ARVIOKIRJA Teljän Kuljetus Oy:n teollisuuskiinteistö Muuntamokatu Kokemäki Catella Property Oy, Helsinki,

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ARVIOKIRJA Teljän Kuljetus Oy:n teollisuuskiinteistö Muuntamokatu Kokemäki Catella Property Oy, Helsinki,"

Transkriptio

1 1 (14) ARVIOKIRJA Teljän Kuljetus Oy:n teollisuuskiinteistö Muuntamokatu Kokemäki Catella Property Oy, Helsinki,

2 2 (14) SISÄLTÖ ARVION KOHDE... 3 ARVION PYYTÄJÄ... 3 ARVION TARKOITUS... 3 TIEDOT KOHTEESTA... 3 KATSELMUS... 3 KOHTEEN YKSILÖINTI... 5 Tila... 5 Tontin perustiedot... 5 Kohteen kaavatilanne... 5 Rakennus... 6 Laajuus ja tilaerittely... 6 Tekniset ominaisuudet... 6 Kunto ja laatutaso... 6 Toimivuus... 6 Piha-alue... 6 Hoitokulut... 6 Kunnallistekniikka... 6 Kuvia kohteesta... 7 NYKYKÄYTTÖ... 7 MARKKINA-ANALYYSI... 7 Yleistä markkinatilanteesta... 7 Arvion kohteen ja alueen kiinnostavuus markkinoilla ARVIOINNIN PERUSTEET Arviointi kauppa-arvomenetelmällä Arviointi tuottoarvomenetelmällä Tuottovaatimuksista Tuottoarvolaskelma kohteen arvosta Yhteenveto arviointimenetelmistä Arvioinnin tarkkuus MARKKINA-ARVO ARVION LAATI LISÄTIEDOT LIITTEET... 14

3 3 (14) Turku ARVIOKIRJA ARVION KOHDE ARVION PYYTÄJÄ Kokemäellä sijaitseva jäljempänä yksilöity Teljän Kuljetus Oy:n teollisuuskiinteistö rakennuksineen. Teljän Kuljetus Oy / Eevamari Rosvall-Koukkari ARVION TARKOITUS Markkina-arvon määrittäminen vakuutta varten. Markkina-arvo määritellään (IVS 2011) arvioiduksi rahamääräksi, jolla omaisuus arvopäivänä vaihtaisi omistajaa liiketoimeen halukkaiden ja toisistaan riippumattomien myyjän ja ostajan välillä asianmukaisen markkinoinnin jälkeen osapuolten toimiessa asiantuntevasti, harkitusti ja ilman pakkoa. Ostajatahojen subjektiivisia erityisintressejä kohteen suhteen ei arvioinnissa oteta huomioon. Velaton arvo tarkoittaa sitä, ettei mahdollisia yhtiövelkoja, arvonlisäverovelkoja yms. vastuita ole vähennetty. TIEDOT KOHTEESTA Tiedot kohteesta on saatu arvion tilaajalta, kohdetta koskevista asiakirjoista ja kiinteistötietojärjestelmästä. KATSELMUS Sami Matara ja Mari Rouvali ovat suorittaneet kohteessa katselmuksen

4 4 (14) KOHTEEN SIJAINTI Arvioitava kiinteistö sijaitsee Kokemäellä, Suokkaan teollisuusalueella, osoitteessa Muuntamokatu 6. Kokemäki on noin asukkaan kaupunki Satakunnassa. Naapurikuntia ovat mm. Huittinen, Harjavalta ja Eura. Etäisyys Turkuun on noin 110 km, Helsinkiin noin 200 km ja Tampereelle noin 100 km. Kokemäen suurimpia työnantajia ovat Kokemäen kaupunki, Peiron Oy, Teljän Kuljetus Oy ja Lehtosen Konepaja Oy. Kokemäki, Muuntamokatu 6

5 5 (14) KOHTEEN YKSILÖINTI Tila Tontin perustiedot Kiinteistötunnus Kunta Kokemäki (271) Kaupunginosa Peipohja (103) Kortteli 34 Tontti 2 Pinta-ala m 2 Hallinta Lainhuuto Teljän Kuljetus Oy:lle. Kohteen kaavatilanne Voimassa olevan asemakaavan mukaan kohde sijaitsee liike-, teollisuus- ja varastotilojen korttelialueella (KLT-2). Suurin sallittu kerrosluku on II. Rakennustehokkuusluku on e=0,40 eli rakennusoikeuden määrä on kem 2.

6 6 (14) Rakennus Kohteessa sijaitsee Teljän Kuljetus Oy:n varastorakennus. Kohde on rakennettu vuonna Rakennuksessa on betonipilarit ja palkit, betonilattia, katon materiaalina on pelti ja julkisivut on tiiltä. Laajuus ja tilaerittely Kohteessa on varastotilan lisäksi sosiaalitilat, jotka on remontoitu lähiaikoina. Varastotiloissa on öljynerotuskaivot ja kaksi isoa sivulle kääntyvää ovea. varastohalli 536 m 2 Tekniset ominaisuudet Lämmitys öljy Kunto ja laatutaso Kohde on kohtalaisessa kunnossa. Toimivuus Kohde toimii nykykäytössään hyvin. Halli on kokoluokaltaan toimiva ja sille saattaisi löytyä nopeastikin uusi käyttäjä, mikäli nykyinen toimija päättäisi luopua kohteesta. Piha-alue Piha-alue on soraa. Hoitokulut Kohteen hoitokuluista ei ole tarkkaa tietoa, joten niiden on oletettu olevan vastaavan tyyppisille kohteille normaalilla tasolla. Omistajalle jäävinä hoitokuluina (kiinteistövero, -vakuutus ja peruskorjaukset) on laskelmissa käytetty 1,0 /m²/kk eli luokkaa /vuosi. Kunnallistekniikka Kohde on liitetty kaupungin vesi- ja viemäriverkkoon.

7 7 (14) Kuvia kohteesta NYKYKÄYTTÖ Kohde on Teljän Kuljetus Oy:n omassa käytössä. MARKKINA-ANALYYSI Yleistä markkinatilanteesta Kansainvälisen talouskriisin ja erityisesti eräiden Euroopan maiden velkakriisien heijastukset ovat näkyneet selvästi vuodesta 2011 lähtien Suomenkin taloudessa. Euroalueen taantuma syveni odotettua jyrkemmin loppuvuonna 2012, minkä ennustetaan heikentävän vuoden 2013 talouskasvua. Käänne nousuun on verkkainen ja Suomen talouden piristyminen on muun maailman talouden kehittymisen varassa. Markkinoiden kehittymisen ennustaminen talouskriisin olosuhteissa on haastavaa. Historia on opettanut, että toipuminen talouskriisistä on hidasta ja epävakaata. Maailmantalouden kasvun uskotaan virkoavan tulevina vuosina, mutta talouskasvun ennakoidaan jatkuvan hitaana.

8 8 (14) Suomen vienti sekä investointi- ja kulutuskysyntä ovat heilahdelleet huomattavasti viime aikoina, eikä tulevan kehityksen suunnasta voida olla varmoja. Teollisuuden, rakentamisen ja palvelualojen suhdanteet heikentyivät tasaisesti viime vuonna ja Suomen talous ajautui taantumaan. Talouskasvun ennustetaan pysyvän vaatimattomana vuoden 2013 aikana. Taloudellisten tutkimuslaitosten ja pankkien ennusteet Suomen bruttokansantuotteen kasvusta vuodelle 2013 ovat alhaisia, luokkaa +0,5 %. Suomen talouden merkittävämpi elpyminen edellyttää Euroalueen kriisin ratkaisemista. Työllisyys on vielä pysynyt kohtalaisen hyvänä, sillä työikäisen väestön määrä on ikääntymisen vuoksi kääntynyt laskuun. Toisaalta viime aikoina on uutisoitu taas isoista irtisanomisista. Työttömyysaste oli vuoden 2013 maaliskuussa tasolla 8,2 %, kun vuosi sitten samana aikana se oli 7,7 %. Kuluttajien luottamus talouteen heikkeni tasaisesti viime vuoden loppupuolella johtuen huolestuttavista talousennusteista ja luku oli negatiivinen vielä lokakuussa Alkuvuoden aikana kuluttajien luottamus lähti nousuun, mutta on viime aikoina taas hieman laskenut, ollen huhtikuussa 2013 tasolla 6,6.

9 9 (14) Suomen toimitilamarkkinoiden investointivolyymi nousi vuonna 2012 ensimmäistä kertaa finanssikriisin jälkeen 2 miljardiin euroon. Vuonna 2011 investointivolyymi oli noin 1,7 miljardia euroa, ollen toiseksi heikoin 12 vuoteen ja kaukana tasosta, joka vallitsi ennen vuosien ylikuumentunutta tilannetta. Alkuvuoden 2013 investointivolyymi on ollut erittäin alhaisella tasolla. Alla oleva kuvaaja hahmottaa Suomen toimitilamarkkinoiden transaktiovolyymin määrää vuosina /2013.

10 10 (14) Tunnelma kiinteistömarkkinoilla on epävarma ja odottava, johtuen globaalista talouden epävakaisuudesta. Catellan näkemyksen mukaan prime-kohteiden tarjonnan vähäisyys ja niihin kohdistuva kysyntä on pitänyt tuottovaatimukset alhaalla hyvillä alueilla. Toisaalta yleinen taloustilanteen epävarmuus on heikentänyt kiinteistömarkkinoiden volyymia ja nostanut tuottovaatimuksia varsinkin nonprime-kohteissa. Konkreettisia, toteutuneisiin kauppoihin perustuvia havaintoja tuottovaatimuksista on edelleen vähän. Catellan näkemys tuottovaatimusten kehityksestä perustuu tehtyihin kauppoihin, yleisen taloustilanteen näkymiin, havaintoihin tarjoustasoista sekä sijoittajien kanssa käytyihin keskusteluihin. Kiinteistömarkkina on tyypillisesti jälkisyklinen ala, jolle yleisen taloustilanteen kohentuminen tai heikentyminen heijastuu viiveellä. Taloustilanteen epävarmuus ja vaihtelevat ennusteet, sekä uutisoidut irtisanomiset saattavat heikentää yritysten luottamusta tulevaisuuteen, mikä saattaa näkyä kiinteistöinvestointien vähäisyytenä ja vajaakäyttöasteiden nousuna. Seuraavat kuukaudet tulevat näyttämään talouden kehittymisen uuden suunnan ja kiinteistömarkkinoiden kehittymisen ennustaminen onkin tällä hetkellä vaikeaa. Kiinteistömarkkinoiden toimivuuden kannalta on tärkeää, että rahoitusmarkkinat toimivat normaalisti, jolloin kiinteistöinvestointeihin ja - sijoituksiinkin on saatavissa lainaa kohtuullisilla ehdoilla. Arvion kohteen ja alueen kiinnostavuus markkinoilla Kohde sijaitsee Kokemäellä Suokkaan teollisuusalueella. Kohde on kokonsa ja käytettävyytensä puolesta toimiva, mikä parantaa sen myytävyyttä. Kohde sijaitsee pienehköllä paikkakunnalla. Toisaalta kohteesta on hyvät maantieyhteydet, jotka ovat nykyisen toiminnan kannalta eduksi. ARVIOINNIN PERUSTEET Kohteen markkina-arvon määrityksen perusteena on käytetty tiedossamme olevia vertailuhinta- ja vuokratietoja. Arvioinnissa on lisäksi hyödynnetty kiinteistönvälitystoiminnassamme saamaamme markkinatietoutta. Arvio koskee maapohjaa ja rakennuksia sekä rakennuksiin välittömästi liittyviä kiinteitä laitteita, verkostoja, nostureita jne. Arviointi kauppa-arvomenetelmällä Alla olevassa taulukossa kohteen eri tiloille on arvioitu käyvät yksikköhinnat sen perusteella, mitä vastaavan tyyppisistä tiloista on markkinoilla toteutuneissa kaupoissa maksettu. Hinnoittelussa on huomioitu tilojen käyttötarkoitus, toimivuus, ikä ja kunto sekä maantieteellinen sijainti.

11 11 (14) Pienehköillä paikkakunnilla myytyjen varasto-, terminaali- ja varikkokiinteistöjen kauppahinnat ovat olleet luokkaa /m 2. Kohteen pieni koko ja kunnostetut sosiaalitilat nostavat sen neliöhintaa. Kauppa-arvolaskelma kohteen arvosta Tilat Kerrosala Käypä yksikköhinta Yhteensä Varastohalli /m2-400 /m m2 350 /m2-400 /m Kauppa-arvomenetelmän perusteella kohteen markkina-arvo on luokkaa Arviointi tuottoarvomenetelmällä Tuottoarvomenetelmä perustuu kohteen mahdollisessa vuokrakäytössä antamaan kassavirtaan markkinatasoisilla vuokrilla ja nettotuottoon sekä nettotuoton pääomitettuun arvoon. Tuottovaatimuksista Kiinteistöjen kokonaistuotto muodostuu nettovuokratuotosta ja arvonmuutoksesta. Prime-kohteissa eli esimerkiksi suurten kaupunkien ydinkeskustoissa sijaitsevissa parhaissa liike- ja toimistokohteissa tuottovaatimus on pienin, sillä kohteiden riskit ovat pienet ja tuotot vakaita. Yleisesti pitkä vuokrasopimus, hyvä vuokralainen ja vähäiset riskit johtavat alhaiseen tuottovaatimukseen. Korkea tuottovaatimus sen sijaan on kohteissa, joihin sisältyy suuria riskejä ja joissa tuotto-odotus painottuu arvonnousuun. Tällaisia kohteita ovat esimerkiksi tyhjillään olevat kohteet, joita mahdollisesti saneerataan ja sen jälkeen vuokrataan ja myydään. Yleisesti tuottovaatimusta nostavia riskejä ovat syrjäinen sijainti, lyhyet vuokasopimukset, suuri vacancy, epävarmat vuokralaiset ja rakennuksen elinkaareen liittyvät riskit. Yleensä vuokratuotto on ollut tärkeämmässä roolissa, mutta voimakkaan noususuhdanteen aikana viime vuosikymmenen lopussa sijoittajat olivat valmiit hyväksymään alhaisemman vuokratuoton, kun uskoivat vuokrien nousun ja tuottovaatimuksen laskun myötä tapahtuvaan arvonnousuun. Nykyisen melko matalan inflaation aikana arvonnousua ei enää ylikorosteta, vaan tarkastelu pohjautuu enemmän kassavirtoihin. Koska varsinkin riskipreemion arvioiminen on vaikeaa, on nettotuottovaatimus käytännössä määritetty tehdyissä kaupoissa toteutuneiden nettotuottotasojen perusteella. Pääkaupunkiseudun ulkopuolella suurempien maakuntakaupunkien keskustoissa sijaitsevia tavanomaisia

12 12 (14) liike- ja toimistokohteita on myyty tuottotasolla 7 %.. 8 %. Pitkällä vuokrasopimuksella, hyvällä vuokralaisella ja muutoinkin alhaisella riskillä on päästy tuottotasoon 6,5 %.. 7,5 %. Teollisuus- ja varastotilojen tuottovaatimuksista on havaintoja vähemmän, vaikka jotkin rahastot ovat ostaneet myös teollisuustiloja pitkillä vuokrasopimuksilla. Tuottovaatimukset ovat silti selvästi korkeampia kuin toimistoja liiketiloissa. Tuotantotilojen tuottovaatimusta nostaa mm. muita tilatyyppejä lyhyempi elinkaari (tekninen ja toiminnallinen vanheneminen). Seuraavassa taulukossa on esitetty markkinaperusteisia havaintoja tuottovaatimuksista eri puolilla Suomea: Toimisto (ydinkeskusta) Teollisuus Helsinki n. 5,5-6,0 % n % Pääkaupunkiseutu n. 6,5 7,0 % n % Tampere n. 7,0 8,0 % n % Turku n. 7,0 8,0 % n % Jotkin kunnat ovat ostaneet tuotantotiloja sijoittajan ominaisuudessa selvästi edellä todettua alhaisemmallakin, jopa 6 8 % tuottovaatimuksella, mutta tällöin taustalla ovat vaikuttaneet voimakkaasti elinkeinopoliittiset ja työllistämiseen liittyvät näkökohdat. Tuottoarvolaskelman perustana on yleisesti omistajan nauttima vuokralaisen maksama vuokra eli kassavirta, joka voi olla ns. pääomavuokraa (=nettovuokraa) omistajalle, jolloin vuokralainen huolehtii itse kohteen hoitokuluista. Hoitokulujen ulkopuolelle omistajan maksettavaksi jäävät yleensä kuitenkin kiinteistövero ja -vakuutus sekä kiinteistön teknisen kunnon säilyttäminen (pitkän ajan peruskorjaukset ym.). Käyttäjän maksama vuokra voi olla myös ns. bruttovuokraa, jolloin kohteen omistaja huolehtii kohteen hoitokuluista, näin on yleisesti esimerkiksi monen käyttäjän toimistokohteissa. Kiinteistöarvioinnin ammattikirjallisuudessa kiinteistösijoituksen nettotuottovaatimus määritetään seuraavasti: K = p + i + r - g + d K = nettotuottovaatimus (% p.a.) p = riskitön muun sijoituksen tuottovaade (esim. valtion joukkovelkakirja) i = inflaatio-odotus r = riskipreemio g = nettotuoton vuotuinen kasvuodotus d = ajanmukaistamiskustannukset (joissakin lähteissä poisto)

13 13 (14) Tuottoarvolaskelma kohteen arvosta Alla olevassa laskelmassa on kohteen eri tiloille arvioitu todennäköiset käyvät markkinavuokratasot perustuen tiedossamme oleviin vastaavan tyyppisistä tiloista maksettuihin markkinavuokriin. Kohteen tyyppisissä kokonaisuuksissa käyttäjä (vuokralainen) maksaa yleensä ns. pääomavuokraa (=nettovuokraa) omistajalle eli käyttäjä vastaa kaikista kohteen hoitokuluista. Hoitokulujen ulkopuolelle omistajan maksettavaksi jäävät yleensä kuitenkin kiinteistövero ja -vakuutus sekä kiinteistön teknisen kunnon säilyttäminen, joiden on arvioitu olevan tässä luokkaa 1,00 /m 2 /kk eli noin /vuosi. Rakennusten tuottoarvo, markkina-arvo Teollisuustilojen markkinat huomioon ottaen oletamme nettovuokrien olevan välillä 4,5 5,0 /m 2 /kk. Vuokrat ovat riippuvaisia kohteen ominaisuuksista; korkeus, koko, laatutaso yms. Tuottovaatimus on tasolla 12 %, johtuen maantieteellisen sijainnin aiheuttamista riskeistä. Laskelmassa ei ole huomioitu vajaakäyttövähennystä, sillä tilojen voidaan olettaa pysyvän jatkossakin omistajan omassa käytössä. Tilatyyppi m 2 /m 2 /kk /kk /kk Varastohalli 536 4,5-5, KAIKKI YHTEENSÄ 536 4,5-5, /v /v Bruttotuottopotentiaali vuositasolla Vajaakäyttö 0 % 0-0 Omistajan hoitokulut 1,00 /m 2 /kk Nettotuottopotentiaali vuositasolla Tuottoarvo t tuottoarvo tuottovaatimus vuosituotto 11,00 % 12,00 % 13,00 % Tuottoarvon keskimmäisen sarakkeen lopputulokset merkitsevät 350 /m² seuraavia keskineliöhintoja 400 /m² Tuottoarvomenetelmän perusteella kohteen arvoksi muodostuu luokkaa Yhteenveto arviointimenetelmistä Kauppa-arvomenetelmä päätyy korkeampaan arvoon johtuen mahdollisen käyttäjäostajan halukkuudesta maksaa kohteesta sijoittajaostajaa korkeampi hinta. Alla on yhteenvetona eri laskelmien lopputulokset.

14 14 (14) Arviointimenetelmä Kohteen arvo Kauppa-arvomenetelmä, markkina-arvo Tuottoarvomenetelmällä, markkina-arvo Arvohaitari Arvioinnin tarkkuus Arvion tarkkuus on tasolla +/- 15 %, johtuen sijainnista pienehköllä paikkakunnalla. MARKKINA-ARVO ARVION LAATI Edellä olevan perusteella arvioimme Teljän Kuljetus Oy:n varikkokiinteistön ( ), osoitteessa Muuntamokatu 6, Kokemäki rakennuksineen velattomaksi markkina-arvoksi suuruusluokkaa kaksisataatuhatta ( ) euroa. CATELLA PROPERTY OY Arviointipalvelu Turku Sami Matara Arviointiasiantuntija KTM, LKV, Auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA), yleisauktorisoitu Mari Rouvali Nuorempi arviointiasiantuntija Toimitilajohtamisen restonomi (AMK) FMA, LKV LISÄTIEDOT LIITTEET Lisätietoja tästä arviosta antaa. Arviokirjan liitteenä on: 1. lainhuutotodistus 2. kiinteistörekisteriote

ARVIOKIRJA. Raahe, 5. kaupunginosa, kortteli 20 Rakennusoikeuden arvo 30.6.2015

ARVIOKIRJA. Raahe, 5. kaupunginosa, kortteli 20 Rakennusoikeuden arvo 30.6.2015 1 (11) ARVIOKIRJA Raahe, 5. kaupunginosa, kortteli 20 Rakennusoikeuden arvo 30.6.2015 CATELLA PROPERTY OY, HELSINKI, Y-TUNNUS 2214835-6 2 (11) Oulu 30.6.2015 ARVIOKIRJA ARVION KOHDE ARVION TILAAJA Arvion

Lisätiedot

FENNIA VARAINHOITO TONTTIAAMUPÄIVÄ

FENNIA VARAINHOITO TONTTIAAMUPÄIVÄ ? FENNIA VARAINHOITO TONTTIAAMUPÄIVÄ 29.1.2019 MITEN TONTTISIJOITUSTEN ARVOT MÄÄRITETÄÄN? Seppo Koponen / GEM www.gemproperty.fi 2 TONTIN ARVONMÄÄRITYS MARKKINA-ARVO KAUPPA-ARVO & TUOTTOARVO CASE 1: KAUPPA-ARVO

Lisätiedot

ARVIOKIRJA Kiinteistö Oy Antintori Pori Päivitys

ARVIOKIRJA Kiinteistö Oy Antintori Pori Päivitys 1 (15) ARVIOKIRJA Kiinteistö Oy Antintori Pori Päivitys 31.1.2018 Catella Property Oy, Helsinki, Y-tunnus 2214835-6 2 (15) SISÄLTÖ ARVION PERUSTIEDOT... 3 Arvion kohde... 3 Tilaaja... 3 Arvion tarkoitus...

Lisätiedot

LAUSUNTO. Sponda Oyj:n sijoituskiinteistöjen käyvän arvon määrityksestä

LAUSUNTO. Sponda Oyj:n sijoituskiinteistöjen käyvän arvon määrityksestä LAUSUNTO Sponda Oyj:n sijoituskiinteistöjen käyvän arvon määrityksestä 30.09.2008 1 SPONDA OYJ:n SIJOITUSKIINTEISTÖJEN KÄYVÄN ARVON MÄÄRITYS MARKKINATILANNE Sponda Oyj arvioi itse sijoituskiinteistöjensä

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA Valoputkentie 2 36240 Kangasala 23.3.2012 Pirkan OP- Kiinteistökeskus Oy, Tampere, Y-tunnus 0247838-2 Kangasalan kunnassa, Vatialan alueella

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE Hankkion teollisuusalueelta Hyllilänkatu 8 33730 TAMPERE Pirkan OP- Kiinteistökeskus Oy, Tampere, Y-tunnus 0247838-2 MYYTÄVÄ KOHDE Tampereella, Hankkion

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA Pirkan OP- Kiinteistökeskus Oy, Tampere, Y-tunnus 0247838-2 Tampereen kaupungissa, Hankkion kaupunginosassa sijaitseva teollisuustontti 837-45-4535-31

Lisätiedot

ARVIOKIRJA. Aittatie Rovaniemi

ARVIOKIRJA. Aittatie Rovaniemi 1 (10) ARVIOKIRJA Aittatie 1 96100 Rovaniemi 30.5.2013 CATELLA PROPERTY OY, HELSINKI, Y-TUNNUS 2214835-6 2 (10) Oulu 30.5.2013 ARVIOKIRJA ARVION KOHDE Osoitteessa Aittatie 1, 96100 sijaitseva liikekiinteistö.

Lisätiedot

Technopolis Oyj. Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä Jukka Uusitalo Antti Huotari 24.4.

Technopolis Oyj. Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä Jukka Uusitalo Antti Huotari 24.4. An International Associate of Technopolis Oyj Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.3.2015 Jukka Uusitalo Antti Huotari 24.4.2015 Muodosta pdf arko-työkalut valikon pdf-napilla!

Lisätiedot

Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2010

Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2010 Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2010 Kaj Söderman Seppo Koponen Jukka Uusitalo 18.1.2011 Toimeksiannon määritys Toimeksianto Technopolis Oyj (Technopolis) ja Realia

Lisätiedot

KIINTEISTÖARVIOINTI. Kohde: Yrittäjätalo Företagshuset, Näsby, Houtskari

KIINTEISTÖARVIOINTI. Kohde: Yrittäjätalo Företagshuset, Näsby, Houtskari KIINTEISTÖARVIOINTI Kohde: Yrittäjätalo Företagshuset, Näsby, Houtskari Laatinut Ralf Rehnberg 7.4.2014 1. Yleistä Toimeksiantaja Paraisten kaupunki / kaupungingeodeetti Susanna Lönnberg Arvioitsija Kiinteistöarviointitoimisto

Lisätiedot

Juuan kunta. Arviokirja (AKA -arvio) Teollisuus- ja yritystontit 26 kpl Rivitalotontit. 5 kpl Paritalotontit

Juuan kunta. Arviokirja (AKA -arvio) Teollisuus- ja yritystontit 26 kpl Rivitalotontit. 5 kpl Paritalotontit An International Associate of Juuan kunta Arviokirja (AKA -arvio) Teollisuus- ja yritystontit 26 kpl Rivitalotontit 5 kpl Paritalotontit 2 kpl Asuinliiketontit 3 kpl Lisämaaksi tuleva tontti 1 kpl Juuan

Lisätiedot

ARVIOKIRJA. Pitkänkarinranta, Raahe Rakennusoikeuden arvo 13.2.2013

ARVIOKIRJA. Pitkänkarinranta, Raahe Rakennusoikeuden arvo 13.2.2013 1 (10) ARVIOKIRJA Pitkänkarinranta, Raahe Rakennusoikeuden arvo 13.2.2013 CATELLA PROPERTY OY, HELSINKI, Y-TUNNUS 2214835-6 2 (10) Oulu 13.2.2013 ARVIOKIRJA ARVION KOHDE Arvion kohteena on rakennusoikeuskerrosneliömetrin

Lisätiedot

MYYDÄÄN RAKENNETTU KOHDE. Kuikkulankatu 8 TURKU

MYYDÄÄN RAKENNETTU KOHDE. Kuikkulankatu 8 TURKU MYYDÄÄN RAKENNETTU KOHDE Kuikkulankatu 8 TURKU Turun kaupunki myy osoitteessa Kuikkulankatu 8 sijaitsevan rakennetun kohteen kaksivaiheisella avoimella neuvottelumenettelyllä. (Rakennukset sijaitsevat

Lisätiedot

MYYDÄÄN RAKENNETTU KIINTEISTÖ

MYYDÄÄN RAKENNETTU KIINTEISTÖ MYYDÄÄN RAKENNETTU KIINTEISTÖ Yrjänänkatu 2a TURKU Turun kaupunki myy osoitteessa Yrjänänkatu 2a sijaitsevan rakennetun kiinteistön kaksivaiheisella avoimella neuvottelumenettelyllä. (hyväksytyn tonttijaon

Lisätiedot

Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2012

Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2012 Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2012 Jukka Uusitalo Antti Huotari Seppo Koponen 17.1.2013 An International Associate of Toimeksiannon määritys Toimeksianto Technopolis

Lisätiedot

Technopolis Oyj. Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2013 Jukka Uusitalo Antti Huotari Seppo Koponen 28.1.

Technopolis Oyj. Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2013 Jukka Uusitalo Antti Huotari Seppo Koponen 28.1. An International Associate of Technopolis Oyj Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2013 Jukka Uusitalo Antti Huotari Seppo Koponen 28.1.2014 Muodosta pdf arko-työkalut

Lisätiedot

MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOT TAMPERE KALKKU

MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOT TAMPERE KALKKU MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOT TAMPERE KALKKU Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi KIINTEISTÖN SIJAINTI Kohde sijaitsee Kalkussa,

Lisätiedot

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN KORKEATASOISTA TUOTANTOTILAA HÄMEENLINNA MÄKELÄ Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi KIINTEISTÖN SIJAINTI

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ RAHOLASTA

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ RAHOLASTA MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ RAHOLASTA Kolismaankatu 3, 33330 Tampere Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE

Lisätiedot

MYYDÄÄN LOGISTIIKKAKIINTEISTÖ AKAAN TOIJALASTA. Satamatie 37

MYYDÄÄN LOGISTIIKKAKIINTEISTÖ AKAAN TOIJALASTA. Satamatie 37 MYYDÄÄN LOGISTIIKKAKIINTEISTÖ AKAAN TOIJALASTA Satamatie 37 Myydään 6 vuoden pääomavuokrasopimuksella Posti Kiinteistö Oy:lle vuokrattu logistiikkakiinteistö Akaan Toijalasta. Osoite Sijainti Satamatie

Lisätiedot

Loimaan seurakunnan Virkatalo n. 645 kem². 32200 Loimaa. Pekka Sirén 6.2.2012. Realia Management Oy

Loimaan seurakunnan Virkatalo n. 645 kem². 32200 Loimaa. Pekka Sirén 6.2.2012. Realia Management Oy Loimaan seurakunta Arviokirja ( AKA-arvio ) Loimaan seurakunnan Virkatalo n. 645 kem² Väinämöisenkatu ä 8 32200 Loimaa Pekka Sirén 6.2.2012 2012 Realia Management Oy Tehtävän kuvaus Toimeksianto ja sen

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ LEMPÄÄLÄSTÄ

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ LEMPÄÄLÄSTÄ MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ LEMPÄÄLÄSTÄ Myydään vuonna 2009 valmistunut tuotantokiinteistö moottorintien tuntumasta Lempäälän Marjamäestä. Alueella runsaasti pihatilaa ja laajennusmahdollisuus. Kohde

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUS KIINTEISTÖ HUMPPILASTA NOIN m 2 + KYLMÄÄ HALLITILAA

MYYDÄÄN TEOLLISUUS KIINTEISTÖ HUMPPILASTA NOIN m 2 + KYLMÄÄ HALLITILAA MYYDÄÄN TEOLLISUUS KIINTEISTÖ HUMPPILASTA NOIN 16.600 m 2 + KYLMÄÄ HALLITILAA MYYTÄVÄ KOHDE Osoitteessa Humppilantie 43, Humppila, sijaitseva entinen talotehdas. Tontti muodostuu useasta tilasta ja on

Lisätiedot

Kiinteistöyhtiöiden pörssiaamu 19.9.2012. Kari Inkinen, toimitusjohtaja

Kiinteistöyhtiöiden pörssiaamu 19.9.2012. Kari Inkinen, toimitusjohtaja Kiinteistöyhtiöiden pörssiaamu 19.9.2012 Kari Inkinen, toimitusjohtaja 1. Sponda lyhyesti 2 Spondan kiinteistösalkku Käypä arvo 1 % salkusta 2 Laskennallinen tuottovaatimus 3 Toimisto & liiketila Toimisto-

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA

MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE Osoitteessa Liekolankatu

Lisätiedot

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA kem 2

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA kem 2 MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN UUDEHKO KIINTEISTÖ PIRKKALASTA 3.469 kem 2 MYYTÄVÄ KOHDE Osoitteessa Turkkirata 27-29, 33960 Pirkkala, sijaitseva uudehko tuotantorakennus ja tontin vuokraoikeus. Vuokratontin kiinteistötunnus

Lisätiedot

Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2011

Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2011 Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2011 Jukka Uusitalo Antti Huotari Seppo Koponen Toimeksiannon määritys Toimeksianto Technopolis Oyj (Technopolis) ja Realia Management

Lisätiedot

Technopolis Oyj. Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2014 Jukka Uusitalo Antti Huotari Seppo Koponen 22.1.

Technopolis Oyj. Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2014 Jukka Uusitalo Antti Huotari Seppo Koponen 22.1. An International Associate of Technopolis Oyj Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2014 Jukka Uusitalo Antti Huotari Seppo Koponen 22.1.2015 Muodosta pdf arko-työkalut

Lisätiedot

Hämeenlinnan toimitilamarkkinakatsaus Tiivistelmä

Hämeenlinnan toimitilamarkkinakatsaus Tiivistelmä Hämeenlinnan toimitilamarkkinakatsaus Tiivistelmä Realia Management Oy Maaliskuu 2019 Juha Kirvesmies Muodosta pdf arko-työkalut valikon pdf-napilla! (Nyt meni väärin) 2006 2008 H2/09 H2/10 H2/11 H2/12

Lisätiedot

Lehtisaari, markkinavuokra asuintonteilla

Lehtisaari, markkinavuokra asuintonteilla Lehtisaari, markkinavuokra asuintonteilla LEHTISAARI Hyvä sijainti. Arvokiinteistöistä tunnettujen alueiden keskellä, mutta imago heikompi. Vh Vehreä asuinympäristö äitömeren välittömässä läheisyydessä.

Lisätiedot

MYYDÄÄN NURMEKSEN VIRASTOTALO

MYYDÄÄN NURMEKSEN VIRASTOTALO MYYDÄÄN NURMEKSEN VIRASTOTALO KIRKKOKATU 14 NURMES MYYNTIKOHDE Kiinteistö 541-111-142-2 sekä sillä sijaitsevat kolme virastotalorakennusta osoitteessa Kirkkokatu 14, 75500 Nurmes. SIJAINTI Kiinteistö sijaitsee

Lisätiedot

LAUSUNTO. Sponda Oyj:n sijoituskiinteistöjen käyvän arvon määrityksestä 31.12.2008

LAUSUNTO. Sponda Oyj:n sijoituskiinteistöjen käyvän arvon määrityksestä 31.12.2008 LAUSUNTO Sponda Oyj:n sijoituskiinteistöjen käyvän arvon määrityksestä 31.12.2008 1 SPONDA OYJ:n SIJOITUSKIINTEISTÖJEN KÄYVÄN ARVON MÄÄRITYS MARKKINATILANNE Sponda Oyj arvioi sijoituskiinteistöjensä käyvän

Lisätiedot

MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOTONTTI LAHDESSA

MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOTONTTI LAHDESSA MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOTONTTI LAHDESSA Rautatienkatu 2 LAHTI TARJOUSPYYNTÖ Senaatti-kiinteistöt pyytää tarjouksia asuinkerrostalotontista Lahdessa, osoitteessa Rautatienkatu 2 sijaitsevasta asemakaan A-2696

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ SASTAMALASTA

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ SASTAMALASTA MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ SASTAMALASTA MYYTÄVÄ KOHDE Sastamalassa, osoitteessa Harjukatu 8, sijaitseva teollisuuskiinteistö. Vammalan keskusta sijoittuu noin 1 km kohteesta pohjoiseen. Valtatie 12:sta

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ KARKKILASSA LUOTTAMUKSELLINEN 8/2017

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ KARKKILASSA LUOTTAMUKSELLINEN 8/2017 MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ KARKKILASSA LUOTTAMUKSELLINEN 8/2017 SIJAINTI MYYTÄVÄ KOHDE SIJAITSEE KARKKILAN TEOLLISUUSALUEELLA OSOITE: YRITTÄJÄNTIE 30, KARKKILA KARKKILAN KESKUSTA ~2 km YRITTÄJÄNTIE 30

Lisätiedot

MYYNTIESITE MAHDOLLISUUKSIEN KIINTEISTÖ HYVÄLLÄ SIJAINNILLA - PUINNINTIE 2

MYYNTIESITE MAHDOLLISUUKSIEN KIINTEISTÖ HYVÄLLÄ SIJAINNILLA - PUINNINTIE 2 MYYNTIESITE 7.4.2017 MAHDOLLISUUKSIEN KIINTEISTÖ HYVÄLLÄ SIJAINNILLA - PUINNINTIE 2 Yleistä Kiinteistö Oy Porin Ammattiopiston hallitus on päättänyt laittaa myyntiin Puinnintie 2 osoitteessa sijaitsevan

Lisätiedot

ARVONMUODOSTUS KIINTEISTÖVEROTUSTA VARTEN

ARVONMUODOSTUS KIINTEISTÖVEROTUSTA VARTEN ARVONMUODOSTUS KIINTEISTÖVEROTUSTA VARTEN Kansainvälinen katsaus ja kehitysnäkymiä Suomessa Arthur Kreivi 4.4.2019 ESITYKSEN SISÄLTÖ Erilaiset kiinteistöverojärjestelmät Verotuksen kohteena oleva kiinteistö

Lisätiedot

Sijainti ja alue. saakka.

Sijainti ja alue. saakka. Sijainti ja alue Sijainti Kemi on noin 22.400 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee Perämeren rannalla noin 110 km Oulusta pohjoiseen ja noin 120 km Rovaniemeltä lounaaseen. Kemin naapurikuntia ovat mm. Keminmaa,

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ kem 2

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ kem 2 MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ HÄMEENKYRÖSTÄ 2.440 kem 2 MYYTÄVÄ KOHDE Hämeenkyrössä osoitteessa Sivutie 11, 39200 Hämeenkyrö sijaitseva teollisuuskiinteistö. Kiinteistön vieressä on K-Supermarket ja Tokmanni

Lisätiedot

RAKENNUSTEN ARVIOINTI HELSINGIN TILAKESKUS 26 RAKENNUSTA JA RAKENNELMAA KORKEASAARI HELSINKI

RAKENNUSTEN ARVIOINTI HELSINGIN TILAKESKUS 26 RAKENNUSTA JA RAKENNELMAA KORKEASAARI HELSINKI RAKENNUSTEN ARVIOINTI 24.5.2017 HELSINGIN TILAKESKUS 26 RAKENNUSTA JA RAKENNELMAA KORKEASAARI HELSINKI SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo ja toimeksiannon kuvaus Arviointistandardi ja markkina-arvo Arviointimenetelmien

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ KAUKLAHDESSA

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ KAUKLAHDESSA MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ KAUKLAHDESSA Mänkimiehentie 10, 02780 Espoo Section headline Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam volutpat, arcu vel efficitur ultrices, turpis dolor

Lisätiedot

KONVENTTISALI. Myydään. Kotikankaantie Kello

KONVENTTISALI. Myydään. Kotikankaantie Kello KONVENL Kotikankaantie 10 90820 Kello Myydään ietoja kohteesta... 2 ietoja rakennuksesta... 3 semakaava ja kartta... 4 Julkisivukuvat...5-6 Leikkauskuva... 7 isällysluettelo: (napsauta ) Pohjapiirrokset...8-10

Lisätiedot

TURKU, KESKUSTA HENRIKINKATU 10

TURKU, KESKUSTA HENRIKINKATU 10 TURKU, KESKUSTA HENRIKINKATU 10 NNISSÄ HISTORIALLINEN MAAHERRAN MAKASIINI PERUSTIETOA KOHTEESTA Myynnin kohteena Turun keskustassa sijaitseva historiallinen kiinteistö Maaherran makasiini Osoite: Henrikinkatu

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Click here to 1/ Click here to

Tarjouspyyntö Click here to 1/ Click here to Tarjouspyyntö Click here to 1/10 VTT:N TOIMITALO JYVÄSKYLÄSSÄ Suomen valtio/ Senaatti-kiinteistöt omistaa Jyväskylän Rauhanlahdessa VTT:n käytössä olevan kiinteistökokonaisuuden, joka koostuu tontista

Lisätiedot

SATO OYJ Osavuosikatsaus 1-3/2013

SATO OYJ Osavuosikatsaus 1-3/2013 1 SATO OYJ Osavuosikatsaus 1-3/2013 Erkka Valkila Toimintaympäristö 2 pienien vuokra-asuntojen kysyntä ylittää tarjonnan, varsinkin pääkaupunkiseudulla uusien vuokra-asuntojen rakentaminen ollut pitkään

Lisätiedot

Technopolis Oyj. Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä Jukka Uusitalo Henri Timperi Ilkka Nissinen 26.1.

Technopolis Oyj. Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä Jukka Uusitalo Henri Timperi Ilkka Nissinen 26.1. An International Associate of Technopolis Oyj Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2017 Jukka Uusitalo Henri Timperi Ilkka Nissinen 26.1.2018 Muodosta pdf arko-työkalut

Lisätiedot

MYYDÄÄN 1 174 m 2 TOIMISTORAKENNUS KOUVOLASTA REMULANTIE 2

MYYDÄÄN 1 174 m 2 TOIMISTORAKENNUS KOUVOLASTA REMULANTIE 2 MYYDÄÄN 1 174 m 2 TOIMISTORAKENNUS KOUVOLASTA REMULANTIE 2 Aleksanterinkatu 17 A 15110 Lahti Puh. 010 5220 100 - Fax 03 7828 080 - www.catella.fi LÄHESTYMISKARTAT SIJAINTI Kiinteistö sijaitsee Kouvolan

Lisätiedot

Myydään toimitilakiinteistökokonaisuus n kem², oma tontti m². Sepänkatu 1, Kuopio

Myydään toimitilakiinteistökokonaisuus n kem², oma tontti m². Sepänkatu 1, Kuopio Myydään toimitilakiinteistökokonaisuus n. 3.474 kem², oma tontti 5.084 m² Sepänkatu 1, 70100 Kuopio Sijainti Kuopio Sepänkatu 1, 70100 Kuopio Kiinteistö sijaitsee keskustassa hyvien liikenneyhteyksien

Lisätiedot

LAUSUNTO. Sponda Oyj:n sijoituskiinteistöjen käyvän arvon määrityksestä 31.03.2009

LAUSUNTO. Sponda Oyj:n sijoituskiinteistöjen käyvän arvon määrityksestä 31.03.2009 LAUSUNTO Sponda Oyj:n sijoituskiinteistöjen käyvän arvon määrityksestä 31.03.2009 1 SPONDA OYJ:n SIJOITUSKIINTEISTÖJEN KÄYVÄN ARVON MÄÄRITYS MARKKINATILANNE Sponda Oyj arvioi sijoituskiinteistöjensä käyvän

Lisätiedot

Sponda Oyj Pörssisäätiö 5.3.2013. Kari Inkinen toimitusjohtaja

Sponda Oyj Pörssisäätiö 5.3.2013. Kari Inkinen toimitusjohtaja Sponda Oyj Pörssisäätiö 5.3.2013 Kari Inkinen toimitusjohtaja Sponda lyhyesti 2 Spondan strategia Spondan strategisena tavoitteena on hakea kasvua ja kannattavuutta asiakaslähtöisellä toimintatavalla,

Lisätiedot

ARVIOKIRJA KIINTEISTÖISTÄ JA TONTTIIN KAAVOITETUT MÄÄRÄALAT. LandPro Oy. Y-tunnus Kotipaikka Espoo.

ARVIOKIRJA KIINTEISTÖISTÄ JA TONTTIIN KAAVOITETUT MÄÄRÄALAT. LandPro Oy. Y-tunnus Kotipaikka Espoo. ARVIOKIRJA KIINTEISTÖISTÄ 434-405-1-33 JA 434-876-2-0 TONTTIIN 434-4-418-2 KAAVOITETUT MÄÄRÄALAT LandPro Oy. Y-tunnus 2099899-8. Kotipaikka Espoo. 1. Yleistä 1.1 Arvion tarkoitus Kiinteistöarvio on laadittu

Lisätiedot

SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD

SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD ARVIOKIRJA ASUNTO OY PORVOON RINNETIE 11-13 Arviossa yksilöidyt asuinhuoneistot Rinnetie 11-13 06650 HAMARI Neulaniementie 6, 70210 KUOPIO

Lisätiedot

Turun asukasluku

Turun asukasluku Nyt tuli tarjolle hyvätuottoinen viiden kerrostalokaksion kokonaisuus Turusta! Kyseessä on suuri 92 asunnon 1970-luvulla rakennettu taloyhtiö, joka sijaitsee n. 6,0km päässä Turun keskustasta Lausteen

Lisätiedot

1/7. Arvion kohde. Arvopäivä 4.9.2015. Arvion tilaaja. Kunta-Asunnot Oy / kiinteistöpäällikkö Jari Laurila. Arvion tarkoitus ja käyttötarkoitus

1/7. Arvion kohde. Arvopäivä 4.9.2015. Arvion tilaaja. Kunta-Asunnot Oy / kiinteistöpäällikkö Jari Laurila. Arvion tarkoitus ja käyttötarkoitus 1/7 Arvion kohde Arvopäivä 4.9.2015 Arvion kohteena on osoitteessa Oravakuja 1C ja D, 04130 Sipoo, sijaitseva kiinteistö 753-416-35-334 ja kiinteistöllä sijaitsevat kaksi rivitaloa. Arvion tilaaja Arvion

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSHALLI NEKALASTA

MYYDÄÄN TEOLLISUUSHALLI NEKALASTA MYYDÄÄN TEOLLISUUSHALLI NEKALASTA 0 Vihiojantie 20, 33800 Tampere SIJAINTI MYYTÄVÄ KOHDE TONTTI KAAVA RAKENNUS Kohde sijaitsee Nekalan alueella hyvien liikenneyhteyksien päässä mm. Tampereen keskustaan

Lisätiedot

MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 20

MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 20 MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 20 RYKMENTINTIE HYRYLÄ MYYNTIKOHDE Kiinteistöillä 858-15-5728-1 sijaitseva kasarmirakennus osoitteessa Rykmentintie, Tuusula. Rakennus rakennusnumero br-ala m2 RO k-m2 toimistorakennus

Lisätiedot

MYYDÄÄN KOULUTUS- JA MAJOITUSKESKUSKIINTEISTÖ ESPOON SIIKAJÄRVELLÄ

MYYDÄÄN KOULUTUS- JA MAJOITUSKESKUSKIINTEISTÖ ESPOON SIIKAJÄRVELLÄ MYYDÄÄN KOULUTUS- JA MAJOITUSKESKUSKIINTEISTÖ ESPOON SIIKAJÄRVELLÄ Catella Property Oy Aleksanterinkatu 15 B 00100 Helsinki Puh. 010 5220 100 Fax 010 5220 217 www.catella.fi Helsinki. Y-tunnus 1048559-0

Lisätiedot

MYYDÄÄN KIINTEISTÖTÖSIJOITUSYHTIÖN OSAKEKANTA

MYYDÄÄN KIINTEISTÖTÖSIJOITUSYHTIÖN OSAKEKANTA MYYDÄÄN KIINTEISTÖTÖSIJOITUSYHTIÖN OSAKEKANTA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE Jonasson Invest Oy niminen kiinteistösijoitusyhtiö,

Lisätiedot

MYYNTIESITE. Ulosmitattu omakotitalo Marttilan kunnan Ollilan kylässä

MYYNTIESITE. Ulosmitattu omakotitalo Marttilan kunnan Ollilan kylässä MYYNTIESITE 1 VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 363, Sairashuoneenkatu 2-4 20100 TURKU 13.11.2017 Puhelin Vaihde 029 56 26400, Telekopio 029 56 26488 Sähköposti varsinais-suomi.uo@oikeus.fi

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA

MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi KIINTEISTÖN SIJAINTI Myytävät

Lisätiedot

!!!Investors House Oyj!!!!Toimitusjohtaja Petri Roininen!

!!!Investors House Oyj!!!!Toimitusjohtaja Petri Roininen! Osavuosikatsaus 1-3/2016 Investors House Oyj Toimitusjohtaja Petri Roininen Toimintaympäristöstä Suomen talous ja asuntojen hinnat polkivat paikallaan Matala korkotaso poikkeuksellinen + rahan kohtuullinen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (7) Kiinteistölautakunta To/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (7) Kiinteistölautakunta To/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (7) 118 Määräalan pitkäaikainen vuokraaminen Broman Group Oy:lle (y-tunnus 1735587-9) perustettavan yhtiön lukuun sekä varauksen jatko (tontti 45199/2, Vartiokylä,

Lisätiedot

LAUSUNTO. Sponda Oyj:n sijoituskiinteistöjen käyvän arvon määrityksestä 30.09.2009

LAUSUNTO. Sponda Oyj:n sijoituskiinteistöjen käyvän arvon määrityksestä 30.09.2009 LAUSUNTO Sponda Oyj:n sijoituskiinteistöjen käyvän arvon määrityksestä 30.09.2009 1 SPONDA OYJ:n SIJOITUSKIINTEISTÖJEN KÄYVÄN ARVON MÄÄRITYS Sponda Oyj arvioi sijoituskiinteistöjensä käyvän arvon neljännesvuosittain

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVIEN RAKENNUSTEN MYYNNISTÄ VALKAMA I JA II

KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVIEN RAKENNUSTEN MYYNNISTÄ VALKAMA I JA II 1(7) LUONNOS 20.5.2019 KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVIEN RAKENNUSTEN MYYNNISTÄ VALKAMA I JA II 2(7) Sisällysluettelo 1. Kaupan osapuolet... 3 2. Kaupan tausta ja tarkoitus...

Lisätiedot

MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 18

MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 18 MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 18 RYKMENTINTIE HYRYLÄ MYYNTIKOHDE Kiinteistöllä 858-15-5727-1 sijaitseva kasarmirakennus osoitteessa Rykmentintie, Tuusula. Rakennus rakennusnumero br-ala m2 RO k-m2 toimistorakennus

Lisätiedot

Arviokirja. Rakennusoikeus Mannerheimintie 10b Mikkeli

Arviokirja. Rakennusoikeus Mannerheimintie 10b Mikkeli Kaupunginhallitus 22.5.2017 Liite 6 180 Arviokirja Rakennusoikeus Mannerheimintie 10b 50100 Mikkeli 19.5.2017 Laatinut Sibeliuksenkatu 2 A 9 15110 Lahti Yritys ja yhteisötunnus 2407933-1 1 Arviokirja Lahti

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 33

Espoon kaupunki Pöytäkirja 33 15.04.2013 Sivu 1 / 1 1734/02.07.00/2013 33 Tontin vuokraaminen Juvanmalmilta Matti Tausalle perustettavan kiinteistöosakeyhtiön lukuun varastorakennuksen ja tuotantotilan rakentamista varten, korttelin

Lisätiedot

SATO OYJ Osavuosikatsaus 1-3/2015

SATO OYJ Osavuosikatsaus 1-3/2015 1 SATO OYJ Osavuosikatsaus 1-3/2015 Erkka Valkila Sisältö 2 1. SATO lyhyesti 2. Toimintaympäristö 3. Strategia 4. Osavuosikatsaus 1-3/2015 3 SATO lyhyesti SATO 4 johtava asuntosijoitusyhtiö arvonluonti

Lisätiedot

Metsän arvostuskysymykset yhteismetsän laajentuessa liittymisten kautta. Arvokäsitteitä

Metsän arvostuskysymykset yhteismetsän laajentuessa liittymisten kautta. Arvokäsitteitä Metsän arvostuskysymykset yhteismetsän laajentuessa liittymisten kautta MML 3.5.2010 Eero Autere (MH) Raito Paananen Metsävaratietoasiantuntija (MMM, LKV) 5.5.2010 1 5.5.2010 2 Arvokäsitteitä Käyttöarvo

Lisätiedot

Vuohimäentie 10-12, Mäntsälä

Vuohimäentie 10-12, Mäntsälä Vuohimäentie 10-12, 04600 Mäntsälä Myydään 11 asunnon rivitaloyhtiö kasvavasta Mäntsälän kunnasta Myydään kolmesta eri rivitalosta koostuva 1990 valmistunut rivitaloyhtiö osoitteesta Vuohimäentie 10-12.

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 19

Espoon kaupunki Pöytäkirja 19 11.03.2013 Sivu 1 / 1 1191/02.07.00/2013 19 Tontin vuokraaminen Rakennusliike Lehto Oy:lle perustettavan kiinteistöosakeyhtiön lukuun Karhusuolta liike- ja varastotilojen rakentamista varten, korttelin

Lisätiedot

JULIUS TALLBERG-KIINTEISTÖT OYJ:N TIEDOTE VUODEN 2004 TILINPÄÄTÖKSESTÄ

JULIUS TALLBERG-KIINTEISTÖT OYJ:N TIEDOTE VUODEN 2004 TILINPÄÄTÖKSESTÄ 1/2005 07.02.2005 Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj:n pörssitiedote JULIUS TALLBERG-KIINTEISTÖT OYJ PÖRSSITIEDOTE 7.2.2005 JULIUS TALLBERG-KIINTEISTÖT OYJ:N TIEDOTE VUODEN 2004 TILINPÄÄTÖKSESTÄ Yhtiön hallitus

Lisätiedot

Ostaja Lohjan Vuokra-asunnot Oy, Y-tunnus 0864408-9 Kauppakatu 6, 08100 Lohja

Ostaja Lohjan Vuokra-asunnot Oy, Y-tunnus 0864408-9 Kauppakatu 6, 08100 Lohja 1 (4) Luonnos 7.8.2015 SL Liite 5/Tekla 18.8.2015 ASUINRIVITALOJEN KAUPPAKIRJA 1. Osapuolet Myyjä Lohjan kaupunki Karstuntie 4, 08100 Lohja Ostaja Lohjan Vuokra-asunnot Oy, Y-tunnus 0864408-9 Kauppakatu

Lisätiedot

Kiinteistö sijaitsee Poitin alueella noin 3 km:n päässä Mäntyharjun keskustasta. Ympärillä on liike-, tuotanto- ja varastotiloja.

Kiinteistö sijaitsee Poitin alueella noin 3 km:n päässä Mäntyharjun keskustasta. Ympärillä on liike-, tuotanto- ja varastotiloja. Rajalan halli Osoite Nokiantie 9, 52700 MÄNTYHARJU Kiinteistö Rajala 507-426-1-539 Pinta-ala 4 000 m 2 Sijainti Kiinteistö sijaitsee Poitin alueella noin 3 km:n päässä Mäntyharjun keskustasta. Ympärillä

Lisätiedot

KIINTEISTÖRAHASTOT HYVÄÄ TASAISTA TUOTTOA VAIVATTA

KIINTEISTÖRAHASTOT HYVÄÄ TASAISTA TUOTTOA VAIVATTA KIINTEISTÖRAHASTOT HYVÄÄ TASAISTA TUOTTOA VAIVATTA Niko Visuri Myyntijohtaja BH Broker House Oy OHJELMA Miksi sijoittaa kiinteistöihin? Kiinteistösijoittajan haasteet Ratkaisuna kiinteistörahastot Esimerkkejä

Lisätiedot

MYYLÄLÄKIINTEISTÖ --------- myymälä-, varasto-, ym. toimitilaa------------

MYYLÄLÄKIINTEISTÖ --------- myymälä-, varasto-, ym. toimitilaa------------ MYYLÄLÄKIINTEISTÖ --------- myymälä-, varasto-, ym. toimitilaa------------ PETIKKO n. 6000 m² Kiinteistö on ollut Tarjoustalo / Tokmannin käytössä vuodesta 2005, jolloin liiketeilasaneeraus tehtiin entiseen

Lisätiedot

LAUSUNTO. Sponda Oyj:n sijoituskiinteistöjen käyvän arvon määrityksestä 31.12.2009

LAUSUNTO. Sponda Oyj:n sijoituskiinteistöjen käyvän arvon määrityksestä 31.12.2009 LAUSUNTO Sponda Oyj:n sijoituskiinteistöjen käyvän arvon määrityksestä 31.12.2009 1 SPONDA OYJ:n SIJOITUSKIINTEISTÖJEN KÄYVÄN ARVON MÄÄRITYS Sponda Oyj arvioi sijoituskiinteistöjensä käyvän arvon neljännesvuosittain

Lisätiedot

Kaupunginhallitus liite nro 12 (1/7) Kaupunginvaltuusto liite. skv. Arvio kirja

Kaupunginhallitus liite nro 12 (1/7) Kaupunginvaltuusto liite. skv. Arvio kirja Kaupunginhallitus 22.5.2017 liite nro 12 (1/7) Kaupunginvaltuusto 29.5.2017 liite skv nro 12 (1/7) Arvio kirja Kaupunginhallitus 22.5.2017 liite nro 12 (2/7) Kaupunginvaltuusto 2(7) 29.5.2017 liite nro

Lisätiedot

Sipoon kunta. Arviokirja (AKA -arvio) Albacka Omakotitalo /Asuinrakennuspaikka Laurilantie 223 04170 Paippinen, Sipoo.

Sipoon kunta. Arviokirja (AKA -arvio) Albacka Omakotitalo /Asuinrakennuspaikka Laurilantie 223 04170 Paippinen, Sipoo. An International Associate of Sipoon kunta Arviokirja (AKA -arvio) Albacka Omakotitalo /Asuinrakennuspaikka Laurilantie 223 04170 Paippinen, Sipoo Heidi Hanhijärvi 5.3.2015 Muodosta pdf arko-työkalut valikon

Lisätiedot

Suomen talous muuttuvassa Euroopassa

Suomen talous muuttuvassa Euroopassa Suomen talous muuttuvassa Euroopassa Pellervon Päivä 2016 Signe Jauhiainen Vuodet vierivät 2008 Finanssikriisi 2009 Taantuma 2010 Toipumisesta velkakriisiin 2011 Euro horjuu 2012 Euroalue taantumassa 2013

Lisätiedot

Conorin Monitoimitilat Kiilatie 7, Kirkkonummi. Varaa nyt omat tilasi ja vaikuta varusteluun!

Conorin Monitoimitilat Kiilatie 7, Kirkkonummi. Varaa nyt omat tilasi ja vaikuta varusteluun! Conorin Monitoimitilat Kiilatie 7, Kirkkonummi Varaa nyt omat tilasi ja vaikuta varusteluun! Sijainti Kiilatie 7, Kirkkonummi Etäisyyksiä kohteeseen Helsinki-Vantaan lentokenttä 39 min / 34 km Kirkkonummi

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 42/ (8) Kaupunginhallitus Kaj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 42/ (8) Kaupunginhallitus Kaj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 42/2014 1 (8) 1244 Asuinkerrostalotontin myynti SATOKoti Oy:lle (Katajanokka, tontti 80013/2) HEL 2014-013492 T 10 01 01 01 Esitys A päätti oikeuttaa kiinteistölautakunnan

Lisätiedot

PITKÄMÄENKATU 9 20251, TURKU

PITKÄMÄENKATU 9 20251, TURKU PITKÄMÄENKATU 9 20251, TURKU TURUSSA n. 10,5 ha KIINTEISTÖKEHITYSKOHDE PERUSTIETOA KOHTEESTA Myynnin kohteena kiinteistökokonaisuus Turun Pitkämäessä Osoite: Pitkämäenkatu 9, 20521 Turku Tontit 853-74-74-28,

Lisätiedot

SATO OYJ Osavuosikatsaus 1-9/2012

SATO OYJ Osavuosikatsaus 1-9/2012 1 SATO OYJ Osavuosikatsaus 1-9/212 Erkka Valkila Toimintaympäristö 2 kasvukeskuksissa pienten vuokra-asuntojen kysyntä ylittää tarjonnan, etenkin pääkaupunkiseudulla kaupungistuminen, perhekoon pienentyminen,

Lisätiedot

SATO OYJ Osavuosikatsaus 1-3/2012

SATO OYJ Osavuosikatsaus 1-3/2012 1 SATO OYJ Erkka Valkila Toimintaympäristö 2 kasvukeskuksissa vuokra-asuntojen kysyntä jatkunut hyvänä kaupungistuminen, perhekoon pienentyminen, väestön ikääntyminen ja työperäinen maahanmuutto tukevat

Lisätiedot

MYYNTIESITE ULOSMITATTU LIIKE/ASUINRAKENNUS PYHÄRANNASSA

MYYNTIESITE ULOSMITATTU LIIKE/ASUINRAKENNUS PYHÄRANNASSA MYYNTIESITE 1 VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 363, Sairashuoneenkatu 2-4 20100 TURKU 12.10.2017 Puhelin Vaihde 029 56 26400, Telekopio 029 56 26488 Sähköposti varsinais-suomi.uo@oikeus.fi

Lisätiedot

Sijoituskohde Toimistokiinteistö Voimalaitoksentie 50, 29200 Harjavalta. 18.6.2015 Luottamuksellinen 1

Sijoituskohde Toimistokiinteistö Voimalaitoksentie 50, 29200 Harjavalta. 18.6.2015 Luottamuksellinen 1 Sijoituskohde Toimistokiinteistö Voimalaitoksentie 50, 29200 Harjavalta 18.6.2015 Luottamuksellinen 1 Sijainti Osoite Alue Voimalaitoksentie 50, 29200 Harjavalta Kohde sijaitsee Nakkilan kunnassa Harjavallan

Lisätiedot

Liike-varastokiinteistö Mannerheimintie Mikkeli

Liike-varastokiinteistö Mannerheimintie Mikkeli Kaupunginhallitus 5.11.2018 Liite 1 396 Arviokirja Liike-varastokiinteistö Mannerheimintie 30 50100 Mikkeli 10.8.2018 Laatinut Sibeliuksenkatu 2 A 9 15110 Lahti Yritys- ja yhteisötunnus 2407933-1 1 Arviokirja

Lisätiedot

MYYDÄÄN KORKEALAATUISTA TUOTANTOTILAA

MYYDÄÄN KORKEALAATUISTA TUOTANTOTILAA MYYDÄÄN KORKEALAATUISTA TUOTANTOTILAA Tykkitie 1 36240 KANGASALA Hämeenkatu 24 B 33200 Tampere Puh. 010 5220 100 Fax 03 www.catella.fi KOHDE OSOITE SIJAINTI RAKENNUS Kangasalan Vatialassa sijaitseva Pikotec

Lisätiedot

Kauppakirja. Etelä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Mikkeli (Y 0825508-3)

Kauppakirja. Etelä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Mikkeli (Y 0825508-3) 1 Kauppakirja 1. Myyjä 2. Ostaja Etelä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Mikkeli (Y 0825508-3) Perustettavan yhtiön lukuun, omistajinaan Kinos Property Investment Oy tai määräämänsä ja Mikkelin kaupunki

Lisätiedot

Kankaanpään Kyynärjärvellä sijaitseva Haavisto-niminen tila RN:o 1:67 (kiinteistötunnus )

Kankaanpään Kyynärjärvellä sijaitseva Haavisto-niminen tila RN:o 1:67 (kiinteistötunnus ) SATAKUNNAN ULOSOTTOVIRASTO PL 44, Eteläkauppatori 4 B 28101 PORI Puhelin 029 56 26600, Telekopio 029 56 26633 MYYNTIESITE 10.03.2014 Sähköposti satakunta.uo@oikeus.fi MYYTÄVÄ ULOSMITATTU OMAISUUS: Kankaanpään

Lisätiedot

LAUSUNTO. Sponda Oyj:n sijoituskiinteistöjen käyvän arvon määrityksestä 30.06.2013

LAUSUNTO. Sponda Oyj:n sijoituskiinteistöjen käyvän arvon määrityksestä 30.06.2013 LAUSUNTO Sponda Oyj:n sijoituskiinteistöjen käyvän arvon määrityksestä 30.06.2013 1 SPONDA OYJ:n SIJOITUSKIINTEISTÖJEN KÄYVÄN ARVON MÄÄRITYS Sponda Oyj arvioi sijoituskiinteistöjensä käyvän arvon neljännesvuosittain

Lisätiedot

TIKKUTEHTAANTIE 1 40800 JYVÄSKYLÄ

TIKKUTEHTAANTIE 1 40800 JYVÄSKYLÄ TIKKUTEHTAANTIE 1 40800 JYVÄSKYLÄ TOIMISTORAKENNUS TONTTEINEEN Maa pinta-ala: 1,9 ha Rakennukset: 8.300 m 2 KEHITYSKOHDE Kaupan kohteena on kaksi (2) kiinteistöä rakennuksineen Osoite: Tikkutehtaantie

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 18/2015 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 224 16.12.2015. 224 Asianro 8457/10.00.02.01/2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 18/2015 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 224 16.12.2015. 224 Asianro 8457/10.00.02.01/2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 18/2015 1 (1) 224 Asianro 8457/10.00.02.01/2015 Tonttien 297-25-80-1 (Jynkän koulu) ja 297-43-17-1 (Karttulan koulu) vuokraaminen / Kiinteistö Oy Kuopion Koulutilat Kiinteistöjohtaja

Lisätiedot

Technopolis Oyj. Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2015 Jukka Uusitalo Antti Huotari Leena Aaltonen 20.1.

Technopolis Oyj. Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2015 Jukka Uusitalo Antti Huotari Leena Aaltonen 20.1. An International Associate of Technopolis Oyj Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2015 Jukka Uusitalo Antti Huotari Leena Aaltonen 20.1.2016 Muodosta pdf arko-työkalut

Lisätiedot

OMAKOTITALOTONTTI TURUN HIRVENSALOSSA, TONTILLA VANHA ASUINRAKENNUS

OMAKOTITALOTONTTI TURUN HIRVENSALOSSA, TONTILLA VANHA ASUINRAKENNUS MYYNTIESITE 1 VARSINAIS-SUOMEN MYYNTIESITE ULOSOTTOVIRASTO PL 363, Sairashuoneenkatu 2-4 20100 TURKU 14.02.2017 Puhelin Vaihde 029 56 26400, Telekopio 029 56 26488 Sähköposti varsinais-suomi.uo@oikeus.fi

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 21

Espoon kaupunki Pöytäkirja 21 11.03.2013 Sivu 1 / 1 1196/02.07.00/2013 21 Tontin vuokraaminen Juvanmalmilta Rakennuspalvelu J. Nyström Oy:lle varastohallin rakentamista varten, kortteli 85128 tontti 8 Valmistelijat / lisätiedot: Pulkkinen

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA KEMIN TEOLLISUUSKYLÄ OY. myyjänä KEMIN KAUPUNKI. ostajana. kaupan kohteena

KAUPPAKIRJA KEMIN TEOLLISUUSKYLÄ OY. myyjänä KEMIN KAUPUNKI. ostajana. kaupan kohteena KAUPPAKIRJA KEMIN TEOLLISUUSKYLÄ OY myyjänä ja KEMIN KAUPUNKI ostajana kaupan kohteena VERKKOKARINKATU 11 VUOKRAOIKEUDET JA NIILLÄ SIJAITSEVAT RAKENNUKSET 24.10.2017 1 OSAPUOLET Kemin Teollisuuskylä Oy

Lisätiedot

OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto

OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto OP-Vuokratuotto -erikoissijoitusrahasto OP-Vuokratuotto OP-Vuokratuotto on erikoissijoitusrahasto, jonka kautta pääsee vaivattomasti sijoittamaan kiinteistöihin. Rahasto sijoittaa varansa pääasiassa asuntoihin,

Lisätiedot