ratkaisuja.

Lisätiedot

Yritys- Tarkkuuskiikarin jalat Refleksivaimentimet. Kotimaiset taitto-ovet Iistä.

Yritys- Tarkkuuskiikarin jalat Refleksivaimentimet. Kotimaiset taitto-ovet Iistä. Keski-Pohjanmaan Yritys- maailma Joulukuu 3/2014 Kaikki samasta talosta RAKENTAJAN PARAS KAVERI! Kattavat palvelut ja toimitukset työmaallesi: Helppo ja edullinen kokonaisratkaisu! Pyydä tarjous: info@kaktk.fi

Lisätiedot

Bosch Rexroth Oy asiakaslähtöinen kunnossapito

Bosch Rexroth Oy asiakaslähtöinen kunnossapito Bosch Rexroth Oy asiakaslähtöinen kunnossapito 2 Rexroth huolto: avain parempaan tuottavuuteen Koneiden maksimaalinen käytettävyys ja korkea hyötysuhde tuotantolaitteistojen koko elinkaaren ajan: Nämä

Lisätiedot

Ajankohtaista asiaa verkkokaupasta. Julkaisija; Klarna Oy Nro 02/2012

Ajankohtaista asiaa verkkokaupasta. Julkaisija; Klarna Oy Nro 02/2012 Ajankohtaista asiaa verkkokaupasta. Julkaisija; Klarna Oy Nro 02/2012 HAASTATTELU EMP Finland tarjoaa rokkia kansalle meille on tärkeää toimia suomalaisten asiakkaidemme ehdoilla NES 2012; Pohjoismaiden

Lisätiedot

ABU DHABISTA portti Lähi-itään TIETO- TEKNIIKKA. Asiakkaat määräävät AEO-sertifikaatin tarpeen. säästää kuljetuskuluissa

ABU DHABISTA portti Lähi-itään TIETO- TEKNIIKKA. Asiakkaat määräävät AEO-sertifikaatin tarpeen. säästää kuljetuskuluissa MAALLA MERELLÄ ILMASSA MAALLA 1/2013 16. MERELLÄ vuosikerta www.kuljetusjalogistiikka.com ILMASSA Asiakkaat määräävät AEO-sertifikaatin tarpeen TIETO- TEKNIIKKA säästää kuljetuskuluissa TYÖTERVEYS &hyvinvointi

Lisätiedot

KATTAVAT KOKONAISRATKAISUT. Yrityksille

KATTAVAT KOKONAISRATKAISUT. Yrityksille KATTAVAT KOKONAISRATKAISUT Yrityksille Ota käyttöösi nykyaikaiset tietoliikenne-, viestintä- ja ICT-ratkaisut. Ota avuksesi monipuoliset asennus-, huolto- ja ylläpitopalvelut. Me mitoitamme ne teidän tarpeisiinne

Lisätiedot

Opas: Kuinka teen kyselyn.

Opas: Kuinka teen kyselyn. Opas: Kuinka teen kyselyn. Oppaasi kyselyiden, tiedonkeruun, arviointimaailman ja liiketoiminnan tärkeimpien sidosryhmien ymmärtämiseen. Alkusanat tekijöiltä Olemme toimineet palautteenkeruun alalla jo

Lisätiedot

Vaikuttava Würth Näin maailman johtava teollisuusyritys käsittelee 200 000 tavaran valikoimaansa ja onnistuu pitämään narut käsissään.

Vaikuttava Würth Näin maailman johtava teollisuusyritys käsittelee 200 000 tavaran valikoimaansa ja onnistuu pitämään narut käsissään. Hyvän, toimivan nettikaupan kulmakiviä ovat laadukkaat tuotteet ja kilpailukykyiset hinnat sekä kokonaispalvelu, jonka on toimittava. Matti Koskelo, Retkitukku TEKNIIKKA Esittelyssä robotisoitu vaatemyymälä

Lisätiedot

Elämän ja kuoleman logistiikka» Näin apu saapuu perille sodan 1.2011. » Haastattelu: tanskalainen. » Kuorma-autot, joiden liikkumista. Uusi lehti!

Elämän ja kuoleman logistiikka» Näin apu saapuu perille sodan 1.2011. » Haastattelu: tanskalainen. » Kuorma-autot, joiden liikkumista. Uusi lehti! 1 800 pohjoismaista yritystä vastaa: näin kriisi vaikutti logistiikkamarkkinoihin TEMPO POSTEN 1.2011 NORDENIN LOGISTIIKKALEHTI Uusi lehti! VUODEN INTERNET- KAUPPIAS NYT HALUAMME VALLOITTAA POHJOISMAAT

Lisätiedot

method Hiab Turvallisempi työympäristö Hiab-nostureilla Luotettavat kumppanit Ainutlaatuisia Hiab-nostureita

method Hiab Turvallisempi työympäristö Hiab-nostureilla Luotettavat kumppanit Ainutlaatuisia Hiab-nostureita Hiab method A S I A K A S L E H T I 1 / 2 0 1 0 Turvallisempi työympäristö Hiab-nostureilla 06 Ainutlaatuisia Hiab-nostureita Luotettavat kumppanit 12 16 30 energia-alan erityistarpeisiin takaavat jatkuvan

Lisätiedot

DHL KULJETUSVAKUUTUS OTA RENNOSTI. OLET HYVISSÄ KÄSISSÄ.

DHL KULJETUSVAKUUTUS OTA RENNOSTI. OLET HYVISSÄ KÄSISSÄ. DHL KULJETUSVAKUUTUS OTA RENNOSTI. OLET HYVISSÄ KÄSISSÄ. OLETKO SUOJAUTUNUT KATTAVASTI? Rahdinkuljettajilla on rajoitettu vastuu tuotteiden katoamisesta tai vahingoittumisesta kansainvälisiä kuljetuksia

Lisätiedot

LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut

LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut Luo tilallesi tulevaisuus www.lely.com innovators in agriculture Lely, Astronaut, Astri, Atlantis, Attis, AWS, C4C, Calm, Caltive, Commodus,

Lisätiedot

TEEMUAHO-KONSERNI JA VISMA

TEEMUAHO-KONSERNI JA VISMA ISMAgazine NRO 1 / 2009 VISMAN ASIAKASLEHTI ONNISTUNUT YHTEENLIITTYMÄ: TEEMUAHO-KONSERNI JA VISMA Esittelyssä kolme Visma-asiakasta Mobiiliratkaisuilla työniloa PÄÄKIRJOITUS SISÄLTÖ AJANKOHTAISTA...3 VISMAservices

Lisätiedot

IKEA-konserni Kestävä kehitys FY12

IKEA-konserni Kestävä kehitys FY12 IKEA-konserni Kestävä kehitys FY12 Mitä teemme saadaksemme aikaan muutosta parempaan... Ennen tätä projektia ajattelin, että ympäristöasiat eivät kuulu minulle. Nyt tiedän, että voin tehdä oman osani muuttaakseni

Lisätiedot

poweredbycisco. menestyvä yritys. innovaatioita. powered by

poweredbycisco. menestyvä yritys. innovaatioita. powered by poweredbycisco. menestyvä yritys. innovaatioita. powered by 1 2 sinun tavoitteesi. poweredbycisco. Olet hankkinut asiakkaita, palkannut työntekijöitä, vastannut haasteisiin ja kehittänyt yritystäsi. Nyt

Lisätiedot

Toyota Material Handling Europe - Yritysesite. stronger together MATERIAL HANDLING. www.toyota-forklifts.fi

Toyota Material Handling Europe - Yritysesite. stronger together MATERIAL HANDLING. www.toyota-forklifts.fi Toyota Material Handling Europe - Yritysesite stronger together www.toyota-forklifts.fi MATERIAL HANDLING stronger together J O H T A J A N E S I P U H E Toyota Industrial Equipment Europen ja BT Europen

Lisätiedot