MAANKÄYTTÖ- JA LUOVUTUSSOPIMUS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MAANKÄYTTÖ- JA LUOVUTUSSOPIMUS"

Transkriptio

1 LUONNOS h MAANKÄYTTÖ- JA LUOVUTUSSOPIMUS OSAPUOLET Maanomistaja: Nummelan Työväenyhdistys Elo ry, jäljempänä maanomistaja c/o Matti Waara Mäyrääntie Nummela Kunta: Vihdin unta, jäljempänä unta PL NUMMELA Y-tunnus: SOPIMUKSEN TARKOITUS Tämä sopimus osee ohdassa ysilöidyn iinteistön asemaaavan muuttamista (Nummelan orttelin 33 ja Aatteenpuiston asemaaavamuutos N0), maa-alueiden luovuttamista seä asemaaavamuutosen aiheuttamien laatimis- ja toteuttamisustannusten orvaamista. Sopimusessa noudatetaan maanäyttö- ja raennuslain maanäyttösopimusia osevia :iä 9a ja 9b. Osapuolet ovat 6..0 alleirjoittaneet edellä mainittua asemaaavamuutosta osevan asemaaavoitusen äynnistämissopimusen, jolla osapuolet sopivat sopimusalueen asemaaavamuutosen äynnistämisestä ja siihen liittyvistä ehdoista. SOPIMUSALUE Maanomistajan omistama noin 377 m:n suuruinen alue, joa muodostuu iinteistöstä Rientola RN:o 3:3, iinteistötunnus , Vihdin unnassa. Kiinteistö muodostaa Nummelan taajaman orttelin 33 tontin, osan tontista ja osan Aatteenpolun evyen liienteen väylästä. Lisäsi sopimusalueeseen uuluu Vihdin unnan omistama noin m²:n suuruinen osa iinteistöstä Kuntala RN:o 3:3 (iinteistötunnus ), joa voimassa olevassa aavassa muodostaa osan Aatteenpuistoa. Sopimusalueella ovat voimassa vuonna 00 hyväsytty Nummelan taajaman asemaaava N 0a seä vuonna 00 hyväsytty Vanha-Nummelan taajamanosan asemaaavamuutos N0. Voi-

2 massa olevissa aavoissa orttelin 33 tontti on osoitettu AL-, eli asuin, liie- ja toimistoraennusten orttelialueesi, ja sille on osoitettu raennusoieutta 0 -m. Korttelin 33 tontti on osoitettu PV-, eli huvi- ja viihdepalveluiden orttelialueesi. Tontille on osoitettu aavassa raennusoieutta -m. Kunnan omistama osa sopimusalueesta on osoitettu puistosi merinnällä VP. Sopimusalue on rajattuna sopimusen liiteartassa. 3 ASEMAKAAVAMUUTOKSEN LAATIMINEN Kunta on laatinut sopimusaluetta osevan asemaaavan muutosluonnosen, joa on ollut maanäyttö- ja raennuslain 6 :n muaisesti nähtävillä Asemaaavan muutosehdotus on ollut maanäyttö- ja raennuslain 6 :n muaisessa taroitusessa ehdotusena nähtävillä Asemaaavan hyväsymisäsittelyyn etenevässä muutosehdotusessa sopimusalueelle on osoitettu raennusoieutta yhteensä 900 -m² asuinerrostalojen, 00 -m² huvi- ja viihdepalveluihin taroitettujen raennusten ja 30 -m² talousraennusten raentamista varten. LUOVUTUKSEN KOHTEET Kunta luovuttaa maanomistajalle noin m²:n suuruisen määräalan iinteistöstä Kuntala RN:o 3:3 (iinteistötunnus ), joa on voimassa olevassa asemaaavassa N0 osoitettu osasi Aatteenpuistoa merinnällä VP, ja joa on Vihdin unnanhallitusen..0 nähtäville asettamassa Nummelan orttelin 33 ja Aatteenpuiston asemaaavamuutosehdotusessa (aava N 0) osoitettu osasi orttelin 33 asuinerrostalojen orttelialueen (AK/pv) tonttia. Maanomistaja luovuttaa unnalle noin 9 m²:n suuruisen määräalan iinteistöstä Rientola RN:o 3:3, iinteistötunnus , joa on seä voimassa olevassa asemaaavassa N0 että Vihdin unnanhallitusen..0 nähtäville asettamassa Nummelan orttelin 33 ja Aatteenpuiston asemaaavamuutosehdotusessa (aava N 0) osoitettu osasi Aatteenpolun evyen liienteen väylää. Luovutusen ohteet ovat rajattuina sopimusen liiteartassa. Määräalojen luovutusista ei maseta rahaorvausta.

3 3 ASEMAKAAVAMUUTOKSEN LAATIMISESTA JA TOTEUTTAMISESTA AIHEUTUVIEN KUSTANNUSTEN KORVAAMINEN Maanomistaja sitoutuu masamaan unnalle asemaaavaehdotusen laatimisen aiheuttamina ustannusina, haneen aiheuttamien seä sopimusalueen aiaisemman, toteuttamattoman asemaaavan välittömien unnallistenisten töiden suunnittelun ja toteuttamisen ustannusina seä sopimusalueen ja lähiympäristön tulevina yhdysuntaraentamisen ustannusina sopimusorvausen.. ARA-tuotantoon sidottu sopimusorvaus Sopimusalueen AK-orttelialueelle, jona raennusoieus lisääntyy asemaaavamuutosen myötä, on suunniteltu raennettavasi valtion tuemaa, orotuilainoitettua vuora-asuntotuotantoa. Miäli sopimusalueen AK-orttelialueelle myönnettävä raennuslupa osee valtion tuemaa vuora-asuntotuotantoa, sopimusorvaus on neljäymmentäuusituhattaasisataaahdesanymmentäseitsemän (6 7) euroa.. Vapaarahoitteiseen tuotantoon sidottu sopimusorvaus Miäli sopimusalueen AK-orttelialueelle aluperäisestä suunnitelmasta poieten toteutetaan vapaarahoitteinen raennus, sopimusorvaus on seitsemänymmentäuusituhattayhdesänsataayhdesänymmentäviisi (76 99 ) euroa..3 Sopimusorvausen masaminen Sopimusorvaus masetaan unnan osoittamalla panitilille olmessa erässä (joainen erä on suuruudeltaan /3 sopimusorvausen oonaismäärästä) siten, että ensimmäinen erä masetaan viimeistään ahden () uuauden uluessa siitä, un ensimmäinen tämän sopimusen ohteena olevalle orttelin 33 tontille myönnetty raennuslupa tulee lainvoimaisesi, uitenin viimeistään yhden () vuoden uluttua siitä, un ohdealuetta oseva asemaaavamuutos on tullut lainvoimaisesi. Toinen sopimusorvauserä masetaan ensimmäisen erän masua seuraavana vuonna maalisuun louun mennessä, ja olmas sopimusorvauserä toisen sopimusorvauserän masua seuraavana vuonna maalisuun louun mennessä. Maanomistaja vastaa ustannusellaan mahdollisista talojohtojen muutostöistä orttelialueellaan.

4 6 OMISTUS- JA HALLINTAOIKEUS Omistus- ja hallintaoieus luovutusten ohteisiin siirtyvät luovutusten saajille heti sen jäleen, un Vihdin unnanhallitusen tämän sopimusen hyväsymistä oseva päätös ja aluetta oseva asemaaavamuutos ovat tulleet lainvoimaisisi. 7 KIINNITYKSET JA PANTTIOIKEUDET Maanomistaja vauuttaa ja vastaa siitä, että hänen luovuttamaansa aupan ohdetta rasittavat vain xx.xx.0 päivätystä sopimusen liitteenä olevasta iinteistön Rientola RN:o 3:3, iinteistötunnus , rasitustodistusesta ilmenevät, yhteensä 000 euron arvoiset iinnityset: - 3/0..003/707-3/0..003/70-3/0..003/709-3/0..003/700-3/0..003/70 Maanomistaja valtuuttaa aupanteotilaisuudessa unnan haemaan iinnitysten uolettamista luovutettavan määräalan osalta. Lisäsi panttioieusien haltija on antanut irjallisen suostumusensa iinnitysten uolettamisesi luovutettavan määräalan osalta. Maanomistaja vauuttaa ja vastaa ustannusellaan siitä, että luovutettavaa määräalaa eivät rasita mitään muut uin edellä mainitut iinnityset tai vastaavat rasitteet. Kunnan luovuttamaan ohteeseen ei ole vahvistettu vela- tms. iinnitysiä. RASITTEET Määräalojen luovuttavat vauuttavat, ettei luovutettaviin määräaloihin ohdistu muita rasitteita tai äyttöoieuden rajoitusia uin aupanteopäivänä päivätyistä iinteistöreisteriotteista ilmenee. 9 MÄÄRÄALOJEN EROTTAMINEN Luovutusten saajat ovat velvollisia huolehtimaan ustannusellaan määräalojen lohomisesta uin saantonsa osalta.

5 0 KIINTEISTÖSTÄ AIHEUTUVAT KUSTANNUKSET Luovuttajat vastaavat aiista luovutusen ohteisiin ohdistuvista veroista ja muista julisoieudellisista masuista hallintaoieuden siirtymispäivään saaa. Tämän jäleiseltä ajalta niistä vastaavat luovutusensaajat. Luovuttajat vastaavat iinteistöjen aiista hoito- ja ylläpitoustannusista hallintaoieuden siirtymispäivään saaa ja tämän jäleen o. ustannusista vastaavat luovutusensaajat. Kumpiin osapuoli vastaa oman saantonsa osalta mahdollisesti määrättävästä varainsiirtoverosta. VAARANVASTUU Vaaranvastuu iinteistöistä siirtyy luovutusensaajille silloin, un hallintaoieus on siirtynyt luovutusensaajille. IRTAIN OMAISUUS Näiden luovutusten yhteydessä ei ole eriseen myyty irtainta omaisuutta, eiä sellaisen myynnistä ole tehty eri sopimustaaan. 3 KIINTEISTÖIHIN TUTUSTUMINEN Luovutusensaajat ovat tarastaneet omistuseensa tulevat alueet, niiden rajat seä tutustuneet ohteiden maasto-olosuhteisiin ja todenneet ohteiden aiilta osin vastaavan niistä esitettyjä asiairjoja ja annettuja tietoja. VASTUU LUOVUTUKSEN KOHTEIDEN KUNNOSTA Luovutusen ohteita on aiaisemmin äytetty puistoalueena ja evyen liienteen väylänä. Luovutettavien ohteiden maaperätutimusia ei ole tehty. Näistä seioista tietoisina luovutusensaajat ottavat ohteet omistuseensa siinä unnossa un ne omistusen siirtymishetellä ovat. Luovuttaja vastaa luovuttamansa alueen osalta maaperästä mahdollisesti myöhemmin löydettävistä haitallisista aineista tai jätteistä aiheutuvista maaperän poisto- ja torjuntauluista. Luovuttajan vastuu rajoittuu maaperään ennen hallintaoieuden siirtymistä joutuneisiin aineisiin ja jätteisiin.

6 6 SAADUT TIEDOT Osapuolet ovat tutustuneet seuraaviin asiairjoihin:. Kiinteistöreisteriote, XX.XX.0. Lainhuutotodistus, XX.XX.0 3. Rasitustodistus, XX.XX.0. Sopimusaluetta oseva asemaaavan muutosehdotus (hyväsymisäsittely, ate xx.xx.0) Luovuttajat vauuttavat antaneensa luovutusensaajille aii ne tiedot, joiden voidaan atsoa vaiuttaneen ostopäätöseen. 7 SOPIMUKSEN SIIRTÄMINEN Jos maanomistaja luovuttaa maansa tai osan siitä olmannelle osapuolelle ennen tämän sopimusen muaisten velvoitteiden suorittamista, tulee hänen huolehtia vastaavien ehtojen ottamisesta luovutusirjaan. Maanomistaja on vastuussa velvoitteiden täyttämisestä niin auan, unnes unnanhallitus on hyväsynyt sopimusen muaisten velvoitteiden siirron olmannelle. PURKAVA EHTO Tämä sopimus purautuu, miäli asemaaavaehdotus ei tule hyväsytysi unnanvaltuustossa tai hyväsytty asemaaava umoutuu mahdollisten valitusten johdosta oonaan. Kiinteistöaupan purautuessa osapuolten on tehtävä iinteistöaupan purusopimus. Purusopimus on tehtävä iinteistöaupasta säädetyssä määrämuodossa. Sopimusen rauetessa osapuolilla ei ole oieutta saada orvausta tämän sopimusen perusteella mahdollisesti aiheutuneista ustannusista luuun ottamatta ohdassa mainittuja aavoitusustannusia, joiden suuruus on ymmenentuhatta (0 000) euroa, ja jona maanomistaja on velvollinen masamaan unnalle unnan lähettämän lasun muaisesti uuauden uluessa siitä, un asemaaavaehdotus on hylätty ja hyläämispäätös on saanut lainvoiman. 9 ERIMIELISYYKSIEN RATKAISEMINEN Erimielisyydet, joita osapuolet eivät pysty neuvotteluissa rataisemaan, rataistaan Länsi-Uudenmaan äräjäoieudessa.

7 7 KAUPANVAHVISTAJAN PALKKIO Tästä aupasta menevän aupanvahvistajan palion masavat luovutusensaajat puolisi. SITOVUUS Tämä maanäyttö- ja luovutussopimus sitoo Vihdin untaa sen jäleen un unnanhallitus on sen hyväsynyt ja hyväsymispäätös on saanut lainvoiman. Tätä maanäyttö- ja luovutussopimusta on laadittu olme samasanaista aaletta, ysi aiille sopimusosapuolille ja ysi juliselle aupanvahvistajalle. Vihdissä. päivänä uuta 0 Alleirjoituset

8 PV-/pv AK/pv /t 30dB(A) sr- sr AATTEENPUISTO VOIMAPOLKU 300 Iu/ 70 t /t 00 Iu/ VAPPUPOLKU AL/pv VP/pv p AATTEENPOLKU 900 ap/as tt Liier. I Pisteenaari 7 Työväentalo Puh. es. t I t t t t t t Lohjantie t rp 76 rp rp30 rp rp3 rp rp rp 9 7 rp rp9 rp rp7 rp

9 PV-/pv AK/pv /t 30dB(A) sr- sr AATTEENPUISTO VOIMAPOLKU 300 Iu/ 70 t /t 00 Iu/ VAPPUPOLKU AL/pv VP/pv p AATTEENPOLKU 900 ap/as tt Liier. I Pisteenaari 7 Työväentalo Puh. es. t I t t t t t t Lohjantie 77 t rp 76 rp rp30 rp rp3 rp rp rp 9 7 rp rp9 rp rp7 rp Kunta luovuttaa AA A TTEENPOLKU rp rp r Maanomistaja luovuttaa

Saarimaa-Passi, Jaana Kirsi Marita henkilötunnus:

Saarimaa-Passi, Jaana Kirsi Marita henkilötunnus: KAUPPAKIRJA 1/4 MYYJÄ Passi, Maru Jaao henilötunnus: Saarimaa-Passi, Jaana Kirsi Marita henilötunnus: osoite: OSTAJA Kauhavan aupuni y-tunnus 0208852-8 osoite: Kauppatie 109, 62200 KAUHAVA KAUPAN KOHDE

Lisätiedot

Luonnos Kartta kaupan kohteesta on liitteenä. 4 Kauppahinta on kaksikymmentäviisituhatta (25 000) euroa.

Luonnos Kartta kaupan kohteesta on liitteenä. 4 Kauppahinta on kaksikymmentäviisituhatta (25 000) euroa. .6.07 Myyjä Naantalin aupuni, y-tunnus 07-. Ostaja Turun Osuusauppa, y-tunnus 0-9, Sibeliusenatu, PL 86, 00 Turu. Kaupan ohde Naantalin aupungin Rymättylän ironylässä sijaitsevasta Osuusauppa - nimisestä

Lisätiedot

KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS LUONNOS kh 23.3.2015 kv 30.3.2015

KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS LUONNOS kh 23.3.2015 kv 30.3.2015 KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS LUONNOS kh 23.3.2015 kv 30.3.2015 1(5) KAUPAN OSAPUOLET Myyjä: Ostaja: Vihdin kunta (jäljempänä kunta) PL 13 03101 Nummela Y-tunnus: 0131905-6 Pohjola Rakennus Oy Uusimaa /

Lisätiedot

SOPIMUS ASEMAKAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISESTÄ KIINTEISTÖLLÄ Salon kaupunki, jäljempänä tässä sopimuksessa kaupunki.

SOPIMUS ASEMAKAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISESTÄ KIINTEISTÖLLÄ Salon kaupunki, jäljempänä tässä sopimuksessa kaupunki. SON KAUPUNK Kaupunginhallitus SOPMUS ASEMAKAAVOTUKSEN KÄYNNSTÄMSESTÄ KNTESTÖLLÄ 7-99--. SOPMUSOSAPUOLET Salon aupuni, jäljempänä tässä sopimusessa aupuni. Osoite: Salon aupuni, Kaupunisuunnittelu Hornintie

Lisätiedot

Myyjät: Marja-Leena Korte-Suonpää (xxxxxx-xxxx), osuus ½ Juha Matti Suonpää (xxxxxx-xxxx), osuus ½ Vanha Hervannantie 192, TAMPERE

Myyjät: Marja-Leena Korte-Suonpää (xxxxxx-xxxx), osuus ½ Juha Matti Suonpää (xxxxxx-xxxx), osuus ½ Vanha Hervannantie 192, TAMPERE KAUPPAKIRJA KAUPAN OSAPUOLET Myyjät: Marja-Leena Korte-Suonpää (xxxxxx-xxxx), osuus ½ Juha Matti Suonpää (xxxxxx-xxxx), osuus ½ Vanha Hervannantie 192, 33870 TAMPERE jäljempänä myyjä Ostaja: Lempäälän

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖ- JA LUOVUTUSSOPIMUS LUONNOS kh

MAANKÄYTTÖ- JA LUOVUTUSSOPIMUS LUONNOS kh kh 24.10.2016 166 liite 1 MAANKÄYTTÖ- JA LUOVUTUSSOPIMUS LUONNOS kh 24.10.2016 OSAPUOLET 1 Maanomistaja: Kunta: VHL-Kiinteistöt Oy (jäljempänä maanomistaja) Ylitalontie 5 03250 Ojakkala Y-tunnus: 0227740-9

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNKI MYY TARJOUSTEN PERUSTEELLA OMATOIMISEEN RAKENTAMISEEN PIENTALOTONTIN OSOIT- TEESSA ALPPIKUJA 2

KAUNIAISTEN KAUPUNKI MYY TARJOUSTEN PERUSTEELLA OMATOIMISEEN RAKENTAMISEEN PIENTALOTONTIN OSOIT- TEESSA ALPPIKUJA 2 KAUNIAISTEN KAUPUNKI GRANKULLA STAD KAUNIAISTEN KAUPUNKI MYY TARJOUSTEN PERUSTEELLA OMATOIMISEEN RAKENTAMISEEN PIENTALOTONTIN OSOIT- TEESSA ALPPIKUJA Myyä Kauniaisten aupuni, Kauniaistentie, 0700 Kauniainen.

Lisätiedot

Tilusvaihtosopimus 1 (5) Kirkkonummen kunta/792/ /2016 Ehdotus kunnanhallitukselle

Tilusvaihtosopimus 1 (5) Kirkkonummen kunta/792/ /2016 Ehdotus kunnanhallitukselle Tilusvaihtosopimus 1 (5) TILUSVAIHTOSOPIMUS VAIHDON OSAPUOLET Kirkkonummen kunta Y-tunnus: 0203107-0 Osoite: PL 20, 02401 Kirkkonummi jäljempänä tässä sopimuksessa kunta tilan POHJA-GRUND RN:o 3:98, kiinteistötunnus

Lisätiedot

KIINTEISTÖVAIHTOKAUPPAKIRJA

KIINTEISTÖVAIHTOKAUPPAKIRJA KIINTEISTÖVAIHTOKAUPPAKIRJA Osapuolet: Kalle Juho Matias Lehtinen Laurilantie 75, 21800 Kyrö. Pöytyä Vaihdon kohteet B Pöytyän kunta (1929519-5) Kehltyksentle 6, 21800 Kyrö Kalle Lehtinen luovuttaa Pöytyän

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNKI MYY TARJOUSTEN PERUSTEELLA OMATOIMISEEN RAKENTAMISEEN PIENTALOTONTIN OSOIT- TEESSA ALPPIKUJA 2

KAUNIAISTEN KAUPUNKI MYY TARJOUSTEN PERUSTEELLA OMATOIMISEEN RAKENTAMISEEN PIENTALOTONTIN OSOIT- TEESSA ALPPIKUJA 2 KAUNIAISTEN KAUPUNKI GRANKULLA STAD KAUNIAISTEN KAUPUNKI MYY TARJOUSTEN PERUSTEELLA OMATOIMISEEN RAKENTAMISEEN PIENTALOTONTIN OSOIT- TEESSA ALPPIKUJA Myyjä Kauniaisten aupuni, Kauniaistentie 0, 0700 Kauniainen.

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS ALUEEN LUOVUTTAMISESTA KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS ALUEEN LUOVUTTAMISESTA KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS ALUEEN LUOVUTTAMISESTA SOPIMUSOSAPUOLET Kokkolan kaupunki (Y-tunnus: 0179377-8) PL 43 67101 KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä St-1 Oy (Y-tunnus: 0201124-8)

Lisätiedot

1) Suomen valtio, jota edustaa Senaatti-kiinteistöt, (jäljempänä Senaatti ) PL 237, Helsinki

1) Suomen valtio, jota edustaa Senaatti-kiinteistöt, (jäljempänä Senaatti ) PL 237, Helsinki VAIHTOKIRJA 1. OSAPUOLET 2. PÄÄTÖKSET 1) Suomen valtio, jota edustaa Senaatti-kiinteistöt, 1503388-4 (jäljempänä Senaatti ) PL 237, 00531 Helsinki 2) Helsingin kaupunki, jota edustaa Kaupunkiympäristöt

Lisätiedot

Nurmijärven kunta Y 9014643-2 PL 37 01901 Nurmijärvi, jäljempänä luovutuksen saaja

Nurmijärven kunta Y 9014643-2 PL 37 01901 Nurmijärvi, jäljempänä luovutuksen saaja MÄÄRÄALAN LUOVUTUSKIRJA LUONNOS LUOVUTTAJAT Liisa Eerola Anna-Maija Laine Hilkka Lättilä Pia Eerola Carita Kiikka Satu Lauri Anne Laine, jäljempänä luovuttajat LUOVUTUKSEN SAAJA Nurmijärven kunta Y 9014643-2

Lisätiedot

KIINTEISTÖJEN VAIHTOKIRJA

KIINTEISTÖJEN VAIHTOKIRJA 1/4 KIINTEISTÖJEN VAIHTOKIRJA Vaihdon osapuolet Kirkkonummen kunta Y-tunnus: 0203107-0 PL 20, 20401 Kirkkonummi jäljempänä Kunta Kirkkonummen seurakuntayhtymä Y-tunnus xxxx PL 26, 02401 Kirkkonummi jäljempänä

Lisätiedot

Laguksenpuiston asemakaavamuutoksen maankäyttösopimus ja kiinteistönluovutuksen esisopimus

Laguksenpuiston asemakaavamuutoksen maankäyttösopimus ja kiinteistönluovutuksen esisopimus Sivu 1 (5) Laguksenpuiston asemakaavamuutoksen maankäyttösopimus ja kiinteistönluovutuksen esisopimus Ehdotus kunnanhallitukselle 30.8.2017. 1. Sopijaosapuolet Luovuttajana: (jäljempänä tässä sopimuksessa

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS MÄÄRÄALAN KAUPASTA

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS MÄÄRÄALAN KAUPASTA MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS MÄÄRÄALAN KAUPASTA 1. JOHDANTO 1.1 Sopijapuolet Rovaniemen kaupunki (1978283 1) Hallituskatu 7, PL 8216 96101 Rovaniemi jäljempänä Kaupunki Redinor Oy (0919708 1) perustettavan

Lisätiedot

KANGASALAN KAUPUNKI PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Dnro TE 1453/2018. Tontti-insinööri Tekninen keskus, geodeetti Juha Iivonen

KANGASALAN KAUPUNKI PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Dnro TE 1453/2018. Tontti-insinööri Tekninen keskus, geodeetti Juha Iivonen KANGASALAN KAUPUNKI PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Dnro TE 1453/2018 Tontti-insinööri 13.11.2018 1 48 TONTINOSAN 7280/5 MYYMINEN, MÄÄRÄALA KIINTEISTÖSTÄ 211-442-4-95 LAKOLAMMENPUISTO Tekninen keskus, geodeetti Juha

Lisätiedot

KERROSTALOTONTIN KAUPPAKIRJA

KERROSTALOTONTIN KAUPPAKIRJA 1 KERROSTALOTONTIN KAUPPAKIRJA MYYJÄ Ylöjärven kaupunki (Y-tunnus 0158221-7), osoite PL 22, 33471 YLÖJÄRVI jäljempänä myyjä. OSTAJA Asunto Oy Ylöjärven Artturintorni (Y-tunnus 2869298-5 ), osoite c/o YIT

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA OSAPUOLET. Ismo Syvähuoko ja Sport Aid Urheilulääkäriasema Oy. Ismo Syvähuoko perustettavan yhtiön lukuun [].

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA OSAPUOLET. Ismo Syvähuoko ja Sport Aid Urheilulääkäriasema Oy. Ismo Syvähuoko perustettavan yhtiön lukuun []. KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA OSAPUOLET Ismo Syvähuoko ja Sport Aid Urheilulääkäriasema Oy ja Ismo Syvähuoko perustettavan yhtiön lukuun [].2017 2(6) KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA 1 OSAPUOLET 1.1 Myyjä Ismo Syvähuoko

Lisätiedot

HEINOLAN KAUPUNKI ESISOPIMUS ALUEEN LUOVUTUKSESTA 1 (5)

HEINOLAN KAUPUNKI ESISOPIMUS ALUEEN LUOVUTUKSESTA 1 (5) HEINOLAN KAUPUNKI ESISOPIMUS ALUEEN LUOVUTUKSESTA 1 (5) I. Tämä esisopimus liittyy Heinolan kaupungin ja Reino Javanainen kuolinpesän väliseen maankäyttösopimukseen, joka allekirjoitetaan yhtä aikaa tämän

Lisätiedot

KANGASALAN KAUPUNKI PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Dnro TE 1286/2018. Geodeetti MÄÄRÄALAN OSTAMINEN TILASTA NIEMINEN

KANGASALAN KAUPUNKI PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Dnro TE 1286/2018. Geodeetti MÄÄRÄALAN OSTAMINEN TILASTA NIEMINEN KANGASALAN KAUPUNKI PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Dnro TE 1286/2018 Geodeetti 8.10.2018 1 7 MÄÄRÄALAN OSTAMINEN TILASTA 211-407-4-452 NIEMINEN Tekninen keskus, geodeetti Juha Iivonen 8.10.2018 Jani-Petteri ja Liisa

Lisätiedot

Laguksenpuiston asemakaavamuutoksen maankäyttösopimus ja kiinteistönluovutuksen esisopimus

Laguksenpuiston asemakaavamuutoksen maankäyttösopimus ja kiinteistönluovutuksen esisopimus Sivu 1 (6) Laguksenpuiston asemakaavamuutoksen maankäyttösopimus ja kiinteistönluovutuksen esisopimus Ehdotus kunnanhallitukselle 30.8.2017. 1. Sopijaosapuolet Luovuttajana: (jäljempänä tässä sopimuksessa

Lisätiedot

(luonnos , Asian valmistelija tekninen johtaja Jari Lämsä, p )

(luonnos , Asian valmistelija tekninen johtaja Jari Lämsä, p ) 1(5) MAANKÄYTTÖSOPIMUS/KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS (luonnos 29.9.2017, Asian valmistelija tekninen johtaja Jari Lämsä, p. 0400 646 848) 1. SOPIJAPUOLET Joutsan kunta Y-tunnus: 0174108-9 Osoite: Länsitie

Lisätiedot

jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja

jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIMUSOSAPUOLET Kokkolan kaupunki (Y-tunnus: 0179377-8) PL 43 67101 KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä NSA-Yhtiöt Oy jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja ASEMAKAAVA-ALUE

Lisätiedot

jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja

jäljempänä tässä sopimuksessa Maanomistaja KH xx.xx.2015 xx MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIMUSOSAPUOLET Kokkolan kaupunki (Y-tunnus: 0179377-8) PL 43 67101 KOKKOLA jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki sekä Markku Mattila jäljempänä tässä sopimuksessa

Lisätiedot

Naantalin kaupunki Kauppakirja 1 Rymättylän kunnantupa

Naantalin kaupunki Kauppakirja 1 Rymättylän kunnantupa Naantalin kaupunki Kauppakirja 1 1 Myyjä Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali 2 Ostaja Meripalo Oy, y-tunnus 0929716-2 Raatihuoneenkatu 1, 21100 Naantali 3 Kaupan kohde

Lisätiedot

SOVINTOSOPIMUS. LUONNOS /JP (myös kiinteistökauppa)

SOVINTOSOPIMUS. LUONNOS /JP (myös kiinteistökauppa) LUONNOS 24.5.2016/JP (myös kiinteistökauppa) SOVINTOSOPIMUS 1. Osapuolet a) Nurmijärven kunta (y-tunnus 9014643-2, kunta ) PL 37 01901 Nurmijärvi b) Ville Paasonen (ht) 100 Woodland Avenue 07901 Summit

Lisätiedot

Kiikarivuoren jalopuumetsikkö. Kikarbergets 7524 ädelträdsskog

Kiikarivuoren jalopuumetsikkö. Kikarbergets 7524 ädelträdsskog 76 a Kiiarivuoren jalopuumetsiö K7 Kiarbergets 7 ädelädssog 7 7 t r t 6 7 6 6 a 0 0 allas ar 0 7 ll l terassi at 0 7 l at 0. at M0 7 maaellari at at 7 7 6 Ote Kauniaisten aupungin antaartasta mittaaava

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / OP TONTTIRAHASTO KY / JATKE OY PERUSTETTAVAN / PERUSTETTAVIEN YHTIÖIDEN LUKUUN

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / OP TONTTIRAHASTO KY / JATKE OY PERUSTETTAVAN / PERUSTETTAVIEN YHTIÖIDEN LUKUUN 1(5) LAPPEENRANNAN KAUPUNKI / OP TONTTIRAHASTO KY / JATKE OY PERUSTETTAVAN / PERUSTETTAVIEN YHTIÖIDEN LUKUUN KAUPPAKIRJA 1. Sopimusosapuolet Myyjä Ostaja Toteuttaja Lappeenrannan kaupunki, jota edustaa

Lisätiedot

KAUPAN KOHDE Noin 37,8 ha:n suuruinen määräala tilasta Hakomäki Kartta liitteenä.

KAUPAN KOHDE Noin 37,8 ha:n suuruinen määräala tilasta Hakomäki Kartta liitteenä. Kaupunginhallitus 17.12.2018 liite nro 3 (1/8) KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS MYYJÄ Finsilva Oyj, 1943058-8 PL 314, 33101 Tampere OSTAJA Äänekosken kaupunki, 2045520-5 Hallintokatu 4, Äänekoski KAUPAN KOHDE

Lisätiedot

VAIHTOKIRJA LUONNOS 27.5.2016

VAIHTOKIRJA LUONNOS 27.5.2016 VAIHTOKIRJA LUONNOS 27.5.2016 VAIHDON OSAPUOLET Liikennevirasto Suomen valtion puolesta Y-tunnus 1010547-1 PL 33, 00521 HELSINKI Suonenjoen kaupunki Y-tunnus 0208061-4 PL 13, 77601 SUONENJOKI VAIHDON KOHTEET

Lisätiedot

Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus ) Kauniaistentie 10, Kauniainen. jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki

Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus ) Kauniaistentie 10, Kauniainen. jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki MAANKÄYTTÖSOPIMUS 1 SOPIJAOSAPUOLET Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus 0203026-2) Kauniaistentie 10, 02700 Kauniainen jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki ja Kiinteistö Oy Kauniaisten Asematie 13 (Y-tunnus

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA. Suvirannankatu JÄRVENPÄÄ. Suostumuksen antaja: xxxx, xxxxxx-xxxx. Suvirannankatu JÄRVENPÄÄ

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA. Suvirannankatu JÄRVENPÄÄ. Suostumuksen antaja: xxxx, xxxxxx-xxxx. Suvirannankatu JÄRVENPÄÄ KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA Myyjä xxxx, xxxxxx-xxxx Suvirannankatu 5 04400 JÄRVENPÄÄ Suostumuksen antaja: xxxx, xxxxxx-xxxx Suvirannankatu 5 04400 JÄRVENPÄÄ Ostaja Järvenpään kaupunki, 0126541-4 PL 41 04401

Lisätiedot

Y-tunnus 0208852-8 Osoite: Kauppatie 109, 62200 Kauhava

Y-tunnus 0208852-8 Osoite: Kauppatie 109, 62200 Kauhava Kh 22.2.2016 liite x 1/5 Asianumero MH 833/2016, 06.04.01 KAUPPAKIRJA KAUPAN OSAPUOLET Myyjä: Ostaja: Suomen valtio, Metsähallitus Kotipaikka Vantaa, Y-tunnus 0116726-7 Osoite: PL 94, 01301 VANTAA Kauhavan

Lisätiedot

Luonnos Naantalin kaupunki, Käsityöläiskatu 2, Naantali, y-tunnus , jäljempänä myyjä.

Luonnos Naantalin kaupunki, Käsityöläiskatu 2, Naantali, y-tunnus , jäljempänä myyjä. 1 Myyjä Ostaja 9.5.018 Naantalin kaupunki, Käsityöläiskatu, 1100 Naantali, y-tunnus 015457-, jäljempänä myyjä. J & T Pajunen Oy, Navirentie 1, 1100 Naantali, y-tunnus 06719-, jäljempänä ostaja. 1 Kaupan

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA. Nousiaisten kunta Asunto Oy Nummenkartano

KAUPPAKIRJA. Nousiaisten kunta Asunto Oy Nummenkartano KAUPPAKIRJA Nousiaisten kunta luonnos 12.8.2016 1. MYYJÄ Nousiaisten kunta (jäljempänä Myyjä ) y-tunnus 0135821-5 Hallintokuja 2, 21270 Nousiainen 2. OSTAJA y-tunnus 1680089-7 os. Torikuja, 21270 Nousiainen

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖSOPIMUS LUONNOS Naantalin kaupunki, y-tunnus Käsityöläiskatu 2, Naantali, jäljempänä kaupunki.

MAANKÄYTTÖSOPIMUS LUONNOS Naantalin kaupunki, y-tunnus Käsityöläiskatu 2, Naantali, jäljempänä kaupunki. 1 SOPIJAPUOLET 1 1.1 Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali, jäljempänä kaupunki. 1.2 Raision kaupunki, y-tunnus 0204428-5 Nallinkatu 2, 21200 Raisio jäljempänä maanomistaja.

Lisätiedot

Naantalin kaupunki Vaihtokirja 1 Luonnos

Naantalin kaupunki Vaihtokirja 1 Luonnos Naantalin kaupunki Vaihtokirja 1 Luonnos 1 Vaihdon osapuolet 21.3.2017 a Turun Seudun Energiantuotanto Oy, y-tunnus 1730092-3, Satamatie 16, 21100 Naantali, jäljempänä TSE. b Naantalin kaupunki, y-tunnus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta Y-tunnus PL 2200, HELSINGIN KAUPUNKI

Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta Y-tunnus PL 2200, HELSINGIN KAUPUNKI VAIHTOKIRJA OSAPUOLET A Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta Y-tunnus 0201256-6 PL 2200, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI B Suomen valtio, jota edustaa Senaatti-kiinteistöt (jäljempänä Valtio)

Lisätiedot

Tällä kauppakirjalla myyjä luovuttaa ostajalle seuraavat kohteet:

Tällä kauppakirjalla myyjä luovuttaa ostajalle seuraavat kohteet: KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA 1. Sopijapuolet Myyjä Pudasjärven kaupunki Y-tunnus 0188962-2 PL 10 93101 Pudasjärvi Ostaja [Pudasjärven Kehitys Oy] Y-tunnus [ ] [PL 10] 93101 Pudasjärvi 2. Kaupan kohde Tällä

Lisätiedot

Raision kaupunki y-tunnus 0204428-5 Pl 100, 21201 Raisio jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki

Raision kaupunki y-tunnus 0204428-5 Pl 100, 21201 Raisio jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki 1(6) KIINTEISTÖN LUOVUTUSKIRJA JA MAANKÄYTTÖSOPIMUS 1. Sopijapuolet Raision kaupunki y-tunnus 0204428-5 Pl 100, 21201 Raisio jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki ja 2. Sopimusalue Raision seurakunta

Lisätiedot

Laguksenpuiston asemakaavamuutoksen maankäyttösopimus ja kiinteistönluovutuksen esisopimus

Laguksenpuiston asemakaavamuutoksen maankäyttösopimus ja kiinteistönluovutuksen esisopimus Sivu 1 (5) Laguksenpuiston asemakaavamuutoksen maankäyttösopimus ja kiinteistönluovutuksen esisopimus Ehdotus kunnanhallitukselle 19.10.2017 1. Sopijaosapuolet Luovuttajana: (jäljempänä tässä sopimuksessa

Lisätiedot

Sopimus koskee seuraavia Lempäälän kunnassa sijaitsevaa kiinteistöä: Tila Tuomisto

Sopimus koskee seuraavia Lempäälän kunnassa sijaitsevaa kiinteistöä: Tila Tuomisto MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta Tilan Tuomisto 418 425 3 159 omistaja: Kaarina Kyllikki Salonen (xxxxxx xxxx) Lindforsinkatu

Lisätiedot

K A U P P A K I R J A

K A U P P A K I R J A 1/5 K A U P P A K I R J A MYYJÄ OSTAJA Kauhavan kaupunki y-tunnus: 0208852-8 Osoite: Kauppatie 109, 62200 Kauhava MSK Group Oy y-tunnus: 0292505-8 Osoite: Pohjanmaanväylä 1661, 62375 Ylihärmä KAUPAN KOHDE

Lisätiedot

: : :250 1: Tehdas. hule4 hule4. hule4 VIII 109.

: : :250 1: Tehdas. hule4 hule4. hule4 VIII 109. 0 0 0 0 0 00 0 0 0 0 0. 0. 0. 0. 0.0 0. 0. 0. 0. 0. 0.. 0. 0. 0. 0.. 0. 0. 0.0 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0.. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. Ras lev m Ras. Ras lev m 0 0 : :0-0-0 -- 0 0 0 0 cc 0 0 0 0 cc 0 00 as

Lisätiedot

Masalan urheilupuiston asemakaavamuutoksen maankäyttösopimus ja kiinteistökaupan esisopimus

Masalan urheilupuiston asemakaavamuutoksen maankäyttösopimus ja kiinteistökaupan esisopimus Sivu 1 (5) Masalan urheilupuiston asemakaavamuutoksen maankäyttösopimus ja kiinteistökaupan esisopimus Sopimus perustuu kunnanvaltuuston päätökseen (kk.pp.vvvv xx). Sopijaosapuolet Kirkkonummen kunta (jäljempänä

Lisätiedot

Nimi: Kiinteistö Oy Rauhan Ranta 6 Y-tunnus: 2145043-0 Osoite: c/o Holiday Club Resorts Oy, Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki

Nimi: Kiinteistö Oy Rauhan Ranta 6 Y-tunnus: 2145043-0 Osoite: c/o Holiday Club Resorts Oy, Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA 1 OSAPUOLET 1.1 Myyjä Nimi: Kiinteistö Oy Rauhan Ranta 6 Y-tunnus: 2145043-0 Osoite: c/o Holiday Club Resorts Oy, Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki ("Myyjä") 1.2 Ostaja Nimi: Eläkevakuutusosakeyhtiö

Lisätiedot

(jäljempänä myös Maanomistaja ) tilojen , ja osalta

(jäljempänä myös Maanomistaja ) tilojen , ja osalta MAANKÄYTTÖSOPIMUS 1 SOPIJAPUOLET 1.1 Sipoon kunta Y-tunnus 0203533-8 PL 7, 04131 Sipoo (jäljempänä myös Kunta ) 1.2 Leif Fredriksson S-tunnus 100344-4890 Stadsviksvägen 127, 01150 Söderkulla (jäljempänä

Lisätiedot

HAKEMUS 16.1 0.2007. Tarvittaessa lisätietoja asiassa antaa Jouni Puhakka, gsm 040-50 6363 8 tai jouni.puhakka@lindstro~ninvest.fi.

HAKEMUS 16.1 0.2007. Tarvittaessa lisätietoja asiassa antaa Jouni Puhakka, gsm 040-50 6363 8 tai jouni.puhakka@lindstro~ninvest.fi. * Lindström v HAKEMUS C-?,!. "Q-$:j.,.c*,.g./ew- 16.1 0.2007 HELSINGIN KAUPUNGINHALLITUKSELLE Lindström Oy suunnittelee Konalassa osoitteessa Ristipellontie 14, Helsinki sijaitsevan palvelukeskuskiinteistönsä

Lisätiedot

Kunnanvaltuuston kauppakirjan hyväksymispäätös

Kunnanvaltuuston kauppakirjan hyväksymispäätös 1 MALLIKAUPPAKIRJA MYYJÄ OSTAJA Savitaipaleen kunta, jäljempänä myyjä Y-tunnus 0163109-0 Kirkkotie 6 54800 SAVITAIPALE XXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXX Kunnanvaltuuston kauppakirjan hyväksymispäätös KAUPAN

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA MYYJÄ: Kauhavan kaupunki, y-tunnus 0208852-8 Kauppatie 109, 62200 KAUHAVA. OSTAJA: Eepee-Kiinteistöt Oy, y-tunnus 2285106-8 Osoite: PL 70, 60101 SEINÄJOKI. KAUPAN KOHDE: Kauhavan

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA. Asianumero MH 1976/2017/ KAUPAN OSAPUOLET. Suomen valtio, Metsähallitus. Lappeenrannan kaupunki

KAUPPAKIRJA. Asianumero MH 1976/2017/ KAUPAN OSAPUOLET. Suomen valtio, Metsähallitus. Lappeenrannan kaupunki 1 (7) Asianumero MH 1976/2017/06.04.01 KAUPPAKIRJA KAUPAN OSAPUOLET Myyjä Suomen valtio, Metsähallitus Ostaja Lappeenrannan kaupunki Tällä kauppakirjalla allekirjoittaneet ovat sopineet kiinteistöjen luovutuksesta

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA - LUONNOS

KAUPPAKIRJA - LUONNOS KAUPPAKIRJA - LUONNOS 1 Luovutus Myyjä Tällä kauppakirjalla myyjä luovuttaa ostajalle omistusoikeuden kaupan kohteeseen alla olevin luovutusehdoin. Haapaveden kaupunki, y-tunnus 0184872-4, osoite PL 40,

Lisätiedot

KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS

KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS 1 KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS Kiinteistön myynti perustuu Mynämäen kunnanvaltuuston päätökseen 10.12.2018/ xx Myyjä Mynämäen kunta (Y-tunnus 2048364-4) Keskuskatu 21, 23100 Mynämäki Edustajina kunnanjohtaja

Lisätiedot

KIINTEISTÖ OY KYLPYLÄNTORNI 1 ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(4)

KIINTEISTÖ OY KYLPYLÄNTORNI 1 ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(4) KIINTEISTÖ OY KYLPYLÄNTORNI 1 ESIKAUPPAKIRJALUONNOS 1(4) Osapuolet: 1. LAPPEENRANNAN KAUPUNKI, jota edustaa teknisen toimen kiinteistö- ja mittaustoimi, jäljempänä myös kaupunki PL 38, Villimiehenkatu

Lisätiedot

Sopimus koskee seuraavia Lempäälän kunnassa sijaitsevaa kiinteistöä: Tila Tantere

Sopimus koskee seuraavia Lempäälän kunnassa sijaitsevaa kiinteistöä: Tila Tantere MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta Tilan Tantere 418 424 3 68 omistajat: Hanna Maria Sillanpää (xxxxxx xxxx) Sunilantie

Lisätiedot

Ostaja Raision seudun Koulutuskuntayhtymä y-tunnus 0204427-7 Eeronkuja 3 21200 Raisio

Ostaja Raision seudun Koulutuskuntayhtymä y-tunnus 0204427-7 Eeronkuja 3 21200 Raisio KAUPPAKIRJA Myyjä Raision kaupunki y-tunnus 0204428-5 PL 100 21201 Raisio Ostaja Raision seudun Koulutuskuntayhtymä y-tunnus 0204427-7 Eeronkuja 3 21200 Raisio Kaupan kohde Kiinteistö 680-1-156-2 rakennuksineen.

Lisätiedot

Koko virallinen nimi (h- tai y-tunnus), jäljempänä Ostaja. Hangon kaupunki (y-tunnus ), jäljempänä Myyjä.

Koko virallinen nimi (h- tai y-tunnus), jäljempänä Ostaja. Hangon kaupunki (y-tunnus ), jäljempänä Myyjä. Kauppakirja Ostaja Myyjä Koko virallinen nimi (h- tai y-tunnus), jäljempänä Ostaja. Hangon kaupunki (y-tunnus 0103166-9), jäljempänä Myyjä. 1. Kaupan kohde Liitekartan mukainen noin 7000 m 2 suuruinen

Lisätiedot

jäljempänä tässä sopimuksessa Vuokraoikeudenhaltija

jäljempänä tässä sopimuksessa Vuokraoikeudenhaltija MAANKÄYTTÖSOPIMUS SOPIJAPUOLET Lempäälän kunta (0150783 1) PL 36, 37501 LEMPÄÄLÄ jäljempänä tässä sopimuksessa Kunta SOPIMUSALUE Kiinteistö Oy Pohjolan Perusyhtiö 40 (2175827 5) Suomen Osatontti II Ky

Lisätiedot

Tontin myynti perustuu kaupunginhallituksen lainvoimaiseen päätökseen x.x.2014 x.

Tontin myynti perustuu kaupunginhallituksen lainvoimaiseen päätökseen x.x.2014 x. 1 KIINTEISTÖNKAUPPAKIRJA Tontin myynti perustuu kaupunginhallituksen lainvoimaiseen päätökseen x.x.2014 x. SOPIJAOSAPUOLET Myyjä: Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus 0203026-2) Kauniaistentie 10 02700 Kauniainen

Lisätiedot

Pär-Gustaf Relander. Y-tunnus: 0151364-1 PL 4, 15561 Nastola

Pär-Gustaf Relander. Y-tunnus: 0151364-1 PL 4, 15561 Nastola Kunnanhallitus 205 08.12.2014 Kauppakirja, Relander 967/41.411/2014 Kunnanhallitus 205 Pär-Gustaf Relanderin ja Nastolan kunnan kesken on 27.11.2014 alle kir joi tet tu seuraavan sisältöinen kauppakirja.

Lisätiedot

B. Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta Y-tunnus PL 2200, HELSINGIN KAUPUNKI

B. Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta Y-tunnus PL 2200, HELSINGIN KAUPUNKI Sivu 1 / 5 VAIHTOKIRJALUONNOS OSAPUOLET A. Vantaan kaupunki Y-tunnus 0124610-9 Kielotie 28, 01300 VANTAA (jäljempänä Vantaa) B. Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta Y-tunnus 0201256-6

Lisätiedot

Luonnos Naantalin kaupunki, y-tunnus omistusosuus: 326/1000, ja. Maskun kunta, y-tunnus omistusosuus: 42/1000,

Luonnos Naantalin kaupunki, y-tunnus omistusosuus: 326/1000, ja. Maskun kunta, y-tunnus omistusosuus: 42/1000, 1 Sopijapuolet 1 1.1 Myyjät Raision kaupunki, y-tunnus 0204428-5, omistusosuus: 632/1000, Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2 omistusosuus: 326/1000, ja Maskun kunta, y-tunnus 0204064-7 omistusosuus:

Lisätiedot

Myyjä 1.1 Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali, jäljempänä kaupunki.

Myyjä 1.1 Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali, jäljempänä kaupunki. 1 SOPIJAPUOLET Myyjä 1.1 Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali, jäljempänä kaupunki. Ostaja 1.2 Olli Mäkinen perustettavan yhtiön lukuun. 2 SOPIMUSALUE JA ESISOPIMUKSEN

Lisätiedot

VAIHTOKIRJA. Vaihdon osapuolet: Rovaniemen kaupunki (ly ) Hallituskatu 7, PL Rovaniemi. Aatu Sakari Kourin kuolinpesä

VAIHTOKIRJA. Vaihdon osapuolet: Rovaniemen kaupunki (ly ) Hallituskatu 7, PL Rovaniemi. Aatu Sakari Kourin kuolinpesä 1 VAIHTOKIRJA Vaihdon osapuolet: Rovaniemen kaupunki (ly 1978283-1) Hallituskatu 7, PL 8216 96101 Rovaniemi ja Aatu Sakari Kourin kuolinpesä Vaihdonkohteet ja niiden arvostus: Rovaniemen kaupunki luovuttaa

Lisätiedot

Taipalsaaren kunta (y-tunnus: ), jäljempänä Myyjä. Myytävä määräala on merkitty oheiseen liitekarttaan.

Taipalsaaren kunta (y-tunnus: ), jäljempänä Myyjä. Myytävä määräala on merkitty oheiseen liitekarttaan. 1 / 5 MÄÄRÄALAN KAUPPA Kaupan osapuolet MYYJÄ Taipalsaaren kunta (y-tunnus: 0163320-5), jäljempänä Myyjä 54920 Taipalsaari OSTAJAT Kaupan kohde Kauppahinta Taipalsaaren kunnassa sijaitsevasta harjurinne

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA 1. OSAPUOLET MYYJÄ Y-tunnus: 2068177-1 Asunto Oy Järvenpään Ahotie 10 KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA OSTAJA Taaleri Tonttirahasto Ky,jonka puolesta ja lukuun toimii sen vastuunalainen Y-tunnus: 2671111-8 2. KAUPAN

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI/ MÄÄRÄALAN 1 / 5 KAUPPAKIRJA

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI/ MÄÄRÄALAN 1 / 5 KAUPPAKIRJA LAPPEENRANNAN KAUPUNKI/ MÄÄRÄALAN 1 / 5 Myyjä Ostaja LAPPEENRANNAN KAUPUNKI, Elinvoima ja kaupunkikehitys Maaomaisuuden hallinta, PL 38; Villimiehenkatu 1 53101 Lappeenranta Y-tunnus: 0162193-3 Luovutukseen

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS ALUEIDEN LUOVUTTAMISESTA

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS ALUEIDEN LUOVUTTAMISESTA 6820/10.02.03/2011 Hannuksenpelto II, alue nro 442100 MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS ALUEIDEN LUOVUTTAMISESTA SOPIMUSOSAPUOLET Espoon kaupunki y-tunnus: 0101263-6 Tonttiyksikkö Virastopiha 2 C/ PL 49

Lisätiedot

3 KAUPAN KOHDE 5 KAUPAN MUUT EHDOT 4 KAUPPAHINTA 2 OSTAJA. Merimasku-Antinlinna 23.5.2014. Luonnos ---- 1 MYYJÄ

3 KAUPAN KOHDE 5 KAUPAN MUUT EHDOT 4 KAUPPAHINTA 2 OSTAJA. Merimasku-Antinlinna 23.5.2014. Luonnos ---- 1 MYYJÄ NAANTALIN KAUPUNKI KAUPPAKIRJA 23.5.2014 ---- 1 Luonnos ---- 1 MYYJÄ 2 OSTAJA Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2 21100 Naantali Petri Kodisoja 3 KAUPAN KOHDE Naantalin kaupungin Tammisaaren

Lisätiedot

KANGASALAN KAUPUNKI PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Dnro TE 459/2017. Tontti-insinööri

KANGASALAN KAUPUNKI PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Dnro TE 459/2017. Tontti-insinööri KANGASALAN KAUPUNKI PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Dnro TE 459/2017 Tontti-insinööri 19.9.2018 1 38 MAANVAIHTO ASEMAKAAVAN 801 TOTEUTTAMISEKSI, KIINTEISTÖT KALLIO, KALLIO I JA TOMMILA Tekninen keskus, geodeetti Juha

Lisätiedot

LUOVUTUSSOPIMUS. KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [ ]

LUOVUTUSSOPIMUS. KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [ ] LUOVUTUSSOPIMUS KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [] SOPIMUS [1] LUOVUTUSSOPIMUS 1 Siirron osapuolet 1.1 Luovuttaja Kouvolan kaupunki (y-tunnus xxxx) (jäljempänä Kouvola)

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA. Tällä kauppakirjalla luovutetaan alla mainittu kiinteistö seuraavin ehdoin:

KAUPPAKIRJA. Tällä kauppakirjalla luovutetaan alla mainittu kiinteistö seuraavin ehdoin: KAUPPAKIRJA Tällä kauppakirjalla luovutetaan alla mainittu kiinteistö seuraavin ehdoin: Myyjä Elfoil-Kiinteistöt Oy c/o Asianajaja Aku Rantasalo Asianajotoimisto Ruoholahti Oy Tammasaarenkatu 3 00180 Helsinki

Lisätiedot

Kauppaan ei kuulu osuuksia yhteisiin alueisiin eikä erityisiin etuuksiin.

Kauppaan ei kuulu osuuksia yhteisiin alueisiin eikä erityisiin etuuksiin. 1/6 Asianumero KAUPAN OSAPUOLET KAUPPAKIRJA Myyjä: Ostaja: Suomen valtio, Metsähallitus Kotipaikka Vantaa, Y-tunnus 0116726-7 Osoite: PL 94, 01301 VANTAA Keuruun kaupunki Multiantie 5 42700 Keuruu Y-tunnus

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI/ KIINTEISTÖN 1 / 5

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI/ KIINTEISTÖN 1 / 5 LAPPEENRANNAN KAUPUNKI/ KIINTEISTÖN 1 / 5 Myyjä UPM-KYMMENE OYJ Ostaja LAPPEENRANNAN KAUPUNKI Luovutukseen liittyvät Lappeenrannan kaupungin lainvoimaiset päätökset: - kaupunginvaltuuston päätös 30.8.2010

Lisätiedot

Kauppahinta on yhdeksänkymmentäseitsemäntuhatta viisisataaneljäkymmentäyhdeksän (97 549) euroa.

Kauppahinta on yhdeksänkymmentäseitsemäntuhatta viisisataaneljäkymmentäyhdeksän (97 549) euroa. K A U P P A K I R J A MYYJÄ OSTAJA Asunto Oy Kirkkonummen Ainola, 0878287-9 c/o YIT Rakennus Oy, PL 36, 00621 Helsinki (jäljempänä Myyjä) Kirkkonummen kunta, 0203107-0 PL 20, 02401 Kirkkonummi (jäljempänä

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KESKUSTA III J ASEMAKAAVAN MUUTOS OTE AJANTASA-ASEMAKAAVASTA (KAAVA-ALUEEN RAJAUS) JA ILMAKUVA 1 Kohde Haija/ aloite Asemaaavamuutosen toitus ja tavoite Kaavoitus

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA PIRKANMAAN OSUUSKAUPAN LEMPÄÄLÄN KUNNAN VÄLILLÄ

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA PIRKANMAAN OSUUSKAUPAN LEMPÄÄLÄN KUNNAN VÄLILLÄ 1 KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA PIRKANMAAN OSUUSKAUPAN JA LEMPÄÄLÄN KUNNAN VÄLILLÄ 2 1. KAUPAN OSAPUOLET Myyjä Pirkanmaan Osuuskauppa ( Myyjä ), (Y-tunnus: 0536307-0), PL 130, 33101 Tampere Ostaja Lempäälän

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA. Asianumero MH 1976/2017/ KAUPAN OSAPUOLET. Suomen valtio, Metsähallitus. Lappeenrannan kaupunki

KAUPPAKIRJA. Asianumero MH 1976/2017/ KAUPAN OSAPUOLET. Suomen valtio, Metsähallitus. Lappeenrannan kaupunki 1 (7) Asianumero MH 1976/2017/06.04.01 KAUPPAKIRJA KAUPAN OSAPUOLET Myyjä Suomen valtio, Metsähallitus Ostaja Lappeenrannan kaupunki Tällä kauppakirjalla allekirjoittaneet ovat sopineet kiinteistön luovutuksesta

Lisätiedot

Valkeakosken kaupunki ( ), jäljempänä myyjä. Osoite: PL 20, Valkeakoski. Sukunimi, Etunimet, jäljempänä ostaja. sotu/y-tunnus Osoite:

Valkeakosken kaupunki ( ), jäljempänä myyjä. Osoite: PL 20, Valkeakoski. Sukunimi, Etunimet, jäljempänä ostaja. sotu/y-tunnus Osoite: 1(5) KAUPPAKIRJA MYYJÄ OSTAJA KAUPAN KOHDE KAUPPAHINTA KAUPAN MUUT EHDOT Valkeakosken kaupunki (0157568-2), jäljempänä myyjä. Osoite: PL 20, 37601 Valkeakoski. Sukunimi, Etunimet, jäljempänä ostaja. sotu/y-tunnus

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖSOPIMUS ASEMAKAAVAN LAATIMISES- TA / KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS

MAANKÄYTTÖSOPIMUS ASEMAKAAVAN LAATIMISES- TA / KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS Luonnos 16.10.2014 MAANKÄYTTÖSOPIMUS ASEMAKAAVAN LAATIMISES- TA / KIINTEISTÖKAUPAN ESISOPIMUS Sopijapuolet Sastamalan kaupunki, 0144411-3 PL 23 38201 Sastamala (kaupunki) Sopimuksen kohde Asemakaavan laatiminen

Lisätiedot

KALLAKSEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS

KALLAKSEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISUMIS- JA ARVIOINISUUNNIELMA KALLAKSEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUOS Liite aupuniehitysen lautaunnan esityslistaan nro 6, 7..08 asia nro 49 Asemaaava osee: Osaa tiloista 79:4:4: Hallamaa ja 79:4:4:7

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS ALUEIDEN LUOVUTTAMISESTA

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS ALUEIDEN LUOVUTTAMISESTA Maankäyttösopimus 1/8 MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA ESISOPIMUS ALUEIDEN LUOVUTTAMISESTA 1. SOPIJAPUOLET Mäntsälän kunta y-tunnus: 0129261-5 Heikinkuja 4 04600 Mäntsälä puhelin: (019) 264 5000 päätös: kunnanhallitus

Lisätiedot

Naantalin kaupunki Esisopimus kiinteistökaupasta 2 Luonnos

Naantalin kaupunki Esisopimus kiinteistökaupasta 2 Luonnos Naantalin kaupunki Esisopimus kiinteistökaupasta 2 3.5 Omistus- ja hallintaoikeus sekä kiinteistönmuodostus 3.6 Kiinnitykset ja rasitukset Omistus- ja hallintaoikeus luovutettaviin alueisiin siirtyvät,

Lisätiedot

Kauppahinta on seitsemänkymmentäviisituhatta (75.000) euroa.

Kauppahinta on seitsemänkymmentäviisituhatta (75.000) euroa. KAUPPAKIRJA Myyjä Ostaja Raision kaupunki 0204428-5 PL 100 21201 Raisio Asunto Oy Raision Kerttulanpesä 0608552-7 c/o Lemminkäinen Talo Oy Rauhankatu 11 A 20100 Turku Kaupan kohde Alueelle 29.11.2010 hyväksytyn

Lisätiedot

Tilan nimi Tilan pinta-ala xxxx m 2 Kiinteistötunnus 418- Osoite Rakennusoikeus xxxx k-m2 Kaava-alue Kortteli/tontti

Tilan nimi Tilan pinta-ala xxxx m 2 Kiinteistötunnus 418- Osoite Rakennusoikeus xxxx k-m2 Kaava-alue Kortteli/tontti KAUPPAKIRJA (malli) KAUPAN OSAPUOLET Tämän kauppakirjan allekirjoittajat ovat sopineet kaupan kohteena olevan kiinteistön luovutuksesta sekä hyväksyvät tässä kiinteistönkaupassa sovitut ehdot. Myyjä: Lempäälän

Lisätiedot

Kauppahinta on kolmesataakahdeksantoistatuhatta kolmesataaneljäkymmentäkuusi ( ) euroa.

Kauppahinta on kolmesataakahdeksantoistatuhatta kolmesataaneljäkymmentäkuusi ( ) euroa. K A U P P A K I R J A MYYJÄ OSTAJA As Oy Kirkkonummen Masalanpuisto, 1745350-8 c/o YIT Rakennus Oy, PL 36, 00621 Helsinki (jäljempänä Myyjä) Kirkkonummen kunta, 0203107-0 PL 20, 02401 Kirkkonummi (jäljempänä

Lisätiedot

Naantalin kaupunki, y-tunnus Käsityöläiskatu 2, Naantali, jäljempänä Kaupunki

Naantalin kaupunki, y-tunnus Käsityöläiskatu 2, Naantali, jäljempänä Kaupunki 1 SOPIJAPUOLET 1 1.1 Naantalin kaupunki, y-tunnus 0135457-2 Käsityöläiskatu 2, 21100 Naantali, jäljempänä Kaupunki 1.2 Invest Aurinkoinen Oy, y-tunnus 2421292-1, osoite Sarkamaantie 16, 21280 Raisio, jäljempänä

Lisätiedot

Nimi: Saimaan Palvelukiinteistöt Oy Y-tunnus: 2264713-9 Osoite: c/o Holiday Club Resorts Oy, Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki

Nimi: Saimaan Palvelukiinteistöt Oy Y-tunnus: 2264713-9 Osoite: c/o Holiday Club Resorts Oy, Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA 1 OSAPUOLET 1.1 Myyjä Nimi: Saimaan Palvelukiinteistöt Oy Y-tunnus: 2264713-9 Osoite: c/o Holiday Club Resorts Oy, Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki ("Myyjä") 1.2 Ostaja Nimi: Magic

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA KIINTEISTÖN LUOVUTUSTA KOSKEVA ESISOPIMUS. (jäljempänä tontinomistaja)

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA KIINTEISTÖN LUOVUTUSTA KOSKEVA ESISOPIMUS. (jäljempänä tontinomistaja) MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA KIINTEISTÖN LUOVUTUSTA KOSKEVA ESISOPIMUS Osapuolet A Kiinteistö Oy Latokartanontie 4 Y-tunnus 2071929-0 c/ o Cromwell Finland Oy Salomonkatu 17 A, 00100 Helsinki (jäljempänä tontinomistaja)

Lisätiedot

KIINTEISTÖN MÄÄRÄALAN ESIKAUPPAKIRJA

KIINTEISTÖN MÄÄRÄALAN ESIKAUPPAKIRJA KIINTEISTÖN MÄÄRÄALAN ESIKAUPPAKIRJA MYYJÄ OSTAJA Savitaipaleen kunta (Y-tunnus 0163109-0), jäljempänä myyjä Y-tunnus 0163109-0 Kirkkotie 6 54800 SAVITAIPALE Kiinteistö Oy Saimaan Teknopuu (Y-tunnus 1870998-2),

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA. Määräalalla tai tonteilla ei ole sellaisia rakennuksia, rakenteita tai laitteita, jotka olisivat kaupan kohteina.

KAUPPAKIRJA. Määräalalla tai tonteilla ei ole sellaisia rakennuksia, rakenteita tai laitteita, jotka olisivat kaupan kohteina. LUONNOS 15.6.2016 KAUPPAKIRJA Myyjä: Finavia Oyj Y tunnus: 2302570 2 Lentäjäntie 3 / PL 50, 01531 VANTAA Ostaja: Lappeenrannan kaupunki Y tunnus: 0162193 3 PL 11, 53101 LAPPEENRANTA Taustaksi: Saimaan

Lisätiedot

jota edustaa Senaatti-kiinteistöt (jäljempänä Valtio) Y-tunnus PL 237,00531 HELSINKI

jota edustaa Senaatti-kiinteistöt (jäljempänä Valtio) Y-tunnus PL 237,00531 HELSINKI LUOVUTUSKIRJA LUOVUTTAJA LUOVUTUKSEN SAAJA Suomen valtio, jota edustaa Senaatti-kiinteistöt (jäljempänä Valtio) Y-tunnus 1503388-4 PL 237,00531 HELSINKI Helsingin kaupunki, jota edustaa kiinteistölautakunta

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA KIINTEISTÖNKAUPAN ESISOPIMUS

MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA KIINTEISTÖNKAUPAN ESISOPIMUS MAANKÄYTTÖSOPIMUS JA KNTEISTÖNKAUPAN ESISOPIMUS SOPIJAOSAPUOLET Kauniaisten aupuni (Y-tunnus 0006-) Kauniaistentie 0, 0700 KAUNIAINEN ja Asunto Oy Forsellesintie 8 (Y-tunnus 080-) c/o Kaallion huolto Oy

Lisätiedot

KIINTEISTÖNKAUPPAKIRJA

KIINTEISTÖNKAUPPAKIRJA KIINTEISTÖNKAUPPAKIRJA 1 Tontin myynti perustuu kaupunginhallituksen lainvoimaiseen päätökseen x.x.2019 x. SOPIJAOSAPUOLET Myyjä: Kauniaisten kaupunki (Y-tunnus 0203026-2) Kauniaistentie 10 02700 Kauniainen

Lisätiedot

1 (7) VAIHTOKIRJAN ESISOPIMUS. Osapuolet 1. Ylivieskan kaupunki, Kyöstintie 4, PL Ylivieska

1 (7) VAIHTOKIRJAN ESISOPIMUS. Osapuolet 1. Ylivieskan kaupunki, Kyöstintie 4, PL Ylivieska 1 (7) VAIHTOKIRJAN ESISOPIMUS Osapuolet 1. Ylivieskan kaupunki, 0190557-3 Kyöstintie 4, PL 70 84100 Ylivieska 2. Maler Oy, 0773587-8 Joutsentie 2, 84100 Ylivieska Vaihdon kohde 1. Ylivieskan kaupunki luovuttaa

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA JA MAANKÄYTTÖSOPIMUS

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA JA MAANKÄYTTÖSOPIMUS KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA JA MAANKÄYTTÖSOPIMUS 1. SOPIJAPUOLET Raahen kaupunki, Y-tunnus 1791817-6 PL 62, 92101 Raahe Raahepolis Oy, Y-tunnus 0830284-7 Rantakatu 8 92100 Raahe 2. KIINTEISTÖN LUOVUTUS Raahepolis

Lisätiedot

KIINTEISTÖJEN VAIHTOKIRJA

KIINTEISTÖJEN VAIHTOKIRJA 1 KIINTEISTÖJEN VAIHTOKIRJA 1. Osapuolet 1.1 Lempäälän kunta (0150783 1) Tampereentie 6, 37500 Lempäälä 1.2 Heikki Laurila Hellikki Laurila Jari Laurila osoitteena Turkkilantie 109, 39200 Kyröskoski 2

Lisätiedot

Karhusaaren kiinteistöt Oy Y-tunnus c/o Mutikainen Ilpo Merikapteenintie 48, Helsinki

Karhusaaren kiinteistöt Oy Y-tunnus c/o Mutikainen Ilpo Merikapteenintie 48, Helsinki Liite 1 HEL 2016-013602 LUOVUTUSKIRJA LUOVUTTAJA Karhusaaren kiinteistöt Oy Y-tunnus 0921354-7 c/o Mutikainen Ilpo Merikapteenintie 48, 00890 Helsinki LUOVUTUKSEN SAAJA Helsingin kaupunki, jota edustaa

Lisätiedot