PIANONVIRITYSPALVELU HLP206

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PIANONVIRITYSPALVELU HLP206"

Transkriptio

1 PIANONVIRITYSPALVELU HLP206 Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia pianonvirityspalvelusta Nokian, Oriveden ja Ylöjärven kaupungeille sekä Kangasalan, Lempäälän, Pirkkalan ja Vesilahden kunnille. Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy

2 2 (11) Sisällys 1 KUNTIEN HANKINTAPALVELUT KUHA OY HANKINNAN KOHDE HANKINNAN VAATIMUKSET HANKINTAMENETTELY SOPIMUSKAUSI*** HANKINNAN ARVO OSATARJOUKSET*** VAIHTOEHTOISET TARJOUKSET*** PALVELUN VAATIMUKSET*** TILAAMINEN JA TILAAJAT*** PALVELUN SUORITTAMISAIKA JA -PAIKKA*** VIIVÄSTYSSAKKO*** PALVELUN HINNOITTELU*** ALENNUSPROSENTTI HINNANMUUTOKSET LISÄT JA KULUT*** MAKSUEHTO JA LASKUTUS*** TARJOUKSET*** TARJOTTAVA PALVELU TARJOAJAN KELPOISUUS*** HANKINNAN VALINTA- JA VERTAILUPERUSTEET SOPIMUSEHDOT*** HANKINTAPÄÄTÖS TARJOUSTEN VOIMASSAOLOAIKA*** TARJOUKSEN SISÄLTÖ*** TARJOUSTEN PALAUTUS*** LISÄTIEDOT ALLEKIRJOITUS LIITTEET... 11

3 3 (11) 1 KUNTIEN HANKINTAPALVELUT KUHA OY Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy (jäljempänä Asiakas) on Kangasalan, Lempäälän, Pirkkalan ja Vesilahden kuntien sekä Nokian, Oriveden ja Ylöjärven kaupunkien (jäljempänä Kehyskunnat) omistama hankintaosakeyhtiö, joka tuottaa osakkailleen julkisia hankintapalveluja. Asiakas on hankintalain 11 :n tarkoittama yhteishankintayksikkö. 2 HANKINNAN KOHDE Hankinnan kohteena ovat Kehyskuntien (jäljempänä Tilaaja) tarvitsemat viritys-, huolto- ja korjauspalvelut (jäljempänä Palvelu) Tilaajien omistamille pianoille ja flyygeleille. Pianojen ja flyygelien määrä sekä niiden arvioitu viritys-, huolto- ja korjaustarve on eritelty Tilaajittain tarjouspyynnön osakohtaisilla tarjouslomakkeilla (liitteet 1-7). Palvelun tarkempi määrittely sekä sille esitetyt vaatimukset on esitetty tämän tarjouspyynnön Kohdassa 9 Palvelun vaatimukset*** sekä tarjouspyynnön osakohtaisilla tarjouslomakkeilla (liitteet 1-7). Hankinta on jaettu seitsemään (7) osaan. Tarjouspyynnössä Tilaajat muodostavat seuraavat osakokonaisuudet: OSA 1: NOKIA (Nokian koulut, päiväkodit, Pirkan Opisto ja Nokian kaupungin omistamat muut pianot) OSA 2: PIRKKALA (Pirkkalan koulut ja päiväkodit, Pirkan Opisto ja Pirkkalan kunnan omistamat muut pianot) OSA 3: LEMPÄÄLÄ (Lempäälän koulut ja päiväkodit, Pirkan Opisto ja Lempäälän kunnan omistamat muut pianot) OSA 4: VESILAHTI (Vesilahden koulut ja päiväkodit, Pirkan Opisto ja Vesilahden kunnan omistamat muut pianot) OSA 5: KANGASALA (Kangasalan koulut ja päiväkodit sekä Kangasalan kunnan omistamat muut pianot) OSA 6: ORIVESI (Oriveden koulut ja päiväkodit sekä Oriveden kaupungin omistamat muut pianot) OSA 7: YLÖJÄRVI (Ylöjärven koulut ja päiväkodit sekä Ylöjärven kaupungin omistamat muut pianot)

4 4 (11) 3 HANKINNAN VAATIMUKSET Tarjouksen ja tarjottavan Palvelun tulee täyttää tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä olevat vaatimukset. Merkinnällä *** on tässä asiakirjassa merkitty ehdottomia vaatimuksia, joiden täyttämättä jättäminen saattaa johtaa tarjouksen hylkäämiseen. 4 HANKINTAMENETTELY Avoin, jolloin kaikki halukkaat tarjoajat voivat jättää tarjouksen. Hankintailmoitus EU-kynnysarvon ylittävästä hankinnasta on jätetty julkaistavaksi HILMA -palvelussa ( SOPIMUSKAUSI*** vuoden optio. Mahdollisen option käytöstä sovitaan erikseen Asiakkaan ja tarjouskilpailussa voittaneen / voittaneiden tarjoajan / tarjoajien (jäljempänä Toimittaja) kesken mennessä. Mikäli optiokausi otetaan käyttöön, on sopimus voimassa entisin ehdoin saakka. 6 HANKINNAN ARVO Hankinnan arvioitu arvo on noin euroa/vuosi (alv 0 %). Hankinnan ennakoitu kokonaisarvo on noin euroa (alv 0 %) mukaan lukien mahdollinen optiokausi. Hankinnan arvioitu arvo jakautuu vuositasolla osien mukaan seuraavasti: OSA 1 NOKIA: OSA 2 PIRKKALA: OSA 3 LEMPÄÄLÄ: OSA 4 VESILAHTI: OSA 5 KANGASALA: OSA 6 ORIVESI: OSA 7 YLÖJÄRVI: OSATARJOUKSET*** Tarjoaja voi tarjota erikseen osia 1, 2, 3, 4, 5, 6 ja 7. Mikäli tarjoaja tarjoaa useampaa osaa, tulee tarjoajan täyttää kaikkien tarjoamiensa osien osakohtainen tarjouslomake (liitteet 1-7) tarjouksensa liitteeksi.

5 5 (11) 8 VAIHTOEHTOISET TARJOUKSET*** Vaihtoehtoisia tarjouksia ei oteta huomioon. 9 PALVELUN VAATIMUKSET*** Palveluun kuuluvia pianojen ja flyygelien huolto- ja korjaustarpeita ovat esim. koneiston kiristys, pyörien kiinnitys ja korjaus, vasarakoneiston huolto ja korjaus sekä flyygelien kostutusjärjestelmien tarkastelu. Huoltoja korjauspalvelu sisältää myös uusittavien osien esim. pianojen ja flyygelien vasaroiden ja tappien vaihdon. Kaikki huollot- ja korjaukset tehdään Tilaajan kohteessa ja Tilaajan tarpeen mukaan. Tarjoajan on nimettävä tarjouksessaan suomenkielinen vastuuhenkilö, johon Asiakas ja Tilaajat voivat olla yhteydessä tilauksiin ja toimituksiin liittyvissä asioissa. Osakohtaisilla tarjouslomakkeilla (liitteet 1-7) on ilmoitettu Palvelun tarve arvio. Kesäisin ja koulujen loma-aikoina Palvelun tarve on vähäisempi. Palvelun tarpeen määräarviot ovat arvioita eivätkä sido Asiakasta tai Tilaajaa. 10 TILAAMINEN JA TILAAJAT*** Tilaajina ovat Kehyskuntien toimipisteet tai vastaavat. Tilaajina voivat olla myös Kehyskuntien määräysvallassa olevat Oy:t, säätiöt ja muut yhteisöt. Tämän tarjouskilpailun perusteella Tilaajat tilaavat tarvitsemansa Palvelun (virityspalvelun sekä huolto- ja korjauspalvelut) suoraan tarjouskilpailun perusteella valitulta Toimittajilta. 11 PALVELUN SUORITTAMISAIKA JA -PAIKKA*** Palvelun suorittamisaika Palvelun tuottamiselle on enintään neljätoista (14) vuorokautta tilauksen jättämisestä Toimittajalle. Palvelun suorittamisaika sovitaan tilauskohtaisesti Tilaajan ja Toimittajan kesken. Palvelun suorituspaikat ovat Kehyskunnissa sijaitsevat eri toimipisteet tai vastaavat. 12 VIIVÄSTYSSAKKO*** Jos Palvelu viivästyy Toimittajasta johtuvasta syystä, Tilaajalla tai vastaavalla on oikeus viivästyssakkoon osoittamatta, että viivästymisestä on aiheutunut vahinkoa.

6 6 (11) Viivästyssakko on suuruudeltaan kolme (3) prosenttia jokaiselta alkavalta seitsemän (7) arkivuorokauden pituiselta ajanjaksolta, jolla Toimittaja ylittää sovitun toimitusajan. Viivästyssakko lasketaan sellaisenaan Palvelun tai sen osan hinnasta, jota ei ole viivästymisen takia voitu ottaa käyttöön, ja sitä peritään enintään 10 viikolta. Tilaajalla tai vastaavalla on oikeus vähentää viivästyssakot Toimittajalle tapahtuvista maksusuorituksista. 13 PALVELUN HINNOITTELU*** 13.1 Alennusprosentti 13.2 Hinnanmuutokset Tarjottavan Palvelun hinnat tulee ilmoittaa euroina kahden (2) desimaalin tarkkuudella ilman arvonlisäveroa (alv 0 %). Hinnat tulee ilmoittaa tarjoajan tarjoaman osan tarjouslomakkeella (liitteet 1-7). Tarjoajan on tarjottava kaikkea osakohtaisella tarjouslomakkeella ilmoitettua Palveluun sisältyvää palvelua (viritys-, huolto- ja korjauspalvelua). Tarjoaja voi halutessaan myöntää tarjoamansa osan tarjouslomakkeella (liitteet 1-7) alennusprosentin pianojen ja flyygelien varaosille. Palvelun hintojen tulee olla kiinteät vähintään asti. Mikäli tämän jälkeen alan yleisessä hintatasossa on tapahtunut oleellisia muutoksia, jotka eivät olleet Toimittajan tiedossa tai kohtuudella ennakoitavissa tarjousta hinnoitellessa, on Toimittajalla mahdollisuus neuvotella hinnanmuutoksista Asiakkaan kanssa yhden (1) kerran varsinaisen sopimuskauden aikana ja yhden (1) kerran mahdollisen optiokauden aikana. Ensimmäinen hinnanmuutosehdotus voidaan tehdä aikaisintaan Hinnanmuutosehdotus on tehtävä kirjallisesti ja siinä on selvitettävä hinnanmuutoksen perusteet. Hinnanmuutos astuu voimaan aikaisintaan yhden (1) kuukauden kuluttua siitä päivästä, jolloin hinnanmuutosehdotus on Asiakkaan puolesta hyväksytty. Asiakkaan on ilmoitettava kantansa hinnanmuutosehdotukseen kuukauden kuluessa ehdotuksen vastaanottamisesta. Toimittajan tulee taata, että sopimuspalveluiden hinnat eivät missään tilanteessa saa olla korkeammat kuin samanaikaisesti voimassa oleva Toimittajan virallinen hinnasto tai virallinen kampanjahinta.

7 7 (11) 14 LISÄT JA KULUT*** Tarjoajan tarjoamien hintojen tulee sisältää kaikki lisät ja kulut. Toisin sanoen laskutus-, pakkaus-, toimitus-, pientoimitus- tai muita vastaavia lisiä ja toimistokuluja ei hyväksytä. 15 MAKSUEHTO JA LASKUTUS*** Laskun maksuehto on 21 päivää netto Palvelun hyväksytystä suorittamisesta ja laskun saapumisesta Tilaajille. Jos Tilaajat eivät maksa hyväksyttävää laskua viimeistään eräpäivänä, on Toimittajalla oikeus periä korkolain mukaista viivästyskorkoa. Tarjoajalla tulee olla mahdollisuus sähköiseen laskutukseen. Sähköisestä laskutuksesta sovitaan Toimittajan kanssa Kehyskunnittain. 16 TARJOUKSET*** Tarjous tulee tehdä tarjoajan tarjoaman osan Palvelusta tarjouspyynnön osakohtaisella tarjouslomakkeella (liitteet 1-7). Tarjoajan tulee ilmoittaa tarjoamansa osan osakohtaisella tarjouslomakkeella hintatiedot kaikelle tarjouslomakkeella määritellylle Palvelulle. Tarjoaja voi halutessaan tarjota useampaa osaa. Tällöin tarjoajan tulee täyttää jokaiselle tarjoamalleen osalle oma osakohtainen tarjouslomake (liitteet 1-7). Liitteissä 1-7 on mainittu niiden tarkemmat täyttöohjeet. 17 TARJOTTAVA PALVELU Asiakas korostaa, että tarjoajan on tarjottava vain ja ainoastaan palvelua, joita se pystyy varmuudella ja tämän tarjouspyynnön ja tarjouksensa mukaisesti toimittamaan sovittujen ehtojen mukaisesti. 18 TARJOAJAN KELPOISUUS*** Tarjoajan on oltava rekisteröity ammatti- tai elinkeinorekisteriin sijoittautumismaansa lainsäädännön mukaisesti. Tarjoajan tulee kuulua ennakkoperintärekisteriin. Tarjoaja, jolla ei voida katsoa olevan teknisiä, taloudellisia tai muita edellytyksiä hankinnan toteuttamiseksi tai joka on laiminlyönyt verojen tai lakisääteisten sosiaalimaksujen suorittamisen Suomessa tai siinä maassa, jossa toimijan päätoimipaikka sijaitsee, voidaan sulkea pois tarjouskilpailusta.

8 8 (11) Tarjoaja, joka ei toimita pyydettyjä selvityksiä tai jonka selvitykset ovat puutteellisia, voidaan myös sulkea pois tarjouskilpailusta. Kaiken tarjoajan Palvelun tulee tapahtua sujuvalla suomenkielellä. Tarjoajan tai Palvelun suorittajan tulee olla Suomen Pianonvirittäjät ry:n jäsen. 19 HANKINNAN VALINTA- JA VERTAILUPERUSTEET Tarjoukset vertaillaan osittain, osat 1-7 kukin osa erikseen. Hankintasopimuksen tekoperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus, joka määräytyy halvimman hinnan perusteella. Vertailuhinta määräytyy seuraavalla laskentakaavalla: Pianon viritys /soitin * virityskertojen määrä /vuosi + Flyygelin viritys /soitin * virityskertojen määrä / vuosi + Huolto- ja korjaustyöt /tunti * soittimien yhteenlaskettu huolto- ja korjaustuntien määrä / vuosi = vertailuhinta 20 SOPIMUSEHDOT*** Hankinnassa noudatetaan liitteen 8 mukaisia julkisten hankintojen yleisiä sopimusehtoja palveluhankinnoissa (JYSE 2014 PALVELUT). Mikäli tarjouspyynnön varsinaisen tekstiosan ehdot ovat ristiriidassa sen liitteiden (liitteet 1 8) kanssa, sovelletaan tarjouspyynnön tekstiosan ehtoja ja sen jälkeen liitteitä niiden nousevassa numerojärjestyksessä. Tarjoajan omien toimitusehtojen tai alan yleisten ehtojen liittäminen tarjoukseen saattaa johtaa tarjouksen hylkäämiseen niissä olevien tarjouspyynnön vastaisten ehtojen, kuten hintavaraumien ja poikkeavien maksuehtojen vuoksi. Hankinnassa noudatetaan odotusaikaa. Julkisista hankinnoista annetun lain 77 :n mukaan EU-kynnysarvon ylittävässä hankinnassa hankintasopimus voidaan tehdä aikaisintaan 21 päivän kuluttua siitä, kun ehdokas tai tarjoaja on saanut tai hänen katsotaan saaneen päätöksen ja valitusosoituksen tiedoksi (odotusaika).

9 9 (11) 21 HANKINTAPÄÄTÖS Hankintapäätös oheisasiakirjoineen annetaan tiedoksi käyttäen tarjoajan hankintayksikölle ilmoittamaa sähköistä yhteystietoa. Tarjoajan katsotaan saaneen päätöksestä oheisasiakirjoineen tiedon sinä päivänä, jolloin mainitut asiakirjat sisältävä sähköinen viesti on vastaanottajan käytettävissä tämän vastaanottolaitteessa siten, että viestiä voidaan käsitellä. Tällaisena ajankohtana pidetään viestin lähettämispäivää. Lainsäädännön mukaan hankinta-asiakirjat tulevat julkisilta osiltaan kaikille julkisiksi, kun hankintaa koskeva sopimus on tehty. Mikäli tarjousasiakirja sisältää tietoja yksityisestä liike- tai ammattisalaisuudesta, tarjoajaa pyydetään ilmoittamaan tästä tarjouksessa. Tarjouksen tarjousvertailussa käytettävää hintatietoa ei pidetä liike- tai ammattisalaisuutena (JulkL 11 ). Tarjoajan salassapitotahto ei ole yksistään ratkaiseva, vaan hankintayksikön on arvioitava asiaan liittyvät salassapitointressit kokonaisuutena. 22 TARJOUSTEN VOIMASSAOLOAIKA*** Tarjousten tulee olla sitovina voimassa viisi kuukautta tarjousten viimeisestä sisäänjättöpäivästä. 23 TARJOUKSEN SISÄLTÖ*** Tarjouksen tulee sisältää vähintään tässä tarjouspyynnössä vaaditut tiedot. Tarjouksessa on ilmoitettava tarjoajan Y-tunnus. Tarjouksen ja sen kaikkien liitteiden laatimiskielen tulee olla suomi. Tarjoukseen on liitettävä vähintään: Tarjoajan tarjoaman osan / osien tarjouspyynnön tarjouslomake (liitteet 1-7) Tarjoajan tulee liittää tarjoukseensa todistus Suomen Pianonvirittäjät ry:n jäsenyydestä. Tarjoajan sähköpostiosoite tai postisoite hankintapäätöksen lähettämistä varten Tarjoaja voi liittää tarjoukseensa alla vaaditut todistukset tai Tilaajavastuu.fi sivuilta tulostetut tilaajavastuu raportit, joista käy ilmi vähintään vastaavat tiedot: verovelkatodistus ilmoitus eläkevakuutusmaksuvelvollisuuksien täyttämisestä tiedot mahdollisesta ennakkoperintärekisteriin ja kaupparekisteriin merkitsemisestä tieto mahdollisesta velkasaneerauksesta Yllämainitut selvitykset eivät saa olla kolmea (3) kuukautta vanhempia.

10 10 (11) Mikäli tarjoaja ei ole yllämainittuja selvityksiä liittänyt tarjoukseensa, tulee tarjoajan sitoutua toimittamaan selvitykset Asiakkaan niin pyytäessä. Yllämainitut selvitykset tullaan tarkistamaan tarjouskilpailun voittaneelta tarjoajalta ennen hankintapäätöksen tekoa, mikäli tarjoaja ei ole selvityksiä tarjoukseensa liittänyt. Tarjoajan tulee tarjoamansa osan osakohtaisella tarjouslomakkeella (liitteet 1-7) ilmoittaa sitoutuvansa toimittamaan Asiakkaan pyytäessä kyseiset selvitykset, mikäli tarjoaja ei ole selvityksiä tarjoukseensa liittänyt. Tarjoaja voi käyttää halutessaan myös yhteistä eurooppalaista hankintaasiakirjaa, ESPD-todistusta, alustavan osoituksena, että tarjoaja täyttää yllämainitut vaatimukset. 24 TARJOUSTEN PALAUTUS*** Tarjoukset on palautettava klo mennessä kirjallisesti suljetussa kirjekuoressa osoitteeseen: Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy, Suupantie 2,. Kirjekuoreen tulee laittaa merkintä: Pianonvirityspalvelu HLP206 Kirjallisesti lähetettävään paperiseen tarjoukseen voi liittää mukaan muistitikun, johon tarjousaineisto on tallennettu yleisesti käytetyillä MS Officen sovelluksilla tai PDF-tiedostoina. Mikäli kirjallinen tarjous ja sähköinen tarjous eroavat sisällön osalta toisistaan, kirjallisen tarjouksen sisältö on ratkaiseva. Asiakas ei voi ottaa huomioon tarjouksia, jotka ovat saapuneet myöhässä. Asiakkaalla on myös oikeus olla ottamatta huomioon tarjouksia, jotka eivät täytä tämän tarjouspyynnön ehdottomia vaatimuksia tai joissa esitetään varauksia Asiakkaan esittämistä tarjouspyynnön ehdoista. 25 LISÄTIEDOT Tarjoajien syrjimättömän ja tasapuolisen kohtelun varmistamiseksi tarjousten laadintaa ja tarjouspyyntöä koskeviin kysymyksiin vastataan ainoastaan kirjallisesti. Kysymykset tulee esittää viimeistään mennessä alla mainittuun osoitteeseen. Sähköpostin otsikkona tulee olla Lisätietopyyntö: Pianonvirityspalvelu HLP206. Kaikki Asiakkaalle esitetyt kysymykset ja niihin annetut vastaukset ovat luettavissa Asiakkaan internet-sivuilla viimeistään osoitteessa:

11 11 (11) 26 ALLEKIRJOITUS Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy Marjatta Heikkilä Hankinta-asiantuntija 27 LIITTEET Liite 1 Liite 2 Liite 3 Liite 4 Liite 5 Liite 6 Liite 7 Liite 8 Tarjouslomake NOKIA Tarjouslomake PIRKKALA Tarjouslomake LEMPÄÄLÄ Tarjouslomake VESILAHTI Tarjouslomake KANGASALA Tarjouslomake ORIVESI Tarjouslomake YLÖJÄRVI JYSE 2014 PALVELUT

PIANONVIRITYSPALVELU HLP306. Tarjouspyyntö

PIANONVIRITYSPALVELU HLP306. Tarjouspyyntö PIANONVIRITYSPALVELU HLP306 Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia pianonvirityspalvelusta Nokian, Oriveden ja Ylöjärven kaupungeille sekä Kangasalan, Lempäälän, Pirkkalan ja Vesilahden

Lisätiedot

Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö

Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia lämmitysöljystä sekä ajoneuvopolttoaineista Nokian, Oriveden ja Ylöjärven kaupungeille sekä Kangasalan,

Lisätiedot

HOIVA- JA SAIRAALASÄNKYJEN KORJAUS- /HUOLTOPAVELUT TKS119e

HOIVA- JA SAIRAALASÄNKYJEN KORJAUS- /HUOLTOPAVELUT TKS119e HOIVA- JA SAIRAALASÄNKYJEN KORJAUS- /HUOLTOPAVELUT TKS119e Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia hoiva- ja sairaalasänkyjen korjaus-/huoltopalveluista Nokian ja Ylöjärven kaupungeille

Lisätiedot

OPPIKIRJAT KLT401 Tarjouspyyntö

OPPIKIRJAT KLT401 Tarjouspyyntö OPPIKIRJAT KLT401 Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia oppikirjoista Nokian, Oriveden ja Ylöjärven kaupungeille sekä Kangasalan, Lempäälän, Pirkkalan ja Vesilahden kunnille. Kuntien

Lisätiedot

ATERIAT JA KULJETUS) Tarjouspyyntö

ATERIAT JA KULJETUS) Tarjouspyyntö KOTIATERIAPALVELU ATERIAT JA KULJETUS) Tarjouspyyntö (KYLMÄT Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjousta kylmistä aterioista sisältäen niiden kuljetuksen vanhusten ja vammaisten koteihin Kangasalan, Sahalahden,

Lisätiedot

Oriveden kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut. Tarjouspyyntö

Oriveden kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut. Tarjouspyyntö Oriveden kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia Oriveden kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista. Kuntien Hankintapalvelut

Lisätiedot

KOPIO- JA TULOSTUSPAPERIT HLP114

KOPIO- JA TULOSTUSPAPERIT HLP114 KOPIO- JA TULOSTUSPAPERIT HLP114 Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia kopio- ja tulostuspapereista Nokian, Oriveden ja Ylöjärven kaupungeille sekä Kangasalan, Lempäälän, Pirkkalan

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN RENGASHUOLTOPALVELU. Tarjouspyyntö

YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN RENGASHUOLTOPALVELU. Tarjouspyyntö YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN RENGASHUOLTOPALVELU Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia Ylöjärven kaupungin omistaman kaluston rengashuoltopalvelusta. 4.4.2017 Sisällys 1 KUNTIEN HANKINTAPALVELUT

Lisätiedot

Lääkkeiden koneellinen annosjakelupalvelu. Tarjouspyyntö

Lääkkeiden koneellinen annosjakelupalvelu. Tarjouspyyntö Lääkkeiden koneellinen annosjakelupalvelu Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia Nokian kaupungin ja Pirkkalan yhteistoiminta-alueen lääkkeiden koneellisesta annosjakelusta. Kuntien

Lisätiedot

Konsernipalvelut / tilapalvelut/ varikko

Konsernipalvelut / tilapalvelut/ varikko 1 Tarjouspyyntö Konsernipalvelut / tilapalvelut/ varikko 17.02.2017 Nokian kaupunki pyytää tarjoustanne vesisäiliöstä/pesulaitteistosta tässä tarjouspyynnössä mainituin ehdoin. Hankintamenettely Hankinnassa

Lisätiedot

PSYKIATRIAN ERIKOISLÄÄKÄRIN OSTOPALVELU. Tarjouspyyntö

PSYKIATRIAN ERIKOISLÄÄKÄRIN OSTOPALVELU. Tarjouspyyntö PSYKIATRIAN ERIKOISLÄÄKÄRIN OSTOPALVELU Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia yhden (1) psykiatrin työpanoksesta Lempäälän kunnalle. Kuntien Hankintapalvelut KuHa Oy 19.11.2015 2 (8)

Lisätiedot

KORJAUS- JA HUOLTOPAVELUT TKS119

KORJAUS- JA HUOLTOPAVELUT TKS119 KORJAUS- JA HUOLTOPAVELUT TKS119 Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia erialisista korjaus- ja huoltopalveluista Nokian, Oriveden ja Ylöjärven kaupungeille sekä Kangasalan, Lempäälän,

Lisätiedot

Konsernipalvelut / tilapalvelut/ varikko Nokian kaupunki pyytää tarjoustanne pesu/kasteluvaunu tässä tarjouspyynnössä mainituin ehdoin.

Konsernipalvelut / tilapalvelut/ varikko Nokian kaupunki pyytää tarjoustanne pesu/kasteluvaunu tässä tarjouspyynnössä mainituin ehdoin. 1 Tarjouspyyntö Konsernipalvelut / tilapalvelut/ varikko 20.02.2017 Nokian kaupunki pyytää tarjoustanne pesu/kasteluvaunu tässä tarjouspyynnössä mainituin ehdoin. Hankintamenettely Hankinnassa noudatetaan

Lisätiedot

Lempäälän kunnan henkilöstöetuudet (kulttuuri-, liikunta- ja lounasedut)

Lempäälän kunnan henkilöstöetuudet (kulttuuri-, liikunta- ja lounasedut) Lempäälän kunnan henkilöstöetuudet (kulttuuri-, liikunta- ja lounasedut) Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia henkilöstöetujen maksukorttiratkaisusta Lempäälän kunnalle. Kuntien Hankintapalvelut

Lisätiedot

Traktori Ylöjärven kaupungille Tarjouspyyntö. Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia traktorista Ylöjärven kaupungille.

Traktori Ylöjärven kaupungille Tarjouspyyntö. Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia traktorista Ylöjärven kaupungille. Traktori Ylöjärven kaupungille Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia traktorista Ylöjärven kaupungille. 15.12.2014 2 (11) Sisältö 1 Hankinnan kohde... 3 2 Vaatimukset... 3 3 Hankintamenettely...

Lisätiedot

SAIRAALA- JA HOIVASÄNGYT TRH109

SAIRAALA- JA HOIVASÄNGYT TRH109 SAIRAALA- JA HOIVASÄNGYT TRH109 Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia sairaala- ja hoivasängyistä Akaan, Nokian ja Ylöjärven kaupungeille sekä Kangasalan, Lempäälän, Pirkkalan ja Vesilahden

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 / HANKINTAMENETTELY Avoin, jolloin kaikki halukkaat tarjoajat voivat jättää tarjouksen

Tarjouspyyntö 1 / HANKINTAMENETTELY Avoin, jolloin kaikki halukkaat tarjoajat voivat jättää tarjouksen Tarjouspyyntö 1 / 6 KOTIATERIAPALVELU JA ATERIOIDEN KOTIINKULJETUSPALVELU 1. HANKINNAN KOHDE Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjousta kotihoidon asiakkaille kylmänä toimitettavista kotiaterioista Vesilahden

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI

Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. myyjän toimipaikassa Suomessa, käyttö- ja huoltokoulutus ostajan ilmoittama paikka Kotikyläntie 254, IISALMI TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) MIDIKAIVUKONEEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne midikaivukoneesta. Hankintamenettely Avoin. Tarjouspyyntö on julkaistu kuntayhtymän internetsivuilla osoitteessa http:///hankinnat. Hankintailmoitus

Lisätiedot

Toimistotarvikkeet ja värikasetit. Tarjouspyyntö

Toimistotarvikkeet ja värikasetit. Tarjouspyyntö Toimistotarvikkeet ja värikasetit Virtain kaupungille Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia toimistotarvikkeista, värikaseteista ja niiden toimittamisesta Virtain kaupungille. Virtain

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 2.2.2015 (www.hankintailmoitukset.fi)

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KÄYTETYN KAPPALETAVARAKUORMA-AUTON HANKINTA Pyydämme tarjoustanne käytetystä kappaletavarakuorma-autosta. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankintamenettely Avoin.

Lisätiedot

Kaksi Pienkuormaajaa Ylöjärven kaupungille Tarjouspyyntö

Kaksi Pienkuormaajaa Ylöjärven kaupungille Tarjouspyyntö Kaksi Pienkuormaajaa Ylöjärven kaupungille Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia kahdesta pienkuormaajasta Ylöjärven kaupungille. 29.3.2016 2 (10) Sisältö 1 Hankinnan kohde... 3 2 Vaatimukset...

Lisätiedot

tp wilkk peruskorjaus.doc Tarjouspyyntö F-luokan öljyntorjunta-aluksen peruskorjaus ja modernisointi

tp wilkk peruskorjaus.doc Tarjouspyyntö F-luokan öljyntorjunta-aluksen peruskorjaus ja modernisointi tp wilkk peruskorjaus.doc Tarjouspyyntö F-luokan öljyntorjunta-aluksen peruskorjaus ja modernisointi 2012 F-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTA-ALUKSEN PERUSKORJAUS JA MODERNISOINTI Tarjouspyynnön sisältö Satakunnan

Lisätiedot

KAPPALETAVARANOSTIMELLA JA VAIHTOLAVALAITTEELLA VARUSTETUN KUORMA- AUTON HANKINTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

KAPPALETAVARANOSTIMELLA JA VAIHTOLAVALAITTEELLA VARUSTETUN KUORMA- AUTON HANKINTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) KAPPALETAVARANOSTIMELLA JA VAIHTOLAVALAITTEELLA VARUSTETUN KUORMA- AUTON HANKINTA Pyydämme tarjoustanne kappaletavaranostimella ja vaihtolavalaitteella varustetusta kuorma-autosta.

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) SIIRRETTÄVIEN PILARINOSTIMIEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne neljästä siirrettävästä pilarinostimista. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta. Hankintamenettely Avoin.

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KÄYTETYN DUMPPERIN (TRD) HANKINTA Pyydämme tarjoustanne käytetystä Traktoridumpperista, TRD (dumpperista). Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankintamenettely Avoin.

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja.

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin tytäryhteisöiden taloustoimintojen hoito.

Lisätiedot

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 Asia K/7/02.08.00.06/2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 1.1 Tarjouspyynnön kohde Hankintayksikkö on Imatran kaupunki / Kaupunkirakenne ja kunnallistekniikka.

Lisätiedot

Päivämäärä REITILLÄ SAPPEE-SALMENTAKA-LUIKALA.POHJALAHTI-PÄLKÄNE LUKUVUODEN 2015-2016 AIKANA (12. 8.2015-3. 6.2016) + OPTIO LUKU- VUODELLE 2016-2017

Päivämäärä REITILLÄ SAPPEE-SALMENTAKA-LUIKALA.POHJALAHTI-PÄLKÄNE LUKUVUODEN 2015-2016 AIKANA (12. 8.2015-3. 6.2016) + OPTIO LUKU- VUODELLE 2016-2017 PäJikaKe^v kiamt^ TARJOUSPYYNTÖ KOULULAIS- JA ASIOINTIKULJETUKSET REITILLÄ SAPPEE-SALMENTAKA-LUIKALA.POHJALAHTI-PÄLKÄNE LUKUVUODEN 2015-2016 AIKANA (12. 8.2015-3. 6.2016) + OPTIO LUKU- VUODELLE 2016-2017

Lisätiedot

2. Hankinnan kohde Hanke käsittää Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän Kiuruveden Hingunniemen keittiöremontin.

2. Hankinnan kohde Hanke käsittää Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän Kiuruveden Hingunniemen keittiöremontin. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) SISÄLLYS 1. Yleistä 1 2. Hankinnan kohde 1 3. Hankintamenettely 2 4. Tehtävät 2 5. Aikataulu 2 6. Osatarjous 2 7. Vaihtoehtoiset tarjoukset 2 9. Tarjouspyyntöasiakirjat 2 10. Rakennusaikaiset

Lisätiedot

Hankinta on jaettu kahteen hankinnan kohteeseen seuraavasti:

Hankinta on jaettu kahteen hankinnan kohteeseen seuraavasti: KOTALAN JA KURJENKYLÄN ALUEEN OSTOPALVELULIIKENNE 1. HANKINTAYKSIKKÖ JA YHTEYSHENKILÖ Hankintayksikkö Virtain kaupunki Sivistyslautakunta Virtaintie 26 34800 VIRRAT Y-tunnus: 0206333-9 2. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

Päivämäärä 1. Hankinnan kohteet Tarjouskilpailu koskee koulukuljetusten hoitamista seuraavilla kohteilla:

Päivämäärä 1. Hankinnan kohteet Tarjouskilpailu koskee koulukuljetusten hoitamista seuraavilla kohteilla: Päivämäärä 1 PÄLKÄNEEN KUNNAN KOULULAISKULJETUKSET Pälkäneen kunta pyytää tarjouksia koululaiskuljetusten hoitamisesta kohteet 1-8 joukkoliikenneluvan tai taksiluvan nojalla koulupäivinä lukuvuosina 2014-2015,

Lisätiedot

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi TARJOUSPYYNTÖ 1 / 6 Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi 29.8.2016 Imatran kaupunki Virastokatu 2, 55100 Imatra Vaihde: 020 617 111 Faksi: 020

Lisätiedot

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 Hankintayksikkö Espoon kaupunki,., 02070 ESPOON KAUPUNKI. Tarjouspyyntö Espoon Kaupunkitekniikka-liikelaitos pyytää tarjoustanne viheralueiden rakentamiseen

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN RUOKAKULJETUKSET

YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN RUOKAKULJETUKSET YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN RUOKAKULJETUKSET Ylöjärven kaupunki pyytää Teiltä tarjousta Ylöjärven kaupungin ruoka ja ateriakuljetuksista ajalle 1.1.2017 31.12.2018 + optio ajalle 1.1.2019 31.12.2019 + optio ajalle

Lisätiedot

MONITOIMIKAUKALOT. Tarjouspyyntö. Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia Ylöjärven kaupungille hankittavista monitoimikaukaloista.

MONITOIMIKAUKALOT. Tarjouspyyntö. Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia Ylöjärven kaupungille hankittavista monitoimikaukaloista. MONITOIMIKAUKALOT Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia Ylöjärven kaupungille hankittavista monitoimikaukaloista. 8.5.2017 2 (13) Sisällys 1 KUNTIEN HANKINTAPALVELUT KUHA OY... 3 2

Lisätiedot

Tarjoaja voi tarjota yhtä tai useampaa hankinnan kohdetta. Sisäverkon aktiivilaitteet ja palomuuripalvelu eivät kuulu tämän hankinnan piiriin.

Tarjoaja voi tarjota yhtä tai useampaa hankinnan kohdetta. Sisäverkon aktiivilaitteet ja palomuuripalvelu eivät kuulu tämän hankinnan piiriin. VIRTAIN KAUPUNKI PL 85 34800 VIRRAT TARJOUSPYYNTÖ VIRTAIN KAUPUNGIN JA RUOVEDEN KUNNAN TIETOVERKON PALVELUISTA 1. HANKINTARENGAS JA YHTEYSHENKILÖ Hankintayksikkö Virtain kaupunki Tietohallinto Virtaintie

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. KÄYTETTY PYÖRÄALUSTAINEN KAIVUKONE KKHp

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. KÄYTETTY PYÖRÄALUSTAINEN KAIVUKONE KKHp TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KÄYTETYN PYÖRÄALUSTAISEN KAIVUKONEEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne KÄYTETYSTÄ PYÖRÄALUSTAISESTA KAI- VUKONEESTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankintamenettely

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne uudesta TILA-AUTOSTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

Pyydämme tarjoustanne uudesta TILA-AUTOSTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Lomake 1/2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) TILA-AUTON HANKINTA Pyydämme tarjoustanne uudesta TILA-AUTOSTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankintamenettely Avoin. Tarjouspyyntö on julkaistu

Lisätiedot

14.12.2011 POLTTOAINEIDEN HANKINTA YLÄ-SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄLLE. Kyseessä on EU-kynnysarvon ylittävä hankinta.

14.12.2011 POLTTOAINEIDEN HANKINTA YLÄ-SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄLLE. Kyseessä on EU-kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) POLTTOAINEIDEN HANKINTA YLÄ-SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄLLE Pyydämme tarjoustanne tarjouspyynnössä olevan erittelyn mukaisista polttoaineista. Kyseessä on EU-kynnysarvon ylittävä hankinta.

Lisätiedot

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LATUKONEEN KULJETUSLAVETIN HANKINTA

SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LATUKONEEN KULJETUSLAVETIN HANKINTA SIMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LATUKONEEN KULJETUSLAVETIN HANKINTA 18.12.2012 1 SIMON KUNTA Tekninen toimisto Ratatie 6 95200 Simo TARJOUSPYYNTÖ Sisällys 1. HANKINNAN KOHDE... 2 2. TARJOUKSEN SISÄLTÖ... 2 3.

Lisätiedot

Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ. MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat. Lapin ammattikorkeakoulu Oy

Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ. MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat. Lapin ammattikorkeakoulu Oy Viite: 16/2014/MSI Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat Lapin ammattikorkeakoulu Oy Jokiväylä 11 C, 96300 Rovaniemi Sisältö 1 Pienhankinnat...

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Suun terveydenhuolto Johtava hammaslääkäri Kirsti Järvinen 4.2.2013

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Suun terveydenhuolto Johtava hammaslääkäri Kirsti Järvinen 4.2.2013 Tarjouspyyntö 1 (5) Hammashoitotarveaineiden ja käsi-instrumenttien hankinta Pyydämme Teitä tarjoamaan oheisten liitteiden mukaisia hammashoidon tarveaineita sekä käsi-instrumentteja. Tarjouspyyntö koskee

Lisätiedot

RADIOGRAAFINEN LAITTEISTO TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN JOKILAAKSOJEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ JEDU NIVALA

RADIOGRAAFINEN LAITTEISTO TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN JOKILAAKSOJEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ JEDU NIVALA TARJOUSPYYNTÖ RADIOGRAAFINEN LAITTEISTO TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN JOKILAAKSOJEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ JEDU NIVALA 18.12.2014 TARJOUSPYYNTÖ TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN SOVELTUVAN RADIOGRAAFISEN LAITTEISTON HANKKIMISESTA

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN KOTITALOUDEN OPETUSVÄLINEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Kotitalouden opetusvälineet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu

Lisätiedot

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus 1 TARJOUSPYYNTÖ OMPELUKONEIDEN JA SAUMUREIDEN KORJAUS- JA HUOLTOPALVELUISTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunta pyytää tarjoustanne kunnan eri toimipisteisiin hankittujen ompelukoneiden

Lisätiedot

SOSIAALI- JA TERVEYSALAN PERUSTUTKINTO, LÄHIHOITAJA KOULUTUS PALVELUN HANKINTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

SOSIAALI- JA TERVEYSALAN PERUSTUTKINTO, LÄHIHOITAJA KOULUTUS PALVELUN HANKINTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Lomake 1/2007 TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) SOSIAALI- JA TERVEYSALAN PERUSTUTKINTO, LÄHIHOITAJA KOULUTUS PALVELUN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoon valmistava tietopuolinen

Lisätiedot

Nokianvirran 10 luokka, noin 256 m2 Yrittäjäkatu 11, 37100 Nokia. Keskusurheilukentän huoltorakennus, n. 200 m2 Hinttalankatu 6, 37100 Nokia

Nokianvirran 10 luokka, noin 256 m2 Yrittäjäkatu 11, 37100 Nokia. Keskusurheilukentän huoltorakennus, n. 200 m2 Hinttalankatu 6, 37100 Nokia 1 Nokian kaupunki Tekninen keskus Siivousyksikkö TARJOUSPYYNTÖ NOKIAN KAUPUNGIN LIIKUNTATILOJEN SIIVOUSPALVELUT HANKINNAN KOHTEET Hankinnan kohteena on Nokian kaupungin (jäljempänä Tilaaja) tilojen ylläpito-

Lisätiedot

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 TARJOUSPYYNTÖ Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 1. Tarjouspyynnön kohde... 2 1.1 Tarjouspyynnön kohde... 2 1.2 Hankintamenettely ja hankinnasta ilmoittaminen... 2 2. Sopimuskausi... 2 3. Tarjousten valinta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. TARJOUSPYYNTÖ PUISTO- JA LEIKKIKENTTÄVÄLINEIDEN HANKINNASTA (puitejärjestely)

TARJOUSPYYNTÖ. TARJOUSPYYNTÖ PUISTO- JA LEIKKIKENTTÄVÄLINEIDEN HANKINNASTA (puitejärjestely) Hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ Puisto- ja leikkikenttävälineet 1(5) 12.12.2016 TARJOUSPYYNTÖ PUISTO- JA LEIKKIKENTTÄVÄLINEIDEN HANKINNASTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunnan hankintapalvelut

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta runko-ohjatusta kaivurikuormaajasta

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012 VIRVE-PÄÄTELAITTEIDEN HANKINTA 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Espoo), Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Vantaa) ja Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Pyydämme tarjoustanne koulupäivinä tapahtuvista opiskelijakuljetuksista. 4, IISALMI.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Pyydämme tarjoustanne koulupäivinä tapahtuvista opiskelijakuljetuksista. 4, IISALMI. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) OPISKELIJAKULJETUSPALVELUN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne opiskelijakuljetuksista eri toimipaikkoihin. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankintamenettely Hankintamenettely

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Hankintaa koskevat yhteystiedot: Vaasan kaupunki / Sivistystoimi / Vamia, Energiapalvelut Yhteyshenkilö:Esa Karhunmaa Puhelin: 040 8467920 Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KAIVUKONEEN KAIVUSYVYYSJÄRJESTELMÄN PÄIVITTÄMINEN 3D- KONEOHJAUSJÄRJESTELMÄÄN Pyydämme tarjoustanne nykyisen kaivukoneen kaivusyvyysjärjestelmän päivittämistä 3d-koneohjausjärjestelmään

Lisätiedot

Rajanylitykseen liittyvän dokumentoinnin ohjelmistokehitys ml. rajanylitysdokumentaation

Rajanylitykseen liittyvän dokumentoinnin ohjelmistokehitys ml. rajanylitysdokumentaation TARJOUSPYYNTÖ 1 / 5 Rajanylitykseen liittyvän dokumentoinnin ohjelmistokehitys ml. rajanylitysdokumentaation käsittelyn digitalisointi 05/2017 11.5.2017 1. Tarjouspyynnön kohde... 2 1.1 Tarjouspyynnön

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Poikkitien yritysalueen esirakentaminen Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää vertailuhintatarjoustanne Poikkitien yritysalueen esirakentamiseen liittyvistä töistä tämän

Lisätiedot

Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti.

Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti. 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TAIMIKONHOITOTÖISTÄ 2013 Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti. Tuoteryhmä Taimikonhoitotyöt Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi 1.7.2013-31.12.2013.

Lisätiedot

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. TARJOUSPYYNTÖ 1(5) ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tarjouspyynnön liitteet Sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoonlahden koulujen

Lisätiedot

Hankinnan kohteeseen liittyviä ehtoja:

Hankinnan kohteeseen liittyviä ehtoja: 1 TARJOUSPYYNTÖ Ylöjärven kaupungin perusturvaosasto pyytää tarjousta kylmistä kotiaterioista sisältäen niiden kuljetuksen. Kylmäateriat ovat yleistyneet monissa kunnissa ja korvanneet lämpiminä kuljetettuja

Lisätiedot

Hankintalain mukainen hankintayksikkö on TREDU-Kiinteistöt Oy. Tilaajan ja rakennuttajan välillä on erillinen rakennuttamissopimus.

Hankintalain mukainen hankintayksikkö on TREDU-Kiinteistöt Oy. Tilaajan ja rakennuttajan välillä on erillinen rakennuttamissopimus. 22.9.2015 Sivu 1/5 Rakennuttaja: Tampereen kaupunki Tampereen Tilakeskus Liikelaitos PL 487, 33101 Tampere Tilaaja: TREDU-Kiinteistöt Oy Hanke: TREDU Valo, Siltanostin TARJOUSPYYNTÖ Tampereen Tilakeskus

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 930/ / PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 930/ / PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA. Hankinnan kohde ja kuvaus TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin perintäpalvelujen hoitamisesta alla mainittuna sopimuskautena.

Lisätiedot

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon.

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon. 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne viidestä (5) elektronisesta suurtehohälyttimestä, teholtaan 2000 W asennuksineen jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset

Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset TARJOUSPYYNTÖ 17.3.2015 Tarjouspyyntö Vihdin kunnan alueen pohjatutkimukset Tilaaja Hankinnan kohde Hankinnan tyyppi Työn kuvaus Vihdin kunta, kaavoituspalvelut Vihin kunta pyytää tarjoustanne pohjatutkimusten

Lisätiedot

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti.

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) AJANVARAUS- JA KÄYTÖNHALLINTAOHJELMISTON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupunginkirjaston asiakaskoneille (noin 200 kpl) hankittavasta ajanvaraus-

Lisätiedot

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA 1 HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne hydraulisesta pelastusvälinesarjasta. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus Hankintamenettely

Lisätiedot

Kuvailmaisinlaitteisto

Kuvailmaisinlaitteisto Perusturvaosasto Hallinto Tarjouspyyntö 5.4.2017 Kuvailmaisinlaitteisto 1. HANKINNAN KOHDE 2. HANKINTAMENETTELY 3. OSATARJOUKSET id: 1632882 Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia kuvailmaisinlaitteistosta

Lisätiedot

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kalsium- ja natriumkloridin hankinta Sopimuskausi Hankintapäätös Sopimusmenettely Espoon kaupunki pyytää tarjousta kalsiumkloridista (CaCl) ja natriumkloridista (NaCl). Kalsiumkloridia

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Öljyntorjuntatuotteista

Tarjouspyyntö Öljyntorjuntatuotteista tp öljyntorjuntatuotteet.doc Tarjouspyyntö Öljyntorjuntatuotteista ÖLJYNTORJUNTATUOTTEIDEN HANKINTA Satakunnan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne imeytysaineiden, - liinojen, -turpeiden, keruusäkkien ja

Lisätiedot

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kahdesta (2) elektronisesta suurtehohälyttimestä asennuksineen, teholtaan 2000 W, jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1.7.2015 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ

Tarjouspyyntö 1.7.2015 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ 1 Tarjouspyyntö 1.7.2015 Siivous-ruokapalveluyksikkö PL 33, 31761 Urjala RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ Urjalan kunnan siivous-ruokapalveluyksikkö pyytää tarjoustanne liitteenä olevan

Lisätiedot

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi.

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) B-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTAVENEEN HANKINTA 2012 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta B-luokan öljyntorjuntaveneestä.

Lisätiedot

Konsernipalvelut Ruokapalveluyksikkö 5.4.2012

Konsernipalvelut Ruokapalveluyksikkö 5.4.2012 Tuusulan kunta TARJOUSPYYNTÖ Konsernipalvelut Ruokapalveluyksikkö 5.4.2012 TARJOUSPYYNTÖ MONITOIMIVAUNUJEN HANKINNASTA TUUSULAN SOSIAALI- JA TERVEYSASEMAN VUODEOSASTOLLE SEKÄ PALVELUKESKUS TUUSKOTOON 1.

Lisätiedot

Loviisan kaupungin sivistyskeskus pyytää tarjoustanne esi- ja perusopetuksen oppikirjoista lukuvuodelle 2012 2013.

Loviisan kaupungin sivistyskeskus pyytää tarjoustanne esi- ja perusopetuksen oppikirjoista lukuvuodelle 2012 2013. Tarjouspyyntö oppikirjahankinnoista lukuvuodelle 2012 2013 Loviisan kaupungin sivistyskeskus pyytää tarjoustanne esi- ja perusopetuksen oppikirjoista lukuvuodelle 2012 2013. 1. Hankinnan kuvaus Hankinta

Lisätiedot

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Järvenpään kaupungin työkonepalvelut 2014-2015 2 Hankinnan yksilöinti Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne tarvitsemiensa yksikköhintaperusteisten työkonepalveluiden

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle.

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle. KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ PAKETTIAUTOSTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Konevarikon käyttöön tulevasta automaattivaihteisesta pakettiautosta,

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) SISÄLLYS

TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) SISÄLLYS TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) SISÄLLYS 1. Yleistä 2 2. Hankinnan kohde 2 3. Hankintamenettely 2 4. Tehtävät 2 5. Aikataulu 3 6. Osatarjous 3 7. Vaihtoehtoiset tarjoukset 3 8. Tarjouspyyntöasiakirjat 3 9. Rakennusaikaiset

Lisätiedot

Hankintamenettely Avoin, jolloin kaikki halukkaat tarjoajat voivat jättää tarjouksen

Hankintamenettely Avoin, jolloin kaikki halukkaat tarjoajat voivat jättää tarjouksen Perusturvaosasto Tarjouspyyntö 4.5.2016 YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN KEHITYSVAMMAHUOLLON KULJETUKSET Ylöjärven kaupunki pyytää Teiltä tarjousta kehitysvammahuollon kuljetusten hoitamisesta joukkoliikenne- tai taksiluvan

Lisätiedot

KIRJASTOAUTON KORITYÖN HANKINTA

KIRJASTOAUTON KORITYÖN HANKINTA KIRJASTOAUTON KORITYÖN HANKINTA Inarin kunta pyytää tarjoustanne kirjastoauton korityöstä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Kirjastoauto hankitaan Inarin kunnankirjaston käyttöön (www.inari.fi/kirjasto).

Lisätiedot

Tilaaja antaa Toimittajalle kalenterivuosittaisen työpäivälistan ennen seuraavan kalenterivuoden alkua.

Tilaaja antaa Toimittajalle kalenterivuosittaisen työpäivälistan ennen seuraavan kalenterivuoden alkua. Ruokakuljetuspalvelut Salon seudun koulutuskuntayhtymä (jäljempänä myös SSKKY ja Tilaaja ) pyytää tarjousta tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti ruokakuljetuspalvelusta Tilaajan tuotantokeittiöstä

Lisätiedot

PEHMOPAPEREIDEN TARJOUSPYYNTÖ

PEHMOPAPEREIDEN TARJOUSPYYNTÖ 1 15.3.2016 PEHMOPAPEREIDEN TARJOUSPYYNTÖ Valkeakosken kaupunki ja Akaan kaupunki pyytävät tarjoustanne pehmopapereista oheisen tuotetaulukkoliitteen (liite 1) mukaan. Sopimusaika Sopimuskausi on kolme

Lisätiedot

LEASINGRAHOITUSPALVELU. Tarjouspyyntö. Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia leasingrahoituspalvelusta Nokian kaupungille.

LEASINGRAHOITUSPALVELU. Tarjouspyyntö. Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia leasingrahoituspalvelusta Nokian kaupungille. LEASINGRAHOITUSPALVELU Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia leasingrahoituspalvelusta Nokian kaupungille. 18.6.2015 2 (11) 1 LEASINGRAHOITUS NOKIAN KAUPUNGILLE Nokian kaupunki, jäljempänä

Lisätiedot

4. Toimittajan valinta Tuotteiden toimittajaksi valitaan edullisimman tarjouspyynnön mukaisen tarjouksen tehnyt toimittaja.

4. Toimittajan valinta Tuotteiden toimittajaksi valitaan edullisimman tarjouspyynnön mukaisen tarjouksen tehnyt toimittaja. 12.3.2012 TARJOUSPYYNTÖ RUOANKULJETUKSISTA 1. Hankinnan kuvaus Raahen kaupungin hankintapalvelut pyytää Raahen kaupungin ateria- ja puhtauspalveluille tarjouksia ruoankuljetuksista liitteen mukaisesti.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Tietokonepäätteet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu 2012. Ohutpäätteiden

Lisätiedot

MALLITARJOUSPYYNTÖ. ESPOON SEURAKUNTAYHTYMÄN / SEURAKUNNAN (yksikkö + hankinnan nimeäminen) HANKINTA

MALLITARJOUSPYYNTÖ. ESPOON SEURAKUNTAYHTYMÄN / SEURAKUNNAN (yksikkö + hankinnan nimeäminen) HANKINTA 1(6) Hankintasäännön D 2 liite 2 MALLITARJOUSPYYNTÖ XX.XX.201X Mallitarjouspyyntö soveltuu käytettäväksi kansallisen kynnysarvon alittavien ja ylittävien tavara- ja palveluhankintojen valmistelussa. Mallitekstit

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) Yhdyskuntatoimi Päiväys N:o Konevarikko /020800/2016

KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) Yhdyskuntatoimi Päiväys N:o Konevarikko /020800/2016 KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ LAKAISUKONEESTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta imulakaisukoneesta kokonaispainoltaan

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Viljakkalan ostoliikenne

Tarjouspyyntö Viljakkalan ostoliikenne Tarjouspyyntö Viljakkalanostoliikenne 19.4.2017 1 VILJAKKALAN OSTOLIIKENNE Ylöjärven kaupunki pyytää Teiltä tarjousta jäljempänä tarkemmin esitellyn liikennekokonaisuuden hoitamisesta. Hankinnan kohde

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTON HANKINTA 2018 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: - 3 kpl öljyntorjuntapuomikontteja - 12 kpl kalustolaatikoita - 500 m öljyntorjuntapuomia

Lisätiedot

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon.

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon. 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kolmesta (3) elektronisesta, teholtaan 2000 W, suurtehohälyttimestä asennuksineen jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

LIEDENPOHJAN, VASKIVEDEN, KILLINKOSKEN, KOTALAN, ÄIJÄNNEVAN JA KURJENKYLÄN ALUEEN OSTOPALVELULIIKENNETARJOUSPYYNTÖ AJALLE

LIEDENPOHJAN, VASKIVEDEN, KILLINKOSKEN, KOTALAN, ÄIJÄNNEVAN JA KURJENKYLÄN ALUEEN OSTOPALVELULIIKENNETARJOUSPYYNTÖ AJALLE VIRTAIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Koulutoimisto Tuula Jokinen PL 85 7.2.2014 34801 VIRRAT P. 03-4851260 tuula.jokinen@virrat.fi LIEDENPOHJAN, VASKIVEDEN, KILLINKOSKEN, KOTALAN, ÄIJÄNNEVAN JA KURJENKYLÄN ALUEEN

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. VÄLINEHUOLTOPALVELUIDEN HANKINTA Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja ) pyytää Hilmailmoituskanavassa 2.10.2014 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

MAL-verkoston verkkosivusto laaditaan Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän toimeksiannosta ja tilaamana.

MAL-verkoston verkkosivusto laaditaan Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän toimeksiannosta ja tilaamana. TARJOUSPYYNTÖ 20.1.2011 MAL-VERKOSTON VERKKOSIVUSTON TOTEUTTAMINEN Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä pyytää tarjoustanne hallinnoimansa kansallisen MAL-verkoston verkkosivuston toteuttamisesta. Pyydämme

Lisätiedot

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI.

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1 (7) Asianumero 10.12.2012 4845/02.08.00/2012 SULKUPORTIT 2013 HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HANKINNAN KOHDE Espoon

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN KIIREETTÖMÄT POTILASKULJETUKSET TAKSILLA

YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN KIIREETTÖMÄT POTILASKULJETUKSET TAKSILLA Perusturvaosasto Tarjouspyyntö 4.5.2016 YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN KIIREETTÖMÄT POTILASKULJETUKSET TAKSILLA Hankinnan kohteet Ylöjärven kaupunki pyytää Teiltä tarjousta Ylöjärven kaupungin terveyskeskuksen, asumispalvelun

Lisätiedot

Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta

Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta Tarjouspyyntö pp.kk.2015 Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta 1 Tarjouskilpailun järjestäjä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama ammatillisen osaamisen ja työelämän

Lisätiedot