Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos"

Transkriptio

1 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 15/ Yhtymähallitus Aika klo 08:30-11:30 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot Läsnä Vahter Merja 8:30-11:30 puheenjohtaja Halme Juha 8:30-11:30 varapuheenjohtaja Etola Sara 8:30-11:30 jäsen Granlund Päivi 8:30-11:30 jäsen Hyytiä Kari 8:30-11:30 jäsen Karjalainen Riitta 8:30-11:30 jäsen Karjula Markku 8:30-11:30 jäsen Laaksonen Jari 8:30-11:30 jäsen Mäentalo Mika 8:30-11:30 jäsen Rajajärvi Jouko 8:30-11:00 jäsen Vuori Riitta 8:30-11:30 jäsen Muu Tokola Martti 8:30-11:30 toimitusjohtaja, esittelijä Saarelainen Päivi 8:30-11:30 rehtori, esittelijä Launiemi Reija 8:30-11:30 pöytäkirjasihteeri Toivonen Hannu 08:40-09:00 teknisen palvelun päällikkö 160 Tontti Simo 08:40-09:00 rakennuttajainsinööri 160 Pyykkönen Jyrki 09:00-11:00 asiakkuuspäällikkö 161 Katajisto Seija 09:00-11:00 vararehtori 161 Tirkkonen Merja 09:00-11:00 opetusalajohtaja 161 Salmela Risto 09:00-11:00 opetusalajohtaja 161 Murtorinne Riitta 09:00-11:00 opiskelijapalvelujohtaja 161 Kröger Jarmo 09:00-11:15 henkilöstöpäällikkö 161, 162, 163, 164 Allekirjoitukset Merja Vahter puheenjohtaja Reija Launiemi pöytäkirjanpitäjä Käsitellyt asiat Pöytäkirjan tarkastus / Kari Hyytiä Jari Laaksonen Pöytäkirja yleisesti nähtävillä Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri

2 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 15/2018 2

3 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 15/ KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 157 Kokouksen avaus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Koulutuskeskus Salpauksen keskustakampus, Ståhlberginkatu 10, Lahti, rakennushankkeen kokonaisurakoitsijan kilpailuttaminen 161 Toiminta- ja taloussuunnitelman ja talousarvion 2019 valmistelu, kehitysohjelmien esittely, tavoitteet ja mittarit 162 Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodesta 2017, selvitys tarkastuslautakunnan havaintoihin 163 Työterveys Wellamo Oy:n osakassopimusta ja palvelusopimuksia koskeva neuvottelutilaisuus 164 Oikaisuvaatimus koskien viranhaltijapäätöstä / päätös virkasuhteeseen ottamisesta ja Kimmo Salakan opettajan viranhoitomääräys, alkaen 165 Koulutuskeskus Salpauksen Opiskelijan oikeusturvatoimikunnan toimikausi , jäsenten ja varajäsenten nimeäminen Päätöspöytäkirjojen ja -luetteloiden täytäntöönpano Ilmoitusasiat Muut asiat Muutoksenhakuohjeet 22

4 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 15/ Yhtymähallitus Kokouksen avaus Hallitus Toimitusjohtaja: Hallituksen puheenjohtaja avaa kokouksen. Puheenjohtaja avasi kokouksen.

5 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 15/ Yhtymähallitus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Hallitus Toimitusjohtaja: Hallituksen puheenjohtaja toteaa kokouksen lailli seksi ja päätös valtaiseksi. Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

6 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 15/ Yhtymähallitus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Hallitus Toimitusjohtaja: Hallitus valitsee keskuudestaan kaksi jäsentä tar kastamaan tästä kokouksesta laadittavan pöytäkirjan. Pöytäkirjan tarkastusvuorossa ovat hallituksen jäse net Kari Hyytiä ja Jari Laaksonen. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin hallituksen jäsenet Kari Hyytiä ja Jari Laaksonen.

7 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 15/ Yhtymähallitus Koulutuskeskus Salpauksen keskustakampus, Ståhlberginkatu 10, Lahti, rakennushankkeen kokonaisurakoitsijan kilpailuttaminen 15/10.03/2017 Hallitus Koulutuskeskus Salpauksen yhtymähallitus on kokouksessaan hyväksynyt keskustakampuksen, Ståhlberginkatu 10:n, hankesuunnitelman. Lisäksi yhtymähallitus on kokouksessaan hyväksynyt keskustakampuksen, Ståhlberginkatu 10:n, rakennuttajakonsultin ja suunnittelijat sekä kokouksessaan hyväksynyt hankkeen kesän 2018 infra- ja sisäpurkutöiden suunnitelmat ja urakoitsijan valinnan. Hankkeen valmistelua on jatkettu ja hankkeelle on aloitettu infra- ja sisäpurkutöiden jälkeisen varsinaisen rakennushankkeen kokonaisurakoitsijan kilpailuttaminen. Hankinta ylittää euromäärältään EU-hankinnan raja-arvon. Hankinnasta ilmoitettiin julkisten hankintojen HILMA-kanavassa. Hankinnan ennakkoilmoitus julkaistiin Varsinainen hankintailmoitus julkaistiin Kilpailutusprosessi on kesken. Kilpailutusprosessin etenemisestä annetaan selvitys kokouksessa. Rakennusurakan suunnitelmat käsitellään urakoitsijan valinnan yhteydessä. Asiantuntijoina kokouksessa ovat teknisen palvelun päällikkö Hannu Toivonen ja rakennuttajainsinööri Simo Tontti. Toimitusjohtaja Hallitus merkitsee Ståhlberginkatu 10, Lahti -hankkeen kokonaisurakoitsijan kilpailutuksen valmisteluvaiheen tiedokseen. Merkittiin tiedoksi.

8 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 15/ Yhtymähallitus Toiminta- ja taloussuunnitelman ja talousarvion 2019 valmistelu, kehitysohjelmien esittely, tavoitteet ja mittarit 71/02.02/2018 Hallitus Toiminta- ja taloussuunnitelman ja talousarvion 2019 käsittely jatkuu tässä kokouksessa strategiakokonaisuuden ja kehitysohjelmien esittelyllä. Koulutuskeskus Salpauksen strategiakokonaisuus hyväksyttiin yhtymähallituksessa kesäkuussa Salpauksen visio 2020: "Salpaus - enemmän kuin koulu opiskelijoiden ja työelämän kohtaamispaikka". Strategiset kehitysohjelmat konkretisoivat toimenpiteet vision saavuttamiseksi: Työelämän kumppanuuksien ja verkostojen vahvistaminen Pedagogiikan ja oppimisratkaisujen muutoksen toteuttaminen Taloudellinen perusta. Osana strategiaprosessia on määritelty tavoiteltava toimintakulttuuri. Salpauksen tavoitteena on yhteisöllisen toimintakulttuurin rakentaminen. Toimintakulttuurin vahvistamisen osa-alueet ovat: Opiskelijoiden osallistuminen Koulutusalojen ja ammattiryhmien yhteistyön vahvistaminen Johtamisen ja lähiesimiestyön vahvistaminen. Kehitysohjelmille ja toimintakulttuurin vahvistamisen osa-alueille on nimetty vastuuhenkilöt ja työryhmät, jotka suunnittelevat konkreettiset tavoitteet, toimenpiteet ja mittarit sekä vastaavat tavoitteiden toteutumisesta. Hallitukselle esitellään strategiakokonaisuus sekä kehitysohjelmien ja toimintakulttuurin osa-alueiden toimenpiteiden ja tavoitteiden valmisteluvaihe. Asiantuntijoina ovat rehtorin lisäksi kehitysryhmien vetäjät, nimi suluissa. Esittelyvuorossa on Salpauksen toimintasuunnitelma ja strategiakokonaisuus sekä strategisista kehitysohjelmista Työelämän kumppanuuksien ja verkostojen vahvistaminen (Jyrki Pyykkönen) Pedagogiikan ja oppiratkaisujen muutoksen toteuttaminen (Seija Katajisto) ja toimintakulttuurin vahvistamisen osa-alueista Opiskelijoiden osallistuminen (Merja Tirkkonen) Koulutusalojen ja ammattiryhmien yhteistyön vahvistaminen (Risto Salmela) Johtamisen ja lähiesimiestyön vahvistaminen (Jarmo Kröger). Strateginen ohjelma Talouden perusta esitellään kokouksessa. Toimitusjohtaja:

9 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 15/ Yhtymähallitus Hallitus merkitsee talousarvion 2019 ja toimintasuunnitelman valmistelutilanteen tiedokseen. Merkittiin tiedoksi.

10 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 15/ Yhtymähallitus Yhtymähallitus Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodesta 2017, selvitys tarkastuslautakunnan havaintoihin 67/02.02/2016 Hallitus Tarkastuslautakunta on laatinut arviointikertomuksen vuodesta 2017 (esityslistan liitteenä nro 1). Yhtymäkokous käsitteli arviointikertomuksen kokouksessaan Hallitus jatkaa arviointikertomuksen käsittelyä ja antaa selvityksensä havaintoihin tarkastuslautakunnalle syyskuun 2018 loppuun mennessä ja edelleen yhtymäkokoukselle kokoukseen. Asiantuntijana kokouksessa on henkilöstöpäällikkö Jarmo Kröger. Toimitusjohtaja: Hallitus merkitsee arviointikertomuksen selvityksen valmistelutilanteen tiedokseen ja jatkaa asian käsittelyä myöhemmissä kokouksissaan. Merkittiin tiedoksi. Hallitus Selvitystä on valmisteltu kevään yhtymäkokouksen jälkeen yhtymähallituksen kokouksessa Selvityksen sisältöä ovat valmistelleet asiakokonaisuuksista vastuulliset henkilöt. Arviointikertomuksen vastineeseen on kuvattu kuntayhtymää ja Koulutuskeskus Salpausta koskevia asioita tarkastuslautakunnan esityksen mukaisesti. Tämän hallituksen käsittelyn jälkeen selvitys toimitetaan Tarkastuslautakunnan kokoukseen, ja edelleen Yhtymäkokoukseen Selvitys on esityslistan liitteenä nro 1. Toimitusjohtaja: Hallitus hyväksyy selvityksen ja toimittaa sen Tarkastuslautakunnan tietoon. Päätösesitys hyväksyttiin.

11 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 15/ Yhtymähallitus Yhtymähallitus Liitteet Liite 1, Selvitys tarkastuslautakunnan arviointikertomuksessa 2017 esiin nostettuihin kehittämiskohteisiin Liite 1, Tarkastuslautakunnan arviointikertomus vuodesta 2017

12 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 15/ Yhtymähallitus Työterveys Wellamo Oy:n osakassopimusta ja palvelusopimuksia koskeva neuvottelutilaisuus 97/ /2015 Hallitus Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä järjestää neuvottelutilaisuuden Työterveys Wellamo Oy:n omistajille koskien Työterveys Wellamo Oy:n osakassopimusta ja palvelusopimuksia. Neuvottelu on ehdotettu pidettäväksi keskiviikkona Osakkeen omistajan edustajalla tulee olla neuvotteluvaltuudet. Hallitukselle esitellään Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän mahdollisesti ennen kokousta toimittama neuvotteluun liittyvä materiaali. Käydään keskustelu Koulutuskeskus Salpauksen lähtökohdista neuvotteluun. Käsittelyssä on paikalla henkilöstöpäällikkö Jarmo Kröger. Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymältä saadun ilmoituksen mukaan neuvottelu ei toteudu , mutta asiaan palataan. Etukäteismateriaalia ei myöskään ole toimitettu. Toimitusjohtaja: Hallitus nimeää toimitusjohtaja Martti Tokolan, varalla henkilöstöpäällikkö Jarmo Kröger, Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymän edustajaksi neuvottelutilaisuuteen koskien Työterveys Wellamo Oy:n osakassopimusta ja palvelusopimuksia. Päätösesitys hyväksyttiin.

13 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 15/ Yhtymähallitus Oikaisuvaatimus koskien viranhaltijapäätöstä / päätös virkasuhteeseen ottamisesta ja Kimmo Salakan opettajan viranhoitomääräys, alkaen Hallitus Kimmo Salakalta on saapunut oikaisuvaatimus (esityslistan liite nro 2.1) koskien opetusalajohtajan viranhaltijapäätöstä / (esityslistan liite nro 2.2) Kimmo Salakan virkasuhteeseen ottamisesta ja Kimmo Salakan opettajan viranhoitomääräys alkaen. Oikaisuvaatimuksessaan Salakka toteaa, että viranhaltijapäätökseen on kirjattu osa-aikaisuusprosentiksi 85,61 ja esittää, että hänen viranhoitomääräyksensä osa-aikaisuusprosentiksi tulee muuttaa 100 prosenttia. Perusteluna Salakka esittää, että hänen nykyinen työmääränsä on 100 prosentin tasolla ja lisäksi hänelle annettu laskelma opetushenkilöstön siirtyessä noudattamaan vuosityöaikaa , on tehty 100 prosentin työmäärän mukaisesti. Lisäksi Salakka täydensi oikaisuvaatimuksensa perusteluja tuomalla esille, että aiemmin kaupan ja hallinnon alalta pois lähteneen kokonaikaisena opettajana työskennelleen henkilön työtehtäviä on siirtynyt Salakalle. Työnantajan vastaus Koulutuskeskus Salpauksessa on neuvoteltu henkilöstön edustajien kanssa yhteistoimintalain mukaisesti työsopimussuhteisten opettajien palvelussuhteen ehtojen muuttamisesta virkasuhteiseksi alkaen. Kunnallisen koulutuksen järjestäjän henkilöstön tulee lähtökohtaisesti olla virkasuhteisia opettajia ammatillisen koulutuksen lakimuutoksen jälkeen voimaan tulleen ammatillista koulutusta koskevan lain 139 mukaan koulutuksen järjestäjä voi poiketa KVhL:n 4 määräyksistä ja siirtää palveluksessaan olevan työsopimussuhteisen opettajan vastaavaan virkasuhteeseen ilman viran julkista hakumenettelyä ajalla , jos hän täyttää säädetyt kelpoisuusvaatimukset. Virkasuhteeseen ottaminen ilman julkista hakumenettelyä edellyttää, että opettajan palvelussuhde on jatkunut ilman keskeytystä tämän lain voimaantulon jälkeen. Virkasuhteeseen ottaminen ilman julkista hakumenettelyä tulee tehdä 31. päivään joulukuuta 2018 mennessä käydyissä neuvotteluissa sovittiin, että opettajaan, johon on OVTES E-osion työsopimussuhteessa sovellettu osa-aikaista opettajaa (työaika h 45 min viikossa) koskevia määräyksiä, sovelletaan myös virkasuhteisessa palvelussuhteessa osa-aikaisen opettajaa koskevia määräyksiä. Lisäksi neuvottelussa sovittiin, että virkasuhteisiin siirryttäessä Salpauksessa tarkastellaan OVTES osio E osa-aikaisten opettajien toteutunutta keskimääräistä työaikaprosenttia 15 kuukauden ajalta. Tarkasteluajanjaksoksi sovittiin Neuvottelussa sovittiin, että tulevaan viranhoitomääräykseen kirjataan kyseisellä tarkastelujaksolla toteutunut keskimääräinen työaikaprosentti, joka muodostaa virkasuhteisessa palvelussuhteessa vähimmäistyöajan ja palkanmaksun perustan. Virkasuhteeseen siirryttäessä kaikki muut palvelussuhteen ehdot pysyvät samoina kuin nykyisessä

14 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 15/ Yhtymähallitus työsopimussuhteessa. Kimmo Salakka on palkattu Koulutuskeskus Salpaukseen OVTES osio E:n osa-aikaiseksi opettajaksi alkaen. Osa-aikaisuusprosentiksi työsopimukseen on tuolloin kirjattu OVTES osio E:n osa-aikaisilla opettajilla osa-aikaisuus on voinut vaihdella prosentin (16 38 h 45 min) välillä. Aiempaan viitaten neuvottelussa sovittiin, että kaikkien Koulutuskeskus Salpauksen OVTES osio E työsopimussuhteessa olevien osa-aikaisten opettajien osa-aikaisuuden alaraja muodostetaan virkasuhteisiin siirryttäessä laskemalla E-osin osa-aikaisten opettajien toteutunutta keskimääräistä työaikaprosenttia 15 kuukauden ajalta ( ). Salakan toteutunut työaika kyseisellä tarkasteluajanjaksolla oli prosenttia, joka muodostaa Salakan vähimmäistyöajan ja palkanmaksun perustan hänelle osoitettuun viranhoitomääräykseen. Salakan työaika ja palkka voivat näin ollen vaihdella virkasuhteisessa opettajan tehtävässä toiminnallisen tarpeen mukaan prosentin välillä. Vastaavalla tavalla on määräytynyt kaikkien OVTES osio E osa-aikaisille opettajille annetun viranhoitomääräyksen osa-aikaisuusprosentti. Siirtyminen noudattamaan OVTES osio C liite 1 mukaista vuosityöaikaa KT Kuntatyönantaja ja Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ovat päättäneet, että OVTES osio E:n soveltamisalasta siirtyvillä opettajilla on halutessaan oikeus valita siirtymähetken mukainen palkkatasonsa OVTES:n OSIO C:n liitteessä 1. Koulutuskeskus Salpauksessa kaikille opettajille tullaan tekemään uudet viranhoitomääräykset siirryttäessä noudattamaan OVTES:n OSIO C:n liite 1 vuosityöaikaa. Kuten Salakka oikaisuvaatimuksessaan toteaa, hänen työmääränsä on tällä hetkellä 100 prosentin tasolla. Salakan 100 prosentin työtaso muodostuu muun muassa alalta pois lähteneen opettajan työn jakamisesta muulle henkilöstölle sekä muista toiminnan tarpeista johtuen. KT Kuntatyönantajan ja Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n päätöksen mukaisesti Salakan siirtymähetken työmääräksi on tunnistettu 100 prosenttia, jonka vuoksi hänelle on toimitettu kyseinen laskelma henkilökohtaista valintaa varten. Kimmo Salakalle osoitettu viranhoitomääräys alkaen, jossa vähimmäistyöaikaprosentiksi on määritelty 85,61 prosenttia sekä 100 prosentin mukainen laskelma, jonka perusteella Salakkaa on pyydetty tekemään valinta siirtymähetken mukaisen palkkatason säilyttämisestä vaihtoehtona OVTES:n OSIO C:n liite 1 mukaiseen palkkaan, ovat toisistaan erilliset asiat. Kimmo Salakalle osoitettu viranhoitomääräys alkaen on muodostettu vastaavalla tavalla kaikille OVTES osio E osa-aikaisille opettajille, käydyissä neuvotteluissa sovitun mukaisesti. Asiaa kokouksessa esittelee henkilöstöpäällikkö Jarmo Kröger. Toimitusjohtaja:

15 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 15/ Yhtymähallitus Hallitus katsoo työnantajan toimineen käydyissä neuvotteluissa sovitun mukaisesti, esillä olleita periaatteita noudattaen sekä muutoinkin tarkoituksenmukaisesti. Näin ollen hallitus ei muuta Koulutuskeskus Salpauksen opetusalajohtajan päätöstä / Päätösesitys hyväksyttiin.

16 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 15/ Yhtymähallitus Yhtymähallitus Koulutuskeskus Salpauksen Opiskelijan oikeusturvatoimikunnan toimikausi , jäsenten ja varajäsenten nimeäminen 94/ /2015 Hallitus Koulutuskeskus Salpauksessa toimii ammatillisen koulutuksen lainsäädännön (L 531/2017, 93 ) mukaisesti koulutuksen järjestäjän asettama monijäseninen toimielin, joka päättää opiskeluoikeuden peruuttamisesta ja palauttamisesta, määräaikaisesta erottamisesta, asuntolasta erottamisesta sekä opiskeluoikeuden pidättämisestä. Koulutuskeskus Salpauksessa toimielin on Opiskelijan oikeusturvatoimikunta (entiseltä nimeltään SORA-toimikunta; Soveltumattomuuden ratkaisutoimikunta). Kuntayhtymän hallintosääntöön tehtiin yhtymäkokouksessa uudistukset kuntalain vaatimuksesta lukien. Tällöin aiempi toimikunnan toimintasääntö sisällytettiin kuntayhtymän hallintosääntöön seuraavasti: 7 Koulutuskeskus Salpauksen Soveltumattomuuden ratkaisutoimikunnan (SORA-toimikunta) kokoonpano ja toimikausi Yhtymähallitus nimeää SORA-toimikunnan opiskeluoikeuden peruuttamista ja palauttamista sekä kurinpitoa koskevien asioiden käsittelyä varten. SORA-toimikunnassa on koulutuksen järjestäjän, opiskelijahuollon, opettajien, työelämän ja opiskelijoiden edustaja. Opiskeluoikeuden peruuttamista ja palauttamista koskevassa asiassa puheenjohtaja kutsuu toimielimeen tarvittaessa tapauskohtaisesti opiskelijan työssäoppimispaikan edustajan. Yhtymähallitus nimeää SORA-toimikunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan, esittelijän ja muut jäsenet. Toimikauden asettaminen määritellään Koulutuskeskus Salpauksen Ammattiosaamisen toimikunnan toimintakautta vastaavaksi. Toimikausi on kaksi vuotta. Opiskelijajäsenen on oltava 15 vuotta täyttänyt. Opiskelijajäsenellä on läsnäolo- ja puheoikeus SORA-toimikunnan kokouksissa opiskeluoikeuden peruuttamista ja palauttamista, määräaikaista erottamista, asuntolasta erottamista ja opiskelusta pidättämistä koskevia asioita käsiteltäessä. 15 Koulutuskeskus Salpauksen Soveltumattomuuden ratkaisutoimikunta (SORA-toimikunta), tehtävät ja toimivalta Soveltumattomuuden ratkaisutoimikunnan toiminta perustuu seuraaviin lakeihin - Laki ammatillisesta koulutuksesta annetun lain muuttamisesta (601/2005 ja 951/2011) - Laki ammatillisesta aikuiskoulutuksesta annetun lain 16 :n muuttamisesta (602/2005 ja 952/2011) - Valtioneuvoston asetus ammatillisesta koulutuksesta annetun asetuksen muuttamisesta (603/2005 ja 1032/2011) - Laki rikosrekisterilain 6 :n muuttamisesta (955/2011) - Laki opiskelijoiden oikeusturvalautakunnasta (956/2011).

17 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 15/ Yhtymähallitus Yhtymähallitus SORA-toimikunta päättää opiskeluoikeuden peruuttamisesta ja palauttamisesta asetuksen määrittelemissä tutkinnoissa, määräaikaisesta erottamisesta, asuntolasta erottamisesta ja opiskelusta pidättämisestä. Soveltumattomuuden ratkaisutoimikunnan lakisääteiset tehtävät 1. Opiskeluoikeuden peruuttamisesta päättäminen 2. Opiskeluoikeuden palauttamisesta päättäminen 3. Määräaikaisesta erottamisesta päättäminen 4. Asuntolasta erottamisesta päättäminen 5. Opiskelusta pidättäminen Päätökset tehdään esittelystä. 88 Esittelijät Soveltumattomuuden ratkaisutoimikunnan (SORA-toimikunta) esittelijänä toimii yhtymähallituksen nimeämä esittelijä. Edelleen yhtymäkokouksessa muutettiin toimikunnan nimi: 33 Soveltumattomuuden ratkaisutoimikunnan nimen muuttaminen Koulutuskeskus Salpauksen Soveltumattomuuden ratkaisutoimikunnan (SORA-toimikunta) nimi on perusteltua muuttaa paremmin toimintaa kuvaavaksi Opiskelijan oikeusturvatoimikunnaksi. Hallintosäännössä olevaa Opiskelijan oikeusturvatoimikuntaa koskevaa tekstiä päivitetään syksyllä 2018 mm. lakiviittausten osalta. Koulutuskeskus Salpauksen Opiskelijan oikeusturvatoimikunnan nykyinen toimikausi päättyy Toimikunnan nykyisiltä jäseniltä on tiedusteltu halukkuutta jatkaa tulevalle toimikaudelle jäsenyyttä ko. toimikunnassa. Salpauksen edustajiksi Opiskelijan oikeusturvatoimikuntaan esitetään seuraavia henkilöitä: jäsen varajäsen Riitta Murtorinne Risto Salmela opiskelijapalvelujohtaja opetusalajohtaja puheenjohtaja Sanna Tuomainen palveluohjaaja toimikunnan esittelijä Merja Tirkkonen opetusalajohtaja jäsen Tommi Backman lehtori opettajajäsen Päivi Saarelainen rehtori jäsen Arja Mikkonen rehtorin sihteeri pöytäkirjasihteeri Matti-Petteri Kontinen kuraattori esittelijän varajäsen Minna Vesaaja opetusalapäällikkö Outi Nieminen opettaja Seija Katajisto vararehtori Reija Launiemi hallintosihteeri pöytäkirjasihteerin varajäsen

18 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 15/ Yhtymähallitus Yhtymähallitus Työelämäedustajina toimikunnan jäseniksi esitetään: Tytti Järvinen Jukka Mandelin lähihoitaja henkilöstöohjaaja Lahden kaupunki, Humpulan päiväkoti Kemppi Oy toimikunnan varapuheenjohtaja Lisäksi kokouksiin kutsutaan tarvittaessa asiantuntijoita. Opiskelijajäsenet nimetään syksyllä Rehtori: Hallitus vahvistaa Koulutuskeskus Salpauksen Opiskelijan oikeusturvatoimikunnan jäsenet ajalle edellä esitetyn mukaisesti. Toimikunnan kokoonpanoa täydennetään syksyllä 2018, jolloin toimikuntaan nimetään opiskelijajäsenet. Päätösesitys hyväksyttiin. Hallitus Opiskelijan oikeusturvatoimikuntaan tulee nimetä opiskelijajäsenet ja heille henkilökohtaiset varajäsenet. Opiskelijajäseniksi toimikaudelle esitetään: jäsen Christian Frank (sosiaali- ja terveysala) Janina Iivonen (ravintola- ja cateringala) varajäsen Jenna Pohjola (kasvatus- ja ohjausala) Iida Mehtäläinen (ravintola- ja cateringala) Rehtori: Hallitus nimeää opiskelijajäsenet Opiskelijan oikeusturvatoimikuntaan edellä esitetyn mukaisesti. Päätösesitys hyväksyttiin.

19 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 15/ Yhtymähallitus Päätöspöytäkirjojen ja -luetteloiden täytäntöönpano Hallitus Toimitusjohtaja: Hallitus merkitsee tiedokseen kuntayhtymän viranhalti joiden päätök set ajalta ja päättää, että otto-oikeutta ei käytetä. Päätösluettelot ovat kokouksessa sihteerillä nähtävillä. Merkittiin tiedoksi.

20 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 15/ Yhtymähallitus Ilmoitusasiat 110/02.05/2018 Hallitus Hallitus merkitsee ilmoitetut asiat tiedoksi ja hyväk syy esitetyt toi menpiteet. Toimitusjohtaja: Ei ilmoitusasioita. Rehtori: 1. Rehtori kertoo opetus- ja kulttuuriministeriön päätöksestä ammatillisen koulutuksen varainhoitovuoden 2018 aikana jaettavaksi jätetystä perusrahoituksesta sekä lisätalousarvion perusteella jaettavasta rahoituksesta. Merkittiin tiedoksi.

21 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 15/ Yhtymähallitus Muut asiat Hallitus Ei ollut muita asioita.

22 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 15/ Yhtymähallitus Muutoksenhakuohjeet Hallitus Muutoksenhakuohjeet ovat pöytäkirjan liitteenä nro 1.

23 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 15/ Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus Pöytäkirjan liite nro 1 Yhtymähallitus MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen perusteet Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa Pykälät: , 166, 167 Koska päätöksestä voidaan tehdä kuntalain 89 :n 1 mom. mukaan kirjallinen oikaisuvaatimus, seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla Pykälät: 165 Hallintolainkäyttölaki 5 :n 1 mom./muun lainsäädännön mukaan seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla Pykälät ja valituskieltojen perusteet: OIKAISUVAATIMUSOHJEET Oikaisuvaatimusviranomainen Seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen osoitteella ja aika Pykälät: 165 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä, Yhtymähallitus Paasikivenkatu Lahti puhelinnumero Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Oikaisuvaatimus on toimitettava oikaisuvaatimusviranomaiselle viimeistään oikaisuvaatimuksen tekemiselle säädetyn määräajan viimeisenä päivänä kello riippumatta tavasta, jolla se toimitetaan.. Oikaisuvaatimuksen sisältö Oikaisuvaatimus on tehtävä kirjallisesti. Myös sähköinen asiakirja täyttää vaatimuksen kirjallisesta muodosta. Oikaisuvaatimuksessa on ilmoitettava: - päätös, johon haetaan oikaisua - se, millaista oikaisua vaaditaan, sekä - millä perusteella oikaisua vaaditaan.

24 Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 15/ VALITUSOSOITUS Valitusviranomainen Seuraaviin päätöksiin voidaan hakea muutosta kirjallisella valituksella. Oikaisuvaatimuksen ja valitusaika johdosta annettuun päätökseen saa hakea muutosta kunnallisvalituksin vain se, joka on tehnyt oikaisuvaatimuksen. Mikäli päätös on oikaisuvaatimuksen johdosta muuttunut, saa päätökseen hakea muutosta kunnallisvalituksin myös asianosainen sekä kuntayhtymän jäsenkunta ja sen jäsen. Valitusviranomainen, osoite ja postiosoite Hämeenlinnan hallinto-oikeus Raatihuoneenkatu Hämeenlinna Puhelin , faksi Sähköposti hameenlinna.hao(at)oikeus.fi Valituksen voi tehdä myös hallinto- ja erityistuomioistuinten asiointipalvelussa osoitteessa Kunnallisvalitus, pykälät: 164 Valitusaika 30 päivää Hallintovalitus, pykälät: Valitusaika päivää Valitusaika alkaa päätöksen tiedoksisaannista. Muu valitusviranomainen, osoite ja postiosoite Pykälät: Valitusaika alkaa päätöksen tiedoksisaannista. Valitusaika päivää Valituskirjelmä Valituskirjelmässä, joka on osoitettava valitusviranomaiselle, on ilmoitettava valittajan nimi, ammatti, asuinkunta, postiosoite ja puhelinnumero päätös, johon haetaan muutosta miltä osin päätöksestä valitetaan ja muutos, joka siihen vaaditaan tehtäväksi muutosvaatimuksen perusteet. Valituskirjelmä on valittajan tai valituskirjan muun laatijan omakätisesti allekirjoitettava. Jos ainoastaan laatija on allekirjoittanut valituskirjan, siinä on mainittava myös laatijan ammatti, asuinkunta, postiosoite ja puhelinnumero. Valituskirjelmään on liitettävä päätös, johon haetaan muutosta, alkuperäisenä tai jäljennöksenä todistus siitä, minä päivänä päätös on annettu tiedoksi tai muu selvitys valitusajan alkamisen ajankohdasta. asiakirjat, joihin valittaja vetoaa vaatimuksensa tueksi, jollei niitä ole jo aikaisemmin toimitettu viranomaiselle. Asiamiehen on tarvittaessa liitettävä valtakirja (HLL 21 ). Valitusasiakirjojen toimittaminen Valitusasiakirjat on toimitettava valitusviranomaiselle ennen valitusajan päättymistä. Omalla vastuulla valitusasiakirjat voi lähettää postitse tai lähetin välityksellä. Postiin valitusasiakirjat on jätettävä niin ajoissa, että ne ehtivät perille ennen valitusajan päättymistä. Valitusasiakirjat voi toimittaa myös: Nimi, osoite ja postiosoite Pykälät Valitusasiakirjat on toimitettava (jos toimitettava muulle kuin valitusviranomaiselle): Nimi, osoite ja postiosoite Pykälät Lisätietoja Yksityiskohtainen oikaisuvaatimusohje/valitusosoitus liitetään pöytäkirjanotteeseen.

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 11/2017 1 Tarkastuslautakunta 20.12.2017 Aika 20.12.2017 klo 09:03-10:57 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, neuvottelutila Isoneuvos

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Mestari

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Mestari Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 10/2018 1 Tarkastuslautakunta 18.12.2018 Aika 18.12.2018 klo 09:00-11:06 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Mestari

Lisätiedot

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteerii

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteerii Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 3/2018 1 Tarkastuslautakunta 13.03.2018 Aika 13.03.2018 klo 09:00-12:17 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, neuvottelutila Isoneuvos

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Mestari

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Mestari Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 9/2018 1 Tarkastuslautakunta 13.11.2018 Aika 13.11.2018 klo 09:10-10:57 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Mestari Osallistujat

Lisätiedot

Oppimiskeskus Fellmannia, Kirkkokatu 27, 15140 Lahti

Oppimiskeskus Fellmannia, Kirkkokatu 27, 15140 Lahti PÄIJÄT-HÄMEEN KOULUTUSKONSERNI Pöytäkirja 21/2014 1 Konsernihallitus 06.11.2014 Aika 06.11.2014 klo 14:40-14:45 Paikka Oppimiskeskus Fellmannia, Kirkkokatu 27, 15140 Lahti Osallistujat Nimi Klo Tehtävä

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Laurellintie 55, Asikkala (kokoustila Männikkö)

Koulutuskeskus Salpaus, Laurellintie 55, Asikkala (kokoustila Männikkö) Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 12/2018 1 Yhtymähallitus 07.06.2018 Aika 07.06.2018 klo 12:45-15:20 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Laurellintie 55, 17320 Asikkala (kokoustila Männikkö) Osallistujat

Lisätiedot

KOKKOLAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 1

KOKKOLAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 1 KOKKOLAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 1 Tarkastuslautakunta 2017-2020 AIKA 11.04.2019 klo 16:00-18:19 PAIKKA D 1.7 SISÄLLYSLUETTELO Sivu 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 40 Pöytäkirjan tarkastajat

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 6/2019 1 Yhtymähallitus 01.04.2019 Aika 01.04.2019 klo 08:30-10:05 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat

Lisätiedot

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 6/2017 1 Yhtymähallitus 27.03.2017 Aika 27.03.2017 klo 8:00-8:33 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Koo-kuppila Kampus 1, Kaarlo-kabinetti, Ståhlberginkatu 4

Lisätiedot

Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 8/2017 1 Yhtymähallitus 24.04.2017 Aika 24.04.2017 klo 08:30-10:20 Paikka Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat Nimi Klo Tehtävä

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus Liite MUUTOKSENH

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus Liite MUUTOKSENH Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 3.2.2015 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 16.2.2016 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 17.5.2016 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 1.3.2016 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 5.5.2015 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Tarkastuslautakunta 24.01.2018 AIKA 24.01.2018 klo 17:00-19:50 PAIKKA Otsonmäen päiväkoti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 13/2018 1 Yhtymähallitus 18.06.2018 Aika 18.06.2018 klo 8:30-10:05 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 15.11.2016 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Tarkastuslautakunta 11.04.2018 AIKA 11.04.2018 klo 17:06-21:00 PAIKKA Hallinnon kokoushuone, 2 krs KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 3.6.2014 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Tarkastuslautakunta 2013-16 Aika 24.01.2017 klo 11:05-11:15 Paikka Kaupungintalo, Vallinkoski (138) Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 Tarkastuslautakunta 27.04.2017 AIKA 27.04.2017 klo 18:30-21:05 PAIKKA Yleishallinnon kahvihuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 40 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 7.11.2017 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 21.5.2013 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 15.4.2014 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 16.3.2010 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Tarkastuslautakunta 28.04.2015 AIKA 28.04.2015 klo 15:15-18:50 PAIKKA Sosiaali- ja terveystoimen kokoushuone Pinsetti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 23 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Aksels Tuulikki Jäsen

Aksels Tuulikki Jäsen PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 11 Tarkastuslautakunta 2009-2012 AIKA 29.04.2013 klo 14:00-15:00 PAIKKA Pyhtään kirjasto LÄSNÄ Lindemark Susanna Puheenjohtaja Saarinen Sami Varapuheenjohtaja Aksels Tuulikki

Lisätiedot

Salon seudun koulutuskuntayhtymän hallituksen pöytäkirja on nähtävänä kuntayhtymän toimistossa hallituksen päätöksen hall 13/ mukaisesti.

Salon seudun koulutuskuntayhtymän hallituksen pöytäkirja on nähtävänä kuntayhtymän toimistossa hallituksen päätöksen hall 13/ mukaisesti. Salon seudun koulutuskuntayhtymän hallituksen pöytäkirja on nähtävänä kuntayhtymän toimistossa hallituksen päätöksen hall 13/2017 125 mukaisesti. Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 8.12.2015 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Sivu 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 8 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Sivu 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 8 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Henkilöstö- ja työllisyysjaosto Aika 28.02.2017 klo 17:30-18:40 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Rantakatu 20, Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 7 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (9 )

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (9 ) KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 (9 ) Tarkastuslautakunta 14.03.2017 AIKA 14.03.2017 klo 14:33-16:33 PAIKKA Valtuustosali 9. krs KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 Tarkastuslautakunta 07.05.2015 AIKA 07.05.2015 klo 15:35-20:50 PAIKKA Sosiaali- ja terveystoimen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Tarkastuslautakunta 03.05.2017 AIKA 03.05.2017 klo 18:00-20:12 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 45 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 10.2.2015 klo 15:00 16:46 Paikka Ulvilan kaupungintalo, kokoustila K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 5 6 7 Teknisen toimen taloudellisten

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 6.6.2017 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 12.3.2015 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna poissa, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2018 1 Yhtymähallitus 8.1.2018 Aika 8.1.2018 klo 8:30-9:35 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat

Lisätiedot

Toivakan kunta Pöytäkirja 4/ / 9. Tarkastuslautakunta Aika klo 16:30-19:50. Toivakan kirjasto, kirjaston sali

Toivakan kunta Pöytäkirja 4/ / 9. Tarkastuslautakunta Aika klo 16:30-19:50. Toivakan kirjasto, kirjaston sali Toivakan kunta Pöytäkirja 4/2015 1 / 9 Tarkastuslautakunta 16.04.2015 Aika 16.04.2015 klo 16:30-19:50 Paikka Toivakan kirjasto, kirjaston sali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sivu 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sivu 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Henkilöstö- ja työllisyysjaosto Aika 12.04.2017 klo 18:00-19:25 Paikka Henkilöstöjohtajan työhuone, Rantakatu 20, Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 17 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos

Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos PÄIJÄT-HÄMEEN KOULUTUSKONSERNI Pöytäkirja 12/2015 1 Yhtymähallitus 15.06.2015 Aika 15.06.2015 klo 8:30-10:00 Paikka Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot

Lisätiedot

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika 15.04.2015 klo 09:00-11:30 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone OSALLISTUJAT Läsnä Mattila Olli puheenjohtaja Koivusipilä

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/ Sivu. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/ Sivu. 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 6/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 11.05.2016 klo16:30-19:43 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Sivu 33 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 34

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 4/2018 1 Yhtymähallitus 12.02.2018 Aika 12.02.2018 klo 08:35-11:05 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 3.3.2015 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 2.5.2017 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Työterveyshuolto Aurinkoristeys, Raision toimipisteen kokoustila. Janne Mäki-Imppula, puheenjohtaja Niina Puoskari Tuula Suomi Anja Svärd Markku Leivo

Työterveyshuolto Aurinkoristeys, Raision toimipisteen kokoustila. Janne Mäki-Imppula, puheenjohtaja Niina Puoskari Tuula Suomi Anja Svärd Markku Leivo Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (9) Kokoustiedot Aika 12.03.2019 tiistai klo 17:00-17:45 Paikka Työterveyshuolto Aurinkoristeys, Raision toimipisteen kokoustila Saapuvilla olleet jäsenet Janne Mäki-Imppula,

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 30.01.2014 Aika 30.01.2014 klo 18:00-20:30 Paikka Kunnantalo, kokoushuone 3, 3. krs Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjapitäjän

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/2017 1 (9) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika tiistai klo 10:00-15:45 Paikka Läsnä Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1.

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 6/2017 1

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Rautavaaran kunta Pöytäkirja 6/2017 1 10.04.2017 Aika 10.04.2017 klo 09:00-09:20 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 33 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017 93 Tarkastuslautakunta 17.05.2017 AIKA 17.05.2017 klo 14:00-17:42 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Kotka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 48 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 1/2017 1

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Rautavaaran kunta Pöytäkirja 1/2017 1 13.01.2017 Aika 13.01.2017 klo 14:00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (8 ) Kaupungintalon 2.krs, kaupunginhallituksen kokoushuone

KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ (8 ) Kaupungintalon 2.krs, kaupunginhallituksen kokoushuone KEMIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 (8 ) Tarkastuslautakunta 20.02.2019 AIKA 20.02.2019 klo 14:02-15:30 PAIKKA Kaupungintalon 2.krs, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 Kokouksen

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Ståhlberginkatu 4 C, Lahti (auditorio)

Koulutuskeskus Salpaus, Ståhlberginkatu 4 C, Lahti (auditorio) Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 7/2018 1 Yhtymähallitus 16.03.2018 Aika 16.03.2018 klo 08:30-09:15 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Ståhlberginkatu 4 C, 15110 Lahti (auditorio) Osallistujat

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Tarkastuslautakunnan kokoushuone, Torikatu 17, 3. kerros, Joensuu

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ Tarkastuslautakunnan kokoushuone, Torikatu 17, 3. kerros, Joensuu JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/2015 1 Tarkastuslautakunta 2013-2016 Aika 16.06.2015 klo 16:00-19:20 Paikka Tarkastuslautakunnan kokoushuone, Torikatu 17, 3. kerros, Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 50 Kokouksen

Lisätiedot

Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Vipusenkatu 5 A1, Lahti, kokoustila A1-041 (pohjakerros)

Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Vipusenkatu 5 A1, Lahti, kokoustila A1-041 (pohjakerros) Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 8/2018 1 Tarkastuslautakunta 09.10.2018 Aika 09.10.2018 klo 09:03-11:45 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Vipusenkatu 5 A1, 15230 Lahti, kokoustila A1-041 (pohjakerros)

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Henkilöstöjaosto 16.05.2017 AIKA 16.05.2017 klo 12:00-13:42 PAIKKA Villa Hakkari KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 32 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 33 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/ Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2016 78 Kulttuurilautakunta Aika 30.08.2016 klo 18:00-18:44 Paikka Pääkirjasto Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 50 Kulttuurilautakunnan talousarvion toteutumisvertailu tammi-kesäkuulta

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, neuvottelutila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, neuvottelutila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 10/2017 1 Tarkastuslautakunta 08.12.2017 Aika 08.12.2017 klo 09:03-11:11 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, neuvottelutila Isoneuvos

Lisätiedot

Pyhtään kunnanvirasto klo

Pyhtään kunnanvirasto klo PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 24 Tarkastuslautakunta 2013-2016 AIKA 26.04.2017 klo 16:00-18:20 PAIKKA Kunnanvirasto LÄSNÄ Lindemark Susanna Puheenjohtaja Piispa-Jespars Seija Varapuheenjoht. Aksels Tuulikki

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2017 1 Tarkastuslautakunta 13.11.2017 AIKA 13.11.2017 klo 17:00-19:53 PAIKKA Hallinnon kokoushuone, Tampereentie 6, 2 krs. KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 87 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Esityslista 13/2018 1 Yhtymähallitus Aika 18.06.2018 klo 08:30 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat Nimi Tehtävä

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 13/2013 166

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 13/2013 166 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 13/2013 166 Tarkastuslautakunta 12.11.2013 AIKA 12.11.2013 klo 16:30-19:42 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Kotka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 100 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Toivakan kunta Pöytäkirja 12/ / 12. Tarkastuslautakunta Aika klo 15:00-17:09. Toivakkatalo neuvotteluhuone

Toivakan kunta Pöytäkirja 12/ / 12. Tarkastuslautakunta Aika klo 15:00-17:09. Toivakkatalo neuvotteluhuone Toivakan kunta Pöytäkirja 12/2016 1 / 12 Tarkastuslautakunta 15.12.2016 Aika 15.12.2016 klo 15:00-17:09 Paikka Toivakkatalo neuvotteluhuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 83 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 21.01.2016 Aika 21.01.2016 klo 18:00-20:45 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2014 119

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2014 119 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2014 119 10.12.2014 Aika 10.12.2014 klo 18:00-20:00 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 79 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 11

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 11 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 11 11.02.2015 Aika 11.02.2015 klo 18:00-19:45 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kuntayhtymä Oikaisuvaatimusohje Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus klo 17:00-17:39 Liite MUUTOKSENHAKUK

Kuntayhtymä Oikaisuvaatimusohje Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus klo 17:00-17:39 Liite MUUTOKSENHAKUK Kuntayhtymä Oikaisuvaatimusohje Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 4.9.2018 klo 17:00-17:39 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 64

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 64 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 64 19.08.2015 Aika 19.08.2015 klo 18:00-20:00 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 20/2017 1 Yhtymähallitus 07.11.2017 Aika 07.11.2017 klo 08:30-10:26 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2016 22 Tarkastuslautakunta 2013-16 Aika 06.09.2016 klo 17:15-17:30 Paikka Kaupungintalo Imatrankoski (h.308) Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Haapaveden uimahalli, liikuntatoimiston kahvihuone

HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Haapaveden uimahalli, liikuntatoimiston kahvihuone HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2012 1 Vapaa-aikatoiminnan lautakunta 09.10.2012 AIKA 09.10.2012 klo 14:00-14:40 PAIKKA Haapaveden uimahalli, liikuntatoimiston kahvihuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Tarkastuslautakunta 04.04.2016 AIKA 04.04.2016 klo 17:05-20:45 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone, 2 krs. KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2017 125 Kaupunginhallitus Aika 20.02.2017 klo 18:19-18:25 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone 138 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 51 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 Keskusvaalilautakunta 05.09.2018 AIKA 05.09.2018 klo 16:00-16:15 PAIKKA Savukosken kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 5/2017 1

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 5/2017 1 Rautavaaran kunta Pöytäkirja 5/2017 1 09.04.2017 Aika 09.04.2017 klo 17:00-21:10 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 28 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri

Lahdessa / Reija Launiemi, hallintosihteeri Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 10/2017 1 Yhtymähallitus 08.05.2017 Aika 08.05.2017 klo 08:00-08:20 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Ståhlberginkatu 6, 15110 Lahti (tila Stå6_1_23) Osallistujat

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 10/

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 10/ Rautavaaran kunta Pöytäkirja 10/2016 124 13.10.2016 Aika 13.10.2016 klo 11:30-12:20 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 84 Kokouksen päätösvaltaisuuden toteaminen 126 85

Lisätiedot

Aika Maanantai klo 15:04 Keskiviikko klo 22:00

Aika Maanantai klo 15:04 Keskiviikko klo 22:00 SALON SEUDUN KOULUTUS- PÖYTÄKIRJA Hallitus 12/2017 Kokoustiedot Aika Maanantai 28.8.2017 klo 15:04 Keskiviikko 30.8.2017 klo 22:00 Paikka Sähköpostikokous Käsiteltävät asiat: 116 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Tarkastuslautakunta 15.01.2018 AIKA 15.01.2018 klo 12:00-15:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 22.01.2012 klo 20:00-21:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/ Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2016 50 Vapaa-aikalautakunta Aika 17.11.2016 klo 17:00-18:50 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone K1-2 Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 27 Tutustuminen Ulvilan liikuntapalveluihin

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 21 Etelä-Karjalan jätelautakunta Aika 17.05.2016 klo 16:07-16:38 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone 138 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Toivakan kunta Pöytäkirja 9/ / 13. Tarkastuslautakunta Aika klo 14:00. Toivakkatalo, neuvotteluhuone.

Toivakan kunta Pöytäkirja 9/ / 13. Tarkastuslautakunta Aika klo 14:00. Toivakkatalo, neuvotteluhuone. Toivakan kunta Pöytäkirja 9/2016 1 / 13 Tarkastuslautakunta 29.09.2016 Aika 29.09.2016 klo 14:00 Paikka Toivakkatalo, neuvotteluhuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 56 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 22.2.2018 1 AIKA Torstai 22.2.2018 klo 17.00-18.37 PAIKKA Sataedu Kankaanpää, Kuninkaalähteenkatu 14, Hovinarri PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Katri Kujanpää, puheenjohtaja

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos

Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, Lahti, kokoustila Isoneuvos Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä Pöytäkirja 2/2019 1 Yhtymähallitus 28.01.2019 Aika 28.01.2019 klo 8:30-9:50 Paikka Koulutuskeskus Salpaus, Paasikivenkatu 7, 15110 Lahti, kokoustila Isoneuvos Osallistujat

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (8)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (8) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 (8) Tarkastuslautakunta 21.05.2018 AIKA 21.05.2018 klo 15:00-18:00 PAIKKA Alavieskan kunnantalo, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 14 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Perjantai 04.09.2015 klo 09.00-9.14

Perjantai 04.09.2015 klo 09.00-9.14 PÖYTÄKIRJA 1 Kokousaika Kokouspaikka Perjantai klo 09.00-9.14 Puhelinkokous Läsnä Jäsen Uusitalo Merja, puheenjohtaja Keltto Pekka, varapj. Huhtamäki-Kuoppala Minna Kankaanpää Mauri Kuivila Leena Mäkinen

Lisätiedot

SIVISTYSLAUTAKUNNAN SUOMENKIELINEN JAOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2012. Kunnanviraston yhteispalvelupiste, Lapinjärventie 20 A

SIVISTYSLAUTAKUNNAN SUOMENKIELINEN JAOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2012. Kunnanviraston yhteispalvelupiste, Lapinjärventie 20 A SIVISTYSLAUTAKUNNAN SUOMENKIELINEN JAOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2012 Kokousaika 29.5.2012 klo 17.30-18.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnanviraston yhteispalvelupiste, Lapinjärventie 20 A KOKOUKSEN LAILLISUUDEN

Lisätiedot

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 10.4.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 10/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 29.10.2012 klo 09:00-11:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 57 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Mervi Niemelä. Marika Niittykoski, Jouko Savikoski, Marko Törmälehto, LAILLISUUS JA Vapaa-aikatoiminnan lautakunta totesi kokouksen laillisesti

Mervi Niemelä. Marika Niittykoski, Jouko Savikoski, Marko Törmälehto, LAILLISUUS JA Vapaa-aikatoiminnan lautakunta totesi kokouksen laillisesti HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Vapaa-aikatoiminnan lautakunta 5/2009 32 KOKOUSAIKA Tiistai 27.10. 2009 klo 14-14.20 KOKOUSPAIKKA Liikuntatoimisto, Haapaveden Uimahalli, Urheilutie 56, Haapavesi

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 1 Tarkastuslautakunta 29.04.2016 AIKA 29.04.2016 klo 16:00-19:15 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 44 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2018 1 Keskusvaalilautakunta Aika 28.01.2018 klo 19:45-22:55 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 9 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot