2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi."

Transkriptio

1 Kosmos Buran ry Hallituksen kokous 3/2016 Pöytäkirja Aika: Torstai klo 16:00 Paikka: Ainejärjestötilat Läsnä: Hilma Sormunen, Jenna Kasvi, Satu Jarkko, Liina Tamminen, Antti Eteläaho, Erkka Lehtoranta, Jarno Vartiainen, Otto Ikävalko, Bigga Konola, Mirka Mokko, Juho Keränen 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen ajassa 16: Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 3. Kokouksen järjestäytyminen Pöytäkirjan tarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Bigga Konola ja Erkka Lehtoranta. 4. Asialistan hyväksyminen Lisätään kohdaksi 12 Toivo Salosen lahja, myöhemmät kohdat siirtyvät yhdellä pykälällä eteenpäin. Palattu kohdasta 8. Lisätään kohdaksi 9 Erkan korvaus Helsingin ekskursiosta. Myöhemmät kohdat siirtyvät yhdellä pykälällä eteenpäin. 5. Ilmoitusasiat A) Hallitus vieraili eilen 3.2. Half Moonissa ja keskustelivat ravintoloitsijoiden kanssa ainejärjestön ja ravintolan välisestä yhteistyöstä. Hallitus ruokaili ravintola Pancho Villassa ja nautti juomia ravintola Copper Millissä. Yrittäjät toivottavat hallituksen edustajat tervetulleeksi keskustelemaan ja pyytävät ideoita ja palautetta. Elastinen tulee maaliskuun alussa esiintymään.

2 B) Yhteiskunta- alan korkeakoulutetut Ry ei myönnä tukea ainejärjestön vuosijuhlaan. Tähän syynä on yhdistyksen muuttunut tukikäytäntö. C) Lapin yliopiston ylioppilaskunnan perusavustusten haku on auennut. Puheenjohtaja hakee avustusta mennessä. D) Lyy:n laskiaistapahtuma 9.2. Kosmos Buranin lumifutisjoukkueisiin kaivataan jäseniä. FC Oma maali on jo ilmoitettu turnaukseen. Toiveen mukaan tämä joukkue pääsisi osallistumaan samaan lohkoon Kosmos Buranin miesten joukkueen kanssa. E) Kosmos Branin rahatilanne on hyvä. 6. Edustajiston ja tiedekuntaneuvoston kuulumiset A) LYY LYY:n hallitusohjelma on hyväksytty tiistaina. Kosmos Buranin hallitusta kehotetaan tutustumaan ohjelmaan kokonaisuudessaan. AJ- tilat tullaan uusimaan. Tähän on mahdollisesti tulossa rahoitusta yliopistolta. Uudistus toteutetaan yhteistyössä ainejärjestöjen kanssa. Entisen Eilan puodin tila pyritään saamaan opiskelijoiden käyttöön. Yliopisto tahtoo vuokrata tilan ulkopuoliselle yrittäjälle. Jaostot alkavat kokoontumaan tarkemmin kohdealueittensa mukaan. Vapaa- ajanjaosto, liikunta- ja hyvinvointijaosto, kv- kehy- ympäristöjaosto ja kulttuurijaosto kokoontuvat omina kokonaisuuksinaan. Opintopistekampanjassa pyritään lisäämään 55 opintopisteen suorittajien määrää. Yliopisto lähtee kampanjaan mukaan. Toteuttajina toimivat kuitenkin ainejärjestöt. Yliopisto rahoittaa kampanjan järjestämistä. Ainejärjestöillä on mahdollisuus saada rahaa omista opiskelijoistaan, jotka suorittavat lukuvuoden aikana vähintään 55 opintopistettä. Kampanjan alussa ainejärjestöille on myös luvassa aloitusraha.

3 KV- asiat on nostettu hallitusohjelmaan. Riemupiirakassa järjestetään kv- työpaja. Tavoitteet ovat vielä epäselviä. On keskusteltu järjestöoppaan tarpeesta. Oppaaseen koottaisiin muun muassa avustusohjeita, jaostoja ja yhteystietoja. LYY:n hallitus aikoo tuoda mukaan hallituksen opiskelijaedustajat, eli hallopedit. Edustajisto jakaantui työryhmiin kokouksessa 2.2. Edustajistoon saa olla yhteydessä, etenkin puheenjohtajiin. Edustajiston kokouksiin kutsutaan opiskelijoita mukaan, sillä kokouksissa saa äänensä kuulumaan. Juho Keränen saapui kokoukseen klo 16:25. B) L2- hanke: LYY aikoo ottaa hankkeeseen kantaa Lapin Kansassa. Lapin yliopisto haluaa ostaa enemmistön Lapin ammattikorkeakoulusta. Yliopisto on hyväksynyt esisopimuksen osakkeiden ostosta. Lapin yliopisto, LYY ja edustajisto suhtautuvat hankkeeseen varovaisen optimistisesti. Kandidaatintutkinnon uudistus tulee olemaan rakenteellinen, ei sisällöllinen. Toinen varadekaani saattaa poistua yliopistorakenteesta. Tällöin poolien johtajille tulisi enemmän vastuuta. Tiedekuntaneuvoston jäseniin kannattaa olla yhteydessä, jos on asiaa Mirka Mokko poistui kokouksesta klo 16:33.

4 7. Jaostojen kuulumiset A) Vapaa- aika: Tipattoman kaatajaisten kävijämäärästä ei ole vielä saatu tietoa, sillä ravintolan yhteyshenkilö ei ole ollut töissä. Lisätietoa odotetaan saatavan tulevalla viikolla. Yhteydenpidosta vastaa Lastu. Yleisesti ottaen tapahtuma sujui hyvin. Lastun ja Kosmos Buranin yhteiset etkot sujuivat hyvin. Osallistujia oli paljon, ja tila saatiin tyhjennettyä ajoissa. Vapaa- ajanjaoston on kokoustanut viime keskiviikkona. Laskiainen on tulossa, jaostossa käyty läpi sen ohjelmaa. Ohjelmassa on luvassa muun muassa lumiukkokilpailu, pulkkamäki ja DJ. Tapahtumassa on mahdollisuus maksulliseen avantouintiin ja saunaan, hintana 5. Ravintola Valdemari on tapahtuman aikaan auki. Pihasta voi ostaa makkaraa ja muita ravintolatuotteita. Valdemarista on huomautettu, että alueella ei saa juoda omia juomia. Tapahtuman jatkot pidetään ravintola Bull Bar & Grillissä. Vapusta on käyty alustavia keskusteluita. Tarkoitus on tehdä yhteistyötä Lapin ammattikorkeakoulun kanssa. Aloituspäiväksi valikoitunee joko 23. tai Suunnittelupalaveria ei ole vielä pidetty. Poronkusema järjestetään LYY järjestää kivi- paperi- sakset turnauksen 1.4. LYY:n vuosijuhla pidetään B) Urheilu: Urheiluvastaavat ovat kokoustaneet viime torstaina. Kokouksessa ollaan pohdittu lisärahan tarvetta. Opiskelijoiden jääkiekon SM- kisat järjestetään Rovaniemellä huhtikuussa, ja kisoihin haetaan pelaajia. Toiveena on saada yliopiston ja ammattikorkeakoulun joukkueet samaan lohkoon. Kisojen jatkot pidetään ravintola Bull Bar & Grillissä. Kokouksessa on myös pohdittu keinoja saada ihmisiä katsomaan kisoja. Menneisyydessä yliopiston ja ammattikorkeakoulun välinen ottelu on ollut katsojamenestys

5 Kokouksessa on keskusteltu myös lajikokeilukeskiviikosta. Tämän tarkoituksena olisi esitellä uusia lajeja opiskelijoille ainejärjestöjen toimesta. Kosmos Buranin salibandyjoukkueella on tänään peli. C) Työelämä: Kosmos Buranin työelämätapahtuma järjestettiin tiistaina 26.1., ja se meni hyvin. Kiitoksia on saatu yliopiston rekrytointipalveluista. Tilaisuudessa oli noin 10 osallistujaa, joista suurin osa oli vanhempia opiskelijoita. Mukana oli myös pari toisen vuoden ja yksi ensimmäisen vuoden opiskelija. Työelämäjaostossa tapahtumasta ollaan myös oltu innoissaan. Jaostossa on ehdotettu vastaavanlaisen tapahtuman järjestämistä koko yliopiston opiskelijoille. Tämän kaltaisille tilaisuuksille on kysyntää, etenkin vanhempien opiskelijoiden keskuudessa. Ehdotuksen mukaan seuraava tapahtuma voisi olla vaikkapa työhaastattelu- teemainen. Jaostossa on keskusteltu myös rekrymessuista. Messut järjestetään jälleen syksyllä, ja suunnittelu alkaa mahdollisesti jo keväällä. Ajankohdaksi on suunnitteilla jo lokakuun alku, toisin kuin edellisvuonna, jolloin tapahtuma pidettiin marraskuun lopussa. Ehdotuksen mukaan yritysesittelyistä voitaisiin messuilla luopua. Myös jonkinlaisen sisäänheittopuhujan hankkiminen on noussut esille. Paneelikeskusteluun voisi jokainen tiedekunta hankkia oman puhujan. L2- hankkeeseen liittyen pidetään kaupunginvaltuuston kokous Jaostossa on keskusteltu myös TYYLI- hankkeesta. Kyseessä on jonkinlainen työelämätaitoihin keskittyvä hanke. Myöhemmin hankkeesta tullaan saamaan lisätietoa. C) Varainhankinta: Vuosijuhla- sponsorointi on ajankohtaista, ei muuta raportoitavaa.

6 D) Edunvalvonta: Edunvalvontavastaavat alkavat järjestää Remburssin kanssa dekaanikahveja. Keskustelua on käyty tutkintorakenneuudistuksesta ja L2- hankkeesta. Kasvatustieteen aikuiskoulutus loppuu. LYY:n häirintäyhdyshenkilön olemassa olosta pitää tiedottaa opiskelijoille. Kesällä järjestettävät kieliopinnot ovat opiskelijoille ilmaisia. Opintopistetalkoita on mietitty. Voucher- asian tiimoilta on tapaaminen 5.2. Tulevana keskiviikkona järjestetään YTK:n palautepöytä. Edunvalvonta- kysely järjestetään sitten, kun LYY hankkii uudet Webropol- tunnukset vanhentuneiden tunnusten tilalle. D) Kansainväliset asiat: Kommunikaatiota LYY:n, ESN:n, ainejärjestöjen ja kv- tuutoreiden välillä on kehitettävä. Riemupiirakassa asioita tullaan käsittelemään kv- työpajassa. ESN järjestää ystävänpäiväbileet Kahvila Titossa. KV- toimistossa on tapahtunut henkilöstömuutoksia. YTK:n vaihto- opiskelijoista on lista Bigga Konolalla. Vaihto- opiskelijoiden pääaineet saattavat olla epäselvästi verrattavissa Lapin yliopiston pääaineisiin nähden. Tapahtumiin kutsuminen on täten hankalaa. 8. Tilinkäyttö- ja nettipankkioikeudet Puheenjohtaja ja rahastonhoitaja ovat vierailleet onnistuneesti pankissa. Kokouksessa on päätettävä oikeuksien myöntämisestä. Ehdotetaan tilinkäyttöoikeuden myöntämistä puheenjohtaja Hilma Sormuselle sekä rahastonhoitaja Erkka Lehtorannalle. Ehdotusta kannatetaan. Myönnetään tilinkäyttöoikeus Hilma Sormuselle ja Erkka Lehtorannalle.

7 Ehdotetaan nettipankin käyttöoikeuden myöntämistä rahastonhoitaja Erkka Lehtorannalle. Ehdotusta kannatetaan. Myönnetään nettipankin käyttöoikeus Erkka Lehtorannalle. Esille nousee edellisen hallituksen tilinkäyttöoikeuksien lakkauttaminen. Ehdotetaan tilinkäyttöoikeuksien lakkauttamista Tuuli Ritolalta, Mirka Mokolta ja Juho Keräseltä. Ehdotusta kannatetaan. Lakkautetaan tilinkäyttöoikeudet Tuuli Ritolalta, Mirka Mokolta ja Juho Keräseltä. Ehdotetaan tilinkäyttöoikeuksien lakkauttamista edellä mainittujen henkilöiden lisäksi myös kaikilta muilta mahdollisilta tilinkäyttäjiltä siten, että oikeudet ovat ainoastaan nykyisen hallituksen Hilma Sormusella ja Erkka Lehtorannalla. Kannatetaan ehdotusta. Lakkautetaan tilinkäyttöoikeudet kaikilta muilta, paitsi Hilma Sormuselta ja Erkka Lehtorannalta. Rahastonhoitaja haluaa ottaa käyttöön Kosmos Buranin tilinhoitoa varten tunnuslukusovelluksen. Rahastonhoitaja esittelee sovelluksen toimintaa. Herää keskustelua sovelluksen käyttöönotosta mahdollisesti aiheutuvista ongelmista. Päätetään jättää asia sikseen, kunnes asiaa on tutkittu tarkemmin. Erkka Lehtoranta ei ole saanut korvausta Helsingin ekskursiosta edellisellä tilikaudella. Päätetään palata kohtaan 4, Asialistan hyväksyminen. 9. Erkan korvaus Helsingin ekskursiosta Erkka Lehtorannalle ei viime tilikaudella tilitetty yliopiston myöntämää avustusta Helsingin ekskursiota varten. Ehdotetaan korvattavaksi 90 matkakuluja Erkalle. Ehdotusta kannatetaan. Päätetään korvata Erkalle Nettisivut Käydään keskustelua Kosmos Buranin nettisivujen uudistuksen budjetista. Hankkeeseen on budjetoitu 200. Pohditaan järjestön taloutta ja sitä, kuinka paljon nettisivuihin halutaan investoida. Tulevat vuosijuhlat sekä mahdollinen laulukirjan tilaus ovat tulevia menoeriä.

8 Asiasta ollaan oltu yhteydessä TAO:n puheenjohtajaan. Toimeksiannon voisi ilmoittaa TAO:n osaajapankkiin. Ilmoitukseen tulisi sisällyttää työnkuva sekä tieto palkkiosta. Päätetään, että nettisivutyöryhmä kirjaa työnkuvan ja suunnittelee sivujen sisältöä. Sovitaan, että projektin takaraja on kesään mennessä. Keskustelussa tullaan siihen tulokseen, että asian kanssa ei kannata kiirehtiä turhaan, sillä hyvin suunniteltu kotisivu myös kestää aikaa paremmin. Ehdotetaan pitää hankkeen enimmäisbudjettina 200. Ehdotusta kannatetaan. Päätetään nettisivuhankkeen enimmäisbudjetiksi KB:n edustajien vuosijuhlakorvaukset Jenni Juulia Tikka on menossa edustamaan Kosmos Burania Lyhty Ry:n vuosijuhlaan. Aiemmin hänelle on päätetty korvata 19,5 edustuskuluja, illalliskortin hinnan ollessa 39. Hän on kuitenkin ilmoittanut haluavansa alkoholillisen tarjoilun, hinnaltaan 45. Ehdotetaan korvattavaksi hänelle tästä summasta puolet, 22,5. Ehdotusta kannatetaan. Päätetään korvata Jenni Juulia Tikalle 22,5 edustuskuluja. 12. KB:n vuosijuhlat Ravintola Valdemarin tarjouksen mukaan vuosijuhlien hinta olisi 53 / hlö. Tähän hintaan sisältyy ruokatarjoilu, alkumalja, kaksi lasia viiniä, kahvi ja narikka. Lappia- talolta on saatu virallinen tarjous. Sen mukaan tilavuokra vahtimestareineen on 815,92. Jos talon puolesta halutaan tapahtumaan tekniikkaa tai bändi, sille hintaa tulee 41 / tunti. Hallitus toteaa, että näille ei ole tarvetta. Ruokatarjoilusta on edellisessä kokouksessa esitetty tarjous Cafe & Bar 21:ltä. Ravintolalta on tiedusteltu alkoholitarjouksia. Juomapaketti sisältäen yhden alkumaljan ja kaksi lasia viiniä on hinnaltaan 14,5 / hlö.

9 Hallitus pohtii vaihtoehtoja ja toteaa, että on myös mahdollista etsiä tarjouksia muista paikoista. Todetaan, että juhla tulee olemaan kalliimpi kuin viime vuonna. Kuitenkin muistutetaan, että esimerkiksi Lappia- talo sekä ruokatarjoilu Cafe & Bar 21:n toimesta saattavat toimia vetonauloina. Mietitään mahdollisia yhteistyökuvioita Cafe & Bar 21:n kanssa. Pohditaan rahoitusväylänä esimerkiksi Kosmos Buran tarraa, jonka hankkimalla saisi alennuksia tietyistä rovaniemeläisistä yrityksistä. Tätä päätetään harkita. Lappia- talo saa kokouksessa kannatusta juhlapaikkana. Päätetään varata Lappia- talon Saivo- sali juhlaa varten. Hallitus jatkaa asian käsittelyä hallituksen iltakoulussa parin viikon sisällä. Vuosijuhlatoimikuntaan ei ole saatu jäseniä, joten suunnitteluvastuu on hallituksella. Yöravintola Half Moon on ilmoittanut halukkuutensa toimia vuosijuhlan jatkopaikkana. Pohditaan mahdollista sponsorointia ravintolan toimesta. 13. Toivo Salosen lahja Ehdotetaan budjetoitavaksi lahjaan 10. Ehdotusta kannatetaan. Päätetään sijoittaa lahjaan META Vapaa- ajanvastaavat voisivat tehdä tiivistelmän ystävänpäiväviikon tapahtumista. Kysytään onko hallituksen jäsenillä tullut uusia ideoita ravintolapäivän suhteen. Ideoita ei löydy. 15. Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen ajassa 17:42

10 Hilma Sormunen, puheenjohtaja Jarno Vartiainen, sihteeri Bigga Konola, pöytäkirjan tarkastaja Erkka Lehtoranta, pöytäkirjan tarkastaja

2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kosmos Buran ry Hallituksen kokous 1/2016 Pöytäkirja Aika: torstai 14.1.2016 klo 15:00 Paikka: Yliopiston akvaario Läsnä: Hilma Sormunen, Liina Tamminen, Jarno Vartiainen, Iida Vesterinen, Bigga Konola,

Lisätiedot

2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kosmos Buran ry Hallituksen kokous 2/2016 Pöytäkirja Aika: Maanantai 25.1.2016 klo 18:00 Paikka: Yliopiston akvaario Läsnä: Hilma Sormunen, Liina Tamminen, Jarno Vartiainen, Jenni Juulia Tikka, Jenna Kasvi,

Lisätiedot

2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kosmos Buran ry Sääntömääräinen syyskokous Pöytäkirja Aika: tiistai 1.12.2015 klo 18:00 Paikka: Uitto Pub, Maakuntakatu 30 Läsnä: Tuuli Ritola, Liina Tamminen, Essi Huovinen, Hilma Sormunen, Tuisku Siivola,

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus. 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien sekä tarvittaessa kahden ääntenlaskijan valinta

1. Kokouksen avaus. 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjantarkastajien sekä tarvittaessa kahden ääntenlaskijan valinta STAABI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 1/2017 Aika: 7.1.2017 klo 15.07 Paikka: TOAS Markuksentorin kerhotila Paikalla: Julius Tavasti Kyösti Husso Timo Nättinen Lassi Hursti Mikko Koikkalainen Assi-Jutta Kuusela

Lisätiedot

Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi. Aika: Maanantai 9.3.2015 klo 12:00. Paikka: Lapin yliopisto, akvaario. Läsnä:

Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi. Aika: Maanantai 9.3.2015 klo 12:00. Paikka: Lapin yliopisto, akvaario. Läsnä: Remburssi ry PÖYTÄKIRJA Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi REMBURSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 9.3.2015 klo 12:00. Paikka: Lapin yliopisto, akvaario. Läsnä: Varsinaiset jäsenet: Matias Kassala,

Lisätiedot

2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. LASTU RY PL 122 Aikuiskasvatuksen, kasvatustieteen ja sivu 1 / 5 PÖYTÄKIRJA 96101 Rovaniemi pvm 14.01.2015 Rovaniemen Lastu ry:n hallituksen kokous Aika: 14.01.2015. Klo. 15:00 Paikka: Ainejärjestötila,

Lisätiedot

Yliopistonkatu 8. 96300 Rovaniemi REMBURSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS. Aika: 10.11.2014 klo 16:00. Paikka: Ahkiomaantie 2 A 9, 96300 Rovaniemi

Yliopistonkatu 8. 96300 Rovaniemi REMBURSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS. Aika: 10.11.2014 klo 16:00. Paikka: Ahkiomaantie 2 A 9, 96300 Rovaniemi Remburssi ry PÖYTÄKIRJA Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi REMBURSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: 10.11.2014 klo 16:00 Paikka: Ahkiomaantie 2 A 9, 96300 Rovaniemi Läsnä: Varsinaiset jäsenet: Anni-Sofia

Lisätiedot

Läsnä: Topias Mattinen (PJ), Eero Mäkipää (Sihteeri), Jesse Rahkola, Serafia Kari, Viveka Laaksonen

Läsnä: Topias Mattinen (PJ), Eero Mäkipää (Sihteeri), Jesse Rahkola, Serafia Kari, Viveka Laaksonen Pöytäkirja Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - ainejärjestö UDK ry:n hallituksen kokous Aika: Tiistai 7.2.2017 klo: 12:00 Paikka: Ryhmätyöhuone PinniB B1076 Läsnä: Topias Mattinen

Lisätiedot

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja Pöytäkirja 15 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 15/2014 Aika: 24.9.2014 kello 16.00 Paikka: Kutsutut: Neuvottelutila Kummeli, Lappeenranta Paakki Pauliina, hallituksen puheenjohtaja Huhtiranta Sonja Hämäläinen

Lisätiedot

Opossumi ry Pöytäkirja 3/2017

Opossumi ry Pöytäkirja 3/2017 1 (5) Opossumi ry:n hallituksen kokous Läsnä Poissa 1 Kokouksen avaus Eeva Rossi puheenjohtaja 1 18 Nadja Marjomaa varapuheenjohtaja 1 18 Marika Jussila rahastonhoitaja 1 18 Karoliina Räsänen tapahtumavastaava

Lisätiedot

ESITYSLISTA LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 6/2016. AIKA: , klo 13:00 PAIKKA: LYYn toimisto, Ahkiomaantie 23 B

ESITYSLISTA LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 6/2016. AIKA: , klo 13:00 PAIKKA: LYYn toimisto, Ahkiomaantie 23 B ESITYSLISTA LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA 24.3.2016 HALLITUKSEN KOKOUS 6/2016 AIKA: 30.3.2016, klo 13:00 PAIKKA: LYYn toimisto, Ahkiomaantie 23 B Jakelu: Hallituksen jäsenet: Elias Rauhala, hallituksen

Lisätiedot

Asetettu nähtäväksi ylioppilaskunnan ilmoitustaululle / 2016

Asetettu nähtäväksi ylioppilaskunnan ilmoitustaululle / 2016 ESITYSLISTA LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA 15.1.2016 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2016 AIKA: 18.1.2016, klo 09:00 PAIKKA: LYYn toimisto, Ahkiomaantie 23 B Jakelu: Hallituksen jäsenet: Elias Rauhala, hallituksen

Lisätiedot

ESITYSLISTA LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 1/2017. AIKA: , klo 09:00 PAIKKA: LYYn toimisto, Ahkiomaantie 23 B

ESITYSLISTA LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 1/2017. AIKA: , klo 09:00 PAIKKA: LYYn toimisto, Ahkiomaantie 23 B ESITYSLISTA LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA 13.1.2017 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2017 AIKA: 17.1.2017, klo 09:00 PAIKKA: LYYn toimisto, Ahkiomaantie 23 B Jakelu: Hallituksen jäsenet: Matias Kassala, hallituksen

Lisätiedot

mediakasvatuksen opiskelijoiden ainejärjestö

mediakasvatuksen opiskelijoiden ainejärjestö Aikuiskasvatuksen, kasvatustieteen ja sivu 1 / 7 ROVANIEMEN LASTU RY PÖYTÄKIRJA PL 122 96101 Rovaniemi pvm 24.4.2015 Rovaniemen Lastu ry:n hallituksen kokous Aika: 24.4.2015 klo. 10.00 Paikka: Ainejärjestötilat,

Lisätiedot

ITÄ-SUOMEN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA

ITÄ-SUOMEN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA ITÄ-SUOMEN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA Pöytäkirja Kampusvaliokunnan kokous 1/2017 Aika: 26.1.2017 klo 12 Paikka: AJ-tila Savonlinnan kampuksella Läsnä: Heikki Räihä PAIKALLA Ilari Katajamäki POISSA Maija

Lisätiedot

Joensuun edunvalvontajaoston kokous 9 / 2018

Joensuun edunvalvontajaoston kokous 9 / 2018 Joensuun edunvalvontajaoston kokous 9 / 2018 Aika: 10.12.2018 klo 15:15 Paikka: Kokous- ja saunatila Suvas, Suvantokatu 6, Joensuu 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo: 15.15. 2 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat ainejärjestö UDK ry:n hallituksen kokous Aika: perjantaina 9.2.15 klo 16:00 Paikka: Pinni B huone 3134, 3. kerros Läsnä: Serafia Kari

Lisätiedot

8.12.2011. Esitys: Valitaan kokouksen ääntenlaskijoiksi Vigrén ja Lempiäinen. Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

8.12.2011. Esitys: Valitaan kokouksen ääntenlaskijoiksi Vigrén ja Lempiäinen. Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi PÖYTÄKIRJA 26 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA Aika: 2.12.2011 kello 14 Paikka: Opiskelijakunnan neuvotteluhuone Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Lempiäinen Mika varapuheenjohtaja Kurronen Laura jäsen (saapui

Lisätiedot

PYKÄLÄ RY. Opintovaliokunnan kokous 5/2013 AIKA: PAIKKA: Pykälä ry:n toimisto, Mannerheimintie 5

PYKÄLÄ RY. Opintovaliokunnan kokous 5/2013 AIKA: PAIKKA: Pykälä ry:n toimisto, Mannerheimintie 5 PYKÄLÄ RY Opintovaliokunnan kokous 5/2013 AIKA: 24.04.2013 PAIKKA: Pykälä ry:n toimisto, Mannerheimintie 5 LÄSNÄ: Niina Karjunen, puheenjohtaja Heini Wiik, varapuheenjohtaja Katariina Vuorela, sihteeri

Lisätiedot

Kuopion kampusvaliokunnan kokous

Kuopion kampusvaliokunnan kokous PÖYTÄKIRJA 26.2.2018 Kuopion kampusvaliokunnan kokous Aika: 22.01.2017 klo 17.00 Paikka: Lukema, Kuopio Jäsenet: Läsnä: Heidi Hämäläinen ISYY, Kuopion kampuspuheenjohtaja x Hanna Saarelainen ISYY, hallituksen

Lisätiedot

Puolue ry pöytäkirja 3/14. Hallituksen kokous. Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00. Paikka: Ylä-Ruth. Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj)

Puolue ry pöytäkirja 3/14. Hallituksen kokous. Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00. Paikka: Ylä-Ruth. Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj) Puolue ry pöytäkirja 3/14 Hallituksen kokous Aika: 3.2.2014 klo 17.00-20.00 Paikka: Ylä-Ruth Läsnä: Topi-Veli Arpiainen (pj) Joonas Majava (sihteeri) Sonja Kuvaja Essi Tarkiainen Noora Luukka Miia Pietilä

Lisätiedot

Opossumi ry Pöytäkirja 1/2013 Ravintola Amarillo klo

Opossumi ry Pöytäkirja 1/2013 Ravintola Amarillo klo Opossumi ry Pöytäkirja 1/2013 Ravintola Amarillo klo 18.00 9.1.2013 Opossumi ry:n hallituksen kokous Läsnä Anna Pesonen puheenjohtaja Henriikka Knuutti sihteeri Vesa Savolainen Eveliina Hirvonen Maria

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 22.8.2011 22/2011

PÖYTÄKIRJA 22.8.2011 22/2011 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 22.8.2011 Paikka: Läsnä: Pykälän kerhohuoneisto, Suvilahdenkatu 10B Kristiina Lindholm, puheenjohtaja Annika Pynnä, sihteeri Jonna Vihavainen Otto Pulkkinen

Lisätiedot

Asetettu nähtäväksi ylioppilaskunnan ilmoitustaululle / 2016

Asetettu nähtäväksi ylioppilaskunnan ilmoitustaululle / 2016 ESITYSLISTA LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA 26.1.2016 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2016 AIKA: 28.1.2016, klo 10:00 PAIKKA: LYYn toimisto, Ahkiomaantie 23 B Jakelu: Hallituksen jäsenet: Elias Rauhala, hallituksen

Lisätiedot

Oikeustieteiden ainejärjestö. Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu. Paikalla:

Oikeustieteiden ainejärjestö. Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu. Paikalla: Itä-Suomen yliopisto Oikeustieteiden ainejärjestö Legio Ostiensis ry Esityslista Hallituksen järjestäytymiskokous Aika: 5.1.2014 klo 17.00 Paikka:Kauppakatu 23, 80100 Joensuu Paikalla: Buket Yüksel Tuulia

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 11 / 2012

PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 11 / 2012 18.9.2012 PL 1627 70211 KUOPIO hallitus@serveriry.fi serveriry.fi Aika: Tiistaina 18.9.2012 klo 10:00 Paikka: TKT-laitos, Bioteknia B1438, Kuopio Hallituksen kokous 11 / 2012 Läsnä: Aappo Alamäki, hallituksen

Lisätiedot

Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 6/2012

Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 6/2012 Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 6/2012 Aika: 23.10.2012 klo 16:00 Paikka: Kuopio, Lukeman kokoushuone, Yliopistonranta 3. Osallistujat: Läsnä: Olli-Pekka Sartanen puheenjohtaja Suvi

Lisätiedot

Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi 25.1.2010 REMBURSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS

Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi 25.1.2010 REMBURSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Remburssi ry Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi PÖYTÄKIRJA 25.1.2010 REMBURSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: 25.1.2010 klo 16.00 Paikka: Lapin Yliopiston ainejärjestötilat Läsnä: Jonne Alasuvanto, puheenjohtaja

Lisätiedot

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 11

Nuorisovaltuusto Sivu 1 / 11 Espoon kaupunki Pöytäkirja Nuorisovaltuusto 05.09.2013 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 05.09.2013 torstai klo 17:00-18:50 tauko klo 18.00-18.17 Paikka Valtuustosali, Espoonkatu 5 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Myönnettiin läsnäolo- ja puheoikeus Juho Siitarille ja Anna Jäätteenmäelle

Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Myönnettiin läsnäolo- ja puheoikeus Juho Siitarille ja Anna Jäätteenmäelle Jyväskylän aineenopettajaopiskelijat ry Pöytäkirja Sivu 1 / 5 HALLITUKSEN KOKOUS 1/2017 Aika: maanantai 23.1.2017 klo 18:15 Paikka: Kahvila Presso Läsnä: Riikka Rintala (puheenjohtaja) Jonas Hammarström

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 21.3.2014 13/2014

PÖYTÄKIRJA 21.3.2014 13/2014 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Perjantai 21.3.2014 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Eero Rapola, puheenjohtaja Ella Hiltunen, sihteeri Sini Tervo Laura Parkkisenniemi

Lisätiedot

SPOL osallistui Nuorten Psykologien koulutus- ja rekrytointipäiville, jotka pidettiin 25.-26.9.2015. Päivät onnistuivat hyvin.

SPOL osallistui Nuorten Psykologien koulutus- ja rekrytointipäiville, jotka pidettiin 25.-26.9.2015. Päivät onnistuivat hyvin. Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto ry Hallituksen kokous 6/2015 Aika 27.9.2015 klo 15 Paikka Ravintola Sohwi, Vaasankatu 21, Jyväskylä Osallistujat Pia Jussila (pj.), Milja Jokinen (siht.), Emma Peltomaa,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 1 / 2013

PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 1 / 2013 23.1.2013 PL 1627 70211 KUOPIO hallitus@serveriry.fi serveriry.fi Aika: Keskiviikko 23.01.2013 Paikka: Serverin Koppi Hallituksen kokous 1 / 2013 Läsnä: Aino Aholainen, hallituksen PJ Mikko Koponen Paavo

Lisätiedot

Tampereen yliopiston kunnallistieteiden opiskelijat Hallat ry

Tampereen yliopiston kunnallistieteiden opiskelijat Hallat ry Tampereen yliopiston kunnallistieteiden opiskelijat Hallat ry Pöytäkirja Sääntömääräinen kevätkokous Aika: 26.3.2018 klo 18.03 Paikka: Tampereen yliopisto, C-siipi, ryhmätyötila 1 Läsnäolijat: Aino Haaranen

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 1 Metropolia Ammattikorkeakoulun opiskelijakunta - METKA Bulevardi 31 00180 Helsinki Edustajiston säätömääräinen kevätkokous Esityslista Aika: 20.4.2017 klo 17:00 Paikka: Metropolia, Bulevardi 31 00180

Lisätiedot

ITÄ-SUOMEN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA

ITÄ-SUOMEN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA ITÄ-SUOMEN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA Pöytäkirja Kampusvaliokunnan kokous 4/2018 Aika: 23.4.2018 klo 16:00 Paikka: A130 Savonlinnan kampuksella Läsnä: Heikki Räihä Laura Kupiainen Tiia Raki Akseli Hakkarainen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1.10.2012 28/2012

PÖYTÄKIRJA 1.10.2012 28/2012 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 1.10.2012 Paikka: Läsnä: Sörnäisten rantatie 33 B Yhdistyksen kerhohuoneisto Jenna Tirkkonen (puheenjohtaja) Sonja Lassila (sihteeri) Rene Male Suvi Syvänen

Lisätiedot

ESITYSLISTA / KOKOUSKUTSU LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA EDUSTAJISTON KOKOUS 1/2016

ESITYSLISTA / KOKOUSKUTSU LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA EDUSTAJISTON KOKOUS 1/2016 ESITYSLISTA / KOKOUSKUTSU 2016 LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA EDUSTAJISTON KOKOUS 1/2016 AIKA: 2.2.2016, klo 16.00 PAIKKA: Lapin yliopisto, Yliopistonkatu 8 JAKELU: varsinaiset jäsenet: varajäsenet:

Lisätiedot

Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - Läsnä: Topias Mattinen(pj), Eero Mäkipää(sihteeri), Viveka Laaksonen, Pauliina

Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - Läsnä: Topias Mattinen(pj), Eero Mäkipää(sihteeri), Viveka Laaksonen, Pauliina PÖYTÄKIRJA Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - ainejärjestö UDK ry:n hallituksen kokous Aika: Tiistai 24.1.2017 klo:15:00 Paikka: Ryhmätyöhuone PinniB B1076 Läsnä: Topias Mattinen(pj),

Lisätiedot

14.2.2013. Puheenjohtaja avasi kokouksen ajassa 14.32. 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

14.2.2013. Puheenjohtaja avasi kokouksen ajassa 14.32. 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirja 3/2013 1(6) Hallituksen kokous Aika 4.2.2013 klo 14.30 Paikka Kalevankatu 29 Osallistujat: Mira Tahvanainen Ida Swahne Anu Arosanervo Iina Ahokas Jenni Järvinen Eeva Kalliomaa Nora Kettunen

Lisätiedot

1/3 Syyskokous 8.12.2013. Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com

1/3 Syyskokous 8.12.2013. Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com Willimiehen Discgolf ry Osoite: Nettisivut: www.willimiehendiscgolf.com 1/3 Willimiehen Disc Golf ry:n sääntömääräinen syyskokous 2013 Aika:!! klo 17.00 Paikka:! Skinnarilankatu 34, huone 7531, Lappeenranta

Lisätiedot

Asteriski ry:n hallituksen kokous 1/2013

Asteriski ry:n hallituksen kokous 1/2013 Asteriski ry Pöytäkirja Sivu 1 Asteriski ry:n hallituksen kokous 1/2013 Aika 4.1.2013 Paikka Asteriski ry:n toimisto, ICT-talo Läsnä Elina Malén Hannu Ala-Olla Joonas Salovaara Katri Passi Mikko Lainio

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja Viljanen avasi kokouksen kello Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Varapuheenjohtaja Viljanen avasi kokouksen kello Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 11.5.2009 Paikka: Ruutikatu 3 Läsnä: Iina-Mari Supperi, puheenjohtaja (saapui kohdassa 7.2.) Kristiina Lindholm, sihteeri Jesse Viljanen Johanna Säteri Sini

Lisätiedot

Epsilon ry:n järjestäytymiskokous

Epsilon ry:n järjestäytymiskokous Epsilon ry:n järjestäytymiskokous Päivämäärä ja aika: 13.1.2015 klo 18 Paikka: Murun yläkerta Läsnäolijat: Sohvi Lyyra, Annu Hartikainen, Suvi Rönnqvist (poistui klo 18:30, kohdassa 8), Noora Luttinen,

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 12.12.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

Sturm und Drang Jyväskylä ry

Sturm und Drang Jyväskylä ry Sturm und Drang Jyväskylä ry Kielten laitos / Saksan kieli ja kulttuuri PL 35 40014 Jyväskylän Yliopisto http://groups.jyu.fi/sud Hallituksen kokous 8/2017 Paikka ja aika: Ylä-Ruth 4.10. klo 18 Läsnäolijat

Lisätiedot

19.8.2010. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 16.18. Myönnettiin David Hauserille läsnäolo- ja puheoikeus.

19.8.2010. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 16.18. Myönnettiin David Hauserille läsnäolo- ja puheoikeus. PÖYTÄKIRJA 12 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA 12/2010 Aika: 17.8.2010 kello 16.00 Paikka: Saikolo, Kimpisen kampus, Lappeenranta Kutsutut: Räsänen Joona puheenjohtaja läsnä Oksanen Riku varapuheenjohtaja läsnä

Lisätiedot

Joonas Kivioja, pääsihteeri Antti Eteläaho, edunvalvonta-asiantuntija Aleksi Pohjola, ylioppilaslehden päätoimittaja

Joonas Kivioja, pääsihteeri Antti Eteläaho, edunvalvonta-asiantuntija Aleksi Pohjola, ylioppilaslehden päätoimittaja ESITYSLISTA LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA 7.8.2017 HALLITUKSEN KOKOUS 11/2017 AIKA: 8.8.2017, klo 12:00 PAIKKA: LYY:n toimisto, Ahkiomaantie 23 B, etämahdollisuus Jakelu: Hallituksen jäsenet: Matias

Lisätiedot

Päätös: Päätettiin hyväksyä esityslista kokouksen työjärjestykseksi esitetyin muutoksin.

Päätös: Päätettiin hyväksyä esityslista kokouksen työjärjestykseksi esitetyin muutoksin. 19.10.2016 Sivu 1(5) Pöytäkirja 17/2016 19.9.2016 LTKY:N HALLITUKSEN KOKOUS 17/2016 AIKA: 19.9.2016, klo 8.00 PAIKKA: LTKY:n toimiston kokoushuone LÄSNÄ: Ville-Matti Rissanen, puheenjohtaja Daria Minashkina

Lisätiedot

Aika: 29.1.2015 klo 15:00. Paikka: Lapin yliopisto, ainejärjestötilat

Aika: 29.1.2015 klo 15:00. Paikka: Lapin yliopisto, ainejärjestötilat Remburssi ry PÖYTÄKIRJA Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi REMBURSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: 29.1.2015 klo 15:00 Paikka: Lapin yliopisto, ainejärjestötilat Läsnä: Pilvikki Viitanen, Matias Kassala,

Lisätiedot

Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 1/2015

Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 1/2015 KOKOUSKUTSU Kokouskutsu Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 1/2015 Aika: 21.1.2015 klo 16 Paikka: Kuopio, Lukeman kokoushuone, Yliopistonranta 3. ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 3/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 13.1.2010 klo 18.00 Paikalla: Hallitus: Sisä- ja urheilumestari, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 2/2014

Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 2/2014 KOKOUSKUTSU Kokouskutsu Kuopion kampuksen koulutuspoliittisen jaoston kokous 2/2014 Aika: 17.3.2014 klo 16 Paikka: Kuopio, Lukeman kokoushuone, Yliopistonranta 3. ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen

Lisätiedot

7.6.2011. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 13.27. Todettiin läsnäolijat. Myönnettiin Maria Piiraiselle puhe- ja läsnäolo-oikeus.

7.6.2011. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 13.27. Todettiin läsnäolijat. Myönnettiin Maria Piiraiselle puhe- ja läsnäolo-oikeus. PÖYTÄKIRJA 14 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA Aika: 28.5.2011 kello 12.00 Paikka: Villa Vigrén, Kouvola Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Lempiäinen Mika varapuheenjohtaja Hannonen Maiju jäsen Holopainen Tiina

Lisätiedot

3. Työjärjestyksen hyväksyminen Lisätty kohdat 12. Työelämäpäivät, 16. Kevätkokous, 11. Opintotukikannanotto ja 7. Ruutisalaliiton tuomitseminen.

3. Työjärjestyksen hyväksyminen Lisätty kohdat 12. Työelämäpäivät, 16. Kevätkokous, 11. Opintotukikannanotto ja 7. Ruutisalaliiton tuomitseminen. TIIMA RY PÖYTÄKIRJA HALLITUKSEN KOKOUS 06/2013 4.3.2013 klo 12.00 Tiimahuone, Linnanmaa Läsnäolijat: Ilkka Peuna Noora Alatainio Anton Kurttila Taneli Sihvonen Riku Yliviuhkola Aleksi Oja Tuomas Timonen

Lisätiedot

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 16.1.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

K ymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 PÖYTÄKIRJA

K ymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 PÖYTÄKIRJA Aika 15.1.2015 klo 18:45 Paikka DG Osakuntatilat Läsnä 9 (Joonas Ollila, Jenni-Maria Käki, Sofia Rahikainen, Esa-Pekka Helanne, Pasi Pykälistö, Tiina Heikkilä,

Lisätiedot

Ynnä ry, hallituksen kokous 24/2015 1/5. x x. x x x x x. x x

Ynnä ry, hallituksen kokous 24/2015 1/5. x x. x x x x x. x x Ynnä ry, hallituksen kokous 24/2015 1/5 Hallituksen kokous 24/2015 Aika: Maanantai 21.9.2015 16.15 Paikka: MaD259 Hallitus: Juho Siitari Teemu Vasama Janne Arkke Miikka Harju Tuomo Huttu Magnus Jyrkkänen

Lisätiedot

Hallituksen kokous 12/2013 Aika : Maanantai 1.4.2013 klo 10.00 Paikka : Ahosen residenssi, Kansankatu 4 b 28, 96100 Rovaniemi.

Hallituksen kokous 12/2013 Aika : Maanantai 1.4.2013 klo 10.00 Paikka : Ahosen residenssi, Kansankatu 4 b 28, 96100 Rovaniemi. OIKEUSTIETEIDEN YLIOPPILAIDEN YHDISTYS ARTIKLA RY Pöytäkirja Hallituksen kokous 12/2013 Aika : Maanantai 1.4.2013 klo 10.00 Paikka : Ahosen residenssi, Kansankatu 4 b 28, 96100 Rovaniemi. Läsnä: Jäsenet:

Lisätiedot

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 31/2012. Aika: Maanantai Vanha ylioppilastalo

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 31/2012. Aika: Maanantai Vanha ylioppilastalo PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 31/2012 Aika: Maanantai 23.10.2012 Paikka: Läsnä: Cafe Vanha Vanha ylioppilastalo Jenna Tirkkonen (puheenjohtaja) Mikko Murto (sihteeri) Rene Male Riku Saarinen Suvi Syvänen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 1/

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ARMATUURI RY 1/ ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / 5 ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta KILLAN YLEISKOKOUS Aika: Keskiviikko klo 16.00 Paikka: Luokka 2208, Lappeenrannan

Lisätiedot

Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku

Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Sivu 1/5 Pöytäkirja 8/2016 Aika: 25. helmikuuta 2016 klo 10.15 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Riina Lumme, puheenjohtaja Miika Tiainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ESITYSLISTA LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 3/2017. AIKA: , klo 08:00 PAIKKA: LYYn toimisto, Ahkiomaantie 23 B

ESITYSLISTA LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 3/2017. AIKA: , klo 08:00 PAIKKA: LYYn toimisto, Ahkiomaantie 23 B ESITYSLISTA LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA 10.2.2017 HALLITUKSEN KOKOUS 3/2017 AIKA: 14.2.2017, klo 08:00 PAIKKA: LYYn toimisto, Ahkiomaantie 23 B Jakelu: Hallituksen jäsenet: Matias Kassala, hallituksen

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN Aika 25.01.2017, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101 Tampere Osallistujat

Lisätiedot

Jaostojen kokoukset, lukuun ottamatta järjestöjaostoa, ovat avoimia kaikille ylioppilaskunnan jäsenille

Jaostojen kokoukset, lukuun ottamatta järjestöjaostoa, ovat avoimia kaikille ylioppilaskunnan jäsenille Kokouskutsu Kuopion kampuksen toimintajaoston kokous 1/2013 Aika: 31.1.2013 klo 14:00 Paikka: Lukema, Yliopistonranta 3, Kuopio ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Läsnäolijoiden toteaminen 3. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Maatalous-metsäylioppilaiden liitto MMYL ry Agrikultur-forststudenternas förbund AFSF rf Sivu 1 / 6 Y-tunnus 1734154-9

Maatalous-metsäylioppilaiden liitto MMYL ry Agrikultur-forststudenternas förbund AFSF rf Sivu 1 / 6 Y-tunnus 1734154-9 Maatalous-metsäylioppilaiden liitto MMYL ry Agrikultur-forststudenternas förbund AFSF rf Sivu 1 / 6 MMYL ry Hallituksen kokous 3/2013 Pöytäkirja Aika 21.2.2013 klo 18.00 Paikka Paikalla Klusteri Teija

Lisätiedot

Helsingin Yliopiston Kemistit ry Hallituksen kokous 07/05

Helsingin Yliopiston Kemistit ry Hallituksen kokous 07/05 Helsingin Yliopiston Kemistit ry Hallituksen kokous 07/05 Aika: 15.04.2005 kello 15.00. Paikka: Läsnä: Opintososiaalinen tila, Kemian laitos. Kirsi Ämmälä, puheenjohtaja Susanna Johansson, sihteeri Anne

Lisätiedot

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 Auran PÖYTÄKIRJA vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 AIKA: Sunnuntai 07.11.2010 klo 18.00-20.20 PAIKKA: Auran yhtenäiskoulun neuvotteluhuone LÄSNÄ: Tero Sahla Satu Rautias-Barnett

Lisätiedot

Kuopion kampuksen Vapaa-ajanjaoston kokous 1/2017 Aika: klo Paikka: Lukeman kokoustila. Läsnä:

Kuopion kampuksen Vapaa-ajanjaoston kokous 1/2017 Aika: klo Paikka: Lukeman kokoustila. Läsnä: ITÄ-SUOMEN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA 27.1.2017 Kuopion kampuksen Vapaa-ajanjaoston kokous 1/2017 Aika: 27.1.2017 klo 15.00 Paikka: Lukeman kokoustila Läsnä: Heidi Hämäläinen, ISYY ja Socius Heidi Malinen,

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirja 1 1 (5) HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS 2013 Aika: noin kello 16.30 Paikka: Läsnä: Neuvotteluhuone Kummeli, Skinnarila, Lappeenranta Eskelinen Patrik, puheenjohtaja Borgström Toni Huhtiranta

Lisätiedot

Kuopion kampusvaliokunnan kokous 3/2018

Kuopion kampusvaliokunnan kokous 3/2018 Kuopion kampusvaliokunnan kokous 3/2018 Aika: 16.5.2018 klo 15.00 Paikka: Lukema, Kuopio Jäsenet: Läsnä: Heidi Hämäläinen ISYY, kampuspuheenjohtaja x Ronja Mäkinen ISYY, hallituksen jäsen x Henri Hakkarainen

Lisätiedot

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Hyväksyttiin esityslista muutoksin työjärjestykseksi.

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Hyväksyttiin esityslista muutoksin työjärjestykseksi. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Tiistai 2.6. klo 19.00 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen toimisto Mannerheimintie 3 B, 5.kerros Iina-Mari Supperi, puheenjohtaja Kristiina Lindholm, sihteeri Johanna Säteri

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS Aika: 22.11.2014 klo. 17.00 Paikka: Oulun Remonttimylly Oy, Riihitie 13 Läsnä: Helena Jokikokko, Marjo Meriruoko, Mervi Meriruoko, Mari Meriruoko, Riikka Hyrkäs,

Lisätiedot

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 17/2016 Assistentinkatu Turun yliopisto

Fobia ry PÖYTÄKIRJA 17/2016 Assistentinkatu Turun yliopisto 9.9.2016 klo 14 kokoushuone 228, Publicum HALLITUKSEN KOKOUS 17/2016 Läsnä: Piia, Hanna-Kaisa, Katri, Iida, Tiina K., Marika, Essi R., Tinja, Anna S., Inari, Pauliina, Tiina M., Iida Poissa: Ville, Helmi

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 17.50. Todettiin läsnäolijat.

Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 17.50. Todettiin läsnäolijat. PÖYTÄKIRJA 4 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA Aika: 1.2.2011 kello 17.00 Paikka: Saikolo, Kimpisen kampus, Lappeenranta Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Piirainen Maria varapuheenjohtaja Holopainen Tiina jäsen

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Edustajiston sääntömääräinen syyskokous Esityslista Aika: 21.11.2017 klo 17.00 Paikka: Kutsu:, Helsinki. P317 Edustajiston jäsenet Hallitus KOKOUSTEKNISET ASIAT 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen

Lisätiedot

Todettiin kokouksen olevan laillisesti koolle kutsuttu ja päätösvaltainen

Todettiin kokouksen olevan laillisesti koolle kutsuttu ja päätösvaltainen PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 21/2017 PÖYTÄKIRJA 21/2017 AIKA: klo 18.30 PAIKKA: LÄSNÄ: Yhdistyksen kerhohuoneisto Suvilahdenkatu 10 B, 5.krs Helinä Teittinen, puheenjohtaja Jemina Fallenius, sihteeri

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 10.1.2011 2/2011

PÖYTÄKIRJA 10.1.2011 2/2011 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 10.1.2011 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Kristiina Lindholm, puheenjohtaja Annika Pynnä, sihteeri Jonna Vihavainen Otto

Lisätiedot

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1 Tampereen yliopisto PÖYTÄKIRJA STAABI ry 1 / 2015 STAABI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: 05.01.2015 klo 14:00 Paikka: Paikalla: Kasino-kabinetti Markus Lappi Juulia Koivisto Saara Asikainen Marika Anttila

Lisätiedot

Taloudenhoitaja Vehviläinen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Vehviläistä ruoasta.

Taloudenhoitaja Vehviläinen kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Vehviläistä ruoasta. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 31/2017 AIKA: klo 18.30 PAIKKA: LÄSNÄ: Yhdistyksen kerhohuoneisto Suvilahdenkatu 10 B, 5. krs Helinä Teittinen, puheenjohtaja Jemina Fallenius, sihteeri Tuomas Rudanko Joel

Lisätiedot

Sihteeri Lassila kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Lassilaa ruoasta.

Sihteeri Lassila kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Lassilaa ruoasta. PÖYTÄKIRJA 9.1.2012 2/2012 PYKÄLÄ RY HALLITUKSEN KOKOUS 2/2012 Aika: Maanantai 9.1.2012 klo 17.15 Paikka: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33B Läsnä: Jenna Tirkkonen (puheenjohtaja) Sonja

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali

Nuorisovaltuuston yleiskokous, Aika: Paikka: Valtuustosali Aika: 8.5.2018 Paikka: Valtuustosali Läsnäolijat: Vanhanen Joel (pj.), Saarinen Meija, Papathemelis Jonas, Hursti Toivo, Salmela Niklas, Korhonen Eemeli, Rantapää Niklas, Heib Salma, Hietanen Lauri, Munne

Lisätiedot

Puheenjohtaja Heinonen iloitsi uusien opintovaliokunnan jäsenten läsnäolosta kokouksessa ja kehotti jäseniä nauttimaan kokouksen ruokatarjoiluista.

Puheenjohtaja Heinonen iloitsi uusien opintovaliokunnan jäsenten läsnäolosta kokouksessa ja kehotti jäseniä nauttimaan kokouksen ruokatarjoiluista. PYKÄLÄ RY:N OPINTOVALIOKUNNAN KOKOUSMUISTIO 26.1.2016 AIKA: klo 18.00 PAIKKA: Hietaniemenkatu 7 LÄSNÄ: Johanna Heinonen, puheenjohtaja Kaisa Rissanen, varapuheenjohtaja Olga Larinkari, sihteeri Sara Piirainen,

Lisätiedot

Vielä kerran tervetuloa ja totean kokouksen avatuksi. (kop) Voitaneen todeta kokous päätösvaltaiseksi. Todetaan (kop)

Vielä kerran tervetuloa ja totean kokouksen avatuksi. (kop) Voitaneen todeta kokous päätösvaltaiseksi. Todetaan (kop) KÄSIKIRJOITUS Hyvinkään Venlan kaupunginosayhdistyksen vuosikokoukseen AIKA 11.06.2010, PAIKKA Hyvinkää, ASIALISTA: 1. Kokouksen avaus (kop, kop, kop) Hyvät ystävät. Tervetuloa Hyvinkään Venlan kaupunginosayhdistyksen

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2015 1/16

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2015 1/16 ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 3/2015 1/16 Nuorisovaltuusto Aika 09.03.2015 klo 17:15-18:50 Paikka Aurinkovuoren koulun neuvottelutila Käsitellyt asiat Asia Sivu 24 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Kokous avattiin ajassa 16.35. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra Pöytäkirja 4/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

15.12.2010. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 15.52. Todettiin läsnäolijat.

15.12.2010. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 15.52. Todettiin läsnäolijat. PÖYTÄKIRJA 1 (1/5) HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS 2011 Aika: 13.12.2010 kello 16.00 Paikka: Saikolo, Kimpisen kampus, Lappeenranta Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Holopainen Tiina jäsen Lempiäinen

Lisätiedot

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

15 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 6.2.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 KOKOUSKUTSU Puheenjohtajaneuvosto TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN KOKOUSKUTSU

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 KOKOUSKUTSU Puheenjohtajaneuvosto TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN KOKOUSKUTSU TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN Aika 7.9.2016, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101 Tampere Osallistujat

Lisätiedot

Ynnä ry, hallituksen kokous 9/2015 1/5. x x x x. x x x x, saapui kohdassa 6 x, saapui kohdassa 6 x x, saapui kohdassa 6

Ynnä ry, hallituksen kokous 9/2015 1/5. x x x x. x x x x, saapui kohdassa 6 x, saapui kohdassa 6 x x, saapui kohdassa 6 Ynnä ry, hallituksen kokous 9/2015 1/5 Hallituksen kokous 9/2015 Aika: 2.3.2015 Paikka: Ynnän ainejärjestötila MaD242 Hallitus: Juho Siitari Teemu Vasama Janne Arkke Miikka Harju Joonas Hartikainen Tuomo

Lisätiedot

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS. Aika: 16.3.2015 klo 18.00. Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B

PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS. Aika: 16.3.2015 klo 18.00. Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 18.00 Paikka: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Läsnä: Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Mikko Sukura Tarik Ahsanullah Elmiira

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...135

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...135 133 Nuorisovaltuuston kokous PÖYTÄKIRJA AIKA 5.9.2016 Klo 16.45 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...135 2 KOKOUKSEN AVAUS...135 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Janika Takatalo, varapuheenjohtaja Jesse Huovinen Lauri Liljenbäck Julia Litokorpi Riina Lumme Sami-Petteri Seppä

Janika Takatalo, varapuheenjohtaja Jesse Huovinen Lauri Liljenbäck Julia Litokorpi Riina Lumme Sami-Petteri Seppä Sivu 1/5 Pöytäkirja 18/2015 Aika: 21. toukokuuta 2015 klo 9.30 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Mikko Mononen, puheenjohtaja Janika Takatalo, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Tampereen Rakentajakilta Päätöslista 1/2016 Raati

Tampereen Rakentajakilta Päätöslista 1/2016 Raati Tampereen Rakentajakillan raadin kokous 1/2016 Aika: lauantai 9.1.2016 Klo 18:00 Paikka: RH209/Kiltahuone 1. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Päätetään, että vuoden 2016 raadin kokous on laillisesti

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA /2013

PÖYTÄKIRJA /2013 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Sunnuntai 1.9.2013 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Suvi Syvänen, puheenjohtaja Julia Parikka, sihteeri Tommi Kolehmainen Tuomas Haavikko

Lisätiedot

16.9.2011. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 17.08. Todetaan läsnäolijat.

16.9.2011. Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 17.08. Todetaan läsnäolijat. PÖYTÄKIRJA 16 (1/5) HALLITUS ESITYSLISTA Aika: 10.8.2011 kello 17.00 Paikka: Saikolo, Lappeenranta Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Lempiäinen Mika varapuheenjohtaja Hannonen Maiju jäsen Holopainen

Lisätiedot

Hyväksyttiin esityslista kokouksen työjärjestykseksi muutoksin. (Liite 1)

Hyväksyttiin esityslista kokouksen työjärjestykseksi muutoksin. (Liite 1) PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Paikka: Merikannontie 3 Läsnä: Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Tarik Ahsanullah (poistui kohdassa 7.4) Elmiira Kutvonen

Lisätiedot

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 13.3.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Professori (mvs.) Bärlund on laittanut kotisivuilleen maininnan valinnastaan vuoden opettajaksi.

Professori (mvs.) Bärlund on laittanut kotisivuilleen maininnan valinnastaan vuoden opettajaksi. PÖYTÄKIRJA 11.4.2006 21/2006 PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Tiistai 11.4. Paikka: Läsnä: Yhdistyksen huoneisto Sörnäisten rantatie 33 B Eero Kärki, puheenjohtaja Sonja Sairo, sihteeri Heidi Vänskä

Lisätiedot