Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos"

Transkriptio

1 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 13/ Yhtymähallitus Aika klo 08:30 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat Nimi Tehtävä Lisätiedot Läsnä Vahter Merja puheenjohtaja Halme Juha varapuheenjohtaja Etola Sara Granlund Päivi Hyytiä Kari Karjalainen Riitta Karjula Markku Laaksonen Jari Mäentalo Mika Rajajärvi Jouko Vuori Riitta Muu Tokola Martti toimitusjohtaja, esittelijä Saarelainen Päivi rehtori, esittelijä Launiemi Reija pöytäkirjasihteeri Toivonen Hannu teknisen palvelun päällikkö 139

2 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 13/ Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 135 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Hollolan Kukonkoivussa osoitteessa Kukonkannus 2, Hollola sijaitsevan kiinteistön ostotarjouksen hyväksyminen 139 Toiminta- ja taloussuunnitelman ja talousarvion valmistelu 140 Jaettavaksi jätetyn perusrahoituksen sekä lisätalousarvion perusteella jaettavan rahoituksen hakeminen opetus- ja kulttuuriministeriöstä 141 Koulutuskeskus Salpauksen Opiskelijan oikeusturvatoimikunnan toimikausi , ten ja varaten nimeäminen Ilmoitusasiat Muut asiat 16

3 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 13/ Kokouksen avaus Toimitusjohtaja: Hallituksen puheenjohtaja avaa kokouksen. Päätös:

4 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 13/ Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Toimitusjohtaja: Hallituksen puheenjohtaja toteaa kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös:

5 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 13/ Pöytäkirjan tarkastajien valinta Toimitusjohtaja: valitsee keskuudestaan kaksi tä tarkastamaan tästä kokouksesta laadittavan pöytäkirjan. Pöytäkirjan tarkastusvuorossa ovat hallituksen et Sara Etola ja Päivi Granlund. Päätös:

6 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 13/ Hollolan Kukonkoivussa osoitteessa Kukonkannus 2, Hollola sijaitsevan kiinteistön ostotarjouksen hyväksyminen 98/02.07/2015 Hollolan Kukonkoivussa osoitteessa Kukonkannus 2, Hollola sijaitseva kiinteistö siirtyi kuntayhtymän omistukseen aiemmalta kuntayhtymältä kuntayhtymän perustamisen yhteydessä vuonna Kiinteistö sijaitsee noin 6 km Hollolan kuntakeskuksesta länteen. Kiinteistö sijaitsee valtatie 12 liittymäalueen vieressä ja Vanha Tampereen tie kulkee kiinteistön ohitse. Kiinteistö on ollut myynnissä elokuusta 2014 alkaen Koulutuskeskus Salpauksen toiminnan loputtua kiinteistössä. Tilat ovat olleet tämän ajan pääosin tyhjillään. Ruokalarakennusta on osin vuokrattu catering-yrityksen käyttöön. Kiinteistön nettokäyttökulut tässä tilanteessa ovat vuokratuottojen jälkeen noin euroa vuodessa. Lisäksi on huomioitava rakennuksen kuluminen, ja sitä kautta tulevat kustannukset. Kiinteistön tiedot: Kiinteistötunnus Kunta Hollola (98) Kylä 449 Tila/rn:o Suovi / 1:47 Tilan pinta-ala 2,625 ha ( m2) Rakennukset: Päärakennus Rakennusvuosi 1940, laajuus m2, opetustiloja ja opettajien toimistoja, kellarissa lämmönjakohuone, pukuhuoneita ja varastotiloja. Kerrosluku III krs + kellari. Ruokalarakennus Rakennusvuosi 1985, laajennettu 1995, laajuus m2, josta laajennus 368 m2, opetustiloja (luokkahuoneita, puutyötila, metallityöpaja), korkea sisäliikuntahalli, valmistuskeittiö ja iso ruokailutila. Kerrosluku I krs. Rivitalot A, B ja C Rakennusvuosi 1985, laajuus A: 243 m2, B: 181 m2, C: 361 m2 A: 4 asuinhuoneistoa, joissa kaikissa 2h+k+kph B: 3 asuinhuoneistoa, joissa kaikissa 2h+k+kph C: 6 asuinhuoneistoa, joissa kaikissa 2h+k+kph Kerrosluku I krs. Myyntiponnistelujen oltua tuloksettomia, aiempi toimeksiantosopimus irtisanottiin ja päätettiin tehdä toimeksiantosopimus Arviointitoimisto Oy Mikko Helenius & Co:n kanssa kuntayhtymän edustamisesta kiinteistön myynnissä. Kiinteistöstä tehtiin kauppa hallituksen päätöksen mukaisesti. Kauppa on kuitenkin purettu hallituksen päätöksen mukaisesti ostajasta johtuvista syistä.

7 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 13/ Kiinteistön myyntiä on jatkettu, kun selvisi, että kauppa joudutaan purkamaan. Kiinteistöstä on saatu kaksi uutta ostotarjousta. Toimitusjohtaja esittelee tarjoukset kokouksessa. Toimitusjohtaja: Päätösesitys annetaan kokouksessa. Päätös:

8 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 13/ Toiminta- ja taloussuunnitelman ja talousarvion valmistelu 71/02.02/2018 Yhtymähallitus käsitteli kokouksessaan Vuosien toiminta- ja taloussuunnitelman sekä vuoden 2019 talousarvion laadintaohjeen. Toiminta- ja taloussuunnitelman ja talousarvion valmistelu on edennyt ja etenee vahvistetun aikataulun mukaisesti: Valmistelu Investointisuunnitelman laadinta Talousarvion laadintaohjeiden valmistelu Talousarvion laadintaohjeiden hyväksyntä Opiskelijavuosien kohdentaminen, kiinteistö- ja irtaimistoinvestoinnit sekä talouden kokonaisuus TS ( ) Talousarvioesitys tallennettuna taloussuunnitteluohjelmaan Aikataulu/mennessä: Johtoryhmä huhti-kesäkuu Yhtymähallitus 28. toukokuuta Yhtymähallitus 18. kesäkuuta 31. elokuuta Toimielinkäsittelyt Strategian kehitysohjelmien esittely, tavoitteet ja mittarit Taloussuunnitelma ja talousarvion 2019 esityksen 1. käsittely ja lausuntopyynnöt omistajakunnille Yhtymähallitus 10. syyskuuta Yhtymähallitus 24. syyskuuta 2. käsittely Yhtymähallitus 8.lokakuuta Kuntalausuntojen käsittely ja Yhtymähallitus Taloussuunnitelma ja talousarvion lokakuuta hyväksyminen ja esitys Yhtymäkokoukselle hyväksyttäväksi Taloussuunnitelma ja talousarvion 2019 hyväksyminen Yhtymäkokous 26. marraskuuta Tässä kokouksessa käsitellään opiskelijavuosien kohdentaminen 2019 Salpauksen toimitilaohjelman päivityksen, kiinteistö- ja irtaimistoinvestoinnit ( ) sekä talouden kokonaisuus ( ).

9 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 13/ Talousarvion laadinnan perusteena on vuodelle 2018 OKM:n päättämä tavoitteellinen opiskelijavuosimäärä ja sen maksimaalinen täyttö. Tässä kokouksessa 140 käsiteltävien lisäpaikkojen tuottama valtionosuusrahoitus otetaan huomioon talousarvion laadinnassa, jos päätöksiä paikoista saadaan. Lähtökohta on, että jos vuodelle 2018 saadaan lisäpaikkoja ja rahoitusta, vastaava määrä ja rahoitus otetaan huomioon myös vuonna Vuoden 2019 valtionosuusrahoituksesta opiskelijavuosien perusteella saatava rahoitus kattaa 95 %. Loput valtionosuusrahoituksesta määräytyy Salpauksessa vuonna 2017 suoritettujen tutkintojen ja tutkinnon osien määrien perusteella. Tutkintotuoton rahoitukseen vaikuttaa Salpauksen suoritemäärien suhde valtakunnan kokonaistutkintotuottoon. Muun kuin valtionosuusrahoituksen piirissä olevan koulutuksen arvioidaan pysyvän vähintään vuoden 2018 tasolla. Salpauksen vuosien 2018 ja 2019 kiinteistöinvestointien painopiste on keskustakampuksella Ståhlberginkatu 10 saneerauksessa. Samalla, kun tätä hanketta on valmisteltu, on päivitetty Salpauksen toimitilaohjelmaa vuodesta 2020 eteenpäin. Hallitukselle esitellään Haahtela-kehitys Oy:n valmistelemaa toimitilaohjelman päivitystä. Asiantuntijana teknisen palvelun päällikkö Hannu Toivonen. Investointisuunnitelmat on laadittu toimitilaohjelman toteuttamisen vaatimien investointien perusteella. Irtaimisto-, kone- ja laiteinvestoinneissa painopiste on uusien ja peruskorjattavien tilojen varustaminen sekä tarvittavien opetuksen välineistön uusiminen.

10 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 13/ Toimitusjohtaja esittelee talouden kokonaisuuden rakentumista tiedossa olevilla muutoksilla vuosille ( ). Yhtymähallitus jatkaa toimintasuunnitelman ja talousarvion 2019 valmistelua Salpauksen strategian kehitysohjelmien käsittelyllä 10. syyskuuta kokouksessaan. Toimitusjohtaja: Yhtymähallitus merkitsee tiedokseen talousarvion 2019 valmistelun pohjana olevat opiskelijavuosiarviot ja niiden kohdentumisen aloille, Salpauksen toimitilaohjelman päivityksen, valmistelussa käytettävät määräraharaamit kiinteistöinvestoinneille ja irtaimistoinvestoinneille sekä talouden kokonaisuuden vuosille ( ). Päätös:

11 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 13/ Jaettavaksi jätetyn perusrahoituksen sekä lisätalousarvion perusteella jaettavan rahoituksen hakeminen opetus- ja kulttuuriministeriöstä 110/02.05/2018 Opetus- ja kulttuuriministeriö on lähettänyt päivätyn kirjeen 'Varainhoitovuoden aikana jaettavaksi jätetyn perusrahoituksen sekä lisätalousarvion perusteella jaettavan rahoituksen hakeminen' (dnro OKM/114/592/2018). Opetus- ja kulttuuriministeriö päätti ammatillisen koulutuksen järjestäjien tavoitteellisista opiskelijavuosimääristä ja perusrahoituksen harkinnanvaraisesta korotuksesta vuodelle 2018 (suoritepäätös). Varainhoitovuoden aikana jaettavaksi jätettiin talousarvion määrärahasta vajaat 15 miljoonaa euroa ja tavoitteellisten opiskelijavuosien enimmäismäärästä noin Ministeriön tarkoituksena on jakaa koulutuksen järjestäjille jäljellä oleva rahoitus kokonaisuudessaan elokuun lopulla tehtävällä päätöksellä (lisäsuoritepäätös). Tällä kirjeellä ohjeistetaan koulutuksen järjestäjiä lisäsuoritepäätöksellä jaettavien opiskelijavuosien ja mahdollisen muun rahoituksen hakemisesta. on antanut eduskunnalle lisätalousarvioesityksen, jolla ammatillisen koulutuksen vuoden 2018 määrärahaa lisättäisiin kertaluonteisesti 16 miljoonalla eurolla. Edellyttäen, että eduskunta hyväksyy esityksen, ministeriön tarkoituksena on jakaa lisärahoitus koulutuksen järjestäjille samassa yhteydessä, kun se päättää varsinaisen talousarvion perusteella jaettavasta rahoituksesta. Koulutuksen järjestäjien tulee hakea lisätalousarvion perusteella myönnettäviä opiskelijavuosia ja mahdollista muuta rahoitusta samassa aikataulussa ja samalla hakulomakkeella kuin haetaan vuoden 2018 talousarvion määrärahasta varainhoitovuoden aikana jaettavaksi jätettyä rahoitusta. Kuluvan vuoden opiskeiljavuositoteuman ja yhteishaun sekä jatkuvan haun perusteella 2018 opiskelijavuosimäärä tulee ylittymään. Tämän vuoksi Salpauksella on perusteltu tarve hakea lisäystä kuluvan vuoden opiskelijavuosiin. Rehtori: valtuuttaa toimitusjohtajan ja rehtorin valmistelemaan ja allekirjoittamaan hakemuksen ja lähettämään sen ministeriöön määräaikaan mennessä. Päätös:

12 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 13/ Koulutuskeskus Salpauksen Opiskelijan oikeusturvatoimikunnan toimikausi , ten ja varaten nimeäminen 94/ /2015 Koulutuskeskus Salpauksessa toimii ammatillisen koulutuksen lainsäädännön (L 531/2017, 93 ) mukaisesti koulutuksen järjestäjän asettama moniinen toimielin, joka päättää opiskeluoikeuden peruuttamisesta ja palauttamisesta, määräaikaisesta erottamisesta, asuntolasta erottamisesta sekä opiskeluoikeuden pidättämisestä. Koulutuskeskus Salpauksessa toimielin on Opiskelijan oikeusturvatoimikunta (entiseltä nimeltään SORA-toimikunta; Soveltumattomuuden ratkaisutoimikunta). Kuntayhtymän hallintosääntöön tehtiin yhtymäkokouksessa uudistukset kuntalain vaatimuksesta lukien. Tällöin aiempi toimikunnan toimintasääntö sisällytettiin kuntayhtymän hallintosääntöön seuraavasti: 7 Koulutuskeskus Salpauksen Soveltumattomuuden ratkaisutoimikunnan (SORA-toimikunta) kokoonpano ja toimikausi Yhtymähallitus nimeää SORA-toimikunnan opiskeluoikeuden peruuttamista ja palauttamista sekä kurinpitoa koskevien asioiden käsittelyä varten. SORA-toimikunnassa on koulutuksen järjestäjän, opiskelijahuollon, opettajien, työelämän ja opiskelijoiden edustaja. Opiskeluoikeuden peruuttamista ja palauttamista koskevassa asiassa puheenjohtaja kutsuu toimielimeen tarvittaessa tapauskohtaisesti opiskelijan työssäoppimispaikan edustajan. Yhtymähallitus nimeää SORA-toimikunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan, esittelijän ja muut et. Toimikauden asettaminen määritellään Koulutuskeskus Salpauksen Ammattiosaamisen toimikunnan toimintakautta vastaavaksi. Toimikausi on kaksi vuotta. Opiskelijaen on oltava 15 vuotta täyttänyt. Opiskelijaellä on läsnäolo- ja puheoikeus SORA-toimikunnan kokouksissa opiskeluoikeuden peruuttamista ja palauttamista, määräaikaista erottamista, asuntolasta erottamista ja opiskelusta pidättämistä koskevia asioita käsiteltäessä. 15 Koulutuskeskus Salpauksen Soveltumattomuuden ratkaisutoimikunta (SORA-toimikunta), tehtävät ja toimivalta Soveltumattomuuden ratkaisutoimikunnan toiminta perustuu seuraaviin lakeihin - Laki ammatillisesta koulutuksesta annetun lain muuttamisesta (601/2005 ja 951/2011) - Laki ammatillisesta aikuiskoulutuksesta annetun lain 16 :n muuttamisesta (602/2005 ja 952/2011) - Valtioneuvoston asetus ammatillisesta koulutuksesta annetun asetuksen muuttamisesta (603/2005 ja 1032/2011) - Laki rikosrekisterilain 6 :n muuttamisesta (955/2011)

13 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 13/ Laki opiskelijoiden oikeusturvalautakunnasta (956/2011). SORA-toimikunta päättää opiskeluoikeuden peruuttamisesta ja palauttamisesta asetuksen määrittelemissä tutkinnoissa, määräaikaisesta erottamisesta, asuntolasta erottamisesta ja opiskelusta pidättämisestä. Soveltumattomuuden ratkaisutoimikunnan lakisääteiset tehtävät 1. Opiskeluoikeuden peruuttamisesta päättäminen 2. Opiskeluoikeuden palauttamisesta päättäminen 3. Määräaikaisesta erottamisesta päättäminen 4. Asuntolasta erottamisesta päättäminen 5. Opiskelusta pidättäminen Päätökset tehdään esittelystä. 88 Esittelijät Soveltumattomuuden ratkaisutoimikunnan (SORA-toimikunta) esittelijänä toimii yhtymähallituksen nimeämä esittelijä. Edelleen yhtymäkokouksessa muutettiin toimikunnan nimi: 33 Soveltumattomuuden ratkaisutoimikunnan nimen muuttaminen Koulutuskeskus Salpauksen Soveltumattomuuden ratkaisutoimikunnan (SORA-toimikunta) nimi on perusteltua muuttaa paremmin toimintaa kuvaavaksi Opiskelijan oikeusturvatoimikunnaksi. Hallintosäännössä olevaa Opiskelijan oikeusturvatoimikuntaa koskevaa tekstiä päivitetään syksyllä 2018 mm. lakiviittausten osalta. Koulutuskeskus Salpauksen Opiskelijan oikeusturvatoimikunnan nykyinen toimikausi päättyy Toimikunnan nykyisiltä iltä on tiedusteltu halukkuutta jatkaa tulevalle toimikaudelle yyttä ko. toimikunnassa. Salpauksen edustajiksi Opiskelijan oikeusturvatoimikuntaan esitetään seuraavia henkilöitä: vara Riitta Murtorinne Risto Salmela opiskelijapalvelujohtaja opetusalajohtaja puheenjohtaja Sanna Tuomainen palveluohjaaja toimikunnan esittelijä Merja Tirkkonen opetusalajohtaja Tommi Backman lehtori opettaja Päivi Saarelainen rehtori Arja Mikkonen rehtorin sihteeri pöytäkirjasihteeri Matti-Petteri Kontinen kuraattori esittelijän vara Minna Vesaaja opetusalapäällikkö Outi Nieminen opettaja Seija Katajisto vararehtori Reija Launiemi hallintosihteeri pöytäkirjasihteerin vara

14 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 13/ Työelämäedustajina toimikunnan iksi esitetään: Tytti Järvinen Jukka Mandelin lähihoitaja henkilöstöohjaaja Lahden kaupunki, Humpulan päiväkoti Kemppi Oy toimikunnan varapuheenjohtaja Lisäksi kokouksiin kutsutaan tarvittaessa asiantuntijoita. Opiskelijaet nimetään syksyllä Rehtori: vahvistaa Koulutuskeskus Salpauksen Opiskelijan oikeusturvatoimikunnan et ajalle edellä esitetyn mukaisesti. Toimikunnan kokoonpanoa täydennetään syksyllä 2018, jolloin toimikuntaan nimetään opiskelijaet. Päätös:

15 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 13/ Ilmoitusasiat 98/02.07/2015, 366/10.03/2015 merkitsee ilmoitetut asiat tiedoksi ja hyväksyy esitetyt toimenpiteet. Toimitusjohtaja: 1. Hallitukselle annetaan väliaikatietoa Vipusenkadun uudisrakennushankkeen loppuunsaattamisesta. Päätös:

16 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 13/ Muut asiat

Koulutuskeskus Salpaus, Koo-kuppila Kampus 1, Kaarlo-kabinetti, Ståhlberginkatu 4 B, Lahti

Koulutuskeskus Salpaus, Koo-kuppila Kampus 1, Kaarlo-kabinetti, Ståhlberginkatu 4 B, Lahti Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 10/2018 1 Yhtymähallitus Aika 07.05.2018 klo 08:00 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Koo-kuppila Kampus 1, Kaarlo-kabinetti, Ståhlberginkatu 4 B, 15110 Lahti

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 13/2018 1 Yhtymähallitus 18.06.2018 Aika 18.06.2018 klo 8:30-10:05 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 1/2018 1 Yhtymähallitus Aika 8.1.2018 klo 8:30 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat Nimi Tehtävä

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Koo-kuppila Kampus 1, Kaarlo-kabinetti, Ståhlberginkatu 4 B, Lahti

Koulutuskeskus Salpaus, Koo-kuppila Kampus 1, Kaarlo-kabinetti, Ståhlberginkatu 4 B, Lahti Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 10/2018 1 Yhtymähallitus 07.05.2018 Aika 07.05.2018 klo 8:00-8:50 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Koo-kuppila Kampus 1, Kaarlo-kabinetti, Ståhlberginkatu 4

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Laurellintie 55, Asikkala (kokoustila Männikkö)

Koulutuskeskus Salpaus, Laurellintie 55, Asikkala (kokoustila Männikkö) Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 12/2018 1 Yhtymähallitus Aika 07.06.2018 klo 12:45 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Laurellintie 55, 17320 Asikkala (kokoustila Männikkö) Osallistujat Nimi

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 4/2018 1 Yhtymähallitus Aika 12.02.2018 klo 8.30 n. 11.00 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 16/2017 1 Yhtymähallitus 04.09.2017 Aika 04.09.2017 klo 08:30-10:10 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Ståhlberginkatu 4 C, Lahti (auditorio)

Koulutuskeskus Salpaus, Ståhlberginkatu 4 C, Lahti (auditorio) Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 7/2018 1 Yhtymähallitus Aika 16.03.2018 klo 08:30 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Ståhlberginkatu 4 C, 15110 Lahti (auditorio) Osallistujat Nimi Tehtävä Lisätiedot

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 6/2018 1 Yhtymähallitus Aika 12.03.2018 klo 08:30 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat Nimi Tehtävä

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 20/2017 1 Yhtymähallitus Aika 07.11.2017 klo 08:30 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat Nimi Tehtävä

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 15/2018 1 Yhtymähallitus 10.09.2018 Aika 10.09.2018 klo 08:30-11:30 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat

Lisätiedot

Kaavan valmistelu on edennyt seuraavasti: 2/2018 Kaavaehdotusvaihe Tekninen lautakunta /2018 Maankäyttösopimuksen allekirjoitus

Kaavan valmistelu on edennyt seuraavasti: 2/2018 Kaavaehdotusvaihe Tekninen lautakunta /2018 Maankäyttösopimuksen allekirjoitus Yhtymähallitus 202 15.10.2018 Yhtymäkokous 23 26.11.2018 Kiinteistöjen myynnin edellyttämät talousarviomuutokset vuodelle 2018 59/02.02/2017 Hallitus 15.10.2018 202 Koulutuskeskus Salpauksen toimitilaohjelman

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 21/2017 1 Yhtymähallitus Aika 20.11.2017 klo 08:30 Paikka Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat Nimi Tehtävä Lisätiedot Läsnä Vahter Merja puheenjohtaja

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 17/2018 1 Yhtymähallitus 08.10.2018 Aika 08.10.2018 klo 08:30-10:10 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 3/2018 1 Yhtymähallitus Aika 29.01.2018 klo 08:30 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat Nimi Tehtävä

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Laurellintie 55, Asikkala (kokoustila Männikkö)

Koulutuskeskus Salpaus, Laurellintie 55, Asikkala (kokoustila Männikkö) Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 12/2018 1 Yhtymähallitus 07.06.2018 Aika 07.06.2018 klo 12:45-15:20 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Laurellintie 55, 17320 Asikkala (kokoustila Männikkö) Osallistujat

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Noormarkun Ruukki, Laviantie 14, Noormarkku

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Noormarkun Ruukki, Laviantie 14, Noormarkku Yhtymähallitus 16.6.2016 1 AIKA Torstai 16.6.2016 klo 16.50-17.45 PAIKKA Noormarkun Ruukki, Laviantie 14, 29600 Noormarkku PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka KOKOUSKUTSU 1 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 16.1.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 22.1.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka 1 Ammatillisen

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 15/2017 1 Yhtymähallitus 29.08.2017 Aika 29.08.2017 klo 08:30-10:05 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 22.1.2015 1. Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 22.1.2015 1. Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka Yhtymähallitus 22.1.2015 1 AIKA Torstai 22.1.2015 klo 17.00-18.10 PAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju,

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2018 1 Yhtymähallitus 8.1.2018 Aika 8.1.2018 klo 8:30-9:35 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 4/2018 1 Yhtymähallitus 12.02.2018 Aika 12.02.2018 klo 08:35-11:05 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat

Lisätiedot

Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 12/2017 1 Yhtymähallitus 05.06.2017 Aika 05.06.2017 klo 08:30-10:02 Paikka Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat Nimi Klo Tehtävä

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 8/2018 1 Yhtymähallitus Aika 09.04.2018 klo 08:30 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat Nimi Tehtävä

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 20/2017 1 Yhtymähallitus 07.11.2017 Aika 07.11.2017 klo 08:30-10:26 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat

Lisätiedot

Hallitus 11/2014. Torstai 11.12.2014 klo 10.00 11.20. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 11/2014. Torstai 11.12.2014 klo 10.00 11.20. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 11/2014 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 11.12.2014 klo 10.00 11.20 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 6/2019 1 Yhtymähallitus 01.04.2019 Aika 01.04.2019 klo 08:30-10:05 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat

Lisätiedot

Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 8/2017 1 Yhtymähallitus 24.04.2017 Aika 24.04.2017 klo 08:30-10:20 Paikka Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat Nimi Klo Tehtävä

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 21/2017 1 Yhtymähallitus 20.11.2017 Aika 20.11.2017 klo 08:35-10:00 Paikka Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot Läsnä

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo Noormarkun Ruukki, Laviantie 14, Noormarkku

KOKOUSAIKA Torstai klo Noormarkun Ruukki, Laviantie 14, Noormarkku KOKOUSKUTSU 5 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 8.6.2016 1 KOKOUSAIKA Torstai 16.6.2016 klo 16.30 KOKOUSPAIKKA Noormarkun Ruukki, Laviantie 14, 29600 Noormarkku 21 Kone-

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Ståhlberginkatu 4 C, Lahti (auditorio)

Koulutuskeskus Salpaus, Ståhlberginkatu 4 C, Lahti (auditorio) Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 7/2018 1 Yhtymähallitus 16.03.2018 Aika 16.03.2018 klo 08:30-09:15 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Ståhlberginkatu 4 C, 15110 Lahti (auditorio) Osallistujat

Lisätiedot

Sammonkatu 45, Tampere, kokoustila Ruuskanen. 4 Sora-lainsäädännön mukaisen toiminnan prosessi Tampereen seudun ammattiopistossa

Sammonkatu 45, Tampere, kokoustila Ruuskanen. 4 Sora-lainsäädännön mukaisen toiminnan prosessi Tampereen seudun ammattiopistossa Tampere Pöytäkirja 1/2016 1 (8) Aika 29.11.2016, klo 15:00-16:18 Paikka Sammonkatu 45, Tampere, kokoustila Ruuskanen Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 6/2017 1 Yhtymähallitus 27.03.2017 Aika 27.03.2017 klo 8:00-8:33 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Koo-kuppila Kampus 1, Kaarlo-kabinetti, Ståhlberginkatu 4

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 6/2018 1 Yhtymähallitus 12.03.2018 Aika 12.03.2018 klo 08:35-10:55 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat

Lisätiedot

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteerii

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteerii Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 3/2018 1 Tarkastuslautakunta 13.03.2018 Aika 13.03.2018 klo 09:00-12:17 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, neuvottelutila Isoneuvos

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 19/2018 1 Yhtymähallitus 29.10.2018 Aika 29.10.2018 klo 08:30-09:50 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Mestari

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Mestari Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 10/2018 1 Tarkastuslautakunta 18.12.2018 Aika 18.12.2018 klo 09:00-11:06 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Mestari

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 1 Yhtymähallitus 28.01.2019 Aika 28.01.2019 klo 8:30-9:50 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 8/2018 1 Yhtymähallitus 09.04.2018 Aika 09.04.2018 klo 08:30-11:20 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Mestari

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Mestari Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 9/2018 1 Tarkastuslautakunta 13.11.2018 Aika 13.11.2018 klo 09:10-10:57 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Mestari Osallistujat

Lisätiedot

Oppimiskeskus Fellmannia, Kirkkokatu 27, 15140 Lahti

Oppimiskeskus Fellmannia, Kirkkokatu 27, 15140 Lahti PÄIJÄT-HÄMEEN KOULUTUSKONSERNI Pöytäkirja 21/2014 1 Konsernihallitus 06.11.2014 Aika 06.11.2014 klo 14:40-14:45 Paikka Oppimiskeskus Fellmannia, Kirkkokatu 27, 15140 Lahti Osallistujat Nimi Klo Tehtävä

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 3/2018 1 Yhtymähallitus 29.01.2018 Aika 29.01.2018 klo 08:47-10:40 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat

Lisätiedot

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 11/2017 1 Tarkastuslautakunta 20.12.2017 Aika 20.12.2017 klo 09:03-10:57 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, neuvottelutila Isoneuvos

Lisätiedot

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs)

Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) KOKOUSKUTSU 3 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 20.3.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 26.3.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, Suoratie 1, aulaluokka (1. krs) 9 Kuntayhtymän

Lisätiedot

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista Johtokunnan kokous 4.6.2019 Kokouskutsu ja esityslista KOKOUSKUTSU 2 (5) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 4.6.2019 klo 10.00 Paikka Lisätietoja ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, Puijonlaaksontie 2, Kuopio

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 10/2019 1 Yhtymähallitus 10.06.2019 Aika 10.06.2019 klo 08:30-09:55 Paikka Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat Nimi Klo Tehtävä

Lisätiedot

Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos PÄIJÄT-HÄMEEN KOULUTUSKONSERNI Pöytäkirja 2/2016 1 Yhtymähallitus 01.02.2016 Aika 01.02.2016 klo 8:30-10:05 Paikka Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 11.5.2012 1 KOKOUSAIKA Tiistai 22.5.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 14.10.2016 1 KOKOUSAIKA Torstai 20.10.2016 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs 53 Yhtymäkokouksen

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 20.10.2016 1 AIKA Torstai 20.10.2016 klo 17.00-18.32 PAIKKA Sataedu Kankaanpää, Kokoushuone (Kuninkaanlähteenkatu) PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 2/2018 1 Yhtymähallitus Aika 15.01.2018 klo 08:30 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat Nimi Tehtävä

Lisätiedot

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 22/2018 1 Yhtymähallitus 17.12.2018 Aika 17.12.2018 klo 08:30-11:00 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Ståhlberginkatu 6, 15110 Lahti, luokka Stå6_1_23, Deittikuja

Lisätiedot

36 Koulutuksen järjestäjän edustajan nimeäminen Sora-lainsäädännön mukaiseen toimielimeen (yhteistoiminta-alueen asia)

36 Koulutuksen järjestäjän edustajan nimeäminen Sora-lainsäädännön mukaiseen toimielimeen (yhteistoiminta-alueen asia) Tampere Ote pöytäkirjasta 3/2017 1 (5) 36 Koulutuksen järjestäjän edustajan nimeäminen Sora-lainsäädännön mukaiseen toimielimeen (yhteistoiminta-alueen asia) TRE:6249/00.01.05/2017 Valmistelija / lisätiedot:

Lisätiedot

Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 10/2016 1 Yhtymähallitus 06.06.2016 Aika 06.06.2016 klo 08:30-10:45 Paikka Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat Nimi Klo Tehtävä

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo KOKOUSPAIKKA Sataedu Nakkila, Villilä, navetta, 1. krs, Villiläntie 1

KOKOUSAIKA Torstai klo KOKOUSPAIKKA Sataedu Nakkila, Villilä, navetta, 1. krs, Villiläntie 1 KOKOUSKUTSU 9 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 20.10.2017 1 KOKOUSAIKA Torstai 26.10.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Nakkila, Villilä, navetta, 1. krs, Villiläntie

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Mestari

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Mestari Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 1 Tarkastuslautakunta 26.03.2019 Aika 26.03.2019 klo 9:04-11:33 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Mestari Osallistujat

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 1 (11) Tarkastuslautakunta Aika 24.01.2019 klo 15:00-16:44 Paikka Hallintokeskus, kokoustila Aalto Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017. Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi. Haapavesi, läsnä Viinala Jarmo

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017. Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi. Haapavesi, läsnä Viinala Jarmo 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Keskiviikko 13.12.2017 klo 19.00-20.21 Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo Haapavesi, läsnä Ollila Päivi Haapavesi, läsnä

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki Yhtymähallitus 6.6.2017 1 AIKA Tiistai 6.6.2017 klo 17.00-17.44 PAIKKA Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju,

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio

Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio KOKOUSKUTSU 9 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 5.10.2012 1 KOKOUSAIKA Torstai 11.10.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Suoratie 1, Kokemäki, auditorio

Lisätiedot

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista

Johtokunnan kokous Kokouskutsu ja esityslista Johtokunnan kokous 7.5.2019 Kokouskutsu ja esityslista KOKOUSKUTSU 2 (5) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 7.5.2019 klo 10.00 Paikka Lisätietoja ISLABin hallinnon kokoushuone, KYS, rak 1A, 3. krs, Kuopio SKYPE-kokous,

Lisätiedot

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 2/2017 1 Yhtymähallitus 30.01.2017 Aika 30.01.2017 klo 08:30-10:25 Paikka Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat Nimi Klo Tehtävä

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, Kuninkaanlähteenkatu 14, Valkoinen talo, Hovinarrin kabinetti

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, Kuninkaanlähteenkatu 14, Valkoinen talo, Hovinarrin kabinetti KOKOUSKUTSU 7 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 20.9.2018 1 KOKOUSAIKA Torstai 27.9.2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, Kuninkaanlähteenkatu 14, Valkoinen

Lisätiedot

Hallitus 4/2018. Torstai klo

Hallitus 4/2018. Torstai klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2018 KOKOUSTIEDOT ASIAT Aika Paikka Torstai 26.4.2018 klo 15.15 16.40 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Opinahjon yksikkö Opinahjontie 1,

Lisätiedot

Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie

Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 21.11.2014 1 KOKOUSAIKA Torstai 27.11.2014 klo 15.30 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie 42 Koulutusjohtaja

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, Kahvio Hovinarrin kokoustila, Valkoinen talo, Kuninkaanlähteenkatu 14

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, Kahvio Hovinarrin kokoustila, Valkoinen talo, Kuninkaanlähteenkatu 14 KOKOUSKUTSU 3 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 17.3.2017 1 KOKOUSAIKA Torstai 23.3.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, Kahvio Hovinarrin kokoustila, Valkoinen

Lisätiedot

Yhtymäkokous Kokouskutsu ja esityslista

Yhtymäkokous Kokouskutsu ja esityslista Yhtymäkokous 25.9.2019 Kokouskutsu ja esityslista KOKOUSKUTSU 2 (7) 11.9.2019 2/2019 YHTYMÄKOKOUS Aika 25.9.2019 klo 14.00 Paikka Lisätiedot ISLABin hallinnon kokoustila. KYS päärakennus, C-rappu (näytteenoton

Lisätiedot

Hallitus 9/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 9/2018. Torstai klo Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 9/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 25.10.2018 klo 15.15 16.25 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT Liite

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KOKOUSAIKA Maanantai 11.12.2017 klo 18.00-19.11 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka Ilottu

Lisätiedot

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/

Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/ Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 2/2019 12 Tarkastuslautakunta Aika 19.03.2019 klo 10:00-12:18 Paikka Hallintokeskus, Vierimaantie 5, Ylivieska Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 9 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Tiistai klo Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki

KOKOUSAIKA Tiistai klo Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki KOKOUSKUTSU 6 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 1.6.2017 1 KOKOUSAIKA Tiistai 6.6.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Ali-Ketolan tila, Ketolantie 176, Kokemäki 34 Ammatillisen

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Vipusenkatu 5 F, Lahti (auditorio)

Koulutuskeskus Salpaus, Vipusenkatu 5 F, Lahti (auditorio) Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 11/2017 1 Yhtymähallitus 22.05.2017 Aika 22.05.2017 klo 08:30-09:50 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Vipusenkatu 5 F, 15230 Lahti (auditorio) Osallistujat Nimi

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Laurellintie 55, Asikkala (kokoustila Männikkö)

Koulutuskeskus Salpaus, Laurellintie 55, Asikkala (kokoustila Männikkö) Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 9/2017 1 Yhtymähallitus 26.04.2017 Aika 26.04.2017 klo 15:00-18:10 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Laurellintie 55, Asikkala (kokoustila Männikkö) Osallistujat

Lisätiedot

Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 13/2016 1 Yhtymähallitus 12.09.2016 Aika 12.09.2016 klo 08:30-09:45 Paikka Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat Nimi Klo Tehtävä

Lisätiedot

TOIMINTAOHJE. Opiskeluoikeuden ja kurinpitoasioiden toimielin. JEDU SORA toimikunta

TOIMINTAOHJE. Opiskeluoikeuden ja kurinpitoasioiden toimielin. JEDU SORA toimikunta TOIMINTAOHJE Opiskeluoikeuden ja kurinpitoasioiden toimielin JEDU SORA toimikunta Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, JEDU Toimintaohje on hyväksytty yhtymähallituksessa 11.12.2014 1 Yleistä Ammatillisen

Lisätiedot

ESITYSLISTA 7/2018. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ESITYSLISTA 7/2018. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Evijärven kunta TARKASTUSLAUTAKUNTA Aika 14.12.2018 ESITYSLISTA 7/2018 KOKOUSAIKA 14.12.2018 klo 16.00 - KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Ulla Lassila

Lisätiedot

ESITYSLISTA 12/ Tarkastuslautakunta AIKA klo 12:00 KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Asia Otsikko Sivu

ESITYSLISTA 12/ Tarkastuslautakunta AIKA klo 12:00 KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Asia Otsikko Sivu ESITYSLISTA 12/2017 1 AIKA 16.11.2017 klo 12:00 PAIKKA Messi KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjan tarkastaja 3 3 Talousjohtajan talouskatsaus

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 24.1.2017 1 AIKA Tiistai 24.1.2017 klo 17.00-18.14 PAIKKA Sataedu Kokemäki, aulaluokka, 1. krs, (Suoratie 1) PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja

Lisätiedot

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 4/2018 1 Tarkastuslautakunta 27.03.2018 Aika 27.03.2018 klo 09:05-11:43 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, neuvottelutila Isoneuvos

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 10/2017 Kokouspäivämäärä OSAKEYHTIÖN HALLITUS

PÖYTÄKIRJA 10/2017 Kokouspäivämäärä OSAKEYHTIÖN HALLITUS Aika Maanantai 27.11.2017 klo 8.15 8.53 Paikka Microkadun kampuksen B-osan 5. kerroksen neuvotteluhuone B5016 (käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio) Läsnä olleet päätösvaltaiset jäsenet

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 11.5.2012 1 KOKOUSAIKA Tiistai 22.5.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Tiistai klo Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone Trumetari

KOKOUSAIKA Tiistai klo Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone Trumetari KOKOUSKUTSU 10 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 22.11.2017 1 KOKOUSAIKA Tiistai 28.11.2017 klo 15.30 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone Trumetari 53

Lisätiedot

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ VALTUUSTO 1

LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ VALTUUSTO 1 LOUNAIS-HÄMEEN AMMATILLISEN PÖYTÄKIRJA No VALTUUSTO 1 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Muut osallistujat KÄSITELTÄVÄT ASIAT Aika Paikka 22.5.2012 kello 14.00-14.50 Forssan ammatti-instituutti,

Lisätiedot

22 Opetus- ja kulttuuriministeriön lukiokoulutuksen valtionosuuksien selvityspyynnön tilanne.

22 Opetus- ja kulttuuriministeriön lukiokoulutuksen valtionosuuksien selvityspyynnön tilanne. Mikkeli Pöytäkirja 3/2017 1 (15) Aika 14.12.2017, klo 16:59-18:27 Paikka Ravintola August, Jääkärinkatu 6-8, 50100 Mikkeli Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Ståhlberginkatu 6, Lahti (tila Stå6_1_23)

Koulutuskeskus Salpaus, Ståhlberginkatu 6, Lahti (tila Stå6_1_23) Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 16/2016 1 Yhtymähallitus 31.10.2016 Aika 31.10.2016 klo 08:00-08:35 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Ståhlberginkatu 6, 15110 Lahti (tila Stå6_1_23) Osallistujat

Lisätiedot

Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 (2. krs)

Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 (2. krs) KOKOUSKUTSU 2 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 19.2.2015 1 KOKOUSAIKA Torstai 26.2.2015 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 (2. krs) 6 Vuoden

Lisätiedot

Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 12/2016 1 Yhtymähallitus 29.08.2016 Aika 29.08.2016 klo 08:30-10:00 Paikka Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat Nimi Klo Tehtävä

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Torstai 11. 6.2015 klo 19.00-20.44 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Näätänen Teuvo Tallgren Anja Viinala Jarmo Hakkarainen Timo Ojakoski

Lisätiedot

SASKY KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/ Paikka Oppimiskeskus/Vexve Areena neuvotteluhuone, Ratakatu 5, Sastamala

SASKY KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/ Paikka Oppimiskeskus/Vexve Areena neuvotteluhuone, Ratakatu 5, Sastamala SASKY KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Ammattiosaamisen toimielin 11.04.2017 Aika 11.04.2017 klo 16:00-17:50 Paikka Oppimiskeskus/Vexve Areena neuvotteluhuone, Ratakatu 5, Sastamala Käsitellyt asiat

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 26.4.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

Johtokunnan kokous Pöytäkirja 7/2019

Johtokunnan kokous Pöytäkirja 7/2019 Johtokunnan kokous 4.6.2019 Pöytäkirja 7/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (6) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 4.6.2019 klo 10.07 12.15 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, Puijonlaaksontie 2, Kuopio (rak 1A, C-rappu,

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Muuntamo kesäkahvila, Seuratalonrinne 1, Kokemäki

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Muuntamo kesäkahvila, Seuratalonrinne 1, Kokemäki Yhtymähallitus 25.8.2016 1 AIKA Torstai 25.8.2016 klo 17.00-18.15 PAIKKA Muuntamo kesäkahvila, Seuratalonrinne 1, Kokemäki PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 2/2017 Kokousaika Perjantai 17.2.2017 klo 8.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 2 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 9 3 Kokouksen avaus 10 4 Laillisuus

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 26.2.2015 1 AIKA Torstai 26.2.2015 klo 17.00-18.10 PAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju,

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2013 Tarkastuslautakunta OSALLISTUJAT Esa Martikkala puheenjohtaja. Marianne Karttinen.

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2013 Tarkastuslautakunta OSALLISTUJAT Esa Martikkala puheenjohtaja. Marianne Karttinen. NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2013 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Jatkokokousaika Jatkokokouspaikka Keskiviikko 6.11.2013 klo 13.00 16.30 Varikko, Nokian valtatie 31, 37100 Nokia OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 2/2018 1 Yhtymähallitus 15.01.2018 Aika 15.01.2018 klo 8:30-10:48 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 23.11.2016 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2017 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2017 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA 5/2017 Kokousaika Keskiviikko 13.12.2017 klo 9.00 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaala, Henkilöstöravintola Caterina, kabinetti 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 48 3 Kokouksen

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 13.2.2018 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 6/2018 Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta 1 ( 5 ) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja.

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 6/2018 Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta 1 ( 5 ) Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja. Kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunta 1 ( 5 ) Aika: Tiistai 11.9.2018 klo 16.30 16.54 Kahvitus klo 16.15 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Ville Mielonen puheenjohtaja Kari Hentunen

Lisätiedot