Liite 2 hintataulukko, ohjeita-välilehti. Vaatimus: Kaikki aineet on tarjottava hajustamattomina. Saako tuotteessa olla maininta hajusteen kaltainen?

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Liite 2 hintataulukko, ohjeita-välilehti. Vaatimus: Kaikki aineet on tarjottava hajustamattomina. Saako tuotteessa olla maininta hajusteen kaltainen?"

Transkriptio

1 Siivoustarvikkeet-hankinnan kysymykset ja vastaukset Kysymys 1: Liite 2 hintataulukko, ohjeita-välilehti. Vaatimus: Kaikki aineet on tarjottava hajustamattomina. Saako tuotteessa olla maininta hajusteen kaltainen? Vastaus 1: Tavoitteenamme on hankkia hajustamattomia tuotteita, toisin sanoen sellaisia tuotteita, joihin hajusteita ei ole lisätty. Jos hajusteen kaltainen -aineosa on lisätty tuotteen hajustamiseksi, tällaista tuotetta ei kelpuuteta. Kysymys 2: Taulukko ymräristömerkityt tuoteet Positio 10 ja 11. Koneastianpesuneste 10l ja 20l Koska kyseessä on tuote (neste), joka on ominaisuudeltaan tiheämpää kuin normaali neste eli (yksi (1) litra koneastianpesunestettä painaa enemmän kuin yhden (1) kilon) suosittelemme näiden positioiden vertailun tapahtuvan kilohintojen perusteella. Kilohintavertailun avulla tarjottavien tuotteiden tehoainepitoisuudet eli puhdistuteho ja lian irrotuskykyn huomioituu litrahintavertailua paremmin. Vastaus 2: Hintataulukossa on mahdollisuus antaa kilohinta positioihin 10 ja 11 (L-sarake: Hinta /l/kg ALV 0 %). Lisäksi ohjeet-välilehdellä annostelusta mainitaan, että se voi olla enintään 0,5 grammaa yhtä vesilitraa kohden, mikä ohjaa antamaan kilohinnan. Kysymys 3: Taulukko siivousaineet ja välineet positio 3 koneastianpesuneste alumiinille 10l Koska kyseessä on tuote (neste), joka on ominaisuudeltaan tiheämpää kuin normaali neste eli (yksi (1) litra koneastianpesunestettä painaa enemmän kuin yhden (1) kilon) suosittelemme näiden positioiden vertailun tapahtuvan kilohintojen perusteella. Kilohintavertailun avulla tarjottavien tuotteiden tehoainepitoisuudet eli puhdistuteho ja lian irrotuskykyn huomioituu litrahintavertailua paremmin. Vastaus 3: Hintataulukossa on mahdollisuus antaa kilohinta positioon 3 (J-sarake: Hinta /l/kg ALV 0 %). Lisäksi ohjeetvälilehdellä annostelusta mainitaan, että se voi olla enintään 0,5 grammaa yhtä vesilitraa kohden, mikä ohjaa antamaan kilohinnan. Kysymys 4: Tarjouspyyntö 10 Toimituskohteet ja Liite 2 toimitushinta Toimituskohteiden määrä on kerrottu tarjouspyynnössä yhteensä 54 kpl.

2 Liite 2 Toimitushinta välilehdellä kerrottu arvioitujen toimituskertojen määrä 12x52=624 toimitusta. Sopimuksen vuosivolyymiksi on arvioitu noin , jolloin toimituksen keskikoko olisi noin 135. Tällä toimituksen keskikoolla nousee kuljetuskustannusten osuus merkittäväksi kokonaisvolyymissä oli kuljetuskustannukset sitten erikseen tai tuotteiden hinnoissa. Jos tilaajilla olisi mahdollisuus vähentää tilausten/toimitusten määrää puoleen, toisi se asiakkaalle huomattavia säästöjä ympäristökuormituksen vähentämisestä puhumattakaan. Olisiko mahdollista vähentää toimituksia esim. puoleen (6x52=312 per vuosi)? Vastaus 4: Toimituskertojen määrä on tarjouspyyntöasiakirjoissa mainittu arvio. Kysymys 5: 8 Hankinnan valinta- ja vertailuperusteet Tuoterivien hinnat muodostuvat hintataulukkoon tarjoajan antamien hintojen ja vuosikulutuksen tulona. Tarjoukset vertaillaan tuoteryhmien ja toimituskertojen yhteenlaskettujen hintojen perusteella. perusteella. Vertailuperusteissa hinnan merkitys on 50%. Ympäristötuotteiden määrä vaikuttaa 15 %. Mielestämme hintapainotus tarjouspyynnössänne ohjaa ei ympäristömerkittyihin tuotteisiin. Olisiko tätä painotusta mahdollista muuttaa, että oikeasti saisitte käyttöönne ympäristömerkityt tuotteet? Vastaus 5: Vertailuperusteet ja niiden painotukset ovat tarjouspyyntöasiakirjoissa mainitut. Kysymys 6: Esimerkiksi Liitteessä 2 ympäristötuotteet välilehdellä käsipyyhkeet ja wc-paperit: POS 28 ja 29 on vertailuhintana nippu ja rulla x vuosikulutus. Markkinoilla on pyytämillänne kriteereillä kovin eri arkkimäärillä olevia käsipyyhenippuja sekä eri arkkimäärällä olevia wc-papereita. Samoin kuin arkkien koko wc-papereissa voi olla merkittävä. Tällä vertailulla ette saavuta oikeaa vertailuhintaa. Oikeampi, lähempänä todellisuutta oleva vertailuhinta olisi käsipyyhkeissä /arkki ja wc-paperissa /m tai molemmissa /m² tai jopa /kg. Olisiko mahdollista muuttaa vertailukriteerejä käsipyyhkeissä esim. /1000 arkkia ja wc-papereissa /1000m? Vastaus 6:

3 Tarjoaja antaa positioihin J-sarakkeeseen arkin hinnan, josta nipun, rullan tai paketin vertailuhinta muodostuu. Kysymys 7: Liite 1 tilaus, toimitusohjelma 0 5 p kohta 2 Ohjelma ohjaa valitsemaan ensimmäiseksi sopimustuotteita. Tarkoitetaanko tällä sitä, että valikoimassa vain sopimustuotteet? Sopimustuotelistaushan jo ohjaa sopimustuotteisiin ja varmaan hintatasokin sopimustuotteilla alhaisempi? Vastaus 7: Tällä tarkoitetaan juuri sitä, että tilausohjelma ohjaa ensimmäiseksi valitsemaan sopimustuotteita. Toisella toimittajalla on mahdollisuus ajaa tilausohjelmaansa sopimustuotelistaus, kun taas toisen ohjelma on edistyneempi ja tarjoaa automaattisesti sopimustuotteen. Tarjouspyynnön kohdassa 5 Tarjouksen tekeminen ja tarjousten käsittely mainitaan, että Tarjoaja antaa hintataulukkoon (LIITE 2) kunkin tuoteryhmän ulkopuolisten tuotteiden alennusprosentit. Tämä tarkoittaa sitä, että tilaaja voi ostaa tuotteita toimittajan koko valikoimasta. Kysymykset 8 9: Liite 3 15 Koulutus 15.1 Toimittaja järjestää sopimuskauden alussa riittävän määrän koulutustilaisuuksia Mikä katsotaan riittäväksi määräksi, kun toimituskohteita on yhteensä 54 kpl? 15.2 Toimittaja järjestää riittävän määrän samansisältöisiä, tarvittaessa toimipistekohtaisia Mikä katsotaan riittäväksi määräksi, kun toimituskohteita on yhteensä 54 kpl? Vastaukset 8 9: Tilaaja koordinoi koulutustilaisuuksia mutta mikäli tarpeen on, toimittaja kouluttaa tuotteiden käyttäjiä kaikissa toimituskohteissa. Kysymys 10: 21 Alihankinta Katsotaanko puhdistusaineen valmistaja alihankkijaksi, jos/kun valmistaja huolehtii astianpesuaineiden annosteluun liittyvien annostelulaitteiden asennuksista, huollosta, säädöistä jne.?

4 Katsotaanko kuljetusliike alihankkijaksi, jos toimitukset toimittajan varastosta hoitaa ulkopuolinen kuljetusliike? Vastaus 10: Seurakuntayhtymä on sopimussuhteessa siihen toimijaan, jonka kanssa allekirjoittaa sopimuksen. Muut sopimukseen liittyvät toimijat ovat alihankkijoita. Kysymykset 11 12: Liite 2 Siivouspyyhkeet Ympäristötuotteet POS 26 ja POS 27 sekä Välineet POS 21, POS 22 ja POS 23 Siivouspyyhkeidenkoot? Minkälaisia poikkeuksia sallitaan? Esim. siivouspyyhe siksakattu 36x42cm x 36x42cm eri värit. Kuinka paljon on sallittu poikkeama esim. %:lukuna? Vastaukset 11 12: Siivouspyyhkeiden kokohaarukka (36 42 cm x cm) on annettu positioissa. Määrittelyt ovat niin kuin ne kussakin positiossa on mainittu. Kysymys 13: Ympäristötuotteet POS 26 ja Välineet POS 21 Siivouspyyhe mikrokuitua lasipinnoille reunat päärmätty tai siksakattu. Lasipinnoille tarkoitetut siivouspyyhkeet pääsääntöisesti sellaisesta materiaalista että niitä ei ole tarvetta päärmätä (ei purkaannu)? Voidaanko ko. tuotteiden kohdalla ko. vaatimusta muuttaa? Vastaus 13: Tällä määrittelyllä haetaan sitä, että siivouspyyhkeet säilyttävät käytettävyytensä ja muotonsa vielä kymmenien pesukertojen jälkeen. Mikäli tarjottava tuote on tällainen, vaikka reunoja ei ole päärmätty tai siksakattu, se hyväksytään positioon. Harkkoreunaisia, lepruja tai parin ensimmäisen pesun jälkeen lepruuntuvia siivouspyyhkeitä ei hyväksytä. Kysymys 14: Tarjouslomakkeessa puhdistusaineiden vertailu suoritetaan käyttöliuoksen pohjalta. Markkinaoikeus on päätöksessään 410/2009 linjannut käyttöliuoksen vertailua julkisissa hankinnoissa. Mikäli hankintayksikkö päätyy käyttöliuoksen perusteella tehtävään vertailuun,tulee sen varmistua, että kaikki ko. tuotteen

5 käyttöolosuhteet ym. tekijät ovat kaikkien tarjoajien tiedossa. Ainoastaan tällä tavoin hankintayksikkö voi saada keskenään vertailukelpoisia tarjouksia. Esim. Siivouksen yleispuhdistusaineen annosteluun vaikuttavia tekijöitä ovat: lattiamateriaali, lattiamateriaalin kunto, siivousmenetelmä, siivoustiheys, lattian käyttöaste, vuodenaika, vedenkovuus, siivoushenkilöstön ammatillinen kokemus. Lista ei ole tyhjentävä. Koneellisessa astianpesussa käyttöolosuhteita ovat esim. Vedenlaatu (kovuus, mangaanipitoisuus, rauta, kalkki voi vaihdella eri yksiköissä), käytettävä astianpesukone, astioiden lika-aste, miten nopeasti astiat pestään käytön jälkeen. Ehdotan, että hankintayksikkö poistaa vertailun käyttöliuoksen perusteella, koska Markkinaoikeuden linjaamat vaatimukset eivät täyty tarjouspyynnössä. Vastaus 14: Tässä hankinnassa puhdistusaineet vertaillaan annettujen litra- tai kilohintojen perusteella, mikä käy selkeästi ilmi hintataulukosta LIITTEESTÄ 2. *** Lopuksi haluan omasta puolestani todeta, että pyrin tekemään parhaani ja laatimaan tarjouspyyntöasiakirjat hankintalain mukaisesti sellaisiksi, että sinun tarjoajana on mahdollisimman helppoa tehdä tarjous. Aina se ei onnistu, kuten totesin edellisellä kerralla esitettyjen kysymysten perusteella. Esitettyjä kysymyksiä tutkiessani en voi olla huomaamatta niistä kuultavaa ylimielisyyttä ja nokittelunhalua. Selkeisiin virheisiin toivon sinun toki puuttuvan. Haluaisin, että sinulla on kirkkaana mielessäsi hankinnan tavoite eli hankkia sellaisia tuotteita, joita juuri tämän organisaation laitoshuoltajat, vahtimestarit, kokit ja emännät työssään tarvitsevat. Lisäksi haluan tehdä henkilökuntamme tavaroiden ja palvelujen tilaamisen mahdollisimman helpoksi. Tästä syystä asiakirjamme sisältävät tiettyjä määrittelyjä ne eivät ole siellä tyhjän takia hankaloittamassa sinun työtäsi. Toivoisin, että me puhtausalan ammattilaiset voisimme nyt ja tulevaisuudessa työstää julkista hankintaa hyvässä yhteistyössä! Ystävällisesti ja hyvää juhannusta sekä rentouttavaa kesää toivottaen: Ismo Korhonen

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET 8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET Tarjouspyyntöön määräaikaan 6.10.2014 klo 14.00 mennessä esitetyt kysymykset

Lisätiedot

PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET

PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET Hengitysliitto ry 7.5.2014 PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET Tarjouspyyntöä koskevat lisätietopyynnöt ja niihin annetut vastaukset. HUOM. Hankinnasta julkaistaan

Lisätiedot

1. Yleispuhdistusaine

1. Yleispuhdistusaine Liite 1. 1/16 Tarjoaja ja puh.nro: Valkeakoski ja Akaa / pesu- ja puhdistusaineet, henkilöhygieniatuotteet, siivousvälineet, suojakäsineet, jätesäkit, konetiski- ja huuhtelukirkasteaineet Mikäli kaikkia

Lisätiedot

PESU- JA PUHDISTUSAINEET, JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET, HENGITYSLIITTO RY

PESU- JA PUHDISTUSAINEET, JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET, HENGITYSLIITTO RY Rev1 1 (5) PESU- JA PUHDISTUSAINEET, JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET, HENGITYSLIITTO RY Tarjouspyyntöä koskevat lisätietopyynnöt ja niihin annetut vastaukset. 1. Hyväksytäänkö osatarjoukset?

Lisätiedot

PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 9.9.2013 PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Määräaikaan 30.8.2013 mennessä Oulaisten kaupungin tarjouspyyntöön, puhdistusaineet - ja välineet liittyen on tullut sähköpostitse seuraavat

Lisätiedot

9.10.2013. VASTAUS 1. Kyllä, tarjouspyyntö koskee skooppien desinfektioainetta, mukaan lukien kaikki tarvittavat aineet (pesuaine ja aktivaattori).

9.10.2013. VASTAUS 1. Kyllä, tarjouspyyntö koskee skooppien desinfektioainetta, mukaan lukien kaikki tarvittavat aineet (pesuaine ja aktivaattori). LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymyksiä ja vastauksia 1 (7) SIIVOUSAINEET JA -VÄLINEET TARJOUSPYYNTÖ nro 31/2013, 17.9.2012 KYSYMYS 1. Tarjouspyynnöllänne pyydätte tarjousta skooppien sterilointiaineelle

Lisätiedot

ELINTARVIKKEET ELT301 LISÄTIETOKYSYMYKSET JA VASTAUKSET

ELINTARVIKKEET ELT301 LISÄTIETOKYSYMYKSET JA VASTAUKSET ELINTARVIKKEET ELT301 LISÄTIETOKYSYMYKSET JA VASTAUKSET Kysymys 1 Liite 1, Positiot: 118 Sekamehutiiviste, täysmehupitoisuus 35 % 15 000 10,0 l 119 Sekamehutiiviste, täysmehupitoisuus 65 % 12 000 10,0

Lisätiedot

Kysymykset kirjoitettu tai kopioitu suoraan tarjoajaehdokkaiden sähköposteista.

Kysymykset kirjoitettu tai kopioitu suoraan tarjoajaehdokkaiden sähköposteista. TRE: 7094/02.07.01/2010 TARJOUSPYYNTÖ: SIIVOUSAINEIDEN HANKINTA Lisätieto 4.10.2010 Kysymykset kirjoitettu tai kopioitu suoraan tarjoajaehdokkaiden sähköposteista. Kysymys 1: Kohta valintaperusteet Tarjouksen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet, jätepussit sekä saniteettitarvikkeet

Tarjouspyyntö pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet, jätepussit sekä saniteettitarvikkeet 29.11.2012/kk Tarjouspyyntö pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet, jätepussit sekä saniteettitarvikkeet LISÄKYSYMYKSET JA NIIDEN VASTAUKSET 1.KYSYMYS Tarjouspyynnössänne pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet,

Lisätiedot

Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ. MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat. Lapin ammattikorkeakoulu Oy

Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ. MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat. Lapin ammattikorkeakoulu Oy Viite: 16/2014/MSI Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat Lapin ammattikorkeakoulu Oy Jokiväylä 11 C, 96300 Rovaniemi Sisältö 1 Pienhankinnat...

Lisätiedot

Suun terveydenhuollon tarveaineet

Suun terveydenhuollon tarveaineet Suun terveydenhuollon tarveaineet 1. Hintaliite taulukosta puuttuu Tai vastaava merkintä, pyydämme lisäämään sen hintaliitetaulukkoon. Pahoittelumme virheestä, teksti lisätty Hintaliitteelle. 2. Onko kysymysten

Lisätiedot

Seminaarin koulun, Ojoisten Lasten talon ja Kirkonkulman koulun perussiivouksen palvelukuvauksessa on seuraava kohta:

Seminaarin koulun, Ojoisten Lasten talon ja Kirkonkulman koulun perussiivouksen palvelukuvauksessa on seuraava kohta: 1 KYSYMYKSIIN Kiinteistönhoito- ja siivouspalvelut (Käikälä ja Tarvasmäki, Ojoinen sekä Seminaarin koulu) Tarjouspyyntö 15.2.2013 Hämeenlinnan kaupunki, Linnan Tilapalvelut -liikelaitos KYSYMYS 1 Sopimusluonnoksissa

Lisätiedot

Porin kaupungin hankintapalvelut. Tarjouspyyntö HAN04/ PORI 1484/ /2015 Päiväys

Porin kaupungin hankintapalvelut. Tarjouspyyntö HAN04/ PORI 1484/ /2015 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Asia ja sen selvitys HAN04/ PORI 1484/02.08.00/2015 KORJAUSILMOITUS: Kuorittu peruna ja juurekset Hankinnan kohde: KORJAUSILMOITUS Korjattu tarjouspyyntöä seuraavasti:

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU47706 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU47706 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä:

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä: HELSINGIN YHTEISLYSEON KALUSTEIDEN HANKINTA Maanviljelyslyseon osakeyhtiö/helsingin yhteislyseo (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavaan 10.3.2017 lähetetyn hankintailmoituksen

Lisätiedot

Vastaus: Riittää vastaus rikkoontuneen koneen korjaus. lisäksi voi toimittaa perus ylläpitohuolto listauksen, mikäli sellainen on olemassa.

Vastaus: Riittää vastaus rikkoontuneen koneen korjaus. lisäksi voi toimittaa perus ylläpitohuolto listauksen, mikäli sellainen on olemassa. Kysymykset 1(6) kysymykset ja vastaukset siivouskoneet Kysymys 1. Tarjouspyynnön kohdassa Huolto pyydetään ilmoittamaan huollon sisältö. Huollon yksityiskohtainen sisältö on aina tapauskohtainen, joten

Lisätiedot

06.10.11 1 (7) Anne Komulainen SUUNTERVEYDEN TARVEAINEHANKINTA. Kysymys 1:

06.10.11 1 (7) Anne Komulainen SUUNTERVEYDEN TARVEAINEHANKINTA. Kysymys 1: 06.10.11 1 (7) Anne Komulainen SUUNTERVEYDEN TARVEAINEHANKINTA Kysymys 1: Tarjouspyynnössä liite 4 sarake C Ehdottomat vaatimukset pakkauskoilla (20x0,2 g) ja tuotemerkeillä ( vivapen ) määritellään tuotteet

Lisätiedot

Määräaikaan mennessä klo 16:00 tulleet kysymykset, teolliset elintarvikkeet, talous ja pakkaustarvikkeet

Määräaikaan mennessä klo 16:00 tulleet kysymykset, teolliset elintarvikkeet, talous ja pakkaustarvikkeet Määräaikaan mennessä 21.11.2012 klo 16:00 tulleet kysymykset, teolliset elintarvikkeet, talous ja pakkaustarvikkeet Korjattuun tarjouspyyntöön on lisätty sopimuskumppani PPSHP ryhmän 2 talous ja pakkaustarvikkeet

Lisätiedot

Maahanmuuttajien suomen kielen koulutuksen hankinta

Maahanmuuttajien suomen kielen koulutuksen hankinta Tarjouslomake 1 (5) Maahanmuuttajien suomen kielen koulutuksen hankinta Tarjoajan tekniseen suorituskykyyn ja ammatilliseen pätevyyteen liittyvät vaatimukset ja tarjoukseen liitettävät selvitykset TARJOUSPYYNNÖN

Lisätiedot

Liite 2/ Kokonaistaloudellista edullisuutta koskeva vertailu

Liite 2/ Kokonaistaloudellista edullisuutta koskeva vertailu 1 Liite 2/ Kokonaistaloudellista edullisuutta koskeva vertailu HINTAKRITEERI Hintavertailussa käytetään kolmelle jäljempänä mainitulle kuvitteelliselle tilaukselle (tilaukset I-III) erikseen laskettavaa

Lisätiedot

Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä)

Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä) Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä) Tarjoamme Pyhäjoen kunnalle 1.11.2013 päivätyn tarjouspyynnön mukaista lvi ja hydrauliikkatöitä ajalle 2014-2016:

Lisätiedot

Pääsuunnittelija, Sakky Savilahden kampus

Pääsuunnittelija, Sakky Savilahden kampus SIVU 1 / 7 Pääsuunnittelija, Sakky Savilahden kampus 1. Hankintayksikön perustiedot Virallinen nimi Savon Koulutuskuntayhtymä Kansallinen yritys ja yhteisötunnus 1852679 9 Postiosoite Sammakkolammentie

Lisätiedot

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 TARJOUSPYYNTÖ Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 1. Tarjouspyynnön kohde... 2 1.1 Tarjouspyynnön kohde... 2 1.2 Hankintamenettely ja hankinnasta ilmoittaminen... 2 2. Sopimuskausi... 2 3. Tarjousten valinta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5)

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5) 1(5) Tarjoajaa koskevat kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet TARJOUSLOMAKE Ohjeet: 1. Tarjouksen tekijän on vastattava liitteen kaikkiin kysymyksiin ja liitettävä pyydetyt asiakirjat ja selvitykset tarjoukseen.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 Tarjouspyyntö Pihtiputaan pesulan pyykkikuljetuksista Pihtipudas- Viitasaari- Pihtipudas viisi (5) kertaa viikossa sekä Pihtiputaalla kolme (3) kertaa viikossa. 1. Yleistä Viitasaaren

Lisätiedot

Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö

Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia lämmitysöljystä sekä ajoneuvopolttoaineista Nokian, Oriveden ja Ylöjärven kaupungeille sekä Kangasalan,

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi TARJOUSPYYNTÖ 1 / 6 Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi 29.8.2016 Imatran kaupunki Virastokatu 2, 55100 Imatra Vaihde: 020 617 111 Faksi: 020

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10546 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10546 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen

Lisätiedot

Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 Heikinkuja Mäntsälä

Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 Heikinkuja Mäntsälä Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 42/2017 MAA- JA KIVIAINESTEN HANKINTA VUODELLE 2018 Hankinnan kohde Mäntsälän kunta/tekniset palvelut/kuntatekniikka pyytää tarjouksia tarjousliitteen

Lisätiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ LAUREA-AMMATTIKORKEAKOULU OY:N HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. HANKINNAN TAVOITE JA KOHDE 1.1. Tarjouspyynnön rakenne Hankintayksikkö Laurea-ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 28.3.2014

TARJOUSPYYNTÖ 28.3.2014 TARJOUSPYYNTÖ 28.3.2014 Tarjouspyyntö siivouspalveluiden hoitamisesta Pihtiputaan Muurasjärven koulun-, Muurasjärven neuvolan sekä Muurasjärven kotipalvelun tiloihin. 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja

Lisätiedot

Kunkin vertailuperusteen alakohdan painoarvo on ilmoitettu yllä olevassa taulukossa. Laatu ja tekniset ominaisuudet perustaso 8 max 10 / 45 %

Kunkin vertailuperusteen alakohdan painoarvo on ilmoitettu yllä olevassa taulukossa. Laatu ja tekniset ominaisuudet perustaso 8 max 10 / 45 % 3. JUNATEKNIIKAN TASO Yhteenveto SIEMENS Painoarvo 1. Laatu ja tekniset ominaisuudet 7,76 7,11 45 % 2. Standardiratkaisujen osuus 8,10 7,80 22 % 3. Vastaavuus tarjouspyynnön teknisiin vaatimuksiin 8,00

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne tarjouspyynnössä ja sen liitteenä olevissa asiakirjoissa

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (6) Teknisen palvelun lautakunta Stara/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (6) Teknisen palvelun lautakunta Stara/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2012 1 (6) 77 Onninen Oy:n hankintaoikaisuvaatimus, muoviputkien ja -kaivojen hankinta, teknisen palvelun lautakunnan päätös 13 9.2.2012 HEL 2011-007391 T 02 08 01 00 Päätös

Lisätiedot

TILITOIMISTON PALVELUT TARJOUSPYYNTÖ

TILITOIMISTON PALVELUT TARJOUSPYYNTÖ TILITOIMISTON PALVELUT TARJOUSPYYNTÖ TILITOIMISTON PALVELUIDEN KILPAILUTUS MUISTILIITTO ry (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilmailmoituskanavassa julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/ (5) Teknisen palvelun lautakunta Stara/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 4/2017 1 (5) 41 Hankintaoikaisuvaatimus teknisen palvelun lautakunnan päätökseen 16.2.2017 16 HEL 2016-009930 T 02 08 02 00 Päätös päätti hyväksyä esityslistatekstissä mainituin

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin.

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. Etelä-Savon maakuntaliitto on 14 eteläsavolaisen

Lisätiedot

IS-Hankinta Oy. Päiväys

IS-Hankinta Oy. Päiväys 1/5 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä Asia

Lisätiedot

Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon:

Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon: HELSINGIN KAUPUNKI TARJOUSLOMAKE (A/4) 1 (7) Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon: A/4. AVOKUNTOUTUS Palveluntuottaja: Tarjottava

Lisätiedot

Painoarvojen ja erilaisten laskukaavojen käyttäminen tarjousten vertailussa Ilkka Sihvola

Painoarvojen ja erilaisten laskukaavojen käyttäminen tarjousten vertailussa Ilkka Sihvola Painoarvojen ja erilaisten laskukaavojen käyttäminen tarjousten vertailussa 1 Helsingin Sanomat..pikku uutinen muutaman vuoden takaa 2 Esimerkki tältä aamulta (13.6.2017, klo 9:08) Viimeisin Hilmassa julkaistu

Lisätiedot

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 Asia K/7/02.08.00.06/2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 1.1 Tarjouspyynnön kohde Hankintayksikkö on Imatran kaupunki / Kaupunkirakenne ja kunnallistekniikka.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

Hankinnan valmistelu ja hankinnan kohde

Hankinnan valmistelu ja hankinnan kohde Hankinnan valmistelu ja hankinnan kohde Uusiutuva hankintalaki seminaari 18.5.2015 Lakimies Katariina Huikko Suomen Kuntaliitto Hankintaprosessi, nykytila Hankintasääntelyn mukainen hankintamenettely Valmistelu

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: TP/LSKKY/UKI/2016/1 Tarjousnimike: VILJELYKONSULTOINTI

TARJOUSPYYNTÖ: TP/LSKKY/UKI/2016/1 Tarjousnimike: VILJELYKONSULTOINTI TARJOUSPYYNTÖ: TP/LSKKY/UKI/2016/1 Tarjousnimike: VILJELYKONSULTOINTI Lounais Suomen koulutuskuntayhtymä / Lounais Suomen ammattiopisto Novida pyytää tarjoustanne viljelykonsultoinnin hankinnasta tarjouspyynnön

Lisätiedot

ESITETYT KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET, HANKINTA-ASIA

ESITETYT KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET, HANKINTA-ASIA 1 ESITETYT KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET, HANKINTA-ASIA : Elintarvikehankinnat Virtain kaupunki ja Ruoveden kunta hankintakaudeksi 1.4.2015 31.3.2017 ja mahdollinen optio 1+1 vuosi Kysymys 1:

Lisätiedot

Pesu- ja puhdistusaineiden tarjouspyyntöliite

Pesu- ja puhdistusaineiden tarjouspyyntöliite 37 LIITTEET Liite 1. Teknokemian yhdistys ry:n malli pesu- ja puhdistusaineiden tarjouspyyntöliitteeksi. (Teknokemian yhdistys ry.) 1/7 Pesu- ja puhdistusaineiden tarjouspyyntöliite Tätä tarjouspyyntöliitettä

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014 KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) VASTAUKSET MÄÄRÄAIKAAN 5.6.2014 KLO 12.00 MENNESSÄ SAATUIHIN KYSYMYKSIIN KOSKIEN TARJOUSPYYNTÖÄ LÄÄKKEIDEN ANNOSJAKELUN JA TOIMITUSPALVELUN HANKINTA Huom! Samaa asiaa useammin

Lisätiedot

Tarjouspyyntö valtioneuvoston (ministeriöt pl. ulkoministeriö) erityistyölasien hankinnasta

Tarjouspyyntö valtioneuvoston (ministeriöt pl. ulkoministeriö) erityistyölasien hankinnasta VNK/1567/14/2015 13.10.2015 Asia Tarjouspyyntö valtioneuvoston (ministeriöt pl. ulkoministeriö) erityistyölasien hankinnasta 1. Tarjouspyyntö Valtioneuvoston kanslia (jäljempänä tilaaja ) pyytää tarjoustanne

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n Oulun siivouspalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 1.3 Näyttötilaisuus...

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Poikkitien yritysalueen esirakentaminen Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää vertailuhintatarjoustanne Poikkitien yritysalueen esirakentamiseen liittyvistä töistä tämän

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki

Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki Säteilyturvakeskus (jäljempänä STUK) (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö

Lisätiedot

Osatarjoukset on sallittu siten, että tarjous voidaan jättää järvikohtaisesti (tarjouksen voi jättää yhdestä järvestä tai molemmista järvistä).

Osatarjoukset on sallittu siten, että tarjous voidaan jättää järvikohtaisesti (tarjouksen voi jättää yhdestä järvestä tai molemmista järvistä). TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) ESPOON LUUKINJÄRVEN JA MATALAJÄRVEN KUNNOSTAMINEN ILMASTAMALLA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjouksia ilmastuksen järjestämisestä Espoon Luukinjärvelle kesäksi

Lisätiedot

Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö

Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö 1(5) TARJOUSPYYNTÖ Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö Kokkolan Satama Oy pyytää tarjoustanne Kokkolan sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyöstä. Työssä on noudatettava

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne Loimaan kaupungin maankäytön suunnittelupalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 12.06.2013

TARJOUSPYYNTÖ 12.06.2013 Järvenpään kaupunki Keravan kaupunki Mäntsälän kunta Tuusulan kunta TARJOUSPYYNTÖ SANOMA- JA AIKAKAUSLEHTIHANKINNAT Pyydämme tarjoustanne Kirkes -kirjastojen sanoma- ja aikakauslehtihankinnoista. Tarjouspyyntö

Lisätiedot

Hankinnan kohde ja kohteelle asetetut vaatimukset on kuvattu tarkasti liitteessä 1.

Hankinnan kohde ja kohteelle asetetut vaatimukset on kuvattu tarkasti liitteessä 1. 10.2.2010 PL 357 02151 Espoo TARJOUSPYYNTÖ operoi Suomen tärkeimpiä viranomaisten kriittisiä tietoliikenneverkkoja ja -järjestelmiä. Operoimiemme järjestelmien käyttäjiä ovat mm. Poliisi, pelastustoimi,

Lisätiedot

Vastaukset maanantaihin klo mennessä toimitettuihin kysymyksiin ja täsmennykset tarjouspyyntömateriaaleihin:

Vastaukset maanantaihin klo mennessä toimitettuihin kysymyksiin ja täsmennykset tarjouspyyntömateriaaleihin: Urjalan yhtenäiskoulun luonnontieteiden opetusvälineiden hankinta 19.10.2016 Vastaukset maanantaihin 17.10.2016 klo 16.00 mennessä toimitettuihin kysymyksiin ja täsmennykset tarjouspyyntömateriaaleihin:

Lisätiedot

Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille TARJOUSPYYN TÖ 29.5.2015 Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat

Lisätiedot

Sähköinen kilpailutusjärjestelmä (Cloudia) kevään 2017 tarjouskilpailuissa

Sähköinen kilpailutusjärjestelmä (Cloudia) kevään 2017 tarjouskilpailuissa Sähköinen kilpailutusjärjestelmä (Cloudia) kevään 2017 tarjouskilpailuissa Tuulikki Karhu Hankinta-asiantuntija Yhteisten palvelujen yksikkö/ Hankintapalveluryhmä Uusi hankintalaki Julkisista hankinnoista

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ Dnro 3556/ /2011 Päiväys

Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ Dnro 3556/ /2011 Päiväys Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) HELMET-KIRJASTOJEN AINEISTON PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA Espoon kaupungin hankintapalvelut järjestää tarjouskilpailun HelMet-kirjaston perintäpalvelusta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA 1/5 1.9.2016 TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA 1 HANKINNAN KOHDE Liedon kunta pyytää tarjouksia Liedon keskustaajamaan sijoittuvan Lietohallin palveluista ja Liedon lukion

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. TILINTARKASTUSPALVELUJEN HANKINTA Helsingin seurakuntayhtymä (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 09.04.2015 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

Abena Yhteistyökumppanisi

Abena Yhteistyökumppanisi Abena Yhteistyökumppanisi Abena on 1953 vuonna perustettu Tanskalainen perheyritys, joka valmistaa ja välittää tuotteita hoito- ja päivittäistavarakaupan alalle. Näitä tuotteita ovat mm. kattaus- ja hampurilaistuotteet,

Lisätiedot

laitteen käyttökuntoon asennus suomenkieliset kirjalliset käyttöohjeet takuuaika (vähintään 24 kuukautta) vuosihuoltosopimus

laitteen käyttökuntoon asennus suomenkieliset kirjalliset käyttöohjeet takuuaika (vähintään 24 kuukautta) vuosihuoltosopimus TARJOUSPYYNTÖ Kudoskäsittelyautomaatti ja huolto 1(5) Tutkimus- ja laboratorio-osasto Pvm/Datum/Date Dnro/Dnr/ DNo Eläintautibakteriologian tutkimusyksikkö 01.06.2015 Evira/3903/0071/2015 TARJOUSPYYNTÖ

Lisätiedot

Hankinnan sisällön määrittely

Hankinnan sisällön määrittely Hankinnan sisällön määrittely lakimies Rasmus Ingman Markkinakartoitus sekä ehdokkaan tai tarjoajan osallistuminen hankinnan valmisteluun Ennen hankintamenettelyn aloittamista voi tehdä markkinakartoituksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 16/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Esityslista 16/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Esityslista 16/2017 1 (5) 10 Hankintaoikaisuvaatimus autoklaavien hankinnasta HEL 2017-008420 T 02 08 01 00 Päätösehdotus Esittelijän perustelut Oikaisuvaatimus päättää esityslistalla

Lisätiedot

Hankinta on jaettu neljään osioon:

Hankinta on jaettu neljään osioon: TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Pesulapalveluiden hankinta Espoon kaupunki pyytää tarjousta pesulapalveluista. Palvelun suurimpia käyttäjiä ovat kiinteistöpalvelut ulkotyövaatteiden osalta; varikko, joka pesettää

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN Vastaanottaja Kotkan kaupunki Tekniset palvelut PL 205 48101 KOTKA Asiakirjatyyppi Tarjous LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:...

Lisätiedot

SUOMEN OLYMPIAKOMITEA RY HANKINTAOHJEISTUS (päiv ) Tarve lähtökohtana

SUOMEN OLYMPIAKOMITEA RY HANKINTAOHJEISTUS (päiv ) Tarve lähtökohtana SUOMEN OLYMPIAKOMITEA RY HANKINTAOHJEISTUS (päiv. 4.7.2019) Tarve lähtökohtana Jokaisen hankinnan lähtökohtana on oltava tunnistettu ja määritelty tarve: 1. Olemassa olevaan tarpeeseen tarvitaan lisäystä,

Lisätiedot

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 22282 Päiväys 22.09.2014. Tarjoukset lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu.

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 22282 Päiväys 22.09.2014. Tarjoukset lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu. 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 22282 Kansallinen hankintailmoitus 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Aino-Liisa Jalonen Kuntolantie 4 21900 Yläne Suomi puh. +358 406722900 fax +358 2563504 aino-liisa.jalonen@poytya.fi

Lisätiedot

Hissi jälkiasennuksena - Miten kilpailutan oikein?

Hissi jälkiasennuksena - Miten kilpailutan oikein? Hissi jälkiasennuksena - Miten kilpailutan oikein? Hallitusforum 6.10.2012 Helsingin Messukeskus Elina Skarra Lakimies Suomen Kiinteistöliitto ry Suomen Kiinteistöliitto ry Taloyhtiön velvollisuus kilpailuttaa

Lisätiedot

3 SOPIMUSKAUSI Sopimus on voimassa xx.yy.2017 xx.yy.2018 ja päättyy ilman erillistä irtisanomista.

3 SOPIMUSKAUSI Sopimus on voimassa xx.yy.2017 xx.yy.2018 ja päättyy ilman erillistä irtisanomista. KELTAISELLA MERKITYT PÄIVITETÄÄN LOPULLISEEN SOPIMUKSEEN. LUONNOS 1 SOPIMUS MATERIAALIN VASTAANOTOSTA JA LOPPUSIJOITUKSESTA Allekirjoittanut toimeksiantaja XXX (tilaaja) ja allekirjoittanut toiminnanharjoittaja

Lisätiedot

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014 Tarjouslomake MV/8/05.05.00.01/2013 1 TARJOUKSEN KANSILEHTI JA SISÄLLYSLUETTELO TARJOUS MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu Tarjoaja Tarjoajan

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu Tarjouspyyntö 1 (6) 4.10.2013 Hallinto-osasto HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS Diaarinumero: HEL 2013-005356 Hanke 1. Helsingin kaupungin rakennusvirasto pyytää Helsingin kaupunkitilaohjetta

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12963 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12963 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy Asia

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Kotitalouden opetusvälineet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu

Lisätiedot

Toimistotarvikkeet ja värikasetit. Tarjouspyyntö

Toimistotarvikkeet ja värikasetit. Tarjouspyyntö Toimistotarvikkeet ja värikasetit Virtain kaupungille Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia toimistotarvikkeista, värikaseteista ja niiden toimittamisesta Virtain kaupungille. Virtain

Lisätiedot

LISÄKIRJE NRO 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL

LISÄKIRJE NRO 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL KATUJEN SUUNNITTELUN PUITESOPIMUS 2016-2017 Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto on pyytänyt tarjoustanne otsikossa mainitusta puitesopimuksesta 15.10.2015 päivätyllä tarjouspyynnöllä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 18/ (6) Kiinteistölautakunta Tila/

Helsingin kaupunki Esityslista 18/ (6) Kiinteistölautakunta Tila/ Helsingin kaupunki Esityslista 18/2016 1 (6) 2 Paloturvallisuussuunnittelu- ja -asiantuntijapalvelut, puitejärjestely HEL 2016-007563 T 02 08 02 00 Päätösehdotus päättää oikeuttaa kiinteistöviraston tilakeskuksen

Lisätiedot

Rajanylitykseen liittyvän dokumentoinnin ohjelmistokehitys ml. rajanylitysdokumentaation

Rajanylitykseen liittyvän dokumentoinnin ohjelmistokehitys ml. rajanylitysdokumentaation TARJOUSPYYNTÖ 1 / 5 Rajanylitykseen liittyvän dokumentoinnin ohjelmistokehitys ml. rajanylitysdokumentaation käsittelyn digitalisointi 05/2017 11.5.2017 1. Tarjouspyynnön kohde... 2 1.1 Tarjouspyynnön

Lisätiedot

URAKKATARJOUSPYYNTÖ Etelä-Karjalan keskussairaalan laajennuksen maanrakennus- ja louhintatyöt

URAKKATARJOUSPYYNTÖ Etelä-Karjalan keskussairaalan laajennuksen maanrakennus- ja louhintatyöt URAKKATARJOUSPYYNTÖ URAKKATARJOUSPYYNTÖ Etelä-Karjalan keskussairaalan laajennuksen maanrakennus- ja louhintatyöt URAKKATARJOUSPYYNTÖ 1 RAKENNUTTAJA 2 Tarjouspyynnön kohde ja tehtäväkuvaus 2.1 Tarjouspyynnön

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ 1.11.2011 1 (6) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ KYSYMYS 1 Kysymys koskee seuraavia kuljetettavia alueita: 2. Hauho - pudotuspisteitä n. 24

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Liite 2 10

Tekninen lautakunta Liite 2 10 Tekninen lautakunta 31.1.2017 Liite 2 10 04.01.2017 1/11 89432 Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja Postiosoite Postitoimipaikka Mikkeli Postinumero 50100 Maa Suomi Carita Hakkarainen +358 447942667

Lisätiedot

Pyydämme yksikköhintaista tarjoustanne nykyisten loisteputkien korvaamisesta LED-valoputkilla tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Pyydämme yksikköhintaista tarjoustanne nykyisten loisteputkien korvaamisesta LED-valoputkilla tämän tarjouspyynnön mukaisesti. TARJOUSPYYNTÖ Tekninen osasto LOISTEPUTKIEN KORVAAMINEN LED-VALOPUTKILLA Pyydämme yksikköhintaista tarjoustanne nykyisten loisteputkien korvaamisesta LED-valoputkilla tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) Hankinnan kohteena ovat seuraavat asiantuntijapalvelut (kaksi osa-aluetta):

Tarjouspyyntö 1 (5) Hankinnan kohteena ovat seuraavat asiantuntijapalvelut (kaksi osa-aluetta): Tarjouspyyntö 1 (5) YDINLAITOSTEN SÄHKÖJÄRJESTELMIEN JA -LAITTEIDEN SEKÄ OHJELMISTOPOHJAISTEN AUTOMAATIOJÄRJESTELMIEN JA -LAITTEIDEN ARVIOINTIA KOSKEVAT ASIANTUNTIJAPALVELUT Säteilyturvakeskus (jäljempänä

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Tervanokan ruoppaus, Järvenpään kaupunki 2 Hankinnan yksilöinti 3 Hankintamenettely Järvenpään kaupungin Kaupunkitekniikka pyytää kokonaishintatarjoustanne, Tervanokan ruoppaukseen

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN KUNTA 1 Virastotie 3 56100 RUOKOLAHTI 17.6.2013 Puhelin (05) 26 911 Telekopio (05) 2691 354

RUOKOLAHDEN KUNTA 1 Virastotie 3 56100 RUOKOLAHTI 17.6.2013 Puhelin (05) 26 911 Telekopio (05) 2691 354 RUOKOLAHDEN KUNTA 1 TARJOUSPYYNTÖ 1. Tarjouspyynnön kohde 1.1 Tarjouspyynnön kohde Hankintayksikkö on Ruokolahden kunta/tekninen osasto. Tarjouspyynnön kohteena ovat: 1. Kasvitarhan alueen tasaustyöt,

Lisätiedot

TÄYDELLINEN PROSESSI

TÄYDELLINEN PROSESSI 14.11.2017 2 1 14.11.2017 3 TÄYDELLINEN PROSESSI Tarjouspyynnön läpikäynti Aiempiin tarjouksiin tutustuminen Analysointi Resurssien kartoitus Tarjouksen teko Tarjouksen lähettäminen Päätöspalaveri ja analysointi

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU31531 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU31531 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat yhteisiä kuntapalveluja nimellä

Lisätiedot

Lihat ja lihajalosteet kysymykset ja vastaukset

Lihat ja lihajalosteet kysymykset ja vastaukset Lihat ja lihajalosteet 2017-2019 kysymykset ja vastaukset 10.4.2017 Kysymys 1. "Pakastetuotteita ei hyväksytä tarjoukseen." Tuotevalikoimassamme seuraavat tarjouspyynnössä pyydetyt tuotteet ovat pakastetuotteita:

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 84 Hammaslaboratoriopalveluiden hankinta Helsingin kaupungin hammashoitoloihin HEL 2016-008316 T 02 08 02 00 Päätös päätti hyväksyä hammaslaboratoriopalvelujen hankinnassa

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 10/ (5) Yleisten töiden lautakunta Rt/

Helsingin kaupunki Esityslista 10/ (5) Yleisten töiden lautakunta Rt/ Helsingin kaupunki Esityslista 10/2016 1 (5) 2 Mijorak Oy:n hankintaoikaisuvaatimus yleisten töiden lautakunnan päätöksestä 26.1.2016 30 Rakentamisen puitesopimus 2016 2017, korjausrakentaminen ja tilamuutostyöt,

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. Taivalkosken kunnan vakuutukset Veli-Seppo Vuoristo Aon Finland Oy Kirkkokatu 17 B Oulu

Tarjouspyyntö. Taivalkosken kunnan vakuutukset Veli-Seppo Vuoristo Aon Finland Oy Kirkkokatu 17 B Oulu Veli-Seppo Vuoristo Regional Manager veli-seppo.vuoristo@aon.fi Tarjouspyyntö Taivalkosken kunnan vakuutukset 22.06.2017 Veli-Seppo Vuoristo Aon Finland Oy Kirkkokatu 17 B 90100 Oulu Aon Risk Solutions

Lisätiedot

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ Hankinta: Muistiliiton paino- ja jakelupalvelut, tilausjärjestelmä ja logistiikka Muistiliitto ry (jäljempänä tilaaja) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 23.8.2017 julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

IPT-hankkeen 7. Työpaja

IPT-hankkeen 7. Työpaja IPT-hankkeen 7. Työpaja Hankintalain uudistamisen tilannekatsaus Helsinki 15.3.2016 Specialist Partner, AA, VT, KTM Mika Pohjonen Hannes Snellman Asianajotoimisto Oy 1 Työ- ja elinkeinoministeriön tiedote

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 TARJOUSPYYNTÖ TARKASTUSPALVELUT Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA 2017 2020 SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 Karkkilan kaupunki

Lisätiedot