KUNNALLE ESITETYT KYSYMYKSET JA KUNNAN VASTAUKSET NIIHIN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KUNNALLE ESITETYT KYSYMYKSET JA KUNNAN VASTAUKSET NIIHIN"

Transkriptio

1 Savitaipaleen kunta 1(12) SAVITAIPALEEN SOTEKIINTEISTÖJEN MYYNTI KUNNALLE ESITETYT KYSYMYKSET JA KUNNAN VASTAUKSET NIIHIN 1. Tarjouspyynnössä sanotaan, että palvelutuotantoon liittyvät kysymykset eivät ole sidottu tähän tarjouspyyntöön eikä tarjouspyyntö koske palveluhankintoja. Myyjä kuitenkin tarjouspyynnössä velvoittaa ostajan sitoutumaan esim. nykytasoisiin palveluihin ja niiden jatkumiseen. Jos kyseessä on pelkkä kiinteistökauppa, tällaisia sitoumuksia ei voida esittää. Myynti-ilmoituksessa todetun mukaisesti hankkeen tarkoituksena on lähipalveluiden turvaaminen ja toiminnan jatkuminen kaikissa olosuhteissa Savitaipaleella. Kiinteistöjä/rakennuksia ei tulla myymään, ellei kunnalla ole riittävää varmuutta ostajan aikomuksesta jatkaa palvelutoimintaa Savitaipaleella. 2. Tarjouspyynnössä esitetään myös, että henkilöstö siirtyy mahdollisesti ostajalle. Koskeeko siirtyminen vain sote-koulutuksen omaavaa henkilökuntaa? Ostaja ei voi sitoutua ehtoon ilman tarkkoja henkilöstötietoja (tällöin toimitettava henkilöstölista palkka-, koulutus- ja työsuhdetietoineen). Henkilöstö on osittain myös Eksoten. Eksote ei kuitenkaan ole tarjouspyynnössä osapuolena, joten henkilöstön mahdollinen siirto ei voi koskea tahoa, joka ei ole osapuolena eikä kolmannen tahon puolesta voida tehdä sitoumuksia. Viime kädessä henkilöstön asemasta neuvottelevat Eksote ja muut kiinteistöissä toimivat työnantajat Ostajan kanssa siinä tilanteessa, kun palvelutuotanto siirtyy. Tarjoukseen tulee sisällyttää henkilöstön asemaa koskeva suunnitelma. Tarjouksessa ei kuitenkaan edellytetä pääluvun mukaisia tai tehtäväkohtaisia sitoumuksia, mutta ostaja voi antaa tahdonilmaisun sitä tilannetta silmällä pitäen, että henkilöstö on valmis/halukas siirtymään siinä tilanteessa, että ostaja jatkaa aiemman mukaista palvelutuotantoa.

2 Savitaipaleen kunta 2(12) 3. Onko kokonaisuudesta keskusteltu Eksoten kanssa? Miten Eksote suhtautuu palvelutoiminnan siirtoon yksityiselle toimijalle? Tuleeko Eksote myöntämään palvelusetelit asiakkaille? Eksoten kanssa on käyty keskusteluja avoimuuden hengessä jo ennen myynti-ilmoituksen julkaisemista. Tavoitteena on se, että Eksote ja kunta neuvottelevat tarvittaessa jatkossa kiinteistöjen omistajan kanssa palvelutoiminnan organisoimiseen ja rahoitukseen liittyvistä asioista, ml. palvelusetelin mahdollinen käyttöönotto. Selvää on, että keskusteluja tullaan jatkamaan kolmikantaisesti kunnan, Eksoten ja voittaneen tarjoajan kesken palveluiden turvaamiseksi ja palveluiden tuotannon häiriöttömän jatkumisen varmistamiseksi. Voittanut tarjoaja otetaan mukaan näihin keskusteluihin heti, kun se on selvillä. 4. Miten kunta näkee sen, että koska kiinteistökauppa toteutuu? Entä mikä olisi ajankohta mahdolliselle palvelutuotannon siirrolle, jos tarjouspyyntö laajennetaan koskemaan tätä? Tarjoajalta toivotaan mahdollisimman yksityiskohtaista esitystä aikataulujen osalta. Prosessi etenee siten, että mahdollisimman pian mutta joka tapauksessa syksyn 2018 aikana tehdään päätös, kenen kanssa jatketaan neuvotteluja rakennusten myynnin yksityiskohtaisista ehdoista. Tarjouspyyntöä ei varsinaisesti voida laajentaa koskemaan palvelutuotantoa. Tällöin kyseessä olisi ulkoistus, eikä kunnan päätös voi koskea sellaista. Kunnalla ei ole järjestämisvastuuta tällä hetkellä ko. palveluista. Palvelutuotantoa koskevien odotusten osalta viitataan vastauksiin kohdissa 1-3.

3 Savitaipaleen kunta 3(12) 5. Tarjouspyynnössä pyydetään jättämään tarjoushinta jaoteltuna rakennuksittain. Kuitenkin tarjouspyynnön alussa sanotaan, että tarjouksia pyydetään yhdessä kaikista myyntikohteista. Annetaanko siis kokonaiskauppahinta vaiko erittely jokaisesta kohteesta? Tarjousten arvioinnin yhteydessä kokonaishinta on ratkaisevassa asemassa. Kuitenkin kokonaistarjoushinta pyydetään jaottelemaan rakennuksittain (ARA-kohteet jätetään kuitenkin erittelemättä). Myyjänä on kolme eri tahoa. Siksi tarjousten arvioinnin kannalta on oleellista, että tarjoukset jaotellaan myös rakennuksittain. Tarjous annetaan siten seuraavasti: - Kokonaishinta, jaoteltuna seuraavasti: o Hyvinvointiasema (Huom. Keskuskeittiön osalta vaihtoehdot tarjouspyynnön mukaisesti) o Koivukoti (Huom. ARA:n enimmäisluovutuskorvauksen mukainen, ei eritellä) o Peiponpesä (Huom. ARA:n enimmäisluovutuskorvauksen mukainen, ei eritellä) o Haapatien rivitalot o Valkama I o Valkama II o Toimintakeskus Suvanto (Huom. vaihtoehtoisen malli tarjoaminen tarjouspyynnön mukaisesti) Selvyyden vuoksi todetaan, että Toimintakeskus Suvannon osalta Ostaja voi esittää vaihtoehtoisen toimintamallin kiinteistön käytön ja omistuksen suhteen. Selvyyden vuoksi todetaan, mikäli joku myyjätaho vetäytyisi myyntiprosessista tai ei hyväksyisi tarjousta, se ei estä kaupan hyväksymistä muiden myyjätahojen omistamien rakennusten osalta. Tällöin hintavertailun osalta kaupankäynnin kohteena olevien rakennusten osalta perusteena käytetään ao. yksikköhintoja.

4 Savitaipaleen kunta 4(12) 6. Tarjouskokonaisuudessa pyydetään useita vaihtoehtoisia suunnitelmia. Kyseessä on kuitenkin kokonaisratkaisu, jossa jokainen toiminto vaikuttaa kokonaisuuteen. Pyytäisimmekin, että tarjouspyyntöä selkeytettäisiin ja vaihtoehtoisten suunnitelmien toimittamisesta luovuttaisiin. Tarjoajan on mahdoton antaa Suvannon toiminnalle vaihtoehtoista suunnitelmaa niin, että se ei vaikuttaisi muiden ikäpalveluiden ratkaisuihin ja toiminnan jatkoon tältä osin. Kunta pyytää edelleen vaihtoehtoisia suunnitelmia, ja tarjouspyyntöä ei tältä osin muuteta. Tarjoajalta toivotaan ehdotuksia tai aloitteita kokonaiskonseptista liittyen kiinteistöjen käyttöön. Vaihtoehtoisiin suunnitelmiin viittaamalla kunta pyrkii varmistamaan, että hyvät ideat ja toimimallit tulevat mahdollisuuksien mukaan esiin jo myyntipäätöstä tehtäessä. Kyseessä ei ole siten pakollinen vaatimus eli mikäli tarjoajalla ei tässä vaiheessa ole vaihtoehtoisia suunnitelmia, se ei sulje sitä pois kilpailusta. 7. Voiko ostaja jättää tarjouksen vain osasta kohteista? Tarjouksia pyydetään kaupan kohteena olevista rakennuksista yhdessä huomioiden vaihtoehtoiset tarjoukset Toimintakeskus Suvannon ja keskuskeittiön osalta. Tarjouksen tekeminen osasta kohteista ei sulje tarjoajaa pois kilpailusta, mutta tarjousten vertailussa tarjousten sisältöä arvioidaan myyjän edun kannalta kokonaisuutena. 8. Miten kunta määrittelee nykyisen tasoiset palvelut? Ostaja ei voi sitoutua tähän ja tarjouspyynnössä sanotaan, että järjestely ei koske palveluhankintoja. Järjestely luonnollisesti koskee välillisesti palveluhankintoja, vaikka kunta ei osta eikä voisikaan ostaa tässä järjestelyssä palveluja. Kunnan tavoitteena on julkilausutusti turvata lähipalvelut. Kunta on siksi kiinteistöjärjestelyssä asettanut ehdon palvelujen tuottamisesta, mikä on ehto myönteiselle myyntipäätökselle. Todennäköisesti kunta ei katso voivansa tehdä myönteistä kiinteistöjen myyntipäätöstä ilman suunnitelmaa palvelutuotannon jatkumisesta. Tälle ei ole mitään juridista estettä osana sopimusjärjestelyä. Kunta korostaa, että tämä ehto ei tee järjestelystä palveluhankintaa, jota kunta ei luonnollisestikaan voisikaan tehdä, koska järjestämisvastuu on Eksotella.

5 Savitaipaleen kunta 5(12) 9. Ostaja ei voi sitoutua tuottamaan palveluita myyjän määrittämän ajan (vähintään 10 vuotta). Tarjouspyyntö ei koske palveluita ja esim. valtakunnallisessa päätöksen teossa voidaan tehdä ratkaisuja, jotka ovat ristiriidassa tämän velvoitteen kanssa. Luonnollisestikaan kunta ei edellytä sellaisia sitoumuksia, jotka voisivat olla pakottavan lainsäädännön vastaisia. Toisaalta kunta ei voi varmuudella tietää, minkälaiseksi tulevaisuudessa sotepalvelujen rahoitus muodostuu. Ostajalla tulee olla valmius sotepalvelujen tuottamiseen. Kymmenen vuoden sitoumuksella on haluttu korostaa pysyvämpää läsnäoloa kunnassa. Estettä palvelutuotantoa koskevalle sitoumukselle ei ole. Kunta ei luonnollisestikaan edellytä sellaista sitoumusta, jossa palvelutuotantoa tulisi jatkaa ilman, että julkisen tilaajan toimesta palvelutuotannon rahoitus on varmistettu joko julkisena palveluhankintana, palvelusetelillä, asiakassetelillä tai muulla vastaavalla järjestelyllä. 10. Toteutuuko hankinta niin, että kaikki kohteet ovat osana kokonaisuutta vai voidaanko osa kohteista myydä ja osa jatkaa nykyisellä omistajalla? Tämä tieto on oleellinen hinnoittelua varten. Jos kysymyksellä tarkoitetaan sitä, voiko tarjous koskea vain osaa kiinteistöistä, on tähän vastattu jo kohdassa 5 ja Tarjouspyynnössä sanotaan, että irtaimiston myynnistä päätetään erikseen. Kyseessä on iso kokonaisuus, ja se sisältyykö irtaimisto kauppaan, vaikuttaa myös tarjouksen hinnoitteluun. Pyytäisimmekin tarkentamaan kohtaa tai arvion irtaimiston arvosta. Irtaimisto ei sisälly kauppaan, ja siitä on tarvittaessa mahdollista neuvotella erikseen irtaimiston omistajan kanssa. Tästä johtuen irtaimiston arvoa ei ole määritelty tarjouspyynnössä.

6 Savitaipaleen kunta 6(12) 12. Kuka määrittelee palveluvalikoiman supistumisen? Tarjouspyynnössä sanotaan, että järjestely ei koske palveluhankintoja. Tällöin ko. palveluita koskevat sanktiot tulee poistaa tarjouspyynnöstä. Tältä osin viitataan erityisesti kysymykseen 9. annettuun vastaukseen. 13. Toimittaisitteko tarkat tiedot hyvinvointiasemalla tuotettavista aterioista seuraavasti: ateriamäärät, toimituskohteet, ateriahinnat, kuljetus ja palvelukuvaukset. Liitteenä 1 kuvaus 14. Keittiön vesi, viemärit ja lämmönvaihdin on hyvinvointiaseman kanssa yhteiset. Miten kunta tulisi järjestämään toiminnan täällä, jos muu asema puretaan? Jos hyvinvointiasema puretaan mutta kunta päättää jatkaa keskuskeittiön ylläpitämistä, niin siinä tapauksessa kunta neuvottelee ostajan kanssa siitä, kuinka keskuskeittiö integroidaan uuteen rakennukseen. Jos taas ostaja ostaa hyvinvointiaseman keskuskeittiöineen, niin siinä tapauksessa tekniset ratkaisut ovat täysin ostajan päätettävissä 15. Annetaanko hyvinvointiasemasta hinta ilman keittiötä ja keittiön kanssa? Ostaja voi harkintansa mukaan jättää tarjouksen joko hyvinvointiasemasta ja keskuskeittiöstä tai hyvinvointiasemasta ilman keskuskeittiötä. Keskuskeittiö on jätettävissä rakennuksena ennalleen, vaikka muu hyvinvointiasema purettaisiin. 16. Kuinka paljon kotihoidon piirissä on tällä hetkellä asiakkaita? Kotihoidon piirissä vuonna 2017 oli keskimäärin 178 henkilöä. Vuoden 2018 osalta ensimmäinen puolen vuoden tilasto valmistuu elokuun 2018 lopussa.

7 Savitaipaleen kunta 7(12) 17. Pyytäisimme parakeista tehtyä vuokrasopimusta toimitettavaksi. Sopimuksen antamiseen kolmannelle osapuolelle tarvitaan Ramirent Finland Oy:n kirjallinen lupa jota heiltä on mahdollista pyytää. Hinta tiedot ovat julkisia ja ne ovat liitteessä 2. Eksoten kanssa tehty sopimus on jo ollut esillä. 18. Jos kyseeseen tulee uudishanke, onko kunnalla tätä varten tontti? Kuuluuko tontti kokonaiskauppahintaan? Jos kyseeseen tulee uudishanke, kunnalla on tarkoitukseen sopivia tontteja. Tontti ei kuulu kokonaiskauppahintaan, vaan siitä neuvotellaan tarvittaessa erikseen.

8 Savitaipaleen kunta 8(12) 19. Pyytäisimme kootusti seuraavat tiedot kaikista kiinteistöistä: - Huonemäärä - Huonekoot - Kiinteistön kokonaispinta-ala - Rakennusvuosi ja tehdyt remontit - Kuntokartoitusraportti - Tasearvo - Asukaspaikkamäärä palveluittain (tehostettu, palveluasuminen, tukiasuminen) - Henkilöstömitoitus Henkilöstömitoitus: - Vanhaintuki ry: tehostettu palveluasuminen: 0,67, palveluasuminen: 0,38 - Eksote: laitoshoito (vuodeosasto): 0,8 ja tehostettu palveluasuminen (Valkama I): 0,59, Koivukoti: 0,8, Peiponpesä: päärakennuksessa pysyvästi 5 hoitajaa. Asukaspaikkamäärä: - Vanhaintuki ry: Palveluasuminen 24 asuntoa, teh. palveluasuminen: 19 paikkaa - Eksote: Teh. palveluasuminen 20 potilaspaikkaa, laitoshoito: Peiponpesä: tuettu asuminen (päärakennus): 8 asiakaspaikkaa, tukiasunnot (Haapatien rivitalot): 12 asukaspaikkaa - Koivukoti: 18 asiakaspaikkaa (Myynnin ulkopuolisessa kohteessa Kaijankodissa on Eksoten ostamaa 9-12 tehostetun asumispalvelun paikkaa.) Muut tiedot löytyvät tarjouspyyntöasiakirjasta ja mm. pohjapiirustuksista. Kuntokartoitusraportit toimitettiin kiinteistökierroksella Vanhaintuen osalta uutena liitteenä 3 on tarkennettu tasearvotaulukko. Liitteenä 4-6 on Suvannon aikaisemmin puuttuneet pohjakuvat ja asemapiirros.

9 Savitaipaleen kunta 9(12) 20. Mitkä ovat nykyiset asukasvuokrat kaikkien kiinteistöjen osalta? Liitteenä 7 ja 8 ovat tiedot. 21. Mikä on Eksoten kunnalle ja yhdistykselle maksama vuokra kohteista? Tarjouspyynnön liitteenä ovat olleet vuokrasopimukset, joista löytyvät vuokratiedot lukuun ottamatta yhdistyksen tietoja. Vanhaintuen tiedot löytyvät liitteistä 3 ja Mitkä ovat nykyiset palveluhinnat? Palveluhintoja koskeva kysymys on hyvin laaja. Koska kyseessä on ensisijaisesti kiinteistökauppa, palvelujen hintoja ei ole tässä yhteydessä tarkoituksenmukaista määritellä. Hinnat ovat julkisia (esim. eksote.fi) ja kaikkien saatavilla, mikäli tarjouksen laatiminen niitä edellyttää. 23. Pyytäisimme kiinteistöjen hinnoista teetettyä ulkopuolista arviota nähtäväksi? Ulkopuoliset arviot ovat käytettävissä vasta tarjousajan päättymisen jälkeen.

10 Savitaipaleen kunta 10(12) 24. Ilmoitetaanko tarjoushinta jokaisesta kohteesta (myös yhdistyksen rakennuksista) erikseen kuitenkin siten, että suurin yhteenlaskettu summa huomioidaan? Ks. vastaus kysymykseen 5. Edellä sanottu huomioon ottaen kunnalle riittää, että tarjouksessa viitataan ARA-kohteiden osalta ARA:n vahvistamaan hintaan. Tarjousten vertailu tehdään joka tapauksessa kokonaishinnan perusteella. 25. Mikä Peiponpesän ja Koivukodin ARA:n määrittelemä luovutushinta/korvaus? ARA ei määrittele luovutushintaa ennen kuin ostaja on tiedossa. 26. Voitteko antaa esimerkin, millä tavalla tavalla tarjoushinta ilmoitetaan, etenkin Koivukodin ja Peiponpesän osalta? Ks. vastaus edellä kohdassa Tuleeko tarjoajan vuokrata kaikkien rakennusten tontin 30 vuodeksi, jos tarjoaja tietää tulevansa purkamaan osan kohteista? Ei tarvitse. 28. Onko tarjouspyynnössä virheellisesti ilmoitettu, että tonttien vuokraan lisättäväksi arvonlisävero? Vuokraan ei lisätä arvonlisäveroa.

11 Savitaipaleen kunta 11(12) 29. Onko Savitaipaleella soveltuvia tontteja mahdollisia uudisrakennuksia varten (esim. Valkama I ja II tilalle)? On tontteja. 30. Onko Savitaipale vuokrannut vai ostanut parakit? Jos vuokrannut, siirtyykö Savitaipaleen kunnan ja parakkien vuokraajan välinen vuokrasopimus ostajalle? Savitaipaleen kunta on vuokrannut parakit, ja kunnan ja parakkien vuokraajan välinen sopimus siirtyy ostajalle. 31. Kuinka monta asukasta Suvannossa on milläkin palveluluokalla ja palveluhinnalla? Palveluasuntoja on 24. Tehostettua palveluasumista on 19 paikkaa. 32. Kuinka suuret ovat Suvannon käyttö- ja ylläpitomenot kuukausitasolla? Liitteessä 3 on Vanhaintuki ry:n antamat tiedot. 33. Kuka vastaa rakennuksiin mahdollisesti liittyvästä arvonlisäveron palautusvastuusta? Ottaen huomioon, että vastaosa myytävistä kohteista liittyy asumispalveluihin, joiden osalta tarjoajat ehdottanevat välivuokramallia, palautusvastuuta ei synny. Siltä osin kuin tämän lisäksi palautusvastuuta syntyisi, jää se ostajan vastuulle.

12 Savitaipaleen kunta 12(12) 34. Mikäli ostaja toteuttaa uudisrakentamista, ainoastaan terveyskeskuksen/hyvinvointiaseman/sote-keskuksen tilat tulee vuokrata Eksotelle? Lähtökohtana on se, että tarjouspyynnössä olevat kohteet on vuokrattava Eksotelle sen järjestämisvastuunsa puitteissa edellyttämällä tavalla. Ostajan tulee sopia Eksoten kanssa siirtymäkauden järjestelyistä. Tarjouspyynnön ulkopuolisten kiinteistöjen osalta tätä vuokrausvelvoitetta ei ole. 35. Onko maapohjasta annettava ostositoumus pakollinen vai riittääkö maapohjien vuokraus? Ei ole annettava maapohjasta ostositoumusta.

Savitaipaleen kunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen rakennusten myynti ja kiinteistöjä koskeva maanvuokraus

Savitaipaleen kunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen rakennusten myynti ja kiinteistöjä koskeva maanvuokraus Kunnanhallitus 73 18.06.2018 Kunnanhallitus 83 03.09.2018 Kunnanhallitus 91 24.09.2018 Kunnanhallitus 132 17.12.2018 Kunnanhallitus 76 27.05.2019 Kunnanvaltuusto 22 03.06.2019 Savitaipaleen kunnan sosiaali-

Lisätiedot

Hyvinvointiaseman, Vallikodin ja Patteritie 10:n rakennusten myyjänä toimii Luumäen kunta.

Hyvinvointiaseman, Vallikodin ja Patteritie 10:n rakennusten myyjänä toimii Luumäen kunta. TARJOUSPYYNTÖ: SOTE-KIINTEISTÖJEN MYYNTI 1. Myyjät Hyvinvointiaseman, Vallikodin ja Patteritie 10:n rakennusten myyjänä toimii Luumäen kunta. Lisätietoja myyjästä on saatavilla osoitteessa http://www.luumaki.fi/.

Lisätiedot

Siirtymäkauden jälkeinen vuokraaminen. Kunnat maakuntien vuokranantajina-seminaari Helsinki

Siirtymäkauden jälkeinen vuokraaminen. Kunnat maakuntien vuokranantajina-seminaari Helsinki Siirtymäkauden jälkeinen vuokraaminen Kunnat maakuntien vuokranantajina-seminaari 8.5.2018 Helsinki ALUKSI 4 ERILAISTA VUOKRAMALLIA Tilakeskuksen omistamat kiinteistöt Kuntien omistamat kiinteistöt Muiden

Lisätiedot

- Patteritie 10:n rakennuksen myynti; ja - Kohteen vuokrasopimusten siirtyminen ostajalle huomioiden välivuokrausmalli.

- Patteritie 10:n rakennuksen myynti; ja - Kohteen vuokrasopimusten siirtyminen ostajalle huomioiden välivuokrausmalli. Liite 2 Kohteiden kuvaus SOTE-RAKENNUSTEN MYYNTI: KOHTEIDEN KUVAUS 1. Tarjouspyynnön kohde Tarjouspyynnön kohteena on seuraavien rakennusten myynti: A. Kokonaisuus 1 sisältää seuraavat osiot - Hyvinvointiaseman

Lisätiedot

PÄÄSOPIMUS, JONKA SOPIJAPUOLINA OVAT SAVITAIPALEEN KUNTA, MEHILÄINEN, EKSOTE, SAVITAIPALEEN VANHAINTUKI RY JA

PÄÄSOPIMUS, JONKA SOPIJAPUOLINA OVAT SAVITAIPALEEN KUNTA, MEHILÄINEN, EKSOTE, SAVITAIPALEEN VANHAINTUKI RY JA 1 (9) LUONNOS 20.5.2019 PÄÄSOPIMUS, JONKA SOPIJAPUOLINA OVAT SAVITAIPALEEN KUNTA, MEHILÄINEN, EKSOTE, SAVITAIPALEEN VANHAINTUKI RY JA KIINTEISTÖ OY SAVITAIPALEEN VUOKRATALOT, KOSKIEN SOTEPALVELUTUONNOSSA

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVÄN RAKENNUKSEN MYYNNISTÄ HYVINVOINTIASEMA

KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVÄN RAKENNUKSEN MYYNNISTÄ HYVINVOINTIASEMA 1(8) LUONNOS 20.5.2019 KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVÄN RAKENNUKSEN MYYNNISTÄ HYVINVOINTIASEMA 2(8) Sisällysluettelo 1. Kaupan osapuolet... 3 2. Kaupan tausta ja tarkoitus...

Lisätiedot

SOPIMUS RAKENNUSTEN MYYNTIÄ KOSKEVASTA KOKONAISUUDESTA

SOPIMUS RAKENNUSTEN MYYNTIÄ KOSKEVASTA KOKONAISUUDESTA Liite 7 Sopimusmalli kokonaisuudesta 1 SOPIMUS RAKENNUSTEN MYYNTIÄ KOSKEVASTA KOKONAISUUDESTA 1 Osapuolet ja yhteyshenkilöt Myyjä: Luumäen kunta (jäljempänä myös Myyjä ) Y-tunnus: Osoite: Myyjän yhteyshenkilö

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVIEN RAKENNUSTEN MYYNNISTÄ VALKAMA I JA II

KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVIEN RAKENNUSTEN MYYNNISTÄ VALKAMA I JA II 1(7) LUONNOS 20.5.2019 KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVIEN RAKENNUSTEN MYYNNISTÄ VALKAMA I JA II 2(7) Sisällysluettelo 1. Kaupan osapuolet... 3 2. Kaupan tausta ja tarkoitus...

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Myyjä ja yhteyshenkilöt. Asikkalan kunta Rusthollintie Vääksy Y-tunnus:

TARJOUSPYYNTÖ Myyjä ja yhteyshenkilöt. Asikkalan kunta Rusthollintie Vääksy Y-tunnus: Tarjouspyyntö koskien Asikkalan kunnan palvelutuotantorakennusten maapohjien vuokraamista, niillä olevien rakennusten myymistä sekä tarvittavien liikehuoneistojen vuokrausta koskevien sopimusten solmimista

Lisätiedot

MINNA CANTHIN KATU 28 KONTTISEN LIIKETALO KIINTEISTÖN MYYNNIN TARJOUSKILPAILU KILPAILUOHJELMA LUONNOS

MINNA CANTHIN KATU 28 KONTTISEN LIIKETALO KIINTEISTÖN MYYNNIN TARJOUSKILPAILU KILPAILUOHJELMA LUONNOS MINNA CANTHIN KATU 28 KONTTISEN LIIKETALO KIINTEISTÖN MYYNNIN TARJOUSKILPAILU KILPAILUOHJELMA LUONNOS 22.9.2017 KUOPION KAUPUNKI 1. Yleistä Kuopion kaupunki järjestää tarjouskilpailun Kuopion kaupungin

Lisätiedot

1(7) LUONNOS KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVÄN RAKENNUKSEN MYYNNISTÄ KOIVUKOTI. (ARA-rahoitteinen)

1(7) LUONNOS KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVÄN RAKENNUKSEN MYYNNISTÄ KOIVUKOTI. (ARA-rahoitteinen) 1(7) LUONNOS 29.5.2019 KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVÄN RAKENNUKSEN MYYNNISTÄ KOIVUKOTI (ARA-rahoitteinen) 2(7) Sisällysluettelo 1. Kaupan osapuolet... 3 2. Kaupan tausta

Lisätiedot

1(6) LUONNOS KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVÄN RAKENNUKSEN MYYNNISTÄ PEIPONPESÄ. (ARA-rahoitteinen)

1(6) LUONNOS KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVÄN RAKENNUKSEN MYYNNISTÄ PEIPONPESÄ. (ARA-rahoitteinen) 1(6) LUONNOS 29.5.2019 KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVÄN RAKENNUKSEN MYYNNISTÄ PEIPONPESÄ (ARA-rahoitteinen) 2(6) Sisällysluettelo 1. Kaupan osapuolet... 3 2. Kaupan tausta

Lisätiedot

Kuntayhtymän omaisuus sekä vastuut ja velvoitteet

Kuntayhtymän omaisuus sekä vastuut ja velvoitteet Kunnanhallitus 332 25.08.2014 Kunnanvaltuusto 79 01.09.2014 EVTEK-kuntayhtymän purkaminen 379/00.04.02/2013 Kunnanhallitus 25.08.2014 332 Selostus EVTEK-kuntayhtymä Kuntayhtymän jäsenkunnat sekä osuudet

Lisätiedot

MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOTONTTI LAHDESSA

MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOTONTTI LAHDESSA MYYDÄÄN ASUINKERROSTALOTONTTI LAHDESSA Rautatienkatu 2 LAHTI TARJOUSPYYNTÖ Senaatti-kiinteistöt pyytää tarjouksia asuinkerrostalotontista Lahdessa, osoitteessa Rautatienkatu 2 sijaitsevasta asemakaan A-2696

Lisätiedot

Liikkeen luovutuksesta

Liikkeen luovutuksesta Liikkeen luovutuksesta Liikkeen luovutus tarkoittaa sitä, että yritys tai sen toiminnallinen osa luovutetaan toiselle yritykselle. Kunnallisesta viranhaltijasta annetun lain 25 :n mukaan työnantajan liikkeen

Lisätiedot

Tarkennus 1. Tarkennus purettavien rakennusten uudisrakentamisvelvoitteeseen

Tarkennus 1. Tarkennus purettavien rakennusten uudisrakentamisvelvoitteeseen Tarjouspyyntö koskien Asikkalan kunnan palvelutuotantorakennusten maapohjien vuokraamista, niillä olevien rakennusten myymistä sekä tarvittavien liikehuoneistojen vuokrausta koskevien sopimusten solmimista

Lisätiedot

Tonttihakemukset tulee palauttaa hakuajan puitteissa os. Sodankylän kunta, Tekninen osasto, PL 60, 99601 SODANKYLÄ.

Tonttihakemukset tulee palauttaa hakuajan puitteissa os. Sodankylän kunta, Tekninen osasto, PL 60, 99601 SODANKYLÄ. SODANKYLÄ KUULUTTAA HAETTAVAKSI TONTTEJA Sodankylän kunta vuokraa yhdeksän uutta pientalotonttia Savikankaalta. Tontit on rakennettava kahden vuoden kuluessa vuokrasopimuksen allekirjoituksesta alkaen.

Lisätiedot

Kaupunginhallitus liite nro 6 (1/7)

Kaupunginhallitus liite nro 6 (1/7) Kaupunginhallitus 8.5.2017 liite nro 6 (1/7) SUOLAHDEN JA KONGINKANKAAN PALVELUKESKUKSEN KIINTEISTÖT KONGINKANGAS Kyllä Ei Sitoudumme rakentamaan uuden vähintään 30 paikkaisen palvelukeskuksen Konginkankaalle

Lisätiedot

OSAKEKAUPPAKIRJA. Lappeenrannan kaupungin. Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n. välillä. (jäljempänä Kauppakirja )

OSAKEKAUPPAKIRJA. Lappeenrannan kaupungin. Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n. välillä. (jäljempänä Kauppakirja ) OSAKEKAUPPAKIRJA Lappeenrannan kaupungin ja Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n välillä (jäljempänä Kauppakirja ) 1. Kaupan osapuolet 1.1 Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy (y-tunnus 0433221-3), Valtakatu 44,

Lisätiedot

TULLIPORTINKATU 50 JA 52 TONTTIEN TARJOUSKILPAILU KILPAILUOHJELMA

TULLIPORTINKATU 50 JA 52 TONTTIEN TARJOUSKILPAILU KILPAILUOHJELMA TULLIPORTINKATU 50 JA 525 TONTTIEN TARJOUSKILPAILU KILPAILUOHJELMA 7.2.20177 KUOPION KAUPUNKI KIINTEISTÖ OY TULLIPORTINKATU 50 1. Yleistä Kuopion kaupunki, Kiinteistö Oy Tulliportinkatu 50 ja yhtiön osakkaat

Lisätiedot

Tarjouspyyntö koskee Juuan kunnan palvelutuotantorakennusten maapohjien vuokraamista ja niillä olevien rakennusten myymistä.

Tarjouspyyntö koskee Juuan kunnan palvelutuotantorakennusten maapohjien vuokraamista ja niillä olevien rakennusten myymistä. Tarjouspyyntö JUUKA Tarjouspyyntö koskee Juuan kunnan palvelutuotantorakennusten maapohjien vuokraamista ja niillä olevien rakennusten myymistä. Liite 1. tarjouslomake 1. Myyjä ja yhteyshenkilöt Juuan

Lisätiedot

Hankintapäätös vanhusten palveluasumisesta ja tehostetusta palveluasumisesta palveluntuottajan tiloissa vuosille 2015-2018

Hankintapäätös vanhusten palveluasumisesta ja tehostetusta palveluasumisesta palveluntuottajan tiloissa vuosille 2015-2018 Hallitus 227 09.10.2014 Hankintapäätös vanhusten palveluasumisesta ja tehostetusta palveluasumisesta palveluntuottajan tiloissa vuosille 2015-2018 964/02.08.00.04.01.00.06/2014 EKSTPHAL 227 Eksoten hallitus

Lisätiedot

MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 18

MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 18 MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 18 RYKMENTINTIE HYRYLÄ MYYNTIKOHDE Kiinteistöllä 858-15-5727-1 sijaitseva kasarmirakennus osoitteessa Rykmentintie, Tuusula. Rakennus rakennusnumero br-ala m2 RO k-m2 toimistorakennus

Lisätiedot

Myytäviksi tai vuokrattaviksi vuosina 2014-2015 esitetyt rakennetut kiinteistöt

Myytäviksi tai vuokrattaviksi vuosina 2014-2015 esitetyt rakennetut kiinteistöt KH - Kaupunkisuunnittelujaosto 60 11.08.2014 KH - Kaupunkisuunnittelujaosto 72 29.09.2014 Myytäviksi tai vuokrattaviksi vuosina 2014-2015 esitetyt rakennetut kiinteistöt 354/10.01.02/2013 KSJ 60 Vs. kaupunginjohtaja

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 185. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 185. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 16.06.2014 Sivu 1 / 1 2651/00.04.01/2014 185 EVTEK-kuntayhtymän purkaminen (Kv-asia) Valmistelijat / lisätiedot: Tiina Pesonen, puh. 09 816 52204 Riikka Kiljander-Kiiskinen, puh. 09 816

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 93. Valtuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 93. Valtuusto Sivu 1 / 1 Valtuusto 18.08.2014 Sivu 1 / 1 2651/00.04.01/2014 Kaupunginhallitus 185 16.6.2014 93 EVTEK-kuntayhtymän purkaminen Valmistelijat / lisätiedot: Tiina Pesonen, puh. 09 816 52204 Riikka Kiljander-Kiiskinen,

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta

Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta Tarjouspyynnön sisältö Yleistä tonteista ja menettelystä... 1 Sijainti... 3 Kaavatiedot... 4 Liikennemäärät... 4 Maaperä... 5 Luovutusehdot...

Lisätiedot

KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS

KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS 1 KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS 1. Sopijaosapuolet Tikkamäen Palvelut Oy (jäljempänä vuokranantaja) ja Pohjois-Karjalan sairaanhoitoja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, (jäljempänä vuokralainen) ovat sopineet

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVÄN RAKENNUKSEN MYYNNISTÄ HAAPATIEN RIVITALOT

KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVÄN RAKENNUKSEN MYYNNISTÄ HAAPATIEN RIVITALOT 1(8) LUONNOS 20.5.2019 KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVÄN RAKENNUKSEN MYYNNISTÄ HAAPATIEN RIVITALOT 2(8) Sisällysluettelo 1. Kaupan osapuolet... 3 2. Kaupan tausta ja tarkoitus...

Lisätiedot

ENERGIATODISTUS KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄN NÄKÖKULMASTA

ENERGIATODISTUS KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄN NÄKÖKULMASTA ENERGIATODISTUS KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄN NÄKÖKULMASTA Tämän lain tarkoituksena on erityisesti lisäämällä mahdollisuuksia rakennusten energiatehokkuuden vertailuun edistää rakennusten energiatehokkuutta ja

Lisätiedot

YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ

YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ Kiteen kaupunki TARJOUSPYYNTÖ Perusturvalautakunta 29.9.2014 YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ Kiteen kaupunki (jäljempänä tilaaja ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa

Lisätiedot

Palveluasumisen haasteita Millainen toimintamalli, minne (tontit) ja milloin?

Palveluasumisen haasteita Millainen toimintamalli, minne (tontit) ja milloin? Palveluasumisen haasteita Millainen toimintamalli, minne (tontit) ja milloin? Kuntamarkkinat 11.9.2013. Marko Kankare kaupungingeodeetti KAUPUNKI PÄHKINÄNKUORESSA Asukasluku 46 000, kasvu alle 1 % / vuosi,

Lisätiedot

Harri Lindqvist Helsinki

Harri Lindqvist Helsinki Harri Lindqvist Helsinki 8.5.2018 ASUMISPALVELUJEN TOIMINTAMALLIT MAAKUNNILLE JA TILAKESKUKSELLE SIIRTYVÄT ASUMISPALVELUTILAT Tilakeskus vuokraa maakunnille asumispalvelutiloja, joita ovat: Kuntayhtymiltä

Lisätiedot

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 TARJOUSPYYNTÖ Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 1. Tarjouspyynnön kohde... 2 1.1 Tarjouspyynnön kohde... 2 1.2 Hankintamenettely ja hankinnasta ilmoittaminen... 2 2. Sopimuskausi... 2 3. Tarjousten valinta

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. JANAKKALAN KUNTA 1 (9) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 27.2.2013 Janakkalan markkinointiviestintäkumppanuus Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen.

Lisätiedot

Sivu 1 / 5 TARJOUS 21.5.2014. YIT Rakennus Oy Panuntie 11 00620 Helsinki. Realia Management Oy Juha Kivelä. juha.kivela@realia.fi

Sivu 1 / 5 TARJOUS 21.5.2014. YIT Rakennus Oy Panuntie 11 00620 Helsinki. Realia Management Oy Juha Kivelä. juha.kivela@realia.fi Sivu 1 / 5 YIT Rakennus Oy Panuntie 11 00620 Helsinki TARJOUS 21.5.2014 Realia Management Oy Juha Kivelä juha.kivela@realia.fi Hallintorakennus 31, Sipoo, Nikkilä Kiitämme mahdollisuudesta tarjota Sipoon

Lisätiedot

Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta

Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta Tarjouspyyntö pp.kk.2015 Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta 1 Tarjouskilpailun järjestäjä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama ammatillisen osaamisen ja työelämän

Lisätiedot

Kemin kaupungin keskustassa Kauppatorilla järjestetään vuosittain perinteiset kevät- ja syysmarkkinat.

Kemin kaupungin keskustassa Kauppatorilla järjestetään vuosittain perinteiset kevät- ja syysmarkkinat. TARJOUSPYYNTÖ Kauppatorin markkinoiden järjestäminen Tarjouspyynnön taustaksi Kemin kaupungin keskustassa Kauppatorilla järjestetään vuosittain perinteiset kevät- ja syysmarkkinat. Käsitteet: Hankintayksikkö:

Lisätiedot

2. Omistus- ja hallintaoikeus Omistus- ja hallintaoikeus kaupan kohteeseen siirtyy lopullisen kauppakirjan allekirjoituksella.

2. Omistus- ja hallintaoikeus Omistus- ja hallintaoikeus kaupan kohteeseen siirtyy lopullisen kauppakirjan allekirjoituksella. Esisopimuksen kohdan "Esisopimuksen perusteella tapahtuvat maksut" perusteella maksettu kauppahinnan osasuoritus 30.000 euroa ja varsinaisen kaupan solmimisen yhteydessa maksettava 280.000 euroa muodostavat

Lisätiedot

Ostaja Lohjan Vuokra-asunnot Oy, Y-tunnus 0864408-9 Kauppakatu 6, 08100 Lohja

Ostaja Lohjan Vuokra-asunnot Oy, Y-tunnus 0864408-9 Kauppakatu 6, 08100 Lohja 1 (4) Luonnos 7.8.2015 SL Liite 5/Tekla 18.8.2015 ASUINRIVITALOJEN KAUPPAKIRJA 1. Osapuolet Myyjä Lohjan kaupunki Karstuntie 4, 08100 Lohja Ostaja Lohjan Vuokra-asunnot Oy, Y-tunnus 0864408-9 Kauppakatu

Lisätiedot

TARJOUSLOMAKE, liite 3 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ nro 26/2014 21.8.2014. Perustiedot. Tarjoajan nimi. Y-tunnus. Osoite. Yhteyshenkilö

TARJOUSLOMAKE, liite 3 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ nro 26/2014 21.8.2014. Perustiedot. Tarjoajan nimi. Y-tunnus. Osoite. Yhteyshenkilö TARJOUSLOMAKE, liite 3 1 (5) Perustiedot Tarjoajan nimi Y-tunnus Osoite Yhteyshenkilö Yhteyshenkilön sähköposti ja puhelinnumero Tarjouksen allekirjoitus Olen tutustunut tarjouspyyntöasiakirjoihin ja sitoudun

Lisätiedot

Pasilanraitio 14:n tarjouspyyntö

Pasilanraitio 14:n tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Pasilanraitio 14:n tarjouspyyntö Asemakaava Helsingin kaupungin kiinteistölautakunta myy Länsi-Pasilassa, osoitteessa Pasilanraitio 14 sijaitsevan toimisto-, työtila- ja asuinkäytössä

Lisätiedot

PALVELUNTUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN

PALVELUNTUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN 1 KEMIJÄRVEN KAUPUNKI 10.10.2017 HAKEMUS PALVELUNTUOTTAJAKSI HAKEUTUMINEN VANHUSTEN YMPÄRIVUOROKAUTINEN HOIVA- JA HOITOPALVELU: TEHOSTETTU PALVELUASUMINEN, PALVELUSETELI VIITE: Kemijärven kaupungin hyvinvointilautakunnan

Lisätiedot

Olavi Hiekka Tilaisuus Palveluasuntokiinteistöt Sote- ja maakuntauudistuksessa Pvm

Olavi Hiekka Tilaisuus Palveluasuntokiinteistöt Sote- ja maakuntauudistuksessa Pvm Nimi Olavi Hiekka Tilaisuus Palveluasuntokiinteistöt Sote- ja maakuntauudistuksessa Pvm 30.5.2017 MAAKUNTIEN TILAKESKUS OY Yhtiön tehtävänä on tuottaa tilapalvelut kaikkeen maakunnan toimintaan inhouse-statuksella

Lisätiedot

Nousiaisten kunnanvaltuuston esitys Moision kiinteistön myymisestä ja palvelutuotannon kilpailuttamisesta

Nousiaisten kunnanvaltuuston esitys Moision kiinteistön myymisestä ja palvelutuotannon kilpailuttamisesta Yhtymähallitus 137 21.06.2017 Yhtymähallitus 154 30.08.2017 Yhtymähallitus 208 15.11.2017 Nousiaisten kunnanvaltuuston esitys Moision kiinteistön myymisestä ja palvelutuotannon kilpailuttamisesta 48/00.04.02/2017

Lisätiedot

Terveellisiä, turvallisia ja tehokkaita tiloja maakuntien tarpeisiin

Terveellisiä, turvallisia ja tehokkaita tiloja maakuntien tarpeisiin Terveellisiä, turvallisia ja tehokkaita tiloja maakuntien tarpeisiin Tarjoamme maakunnille vuodesta 2021 lähtien kaikki niiden tarvitsemat tilat ja työympäristöt: sairaalat, terveyskeskukset, sosiaalipalveluiden

Lisätiedot

Sopimusehdot hankintaprosessissa ja sopimuksen synty. Varatuomari Leena Hoppu-Mäenpää Kuntaliitto / lakiyksikkö

Sopimusehdot hankintaprosessissa ja sopimuksen synty. Varatuomari Leena Hoppu-Mäenpää Kuntaliitto / lakiyksikkö Sopimusehdot hankintaprosessissa ja sopimuksen synty Varatuomari Leena Hoppu-Mäenpää Kuntaliitto / lakiyksikkö Julkinen hankinta Hankinnan suunnittelu ja toteutus Kilpailutus valmistelu Sopimuskausi, esim.

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA PIRKANMAAN OSUUSKAUPAN LEMPÄÄLÄN KUNNAN VÄLILLÄ

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA PIRKANMAAN OSUUSKAUPAN LEMPÄÄLÄN KUNNAN VÄLILLÄ 1 KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA PIRKANMAAN OSUUSKAUPAN JA LEMPÄÄLÄN KUNNAN VÄLILLÄ 2 1. KAUPAN OSAPUOLET Myyjä Pirkanmaan Osuuskauppa ( Myyjä ), (Y-tunnus: 0536307-0), PL 130, 33101 Tampere Ostaja Lempäälän

Lisätiedot

Aiesopimus Saimaan Tukipalvelut Oy:n tekstiilipalveluiden liiketoiminnan kaupasta

Aiesopimus Saimaan Tukipalvelut Oy:n tekstiilipalveluiden liiketoiminnan kaupasta Hallitus 37 22.02.2017 Aiesopimus Saimaan Tukipalvelut Oy:n tekstiilipalveluiden liiketoiminnan kaupasta 174/00.04.02.00/2017 EKSTPHAL 37 Saimaan Tukipalvelut Oy:n (Satu Oy) hallitus päätti 26.1.2017 pyytää

Lisätiedot

TAIVASSALON KUNNAN HANKINTA: LISÄKYSYMYKSET JA VASTAUKSET

TAIVASSALON KUNNAN HANKINTA: LISÄKYSYMYKSET JA VASTAUKSET TAIVASSALON KUNNAN HANKINTA: LISÄKYSYMYKSET JA VASTAUKSET Osallistumispyynnön mukaan lisätietoja osallistumispyynnön sisältöön liittyvistä asioista on voinut pyytää sähköpostiosoitteesta info@hankintajuristit.fi

Lisätiedot

Talous- ja konsernijaosto 3.6.2015, LIITE 2 1

Talous- ja konsernijaosto 3.6.2015, LIITE 2 1 Talous- ja konsernijaosto 3.6.2015, LIITE 2 1 SOPIMUS HUS:N OMISTAMIEN UUDENMAAN SAIRAALAPESULAN OSAKKEIDEN MYYNNISTÄ CAREA KUNTAYHTYMÄLLE JA KASTEK OY:N TEKSTIILIHUOLTOTOIMINNAN SIIRTÄMISESTÄ UUDENMAAN

Lisätiedot

MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 20

MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 20 MYYDÄÄN KASARMIRAKENNUS 20 RYKMENTINTIE HYRYLÄ MYYNTIKOHDE Kiinteistöillä 858-15-5728-1 sijaitseva kasarmirakennus osoitteessa Rykmentintie, Tuusula. Rakennus rakennusnumero br-ala m2 RO k-m2 toimistorakennus

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt Keskuskatu 29 A 31600 Jokioinen HANKE Jokioisten kunnan asfaltointityöt vuonna 2018 optio(-2019) Asfaltointityöt 2(6) TYÖN NIMI Asfaltointiurakka 2018 optio(-2019) HANKINTAMENETTELY Kyseessä on Jokioisten

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA ( luonnos ) 1. OSAPUOLET 1.1. MYYJÄ

KAUPPAKIRJA ( luonnos ) 1. OSAPUOLET 1.1. MYYJÄ KAUPPAKIRJA ( luonnos ) 1. OSAPUOLET 1.1. MYYJÄ Helsingin kaupunki (y-tunnus: 0201256-6) Osoite: PL 2213, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI Jäljempänä: Myyjä Myyjän kaupparekisteriote liitteenä 1.1 1.2. OSTAJA

Lisätiedot

ETELÄ-SAVON SOSIAALI- TERVEYSPALVELUJEN KY Tekniset palvelut

ETELÄ-SAVON SOSIAALI- TERVEYSPALVELUJEN KY Tekniset palvelut 1 (5) VUOKRATTAVA TILA, vastanottokoti, turvakoti sekä sijais- ja jälkihuoltoyksikkö Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (ESSOTE) hakee käyttöönsä vuokratiloja. Vuokratilat voivat olla

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh 1 TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh 20.3.2017 Hankinnan kohde Hankintayksikkö Hankinnan tarjouspyyntö koskee Loimaan kaupungin ja Koski Tl:n kunnan henkilökunnan sekä näiden kuntien järjestämisvastuulla

Lisätiedot

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET 8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET Tarjouspyyntöön määräaikaan 6.10.2014 klo 14.00 mennessä esitetyt kysymykset

Lisätiedot

t.6 s.102 Laki asuinhuoneistojen vuokrauksesta /481.

t.6 s.102 Laki asuinhuoneistojen vuokrauksesta /481. t.6 s.102 Lähtökohtana on olemassa oleva vuokrasopimus Mikäli alivuokralaisen ottaminen ei tuota omistajalle kohtuutonta hankaluutta, alivuokralaisen ottaminen on mahdollista. Laki asuinhuoneistojen vuokrauksesta

Lisätiedot

JOUTSAN TERVEYSKESKUS VALTUUSTOSEMINAARI Kunnanhallitus Jari Lämsä, tekninen johtaja

JOUTSAN TERVEYSKESKUS VALTUUSTOSEMINAARI Kunnanhallitus Jari Lämsä, tekninen johtaja JOUTSAN TERVEYSKESKUS VALTUUSTOSEMINAARI 30.1.2017 Kunnanhallitus 6.2.2017 - Jari Lämsä, tekninen johtaja Valmisteluvaiheet - Valtuustoseminaari 30.1.2017 (Terveyskeskus) - Valtuusto 19.12.2016, TA2017,

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS Jykes Kiinteistöt Oy

OSAKASSOPIMUS Jykes Kiinteistöt Oy LUONNOS OSAKASSOPIMUS 5.10.2016 Jykes Kiinteistöt Oy 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Osapuolet... 3 2. Sopimuksen tausta ja tarkoitus... 3 3. Yleisvelvoite... 3 4. Yhtiön hallinto ja omistajaohjaus... 3 5. Osakkeiden

Lisätiedot

Kouvolan palvelusetelijärjestelmän kehittäminen ja sisältö

Kouvolan palvelusetelijärjestelmän kehittäminen ja sisältö Kouvolan palvelusetelijärjestelmän kehittäminen ja sisältö Maritta Koskinen 1 Tehostettu palveluasuminen ja palveluseteli Vanhusten asumispalvelut Mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumispalvelut Valmistelutyö

Lisätiedot

VUOKRATTAVA TILA, suun terveydenhuollon tilat

VUOKRATTAVA TILA, suun terveydenhuollon tilat Tekniset palvelut 30.1.2018 1 VUOKRATTAVA TILA, suun terveydenhuollon tilat Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (ESSOTE) hakee käyttöönsä vuokratiloja keskitetylle hammashoitolalle.

Lisätiedot

Valmistelija: tekninen johtaja Ulf Blomberg ja tilapäällikkö Antti Kinnunen

Valmistelija: tekninen johtaja Ulf Blomberg ja tilapäällikkö Antti Kinnunen Kaupunginhallitus 95 30.03.2015 Kaupunginvaltuusto 52 15.04.2015 Kaupunginhallitus 151 01.06.2015 Kaupunginhallitus 163 15.06.2015 Talokiinteistöjen ja huoneistojen myyminen 188/02.07/2015 KH 95 Valmistelija:

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA. Kh

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA. Kh TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA Kh 17.04.2018 Tarjouspyyntö 1. Hankinnan kohde Työterveyshuoltolain (1383/2001, Tthl 4 ) mukaan työnantajan on kustannuksellaan järjestettävä työterveyshuolto työstä

Lisätiedot

TARJOUS MAATILA LEPOLA, RUSKEANSUONTIE PUKKILA

TARJOUS MAATILA LEPOLA, RUSKEANSUONTIE PUKKILA Karri Ollila ISitOK OY/ Asuntoverkko Porvoo Tarjouspyyntö 11.11.2018 Olemme hakemassa ostajaa Lepolan tilalle. Kohdetta on myyty kokonaisuutena tai pelkkää pihapiiriä rakennuksineen. Nyt on päädytty pyytämään

Lisätiedot

Seminaarin koulun, Ojoisten Lasten talon ja Kirkonkulman koulun perussiivouksen palvelukuvauksessa on seuraava kohta:

Seminaarin koulun, Ojoisten Lasten talon ja Kirkonkulman koulun perussiivouksen palvelukuvauksessa on seuraava kohta: 1 KYSYMYKSIIN Kiinteistönhoito- ja siivouspalvelut (Käikälä ja Tarvasmäki, Ojoinen sekä Seminaarin koulu) Tarjouspyyntö 15.2.2013 Hämeenlinnan kaupunki, Linnan Tilapalvelut -liikelaitos KYSYMYS 1 Sopimusluonnoksissa

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

1 Sopimusosapuolet. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (HUS) (myöhemmin HUS) Y-1567535-0

1 Sopimusosapuolet. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (HUS) (myöhemmin HUS) Y-1567535-0 Hallitus 12.11.2012, LIITE 1 SOPIMUS HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN HENKILÖSTÖASUNTOPOLIITTISEN OHJELMAN TOIMEENPANON JA HENKILÖSTÖASUNTOJEN HALLINNAN SIIRROSTA HUS-KIINTEISTÖT OY:N TEHTÄVÄKSI

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne tarjouspyynnössä ja sen liitteenä olevissa asiakirjoissa

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 56. 56 Asuntotontin myynti TA-Asumisoikeus Oy:lle Kauklahdesta, korttelin 44058 tontti 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 56. 56 Asuntotontin myynti TA-Asumisoikeus Oy:lle Kauklahdesta, korttelin 44058 tontti 1 01.06.2015 Sivu 1 / 1 2561/02.07.00/2015 56 Asuntotontin myynti TA-Asumisoikeus Oy:lle Kauklahdesta, korttelin 44058 tontti 1 Valmistelijat / lisätiedot: Henry Laine, puh. 050 395 2151 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset

Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset 1 (5) Tarjouspyynnön liite 1 Tarjoajan kelpoisuusvaatimukset ja tarjoukseen liittyvät vaatimukset Tämä liite täytetään ja liitetään tarjouksen liitteeksi 1. Tarjouksen mukaan liitettäviin liitteisiin on

Lisätiedot

Kaukolämpötoiminta Siikalatvan kunnassa sisältää seuraavaa:

Kaukolämpötoiminta Siikalatvan kunnassa sisältää seuraavaa: Kunnanhallitus 236 08.12.2014 Kunnanhallitus 253 22.12.2014 Kunnanhallitus 18 12.01.2015 Kunnanvaltuusto 10 26.01.2015 KUNNAN KAUKOLÄMPÖTOIMINNAN YHTIÖITTÄMINEN Kunnanhallitus 08.12.2014 236 Kuntalain

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Sivu 2/5

TARJOUSPYYNTÖ Sivu 2/5 24.4.2013 Sivu 1/5 Hankintayksikkö: Perusturva Juttilantie 1 14200 TURENKI TEHOSTETUN PALVELUASUMISYKSIKÖN RAKENNUTTAMINEN JA EDELLEEN VUOKRAAMINEN JANAKKALAN KUNNALLE 1. HANKINNAN KOHDE hakee ARA:n hyväksymää

Lisätiedot

Myydään toimitilakiinteistökokonaisuus n kem², oma tontti m². Sepänkatu 1, Kuopio

Myydään toimitilakiinteistökokonaisuus n kem², oma tontti m². Sepänkatu 1, Kuopio Myydään toimitilakiinteistökokonaisuus n. 3.474 kem², oma tontti 5.084 m² Sepänkatu 1, 70100 Kuopio Sijainti Kuopio Sepänkatu 1, 70100 Kuopio Kiinteistö sijaitsee keskustassa hyvien liikenneyhteyksien

Lisätiedot

PÄÄLLYSTEURAKKA 2017 Tarjouspyyntö

PÄÄLLYSTEURAKKA 2017 Tarjouspyyntö PÖYTYÄN KUNTA PÄÄLLYSTEURAKKA 2017 Tarjouspyyntö Pöytyän kunta Tarjouspyyntö I SISÄLLYSLUETTELO 1 Hankinnan kuvaus... 1 1.1 Tarjouspyynnön sisältö... 1 2 Tarjouksen jättäminen... 1 2.1 Tavoitteellinen

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä.

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä. TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Puutteellisia tarjouksia ei käsitellä. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista koskevaan tarjouspyyntöönne,

Lisätiedot

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus 1 TARJOUSPYYNTÖ OMPELUKONEIDEN JA SAUMUREIDEN KORJAUS- JA HUOLTOPALVELUISTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunta pyytää tarjoustanne kunnan eri toimipisteisiin hankittujen ompelukoneiden

Lisätiedot

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka HUOM. Tämä on osallistumispyynnön liitteenä toimitettu alustava tarjouspyyntö, joka voi muuttua hankintamenettelyn kuluessa. Tässä ilmoitetut

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA ( luonnos ) 1. OSAPUOLET 1.1. MYYJÄ

KAUPPAKIRJA ( luonnos ) 1. OSAPUOLET 1.1. MYYJÄ KAUPPAKIRJA ( luonnos ) 1. OSAPUOLET 1.1. MYYJÄ Helsingin kaupunki (y-tunnus: 0201256-6) Osoite: PL 2213, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI Jäljempänä: Myyjä Myyjän kaupparekisteriote liitteenä 1.1 1.2. OSTAJA

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

SAVONLINNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA/KOKOUSKUTSU 2/2017. Perusturvalautakunta (8)

SAVONLINNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA/KOKOUSKUTSU 2/2017. Perusturvalautakunta (8) Perusturvalautakunta 03.05.2017 1(8) Esityslista 03.05.2017 Aika Kello 16:30 Paikka Kh:n iso kabinetti, Olavinkatu 27 Läsnä Linnamurto Erja puheenjohtaja Jantunen Mikko varapuheenjohtaja Cederström Tiina

Lisätiedot

Kauppakirjaluonnos. Myyjä: Turun kaupunki (y-tunnus: )

Kauppakirjaluonnos. Myyjä: Turun kaupunki (y-tunnus: ) Kauppakirjaluonnos Myyjä: Ostaja: Kaupan kohde: Turun kaupunki (y-tunnus:0204819-8) Yhtiö XX Noin 3814 m 2 suuruinen alue, joka on osa Turun kaupungin Kurjenmäen kaupunginosan tontista 853-22-1-4, sijaitseva

Lisätiedot

Merimaskun kirkonkylän venesataman hoitosopimuksen jatkaminen T:mi Marita Lambergin kanssa

Merimaskun kirkonkylän venesataman hoitosopimuksen jatkaminen T:mi Marita Lambergin kanssa Kaupunginhallitus 132 29.03.2010 Kaupunginhallitus 488 19.11.2012 Kaupunginhallitus 429 21.10.2013 Merimaskun kirkonkylän venesataman hoitosopimuksen jatkaminen T:mi Marita Lambergin kanssa 950/10.01.02/2013

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (6) Hankinta- ja kilpailuttamisyksikkö TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Huolto ja siivous Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen. Tarjouksen

Lisätiedot

on oikeus lunastaa Vuokrauskohde omistukseensa. Normaalitapauksessa

on oikeus lunastaa Vuokrauskohde omistukseensa. Normaalitapauksessa Solo International OY:N KULKUVÄLINEIDEN VUOKRAUS- PALVELUIDEN EHDOT 1. OSAPUOLET JA SOVELTAMISALA Näitä sopimusehtoja sovelletaan Solo International Oy:n, jäljempänä Solo ja asiakkaan, jäljempänä Vuokralleottaja

Lisätiedot

ASUINKERROSTALOTONTTI LAHDEN HENNALASSA

ASUINKERROSTALOTONTTI LAHDEN HENNALASSA ASUINKERROSTALOTONTTI LAHDEN HENNALASSA Senaatti-kiinteistöt myy tarjousten perusteella Lahden Hennalan korttelin 27033 asuinkerrostalotontin 1, jolla on uudisrakennusoikeutta 1680 k-m2. Asemakaava mahdollistaa

Lisätiedot

AIESOPIMUS IKÄÄNTYVILLE IHMISILLE TARKOITETUN ASUNTO-OSAKEYHTIÖN TOTEUTTAMISESTA. Kempeleen kunta (kunta) alueen kaavoittajana.

AIESOPIMUS IKÄÄNTYVILLE IHMISILLE TARKOITETUN ASUNTO-OSAKEYHTIÖN TOTEUTTAMISESTA. Kempeleen kunta (kunta) alueen kaavoittajana. AIESOPIMUS IKÄÄNTYVILLE IHMISILLE TARKOITETUN ASUNTO-OSAKEYHTIÖN TOTEUTTAMISESTA 1. Sopimuksen osapuolet Kempeleen kunta (kunta) alueen kaavoittajana. Asunto Oy Lassinpuisto (yhtiö) nykyisenä maanomistajana,

Lisätiedot

1.3 SEB Leasing Oy (ent. ABB Credit Oy, jäljempänä SEBL tai rahoittaja ) Espoon Kaupunki, Arandur ja SEBL jäljempänä yhdessä sopijapuolet.

1.3 SEB Leasing Oy (ent. ABB Credit Oy, jäljempänä SEBL tai rahoittaja ) Espoon Kaupunki, Arandur ja SEBL jäljempänä yhdessä sopijapuolet. ARANDUR OY 4.1.2012 Kaivomestari SOPIMUS RAKENNUSTEN OSTO-OIKEUDESTA 14.2.2002 LlITESOPIMUS NRO 1 1. SOPIJAPUOLET 1.1 Espoon Kaupunki (jäljempänä Espoo ) 1.2 Arandur Oy (jäljempänä Arandur tai projektiyhtiö

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 96

Espoon kaupunki Pöytäkirja 96 06.10.2014 Sivu 1 / 1 3797/02.07.00/2014 96 Yleisten rakennusten tontin vuokraus Kilosta Y-Säätiölle nuorisoasuntojen rakentamista varten kortteli 54144 tontti 10 Valmistelijat / lisätiedot: Laura Schrey,

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 3/

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 3/ Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 3/2019 37 Kunnanvaltuusto Aika Paikka 03.06.2019 klo 18:00-19:10 Kunnanvirasto, kunnanvaltuuston kokoushuone Käsitellyt asiat Sivu 18 Kokouksen laillisuuden toteaminen 40

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. Taivalkosken kunnan vakuutukset Veli-Seppo Vuoristo Aon Finland Oy Kirkkokatu 17 B Oulu

Tarjouspyyntö. Taivalkosken kunnan vakuutukset Veli-Seppo Vuoristo Aon Finland Oy Kirkkokatu 17 B Oulu Veli-Seppo Vuoristo Regional Manager veli-seppo.vuoristo@aon.fi Tarjouspyyntö Taivalkosken kunnan vakuutukset 22.06.2017 Veli-Seppo Vuoristo Aon Finland Oy Kirkkokatu 17 B 90100 Oulu Aon Risk Solutions

Lisätiedot

79 22.11.2011. Hankinnan kuvaus

79 22.11.2011. Hankinnan kuvaus Tarkastuslautakunta 1.1.2009-30.6.2013 79 22.11.2011 ERITYISTARKASTUSPALVELUN HANKINTA TARLAU 79 Hankinnan kuvaus Kaupunginvaltuusto on kokouksessaan 26.9.2011 antanut tarkastuslautakunnan tehtäväksi vihreiden

Lisätiedot

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 29.9.2017 Viite: Välskärinpolun HVP/2017 Välskärinpolun hulevesipumppaamo, laitehankinta Järvenpään Vesi pyytää kokonaishintaista tarjoustanne, Välskärinpolun hulevesipumppaamosta tämän

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Asuinkerrostalotonttien AK /1 ja 2 myynti Jousenpuistosta FinCap Fund I Ky:lle

Espoon kaupunki Pöytäkirja Asuinkerrostalotonttien AK /1 ja 2 myynti Jousenpuistosta FinCap Fund I Ky:lle 13.03.2017 Sivu 1 / 1 5473/2016 02.08.00 27 Asuinkerrostalotonttien AK-1 12221/1 ja 2 myynti Jousenpuistosta FinCap Fund I Ky:lle Valmistelija / lisätiedot: Jouni Lindberg, puh. 043 826 9051 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ 1.11.2011 1 (6) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ KYSYMYS 1 Kysymys koskee seuraavia kuljetettavia alueita: 2. Hauho - pudotuspisteitä n. 24

Lisätiedot

Eväitä hyvän tarjouksen tekemiseen Iisalmi 4.6.2015

Eväitä hyvän tarjouksen tekemiseen Iisalmi 4.6.2015 Eväitä hyvän tarjouksen tekemiseen Iisalmi 4.6.2015 Minna Heikka Hankinta-asiamies p. 044 718 2921 minna.heikka@is-hankinta.fi Onnistuneen kaupankäynnin lähtökohtia: 2 Tunne tuotteesi Tunne kauppatapa

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta

Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta Tarjouspyyntö Vanhankylän liikekeskuksen tonttien luovutuksesta Tarjouspyynnön sisältö Yleistä tonteista ja menettelystä... 1 Sijainti... 3 Kaavatiedot... 4 Liikennemäärät... 4 Maaperä... 5 Luovutusehdot...

Lisätiedot

TIKKUTEHTAANTIE 1 40800 JYVÄSKYLÄ

TIKKUTEHTAANTIE 1 40800 JYVÄSKYLÄ TIKKUTEHTAANTIE 1 40800 JYVÄSKYLÄ TOIMISTORAKENNUS TONTTEINEEN Maa pinta-ala: 1,9 ha Rakennukset: 8.300 m 2 KEHITYSKOHDE Kaupan kohteena on kaksi (2) kiinteistöä rakennuksineen Osoite: Tikkutehtaantie

Lisätiedot

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset.

Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. TARJOUS JA TARJOUSHINTALOMAKE Tarjous tehdään tällä sekä liitteessä 3 olevalla lomakkeella. Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa pyydetyt liitteet ja selvitykset. Viitaten julkaistuun ostoliikenteen hoitamista

Lisätiedot

TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT. 1 Tarjouksen tekijä. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus:

TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT. 1 Tarjouksen tekijä. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie 26 34800 Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT 1 Tarjouksen tekijä Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite:

Lisätiedot