KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö SÄHKÖISESTÄ OPPIMATERIAALISTA HÄMEENLINNAN MOODLEN KAUTTA KÄYTETTÄVÄKSI

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö SÄHKÖISESTÄ OPPIMATERIAALISTA HÄMEENLINNAN MOODLEN KAUTTA KÄYTETTÄVÄKSI"

Transkriptio

1 (6) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Tarjouspyyntö SÄHKÖISESTÄ OPPIMATERIAALISTA HÄMEENLINNAN MOODLEN KAUTTA KÄYTETTÄVÄKSI KYSYMYS 1 Tarjouspyynnössä on hankinta jaettu kuuteen osakokonaisuuteen ja niiden tulee sisältää erityyppisiä tehtäviä (monivalinta, ongelmanratkaisu jne.). Missä suhteessa erityyppisiä tehtäviä tulee olla yhden osakokonaisuuden sisällä? Hankinta on jaettu kuuteen osakokonaisuuteen oppiaineiden tai oppiaineryhmien perusteella. Niiden sisällä tulee olla rajattuja oppimateriaalikokonaisuuksia, jotka sisältävät vähintään kaksi (Huom! Tarkennus tarjouspyyntöön sivulle 11) tai useampia samaan aiheeseen liittyvää osioita. Niiden tulee perustua Suomen perusopetuksen opetussuunnitelmaan. Osioiden tulee olla esim. - erilaisia oppiainekohtaisia mekaanisia oppimistehtäviä kuten monivalintatehtäviä ja asioiden yhdistelyä - pohtimista vaativia ongelmanratkaisutehtäviä tai pelinomaisia harjoituksia - ohjeita, tietolähteitä, tarinoita, videoita ja erilaisia käytännön esimerkkejä oppiainekohtaisista aiheista Sanat osakokonaisuus ja oppimateriaalikokonaisuus ovat siis eri merkityksessä. Sanaa tehtävä ei ole tässä yhteydessä laajasti käytetty sen mahdollisen monitulkintaisuuden vuoksi. Tehtävä liittyy rajatun oppimateriaalikokonaisuuden osioon, mutta se voi olla muutakin materiaalia kuin perinteinen tehtävä. Samaan aiheeseen selvästi kytköksissä olevat osiot muodostavat siis yhden rajatun oppimateriaalikokonaisuuden (osioina esim. ohje, tietolähde ja siihen liittyvä tehtävä tai tehtäväsarja). Rajattujen oppimateriaalikokonaisuuksien määrä vaikuttaa pisteytykseen. Tarjottavan oppimateriaalin laatua arvioidaan arviointitestauksella, jota varten tarjoajan tulee toimittaa jokaisesta tarjoamastaan osakokonaisuudesta 20 valitsemaansa rajattua oppimateriaalikokonaisuutta arvioitavaksi. Rajatun oppimateriaalikokonaisuuden osioiden suhdetta ei ole yhden oppimateriaalikokonaisuuden sisällä tarkasti määritelty, mutta esim. pedagogiset näkökulmat ja monipuolisuus vaikuttaa laadun arviointiin. Lisätietoa tarjouspyynnön kohdassa Oppimateriaalin vaatimukset sivulla sekä laadun arvioinnista liitteessä 6 Valinta- ja vertailuperusteet sivulla 16.

2 (6) KYSYMYS 2 Tuleeko kaikki hankittu oppimateriaali olemaan kaikkien Hämeenlinnan Moodle-käyttäjien saatavilla automaattisesti? Ei tule. Materiaali tulee peruskoulujen opettajille heidän Moodle-käyttäjätunnuksillaan nähtäväksi ja oppilaille jaettavaksi. Lukioiden tarpeesta hankkia sähköistä oppimateriaalia Moodleen neuvotellaan myöhemmin erikseen, mutta hankintaa ei suoriteta tässä yhteydessä. Peruskoulujen opettajat voivat harkintansa mukaan jakaa materiaalia opetustyön edellyttämään tahtiin niiden oppilaiden käyttöön, joilla on käyttäjätunnus Hämeenlinnan Moodleen. Laskutus perustuu oppilaiden todelliseen käyttöön (vähintään kerran osakokonaisuuden tehtäviin kirjautuneiden oppilaiden kuukausittainen määrä). KYSYMYS 3 Millainen vaikutus materiaalin määrällä on pisteytyksessä? ( Materiaalien määrästä on mahdollisuus saada vertailussa lisäpisteitä ) Materiaalin määrän ja kattavuuden painoarvo on vertailussa 20 % (pistemäärä 0 20 pistettä). Tarjouspyynnön sivulla 17 kerrotaan määrän ja kattavuuden vaikutuksesta: Tarjoaja ilmoittaa tarjouslomakkeella tarjottavan osakokonaisuuden rajattujen oppimateriaalikokonaisuuksien kokonaismäärät sekä erityisopetuksen huomioimisen jaoteltuna luokka-asteisiin 1-2, 3-4, 5-6 ja 7-9. Oppimateriaalien määrää ja kattavuutta arvioidaan seuraavilla perusteilla (osakokonaisuuskohtaiset maksimipisteet on kerrottu tarjouslomakkeella): - valmiiden rajattujen oppimateriaalikokonaisuuksien kokonaismäärä niille luokka-asteille, joilla kyseisen osakokonaisuuden oppiaineita opetetaan - vuorovaikutteisten* rajattujen oppimateriaalikokonaisuuksien kokonaismäärä niille luokka-asteille, joilla kyseisen osakokonaisuuden oppiaineita opetetaan * Vuorovaikutteisilla rajatuilla oppimateriaalikokonaisuuksilla tarkoitetaan kokonaisuutta, jonka osio tai osiot reagoivat käyttöön neuvomalla tai ohjaamalla käyttäjää oppimateriaalissa etenemisessä - mahdollisten luokka-asteille 1-2 pedagogisesti suunniteltujen valmiiden rajattujen oppimateriaalikokonaisuuksien määrä (ei ehdoton vaatimus eikä arviointiperusteena osakokonaisuuksissa 2, 5 ja 6) - erityisopetuksen huomioiminen luokka-asteisiin 1-2, 3-4, 5-6 ja 7-9 jaoteltuna Suurin rajattujen oppimateriaalikokonaisuuksien määrä kyseisessä kohdassa saa kohdasta täydet pisteet, muut suhteutettuna siihen. Erityisopetuksesta kohdassa mainitut pisteet saa, mikäli tarjouslomakkeella on kuvattu selvästi miten erityisopetus on huomioitu.

3 (6) KYSYMYS 4 Miten koulutuksen tarjonta ja hinnoittelu vaikuttaa pisteytykseen? Onko ajatuksena, että opettajien koulutus hoidetaan videomateriaalin avulla, mutta tukipalvelut ovat käytettävissä kaikille käyttäjille (opettajat, hallinto, oppilaat, myös kotikäytön osalta)? Tarjouspyynnön sivuilla 11 ja 12 kohdassa Tukipalveluiden ja koulutuksen vaatimukset kerrotaan, että: Sähköisten oppimateriaalien käyttöön on saatavilla virka-aikaan (8-16) puhelin- sekä sähköpostitukipalvelu suomeksi tarjottujen oppimateriaalien opettajille. Tukipalvelua ei tarvita kesä-heinäkuussa. Tukipalvelun tulee sisältyä tarjottuun hintaan. Vaadittu palvelutaso on määritelty tämän liitteen kohdassa palvelutasovaatimukset. Palvelun käyttöä kehitetään ja edistetään perustamalla ohjausryhmä, joka kokoontuu säännöllisin väliajoin. Sähköisten oppimateriaalien koulukohtainen käyttöönottokoulutus on oltava mahdollista ensimmäisen lukuvuoden aikana pyydettäessä. Koulutuksen keston tulee olla vähintään kaksi tuntia. Koulutus tulee hinnoitella erikseen tarjouslomakkeella. Loka-marraskuun 2011 aikana on pidettävä neljä yhteiskoulutustilaisuutta Hämeenlinnan kaupungin tiloissa. Aika ja paikka sovitaan tilaajan kanssa ja paikasta vastaa tilaaja. Nämä neljä yhteiskoulutustilaisuutta sisältyvät tarjottuun pohjahintaan. Lisäksi sähköisestä oppimateriaalista tulee olla käytettävissä videomateriaali opettajille, jotka eivät ole aiemmin tutustuneet ko. oppimateriaaliin. Videossa tulee käydä läpi oppimateriaalin perustoiminnot. Tarjous- ja hinnoittelulomakkeessa osakokonaisuuksien kohdalla kysytään käyttöönottokoulutuksen (kesto min. 2h) hintaa. Kerroin tarjousvertailua varten on osakokonaisuudesta riippuen arvion mukaisesti 5-15 koulutuskertaa. Koulutuksen hinnoittelu vaikuttaa omalta osalta hinnan pisteytykseen (Hinnan painoarvo 40 % pisteytyksen kokonaisuudesta). Muilta osin koulutuksen tarjonta ei vaikuta pisteytykseen, vaan sille on asetettu vähimmäisvaatimukset tarjouspyynnön sivuilla 11 ja 12 kohdassa Tukipalveluiden ja koulutuksen vaatimukset, joihin tarjoaja sitoutuu jättäessään tarjouksen. Opettajien koulutus hoidetaan ensisijaisesti koulukohtaisilla käyttöönottokoulutuksilla sekä yhteiskoulutustilaisuuksilla. Videomateriaali on tarkoitettu ainoastaan lisämateriaaliksi esim. sijaisille ja muille opettajille, jotka eivät ole päässeet osallistumaan koulutustilaisuuksiin. Oppimateriaaliin liittyvän teknisen tukipalvelun käytön tulee olla mahdollinen Hämeenlinnan peruskoulujen opettajille ja ICT-tukihenkilöille. Tukipalvelu ei koske oppilaita, vaan oppilaat ilmoittavat vika-asioista opettajille.

4 (6) KYSYMYS 5 Millaiset DIKAIOS-järjestelmän palvelutasovaatimukset ovat? Dikaios-järjestelmä noudattaa samoja palvelutasovaatimuksia kuin tarjouspyynnössä sivulla 12 mainittu JHS 174 ICT-palvelujen palvelutasoluokituksen suositus (Julkisen hallinnon suositus, ja sen palvelutasoluokitus-liite ( Vaadittavat palvelutasot ovat seuraavat: - Käytettävyys (K2): 99,0 % käytettävyys, maksimikatko palveluaikana 4 tuntia - Palveluaika (P1): Normaali työaika, klo arkisin - Tavoitettavuus (T1): 80 % 2 minuutin kuluessa o Tukipalvelun tulee vastata vähintään 80 %:n sille tulevista puheluista 2 minuutin kuluessa ja 80 % sähköpostilla tai verkkopalvelun kautta saapuneista palvelupyynnöistä tulee olla käsittelyyn neljän tunnin kuluessa palvelupyynnön lähettämisestä (aika lasketaan vain palveluaikana ja sähköpostin saapumisesta palveluntuottajan postipalvelimelle) - Ratkaisukyky (R1): 60 % häiriö- ja neuvontatapauksista ratkeaa palvelupyynnön vastaanottaneella tukitasolla o Palvelupyynnön vastaanottavalla tukitasolla tarkoitetaan asiakasrajapinnassa olevaa käyttäjätukipalvelua. Mikäli tukipalvelussa ei pystytä ratkaisemaan häiriötä tai neuvomaan asiakasta vaan joudutaan ohjaamaan palvelupyyntö toiselle taholle, ko. palvelupyynnön ei katsota ratkenneen palvelupyynnön vastaanottaneella tasolla. o Mikäli tukipalvelut sisältävät käyttövaltuuksien hallinnan tehtäviä, uudet tunnukset tulee toteuttaa ja luovuttaa 24 tunnin kuluessa palvelupyynnöstä. Aika lasketaan vain palveluaikana. KYSYMYS 6 Tehtävien arviointi (laatuarviointi): Tuleeko osakokonaisuuden 20 valittua oppimateriaalikokonaisuutta edustaa koko osakokonaisuuden tehtävätyyppejä, oikeassa suhteessa? Tarjoajan tulee toimittaa jokaisesta tarjoamastaan osakokonaisuudesta 20 valitsemaansa rajattua oppimateriaalikokonaisuutta arvioitavaksi. Rajattujen oppimateriaalikokonaisuuksien tyyppejä tai suhdetta tarjottavaan kokonaismäärään tai Suomen perusopetuksen opetussuunnitelman mukaiseen opetukseen ei ole tässä määritelty, mutta esim. pedagogiset näkökulmat ja monipuolisuus vaikuttaa tässäkin laadun arviointiin.

5 (6) KYSYMYS 7 Mitä tehtävätyyppejä tarkalleen ottaen sisällöissä arvioidaan? Oppimateriaalin sisällöistä arvioidaan kaikki tarjoajan arviointia varten toimittamat 20 rajattua oppimateriaalikokonaisuutta kokonaisuudessaan. Arvioinnista on kerrottu tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 6 Valinta- ja vertailuperusteet sivulla 16. KYSYMYS 8 Luokitellaanko monivaiheinen tai generoitu tehtävä yhdeksi vai useammaksi tehtäväksi? Tehtävä-termiä ei tässä yhteydessä laajasti käytetä (ks. vastaus kohtaan 1). Hankinta on jaettu kuuteen osakokonaisuuteen oppiaineiden tai oppiaineryhmien perusteella. Niiden sisällä tulee olla rajattuja oppimateriaalikokonaisuuksia, jotka sisältävät vähintään kaksi tai useampia samaan aiheeseen liittyviä osioita. Monivaiheinen tai generoitu tehtävä voi muodostaa yksin yhtenä tehtäväsarjana tai yhdessä muun siihen liittyvän materiaalin kanssa rajatun oppimateriaalikokonaisuuden. Samaan aiheeseen selvästi kytköksissä olevat osiot muodostavat yhden rajatun oppimateriaalikokonaisuuden (osioina esim. ohje, tietolähde ja siihen liittyvä tehtävä tai tehtäväsarja). Rajattujen oppimateriaalikokonaisuuksien määrä vaikuttaa pisteytykseen. Suurin rajattujen oppimateriaalikokonaisuuksien määrä kyseisessä kohdassa saa kohdasta täydet pisteet, muut suhteutettuna siihen. KYSYMYS 9 Dokumentaatiosta käy ilmi, että DIKAIOS kirjaa yksittäiset käyttäjät. Perustuuko hinnoittelu aina todelliseen käyttäjämäärään? Kyllä, silloin kun käyttäjämäärä on vähintään 100. Mikäli käyttäjien määrä jää pienemmäksi kuin 100, on toimittajalla oikeus veloittaa 100 käyttäjän mukainen pohjahinta. Tarjouspyynnön s. 6: Sähköisen oppimateriaalin käytöstä maksetaan todellisten kuukausittaisten käyttäjämäärien perusteella. Käyttäjämäärä lasketaan kerran kuukaudessa tehtäviin kirjautuneiden käyttäjien määrän perusteella. Toimittajalla on kuitenkin oikeus veloittaa joka kuukausi 100 käyttäjän mukainen pohjahinta, vaikka käyttäjien määrä kuu-

6 (6) kaudessa jäisi pienemmäksi (jopa nollaan käyttäjään) (esim. kesäkuukaudet). Pohjahinnan tulee sisältää tehtävien ylläpitokulut ja käyttäjätuen sekä muut vastaavat kustannukset. Käyttäjähinta on porrastettu käyttäjittäin 0-100, , , jne. aina 3000, 4000, 5000 tai 6000 käyttäjään asti (riippuen osakokonaisuudesta) tarjouslomakkeen taulukon mukaisesti. Kaikista käyttäjistä maksetaan kyseisen kohdan käyttäjähinnan mukaan. Eli jos käyttäjiä on esim. 1250, niin kaikista käyttäjistä maksetaan käyttäjän edellyttämän yksikköhinnan mukaan (1250 * X / käyttäjä / kk). KYSYMYS 10 Tuleeko DIKAIOS-järjestelmän käytöstä kuluja oppimateriaalitoimittajalle? Käyttöönottovaiheessa materiaalin räätälöinnistä järjestelmään voi oppimateriaalitoimittajalle tulla työtä ja omia kuluja, mutta kuluja ei aiheudu itse DIKAIOS-järjestelmän käytöstä. Huom! Tarjouspyyntöä on päivitetty ja uusi tarjouspyyntö Sähköinen oppimateriaali_tarjouspyyntö_korjattu_ on ladattavissa osoitteessa Seutukeskus Oy Häme, Hankinta- ja kilpailuttamisyksikkö, Arvi Kariston katu 1 B, Hämeenlinna

SÄHKÖINEN OPPIMATERIAALI HÄMEENLINNAN MOODLEN KAUTTA KÄYTETTÄVÄKSI

SÄHKÖINEN OPPIMATERIAALI HÄMEENLINNAN MOODLEN KAUTTA KÄYTETTÄVÄKSI 1 (19) SÄHKÖINEN OPPIMATERIAALI HÄMEENLINNAN MOODLEN KAUTTA KÄYTETTÄVÄKSI HANKINNAN KOHDE Seutukeskus Oy Häme pyytää Hämeenlinnan kaupungin opetuspalveluiden toimeksiannosta tarjoustanne sähköisistä oppimateriaaleista

Lisätiedot

Liite 9 PROMAS Tarjouspyyntö Palvelutasovaatimukset PALVELUTASOT

Liite 9 PROMAS Tarjouspyyntö Palvelutasovaatimukset PALVELUTASOT Liite 9 PROMAS Tarjouspyyntö Palvelutasovaatimukset PALVELUTASOT 1 Asiakirjan tarkoitus Tämä asiakirja toimii asiakkaan vaatimusmäärittelynä Promas-tarjouspyynnön mukaisten palveluiden palvelutasojen määrittelyssä.

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ 1.11.2011 1 (6) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ KYSYMYS 1 Kysymys koskee seuraavia kuljetettavia alueita: 2. Hauho - pudotuspisteitä n. 24

Lisätiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ LAUREA-AMMATTIKORKEAKOULU OY:N HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. HANKINNAN TAVOITE JA KOHDE 1.1. Tarjouspyynnön rakenne Hankintayksikkö Laurea-ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

Valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus. Vertailuvaiheeseen pääsevät ne tarjoukset, jotka täyttävät kelpoisuusehdot.

Valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus. Vertailuvaiheeseen pääsevät ne tarjoukset, jotka täyttävät kelpoisuusehdot. 1 (5) SÄHKÖISEN OPPIMISYMPÄRISTÖPALVELUN HANKINTA Valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus. Vertailuvaiheeseen pääsevät ne tarjoukset, jotka täyttävät kelpoisuusehdot. VERTAILUPERUSTEET 1.

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. HÄMEENLINNAN KAUPUNKI LINNAN TILAPALVELUT -LIIKELAITOS 1 (18) Tarjouspyynnön liite numero 4 TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE LUONNOS 3.12.212 Kiinteistönhoito- ja siivouspalvelut (Käikälä ja Tarvasmäki, Ojoinen

Lisätiedot

Kysymykset ja vastaukset

Kysymykset ja vastaukset Viite: TH01/PeRo Lapin ammattikorkeakoulu Oy Kysymykset ja vastaukset TYÖTERVEYSPALVELUIDEN HANKINTA Lapin ammattikorkeakoulu Oy Jokiväylä 11 C, 96300 Rovaniemi Sisältö 1 Kysymykset ja vastaukset... 3

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (12) Hankinta- ja kilpailuttamisyksikkö TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Sauna- ja päivätoimintakuljetukset OHJE: - jokainen tarjoaja täyttää ja toimittaa tämän välilehden (Excel-taulukon), eli Yleiset

Lisätiedot

Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö

Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia lämmitysöljystä sekä ajoneuvopolttoaineista Nokian, Oriveden ja Ylöjärven kaupungeille sekä Kangasalan,

Lisätiedot

Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset

Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset 17.1.2013 Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset Kysymys 1: Oppilaiden koulunkäyntiajat tarvitaan tarjouslaskelman tekemiseen. Tarjouspyynnön liitteessä kohteet on mainittu ajoajat. Koulujen

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. HÄMEENLINNAN KAUPUNKI LINNAN TILAPALVELUT -LIIKELAITOS 1 (21) Tarjouspyynnön liite numero 4 TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 15.2.2013 Kiinteistönhoito- ja siivouspalvelut (Käikälä ja Tarvasmäki, Ojoinen

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. HÄMEENLINNAN KAUPUNKI YHDYSKUNTARAKENNE 1 (9) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE Tiehöylä Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen. Tarjouksen jättäessään

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt TARJOUSPYYNTÖ Hammaslaboratoriotyöt 1(5) 23.3.2015 Seudullinen hankintapalvelukeskus Tuusulan kunta Hyvinkään kaupunki Järvenpään kaupunki Keravan kaupunki Mäntsälän kunta Sipoon kunta TARJOUSPYYNTÖ HAMMASLABORATORIOTÖIDEN

Lisätiedot

TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 14.11.2012 Markkinointiviestintä- ja viestintäpalvelut

TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 14.11.2012 Markkinointiviestintä- ja viestintäpalvelut KORJATTU 1 (16) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 14.11.2012 Markkinointiviestintä- ja viestintäpalvelut Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen.

Lisätiedot

CLOUDIA HANKINTAJÄRJESTELMÄN KÄYTTÄJÄPÄIVÄ 12.11.2014 TARJOUSPYYNNÖN ESITTELY

CLOUDIA HANKINTAJÄRJESTELMÄN KÄYTTÄJÄPÄIVÄ 12.11.2014 TARJOUSPYYNNÖN ESITTELY CLOUDIA HANKINTAJÄRJESTELMÄN KÄYTTÄJÄPÄIVÄ 12.11.2014 TARJOUSPYYNNÖN ESITTELY Henkilöstö noin 250 Liikevaihto noin 30 M Omistajia yli 60 Pori Hämeenlinna Tuusula Palvelumme Talouspalvelut Henkilöstöpalvelut

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ PERUSTURVATOIMISTON VAHTIMESTARIPALVELUSTA JA KAUPUNGIN TOIMIPISTEIDEN JA LAITOSTEN KULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ PERUSTURVATOIMISTON VAHTIMESTARIPALVELUSTA JA KAUPUNGIN TOIMIPISTEIDEN JA LAITOSTEN KULJETUKSISTA OULAISTEN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ PERUSTURVATOIMISTON VAHTIMESTARIPALVELUSTA JA KAUPUNGIN TOIMIPISTEIDEN JA LAITOSTEN KULJETUKSISTA Tilaaja: Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta, PL 85, Lautatarhankatu

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot

Hankinnassa ei hyväksytä osatarjouksia tai vaihtoehtotarjouksia. Tarjoajien soveltuvuus tarkastetaan seuraavasti:

Hankinnassa ei hyväksytä osatarjouksia tai vaihtoehtotarjouksia. Tarjoajien soveltuvuus tarkastetaan seuraavasti: TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) SÄILIÖAUTO Hankittavalle ajoneuvolle asetetut vaatimukset Hankintamenettely Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen pelastuslaitos (myöhemmin Hankintayksikkö) pyytää tarjousta uudesta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (10) 16.11.2009

Tarjouspyyntö 1 (10) 16.11.2009 Tarjouspyyntö 1 (10) 16.11.2009 SAIRAALA- JA HOITOKALUSTEIDEN HANKINTA 1. Hankinnan kohde Pyydämme tarjoustanne Janakkalan kunnan terveyskeskussairaalan käyttöön tulevista sairaala- ja hoitokalusteista.

Lisätiedot

Traktori Ylöjärven kaupungille Tarjouspyyntö. Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia traktorista Ylöjärven kaupungille.

Traktori Ylöjärven kaupungille Tarjouspyyntö. Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia traktorista Ylöjärven kaupungille. Traktori Ylöjärven kaupungille Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia traktorista Ylöjärven kaupungille. 15.12.2014 2 (11) Sisältö 1 Hankinnan kohde... 3 2 Vaatimukset... 3 3 Hankintamenettely...

Lisätiedot

Huom.: Tarjouksen tulee olla voimassa vähintään kolme kuukautta tarjousten viimeisestä jättöpäivästä.

Huom.: Tarjouksen tulee olla voimassa vähintään kolme kuukautta tarjousten viimeisestä jättöpäivästä. LIITE 2 1(8) TARJOUSLOMAKE Vertailuperusteet, niiden pisteytys ja ilmoittaminen. TARJOUS, TARJOTUT LÄÄKÄRIT Tarjoajan nimi: Y-tunnus: Yhteyshenkilö: Yhteyshenkilön osoite: Yhteyshenkilön puhelinnumero:

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne Loimaan kaupungin maankäytön suunnittelupalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KIRKONKYLÄN KOULUN IRTOKALUSTEISTA

TARJOUSPYYNTÖ KIRKONKYLÄN KOULUN IRTOKALUSTEISTA TARJOUSPYYNTÖ SIEVIN KUNTA KIRKONKYLÄN KOULUN IRTOKALUSTEISTA Sievin kunta pyytää tarjousta 15.12.2010 valmistuvan kirkonkylän koulun irtokalusteista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Lisätiedot

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET 8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET Tarjouspyyntöön määräaikaan 6.10.2014 klo 14.00 mennessä esitetyt kysymykset

Lisätiedot

LIITE 2. Tarjousten kokonaistaloudellista edullisuutta koskevat vertailuperusteet:

LIITE 2. Tarjousten kokonaistaloudellista edullisuutta koskevat vertailuperusteet: 1/ LIITE 2 Tarjousten kokonaistaloudellista edullisuutta koskevat vertailuperusteet: Tarjouskilpailu ratkaistaan kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen tehneen tarjoajan eduksi. Tarjousten kokonaistaloudellista

Lisätiedot

LISÄKIRJE NRO 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL

LISÄKIRJE NRO 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL KATUJEN SUUNNITTELUN PUITESOPIMUS 2016-2017 Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto on pyytänyt tarjoustanne otsikossa mainitusta puitesopimuksesta 15.10.2015 päivätyllä tarjouspyynnöllä

Lisätiedot

MHS 7/2016 Asia nro 115

MHS 7/2016 Asia nro 115 Muistio 1 (5) 21.1.2013 179/2016 MHS 7/2016 Asia nro 115 Tarjousten arviointi ja vertailu: Uudenmaan liiton ICT-palvelujen kilpailutus vuosille 2017-2018 Tarjouskilpailuun jätettiin määräaikaan mennessä

Lisätiedot

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka HUOM. Tämä on osallistumispyynnön liitteenä toimitettu alustava tarjouspyyntö, joka voi muuttua hankintamenettelyn kuluessa. Tässä ilmoitetut

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. KEHITTÄMISKESKUS OY HÄME 1 (11) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE Integroitu asiakashallinta Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen. Tarjouksen jättäessään

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne tarjouspyynnössä ja sen liitteenä olevissa asiakirjoissa

Lisätiedot

Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon:

Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon: HELSINGIN KAUPUNKI TARJOUSLOMAKE (A/4) 1 (7) Tämän tarjouslomakkeen tiedot koskevat palvelua, jota tarjotaan seuraavaan hankittavana olevaan palvelumuotoon: A/4. AVOKUNTOUTUS Palveluntuottaja: Tarjottava

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. JANAKKALAN KUNTA 1 (9) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 27.2.2013 Janakkalan markkinointiviestintäkumppanuus Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen.

Lisätiedot

1/5. Tekstiilien vuokrahinta Oy Housut Max pisteet Annettu tieto Pisteet. Pisteiden laskentatapa

1/5. Tekstiilien vuokrahinta Oy Housut Max pisteet Annettu tieto Pisteet. Pisteiden laskentatapa 1/5 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 06393 / Tekstiilivuokrauspalvelua koskeva hankinta (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 1 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 1 Tekstiilien

Lisätiedot

1. Paikkatietoalustan/infrastruktuurin tuki- ja koulutuspalveluiden järjestämisvaihtoehdot ja parhaat käytännöt

1. Paikkatietoalustan/infrastruktuurin tuki- ja koulutuspalveluiden järjestämisvaihtoehdot ja parhaat käytännöt Tarjouspyyntö Julkisen hallinnon paikkatietoalusta -digihankkeen tuki- ja koulutuspalveluja koskevan osahankkeen konsultointipalveluista - vastaukset esitettyihin kysymyksiin, 29.3.2017 1. Paikkatietoalustan/infrastruktuurin

Lisätiedot

Selvitys tarjottujen tuotteiden huoltoprosessista, huoltopalvelun valtakunnallisuudesta sekä tarjotuista huoltoon liittyvistä resursseista

Selvitys tarjottujen tuotteiden huoltoprosessista, huoltopalvelun valtakunnallisuudesta sekä tarjotuista huoltoon liittyvistä resursseista KLKH 17 16 TUOTEALUE TA ARVIOIJA Kuntahankinnat Päivämäärä 7..17 Tuotealue TA Tallennus ja varmistusratkaisut Selvitys tarjottujen tuotteiden huoltoprosessista, huoltopalvelun valtakunnallisuudesta sekä

Lisätiedot

Kunkin vertailuperusteen alakohdan painoarvo on ilmoitettu yllä olevassa taulukossa. Laatu ja tekniset ominaisuudet perustaso 8 max 10 / 45 %

Kunkin vertailuperusteen alakohdan painoarvo on ilmoitettu yllä olevassa taulukossa. Laatu ja tekniset ominaisuudet perustaso 8 max 10 / 45 % 3. JUNATEKNIIKAN TASO Yhteenveto SIEMENS Painoarvo 1. Laatu ja tekniset ominaisuudet 7,76 7,11 45 % 2. Standardiratkaisujen osuus 8,10 7,80 22 % 3. Vastaavuus tarjouspyynnön teknisiin vaatimuksiin 8,00

Lisätiedot

Monilukutaitoa kehittävän ilmiöopetuksen laatiminen. POM2SSU Kainulainen

Monilukutaitoa kehittävän ilmiöopetuksen laatiminen. POM2SSU Kainulainen Monilukutaitoa kehittävän ilmiöopetuksen laatiminen POM2SSU Kainulainen Tehtävänä on perehtyä johonkin ilmiöön ja sen opetukseen (sisältöihin ja tavoitteisiin) sekä ko. ilmiön käsittelyyn tarvittavaan

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n Oulun siivouspalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 1.3 Näyttötilaisuus...

Lisätiedot

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET Perusturvakuntayhtymä Karviainen pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 15.10.2015 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTON HANKINTA 2018 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: - 3 kpl öljyntorjuntapuomikontteja - 12 kpl kalustolaatikoita - 500 m öljyntorjuntapuomia

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. SEUTUKESKUS OY HÄME KUNTAPRO OY 1 (10) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Palvelunhallintajärjestelmä Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen.

Lisätiedot

Sote-hankintamenettely lastensuojelun sijaishuollon hankintaan

Sote-hankintamenettely lastensuojelun sijaishuollon hankintaan 1 Sisällys 1 Sote-hankintamenettelyn lyhyt kuvaus... 1 2 Hankintamenettelyn perustaminen... 2 2.1.1 Tarjouspyynnön julkaisu... 2 2.1.2 Tarjousten jättäminen ja vastaanotto... 3 2.1.3 Hankintapäätös ja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (6) Hankintakeskus

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (6) Hankintakeskus Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2015 1 (6) 3 Liikkumisen apuvälineet H018-14 HEL 2014-011257 T 02 08 01 00 Päätös päätti hyväksyä seuraavat tarjoukset kolmeksi (3) vuodeksi hinnaltaan edullisimpina. Algol-Trehab

Lisätiedot

SUUN TERVEYDENHUOLLON KUVANTAMISPALVELUJEN JA SUUKIRURGIAN ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRI PALVELUJEN HANKINTA

SUUN TERVEYDENHUOLLON KUVANTAMISPALVELUJEN JA SUUKIRURGIAN ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRI PALVELUJEN HANKINTA SUUN TERVEYDENHUOLLON KUVANTAMISPALVELUJEN JA SUUKIRURGIAN ERIKOISHAMMASLÄÄKÄRI PALVELUJEN HANKINTA Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 2.10.2018

Lisätiedot

Sähköisten oppimateriaalien ja sisältöjen hankinta, vuoropuhelu

Sähköisten oppimateriaalien ja sisältöjen hankinta, vuoropuhelu Saate 1(6) Sähköisten oppimateriaalien ja sisältöjen hankinta, vuoropuhelu 1. YLEISTÄ VUOROPUHELUSTA Kuntien Tiera Oy:n järjestää tarjouspyynnön julkaisua edeltävän vuoropuhelun toimittajien kanssa. Vuoropuheluun

Lisätiedot

LISÄKIRJE NRO 1 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL

LISÄKIRJE NRO 1 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL LISÄKIRJE NRO 1 1 SILTOJEN JA TAITORAKENTEIDEN ASIANTUNTIJAPALVELUJEN PUITESOPIMUS 2016-2017 Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto on pyytänyt tarjoustanne otsikossa mainitusta puitesopimuksesta

Lisätiedot

Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset

Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset 1 (5) Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset Tämä liite täytetään ja liitetään tarjouksen liitteeksi 1. Tarjouksen mukaan liitettäviin liitteisiin on

Lisätiedot

Tarjouksen pyytäjän Effica sovelluksien käyttötukipalvelun tarve muodostuu seuraavista osista:

Tarjouksen pyytäjän Effica sovelluksien käyttötukipalvelun tarve muodostuu seuraavista osista: Tarjouspyynnön palveluvaatimus: Tarjouksen pyytäjän Effica sovelluksien käyttötukipalvelun tarve muodostuu seuraavista osista: 1. Ajanvaraus kriittinen 2. Kertomus kriittinen 3. Työnantajan kertomus 4.

Lisätiedot

Pääsuunnittelija, Sakky Savilahden kampus

Pääsuunnittelija, Sakky Savilahden kampus SIVU 1 / 7 Pääsuunnittelija, Sakky Savilahden kampus 1. Hankintayksikön perustiedot Virallinen nimi Savon Koulutuskuntayhtymä Kansallinen yritys ja yhteisötunnus 1852679 9 Postiosoite Sammakkolammentie

Lisätiedot

Tarjouspyyntö (luonnos)

Tarjouspyyntö (luonnos) 6.7.2016 Sivu 1/6 Hankintayksikkö Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä Hankinnan kohde Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä (KTO) pyytää tarjoustanne pesulapalveluista. Vaatimukset

Lisätiedot

Seminaarin koulun, Ojoisten Lasten talon ja Kirkonkulman koulun perussiivouksen palvelukuvauksessa on seuraava kohta:

Seminaarin koulun, Ojoisten Lasten talon ja Kirkonkulman koulun perussiivouksen palvelukuvauksessa on seuraava kohta: 1 KYSYMYKSIIN Kiinteistönhoito- ja siivouspalvelut (Käikälä ja Tarvasmäki, Ojoinen sekä Seminaarin koulu) Tarjouspyyntö 15.2.2013 Hämeenlinnan kaupunki, Linnan Tilapalvelut -liikelaitos KYSYMYS 1 Sopimusluonnoksissa

Lisätiedot

Osallistu julkisiin kilpailutuksiin helposti ja turvallisesti

Osallistu julkisiin kilpailutuksiin helposti ja turvallisesti Osallistu julkisiin kilpailutuksiin helposti ja turvallisesti Sisältö Mikä on Tarjouspalvelu-toimittajaportaali? Mitä hyötyä ja etuja toimittajalle? Miten Tarjouspalvelua käytetään? Tarjouspalveluun pääseminen

Lisätiedot

Tarjouksen tekijällä on valmius ottaa hankintapäätös vastaan sähköpostitse

Tarjouksen tekijällä on valmius ottaa hankintapäätös vastaan sähköpostitse 1 Kirkkonummen kunta Sivistyspalvelut LIITE 2/ liite tarjoukseen TIEDOT TARJOUKSEN TEKIJÄSTÄ Tarjouksen tekijä : LY-tunnus Sähköposti: Yhteyshenkilö: Postiosoite, puhelin: HANKINTAPÄÄTÖKSEN VASTAANOTTAMINEN

Lisätiedot

Kemin kaupungin keskustassa Kauppatorilla järjestetään vuosittain perinteiset kevät- ja syysmarkkinat.

Kemin kaupungin keskustassa Kauppatorilla järjestetään vuosittain perinteiset kevät- ja syysmarkkinat. TARJOUSPYYNTÖ Kauppatorin markkinoiden järjestäminen Tarjouspyynnön taustaksi Kemin kaupungin keskustassa Kauppatorilla järjestetään vuosittain perinteiset kevät- ja syysmarkkinat. Käsitteet: Hankintayksikkö:

Lisätiedot

Tamora Oy:n hankintaoikaisu kaupunginhallituksen päätöksestä ja hankintamenettelyn keskeyttäminen; keskitetty henkilöstökoulutus

Tamora Oy:n hankintaoikaisu kaupunginhallituksen päätöksestä ja hankintamenettelyn keskeyttäminen; keskitetty henkilöstökoulutus Kaupunginhallitus 535 21.12.2015 Tamora Oy:n hankintaoikaisu kaupunginhallituksen päätöksestä 16.11.2016 466 ja hankintamenettelyn keskeyttäminen; keskitetty henkilöstökoulutus 1264/02.08.00.07/2015 KH

Lisätiedot

Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden suunnitelmatarkastukset

Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden suunnitelmatarkastukset Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden suunnitelmatarkastukset Säteilyturvakeskus (jäljempänä STUK) (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN E-OPPIMATERIAALIEN TOTEUTUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN E-OPPIMATERIAALIEN TOTEUTUKSESTA TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN E-OPPIMATERIAALIEN TOTEUTUKSESTA Opetushallitus (jatkossa myös hankintayksikkö ) pyytää tarjoustanne Hankintailmoitukset.fi -ilmoituskanavassa

Lisätiedot

IPT 2. Hankinta työpaja Uusi hankintalaki valituksien välttäminen tarjousten vertailussa

IPT 2. Hankinta työpaja Uusi hankintalaki valituksien välttäminen tarjousten vertailussa IPT 2 Hankinta työpaja 8.-9.6.2017 Uusi hankintalaki valituksien välttäminen tarjousten vertailussa Neuvottelumenettelyn läpivienti Hankinnalle määritetty selkeät tavoitteet Hankintaprosessin mukainen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ VPL- ja SHL KULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ VPL- ja SHL KULJETUKSISTA 1 NURMIJÄRVEN KUNTA 20.5.2014 Seudullinen hankintapalvelukeskus TARJOUSPYYNTÖ VPL- ja SHL KULJETUKSISTA Seudullinen hankintapalvelukeskus pyytää tarjousta vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain tarkoittamista

Lisätiedot

Maahanmuuttajien suomen kielen koulutuksen hankinta

Maahanmuuttajien suomen kielen koulutuksen hankinta Tarjouslomake 1 (5) Maahanmuuttajien suomen kielen koulutuksen hankinta Tarjoajan tekniseen suorituskykyyn ja ammatilliseen pätevyyteen liittyvät vaatimukset ja tarjoukseen liitettävät selvitykset TARJOUSPYYNNÖN

Lisätiedot

Konsernipalvelut / tilapalvelut/ varikko

Konsernipalvelut / tilapalvelut/ varikko 1 Tarjouspyyntö Konsernipalvelut / tilapalvelut/ varikko 17.02.2017 Nokian kaupunki pyytää tarjoustanne vesisäiliöstä/pesulaitteistosta tässä tarjouspyynnössä mainituin ehdoin. Hankintamenettely Hankinnassa

Lisätiedot

Tarjouspyynnössä on esitetty tarjoajan soveltuvuutta koskeva vaatimus:

Tarjouspyynnössä on esitetty tarjoajan soveltuvuutta koskeva vaatimus: Tarjouspyynnössä on esitetty tarjoajan soveltuvuutta koskeva vaatimus: 6. Tarjoajan soveltuvuutta koskevat vaatimukset ja tarjoukseen liitettävät selvitykset Tarjoajalta edellytetään kokemusta (vähintään

Lisätiedot

1. KYSYMYS Taloushallinnon koulutus on volyymihankintapyyntö. Tiedustelisin pystyykö tämän koulutuksen toteuttamaan ryhmämuotoisena?

1. KYSYMYS Taloushallinnon koulutus on volyymihankintapyyntö. Tiedustelisin pystyykö tämän koulutuksen toteuttamaan ryhmämuotoisena? Tarjouspyyntö UUDELY/5434/2015 AMMATILLISEN KOULUTUKSEN TARJOUSPYYNTÖ UUSIMAA KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1. KYSYMYS Taloushallinnon koulutus on volyymihankintapyyntö. Tiedustelisin pystyykö tämän koulutuksen

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

Konsernipalvelut / tilapalvelut/ varikko Nokian kaupunki pyytää tarjoustanne pesu/kasteluvaunu tässä tarjouspyynnössä mainituin ehdoin.

Konsernipalvelut / tilapalvelut/ varikko Nokian kaupunki pyytää tarjoustanne pesu/kasteluvaunu tässä tarjouspyynnössä mainituin ehdoin. 1 Tarjouspyyntö Konsernipalvelut / tilapalvelut/ varikko 20.02.2017 Nokian kaupunki pyytää tarjoustanne pesu/kasteluvaunu tässä tarjouspyynnössä mainituin ehdoin. Hankintamenettely Hankinnassa noudatetaan

Lisätiedot

Sipoon kunta. sovittua puhtaustasoa. Palveluntuottajan on suoritettava koulussa perussiivous ennen kuin koulun toiminta alkaa

Sipoon kunta. sovittua puhtaustasoa. Palveluntuottajan on suoritettava koulussa perussiivous ennen kuin koulun toiminta alkaa 1/6 TOTI60172 Gumbostrand skola ruoka- ja siivouspalvelu 1. : Suomi puh. johanna.kemilainen@sipoo.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Gumbostrand skola ruoka- ja siivouspalvelu Hankinnan tunniste-

Lisätiedot

HAUTAUSPALVELUJEN JA VAINAJIEN SIIRTOKULJETUSTEN HANKINTA

HAUTAUSPALVELUJEN JA VAINAJIEN SIIRTOKULJETUSTEN HANKINTA HAUTAUSPALVELUJEN JA VAINAJIEN SIIRTOKULJETUSTEN HANKINTA Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 7.11.2017 julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5(B) TARJOUSLOMAKE, KALENTERIVUOSI 2019 (OPTIO 2020)

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5(B) TARJOUSLOMAKE, KALENTERIVUOSI 2019 (OPTIO 2020) 1 (5) TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5(B) TARJOUSLOMAKE, KALENTERIVUOSI 2019 (OPTIO 2020) Ohje tarjoajalle: Tarjoajan tulee antaa tarjouksessaan kaikki tässä lomakkeessa pyydetyt tiedot. Tarjoaja voi halutessaan

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO / Turvapuhelinpalvelut (tavoite) (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan)

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO / Turvapuhelinpalvelut (tavoite) (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) 1/7 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 5420-2017 / Turvapuhelinpalvelut 1.1.2019 (tavoite) 31.12.2021 (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 3 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 3

Lisätiedot

Kehitysvammaisten ympärivuorokautisen palveluasumisen kilpailuttaminen

Kehitysvammaisten ympärivuorokautisen palveluasumisen kilpailuttaminen Kehitysvammaisten ympärivuorokautisen palveluasumisen kilpailuttaminen Sote 38/15.3.2016 Sote 222/15.12.2015 Sote 111/23.6.2015 Riihimäen kaupunki ostaa kehitysvammaisten autettua palveluasumista yksityisiltä

Lisätiedot

Tarjouspyynnön Nov01/2013 kohdan 24 mukaiset lisäkysymykset ja vastaukset.

Tarjouspyynnön Nov01/2013 kohdan 24 mukaiset lisäkysymykset ja vastaukset. Tarjouspyynnön Nov01/2013 kohdan 24 mukaiset lisäkysymykset ja vastaukset. Kysymys 1: Kohdassa 4.4 pyydetään täyttämään tarjouspyynnön liitteeseen 3 kunkin palvelun tuottamiseen osallistuvan henkilön henkilötiedot.

Lisätiedot

Hankinta - ja logistiikkapalvelut 17.1.2012

Hankinta - ja logistiikkapalvelut 17.1.2012 1 TRI KAUPUKI Hankinta - ja logistiikkapalvelut TARJUSPYYTÖ 17.1.2012 TARJUSPYYTÖ TRI KAUPUGI ILMITUKSISTA Tornion kaupunki/kaupunginhallitus pyytää tarjouksia Tornion kaupungin ja sen tytäryhtiöiden sekä

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS

KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS LIITE 4 TARJOUSLOMAKE 1 (6) KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Eri yhteenliittymät tekevät kukin oman tarjouksensa riippumatta

Lisätiedot

Voidaanko tarjota käyttäjähallinta optiona? - Koska muussa muodossa hinnoiteltu tarjous hylätään

Voidaanko tarjota käyttäjähallinta optiona? - Koska muussa muodossa hinnoiteltu tarjous hylätään 10.11.2010 1 (6) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN 10.11.2010 TARJOUSPYYNTÖ SÄHKÖISESTÄ TILAUSJÄRJESTELMÄSTÄ KYSYMYS 1 Mikäli ette saa hyväksyttäviä tarjouksia niin keskeytättekö hankinnan vai jatkatteko

Lisätiedot

Hankinnan tavoitteena on järjestää päihteidenkäyttäjille laadukkaat ja vaikuttavat laitosvieroitus- ja laitoskuntoutuspalvelut.

Hankinnan tavoitteena on järjestää päihteidenkäyttäjille laadukkaat ja vaikuttavat laitosvieroitus- ja laitoskuntoutuspalvelut. PÄIHDEPALVELUJEN HANKINTA / LAITOSVIEROITUS JA LAITOSKUNTOUTUS Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 7.6.2016 julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

Tarjouspalvelu.fi. Käyttöohjeet. Osallistu tarjouskilpailuihin tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaali

Tarjouspalvelu.fi. Käyttöohjeet. Osallistu tarjouskilpailuihin tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjouspalvelu.fi -toimittajaportaali Tarjouspalvelu.fi Osallistu tarjouskilpailuihin tehokkaasti ja turvallisesti Käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO Esittely... Tekniset vaatimukset... Rekisteröityminen... Sisäänkirjautuminen... Tarjouspyyntöjen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: AKAAN KAUPUNGIN SIIRTOKELPOISET RAKENNUKSET

TARJOUSPYYNTÖ: AKAAN KAUPUNGIN SIIRTOKELPOISET RAKENNUKSET TARJOUSPYYNTÖ: AKAAN KAUPUNGIN SIIRTOKELPOISET RAKENNUKSET 1. HANKINNAN KOHDE Hankinnan kohteena ovat Akaan kaupungin siirtokelpoisten rakennusten suunnittelu, toteutus ja asennus tilapäisiksi väistötiloiksi

Lisätiedot

Oikaisuvaatimus koskien Naantalin kaupungin kehitysvammaisten henkilöiden asumispalveluiden palveluntuottajien valintaa ajalle

Oikaisuvaatimus koskien Naantalin kaupungin kehitysvammaisten henkilöiden asumispalveluiden palveluntuottajien valintaa ajalle Sosiaali- ja terveyslautakunta 43 24.06.2015 Oikaisuvaatimus koskien Naantalin kaupungin kehitysvammaisten henkilöiden asumispalveluiden palveluntuottajien valintaa ajalle 1.8.2016 31.7.2019 Sosiaali-

Lisätiedot

Juhlatalo Rak29, kalustehankinta

Juhlatalo Rak29, kalustehankinta Juhlatalo Rak29, kalustehankinta Sipoon kunta pyytää tarjoustanne Hilma-ilmoituskanavassa 21.11.2014 julkaistun hankintailmoituksen ja tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti Juhlatalon Rak 29

Lisätiedot

Tarjouspyyntö siivouksesta

Tarjouspyyntö siivouksesta Kotihoidon johtaja Tarjouspyyntö siivouksesta Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta pyytää tarjousta kotihoidon tukipalveluina ostettavasta siivouspalvelusta. Siivoustyö tehdään kaupungin alueella noin

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl)

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Tarjouspyyntö YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely...

Lisätiedot

Vanhan kertausta?(oklp410): Shulmanin(esim. 1987) mukaan opettajan opetuksessaan tarvitsema tieto jakaantuu seitsemään kategoriaan:

Vanhan kertausta?(oklp410): Shulmanin(esim. 1987) mukaan opettajan opetuksessaan tarvitsema tieto jakaantuu seitsemään kategoriaan: Vanhan kertausta?(oklp410): Shulmanin(esim. 1987) mukaan opettajan opetuksessaan tarvitsema tieto jakaantuu seitsemään kategoriaan: 1. sisältötietoon 2. yleiseen pedagogiseen tietoon 3. opetussuunnitelmalliseen

Lisätiedot

Edustoren käyttökoulutus. Vesa Linnanmäki Kuntien Tiera Oy 11.3.2015

Edustoren käyttökoulutus. Vesa Linnanmäki Kuntien Tiera Oy 11.3.2015 Edustoren käyttökoulutus Vesa Linnanmäki Kuntien Tiera Oy 11.3.2015 Edustoren toiminnallinen kuvaus Kustantajien sisällöt: Kuntien oppimisalustat 1. Kilpailutetut sisällöt 2. Omien sisältöjen jakelu 3.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Hankintaa koskevat yhteystiedot: Vaasan kaupunki / Sivistystoimi / Vamia, Energiapalvelut Yhteyshenkilö:Esa Karhunmaa Puhelin: 040 8467920 Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 ( 5 ) ASUNNOT OY Kiinteistönhoitopalvelu 30.12.2009

TARJOUSPYYNTÖ 1 ( 5 ) ASUNNOT OY Kiinteistönhoitopalvelu 30.12.2009 TARJOUSPYYNTÖ 1 ( 5 ) 1. YLEISTÄ Viitasaaren Vuokra-asunnot Oy (VVA Oy) on Viitasaarella toimiva, kaupunkiomisteinen vuokra-asuntoja tarjoava yritys. Vuokrattava on 431 huoneistoa 29 kiinteistössä. Asunnot

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO. (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) 1/17. Pisteiden laskentatapa. Kiviranta Kodit oy

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO. (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) 1/17. Pisteiden laskentatapa. Kiviranta Kodit oy 1/17 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) : 3 : 3 HINNOITTELU, PAINOARVO 60 % Lastensuojel upalvelut Kiviranta Kodit oy Arjessa Oy Hoitovuorokauden hinta Max pisteet Annettu

Lisätiedot

HSL: Tietotekniikan käyttö- ja tukipalvelujen hankinta, laatupisteiden muodostuminen ja pisteytystaulukko

HSL: Tietotekniikan käyttö- ja tukipalvelujen hankinta, laatupisteiden muodostuminen ja pisteytystaulukko 28.8.2013 1 (5) HSL: tekniikan käyttö- ja tukipalvelujen hankinta, laatupisteiden muodostuminen ja pisteytystaulukko 1. Hankinnan kohde Hankinnan kohteena ovat HSL:n tietotekniikan käyttö- ja tukipalvelut

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu

HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS. A. Tuote ja / tai palvelumuotoilu sekä konseptisuunnittelu Tarjouspyyntö 1 (6) 4.10.2013 Hallinto-osasto HELSINGIN KAUPUNKITILAOHJEEN LAATIMINEN / MINIKILPAILUTUS Diaarinumero: HEL 2013-005356 Hanke 1. Helsingin kaupungin rakennusvirasto pyytää Helsingin kaupunkitilaohjetta

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 17/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Esityslista 17/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Esityslista 17/2015 1 (5) 5 Opioidiriippuvaisten korvaushoidon hankinta Pöydälle 29.09.2015 HEL 2015-005714 T 02 08 02 00 Päätösehdotus päättää opioidiriippuvaisten korvaushoidon hankinnasta

Lisätiedot

1. kysymys: Tarjous annetaan tarjouspyynnön liitteenä olevilla kahdella lomakkeella. Voihan samassa tarjouksessa olla useampi hoitopaikka?

1. kysymys: Tarjous annetaan tarjouspyynnön liitteenä olevilla kahdella lomakkeella. Voihan samassa tarjouksessa olla useampi hoitopaikka? HUOM! TARJOUSPYYNTÖÄ ON KORJATTU 28.11.2012. Lisätieto 28.11.2012 Hammaslääkäripalvelut TRE: 7514//02.07.01/2012 Vastaukset täydentävät vaatimusmäärittelyämme lisätietona ja ne tulee ottaa huomioon tarjousta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5)

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5) 1(5) Tarjoajaa koskevat kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet TARJOUSLOMAKE Ohjeet: 1. Tarjouksen tekijän on vastattava liitteen kaikkiin kysymyksiin ja liitettävä pyydetyt asiakirjat ja selvitykset tarjoukseen.

Lisätiedot

Yhteyshenkilö Satu Sikanen Hankinnan kohteena on Etelä-Karjalan maakunta-areenaa koskeva esiselvitys.

Yhteyshenkilö Satu Sikanen Hankinnan kohteena on Etelä-Karjalan maakunta-areenaa koskeva esiselvitys. TARJOUSPYYNTÖ 1. HANKINTAYKSIKKÖ Etelä-Karjalan liitto Kauppakatu 40 D 53100 Lappeenranta ekarjala.fi/liitto Yhteyshenkilö Satu Sikanen satu.sikanen@ekarjala.fi 0400 661318 2. HANKINTAMENETTELY Kyseessä

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 1(6) HANKINTAKESKUS H HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 1(6) HANKINTAKESKUS H HEL HELSINGIN KAUPUNKI Tarjouspyyntö 1(6) ASUNNOTTOMIEN ASUMIS-JA TUKIPALVELUJEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ, JONKA KAIKKI EHDOT ON VAHVISTETTU 1. Hankinnan perustiedot 1.1 Hankinnan kohde / kohteet Hankinnan

Lisätiedot

VALONLÄHTEET / LAMPUT, PL- JA LOISTEPUTKET

VALONLÄHTEET / LAMPUT, PL- JA LOISTEPUTKET KEMIN KAUPUNKI 13.4.2015 Tekninen palvelukeskus / Tilapalvelu Valtakatu 26 94100 KEMI TARJOUSPYYNTÖ VALONLÄHTEET / LAMPUT, PL- JA LOISTEPUTKET Pyydämme tarjoustanne valonlähteistä kirjallisena 24.4.2015

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin.

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. Etelä-Savon maakuntaliitto on 14 eteläsavolaisen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö: Toisen asteen ammatillisen koulutuksen tutkimus ja vaikuttavuusarviointi/zoomi-hanke

Tarjouspyyntö: Toisen asteen ammatillisen koulutuksen tutkimus ja vaikuttavuusarviointi/zoomi-hanke TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) Tarjouspyyntö: Toisen asteen ammatillisen koulutuksen tutkimus ja vaikuttavuusarviointi/zoomi-hanke Opetushallitus (jatkossa myös hankintayksikkö ) pyytää tarjoustanne Hankintailmoitukset.fi

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (7) H a n k in ta - ja k ilp ailu tta m is yk s ik k ö 14.2.2013 Iittala-Hämeenlinna -vesihuoltolinjan urakoinnit (HS-Vesi) HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut

Lisätiedot

Tarjouspyyntö: Toisen asteen ammatillisen koulutuksen tutkimus ja vaikuttavuusarviointi/zoomi-hanke

Tarjouspyyntö: Toisen asteen ammatillisen koulutuksen tutkimus ja vaikuttavuusarviointi/zoomi-hanke TARJOUSPYYNTÖ 1 (9) dno 50/021/2016 Tarjouspyyntö: Toisen asteen ammatillisen koulutuksen tutkimus ja vaikuttavuusarviointi/zoomi-hanke 1. Hankinnan kohde (jatkossa myös hankintayksikkö ) pyytää tarjoustanne

Lisätiedot