Miten sujuu hinnastonpäivitys Internetistä? LVI-palvelu E. Rimpiläinen:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Miten sujuu hinnastonpäivitys Internetistä? LVI-palvelu E. Rimpiläinen:"

Transkriptio

1 Miten sujuu hinnastonpäivitys Internetistä? LVI-palvelu E. Rimpiläinen: Sähköinen kaupankäynti on aivan uutta LVIpalvelu E. Rimpiläisessä, joka toimii varsin laajalla alueella eli koko Inarin kunnassa. Kesä on ollut yrityksessä kiireistä aikaa. tapaan. - Kaikki yhteydet ovat koneessa kunnossa. Nyt yritän vain löytää aikaa tutustuakseni hinnastonpäivitykseen, sanoo yrit-täjä Esa Rimpiläinen. Hän on tottunut käyttämään hintakirjaa, mutta ei ole täysin tyytyväinen tähän - Hinnat ovat muuttuvia, eivätkä hintakirjan hinnat tahdo pysyä ajan tasalla. Tämä onkin syy, miksi siirryn hinnastopäivityksen käyttäjäksi. Saan tietää voimassaolevat hinnat heti. Järvenpään Putki- ja metallityö Oy/Nykyilmastointi Oy: Hinnaston sähköinen päivittäminen oli jo ennestään tuttua rutiinia Järvenpään Putki- ja metallityö Oy:lle, joka on pääkaupunkiseudulla toimiva 60 työntekijän yritys. - Uusi ohjelma on toiminut kiitettävästi. Kaikki tarvittava on löytynyt nopeasti. Sehän on kaupankäynnin sujuvuudelle tärkeintä, sanoo toimitusjohtaja Hannu Lindberg. Yritys saa hintoja vielä joskus disketillä, mutta Hannu Lindberg on tottunut katsomaan hinnastoja Internetistä. - Tarkistan hinnat viikoittain, vaikka tiedän tukun päivittävän hintojaan harvemmin. Pohjanmaan Sähköpalvelu Oy: Seinäjoen talousalueella toimivassa, viitisentoista työntekijää työllistävässä Pohjanmaan Sähköpalvelu Oy:ssä totutellaan hinnastonpäivitykseen Internetissä. - Koska tukut ovat siirtyneet tähän systeemiin, seuraamme perässä, toteaa ATK-vastaava Juhani Tuohisaari. Hinnat ovat tulleet yritykseen disketeillä. Hetken aikaa se sai ne linjapalvelun kautta. - Hinnastoa on helppo käydä katsomassa Internetistä. Se on yksinkertainen ja selkeä. Käytön omaksuu helposti. T:mi Sähköasennukset Pasi Liimatainen:

2 - Kun on tällainen yhden miehen yritys, niin tekemistä riittää, kertoo Pasi Liimatainen Äänekoskella toimivasta yrityksestään. Kun hinnat löytyvät kätevästi tietokoneelta, työn tekeminen nopeutuu, hän jatkaa. Kun ennen sain hinnat disketillä, ne tahtoivat olla hieman jälkijunassa. Käytän hinnastonpäivitystä viikottain, koska sieltä saan ajantasalla olevat hinnat, sanoo yrittäjä Pasi Liimatainen.

3 LVISNet on vauhdissa - sähköisestä kaupasta arkipäivää... LVIS-Tietoverkko Oy aloitti toimintansa tämän vuoden alussa. Nyt myös sähköisen kaupan palvelumme LVISNet toimii kokonaisuudessaan. Jo huhtikuun alusta hinnastopalvelumme Internet-sivuilla on ollut asiakkaiden käytössä ja sen käyttö kasvaa koko ajan. Tilausten, tilausvahvistusten ja laskujen välitys sähköisessä muodossa LVIS-tukkuliikkeiden ja niiden asiakkaiden välillä eli OVTpalvelu oli hinnastopalvelun käynnistämistä oleellisesti suurempi urakka pystyttää. Useat syyt ovat vaikuttaneet siihen, että OVT-palvelujen rakentaminen kesti oletettua kauemmin. Varsinaisia esimerkkejä ei ollut. Tietotekniikan ja tietoliikenteen tekniset ratkaisut kehittyvät ja muuttuvat kaiken aikaa. Paljon erilaisia muutoksia on tapahtunut myös LVIStukkukaupassa kuluneen vuoden aikana. Välityspalvelusta vastaava Tele sekä tukkujen projektiin osallistunut atk-väki ovat tehneet mittavan ja kiitoksen arvoisen työn. Erityisen kiitoksen ansaitsevat pilotteina toimineet asiakkaat. Uuden järjestelmän ensimmäisinä testanneiden asiakkaiden kannalta suurin hyöty jatkossa on oman osaamisen vahvistuminen. LVISNet yhdistää jokaisen siihen liittyvän asiakkaan automaattisesti OVT-palveluverkossa olevien LVIS-tukkujen kanssa. OVT-kaupan aloitus edellyttää asiakassuhdetta tukun kanssa sekä asiakasnumeroa. Lisäksi sovitaan mahdollisista OVT-kaupan ehdoista. Toiminta alkaa kokeilemalla yhteyksiä testilähetyksillä. Jos OVT-valmiuksien hankkimisessa on ongelmia, tarjoamme LVISNetliittymämme mukana Aloituspaketin. Sillä saa hinnastot, hinnoittelun ja tilaukset järjestykseen sekä tilaukset vahvistettua OVT:llä rivi riviltä - eivätkä kustannukset päätä huimaa. LVISNet-liittymäsopimuksia oli tehty lähes 90 kappaletta lokakuun loppuun mennessä. Tukkujen ja pilottiasiakkaiden kesken on välitetty OVT-sanomia jo syyskuun alusta alkaen. Lokakuussa aloitimme LVISNet-asiakkaiden OVT-liikenteen siirron tuotantoympäristöön. Varsinainen työ alkaa nyt. Palvelumme toimii ja tarjoamme sitä LVIStukkuliikkeiden asiakkaiden käyttöön. Ylläpidämme ja kehitämme LVISalan sähköistä kauppaa, LVISNetiä. Tavoitteena on tehdä sähköisestä kaupankäynnistä arkipäivää LVIS-tukkujen asiakkaille. Tervetuloa mukaan! Jorma Häll Kiitoksen LVISNetin toimivuudesta ansaitsevat pilotteina toimineet asiakkaat, tukkujen atk-väki ja Tele, sanoo Jorma Häll.

4 LVISNet täydessä toiminnassa LVIS-alan tukkujen sähköisen kaupan järjestelmä on käynnistynyt ja LVISNet-käyttäjien määrä kasvaa. Suosion syytkin ovat selvät: LVISNet säästää kustannuksia ja aikaa rutiinikaupan hoitamisessa sekä hintojen päivityksessä. LVISNet-palvelut jakautuvat kahteen osaan: OVT-palveluihin eli tilausten, tilausvahvistusten ja laskujen välittämiseen sähköisessä muodossa asiakkaiden ja LVIS-tukkuliikkeiden välillä sekä LVIS- Tietoverkon Internet-sivujen kautta välitettäviin tukkujen hinnastopäivityksiin. LVISNet-palvelussa ovat mukana tukut LVI-Dahl Oy, Elektroskandia Oy, Onninen Oy, SLO Oy ja Starckjohann Oyj Suomen LVI-Tukku. Tukut valmiina OVT-kauppaan LVISNet on rakennettu automaattiseksi palveluverkoksi. LVISNetliittymän hankkiva asiakas saa automaattisesti valmiuden OVTsanomien välittämiseen LVISNet-palvelussa mukana olevien tukkujen kanssa. OVT-kauppa on uusi tapa käydä normaalia kauppaa tutun tukkuliikkeen kanssa; OVT-kaupankin kaupallisista ehdoista sopii tuttu tukkumyyjä. Kun asiakas haluaa aloittaa OVT-kaupan jonkin tukun kanssa LVISNetin välityksellä, on tämän sovittava ensimmäisestä OVTyhteydestä etukäteen. Miltä tilanne näyttää LVISNet-tukuissa ja keihin ottaa yhteyttä? Elektroskandia Oy - Olemme valmiina LVISNet-kauppaan, kertoo tietohallintopäällikkö Mauri Kostiander, joka vastaa OVT-kaupan sujumisesta Elektroskandialla. OVT-palvelun käynnistämistä Elektroskandialla hän selvittää näin: - Ennen ensimmäisen sanoman lähettämistä pyydämme asiakasta ilmoittamaan siitä meille. Samalla sovimme, mitä OVT-sanomia (tilaus, tilausvahvistus, lasku) liikenteessä otetaan käyttöön asiakkaan ja meidän välillä. Liikenteen aloittamisesta Elektroskandialla huolehtivat Merja Ylönen ja Jari Sivén. - Klo mennessä lähetetyt tilaukset ovat seuraavana aamuna valmiina noutopisteissämme tai ne toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen viimeistään kello 14.00, suuressa osassa maata jo kello mennessä. Etelä-Suomessa tavarat toimitetaan samana päivänä, mikäli tilaus on tehty ennen kello 10.00, sanoo Kostiander. Onninen Oy Onnisella OVT-kauppa käynnistyy sopimalla ensimmäisestä lähetyksestä Paavo Aaltosen tai Tarja Nenosen kanssa. - Jos tilaus on koneellamme klo 13 mennessä, lähtevät tavarat seuraavassa reittikuljetuksessa asiakkaan noudettavaksi lähimpään noutopisteeseen tai asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Jos tilausvahvistukseen tulee asiakkaalle nollarivejä, myyjä ottaa yhteyttä ja

5 sopii jatkosta, kertoo järjestelmäpäällikkö Paavo Aaltonen Onniselta. - Asiakkaalla on tilausvahvistus odottamassa omassa sähköpostissa 30 minuutin kuluessa siitä, kun asiakkaan tilaus on saapunut koneellemme. Asiakkaan on vain muistettava hakea vahvistuksensa koneelleen, muistuttaa Aaltonen. Asiakkaan ostolaskujen lähettämisestä OVT-muodossa Onninen Oy sopii kunkin asiakkaan kanssa erikseen. SLO Oy - Tervetuloa OVT-kauppaan, toivottaa Jorma Saloranta, johon asiakas ottaa yhteyttä halutessaan avata OVT-liikenteen SLO Oy:n kanssa. - SLO:ssa OVT-sanomat on standardoitu ja olemme valmiina OVTkaupankäyntiin LVISNet-asiakkaiden kanssa. - SLO:n tietokone tarkistaa saapuneet sanomat minuutin välein. Tilauksen vahvistamiseen kuluu aikaa noin minuutin verran. Soneran palvelin hakee vahvistuksemme 20 minuutin välein. Asiakkaan OVTpostilaatikossa on siis vahvistus noin 30 minuutissa, kuvailee Jorma Saloranta tilauksen etenemistä. Kaikki toimitukset lähtevät keskusvarastosta joko tukkutoimipisteistä noudettaviksi, tai kuljetuksella sovittuun osoitteeseen. Tavarat ehtivät seuraavan päivän toimitukseen, kun tilaus on SLO:ssa edellisenä päivänä klo 16:00 mennessä. - Lähetämme myös asiakkaan ostolaskut OVT:llä, jos asiakkaan ohjelmistossa on valmius niiden vastaanottoon. Laskut lähetetään kerran vuorokaudessa Soneran palvelimen kautta asiakkaan OVTpostilaatikkoon, josta hän voi hakea ne LVISNet-liittymällään. Kun asiakas haluaa siirtyä vastaanottamaan ostolaskunsa OVT-muodossa, on hänen ilmoitettava siitä meille erikseen, muistuttaa Jorma Saloranta. Starckjohann Oyj Suomen LVI-Tukku Myös LVI-Tukku on valmis OVT-kauppaan LVISNet-asiakkaiden kanssa. Ensimmäisestä OVT-lähetyksestä asiakas sopii Eija Uusitalon kanssa, joka on LVI-Tukun yhteyshenkilö kaikissa OVT-kaupan hoitamiseen liittyvissä asioissa. - Asiakkaan OVT-tilaus tulee suoraan tukkumme myyjän koneelle ja hälyttää saapumisestaan. Jo silloin järjestelmämme on varannut tilatut tavarat asiakkaalle. Jos jokin tuotteista puuttuu, myyjä ottaa yhteyden asiakkaaseen sopiakseen korvaavasta tuotteesta tai muusta menettelystä, kertoo materiaalitoimintojen assistentti Eija Uusitalo. - Tilausvahvistuksen asiakas saa 5-10 minuutissa. Se lähtee järjestelmästämme automaattisesti jo ennen kuin tilaus tulee myyjälle, selvittää järjestelmäpäällikkö Jouko Järvinen Starckjohann Oyj:stä. Hän muistuttaa, että tilausvahvistus lähtee automaattisesti kaikille asiakkaille ja sen pois jättämisestä on asiakkaan erikseen sovittava. Kun tilaus on tehty ennen klo 12:ta LVI-Tukkuun, tavarat lähtevät saman päivän aikana joko tukkuun noudettaviksi tai jatkokuljetusta varten asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Asiakas saa myös ostolaskunsa OVT-muodossa, kun hän on sopinut OVT-laskutukseen siirtymisestä LVI-Tukun kanssa.

6 Yhä useampi hinnasto päivitetään tästä palvelusta LVIS-Tietoverkon hinnastopalvelu on selvästi vastaus markkinoiden tarpeeseen. Haettujen hinnasto- ja hinnastonpäivitystiedostojen määrä on kasvanut jatkuvasti siitä, kun sivut avattiin huhtikuun alussa. Toukokuussa 1997 haettujen tiedostojen määrä oli lähes 450, elokuussa jo 800 ja syyskuussa Sivuilla kävijöiden määrä kasvaa merkittävästi jo aamuyöstä kello 3 alkaen ja laantuu vasta kello 21 jälkeen illalla. Vilkkainta sivuilla on kello LVISNet-verkossa mukana olevien tukkujen tuote- ja hintatiedot ovat jatkuvasti saatavilla tämän palvelun hinnastosivulta. Hinnastot saa haettua omalle koneelleen Internet-selaimella, joka kuuluu myös LVISNet-liittymään. Tuote- ja hintatiedot löytyvät hinnastopalvelusta hakuohjeineen LVIS-tukkujen yhteisesti sopimassa OVT-muodossa. Asiakas tarvitsee hinnoitteluaan varten lisäksi ostoehtonsa, alennusluettelon sähköisessä muodossa. Tukut toimittavat asiakaskohtaiset alennusluettelonsa suoraan asiakkaille. Miten alennusluettelo ajan tasalle? Strackjohann Oyj Suomen LVI-Tukku LVI-Tukun alennusluettelosta asiakas sopii tukkumyyjänsä kanssa. Halutessaan sen sähköisessä muodossa, hän ottaa yhteyttä Pirkko Wileniukseen. - LVI-Tukku toimittaa asiakaskohtaiset alennusluettelot sähköisessä muodossa joko postitse disketillä tai suoraan asiakkaan sähköpostiin, sopimuksen mukaan, Pirkko Wilenius kertoo. SLO Oy SLO:n hinnastopäivitykset löytyvät osoitteesta - Asiakkaan kannattaa kysyä omalta tukkumyyjältään alennusluetteloa hinnastoonsa päivittämistä varten tai ottaa yhteyttä lähimpään SLO:n myyntikonttoriin, myyntipäällikköön tai aluejohtajaan, kertoo talouspäällikkö Veikko Sipilä SLO:sta. - Toimitamme alennusluettelot sähköisessä muodossa asiakkaalle joko disketillä tai suoraan asiakkaan sähköpostiin sovitun mukaisesti. Veikko Sipilä (vas.) ja Jorma Saloranta, SLO. Onninen Oy

7 Onnisen omat www-sivut ovat osoitteessa Asiakas sopii alennusluetteloista tukkumyyjänsä kanssa. Alennusluettelot voi tilata sähköisessä muodossa Tarja Nenoselta, joka toimittaa luettelon sopimuksen mukaan joko disketillä tai asiakkaan sähköpostiin. Paavo Aaltonen ja Tarja Nenonen, Onninen Oy. Elektroskandia Asiakas sopii hinnoittelusta tukkumyyjänsä kanssa ja voi tilata alennusluettelonsa sähköisessä muodossa joko Elektroskandian myyjältä tai Help Desk -palvelusta. Luettelo toimitetaan joko disketillä postitse tai sähköpostilla. Hannele Helaste ja Riitta Tirkkonen, Elektroskandia Oy

Lisää palveluja edullisemmin

Lisää palveluja edullisemmin Lisää palveluja edullisemmin LVISNet-palvelu on kasvanut ensimmäisen täyden toimintavuotensa aikana. Vuosi sitten syksyllä siirsimme ensimmäisiä asiakkaita LVISNet-palveluun. Lokakuussa välitimme jo yli

Lisätiedot

LVIS-alan hinnastotiedon yhteinen sähköinen esitysmuoto on ollut käytössä jo. alan sähköisen kaupan kasvulle.

LVIS-alan hinnastotiedon yhteinen sähköinen esitysmuoto on ollut käytössä jo. alan sähköisen kaupan kasvulle. PÄÄKIRJOITUS Lisäedellytyksiä sähköiseen kauppaan Ohessa LVIS-tukkujen edustajat kertovat sähköisen kauppansa tilasta ja suunnitelmistaan kaupan kasvattamiseksi. Kaukonäköisyydellä, yhteistyöllä ja työllä

Lisätiedot

Maksuturvan pikaopas Valmiskauppiaille

Maksuturvan pikaopas Valmiskauppiaille Maksuturvan pikaopas Valmiskauppiaille 16.12.2009 1(6) Maksuturvan pikaopas Valmiskauppiaalle Maksuturva-palvelun käyttö on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi Valmiskaupan kautta ja voit käytännössä

Lisätiedot

Tele on panostanut käytettävyyteen - LVISNet-palvelu on käyttäjälleen helppo

Tele on panostanut käytettävyyteen - LVISNet-palvelu on käyttäjälleen helppo Tele on panostanut käytettävyyteen - LVISNet-palvelu on käyttäjälleen helppo LVISNetissä on ratkaisevasti uusia, käyttöä monipuolistavia ominaisuuksia aiempiin OVT-järjestelmiin verrattuna. - Merkittävin

Lisätiedot

verkkolasku.fi 2.1.2011

verkkolasku.fi 2.1.2011 palveluna Notebeat Entrepreneur -ohjelmalla hoidat kaikki yrityksesi myynti- ja ostolaskut sähköisesti selainkäyttöliittymässä, sekä siirrät ne kätevästi tilitoimistoon. Säästät heti käyttöönotosta alkaen

Lisätiedot

Sähköinen Express Import -palvelu

Sähköinen Express Import -palvelu Sähköinen Express Import -palvelu opas lähettäjälle TNT:n Express Import -palvelu Käyttäjäystävällinen Express Import -palvelu mytnt:n osana tekee tuontilähetyksen tilauksen entistä helpommaksi Express

Lisätiedot

Ecom hinnastopalvelu LV-, Ilma- ja Kylmäala

Ecom hinnastopalvelu LV-, Ilma- ja Kylmäala Ecom hinnastopalvelu LV-, Ilma- ja Kylmäala 2013 2013 -merkistä tunnistat uudet ominaisuudet Tuote- ja hintatietojen päivitys Ecom OVeTista Ecom Ovet hinnastopalvelu on tehty palvelemaan Ecomin LVI-, Kylmä-

Lisätiedot

Maksuturvan pikaopas Omaverkkokauppiaille

Maksuturvan pikaopas Omaverkkokauppiaille 1 Maksuturvan pikaopas Omaverkkokauppiaille 2 Maksuturvan pikaopas Omaverkkokauppiaille Maksuturva-palvelun käyttö on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi Omaverkkokaupassa ja voit tehdä lähes kaikki

Lisätiedot

Yrityksen sähköisen sanomaliikenteen automatisointi

Yrityksen sähköisen sanomaliikenteen automatisointi Yrityksen sähköisen sanomaliikenteen automatisointi Digi Roadshow 20.4.2015 OneWay Sanomanvälitys Oy Jukka Sippola OneWay Sanomanvälitys Oy / Rauhala Yhtiöt Oy OneWay Sanomanvälitys Oy Perustettu 1.1.2013

Lisätiedot

Maksuturvan pikaopas Sopranon Composer-kauppialle

Maksuturvan pikaopas Sopranon Composer-kauppialle Maksuturvan pikaopas Sopranon Composer-kauppialle 8.12.2009 1(8) Maksuturvan pikaopas Sopranon Composer-kauppialle Maksuturva-palvelun käyttö on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi ja voit tehdä kaikki

Lisätiedot

OVeT hinnastopalvelu (Sähkö)

OVeT hinnastopalvelu (Sähkö) OVeT hinnastopalvelu (Sähkö) Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1 Automaattinen tuote- ja hintatietojen päivitys Ecom OVeTista...2 2 Ecom OVeT-palveluun valittavat tiedostot...2

Lisätiedot

Dahliin, Onniseen, SLO:hon ja LVI- Tukkuun.

Dahliin, Onniseen, SLO:hon ja LVI- Tukkuun. Asiakas on avainasemassa LVISNet-palvelun välittämä OVT-kauppa on ollut voimakkaassa kasvussa viime vuodesta alkaen. Kuten tästä lehdestä käy ilmi, LVISNet tarjoaa tänä vuonna asiakkailleen sähköisen kaupan

Lisätiedot

ENERGIA JA URAKOINTI AJANKOHTAISFOORUMI

ENERGIA JA URAKOINTI AJANKOHTAISFOORUMI Visma Software Tallinnan asiakaspäivät 10 11.5.2012 Tapio Mäkitalo, Mauno Penttilä ENERGIA JA URAKOINTI AJANKOHTAISFOORUMI Page 2 Visma L7 Asiakaspäivät 2012 Projektitoiminta LVISNETIN SANOMALIIKENNE UUDISTUU

Lisätiedot

OMA ESITE SISÄLLYSLUETTELO

OMA ESITE SISÄLLYSLUETTELO OHJEET SISÄLLYSLUETTELO KÄYTTÖÖNOTTO JA JAKAMINEN... 3 Nimeä Oma Esitteesi... 4 Jakaminen sähköpostitse... 5 Jakaminen blogissa... 6 ASIAKKAAN TILAUKSET... 7 OMA ESITE -TILAUSTEN KÄSITTELY... 8 Esimerkkitilaus

Lisätiedot

Doodle helppoa aikatauluttamista

Doodle helppoa aikatauluttamista Doodle helppoa aikatauluttamista Kuinka käytän Doodlea? -vaiheittainen opas käyttöön ja aikataulukyselyn luomiseen http://www.doodle.com/ Doodle on ohjelma joka auttaa sinua aikatauluttamaan kokouksia

Lisätiedot

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan satu.ranta@pp3.inet.fi

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan satu.ranta@pp3.inet.fi Toimitusehdot Voimassa 01.11.2014 Tuotteita myy Sugart koriste- ja juhlapalvelu Ly-2447334-7. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja oppilaitoksille. Emme toimita lähetyksiä

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan ja Suomen Maatalouden Laskentakeskus Oy:n välillä.

Lisätiedot

OHJE BE ONLINE VERKKOKAUPPAAN

OHJE BE ONLINE VERKKOKAUPPAAN OHJE BE ONLINE VERKKOKAUPPAAN BE Online on verkkokauppa, joka antaa mahdollisuuden BE Groupin asiakkaille syöttää ostotilauksen suoraan BE Groupin Dynamics AX järjestelmään ja kysellä tilauksen tilaa.

Lisätiedot

Maksuturvan pikaopas Smilehouse Workspace/Wosbee -kauppiaille

Maksuturvan pikaopas Smilehouse Workspace/Wosbee -kauppiaille Maksuturvan pikaopas Smilehouse Workspace/Wosbee -kauppiaille Päivitetty 18.11.2011 1(8) Maksuturvan pikaopas Smilehouse Workspace-kauppialle Maksuturva-palvelun käyttö on tehty sinulle mahdollisimman

Lisätiedot

Nova-4Field Myyntitilaukset langattomasti. Muista ottaa Nova mukaan

Nova-4Field Myyntitilaukset langattomasti. Muista ottaa Nova mukaan Nova-4Field Myyntitilaukset langattomasti Muista ottaa Nova mukaan Sisältö Nova-4Field... 1 Sisältö... 2 Nova myyjän taskussa... 3 Saavutettavat aikasäästöt... 3 Reaaliaikaisuus... 4 Laskutuskierron nopeutuminen...

Lisätiedot

Verkko ostolaskujen vastaanotto Tampereen kaupungilla

Verkko ostolaskujen vastaanotto Tampereen kaupungilla Verkko ostolaskujen vastaanotto Tampereen kaupungilla Verkko ostolaskut Tampereen kaupunki siirtyi 1.1.2011 alkaen kokonaan verkkolaskujen vastaanottoon ja paperilaskujen käsittelystä luovutaan kaupungin

Lisätiedot

AutoFutur ja KoneFutur HL Group sähköinen kaupan liitäntä

AutoFutur ja KoneFutur HL Group sähköinen kaupan liitäntä AutoFutur ja KoneFutur HL Group sähköinen kaupan liitäntä Käyttöohje Päivitetty 29.1.2010 HL Groupin sähköisen kaupan liitäntä - 1 - KÄYTTÖÖNOTTO... 3 YLEISTÄ... 3 TOIMINNON REKISTERÖIMINEN KÄYTTÖÖN...

Lisätiedot

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan

Lisätiedot

Toimituksen laskuttaminen erissä

Toimituksen laskuttaminen erissä 1 Toimituksen laskuttaminen erissä Johdanto Laskutus voidaan toimitusprojekteissa sopia monella eri tavalla: Ennakkoon maksetut toimitukset ( esim. nettikauppa), Ennakkomaksu ( käsiraha), ja loppusumma

Lisätiedot

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinnassa on neljän tyyppisiä dokumentteja: Tilaukset, laskut, lähetykset ja hyvityslaskut, Tilaus on ensimmäinen dokumentti, jonka joko ostaja on luonnut

Lisätiedot

Tilitoimistojen käyttämät verkkolaskutuksen välineet ja kokemukset tutkimusraportti

Tilitoimistojen käyttämät verkkolaskutuksen välineet ja kokemukset tutkimusraportti Tilitoimistojen käyttämät verkkolaskutuksen välineet ja kokemukset tutkimusraportti 2010-2011 n=320 Vastaajan asema tilitoimistossa 1 Tilitoimiston sijainti 2 Jäsenyys Taloushallintoliitossa ja tilitoimistotoiminnan

Lisätiedot

Toimilaitteet Ilmanhuoltolaitteet Säätöventtiilit Liittimet Painekytkimet Alipainetuotteet webstore

Toimilaitteet Ilmanhuoltolaitteet Säätöventtiilit Liittimet Painekytkimet Alipainetuotteet webstore Toimilaitteet Ilmanhuoltolaitteet Säätöventtiilit Liittimet Painekytkimet Alipainetuotteet webstore 2 Osta turvallisesti verkosta Webstore LUOTETTAVASTI YHDELLÄ KLIKKAUKSELLA VALITSE NOPEASTI TARVITSEMASI

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus

Lisätiedot

Kahan sähköinen kaupan liitäntä

Kahan sähköinen kaupan liitäntä AutoFutur ja KoneFutur 2010 Kahan sähköinen kaupan liitäntä Sisältäen Autoluettelo- liitännän Asennus- ja käyttöohje Päivitetty 11.9.2009 Kahan sähköisen kaupan liitäntä - 1 - KÄYTTÖÖNOTTO... 3 YLEISTÄ...

Lisätiedot

Kotimainen suoraveloitus poistuu käytöstä

Kotimainen suoraveloitus poistuu käytöstä 23.5.2013 Kotimainen suoraveloitus poistuu käytöstä Laskuttajan uudet vaihtoehdot kuluttajalaskutukseen Kotimaisesta suoraveloituksesta luovutaan kaikissa euromaissa Kotimaisesta suoraveloituksesta ollaan

Lisätiedot

Digipuntari 2015 tuloksia ja tulkintaa eteläsavolaisittain

Digipuntari 2015 tuloksia ja tulkintaa eteläsavolaisittain Digipuntari 2015 tuloksia ja tulkintaa eteläsavolaisittain Data liikkuu ja asiakas käy pyydykseen lisää liiketoimintaa verkosta 02.11.2015 Maija Korhonen Digipuntari yhteistyössä Etelä-Savon yrittäjien

Lisätiedot

Postisen mediatilan ostaminen Kontakti-palvelussa

Postisen mediatilan ostaminen Kontakti-palvelussa Postisen mediatilan ostaminen Kontakti-palvelussa 1 Sisältö Kontaktiin kirjautuminen ja asiointitunnukset Postinen Kontaktissa, ohjeet ja chat Roolit Postisen tilauskanavassa Tilauspolku: Tilaajan tiedot

Lisätiedot

Malmin Sähkötyö Oy työllistää 14 henkeä pääkaupunkiseudulla. Putki-Sampo Oy, Teijo Tykkä: Internet nopein tapa päivityksissä

Malmin Sähkötyö Oy työllistää 14 henkeä pääkaupunkiseudulla. Putki-Sampo Oy, Teijo Tykkä: Internet nopein tapa päivityksissä Malmin Sähkötyö Oy, Mika Tuominen ja Voitto Karkkunen: Päivitykset Internetistä ovat jo rutiineja Malmin Sähkötyön omistaja-vetäjät edustavat kahta työsukupolvea hinnastojen päivityksessä. Tavarantoimittajien

Lisätiedot

Sähköisen toimitusketjun tuomat edut Liikenne- ja viestintäministeriö 26.03.2013. Ilkka Tirkkonen Regional CIO

Sähköisen toimitusketjun tuomat edut Liikenne- ja viestintäministeriö 26.03.2013. Ilkka Tirkkonen Regional CIO Sähköisen toimitusketjun tuomat edut Liikenne- ja viestintäministeriö 26.03.2013 Ilkka Tirkkonen Regional CIO Sähköinen toimitusketju Myyjä luovutus Tilaus Vahvistus Toimitus Kysely Vastaus Ostaja luovutus

Lisätiedot

Sähköisten aineistojen välityspalvelu (Liite 2)

Sähköisten aineistojen välityspalvelu (Liite 2) Sähköisten aineistojen välityspalvelu (Liite 2) 1. Nykytila...2 1.1 Ostolaskut...2 1.2 Myyntilaskut (tulostuspalvelu)...2 1.3 Palkkalaskelmat (tulostuspalvelu)...2 2. Tavoitetila...2 2.1 Sähköisten ostolaskujen

Lisätiedot

3/2000. Mitä pienet edellä

3/2000. Mitä pienet edellä Mitä pienet edellä Tässä numerossa kertovat LVIStukkujen kolme, kokoluokaltaan suurta yritysasiakasta näkemyksiään OVTkaupastaan sekä pienyritys, jonka liikevaihto on reilusti alle prosentin edellä mainittujen

Lisätiedot

ENERGIAMARKKINAVIRASTO PÄÄTÖS

ENERGIAMARKKINAVIRASTO PÄÄTÖS ENERGIAMARKKINAVIRASTO PÄÄTÖS Dnro 1226/420/2012 JULKINEN 29.11.2012 ASIA Vahvistusilmoituksen lähettämisen laiminlyönti ja laskun lähettäminen ennen huomautusajan päättymistä ASIANOSAINEN 220 Energia

Lisätiedot

www.jouset.com Industrivej 21 8260 Viby J Puh.: +45 86 72 00 99 e-mail: sif@fjedre.dk

www.jouset.com Industrivej 21 8260 Viby J Puh.: +45 86 72 00 99 e-mail: sif@fjedre.dk Meillä on oli 14 000 jousta varastossa. Pyrimme aina täyttämään tarpeesi ja lähettämään tilauksesi samana päivänä. www.jouset.com Industrivej 21 8260 Viby J Puh.: +45 86 72 00 99 e-mail: sif@fjedre.dk

Lisätiedot

KauppiasExtranet -käyttöohje verkkokaupalle

KauppiasExtranet -käyttöohje verkkokaupalle KauppiasExtranet -käyttöohje verkkokaupalle Versio 1.4 Syyskuu 2010 KauppiasExtranet 2(16) Sisältö 1 Yleistä KauppiasExtranet:sta... 3 2 KauppiasExtranetin toiminnallisuus... 3 2.1 Kirjautuminen... 3 2.2

Lisätiedot

Ammattijärjestäjä Aulasvuori Www-projektin kuvaus

Ammattijärjestäjä Aulasvuori Www-projektin kuvaus Ammattijärjestäjä Aulasvuori Www-projektin kuvaus Minne Seppälä Avat 2014 Dokumentaatio 1 PROJEKTIN KUVAUS... 3 1.1 Projektin aloitus... 3 1.2 Aikataulu... 4 1.3 Kustannusarvio... 4 2 ULKOASU... 5 2.1

Lisätiedot

Sonyn suomenkielisen Web-portaalin käyttöohjeet

Sonyn suomenkielisen Web-portaalin käyttöohjeet Sonyn suomenkielisen Web-portaalin käyttöohjeet Sonyn Web-portaalin käyttöohjeet Seuraavilla sivuilla esiteltävien käyttöohjeiden yhteenveto: Sisäänkirjautuminen Uuden tai vaihtosalasanan hankkiminen.

Lisätiedot

Ecom hinnastopalvelu, Sähköala merkistä tunnistat uudet ominaisuudet

Ecom hinnastopalvelu, Sähköala merkistä tunnistat uudet ominaisuudet Ecom hinnastopalvelu, Sähköala 2013 2013 -merkistä tunnistat uudet ominaisuudet Ohjeita käsikirjan lukijalle Käsikirjan avulla Ecom tulee tutuksi ja ohjelmaa oppii käyttämään monipuolisemmin. Kaikkien

Lisätiedot

FENNO MEDICAL OY FENNO MARKET KÄYTTÖOHJEET. Fenno Medicalin sähköinen

FENNO MEDICAL OY FENNO MARKET KÄYTTÖOHJEET. Fenno Medicalin sähköinen FENNO MEDICAL OY FENNO MARKET KÄYTTÖOHJEET Fenno Medicalin sähköinen 2(9) Kotijakelun sähköinen tilausjärjestelmä Kotijakelun sähköinen tilausjärjestelmä tekee tilaamisesta joustavaa ja vaivatonta. Järjestelmän

Lisätiedot

7.5.2013. Asiakasnumeron haltija on vastuussa tilauksesta ja vastaa laskun maksamisesta toimitusehtojen mukaisesti Oriolalle.

7.5.2013. Asiakasnumeron haltija on vastuussa tilauksesta ja vastaa laskun maksamisesta toimitusehtojen mukaisesti Oriolalle. Henkilökunta asiakasnumerohakemus Sivu 1/5 Hyvä vastaanottaja Oheisella lomakkeella voitte hakea henkilökunta asiakasnumeroa sekä muuttaa asiakastietojanne. Asiakasnumeron saaminen edellyttää, että asiakas

Lisätiedot

1. päivä ip Windows 2003 Server ja vista (toteutus)

1. päivä ip Windows 2003 Server ja vista (toteutus) 1. päivä ip Windows 2003 Server ja vista (toteutus) Olette pomosi kanssa tarkastaneet asiakkaan tekemän ja sinun korjaaman suunnitelman ja tehneet oman versionsa siitä. Noudata siis tätä tekemäänne uutta

Lisätiedot

Sähköinen Express Import -palvelu

Sähköinen Express Import -palvelu Sähköinen Express Import -palvelu opas vastaanottajalle TNT:n Express Import -palvelu Käyttäjäystävällinen Express Import -palvelu mytnt:n osana tekee tuontilähetyksen tilauksen entistä helpommaksi. Express

Lisätiedot

Maventa Connector Käyttöohje

Maventa Connector Käyttöohje Maventa Connector Käyttöohje 17.4.2015 Sisällys 1. Esittely... 2 1.1. Käytön edellytykset... 2 1.2. Tuetut aineistomuodot... 2 2. Asennustiedosto... 3 2.1. Sisäänkirjautuminen... 7 3. Asetuksien määrittäminen...

Lisätiedot

Aloita kuljetuksen tilaaminen Unifaun Online-kuljetushallintajärjestelmän avulla.

Aloita kuljetuksen tilaaminen Unifaun Online-kuljetushallintajärjestelmän avulla. Aloita kuljetuksen tilaaminen Unifaun Online-kuljetushallintajärjestelmän avulla. Sisältö Lähetykset Tee lähetys: Luo uusi lähetys............ Lähetä tilaus: Tänne tallennetut lähetykset saapuvat odottamaan

Lisätiedot

Palvelukuvaus 01.05.2014

Palvelukuvaus 01.05.2014 01.05.2014 - 2-5 nettipuoti (tarkka ominaisuuslista myyjältäsi) Erittäin suosittu ja edullinen ratkaisu pieneen kauppaan, joka on varmatoiminen, eikä vaadi yrittäjältä turhaa aikaa, eikä erilisiä kalliita

Lisätiedot

Tutkimus: Verkkolasku, automaatio ja liikekumppanien kanssakäynti avoimessa verkossa. Ajankohta helmikuu 2012

Tutkimus: Verkkolasku, automaatio ja liikekumppanien kanssakäynti avoimessa verkossa. Ajankohta helmikuu 2012 Tutkimus: Verkkolasku, automaatio ja liikekumppanien kanssakäynti avoimessa verkossa Ajankohta helmikuu 2012 Taustatiedot Yli 1000 500-999 50-499 10-49 Alle 10 Neljäs kysely helmikuussa 2012 Toteutettiin

Lisätiedot

Tutkimus verkkolaskutuksesta, automaatiosta ja tietojen välityksestä toimittajaverkostossa. Ajankohta helmikuu 2010

Tutkimus verkkolaskutuksesta, automaatiosta ja tietojen välityksestä toimittajaverkostossa. Ajankohta helmikuu 2010 Tutkimus verkkolaskutuksesta, automaatiosta ja tietojen välityksestä toimittajaverkostossa Ajankohta helmikuu 2010 Seurantakysely verkkolaskutuksesta ja tietojen välityksestä toimittajaverkostossa 41 Yli

Lisätiedot

LIITTYMÄN REKISTERÖIMINEN/TILAAMINEN

LIITTYMÄN REKISTERÖIMINEN/TILAAMINEN LIITTYMÄN REKISTERÖIMINEN/TILAAMINEN Liittymän rekisteröiminen Saunalahti tarjoaa jokaiseen huoneistoon 10/10M-laajakaistaliittymän. Tämä liittymä toimii sinulla ilman toimenpiteitä. Liittymä pitää rekisteröidä,

Lisätiedot

Kuluttajaverkkolaskutus ja esilläpitopalvelu Suomessa

Kuluttajaverkkolaskutus ja esilläpitopalvelu Suomessa Kuluttajaverkkolaskutus ja esilläpitopalvelu Suomessa Palvelun kuvaus sivu 1/7 Tiedon asiakirjat: tekijänoikeudet Tämän asiakirjan sisältöä tai mitään sen osaa ei saa jäljentää yrityksenne ulkopuolella

Lisätiedot

Provet Pet ohjelmisto ja tulostus PDF-tiedostoon.

Provet Pet ohjelmisto ja tulostus PDF-tiedostoon. Provet Pet ohjelmisto ja tulostus PDF-tiedostoon www.provet.fi Finnish Net Solutions Oy www.fns.fi 1/6 Finnish Net Solutions Oy, 2/2012 Yleistä Tulostaminen PDF-tiedostoon Provet Petistä onnistuu ilmaisen

Lisätiedot

Toimittajaportaali: Usein kysyttyjä kysymyksiä e-laskuista

Toimittajaportaali: Usein kysyttyjä kysymyksiä e-laskuista Toimittajaportaali: Usein kysyttyjä kysymyksiä e-laskuista 2011 Toimittajaportaali Kysymyksiä? Missä voin rekisteröityä portaalin käyttäjäksi? Mistä saan uuden salasanan ja kuinka kirjaudun portaaliin?

Lisätiedot

SmartShip Rahtituotteiden ja lisäpalveluiden valitseminen

SmartShip Rahtituotteiden ja lisäpalveluiden valitseminen SmartShip Rahtituotteiden ja lisäpalveluiden valitseminen Valitse Posti SmartShipistä Posti Rahti, jos olet sopinut tästä palvelusta ja lähettämässä rahtilähetystä rahtikirjalla Posti Rahti tilaa tänään,

Lisätiedot

Meedio on luotu helpottamaan yrittäjän elämää.

Meedio on luotu helpottamaan yrittäjän elämää. Meedio on luotu helpottamaan yrittäjän elämää. Yrityksesi markkinointitoimet ovat nyt hallinnassasi yhden, helppokäyttöisen sähköisen työpöydän kautta, myös mobiilisti. Meedion avulla nykyiset ja uudet

Lisätiedot

OVeT hinnastopalvelu (LVI)

OVeT hinnastopalvelu (LVI) OVeT hinnastopalvelu (LVI) Puh: 02-2767 171 Fax: 02-2767 170 www.ecom.fi asiakaspalvelu@ecom.fi 1 Automaattinen tuote- ja hintatietojen päivitys Ecom OVeTista...2 2 Tiedostojen valinta Ecom OVeTista...2

Lisätiedot

Mikä Eräverkko? Kaikki eräelämykset yhdestä osoitteesta.

Mikä Eräverkko? Kaikki eräelämykset yhdestä osoitteesta. Mikä Eräverkko? Eräverkko on eräihmisten ja -palveluiden kohtauspaikka, josta löydät helposti ja nopeasti metsästysmahdollisuudet sekä metsästyksen oheispalvelut. Kaikki eräelämykset yhdestä osoitteesta.

Lisätiedot

KL-KUNTAHANKINNAT OY:N OPPIKIRJAT JA NIIHIN LIITTYVÄT OHEISMATERIAALIT PUITESOPIMUKSEN YLEISESITTELY

KL-KUNTAHANKINNAT OY:N OPPIKIRJAT JA NIIHIN LIITTYVÄT OHEISMATERIAALIT PUITESOPIMUKSEN YLEISESITTELY 1 (7) KL-KUNTAHANKINNAT OY:N OPPIKIRJAT JA NIIHIN LIITTYVÄT OHEISMATERIAALIT PUITESOPIMUKSEN YLEISESITTELY 2 (7) Sisällys 1. Puitesopimuksen sopimuskausi... 3 2. Sopimuksen sisältö... 3 3. Toimittaja...

Lisätiedot

v4.0 Palvelukuvaus 1.11.2014

v4.0 Palvelukuvaus 1.11.2014 v4.0 Palvelukuvaus 1.11.2014 - 2-5 Internetsivustopaketti nettihelmi nettihelmi on Avaimet käteen Internetsivusto ratkaisu. Palvelu sisältää laadukkaan graafisen ulkoasun nettihelmi perussivupohjaan ja

Lisätiedot

Tonttihakemuksen tekeminen

Tonttihakemuksen tekeminen Tonttihakemuksen tekeminen Tontinluovutuksen periaatteet ja hyväksyttävän hakemuksen ehdot on kuvattu Espoon kaupungin internet-sivuilla osoitteessa. Tärkeitä huomioita tonttihakuun osallistumisessa: 1)

Lisätiedot

BUSINESSWEB PALVELUN TILAUS JA SOPIMUS

BUSINESSWEB PALVELUN TILAUS JA SOPIMUS Sivu 1 / 4 Uusi sopimus Muutos voimassa olevaan BusinessWeb sopimukseen BusinessWeb sopimuksen purku (irtisanominen) Asiakas täyttää harmaannetut kohdat. Tähdellä merkityt ovat pakollisia. Asiakkaan tiedot

Lisätiedot

Case: Hanakat LVIS-ketjun verkkokaupparatkaisu

Case: Hanakat LVIS-ketjun verkkokaupparatkaisu Jälleenmyyjäverkoston Online-myynnin tehostaminen 9.11.2010 Hotelli Scandic Simonkenttä Case: Hanakat LVIS-ketjun verkkokaupparatkaisu Timo Korvenoja, Vilkas Group Oy Perustettu Tampereella 1995 Tytäryhtiö

Lisätiedot

Palvelukonsepti suurasiakkaille

Palvelukonsepti suurasiakkaille Palvelukonsepti suurasiakkaille Merplast Oy on vuonna 2005 perustettu työpaikkojen työturvallisuuteen ja siihen liittyvään konsultointiin keskittyvä yhtiö. Asiakkaitamme ovat pienet ja keskisuuret yritykset,

Lisätiedot

Suoraveloituksesta e-laskuun ja suoramaksuun. Paula Metsäaho 01.04.2014

Suoraveloituksesta e-laskuun ja suoramaksuun. Paula Metsäaho 01.04.2014 Suoraveloituksesta e-laskuun ja suoramaksuun Paula Metsäaho 01.04.2014 Suoraveloituksen korvaavat palvelut Korvaavat palvelut henkilöasiakkaille: E-LASKU (Finvoice) Jos asiakas käyttää aktiivisesti verkkopankkia,

Lisätiedot

Espoon koulutuskuntayhtymä Omnia

Espoon koulutuskuntayhtymä Omnia TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 1 1 (6) Espoo Catering -liikelaitos hankkii lihaa, lihatuotteita ja valmisruokia tuotantokeittiöille tällä hetkellä noin kahden miljoonan euron arvosta vuodessa. Hintaliitteestä (liite

Lisätiedot

1 (4) 28.11.08. Maksujärjestelmät. Sisällysluettelo

1 (4) 28.11.08. Maksujärjestelmät. Sisällysluettelo Finvoice. Palvelukuvaus 28..2008 (4) 28..08 Sisällysluettelo Finanssialan keskusliiton suosituksen mukaisen Fincoice-sanoman yleisperiaatteet... Taustaa... 2 Mikä on Finvoice... Kuluttajan e-lasku... 2

Lisätiedot

AutoFutur. Autobahn Oy:n sähköisen kaupan liitäntä. Käyttöohje

AutoFutur. Autobahn Oy:n sähköisen kaupan liitäntä. Käyttöohje AutoFutur Autobahn Oy:n sähköisen kaupan liitäntä Käyttöohje Päivitetty 4.12.2007 Autobahnin sähköisen kaupan liitäntä - 1 - Sisällys KÄYTTÖÖNOTTO... 3 YLEISTÄ... 3 TOIMINNON REKISTERÖIMINEN KÄYTTÖÖN...

Lisätiedot

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Sosiaalipalvelupäällikkö, psykososiaalisen tuen palvelulinjan päällikkö

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Sosiaalipalvelupäällikkö, psykososiaalisen tuen palvelulinjan päällikkö Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Päivätoiminnan hankinta pienhankintana: Symbolon Oy TRE:403/02.07.01/2018 Lisätietoja päätöksestä Palvelulinjan päällikkö, sosiaalipalvelupäällikkö Maritta Närhi

Lisätiedot

Kuluttajat mukaan verkkolaskujen vastaanottajiksi

Kuluttajat mukaan verkkolaskujen vastaanottajiksi A Basware Presentation Kuluttajat mukaan verkkolaskujen vastaanottajiksi Basware Käyttäjäpäivät 20.-21.9.2011 Rohkeus liiketoiminnan kehittämiseen Lahti Baswaren verkkolaskupalvelut Kuluttajat mukaan verkkolaskujen

Lisätiedot

Tikon ostolaskujen käsittely

Tikon ostolaskujen käsittely Toukokuu 2013 1 (7) 6.3.0 Copyright Aditro 2013 Toukokuu 2013 2 (7) Sisällysluettelo 1. Käyttäjäasetukset... 3 2. Yleiset parametrit... 3 3. Kierrätysasetukset... 3 4. palvelimen tiedot... 4 5. lähetyksen

Lisätiedot

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELYOHJELMAN ESITE

ASTERI TILAUSTENKÄSITTELYOHJELMAN ESITE ASTERI TILAUSTENKÄSITTELYOHJELMAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi Fax (09) 351 5532 2 ASTERI TILAUSTENKÄSITTELY Asteri Tilaustenkäsittely on ohjelma yrityksen tilaus/toimitusketjun

Lisätiedot

Missä mennään ja mitä on tulossa

Missä mennään ja mitä on tulossa Verkkolaskutus: Missä mennään ja mitä on tulossa Tampereen kaupunki 1 Tampereen kaupunki: verkkolaskutus käyttöön Tampereen kaupungin ostolaskut Verkkolaskujen vastaanotto, nykytila Miten Tampereen kaupungille

Lisätiedot

ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMAN ESITE

ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMAN ESITE ASTERI LÄHETELASKUTUSOHJELMAN ESITE Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 7530 atsoft@atsoft.fi Fax (09) 351 5532 2 ASTERI LÄHETELASKUTUS Asteri Lähetelaskutus on Asteri Laskutus-ohjelman lisäosa.

Lisätiedot

AGA ONLINE SHOP-OHJEET

AGA ONLINE SHOP-OHJEET AGA ONLINE SHOP-OHJEET Tervetuloa käyttämään AGA online shop-verkkokauppaa! Oheisissa ohjeissa kerrotaan verkkokaupan perustoiminnoista. Mikäli verkkokaupan käytöstä tulee kysyttävää, voitte aina olla

Lisätiedot

Adobe -määrälisensointi

Adobe -määrälisensointi Adobe -määrälisensointi VIP-jälleenmyyjäkonsolin käyttöopas Value Incentive Plan -ohjelmalle (VIP) Versio 3.1 syyskuu 12, 2013 Voimassa 15.8.2013 lähtien Sisältö Mikä on VIP-jälleenmyyjäkonsoli?... 4 Aloitus...

Lisätiedot

Lilli Huolenpito PALVELUKUVAUS

Lilli Huolenpito PALVELUKUVAUS 1 (6) v 2.1 Lilli Huolenpito PALVELUKUVAUS Sisällysluettelo 1 Palvelun yleiskuvaus ja palveluvaihtoehdot... 3 2 Palvelun sisältö... 3 2.1 Lilli Huolenpito Mini... 4 2.2 Lilli Huolenpito Perus... 4 2.3

Lisätiedot

Tähtikuitu Oy Yritystuotteet

Tähtikuitu Oy Yritystuotteet Tähtikuitu Oy Yritystuotteet Palvelukuvaukset ja hinnasto Voimassa alkaen: 1.1.2014 TÄHTIKUITU OY PL 60, 99601 Sodankylä Puhelin: +358 40 764 8213 Y-tunnus: 42547673-4 sähköposti: etunimi.sukunimi@tahtikuitu.fi

Lisätiedot

Ohje RMA-hakuun online palvelusta

Ohje RMA-hakuun online palvelusta Ohje RMA-hakuun online palvelusta Järjestelmän muutoksen vuoksi 1.7.2012 ennen ja jälkeen tehdyt tilaukset käsitellään erillisinä RMA-palautuksina. Näin ollen samaan RMA-pyyntöön ei voida yhdistää tuotteita,

Lisätiedot

Tärkein visiomme on johdattaa kaikenikäiset sekä taustaltaan erilaiset ihmiset taidemusiikin kiehtovaan maailmaan.

Tärkein visiomme on johdattaa kaikenikäiset sekä taustaltaan erilaiset ihmiset taidemusiikin kiehtovaan maailmaan. Viva Classica on helmikuussa 2010 avattu klassisen musiikin ystäville suunnattu verkkopalvelu ja radiokanava, jota voi kuunnella valtakunnallisesti internetissä osoitteessa www.vivaclassica.fi sekä matkapuhelimella

Lisätiedot

HUIPPUSTORE.FI REKISTERÖITYMINEN

HUIPPUSTORE.FI REKISTERÖITYMINEN HUIPPUSTORE.FI REKISTERÖITYMINEN Miksi kannattaa rekisteröityä? 1. Saat heti käyttöösi edullisemmat hinnat 2. Yritykset, seurat ja julkishallinto saavat käyttöön muiden maksutapojen lisäksi laskutuksen

Lisätiedot

Hintaryhmä 20,00. [ + toimituskulut 9 / lahjakortti ]

Hintaryhmä 20,00. [ + toimituskulut 9 / lahjakortti ] TUOTEVALIKOIMA Kortin saaja voi valita lahjansa seuraavista tuoteryhmistä: Urheilu & Vapaa-aika, Vuode- ja kylpyhuonetekstiilit ja Koti & Keittiö. Ohessa esimerkkejä kahden eri hintaryhmän laajasta tuotevalikoimasta!

Lisätiedot

KIRJASTOAUTON KORITYÖN HANKINTA

KIRJASTOAUTON KORITYÖN HANKINTA KIRJASTOAUTON KORITYÖN HANKINTA Inarin kunta pyytää tarjoustanne kirjastoauton korityöstä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Kirjastoauto hankitaan Inarin kunnankirjaston käyttöön (www.inari.fi/kirjasto).

Lisätiedot

Tikon ostolaskujen käsittely

Tikon ostolaskujen käsittely Toukokuu 2014 1 (8) Toukokuu 2014 2 (8) Sisällysluettelo 1. Käyttäjäasetukset... 3 2. Yleiset parametrit... 3 3. Kierrätysasetukset... 3 4. palvelimen tiedot... 4 5. lähetyksen aktivointi... 5 6. Eräajot

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot

Tilaajan pikaopas. kotijakelu.onemed.fi

Tilaajan pikaopas. kotijakelu.onemed.fi Tilaajan pikaopas OneMed Kotijakelupalvelu on sähköinen tilausjärjestelmä, jonka avulla kunta/kaupunki hallinnoi kotiasiakkaiden hoitotarvikereseptejä. Kirjaudu palveluun: 1. Klikkaa Kirjaudu sisään -painiketta

Lisätiedot

FarmiDiili yhteishankintasovelluksen käyttöohje viljelijäasiakkaille

FarmiDiili yhteishankintasovelluksen käyttöohje viljelijäasiakkaille FarmiDiili yhteishankintasovelluksen käyttöohje viljelijäasiakkaille Sisältö 1. Palvelun yleiskuvaus... 3 2. Tarjouspyynnön lähettäminen FarmiDiili sovelluksella... 5 3. Tarjouksen saaminen ja sen jälkeen

Lisätiedot

E-laskusta helpotusta yrityksen arkeen

E-laskusta helpotusta yrityksen arkeen E-laskusta helpotusta yrityksen arkeen Matti Mäkinen matti.makinen@sampopankki.fi Päiväys 13.06.2012 Sähköinen asiointi Sampo Pankin tarjoamat sähköisen asioinnin ja liiketoiminnan peruskomponentit Verkkopalkka

Lisätiedot

Televerkko-operaattoripalveluiden hinnasto

Televerkko-operaattoripalveluiden hinnasto Televerkko-operaattoripalveluiden hinnasto Voimassa 1.1.2015 alkaen toistaiseksi Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy (PSP) tarjoaa voimassa olevan lainsäädännön ja määräysten mukaisesti toisille teleoperaattoreille

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Päivitetty ja voimassa 25.1.2019 alkaen. Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen

Lisätiedot

KILPAILUTTAMO PALVELU

KILPAILUTTAMO PALVELU YLEISET KÄYTTÖEHDOT LAATIMALLA, ESIKATSELEMALLA, SELAAMALLA, LÄHETTÄMÄLLÄ, VASTAANOTTAMALLA TAI LUKEMALLA TARJOUSPYYNNÖN KILPAILUTTAMO:N WWW-SIVUILTA (MYÖHEMMIN PALVELU) SEN LAATIJA (MYÖHEMMIN ASIAKAS)

Lisätiedot

Televerkko-operaattoripalveluiden hinnasto

Televerkko-operaattoripalveluiden hinnasto Televerkko-operaattoripalveluiden hinnasto Voimassa 1.1.2016 alkaen toistaiseksi Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy (PSP) tarjoaa voimassa olevan lainsäädännön ja määräysten mukaisesti toisille teleoperaattoreille

Lisätiedot

Todistusten sähköinen välittämien Kelan Sähköiset lääkärinlausunnot - projektit

Todistusten sähköinen välittämien Kelan Sähköiset lääkärinlausunnot - projektit Todistusten sähköinen välittämien Kelan Sähköiset lääkärinlausunnot - projektit Lähtökohtana tarve rakentaa: Menettely, jossa etuuskäsittelyssä tarvittavat lääkärinlausunnot saadaan suoraan terveydenhuollosta

Lisätiedot

MINI-LEXIA OPAS Versio 4.31

MINI-LEXIA OPAS Versio 4.31 Mini-Lexia-opas 2012 MINI-LEXIA OPAS Versio 4.31 Sisältö Yleistä Lexiasta ja Mini-Lexiasta... 2 Ohjeet Lexian ammattikäyttäjälle: Harjoitusten siirtäminen... 2 Harjoitusten siirtäminen muistitikulla...

Lisätiedot

SEJO OY VERKKOKAUPAN OHJEET: Tässä linkki verkkokauppamme sivustolle

SEJO OY VERKKOKAUPAN OHJEET: Tässä linkki verkkokauppamme sivustolle SEJO OY VERKKOKAUPAN OHJEET: Tässä linkki verkkokauppamme sivustolle http://verkkokauppa.sejo.fi/ Voit selailla verkkokauppamme tuotteita ilman kirjautumista, mutta tilaamiseen tarvitset omat tunnukset.

Lisätiedot

Sähköinen hakeminen työterveysyhteistyön tueksi

Sähköinen hakeminen työterveysyhteistyön tueksi Terveysosasto I Työterveyshuoltoryhmä Sähköinen hakeminen työterveysyhteistyön tueksi Koulutuskiertue Syksy 2010 Kela 1 Korvauksen hakeminen Työnantaja hakee korvauksen työterveyshuollon järjestämisestä

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Viranhaltijapäätös 1 ( 5) Kainuun ammattiopiston rehtori Hankintapäätös

Kajaanin kaupunki Viranhaltijapäätös 1 ( 5) Kainuun ammattiopiston rehtori Hankintapäätös Kajaanin kaupunki Viranhaltijapäätös 1 ( 5) KAJDno-2018-1195 Keskusimurijärjestelmän hankinta Asianosainen: Tammiholma Oy, Haaransuontie 3, 90240 Oulu (Y- tunnus: 0114720-7). YTJ (Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä),

Lisätiedot

KY TOMMI: toimintajärjestelmä energia-alalle. Energiapäivät, Tampere (4.-5.2.2011)

KY TOMMI: toimintajärjestelmä energia-alalle. Energiapäivät, Tampere (4.-5.2.2011) KY TOMMI: toimintajärjestelmä energia-alalle Energiapäivät, Tampere (4.-5.2.2011) Toimintajärjestelmän rakenne Laatu-, työterveys- ja turvallisuus sekä ympäristöjohtaminen = johtamisjärjestelmä Yritysesittely

Lisätiedot

Petteri Järvinen Jyväskylän messuilla: Internet on aktiivisen ihmisen kustannustehokas media

Petteri Järvinen Jyväskylän messuilla: Internet on aktiivisen ihmisen kustannustehokas media Petteri Järvinen Jyväskylän messuilla: Internet on aktiivisen ihmisen kustannustehokas media Vain neljä vuotta sitten kukaan yliopistomaailman ulkopuolella ei tuntenut Internetiä. Kukaan ei myöskään osannut

Lisätiedot