2(9) 1. Sopijapuolet Kouvolan kaupunki (jäljempänä Kaupunki ) PL 50, Kouvola Sopimuksen yhteyshenkilö: Arja Kumpu

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "2(9) 1. Sopijapuolet Kouvolan kaupunki (jäljempänä Kaupunki ) PL 50, Kouvola Sopimuksen yhteyshenkilö: Arja Kumpu"

Transkriptio

1 SOPIMUS POHJOIS-KYMEN SAIRAALAN ERIKOISSAIRAANHOIDON TOIMINNAN LUOVUTTAMISESTA KOUVOLAN KAUPUNGILTA KYMENLAAKSON SAIRAANHOITO- JA SOSIAALIPALVELUJEN KUNTAYHTYMÄLLE (Carea) 1(9)

2 2(9) 1. Sopijapuolet Kouvolan kaupunki (jäljempänä Kaupunki ) PL 50, Kouvola Sopimuksen yhteyshenkilö: Arja Kumpu Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä (Carea) (jäljempänä Carea ) Kotkantie 41, Kotka y-tunnus Sopimuksen yhteyshenkilö: Annikki Niiranen Sopijapuolet yhdessä Osapuolet 2. Sopimuksen tausta Laki terveydenhuoltolain muuttamisesta (1516/2016) tuli voimaan Terveydenhuoltolakiin (1326/2010) tehtiin muutoksia koskien erikoissairaanhoidon työnjakoa ja eräiden tehtävien keskittämistä. Terveydenhuoltolain muutosten vuoksi Pohjois-Kymen sairaalan leikkaustoiminta ja yhteispäivystys päättyvät Sairaala muutetaan asteittain akuuttihoitoa antavasta sairaalasta kuntouttavaksi sairaalaksi. Todetaan, että Kouvolan kaupunki kuuluu erikoissairaanhoitolain ( /1062) 3 :n mukaisesti Kymenlaakson sairaanhoitopiiriin Kouvolan kaupunginhallitus on päätöksessään x ja Carean hallitus päätöksessään x ovat hyväksyneet liikkeenluovutuksen tässä sopimuksessa kohdassa 3. tarkemmin määritellyiltä osilta. 3. Sopimuksen tarkoitus ja siirtyvä toiminta Tämän sopimuksen tarkoituksena on sopia niistä ehdoista ja periaatteista, joilla Kaupungin erikoissairaanhoidon järjestämisvastuu, Pohjois-Kymen Sairaalan toiminnot sekä Kaupungin terveyskeskuksen vuodeosaton toiminta siirtyvät Carean järjestämäksi toiminnaksi jäljempänä määrätystä Siirtopäivästä alkaen. Luovutettava toiminta muodostuu Kaupungin edellisessä kappaleessa mainituista toiminnoista ja toimintaan jäljempänä määriteltynä Siirtopäivänä kuuluvasta omaisuudesta, varoista ja vastuista tässä sopimuksessa ja sopimusliitteissä määritellyssä laajuudessa ( Palvelutoiminta ). Sopimusosapuolten yhteisenä tarkoituksena ja vakaana tahtona on, että Carea voi jatkaa Palvelutoiminnan harjoittamista nykyisen kaltaisena ilman katkoksia Siirtopäivästä lukien ja että palvelutuotannon häiriötön jatkuvuus turvataan.

3 3(9) Todetaan, että Carealla on ollut mahdollisuus tarkastaa Palvelutoimintaa ja siirtyvä käyttö- ja vaihto-omaisuus haluamassaan laajuudessa. 4. Sopimusasiakirjat 1) Tähän sopimukseen kuuluvat sen erottamattomina osina seuraavat liitteet: 1. Henkilöstön siirtosopimus ja sen liitteenä oleva luettelo Carealle siirtyvistä henkilöistä 2. Kaupungilta Carealle luovutuksen yhteydessä siirrettävät sopimukset 3. Kaupungilta Carealle siirtyvä käyttö- ja vaihto-omaisuus 4. Tukipalvelujen kuvaus 2) Sopimusasiakirjat täydentävät toisiaan. 3) Mikäli sopimusasiakirjat ovat keskenään ristiriidassa, noudatetaan niitä kysymyksessä olevan seikan osalta ensisijaisesti seuraavassa keskinäisessä pätevyysjärjestyksessä: (1) Tämä sopimusasiakirja (2) Tämän sopimuksen liitteet numerojärjestyksessä pienimmästä alkaen 5. Siirtopäivä Tällä siirtosopimuksella Carealle luovutettavan Palvelutoiminnan siirtopäivä on ( Siirtopäivä ). Omistus-, hallinta- ja käyttöoikeudet sekä vaaranvastuu Palvelutoimintaan liittyvään omaisuuteen siirtyvät Carealle Siirtopäivänä. 6. Sopimuksen kohde 6.1 Siirtyvä omaisuus ja kauppahinta Carealle siirtyy Kaupungilta palvelutoimintaan liittyvä käyttö- ja vaihtoomaisuus liitteiden 3a ja 3b mukaisesti. Kauppahinnan kohdistuminen eri omaisuusesineille on eritelty liitteillä. Siirtyvän omaisuuden arvo on euroa. Kauppahinta muodostuu liitteiden mukaisen siirtyvän omaisuuden arvosta. Kaupunki toimittaa Carealle kauppahinnasta laskun tammikuun 2018 aikana. Carea maksaa edellä mainitun laskun perusteella kauppahinnan Kaupungille mennessä. Osapuolet toteavat, että tässä sopimuksessa tarkoitettu palvelutoiminnan luovutus on arvonlisäverolain 19 a :n mukainen liikkeenluovutus. Carea ilmoittaa arvonlisäverolain 209 f :n mukaisena selvityksenä jatkavansa Siirtopäivästä lähtien Liiketoimintaa arvonlisäverotuksessa vähennykseen oikeuttavalla tavalla. Kauppahinnasta ei näin tule maksettavaksi arvonlisäveroa.

4 4(9) 6.2 Saamiset ja velat Kaupunki vastaa siirrettävään Palvelutoimintaan liittyvistä maksuvelvoitteista asti. Mikäli Carealle kohdistuu vuoden 2018 aikana siirrettävään Palvelutoimintaan ennen Siirtopäivää syntyneitä maksuvelvoitteita, Carea laskuttaa ne Kaupungilta mennessä. Mikäli Carealle suoritetaan saaminen joka perustuu Kaupungin toimintaan ennen Siirtopäivää, Carea sitoutuu palauttamaan Kaupungille tällaiset saamiset. 7. Henkilöstö 1) Kaupunki ja Carea ovat sopineet Kouvolan kaupungilta Carealle liikkeenluovutuksen periaattein ja ns. vanhoina työntekijöinä siirtyvästä henkilöstöstä. Siirtyvän henkilöstön eli viranhaltijoiden ja työntekijöiden ( Työntekijät ) osalta noudatettavat ehdot on kuvattu liitteenä 1 olevassa Henkilöstön siirtosopimuksessa (Liite 1) Luettelo Carealle siirtyvästä henkilöstöstä on kyseisen Henkilöstön siirtosopimuksen liitteenä 2) Siirtyvän henkilöstön osalta noudatetaan työsopimuslain 1 luvun 10 :n ja kunnallisesta viranhaltijasta annetun lain 5 luvun 25 :n liikkeenluovutuksen säännöksiä. 3) Liikkeenluovutuksesta aiheutuvat työnantajan vastuut siirtyvät voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. 4) Työsopimuslain 1 luvun 10 :n 2 momentin mukaisesti ennen (siirtopäivä) erääntyneestä työntekijän tai viranhaltijan palkka- tai muusta palvelussuhteesta johtuvista saatavista vastaavat Kaupunki ja Carea yhteisvastuullisesti suhteessa työntekijään tai viranhaltijaan. Kaupunki on kuitenkin suhteessa Careaan vastuussa kyseisistä saatavista. 5) Kaupunki vastaa ylityökertymistä ja muista työaikakorvauksista, eläke-, sosiaaliturvamaksuista yms. maksuista siltä osin, kun ne kohdistuvat ja perustuvat aikaan ennen siirtopäivää. Loma-ajan palkoista, lomarahoista ja säästövapaista Kaupunki korvaa Carealle siirtymähetken lomapalkkavarauksen suuruisen määrän. Siirtopäivänä suorittamattomat muut vastuut lasketaan työntekijöille tosiasiallisesti suoritettavien määrien perusteella ja Carea laskuttaa ne Kaupungilta mennessä kuten on sovittu Henkilöstön siirtosopimuksen kohdassa 9. 6) Kaupunki vakuuttaa, että Työntekijöiden kanssa ei ole kirjallisesti eikä muutoinkaan tehty tavanomaisesta poikkeavia sopimuksia, eikä työntekijöillä ole lakisääteisistä eläke-eduista poikkeavia etuja eikä erääntyneitä palkka- tai muita saatavia kaupungilta eikä velkoja kaupungille.

5 5(9) 8. Sopimukset ja muut oikeudet Luovutettavaan Palvelutoimintaan liittyvät olennaiset sopimukset siirtyvät Carealle luovutusajankohdasta lukien. Siirtyvät sopimukset on eritelty liitteissä 2a, 2b ja 2 c: - liite 2a: voimassa olevat sopimukset asti ja joita jatketaan asti - liite 2b: voimassa olevat sopimukset, jotka ovat voimassa asti - liite 2c: leasingsopimukset Kaupunki on hankkinut sopimusten siirtämiseksi sopijakumppaneilta tarvittavat suostumukset. Palvelutoimintaan ei liity immateriaalioikeuksia. 9. Tilat Pohjois-Kymen sairaalan kiinteistön omistaa Carea ja Carealle siirtyvien yksiköiden kanssa tehdään vuokrasopimus Kastek Oy:n (Carean 100 % omistama tytäryhtiö) toimesta. Kouvolan palvelutoiminnalle jäävien tilojen osalta tehdään erillinen vuokrasopimus Kastek Oy:n ja Kouvolan kaupungin kanssa. Carealle siirtyviä toimintoja sijaitsee myös alueella sijaitsevasta Kouvolan omistamassa kiinteistössä, joista sovitaan erillisellä vuokrasopimuksella Carean ja Kouvolan kaupungin kesken. 10. Tukipalvelut Tukipalvelujen osalta Carea tuottaa jatkossa Kaupungille välttämättömiä tukipalveluja omien yksikköjen tai yhteistyökumppaneiden kautta. Carea jatkaa Kaupungin solmimia tukipalvelusopimuksia Mikkelin Pesula Oy:n ja OneMed Oy:n kanssa. Lisäksi Osapuolet ovat sopineet, että Carea hankkii Kaupungilta luovutuksen jälkeenkin sellaisia Palvelutoiminnassa tarvittavat tukipalveluita, joita tuotetaan paikallisesti. Tukipalvelut on kuvattu liitteessä 4. Palveluiden hankinta alkaa Siirtopäivästä ja jatkuu toistaiseksi. Näiden tukipalvelujen osalta laaditaan erillinen sopimus, jossa määritellään ehdot tarkemmin. 11. ICT-palvelut ICT-palvelut kytkeytyvät kiinteästi osaksi luovutettavaa Palvelutoimintaa. Kaupunki ja Carea toteavat, että tässä sopimuksessa kuvattu Palveluliiketoiminta tarvitsee katkottoman ICT ympäristön,

6 6(9) koskien myös Palveluliiketoiminnan siirtopäivää ja sen jälkeistä aikaa. Kaupunki siirtää siirtyvän Palveluliiketoiminnan osalta perustietotekniikkaympäristön sopimukset Carealle sekä Effica käyttöoikeuslisenssisopimukset. Lisäksi todetaan, että Kouvola ja Carea käynnistävät Päivystysmonitorin (Effica Päivystysratkaisu) käyttöoikeuksien siirtoneuvottelut Carealle. Päivystysmonitorin arvo sovitaan. Osapuolet toteavat, että ne vaikuttavat kaikin tavoin ICT palvelujen sovittujen periaatteiden ja tavoitteiden onnistumiseen. 12. Vastuut ja velvoitteet Vastuu Palvelutoiminnan luovutushetkellä (Siirtopäivänä) olevien potilaiden hoidosta ja hoitoon pääsystä siirtyy Carealle. Carean tulee huolehtia toiminnan mukana siirtyvien potilaiden hoitoon pääsystä laissa säädetyssä ajassa. Luovutettavaan toimintoihin liittyvät muut vastuut ja velvoitteet siirtyvät Carealle luovutushetkestä (Siirtopäivä) lukien, vaikka vastuun tai velvoitteen syntyperuste olisi ennen luovutushetkeä, ellei muualla tässä sopimuksessa ole nimenomaisesti määrätty tietyn vastuun ja velvollisuuden osalta toisin. 13. Toiminnan aloitus Osapuolet sopivat toiminnan häiriöttömän jatkuvuuden turvaamiseksi, että ne työvuorot ja päivystysvuorot, jotka alkavat , jatkuvat kello jälkeen sovittujen työvuorojen ja päivystysvuorojen loppuu asti. 14. Kouvolan kaupungin vakuutukset ja vastuu Kaupunki vakuuttaa ja vastaa siitä, että - Carealle neuvotteluissa ja luovutuksen yhteydessä annetut tiedot ovat oikeita ja että se ei ole tahallaan salannut mitään tiedossaan olevaa, Carean päätökseen olennaisesti vaikuttavaa seikkaa. - Kaupungin Carealle luovuttamat taloudelliset raportit on laadittu huolellisesti ja niiden laatimista koskevien säännösten ja määräysten mukaisesti, ja ne antavat oikeat sekä riittävät tiedot palvelutoiminnasta ja siihen liittyvästä todellisesta tuloksesta, taloudellisesta asemasta, varallisuudesta sekä vastuista ko. ajanjaksoilta ja ajankohtina. - Sopimuksen kohteena olevassa Palvelutoiminnassa on noudatettu kulloinkin voimassa olleita säännöksiä, määräyksiä ja mahdollisia lupaehtoja. Kaupunki on myös hakenut Palvelutoimintaa varten tarvittavat luvat.

7 7(9) - Palvelutoimintaan kuuluva omaisuus ja oikeudet ovat Kaupungin riidattomassa omistuksessa eikä niitä rasita mikään panttaus, kiinnitys, omistuksenpidätys, osamaksuehto, ulosmittaus, takavarikko tai muu vastaava velvoite. - Siirron kohteena olevat koneet ja kalusto ovat asianmukaisessa käyttökunnossa, kun otetaan huomioon niiden hankinta-aika ja tavanomainen käyttöikä. - Kaupungin Työntekijöiden kanssa ei ole kirjallisesti eikä muutoinkaan tehty tavanomaisesta poikkeavia sopimuksia eikä työntekijöillä ole lakisääteisistä eläke- tai muista eduista poikkeavia etuja eikä erääntyneitä palkka- tai muita saatavia Kaupungilta eikä velkoja Kaupungille. - Carealle luovutetaan kaikki Palvelutoiminnan jatkamisen kannalta tarpeellinen asiakirja-aineisto ja tietous. Aineistojen siirtämisestä sovitaan erikseen. - Carealle siirtyvissä sopimuksissa ja sitoumuksissa ei ole tavanomaisesta Palvelutoiminnasta poikkeavia ehtoja. - Kaupunkia kohtaan ei ole vireillä oikeudenkäyntejä (lukuun ottamatta leikkaustoiminnan varallaolokorvaukseen liittyvää oikeudenkäyntiä joka on vireillä Kymenlaakson käräjäoikeudessa), hallinto-oikeudellisia toimenpiteitä tai riitaisuuksia taikka vastaavia, eikä tiedossa ole sellaisia Palvelutoimintaan liittyviä seikkoja, joista voisi aiheutua mainittuja seuraamuksia. - Kaupungin tiedossa ei ole viranomaisten päätöksiä, toimenpiteitä tai suunnitelmia, jotka voisivat haitata Palvelutoimintaa. - Siirron kohteena olevaan Palvelutoimintaan ei liity Carealle tuntemattomia ympäristöriskejä eikä ympäristövastuita - Kaupungille ei ole tehty reklamaatioita, tuotevastuuta koskevia vaatimuksia tai vastaavia, jotka poikkeaisivat tavanomaisesta. - Kaupunki ei ole antanut sellaisia erityisiä takuita taikka vastuu- tai muita sitoumuksia, joista voisi aiheutua velvoitteita tai haittaa Carealle. Kaupunki huolehtii vastaisuudessakin kaikista vahingonkorvausvelvoitteista, reklamaatioista ja muista vastaavista vaatimuksista ja velvoitteista, jotka koskevat aikaa ennen Siirtopäivää. Carean päätös tehdä tämä sopimus perustuu kaupungin antamille tiedoille ja vakuutuksille. Tämän sopimuksen mukainen kaupungin vastuu annetuista tiedoista ja vakuutuksista toteutuu siten, että kauppahintaa alennetaan mahdollista virhettä tai puutetta vastaavalla määrällä tai kaupunki muutoin korvaa mahdollisen virheen tai puutteen arvon Carealle.

8 8(9) 15. Muut siirtoon liittyvät ehdot 15.1 Palvelutoimintaan liittyvät luvat ja ilmoitukset Palvelutoimintaan liittyvien viranomaislupien ja ilmoitusten asianmukaisesta hakemisesta / siirtämisestä Carealle vastaavat Osapuolet yhteisesti. Kaupunki on ilmoittanut asiakkailleen ennen luovutushetkeä, että palvelusopimukset tulevat siirtymään Siirtopäivänä Carealle jälkeen asiakkaille mahdollisesti tehtävistä muista ilmoituksista vastaa Kaupunki Palvelutoimintaan liittyvät asiakirjat ja tiedot Siirron yhteydessä Kaupunki luovuttaa Carealle kaikki olennaiset toiminnan harjoittamiseen liittyvät asiakirjat kuten tarvittavia henkilöstöhallinnon asiakirjat ja siirtyvän henkilöstön palkkaa koskevat kaikki tiedot, inventaario- ja varastoluettelot sekä Palvelutoimintaan liittyvät sopimukset, luvat ja muut asiakirjat. Terveydenhuoltolain 1 luvun 9 :n mukaisesti sairaanhoitopiirin kuntayhtymän alueen kunnallisen perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon potilasasiakirjat muodostavat terveydenhuollon yhteisen potilastietorekisterin. Tämän luovutuksen yhteydessä asiakasja potilastietoja ei siten siirretä tai yhdistetä. Kaupungin velvollisuutena on informoida asiakkaita Palvelutoimintojen siirtämisestä. 16. Muut ehdot Salassapito Osapuolet sitoutuvat pitämään salassa toisiltaan saamansa aineiston ja tiedot sikäli, kun ne ovat lain perusteella salassa pidettäviä sekä olemaan käyttämättä niitä muihin kuin sopimuksen mukaiseen tarkoitukseen. Sovellettava laki ja oikeuspaikka Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Tästä sopimuksesta aiheutuvat erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvotteluin Tästä sopimuksesta aiheutuvat erimielisyydet, joita ei saada ratkaistua neuvotteluteitse, ratkaistaan Kymenlaakson käräjäoikeudessa. Voimaantulo Tämä sopimus tulee molempia osapuolia sitovasti voimaan, kun molemmat osapuolet ovat sen allekirjoittaneet. Sopimuskappaleet Tätä sopimusta on tehty kaksi samasanaista kappaletta, yksi kummallekin osapuolelle.

9 9(9) Sopimuksen päättyminen valituksesta johtuen Mikäli tämän sopimuksen perustana oleva Osapuolten päätös on lainvoimaisella tuomioistuimen päätöksellä kumottu, purkautuvat tällöin tämä sopimus ja Palvelusopimus liitteineen. Sopimusten purkautuessa Osapuolet sitoutuvat myötävaikuttamaan siihen, että Palvelutuotantoa voidaan jatkaa keskeytyksettä. 17. Päiväys ja allekirjoitukset Kovolassa.päivänä joulukuuta 2017 Kouvolan kaupunki Arja Kumpu Hyvinvointipalvelujen johtaja Kotkassa. päivänä joulukuuta 2017 Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Annikki Niiranen toimitusjohtaja LIITTEET Liite 1. Liite 2a. Liite 2b. Liite 2c Liite 3a. Liite 3b. Liite 4. Henkilöstön siirtosopimus ja sen liitteenä oleva luettelo siirtyvästä henkilöstöstä Siirtyvät sopimukset: Voimassa olevat sopimukset asti ja joita jatketaan asti Siirtyvät sopimukset: Voimassa olevat sopimukset asti Siirtyvät leasing sopimukset Carealle siirtyvä käyttöomaisuusluettelo Carealle siirtyvä vaihto-omaisuusluettelo Tukipalvelut kuvaus

SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON LAITOSHUOLLON JA SIIVOUSPALVELUJEN SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE

SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON LAITOSHUOLLON JA SIIVOUSPALVELUJEN SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON LAITOSHUOLLON JA SIIVOUSPALVELUJEN SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE välillä. päivänä kuuta 2017 1 Sopijapuolet Luovuttaja

Lisätiedot

SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON KIIREETTÖMIEN POTILASKULJETUSTEN SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE

SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON KIIREETTÖMIEN POTILASKULJETUSTEN SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON KIIREETTÖMIEN POTILASKULJETUSTEN SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE HELSINGIN KAUPUNGIN JA HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN

Lisätiedot

SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TEKSTINKÄSITTELYN PALVELUTUOTANNON SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE

SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TEKSTINKÄSITTELYN PALVELUTUOTANNON SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE Liikkeenluovutusasiakirja SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TEKSTINKÄSITTELYN PALVELUTUOTANNON SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE HELSINGIN KAUPUNGIN JA HELSINGIN

Lisätiedot

HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN

HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON PERHE- JA SOSIAALIPALVELUT-OSASTON FONIATRIAN POLIKLINIKKATOIMINNON LUOVUTUKSESTA HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE HELSINGIN KAUPUNGIN

Lisätiedot

SOPIMUS KORKEASAAREN ELÄINTARHATOIMINNAN LUOVUTUKSESTA KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖLLE HELSINGIN KAUPUNGIN KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖN

SOPIMUS KORKEASAAREN ELÄINTARHATOIMINNAN LUOVUTUKSESTA KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖLLE HELSINGIN KAUPUNGIN KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖN SOPIMUS KORKEASAAREN ELÄINTARHATOIMINNAN LUOVUTUKSESTA KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖLLE HELSINGIN KAUPUNGIN JA KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖN välillä [. päivänä kuuta 2017] 1. OSAPUOLET 1.1 Luovuttaja

Lisätiedot

SOPIMUS SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALAN VARASTOPALVELUJA KOSKEVASTA LIIKKEENLUOVUTUKSESTA

SOPIMUS SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALAN VARASTOPALVELUJA KOSKEVASTA LIIKKEENLUOVUTUKSESTA 1 SOPIMUS SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALAN VARASTOPALVELUJA KOSKEVASTA LIIKKEENLUOVUTUKSESTA 1 Johdanto 1.1 Sopijapuolet Luovuttaja: Helsingin kaupunki Y-tunnus: 0201256-6 Osoite: PL 1, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI

Lisätiedot

SOPIMUS PALMIA-LIIKELAITOKSEN TIETTYJEN LIIKETOIMINTOJEN LUOVUTUK- SESTA HELSINGIN KAUPUNGIN [X] OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014]

SOPIMUS PALMIA-LIIKELAITOKSEN TIETTYJEN LIIKETOIMINTOJEN LUOVUTUK- SESTA HELSINGIN KAUPUNGIN [X] OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014] SOPIMUS PALMIA-LIIKELAITOKSEN TIETTYJEN LIIKETOIMINTOJEN LUOVUTUK- SESTA HELSINGIN KAUPUNGIN JA [X] OY:N välillä [. päivänä kuuta 2014] 1. OSAPUOLET 1.1 Luovuttaja Helsingin kaupunki (Palmia liikelaitos)

Lisätiedot

HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN

HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN LUONNOS 4.12.104 SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON SAIRAALA-, KUNTOUTUS- JA HOIVAPALVELUT -OSASTON FYSIATRIAN POLIKLINIKKATOI- MINNAN LUOVUTUKSESTA HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE

Lisätiedot

LUONNOS HYKS-sairaanhoitoalueen lautakunnan kokous OHEISMATERIAALI E

LUONNOS HYKS-sairaanhoitoalueen lautakunnan kokous OHEISMATERIAALI E SOPIMUS HAMMASLÄÄKETIETEEN PERUSOPETUKSEN KLIINISEN KOULUTUKSEN TOIMINNAN LUOVUTTAMISESTA 1.1.2017 HELSINGIN KAUPUNGILTA HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE 1. Sopijapuolet LUONNOS 13.11.2016 Helsingin

Lisätiedot

LUOVUTUSKIRJA KUOPION KAUPUNKI JÄRVISEUDUN TYÖTERVEYS OY

LUOVUTUSKIRJA KUOPION KAUPUNKI JÄRVISEUDUN TYÖTERVEYS OY LUOVUTUSKIRJA KUOPION KAUPUNKI JÄRVISEUDUN TYÖTERVEYS OY 31.12.2018 LUOVUTUSKIRJA 2 1. OSAPUOLET Tämän luovutuskirjan ( Luovutuskirja ) osapuolina ovat: 1.1. Luovuttaja 1.2. Vastaanottaja 2. TAUSTATIEDOT

Lisätiedot

SOPIMUS KOTISAIRAALATOIMINNAN SIIRTÄMISESTÄ LIIKKEENLUOVUTUKSELLA PORVOON KAUPUNGILTA HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄLLE

SOPIMUS KOTISAIRAALATOIMINNAN SIIRTÄMISESTÄ LIIKKEENLUOVUTUKSELLA PORVOON KAUPUNGILTA HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄLLE SOPIMUS KOTISAIRAALATOIMINNAN SIIRTÄMISESTÄ LIIKKEENLUOVUTUKSELLA PORVOON KAUPUNGILTA HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄLLE 2 (9) SOPIMUS KOTISAIRAALATOIMINNAN SIIRTÄMISESTÄ LIIKKEENLUOVUTUKSELLA

Lisätiedot

LUONNOS LIIKETOIMINNAN KAUPPAKIRJA 2.6.2016 21:59

LUONNOS LIIKETOIMINNAN KAUPPAKIRJA 2.6.2016 21:59 LUONNOS LIIKETOIMINNAN KAUPPAKIRJA LUONNOS 2 (10) 1 Osapuolet... 3 2 Sopimuksen tausta ja tarkoitus... 3 3 Luovutettava liiketoiminta... 3 3.1 Luovutettava liiketoiminta... 3 3.2 Käyttöomaisuus...4 3.3

Lisätiedot

LUOVUTUSKIRJA POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ JÄRVISEUDUN TYÖTERVEYS OY

LUOVUTUSKIRJA POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ JÄRVISEUDUN TYÖTERVEYS OY LUOVUTUSKIRJA POHJOIS-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ JÄRVISEUDUN TYÖTERVEYS OY 31.12.2018 2 LUOVUTUSKIRJA 1. OSAPUOLET Tämän luovutuskirjan ( Luovutuskirja ) osapuolina ovat: 1.1. Luovuttaja Pohjois-Savon

Lisätiedot

Hallitus , LIITE 6

Hallitus , LIITE 6 Hallitus 16.12.2015, LIITE 6 LUONNOS 28.10.2015 1. OSAPUOLET 1.1 Luovuttaja Helsingin kaupunki (sosiaali- ja terveysvirasto) y-tunnus 0201256-6 PL 6000 00099 Helsingin kaupunki 1.2 Luovutuksensaaja Helsingin

Lisätiedot

LIIKKEENLUOVUTUSSOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SAIRAALA-APTEEKIN LÄÄKEHUOLLON LUOVUTUKSESTA HELSINGIN KAUPUNGIN HUS-APTEEKIN. välillä

LIIKKEENLUOVUTUSSOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SAIRAALA-APTEEKIN LÄÄKEHUOLLON LUOVUTUKSESTA HELSINGIN KAUPUNGIN HUS-APTEEKIN. välillä LIIKKEENLUOVUTUSSOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SAIRAALA-APTEEKIN LÄÄKEHUOLLON LUOVUTUKSESTA HELSINGIN KAUPUNGIN JA HUS-APTEEKIN välillä xx. päivänä xx.kuuta 2015 1. OSAPUOLET 1.1 Luovuttaja Helsingin kaupunki

Lisätiedot

LUONNOS /SALAINEN LIIKETOIMINNAN LUOVUTUKSEN KAUPPAKIRJA :24

LUONNOS /SALAINEN LIIKETOIMINNAN LUOVUTUKSEN KAUPPAKIRJA :24 LUONNOS /SALAINEN LIIKETOIMINNAN LUOVUTUKSEN KAUPPAKIRJA LUONNOS /SALAINEN 2 (11) 1 Osapuolet... 3 2 Sopimuksen tausta ja tarkoitus... 3 3 Luovutettava liiketoiminta... 3 3.1 Luovutettava liiketoiminta...

Lisätiedot

Toimintojen luovutuspäivä on kello 00:00:01 ( Luovutushetki ).

Toimintojen luovutuspäivä on kello 00:00:01 ( Luovutushetki ). LUOVUTUSSOPIMUS 1 LUOVUTTAJA Wirma Lappeenranta Oy (jäljempänä Yhtiö ) Y-tunnus: 1565217-5 Laserkatu 6 53850 Lappeenranta 2 LUOVUTUKSENSAAJA Lappeenrannan kaupunki (jäljempänä Kaupunki ) Y-tunnus 0162193-3

Lisätiedot

Tämä apporttiomaisuuden luovutuskirja ( Luovutuskirja ) on tehty tänään [pvm] alla mainittujen osapuolten välillä:

Tämä apporttiomaisuuden luovutuskirja ( Luovutuskirja ) on tehty tänään [pvm] alla mainittujen osapuolten välillä: APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA Tämä apporttiomaisuuden luovutuskirja ( Luovutuskirja ) on tehty tänään [pvm] alla mainittujen osapuolten välillä: 1 Osapuolet 2 Tausta ja tarkoitus 3 Apporttiomaisuuden

Lisätiedot

LIIKETOIMINNAN KAUPPAKIRJA HELSINGIN KAUPUNGIN (HELSINGIN ENERGIA) HELEN OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014]

LIIKETOIMINNAN KAUPPAKIRJA HELSINGIN KAUPUNGIN (HELSINGIN ENERGIA) HELEN OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014] LIIKETOIMINNAN KAUPPAKIRJA HELSINGIN KAUPUNGIN (HELSINGIN ENERGIA) JA HELEN OY:N välillä [. päivänä kuuta 2014] SISÄLLYS OSAPUOLET... 4 TAUSTA JA TARKOITUS... 4 1 KAUPAN KOHDE... 4 1.1 Liiketoiminta...

Lisätiedot

Talous- ja konsernijaosto 3.6.2015, LIITE 2 1

Talous- ja konsernijaosto 3.6.2015, LIITE 2 1 Talous- ja konsernijaosto 3.6.2015, LIITE 2 1 SOPIMUS HUS:N OMISTAMIEN UUDENMAAN SAIRAALAPESULAN OSAKKEIDEN MYYNNISTÄ CAREA KUNTAYHTYMÄLLE JA KASTEK OY:N TEKSTIILIHUOLTOTOIMINNAN SIIRTÄMISESTÄ UUDENMAAN

Lisätiedot

1. Ylöjärven kaupunki, y-tunnus (jäljempänä Luovuttaja ); ja. 2. Ylöjärven Vesi Oy, y-tunnus [ ] (jäljempänä Luovutuksensaaja ).

1. Ylöjärven kaupunki, y-tunnus (jäljempänä Luovuttaja ); ja. 2. Ylöjärven Vesi Oy, y-tunnus [ ] (jäljempänä Luovutuksensaaja ). APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA Tämä apporttiomaisuuden luovutuskirja ( Luovutuskirja ) on tehty tänään [pvm] alla mainittujen osapuolten välillä: 1 Osapuolet 2 Tausta ja tarkoitus 3 Apporttiomaisuuden

Lisätiedot

LUONNOS APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI JÄRVENPÄÄN ATERIA- JA SIIVOUSPALVELUT JATSI OY. 2017

LUONNOS APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI JÄRVENPÄÄN ATERIA- JA SIIVOUSPALVELUT JATSI OY. 2017 LUONNOS APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI JA JÄRVENPÄÄN ATERIA- JA SIIVOUSPALVELUT JATSI OY. 2017 APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA 1. Sopijapuolet 1.1 Järvenpään kaupunki 0126541-4 PL

Lisätiedot

APPORTTISOPIMUS. Savonlinnan kaupungin ja. Savonlinnan Satama Oy:n välillä

APPORTTISOPIMUS. Savonlinnan kaupungin ja. Savonlinnan Satama Oy:n välillä APPORTTISOPIMUS Savonlinnan kaupungin ja Savonlinnan Satama Oy:n välillä APPORTTISOPIMUS Allekirjoittaneet sopijapuolet ovat tänään tehneet seuraavan sisältöisen apporttisopimuksen (jäljempänä Apporttisopimus

Lisätiedot

2.3.2016 12:28 LIIKETOIMINNAN KAUPPAKIRJA

2.3.2016 12:28 LIIKETOIMINNAN KAUPPAKIRJA LIIKETOIMINNAN KAUPPAKIRJA 2 (11) 1 Osapuolet... 3 2 Sopimuksen tausta ja tarkoitus... 3 3 Luovutettava liiketoiminta... 3 3.1 Luovutettava liiketoiminta... 3 3.2 Käyttöomaisuus...4 3.3 Rakennukset ja

Lisätiedot

SOPIMUS ROVANIEMEN KAUPUNGIN HALLINTOPALVELUKESKUKSEN TALOUS- JA HENKILÖSTÖHALLINTOPALVELUJA KOSKEVASTA LIIKKEENLUOVUTUKSESTA POLARMON OY:LLE

SOPIMUS ROVANIEMEN KAUPUNGIN HALLINTOPALVELUKESKUKSEN TALOUS- JA HENKILÖSTÖHALLINTOPALVELUJA KOSKEVASTA LIIKKEENLUOVUTUKSESTA POLARMON OY:LLE SOPIMUS ROVANIEMEN KAUPUNGIN HALLINTOPALVELUKESKUKSEN TALOUS- JA HENKILÖSTÖHALLINTOPALVELUJA KOSKEVASTA LIIKKEENLUOVUTUKSESTA POLARMON OY:LLE SOPIMUS ROVANIEMEN KAUPUNGIN HALLINTOPALVELUKESKUKSEN TALOUS-

Lisätiedot

Turun ammatti-instituutin Peltolan ja Kellonsoittajankadun yksiköiden ruokapalvelutoiminnan luovutus Arkea Oy:lle LUONNOS SITOUMUKSETTA!

Turun ammatti-instituutin Peltolan ja Kellonsoittajankadun yksiköiden ruokapalvelutoiminnan luovutus Arkea Oy:lle LUONNOS SITOUMUKSETTA! Turun ammatti-instituutin Peltolan ja Kellonsoittajankadun yksiköiden ruokapalvelutoiminnan luovutus Arkea Oy:lle LUONNOS SITOUMUKSETTA! SISÄLLYSLUETTELO Turun ammatti-instituutin Peltolan ja Kellonsoittajankadun

Lisätiedot

Turun ammatti-instituutin Peltolan ja Kellonsoittajankadun yksiköiden ruokapalvelutoiminnan luovutus Arkea Oy:lle (LUONNOS SITOUMUKSETTA)

Turun ammatti-instituutin Peltolan ja Kellonsoittajankadun yksiköiden ruokapalvelutoiminnan luovutus Arkea Oy:lle (LUONNOS SITOUMUKSETTA) Turun ammatti-instituutin Peltolan ja Kellonsoittajankadun yksiköiden ruokapalvelutoiminnan luovutus Arkea Oy:lle (LUONNOS SITOUMUKSETTA) SISÄLLYSLUETTELO Turun ammatti-instituutin Peltolan ja Kellonsoittajankadun

Lisätiedot

OSAKEKAUPPAKIRJA. Lappeenrannan kaupungin. Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n. välillä. (jäljempänä Kauppakirja )

OSAKEKAUPPAKIRJA. Lappeenrannan kaupungin. Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n. välillä. (jäljempänä Kauppakirja ) OSAKEKAUPPAKIRJA Lappeenrannan kaupungin ja Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n välillä (jäljempänä Kauppakirja ) 1. Kaupan osapuolet 1.1 Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy (y-tunnus 0433221-3), Valtakatu 44,

Lisätiedot

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN OMAISUUDEN JA TOIMINNALLISEN KOKONAISUUDEN LUOVUTUSSOPIMUS, APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN OMAISUUDEN JA TOIMINNALLISEN KOKONAISUUDEN LUOVUTUSSOPIMUS, APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA 1 (7) SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN OMAISUUDEN JA TOIMINNALLISEN KOKONAISUUDEN LUOVUTUSSOPIMUS, APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA Allekirjoittaneet Sopijapuolet ovat tänään tehneet seuraavan toiminnan ja

Lisätiedot

TOIMINNAN KAUPPAKIRJA. Mäntsälän kunta. Uudenmaan Työterveys Oy *** x.x.2017

TOIMINNAN KAUPPAKIRJA. Mäntsälän kunta. Uudenmaan Työterveys Oy *** x.x.2017 TOIMINNAN KAUPPAKIRJA Mäntsälän kunta ja Uudenmaan Työterveys Oy *** x.x.2017 2 (8) 1 OSAPUOLET Mäntsälän kunta Y-tunnus: 0129261-5 Kotipaikka: Mäntsälä Osoite: (jäljempänä Myyjä ) Uudenmaan Työterveys

Lisätiedot

LIIKETOIMINNAN KAUPPAKIRJA TAMPEREEN KAUPUNGIN (TAMPEREEN TILAKESKUS LIIKELAITOKSEN) TAMPEREEN TILAPALVELUT OY:N. välillä. XX. päivänä joulukuuta 2017

LIIKETOIMINNAN KAUPPAKIRJA TAMPEREEN KAUPUNGIN (TAMPEREEN TILAKESKUS LIIKELAITOKSEN) TAMPEREEN TILAPALVELUT OY:N. välillä. XX. päivänä joulukuuta 2017 LIIKETOIMINNAN KAUPPAKIRJA TAMPEREEN KAUPUNGIN (TAMPEREEN TILAKESKUS LIIKELAITOKSEN) JA TAMPEREEN TILAPALVELUT OY:N välillä XX. päivänä joulukuuta 2017 LIITTEET Liite 1 (a) Liite 1 (b) Luettelo siirtyvistä

Lisätiedot

LUOVUTUSKIRJA Sibelius-Akatemian, Yleisradio Oy:n Helsingin Kaupungin Sekä Helsingin Musiikkitalo Oy:n välillä

LUOVUTUSKIRJA Sibelius-Akatemian, Yleisradio Oy:n Helsingin Kaupungin Sekä Helsingin Musiikkitalo Oy:n välillä LUOVUTUSKIRJA Sibelius-Akatemian, Yleisradio Oy:n ja Helsingin Kaupungin Sekä Helsingin Musiikkitalo Oy:n välillä 2 (8) Allekirjoittaneet sopijapuolet ovat tänään tehneet seuraavan luovutuskirjan (jäljempänä

Lisätiedot

Luovutettava toiminta muodostuu Asikkalan kunnan tuottamista vesihuolto ja satamapalveluista.

Luovutettava toiminta muodostuu Asikkalan kunnan tuottamista vesihuolto ja satamapalveluista. SOPIMUS ASIKKALAN VESIHUOLTOLAITOKSEN JA SATAMIEN OMAISUUDEN, VELKOJEN SEKÄ TOIMINNAN LUOVUTTAMISESTA PERUSTETULLE ASIKKALAN VESI JA SATAMA OY:LLE APPORTTINA Osapuolet Luovuttaja Asikkalan kunta (jäljempänä

Lisätiedot

VIESTINTÄVERKKOA KOSKEVA KAUPPAKIRJA

VIESTINTÄVERKKOA KOSKEVA KAUPPAKIRJA 1(5) VIESTINTÄVERKKOA KOSKEVA KAUPPAKIRJA OSTAJANA Siilinjärven kunta ja MYYJÄNÄ Savon Kuituverkko Oy 2(5) 1. SOPIJAPUOLET 1.1 Siilinjärven kunta Y-tunnus: 0172718-0 PL 5, Kasurilantie 1, 71800 SIILINJÄRVI

Lisätiedot

Luonnos 1(6) LUOVUTUSSOPIMUS. LUOVUTTAJA Imatran kaupunki, (jäljempänä Kaupunki ) Y-tunnus Virastokatu 2, Imatra

Luonnos 1(6) LUOVUTUSSOPIMUS. LUOVUTTAJA Imatran kaupunki, (jäljempänä Kaupunki ) Y-tunnus Virastokatu 2, Imatra Luonnos 1(6) LUOVUTUSSOPIMUS LUOVUTTAJA Imatran kaupunki, (jäljempänä Kaupunki ) Y-tunnus 0159216-7 Virastokatu 2, 55100 Imatra LUOVUTUKSENSAAJA Saimaan Tukipalvelut Oy, (jäljempänä Yhtiö ) Y-tunnus 0162017-2

Lisätiedot

LUOVUTUSSOPIMUS. KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [ ]

LUOVUTUSSOPIMUS. KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [ ] LUOVUTUSSOPIMUS KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [] SOPIMUS [1] LUOVUTUSSOPIMUS 1 Siirron osapuolet 1.1 Luovuttaja Kouvolan kaupunki (y-tunnus xxxx) (jäljempänä Kouvola)

Lisätiedot

LIIKETOIMINNAN KAUPPAKIRJA. Kiinteistö Oy Etelä-Karjalan Laskettelukeskuksen. Turtek Oy:n. välillä

LIIKETOIMINNAN KAUPPAKIRJA. Kiinteistö Oy Etelä-Karjalan Laskettelukeskuksen. Turtek Oy:n. välillä LIIKETOIMINNAN KAUPPAKIRJA Kiinteistö Oy Etelä-Karjalan Laskettelukeskuksen ja Turtek Oy:n välillä 1 Kaupan osapuolet 1.1 Myyjä Kiinteistö Oy Etelä-Karjalan Laskettelukeskus (y-tunnus 0549497-8) Opistontie

Lisätiedot

Sopimus liikkeen luovutuksesta

Sopimus liikkeen luovutuksesta Sopimus liikkeen luovutuksesta Sopimus Laihian kunnan toimipisteissään tuottaman tehostetun asumispalvelun liiketoiminnan luovuttamisesta Laihian Hyvinvointi Oy:lle. Sisällysluettelo 1. Osapuolet... 3

Lisätiedot

Luonnos KAUPPASOPIMUS 1 OSAPUOLET. Lappeenrannan kaupunki, Y-tunnus: PL 11, Lappeenranta. ( Ostaja )

Luonnos KAUPPASOPIMUS 1 OSAPUOLET. Lappeenrannan kaupunki, Y-tunnus: PL 11, Lappeenranta. ( Ostaja ) KAUPPASOPIMUS 1 OSAPUOLET Lappeenrannan kaupunki, Y-tunnus: 0162193-3 PL 11, 53101 Lappeenranta ( Ostaja ) ja Lappeenrannan Kuntakiinteistöt Oy, Y-tunnus: 2836239-6 PL11, 53101 Lappeenranta ( Myyjä ) Myyjä

Lisätiedot

1) Salon kaupunki, osoite Tehdaskatu 2, 24100 Salo, Liikelaitos Salon Kaukolämmön toimintojen luovuttajana ja

1) Salon kaupunki, osoite Tehdaskatu 2, 24100 Salo, Liikelaitos Salon Kaukolämmön toimintojen luovuttajana ja Liikelaitos Salon Kaukolämmön toiminnan luovutus Luonnos 1 Osapuolet 1) Salon kaupunki, osoite Tehdaskatu 2, 24100 Salo, Liikelaitos Salon Kaukolämmön toimintojen luovuttajana ja 2) Salon Kaukolämpö Oy

Lisätiedot

SOPIMUS ENONKOSKEN KUNNAN SOSIAALITOIMEN TOIMIALAAN KUULUVIEN TOIMINTOJEN (sosiaalipalvelut) LUOVUTUKSESTA ITÄ-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄLLE

SOPIMUS ENONKOSKEN KUNNAN SOSIAALITOIMEN TOIMIALAAN KUULUVIEN TOIMINTOJEN (sosiaalipalvelut) LUOVUTUKSESTA ITÄ-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄLLE 1 SOPIMUS ENONKOSKEN KUNNAN SOSIAALITOIMEN TOIMIALAAN KUULUVIEN TOIMINTOJEN (sosiaalipalvelut) LUOVUTUKSESTA ITÄ-SAVON SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄLLE 1. Sopimuksen osapuolet 1.1.Luovuttaja: Enonkosken

Lisätiedot

APPORTTISOPIMUS. Savonlinnan kaupungin ja. Savonlinnan Satama Oy:n välillä

APPORTTISOPIMUS. Savonlinnan kaupungin ja. Savonlinnan Satama Oy:n välillä APPORTTISOPIMUS Savonlinnan kaupungin ja Savonlinnan Satama Oy:n välillä APPORTTISOPIMUS Allekirjoittaneet sopijapuolet ovat tänään tehneet seuraavan sisältöisen apporttisopimuksen (jäljempänä Apporttisopimus

Lisätiedot

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA HELSINGIN KAUPUNGIN (HELSINGIN ENERGIA) HELEN OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014]

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA HELSINGIN KAUPUNGIN (HELSINGIN ENERGIA) HELEN OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014] APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA HELSINGIN KAUPUNGIN (HELSINGIN ENERGIA) JA HELEN OY:N välillä [. päivänä kuuta 2014] SISÄLLYS OSAPUOLET... 4 TAUSTA JA TARKOITUS... 4 1 APPORTTI... 4 2 APPORTIN ARVO JA

Lisätiedot

LIIKETOIMINNAN KAUPPAKIRJA TAMPEREEN KAUPUNGIN PIRKANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄN. välillä

LIIKETOIMINNAN KAUPPAKIRJA TAMPEREEN KAUPUNGIN PIRKANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄN. välillä LIIKETOIMINNAN KAUPPAKIRJA TAMPEREEN KAUPUNGIN JA PIRKANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄN välillä LIITTEET Liite 1 (a) Luettelo irtaimistohyödykkeistä Liite 1 (b) Luettelo pysyvien vastaavien hyödykkeistä

Lisätiedot

Sopimus Tyks Loimaan / Vakka-Suomen sairaalan vuodeosastoa koskevasta liikkeenluovutuksesta Loimaan / Uudenkaupungin kaupungille

Sopimus Tyks Loimaan / Vakka-Suomen sairaalan vuodeosastoa koskevasta liikkeenluovutuksesta Loimaan / Uudenkaupungin kaupungille Sivu 1 / 5 Sopimus Tyks Loimaan / Vakka-Suomen sairaalan vuodeosastoa koskevasta liikkeenluovutuksesta Loimaan / Uudenkaupungin kaupungille 1. OSAPUOLET Luovuttaja VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Lisätiedot

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN JA [SANTASPORT PALVELUT] OY:N VÄLILLÄ [pp.kk.2014] Luottamuksellinen 2 1 TAUSTA... 3 2 APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSHETKI... 3 3 APPORTTIOMAISUUS...

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA ( luonnos ) 1. OSAPUOLET 1.1. MYYJÄ

KAUPPAKIRJA ( luonnos ) 1. OSAPUOLET 1.1. MYYJÄ KAUPPAKIRJA ( luonnos ) 1. OSAPUOLET 1.1. MYYJÄ Helsingin kaupunki (y-tunnus: 0201256-6) Osoite: PL 2213, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI Jäljempänä: Myyjä Myyjän kaupparekisteriote liitteenä 1.1 1.2. OSTAJA

Lisätiedot

KANGASALAN KUNTA LIITE 8 SOPIMUSLUONNOS KANGASALAN TYÖTERVEYDEN LIIKE- TOIMINNAN SIIRTÄMISESTÄ XXXX OY:LLE

KANGASALAN KUNTA LIITE 8 SOPIMUSLUONNOS KANGASALAN TYÖTERVEYDEN LIIKE- TOIMINNAN SIIRTÄMISESTÄ XXXX OY:LLE KANGASALAN KUNTA 6.6.2016 LIITE 8 SOPIMUSLUONNOS KANGASALAN TYÖTERVEYDEN LIIKE- TOIMINNAN SIIRTÄMISESTÄ XXXX OY:LLE Sisällys 1. SOPIJAPUOLET... 1 2. MÄÄRITELMÄT... 1 3. SOPIMUKSEN TAUSTA... 1 4. LIIKKEENLUOVUTUS

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA ( luonnos ) 1. OSAPUOLET 1.1. MYYJÄ

KAUPPAKIRJA ( luonnos ) 1. OSAPUOLET 1.1. MYYJÄ KAUPPAKIRJA ( luonnos ) 1. OSAPUOLET 1.1. MYYJÄ Helsingin kaupunki (y-tunnus: 0201256-6) Osoite: PL 2213, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI Jäljempänä: Myyjä Myyjän kaupparekisteriote liitteenä 1.1 1.2. OSTAJA

Lisätiedot

LUOVUTUSSOPIMUS. Taipalsaaren kunta, Savitaipaleen kunta. Saimaan Kuitu Oy *** xx

LUOVUTUSSOPIMUS. Taipalsaaren kunta, Savitaipaleen kunta. Saimaan Kuitu Oy *** xx LUOVUTUSSOPIMUS Taipalsaaren kunta, Savitaipaleen kunta ja Saimaan Kuitu Oy *** xx.6.2016 2 (7) 1 OSAPUOLET 1.1 Taipalsaaren kunta Y-tunnus: 0163320-5 Osoite: Kellomäentie 1 54920 TAIPALSAARI 1.2. Savitaipaleen

Lisätiedot

(jäljempänä yhdessä 'Sopijapuolet' ja erikseen myos 'Sopijapuoli')

(jäljempänä yhdessä 'Sopijapuolet' ja erikseen myos 'Sopijapuoli') SOPIMUS VUOKRASOPIMUKSEN SIIRROSTA 1. SOPIJAPUOLET 1.1. Turun Teknologiakiinteistöt Oy (Y-tunnus: 2349955-3) Tykistökatu 6 B, Biocity 20520 Turku (jäljempänä 'Teknologiakiinteistöt') 1.2. Turun Yliopisto

Lisätiedot

SOPIMUS LIEKSAN KAUPUNGIN TOIMITILAT -TULOSYKSIKÖN HENKILÖSTÖN SIIRROSTA LIEKSAN KIINTEISTÖT -OSAKEYHTIÖÖN ALKAEN

SOPIMUS LIEKSAN KAUPUNGIN TOIMITILAT -TULOSYKSIKÖN HENKILÖSTÖN SIIRROSTA LIEKSAN KIINTEISTÖT -OSAKEYHTIÖÖN ALKAEN SOPIMUS LIEKSAN KAUPUNGIN TOIMITILAT -TULOSYKSIKÖN HENKILÖSTÖN SIIRROSTA LIEKSAN KIINTEISTÖT -OSAKEYHTIÖÖN 1.1. 2018 ALKAEN 1. Sopimuksen osapuolet 1) Lieksan kaupunki luovuttajana 2) Lieksan Kiinteistöt

Lisätiedot

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA KAJAANIN KAUPUNGIN JA KAJAANIN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N VÄLILLÄ [pp.kk.2013] Luonnos 11.11.2013 2 1 TAUSTA... 3 2 APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSHETKI... 3 3 APPORTTIOMAISUUS...

Lisätiedot

SOPIMUS ROVANIEMEN KAUPUNGIN RÖNTGENTOIMINNAN SIIRTÄMISESTÄ LIIKKEENLUOVUTUKSENA LAPIN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄLLE

SOPIMUS ROVANIEMEN KAUPUNGIN RÖNTGENTOIMINNAN SIIRTÄMISESTÄ LIIKKEENLUOVUTUKSENA LAPIN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄLLE SOPIMUS ROVANIEMEN KAUPUNGIN RÖNTGENTOIMINNAN SIIRTÄMISESTÄ LIIKKEENLUOVUTUKSENA LAPIN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄLLE 1. SOPIMUKSEN OSAPUOLET Luovuttaja Rovaniemen kaupunki Y-tunnus: 1978283-1 Hallituskatu

Lisätiedot

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA. Tampereen kaupunki. Monetra Pirkanmaa Oy

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA. Tampereen kaupunki. Monetra Pirkanmaa Oy APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA Tampereen kaupunki Monetra Pirkanmaa Oy 2 LUOVUTUSKIRJA 1. OSAPUOLET 1.1. Luovuttaja 1.2. Vastaanottaja Tampereen kaupunki y-tunnus 0211675-2 PL 765, 33101 Tampere Jäljempänä

Lisätiedot

PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki. ja xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus

PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki. ja xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus 1 SUUN TERVEYDENHUOLLON ANESTESIAPALVELUN HANKINTA 1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin terveyskeskus PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki ja xxxxxxx (jäljempänä

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVÄN RAKENNUKSEN MYYNNISTÄ HYVINVOINTIASEMA

KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVÄN RAKENNUKSEN MYYNNISTÄ HYVINVOINTIASEMA 1(8) LUONNOS 20.5.2019 KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVÄN RAKENNUKSEN MYYNNISTÄ HYVINVOINTIASEMA 2(8) Sisällysluettelo 1. Kaupan osapuolet... 3 2. Kaupan tausta ja tarkoitus...

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA 1. OSAPUOLET MYYJÄ Lappi Timber Oy Y-tunnus Osoite: PL KEITELE Jäljempänä Myyjä

KAUPPAKIRJA 1. OSAPUOLET MYYJÄ Lappi Timber Oy Y-tunnus Osoite: PL KEITELE Jäljempänä Myyjä KAUPPAKIRJA 1. OSAPUOLET 1.1. MYYJÄ Lappi Timber Oy Y-tunnus Osoite: PL 4 72600 KEITELE Jäljempänä Myyjä 1.2. OSTAJA Kemijärven kaupunki Y-tunnus Osoite: PL 5, 98101 KEMIJÄRVI Jäljempänä Ostaja 2. KAUPAN

Lisätiedot

LUOVUTUSSOPIMUS Savonlinnan kaupungin ja Savonlinnan Yritystilat Oy:n välillä

LUOVUTUSSOPIMUS Savonlinnan kaupungin ja Savonlinnan Yritystilat Oy:n välillä LUOVUTUSSOPIMUS n kaupungin ja n Yritystilat Oy:n välillä 1. Sopijapuolet 1.1. n kaupunki Yritys- ja yhteisötunnus: 0166906-4 Kotipaikka ja osoite:, Olavinkatu 27, 57130 jälj. Luovuttaja 1.2. n Yritystilat

Lisätiedot

SOPIMUS ITÄ-UUDENMAAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA

SOPIMUS ITÄ-UUDENMAAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA LUONNOS 1 (6) SOPIMUS ITÄ-UUDENMAAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA 1 OSAPUOLET Tämä sopimus ( Sopimus ) Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän (y-tunnus: 0210838-1, Kuntayhtymä ) purkamisesta on tehty seuraavien

Lisätiedot

KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS

KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS 1 KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS 1. Sopijaosapuolet Tikkamäen Palvelut Oy (jäljempänä vuokranantaja) ja Pohjois-Karjalan sairaanhoitoja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, (jäljempänä vuokralainen) ovat sopineet

Lisätiedot

1) Suomen valtio, jota edustaa Senaatti-kiinteistöt, (jäljempänä Senaatti ) PL 237, Helsinki

1) Suomen valtio, jota edustaa Senaatti-kiinteistöt, (jäljempänä Senaatti ) PL 237, Helsinki VAIHTOKIRJA 1. OSAPUOLET 2. PÄÄTÖKSET 1) Suomen valtio, jota edustaa Senaatti-kiinteistöt, 1503388-4 (jäljempänä Senaatti ) PL 237, 00531 Helsinki 2) Helsingin kaupunki, jota edustaa Kaupunkiympäristöt

Lisätiedot

Salassapitosopimus 2018

Salassapitosopimus 2018 Salassapitosopimus 2018 Salassapitosopimus 2018 1 / 4 1. Sopijapuolet ja sopimuksen kohde Alla mainitut sopijapuolet ovat tehneet salassapitoa koskevan sopimuksen tässä sopimuksessa sovituin ehdoin. 2.

Lisätiedot

Punkalaitumen kunta ja. Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus. Valtori

Punkalaitumen kunta ja. Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus. Valtori Palvelusopimus 1 / 6 PALVELUSOPIMUS Asiointitili-palvelusta Punkalaitumen kunta ja Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus www.valtori.fi VALTORI Palvelusopimus

Lisätiedot

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA. Pohjois-Savon Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Monetra Pohjois-Savo Oy

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA. Pohjois-Savon Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Monetra Pohjois-Savo Oy APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA Pohjois-Savon Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Monetra Pohjois-Savo Oy 2 LUOVUTUSKIRJA 1. OSAPUOLET 1.1. Luovuttaja Pohjois-Savon Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä y-tunnus

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU

HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU 23.3.2018 1 / 5 HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU 1 SOPIJAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) (jäljempänä Tilaaja ) PL33, 00023 Valtioneuvosto Y-tunnus: 0244685-8

Lisätiedot

Turun kaupungin Puhtauspalvelujen luovutus Kaarea Oy:lle

Turun kaupungin Puhtauspalvelujen luovutus Kaarea Oy:lle Turun kaupungin Puhtauspalvelujen luovutus Kaarea Oy:lle 1 2 SISÄLLYSLUETTELO Turun kaupungin Puhtauspalvelujen luovutus Kaarea Oy:lle... 3 1 Osapuolet... 3 2 Sopimuksen tausta ja tarkoitus... 3 3 Luovutettava

Lisätiedot

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA (Luonnos 30.10.2014)

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA (Luonnos 30.10.2014) APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA (Luonnos 30.10.2014) Raahen kaupungin ja Raahen Satama Oy:n välillä KH 4.11.2014 KV 10.11.2014 2 SISÄLLYS APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA...3 OSAPUOLET...3 TAUSTA JA TARKOITUS...3

Lisätiedot

UUDENMAAN SAIRAALAPESULA OY:N OSAKASSOPIMUS

UUDENMAAN SAIRAALAPESULA OY:N OSAKASSOPIMUS 0 UUDENMAAN SAIRAALAPESULA OY:N OSAKASSOPIMUS 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. Sopijapuolet 2. Sopimuksen tarkoitus 3. Osakekirjat 4. Osakkeiden panttauskielto 5. Osakkeiden myynti 6. Päätöksenteko yhtiökokouksissa

Lisätiedot

Helsingin Uusyrityskeskus ry, y-tunnus , Ensi linja 1, Helsinki / PL 4500, Helsingin kaupunki

Helsingin Uusyrityskeskus ry, y-tunnus , Ensi linja 1, Helsinki / PL 4500, Helsingin kaupunki OSAKASSOPIMUS 1. Osapuolet Tämän osakassopimuksen Osapuolia ovat: 2. 1. Helsingin kaupunki, y-tunnus 0215438-8 Pohjoisesplanadi 11-13, 00170 Helsinki / PL 1, 00099 Helsingin kaupunki (jäljempänä Helsinki)

Lisätiedot

Kaupunginhallitus 15.9.2014 349. 1 Osapuolet 2. 2 Sopimuksen tausta ja tarkoitus 2

Kaupunginhallitus 15.9.2014 349. 1 Osapuolet 2. 2 Sopimuksen tausta ja tarkoitus 2 Naantalin kaupungin satamaliiketoiminnan 1 Sisällysluettelo 1 Osapuolet 2 2 Sopimuksen tausta ja tarkoitus 2 3 Luovutettava satamaliiketoiminta 2 3.1 Käyttöomaisuus 2 3.2 Rakennukset ja rakennelmat 2 3.3

Lisätiedot

1 Sopijapuolet. Juuan rengasvesiosuuskunta. 2 Kaupan kohde

1 Sopijapuolet. Juuan rengasvesiosuuskunta. 2 Kaupan kohde KAUPPAKIRJA LUONNOS 1 Sopijapuolet Myyjä: Ostaja: Juuan kunta Juuan rengasvesiosuuskunta 2 Kaupan kohde Kaupan kohteena on liiketoiminta (vesihuoltotoiminnan liikearvo) ja siihen liittyvä liitteen 1 kartassa

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA KEMIN TEOLLISUUSKYLÄ OY. myyjänä KEMIN KAUPUNKI. ostajana. kaupan kohteena

KAUPPAKIRJA KEMIN TEOLLISUUSKYLÄ OY. myyjänä KEMIN KAUPUNKI. ostajana. kaupan kohteena KAUPPAKIRJA KEMIN TEOLLISUUSKYLÄ OY myyjänä ja KEMIN KAUPUNKI ostajana kaupan kohteena VERKKOKARINKATU 11 VUOKRAOIKEUDET JA NIILLÄ SIJAITSEVAT RAKENNUKSET 24.10.2017 1 OSAPUOLET Kemin Teollisuuskylä Oy

Lisätiedot

Hankintasopimus asiakas- ja potilastietojärjestelmästä

Hankintasopimus asiakas- ja potilastietojärjestelmästä 1 (6) Hankintasopimus asiakas- ja potilastietojärjestelmästä Versio 3.0 2 (6) 1 Sopijapuolet 1. Yritys (jäljempänä Järjestelmätoimittaja) Y-tunnus 2. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätiedot

SOPIMUS. Euran kunnan. Sirkka Surven

SOPIMUS. Euran kunnan. Sirkka Surven SOPIMUS Euran kunnan ja Sirkka Surven välillä koskien Euran keskustan osayleiskaavasta Turun hallinto-oikeuteen jätettyä valitusta 13.9.2016 SISÄLLYSLUETTELO 1 TAUSTA... 3 2 VIRKISTYSALUEEKSI KAAVOITETUN

Lisätiedot

UUDENMAAN SAIRAALAPESULA OY:N OSAKASSOPIMUS

UUDENMAAN SAIRAALAPESULA OY:N OSAKASSOPIMUS UUDENMAAN SAIRAALAPESULA OY:N OSAKASSOPIMUS 0 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. Sopijapuolet 2. Sopimuksen tarkoitus 3. Osakekirjat 4. Osakkeiden panttauskielto 5. Osakkeiden myynti 6. Päätöksenteko yhtiökokouksissa

Lisätiedot

o) Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

o) Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 1 VALTUUSTON ESITYSLISTAN 20.6.2016 liite nro 12 PURKU- JA SIIRTOSOPIMUS 1. Osapuolet Tämän purku- ja siirtosopimuksen ( Sopimus ) ovat tehneet seuraavat osapuolet: a) Heinäveden kunta b) Ilomantsin kunta

Lisätiedot

1. Eurotum Oy (Y:1584946-1) tai Sirafire Oy (2540423-9)

1. Eurotum Oy (Y:1584946-1) tai Sirafire Oy (2540423-9) 1 (4) ESIVUOKRASOPIMUS Sopimusosapuolet 1. Eurotum Oy (Y:1584946-1) tai Sirafire Oy (2540423-9) Kihlakangas 13, 96800 Rovaniemi (jäljempänä vuokranantaja ) 2. Lapin pelastuslaitos (Y: 0937073-7) (jäljempänä

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA 1. OSAPUOLET 1.1. MYYJÄ

KAUPPAKIRJA 1. OSAPUOLET 1.1. MYYJÄ KAUPPAKIRJA 1. OSAPUOLET 1.1. MYYJÄ Helsingin kaupunki (y-tunnus: 0201256-6) Osoite: PL 2213, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI Jäljempänä: Myyjä Myyjän kaupparekisteriote liitteenä 1.1 1.2. OSTAJA Rauniorakentajat

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVIEN RAKENNUSTEN MYYNNISTÄ VALKAMA I JA II

KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVIEN RAKENNUSTEN MYYNNISTÄ VALKAMA I JA II 1(7) LUONNOS 20.5.2019 KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVIEN RAKENNUSTEN MYYNNISTÄ VALKAMA I JA II 2(7) Sisällysluettelo 1. Kaupan osapuolet... 3 2. Kaupan tausta ja tarkoitus...

Lisätiedot

APPORTTISOPIMUS KOTKAN KAUPUNGIN KAAKKOIS-SUOMEN TIETO OY:N VÄLILLÄ

APPORTTISOPIMUS KOTKAN KAUPUNGIN KAAKKOIS-SUOMEN TIETO OY:N VÄLILLÄ APPORTTISOPIMUS KOTKAN KAUPUNGIN JA KAAKKOIS-SUOMEN TIETO OY:N VÄLILLÄ Allekirjoittaneet sopijapuolet ovat tänään tehneet seuraavan apporttisopimuksen (jäljempänä Apporttisopimus tai Sopimus ): 1. Sopijapuolet

Lisätiedot

1 / 5 OSAKASSOPIMUS. 1. Lappeenrannan kaupunki Y-tunnus: Osoite: Villimiehenkatu 1 PL Lappeenranta. jäljempänä Lappeenranta

1 / 5 OSAKASSOPIMUS. 1. Lappeenrannan kaupunki Y-tunnus: Osoite: Villimiehenkatu 1 PL Lappeenranta. jäljempänä Lappeenranta 1 / 5 OSAKASSOPIMUS Tämä osakassopimus ( Sopimus ) koskien perustettavan Etelä-Karjalan Pesula Oy:n toimintaa, hallintoa ja rahoitusta on pp.kk.2019 allekirjoitettu seuraavien osapuolten välillä: 1. Lappeenrannan

Lisätiedot

Me allekirjoittaneet sopijapuolet olemme tänään tällä asiakirjalla tehneet seuraavan osakekaupan:

Me allekirjoittaneet sopijapuolet olemme tänään tällä asiakirjalla tehneet seuraavan osakekaupan: KAUPPAKIRJA Me allekirjoittaneet sopijapuolet olemme tänään tällä asiakirjalla tehneet seuraavan osakekaupan: OSAPUOLET 1.1. MYYJÄ Ylöjärven kaupunki Y-tunnus: 0158221-7 Kutuntie 14 33470 Ylöjärvi (jäljempänä

Lisätiedot

POSIVIRE OY:N OSAKASSOPIMUS

POSIVIRE OY:N OSAKASSOPIMUS Luonnos 26.10.2011, muutokset 0 POSIVIRE OY:N OSAKASSOPIMUS Luonnos 26.10.2011, muutokset 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. Sopijapuolet 2. Sopimuksen taustaa 3. Sopimuksen tarkoitus 4. Yhtiön osakepääoma, osakkeiden

Lisätiedot

SOPIMUS AVOIN YHTIÖ PIENKOTI KOTIONNI IKOLA & KYLKISALO:N ASUMISPALVELUTOIMINNAN SIIRTYMISESTÄ LAPUAN KAUPUNGIN TUOTTAMAKSI 1.9.

SOPIMUS AVOIN YHTIÖ PIENKOTI KOTIONNI IKOLA & KYLKISALO:N ASUMISPALVELUTOIMINNAN SIIRTYMISESTÄ LAPUAN KAUPUNGIN TUOTTAMAKSI 1.9. SOPIMUS AVOIN YHTIÖ PIENKOTI KOTIONNI IKOLA & KYLKISALO:N ASUMISPALVELUTOIMINNAN SIIRTYMISESTÄ LAPUAN KAUPUNGIN TUOTTAMAKSI 1.9.2015 ALKAEN OSAPUOLET Avoin yhtiö Pienkoti Kotionni Ikola & Kylkisalo Y-tunnus

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTASOPIMUS

YHTEISTOIMINTASOPIMUS 1 YHTEISTOIMINTASOPIMUS 1. Sopijaosapuolet Tämän sopimuksen osapuolina ovat: 1. Saimaan talous ja tieto Oy (y-tunnus 2245148-6) Valto Käkelän Katu 3b, 53130 Lappeenranta jäljempänä Saita Oy 2. Etelä-Karjalan

Lisätiedot

SOPIMUS SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN KUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA

SOPIMUS SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN KUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA SOPIMUS SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN KUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA [pp.kk.2016] 1. Osapuolet Tämän sopimuksen Savonia-ammattikorkeakoulun kuntayhtymän purkamisesta (jäljempänä Sopimus ) ovat laatineet jäljempänä

Lisätiedot

HELSINGIN SEUDUN ASIOIMISTULKKIKESKUS OY:N OSAKASSOPIMUS. 1.1. Vantaan kaupunki (1 008 osaketta)

HELSINGIN SEUDUN ASIOIMISTULKKIKESKUS OY:N OSAKASSOPIMUS. 1.1. Vantaan kaupunki (1 008 osaketta) HELSINGIN SEUDUN ASIOIMISTULKKIKESKUS OY:N OSAKASSOPIMUS 1. OSAPUOLET 1.1. Vantaan kaupunki (1 008 osaketta) 1.2. Helsingin kaupunki (1 osake) 1.3. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätiedot

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Porvoon sairaanhoitoalue (jäljempänä sha)

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Porvoon sairaanhoitoalue (jäljempänä sha) HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN PORVOON SAIRAANHOITOALUEEN JA ITÄ-UUDENMAAN PELASTUSLAITOKSEN AIESOPIMUS ENSIHOIDON PALVELUTUOTANNOSTA JA ENSIVASTEPALVELUISTA 1. Sopijaosapuolet Itä-Uudenmaan

Lisätiedot

1. Konserttisali 2. Konserttisalin lämpiö- ja aputilat 3. Taiteilijakahvio

1. Konserttisali 2. Konserttisalin lämpiö- ja aputilat 3. Taiteilijakahvio Salassa pidettävä kohtien 5, 6, 7 ja 8 osalta, JulkL 24 1 mom. 17 ja 20 kohta OSAKASSOPIMUS 1 Osapuolet 1.1 Helsingin kaupunki PL 1, 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6 1.2 Yleisradio Oy Radiokatu

Lisätiedot

SOPIMUS ITÄ-SUOMEN HUOLTOPALVELUT LIIKELAITOSKUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA

SOPIMUS ITÄ-SUOMEN HUOLTOPALVELUT LIIKELAITOSKUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA SOPIMUS ITÄ-SUOMEN HUOLTOPALVELUT LIIKELAITOSKUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA [pp.kk.2018] 1. Osapuolet Tämän sopimuksen Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymän (Y-tunnus: 2389832-7) purkamisesta (jäljempänä

Lisätiedot

Työversio, HUS varaa oikeuden tarkentaa ja muuttaa luonnoksen sisältöä ja sanamuotoja.

Työversio, HUS varaa oikeuden tarkentaa ja muuttaa luonnoksen sisältöä ja sanamuotoja. 1 (16) Työversio, HUS varaa oikeuden tarkentaa ja muuttaa luonnoksen sisältöä ja sanamuotoja. Luonnos 6.6.2019 ii (sitoumuksetta) SOPIMUS EKSOTEN KUVANTAMIS- JA LABORATORIOKESKUKSEN SIIRTÄMISESTÄ LIIKKEENLUOVUTUKSELLA

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA

KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA 1. OSAPUOLET MYYJÄ Y-tunnus: 2068177-1 Asunto Oy Järvenpään Ahotie 10 KIINTEISTÖN KAUPPAKIRJA OSTAJA Taaleri Tonttirahasto Ky,jonka puolesta ja lukuun toimii sen vastuunalainen Y-tunnus: 2671111-8 2. KAUPAN

Lisätiedot

VUOKRASOPIMUS. KOY:n ja Laihian kunnan välillä

VUOKRASOPIMUS. KOY:n ja Laihian kunnan välillä VUOKRASOPIMUS KOY:n ja Laihian kunnan välillä 1 OSAPUOLET 1.1 KOY/palveluntuottaja, (jäljempänä "Vuokranantaja") 1.2 Laihian kunta, Y-tunnus 0180451-0 (jäljempänä "Vuokralainen") 2 SOPIMUKSEN TARKOITUS

Lisätiedot

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA

APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN JA SANTASPORT FINLAND OY:N VÄLILLÄ [pp.kk.2014] Luottamuksellinen 2 1 TAUSTA... 3 2 APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSHETKI... 3 3 APPORTTIOMAISUUS...

Lisätiedot

1 / 5. Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai yhdessä Osapuolet

1 / 5. Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai yhdessä Osapuolet 1 / 5 SOPIMUS Helsinki-lähettiläsvalmennuksen mentorointi 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai yhdessä Osapuolet Tilaaja Helsingin kaupunki, Oiva Akatemia -liikelaitos

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS KOSKIEN GREATER HELSINKI PROMOTION LTD OY - NIMISEN YHTIÖN HALLINTOA

OSAKASSOPIMUS KOSKIEN GREATER HELSINKI PROMOTION LTD OY - NIMISEN YHTIÖN HALLINTOA OSAKASSOPIMUS KOSKIEN GREATER HELSINKI PROMOTION LTD OY - NIMISEN YHTIÖN HALLINTOA Tämä osakassopimus (jäljempänä Sopimus) on solmittu seuraavien osapuolten välillä: 1. Helsingin kaupunki (Y-tunnus 0201256-6),

Lisätiedot

KOKKOLANSEUDUN KEHITYS OY:N OSAKKEIDEN KAUPPAA KOSKEVA KAUPPAKIRJA

KOKKOLANSEUDUN KEHITYS OY:N OSAKKEIDEN KAUPPAA KOSKEVA KAUPPAKIRJA KOKKOLANSEUDUN KEHITYS OY:N OSAKKEIDEN KAUPPAA KOSKEVA KAUPPAKIRJA 2 (5) 1 OSAPUOLET 1.1 Myyjä Kannuksen kaupunki (Y-tunnus: 0178455-6 ) 1.2 Ostaja Kokkolan kaupunki (Y-tunnus 0179377-8 ) 2 SOPIMUKSEN

Lisätiedot

1(6) LUONNOS KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVÄN RAKENNUKSEN MYYNNISTÄ PEIPONPESÄ. (ARA-rahoitteinen)

1(6) LUONNOS KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVÄN RAKENNUKSEN MYYNNISTÄ PEIPONPESÄ. (ARA-rahoitteinen) 1(6) LUONNOS 29.5.2019 KAUPPAKIRJA SAVITAIPALEEN KUNNAN SOTEPALVELUTUOTANTOON LIITTYVÄN RAKENNUKSEN MYYNNISTÄ PEIPONPESÄ (ARA-rahoitteinen) 2(6) Sisällysluettelo 1. Kaupan osapuolet... 3 2. Kaupan tausta

Lisätiedot

Yhteistyösopimus. Uudenkaupungin kaupungin. Finn Sportsman Oy:n. välillä

Yhteistyösopimus. Uudenkaupungin kaupungin. Finn Sportsman Oy:n. välillä KAU Yhteistyösopimus Uudenkaupungin kaupungin ja Finn Sportsman Oy:n välillä 2 1. OSAPUOLET Tämän yhteistyösopimuksen osapuolina ovat: (1) Uudenkaupungin kaupunki (Y-tunnus: 0144036-6) Välskärintie 2 23500

Lisätiedot