ARVIOKIRJA Kiinteistö Oy Antintori Pori Päivitys

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ARVIOKIRJA Kiinteistö Oy Antintori Pori Päivitys"

Transkriptio

1 1 (15) ARVIOKIRJA Kiinteistö Oy Antintori Pori Päivitys Catella Property Oy, Helsinki, Y-tunnus

2 2 (15) SISÄLTÖ ARVION PERUSTIEDOT... 3 Arvion kohde... 3 Tilaaja... 3 Arvion tarkoitus... 3 Tiedot kohteesta... 3 Katselmus... 3 Catella Property Oy:n vastuut ja velvollisuudet... 3 KOHTEEN PERUSTIEDOT... 4 Arvion kohteena olevat osakkeet... 4 Kunto ja laatutaso... 4 Kuvia kohteesta... 5 Hoitokulut... 5 Nykykäyttö... 5 Tietoja kiinteistöyhtiöstä... 6 Yhtiön toiminimi ja toimiala... 6 Yhtiövastikkeet... 6 Yhtiön taloudellinen tilanne... 6 Tietoja yhtiön kiinteistöstä... 6 Tontti... 6 Sijainti... 7 Tontin kaavatilanne... 7 Rakennus... 7 Kunto ja laatutaso... 8 MARKKINA-ANALYYSI... 8 Yleistä taloustilanteesta... 8 Kiinteistömarkkinat... 8 Yleistä hotellien markkinatilanteesta... 9 Porin hotellimarkkinoista Arvion kohteen ja alueen kiinnostavuus markkinoilla ARVION PERUSTEET Arviointi tuottoarvomenetelmällä Kassavirtatarkastelu Arvion tarkkuus MARKKINA-ARVO ARVION LAATI LISÄTIEDOT LIITTEET... 15

3 3 (15) Turku ARVIOKIRJA ARVION PERUSTIEDOT Arvion kohde Kiinteistö Oy Antintori -nimisen yhtiön koko osakekanta, joka oikeuttaa hallitsemaan hotelli- ja toimistokiinteistöä osoitteessa Antinkatu 24 / Itsenäisyydenkatu 41, Pori. Päivitys laadittuun arviokirjaan. Tilaaja Arvion tarkoitus Investors House Oyj / Petri Roininen Markkina-arvon määrittäminen IFRS-tilinpäätöstä varten Markkina-arvo määritellään (IVS 2017) arvioiduksi rahamääräksi, jolla omaisuus arvopäivänä vaihtaisi omistajaa liiketoimeen halukkaiden ja toisistaan riippumattomien myyjän ja ostajan välillä asianmukaisen markkinoinnin jälkeen osapuolten toimiessa asiantuntevasti, harkitusti ja ilman pakkoa. Ostajatahojen subjektiivisia erityisintressejä kohteen suhteen ei arvioinnissa oteta huomioon. Velaton arvo tarkoittaa sitä, ettei mahdollisia yhtiövelkoja, arvonlisäverovelkoja yms. vastuita ole vähennetty. Arvopäivä Tiedot kohteesta Katselmus Tiedot kohteesta on saatu arvion tilaajalta, Catellan aiemmin laatimasta arviokirjasta, Porin kaupungilta ja kiinteistötietojärjestelmästä. Tämän päivityksen yhteydessä ei ole suoritettu varsinaista kohdekatselmusta, vaan kohde on entuudestaan tuttu arvioitsijoille aiempien arviointien osalta. Catella Property Oy:n vastuut ja velvollisuudet Tämä arvio on luottamuksellinen Catella Property Oy:n ja tilaajan välillä. Catella Property Oy ei kanna mitään vastuita kolmansia osapuolia kohtaan. Arviota ei saa julkaista kokonaan tai osissa, eikä siihen tai sen sisältämiin arvioinnin lukuihin, arvioijien nimiin tai ammatillisiin sidonnaisuuksiin saa tehdä viittauksia ilman Catella Property Oy:n kirjallista lupaa.

4 4 (15) KOHTEEN PERUSTIEDOT Arvion kohteena olevat osakkeet Arvion kohteena on Kiinteistö Oy Antintori nimisen yhtiön koko osakekanta. Osakkeet Osakkeiden lkm Huoneisto Kerros Tyyppi Pinta-ala (m²) K autopaikat 61 kpl K varastot, vss, pesula 245, I ravintola 614, I liiketilat 396, II toimistotilat 1 213, III hotelli 472, IV hotelli 472, V hotelli 472, VI hotelli 472, III toimistotilat 204, IV toimistotilat 204, V toimistotilat 204, VI toimistotilat 204, ullakko ravintola, sauna, katettu lasiterassi 304, ullakko ullakkotila 99,0 yhteensä ,1 Edellä olevat tiedot on saatu yhtiöjärjestyksestä. Kunto ja laatutaso Tiloissa sijaitsee Scandicin hotelli ja siihen liittyvät ravintolatilat sekä muuta toimistotilaa. Kohde toimii hotelli- ja ravintolakäytössä hyvin. Hotellissa on vuonna 2013 valmistunut mittava peruskorjaus ja laajennus, jossa rakennettiin yli 30 uutta hotellihuonetta ja peruskorjattiin kaikki vanhat huoneet, ravintola-, keittiö ja aulatilat. Investoinnin kustannus oli lähes 5 M. Remontoidut tilat ovat laatutasoltaan erinomaiset ja niiden tekniikka on nykyaikaista. Tiloissa on mm. jäähdytys ja sprinklaus. Kohde on logistisesti hyvällä paikalla muutaman korttelin päässä Porin torista.

5 5 (15) Kuvia kohteesta Hoitokulut Kiinteistön omistajalta saatujen tietojen mukaan kohteen omistajalle jäävien hoitokulujen on arvioitu olevan luokkaa /vuosi eli 2,03 /m 2 /kk. Nykykäyttö Kohde on vuokrattu pääosin Scandicille hotelli- ja ravintolatoimintaan. Vuokrasopimus on voimassa vuoden 2025 loppuun, jonka jälkeen on 5 v. + 5 v. optiot. Scandic maksaa perus- ja liikevaihtosidonnaista vuokraa. Vuokralaisen ja kiinteistön omistajan mukaan vuoden 2017 Scandic Hotelsin vuokrat ovat olleet luokkaa sisältäen autopaikkojen vuokrat. Liikevaihto on kehittynyt suotuisasti kohteessa, joten myös vuokranmaksukyky on parantunut, ja sen odotetaan pysyvän nykyisen kaltaisella tasolla. Lisäksi kohteessa on muutamia muita vuokralaisia (1.068 m 2 toimistotiloja) toistaiseksi voimassa olevin sopimuksin. Kohteen muut vuokratuotot ovat luokkaa eli 10,7 /m 2 /kk. Muita vuokralaisia ovat Modultek Oy, Tilifakta Oy ja Erkki Anttila Oy. Kohteessa ei ole tällä hetkellä yhtään vajaakäyttöä, vaan kohde on vuokrattu 100 %:sesti.

6 6 (15) Tietoja kiinteistöyhtiöstä Yhtiön toiminimi ja toimiala Yhtiön toiminimi on Kiinteistö Oy Antintori ja sen toimialana on omistaa ja hallita Porin kaupungin 4. kaupunginosan korttelissa 45 sijaitsevaa tonttia nro 2 ja tontilla sijaitsevaa rakennusta. Yhtiövastikkeet Yhtiövastike jakaantuu hoito- ja rahoitusvastikkeeseen siten, että hoitovastike määrätään käyttäen perusteena kunkin huoneiston osalta yhtiöjärjestyksessä mainittua vastikeindeksilukua. Rahoitusvastike määräytyy huoneistojen hallintaan oikeuttavien osakkeiden lukumäärän suhteessa. Arvonlisävelvolliseksi hakeutuneiden huoneistojen osalta peritään arvonlisäverovastiketta. Yhtiön taloudellinen tilanne Yhtiön taloudellista tilannetta ei ole tässä kohtaa tarkasteltu. Tietoja yhtiön kiinteistöstä Tontti Kaupunki Pori (609) Kaupunginosa Karhunpää (4) Kortteli 45 Tontti 2 Pinta-ala m 2 Hallinta Lainhuuto on myönnetty Kiinteistö Oy Antintorille.

7 7 (15) Sijainti Kohde sijaitsee Porissa Karhunpään alueella noin 450 metriä kauppatorilta etelään, osoitteessa Antinkatu 24 / Itsenäisyydenkatu 41, Pori. Tontin kaavatilanne Kohde sijaitsee liike- ja toimistorakennusten korttelialueella (K). Kohteen rakennusoikeuden määrä on kem 2. Rakennusten suurin sallittu kerrosluku on VI. Rakennus Kiinteistöllä sijaitsee vuosina rakennettu hotelli-, ravintola- ja toimistorakennus, johon on tehty mittava peruskorjaussaneeraus ja laajennus vuonna Rakennuksen bruttoala on brm 2 ja vuokrattava ala noin htm 2. Rakennuksessa on hotelli- ja ravintolatilat (120 hotellihuonetta) sekä toimistotiloja. Rakennus on kuusikerroksinen ja siinä on lisäksi kellari- ja ullakkotilat. Kellarikerroksessa sijaitsee 61 autopaikkaa. Piha-alue on asfaltoitu ja siinä on 32 autopaikkaa. Kohde on liitetty kaupungin vesi- ja viemäriverkostoon ja lämmitysmenetelmänä on kaukolämpö.

8 MARKKINA-ANALYYSI Yleistä taloustilanteesta 8 (15) Kunto ja laatutaso Helmikuussa 2014 laaditun kuntoselvityksen mukaan rakennus on tuoreen peruskorjauksen ansiosta hyvässä kunnossa. Kohteen laatutaso on hyvä ja kohde soveltuu hyvin nykyiseen toimintaan. Hotellihuoneet ja oheistilat ovat nykyaikaiset ja viihtyisät. Kohteen talotekniikka on nykystandardien mukainen. Kaikki tilat on jäähdytetty ja hotellihuoneissa on huonekohtainen jäähdytys. Lisäksi kohteessa on mm. sprinklaus ja nykyaikaiset turvajärjestelmät. Hotellin liikevaihdon positiivinen kehitys remontin jälkeisinä vuosina puoltaa kohteen toimivuutta nykykäytössään. Noususuhdanne on vahvistunut Suomessa ja kasvu on ollut vahvaa kuluvan vuoden aikana. Vuonna 2016 Suomen bruttokansantuote kasvoi Valtiovarainministeriön mukaan 1,4 prosenttia. Vuonna 2017 ennusteet vaihtelevat välillä 1,7 3,0 prosenttia. Suomen työttömyysaste kääntyi laskuun vuonna 2016, mutta on edelleen korkea ja piilo- sekä pitkäaikaistyöttömien määrä on kasvanut. Suomessa oli vuoden 2017 alussa noin työtöntä. Kausikorjattu työttömyysasteen trendi oli Suomessa lokakuussa 2017 tasolla 8,5 %. Kiinteistömarkkinat Kuluttajien ja teollisuuden luottamus Suomessa ovat vahvistuneet kuluvan vuoden aikana. Investoinnit vilkastuivat 5,2 % vuonna Investointien lisääntymisen taustalla on kasvunäkymien sekä kannattavuuden parantuminen, jota kevyt rahapolitiikka tukee. Suotuisa kehitys näkyy erityisesti asunto- ja muissa rakennusinvestoinneissa, mutta myös tuotannolliset investoinnit koneisiin ja laitteisiin ovat virinneet. Kansainvälisen talouskriisin ja erityisesti eräiden Euroopan maiden velkakriisien heijastukset näkyivät selvästi vuosien aikana Suomen toimitilamarkkinoilla, jolloin toimitilojen kaupankäynnin volyymi jäi 1,6 2,0 miljardiin euroon. Vuonna 2014 kaupankäynti kuitenkin vilkastui merkittävästi ja toimitilamarkkinoiden transaktiovolyymi nousi 4,3 miljardiin euroon. Vuosi

9 9 (15) 2015 oli edelleen vilkas, koko vuoden transaktiovolyymi oli 5,2 miljardia euroa, josta ulkomaalaisten osuus oli 46 %. Vuonna 2016 transaktiovolyymi nousi ennätystasolle 7,1 miljardia euroa. Suomen kiinteistökauppojen transaktio-volyymi nousi vuonna 2017 jälleen kaikkien aikojen ennätykseen. Lokakuun loppuun mennessä transaktiovolyymiä kertyi 7,3 miljardia euroa, mikä oli jo korkeampi taso kuin koko edellisvuoden transaktio-volyymi. Viime vuoden volyymi ylittikin selvästi edellisvuoden ennätystason, ja ulkomaalaisten osuus oli myös ennätyskorkea. Yleistä hotellien markkinatilanteesta Yleinen taloudellinen tilanne on tuonut haasteita myös majoitusalalle viime vuosina. Ala oli kasvussa vielä vuonna alkaneeseen taantumaan asti. Vuonna 2011 ravintolaruoan alv:n aleneminen ja yleinen taloudellisen tilanteen piristyminen käänsivät myynnin lievään nousuun, joka kuitenkin tasoittui jo loppuvuotta kohti. Majoitus- ja ravitsemusalan näkymät ovat parantuneet viime aikoina. Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n mukaan ulkomaiset yöpymiset Suomen hotelleissa ovat lisääntyneet sekä alan työllisyys ja kannattavuus on ollut kasvussa.

10 10 (15) Alan kehitystä kuvaa Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n tutkimus liikevaihdon ja myynnin kehittymisestä sekä suhdannetilanteesta: Suomessa toimii noin 700 hotellia, joissa on yhteensä lähes hotellihuonetta. Pääosa (2/3) hotelleista on pieniä, alle 70 huonetta käsittäviä hotelleja. Yli 70 huoneen hotelleja Suomessa on noin 200 kpl ja yli 200 huonetta omaavia hotelleja on vain hieman yli 40 kpl. Suurimpia hotelliketjuja Suomessa ovat S-ryhmä, Restel, Scandic Hotels, Finlandia Hotels ja Best Western. Hotellikiinteistöjen omistaminen poikkeaa muiden kiinteistöjen omistamisesta monella tavalla. Merkittävimpiä hotellien omistamiseen liittyviä piirteitä ovat: Hotelliliiketoiminnan ymmärtäminen Kiinteistön omistajalla yleensä vain yksi vuokralainen Pitkät monivivahteiset vuokrasopimukset Vuokratuoton hyvä ennustettavuus Kiinteistön sijainnin korostunut merkitys Alan voimakas ja jatkuva kansainvälistymien

11 11 (15) Hotelli- ja kylpyläkiinteistöjen omistus on entistä enemmän alkanut keskittyä hotellikiinteistöjen omistamiseen erikostuneille kiinteistösijoitusyhtiöille, sekä perinteisille eläkeyhtiöille ja ammattimaisille kiinteistörahastoille. Suurin osa Suomen hotelleista on kuitenkin pienten ja yksittäisten operaattoreiden ylläpitämiä ja omistamia. Hotellikiinteistön omistajalla on käytettävissään erilaisia vaihtoehtoja hotellin liiketoiminnan hoitamiseen. Omistaja voi johtaa hotellin liiketoimintaa itse, vuokrata kiinteistön vuokrasopimuksella ulkopuoliselle tai antaa hotellin liiketoiminnan operaattorin hoidettavaksi liikkeenjohto- eli managementsopimuksella. Hotellikiinteistön vuokrasopimus voi olla kiinteähintainen tai sidottu liikevaihtoon tai tulokseen. Toistaiseksi kiinteähintaiset sopimukset ovat Suomessa yleisimpiä. Kiinteä vuokra on etukäteen sovittu, koko vuokrakauden kattava ja yleensä indeksiin sidottu summa. Liikevaihtoon sidottu vuokra on nimensä mukaisesti riippuvainen kiinteistössä harjoitetun hotelli- ja ravintolatoiminnan menestyksestä. Vuokra voidaan sopia tietyksi prosentiksi koko liikevaihdosta tai majoitustoiminnan liikevaihdolla ja ravintolaliikevaihdolla voi olla erilaiset vuokranmaksuprosentit. Kiinteissä vuokrasopimuksissa liiketoiminnan riski on kokonaan hotellinpitäjän vastuulla, liikevaihtosidonnaisissa sopimuksissa kiinteistönomistajan tuotto on riippuvainen operaattorin ammattitaidosta ja kyvykkyydestä sekä markkinatilanteesta. Useimmissa liikevaihtosidonnaisissa vuokrasopimuksissa käytetään kuitenkin pohjavuokrana kiinteää perusosaa, joka varmistaa kiinteistön omistajalle vähimmäistuoton, mikäli liikevaihtotavoitteet eivät toteudu. Vuokrakaudet ovat hotelleissa pitkiä, yleisimmin vuotta. Matkailu- ja Ravintolapalvelut Mara ry:n Vuokra- ja työvoimakustannustutkimuksen (2014) mukaan majoitustoiminnassa vuokran osuus liikevaihdosta oli pääkaupunkiseudulla % ja muilla suuremmilla paikkakunnilla 19,55 %. Kiinteän vuokran sopimuksissa koko maan osalta vuokran osuus liikevaihdosta oli 19,57 % ja kiinteän vuokran keskiarvo 16,17 /m 2 /kk, kun taas liikevaihtosidonnaisissa 17,02 /m 2 /kk.

12 12 (15) Porin hotellimarkkinoista Porissa on kaupungin koko huomioiden hyvä tarjonta hotellihuoneista ja kilpailutilanne on siten kova. Keskustan alueen hotelleja ovat: - Arvion kohteena oleva Scandic, 120 huonetta - Hotelli Amado, 50 huonetta, Keskusaukio 2 - Sokos Hotel Vaakuna, 206 huonetta, Gallen-Kallelankatu 7 - Cumulus, 111 huonetta, Yrjönkatu 24 Alla olevaan karttaan on merkitty arvion kohteena olevan hotellikiinteistön sijainti suhteessa muihin Porin keskustan suuriin hotelleihin. Scandic Pori Arvion kohteen ja alueen kiinnostavuus markkinoilla Kohde sijaitsee Porissa muutaman korttelin päässä torista. Sijainti on logistisesti hyvä. Kohde on hyvätasoista ja uusittua modernia hotellitilaa. Hotellien yleiseen kiinnostavuuteen Porissa vaikuttavat tilojen laatutason lisäksi yleisen taloudellisen tilanteen kehittyminen, mahdolliset paikalliset suuret tapahtumat jne. Arvion kohteen liikevaihto on kehittynyt nousujohteisesti kohteen saneerauksen jälkeen, jota voidaan pitää osoituksena kohteen kysynnästä paikkakunnalla. ARVION PERUSTEET Kohteen käyvän arvon määrityksen perusteena on käytetty käytössämme olevia vertailuhinta- ja vuokratietoja. Arvioinnissa on lisäksi hyödynnetty kiinteistönvälitystoiminnassamme saamaamme markkinatietoutta.

13 13 (15) Arviointi tuottoarvomenetelmällä Tuottoarvopohjainen tarkastelu on kohteessa ainoa merkitsevä arviointimenetelmä, koska kyseessä on toimitilakohde. Kassavirtatarkastelu Vuokrat perustuvat osin arvioon tulevista tuotoista. Scandicin vuokrasopimus on voimassa vuoden 2025 loppuun ja vuokran määrä perustuu vuokralaisen liikevaihtoon, eli kiinteistön tuotot vaihtelevat siltä osin vallitsevan markkinatilanteen mukaan. Vuokralaisen ja kiinteistön omistajan mukaan vuoden 2017 Scandic Hotelsin vuokrat ovat olleet luokkaa sisältäen autopaikkojen vuokrat. Kohteen muut vuokratuotot ovat luokkaa ja sopimukset ovat lyhyitä ja huomioitu laskelmissa seuraavat 6 kk. Muita vuokralaisia ovat Modultek Oy, Tilifakta Oy ja Erkki Anttila Oy. Vuokrat ovat mielestämme markkinatasolla. Edellä olevan perusteella olemme kassavirtalaskelmassa käyttäneet kohteen vuokrina sopimuskauden jälkeen (hotelli 2026 alkaen ja muut tilat 7/2018 alkaen) seuraavaa: - hotellin tilat 10,25 /m 2 /kk - toimistotilat 10,70 /m 2 /kk Hoitokulut on arvioitu kiinteistön omistajan ilmoituksen perusteella vuodelle 2018 tasolle /vuosi. Tuottovaatimus on kohteen osalta luokkaa 7,25 %. Hotellin vuokrasopimus on pitkä ja kohde on peruskorjattu, mutta toimistotilojen vuokrasopimukset ovat toistaiseksi voimassaolevia ja nostavat hieman tuottovaatimusta. Lisäksi hotelli- ja ravintolatoiminta on kiinteistöä kuluttavaa toimintaa ja tilat vaativat päivitystä säännöllisin väliajoin trendien vaihtuessa. Kohteen vuokrausaste on tällä hetkellä 100 %:a. Toimistotilojen osuus kaikista vuokrattavista tiloista on noin 20 %. Pitkän ajan vajaakäyttöoletuksena on laskelmissa käytetty 4 % johtuen vuokralaisvaihdoksista toimistotiloissa. Vuoden 2018 vajaakäyttöoletus on kuitenkin 0 %. Vuokrien, hoitokulujen ja inflaation nousun on arvioitu olevan luokkaa 2 % vuodessa. Liitteenä olevan kassavirtatarkastelun perusteella kohteen arvoksi muodostuu luokkaa Tämä tarkoittaa noin /m² neliöhintatasoa kaikille vuorattaville neliöille, jonka lisäksi kellarissa ja pihalla on autopaikat. Kassavirran alkutuottovaatimus on tällöin 7,38 %.

14 14 (15) Seuraavassa on herkkyystarkastelu kohteen arvosta. Herkkyystarkastelu Nettotuottovaatimus ,75% 7,00% 7,25% 7,50% 7,75% Vajaakäyttöaste 3,0% ,0% ,0% Herkkyystarkastelu Nettotuottovaatimus ,75% 7,00% 7,25% 7,50% 7,75% Inflaatio 1,5% ,0% ,5% Herkkyystarkastelu Nettotuottovaatimus ,75% 7,00% 7,25% 7,50% 7,75% Markkinavuokratason +10 % % muutos 0 % % % Arvion tarkkuus MARKKINA-ARVO ARVION LAATI Arvioinnin tarkkuus on tasolla +/- 10 %. CATELLA PROPERTY OY Arviointipalvelu Turku Edellä olevan perusteella arvioimme kohteen Kiinteistö Oy Antintorin koko osakekannan velattomaksi markkina-arvoksi suuruusluokkaa seitsemän miljoonaa kuusisataatuhatta euroa Sami Matara Arviointiasiantuntija KTM, LKV Auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA), yleisauktorisoitu Keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistönarvioitsija (KHK) Mari Rouvali Arviointiasiantuntija Toimitilajoht. restonomi (AMK), LKV Auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA), yleisauktorisoitu Keskuskauppakamarin hyväksymä kiinteistönarvioitsija (KHK)

15 15 (15) LISÄTIEDOT LIITTEET Lisätietoja tästä arviosta antaa. 1. Kassavirta-analyysi

16 Liite 1 10 VUODEN KASSAVIRTATARKASTELU Kiinteistö Oy Antintori Nettotuottovaatimus 7,25% Inflaatio 2,0% Kohdenro msa Vajaakäyttöaste 4,0% Diskonttauskorko 9,25% Osoite Antinkatu 24 Markkinavuokrien nousu 2,0% Hoitokulujen kasvu 2,0% Kaupunki Pori Ensimmäinen laskentakuukausi 1 Pvm Laatija Catella Property Oy Kassavirtalaskelma ( 1000) 12 kuukautta 0 kuukautta Vuosi Normivuosi Käypä vuokrataso vuosikorotus 2,0% 2,0% 2,0% 2,0% 2,0% 2,0% 2,0% 2,0% 2,0% 2,0% 2,0% 2,0% Yli-/alivuokra Vajaakäyttöaste 0,0% 0,0% 4,0% 4,0% 4,0% 4,0% 4,0% 4,0% 4,0% 4,0% 4,0% 4,0 % 4,0 % Vajaakäyttöväh Bruttotuotto Hoitokulut vuosikorotus 2,0% 2,0% 2,0% 2,0% 2,0% 2,0% 2,0% 2,0% 2,0% 2,0% 2,0% 2,0% Korjaukset Investoinnit Nettotuotto Nettotuottojen nykyarvo Kassavirtojen nykyarvo ( 1000) Päätearvo ( 1000) Lopputulokset 1000 Käypä tuottovaatimus jakson lopussa 7,25% Kassavirtojen nykyarvo Päätearvo jakson lopussa Päätearvon nykyarvo Diskonttauskorko 9,25% Yhteensä Päätearvon nykyarvo ( 1000) Rakennusoikeus ja muut om.osat 0 Alkutuotto 7,38% Kassavirtaperusteinen arvo yht KAUPPA-ARVOTARKASTELU Kiinteistö Oy Antintori Tilatyyppi Määrä /m² tai /kpl Kauppa-arvo ( 1000) Liiketilat 0,0 m² Toimistotilat 1 068,0 m² Hotellitilat 4 507,0 m² Teollisuustilat 0,0 m² Varastot 0,0 m² Muu 0,0 m² Autopaikat hallissa tms. 0 kpl Autopaikat ulkona 0 kpl ,0 m² ,0 m² ,0 m² ,0 m² ,0 m² Rakennus 5 575,0 m² Käyttämätön rak.oik. 0 kem² Muut omaisuusosat 0-0 Kauppa-arvo yhteensä % 90 % 80 % 70 % 60 % 50 % 40 % 30 % 20 % 10 % 0 % 900 T 800 T 700 T 600 T 500 T 400 T 300 T 200 T 100 T 0 T Nykyarvojen jakautuminen Olemassa olevien sopimusten mukaisten nettovuokrien, oletettujen nettovuokrien ja kulujen kehitys Päätearvo Oletusvuokrat 2020 Sopimusvuokrat Kommentteja: ARVIOITU MARKKINA-ARVO euroa (seitsemän miljoonaa kuusisataatuhatta euroa) Investoinnit Hoitokulut Oletusvuokrat Sopimusvuokrat Catella Property Oy Kassavirta / Kassavirtalaskelma Scandic Pori 2018 / 2.1

ARVIOKIRJA. Raahe, 5. kaupunginosa, kortteli 20 Rakennusoikeuden arvo 30.6.2015

ARVIOKIRJA. Raahe, 5. kaupunginosa, kortteli 20 Rakennusoikeuden arvo 30.6.2015 1 (11) ARVIOKIRJA Raahe, 5. kaupunginosa, kortteli 20 Rakennusoikeuden arvo 30.6.2015 CATELLA PROPERTY OY, HELSINKI, Y-TUNNUS 2214835-6 2 (11) Oulu 30.6.2015 ARVIOKIRJA ARVION KOHDE ARVION TILAAJA Arvion

Lisätiedot

FENNIA VARAINHOITO TONTTIAAMUPÄIVÄ

FENNIA VARAINHOITO TONTTIAAMUPÄIVÄ ? FENNIA VARAINHOITO TONTTIAAMUPÄIVÄ 29.1.2019 MITEN TONTTISIJOITUSTEN ARVOT MÄÄRITETÄÄN? Seppo Koponen / GEM www.gemproperty.fi 2 TONTIN ARVONMÄÄRITYS MARKKINA-ARVO KAUPPA-ARVO & TUOTTOARVO CASE 1: KAUPPA-ARVO

Lisätiedot

ARVIOKIRJA Teljän Kuljetus Oy:n teollisuuskiinteistö Muuntamokatu Kokemäki Catella Property Oy, Helsinki,

ARVIOKIRJA Teljän Kuljetus Oy:n teollisuuskiinteistö Muuntamokatu Kokemäki Catella Property Oy, Helsinki, 1 (14) ARVIOKIRJA Teljän Kuljetus Oy:n teollisuuskiinteistö Muuntamokatu 6 32800 Kokemäki 11.6.2013 Catella Property Oy, Helsinki, 2214835-6 2 (14) SISÄLTÖ ARVION KOHDE... 3 ARVION PYYTÄJÄ... 3 ARVION

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA

MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA MYYDÄÄN TOIMISTO-/LIIKEHUONEISTOT VALKEAKOSKEN KESKUSTASTA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi KIINTEISTÖN SIJAINTI Myytävät

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ KARKKILASSA LUOTTAMUKSELLINEN 8/2017

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ KARKKILASSA LUOTTAMUKSELLINEN 8/2017 MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ KARKKILASSA LUOTTAMUKSELLINEN 8/2017 SIJAINTI MYYTÄVÄ KOHDE SIJAITSEE KARKKILAN TEOLLISUUSALUEELLA OSOITE: YRITTÄJÄNTIE 30, KARKKILA KARKKILAN KESKUSTA ~2 km YRITTÄJÄNTIE 30

Lisätiedot

LAUSUNTO. Sponda Oyj:n sijoituskiinteistöjen käyvän arvon määrityksestä

LAUSUNTO. Sponda Oyj:n sijoituskiinteistöjen käyvän arvon määrityksestä LAUSUNTO Sponda Oyj:n sijoituskiinteistöjen käyvän arvon määrityksestä 30.09.2008 1 SPONDA OYJ:n SIJOITUSKIINTEISTÖJEN KÄYVÄN ARVON MÄÄRITYS MARKKINATILANNE Sponda Oyj arvioi itse sijoituskiinteistöjensä

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA Pirkan OP- Kiinteistökeskus Oy, Tampere, Y-tunnus 0247838-2 Tampereen kaupungissa, Hankkion kaupunginosassa sijaitseva teollisuustontti 837-45-4535-31

Lisätiedot

ARVIOKIRJA. Aittatie Rovaniemi

ARVIOKIRJA. Aittatie Rovaniemi 1 (10) ARVIOKIRJA Aittatie 1 96100 Rovaniemi 30.5.2013 CATELLA PROPERTY OY, HELSINKI, Y-TUNNUS 2214835-6 2 (10) Oulu 30.5.2013 ARVIOKIRJA ARVION KOHDE Osoitteessa Aittatie 1, 96100 sijaitseva liikekiinteistö.

Lisätiedot

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE

MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE MYYDÄÄN TEOLLISUUSKIINTEISTÖ TAMPEREELTA SIJOITUSKOHDE Hankkion teollisuusalueelta Hyllilänkatu 8 33730 TAMPERE Pirkan OP- Kiinteistökeskus Oy, Tampere, Y-tunnus 0247838-2 MYYTÄVÄ KOHDE Tampereella, Hankkion

Lisätiedot

ORIONKATU 2, ORIMATTILA

ORIONKATU 2, ORIMATTILA ORIONKATU 2, ORIMATTILA KOY ORIMATTILAN VIRASTOTALO (N. 73 % OSAKEKANNASTA) SENAATTI-KIINTEISTÖT Lintulahdenkatu 5 A, PL 237 00531 Helsinki Vaihde 0205 8111 Y-tunnus 1503388-4 www.senaatti.fi MYYNTIKOHDE

Lisätiedot

Technopolis Oyj. Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä Jukka Uusitalo Antti Huotari 24.4.

Technopolis Oyj. Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä Jukka Uusitalo Antti Huotari 24.4. An International Associate of Technopolis Oyj Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.3.2015 Jukka Uusitalo Antti Huotari 24.4.2015 Muodosta pdf arko-työkalut valikon pdf-napilla!

Lisätiedot

Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2010

Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2010 Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2010 Kaj Söderman Seppo Koponen Jukka Uusitalo 18.1.2011 Toimeksiannon määritys Toimeksianto Technopolis Oyj (Technopolis) ja Realia

Lisätiedot

1/7. Arvion kohde. Arvopäivä 4.9.2015. Arvion tilaaja. Kunta-Asunnot Oy / kiinteistöpäällikkö Jari Laurila. Arvion tarkoitus ja käyttötarkoitus

1/7. Arvion kohde. Arvopäivä 4.9.2015. Arvion tilaaja. Kunta-Asunnot Oy / kiinteistöpäällikkö Jari Laurila. Arvion tarkoitus ja käyttötarkoitus 1/7 Arvion kohde Arvopäivä 4.9.2015 Arvion kohteena on osoitteessa Oravakuja 1C ja D, 04130 Sipoo, sijaitseva kiinteistö 753-416-35-334 ja kiinteistöllä sijaitsevat kaksi rivitaloa. Arvion tilaaja Arvion

Lisätiedot

MYYDÄÄN RAKENNETTU KIINTEISTÖ

MYYDÄÄN RAKENNETTU KIINTEISTÖ MYYDÄÄN RAKENNETTU KIINTEISTÖ Yrjänänkatu 2a TURKU Turun kaupunki myy osoitteessa Yrjänänkatu 2a sijaitsevan rakennetun kiinteistön kaksivaiheisella avoimella neuvottelumenettelyllä. (hyväksytyn tonttijaon

Lisätiedot

MYYDÄÄN M 2 TOIMISTO- JA VARASTOTILAA KAUPPAKATU JOENSUU. SENAATTI-KIINTEISTÖT Lintulahdenkatu 5 A, PL Helsinki

MYYDÄÄN M 2 TOIMISTO- JA VARASTOTILAA KAUPPAKATU JOENSUU. SENAATTI-KIINTEISTÖT Lintulahdenkatu 5 A, PL Helsinki MYYDÄÄN 2 700 M 2 TOIMISTO- JA VARASTOTILAA KAUPPAKATU 18-20 80100 JOENSUU MYYNTIKOHDE Kiinteistö Oy Kauppa-Suvannon osakkeet 3963-5372, 6571-7980, 8051-9319, 9320-10729 ja 11113-11400, jotka oikeuttavat

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA

MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA MYYDÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ LIEKOLANKATU 13 SASTAMALA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE Osoitteessa Liekolankatu

Lisätiedot

KIINTEISTÖARVIOINTI. Kohde: Yrittäjätalo Företagshuset, Näsby, Houtskari

KIINTEISTÖARVIOINTI. Kohde: Yrittäjätalo Företagshuset, Näsby, Houtskari KIINTEISTÖARVIOINTI Kohde: Yrittäjätalo Företagshuset, Näsby, Houtskari Laatinut Ralf Rehnberg 7.4.2014 1. Yleistä Toimeksiantaja Paraisten kaupunki / kaupungingeodeetti Susanna Lönnberg Arvioitsija Kiinteistöarviointitoimisto

Lisätiedot

Sponda Oyj Pörssisäätiö 5.3.2013. Kari Inkinen toimitusjohtaja

Sponda Oyj Pörssisäätiö 5.3.2013. Kari Inkinen toimitusjohtaja Sponda Oyj Pörssisäätiö 5.3.2013 Kari Inkinen toimitusjohtaja Sponda lyhyesti 2 Spondan strategia Spondan strategisena tavoitteena on hakea kasvua ja kannattavuutta asiakaslähtöisellä toimintatavalla,

Lisätiedot

MYYDÄÄN M 2 TOIMISTOTILAA SOIHTULANTIE ILOMANTSI

MYYDÄÄN M 2 TOIMISTOTILAA SOIHTULANTIE ILOMANTSI MYYDÄÄN 2 031 M 2 TOIMISTOTILAA SOIHTULANTIE 7 82900 ILOMANTSI MYYNTIKOHDE Kiinteistö Oy Ilomantsin virastotalon osakkeet 1-472, 735-1490 ja 1491-2293, jotka oikeuttavat pohjakerroksessa sijaitsevan toimistohuoneiston

Lisätiedot

MYYNTIESITE MAHDOLLISUUKSIEN KIINTEISTÖ HYVÄLLÄ SIJAINNILLA - PUINNINTIE 2

MYYNTIESITE MAHDOLLISUUKSIEN KIINTEISTÖ HYVÄLLÄ SIJAINNILLA - PUINNINTIE 2 MYYNTIESITE 7.4.2017 MAHDOLLISUUKSIEN KIINTEISTÖ HYVÄLLÄ SIJAINNILLA - PUINNINTIE 2 Yleistä Kiinteistö Oy Porin Ammattiopiston hallitus on päättänyt laittaa myyntiin Puinnintie 2 osoitteessa sijaitsevan

Lisätiedot

MYYDÄÄN NURMEKSEN VIRASTOTALO

MYYDÄÄN NURMEKSEN VIRASTOTALO MYYDÄÄN NURMEKSEN VIRASTOTALO KIRKKOKATU 14 NURMES MYYNTIKOHDE Kiinteistö 541-111-142-2 sekä sillä sijaitsevat kolme virastotalorakennusta osoitteessa Kirkkokatu 14, 75500 Nurmes. SIJAINTI Kiinteistö sijaitsee

Lisätiedot

SSK SUOMEN SÄÄSTÄJIEN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 13.2.2014 KLO 16:00 KIINTEISTÖT OYJ

SSK SUOMEN SÄÄSTÄJIEN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 13.2.2014 KLO 16:00 KIINTEISTÖT OYJ SSK SUOMEN SÄÄSTÄJIEN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 13.2.214 KLO 16: KIINTEISTÖT OYJ SSK-KONSERNIN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE VUODELTA 213 - Liikevaihto oli 662 (647) tuhatta euroa. - Liikevoitto 11 (58) tuhatta euroa -

Lisätiedot

Myydään toimitilakiinteistökokonaisuus n kem², oma tontti m². Sepänkatu 1, Kuopio

Myydään toimitilakiinteistökokonaisuus n kem², oma tontti m². Sepänkatu 1, Kuopio Myydään toimitilakiinteistökokonaisuus n. 3.474 kem², oma tontti 5.084 m² Sepänkatu 1, 70100 Kuopio Sijainti Kuopio Sepänkatu 1, 70100 Kuopio Kiinteistö sijaitsee keskustassa hyvien liikenneyhteyksien

Lisätiedot

MYYDÄÄN LOGISTIIKKAKIINTEISTÖ AKAAN TOIJALASTA. Satamatie 37

MYYDÄÄN LOGISTIIKKAKIINTEISTÖ AKAAN TOIJALASTA. Satamatie 37 MYYDÄÄN LOGISTIIKKAKIINTEISTÖ AKAAN TOIJALASTA Satamatie 37 Myydään 6 vuoden pääomavuokrasopimuksella Posti Kiinteistö Oy:lle vuokrattu logistiikkakiinteistö Akaan Toijalasta. Osoite Sijainti Satamatie

Lisätiedot

SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD

SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD SUOMEN TOIMITILA-ASIANTUNTIJAT OY FINLAND PROPERTY ADVISORS LTD ARVIOKIRJA ASUNTO OY PORVOON RINNETIE 11-13 Arviossa yksilöidyt asuinhuoneistot Rinnetie 11-13 06650 HAMARI Neulaniementie 6, 70210 KUOPIO

Lisätiedot

Technopolis Oyj. Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä Jukka Uusitalo Henri Timperi Ilkka Nissinen 26.1.

Technopolis Oyj. Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä Jukka Uusitalo Henri Timperi Ilkka Nissinen 26.1. An International Associate of Technopolis Oyj Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2017 Jukka Uusitalo Henri Timperi Ilkka Nissinen 26.1.2018 Muodosta pdf arko-työkalut

Lisätiedot

SSK SUOMEN SÄÄSTÄJIEN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 12.2.2009 KLO 11:00 KIINTEISTÖT OYJ

SSK SUOMEN SÄÄSTÄJIEN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 12.2.2009 KLO 11:00 KIINTEISTÖT OYJ SSK SUOMEN SÄÄSTÄJIEN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 12.2.2009 KLO 11:00 KIINTEISTÖT OYJ SSK-KONSERNIN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE VUODELTA 2008 - Liikevaihto oli 722 (690) tuhatta euroa. - Liikevoitto 283 (262) tuhatta euroa

Lisätiedot

Raasepori, Tenhola Kohdenumero h, k, kph, 356,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Raasepori, Tenhola Kohdenumero h, k, kph, 356,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Raasepori, Tenhola Kohdenumero 553251 4 h, k, kph, 356,0 m² Kov. 1948 Energialuokka e-tod. Mh. 298 000,00 Vh. 298 000,00 Trollshovdantie 30. Mahdollisuuksien kiinteistö, tässä löytyy 4 asuntoa

Lisätiedot

Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2011

Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2011 Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2011 Jukka Uusitalo Antti Huotari Seppo Koponen Toimeksiannon määritys Toimeksianto Technopolis Oyj (Technopolis) ja Realia Management

Lisätiedot

ARVIOKIRJA. Pitkänkarinranta, Raahe Rakennusoikeuden arvo 13.2.2013

ARVIOKIRJA. Pitkänkarinranta, Raahe Rakennusoikeuden arvo 13.2.2013 1 (10) ARVIOKIRJA Pitkänkarinranta, Raahe Rakennusoikeuden arvo 13.2.2013 CATELLA PROPERTY OY, HELSINKI, Y-TUNNUS 2214835-6 2 (10) Oulu 13.2.2013 ARVIOKIRJA ARVION KOHDE Arvion kohteena on rakennusoikeuskerrosneliömetrin

Lisätiedot

Kiinteistöyhtiöiden pörssiaamu 19.9.2012. Kari Inkinen, toimitusjohtaja

Kiinteistöyhtiöiden pörssiaamu 19.9.2012. Kari Inkinen, toimitusjohtaja Kiinteistöyhtiöiden pörssiaamu 19.9.2012 Kari Inkinen, toimitusjohtaja 1. Sponda lyhyesti 2 Spondan kiinteistösalkku Käypä arvo 1 % salkusta 2 Laskennallinen tuottovaatimus 3 Toimisto & liiketila Toimisto-

Lisätiedot

Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2012

Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2012 Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2012 Jukka Uusitalo Antti Huotari Seppo Koponen 17.1.2013 An International Associate of Toimeksiannon määritys Toimeksianto Technopolis

Lisätiedot

Satakunnankatu 28 TSTO 1 33210 Tampere

Satakunnankatu 28 TSTO 1 33210 Tampere Toimistotilaa, 370m2 + 107m2, Keskusta Satakunnankatu 28 TSTO 1 33210 Tampere Huom! Pirkanmaan Laatuvälitys Oy Pyynikintori 8 Li 2, 33230 Tampere Y-tunnus: 2456454-8 puh: 0207802660 www: www.huom.fi Toimistotila,

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA

MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA MYYDÄÄN TOIMISTO- TEOLLISUUSKIINTEISTÖN KOY KOKO OSAKEKANTA Valoputkentie 2 36240 Kangasala 23.3.2012 Pirkan OP- Kiinteistökeskus Oy, Tampere, Y-tunnus 0247838-2 Kangasalan kunnassa, Vatialan alueella

Lisätiedot

Oulu, Höyhtyä Kohdenumero kpl 39m2 kaksioita, 312,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Oulu, Höyhtyä Kohdenumero kpl 39m2 kaksioita, 312,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Oulu, Höyhtyä Kohdenumero 641448 8 kpl 39m2 kaksioita, 312,0 m² Kov. 1961 Energialuokka e-tod. Mh. 195 000,00 Vh. 195 000,00 Hanhitie 22. Sijoittajat hox! Nyt myynnissä monien mahdollisuuksien

Lisätiedot

Varkaus, Päiviönsaari Kohdenumero h, kk (yhtiöjärjestyksen mukaan), 45,0 m² Kov Energialuokka F 2007 Mh ,00 Vh.

Varkaus, Päiviönsaari Kohdenumero h, kk (yhtiöjärjestyksen mukaan), 45,0 m² Kov Energialuokka F 2007 Mh ,00 Vh. Kerrostalo Varkaus, Päiviönsaari Kohdenumero 637095 2h, kk (yhtiöjärjestyksen mukaan), 45,0 m² Kov. 1952 Energialuokka F 2007 Mh. 5 000,00 Vh. 5 000,00 Ahlströminkatu 20. Myydään www.huutokaupat.com- sivuilla

Lisätiedot

MYYDÄÄN KIINTEISTÖTÖSIJOITUSYHTIÖN OSAKEKANTA

MYYDÄÄN KIINTEISTÖTÖSIJOITUSYHTIÖN OSAKEKANTA MYYDÄÄN KIINTEISTÖTÖSIJOITUSYHTIÖN OSAKEKANTA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE Jonasson Invest Oy niminen kiinteistösijoitusyhtiö,

Lisätiedot

Kiuruvesi, Kiuruvesi Kohdenumero h,k, 53,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Kiuruvesi, Kiuruvesi Kohdenumero h,k, 53,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kiuruvesi, Kiuruvesi Kohdenumero 638219 2h,k, 53,5 m² Kov. 1974 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 28 000,00 Vh. 28 000,00 Ahonpääntie 5. Tässä vaikka loistokoti vanhuuden päiville, tai miksei ensiasunnoksi!

Lisätiedot

Tuloksen lasku johtuu SSK Kauppakiinteistöt Oy:stä saatujen tuottojen pois jäämisestä. Kyseinen yhtiö myytiin 18.8.2006.

Tuloksen lasku johtuu SSK Kauppakiinteistöt Oy:stä saatujen tuottojen pois jäämisestä. Kyseinen yhtiö myytiin 18.8.2006. SSK SUOMEN SÄÄSTÄJIEN PÖRSSITIEDOTE KIINTEISTÖT OYJ SUOMEN SÄÄSTÄJIEN KIINTEISTÖT OYJ:N TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 2007 SSK-konsernin tulos tilikaudella 2007 muodostui edellisvuotta pienemmäksi. Voitto ennen tilinpäätössiirtoja

Lisätiedot

MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 20

MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 20 MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 20 RYKMENTINTIE HYRYLÄ MYYNTIKOHDE Kiinteistöillä 858-15-5728-1 sijaitseva kasarmirakennus osoitteessa Rykmentintie, Tuusula. Rakennus rakennusnumero br-ala m2 RO k-m2 toimistorakennus

Lisätiedot

SSK SUOMEN SÄÄSTÄJIEN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE KLO 13:00 KIINTEISTÖT OYJ

SSK SUOMEN SÄÄSTÄJIEN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE KLO 13:00 KIINTEISTÖT OYJ SSK SUOMEN SÄÄSTÄJIEN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 10.2.2010 KLO 13:00 KIINTEISTÖT OYJ SSK-KONSERNIN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE VUODELTA 2009 - Liikevaihto oli 722 (722) tuhatta euroa. - Liikevoitto 272 (283) tuhatta euroa

Lisätiedot

Lapinlahti, keskusta Kohdenumero h,k, 71,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,31 Vh ,00

Lapinlahti, keskusta Kohdenumero h,k, 71,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,31 Vh ,00 Kerrostalo Lapinlahti, keskusta Kohdenumero 635928 3h,k, 71,0 m² Kov. 1972 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 39 070,31 Vh. 49 000,00 Mykkäläntie 5. KAUNIISTI remontoitu kolmio aivan Lapinlahden ydinkeskustasta!

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 317. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 317. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 26.10.2015 Sivu 1 / 1 3975/02.07.00/2015 Kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaosto 96 19.10.2015 317 Kiinteistö Oy Olarinluoma 15 -nimisen yhtiön myynti Oy Sports Car Center

Lisätiedot

KONVENTTISALI. Myydään. Kotikankaantie Kello

KONVENTTISALI. Myydään. Kotikankaantie Kello KONVENL Kotikankaantie 10 90820 Kello Myydään ietoja kohteesta... 2 ietoja rakennuksesta... 3 semakaava ja kartta... 4 Julkisivukuvat...5-6 Leikkauskuva... 7 isällysluettelo: (napsauta ) Pohjapiirrokset...8-10

Lisätiedot

!!!Investors House Oyj!!!!Toimitusjohtaja Petri Roininen!

!!!Investors House Oyj!!!!Toimitusjohtaja Petri Roininen! Osavuosikatsaus 1-3/2016 Investors House Oyj Toimitusjohtaja Petri Roininen Toimintaympäristöstä Suomen talous ja asuntojen hinnat polkivat paikallaan Matala korkotaso poikkeuksellinen + rahan kohtuullinen

Lisätiedot

Hyvinkää, Paavola Kohdenumero h,k, 78,5 m² Kov Energialuokka D Mh ,00 Vh ,00

Hyvinkää, Paavola Kohdenumero h,k, 78,5 m² Kov Energialuokka D Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Hyvinkää, Paavola Kohdenumero 591937 3h,k, 78,5 m² Kov. 1975 Energialuokka D Mh. 74 266,00 Vh. 82 000,00 Jussilankatu 14. Hissitalon 3. kerros. Yhtiö johon on mm. julkisivukorjaus tehty. Samassa

Lisätiedot

Lappeenranta, Leiri Kohdenumero h+k, 26,0 m² Kov Energialuokka F 2013 Mh ,87 Vh ,00

Lappeenranta, Leiri Kohdenumero h+k, 26,0 m² Kov Energialuokka F 2013 Mh ,87 Vh ,00 Kerrostalo Lappeenranta, Leiri Kohdenumero 648924 1h+k, 26,0 m² Kov. 1950 Energialuokka F 2013 Mh. 66 850,87 Vh. 76 500,00 Suonionkatu 23. Persoonallinen keskustayksiö, joka remontoitu kauttaaltaan n.

Lisätiedot

Tikkurila. Osavuosikatsaus tammi-syyskuulta 2012. Toimitusjohtaja Erkki Järvinen ja CFO Jukka Havia

Tikkurila. Osavuosikatsaus tammi-syyskuulta 2012. Toimitusjohtaja Erkki Järvinen ja CFO Jukka Havia Tikkurila Osavuosikatsaus tammi-syyskuulta 2012 Toimitusjohtaja Erkki Järvinen ja CFO Jukka Havia Huomautus Kaikki tässä esityksessä esitetyt yritystä tai sen liiketoimintaa koskevat lausumat perustuvat

Lisätiedot

Autopaikat asunto-osakeyhtiön yhtiöjärjestyksessä ja muita huomioitavia seikkoja yhtiöjärjestystä laadittaessa

Autopaikat asunto-osakeyhtiön yhtiöjärjestyksessä ja muita huomioitavia seikkoja yhtiöjärjestystä laadittaessa Autopaikat asunto-osakeyhtiön yhtiöjärjestyksessä ja muita huomioitavia seikkoja yhtiöjärjestystä laadittaessa Jouko Koitto johtava lakimies 24.11.2017 Pysäköinnin järjestelyt asuntoosakeyhtiöissä autopaikka

Lisätiedot

MYYDÄÄN KOULUTUS- JA MAJOITUSKESKUSKIINTEISTÖ ESPOON SIIKAJÄRVELLÄ

MYYDÄÄN KOULUTUS- JA MAJOITUSKESKUSKIINTEISTÖ ESPOON SIIKAJÄRVELLÄ MYYDÄÄN KOULUTUS- JA MAJOITUSKESKUSKIINTEISTÖ ESPOON SIIKAJÄRVELLÄ Catella Property Oy Aleksanterinkatu 15 B 00100 Helsinki Puh. 010 5220 100 Fax 010 5220 217 www.catella.fi Helsinki. Y-tunnus 1048559-0

Lisätiedot

Nokia, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 65,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,65 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,00

Nokia, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 65,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,65 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,00 Kerrostalo Nokia, Keskusta Kohdenumero 607569 3h,k,s, 65,0 m² Kov. 2019 Energialuokka C Mh. 66 408,65 Vh. 221 500,00 Tontin lunastushinta 21 255,00 Kauppakatu 8. Uusi, upea kerrostalo Nokian keskustaan!

Lisätiedot

ALBERTINKATU 25 00180, HELSINKI

ALBERTINKATU 25 00180, HELSINKI 00180, HELSINKI DÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ 14.393 m 2 Myynnin kohteena osoitteessa Albertinkatu 25, 00180 Helsinki sijaitseva kiinteistö (tontti+rakennus) Albertinkadun ja Bulevardin kulmassa sijaitsevalla

Lisätiedot

Raasepori, Tammisaari Kohdenumero Liiketila, 58,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,49 Vh ,00

Raasepori, Tammisaari Kohdenumero Liiketila, 58,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,49 Vh ,00 Kerrostalo Raasepori, Tammisaari Kohdenumero 526364 Liiketila, 58,5 m² Kov. 2017 Energialuokka C 2013 Mh. 105 048,49 Vh. 249 000,00 Pohjoinen Rantakatu 14. AINUTLAATUISTA ASUMISTA MEREN ÄÄRELLÄ! Muuttovalmiita

Lisätiedot

SSK SUOMEN SÄÄSTÄJIEN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE KLO 14:00 KIINTEISTÖT OYJ

SSK SUOMEN SÄÄSTÄJIEN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE KLO 14:00 KIINTEISTÖT OYJ SSK SUOMEN SÄÄSTÄJIEN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 17.2.2011 KLO 14:00 KIINTEISTÖT OYJ SSK-KONSERNIN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE VUODELTA 2010 - Liikevaihto oli 695 (722) tuhatta euroa. - Liikevoitto 177 (272) tuhatta euroa

Lisätiedot

MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOT TAMPERE KALKKU

MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOT TAMPERE KALKKU MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOT TAMPERE KALKKU Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi KIINTEISTÖN SIJAINTI Kohde sijaitsee Kalkussa,

Lisätiedot

SEPÄNKATU 9 70100 KUOPIO

SEPÄNKATU 9 70100 KUOPIO SEPÄNKATU 9 70100 KUOPIO MYYDÄÄN ARVOKIINTEISTÖ KUOPION KESKUSTASSA TARJOUSTEN PERUSTEELLA PERUSTIETOA KOHTEESTA Myynnin kohteena Kuopiossa sijaitsevat Maanmittauslaitoksen virastorakennus ja saunarakennus

Lisätiedot

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN KORKEATASOISTA TUOTANTOTILAA HÄMEENLINNA MÄKELÄ Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi KIINTEISTÖN SIJAINTI

Lisätiedot

MYYDÄÄN KORKEALAATUISTA TUOTANTOTILAA

MYYDÄÄN KORKEALAATUISTA TUOTANTOTILAA MYYDÄÄN KORKEALAATUISTA TUOTANTOTILAA Tykkitie 1 36240 KANGASALA Hämeenkatu 24 B 33200 Tampere Puh. 010 5220 100 Fax 03 www.catella.fi KOHDE OSOITE SIJAINTI RAKENNUS Kangasalan Vatialassa sijaitseva Pikotec

Lisätiedot

Joensuu, Hukanhauta Kohdenumero h,k,s, 91,5 m² Kov Energialuokka E 2007 Mh ,17 Vh ,00

Joensuu, Hukanhauta Kohdenumero h,k,s, 91,5 m² Kov Energialuokka E 2007 Mh ,17 Vh ,00 Rivitalo Joensuu, Hukanhauta Kohdenumero 592720 3h,k,s, 91,5 m² Kov. 1971 Energialuokka E 2007 Mh. 93 586,17 Vh. 106 000,00 Tapionkatu 44. Tilava 2-tasohuoneisto noin kilometrin päässä koulukeskuksesta,

Lisätiedot

MYYDÄÄN TOIMISTOTALO TAMPEREEN KESKUSTASTA

MYYDÄÄN TOIMISTOTALO TAMPEREEN KESKUSTASTA MYYDÄÄN TOIMISTOTALO TAMPEREEN KESKUSTASTA Tulli Business Park, Åkerlundinkatu 11 A - PL 352-33101 Tampere Puh. 010 5220 100 - Fax 03 222 9835 - www.catella.fi MYYTÄVÄ KOHDE Koskitalo-nimellä tunnettu

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Kiinteistö Oy Olarinluoma 15 -nimisen yhtiön myynti Oy Sports Car Center Ab:lle (Kh-asia)

Espoon kaupunki Pöytäkirja Kiinteistö Oy Olarinluoma 15 -nimisen yhtiön myynti Oy Sports Car Center Ab:lle (Kh-asia) 19.10.2015 Sivu 1 / 1 3975/02.07.00/2015 96 Kiinteistö Oy Olarinluoma 15 -nimisen yhtiön myynti Oy Sports Car Center Ab:lle (Kh-asia) Valmistelijat / lisätiedot: Katja Hakala, puh. 046 877 2956 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

SSK SUOMEN SÄÄSTÄJIEN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE KLO 15:00 KIINTEISTÖT OYJ

SSK SUOMEN SÄÄSTÄJIEN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE KLO 15:00 KIINTEISTÖT OYJ SSK SUOMEN SÄÄSTÄJIEN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE 13.2.2013 KLO 15:00 KIINTEISTÖT OYJ SSK-KONSERNIN TILINPÄÄTÖSTIEDOTE VUODELTA 2012 - Liikevaihto oli 647 (609) tuhatta euroa. - Liikevoitto 58 (44) tuhatta euroa

Lisätiedot

113,0 m², 5h,k,wc,khh/...,

113,0 m², 5h,k,wc,khh/..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Mia Lindberg Puh: 044 381 7771 Kiinteistömaailma, Taka-Töölö, Linnakodit Oy LKV Linnankoskenkatu 12 00250 Helsinki Puh: 044 283 1195 Tilava perheasunto, jossa on neljä makuuhuonetta!

Lisätiedot

RAKENNUSTEN ARVIOINTI HELSINGIN TILAKESKUS 26 RAKENNUSTA JA RAKENNELMAA KORKEASAARI HELSINKI

RAKENNUSTEN ARVIOINTI HELSINGIN TILAKESKUS 26 RAKENNUSTA JA RAKENNELMAA KORKEASAARI HELSINKI RAKENNUSTEN ARVIOINTI 24.5.2017 HELSINGIN TILAKESKUS 26 RAKENNUSTA JA RAKENNELMAA KORKEASAARI HELSINKI SISÄLLYSLUETTELO Sisällysluettelo ja toimeksiannon kuvaus Arviointistandardi ja markkina-arvo Arviointimenetelmien

Lisätiedot

52,0 m², 2h + k + kph + p,

52,0 m², 2h + k + kph + p, Kohteen ilmoittaja Nimi: Seppo Parikka Puh: 040 522 1427 Kiinteistö Parikka LKV Hallituskatu 7 A 45100 Kouvola Puh: 040 522 1427 52 m² KT 2h+k+kph+lasitettu parveke Inkeroinen/Kouvola 2/3krs. 52 m² 2h+k+kph+p

Lisätiedot

SATO Oyj. OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2011 Erkka Valkila. Osavuosikatsaus 1-3/2011 29.4.2011 1

SATO Oyj. OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2011 Erkka Valkila. Osavuosikatsaus 1-3/2011 29.4.2011 1 SATO Oyj OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-31.3.2011 Erkka Valkila Osavuosikatsaus 1-3/2011 29.4.2011 1 Sisältö 1. Toimintaympäristö 2. Strategia 3. SATO 1-3/2011 4. Näkymät vuodelle 2011 Osavuosikatsaus 1-3/2011 29.4.2011

Lisätiedot

SUOMEN SÄÄSTÄJIEN KIINTEISTÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS

SUOMEN SÄÄSTÄJIEN KIINTEISTÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS SSK SUOMEN SÄÄSTÄJIEN OSAVUOSIKATSAUS 28.8.2009 klo 10:00 KIINTEISTÖT OYJ SUOMEN SÄÄSTÄJIEN KIINTEISTÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 30.6.2009 SSK-konsernin voitto katsauskaudella oli 208 TEUR (101 TEUR).

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Click here to 1/ Click here to

Tarjouspyyntö Click here to 1/ Click here to Tarjouspyyntö Click here to 1/10 VTT:N TOIMITALO JYVÄSKYLÄSSÄ Suomen valtio/ Senaatti-kiinteistöt omistaa Jyväskylän Rauhanlahdessa VTT:n käytössä olevan kiinteistökokonaisuuden, joka koostuu tontista

Lisätiedot

Viitasaari Kohdenumero h,k,s, 85,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Viitasaari Kohdenumero h,k,s, 85,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Viitasaari Kohdenumero 623313 4h,k,s, 85,5 m² Kov. 1988 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 67 250,00 Vh. 72 000,00 Kustaantie 24-26. Myytävänä, parin kilometrin etäisyydellä Viitasaaren keskustasta,

Lisätiedot

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h,k,s (yht.jär. 4h,k,s), 100,0 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,47 Vh.

Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero h,k,s (yht.jär. 4h,k,s), 100,0 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,47 Vh. Rivitalo Kuopio, Saaristokaupunki Kohdenumero 648745 3h,k,s (yht.jär. 4h,k,s), 100,0 m² Kov. 2017 Energialuokka C 2013 Mh. 188 769,47 Vh. 289 000,00 Niilontie 13. Uudenveroinen, moderni perheasunto rauhallisella

Lisätiedot

SATO Oyj OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.6.2011. Erkka Valkila. Osavuosikatsaus 1-6/2011 5.8.2011 1

SATO Oyj OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.6.2011. Erkka Valkila. Osavuosikatsaus 1-6/2011 5.8.2011 1 SATO Oyj OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.6.2011 Erkka Valkila Osavuosikatsaus 1-6/2011 5.8.2011 1 Sisältö 1. Toimintaympäristö 2. Strategia 3. SATO 1-6/2011 4. Näkymät vuodelle 2011 Osavuosikatsaus 1-6/2011 5.8.2011

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Kiinteistölautakunta To/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Kiinteistölautakunta To/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2013 1 (5) 112 Toimitilatontin vuokraaminen FSR Consulting Oy:lle ja Toiminimi Axel Straschonoylle perustettavan yhtiön lukuun (Pikku-Huopalahti, tontti 16707/7) Pöydälle

Lisätiedot

Lehtisaari, markkinavuokra asuintonteilla

Lehtisaari, markkinavuokra asuintonteilla Lehtisaari, markkinavuokra asuintonteilla LEHTISAARI Hyvä sijainti. Arvokiinteistöistä tunnettujen alueiden keskellä, mutta imago heikompi. Vh Vehreä asuinympäristö äitömeren välittömässä läheisyydessä.

Lisätiedot

MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 18

MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 18 MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 18 RYKMENTINTIE HYRYLÄ MYYNTIKOHDE Kiinteistöllä 858-15-5727-1 sijaitseva kasarmirakennus osoitteessa Rykmentintie, Tuusula. Rakennus rakennusnumero br-ala m2 RO k-m2 toimistorakennus

Lisätiedot

Mäntsälä, Mustamäki Kohdenumero h, k, parveke, 73,0 m² Kov Energialuokka F 2013 Mh ,27 Vh ,00

Mäntsälä, Mustamäki Kohdenumero h, k, parveke, 73,0 m² Kov Energialuokka F 2013 Mh ,27 Vh ,00 Kerrostalo Mäntsälä, Mustamäki Kohdenumero 635651 3 h, k, parveke, 73,0 m² Kov. 1978 Energialuokka F 2013 Mh. 68 417,27 Vh. 69 000,00 Pukkimäentie 1. Ensimmäisen asuinkerroksen hyväpohjainen ja siisti

Lisätiedot

Technopolis Oyj. Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2013 Jukka Uusitalo Antti Huotari Seppo Koponen 28.1.

Technopolis Oyj. Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2013 Jukka Uusitalo Antti Huotari Seppo Koponen 28.1. An International Associate of Technopolis Oyj Lausunto Technopolis Oyj:n sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksestä 31.12.2013 Jukka Uusitalo Antti Huotari Seppo Koponen 28.1.2014 Muodosta pdf arko-työkalut

Lisätiedot

Puolivuosikatsaus 1-6/2016

Puolivuosikatsaus 1-6/2016 Puolivuosikatsaus 1-6/2016 Investors House Oyj Toimitusjohtaja Petri Roininen 25.8.2016 Pörssitalo Näkökohtia toimintaympäristöstä EKP:n toimet, rahan matala korkotaso+kohtuullinen saatavuus Kiinteistökaupan

Lisätiedot

MYYDÄÄN RAKENNETTU KOHDE. Kuikkulankatu 8 TURKU

MYYDÄÄN RAKENNETTU KOHDE. Kuikkulankatu 8 TURKU MYYDÄÄN RAKENNETTU KOHDE Kuikkulankatu 8 TURKU Turun kaupunki myy osoitteessa Kuikkulankatu 8 sijaitsevan rakennetun kohteen kaksivaiheisella avoimella neuvottelumenettelyllä. (Rakennukset sijaitsevat

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2012 1 (5) Kiinteistölautakunta To/5 12.01.2012

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2012 1 (5) Kiinteistölautakunta To/5 12.01.2012 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2012 1 (5) 13 Autotallia koskevan vuokrasopimuksen jatkaminen (Roihuvuoren Autotallit Oy, tontti 43212/3) HEL 2011-008744 T 10 01 01 02 Päätös Lautakunta päätti jatkaa kaupungin

Lisätiedot

Valtion vuokrajärjestelmä Vuokrakäsikirja

Valtion vuokrajärjestelmä Vuokrakäsikirja Valtion vuokrajärjestelmä Vuokrakäsikirja 24.5.2016 Sisällysluettelo Johdanto 1. Vuokran määräytyminen valtion vuokrajärjestelmässä... 4 2. Kokonaisvuokran pääomaosuuden ja pääomavuokran määräytyminen...

Lisätiedot

Tapiontie 11 90100 Oulu ARVIOKIRJA. Maria Järvenpää Kodin arvokirja 5.7.2014

Tapiontie 11 90100 Oulu ARVIOKIRJA. Maria Järvenpää Kodin arvokirja 5.7.2014 Tapiontie 11 90100 Oulu 2014 ARVIOKIRJA Maria Järvenpää Kodin arvokirja 5.7.2014 Arvion tilaaja Oulun seudun ulosottovirasto, Oikeustalo, Rata-aukio 2, 4.kerros 90100 OULU Oulu Arvopäivä 19.8.2014 Kihlakunnanulosottomies

Lisätiedot

56,5 m², 2h+k+s,

56,5 m², 2h+k+s, Kohteen ilmoittaja Nimi: Kimmo Raappana Puh: 040 849 2081 Kiinteistömaailma, Vantaa Aviapolis Tasetie 8 01510 Vantaa Puh: 020 793 1010 KAMPPI 56,5m2. Tässä sinulle viihtyisä läpitalon 2h,k,s Helsingin

Lisätiedot

Varkaus, Käpykangas Kohdenumero h+k+pkh+psh+s+vh+2 wc, 120,0 m² Kov Energialuokka D 2013 Mh ,00 Vh ,00

Varkaus, Käpykangas Kohdenumero h+k+pkh+psh+s+vh+2 wc, 120,0 m² Kov Energialuokka D 2013 Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Varkaus, Käpykangas Kohdenumero 647231 4h+k+pkh+psh+s+vh+2 wc, 120,0 m² Kov. 1976 Energialuokka D 2013 Mh. 59 000,00 Vh. 59 000,00 Neulaskuja 6. Käpykankaalla kaukolämpötalosta heti VAPAA 2- tasoratkaisu.

Lisätiedot

62,5 m², 2h, k, s,

62,5 m², 2h, k, s, Kohteen ilmoittaja Nimi: Liisa Kovanen Puh: 0400 557 372 Kiinteistömaailma, Mikkeli, Asuntoporras Oy LKV Porrassalmenkatu 27 50100 Mikkeli Puh: (015) 760 0001 Kaunis ja viehättävä saunallinen pikkukoti,

Lisätiedot

MYYDÄÄN 1 174 m 2 TOIMISTORAKENNUS KOUVOLASTA REMULANTIE 2

MYYDÄÄN 1 174 m 2 TOIMISTORAKENNUS KOUVOLASTA REMULANTIE 2 MYYDÄÄN 1 174 m 2 TOIMISTORAKENNUS KOUVOLASTA REMULANTIE 2 Aleksanterinkatu 17 A 15110 Lahti Puh. 010 5220 100 - Fax 03 7828 080 - www.catella.fi LÄHESTYMISKARTAT SIJAINTI Kiinteistö sijaitsee Kouvolan

Lisätiedot

Karstula Kohdenumero Tupak,mh,ph,s,wc, 45,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Karstula Kohdenumero Tupak,mh,ph,s,wc, 45,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Vapaa-ajan asunto Karstula Kohdenumero 620570 Tupak,mh,ph,s,wc, 45,0 m² Kov. 1990 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 59 000,00 Vh. 59 000,00 Kouheroisentie 99. Lomakouheron alueella Karstulassa, siistikuntoinen

Lisätiedot

ANTINKATU 1 00100, HELSINKI

ANTINKATU 1 00100, HELSINKI 00100, HELSINKI DÄÄN TOIMISTOKIINTEISTÖ 15.567 m 2 Myynnin kohteena osoitteessa Antinkatu 1, 00100 Helsinki sijaitseva kiinteistö (tontti+rakennus) Kiinteistöllä on yksi toimistorakennus, jossa 8 maanpäällistä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/ (6) Kiinteistölautakunta To/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/ (6) Kiinteistölautakunta To/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/2015 1 (6) 606 Liiketontin vuokraaminen Lidl Suomi Ky:lle ja esitys kaupunginhallitukselle osto-option lisäämisestä (Suurmetsä, Alppikylä, tontti 41292/1) HEL 2015-013242

Lisätiedot

Iisalmi, keskusta Kohdenumero h,k,s, 64,5 m² Kov Energialuokka D 2007 Mh ,00 Vh ,00

Iisalmi, keskusta Kohdenumero h,k,s, 64,5 m² Kov Energialuokka D 2007 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Iisalmi, keskusta Kohdenumero 648150 3h,k,s, 64,5 m² Kov. 1990 Energialuokka D 2007 Mh. 109 000,00 Vh. 109 000,00 Haukiniemenkatu 13. ETSITKÖ UNIIKKIA ja massasta erottuvaa kaupunkikotia? Tässä

Lisätiedot

Turun rooli ja asema Suomen kiinteistösijoitusmarkkinoilla

Turun rooli ja asema Suomen kiinteistösijoitusmarkkinoilla Turun rooli ja asema Suomen kiinteistösijoitusmarkkinoilla Lounais-Suomen Rakennuspäivä 10.2.2017 Hanna Kaleva Esityksen sisältö Kiinteistömarkkinat kasvussa: Suomen kiinteistösijoitusmarkkinoiden rakenne

Lisätiedot

ASUNTO OY ETELÄ HESPERIANKATU 6

ASUNTO OY ETELÄ HESPERIANKATU 6 9.6.2005 YHTIÖJÄRJESTYS ASUNTO OY ETELÄ HESPERIANKATU 6 ASUNTO OY ETELÄ HESPERIANKATU 6 1(5) Yhtiöjärjestys 1 Toiminimi Yhtiön toiminimi on Asunto Oy Etelä Hesperiankatu 6 ja kotipaikka Helsinki. 2 Toimiala

Lisätiedot

HOIVAKOTITOIMINTAAN PERUSKORJATTU ASUIN-/TOIMISTOKIINTEISTÖ

HOIVAKOTITOIMINTAAN PERUSKORJATTU ASUIN-/TOIMISTOKIINTEISTÖ ETELÄ-KARJALAN ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53101 LAPPEENRANTA 01.04.2015 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi HOIVAKOTITOIMINTAAN PERUSKORJATTU

Lisätiedot

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri

PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri YHTIÖJÄRJESTYS: Kiinteistö Oy Koskinniska 24.05.2015 12:38:03 1(6) PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisteri Yhtiöjärjestys päivältä 24.05.2015 Toiminimi: Kiinteistö Oy Koskinniska Yritys- ja yhteisötunnus:

Lisätiedot

Tulosjulkistus

Tulosjulkistus Tulosjulkistus 15.2.2019 Hallituksen puheenjohtaja Petri Roininen Tulos 2018 tappiollinen erityisesti kiinteistöjen arvojen laskun johdosta - operatiivinen tulos parani 2 Q4/2018: ulkopuolinen arvonmääritys

Lisätiedot

SUOMEN SÄÄSTÄJIEN KIINTEISTÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 31.3.2014

SUOMEN SÄÄSTÄJIEN KIINTEISTÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 31.3.2014 SSK SUOMEN SÄÄSTÄJIEN KIINTEISTÖT OYJ 27.4.2015 klo 14.30 SUOMEN SÄÄSTÄJIEN KIINTEISTÖT OYJ:N OSAVUOSIKATSAUS 1.1. - 31.3.2014 YHTEENVETO TAMMI-MAALISKUUSTA 2014 - SSK:n liikevaihto oli 179 TEUR. - Voitto

Lisätiedot

SATO Oyj OSAVUOSIKATSAUS Erkka Valkila. Osavuosikatsaus 1-9/

SATO Oyj OSAVUOSIKATSAUS Erkka Valkila. Osavuosikatsaus 1-9/ SATO Oyj OSAVUOSIKATSAUS 1.1.-30.9.2011 Erkka Valkila Osavuosikatsaus 1-9/2011 25.10.2011 1 Sisältö 1. Toimintaympäristö 2. Strategia 3. SATO 1-9/2011 4. Näkymät vuodelle 2011 Osavuosikatsaus 1-9/2011

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 22/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/

Helsingin kaupunki Esityslista 22/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/ Helsingin kaupunki Esityslista 22/2013 1 (5) 7 Eräiden liike- ja toimistotilojen hallintaan oikeuttavien osakkeiden myyminen nykyisille vuokralaisille HEL 2013-014756 T 10 01 03 Päätösehdotus A B C D E

Lisätiedot

Myyntihinnasto 1.9.2011 asunnot, asuntojen autopaikat, moottoripyöräpaikka. Osakkeiden. Myyntihin- lkm

Myyntihinnasto 1.9.2011 asunnot, asuntojen autopaikat, moottoripyöräpaikka. Osakkeiden. Myyntihin- lkm Asunto Oy Helsingin Lieska Suvannontie 2a, 00510 Helsinki Myyntihinnasto 1.9.2011 asunnot, asuntojen autopaikat, moottoripyöräpaikka Voimassa toistaiseksi Osakkeiden lkm Päivitetty 10.12.2012 Tontin vuokravastike

Lisätiedot

Lappeenranta, Tykki-Kiviharju Kohdenumero h,k, 51,0 m² Kov Energialuokka F 2013 Mh ,82 Vh ,00

Lappeenranta, Tykki-Kiviharju Kohdenumero h,k, 51,0 m² Kov Energialuokka F 2013 Mh ,82 Vh ,00 Kerrostalo Lappeenranta, Tykki-Kiviharju Kohdenumero 619261 2h,k, 51,0 m² Kov. 1957 Energialuokka F 2013 Mh. 81 351,82 Vh. 87 000,00 Puutarhurinkatu 10. Matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä keskeisellä

Lisätiedot

Kuopio, Lehtoniemi Kohdenumero h,kt, 26,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Kuopio, Lehtoniemi Kohdenumero h,kt, 26,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kuopio, Lehtoniemi Kohdenumero 658781 1h,kt, 26,0 m² Kov. 2020 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 30 210,00 Vh. 100 700,00 Matkusniemenkatu 13. ENNAKKOMARKKINOINNISSA Asunto Oy Kuopion Kippari. Rakentaja

Lisätiedot