Hakuaika päättyy: kello (Belgian aikaa). 1. Avoin toimi: väliaikainen toimihenkilö AD11 AD Tehtävät:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hakuaika päättyy: kello (Belgian aikaa). 1. Avoin toimi: väliaikainen toimihenkilö AD11 AD Tehtävät:"

Transkriptio

1 ILMOITUS AVOIMESTA TOIMESTA nro AD/T/01/17 YKSI YKSIKÖNPÄÄLLIKÖN toimi Euroopan talous- ja sosiaalikomitean ryhmä I:n (työnantajat) sihteeristössä Julkaistaan EU:n muuhun henkilöstöön sovellettavien palvelussuhteen ehtojen 2 artiklan c kohdan mukaisesti. Hakuaika päättyy: kello (Belgian aikaa). 1. Avoin toimi: väliaikainen toimihenkilö AD11 AD12 Työnantajat-ryhmän ryhmäsihteerin (yksikönpäällikön) toimi täytetään ottamalla palvelukseen väliaikainen toimihenkilö (toistaiseksi voimassa oleva sopimus, EU:n muuhun henkilöstöön sovellettavien palvelussuhteen ehtojen 2 artiklan c kohta). 2. Tehtävät: Yksikönpäällikkö (ryhmäsihteeri) johtaa ryhmän puheenjohtajan alaisuudessa ETSK:n ryhmä I:n (työnantajat) sihteeristöä. Yksikönpäällikölle kuuluvat seuraavat tehtävät: työohjelmien ja toimintasuunnitelmien määritteleminen, kehitteleminen, suunnitteleminen ja toteuttaminen, avustaminen poliittisia tavoitteita ja toimintaohjelmaa koskevassa työskentelyssä ryhmän työohjelman ja poliittisten painopisteiden täysimääräisen täytäntöönpanon varmistaminen huolehtiminen kaikista palveluista, joita ryhmän sihteeristö tarjoaa jäsenille näiden avustamiseksi tehtäviensä hoidossa yhdeksästä henkilöstön jäsenestä koostuvan sihteeristön henkilöstöasioiden ja taloushallinnon hoitaminen ja koordinointi ryhmä I:n sihteeristön käyttämien budjettikohtien hallinnointi ryhmän ja yksikön toiminnan suunnittelu ja hallinnointi, mukaan luettuina ryhmän tukemat tapahtumat (seminaarit, konferenssit, kuulemistilaisuudet ja muut suhdetoimintatapahtumat) myös ETSK:n tilojen ulkopuolella, suhdetoiminnan koordinointi ryhmä I:lle läheisten kansalaisyhteiskunnan organisaatioiden kanssa ryhmän puheenjohtajan ja työnantajat-ryhmän päätöksentekijöiden avustaminen ryhmän toimintalinjoissa vahvistettujen päämäärien ja tavoitteiden saavuttamisessa kaikkien asiaankuuluvien hallinnollisten koordinointitehtävien suorittaminen ja/tai koordinoiminen, esimerkiksi ETSK:n muiden ryhmien, komitean erityisjaostojen ja muiden toimielinten konsultoiminen, sekä suhdetoiminnan koordinoiminen ja kehittäminen ulkopuolisten osallistujien kanssa tarvittaessa ryhmän toiminnan esittely sisäisesti ja ulkoisesti vahvan verkoston ylläpitäminen ryhmän kuuden keskeisen kumppaniorganisaation kanssa.

2 Organisaatiomme: Työnantajat-ryhmään kuuluu 117 ETSK:n jäsentä, jotka edustavat työnantajien ja liike-elämän etuja ETSK:ssa. Ryhmän sihteeristö koostuu yhdeksästä henkilöstön jäsenestä, jotka työskentelevät suoraan ryhmän jäsenten, puheenjohtajan ja työvaliokunnan kanssa yksikönpäällikön (ryhmäsihteerin) koordinoinnin ja valvonnan alaisina ja raportoivat työstään puheenjohtajalle. Annamme poliittista ja logistista tukea, jota jäsenemme tarvitsevat voidakseen toimia ETSK:ssa kaikilla niillä politiikanaloilla, joilla komitean edellytetään antavan neuvoja EU:n toimielimille. Näitä ovat mm. sisämarkkinat, liikenne, energia, ulkosuhteet, maatalous, ympäristö, koheesiopolitiikka, talous- ja rahapolitiikka ja ilmastonmuutos. Lisätietoa ETSK:n verkkosivuilla osoitteessa Tarjoamme: mukavan, dynaamisen työympäristön, jossa arvostetaan oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja yhteishenkeä mahdollisuuden työskennellä yksikössä, joka osallistuu suoraan ETSK:n työssä ja virallisessa tehtävässä keskeiseen poliittiseen toimintaan mahdollisuuksia sisäiseen ammatilliseen koulutukseen sekä joustavat työajat. 3. Pätevyys ja osaaminen: a/ Kelpoisuusehdot: Hakijan tulee täyttää seuraavat ehdot: Hakija on jonkin Euroopan unionin jäsenvaltion kansalainen, ja hänellä on täydet kansalaisoikeudet 1. Hakija on täyttänyt asevelvollisuutta koskevan lainsäädännön mukaiset velvollisuutensa. Hakija voi osoittaa, että hän täyttää tehtävien hoitamisen edellyttämät hyvää mainetta koskevat vaatimukset. Hakijoita kehotetaan ottamaan huomioon henkilöstösäännöissä ja muuhun henkilöstöön sovellettavissa palvelussuhteen ehdoissa asetetut rajoitukset, jotka koskevat ulkopuolista toimintaa, julkisen tehtävän hoitamista ja eturistiriitoja (henkilöstösääntöjen 11, 11 a, 12 b, 13 ja 15 artikla, joita sovelletaan analogisesti väliaikaisiin toimihenkilöihin). Hakijalla on terveydelliset edellytykset tehtävien hoitamiseen. 2 Hakijalla on vähintään neljän vuoden yliopisto-opintoja vastaavan koulutustason suorittamisesta annettu tutkintotodistus 3 ja todistuksen saamisen jälkeen vähintään viidentoista vuoden työkokemus Valitun hakijan on ennen nimitystä esitettävä viranomaisen todistus, jonka mukaan rikosrekisterissä ei ole häntä koskevia merkintöjä. Valitun hakijan tulee ennen nimitystä käydä terveystarkastuksessa EU:n työterveyshuollossa, joka vahvistaa hakijan täyttävän Euroopan unionin muuhun henkilöstöön sovellettavien palvelussuhteen ehtojen 12 artiklan 2 kohdan d alakohdan vaatimukset (terveydelliset edellytykset tehtävien hoitamiseen). Huomioon otetaan vain EU:n jäsenvaltioissa myönnetyt todistukset ja todistukset, joista on saatu EU:n jäsenvaltioiden viranomaisten myöntämä vastaavuustodistus.

3 b/ Valintaperusteet: Jos hakija täyttää kohdassa 3 a luetellut kelpoisuusehdot, hakemus arvioidaan seuraavien valintaperusteiden valossa: Pakolliset vaatimukset: vähintään viidentoista vuoden työkokemus toimeen kuuluviin työtehtäviin liittyvältä alalta. Vähintään viisi vuotta tästä työkokemuksesta on oltava johtotehtävistä. yhden Euroopan unionin (EU) virallisen kielen perusteellinen taito ja toisen EU:n virallisen kielen tyydyttävä taito. Toiminnallisista syistä vaatimuksena on joka tapauksessa erinomainen englannin ja ranskan kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muiden EU:n virallisten kielten osaamista pidetään ansiona. Muut vaatimukset: Yliopistotutkintoa oikeustieteen, taloustieteen, valtiotieteiden tai kansainvälisten suhteiden alalta pidetään vahvana ansiona. Alaan liittyvää työkokemusta yrittäjiä ja työnantajia edustavissa kansalaisyhteiskunnan järjestöissä tai kauppakamareissa, jotka ovat työnantajat-ryhmän kumppaneita, tai kokemusta niihin liittyvästä työstä pidetään vahvana ansiona. Yliopistotason opintojen suorittamista vähintään kahdessa EU:n jäsenvaltiossa pidetään ansiona. kokemus tai käsitys työskentelystä EU:n toimielimissä, kokemus EU:n poliittisista tai institutionaalisista neuvotteluista ja ehdotuksista EU:n toimielinten toimialojen ja toimintatapojen hyvä tuntemus ja erityisesti ETSK:n roolin tunteminen Euroopan unionin toimielinrakenteessa Työnantajat-ryhmän, sille ETSK:ssa kuuluvan roolin ja sen tärkeimpien vastuualojen tuntemista pidetään ansiona. yleisimpien tietoteknisten sovellusten (Microsoft Office Outlook) hallitseminen erinomaiset analysointi- ja päätöksentekotaidot, myös kyky määrittää painopisteitä kyky priorisoida ja hallita monitahoisia aiheita oma-aloitteisuus ja hyvä arviointikyky vahvat neuvottelutaidot erinomaiset organisointi- ja viestintätaidot (suullinen ja kirjallinen viestintä) todennettu kyky käsitellä arkaluonteisia asioita hienotunteisesti, erinomaiset diplomaattiset taidot kyky työskennellä tehokkaasti monikulttuurisessa ja monikielisessä ympäristössä yhteistyökyky ja kyky johtaa pientä ryhmää, erinomaiset sosiaaliset taidot. 4. Sopimusehdot lyhyesti: Tarjoamme Euroopan unionin muuhun henkilöstöön sovellettavien palvelussuhteen ehtojen 2 artiklan c kohdan mukaisen väliaikaisen työsopimuksen, joka on voimassa toistaiseksi. Sopimukseen sisältyy yhdeksän kuukauden koeaika. Väliaikainen toimihenkilö otetaan palvelukseen palkkaluokkaan AD11 tai AD12. Hallinto määrittää palkkaluokan työkokemuksen perusteella asiaa koskevien sääntöjen mukaisesti 4. Palkan suuruus riippuu hakijan yksilöllisestä tilanteesta ja perhetilanteesta. Peruspalkka on tällä hetkellä 9 729,43 euroa palkkaluokan AD11 tasolla 1 ja ,23 euroa palkkaluokan AD12 tasolla 1. Palkasta pidätetään Euroopan unionille suoritettava vero, eikä siitä pidätetä kansallisia veroja. 4 Palkkaluokan AD11 tasoon 2 vaaditaan 15 vuoden työkokemus ja palkkaluokan AD12 tasoon 2 vaaditaan 18 vuoden työkokemus.

4 Yksilöllisestä perhetilanteesta ja lähtöpaikasta riippuen valittu hakija voi olla oikeutettu ulkomaankorvaukseen ja perhe-etuuksiin. ETSK maksaa muuttokustannukset ja asettautumiskorvauksen, joka vastaa yhden tai kahden kuukauden peruspalkkaa perhetilanteesta riippuen. Henkilöstö maksaa eläkevakuutusmaksuja EU:n eläkevakuutusjärjestelmään (jonka maksamaan eläkkeeseen he ovat oikeutettuja 10 palvelusvuoden jälkeen) sekä sosiaali- ja työttömyysvakuutusmaksuja. Henkilöstö kuuluu EU:n yhteisen sairausvakuutusjärjestelmän piiriin. Lisätietoja sopimusehdoista ja työoloista on henkilöstösäännöissä ja Euroopan unionin muuhun henkilöstöön sovellettavissa palvelussuhteen ehdoissa: Asemapaikkana on Bryssel. 5. Hakeminen: 1. Tähän toimeen hakevien tulee täyttää sähköinen hakulomake ( ja liittää siihen seuraavat englannin- tai ranskankieliset asiakirjat: hakemuskirje Europass-mallin 5 mukainen ansioluettelo. Puutteelliset hakemukset hylätään, eikä niitä oteta käsittelyyn. 2. Esivalinnan läpäisseiltä hakijoilta pyydetään hakulomakkeessa ilmoitettujen tietojen vahvistamiseksi mm. seuraavat todistusasiakirjat: henkilötodistuksen tai passin jäljennös jäljennökset korkea-asteen tutkinnoista ja todistuksista jäljennökset työtodistuksista, joissa ilmoitetaan selvästi työtehtävien luonne ja kesto todistukset kielitaidosta, ellei kielitaitoa ole selvästi merkitty yliopistotutkintoihin, tai, jos todistuksia ei ole, yksityiskohtainen selostus kyseisellä kielellä kielitaidon hankkimisesta EU:n virkamiehiltä virallinen asiakirja, josta ilmenee urakehitys ja nykyinen palkkaluokka. Valituksi tullutta hakijaa pyydetään myöhemmin esittämään kaikkien vaadittujen asiakirjojen alkuperäiskappaleet. 3. Muiden kuin englannin- tai ranskankielisten todistusasiakirjojen jäljennöksiin on liitettävä tiivistelmä jommallakummalla näistä kielistä. 4. Hakemusten viimeinen jättöpäivä on 20. maaliskuuta 2017 kello (Belgian aikaa). ETSK ei ota huomioon tämän päivämäärän ja kellonajan jälkeen saapuneita hakemuksia. Hakijoille ei suositella hakemuksen toimittamista viimeisenä päivänä, sillä internetliikenteen ruuhkautuminen tai internetyhteyden häiriö voi hankaloittaa hakemuksen jättämistä. ETSK:ta ei voida saattaa vastuuseen myöhästymisestä, joka johtuu tällaisista vaikeuksista. 5

5 6. Valintamenettely: 1. Valintalautakunta arvioi hakemukset ja laatii hakuilmoituksessa (ks. kohta 3) määriteltyjä kelpoisuusehtoja ja valintaperusteita soveltaen luettelon menettelyyn kelpuutettavista hakijoista. Tämän jälkeen valintalautakunta valitsee ennalta vahvistettujen kriteerien perusteella ne hakijat, joiden profiilit vastaavat parhaiten toimen kuvauksessa mainittuja tehtäviä. Lautakunta tekee päätöksensä hakulomakkeessa (pätevyys ja työkokemus), ansioluettelossa ja hakemuskirjeessä esitettyjen tietojen perusteella. Kelpoisuusehtojen ja valintaperusteiden on täytyttävä hakemusten viimeiseen jättöpäivään mennessä. 2. Jos menettelyn jossakin vaiheessa käy ilmi, että hakemuksessa esitettyjen tietojen todentamiseksi ei ole esitetty todistusasiakirjoja tai että hakija ei täytä kaikkia tässä hakuilmoituksessa esitettyjä vaatimuksia, hakemus mitätöidään. 3. Edeltävästä vaiheesta jatkoon päässeet hakijat kutsutaan haastatteluun, jossa heitä arvioidaan ja verrataan tässä ilmoituksessa vaaditun pätevyyden, työkokemuksen, taitojen ja osaamisen perusteella. 4. Hakijat, joiden katsotaan haastattelun jälkeen täyttävän parhaiten toimen hoitamiseen tarvittavat edellytykset, kutsutaan osallistumaan arviointikeskusvaiheeseen. 5. Haastattelut on tarkoitus pitää huhti-toukokuussa 2017 ETSK:n tiloissa Brysselissä 6, ja toimi täytetään vuoden 2017 puoliväliin mennessä, jotta valittu hakija ehtii työskennellä jonkin aikaa yhdessä nykyisen yksikönpäällikön kanssa. 7. Huomautuksia: Hakijat eivät saa missään tilanteessa pyrkiä ottamaan yhteyttä valintalautakunnan jäseniin suoraan tai välillisesti. Nimittävällä viranomaisella tai viranomaisella, jolla on toimivalta tehdä työsopimuksia, on oikeus sulkea näin toiminut hakija hakumenettelyn ulkopuolelle. ETSK pitää arvossa monimuotoisuutta. Pyrimme siihen, että ETSK:ssa on tasapuolisesti eri sukupuolten edustajia, kaikkien jäsenvaltioiden kansalaisia ja kaikkien Euroopan unionin virallisten kielten puhujia. Sovellamme yhtäläisten mahdollisuuksien politiikkaa, jossa ei ole sijaa sukupuoleen, vammaisuuteen, rotuun, poliittiseen tai uskonnolliseen vakaumukseen tai seksuaaliseen suuntautumiseen perustuvalle syrjinnälle. ETSK on sitoutunut suojelemaan ympäristöä. Yksilöiden suojelusta yhteisöjen toimielinten ja elinten suorittamassa henkilötietojen käsittelyssä ja näiden tietojen vapaasta liikkuvuudesta 18. joulukuuta 2000 annetun Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EY) N:o 45/ artiklan 3 kohdan mukaisesti vastaanottaja käsittelee henkilötietoja ainoastaan sitä tarkoitusta varten, jonka vuoksi ne on toimitettu. (allekirjoitus) Georges Dassis ETSK:n puheenjohtaja 6 Hakijoille, jotka eivät ole Brysselissä haastattelun ajankohtana, tarjotaan mahdollisuutta videokonferenssi- tai Skypehaastatteluun.

Hakuaika päättyy: Avoin toimi: väliaikainen toimihenkilö AD8 AD9. 2. Tehtävät:

Hakuaika päättyy: Avoin toimi: väliaikainen toimihenkilö AD8 AD9. 2. Tehtävät: ILMOITUS AVOIMESTA TOIMESTA nro AD/T/01/16 YKSI HALLINTOVIRKAMIEHEN toimi Euroopan talous- ja sosiaalikomitean (ETSK) ryhmän I:n (työnantajat) sihteeristössä Julkaistaan EU:n muuhun henkilöstöön sovellettavien

Lisätiedot

Julkaistaan Euroopan unionin muuhun henkilöstöön sovellettavien palvelussuhteen ehtojen 2 artiklan a kohdan ja 8 artiklan mukaisesti.

Julkaistaan Euroopan unionin muuhun henkilöstöön sovellettavien palvelussuhteen ehtojen 2 artiklan a kohdan ja 8 artiklan mukaisesti. ILMOITUS AVOIMESTA TOIMESTA nro AD/T/15/18/ YKSI pääsihteerin toimi Euroopan talous- ja sosiaalikomitean sihteeristössä Julkaistaan Euroopan unionin muuhun henkilöstöön sovellettavien palvelussuhteen ehtojen

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA nro 20/19 YKSI johtajan virka osastossa E Henkilöstö- ja varainhoitoasiat

ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA nro 20/19 YKSI johtajan virka osastossa E Henkilöstö- ja varainhoitoasiat ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA nro 20/19 YKSI johtajan virka osastossa E Henkilöstö- ja varainhoitoasiat Julkaistaan henkilöstösääntöjen 29 artiklan 1 ja 2 kohdan mukaisesti. Hakuaika päättyy: 24.5.2019 kello

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta COI-tiedottajan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoinna olevasta COI-tiedottajan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoinna olevasta COI-tiedottajan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/006 Julkaistaan Ulkoinen Tehtävänimike COI-tiedottaja

Lisätiedot

AVOINTA VIRKAA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2015/JUR

AVOINTA VIRKAA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2015/JUR Henkilöstöasiat Palvelukseenotto ja urakehitys AVOINTA VIRKAA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2015/JUR 2 lakimiehen virkaa Palkkaluokat AD 8 - AD 9 Oikeudelliset asiat Presidentin alaisuuteen kuuluvat yksiköt EUROOPAN

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA HENKILÖSTÖHALLINNON JA TURVALLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA HENKILÖSTÖHALLINNON JA TURVALLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/HR/13/AD9 VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA HENKILÖSTÖHALLINNON JA TURVALLISUUSTOIMINNAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN Komissio järjestää valintamenettelyn neuvonantajan tehtävän täyttämiseksi henkilöstöhallinnon

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI 24.2.2005 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 48 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN PARLAMENTTI PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/92/S JOHTAJA (ura-alue A*/AD 14) SUHTEET POLIITTISIIN RYHMIIN

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI 26.8.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 201 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN PARLAMENTTI PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/77/S SISÄISISTÄ TOIMISTA VASTAAVIEN VALIOKUNTIEN PÄÄOSASTON

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA ENERGIAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA ENERGIAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/ENER/ADV/18/AD13/BRUSSELS VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA ENERGIAN PÄÄOSASTON PALVELUKSEEN Euroopan komissio järjestää ulkoisen valintamenettelyn täyttääkseen energian pääosaston neuvonantajan

Lisätiedot

Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/78/S TIEDOTUKSEN JA SUHDETOIMINNAN PÄÄOSASTON PÄÄJOHTAJA

Euroopan unionin virallinen lehti PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/78/S TIEDOTUKSEN JA SUHDETOIMINNAN PÄÄOSASTON PÄÄJOHTAJA 26.8.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 201 A/5 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS NRO PE/78/S TIEDOTUKSEN JA SUHDETOIMINNAN PÄÄOSASTON PÄÄJOHTAJA (ura-alue A, palkkaluokka 1) (2003/C 201

Lisätiedot

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA. ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA CDR/AD 14/ 13 BIS /13 johtajan VIRKA (M/N) käännösosastossa

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA. ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA CDR/AD 14/ 13 BIS /13 johtajan VIRKA (M/N) käännösosastossa 18.6.2013 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 172 A/1 V (Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA ILMOITUS AVOIMESTA VIRASTA CDR/AD 14/ 13 BIS /13 johtajan VIRKA (M/N) käännösosastossa

Lisätiedot

Kiinnostuksenilmaisupyyntö. Johtava media- ja lehdistöneuvonantaja. (Yksi väliaikaisen henkilöstön toimi, AD13-AD14)

Kiinnostuksenilmaisupyyntö. Johtava media- ja lehdistöneuvonantaja. (Yksi väliaikaisen henkilöstön toimi, AD13-AD14) Kiinnostuksenilmaisupyyntö Johtava media- ja lehdistöneuvonantaja (Yksi väliaikaisen henkilöstön toimi, AD13-AD14) EUROOPAN TILINTARKASTUSTUOMIOISTUIN Euroopan tilintarkastustuomioistuin on Euroopan unionin

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

Viite: EASO/2017/TA/035. Turvapaikka-asioiden tukihenkilö Dublin

Viite: EASO/2017/TA/035. Turvapaikka-asioiden tukihenkilö Dublin Ilmoitus turvapaikka-asioiden tukihenkilön Dublin (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) avoinna olevasta toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/035 Julkaistaan Tehtävänimike

Lisätiedot

Edellä mainittu väliaikaisen toimihenkilön toimi on avoinna Euroopan tautienehkäisy- ja - valvontakeskuksessa (ECDC).

Edellä mainittu väliaikaisen toimihenkilön toimi on avoinna Euroopan tautienehkäisy- ja - valvontakeskuksessa (ECDC). Euroopan tautienehkäisy- ja -valvontakeskus Ilmoitus seuranta-, toimenpide- ja tukiyksikössä avoinna olevasta johtavan hepatiittiasiantuntijan toimesta (ECDC/AD/2016/SRS-HEP) Edellä mainittu väliaikaisen

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta viestintäasiantuntijan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoinna olevasta viestintäasiantuntijan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoinna olevasta viestintäasiantuntijan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/003 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti

Lisätiedot

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 28. toukokuuta 2018 (OR. en) Euroopan komission pääsihteerin puolesta Jordi AYET PUIGARNAU, johtaja

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 28. toukokuuta 2018 (OR. en) Euroopan komission pääsihteerin puolesta Jordi AYET PUIGARNAU, johtaja Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 28. toukokuuta 2018 (OR. en) Toimielinten välinen asia: 2018/0163 (NLE) 9361/18 ADD 1 EHDOTUS Lähettäjä: Saapunut: 25. toukokuuta 2018 Vastaanottaja: Kom:n asiak. nro:

Lisätiedot

VIITE: CDT-AD5-2019/07 SUOMEN KIELEN KÄÄNTÄJÄ PALKKALUOKKA: AD 5 OSASTO:

VIITE: CDT-AD5-2019/07 SUOMEN KIELEN KÄÄNTÄJÄ PALKKALUOKKA: AD 5 OSASTO: Luxemburg 27/09/2019 VIITE: CDT-AD5-2019/07 SUOMEN KIELEN KÄÄNTÄJÄ PALKKALUOKKA: AD 5 OSASTO: KÄÄNNÖSOSASTO suomalais-ugrilaisten, balttilaisten ja slaavilaisten kielten jaosto TYÖSKENTELYMAA: LUXEMBURG

Lisätiedot

KOMISSIO III. 19.10.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 257 A/3. (Tiedotteita) HAKUOPAS (2004/C 257 A/01)

KOMISSIO III. 19.10.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 257 A/3. (Tiedotteita) HAKUOPAS (2004/C 257 A/01) 19.10.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 257 A/3 III (Tiedotteita) KOMISSIO HAKUOPAS (2004/C 257 A/01) Tämä opas on tarkoitettu tiedoksi hakijoille. Kilpailun valintalautakunnan työskentelyä sitoo

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

Viite: EASO/2016/TA/005

Viite: EASO/2016/TA/005 Ilmoitus avoinna olevasta tieto- ja viestintätekniikan asiantuntijan ( ICT-asiantuntija ) (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/005

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

CDT-AD5-2019/02 RANSKAN KIELEN KÄÄNTÄJÄ

CDT-AD5-2019/02 RANSKAN KIELEN KÄÄNTÄJÄ Luxemburg, 12/06/2019 VIITE: PALKKALUOKKA: OSASTO: TYÖPAIKAN SIJAINTI: CDT-AD5-2019/02 RANSKAN KIELEN KÄÄNTÄJÄ AD5 KÄÄNNÖSOSASTO Romaanisten ja Välimeren maiden kielten ryhmä LUXEMBURG Euroopan unionin

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta johdon tukihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoinna olevasta johdon tukihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoinna olevasta johdon tukihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/033 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/004

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/004 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/004 Tehtävän nimi Sopimuksen tyyppi Johtava lakimies Väliaikainen toimihenkilö Tehtäväryhmä

Lisätiedot

TILINTARKASTUSTUOMIOISTUIN

TILINTARKASTUSTUOMIOISTUIN 6.3.2018 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 84 A/1 V (Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT TILINTARKASTUSTUOMIOISTUIN AVOINTA TOIMEA KOSKEVA ILMOITUS ECA/2018/1 Yksi (1) johtajan toimi Tarkastus

Lisätiedot

Ilmoitus avoimesta kansalaisyhteiskunta-asiantuntijan toimesta (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoimesta kansalaisyhteiskunta-asiantuntijan toimesta (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoimesta kansalaisyhteiskunta-asiantuntijan toimesta (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/009 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti

Lisätiedot

Viite: EASO/2017/TA/004. Operatiivinen toimihenkilö Ulkoinen ulottuvuus

Viite: EASO/2017/TA/004. Operatiivinen toimihenkilö Ulkoinen ulottuvuus Ilmoitus avoinna olevasta operatiivisen toimihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta ulkoisen ulottuvuuden alalla Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/004

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/010

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/010 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2019/TA/010 Tehtävänimike Vanhempi tietotyöntekijä alkuperämaata koskevat tiedot (COI) Sopimuksen

Lisätiedot

Nykyään valituslautakunnat koostuvat yhdestä valituslautakuntien puheenjohtajasta,

Nykyään valituslautakunnat koostuvat yhdestä valituslautakuntien puheenjohtajasta, HALLINTONEUVOSTO TYÖPAIKKAILMOITUS Euroopan unionin teollisoikeuksien virasto (EUIPO), jäljempänä virasto, hakee ehdokkaita valituslautakunnan puheenjohtajan tehtävään. Tehtävän nimi VALITUSLAUTAKUNNAN

Lisätiedot

Viite: EASO/2017/TA/008. Koulutuksesta vastaava toimihenkilö

Viite: EASO/2017/TA/008. Koulutuksesta vastaava toimihenkilö Ilmoitus avoinna olevasta koulutuksesta vastaavan toimihenkilön toimesta (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/008 Julkaistaan Tehtävänimike

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/012

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/012 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2019/TA/012 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi Tieto- ja analyysivastaava Väliaikainen toimihenkilö

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/BUDG.R3/14/AD5 Euroopan komissio järjestää valintamenettelyn täyttääkseen yhden hallintovirkamiehen toimen budjettipääosaston linjaan

Lisätiedot

C 164 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 60. vuosikerta. 24. toukokuuta Suomenkielinen laitos

C 164 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 60. vuosikerta. 24. toukokuuta Suomenkielinen laitos Euroopan unionin virallinen lehti C 164 A Suomenkielinen laitos Tiedonantoja ja ilmoituksia 60. vuosikerta 24. toukokuuta 2017 Sisältö V Ilmoitukset HALLINNOLLISET MENETTELYT Tilintarkastustuomioistuin

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/020

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/020 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/020 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi Toimintalinjoista vastaava toimihenkilö Väliaikainen

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA 9.7.2013 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 196 A/1 V (Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA ILMOITUS AVOIMESTA TOIMESTA N:o CDR/SG/AD16/15/13 PÄÄSIHTEERIN (M/N) toimi alueiden komitean

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa virkaa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/001

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa virkaa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/001 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa virkaa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/001 Tehtävän nimi Sopimuksen tyyppi (Italian/Kreikan) jaoston päällikkö Väliaikainen

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti SÄÄNTÖJEN LAADINNASTA VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/04)

FI Euroopan unionin virallinen lehti SÄÄNTÖJEN LAADINNASTA VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/04) C198A/10 FI Euroopan unionin virallinen lehti 22.8.2003 SÄÄNTÖJEN LAADINNASTA VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/04) Tällä ilmoituksella pyydetään hakemuksia Euroopan lentoturvallisuusvirastossa

Lisätiedot

Edellä mainittu väliaikaisen toimihenkilön toimi on avoinna Euroopan tautienehkäisy- ja - valvontakeskuksessa (ECDC).

Edellä mainittu väliaikaisen toimihenkilön toimi on avoinna Euroopan tautienehkäisy- ja - valvontakeskuksessa (ECDC). Euroopan tautienehkäisy- ja -valvontakeskus Ilmoitus seuranta-, toimenpide- ja tukiyksikössä avoinna olevasta yleisen seurannan johtavan asiantuntijan / yleisen seurannan ryhmänjohtajan toimesta (ECDC/AD/2015/SRS-GLGS)

Lisätiedot

Ilmoitus avoimesta tilinpitäjän toimesta (väliaikainen toimihenkilö, AD 7) Euroopan turvapaikkaasioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/007

Ilmoitus avoimesta tilinpitäjän toimesta (väliaikainen toimihenkilö, AD 7) Euroopan turvapaikkaasioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/007 Ilmoitus avoimesta tilinpitäjän toimesta (väliaikainen toimihenkilö, AD 7) Euroopan turvapaikkaasioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/007 Julkaiseminen Tehtävänimeke Ulkoinen Tilinpitäjä 1.

Lisätiedot

C 191 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 60. vuosikerta. 16. kesäkuuta Suomenkielinen laitos

C 191 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 60. vuosikerta. 16. kesäkuuta Suomenkielinen laitos Euroopan unionin virallinen lehti C 191 A Suomenkielinen laitos Tiedonantoja ja ilmoituksia 60. vuosikerta 16. kesäkuuta 2017 Sisältö V Ilmoitukset HALLINNOLLISET MENETTELYT Tilintarkastustuomioistuin

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta logistiikkavastaavan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoinna olevasta logistiikkavastaavan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoinna olevasta logistiikkavastaavan (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/008 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/020

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/020 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2019/TA/020 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi Maakohtaisista ohjeista vastaava toimihenkilö

Lisätiedot

Viite: EASO/2018/SNE/004

Viite: EASO/2018/SNE/004 Kiinnostuksenilmaisupyyntö kansallisen asiantuntijan palvelukseen ottamiseksi Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastoon (EASO) Viite: EASO/2018/SNE/004 Julkaiseminen: ulkoisesti Tehtävänimike: Koulutusasiantuntija

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/006

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/006 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/006 Tehtävän nimi Sopimuksen tyyppi Operatiivisen osaston päällikkö Väliaikainen

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/010

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/010 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/010 Tehtävänimike: Sopimuksen tyyppi Koulutusyksikön päällikkö Väliaikainen toimihenkilö

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/BUDG.R3-MOD/14/AD8 VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN Euroopan komissio järjestää valintamenettelyn täyttääkseen yhden hallintovirkamiehen toimen budjettipääosaston

Lisätiedot

Viite: EASO/2017/TA/019. Vanhempi tiedottaja (maaohjeistus)

Viite: EASO/2017/TA/019. Vanhempi tiedottaja (maaohjeistus) Ilmoitus avoinna olevasta vanhemman tiedottajan (väliaikainen toimihenkilö, AD 7) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/019 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/015

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/015 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/015 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi Tutkimusavustaja Väliaikainen toimihenkilö Tehtäväryhmä

Lisätiedot

Viite: EASO/2016/TA/013. Suunnittelu- ja arviointiyksikön päällikkö

Viite: EASO/2016/TA/013. Suunnittelu- ja arviointiyksikön päällikkö Ilmoitus avoinna olevasta suunnittelu- ja arviointiyksikön päällikön (väliaikainen toimihenkilö, AD 10) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/013 Julkaistaan

Lisätiedot

KILPAILUUN TAI VALINTAMENETTELYYN SISÄLTYVIIN KOKEISIIN TAIKKA

KILPAILUUN TAI VALINTAMENETTELYYN SISÄLTYVIIN KOKEISIIN TAIKKA Liite päätelmään No: 277/17 KILPAILUUN TAI VALINTAMENETTELYYN SISÄLTYVIIN KOKEISIIN TAIKKA TYÖHAASTATTELUUN TAI TYÖHÖNTULOA EDELTÄVÄÄN LÄÄKÄRINTARKASTUKSEEN KUTSUTTUJEN HENKILÖIDEN MATKA- JA OLESKELUKULUJEN

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti. PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/83/S. (ura-alue A 2) (2004/C 42 A/02)

FI Euroopan unionin virallinen lehti. PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/83/S. (ura-alue A 2) (2004/C 42 A/02) 18.2.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 42 A/7 PALVELUKSEEN OTTAMISTA KOSKEVA ILMOITUS nro PE/83/S JOHTAJA (ura-alue A 2) SUHTEET KANSALLISIIN PARLAMENTTEIHIN (2004/C 42 A/02) 1. VIRKA Euroopan

Lisätiedot

Ehdotus: NEUVOSTON PÄÄTÖS

Ehdotus: NEUVOSTON PÄÄTÖS EUROOPAN KOMISSIO Bryssel 9.8.2010 KOM(2010) 426 lopullinen 2010/0231 (NLE) Ehdotus: NEUVOSTON PÄÄTÖS Euroopan unionin ja Sveitsin valaliiton välisen sopimuksen tekemisestä Sveitsin valaliiton osallistumista

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/023

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/023 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2019/TA/023 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi MedCOI-tutkimusavustaja Väliaikainen toimihenkilö

Lisätiedot

EUROOPAN LÄÄKEVIRASTOON (LONTOO)HAKULOMAKE

EUROOPAN LÄÄKEVIRASTOON (LONTOO)HAKULOMAKE EUROOPAN LÄÄKEVIRASTOON (LONTOO)HAKULOMAKE Toimite taan sähköp ostina Paperiver siona Kiinnostuksenilmaisupyyntö sopimussuhteisiksi toimihenkilöiksi määräaikaisiin työsuhteisiin Mitä valintamenettelyä

Lisätiedot

Ilmoitus avoimesta tuomioistuinjaoston päällikön toimesta (väliaikainen toimihenkilö, AD 8) Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoimesta tuomioistuinjaoston päällikön toimesta (väliaikainen toimihenkilö, AD 8) Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoimesta tuomioistuinjaoston päällikön toimesta (väliaikainen toimihenkilö, AD 8) Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2018/TA/021 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi Tuomioistuinjaoston

Lisätiedot

Viite: EASO/2018/SNE/003

Viite: EASO/2018/SNE/003 Kiinnostuksenilmaisupyyntö kansallisen asiantuntijan palvelukseen ottamiseksi Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastoon (EASO) Viite: EASO/2018/SNE/003 Julkaiseminen: ulkoisesti Tehtävänimike: tieto-

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta kenttätoimihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 6) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoinna olevasta kenttätoimihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 6) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoinna olevasta kenttätoimihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 6) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/015 Julkaisu Tehtävänimeke Ulkoinen Kenttätoimihenkilö

Lisätiedot

Viite: EASO/2017/TA/017

Viite: EASO/2017/TA/017 Ilmoitus avoinna olevasta tilastoalan hallintoavustajan (väliaikainen toimihenkilö, AST2) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/017 Julkaistaan Tehtävänimike

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta tietosuojavaltuutetun (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoinna olevasta tietosuojavaltuutetun (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoinna olevasta tietosuojavaltuutetun (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/018 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/016

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/016 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/016 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi Uudelleensijoittamisoperaatioista vastaava toimihenkilö

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/008

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/008 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/008 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi Koulutuksesta vastaava toimihenkilö Väliaikainen

Lisätiedot

FI Euroopan unionin virallinen lehti HYVÄKSYNNÄSTÄ VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/02)

FI Euroopan unionin virallinen lehti HYVÄKSYNNÄSTÄ VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/02) C 198 A/4 FI Euroopan unionin virallinen lehti 22.8.2003 HYVÄKSYNNÄSTÄ VASTAAVAN JOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/02) Tällä ilmoituksella pyydetään hakemuksia Euroopan lentoturvallisuusvirastossa

Lisätiedot

Viite: EASO/2017/TA/011. Oikeusalan (tuomioistuimet) ylempi toimihenkilö

Viite: EASO/2017/TA/011. Oikeusalan (tuomioistuimet) ylempi toimihenkilö Ilmoitus avoinna olevasta oikeusalan (tuomioistuimet) ylemmän toimihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 7) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/011 Julkaistaan

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA VALINTAMENETTELYSTÄ

ILMOITUS AVOIMESTA VALINTAMENETTELYSTÄ ILMOITUS AVOIMESTA VALINTAMENETTELYSTÄ Tehtävän nimi Tutkimusvastaava Viite EF-TA-17-04 Sopimuksen tyyppi Väliaikainen toimihenkilö 2f ( 1 ) Tehtäväryhmä/palkkaluokka AD 7 Sopimuksen alkuperäinen 5 vuotta,

Lisätiedot

Ilmoitus avoimesta palkka- ja etuusjaoston päällikön toimesta (väliaikainen toimihenkilö, AD 8) Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoimesta palkka- ja etuusjaoston päällikön toimesta (väliaikainen toimihenkilö, AD 8) Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoimesta palkka- ja etuusjaoston päällikön toimesta (väliaikainen toimihenkilö, AD 8) Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/031 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/009

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/009 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa toimea koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2019/TA/009 Tehtävänimike Vanhempi turvapaikkamenettelyasioista vastaava toimihenkilö / vanhempi

Lisätiedot

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN

VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN COM/TA/BUDG.D5/14/AD8 VÄLIAIKAISEN HENKILÖSTÖN VALINTA BUDJETTIPÄÄOSASTON PALVELUKSEEN Euroopan komissio järjestää valintamenettelyn täyttääkseen yhden hallintovirkamiehen toimen budjettipääosaston linjaan

Lisätiedot

Viite: EASO/2017/TA/026. Operatiivisen osaston päällikkö

Viite: EASO/2017/TA/026. Operatiivisen osaston päällikkö Ilmoitus avoinna olevasta operatiivisen osaston päällikön (väliaikainen toimihenkilö, AD 12) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/026 Julkaistaan Tehtävänimike

Lisätiedot

Ilmoitus avoimesta vanhemman toimihenkilön johdon tuki (väliaikainen toimihenkilö, AD 7) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoimesta vanhemman toimihenkilön johdon tuki (väliaikainen toimihenkilö, AD 7) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoimesta vanhemman toimihenkilön johdon tuki (väliaikainen toimihenkilö, AD 7) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/034 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti

Lisätiedot

Viite: EASO/2019/CA/003. Verkko-oppimisen tuesta vastaava toimihenkilö

Viite: EASO/2019/CA/003. Verkko-oppimisen tuesta vastaava toimihenkilö Ilmoitus verkko-oppimisen tuesta vastaavan toimihenkilön (sopimussuhteinen toimihenkilö, FG IV) avoimesta toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2019/CA/003 Julkaistaan

Lisätiedot

EUROOPAN HUUMAUSAINEIDEN JA NIIDEN VÄÄRINKÄYTÖN SEURANTAKESKUS (EMCDDA)

EUROOPAN HUUMAUSAINEIDEN JA NIIDEN VÄÄRINKÄYTÖN SEURANTAKESKUS (EMCDDA) 4.3.2004 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 56 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN HUUMAUSAINEIDEN JA NIIDEN VÄÄRINKÄYTÖN SEURANTAKESKUS (EMCDDA) ILMOITUS EMCDDA:N JOHTAJAN AVOIMESTA TOIMESTA (2004/C 56

Lisätiedot

Viite: EASO/2017/TA/002

Viite: EASO/2017/TA/002 Ilmoitus avoinna olevasta data-analyysia suorittavan informaatikon (väliaikainen toimihenkilö, AD 5) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/002 Julkaistaan Tehtävänimike

Lisätiedot

PALVELUKSEEN OTTAMINEN

PALVELUKSEEN OTTAMINEN PALVELUKSEEN OTTAMINEN EUROOPAN KALASTUKSENVALVONTAVIRASTO (EFCA) ON VUONNA 2005 PERUSTETTU EUROOPAN UNIONIN VIRASTO, JONKA TEHTÄVÄNÄ ON JÄRJESTÄÄ JÄSENVALTIOIDEN KALASTUKSENVALVONTA- JA -TARKASTUSTOIMIEN

Lisätiedot

Ilmoitus avoimesta raportointivastaavan toimesta (sopimussuhteinen toimihenkilö, FG IV) Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoimesta raportointivastaavan toimesta (sopimussuhteinen toimihenkilö, FG IV) Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoimesta raportointivastaavan toimesta (sopimussuhteinen toimihenkilö, FG IV) Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2018/CA/003 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti

Lisätiedot

Viite: EASO/2017/TA/025. Viestintä- ja sidosryhmäyksikön päällikkö

Viite: EASO/2017/TA/025. Viestintä- ja sidosryhmäyksikön päällikkö Ilmoitus avoinna olevasta viestintä- ja sidosryhmäyksikön päällikön (väliaikainen toimihenkilö, AD 10) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/025 Julkaistaan Tehtävänimike

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02)

ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02) 17.11.2011 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 336 A/5 ILMOITUS AVOIMESTA KILPAILUSTA EPSO/AST/117/11 (2011/C 336 A/02) Kiinnostaako ura EU:n toimielimissä? Oletko etsimämme henkilö? Ilmoittautuminen

Lisätiedot

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO 7.5.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 108 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO ILMOITUS EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTON PÄÄJOHTAJAN AVOIMESTA TOIMESTA (2003/C 108 A/01)

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/013

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/013 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/013 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi Palkka- ja etuusjaoston päällikkö Väliaikainen

Lisätiedot

Edellä mainittu väliaikaisen toimihenkilön toimi on avoinna Euroopan tautienehkäisy- ja - valvontakeskuksessa (ECDC).

Edellä mainittu väliaikaisen toimihenkilön toimi on avoinna Euroopan tautienehkäisy- ja - valvontakeskuksessa (ECDC). Euroopan tautienehkäisy- ja -valvontakeskus Ilmoitus seuranta-, toimenpide- ja tukiyksikössä avoinna olevasta tiedonhallinnan johtavan asiantuntijan / seurantatietopalvelujen ryhmänjohtajan toimesta (ECDC/AD/2015/SRS-GLSDS)

Lisätiedot

C 256 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 58. vuosikerta. 5. elokuuta 2015. Suomenkielinen laitos.

C 256 A. Euroopan unionin virallinen lehti. Tiedonantoja ja ilmoituksia. Ilmoitukset. 58. vuosikerta. 5. elokuuta 2015. Suomenkielinen laitos. Euroopan unionin virallinen lehti C 256 A Suomenkielinen laitos Tiedonantoja ja ilmoituksia 58. vuosikerta 5. elokuuta 2015 Sisältö V Ilmoitukset HALLINNOLLISET MENETTELYT Alueiden komitea 2015/C 256 A/01

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN. Oikeudellinen asiantuntija (M/N)

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN. Oikeudellinen asiantuntija (M/N) ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN Tehtävän nimi Tehtäväryhmä ja palkkaluokka AD 6 Sopimuksen tyyppi Viite Hakemusten jättämisen määräaika Työpaikan sijainti Varallaololuettelon

Lisätiedot

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN

ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN ILMOITUS AVOIMESTA TYÖPAIKASTA VARALLAOLOLUETTELON LAATIMISTA VARTEN Tehtävän nimi Tehtäväryhmä ja palkkaluokka Sopimuksen tyyppi Viite Määräaika hakemusten jättämiselle Työpaikan sijainti Varallaololuettelon

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/012

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2018/TA/012 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2018/TA/012 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi Koulutusoperaatiojaoston päällikkö (AD8) Väliaikainen

Lisätiedot

Ilmoitus avoimesta hallinto-osaston päällikön toimesta (väliaikainen toimihenkilö, AD 12) Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoimesta hallinto-osaston päällikön toimesta (väliaikainen toimihenkilö, AD 12) Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoimesta hallinto-osaston päällikön toimesta (väliaikainen toimihenkilö, AD 12) Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/022 Julkaiseminen Ulkoinen Tehtävänimike

Lisätiedot

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO

EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO 22.8.2003 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 198 A/1 III (Tiedotteita) EUROOPAN LENTOTURVALLISUUSVIRASTO HALLINTOJOHTAJAN AVOINTA TOINTA KOSKEVA ILMOITUS (2003/C 198 A/01) Tällä ilmoituksella pyydetään

Lisätiedot

EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO. Bryssel, 11. elokuuta 2010 (OR. en) 11633/10 Toimielinten välinen asia: 2010/0011 (NLE) HR 47 CORDROGUE 60

EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO. Bryssel, 11. elokuuta 2010 (OR. en) 11633/10 Toimielinten välinen asia: 2010/0011 (NLE) HR 47 CORDROGUE 60 EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO Bryssel, 11. elokuuta 2010 (OR. en) 11633/10 Toimielinten välinen asia: 2010/0011 (NLE) HR 47 CORDROGUE 60 SÄÄDÖKSET JA MUUT VÄLINEET Asia: NEUVOSTON PÄÄTÖS Kroatian tasavallan

Lisätiedot

Viite: EASO/2017/TA/022. Talousarvioasioiden ylempi toimihenkilö

Viite: EASO/2017/TA/022. Talousarvioasioiden ylempi toimihenkilö Ilmoitus avoimesta talousarvioasioiden ylemmän toimihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 7) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/022 Julkaistaan Tehtävänimike

Lisätiedot

Ilmoitus avoimesta hankintatoimihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 6) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoimesta hankintatoimihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 6) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoimesta hankintatoimihenkilön (väliaikainen toimihenkilö, AD 6) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/TA/021 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti Hankintavastaava

Lisätiedot

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA

(Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA 18.2.2014 FI Euroopan unionin virallinen lehti C 46 A/1 V (Ilmoitukset) HALLINNOLLISET MENETTELYT ALUEIDEN KOMITEA ILMOITUS AVOIMESTA TOIMESTA N:o CDR/SG/AD 16/3/14 PÄÄSIHTEERIN toimi alueiden komitean

Lisätiedot

Ilmoitus avoinna olevasta viestintäassistentin (sopimussuhteinen toimihenkilö, FG III) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoinna olevasta viestintäassistentin (sopimussuhteinen toimihenkilö, FG III) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoinna olevasta viestintäassistentin (sopimussuhteinen toimihenkilö, FG III) toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2016/CA/009 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti

Lisätiedot

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/016

Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus. Viite: EASO/2019/TA/016 Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) olevaa avointa tointa koskeva ulkoinen ilmoitus Viite: EASO/2019/TA/016 Tehtävänimike Sopimuksen tyyppi Talous- ja hankintayksikön päällikkö Väliaikainen

Lisätiedot

Viite: EASO/2017/TA/007

Viite: EASO/2017/TA/007 Ilmoitus avoinna olevasta vanhemman suunnittelijan (AD 7) toimesta Euroopan turvapaikkaasioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/007 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti Vanhempi suunnittelija

Lisätiedot

Ilmoitus avoimesta ICT-yksikön hankkeista ja sopimuksista vastaavan päällikön toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO)

Ilmoitus avoimesta ICT-yksikön hankkeista ja sopimuksista vastaavan päällikön toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Ilmoitus avoimesta ICT-yksikön hankkeista ja sopimuksista vastaavan päällikön toimesta Euroopan turvapaikka-asioiden tukivirastossa (EASO) Viite: EASO/2017/TA/020 Julkaistaan Tehtävänimike Ulkoisesti ICT-yksikön

Lisätiedot