1 Sopijaosapuolet. 2 Sopimuksen tausta ja tarkoitus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1 Sopijaosapuolet. 2 Sopimuksen tausta ja tarkoitus"

Transkriptio

1 SOPIMUS HENKILÖSTÖN SIIRROSTA TOHMAJÄRVEN KUNNAN IRTISANOUTU- ESSA KESÄLAHDEN, KITEEN JA TOHMAJÄRVEN SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMEN YHTEISTOIMINTASOPIMUKSESTA (8)

2 1 Sopijaosapuolet 2 Sopimuksen tausta ja tarkoitus 3 Henkilöstön siirron periaatteet Tämän sopimuksen osapuolia ovat Kiteen kaupunki, joka toimii Sosiaali- ja terveyspalvelukeskus Helli-liikelaitoksen (myöhemmin Helli-liikelaitos) henkilöstön työnantajana, ja Tohmajärven kunta. Kesälahden kunta, Kiteen kaupunki ja Tohmajärven kunta ovat voimaan tulleella yhteistoimintasopimuksella sopineet kuntien tehtäväksi säädettyjen lakisääteisten sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelujen järjestämisestä yhteistoiminta-alueella varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhoitoa lukuun ottamatta. Mikäli yhteistoimintasopimus irtisanotaan, sopimuksen mukaan sosiaali- ja terveyspalveluja tuottavan Sosiaali- ja terveyspalvelukeskus Helli -liikelaitoksen (myöhemmin Helli-liikelaitos) henkilöstö siirretään liikkeenluovutusta koskevien määräysten mukaisesti vastaavia tehtäviä irtisanomishetkellä hoitavalle toiselle organisaatiolle. Tohmajärven kunnanvaltuusto on päätöksellään ( 33) irtisanonut Keski-Karjalan sosiaali- ja terveystoimen yhteistoimintasopimuksen lukien. Samalla Tohmajärven sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisvastuu siirtyy Kiteen kaupungilta Tohmajärven kunnalle. Tällä sopimuksella määritellään henkilöstön siirtoon liittyvät periaatteet ja järjestelyt Tohmajärven kunnan irtisanoutuessa sosiaali- ja terveystoimen yhteistoimintasopimuksesta. Tohmajärven kunnan irtisanottua sosiaali- ja terveystoimen sopimuksen kohdassa 6 määritelty osa Helli-liikelaitoksen henkilöstöä siirretään Kiteen kaupungilta (nykyinen työnantaja ja luovutuksen antaja) Tohmajärven kunnalle (luovutuksen saaja) Loput Helli-liikelaitoksen henkilöstöstä jää Kiteen kaupungin palvelukseen. Henkilöstön siirrossa Kiteen kaupungilta Tohmajärven kunnalle sovelletaan liikkeenluovutuksen periaatteita, jotka määritellään Työsopimuslaissa (1 luku 10 ) ja Laissa kunnallisesta viranhaltijasta (5 luku 25 ). Liikkeenluovutushetkellä voimassa olleesta työ- tai virkasuhteesta johtuvat työnantajan oikeudet ja velvollisuudet siirtyvät Tohmajärven kunnalle. Työntekijät/viranhaltijat siirtyvät luovutuksensaajalle ns. vanhoina työntekijöinä voimassa olevin palvelussuhde-ehdoin. Uudella työnantajalla on oikeus muuttaa palvelussuhteen ehtoja noudattaen voimassa olevia virka- ja työehtosopimuksia sekä lakeja. Työntekijällä/viranhaltijalla ei ole oikeutta yksipuolisesti vastustaa siirtymistä niin, että hän voisi halutessaan jäädä luovuttajan eli Kiteen kaupungin palvelukseen. Työntekijällä/viranhaltijalla on mahdollisuus irtisanoutua lyhyempää irti- 2 (8)

3 4 PARAS-lain mukainen irtisanomissuoja sanoutumisaikaa noudattaen. Työntekijällä on määräaikaisen työsopimuksen irtisanomismahdollisuus. Tohmajärven kunnan irtisanoessa Kesälahden kunnan, Kiteen kaupungin ja Tohmajärven kunnan sosiaali- ja terveystoimen yhteistoimintasopimuksen palvelu- ja rakenneuudistuslain (PARAS-laki) mukainen viiden (5) vuoden palvelussuhdesuoja päättyy Tohmajärvelle siirtyvän Helli-liikelaitoksen henkilöstön osalta. 5 Tohmajärven kunnalle siirtyvän henkilöstön määrän määrittely Tohmajärven kunnalle siirtyy Helli-liikelaitoksen henkilöstöä samassa suhteessa kuin sen vakituista henkilöstöä on siirtynyt Keski-Karjalan sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen palvelukseen joko Kiteen kaupungin alaisuudessa toimineeseen Helli-liikelaitokseen tai Tohmajärven kunnan alaisuudessa toimineeseen tilaajakeskukseen Laskelmissa Kiteen kaupungin osuudessa on huomioitu myös Kesälahden kunnasta siirtynyt henkilöstö tapahtuvan Kiteen ja Kesälahden kuntaliitoksen johdosta. Samoin Kiteen kaupungin osuuteen lasketaan Keski-Karjalan terveyskeskuskuntayhtymän henkilöstö Kesälahden kunnan ja Kiteen kaupungin omistusosuuksien suhteessa. Laskelmissa on huomioitu muille palveluntuottajille siirtyneiden laboratorion, röntgenin ja ympäristöterveydenhuollon sekä Rääkkylän kunnalle liikkeenluovutuksena siirretty henkilöstö sekä Kesälahden ja Tohmajärven kunnille ja Kiteen kaupungille siirretty varhaiskasvatuksen henkilöstö. Em. kriteereillä tehtyjen laskelmien perusteella Tohmajärven kunnalle siirtyy 30 % ja Kiteen kaupungin palvelukseen jää noin 70 % Helli-liikelaitoksen vakituisesta henkilöstöstä (tilanne ). Jako-osuus tarkentuu kun siirtokriteereiden mukainen henkilöstöluettelo valmistuu. 6 Tohmajärven kunnalle siirtyvän henkilöstön määrittelyn perusteet Siirtyvän henkilöstön määrittelyssä huomioidaan ainoastaan vakituinen henkilöstö. Tohmajärven kunnalle siirtyvä henkilöstö määritellään työntekijöinä/viranhaltijoina. Avoimet vakanssit kuitenkin ilmoitetaan Tohmajärven kunnalle palvelualueiden resursoinnin suunnittelua varten. Siirrettävän henkilöstön määrittelyssä noudatetaan seuraavia kriteerejä, joista sovelletaan ensisijaisesti kohtaa 1), toissijaisesti kohtaa 2) jne.: 1) Ne viranhaltijat ja työntekijät, jotka työskentelevät Tohmajärvellä sijaitsevissa ns. liiketoimintakokonaisuuksissa (palveluyksiköissä ja -pisteissä), siirtyvät Tohmajärven kunnan palvelukseen. Tässä sopimuksessa tarkoitettavia liiketoimintakokonaisuuksia ovat: fysioterapia, hammashoitola, hoivasairaala, kotihoito, palveluasumisen yksiköt, kehitysvammahuollon toimintakeskus, varasto, vastaanotto ja välinehuolto. (Varsinainen liikkeenluovutus) Kiteellä sijaitsevissa vastaavissa liiketoimintakokonaisuuksissa työskentelevä henkilöstö jää Kiteen kaupungin palvelukseen. 3 (8)

4 7 Sovellettava virka- ja työehtosopimus 8 Palkkaukseen liittyvät ehdot 9 Vuosilomat ja muut poissaolot ja keskeytykset 2) Ne viranhaltijat ja työntekijät, jotka siirtyivät tai valittiin Tohmajärven kunnasta Helli-liikelaitoksen tai tilaajakeskuksen muiden kuin kohdassa 1) mainittujen liiketoimintayksiköiden tehtäviin, ja joiden palvelussuhde on jatkunut katkeamattomana, siirtyvät takaisin Tohmajärven kunnan palvelukseen. (Sopimukseen perustuva liikkeenluovutus; ks. sopimuksen kohta 2) 3) Ne Helli-liikelaitoksen yhteisissä palveluissa työskentelevät viranhaltijat ja työntekijät, joiden työpanoksesta yli 50 % kohdentuu Tohmajärven työyksiköille tai -pisteille taloushallinnon järjestelmän kustannusten jaon mukaisesti, siirtyvät Tohmajärven kunnan palvelukseen. (Sopimukseen perustuva liikkeenluovutus; ks. sopimuksen kohta 2) 4) Ne Helli-liikelaitoksen yhteisissä palveluissa työskentelevät viranhaltijat ja työntekijät, joiden työpanoksesta yli 50 % liittyy Tohmajärven asiakkuuksien hoitamiseen, siirtyvät Tohmajärven kunnan palvelukseen. Arvio tehdään Kuntamaiseman seurannan ja esimiesten arvioinnin perusteella. (Sopimukseen perustuva liikkeenluovutus; ks. sopimuksen kohta 2) Luovutuksen piiriin kuuluvat em. perusteilla määritellyt sekä vakituiset että määräaikaiset työntekijät/viranhaltijat, joiden palvelussuhde on voimassa luovutuspäivänä. Määräaikainen henkilöstö siirtyy voimassa olevien työsopimusten ja virkamääräysten mukaisesti. Siirtyvän henkilöstön osalta noudatetaan Kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta. Työntekijän/viranhaltijan siirtyessä vastaaviin tehtäviin palkkaedut ja kaikki palkanosat, jotka ovat voimassa , säilyvät siirtymishetkellä entisen suuruisena. Kiteen kaupungilla ajalle myönnetyt mahdolliset henkilökohtaiset lisät ovat voimassa saakka. Sen jälkeen Tohmajärven kunta yhtenäistää henkilökohtaisen lisän maksamisen perusteet koskemaan koko henkilöstöään (ml Kiteen kaupungilta Tohmajärven kunnalle siirtyvä henkilöstö) KVTES:n mukaisesti. Työntekijän/viranhaltijan palkkausta koskevat päätökset, jotka on tehty ennen , ovat voimassa ilman uutta päätöstä, vaikka oikeus ao. etuuteen alkaa tai sen jälkeen (esim. oikeus työkokemuslisään). Työntekijöille/viranhaltijoille mennessä kertyvät lisä- tai ylityöt sekä työaikakorvaukset korvataan ensisijaisesti vapaa-aikana. Vapaat on pidettävä mennessä. Populus-työaikaseurannan perusteella kertyneet mahdolliset saldovapaatunnit tulee olla pidettynä mennessä. Populustyöaikaseurannan saldon tulee olla tasan Kiteen kaupunki myöntää keskeytyksiä pääsääntöisesti saakka. Myönnetyt/vahvistetut, yli menevät tai sen jälkeen alkavat keskeytykset (sairauslomat, vuosilomat, äitiys- ym. perhevapaat, koulutusvapaat jne.) 4 (8)

5 10 Muut palvelussuhde-edut 11 Eläkejärjestelmä ja -edut 12 Eläkevakuutusmaksut 13 Työaika sekä työajan suunnittelu ja seuranta ovat kuitenkin voimassa ilman erillistä hakemusta ja päätöstä myös Tohmajärven kunnan palveluksessa. Tohmajärven kunta myöntää siirtyvälle henkilöstölle pitämättä olevat vuosilomat ja säästövapaat täysimääräisinä, sekä maksaa lomarahat myös mennessä ansaitulta vuosilomalta. Kiteen kaupunki korvaa Tohmajärven kunnalle näistä lomista aiheutuvat loma-ajan palkat, lomakorvaukset ja lomarahat niiltä osin kun ao. lomat on ansaittu Kiteen kaupungin palveluksessa. Kiteen kaupunki myöntää koulutusta, työnohjausta ym. pääsääntöisesti saakka. Ennen tämän sopimuksen voimaantuloa sovitut/myönnetyt koulutukset ym. edut ovat voimassa ilman erillistä hakemusta. Siirtyvään henkilöstöön sovelletaan KuEL-eläkelakia. Henkilöstön siirtyminen toiselle kuntatyönantajalle ei vaikuta henkilöstön eläketurvaan. Kiteen kaupunki laskuttaa Tohmajärven kuntaa KEVAn varhaiseläkemenoperusteisista eläkemaksuista niiden henkilöiden osalta, jotka ovat olleet työssä Helli liikelaitoksen Tohmajärven yksiköissä Kiteen kaupunki laskuttaa Tohmajärven kuntaa KEVAn varhaiseläkemenoperusteisista eläkemaksuista myös henkilöstön siirtokriteerien kohtien 2, 3 ja 4 mukaisesti (kohta 6) siirtyneiden tai em. kriteerien mukaan työssä olleiden henkilöiden osalta, siten, että Tohmajärven kunnan osuus on 30 % varhaiseläkemaksusta. Työpisteiden työaikamuodot säilyvät toistaiseksi ennallaan. Tohmajärven kunta voi kuitenkin tarvittaessa käynnistää prosessin työaikojen muuttamiseksi, uuden toiminnan edellyttämien muutosten ja työajan tarkoituksenmukaisen sijoittelutarpeen perusteella. Luottamusmiehiä ja henkilöstöä kuullaan ennen lopullista päätöksentekoa. Siirtyvät viranhaltijat/työntekijät siirtyvät Tohmajärven kunnan työajan suunnittelu- ja seurantajärjestelmien piiriin siirtymishetkellä. Kiteen kaupungilla vahvistettuja työvuoroluetteloita noudatetaan saakka. Tohmajärven kunta toimittaa alkavat työvuorolistat hyvissä ajoin työntekijöille. 14 Paikalliset sopimukset Kiteen kaupungilla voimassa olevien paikallisten sopimusten mukaiset palvelussuhde-edut eivät ole voimassa siirtyvän henkilöstön osalta lähtien. 5 (8)

6 15 Työtodistukset 16 Palkka- ja palvelussuhdetietojen siirto Kiteen kaupunki antaa siirtyvälle työntekijälle/viranhaltijalle työtodistuksen ilman erillistä pyyntöä. Työtodistukseen kirjattava työntekijän/viranhaltijan työhistoria kattaa yhtäjaksoisen palvelussuhteen sekä Helli-liikelaitoksen tai tilaajakeskuksen että mahdollisesti sitä edeltävien Kesälahden, Rääkkylän tai Tohmajärven kunnan, Kiteen kaupungin tai Keski-Karjalan terveyskeskuskuntayhtymän palveluksessa. Työtodistusten laatimisesta vastaavat Helli-liikelaitoksen esimiehet mennessä. Tohmajärven kunnan palkkasihteerit siirtävät siirtyvien henkilöiden kaikki palkkaukseen liittyvät tiedot sekä lomiin ym. poissaoloihin ja keskeytyksiin liittyvät tiedot ja palveluaikakertymät Tohmajärven Populus-kantaan TILIKEkuntatilitoimiston palkkasihteerien avustuksella. Työntekijälle/viranhaltijalle luovutetaan kopio viimeisimmästä kehityskeskustelulomakkeesta ja henkilökohtaisesta työsuorituksen arvioinnista työtodistuksen mukana. Dokumenttien luovutuksesta vastaavat Helli-liikelaitoksen esimiehet mennessä. 17 Yhteistoiminta Yhteistoiminnassa noudatetaan lakia työnantajan ja henkilöstön välisestä yhteistoiminnasta kunnissa ( /449) sekä liikkeenluovutuksen/henkilöstön siirron aikana että sen jälkeen. Henkilöstön siirrossa noudatettavista periaatteista ja ehdoista on käyty lain mukaiset yhteistoimintaneuvottelut sekä Kiteen kaupungilla että Tohmajärven kunnassa. 18 Luontoisedut 19 Kustannusten korvaus Tohmajärven kunnalle siirtyvät työntekijät tulevat siirtymishetkellä Tohmajärven kunnan luontoisetujen piiriin. Tohmajärven kunta korvaa henkilöstön siirtoon liittyvien toimenpiteiden kustannukset Kiteen kaupungille siten kun Kesälahden kunnan, Kiteen kaupungin ja Tohmajärven kunnan sosiaali- ja terveystoimen yhteistoimintasopimuksen kohdassa 10 (Sopimuksen voimassaolo ja irtisanominen) on sovittu. 6 (8)

7 Allekirjoitukset Kiteellä Kiteen kaupunginhallitus Kirsi Hämäläinen kaupunginjohtaja Nina Holopainen kehitysjohtaja Tohmajärven kunnanhallitus Olli Riikonen kunnanjohtaja Matti Ikonen hallintojohtaja Yhdistykset KUNTA-ALAN UNIONI/KITEEN JHL RY. Ulla Gröhn Mari Hakulinen sihteeri KUNTA-ALAN UNIONI/JYTY KESKI-KARJALA RY. Mirja Tuunanen Satu Juntunen hallituksen jäsen 7 (8)

8 JULKISALAN KOULUTETTUJEN NEUVOTTELUJÄRJESTÖ JUKO RY Niilo Hirvonen pääluottamusmies TEKNIIKKA JA TERVEYS KTN KESKI-KARJALA RY Seppo Lundell Kauko Hirvonen sihteeri KUNTA-ALAN UNIONI/TOHMAJÄRVEN JHL RY. Jari Ikonen pääluottamusmies JULKISALAN KOULUTETTUJEN NEUVOTTELUJÄRJESTÖ JUKO RY Risto Talonen pääluottamusmies TNJ RY/SUPERIN KESKI-KARJALAN AO. 510 Paula Tolvanen TEHYN KESKI-KARJALAN AO. 609 Soili Tiittanen Susanna Makkonen pääluottamusmies 8 (8)

Kiteen kaupunki Siirtosopimus 1 (7) Tohmajärven kunta

Kiteen kaupunki Siirtosopimus 1 (7) Tohmajärven kunta Kiteen kaupunki Siirtosopimus 1 (7) Sopimus Sosiaali- ja terveyspalvelukeskus Helli -liikelaitoksen varhaiskasvatuksen henkilöstön siirtymisestä Tohmajärven kunnan palvelukseen liikkeenluovutuksen yhteydessä

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI MAASEUTUHALLINNON HENKILÖSTÖN SIIRTOSOPIMUS 1 (6) KESÄLAHDEN KUNTA RÄÄKKYLÄN KUNTA TOHMAJÄRVEN KUNTA

KITEEN KAUPUNKI MAASEUTUHALLINNON HENKILÖSTÖN SIIRTOSOPIMUS 1 (6) KESÄLAHDEN KUNTA RÄÄKKYLÄN KUNTA TOHMAJÄRVEN KUNTA KITEEN KAUPUNKI MAASEUTUHALLINNON HENKILÖSTÖN SIIRTOSOPIMUS 1 (6) SOPIMUS KESÄLAHDEN, RÄÄKKYLÄN JA TOHMAJÄRVEN KUNTIEN MAASEUTUHALLINNON HENKILÖSTÖN SIIRTYMISESTÄ KITEEN KAUPUNGIN PALVELUKSEEN LIIKKEEN

Lisätiedot

4. Joensuun kaupungille siirtyvän henkilöstön määrän määrittely

4. Joensuun kaupungille siirtyvän henkilöstön määrän määrittely Luonnos 29.10.2013 SOPIMUS HENKILÖSTÖN SIIRROSTA JOENSUUN KAUPUNGILLE OUTOKUMMUN KAUPUNGIN IRTISANOUTUESSA LIPERIN JA OUTOKUMMUN SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMEN YHTEISTOIMINTASOPIMUKSESTA 1.1.2014 ALKAEN -henkilöstöhallinnolliset

Lisätiedot

SOPIMUS LIEKSAN KAUPUNGIN TOIMITILAT -TULOSYKSIKÖN HENKILÖSTÖN SIIRROSTA LIEKSAN KIINTEISTÖT -OSAKEYHTIÖÖN ALKAEN

SOPIMUS LIEKSAN KAUPUNGIN TOIMITILAT -TULOSYKSIKÖN HENKILÖSTÖN SIIRROSTA LIEKSAN KIINTEISTÖT -OSAKEYHTIÖÖN ALKAEN SOPIMUS LIEKSAN KAUPUNGIN TOIMITILAT -TULOSYKSIKÖN HENKILÖSTÖN SIIRROSTA LIEKSAN KIINTEISTÖT -OSAKEYHTIÖÖN 1.1. 2018 ALKAEN 1. Sopimuksen osapuolet 1) Lieksan kaupunki luovuttajana 2) Lieksan Kiinteistöt

Lisätiedot

Sopimus henkilöstön siirrosta Siun Talous Oy:hyn alkaen - henkilöstöhallinnolliset periaatteet

Sopimus henkilöstön siirrosta Siun Talous Oy:hyn alkaen - henkilöstöhallinnolliset periaatteet Sopimus henkilöstön siirrosta Siun Talous Oy:hyn 1.1.2017 alkaen - henkilöstöhallinnolliset periaatteet 2 1. Sopimuksen osapuolet 1) Joensuun, Kiteen, Lieksan ja Outokummun kaupungit, Heinäveden ja Rääkkylän

Lisätiedot

SOPIMUS HENKILÖSTÖN SIIRROSTA SIUN SOTELLE ALKAEN - henkilöstöhallinnolliset periaatteet

SOPIMUS HENKILÖSTÖN SIIRROSTA SIUN SOTELLE ALKAEN - henkilöstöhallinnolliset periaatteet SOPIMUS HENKILÖSTÖN SIIRROSTA SIUN SOTELLE 1.1.2017 ALKAEN - henkilöstöhallinnolliset periaatteet 2 1. Sopimuksen osapuolet 1) Joensuun, Kiteen, Lieksan, Nurmeksen ja Outokummun kaupungit, Heinäveden,

Lisätiedot

PIRKANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN TAYS HATANPÄÄN KARDIOLOGISEN VUODEOSASTOTOIMINNAN TYÖNTEKIJÖIDEN SIIRTYMINEN TAYS SYDÄNKESKUS OY:lle

PIRKANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN TAYS HATANPÄÄN KARDIOLOGISEN VUODEOSASTOTOIMINNAN TYÖNTEKIJÖIDEN SIIRTYMINEN TAYS SYDÄNKESKUS OY:lle PIRKANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN TAYS HATANPÄÄN KARDIOLOGISEN VUODEOSASTOTOIMINNAN TYÖNTEKIJÖIDEN SIIRTYMINEN TAYS SYDÄNKESKUS OY:lle 1 Yleistä 2 Luovuttava ja vastaanottava organisaatio 3 Siirron aikataulu

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI 1 (9) YHTEISTOIMINNAN PELISÄÄNNÖT Yhteistyötoimikunta 25.2.2014 13 Kaupunginhallitus 17.3.2014 96

KITEEN KAUPUNKI 1 (9) YHTEISTOIMINNAN PELISÄÄNNÖT Yhteistyötoimikunta 25.2.2014 13 Kaupunginhallitus 17.3.2014 96 KITEEN KAUPUNKI 1 (9) TYÖNANTAJAN JA TYÖNTEKIJÖIDEN VÄLISEN 2015 Laki työnantajan ja henkilöstön välisestä yhteistoiminnasta kunnissa astui voimaan 1.9.2007. näillä yhteistoiminnan pelisäännöillä sovitaan

Lisätiedot

YT-menettely liikkeen luovutuksessa. Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

YT-menettely liikkeen luovutuksessa. Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä YT-menettely liikkeen luovutuksessa Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Liikkeenluovutus pähkinänkuoressa Liikkeenluovutus on työoikeuden alalle kehittynyt käsite, jolla on seuraava

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI SIIRTOSOPIMUS 1 KAUPUNGINKANSLIA Henkilöstöosasto

HELSINGIN KAUPUNKI SIIRTOSOPIMUS 1 KAUPUNGINKANSLIA Henkilöstöosasto HELSINGIN KAUPUNKI SIIRTOSOPIMUS 1 HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TEKSTINKÄSITTELYN SIIRTO HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄLLE (HUS) 1 Yleistä Selvitystyö sosiaali-

Lisätiedot

PAIKALLINEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPI- MUS KONEELLISESTA TYÖAJAN TARKKAI- LUSTA JA LIUKUVASTA TYÖAJASTA

PAIKALLINEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPI- MUS KONEELLISESTA TYÖAJAN TARKKAI- LUSTA JA LIUKUVASTA TYÖAJASTA 1 (5) PAIKALLINEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPI- MUS KONEELLISESTA TYÖAJAN TARKKAI- LUSTA JA LIUKUVASTA TYÖAJASTA Työsuojelujaosto 25.2.2016 13 ja 19.4.2016 17 Yhteistyötoimikunta 30.5.2016 42 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Sopimus liikkeen luovutuksesta

Sopimus liikkeen luovutuksesta Sopimus liikkeen luovutuksesta Sopimus Laihian kunnan toimipisteissään tuottaman tehostetun asumispalvelun liiketoiminnan luovuttamisesta Laihian Hyvinvointi Oy:lle. Sisällysluettelo 1. Osapuolet... 3

Lisätiedot

HENKILÖSTÖN SIIRTOSOPIMUS

HENKILÖSTÖN SIIRTOSOPIMUS HENKILÖSTÖN SIIRTOSOPIMUS 1 OSAPUOLET Tämän henkilöstön siirtosopimuksen ( Sopimus ) osapuolina ovat: 1.1. Luovuttaja 1.2. Luovutuksensaaja Kuopion kaupunki y-tunnus: 0171450 PL 228, 70101 Kuopio (jäljempänä

Lisätiedot

Henkilöstösopimus tulee voimaan, kun kaikki sopijaosapuolet ovat sopimuksen allekirjoittaneet. Siirtymisen ajankohta:

Henkilöstösopimus tulee voimaan, kun kaikki sopijaosapuolet ovat sopimuksen allekirjoittaneet. Siirtymisen ajankohta: LOHJAN KAUPUNGIN JA PERUSTURVAKUNTAYHTYMÄ KARVIAISEN SOSIAALI- JA TERVEYS-PALVELUJEN HENKILÖSTÖSOPIMUS Yhtymähallitus 18.9.2012 liite 109 Sopijaosapuolet: Lohjan yhdistymishallitus Perusturvakuntayhtymä

Lisätiedot

HENKILÖSTÖSIIRTOJEN TOTEUTTAMINEN KAINUUN MAAKUNTA KUNTAYHTYMÄSTÄ

HENKILÖSTÖSIIRTOJEN TOTEUTTAMINEN KAINUUN MAAKUNTA KUNTAYHTYMÄSTÄ LIITE 16.10.2012 SIIRTOSOPIMUS HENKILÖSTÖSIIRTOJEN TOTEUTTAMINEN KAINUUN MAAKUNTA KUNTAYHTYMÄSTÄ 31.12.2012 1. Henkilöstön siirtyminen ja virkojen perustaminen Sovellettavat määräykset: Kuntalaki (365/1995)

Lisätiedot

HENKILÖSTÖSIIRTOSOPIMUS. Luovuttaja ja Yhtiö / Luovutuksensaaja jäljempänä yhdessä Sopijapuolet".

HENKILÖSTÖSIIRTOSOPIMUS. Luovuttaja ja Yhtiö / Luovutuksensaaja jäljempänä yhdessä Sopijapuolet. Liite 6. Henkilöstösiirtosopimus 1 SOPIJAPUOLET HENKILÖSTÖSIIRTOSOPIMUS Tampereen kaupunkijäljempänä "Luovuttaja" y-tunnus: 0211675-2 osoite: Aleksis Kiven katu 14-16 C 33101 Tampere ja Monetra Pirkanmaa

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI SIIRTOSOPIMUS LIITE 1 KAUPUNGINKANSLIA Henkilöstöosasto

HELSINGIN KAUPUNKI SIIRTOSOPIMUS LIITE 1 KAUPUNGINKANSLIA Henkilöstöosasto HELSINGIN KAUPUNKI SIIRTOSOPIMUS LIITE 1 HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON LAITOSHUOLLON SIIRTO HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄLLE (HUS) 1 Yleistä Sosiaali- ja terveysvirasto

Lisätiedot

SOPIMUS AVOIN YHTIÖ PIENKOTI KOTIONNI IKOLA & KYLKISALO:N ASUMISPALVELUTOIMINNAN SIIRTYMISESTÄ LAPUAN KAUPUNGIN TUOTTAMAKSI 1.9.

SOPIMUS AVOIN YHTIÖ PIENKOTI KOTIONNI IKOLA & KYLKISALO:N ASUMISPALVELUTOIMINNAN SIIRTYMISESTÄ LAPUAN KAUPUNGIN TUOTTAMAKSI 1.9. SOPIMUS AVOIN YHTIÖ PIENKOTI KOTIONNI IKOLA & KYLKISALO:N ASUMISPALVELUTOIMINNAN SIIRTYMISESTÄ LAPUAN KAUPUNGIN TUOTTAMAKSI 1.9.2015 ALKAEN OSAPUOLET Avoin yhtiö Pienkoti Kotionni Ikola & Kylkisalo Y-tunnus

Lisätiedot

HENKILÖSTÖSIIRTOSOPIMUS

HENKILÖSTÖSIIRTOSOPIMUS HENKILÖSTÖSIIRTOSOPIMUS 1 SOPIJAPUOLET Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä y-tunnus: 0171495-3 Puijonlaaksontie 2 70210 Kuopio jäljempänä "Luovuttaja" ja Monetra Pohjois-Savo Oy y-tunnus: 2054342-4

Lisätiedot

Sopimus Tyks Loimaan / Vakka-Suomen sairaalan vuodeosastoa koskevasta liikkeenluovutuksesta Loimaan / Uudenkaupungin kaupungille

Sopimus Tyks Loimaan / Vakka-Suomen sairaalan vuodeosastoa koskevasta liikkeenluovutuksesta Loimaan / Uudenkaupungin kaupungille Sivu 1 / 5 Sopimus Tyks Loimaan / Vakka-Suomen sairaalan vuodeosastoa koskevasta liikkeenluovutuksesta Loimaan / Uudenkaupungin kaupungille 1. OSAPUOLET Luovuttaja VARSINAIS-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Lisätiedot

Vastaanottaja Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä Y-tunnus Myöhemmin "Kuntayhtymä" Molemmat myöhemmin "osapuoli" tai "osapuolet"

Vastaanottaja Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä Y-tunnus Myöhemmin Kuntayhtymä Molemmat myöhemmin osapuoli tai osapuolet 1 (6) 17.8.2018 SOPIMUS HENKILÖSTÖN SIIRROSTA 1 OSAPUOLET 2 MÄÄRITELMÄT Vastaanottaja Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä Y-tunnus 2844969-4 Myöhemmin "Kuntayhtymä" Luovuttaja Järvenpään kaupunki Y-tunnus

Lisätiedot

POHJOIS-SATAKUNNAN PERUSPALVELU-LIIKELAITOSKUNTAYHTYMÄN HENKILÖSTÖSOPIMUS

POHJOIS-SATAKUNNAN PERUSPALVELU-LIIKELAITOSKUNTAYHTYMÄN HENKILÖSTÖSOPIMUS POHJOIS-SATAKUNNAN PERUSPALVELU-LIIKELAITOSKUNTAYHTYMÄN HENKILÖSTÖSOPIMUS 1 Henkilöstösopimuksen perusteet Lakkautettavan Kankaanpään kansanterveystyön kuntayhtymän henkilöstö, Siikaisten kunnan peruspääoman

Lisätiedot

KUNTALIITOKSEN VAIKUTUKSET HENKILÖSTÖN ASEMAAN JA PAIKALLISEEN SOPIMISEEN

KUNTALIITOKSEN VAIKUTUKSET HENKILÖSTÖN ASEMAAN JA PAIKALLISEEN SOPIMISEEN KUNTALIITOKSEN VAIKUTUKSET HENKILÖSTÖN ASEMAAN JA PAIKALLISEEN SOPIMISEEN TYÖNANTAJA MUUTOKSET KUNNASTA KUNTAAN KUNTAYHTYMÄSTÄ KUNTAAN KUNNASTA KUNTAYHTYMÄÄN KUNNASTA LIIKELAITOKSEEN KUNNASTA OSAKEYHTIÖÖN

Lisätiedot

Henkilöstönsiirron periaatteet. Varikon ja kunnossapidon liikkeenluovutuksessa

Henkilöstönsiirron periaatteet. Varikon ja kunnossapidon liikkeenluovutuksessa Henkilöstönsiirron periaatteet Varikon ja kunnossapidon liikkeenluovutuksessa Järvenpään kaupungin yhteistyötoimikunta 5.2.2019 Henkilöstöasiainjaosto 5.2.2018 Kaupunginhallitus 11.2.2019 Sisältö Johdanto...3

Lisätiedot

SOPIMUS PALMIA-LIIKELAITOKSEN TIETTYJEN LIIKETOIMINTOJEN LUOVUTUK- SESTA HELSINGIN KAUPUNGIN [X] OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014]

SOPIMUS PALMIA-LIIKELAITOKSEN TIETTYJEN LIIKETOIMINTOJEN LUOVUTUK- SESTA HELSINGIN KAUPUNGIN [X] OY:N. välillä. [. päivänä kuuta 2014] SOPIMUS PALMIA-LIIKELAITOKSEN TIETTYJEN LIIKETOIMINTOJEN LUOVUTUK- SESTA HELSINGIN KAUPUNGIN JA [X] OY:N välillä [. päivänä kuuta 2014] 1. OSAPUOLET 1.1 Luovuttaja Helsingin kaupunki (Palmia liikelaitos)

Lisätiedot

SOPIMUS ÄÄNEKOSKEN KAUPUNGIN TERVEYSKESKUKSEN KUVANTAMISTOIMINNAN JÄRJESTÄMISESTÄ KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRISSÄ

SOPIMUS ÄÄNEKOSKEN KAUPUNGIN TERVEYSKESKUKSEN KUVANTAMISTOIMINNAN JÄRJESTÄMISESTÄ KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRISSÄ Perusturvalautakunta 19.12.2012 liite nro 2 SOPIMUS ÄÄNEKOSKEN KAUPUNGIN TERVEYSKESKUKSEN KUVANTAMISTOIMINNAN JÄRJESTÄMISESTÄ KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRISSÄ 1. SOPIMUKSEN TARKOITUS Keski-Suomen sairaanhoitopiirin

Lisätiedot

SOPIMUS HENKILÖSTÖN SIIRROSTA

SOPIMUS HENKILÖSTÖN SIIRROSTA SOPIMUS HENKILÖSTÖN SIIRROSTA 1. OSAPUOLET Vastaanottaja Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä Y-tunnus 2844969-4 Jatkossa kuntayhtymä Luovuttaja Nurmijärven kunta Y-tunnus 9014643-2 Jatkossa kunta Molemmat

Lisätiedot

Monitoimialainen työnantajaedunvalvoja kuntakonsernissa

Monitoimialainen työnantajaedunvalvoja kuntakonsernissa Monitoimialainen työnantajaedunvalvoja kuntakonsernissa Henkilöstökysymykset yhtiöittämisessä Toimitusjohtaja Vesa Laine 12.9.2018 Avaintyönantajat AVAINTA ry Monitoimialainen kasvava työnantajaedunvalvontajärjestö

Lisätiedot

LUONNOS APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI JÄRVENPÄÄN ATERIA- JA SIIVOUSPALVELUT JATSI OY. 2017

LUONNOS APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI JÄRVENPÄÄN ATERIA- JA SIIVOUSPALVELUT JATSI OY. 2017 LUONNOS APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI JA JÄRVENPÄÄN ATERIA- JA SIIVOUSPALVELUT JATSI OY. 2017 APPORTTIOMAISUUDEN LUOVUTUSKIRJA 1. Sopijapuolet 1.1 Järvenpään kaupunki 0126541-4 PL

Lisätiedot

Henkilöstön siirron periaatteet

Henkilöstön siirron periaatteet Henkilöstön siirron periaatteet Keski-Uudenmaan sote henkilöstöryhmä Ylikunnallinen yhteistoiminta 29.8.2018 & 12.9.2018 Muutos- ja integraatioryhmä 14.9.2018 Järvenpään kaupungin yhteistyötoimikunta 20.9.2018

Lisätiedot

Henkilöstön asemaan liittyvät periaatteet liikkeenluovutuksessa henkilöstöasiainjaosto päivitetty päivitetty

Henkilöstön asemaan liittyvät periaatteet liikkeenluovutuksessa henkilöstöasiainjaosto päivitetty päivitetty 1 (10) Henkilöstön asemaan liittyvät periaatteet liikkeenluovutuksessa henkilöstöasiainjaosto 6.9.2016 päivitetty 28.11.2016 päivitetty 25.10.2017 1 PERUSTE Kaupunginvaltuusto hyväksymän talouden tasapainottamisohjelman

Lisätiedot

Loviisan Kiinteistönhuolto Oy Lovisa Fastighetsservice Ab (jäljempänä Kiinteistönhuolto) Y-tunnus Ramsayntie 3 B LOVIISA

Loviisan Kiinteistönhuolto Oy Lovisa Fastighetsservice Ab (jäljempänä Kiinteistönhuolto) Y-tunnus Ramsayntie 3 B LOVIISA SOPIMUS KIINTEISTÖNPIDON LIIKKEENLUOVUTUKSESTA 1. OSAPUOLET Luovuttaja Loviisan kaupunki (jäljempänä Kaupunki) Y-tunnus 0203263-9 Mannerheiminkatu 4 07900 LOVIISA Luovutuksen saaja 2. TAUSTA Loviisan Kiinteistönhuolto

Lisätiedot

Sote- ja maakuntauudistus: Pirkanmaa2019 Henkilöstöinfot 4.4. ja , Hämeenkyrön kunta

Sote- ja maakuntauudistus: Pirkanmaa2019 Henkilöstöinfot 4.4. ja , Hämeenkyrön kunta Sote- ja maakuntauudistus: Pirkanmaa2019 Henkilöstöinfot 4.4. ja 11.2017, Hämeenkyrön kunta 13.4.2017 1 www.pirkanmaa2019.fi Pirkanmaa2019: yhteistoimintamenettelyn käynnistäminen 13.4.2017 2 www.pirkanmaa2019.fi

Lisätiedot

SOPIMUS KUSTANNUSTEN JAKAMISESTA JOENSUUN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSPAL- VELUIDEN YHTEISTOIMINTA-ALUEEN PÄÄTTYMISEN JÄLKEEN

SOPIMUS KUSTANNUSTEN JAKAMISESTA JOENSUUN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSPAL- VELUIDEN YHTEISTOIMINTA-ALUEEN PÄÄTTYMISEN JÄLKEEN SOPIMUS KUSTANNUSTEN JAKAMISESTA JOENSUUN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSPAL- VELUIDEN YHTEISTOIMINTA-ALUEEN PÄÄTTYMISEN JÄLKEEN 1. Sopimuksen osapuolet Tämän sopimuksen sopijaosapuolet ovat Joensuun kaupunki,

Lisätiedot

Sote ja maakuntauudistus henkilöstön asema, uudet työnantajakonsernit

Sote ja maakuntauudistus henkilöstön asema, uudet työnantajakonsernit Sote ja maakuntauudistus henkilöstön asema, uudet työnantajakonsernit Kuormitus hallintaan, Kuntatalo 5.6.2017 Neuvottelupäällikkö Henrika Nybondas-Kangas Maakunnille siirtyvä henkilöstö tehtäväalueittain

Lisätiedot

PAIKALLINEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUS LOMARAHAVAPAASTA JA VUOSILOMAPALKAN MÄÄRÄÄ ALENTAVASTA VAPAA-AJASTA

PAIKALLINEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUS LOMARAHAVAPAASTA JA VUOSILOMAPALKAN MÄÄRÄÄ ALENTAVASTA VAPAA-AJASTA PAIKALLINEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUS LOMARAHAVAPAASTA JA VUOSILOMAPALKAN MÄÄRÄÄ ALENTAVASTA VAPAA-AJASTA 1 Sopimuksen tarkoitus 2 Sopimuksen sisältö Tällä paikallisella sopimuksella Järvenpään kaupunki

Lisätiedot

SIIRTOSOPIMUS. Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä PL 4 (Pohjolankatu 21) Iisalmi Puhelinvaihde (017)

SIIRTOSOPIMUS. Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä PL 4 (Pohjolankatu 21) Iisalmi Puhelinvaihde (017) SIIRTOSOPIMUS 1. SOPIJAPUOLET Y-tunnus: 2265875-1 Kotipaikka: Iisalmi (myöh. luovuttaja ) Terveyspalvelu Verso Oy Y-tunnus: 2773531-4 Kotipaikka: Iisalmi (myöh. luovutuksen saaja ) Henkilöstö (henkilöstön

Lisätiedot

Sirpa Piiroinen HENKILÖSTÖN INFOTILAISUUS 27.4.2015

Sirpa Piiroinen HENKILÖSTÖN INFOTILAISUUS 27.4.2015 Sirpa Piiroinen HENKILÖSTÖN INFOTILAISUUS 27.4.2015 Attendo Oy turvallinen työnantaja Suomen suurimpia sosiaali- ja terveydenhoitoalan työnantajia Osa Attendo-konsernia, joka on Pohjoismaiden suurin hoivapalveluiden

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTAMENETTELY LIIKKEEN LUOVUTUKSESSA

YHTEISTOIMINTAMENETTELY LIIKKEEN LUOVUTUKSESSA 1 YHTEISTOIMINTAMENETTELY LIIKKEEN LUOVUTUKSESSA Ennen kuin työnantaja päättää yhteistoimintamenettelyn piiriin kuluvasta asiasta, siitä on neuvoteltava yhteistoiminnan hengessä yksimielisyyden saavuttamiseksi.

Lisätiedot

Henkilöstön siirtymisperiaatteet 25.11.2011. Anne-Maj Salmi Heta henkilöstötyöryhmän puheenjohtaja

Henkilöstön siirtymisperiaatteet 25.11.2011. Anne-Maj Salmi Heta henkilöstötyöryhmän puheenjohtaja Henkilöstön siirtymisperiaatteet 25.11.2011 Anne-Maj Salmi Heta henkilöstötyöryhmän puheenjohtaja Päijät-Hämeen liitto, Hämeenkatu 9 A, 15110 LAHTI www.paijat-hame.fi/fi/paketti Heta henkilöstötyöryhmä

Lisätiedot

KANGASALAN KUNTA LIITE 8 SOPIMUSLUONNOS KANGASALAN TYÖTERVEYDEN LIIKE- TOIMINNAN SIIRTÄMISESTÄ XXXX OY:LLE

KANGASALAN KUNTA LIITE 8 SOPIMUSLUONNOS KANGASALAN TYÖTERVEYDEN LIIKE- TOIMINNAN SIIRTÄMISESTÄ XXXX OY:LLE KANGASALAN KUNTA 6.6.2016 LIITE 8 SOPIMUSLUONNOS KANGASALAN TYÖTERVEYDEN LIIKE- TOIMINNAN SIIRTÄMISESTÄ XXXX OY:LLE Sisällys 1. SOPIJAPUOLET... 1 2. MÄÄRITELMÄT... 1 3. SOPIMUKSEN TAUSTA... 1 4. LIIKKEENLUOVUTUS

Lisätiedot

Henkilöstön asema maakuntauudistuksen yhteydessä Maakuntauudistuksen projektiryhmän liikkeenluovutusta koskeva päätös

Henkilöstön asema maakuntauudistuksen yhteydessä Maakuntauudistuksen projektiryhmän liikkeenluovutusta koskeva päätös Henkilöstön asema maakuntauudistuksen yhteydessä Maakuntauudistuksen projektiryhmän liikkeenluovutusta koskeva päätös 23.8.2016 Maakuntauudistuksen projektiryhmän päätös 23.8.2016 Säädetään erikseen siitä,

Lisätiedot

Jokilatvojen Tilapalveluiden Kuntayhtymän palvelutuotannon HENKILÖSTÖSOPIMUS

Jokilatvojen Tilapalveluiden Kuntayhtymän palvelutuotannon HENKILÖSTÖSOPIMUS Jokilatvojen Tilapalveluiden Kuntayhtymän palvelutuotannon HENKILÖSTÖSOPIMUS Jokilatvojen Tilapalveluiden Kuntayhtymän jäsenkuntien palveluksessa olevan kiinteistönhoidon henkilöstön siirtymisestä perustettavan

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN JA PORNAISTEN KUNTIEN YHTEISTOIMINTASOPIMUS VARHAISKASVATUKSEN JÄRJESTÄMISESTÄ. Sopimuksen irtisanominen

MÄNTSÄLÄN JA PORNAISTEN KUNTIEN YHTEISTOIMINTASOPIMUS VARHAISKASVATUKSEN JÄRJESTÄMISESTÄ. Sopimuksen irtisanominen MÄNTSÄLÄN JA PORNAISTEN KUNTIEN YHTEISTOIMINTASOPIMUS VARHAISKASVATUKSEN JÄRJESTÄMISESTÄ Sopimuksen irtisanominen MISTÄ ON KYSYMYS? Varhaiskasvatuslain 4 : n mukaan kunnan on huolehdittava lasten päivähoidon

Lisätiedot

PÄÄKAUPUNKISEUDUN LINJA-AUTOLIIKENTEEN KILPAILUTTAMISTILANTEISSA NOUDATETTAVAT TYÖSUHTEEN EHDOT JA MENETTELYTAVAT

PÄÄKAUPUNKISEUDUN LINJA-AUTOLIIKENTEEN KILPAILUTTAMISTILANTEISSA NOUDATETTAVAT TYÖSUHTEEN EHDOT JA MENETTELYTAVAT PÄÄKAUPUNKISEUDUN LINJA-AUTOLIIKENTEEN KILPAILUTTAMISTILANTEISSA NOUDATETTAVAT TYÖSUHTEEN EHDOT JA MENETTELYTAVAT 1 Sopimuksen soveltamisala Sopimuksen perusteella määräytyvät henkilöstön asema ja työehdot

Lisätiedot

HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN

HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN LUONNOS 4.12.104 SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON SAIRAALA-, KUNTOUTUS- JA HOIVAPALVELUT -OSASTON FYSIATRIAN POLIKLINIKKATOI- MINNAN LUOVUTUKSESTA HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE

Lisätiedot

ROVANIEMI. PÖYTÄKIRJANOTE Kokouspäivämäärä 14.06.2011. Sivu 1. Yhteistyötoimikunta KAUPKIRJ: 0 /2000

ROVANIEMI. PÖYTÄKIRJANOTE Kokouspäivämäärä 14.06.2011. Sivu 1. Yhteistyötoimikunta KAUPKIRJ: 0 /2000 ROVANIEMI Yhteistyötoimikunta KAUPKIRJ: 0 /2000 PÖYTÄKIRJANOTE Kokouspäivämäärä 14.06.2011 Sivu 1 22 Palkka ja taloushallinnon henkilöstöä koskevat järjestelyt liikkeenluovutuksessa Rovaniemen kaupunginhallitus

Lisätiedot

SOPIMUS ROVANIEMEN KAUPUNGIN RÖNTGENTOIMINNAN SIIRTÄMISESTÄ LIIKKEENLUOVUTUKSENA LAPIN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄLLE

SOPIMUS ROVANIEMEN KAUPUNGIN RÖNTGENTOIMINNAN SIIRTÄMISESTÄ LIIKKEENLUOVUTUKSENA LAPIN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄLLE SOPIMUS ROVANIEMEN KAUPUNGIN RÖNTGENTOIMINNAN SIIRTÄMISESTÄ LIIKKEENLUOVUTUKSENA LAPIN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄLLE 1. SOPIMUKSEN OSAPUOLET Luovuttaja Rovaniemen kaupunki Y-tunnus: 1978283-1 Hallituskatu

Lisätiedot

HENKILÖSTÖINFO / Jyrki Pursiainen / Henkilöstösuunnittelija

HENKILÖSTÖINFO / Jyrki Pursiainen / Henkilöstösuunnittelija HENKILÖSTÖINFO 02.05.2018 / Jyrki Pursiainen / Henkilöstösuunnittelija Henkilöstötyöryhmä (TR 4) Kokoontuu n. 1 x kk Henkilöstöön liittyvien asioiden valmistelu, mm.: Liikkeenluovutuksen piiriin kuuluva

Lisätiedot

SOPIMUS SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALAN VARASTOPALVELUJA KOSKEVASTA LIIKKEENLUOVUTUKSESTA

SOPIMUS SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALAN VARASTOPALVELUJA KOSKEVASTA LIIKKEENLUOVUTUKSESTA 1 SOPIMUS SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALAN VARASTOPALVELUJA KOSKEVASTA LIIKKEENLUOVUTUKSESTA 1 Johdanto 1.1 Sopijapuolet Luovuttaja: Helsingin kaupunki Y-tunnus: 0201256-6 Osoite: PL 1, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI

Lisätiedot

SOPIMUS ROVANIEMEN KAUPUNGIN HALLINTOPALVELUKESKUKSEN TALOUS- JA HENKILÖSTÖHALLINTOPALVELUJA KOSKEVASTA LIIKKEENLUOVUTUKSESTA POLARMON OY:LLE

SOPIMUS ROVANIEMEN KAUPUNGIN HALLINTOPALVELUKESKUKSEN TALOUS- JA HENKILÖSTÖHALLINTOPALVELUJA KOSKEVASTA LIIKKEENLUOVUTUKSESTA POLARMON OY:LLE SOPIMUS ROVANIEMEN KAUPUNGIN HALLINTOPALVELUKESKUKSEN TALOUS- JA HENKILÖSTÖHALLINTOPALVELUJA KOSKEVASTA LIIKKEENLUOVUTUKSESTA POLARMON OY:LLE SOPIMUS ROVANIEMEN KAUPUNGIN HALLINTOPALVELUKESKUKSEN TALOUS-

Lisätiedot

HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN

HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON PERHE- JA SOSIAALIPALVELUT-OSASTON FONIATRIAN POLIKLINIKKATOIMINNON LUOVUTUKSESTA HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE HELSINGIN KAUPUNGIN

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTASOPIMUS MAASEUTUHALLINNON TEHTÄVI- EN JÄRJESTELYSTÄ

YHTEISTOIMINTASOPIMUS MAASEUTUHALLINNON TEHTÄVI- EN JÄRJESTELYSTÄ YHTEISTOIMINTASOPIMUS MAASEUTUHALLINNON TEHTÄVI- EN JÄRJESTELYSTÄ Yhteistoimintasopimuksen sopijapuolet: Säkylän kunta Punkalaitumen kunta Huittisten kaupunki 1 Sopimuksen kohde ja sisältö Tämä sopimus

Lisätiedot

SOPIMUS YHTEISTOIMINNASTA LAPIN YLIOPISTOSSA

SOPIMUS YHTEISTOIMINNASTA LAPIN YLIOPISTOSSA SOPIMUS SOPIMUS YHTEISTOIMINNASTA LAPIN YLIOPISTOSSA Laki yhteistoiminnasta yrityksissä 334/2007 (jatkossa yhteistoimintalaki) mukaan työnantajan tulee antaa henkilöstölle oikea-aikaisesti riittävästi

Lisätiedot

Helsingissä 23. kesäkuuta 2005 KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS

Helsingissä 23. kesäkuuta 2005 KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUS KUNNALLISEN YLEISEN VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUKSEN 2005 2007 VIII LUVUN JA IX LUVUN MUUTTAMISESTA Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen 2005 2007 lomauttamista koskevan

Lisätiedot

MALLI KUNNAN JA MIKKELIN KAUPUNGIN YHTEISTOIMINTASOPIMUS KIRJASTOPALVELUJEN TUOTTAMISESTA

MALLI KUNNAN JA MIKKELIN KAUPUNGIN YHTEISTOIMINTASOPIMUS KIRJASTOPALVELUJEN TUOTTAMISESTA 1 MALLI KUNNAN JA MIKKELIN KAUPUNGIN YHTEISTOIMINTASOPIMUS KIRJASTOPALVELUJEN TUOTTAMISESTA Mikkelin kaupunki ja sopivat Kirjastolain (KL nro 904/1998) 3 :n 2. momentin mukaisesta seudullisesta yhteistoiminnasta

Lisätiedot

LIIKKEENLUOVUTUSOPIMUS Sivu 1 / 5

LIIKKEENLUOVUTUSOPIMUS Sivu 1 / 5 Sivu 1 / 5 Sopimuksen tarkoitus Sopijapuolet Yhteyshenkilöt Tällä sopimuksella sovitaan Sosiaali- ja terveyspalvelukeskus Helli-liikelaitoksen Tohmajärven terveyskeskuksen röntgenpalvelujen siirtämisestä

Lisätiedot

Liikkeen luovutuksesta

Liikkeen luovutuksesta Liikkeen luovutuksesta Liikkeen luovutus tarkoittaa sitä, että yritys tai sen toiminnallinen osa luovutetaan toiselle yritykselle. Kunnallisesta viranhaltijasta annetun lain 25 :n mukaan työnantajan liikkeen

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTASOPIMUS YMPÄRISTÖTERVEYDENHUOLLON JÄRJESTÄMISESTÄ

YHTEISTOIMINTASOPIMUS YMPÄRISTÖTERVEYDENHUOLLON JÄRJESTÄMISESTÄ Kaupunginhallitus liite nro 13 (1/6) PÄIVITYS 14.09.2012 Laukaa YHTEISTOIMINTASOPIMUS YMPÄRISTÖTERVEYDENHUOLLON JÄRJESTÄMISESTÄ 1. Sopimuskumppanit Tämän sopimuksen osapuolet ovat Konneveden kunta, Laukaan

Lisätiedot

KT Yleiskirjeen 15/2013 liite 3. TTES:n muuttuneiden vuosilomamääräysten soveltamisohje

KT Yleiskirjeen 15/2013 liite 3. TTES:n muuttuneiden vuosilomamääräysten soveltamisohje TTES:n muuttuneiden vuosilomamääräysten soveltamisohje Kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen (TTES) määräystä vuosiloman siirtämisestä työkyvyttömyyden vuoksi ja määräystä vuosilomapalkan

Lisätiedot

SOPIMUS KORKEASAAREN ELÄINTARHATOIMINNAN LUOVUTUKSESTA KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖLLE HELSINGIN KAUPUNGIN KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖN

SOPIMUS KORKEASAAREN ELÄINTARHATOIMINNAN LUOVUTUKSESTA KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖLLE HELSINGIN KAUPUNGIN KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖN SOPIMUS KORKEASAAREN ELÄINTARHATOIMINNAN LUOVUTUKSESTA KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖLLE HELSINGIN KAUPUNGIN JA KORKEASAAREN ELÄINTARHAN SÄÄTIÖN välillä [. päivänä kuuta 2017] 1. OSAPUOLET 1.1 Luovuttaja

Lisätiedot

Neurologian toimintojen henkilöstön siirtyminen Helsingin kaupungilta Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) kuntayhtymälle

Neurologian toimintojen henkilöstön siirtyminen Helsingin kaupungilta Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) kuntayhtymälle SIIRTYMÄSOPIMUS 1 Neurologian toimintojen henkilöstön siirtyminen Helsingin kaupungilta Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) kuntayhtymälle 1 Yleistä Neurologian osasto- ja poliklinikkatoiminnot

Lisätiedot

SOTE, henkilöstötyöryhmän terveiset. Laura Saurama, VTT Henkilöstöpäällikkö Naantalin kaupunki

SOTE, henkilöstötyöryhmän terveiset. Laura Saurama, VTT Henkilöstöpäällikkö Naantalin kaupunki SOTE, henkilöstötyöryhmän terveiset Laura Saurama, VTT Henkilöstöpäällikkö Naantalin kaupunki Miten henkilöstöä kuullaan? Koska asioita selviää? Harmonisoidaanko palkkoja? Säilyvätkö henkilöstöetuudet?

Lisätiedot

SOTE, henkilöstötyöryhmien terveiset. Katariina Similä, henkilöstöjohtaja, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

SOTE, henkilöstötyöryhmien terveiset. Katariina Similä, henkilöstöjohtaja, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri SOTE, henkilöstötyöryhmien terveiset Katariina Similä, henkilöstöjohtaja, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri Miten henkilöstöä kuullaan? Koska asioita selviää? Säilyvätkö henkilöstöetuudet? Harmonisoidaanko

Lisätiedot

Luottamusmiehen asema ja tehtävät

Luottamusmiehen asema ja tehtävät Luottamusmiehen asema ja tehtävät Kirkon alojen koulutus uusille luottamusmiehille 7.- Hotelli Avassa Helsingin Vallilassa Kirkon luottamusmiessopimus Kirkon virka- ja työehtosopimuksen (KirVESTES) liite

Lisätiedot

TARKENTAVA VIRKAEHTOSOPIMUS VES 299451 PL 01 PR 101-113 (liite 2)

TARKENTAVA VIRKAEHTOSOPIMUS VES 299451 PL 01 PR 101-113 (liite 2) TARKENTAVA VIRKAEHTOSOPIMUS VES 299451 PL 01 PR 101-113 (liite 2) OPETUSMINISTERIÖ KULTTUURIHALLINTO Hallinnonalakohtainen tarkentava virkaehtosopimus, joka tehtiin 14. päivänä lokakuuta 2008 opetusministeriön

Lisätiedot

Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut

Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut YHTEISTOIMINTASOPIMUS SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUIDEN JÄRJESTÄMISESTÄ HÄRKÄTIEN SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLON YHTEISTOIMINTA-ALUEELLA 1.1.2015 31.12.2016 1. Sopimuksen osapuolet Tämän yhteistoimintasopimuksen

Lisätiedot

Työelämän pelisäännöt oppisopimuskoulutuksessa

Työelämän pelisäännöt oppisopimuskoulutuksessa Työelämän pelisäännöt oppisopimuskoulutuksessa 1 SISÄLTÖ Työsopimus... 4 Koeaika... 4 Palkanmaksu ja verotus... 4 Oppisopimustyöntekijän oikeudet ja velvollisuudet... 5 Työnantajan oikeudet ja velvollisuudet...

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI 1 (7) YHTEISTOIMINNAN PELISÄÄNNÖT Yhteistyötoimikunta Yhteistyötoimikunta xx Kaupunginhallitus

KITEEN KAUPUNKI 1 (7) YHTEISTOIMINNAN PELISÄÄNNÖT Yhteistyötoimikunta Yhteistyötoimikunta xx Kaupunginhallitus KITEEN KAUPUNKI 1 (7) TYÖNANTAJAN JA TYÖNTEKIJÖIDEN VÄLISEN 2017 Laki työnantajan ja henkilöstön välisestä yhteistoiminnasta kunnissa astui voimaan 1.9.2007. näillä yhteistoiminnan pelisäännöillä sovitaan

Lisätiedot

ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ

ESITYKSEN PÄÄASIALLINEN SISÄLTÖ HE 197/2004 vp Hallituksen esitys Eduskunnalle laiksi henkilökunnan aseman järjestämisestä kunnallisen sosiaalihuollon tai terveydenhuollon laitoksen taikka tehtävän siirtyessä toisen kunnan tai kuntainliiton

Lisätiedot

Työnantaja: Miten toimia, että kunta- ja palvelurakenneuudistuksen tavoitteet toteutuvat ja menettely on lakien ja sopimusten mukaista?

Työnantaja: Miten toimia, että kunta- ja palvelurakenneuudistuksen tavoitteet toteutuvat ja menettely on lakien ja sopimusten mukaista? Henkilöstö: Mitä minulle tapahtuu? Työnantaja: Miten toimia, että kunta- ja palvelurakenneuudistuksen tavoitteet toteutuvat ja menettely on lakien ja sopimusten mukaista? 1 2.12.2010 Keskeinen säännöstö

Lisätiedot

VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUS RYHMÄHENKIVAKUUTUSTA VASTAAVASTA EDUSTA

VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUS RYHMÄHENKIVAKUUTUSTA VASTAAVASTA EDUSTA VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUS RYHMÄHENKIVAKUUTUSTA VASTAAVASTA EDUSTA 1 Edun sisältö 2 Edunjättäjä Valtion palveluksessa olleen henkilön kuoltua maksetaan ryhmähenkivakuutusta vastaavaa etua tämän sopimuksen

Lisätiedot

Sopimus taloushallinnon ja palkanlaskennan palvelutuotantoa koskevasta liikkeenluovutuksesta Kunnan Taitoa Oy:lle

Sopimus taloushallinnon ja palkanlaskennan palvelutuotantoa koskevasta liikkeenluovutuksesta Kunnan Taitoa Oy:lle Sivu 1 / 7 Sopimus taloushallinnon ja palkanlaskennan palvelutuotantoa koskevasta liikkeenluovutuksesta Kunnan Taitoa Oy:lle 1. OSAPUOLET Luovuttaja Turun kaupunki (Luovuttaja) Y-tunnus 0204819-8 Osoite

Lisätiedot

rehtorit ja apulaisrehtorit,

rehtorit ja apulaisrehtorit, AMMATILLINEN AIKUISKOULUTUSKESKUS 1 Soveltamisala 1 LIITE T1 Tätä liitettä sovelletaan ten opetushenkilöstöön, johon kuuluvat rehtorit ja apulaisrehtorit, kokoaikaiset opettajat, osa-aikaiset opettajat,

Lisätiedot

Työelämän pelisäännöt oppisopimuskoulutuksessa

Työelämän pelisäännöt oppisopimuskoulutuksessa Työelämän pelisäännöt oppisopimuskoulutuksessa 1 SISÄLTÖ Työsopimus... 4 Koeaika... 4 Palkanmaksu ja verotus... 4 Oppisopimustyöntekijän oikeudet ja velvollisuudet... 5 Työnantajan oikeudet ja velvollisuudet...

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 18/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 1950/ /2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 18/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 1950/ /2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 18/2016 1 (1) 191 Asianro 1950/00.04.01/2013 Kuopio-Juankoski kuntaliitos - henkilöstön sijoitussuunnitelma ja tarvittavien virkojen perustaminen Henkilöstöjohtaja Markku Mattila

Lisätiedot

Talous- ja konsernijaosto 3.6.2015, LIITE 2 1

Talous- ja konsernijaosto 3.6.2015, LIITE 2 1 Talous- ja konsernijaosto 3.6.2015, LIITE 2 1 SOPIMUS HUS:N OMISTAMIEN UUDENMAAN SAIRAALAPESULAN OSAKKEIDEN MYYNNISTÄ CAREA KUNTAYHTYMÄLLE JA KASTEK OY:N TEKSTIILIHUOLTOTOIMINNAN SIIRTÄMISESTÄ UUDENMAAN

Lisätiedot

SOPIMUS HENKILÖSTÖN SIIRROSTA

SOPIMUS HENKILÖSTÖN SIIRROSTA SL 19.10.2018 LUONNOS 9.10.2018 Hallintoryhmässä 23.10.2018 SOPIMUS HENKILÖSTÖN SIIRROSTA 1. OSAPUOLET Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä (jäljempänä kuntayhtymä ) Hyvinkään kaupunki : Järvenpään kaupunki

Lisätiedot

VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUS RYHMÄHENKIVAKUUTUSTA VASTAAVASTA EDUSTA,

VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUS RYHMÄHENKIVAKUUTUSTA VASTAAVASTA EDUSTA, VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUS RYHMÄHENKIVAKUUTUSTA VASTAAVASTA EDUSTA, 19.3.2018 1 Edun sisältö 2 Edunjättäjä Valtion palveluksessa olleen henkilön kuoltua maksetaan ryhmähenkivakuutusta vastaavaa etua tämän

Lisätiedot

PAIKALLINEN SOPIMUS TYÖAIKAPANKIN KÄYTTÖÖNOTOSTA JA EHDOISTA

PAIKALLINEN SOPIMUS TYÖAIKAPANKIN KÄYTTÖÖNOTOSTA JA EHDOISTA 1 PAIKALLINEN SOPIMUS TYÖAIKAPANKIN KÄYTTÖÖNOTOSTA JA EHDOISTA Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen 2017 luku III 32 pykälän 1 momentissa todetaan, että kunnassa voidaan ottaa käyttöön työaikapankki

Lisätiedot

Kaupunginhallitus liite nro 7 (1/5) Kaupunginvaltuusto liite nro 8 (1/5)

Kaupunginhallitus liite nro 7 (1/5) Kaupunginvaltuusto liite nro 8 (1/5) Kaupunginhallitus 3.12.2018 liite nro 7 (1/5) Kaupunginvaltuusto 10.12.2018 liite nro 8 (1/5) SOPIMUS YMPÄRISTÖNSUOJELUN JA RAKENNUSVALVONNAN YHTEISTOIMINTA-ALUEESTA Luonnos 2. Aleksi Heikkilä, 1 Sopimuksen

Lisätiedot

SUOSITUS TOIMITUSPALKKIOISTA

SUOSITUS TOIMITUSPALKKIOISTA 1 Soveltamisala 1 mom. Suosituksen tarkoitus Kirkon työmarkkinalaitos sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO ry. ja Kirkon alat ry suosittavat, että seurakunnat maksavat toimituspalkkiota

Lisätiedot

LUOVUTUSKIRJA KUOPION KAUPUNKI JÄRVISEUDUN TYÖTERVEYS OY

LUOVUTUSKIRJA KUOPION KAUPUNKI JÄRVISEUDUN TYÖTERVEYS OY LUOVUTUSKIRJA KUOPION KAUPUNKI JÄRVISEUDUN TYÖTERVEYS OY 31.12.2018 LUOVUTUSKIRJA 2 1. OSAPUOLET Tämän luovutuskirjan ( Luovutuskirja ) osapuolina ovat: 1.1. Luovuttaja 1.2. Vastaanottaja 2. TAUSTATIEDOT

Lisätiedot

Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimus neuvottelutulos

Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimus neuvottelutulos Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimus 2018-2020 neuvottelutulos 13.2.2018 JHL:n edustajisto/hallitus 15.2.2018 Riitta Rautiainen Tätä työehtosopimusta sovelletaan Avaintyönantajat AVAINTA ry:n jäsenyhteisöjen

Lisätiedot

Reisjärven kunta. Kunnanhallitus LIITE 1 Valtuusto LIITE Luottamushenkilöiden palkkiosääntö

Reisjärven kunta. Kunnanhallitus LIITE 1 Valtuusto LIITE Luottamushenkilöiden palkkiosääntö Reisjärven kunta Kunnanhallitus 6.9.2017 151 LIITE 1 Valtuusto 19.9.2017 LIITE 5 67 Luottamushenkilöiden palkkiosääntö LUOTTAMUSHENKILÖIDEN PALKKIOSÄÄNTÖ 1 Soveltamisala Kunnan luottamushenkilöille suoritetaan

Lisätiedot

Luottamushenkilöiden palkkiosääntö

Luottamushenkilöiden palkkiosääntö 1 Luottamushenkilöiden palkkiosääntö Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Voimaantulopäivä 1.6.2017 2 LUOTTAMUSHENKILÖIDEN PALKKIOSÄÄNTÖ 1 Soveltamisala Kunnan luottamushenkilöille suoritetaan palkkiota luottamustoimen

Lisätiedot

Toimivaltuudet on määritelty Lapuan kaupungin hallintosäännössä.

Toimivaltuudet on määritelty Lapuan kaupungin hallintosäännössä. Johtajasopimus Tällä Lapuan kaupungin ja Satu Kankareen (8.2.1966) välisellä johtajasopimuksella sovitaan kaupunginjohtajan työn painopisteistä ja tavoitteista sekä palvelussuhteen ehdoista. 1 Kaupunginjohtajan

Lisätiedot

Määräaikaiset työsuhteet. - hyviä käytäntöjä esimiehille ja luottamusmiehille

Määräaikaiset työsuhteet. - hyviä käytäntöjä esimiehille ja luottamusmiehille Määräaikaiset työsuhteet - hyviä käytäntöjä esimiehille ja luottamusmiehille 1 2 Määräaikaiset työsuhteet - hyviä käytäntöjä esimiehille ja luottamusmiehille Uuden yliopistolain (558/2009) voimaantulon

Lisätiedot

1. Lieksan kaupunki, edustajanaan kaupunginhallitus (jäljempänä kaupunki) 2. kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen (jäljempänä kaupunginjohtaja)

1. Lieksan kaupunki, edustajanaan kaupunginhallitus (jäljempänä kaupunki) 2. kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen (jäljempänä kaupunginjohtaja) JOHTAJASOPIMUS Lieksan kaupunki ja kaupunginjohtaja Jarkko Määttänen sopivat tällä johtajasopimuksella kaupunginjohtajan avaintehtävistä, työn painopistealueista, niiden arvioinnista ja tarkastamisesta,

Lisätiedot

JHL:n edustajisto/hallitus Dan Koivulaakso

JHL:n edustajisto/hallitus Dan Koivulaakso Kilpailukykysopimuksen soveltaminen 2016 TTES:n neuvottelutulos 30.5.2016 JHL:n edustajisto/hallitus 31.05.2016 Dan Koivulaakso Allekirjoituspöytäkirja 1 : Työmarkkinakeskusjärjestöjen Kilpailukykysopimusta

Lisätiedot

Kunnallinen Yleinen Virka- ja Työehtosopimus (KVTES) Työajan pidentäminen 24 tuntia vuodessa

Kunnallinen Yleinen Virka- ja Työehtosopimus (KVTES) Työajan pidentäminen 24 tuntia vuodessa YTY-ryhmä 26 17.11.2016 Kunnanhallitus 388 29.11.2016 TYÖAIKA, LOMARAHA SEKÄ TYÖAIKAPANKKI YTYryhmä 17.11.2016 26 Kunnallinen Yleinen Virka- ja Työehtosopimus (KVTES) Kunta-alan pääsopijajärjestöt ja KT

Lisätiedot

SOPIMUS KIRKON YLEISEN VIRKA- JA TYÖEHTO- SOPIMUKSEN PALKKAUSMÄÄRÄYSTEN TA- KAUTUVASTA SOVELTAMISESTA LUKIEN

SOPIMUS KIRKON YLEISEN VIRKA- JA TYÖEHTO- SOPIMUKSEN PALKKAUSMÄÄRÄYSTEN TA- KAUTUVASTA SOVELTAMISESTA LUKIEN ALLEKIRJOITUSPÖYTÄKIRJAN LIITTEEKSI SOPIMUS KIRKON YLEISEN VIRKA- JA TYÖEHTO- SOPIMUKSEN 2007-2009 PALKKAUSMÄÄRÄYSTEN TA- KAUTUVASTA SOVELTAMISESTA 1.5.2007 LUKIEN 1 Soveltamisala 1 mom. Tämän sopimuksen

Lisätiedot

HELSINGIN JA UUDENMAAN Hallitus 8.2.2010, LIITE 8 SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

HELSINGIN JA UUDENMAAN Hallitus 8.2.2010, LIITE 8 SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ Hallitus 8.2.2010, LIITE 8 PAIKALLINEN SOPIMUS LÄÄKÄREIDEN NS. KLIINISEN LISÄTYÖN JA MUUN HENKILÖSTÖN TÄHÄN LIITTYVÄN TAI RINNASTETTAVAN TYÖN KORVAUSPERUSTEET 1 Sopimuksen tarkoitus Sopimuksen tarkoituksena

Lisätiedot

Monitoimialainen työnantajaedunvalvoja kuntakonsernissa

Monitoimialainen työnantajaedunvalvoja kuntakonsernissa Monitoimialainen työnantajaedunvalvoja kuntakonsernissa Henkilöstökysymykset yhtiöittämisessä Toimitusjohtaja Vesa Laine 13.9.2017 Avaintyönantajat AVAINTA ry Monitoimialainen kasvava työnantajaedunvalvontajärjestö

Lisätiedot

Hyvän yhteistoiminnan periaatteet. Henkilöstön asema palvelutuotannon muutoksessa

Hyvän yhteistoiminnan periaatteet. Henkilöstön asema palvelutuotannon muutoksessa Hyvän yhteistoiminnan periaatteet Henkilöstön asema palvelutuotannon muutoksessa Sisältö 1. Maakuntauudistus ja Satasote muuttavat palvelutoimintaa ja rakenteita 2. Yhteistoiminta uudistuksen valmistelun

Lisätiedot

2 Oikeus ryhmähenkivakuutusta vastaavaan taloudelliseen etuun

2 Oikeus ryhmähenkivakuutusta vastaavaan taloudelliseen etuun 1 VIRKA- JA TYÖEHTOSOPIMUS KUNNAN/KUNTAYHTYMÄN PALVELUKSESSA OLLEEN VIRANHALTIJAN/TYÖNTEKIJÄN KUOLTUA SUORITETTAVASTA RYHMÄHENKIVAKUUTUSTA VASTAAVASTA TALOUDELLISESTA EDUSTA 1 Sopimuksen soveltamisala

Lisätiedot

Väliraportti Henkilöstötyöryhmä

Väliraportti Henkilöstötyöryhmä Väliraportti 30.11.2016 Henkilöstötyöryhmä Henkilöstötyöryhmä Jäsenet Keijo Siiskonen, puheenjohtaja, Eksote Tuija Voutilainen, JUKO Jaana Rautiainen, Pardia Kaija Kiiski, TEHY/KoHo Mari Soininen, Jyty/Kunta-alan

Lisätiedot

Kunta- ja palvelurakenneuudistuksesta annetun lain 8 :n 1 mom:n nojalla valtiolle siirrettävät tehtävät ja henkilöstön asema

Kunta- ja palvelurakenneuudistuksesta annetun lain 8 :n 1 mom:n nojalla valtiolle siirrettävät tehtävät ja henkilöstön asema Kunta- ja palvelurakenneuudistuksesta annetun lain 8 :n 1 mom:n nojalla valtiolle siirrettävät tehtävät ja henkilöstön asema Pks-seurantaryhmän kokous 26.9.2008, Espoo Elina Vartiainen-Hynönen Laki kunta-

Lisätiedot

o) Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

o) Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 1 VALTUUSTON ESITYSLISTAN 20.6.2016 liite nro 12 PURKU- JA SIIRTOSOPIMUS 1. Osapuolet Tämän purku- ja siirtosopimuksen ( Sopimus ) ovat tehneet seuraavat osapuolet: a) Heinäveden kunta b) Ilomantsin kunta

Lisätiedot

SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TEKSTINKÄSITTELYN PALVELUTUOTANNON SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE

SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TEKSTINKÄSITTELYN PALVELUTUOTANNON SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE Liikkeenluovutusasiakirja SOPIMUS HELSINGIN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTON TEKSTINKÄSITTELYN PALVELUTUOTANNON SIIRTÄMISESTÄ HELSINGIN JA UUDENMAAN SAIRAANHOITOPIIRILLE HELSINGIN KAUPUNGIN JA HELSINGIN

Lisätiedot