Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (7) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (7) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous 10.6.2013 00260 Helsinki 11.6.2013"

Transkriptio

1 Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (7) HALLITUKSEN KOKOUS NRO 4/2013 Aika klo Paikka KEPA, kokoushuone Dialogi Kokouksen osanottajat Hallituksen kokousta edelsi Pauliina Saareksen alustama keskustelu aiheesta Kehitysyhteistyön rooli poistuuko köyhyys kehitysyhteistyöllä? Puheenjohtaja Vuola Elina I varapuheenjohtaja Purje Henri II varapuheenjohtaja Semi Ritva Varsinaiset jäsenet Hopsu Inka Huuhtanen Sari Kentala Julianna 53 Mohamed Saido Ranta Eija Maria Ruippo Juha Rytkönen Aaro Rämö Milja Saipio Anna 50- Steffansson Rolf Tuure Tuomas Wirén Inger Varajäsenet - Järjestys arvottu - Huopalainen Minja Laiho Mika Johtotiimi Lappalainen Timo, toiminnanjohtaja Hannula Outi, ohjelmajohtaja Railo Mika, kampanja- ja viestintäjohtaja Romar Anne, hallintojohtaja 49- Sihteeri Palmu Anja-Maija, hallintosihteeri Toimiston henkilökunta Käsitellyt asiat 48 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja E. Vuola avasi kokouksen klo 13:40. Puheenjohtaja kiitti toukokuisen Maailman kylässä -festivaalin järjlyistä ja totesi, että tapahtuma onnistui hyvin. 49 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN NIMEÄMINEN Nimettiin pöytäkirjan tarkastajiksi Juha Ruippo ja Inger Wirén.

2 Kepa ry PÖYTÄKIRJA 2 (7) 50 KOKOUKSEN PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kepan hyväksyttyjen sääntöjen 13 :n mukaan hallitus on päätösvaltainen, kun yli puolet sen jäsenistä on mukaan luettuna puheenjohtaja tai jompikumpi varapuheenjohtajista. Sääntöjen mukaan hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, kaksi varapuheenjohtajaa ja kaksitoista muuta varsinaista jäsentä. Näin ollen hallituksen kokouksen päätösvaltaisuuteen edellytetään puheenjohtajan tai varapuheenjohtajan sekä seitsemän varsinaisen edustajan oloa. Koska hallitus ei ollut päätösvaltainen, päätettiin esityslistan asioiden käsittelyjärjestystä muuttaa siten, että käsitellään kokouksen aluksi asiakohdat, jotka eivät vaadi päätöstä. 51 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN HYVÄKSYMINEN - esityslistalla asiakohta 52 Hallituksen kokouksen 3/2013 pöytäkirja on liitteenä 51A (esityslistalla 52 A). esitys Merkitään hallituksen pöytäkirja 3/2013 hyväksytyksi ja tiedoksi hallitukselle. Hallitus merkitsi pöytäkirjan 3/2013 hyväksytyksi ja tiedoksi. 52 TOIMINNANJOHTAJAN RAPORTTI - esityslistalla asiakohta 53 raportoi Kepan toiminnasta kaudelta Raportti on liitteenä 52A (esityslistalla 53A). Keskustelussa pohdittiin Kepan ja Maailma kylässä -festivaalin (MK) tunnettuutta, koska sekä Kepassa että osallistujien taholla on huomattu, että suuri yleisö on epätietoinen Kepan ja MK:n yhteydestä. MK tunnetaan omana brändinään, ja Kepa omistajaorganisaationa jää taka-alalle. Kampanja- ja viestintäjohtaja totesi, että Kepa-tietämyksen kartuttamiseen on kiinnitetty viestinnässä huomiota jo pitemmän aikaa. Nyt festivaalin medianäkyvyys nousi korkealle muun muassa venäläisen sananvapaus- ja ihmisoikeuskysymyksiin keskittyneen Pussy Riot -kaksikon siivittämänä. Kaksikko vetäytyi lopulta epäselvissä olosuhteissa sovituista festivaaliesiintymisistä. kertoi, että Kepan jäsenet kiittivät jälleen VINGO-taukopaikasta (Very Important NGO), jossa jäsenjärjestöjen edustajat saivat käydä festivaalin lomassa levähtämässä ja vaihtamassa kuulumisia Kepan jäsenpalvelutiimin henkilökunnan ja jäsenkollegoiden kesken. Todettiin, että VGK- ja matkatukien hallinnoinnin siirron keskeytys tuo väistämättä hidastuksia ja viivytyksiä loppuvuoden tukipäätöksiin. Todettiin, että jäsenistö on suhteellisen hyvin tietoinen tilanteesta, ja Kepa valvoo aktiivisesti jäsenistön etuja tilanteessa. Ministeriön ja valtion tarkastusviraston loppukokous on

3 Kepa ry PÖYTÄKIRJA 3 (7) Ohjelmajohtaja kertoi tarkastusmatkasta Nicaraguan maatoimistoon, jossa oli antoisat tapaamiset maatoimiston henkilökunnan lisäksi Suomen Nicaraguan lähetystössä, jota parhaillaan ajetaan alas, sekä Kepan kahden kumppanijärjestön kanssa. Kumppanien tapaaminen vahvisti näkemystä, että Kepan työ on tarpeellista paikallisten järjestöjen kapasiteetin vahvistamiseksi. Puheenjohtaja toi esille, että Suomen ja Latinalaisen Amerikan yhteistyö on vahvistumassa koulutukseen, vientiin ja kehityskysymyksiin liittyen. Hallituksesta tuotiin esille kysymys maatoimistojen palveluista jäsenistölle ovatko toimistot kaikkia jäseniä varten, millainen on toimistojen toiminta- ja palvelufunktio tai alueellinen kattavuus. Ohjelmajohtaja vastasi, että etelän toiminnoissa noudatetaan voimassa olevan ohjelman ja strategian suuntaviivoja. totesi, että maatoimistojen toiminta ja Kepan etelätyön asema ovat hallituksen elokuun kokouksen pääkeskusteluaiheet. Hallitukselle jaettiin Kepan julkaisu Kataisen hallituksen kehityspoliittinen kevättodistus. Arvosanat vaihtelivat kehitysrahoituksen 6 miinuksesta ihmisoikeuksien ja kansalaisyhteiskunnan 8½:een. esitys Merkitään tiedoksi. Merkittiin toiminnanjohtajan raportti ja käyty keskustelu tiedoksi. 53 ESITYSLISTAN VAHVISTAMINEN TYÖJÄRJESTYKSEKSI - esityslistalla asiakohta 51 - hallitus tuli päätösvaltaiseksi Hallitus hyväksyi esityslistalla esitetyt asiakohdat käsiteltäviksi kokouksessa. 54 JÄSENASIAT - esityslistalla asiakohta Kannatusjäsenyys - esityslistalla asiakohta 56.1 Kepan kannatusjäsenet voivat olla yksityishenkilöitä, yhdistyksiä tai muita oikeustoimikelpoisia yhteisöjä. Kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta Kepan vuosikokouksissa. Muutoin kaikki jäsenpalvelut ovat samat kuin varsinaisilla jäsenillä. Kannatusjäsenmaksu on yksityishenkilöiltä vähintään 50 euroa/kalenterivuosi, yhdistyksiltä vähintään 90 euroa/kalenterivuosi ja yrityksiltä ja oppilaitoksilta vähintään 260 euroa / kalenterivuosi. Kepassa on tällä hetkellä kahdeksan kannatusjäsentä, joista yksi on henkilö, yksi museo, kolme järjestöä ja kolme oppilaitosta: Helge Gyllenberg, Helinä Rautavaaran museo, Alkio-opisto, Espoon Järjestöjen Yhteisö ry, Kiljavan opisto, Kirkon kasvatus ja perheasiat -yksikkö, Opettajien Lähetysliitto ry ja Työväen Akatemia.

4 Kepa ry PÖYTÄKIRJA 4 (7) Kannatusjäsenille tehdyn kyselyn perusteella kaikki kolme kyselyyn vastannutta kannatusjäsentä kokivat kannatusjäsenyyden arvokkaaksi ja ovat myös käyttäneet Kepan jäsenpalveluita. Käytetyistä palveluista mainittiin hankeneuvonta, koulutukset, verkostotapaamiset, järjestötilat, Mahdollisuuksien torit (nämä ovat avoimia kaikille, ei pelkästään Kepan jäsenille), Tammitotit ja Maailma Kylässä -festivaali. Kannatusjäsenyyden merkitystä ja haittoja on arvioitu liitteessä 54.1A (esityslistalla 56.1A). Yhteenvetona voidaan todeta, että Kepa olisi jatkossa ainoastaan järjestöjen katto- ja yhteistyöjärjestö, ei avoin yksityishenkilöiden jäsenyydelle. Nykyisiä kannatusjäseninä olevia järjestöjä tai säätiöitä voidaan kannustaa liittymään varsinaisiksi jäseniksi muun muassa kannatusjäsenyyden jäsenmaksua korottamalla. Kannatusjäsenyys voi sen sijaan tarjota välineen solmia tai ylläpitää kiinteä yhteys sellaisiin sidosryhmiin, jotka eivät syystä tai toisesta täytä varsinaisen jäsenyyden ehtoja. Hallituksessa kannatettiin työryhmän kirjaamia suosituksia. Suositusta nro 4 ehdotettiin muutettavaksi siten, että muutetaan lauseeseen kannustettava siirtymään varsinaisten jäsenten ryhmään mm. jäsenmaksuja korottamalla. sana 'jäsenmaksuja' muotoon 'kannatusjäsenmaksuja' ja poistetaan lauseesta sana mm. esitys Hallitus keskustelee kannatusjäsenyydestä. Hallitus päätti, että suositukset hyväksytään työryhmän esittämässä muodossa siten, että kohdassa 4 sana jäsenmaksuja muutetaan kuulumaan kannatusjäsenmaksuja ja kohdasta poistetaan sana mm. ehdotus kannatusjäsenmaksuista viedään syyskokoukselle 2013 (kohta 5 suosituksissa). kannatusjäsenyyttä koskevat suositukset ovat: 1. Kannatusjäseniksi ei hyväksytä enää uusia henkilöjäseniä. 2. Kannatusjäsenyyttä käytetään aktiivisemmin verkottumisen ja strategisena välineenä vain niiden sidosryhmien kohdalla, joille varsinainen jäsenyys ei syystä tai toisesta sovellu. 3. Kannatusjäseneksi ei oteta hakijaa, joka täyttää varsinaisen jäsenyyden kriteerit. 4. Nykyisiä kannatusjäseniä, jotka täyttävät varsinaisen jäsenyyden kriteerit, on kannustettava siirtymään varsinaisten jäsenten ryhmään kannatusjäsenmaksuja korottamalla. 5. Hallitus esittää syyskokouksen 2013 hyväksyttäväksi kannatusjäsenten jäsenmaksujen tarkistukset seuraavasti: yhdistykset 500 euroa, oppilaitokset ja museot euroa, yksityiset henkilöt (ainoastaan Helge Gyllenberg) 0 euroa.

5 Kepa ry PÖYTÄKIRJA 5 (7) 55 KEPAN VEROLINJAUS - esityslistalla asiakohta 54 esitys Hallitus keskusteli verolinjauksesta ensimmäisessä käsittelyssä kokouksessaan Tuolloin pidettiin tärkeänä, että verokysymystä käsitellään arvonäkökulmasta, ei pelkästään teknisenä asiakokonaisuutena. Näin Kepa voi ottaa kantaa myös progressiivisen verotusjärjlmän puolesta. Samoin hallitus kehotti tuomaan huonon hallinnon ja korruption ongelmatiikkaa enemmän esille. Linjauksen tekstin tueksi toivottiin myös erillistä kaaviota. Esitys muokatusta verolinjauksesta hallituksen toista käsittelykertaa varten on liitteenä 55A (esityslistalla 54A). Keskustelussa tiedusteltiin mahdollisuutta saada tiivistetty verolinjaus suurta yleisöä varten. Vastauksessaan kampanja- ja viestintäjohtaja kertoi, että verolinjaus esitetyssä laajassa muodossa on tarkoitettu Kepan sisäiseen käyttöön vaikuttamistyön tueksi. Tarvittaessa harkitaan lyhyen, suurelle yleisölle suunnatun versiota kokoamista. Hallituksesta esitettiin, että avataan johdannossa mainittu salaisuusvaltio-termi, poistetaan johdannosta sana 'länsimaisen', muotoillaan johdannon lause 'Pääomapaon taustalla on monikansallisia yrityksia, korruptiota ja rikollisuutta.' tarkemmin, tarkennetaan kappaleissa 1 ja 2 pääomapako-termiä sanoilla 'lakien vastainen' ja käytetään termiä 'lailliset toimivat yritykset' tarvittaessa. sekä ehdotettiin lisättäväksi kohtaan 5 Kansalaisyhteiskunta ja verooikeudenmukaisuus, että Kepa kannustaa jäsenjärjestöjen lisäksi myös itseään välttämään veroparatiiseja omassa toiminnassaan. Hallitus keskustelee ja hyväksyy linjauksen. Hallitus hyväksyi verolinjauksen esitetyssä laajassa (liite 55A) muodossa seuraavat muutokset huomioiden: 56 JAOSTOT JA TYÖRYHMÄT KEPASSA - esityslistalla asiakohta 55 Avataan johdannossa mainittu salaisuusvaltio-termi. Poistetaan johdannosta sana 'länsimaisen'. Muotoillaan johdannon lause 'Pääomapaon taustalla on monikansallisia yrityksiä, korruptiota ja rikollisuutta.' tarkemmin: 'Pääomapaon taustalla on laillisia monikansallisia yrityksiä, mutta myös korruptiota ja rikollisuutta.' Tarkennetaan kappaleissa 1 ja 2 pääomapako-termiä sanoilla 'lakien vastainen'. Käytetään termiä 'lailliset toimivat yritykset' kuvaamaan laillisesti toimivia yrityksiä. Lisätään kohtaan 5 Kansalaisyhteiskunta ja vero-oikeudenmukaisuus, että Kepa kannustaa jäsenjärjestöjen lisäksi myös itseään välttämään veroparatiiseja omassa toiminnassaan. Työryhmän kokousmuistio ja suositukset ovat liitteessä 56A (esityslistalla 55A).

6 Kepa ry PÖYTÄKIRJA 6 (7) esitys Puheenjohtaja ehdotti, että jäsenistölle tiedotetaan mahdollisuudesta perustaa jaostoja ja työryhmiä. Hallituksesta esitettiin, että työryhmän suosituksiin liitteessä 56A lisätään, että tehtävänanto ja tehtäväksiannon määrittely lisätään suosituksiin. Keskustelussa todettiin, että hallitus voi valtuuttaa myös toimivan johdon perustamaan ad hoc -työryhmiä perustuen nopeaan tarveharkintaan. Hallitus keskustelee ja päättää jaostojen ja työryhmien perustamis- ja toimintaperiaatteista Kepassa. Hallitus hyväksyi suositukset Jaostojen ja työrymien perustaminen Kepassa esityksen mukaisesti lisäyksellä, että tehtävänanto ja tehtäväksiannon määrittely lisätään suosituksiin. Suositukset Jaostojen ja työryhmien perustaminen Kepassa ovat seuraavat: 1 Hallitus voi asettaa kolmenlaisia ryhmiä alaisuuteensa: jaostoja, projekti- tai ad hoc -työryhmiä ja temaattisia työryhmiä. 2 Jaostot ovat pysyväluonteisempia, projekti- ja ad hoc -ryhmät ovat määräaikaisia ja temaattiset työryhmät Kepan ohjelmakauden mittaisia (max 3 vuotta). Sama temaattinen työryhmä voidaan perustaa uudellekin ohjelmakaudelle, jos sen jatkamiselle on perusteita. 3 Jaostot perustaa aina hallitus. Työryhmien osalta hallitus voi valtuuttaa perustamisvallan puheenjohdolle ja ad hoc -työryhmien osalta puheenjohdolle ja toimivalle johdolle. Informoidaan jäsenistöä, että työryhmän perustamista voi ehdottaa hallitukselle. 4 Jaostojen ja työryhmien tehtäväksianto ja valtuudet on määriteltävä tarkkaan ja yksiselitteisesti. Työryhmillä ei ole päätäntävaltaa. 5 Jaostossa ja työryhmissä on vähintään yksi hallituksen edustaja. Toimivan johdon ja henkilöstön kutsuminen jaostoihin ja työryhmiin muun muassa avustavassa tai asiantutijaroolissa takaa tiedonkulun henkilöstön ja jaostojen sekä työryhmien välillä. 6 Jaostojen ja työryhmien puheenjohtajalle voidaan myöntää puhe- ja edustusoikeus jaoston tai työryhmän käsittelemissä asioissa. 7 Hallituksen tulee päättää jaostojen ja työryhmien työskentelyyn osallistumisen kulukorvauslinjasta: kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen, juoksevat kulukorvaukset sovitaan tapauskohtaisesti tai kaikille sama korvaus. = = = = = = Avattiin kohta 53 JÄSENASIAT - esityslistalla asiakohta Eroavat jäsenet - esityslistalla asiakohta 56.2 Esitys Järjestösihteeri Global Network Institute ry:tä esitetään erotettavaksi Kepan jäsenyydestä, koska yhdistys ei ole maksanut Kepan jäsenmaksujaan vuosilta 2011 ja Asia on annettu yhdistykselle tiedoksi.

7 Kepa ry PÖYTÄKIRJA 7 (7) esitys Hallitus hyväksyy esityksen Global Network Institute ry:n erottamisesta Kepan jäsenyydestä. Hyväksyttiin Global Network Institute ry:n erottaminen Kepan jäsenyydestä. = = = = = 57 HALLITUKSEN KESÄKOKOUKSEN OHJELMA Esitys Hallituksen kesäkokous pidetään perjantaina pääkaupunkiseudulla. Esitys kokouksen ohjelmaksi on liitteessä 57A. totesi, että kesäkokouksen esityslistalla on keskustelu Kepan etelätyöstä sekä ohjelman ja strategian jalkauttamisesta etelässä. Hallitus antaa etelä-asiaan evästystä vuonna 2014 aloitettavaa strategian puolivälin arviointia varten. Maa- ja aluetoimistojen johtajat ovat mukana kokouksessa. Hallituksesta pyydettiin, että etelä-teemaa varten saataisiin etukäteislukupaketti vähintään viikko ennen kokousta. esitys 58 ILMOITUSASIAT 59 MUUT ASIAT Hallitus keskustelee ja hyväksyy esityksen. Hallitus hyväksyi kesäkokouksen ohjelman esityksen mukaisesti (liite 57A). päätti, että hallitukselle lähetetään viikkoa ennen kesäkokousta etukäteislukupaketti etelä-teemaan perehtymiseksi. Ilmoitusasioita ei ollut. Muita asioita ei ollut. 60 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 15:30. ELINA VUOLA Elina Vuola puheenjohtaja JUHA RUIPPO Juha Ruippo pöytäkirjan tarkastaja ANJA-MAIJA PALMU Anja-Maija Palmu sihteeri INGER WIRÉN Inger Wirén pöytäkirjan tarkastaja

Kepa ry ESITYSLISTA 11/2015 1 (5) Elimäenkatu 25-27 Hallituksen kokous 16.12.2015 00260 Helsinki 8.12.2015

Kepa ry ESITYSLISTA 11/2015 1 (5) Elimäenkatu 25-27 Hallituksen kokous 16.12.2015 00260 Helsinki 8.12.2015 Kepa ry ESITYSLISTA 11/2015 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 11/2015 Aika 16.12.2015 klo 15.00 Paikka Huom! Kepan toimisto, kokoushuone Vallila, 5. krs Hallituksen ja henkilökunnan yhteinen glögihetki klo 14.30-15.00

Lisätiedot

Puheenjohtaja E. Vuola avaa kokouksen.

Puheenjohtaja E. Vuola avaa kokouksen. Kepa ry ESITYSLISTA 1/2013 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 1/2013 Aika 4.2.2013 klo 13.00 Paikka KEPA, kokoushuone Dialogi Töölöntorinkatu 2 A Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Vuola Elina I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) Elimäenkatu 25-27 8.1.2016 00510 Helsinki Hallituksen kokous 20.1.2016 puh. (09) 584 233

Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) Elimäenkatu 25-27 8.1.2016 00510 Helsinki Hallituksen kokous 20.1.2016 puh. (09) 584 233 Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 1/2016 Aika 20.1.2016 klo 15.00 Paikka Kokouksen osanottajat Kepa, kokoushuone Dialogi Elimäenkatu 25-27, 6. krs. 00510 Helsinki Puheenjohtaja Majanen Pertti

Lisätiedot

Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) Töölöntorinkatu 2 A 19.3.2014 00260 Helsinki Hallituksen kokous 31.3.2014 puh. (09) 584 233

Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) Töölöntorinkatu 2 A 19.3.2014 00260 Helsinki Hallituksen kokous 31.3.2014 puh. (09) 584 233 Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 2/2014 Aika 31.3.2014 klo 13.00 Paikka Kepa, kokoushuone Dialogi Töölöntorinkatu 2 A 00260 Helsinki Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Vuola Elina I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 10/2015 1 (8) Elimäenkatu 25-27 Hallituksen kokous 26.10.2015 00260 Helsinki 13.11.2015

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 10/2015 1 (8) Elimäenkatu 25-27 Hallituksen kokous 26.10.2015 00260 Helsinki 13.11.2015 Kepa ry PÖYTÄKIRJA 10/2015 1 (8) HALLITUKSEN KOKOUS NRO 10/2015 Aika 26.10.2015 klo 15.00 Paikka Kokouksen osanottajat Kepa Kokoushuone Dialogi, 6. kerros Elimäenkatu 25-27, 00510 Helsinki Puheenjohtaja

Lisätiedot

Kepa ry ESITYSLISTA 10/ (5) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki

Kepa ry ESITYSLISTA 10/ (5) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki Kepa ry ESITYSLISTA 10/2015 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS NRO 10/2015 Aika 26.10.2015 klo 15.00-17.30 Paikka Kokouksen osanottajat Kepa Kokoushuone Dialogi, 6. kerros Elimäenkatu 25-27, 00510 Helsinki Puheenjohtaja

Lisätiedot

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 11/2015 1 (6) Elimäenkatu 25-27 Hallituksen kokous 16.12.2015 00510 Helsinki 18.12.2015

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 11/2015 1 (6) Elimäenkatu 25-27 Hallituksen kokous 16.12.2015 00510 Helsinki 18.12.2015 Kepa ry PÖYTÄKIRJA 11/2015 1 (6) HALLITUKSEN KOKOUS 11/2015 Aika 16.12.2015 klo 15.00 Paikka Kepan toimisto, kokoushuone Vallila, 5. krs Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Vuola Elina läsnä I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kepa ry ESITYSLISTA 5/2014 1 (5) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous 16.6.2014 00260 Helsinki puh. (09) 584 233 3.6.2014

Kepa ry ESITYSLISTA 5/2014 1 (5) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous 16.6.2014 00260 Helsinki puh. (09) 584 233 3.6.2014 Kepa ry ESITYSLISTA 5/2014 1 (5) KOKOUS 5/2014 Aika 16.6.2014 klo 09.00-16.00 Paikka Suomen lähetysseura, pihasali Tähtitorninkatu 18 00140 HELSINKI (09) 12 971 Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Vuola

Lisätiedot

Kepa ry ESITYSLISTA 7/2014 1 (5) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous 27.10.2014 00260 Helsinki 16.10.2014

Kepa ry ESITYSLISTA 7/2014 1 (5) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous 27.10.2014 00260 Helsinki 16.10.2014 Kepa ry ESITYSLISTA 7/2014 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 7/2014 Aika 27.10.2014 klo 13.00 Paikka Kirkon Ulkomaanapu, Mikael-sali, Eteläranta 8, Helsinki Kulkuyhteys Raitiovaunu nro 2 pysähtyy talon vieressä,

Lisätiedot

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 (9) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous 21.10.2013 00260 Helsinki 30.10.2013

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 (9) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous 21.10.2013 00260 Helsinki 30.10.2013 Kepa ry PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 (9) HALLITUKSEN KOKOUS 6/2012 Aika 21.10.2013 klo 13.00 Paikka Kepa, Töölöntorinkatu 2A, Helsinki Ennen kokouksen alkua Tiina Saukko, World Vision ry:n toiminnanjohtaja ja Kepan

Lisätiedot

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (4) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (4) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (4) HALLITUKSEN KOKOUS NRO 3/2013 Aika 13.5.2013 klo 13.00 Paikka KEPA, kokoushuone Dialogi Hallituksen kokousta edelsi Aino Pennasen pitämä lyhyt alustus post-2015- prosessista ja

Lisätiedot

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1/ (5) Töölöntorinkatu 2 A Helsinki Hallituksen kokous puh. (09)

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1/ (5) Töölöntorinkatu 2 A Helsinki Hallituksen kokous puh. (09) Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 Aika 27.1.2015 klo 15.00 Paikka Kepa, kokoushuone Dialogi Töölöntorinkatu 2 A 00260 Helsinki Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Vuola Elina I

Lisätiedot

Kepa ry ESITYSLISTA 7/ (5) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki

Kepa ry ESITYSLISTA 7/ (5) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki Kepa ry ESITYSLISTA 7/2013 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 7/2013 Aika 9.12.2013 klo 13.00 Paikka Kepa, Töölöntorinkatu 2A, Helsinki HUOM! Kokousta edeltää hallituksen ja henkilöstön glögi-hetki klo 12.30-13.00.

Lisätiedot

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 5/ (6) Töölöntorinkatu 2 A Helsinki Hallituksen kokous

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 5/ (6) Töölöntorinkatu 2 A Helsinki Hallituksen kokous Kepa ry PÖYTÄKIRJA 5/2013 1 (6) HALLITUKSEN KOKOUS NRO 5/2013 Aika 30.8.2013 klo 09.00 Paikka Metsämajatalo Metsäntähti, Kattilantie 426, 02830 Espoo Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Vuola Elina I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

00510 Helsinki Hallituksen kokous puh. (09) Nissinen Jouni

00510 Helsinki Hallituksen kokous puh. (09) Nissinen Jouni 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 4 /2017 Aika 30.3.2017 klo 15.00 Paikka Kepa, kokoushuone Dialogi, 6. krs. 00510 Helsinki Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Majanen Pertti I varapuheenjohtaja Ranta Eija II varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kepa ry ESITYSLISTA 6/ (6) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki

Kepa ry ESITYSLISTA 6/ (6) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki Kepa ry ESITYSLISTA 6/2013 1 (6) HALLITUKSEN KOKOUS 6/2012 Aika 21.10.2013 klo 13.00 Paikka Kepa, Töölöntorinkatu 2A, Helsinki Huom! Tiina Saukko, World Vision ry:n toiminnanjohtaja ja Kepan edustaja Team

Lisätiedot

Kepa ry ESITYSLISTA 2/2013 1 (7) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous 25.3.2013 00260 Helsinki 14.3.2013

Kepa ry ESITYSLISTA 2/2013 1 (7) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous 25.3.2013 00260 Helsinki 14.3.2013 Kepa ry ESITYSLISTA 2/2013 1 (7) HALLITUKSEN KOKOUS NRO 2/2013 Aika 25.3.2013 klo 13.00 Paikka KEPA, kokoushuone Dialogi Töölöntorinkatu 2 A 00260 Helsinki HUOM! Kokouksen osanottajat Hallituksen kokousta

Lisätiedot

Kepa ry ESITYSLISTA 1 (6) Elimäenkatu Helsinki Hallituksen kokous puh. (09)

Kepa ry ESITYSLISTA 1 (6) Elimäenkatu Helsinki Hallituksen kokous puh. (09) Kepa ry ESITYSLISTA 1 (6) HALLITUKSEN KOKOUS 7/2016 Aika 26.10.2016 klo 15.00 Paikka HUOM! Kepan toimisto, kokoushuone Dialogi Ennen päätöskokousta pidetään hallituksen strategiatyöpaja klo 15-16. Työpajassa

Lisätiedot

Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) Elimäenkatu Helsinki Hallituksen kokous puh. (09) HALLITUKSEN KOKOUS 3/2016

Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) Elimäenkatu Helsinki Hallituksen kokous puh. (09) HALLITUKSEN KOKOUS 3/2016 Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 3/2016 Aika 29.3.2016 klo 15.00 Paikka Kepa, kokoushuone Dialogi Elimäenkatu 25-27, 6. krs. 00510 Helsinki Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Majanen Pertti

Lisätiedot

Hakkarainen Outi, luottamusvaltuutettu Rekola Sanna, asiantuntija, jäsensuhteet

Hakkarainen Outi, luottamusvaltuutettu Rekola Sanna, asiantuntija, jäsensuhteet Fingo ry PÖYTÄKIRJA 1 (5) FINGON HALLITUKSEN KOKOUS 1/2019 Aika 23.1.2019 klo 15.00 Paikka Fingo, kokoushuone Dialogi Elimäenkatu 25-27, 6. krs. 00510 Helsinki Kokouksen osanottajat I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

SAIMAAN LATU RY PÖYTÄKIRJA 1/4 PL 330 53101 LAPPEENRANTA SYYSKOKOUS 2015

SAIMAAN LATU RY PÖYTÄKIRJA 1/4 PL 330 53101 LAPPEENRANTA SYYSKOKOUS 2015 SAIMAAN LATU RY PÖYTÄKIRJA 1/4 PL 330 53101 LAPPEENRANTA SYYSKOKOUS 2015 Aika Torstai 12.11.2015 klo 18.00-19.28 Paikka Lappeenrannan Urheilutalon kokoushuone 1. Kokouksen avaus Saimaan Latu ry:n puheenjohtaja

Lisätiedot

HTM-TILINTARKASTAJAT RY:N SÄÄNNÖT. ylimääräinen yhdistyskokous 1.2.2008, rekisteröity 21.5.2008. Sisällysluettelo

HTM-TILINTARKASTAJAT RY:N SÄÄNNÖT. ylimääräinen yhdistyskokous 1.2.2008, rekisteröity 21.5.2008. Sisällysluettelo HTM-TILINTARKASTAJAT RY:N SÄÄNNÖT ylimääräinen yhdistyskokous 1.2.2008, rekisteröity 21.5.2008 Sisällysluettelo Nimi, kotipaikka ja toiminta-alue 1 Tarkoitus ja sen toteuttaminen 2 Jäsenyyttä koskevat

Lisätiedot

Aika lauantai 14.11.2015 klo 12.05-12.55 Paikka Ruissalon Kylpylä, Ruissalon puistotie 640, Turku

Aika lauantai 14.11.2015 klo 12.05-12.55 Paikka Ruissalon Kylpylä, Ruissalon puistotie 640, Turku 16.11.2015 1(5) YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS Aika lauantai 14.11.2015 klo 12.05-12.55 Paikka Ruissalon Kylpylä, Ruissalon puistotie 640, Turku 1 Kokouksen avaus 2 Läsnäolijoiden toteaminen 3

Lisätiedot

VALTUUSKUNNAN KEVÄTKOKOUS 2009

VALTUUSKUNNAN KEVÄTKOKOUS 2009 pöytäkirja 1/09 Suomen Eläinlääkäriliitto ry Finlands Veterinärförbund rf VALTUUSKUNNAN KEVÄTKOKOUS 2009 Aika: 26.4.2009 klo 9.12 10.20 Paikka: Radisson SAS Marina Palace Hotel, Linnankatu 32, Turku Läsnä:

Lisätiedot

Paperi-insinöörit ry:n uudet säännöt Sääntöjen alla on lista sääntöihin tehdyistä muutoksista

Paperi-insinöörit ry:n uudet säännöt Sääntöjen alla on lista sääntöihin tehdyistä muutoksista Paperi-insinöörit ry:n uudet säännöt Sääntöjen alla on lista sääntöihin tehdyistä muutoksista Uudet säännöt hyväksytetään jäsenillä Vuosikokouksessa 15.4.2016 ja syyskokouksessa 2016 Uudet Säännöt 2016

Lisätiedot

Esityslista 1.12.2015

Esityslista 1.12.2015 Sivu 1 / 6 Esityslista 1.12.2015 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen puheenjohtajan, sihteerin ja kahden pöytäkirjantarkastajan valinta 3. Nimenhuudon suorittaminen 4. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (7) Töölöntorinkatu 2 A 2.3.2015 00260 Helsinki Hallituksen kokous 25.2.2015 puh. (09) 584 233

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (7) Töölöntorinkatu 2 A 2.3.2015 00260 Helsinki Hallituksen kokous 25.2.2015 puh. (09) 584 233 Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (7) HALLITUKSEN KOKOUS 2/2015 Aika 25.2.2015 klo 15.00 Paikka Kepa, kokoushuone Aurinko Töölöntorinkatu 2A 00260 Helsinki Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Vuola Elina I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 10/2014 Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki Lapintie Anastasia

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 10/2014 Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki Lapintie Anastasia HALLITUKSEN KOKOUS 10/2014 Aika 15.12.2014 klo 15.00 Paikka Kokouksen osanottajat Kepan toimisto Kokousta edelsi hallituksen ja Kepan henkilökunnan jouluglögit. I varapuheenjohtaja Ritva Semi kiitti hallituksen

Lisätiedot

Fingo ry PÖYTÄKIRJA 1 (5) Elimäenkatu Helsinki Hallituksen kokous

Fingo ry PÖYTÄKIRJA 1 (5) Elimäenkatu Helsinki Hallituksen kokous Fingo ry PÖYTÄKIRJA 1 (5) FINGON HALLITUKSEN KOKOUS 4/2019 Aika 28.3.2019 klo 15.33 16:55 Paikka Fingo, kokoushuone Amazon Elimäenkatu 25-27, 6. krs. 00510 Helsinki Kokouksen osanottajat I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

SUOMEN PUNAISEN RISTIN VALTUUSTON KEVÄTKOKOUS

SUOMEN PUNAISEN RISTIN VALTUUSTON KEVÄTKOKOUS SUOMEN PUNAISEN RISTIN VALTUUSTON KEVÄTKOKOUS Aika Perjantaina 20.5.2016, kello 13.05-16.23 Paikka Hotelli Haaga, Nuijamiestentie 10, Helsinki 1 KOKOUKSEN AVAUS Valtuuston puheenjohtaja Eero Rämö avasi

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN KARTOITTAJAYHDISTYS SKY ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Paikka Rakennusmestarien toimitila Kajaaninkatu 16, Oulu Valtakirjojen tarkastus on kokoushuoneessa klo 15.45. Aika 3.3.2016 klo 16.15

Lisätiedot

Kentala Julianna este. Rämö Milja

Kentala Julianna este. Rämö Milja Kepa ry PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 (9) HALLITUKSEN KOKOUS NRO 2/2013 Aika 25.3.2013 klo 13.00 Paikka KEPA, kokoushuone Dialogi Töölöntorinkatu 2 A 00260 Helsinki Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Vuola Elina

Lisätiedot

Kehitysyhteistyön palvelukeskus ry KEPA PÖYTÄKIRJA 7/2012 1 (11) Töölöntorinkatu 2 A 3.9.2012 00260 Helsinki Hallituksen kokous 31.8.

Kehitysyhteistyön palvelukeskus ry KEPA PÖYTÄKIRJA 7/2012 1 (11) Töölöntorinkatu 2 A 3.9.2012 00260 Helsinki Hallituksen kokous 31.8. Kehitysyhteistyön palvelukeskus ry KEPA PÖYTÄKIRJA 7/2012 1 (11) HALLITUKSEN KOKOUS NRO 7/2012 Aika 31.8.2012 klo 09.15 15:30 Paikka Kokouksen osanottajat Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Lisätiedot

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 6.1.2015 klo 12.00-13.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Aika 9.4.2017 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 22 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51

Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51 49 Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015 AIKA 20.01.2015 klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51 2 KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Liikuntatieteellinen Seura ry:n säännöt Yhdistysrekisterin hyväksymät 17.5.2010

Liikuntatieteellinen Seura ry:n säännöt Yhdistysrekisterin hyväksymät 17.5.2010 Liikuntatieteellinen Seura ry:n säännöt Yhdistysrekisterin hyväksymät 17.5.2010 1 Nimi Yhdistyksen nimi on Liikuntatieteellinen Seura ry. Yhdistyksen nimestä käytetään lyhennettä LTS. Yhdistyksen kotipaikka

Lisätiedot

Espoon hyvinvointialojen henkilöstö JHL ry. 587 PÖYTÄKIRJA 8/20

Espoon hyvinvointialojen henkilöstö JHL ry. 587 PÖYTÄKIRJA 8/20 SYYSKOKOKOUS Tiistai 24. marraskuuta 2015 klo 18.00 Valtuustotalon kahvio, Espoon keskus KOKOUSILLAN AVAUS, Puheenjohtaja Anna-Maija Kukkonen avasi kokousillan. VIERAILIJAN PUHEENVUORO Juhana Harju, viestintäpäällikkö

Lisätiedot

AMKE ry:n hallituksen kokous 1/2013

AMKE ry:n hallituksen kokous 1/2013 AMKE ry:n hallituksen kokous 1/2013 Aika perjantai 25.01.2013 klo 09.30-12 (+lounasmahdollisuus). Paikka AMKE ry:n toimisto, Sörnäistenkatu 1, Helsinki Osallistujat Marketta Kokkonen puheenjohtaja Timo

Lisätiedot

Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto

Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto 10.10.2012 1 (6) Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto Pöytäkirja Nro 7/2012 Kokousaika: Tiistai 28.8.2012 klo 18 Paikka: Paavalinkirkko, Kirkkoherranvirasto, neuvotteluhuone, Sammatintie 5, 00550 Helsinki

Lisätiedot

Ymmerstan koulu, opettajainhuone, Ristihaantie 5, 02750 Espoo

Ymmerstan koulu, opettajainhuone, Ristihaantie 5, 02750 Espoo YMMERSTAN KOTI- JA KOULUYHDISTYS RY:N JOHTOKUNNAN KOKOUS 2 / 2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 11.3.2014 klo 18.15 Paikka: Läsnä: Ymmerstan koulu, opettajainhuone, Ristihaantie 5, 02750 Espoo Hallikas Sami-Pekka Hovila

Lisätiedot

ETELÄ-HÄMEEN SPANIELIT RY

ETELÄ-HÄMEEN SPANIELIT RY ETELÄ-HÄMEEN SPANIELIT RY Säännöt 1. YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMINTA-ALUE Yhdistyksen nimi on Etelä- Hämeen Spanielit ry ja sen kotipaikka on Hämeenlinna. Toiminta-alue käsittää Etelä-Hämeen Kennelpiirin

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

Scandic Marina Congress Center, Katajanokanlaituri 6, Helsinki

Scandic Marina Congress Center, Katajanokanlaituri 6, Helsinki Epävirallinen käännös AKTIA OYJ PÖYTÄKIRJA VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2010 Aika: 25.3.2010 Paikka: Scandic Marina Congress Center, Katajanokanlaituri 6, Helsinki Läsnä: Yhtiökokouksessa olivat läsnä tai edustettuina

Lisätiedot

Kokouksen alussa oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi.

Kokouksen alussa oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 06.11.2011 klo 13.00-15.15 1(5) Paikka Läsnä Lauttakylän koulu, Koulukatu 3, Huittinen 89 äänivaltaista kokousedustajaa 35 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Messukeskuksen kongressisiipi, Rautatieläisenkatu 3, Helsinki. 1 043 edustettua osakasta Liite 1

Messukeskuksen kongressisiipi, Rautatieläisenkatu 3, Helsinki. 1 043 edustettua osakasta Liite 1 1 (7) KESKO OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS PÖYTÄKIRJA NRO 1/2008 Paikka Messukeskuksen kongressisiipi, Rautatieläisenkatu 3, Helsinki Aika 31.3.2008 klo 13.00 14.50 Läsnä Osakkaat 1 043 edustettua osakasta

Lisätiedot

A. YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA, KIELET, TARKOITUS JA TOIMINTAMUOTO

A. YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA, KIELET, TARKOITUS JA TOIMINTAMUOTO POHJOLA-NORDENIN NUORISOLIITTO RY:N SÄÄNNÖT hyväksytty 1.4.1995 kevätkokouksessa Lappeenrannassa muutettu 31.10.1998 syyskokouksessa Helsingissä muutettu 3.4.2009 kevätkokouksessa Helsingissä muutettu

Lisätiedot

Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) Elimäenkatu Helsinki Hallituksen kokous puh. (09) Lindqvist Terhi.

Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) Elimäenkatu Helsinki Hallituksen kokous puh. (09) Lindqvist Terhi. Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 18/2017 Aika 14.12.2017 klo 15.00 Paikka Kepan toimisto, kokoushuone Dialogi Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Majanen Pertti I varapuheenjohtaja Ranta Eija

Lisätiedot

Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Benedict Wrede avasi kokouksen.

Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Benedict Wrede avasi kokouksen. Turvatiimi Oyj Pöytäkirja 1/2014 1(6) TURVATIIMI OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: 20.3.2014, klo 9.00 9.30 Paikka: Läsnä: Rake-sali, Erottajankatu 4 C, 00120 Helsinki. Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 4/2013 4.6.2013 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PÖYTÄKIRJA 4/2013 4.6.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/2013 4.6.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 30 ILMOITUSASIAT 2 31 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkoneuvosto 1/2010 15.1.2010. OSALLISTUJAT läsnä poissa

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkoneuvosto 1/2010 15.1.2010. OSALLISTUJAT läsnä poissa MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) KOKOUSTIEDOT Aika 15.1.2010 klo 16-17.35 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Puh. johtaja Vähäsarja Vilho vs. kirkkoherra x Alaoja Raimo jäsen, vpj.

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkovaltuusto 2/2009 27.5.2009

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkovaltuusto 2/2009 27.5.2009 MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) KOKOUSTIEDOT Aika 27.5.2009 klo 17-19.52 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Stoor Timo jäsen, pj x Sinikumpu Airi jäsen, vpj x Alaoja Raimo jäsen x

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Suomen työnohjaajat ry. Sen kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alueena koko maa.

Yhdistyksen nimi on Suomen työnohjaajat ry. Sen kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alueena koko maa. Suomen työnohjaajat ry SÄÄNNÖT 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen työnohjaajat ry. Sen kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alueena koko maa. 2. Toiminnan tarkoitus ja toiminnan laatu Suomen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 1/6 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 Aika 15.4.2018 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 20 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (9) Elimäenkatu 25-27 8.6.2015 00510 Helsinki Hallituksen kokous 5.6.2015 puh. (09) 584 233

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (9) Elimäenkatu 25-27 8.6.2015 00510 Helsinki Hallituksen kokous 5.6.2015 puh. (09) 584 233 Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (9) HALLITUKSEN KOKOUS 5/2015 Aika 5.6.2015 klo 09.00 16.00 Paikka Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus Kokoushuone Tage Hanasaarenranta 5 02100 ESPOO Kokouksen osanottajat

Lisätiedot

T a m p e r e e n A - K i l t a r y : n s ä ä n n ö t

T a m p e r e e n A - K i l t a r y : n s ä ä n n ö t T a m p e r e e n A - K i l t a r y : n s ä ä n n ö t 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Tampereen A-Kilta ry ja sen kotipaikka on Tampere. 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu Tarkoitus

Lisätiedot

SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS

SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 (5) SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS Aika Lauantai 24.4.2010 klo 9.30-11.35 Paikka Sokos Hotel Lappee, kokoustila Saimaa, Brahenkatu 1, Lappeenranta Läsnä Liitteen mukaan

Lisätiedot

FYSIIKAN TUTKIMUSLAITOKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS 2/10 PÖYTÄKIRJA. vararehtori Johanna Björkroth johtaja Dan-Olof Riska hallintopäällikkö Mikko Sainio

FYSIIKAN TUTKIMUSLAITOKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS 2/10 PÖYTÄKIRJA. vararehtori Johanna Björkroth johtaja Dan-Olof Riska hallintopäällikkö Mikko Sainio Helsinki Institute of Physics P.O.Box 64, (Gustaf Hällströmin katu 2) FIN-00014 University of Helsinki, Finland Phone +358 9 191 50521, fax +358 9 191 50522 FYSIIKAN TUTKIMUSLAITOKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS. Aika 23.9.2009 klo 16.00. Paikka Kokoustila Kataja, Järjestökatu 10

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS. Aika 23.9.2009 klo 16.00. Paikka Kokoustila Kataja, Järjestökatu 10 EETANET RY. PÖYTÄKIRJA 1/2009 1(8) Pöytäkirja kertoo yhdistyksen jäsenille ja viranomaisille, mitä kokous on päättänyt ja mitä pitäisi tehdä. auttaa seuraamaan päätösten toteuttamista. antaa tietoja siitä,

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi ry. Sen kotipaikka on Turun kaupunki ja toimintaalueena

Yhdistyksen nimi on Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi ry. Sen kotipaikka on Turun kaupunki ja toimintaalueena Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi ry:n säännöt 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Kiinteistöliitto Varsinais-Suomi ry. Sen kotipaikka on Turun kaupunki ja toimintaalueena Varsinais-Suomi. Yhdistys

Lisätiedot

ry:n säännöt. Hyväksytty ry:n kokouksessa.. 20. Merkitty yhdistysrekisteriin.. 20.

ry:n säännöt. Hyväksytty ry:n kokouksessa.. 20. Merkitty yhdistysrekisteriin.. 20. MALLISÄÄNNÖT PARTIOPIIREJÄ VARTEN (Prh:n 21.3.2007 ennakkotarkastamat, 3 tarkennus 18.4.07) ry:n säännöt. Hyväksytty ry:n kokouksessa.. 20. Merkitty yhdistysrekisteriin.. 20. 1 NIMI, KOTIPAIKKA JA KIELI

Lisätiedot

Maanantai 21.3.2016, klo 13.00. Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta ilmenevät osakkeenomistajat.

Maanantai 21.3.2016, klo 13.00. Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta ääniluettelosta ilmenevät osakkeenomistajat. PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 (7) KEMIRA OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2016 Aika: Paikka: Läsnä: Maanantai 21.3.2016, klo 13.00 Scandic Marina Congress Center, osoitteessa Katajanokanlaituri 6, Helsinki Kokouksessa

Lisätiedot

Nimettiin pöytäkirjan tarkastajiksi Liisa Ketolainen ja Miia Nuikka.

Nimettiin pöytäkirjan tarkastajiksi Liisa Ketolainen ja Miia Nuikka. Fingo ry PÖYTÄKIRJA 1 (5) FINGON HALLITUKSEN KOKOUS 1/2018 Aika 30.8.2018 klo 14.00 Paikka Fingo, kokoushuone Dialogi Elimäenkatu 25-27, 6. krs. 00510 Helsinki Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Selin

Lisätiedot

Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy Hallitus Pöytäkirja 6/2016

Metropolia Ammattikorkeakoulu Oy Hallitus Pöytäkirja 6/2016 Aika Perjantai 10.6.2016 klo 9-10.30 Paikka Läsnä Estyneenä Metropolia Ammattikorkeakoulu, Bulevardi 31, neuvotteluhuone P213 (2.krs) Henri Kuitunen (pj) Kalevi Ekman Jemi Heinilä Elina Lehto-Häggroth

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Tarkastuslautakunta

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Tarkastuslautakunta KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kokousaika Tiistai 12.6.2018 klo 13.00 17.30 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, Neuvotteluhuone 1, HUOM. paikka Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 41 3

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2016 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2016 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 2/2016 1 Kokoustiedot Aika 10.3.2016 klo 10.00 11.07. Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PORIN VENEILIJÄT R.Y. 1

PORIN VENEILIJÄT R.Y. 1 PORIN VENEILIJÄT R.Y. 1 1. Nimi ja kotipaikka S Ä Ä N N Ö T Yhdistyksen, jota jäljempänä kutsutaan seuraksi, nimi on Porin Veneilijät ry. Seuran kotipaikka on Porin kaupunki. 2. Seuran tarkoitus ja toiminnan

Lisätiedot

MLL Tapaninkylän syyskokous. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tapaninkylän paikallisyhdistys ry.

MLL Tapaninkylän syyskokous. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tapaninkylän paikallisyhdistys ry. MLL Tapaninkylän syyskokous Tapaninkylän paikallisyhdistys ry. 1. Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja avaa kokouksen. Hän pitää usein myös lyhyen tervetulopuheenvuoron: Hyvät osanottajat, toivotan

Lisätiedot

KoLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry

KoLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry Syyskokouksen pöytäkirja, verkkoversio 1. (3) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2015 Aika: 11.11.2015 klo 17.30 Paikka: Ravintola Nevillen Kammari, Kouvola Läsnä: 15 jäsentä 1. Kokouksen avaus KoLVIn puheenjohtaja

Lisätiedot

1. Yhdistyksen nimi on Suomen Motoristit ry. Toimialueena on Suomi ja kotipaikkana Forssan kaupunki.

1. Yhdistyksen nimi on Suomen Motoristit ry. Toimialueena on Suomi ja kotipaikkana Forssan kaupunki. Suomen Motoristit ry Kuusimäenkatu 21 33560 TAMPERE 1 (6) YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT Nimi: Suomen Motoristit ry Kotipaikka: Forssa Osoite: Kuusimäenkatu 21 33560 Tampere Rekisterinumero: 151.543 Merkitty rekisteriin:

Lisätiedot

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (5) Elimäenkatu Helsinki Hallituksen kokous puh. (09)

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (5) Elimäenkatu Helsinki Hallituksen kokous puh. (09) Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 11/2017 Aika 23.10.2017 klo 16.00 Paikka Kepan toimisto, kokoushuone Dialogi Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Majanen Pertti I varapuheenjohtaja Ranta Eija

Lisätiedot

Pohjoisen Keski-Suomen ammatilliset opettajat ry:n säännöt

Pohjoisen Keski-Suomen ammatilliset opettajat ry:n säännöt 1 Pohjoisen Keski-Suomen ammatilliset opettajat ry:n säännöt NIMI, TARKOITUS JA TOIMINTA 1 Yhdistyksen nimi on Pohjoisen Keski-Suomen ammatilliset opettajat ry. Yhdistyksen kotipaikka on Äänekoski ja toiminta-alueena

Lisätiedot

I LUKU YHDISTYKSEN TOIMIALA

I LUKU YHDISTYKSEN TOIMIALA TYJ säännöt S. 1 (6) I LUKU YHDISTYKSEN TOIMIALA 1 Yhdistyksen nimi, kotipaikka, toiminta-alue ja tarkoitus II LUKU Yhdistyksen nimi on Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö ry, ruotsiksi Arbetslöshetskassornas

Lisätiedot

Lisäksi puheenjohtaja kutsuu tarpeelliset kokousavustajat. 3 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisäksi puheenjohtaja kutsuu tarpeelliset kokousavustajat. 3 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN LÄHETYSSEURA RY:N VUOSIKOKOUS Aika lauantai 13.6.2015 klo 9.00 Paikka Rovaniemen kirkko, Yliopistonkatu 2, Rovaniemi ESITYSLISTA 1 Kokouksen avaus Kokouksen avaa hallituksen puheenjohtaja Matti

Lisätiedot

MLL Tapaninkylän kevätkokous. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tapaninkylän paikallisyhdistys ry.

MLL Tapaninkylän kevätkokous. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tapaninkylän paikallisyhdistys ry. MLL Tapaninkylän kevätkokous Tapaninkylän paikallisyhdistys ry. 1. Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja avaa kokouksen. Hän pitää usein myös lyhyen tervetulopuheenvuoron: Hyvät osanottajat, toivotan

Lisätiedot

Suomen Metsäsertifiointi ry:n 26.5.2009 hyväksymät säännöt, jotka Patentti- ja rekisterihallitus on rekisteröinyt 8.1.2010.

Suomen Metsäsertifiointi ry:n 26.5.2009 hyväksymät säännöt, jotka Patentti- ja rekisterihallitus on rekisteröinyt 8.1.2010. Yhdistyksen säännöt Suomen Metsäsertifiointi ry:n 26.5.2009 hyväksymät säännöt, jotka Patentti- ja rekisterihallitus on rekisteröinyt 8.1.2010. 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen Metsäsertifiointi

Lisätiedot

1. NIMI JA KOTIPAIKKA 1.1. Yhdistyksen nimi on Erasmus Student Network Finland ry (myöhemmin ESN Finland)

1. NIMI JA KOTIPAIKKA 1.1. Yhdistyksen nimi on Erasmus Student Network Finland ry (myöhemmin ESN Finland) ry:n säännöt Kuten hyväksytty NP Skype V:ssa 20.8.2015 1. NIMI JA KOTIPAIKKA 1.1. Yhdistyksen nimi on ry (myöhemmin ESN Finland) 1.2. ESN Finland on voittoa tavoittelematon, poliittisesti, tunnuksellisesti

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5/

PÖYTÄKIRJA 5/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5/2012 5.6.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 36 ILMOITUSASIAT 2 37 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO 10/2011

SEURAKUNTANEUVOSTO 10/2011 SIPOON SUOMALAINEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA SEURAKUNTANEUVOSTO 10/2011 Kokousaika 14.12.2011 klo 17.30 19.17 Kokouspaikka Ravintola Nygårds, Vantaan Sotungissa Läsnä: Tuomas Alaterä Georg Bergström

Lisätiedot

Kuopion Ravitsemustieteen Opiskelijayhdistys Retikka NIMI JA KOTIPAIKKA

Kuopion Ravitsemustieteen Opiskelijayhdistys Retikka NIMI JA KOTIPAIKKA Kuopion Ravitsemustieteen Opiskelijayhdistys Retikka SÄÄNNÖT NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on Kuopion Ravitsemustieteen Opiskelijayhdistys Retikka. Näissä säännöissä yhdistyksestä käytetään nimeä

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Edustajiston sääntömääräinen syyskokous Esityslista Aika: 21.11.2017 klo 17.00 Paikka: Kutsu:, Helsinki. P317 Edustajiston jäsenet Hallitus KOKOUSTEKNISET ASIAT 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen

Lisätiedot

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (11) Töölöntorinkatu 2 A 1.4.2014 00260 Helsinki Hallituksen kokous 31.3.2014 puh. (09) 584 233

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (11) Töölöntorinkatu 2 A 1.4.2014 00260 Helsinki Hallituksen kokous 31.3.2014 puh. (09) 584 233 Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (11) HALLITUKSEN KOKOUS 2/2014 Aika 31.3.2014 klo 13.00 Paikka Kepa, kokoushuone Dialogi Töölöntorinkatu 2 A 00260 Helsinki Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Vuola Elina I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen Golfkentänhoitajien Yhdistys - Finnish Greenkeepers Association r.y. ja sen kotipaikka on Espoon kaupunki. 2 Tarkoitus ja tehtävät Yhdistyksen

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKISEUDUN KUNTAYHTYMÄ MUISTIO 2/2011 HYVINVOINTIPALVELUT SEUTUSIVISTYS

TAMPEREEN KAUPUNKISEUDUN KUNTAYHTYMÄ MUISTIO 2/2011 HYVINVOINTIPALVELUT SEUTUSIVISTYS MUISTIO 2/2011 HYVINVOINTIPALVELUT Aika 17.2.2011 klo 14.00 17.03 Paikka RADISSON BLU PLAZA HOTEL Mikonkatu 23, Helsinki Osallistujat Nina Lehtinen Lempäälä puheenjohtaja (x) Leena Pajukoski Kangasala

Lisätiedot

Suonteen kalastusalueen vuosikokous. 25.4.2014 klo 12.00 PÄYTÄKIRJA

Suonteen kalastusalueen vuosikokous. 25.4.2014 klo 12.00 PÄYTÄKIRJA Suonteen kalastusalueen vuosikokous 25.4.2014 klo 12.00 PÄYTÄKIRJA SUONTEEN KALASTUSALUEEN VARSINAINEN VUOSIKOKOUS AIKA: Perjantai 25.4.2014 alkaen klo 12.00 PAIKKA: Lamminmäen tila, Joutsa 1. Kokouksen

Lisätiedot

Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA

Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA Aika: lauantai 21.11.2015 Paikka: Satakuntatalon Kiltasali, Lapinrinne 1, Helsinki klo 9.30 klo10.45 klo 12.00 klo 13.00 Ilmoittautuminen ja kokousedustajien

Lisätiedot

Kristillinen Eläkeliitto ry

Kristillinen Eläkeliitto ry Kristillinen Eläkeliitto ry Piirin mallisäännöt Mallisäännöt Hyväksytty PRH 1 Sisällys I PERUSSÄÄNNÖKSET... 2 Nimi, kotipaikka... 2 Tarkoitus... 2 Toiminta... 2 II JÄSENYYS... 3 Jäsenet... 3 Jäsenen velvollisuudet...

Lisätiedot

3. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Suomen hydrologian yhdistys (SHY) VUOSIKOKOUS 15.5.2014 klo. 17.30-18:43 Suomen ympäristökeskus, Mechelininkatu 34a, Helsinki Läsnäolijat: Johanna Korhonen, Hannu Marttila, Harri Koivusalo, Ari Jolma,

Lisätiedot

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 7/ (7) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 7/ (7) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki Kepa ry PÖYTÄKIRJA 7/2013 1 (7) HALLITUKSEN KOKOUS 7/2013 Aika 9.12.2013 klo 13.00 Paikka Kepa, Töölöntorinkatu 2A, Helsinki Kokousta edelsi hallituksen ja henkilöstön yhteinen glögi-hetki. Kokouksen osanottajat

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n säännöt Hyväksytty piirin kokouksessa 19.10.2015. PRH hyväksynyt 8.12.2015.

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n säännöt Hyväksytty piirin kokouksessa 19.10.2015. PRH hyväksynyt 8.12.2015. Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n säännöt Hyväksytty piirin kokouksessa 19.10.2015. PRH hyväksynyt 8.12.2015. 1. Nimi, kotipaikka ja kieli Yhdistyksen nimi on Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry. Sen kotipaikka

Lisätiedot

3 Osakunnan kanta-alueita ovat Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnat.

3 Osakunnan kanta-alueita ovat Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnat. OULUN ETELÄ- JA KESKIPOHJALAINEN OSAKUNTA RY:n SÄÄNNÖT I LUKU YHDISTYKSEN KOTIPAIKKA, TARKOITUS JA ALUE 1 Yhdistyksen, josta näissä säännöissä käytetään nimitystä osakunta, nimi on Oulun Etelä- ja Keskipohjalainen

Lisätiedot

Puheenjohtaja E. Vuola avasi kokouksen klo 13:00.

Puheenjohtaja E. Vuola avasi kokouksen klo 13:00. Kepa PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 (8) HALLITUKSEN KOKOUS 1/2013 Aika 4.2.2013 klo 13.00 Paikka KEPA, kokoushuone Dialogi Töölöntorinkatu 2 A Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Vuola Elina I varapuheenjohtaja Purje

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN URHEILUKALASTAJAT r.y. SÄÄNNÖT. Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja kieli 1

KESKI-SUOMEN URHEILUKALASTAJAT r.y. SÄÄNNÖT. Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja kieli 1 Keski-Suomen LIITE 4 Urheilukalastajat ry Hallituksen kokous 4/2015 Hallituksen esitys vuosikokoukselle KESKI-SUOMEN URHEILUKALASTAJAT r.y. SÄÄNNÖT Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja kieli 1 Yhdistyksen nimi

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Uudenmaan Noutajakoirayhdistys - UMN ry, ruotsiksi Nylands Retrieverförbund NRF rf ja sen kotipaikka on Helsinki.

Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Uudenmaan Noutajakoirayhdistys - UMN ry, ruotsiksi Nylands Retrieverförbund NRF rf ja sen kotipaikka on Helsinki. 1 Yhdistyksen nimi Yhdistyksen nimi on Uudenmaan Noutajakoirayhdistys - UMN ry, ruotsiksi Nylands Retrieverförbund NRF rf ja sen kotipaikka on Helsinki. 2 Toiminnan tarkoitus Yhdistys toimii Helsingin

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 13/2015 67 KIRKKONEUVOSTO 27.11.2015. Perjantaina 27.11.2015 klo 15-19.25 (alkaen puurolla Mariassa)

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 13/2015 67 KIRKKONEUVOSTO 27.11.2015. Perjantaina 27.11.2015 klo 15-19.25 (alkaen puurolla Mariassa) YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 13/2015 67 Aika Perjantaina 27.11.2015 klo 15-19.25 (alkaen puurolla Mariassa) Paikka Läsnä Kirkko ja Maria Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa tilalla

Lisätiedot

seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone jäsenet: pj Petri Puukki Eila Polojärvi Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala

seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone jäsenet: pj Petri Puukki Eila Polojärvi Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 5 / 2014 Aika: keskiviikko 1.10.2014 klo 18.30-19.58 Paikka: seurakuntakeskus, neuvostojen kokoushuone OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Petri

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2019 Jalasjärven kappelineuvosto. Jenni Kiviniemi. Maija Rantamäki

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2019 Jalasjärven kappelineuvosto. Jenni Kiviniemi. Maija Rantamäki 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2019 Kokousaika: 06.02.2019 klo 18.06-19.44 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kahvio Osanottajat Tapani Virkkala Jenni Kiviniemi Minna Kotila Markus Moisio Samuli Niiles Sirkka

Lisätiedot

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 8/2014 Aika ja paikka Maanantai 22.9.2014 klo 18.00 Teljän kirkolla Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Harju, Aulikki poissa Honkasalo, Timo Korkeaoja, Aila

Lisätiedot