Sopimus io.ii.zoi6. i. Osapuolet. Tämän purku- ja siirtosopimuksen ("Sopimus") ovat tehneet seuraavat osapuolet: a) Heinäveden kunta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sopimus io.ii.zoi6. i. Osapuolet. Tämän purku- ja siirtosopimuksen ("Sopimus") ovat tehneet seuraavat osapuolet: a) Heinäveden kunta"

Transkriptio

1 Sopimus io.ii.zoi6 1 PURKU- JA SIIRTOSOPIMUS i. Osapuolet Tämän purku- ja siirtosopimuksen ("Sopimus") ovat tehneet seuraavat osapuolet: a) Heinäveden kunta b) Ilomantsin kunta c) Joensuun kaupunki d)juuan kunta e) Kontiolahden kunta g) Lieksan kaupunki h) Liperin kunta i) Nurmeksen kaupunki j) Outokummun kaupunki k) Polvijärven kunta I) Rääkkylän kunta m) Tohmajärven kunta n) Valtimon kunta omasta puolestaan ja purkautuvan Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän jäsenkuntina kuntayhtymän puolesta sekä o) Pohjois-Karjalan sosiaali - ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Osapuolet a) - n) jäljempänä yhdessä "Kunnat" ja kukin erikseen "Kunta". Osapuoli o) jäljempänä "Siun sote" tai "Vastaanottaja".

2 Sopimus Siun sote ei ole tämän sopimuksen osapuoli siltä osin, kun sopimus koskee Pohjois- Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän purkamisesta sopimista (kohta 3). 2. Sopimuksen tausta ja tarkoitus Kunnat kuuluvat Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymään ja ovat samalla Siun soten jäsenkuntia. Kunnat ovat päättäneet Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän purkamisesta lukien sekä Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän toiminnan siirtämisestä purkamisen yhteydessä Siun soteen, joka jatkaa purkautuneen kuntayhtymän toimintaa. Purkautumisen seurauksena kukin Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän jäsenkunta saa osuuden purkautuvan kuntayhtymän varoista ja veloista. Kunnat sopivat ensinnäkin Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän purkamisesta selvitysmenettelyttä ja toiseksi siirtävät selvitysmenettelyttä kaikki osuutensa purkautuvan Pohjois-Karjalan sairaanhoito-ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän varoista Siun sotelle Kuntien peruspääomasijoituksena ja sijoituksena kuntayhtymän omaan pääomaan Pohjois-Karjalan sairaanhoito-ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän taseen mukaisina oman pääoman erinä. Kunnat sopivat keskenään tällä Sopimuksella Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän purkamisesta. Vastaavasti Kunnat ja Siun sote sopivat tällä Sopimuksella Pohjois-Karjalan sairaanhoito-ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän omaisuuden, velkojen, varauksien, vastuiden, oikeuksien ja velvoitteiden sekä henkilöstön siirrosta Siun soteen. 3. Pohjois-Karjalan sairaanhoito ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän purkaminen Kunnat sopivat, että Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä puretaan lukien. Kuntayhtymän perussopimuksen 28 S:stä poiketen Kunnat sopivat, että loppuselvitystä ei tehdä, vaan kuntayhtymän kaikki varat, velat, oikeudet ja vastuut siirtyvät kuntayhtymän purkautuessa selvitysmenettelyttä jäsenkunnille klo 00:00.

3 Sopimus Omaisuuden luovutus ja kuntien luovuttama toiminta Kunnat luovuttavat Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän purkautuessa niille selvitysmenettelyttä tulleet kaikki varat, velat, oikeudet ja vastuut edelleen Siun sotelle. Luovutuksen kohteena on Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän koko toiminta ja kaikki siihen liittyvä omaisuus ja velvoitteet. Kaikki Pohjois-Karjalan sairaanhoito-ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän varat, velat, varaukset, vastuut, oikeudet sekä velvoitteet luovutetaan Siun sotelle niin, että Siun sote voi jatkaa aikaisemman Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän harjoittamaa toimintaa välittömästi entiseen tapaan ja aikaisemmassa laajuudessa. Luovutuksen kohteena ovat siten kaikki Pohjois-Karjalan sairaanhoito-ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän taseessa olevat varat ja vastuut. Luovutuksen kohteena olevista kiinteistöistä laaditaan ja allekirjoitetaan erillinen maakaaren 2 luvun 1 :n mukainen luovutuskirja liite 1). Luovutuksen lopullinen sisältö määräytyy Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän vahvistetun tilinpäätöksen mukaan. Luovutuksen kohteesta käytetään jäljempänä nimitystä "Siirtyvä Toiminta". 5. Siirtyvän Toiminnan arvo Siirtyvä Toiminta siirretään Siun sotelle tasearvoilla. Siirtyvän Toiminnan nettovarallisuuden tasearvo on ,49 euroa. Siirtyvän Toiminnan lopullinen tasearvo vahvistetaan Pohjois-Karjalan sairaanhoitoja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän tilinpäätöksen vahvistamisen yhteydessä. Siun sotelle siirtyvätvarat, velat ja varaukset kirjataan Siun soten kirjanpitoon kirjanpitoarvoistaan ja menojäännöksestään. 6. Peruspääomasijoitus Siun soten peruspääomaan sijoitetaan 29.4$7.459,64 euroa, mikä vastaa purkautuvan Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän peruspääoman määrää. Kunnat maksavat Siun soten peruspääomasijoituksen Siirtyvällä Toiminnalla.

4 Sopimus Siltä osin, kun Siirtyvän Toiminnan nettovarallisuuden tasearvo ylittää edellä todetun Siun soten peruspääomasijoituksen määrän, ylimenevä osuus Siirtyvän Toiminnan arvosta kirjataan Siun soten omaan pääomaan samoina oman pääoman erinä kuin ylimenevä osuus on ollut Pohjois-Karjalan sairaanhoito-ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymässä. Mikäli Siirtyvän Toiminnan nettovarallisuus alittaa em. peruspääomasijoituksen määrän, Kunnat maksavat puuttuvan määrään rahassa peruspääomaosuuksien suhteessa. Siirtyvän Toiminnan peruspääomasijoitukseksi määritelty arvo ,64 euroa jakaantuu kunkin Kunnan peruspääomasijoitukseksi Siun sotessa samassa suhteessa, kuin miten peruspääoma on jakautunut Kuntien kesken puretussa Pohjois-Karjalan sairaanhoito-ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymässä. Nettovarallisuuden jakautumisesta kuntien kesken Siun sotessa on sovittu Siun soten perussopimuksessa. 7.Omistus- ja hallintaoikeus Omistus- ja hallintaoikeus Siirtyvään Toimintaan siirtyvät Siun sotelle klo 00:00, mistä alkaen Siun sote tulee harjoittamaan Siirtyvää Toimintaa omaan lukuunsa ("Luovutuspäivä"). 8. Vahingonvaaran siirtyminen Vahingonvaara luovutuksen kohteeseen siirtyy Vastaanottajalle Luovutuspäivänä. 9. Vastuu Siirtyvään Toimintaan liittyvistä velvoitteista Kuntien ja Siun soten välillä a) Velat Luovutuspäivästä lukien Siun sote vastaa kaikista Siirtyvään Toimintaan liittyvistä lakiin tai sopimuksiin perustuvista velvoitteista riippumatta siitä, mihin vastuu perustuu tai milloin se on syntynyt. Siirtyvään Toimintaan kohdistuvat työnantajan sosiaaliturvamaksut, ennakonpidätykset sekä mahdolliset tulo-ja arvonlisäverot, jotka perustuvat Luovutuspäivää edeltävään aikaan ja ovat maksamatta Luovutuspäivänä, huomioidaan Siirtyvän toiminnan arvossa. b) Muut sopimukset ja sitoumukset

5 Sopimus Kunnat siirtävät Siun soten vastattavaksi Luovutuspäivästä lukien Siirtyvään Toimintaan kuuluvat hankinta-ja ostosopimukset sekä kaikki muut Siirtyvää Toimintaa koskevat sopimukset ja sitoumukset. 10. Siirtyvän Toiminnan tila ja Kuntien vastuu Siun sotella on ollut mahdollisuus tutustua ja se on tutustunut Siirtyvään Toimintaan sekä siihen liittyviin sitoumuksiin ja velvoitteisiin sekä hyväksyy ja vastaanottaa luovutuksen kohteen siinä kunnossa kuin se on Luovutuspäivänä. Vastaanottaja vastaa kaikista Siirtyvän Toiminnan vastuista Luovutuspäivästä lukien. Siinä tapauksessa, että yksittäisen sopimuksen, oikeuden, vastuun tai velvoitteen siirto edellyttää kolmannen suostumusta eikä sellaista saada, Siun sote ja Kunnat vastaavat yhdessä sopimuksen, oikeuden, vastuun tai velvoitteen täyttämisestä kuitenkin niin, että sopijapuolten keskinäisessä suhteessa niistä vastaa Siun sote, joka saa myös hyväkseen niistä tulevat edut. Jäsenkuntien keskinäinen vastuu näistä sopimusvelvoitteista sekä muista velvoitteista määräytyy jäsenkuntien puretussa kuntayhtymässä olleiden peruspääomaisuuksien suhteessa. 11. Verotus Osapuolet ovat tietoisia järjestelyyn liittyvistä verovaikutuksista, joista kukin osapuoli vastaa itse. Kuntayhtymän purkautumisessa kunnille tulevaan varallisuuteen sisältyvistä osakkeista ja osuuksista kunnat joutuvat maksamaan varainsiirtoveron. Kunnat vastaavat tästä varainsiirtoverosta peruspääomaosuuksiensa mukaisessa suhteessa. Vastaavasti Siun Sote on velvollinen maksamaan osakkeista ja osuuksista varainsiirtoveron osakkeiden ja osuuksien siirtyessä edelleen Siun Sotelle. Varainsiirtovero on maksettava kahden kuukauden kuluessa tämän Sopimuksen tekemisestä. Luovutuksen kohteena olevien kiinteistöjen luovutuksista ei ole maksettava varainsiirtoveroa, koska saajana on varainsiirtoverolain 10 S:ssä tarkoitettu kuntayhtymä. Osapuolten käsityksen mukaan Siirtyvän Toiminnan luovutuksesta on kyse arvonlisäverolain 19 a S:ssä tarkoitetusta liiketoiminnan luovutuksesta tätä toimintaa jatkavalle Siun sotelle, eikä luovutuksesta siten ole suoritettava arvonlisäveroa.

6 Sopimus Arvonlisäverolain 2o9 j :n 1 momentissa tarkoitettuna selvityksenä Siun sote vakuuttaa tämän sopimuksen allekirjoituksin, että se ryhtyy käyttämään sille siirtyviä hyödykkeitä arvonlisäverovähennykseen tai arvonlisäverolain 130 :ssä tarkoitettuun kuntapalautukseen oikeuttavaan tarkoitukseen. Kunnat ovat velvollisia Iuovutuksen yhteydessä antamaan Siun sotelle arvonlisäverolain :ssä tarkoitetun selvityksen Siun sotelle siirtyviin kiinteistöihin kohdistuvista kiinteistöinvestoinneista Henkilöstö Pohjois -Karjalan sairaanhoito - ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän palveluksessa oleva koko henkilöstö siirtyy Siun sotelle työsopimuslain i luvun 10 :n ja kunnallisesta viranhaltijasta annetun lain 25 :n mukaisesti ns. vanhoina työntekijöinä. Mikäli Siun soten ja sen jäsenkuntien perustamien yhtiöiden toiminnan aloittaminen ja siihen liittyvä henkilöstön siirtyminen ajoittuvat vuosien 2016 /2017 vaihteeseen, Pohjois -Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän ao. henkilöstö, jonka Pohjois -Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä on sopinut siirrettäväksi perustettavien yhtiöiden palvelukseen, siirtyy tällöin kyseisten yhtiöiden palvelukseen eikä Siun soten palvelukseen. Pohjois-Karjalan sairaanhoito - ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän purkamisen ja sen henkilöstöön liittyvien selvitysten ja suunnitelmien valmistelu, purkamista koskevan päätöksen, hallinnon ja palvelujen Siun sotelle siirtämisen valmistelu on tehty yhteystoiminnassa purkautuneen Pohjois -Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän henkilöstön edustajien kanssa. Pohjois-Karjalan sairaanhoito-ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän purkamisen ja sen henkilöstöön liittyvien selvitysten ja suunnitelmien valmistelu, purkamista koskevan päätöksen, hallinnon ja palvelujen Siun sotelle siirtämisen valmistelu on tehty yhteistoiminnassa purkautuneen Pohjois-Karjalan sosiaali-ja terveyspalvelujen kuntayhtymän henkilöstön edustajien kanssa. Selvyyden vuoksi todetaan, että henkilöstön siirto ei vaikuta määräaikaisiin työsopimuksiin tai virkasuhteisiin, vaan ne päättyvät sopimuksessa sovitun tai virkamääräyksessä määrätyn määräajan päättyessä. Näin ollen mikäli määräaikaisuus päättyy viimeistään , määräaikainen työ- tai virkasuhde ei siirry Siun soteen. Vastaavasti yli jatkuva määräaikaisuus päättyy sopimuksessa sovittuna tai virkamääräyksessä määrättynä aikana. Siun sote perustaa tarvittavat virat siirtyville viranhaltijoille.

7 Sopimus Luovutuspäivään saakka ansaittujen vuosilomien lomakorvaukset ja lomapalkat sekä näiden sivukustannukset sisältyvät siirtovelkoihin. Kaikki virka-ja työsuhteista johtuvat tai niihin liittyvät vastuut ja velvoitteet siirtyvät Vastaanottajalle. 13. Laina Siirtyvän toiminnan lisäksi, Kunnat antavat Siun sotelle kymmenen miljoonan (1o 000 ooo) euron suuruisen lainan. Lainamäärä jakaantuu kuntien kesken asukaslukujen ( ) suhteessa. Kuntien on annettava lainaosuutensa Siun soten käyttöön mennessä. Laina on koroton eikä sitä lyhennetä. Laina erääntyy maksettavaksi takaisin vaadittaessa, kun 2/3-osaa kunnista on päättänyt vaatia lainan takaisinmaksua. ja sitoutuu mak- Siun sote hyväksyy tällä sopimuksella kyseisen lainan em. lainaehdot samaan sen lainaehtojen mukaisesti takaisin. 14. Päiväys ja allekirjoitukset Tätä Sopimusta on laadittu kolme samanlaista kappaletta. Yksi Siun sotelle, yksi Kunnille ja yksi julkiselle kaupanvahvistajalle. Kuntien puolesta alkuperäistä Sopimusta säilyttää Joensuun kaupunki, joka toimittaa siitä kopion muille kunnille. Joensuussa,lo. marraskuuta Pohjois -Karjalan sairaanhoito-ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän jäsenkuntina ja Siirtyvän Toiminnan luovuttajina HEINÄVEDEN KUNTA iitta A. Tilus Sinikka Lappalåinen kunnansihteeri

8 Sopimus ILOMANTSIN KUNTA Markku Lappalainen L ' Hilkka Ikonen hallintojohtaja JOENSUUN KAUPUNKI ari KØajffien kaupunginjohtaja ikko Kärkkäinen kaupunginlakimie c JUUAN KUNTA Markus Hirvonen Alli KONTIOLAHDEN KUNTA Jere Penttilä Riitta Himanka hallintojohtaja

9 Sopimus KITEEN KAUPUNKI Eeva-Liisa Auvinen kaupunginjohtaja LIEKSAN KAUPUNKI 7 4 b, u %Jarkko Määttänen kaupunginjohtaja LIPERIN KUNTA Hannele Mikkanen Pellervo Hämäläinen talousjohtaja NURMEKSEN KAUPUNKI z J / - / - Asko Saatsi J. l s i i 1 (, 1 t. e 1 kaupunginjohtaja vs kaupungin sihteeri

10 Sopimus OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pekka Hyvönen va. kaupunginjohtaja Päivi Lintumäki sote-tilaajajohtaja POLVIJÄRVEN KUNTA Annu Ahonen va. hallintojohtaja RÄÄKKYLÄN KUNTA Tuula Luukkonen TOHMAJÄRVEN KUNTA OIIi1 iikonen Matti Ikonen talous - ja hallintojohtaja

11 l i S o p i m u s VALTIMON KUNTA Leena Mustonen 2e Helena Korhonen kunnansihteeri Siirtyvän Toiminnan vastaanottajana POHJOIS-KARJALAN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUJEN KUNTAYHTYMÄ Ilkka Pirskanen toimitusjohtaja

12 S o p i m u s KAUPANVAHVISTAJAN TODISTUS Julkisena kaupanvahvistajana todistan, että purettavan Pohjois-Karjalan sairaanhoito-ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän jäsenkuntien, Heinäveden kunnan puolesta Riitta A. Tilus ja Sinikka Lappalainen Ilomantsin kunnan puolesta Markku Lappalainen ja Hilkka Ikonen Joensuun kaupungin puolesta Kari Karjalainen ja Mikko Kärkkäinen Juuan kunnan puolesta Markus Hirvonen, a / Kontiolahden kunnan puolesta Jere Penttilä ja Riitta Himanka Kiteen kaupungin puolesta Eeva -Liisa Auvinen Lieksan kaupungin puolesta Jarkko Määttänen Liperin kunnan puolesta Hannele Mikkanen ja Pellervo Hämäläinen Nurmeksen kaupungin puolesta Asko Saatsi ja f ikka-øorerr J c.css, S Q l L; Outokummun kaupungin puolesta Pekka Hyvönen ja Päivi Lintumäki Polvijärven kunnan puolesta Annu Ahonen ja Helena Kaasinen Rääkkylän kunnan puolesta Tuula Luukkonen Tohmajärven kunnan puolesta Olli Riikonen ja Matti Ikonen Valtimon kunnan puolesta Leena Mustonen ja Helena Korhonen sekä Joensuusta olevan Pohjois-Karjalan sosiaali - ja terveyspalvelujen kuntayhtymän puolesta Ilkka Pirskanen ja Ilkka Naukkarinen ovat allekirjoittaneettämän purku- ja luovutuskirjan ja että he ovat olleet yhtä aikaa läsnä sopimusta vahvistettaessa. Olen tarkistanut allekirjoittajien henkilöllisyyden ja todennut, että purku- ja luovutuskirja on tehty maakaaren 2 luvun 1 :ssä säädetyllä tavalla. J o e n s u u s s a, 1 0. m a r r a s k u u t a Jussi Kokkonen, kaupanvahvistajatunnus 739M2

13 Sopimus LIITTEET Liite 1 Liite 2 Liite 3 Kiinteistöjen luovutuskirja Lainamäärän jakaantuminen kunnittain Varainsiirtovero kunnittain

14 LUOVUTUSKIRJA Osapuolet ovat tänään tehneet seuraavan kiinteistöjen luovutuksen: 1. Luovuttajat a) Heinäveden kunta, y-tunnus: , osoite: Kermarannantie 7, Heinävesi b) Ilomantsin kunta, y-tunnus: , osoite: Soihtulantie 7, 8290o Ilomantsi c) Joensuun kaupunki, y-tunnus: , osoite: Rantakatu 20, 8oioo Joensuu d) Juuan kunta, y-tunnus: , osoite: Poikolantie 1, Juuka e) Kontiolahden kunta, y-tunnus: , osoite: Keskuskatu 8, 8110o Kontiolahti f) Kiteen kaupunki, y-tunnus: , osoite: Kiteentie 25, Kitee g) Lieksan kaupunki, y-tunnus: , osoite: Pielisentie 3, 8170o Lieksa h) Liperin kunta, y-tunnus: , osoite: Keskustie 3, 8310o Liperi i) Nurmeksen kaupunki, y-tunnus: , osoite: Kirkkokatu 14, Nurmes j) Outokummun kaupunki, y-tunnus: , osoite: Hovilankatu 2, Outokumpu k) Polvijärven kunta, y-tunnus: ,osoite: Polvijärventie 15, Polvijärvi 1) Rääkkylän kunta, y-tunnus: , osoite: Kinnulantie 1, Rääkkylä m) Tohmajärven kunta, y-tunnus: , osoite: Järnefeltintie 1, Tohmajärvi n) Valtimon kunta, y-tunnus: , osoite: Kunnantie 1, Valtimo 2. Luovutuksensaaja Pohjois-Karjalan sosiaali-ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (jäljempänä myös "Siun sote"), y-tunnus: , osoite: Tikkamäentie 16, Joensuu

15 Luovutuksen tausta Luovuttajakunnat ovat päättäneet Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän purkamisesta lukien sekä Pohjois- Karjalan sairaanhoito - ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän toiminnan siirtämisestä purkamisen yhteydessä Siun soteen, joka jatkaa purkautuneen kuntayhtymän toimintaa. Purkautumisen seurauksena kukin Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän jäsenkunta saa osuuden purkautuvan kuntayhtymän varoista ja veloista. Kunnat ovat tehneet erillisen purku- ja siirtosopimuksen, jolla kunnat siirtävät selvitysmenettelyttä omat osuutensa purkautuvan Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän varoista Siun sotelle Kuntien peruspääomasijoituksena ja sijoituksena omaan pääomaan. Purku- ja siirtosopimuksen mukaisesti tällä luovutuskirjalla luovutetaan purkautuneen Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän kiinteistöt Siun sotelle. 4. Luovutuksen kohde 1. Ilomantsin kunnan Naarvansalon kylässä sijaitseva Hoskon Kämppä - niminen tilarno 14:4 ( ) 2. Joensuun kaupungin Niinivaaran kaupunginosassa korttelissa 583 sijaitseva tontti 10 ( o) ja Joensuun kaupungin Pielisensuun kylässä sijaitseva Kotilahti - niminen tila Rno 15:g ( ) 3. Kontiolahden kunnan Kontiolahden kylässä sijaitseva Tolvasenmäki - niminen tilarno 5:17 ( ) ja Kontiolahden kunnan Paiholan kylässä sijaitseva Löksä -niminen tila Rno 35:113 ( ). 4. Liperin kunnan Liperin kylässä sijaitsevat Revonleipä - niminen tila Rno 103:46 ( ), Peltola -niminen tila Rno 16o:11( ), Kotitalo - niminen tila Rno 280:50 ( ) sekä Niemelä -niminen tila Rno 337:0 ( ) Kaikki kiinteistöt luovutetaan rakennuksineen ja kaikkine liittymineen.

16 Vastike Luovutettavien kiinteistöjen tasearvo on [ ' ] euroa (tasearvo oli ,86 euroa), mikä määrä sisältyy purku- ja siirtosopimuksen mukaiseen luovutettavan toiminnan kokonaistasearvoon. Luovutettava omaisuuden tasearvo, joka pitää sisällään tällä luovutuskirjalla luovutettavat kiinteistöt, kirjataan luovutuksensaajan peruspääomaan purku- ja siirtosopimuksessa määritellyllä tavalla. Peruspääoma jakaantuu kunkin kunnan peruspääomasijoitukseksi Siun sotessa samassa suhteessa kuin miten peruspääoma on jakautunut Kuntien kesken puretussa Pohjois-Karjalan sairaanhoito-ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymässä. 6. Hallinta-ja omistusoikeuden siirtyminen Omistus-ja hallintaoikeus kiinteistöihin siirtyvät luovutuksensaajalle klo Rasitteet ym. Kiinteistöihin kohdistuvat rasitteet ja muut vastuut siirtyvät kiinteistöjen mukana luovutuksensaajalle. 8. Ylläpitokulut sekä verot ja maksut Kaikki kiinteistöihin kohdistuvat ylläpitokulut (sähkö-, vesi-jätehuolto yms.), verot ja muut maksut siirtyvät luovutuksensaajan vastattavaksi riippumatta siitä, milloin ne ovat syntyneet. 9. Kiinteistöinvestointien arvonlisävero Kiinteistöinvestointeihin sisältyvän arvonlisäveron tarkastusvelvollisuus siirtyy luovutuksensaajal le. Kunnat ovat velvollisia luovutuksen yhteydessä antamaan Siun sotelle arvonlisäverolain g:ssä tarkoitetun selvityksen Siun sotelle siirtyviin kiinteistöihin kohdistuvista kiinteistöinvestoinneista. Selvityksen on laatinut purkautunut Pohjois- Karjalan sairaanhoito-ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä.

17 lo. Vahingonvaaran siirtyminen Vahingonvaara luovutuksen kohteeseen siirtyy luovutuksensaajalle omistus- ja hallintaoikeuden siirtyessä. 11. Irtain omaisuus Purku- ja siirtosopimuksen mukaisesti kaikki kiinteistöillä oleva irtain omaisuus on siirtynyt Siun soten omistukseen. 12. Päiväys ja allekirjoitukset Tätä luovutuskirjaa on tehty kolme samasanaista kappaletta, yksi luovuttajille (joiden lukuun asiakirjaa säilyttää Joensuun kaupunki, joka toimittaa siitä kopiot muille kunnille), yksi luovutuksensaajalle ja yksi julkiselle kaupanvahvistajalle. Joensuussa, lo. marraskuuta Luovuttajina HEINÄVEDEN KUNTA : Tilus Sinikka Lappalainen kunnansihteeri ILOMANTSIN KUNTA Markku Lappalainen 'Hilkka Ikonen hallintojohtaja

18 JOENSUUN KAUPUNKI,ilikko Karkkäinen kaupunginjohtaja v JUUAN KUNTA Markus Hirvonen /Z v,y KONTIOLAHDEN KUNTA Jere Penttilä Riitta Himanka hallintojohtaja KITEEN KAUPUNKI f Eeva-Liisa Auvinen kaupunginjohtaja

19 LIEKSAN KAUPUNKI Jarkko Määttänen kaupunginjohtaja LIPERIN KUNTA Hannele Mikkanen Pellervo Hämäläinen talousjohtaja NURMEKSEN KAUPUNKI Asko Saatsi kaupunginjohtaja :l 1.1 kaupungin sihteeri OUTOKUMMUN KAUPUNKI ( ek a Hyvönen va. kaupunginjohtaja Päivi Lintumäki sote -tilaajajohtaja

20 POLVIJÄRVEN KUNTA Annu Ahonen va. 4_ \_ Helena hallintojohtaja RÄÄKKYLÄN KUNTA Tuula Luukkonen TOHMAJÄRVEN KUNTA OIftRf Ikonen " Matti Ikonen talous - ja hallintojohtaja VALTIMON KUNTA Leena Mustonen Helena Korhonen kunnansihteeri

21 Luovutuksensaajana POHJOIS-KARJALAN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUJEN KUNTAYHTYMÄ Ilkka Pirskanen toimitusjohtaja KAUPANVAHVISTAJAN TODISTUS Julkisena kaupanvahvistajana todistan, että luovuttajien, Heinäveden kunnan puolesta Riitta A. Tilus ja Sinikka Lappalainen Ilomantsin kunnan puolesta Markku Lappalainen ja Hilkka Ikonen Joensuun kaupungin puolesta Kari Karjalainen ja Mikko Kärkkäinen Juuan kunnan puolesta Markus Hirvonen A k t J G r? 1 - Kontiolahden kunnan puolesta Jere Penttilä ja Riitta Himanka Kiteen kaupungin puolesta Eeva -Liisa Auvinen Lieksan kaupungin puolesta Jarkko Määttänen Liperin kunnan puolesta Hannele Mikkanen ja Pellervo Hämäläinen Nurmeksen kaupungin puolesta Asko Saatsi ja Rikka-Doie Outokummun kaupungin puolesta Pekka Hyvönen ja Päivi Lintumäki Polvijärven kunnan puolesta Annu Ahonen ja Helena Kaasinen Rääkkylän kunnan puolesta Tuula Luukkonen Tohmajärven kunnan puolesta Olli Riikonen ja Matti Ikonen Valtimon kunnan puolesta Leena Mustonen ja Helena Korhonen

22 sekä luovutuksensaajan, Joensuusta olevan Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän puolesta Ilkka Pirskanen ja Ilkka Naukkarinen ovat allekirjoittaneet tämän luovutuskirjan ja että he ovat olleet yhtä aikaa läsnä luovutusta vahvistettaessa. Olen tarkistanut allekirjoittajien henkilöllisyyden ja todennut, että luovutuskirja on tehty maakaaren 2 luvun 1 :ssä säädetyllä tavalla. Joensuussa, lo. marraskuuta n Jus Kokkonen, kaupanvahvistajatunnus 739M2

23 Liite 2 Kunta Väestö Jäsenkuntien marraskuun 2016 loppuun mennessä maksettava summa Heinävesi ,30 Ilomantsi ,26 Joensuu ,68 Juuka ,20 Kitee ,71 Kontiolahti ,56 Lieksa ,74 Liperi ,36 Nurmes ,13 Outokumpu ,93 Polvijärvi ,43 Rääkkylä ,15 Tohmajärvi ,59 Valtimo ,96 Yhteensä ,00

24 00 00 l 0 o0 o0 M M N N. N N mr i N l 0 Ln l 0 Ln M OÖ OÖ O r - i. - i m N N N N N 0 0 O1 c O O l O r i r i r i r i N r i O l M N M N i - i LO r i N Ln O1 Lf) O1 a-i N M a-i r i N M N -; O co M M Ö,-i i - i r i r - I a- i rn LO 0 0 N M N N L n N 0 ' - I l r 4 N o m r i M r i ld N Ln N r t 0 01 O M r i M r i O N l 0 OÖ 00 rn r i r i rn Lf) M o r i L0 00 N M Lf1 M t 0 O N M r i l 0 l 0 Ln N 00 N 00 N Ln N o0 c f O l 0 N r i l V r i r i r i r i r i r i L (01) å y Y 3-0) (1) 0) Z 5 > C ta 7 (0 Y a 0 Y o(a N C 7 Y Ö 0) J - Y (Ö J. O. å p O C C Z O a ö o r 0)

o) Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

o) Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 1 VALTUUSTON ESITYSLISTAN 20.6.2016 liite nro 12 PURKU- JA SIIRTOSOPIMUS 1. Osapuolet Tämän purku- ja siirtosopimuksen ( Sopimus ) ovat tehneet seuraavat osapuolet: a) Heinäveden kunta b) Ilomantsin kunta

Lisätiedot

I) Rääkkylän kunta, y-tunnus: oi6gg67-7, osoite: Kinnulantie i, Rääkkylä

I) Rääkkylän kunta, y-tunnus: oi6gg67-7, osoite: Kinnulantie i, Rääkkylä io.i i.z oi6 LUOVUTUSKIRJA Osapuolet ovat tänään tehneet seuraavan kiinteistöjen luovutuksen: i. Luovuttajat a) Heinäveden kunta, y-tunnus: oi643o8-3, osoite: Kermarannantie 7, 79700 Heinävesi b) Ilomantsin

Lisätiedot

Osapuolet ovat tänään tehneet seuraavan kiinteistöjen luovutuksen: b) Ilomantsin kunta, y-tunnus: [ ], osoite: [ ]

Osapuolet ovat tänään tehneet seuraavan kiinteistöjen luovutuksen: b) Ilomantsin kunta, y-tunnus: [ ], osoite: [ ] 1 LUOVUTUSKIRJA Osapuolet ovat tänään tehneet seuraavan kiinteistöjen luovutuksen: 1. Luovuttajat a ) Heinäveden kunta, y-tunnus: [ ], osoite: [ ] b) Ilomantsin kunta, y-tunnus: [ ], osoite: [ ] c) Joensuun

Lisätiedot

LUONNOS APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI JÄRVENPÄÄN ATERIA- JA SIIVOUSPALVELUT JATSI OY. 2017

LUONNOS APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI JÄRVENPÄÄN ATERIA- JA SIIVOUSPALVELUT JATSI OY. 2017 LUONNOS APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI JA JÄRVENPÄÄN ATERIA- JA SIIVOUSPALVELUT JATSI OY. 2017 APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA 1. Sopijapuolet 1.1 Järvenpään kaupunki 0126541-4 PL

Lisätiedot

POHJOIS-KARJALAN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUJEN KUNTAYHTYMÄ

POHJOIS-KARJALAN SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUJEN KUNTAYHTYMÄ PERUSSOPIMUS luku KUNTAYHTYMÄ kotipaikka on Joensuun kaupunki. Kuntayhtymän valtuuston päätöksellä kuntayhtymä voi (569/2009) mukaisen palvelusetelin, tai 2 Kuntayhtymän nimi on Pohjois-Karjalan sosiaali-

Lisätiedot

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN OMAISUUDEN JA TOIMINNALLISEN KOKONAISUUDEN LUOVUTUSSOPIMUS, APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN OMAISUUDEN JA TOIMINNALLISEN KOKONAISUUDEN LUOVUTUSSOPIMUS, APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA 1 (7) SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN OMAISUUDEN JA TOIMINNALLISEN KOKONAISUUDEN LUOVUTUSSOPIMUS, APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA Allekirjoittaneet Sopijapuolet ovat tänään tehneet seuraavan toiminnan ja

Lisätiedot

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA KAJAANIN KAUPUNGIN JA KAJAANIN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N VÄLILLÄ [pp.kk.2013] Luonnos 11.11.2013 2 1 TAUSTA... 3 2 APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSHETKI... 3 3 APPORTTIOMAISUUS...

Lisätiedot

SOPIMUS PALMIA-LIIKELAITOKSEN TIETTYJEN LIIKETOIMINTOJEN LUOVUTUK- SESTA HELSINGIN KAUPUNGIN [X] OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014]

SOPIMUS PALMIA-LIIKELAITOKSEN TIETTYJEN LIIKETOIMINTOJEN LUOVUTUK- SESTA HELSINGIN KAUPUNGIN [X] OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014] SOPIMUS PALMIA-LIIKELAITOKSEN TIETTYJEN LIIKETOIMINTOJEN LUOVUTUK- SESTA HELSINGIN KAUPUNGIN JA [X] OY:N välillä [. päivänä kuuta 2014] 1. OSAPUOLET 1.1 Luovuttaja Helsingin kaupunki (Palmia liikelaitos)

Lisätiedot

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN JA [SANTASPORT PALVELUT] OY:N VÄLILLÄ [pp.kk.2014] Luottamuksellinen 2 1 TAUSTA... 3 2 APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSHETKI... 3 3 APPORTTIOMAISUUS...

Lisätiedot

SOPIMUS KORKEASAAREN ELÄINTARHATOIMINNAN LUOVUTUKSESTA KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖLLE HELSINGIN KAUPUNGIN KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖN

SOPIMUS KORKEASAAREN ELÄINTARHATOIMINNAN LUOVUTUKSESTA KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖLLE HELSINGIN KAUPUNGIN KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖN SOPIMUS KORKEASAAREN ELÄINTARHATOIMINNAN LUOVUTUKSESTA KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖLLE HELSINGIN KAUPUNGIN JA KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖN välillä [. päivänä kuuta 2017] 1. OSAPUOLET 1.1 Luovuttaja

Lisätiedot

LUOVUTUSKIRJA POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ JÄRVISEUDUN TYÖTERVEYS OY

LUOVUTUSKIRJA POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ JÄRVISEUDUN TYÖTERVEYS OY LUOVUTUSKIRJA POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ JÄRVISEUDUN TYÖTERVEYS OY 31.12.2018 2 LUOVUTUSKIRJA 1. OSAPUOLET Tämän luovutuskirjan ( Luovutuskirja ) osapuolina ovat: 1.1. Luovuttaja Pohjois-Savon

Lisätiedot

LUOVUTUSKIRJA KUOPION KAUPUNKI JÄRVISEUDUN TYÖTERVEYS OY

LUOVUTUSKIRJA KUOPION KAUPUNKI JÄRVISEUDUN TYÖTERVEYS OY LUOVUTUSKIRJA KUOPION KAUPUNKI JÄRVISEUDUN TYÖTERVEYS OY 31.12.2018 LUOVUTUSKIRJA 2 1. OSAPUOLET Tämän luovutuskirjan ( Luovutuskirja ) osapuolina ovat: 1.1. Luovuttaja 1.2. Vastaanottaja 2. TAUSTATIEDOT

Lisätiedot

1. Ylöjärven kaupunki, y-tunnus (jäljempänä Luovuttaja ); ja. 2. Ylöjärven Vesi Oy, y-tunnus [ ] (jäljempänä Luovutuksensaaja ).

1. Ylöjärven kaupunki, y-tunnus (jäljempänä Luovuttaja ); ja. 2. Ylöjärven Vesi Oy, y-tunnus [ ] (jäljempänä Luovutuksensaaja ). APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA Tämä apporttiomaisuuden luovutuskirja ( Luovutuskirja ) on tehty tänään [pvm] alla mainittujen osapuolten välillä: 1 Osapuolet 2 Tausta ja tarkoitus 3 Apporttiomaisuuden

Lisätiedot

APPORTTISOPIMUS. Savonlinnan kaupungin ja. Savonlinnan Satama Oy:n välillä

APPORTTISOPIMUS. Savonlinnan kaupungin ja. Savonlinnan Satama Oy:n välillä APPORTTISOPIMUS Savonlinnan kaupungin ja Savonlinnan Satama Oy:n välillä APPORTTISOPIMUS Allekirjoittaneet sopijapuolet ovat tänään tehneet seuraavan sisältöisen apporttisopimuksen (jäljempänä Apporttisopimus

Lisätiedot

Tämä apporttiomaisuuden luovutuskirja ( Luovutuskirja ) on tehty tänään [pvm] alla mainittujen osapuolten välillä:

Tämä apporttiomaisuuden luovutuskirja ( Luovutuskirja ) on tehty tänään [pvm] alla mainittujen osapuolten välillä: APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA Tämä apporttiomaisuuden luovutuskirja ( Luovutuskirja ) on tehty tänään [pvm] alla mainittujen osapuolten välillä: 1 Osapuolet 2 Tausta ja tarkoitus 3 Apporttiomaisuuden

Lisätiedot

SOPIMUS VAKKA SUOMEN SANOMAIN KUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA JA PERUSSOPIMUKSEN MUUTTAMISESTA

SOPIMUS VAKKA SUOMEN SANOMAIN KUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA JA PERUSSOPIMUKSEN MUUTTAMISESTA luonnos 11.8.2014 SOPIMUS VAKKA SUOMEN SANOMAIN KUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA JA PERUSSOPIMUKSEN MUUTTAMISESTA 1. Sopimuksen tausta ja tarkoitus Vakka Suomen Sanomain kuntayhtymä (jäljempänä kuntayhtymä )

Lisätiedot

APPORTTISOPIMUS. Savonlinnan kaupungin ja. Savonlinnan Satama Oy:n välillä

APPORTTISOPIMUS. Savonlinnan kaupungin ja. Savonlinnan Satama Oy:n välillä APPORTTISOPIMUS Savonlinnan kaupungin ja Savonlinnan Satama Oy:n välillä APPORTTISOPIMUS Allekirjoittaneet sopijapuolet ovat tänään tehneet seuraavan sisältöisen apporttisopimuksen (jäljempänä Apporttisopimus

Lisätiedot

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA Allekirjoittaneet sopijapuolet ovat tänään allekirjoittaneet tämän apporttiomaisuuden luovutuskirjan. Luovutuskirja on laadittu maakaaren (540/1995) 2 luvun 1 :n määrämuodot

Lisätiedot

SOPIMUS SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN KUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA

SOPIMUS SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN KUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA SOPIMUS SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN KUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA [pp.kk.2016] 1. Osapuolet Tämän sopimuksen Savonia-ammattikorkeakoulun kuntayhtymän purkamisesta (jäljempänä Sopimus ) ovat laatineet jäljempänä

Lisätiedot

Kunnanhallitus ehdottaa, että kunnanvaltuusto päättää

Kunnanhallitus ehdottaa, että kunnanvaltuusto päättää Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän purkaminen, Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (Siun sote) perussopimuksen muuttaminen ja näihin liittyvät järjestelyt

Lisätiedot

Toimintojen luovutuspäivä on kello 00:00:01 ( Luovutushetki ).

Toimintojen luovutuspäivä on kello 00:00:01 ( Luovutushetki ). LUOVUTUSSOPIMUS 1 LUOVUTTAJA Wirma Lappeenranta Oy (jäljempänä Yhtiö ) Y-tunnus: 1565217-5 Laserkatu 6 53850 Lappeenranta 2 LUOVUTUKSENSAAJA Lappeenrannan kaupunki (jäljempänä Kaupunki ) Y-tunnus 0162193-3

Lisätiedot

Tällä kauppakirjalla myyjä luovuttaa ostajalle seuraavat kohteet:

Tällä kauppakirjalla myyjä luovuttaa ostajalle seuraavat kohteet: KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA 1. Sopijapuolet Myyjä Pudasjärven kaupunki Y-tunnus 0188962-2 PL 10 93101 Pudasjärvi Ostaja [Pudasjärven Kehitys Oy] Y-tunnus [ ] [PL 10] 93101 Pudasjärvi 2. Kaupan kohde Tällä

Lisätiedot

Nurmijärven kunta Y 9014643-2 PL 37 01901 Nurmijärvi, jäljempänä luovutuksen saaja

Nurmijärven kunta Y 9014643-2 PL 37 01901 Nurmijärvi, jäljempänä luovutuksen saaja MÄÄRÄALAN LUOVUTUSKIRJA LUONNOS LUOVUTTAJAT Liisa Eerola Anna-Maija Laine Hilkka Lättilä Pia Eerola Carita Kiikka Satu Lauri Anne Laine, jäljempänä luovuttajat LUOVUTUKSEN SAAJA Nurmijärven kunta Y 9014643-2

Lisätiedot

Tällä luovutuskirjalla toteutetaan edellä mainituin tavoin yhtymäkokouksen tekemän päätöksen mukaisesti kiinteistöjen luovutus peruskunnille.

Tällä luovutuskirjalla toteutetaan edellä mainituin tavoin yhtymäkokouksen tekemän päätöksen mukaisesti kiinteistöjen luovutus peruskunnille. 1 Luovutuskirja Luovuttaja Raision Naantalin Vesilaitos -kuntayhtymä (Y- 0204419-7) Luovutuksensaajat Raision kaupunki (Y- 0204428-5) Naantalin kaupunki (Y- 0135457-2) Luovutuksen tausta Raision Naantalin

Lisätiedot

Luonnos 1(6) LUOVUTUSSOPIMUS. LUOVUTTAJA Imatran kaupunki, (jäljempänä Kaupunki ) Y-tunnus Virastokatu 2, Imatra

Luonnos 1(6) LUOVUTUSSOPIMUS. LUOVUTTAJA Imatran kaupunki, (jäljempänä Kaupunki ) Y-tunnus Virastokatu 2, Imatra Luonnos 1(6) LUOVUTUSSOPIMUS LUOVUTTAJA Imatran kaupunki, (jäljempänä Kaupunki ) Y-tunnus 0159216-7 Virastokatu 2, 55100 Imatra LUOVUTUKSENSAAJA Saimaan Tukipalvelut Oy, (jäljempänä Yhtiö ) Y-tunnus 0162017-2

Lisätiedot

SOPIMUS SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALAN VARASTOPALVELUJA KOSKEVASTA LIIKKEENLUOVUTUKSESTA

SOPIMUS SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALAN VARASTOPALVELUJA KOSKEVASTA LIIKKEENLUOVUTUKSESTA 1 SOPIMUS SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALAN VARASTOPALVELUJA KOSKEVASTA LIIKKEENLUOVUTUKSESTA 1 Johdanto 1.1 Sopijapuolet Luovuttaja: Helsingin kaupunki Y-tunnus: 0201256-6 Osoite: PL 1, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA OSAPUOLET. Ismo Syvähuoko ja Sport Aid Urheilulääkäriasema Oy. Ismo Syvähuoko perustettavan yhtiön lukuun [].

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA OSAPUOLET. Ismo Syvähuoko ja Sport Aid Urheilulääkäriasema Oy. Ismo Syvähuoko perustettavan yhtiön lukuun []. KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA OSAPUOLET Ismo Syvähuoko ja Sport Aid Urheilulääkäriasema Oy ja Ismo Syvähuoko perustettavan yhtiön lukuun [].2017 2(6) KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA 1 OSAPUOLET 1.1 Myyjä Ismo Syvähuoko

Lisätiedot

Hallitus LIITE 4b

Hallitus LIITE 4b KIINTEISTÖLUOVUTUSSOPIMUS (luonnos 12.11.2013) Hallitus 20.11.2013 LIITE 4b 1. SOPIJAPUOLET a) Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Y-tunnus 0973110-9 Osoite: Toripuistikko 5-7, 96200 Rovaniemi (jäljempänä "luovuttaja")

Lisätiedot

K A U P P A K I R J A

K A U P P A K I R J A 1/5 K A U P P A K I R J A MYYJÄ OSTAJA Kauhavan kaupunki y-tunnus: 0208852-8 Osoite: Kauppatie 109, 62200 Kauhava MSK Group Oy y-tunnus: 0292505-8 Osoite: Pohjanmaanväylä 1661, 62375 Ylihärmä KAUPAN KOHDE

Lisätiedot

Kauhavan kaupunki (Y-tunnus: 0208852-8) Osoite: Kauppatie 109, 62200 Kauhava. Mc Scatter Oy (Y-tunnus 1644458-9) Osoite: Järvenrinne 9, 62375 Ylihärmä

Kauhavan kaupunki (Y-tunnus: 0208852-8) Osoite: Kauppatie 109, 62200 Kauhava. Mc Scatter Oy (Y-tunnus 1644458-9) Osoite: Järvenrinne 9, 62375 Ylihärmä K A U P P A K I R J A 1/4 MYYJÄ OSTAJA Kauhavan kaupunki (Y-tunnus: 0208852-8) Osoite: Kauppatie 109, 62200 Kauhava Mc Scatter Oy (Y-tunnus 1644458-9) Osoite: Järvenrinne 9, 62375 Ylihärmä KAUPAN KOHDE

Lisätiedot

Y-tunnus 0208852-8 Osoite: Kauppatie 109, 62200 Kauhava

Y-tunnus 0208852-8 Osoite: Kauppatie 109, 62200 Kauhava Kh 22.2.2016 liite x 1/5 Asianumero MH 833/2016, 06.04.01 KAUPPAKIRJA KAUPAN OSAPUOLET Myyjä: Ostaja: Suomen valtio, Metsähallitus Kotipaikka Vantaa, Y-tunnus 0116726-7 Osoite: PL 94, 01301 VANTAA Kauhavan

Lisätiedot

SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TEKSTINKÄSITTELYN PALVELUTUOTANNON SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE

SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TEKSTINKÄSITTELYN PALVELUTUOTANNON SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE Liikkeenluovutusasiakirja SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TEKSTINKÄSITTELYN PALVELUTUOTANNON SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE HELSINGIN KAUPUNGIN JA HELSINGIN

Lisätiedot

1) Suomen valtio, jota edustaa Senaatti-kiinteistöt, (jäljempänä Senaatti ) PL 237, Helsinki

1) Suomen valtio, jota edustaa Senaatti-kiinteistöt, (jäljempänä Senaatti ) PL 237, Helsinki VAIHTOKIRJA 1. OSAPUOLET 2. PÄÄTÖKSET 1) Suomen valtio, jota edustaa Senaatti-kiinteistöt, 1503388-4 (jäljempänä Senaatti ) PL 237, 00531 Helsinki 2) Helsingin kaupunki, jota edustaa Kaupunkiympäristöt

Lisätiedot

Kemin kaupunki luovuttaa Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappialle seuraavan kiinteistön:

Kemin kaupunki luovuttaa Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappialle seuraavan kiinteistön: 1/ 4 KIINTEISTÖNLUOVUTUSSOPIMUS 1. SOPIJAPUOLET a) Kemin kaupunki Y-tunnus 0210427-6 Osoite Valtakatu 26, 94100 Kemi (jäljempänä "luovuttaja") b) Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia Y-tunnus

Lisätiedot

KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS

KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS 1 KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS Kiinteistön myynti perustuu Mynämäen kunnanvaltuuston päätökseen 10.12.2018/ xx Myyjä Mynämäen kunta (Y-tunnus 2048364-4) Keskuskatu 21, 23100 Mynämäki Edustajina kunnanjohtaja

Lisätiedot

HEINOLAN KAUPUNKI ESISOPIMUS ALUEEN LUOVUTUKSESTA 1 (5)

HEINOLAN KAUPUNKI ESISOPIMUS ALUEEN LUOVUTUKSESTA 1 (5) HEINOLAN KAUPUNKI ESISOPIMUS ALUEEN LUOVUTUKSESTA 1 (5) I. Tämä esisopimus liittyy Heinolan kaupungin ja Reino Javanainen kuolinpesän väliseen maankäyttösopimukseen, joka allekirjoitetaan yhtä aikaa tämän

Lisätiedot

SOPIMUS HENKILÖSTÖN SIIRROSTA SIUN SOTELLE ALKAEN - henkilöstöhallinnolliset periaatteet

SOPIMUS HENKILÖSTÖN SIIRROSTA SIUN SOTELLE ALKAEN - henkilöstöhallinnolliset periaatteet SOPIMUS HENKILÖSTÖN SIIRROSTA SIUN SOTELLE 1.1.2017 ALKAEN - henkilöstöhallinnolliset periaatteet 2 1. Sopimuksen osapuolet 1) Joensuun, Kiteen, Lieksan, Nurmeksen ja Outokummun kaupungit, Heinäveden,

Lisätiedot

SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON LAITOSHUOLLON JA SIIVOUSPALVELUJEN SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE

SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON LAITOSHUOLLON JA SIIVOUSPALVELUJEN SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON LAITOSHUOLLON JA SIIVOUSPALVELUJEN SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE välillä. päivänä kuuta 2017 1 Sopijapuolet Luovuttaja

Lisätiedot

Tontin myynti perustuu kaupunginhallituksen lainvoimaiseen päätökseen x.x.2014 x.

Tontin myynti perustuu kaupunginhallituksen lainvoimaiseen päätökseen x.x.2014 x. 1 KIINTEISTÖNKAUPPAKIRJA Tontin myynti perustuu kaupunginhallituksen lainvoimaiseen päätökseen x.x.2014 x. SOPIJAOSAPUOLET Myyjä: Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus 0203026-2) Kauniaistentie 10 02700 Kauniainen

Lisätiedot

SOPIMUS KUSTANNUSTEN JAKAMISESTA JOENSUUN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSPAL- VELUIDEN YHTEISTOIMINTA-ALUEEN PÄÄTTYMISEN JÄLKEEN

SOPIMUS KUSTANNUSTEN JAKAMISESTA JOENSUUN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSPAL- VELUIDEN YHTEISTOIMINTA-ALUEEN PÄÄTTYMISEN JÄLKEEN SOPIMUS KUSTANNUSTEN JAKAMISESTA JOENSUUN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSPAL- VELUIDEN YHTEISTOIMINTA-ALUEEN PÄÄTTYMISEN JÄLKEEN 1. Sopimuksen osapuolet Tämän sopimuksen sopijaosapuolet ovat Joensuun kaupunki,

Lisätiedot

KIINTEISTÖVAIHTOKAUPPAKIRJA

KIINTEISTÖVAIHTOKAUPPAKIRJA KIINTEISTÖVAIHTOKAUPPAKIRJA Osapuolet: Kalle Juho Matias Lehtinen Laurilantie 75, 21800 Kyrö. Pöytyä Vaihdon kohteet B Pöytyän kunta (1929519-5) Kehltyksentle 6, 21800 Kyrö Kalle Lehtinen luovuttaa Pöytyän

Lisätiedot

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA (Luonnos 30.10.2014)

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA (Luonnos 30.10.2014) APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA (Luonnos 30.10.2014) Raahen kaupungin ja Raahen Satama Oy:n välillä KH 4.11.2014 KV 10.11.2014 2 SISÄLLYS APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA...3 OSAPUOLET...3 TAUSTA JA TARKOITUS...3

Lisätiedot

APPORTTISOPIMUS KOTKAN KAUPUNGIN KAAKKOIS-SUOMEN TIETO OY:N VÄLILLÄ

APPORTTISOPIMUS KOTKAN KAUPUNGIN KAAKKOIS-SUOMEN TIETO OY:N VÄLILLÄ APPORTTISOPIMUS KOTKAN KAUPUNGIN JA KAAKKOIS-SUOMEN TIETO OY:N VÄLILLÄ Allekirjoittaneet sopijapuolet ovat tänään tehneet seuraavan apporttisopimuksen (jäljempänä Apporttisopimus tai Sopimus ): 1. Sopijapuolet

Lisätiedot

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA LUONNOS 21.10.2014 APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA Tällä omaisuuden luovutuskirjalla luovutetaan omaisuutta Toivakan Lämpö Oy:lle seuraavin ehdoin: 1. Luovuttaja Toivakan kunta Y-tunnus: 0177201-0 Toivakantie

Lisätiedot

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA. Tampereen kaupunki. Monetra Pirkanmaa Oy

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA. Tampereen kaupunki. Monetra Pirkanmaa Oy APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA Tampereen kaupunki Monetra Pirkanmaa Oy 2 LUOVUTUSKIRJA 1. OSAPUOLET 1.1. Luovuttaja 1.2. Vastaanottaja Tampereen kaupunki y-tunnus 0211675-2 PL 765, 33101 Tampere Jäljempänä

Lisätiedot

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN JA SANTASPORT FINLAND OY:N VÄLILLÄ [pp.kk.2014] Luottamuksellinen 2 1 TAUSTA... 3 2 APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSHETKI... 3 3 APPORTTIOMAISUUS...

Lisätiedot

Apporttina Lapin ammattikorkeakoulu Oy:öön sijoitetaan seuraavat kiinteät varallisuuserät:

Apporttina Lapin ammattikorkeakoulu Oy:öön sijoitetaan seuraavat kiinteät varallisuuserät: LUOVUTUSKIRJA (luonnosversio 3.12.2013) 1(6) 1. SOPIJAPUOLET a) Kemin kaupunki (0210427-6) Valtakatu 26, 94100 Kemi ja Tornion kaupunki (0193524-6) Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio (yhdessä jäljempänä myös

Lisätiedot

Kauppaan ei kuulu osuuksia yhteisiin alueisiin eikä erityisiin etuuksiin.

Kauppaan ei kuulu osuuksia yhteisiin alueisiin eikä erityisiin etuuksiin. 1/6 Asianumero KAUPAN OSAPUOLET KAUPPAKIRJA Myyjä: Ostaja: Suomen valtio, Metsähallitus Kotipaikka Vantaa, Y-tunnus 0116726-7 Osoite: PL 94, 01301 VANTAA Keuruun kaupunki Multiantie 5 42700 Keuruu Y-tunnus

Lisätiedot

KAUPAN KOHDE Noin 37,8 ha:n suuruinen määräala tilasta Hakomäki Kartta liitteenä.

KAUPAN KOHDE Noin 37,8 ha:n suuruinen määräala tilasta Hakomäki Kartta liitteenä. Kaupunginhallitus 17.12.2018 liite nro 3 (1/8) KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS MYYJÄ Finsilva Oyj, 1943058-8 PL 314, 33101 Tampere OSTAJA Äänekosken kaupunki, 2045520-5 Hallintokatu 4, Äänekoski KAUPAN KOHDE

Lisätiedot

Sopimus henkilöstön siirrosta Siun Talous Oy:hyn alkaen - henkilöstöhallinnolliset periaatteet

Sopimus henkilöstön siirrosta Siun Talous Oy:hyn alkaen - henkilöstöhallinnolliset periaatteet Sopimus henkilöstön siirrosta Siun Talous Oy:hyn 1.1.2017 alkaen - henkilöstöhallinnolliset periaatteet 2 1. Sopimuksen osapuolet 1) Joensuun, Kiteen, Lieksan ja Outokummun kaupungit, Heinäveden ja Rääkkylän

Lisätiedot

SOPIMUS ROVANIEMEN KAUPUNGIN HALLINTOPALVELUKESKUKSEN TALOUS- JA HENKILÖSTÖHALLINTOPALVELUJA KOSKEVASTA LIIKKEENLUOVUTUKSESTA POLARMON OY:LLE

SOPIMUS ROVANIEMEN KAUPUNGIN HALLINTOPALVELUKESKUKSEN TALOUS- JA HENKILÖSTÖHALLINTOPALVELUJA KOSKEVASTA LIIKKEENLUOVUTUKSESTA POLARMON OY:LLE SOPIMUS ROVANIEMEN KAUPUNGIN HALLINTOPALVELUKESKUKSEN TALOUS- JA HENKILÖSTÖHALLINTOPALVELUJA KOSKEVASTA LIIKKEENLUOVUTUKSESTA POLARMON OY:LLE SOPIMUS ROVANIEMEN KAUPUNGIN HALLINTOPALVELUKESKUKSEN TALOUS-

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA MYYJÄ: Kauhavan kaupunki, y-tunnus 0208852-8 Kauppatie 109, 62200 KAUHAVA. OSTAJA: Eepee-Kiinteistöt Oy, y-tunnus 2285106-8 Osoite: PL 70, 60101 SEINÄJOKI. KAUPAN KOHDE: Kauhavan

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA - LUONNOS

KAUPPAKIRJA - LUONNOS KAUPPAKIRJA - LUONNOS 1 Luovutus Myyjä Tällä kauppakirjalla myyjä luovuttaa ostajalle omistusoikeuden kaupan kohteeseen alla olevin luovutusehdoin. Haapaveden kaupunki, y-tunnus 0184872-4, osoite PL 40,

Lisätiedot

Nimi: Saimaan Palvelukiinteistöt Oy Y-tunnus: 2264713-9 Osoite: c/o Holiday Club Resorts Oy, Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki

Nimi: Saimaan Palvelukiinteistöt Oy Y-tunnus: 2264713-9 Osoite: c/o Holiday Club Resorts Oy, Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA 1 OSAPUOLET 1.1 Myyjä Nimi: Saimaan Palvelukiinteistöt Oy Y-tunnus: 2264713-9 Osoite: c/o Holiday Club Resorts Oy, Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki ("Myyjä") 1.2 Ostaja Nimi: Magic

Lisätiedot

LIIKETOIMINNAN KAUPPAKIRJA HELSINGIN KAUPUNGIN (HELSINGIN ENERGIA) HELEN OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014]

LIIKETOIMINNAN KAUPPAKIRJA HELSINGIN KAUPUNGIN (HELSINGIN ENERGIA) HELEN OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014] LIIKETOIMINNAN KAUPPAKIRJA HELSINGIN KAUPUNGIN (HELSINGIN ENERGIA) JA HELEN OY:N välillä [. päivänä kuuta 2014] SISÄLLYS OSAPUOLET... 4 TAUSTA JA TARKOITUS... 4 1 KAUPAN KOHDE... 4 1.1 Liiketoiminta...

Lisätiedot

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA KOKKOLAN KAUPUNGIN KOKKOLAN SATAMA OY:N VÄLILLÄ

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA KOKKOLAN KAUPUNGIN KOKKOLAN SATAMA OY:N VÄLILLÄ APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA KOKKOLAN KAUPUNGIN JA KOKKOLAN SATAMA OY:N VÄLILLÄ 31.12.2014 1(7) APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA Tämä apporttiomaisuuden luovutuskirja (jäljempänä Luovutuskirja ) on

Lisätiedot

KIINTEISTÖNKAUPPAKIRJA

KIINTEISTÖNKAUPPAKIRJA KIINTEISTÖNKAUPPAKIRJA 1 Tontin myynti perustuu kaupunginhallituksen lainvoimaiseen päätökseen x.x.2019 x. SOPIJAOSAPUOLET Myyjä: Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus 0203026-2) Kauniaistentie 10 02700 Kauniainen

Lisätiedot

OSAPUOLET 1. Joensuun kaupunki, y-tunnus (KV [ ] [ ] ) PL 59, Joensuu

OSAPUOLET 1. Joensuun kaupunki, y-tunnus (KV [ ] [ ] ) PL 59, Joensuu 1 LUONNOS 27.11.2018 KAUPPAKIRJA OSAPUOLET 1. Joensuun kaupunki, y-tunnus 0242746-2 (KV [ ] [ ] ) PL 59, 80101 Joensuu 2. Joensuun Yrityskiinteistöt Oy, y-tunnus 0168064-2 Länsikatu 15, 80110 Joensuu KAUPAN

Lisätiedot

KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS

KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS 2 ESISOPIMUKSEN OSAPUOLET JA ESISOPIMUKSEN TARKOITUS 1. OSAPUOLET 1.1. TULEVA MYYJÄ Savonlinnan kaupunki Y-tunnus 0166906-4 Osoite: Olavinkatu 27 57130 Savonlinna (jäljempänä

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän omistajaohjauksen kokous

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän omistajaohjauksen kokous Pöytäkirja 1 (5) n omistajaohjauksen kokous Aika: tiistai 10.10.2016 klo 17.00 19.30 Paikka: Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu, M-talon auditorio Paikalla: Auvo Gustafsson kunnanhallituksen pj. Heinävesi

Lisätiedot

1 (7) VAIHTOKIRJAN ESISOPIMUS. Osapuolet 1. Ylivieskan kaupunki, Kyöstintie 4, PL Ylivieska

1 (7) VAIHTOKIRJAN ESISOPIMUS. Osapuolet 1. Ylivieskan kaupunki, Kyöstintie 4, PL Ylivieska 1 (7) VAIHTOKIRJAN ESISOPIMUS Osapuolet 1. Ylivieskan kaupunki, 0190557-3 Kyöstintie 4, PL 70 84100 Ylivieska 2. Maler Oy, 0773587-8 Joutsentie 2, 84100 Ylivieska Vaihdon kohde 1. Ylivieskan kaupunki luovuttaa

Lisätiedot

Kauppahinta kaksituhattakahdeksansataakahdeksankymmentäneljä (2.884,00) euroa.

Kauppahinta kaksituhattakahdeksansataakahdeksankymmentäneljä (2.884,00) euroa. K A U P P A K I R J A Myyjä Kankaanpään kaupunki ( y 0133596-1) Kuninkaanlähteenkatu 12 Ostaja Kaupan kohde Teuvo Rosenberg (301156-0410) osuus ½ sekä Anja Rosenberg (220259-166C) osuus ½ Kurrenpolku 1

Lisätiedot

Kauppahinta viisikymmentätuhatta (50.000,00) euroa. Tämän kiinteistökaupan kaikki ehdot on esitetty tässä

Kauppahinta viisikymmentätuhatta (50.000,00) euroa. Tämän kiinteistökaupan kaikki ehdot on esitetty tässä Kiinteistön kauppa 1 (4) Myyjä Rautjärven kunta (0206951-1) Simpeleentie 12 56800 SIMPELE Ostaja Kuusisto, Ville Pekka Tapani Ahmakuja 3 55420 Imatra Kaupan kohde Kauppahinta Rautjärven kunnan Torsansalon

Lisätiedot

SOPIMUS ITÄ-SUOMEN HUOLTOPALVELUT LIIKELAITOSKUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA

SOPIMUS ITÄ-SUOMEN HUOLTOPALVELUT LIIKELAITOSKUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA SOPIMUS ITÄ-SUOMEN HUOLTOPALVELUT LIIKELAITOSKUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA [pp.kk.2018] 1. Osapuolet Tämän sopimuksen Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymän (Y-tunnus: 2389832-7) purkamisesta (jäljempänä

Lisätiedot

Kaupan kohde on asemakaavan mukaista sosiaalitointa ja terveydenhuoltoa palvelevien rakennusten korttelialuetta YS sekä lähivirkistysaluetta VL.

Kaupan kohde on asemakaavan mukaista sosiaalitointa ja terveydenhuoltoa palvelevien rakennusten korttelialuetta YS sekä lähivirkistysaluetta VL. KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS alustava luonnos Sopimusosapuolet Myyjä Saarijärven kaupunki (0176975-1) Sivulantie 11 43100 Saarijärvi Ostaja Rakennus Kujala Oy (0843888-3) Soijinmäentie 2 43220 Mahlu Kaupan

Lisätiedot

Kuntayhtymän omaisuus sekä vastuut ja velvoitteet

Kuntayhtymän omaisuus sekä vastuut ja velvoitteet Kunnanhallitus 332 25.08.2014 Kunnanvaltuusto 79 01.09.2014 EVTEK-kuntayhtymän purkaminen 379/00.04.02/2013 Kunnanhallitus 25.08.2014 332 Selostus EVTEK-kuntayhtymä Kuntayhtymän jäsenkunnat sekä osuudet

Lisätiedot

Nimi: Kiinteistö Oy Rauhan Ranta 6 Y-tunnus: 2145043-0 Osoite: c/o Holiday Club Resorts Oy, Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki

Nimi: Kiinteistö Oy Rauhan Ranta 6 Y-tunnus: 2145043-0 Osoite: c/o Holiday Club Resorts Oy, Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA 1 OSAPUOLET 1.1 Myyjä Nimi: Kiinteistö Oy Rauhan Ranta 6 Y-tunnus: 2145043-0 Osoite: c/o Holiday Club Resorts Oy, Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki ("Myyjä") 1.2 Ostaja Nimi: Eläkevakuutusosakeyhtiö

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTAMENETTELY LIIKKEEN LUOVUTUKSESSA

YHTEISTOIMINTAMENETTELY LIIKKEEN LUOVUTUKSESSA 1 YHTEISTOIMINTAMENETTELY LIIKKEEN LUOVUTUKSESSA Ennen kuin työnantaja päättää yhteistoimintamenettelyn piiriin kuluvasta asiasta, siitä on neuvoteltava yhteistoiminnan hengessä yksimielisyyden saavuttamiseksi.

Lisätiedot

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA. Pohjois-Savon Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Monetra Pohjois-Savo Oy

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA. Pohjois-Savon Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Monetra Pohjois-Savo Oy APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA Pohjois-Savon Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Monetra Pohjois-Savo Oy 2 LUOVUTUSKIRJA 1. OSAPUOLET 1.1. Luovuttaja Pohjois-Savon Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä y-tunnus

Lisätiedot

Myyjä 1/2 Laitakangas Väinö Nestori, (Sotu) k. 5.9.1980 jakamattoman kuolinpesän osakkaat:

Myyjä 1/2 Laitakangas Väinö Nestori, (Sotu) k. 5.9.1980 jakamattoman kuolinpesän osakkaat: 1 (5) KAUPPAKIRJA (Luonnos) Kiinteistön osto perustuu kaupunginhallituksen lainvoimaiseen päätökseen xx.xx.2014 X Myyjä 1/2 Laitakangas Väinö Nestori, (Sotu) k. 5.9.1980 jakamattoman kuolinpesän osakkaat:

Lisätiedot

Myyjät: Marja-Leena Korte-Suonpää (xxxxxx-xxxx), osuus ½ Juha Matti Suonpää (xxxxxx-xxxx), osuus ½ Vanha Hervannantie 192, TAMPERE

Myyjät: Marja-Leena Korte-Suonpää (xxxxxx-xxxx), osuus ½ Juha Matti Suonpää (xxxxxx-xxxx), osuus ½ Vanha Hervannantie 192, TAMPERE KAUPPAKIRJA KAUPAN OSAPUOLET Myyjät: Marja-Leena Korte-Suonpää (xxxxxx-xxxx), osuus ½ Juha Matti Suonpää (xxxxxx-xxxx), osuus ½ Vanha Hervannantie 192, 33870 TAMPERE jäljempänä myyjä Ostaja: Lempäälän

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA 1. OSAPUOLET MYYJÄ Y-tunnus: 2068177-1 Asunto Oy Järvenpään Ahotie 10 KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA OSTAJA Taaleri Tonttirahasto Ky,jonka puolesta ja lukuun toimii sen vastuunalainen Y-tunnus: 2671111-8 2. KAUPAN

Lisätiedot

KIINTEISTÖJEN VAIHTOKIRJA

KIINTEISTÖJEN VAIHTOKIRJA 1/4 KIINTEISTÖJEN VAIHTOKIRJA Vaihdon osapuolet Kirkkonummen kunta Y-tunnus: 0203107-0 PL 20, 20401 Kirkkonummi jäljempänä Kunta Kirkkonummen seurakuntayhtymä Y-tunnus xxxx PL 26, 02401 Kirkkonummi jäljempänä

Lisätiedot

Luonnos /tn KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS

Luonnos /tn KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS Luonnos 25.1.2018/tn KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS 2 A. ESISOPIMUKSEN OSAPUOLET TULEVA MYYJÄ Savonlinnan kaupunki Y-tunnus 166906-4 Osoite: Olavinkatu 27 57130 Savonlinna (jäljempänä Kaupunki) TULEVA OSTAJA

Lisätiedot

LUOVUTUSSOPIMUS. Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymän, Orimattilan kaupungin. välillä koskien

LUOVUTUSSOPIMUS. Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymän, Orimattilan kaupungin. välillä koskien LUOVUTUSSOPIMUS Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymän, ja Orimattilan kaupungin välillä koskien Osoitteessa Koulutie 19, 16300 Orimattila sijaitseva opetuskiinteistöä (kiinteistötunnus 560-418-37-71) sekä

Lisätiedot

1 (5) KAUPPAKIRJA (luonnos)

1 (5) KAUPPAKIRJA (luonnos) 1 (5) KAUPPAKIRJA (luonnos) Määräalan osto perustuu teknisen palveluiden lautakunnan lainvoimaiseen päätökseen xx.xx.2014 X. Kauppakirja allekirjoitetaan, kun asemakaavamuutos on hyväksytty ja lainvoimainen.

Lisätiedot

LUOVUTUSKIRJA Sibelius-Akatemian, Yleisradio Oy:n Helsingin Kaupungin Sekä Helsingin Musiikkitalo Oy:n välillä

LUOVUTUSKIRJA Sibelius-Akatemian, Yleisradio Oy:n Helsingin Kaupungin Sekä Helsingin Musiikkitalo Oy:n välillä LUOVUTUSKIRJA Sibelius-Akatemian, Yleisradio Oy:n ja Helsingin Kaupungin Sekä Helsingin Musiikkitalo Oy:n välillä 2 (8) Allekirjoittaneet sopijapuolet ovat tänään tehneet seuraavan luovutuskirjan (jäljempänä

Lisätiedot

SOPIMUS ITÄ-UUDENMAAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA

SOPIMUS ITÄ-UUDENMAAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA LUONNOS 1 (6) SOPIMUS ITÄ-UUDENMAAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA 1 OSAPUOLET Tämä sopimus ( Sopimus ) Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän (y-tunnus: 0210838-1, Kuntayhtymä ) purkamisesta on tehty seuraavien

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA. Tällä kauppakirjalla luovutetaan alla mainittu kiinteistö seuraavin ehdoin:

KAUPPAKIRJA. Tällä kauppakirjalla luovutetaan alla mainittu kiinteistö seuraavin ehdoin: KAUPPAKIRJA Tällä kauppakirjalla luovutetaan alla mainittu kiinteistö seuraavin ehdoin: Myyjä Elfoil-Kiinteistöt Oy c/o Asianajaja Aku Rantasalo Asianajotoimisto Ruoholahti Oy Tammasaarenkatu 3 00180 Helsinki

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 185. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 185. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 16.06.2014 Sivu 1 / 1 2651/00.04.01/2014 185 EVTEK-kuntayhtymän purkaminen (Kv-asia) Valmistelijat / lisätiedot: Tiina Pesonen, puh. 09 816 52204 Riikka Kiljander-Kiiskinen, puh. 09 816

Lisätiedot

Sopimus osakaskuntien apporttisijoituksesta Hämeen ammattikorkeakoulu osakeyhtiöön. Hämeenlinnan kaupunki Y-tunnus: 0146921-4 PL 84 13101 Hämeenlinna

Sopimus osakaskuntien apporttisijoituksesta Hämeen ammattikorkeakoulu osakeyhtiöön. Hämeenlinnan kaupunki Y-tunnus: 0146921-4 PL 84 13101 Hämeenlinna Yymähallitus 163 27.10.2014 Sopimus osakaskuntien apporttisijoituksesta Hämeen ammattikorkeakoulu osakeyhtiöön Yhtymähallitus 163 Luovuttajat: Forssan kaupunki Y-tunnus: 0145626-1 Turuntie 18 30100 Forssa

Lisätiedot

VAIHTOSOPIMUS. RAAHEPOLIS OY, Y-tunnus Rantakatu 8, Raahe

VAIHTOSOPIMUS. RAAHEPOLIS OY, Y-tunnus Rantakatu 8, Raahe VAIHTOSOPIMUS SOPIJAPUOLET: RAAHEN KAUPUNKI, Y-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe RAAHEPOLIS OY, Y-tunnus 0830284-7 Rantakatu 8, 92100 Raahe VAIHDON KOHTEET: Raahen kaupunki luovuttaa Raahepolis Oy:lle

Lisätiedot

HAKEMUS 16.1 0.2007. Tarvittaessa lisätietoja asiassa antaa Jouni Puhakka, gsm 040-50 6363 8 tai jouni.puhakka@lindstro~ninvest.fi.

HAKEMUS 16.1 0.2007. Tarvittaessa lisätietoja asiassa antaa Jouni Puhakka, gsm 040-50 6363 8 tai jouni.puhakka@lindstro~ninvest.fi. * Lindström v HAKEMUS C-?,!. "Q-$:j.,.c*,.g./ew- 16.1 0.2007 HELSINGIN KAUPUNGINHALLITUKSELLE Lindström Oy suunnittelee Konalassa osoitteessa Ristipellontie 14, Helsinki sijaitsevan palvelukeskuskiinteistönsä

Lisätiedot

KIINTEISTÖ OY KYLPYLÄNTORNI 1 ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(4)

KIINTEISTÖ OY KYLPYLÄNTORNI 1 ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(4) KIINTEISTÖ OY KYLPYLÄNTORNI 1 ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(4) Osapuolet: 1. LAPPEENRANNAN KAUPUNKI, jota edustaa teknisen toimen kiinteistö- ja mittaustoimi, jäljempänä myös kaupunki PL 38, Villimiehenkatu

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA luonnos. Mäntyharjun kunta Y-tunnus PL MÄNTYHARJU

KAUPPAKIRJA luonnos. Mäntyharjun kunta Y-tunnus PL MÄNTYHARJU KAUPPAKIRJA luonnos Myyjä Ostaja Mäntyharjun kunta Y-tunnus 0165 761-0 PL 76 52701 MÄNTYHARJU Mäntyharjun Rengaspalvelu Oy Y-tunnus 2605537-6 Luotoniementie 47 52700 MÄNTYHARJU 1 Kaupan kohde Mäntyharjun

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 93. Valtuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 93. Valtuusto Sivu 1 / 1 Valtuusto 18.08.2014 Sivu 1 / 1 2651/00.04.01/2014 Kaupunginhallitus 185 16.6.2014 93 EVTEK-kuntayhtymän purkaminen Valmistelijat / lisätiedot: Tiina Pesonen, puh. 09 816 52204 Riikka Kiljander-Kiiskinen,

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA (LUONNOS)

KAUPPAKIRJA (LUONNOS) 1 (5) KAUPPAKIRJA (LUONNOS) Myyjä Ylivieskan kaupunki, 0190557-3 Kyöstintie 4, PL 70 84100 Ylivieska Ostaja Rave Rakennus Oy, 1769201-5 tai määräämänsä Osoite: Lintutie 1 84100 Ylivieska Kaupan kohde Ylivieskan

Lisätiedot

Vieskan liikelaitoskuntayhtymä

Vieskan liikelaitoskuntayhtymä 1 (6) 1.11.2016 Vieskan liikelaitoskuntayhtymä Kuntayhtymän purkamiseen liittyvä sopimus ja taloudellinen selvitys LUONNOS 1. Yleistä Vieskan liikelaitoskuntayhtymän tehtävänä on omistaa ja antaa vuokralle

Lisätiedot

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA HELSINGIN KAUPUNGIN (HELSINGIN ENERGIA) HELEN OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014]

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA HELSINGIN KAUPUNGIN (HELSINGIN ENERGIA) HELEN OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014] APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA HELSINGIN KAUPUNGIN (HELSINGIN ENERGIA) JA HELEN OY:N välillä [. päivänä kuuta 2014] SISÄLLYS OSAPUOLET... 4 TAUSTA JA TARKOITUS... 4 1 APPORTTI... 4 2 APPORTIN ARVO JA

Lisätiedot

Luonnos 30.4.2015. Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2, Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali.

Luonnos 30.4.2015. Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2, Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali. 1 Myyjä 2 Ostaja Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2, Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali. Profmer Oy, y-tunnus 0576362-1, Teräskatu 11, 21110 Naantali. 1 3 Kaupan kohde Naantalin kaupungin 14. kaupunginosan

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS MÄÄRÄALAN KAUPASTA

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS MÄÄRÄALAN KAUPASTA MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS MÄÄRÄALAN KAUPASTA 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Rovaniemen kaupunki (1978283 1) Hallituskatu 7, PL 8216 96101 Rovaniemi jäljempänä Kaupunki Redinor Oy (0919708 1) perustettavan

Lisätiedot

KANGASALAN KAUPUNKI PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Dnro TE 1286/2018. Geodeetti MÄÄRÄALAN OSTAMINEN TILASTA NIEMINEN

KANGASALAN KAUPUNKI PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Dnro TE 1286/2018. Geodeetti MÄÄRÄALAN OSTAMINEN TILASTA NIEMINEN KANGASALAN KAUPUNKI PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Dnro TE 1286/2018 Geodeetti 8.10.2018 1 7 MÄÄRÄALAN OSTAMINEN TILASTA 211-407-4-452 NIEMINEN Tekninen keskus, geodeetti Juha Iivonen 8.10.2018 Jani-Petteri ja Liisa

Lisätiedot

KIINTEISTÖ ESIKAUPAN PURKUSOPIMUS

KIINTEISTÖ ESIKAUPAN PURKUSOPIMUS KIINTEISTÖ ESIKAUPAN PURKUSOPIMUS SOPIMUKSEN OSAPUOLET Savitaipaleen kunta Y-tunnus 0163109-0 Kirkkotie 6 54800 SAVITAIPALE Maarakennus Suutarinen Oy Y-tunnus 0666856-2 Vuorilahdentie 7 52700 MÄNTYHARJU

Lisätiedot

Karhusaaren kiinteistöt Oy Y-tunnus c/o Mutikainen Ilpo Merikapteenintie 48, Helsinki

Karhusaaren kiinteistöt Oy Y-tunnus c/o Mutikainen Ilpo Merikapteenintie 48, Helsinki Liite 1 HEL 2016-013602 LUOVUTUSKIRJA LUOVUTTAJA Karhusaaren kiinteistöt Oy Y-tunnus 0921354-7 c/o Mutikainen Ilpo Merikapteenintie 48, 00890 Helsinki LUOVUTUKSEN SAAJA Helsingin kaupunki, jota edustaa

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI/ MÄÄRÄALAN 1 / 5 KAUPPAKIRJA

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI/ MÄÄRÄALAN 1 / 5 KAUPPAKIRJA LAPPEENRANNAN KAUPUNKI/ MÄÄRÄALAN 1 / 5 Myyjä Ostaja LAPPEENRANNAN KAUPUNKI, Elinvoima ja kaupunkikehitys Maaomaisuuden hallinta, PL 38; Villimiehenkatu 1 53101 Lappeenranta Y-tunnus: 0162193-3 Luovutukseen

Lisätiedot

K A U P P A K I R J A

K A U P P A K I R J A K A U P P A K I R J A 1/7 MYYJÄ OSTAJA Kauhavan kaupunki y-tunnus: 0208852-8 osoite: Kauppatie 109, 62200 Kauhava Kuusikkoaho Oy y-t unnus: 0965807-9 osoite: Kuopiontie 97 B, 83630 Kuusjärvi KAUPAN KOHTEET

Lisätiedot

MYYJÄ Karungin Palvelukoti ry (Y-tunnus: 0216145-7) os. Satamakatu 12, 95400 Tornio.

MYYJÄ Karungin Palvelukoti ry (Y-tunnus: 0216145-7) os. Satamakatu 12, 95400 Tornio. KAUPPAKIRJA MYYJÄ Karungin Palvelukoti ry (Y-tunnus: 0216145-7) os. Satamakatu 12, 95400 Tornio. OSTAJA KAUPAN KOHDE Tornion kaupunki os. Suensaarenkatu 4, 95400 Tornio Vanhainkoti -nimisestä tilasta,

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA. Asianumero MH 1976/2017/ KAUPAN OSAPUOLET. Suomen valtio, Metsähallitus. Lappeenrannan kaupunki

KAUPPAKIRJA. Asianumero MH 1976/2017/ KAUPAN OSAPUOLET. Suomen valtio, Metsähallitus. Lappeenrannan kaupunki 1 (7) Asianumero MH 1976/2017/06.04.01 KAUPPAKIRJA KAUPAN OSAPUOLET Myyjä Suomen valtio, Metsähallitus Ostaja Lappeenrannan kaupunki Tällä kauppakirjalla allekirjoittaneet ovat sopineet kiinteistöjen luovutuksesta

Lisätiedot

SIUNTION KUNTA VIHDIN KUNTA Kh / /2017. Vihdin kunta, y-tunnus PL 13, Nummela 39/149 osin

SIUNTION KUNTA VIHDIN KUNTA Kh / /2017. Vihdin kunta, y-tunnus PL 13, Nummela 39/149 osin MÄÄRÄALAN MÄÄRÄOSIEN LUOVUTUSKIRJA SIUNTION KUNTA VIHDIN KUNTA Kh 22.5.2017 60/10.00.01/2017 LUOVUTTAJAT Siuntion kunta, y-tunnus 0131156-4 Puistopolku 1, 02580 Siuntio 1/149 osin Vihdin kunta, y-tunnus

Lisätiedot