Kepa ry PÖYTÄKIRJA 5/ (6) Töölöntorinkatu 2 A Helsinki Hallituksen kokous

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kepa ry PÖYTÄKIRJA 5/ (6) Töölöntorinkatu 2 A Helsinki Hallituksen kokous"

Transkriptio

1 Kepa ry PÖYTÄKIRJA 5/ (6) HALLITUKSEN KOKOUS NRO 5/2013 Aika klo Paikka Metsämajatalo Metsäntähti, Kattilantie 426, Espoo Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Vuola Elina I varapuheenjohtaja Purje Henri II varapuheenjohtaja Semi Ritva Varsinaiset jäsenet Hopsu Inka Huuhtanen Sari Kentala Julianna Mohamed Saido Ranta Eija Maria Ruippo Juha Rytkönen Aaro Rämö Milja Saipio Anna Steffansson Rolf Tuure Tuomas Wirén Inger Varajäsenet - Järjestys arvottu Huopalainen Minja Laiho Mika Johtotiimi Hannula Outi, ohjelmajohtaja Lappalainen Timo, toiminnanjohtaja Railo Mika, kampanja- ja viestintäjohtaja Romar Anne, hallintojohtaja Maajohtajat Ahola Helena, aluejohtaja Hossain Masud, maajohtaja Tuominen Minna, maajohtaja Valtonen Lotta, maajohtaja Henkilöstö Palmu Anja-Maija, hallintosihteeri Tuominen Kaisu, ohjelmasuunnittelija Käsitellyt asiat 61 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja Elina Vuola avasi kokouksen klo 9:30. Hallitus keskusteli syyskauden 2013 toiminnasta. Liite 61A Johtamiskalenteri. Merkittiin tiedoksi hallituksen ja henkilökunnan yhteinen glögihetki klo 12:30.

2 Kepa ry PÖYTÄKIRJA 5/ (6) 62 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN NIMEÄMINEN Nimettiin pöytäkirjan tarkastajiksi Minja Huopalainen ja Sari Huuhtanen. 63 KOKOUKSEN PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kepan toistaiseksi voimassa olevien sääntöjen 7 :n mukaan hallitus on päätösvaltainen, jos puheenjohtaja tai jompikumpi varapuheenjohtajista ja vähintään kahdeksan muuta äänivaltaista jäsentä on paikalla. Tuotiin esille, että esityslistan teksti kohdassa 63 on vanhojen sääntöjen mukainen, ja todettiin, että Kepan hyväksyttyjen sääntöjen 13 :n mukaan hallitus on päätösvaltainen, kun yli puolet sen jäsenistä on mukaan luettuna puheenjohtaja tai jompikumpi varapuheenjohtajista. Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. 64 ESITYSLISTAN VAHVISTAMINEN TYÖJÄRJESTYKSEKSI Esitys Toiminnanjohtaja esitti, että kohdan 66 Toiminnanjohtajan raportin yhteydessä käsiteltäisiin Maailman Kuvalehden tilanne - päätoimittajan irtisanoutuminen ja uudet henkilöstöjärjlyt; esittelijänä kampanja- ja viestintäjohtaja. Vahvistettiin esityslista työjärjestykseksi esityksen mukaisesti siten, että kohdan 66 Toiminnanjohtajan raportin yhteydessä käsitellään Maailman Kuvalehden tilanne - päätoimittajan irtisanoutuminen ja uudet henkilöstöjärjlyt; esittelijänä kampanja- ja viestintäjohtaja. 65 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN HYVÄKSYMINEN Hallituksen kokouksen 4/2013 tarkistamaton pöytäkirja on liitteenä 65A. esitys Merkitään hallituksen pöytäkirja 4/2013 hyväksytyksi ja tiedoksi hallitukselle. Merkittiin pöytäkirja 4/2013 hyväksytyksi ja tiedoksi hallitukselle. 66 TOIMINNANJOHTAJAN RAPORTTI Esittely Toiminnanjohtaja raportoi Kepan toiminnasta kaudelta , liite 66 A, Syynäten vai sparraten -selvitys, liite 66B ja uudet työntekijät, liite 66C. Toiminnanjohtaja kertoi juuri päättyneestä Kepan ohjelman globaalista suunnittelukokouksesta, jossa olivat mukana ohjelma- ja hanketyöntekijät kaikista Kepan maatoimistoista, maajohtajat ja Kepan Helsingin toimiston työntekijöitä. Etelän ääni halutaan voimakkaasti kuuluviin Kepan globaalissa ohjelmassa. Ensi kesän Porin SuomiAreenaa lähestytään myös tästä näkökulmasta, ja harkinnassa on lähettää keskusteluihin etelän työntekijä. Kepan tämänkertainen jäsenkysely on alkamassa. Kysely on jaettu kolmelle eri vuodelle siten, että kolmannes jäsenistä haastatellaan nyt loppuvuonna, seuraava kolmannes vuonna 2014 ja viimeinen kolmannes vuonna Kysely tehdään oman henkilökunnan voimin, ja tavoite on saada kaikki jäsenet osallistumaan kyselyyn.

3 Kepa ry PÖYTÄKIRJA 5/ (6) Kampanja- ja viestintäjohtaja Kokouksen aikana saatiin viime tiedot Suomen hallituksen budjettiriihestä. Näyttää siltä, että rahoitus vuonna 2014 pysyy nykytasolla, ja osuus bruttokansantulosta tulisi kehitysrahoituksen tilanne on budjettiriihen jälkeen suhteellisen hyvä verrattuna maan huonoon taloustilanteeseen, ja nyt olisi viisasta pitää matalaa profiilia ja pidättäytyä lisävaateista. Toiminnanjohtaja kertoi, että Kepa olisi saamassa paikan ulkoministeriön työryhmässä, joka valmistelee viestintä- ja globaalikasvatustukihankkeen hallinnoinnin siirtoon liittyvää lakia ja hankkeen mahdollista siirtoa Kepaan. Keväällä valmistui Syynäten vai sparraten -selvitys, jossa oli tutkittu jäsenten kokemuksia niille tehdyistä ulkoministeriön tilaamista toiminnantarkastuksista. Kävi ilmi, että tarkastusten myötä enemmistön suhde ulkoministeriöön oli parantunut. Toisaalta tarkastusprosessia kaivattiin läpinäkyvyyttä, selkeitä toimeksiantoja ja riittäviä aikatauluja tarkastettavien aineistojen toimittamiseen. Toiminnanjohtaja kertoi, että Nicaraguan maajohtaja Lotta Valtonen on irtisanoutunut tehtävästään ja kiitti Lotta Valtosta hyvästä työstä. Kampanja- ja viestintäjohtaja kertoi, että Maailman Kuvalehden (MaKu) päätoimittajan eron myötä päätoimittajuus on siirretty kampanja- ja viestintäjohtajalle. Tarkoitus on vahvistaa MaKun työntekijätiimiä markkinointiosaamisella, ja hallitukselle tuodaan seuraavaan kokoukseen esitys markkinointiassistentin tehtävän perustamisesta. Puheenjohtajiston jäsen Henri Purje toi harkintaan, olisiko Kepan syytä vähitellen luopua osallistumasta YK:n ilmastosopimuksen ylimmän päättävän elimen konferenssiin eli COP-kokouksiin (Conference of the Parties), sillä neuvottelut ovat junnanneet vuosia paikoillaan. Olisiko resursseille parempaa käyttöä? Seuraava konferenssi, COP19, on marraskuussa Puheenjohtaja kiitti Sparraten vai syynäten -selvityksestä. Hän onnitteli koko hallituksen puolesta ohjelmajohtajan tehtävään valittua Outi Hannulaa. esitys Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi raportti Kepan toiminnasta kaudelta ja käyty keskustelu sekä todettiin, että kehitysrahoitustilanne on suhteellisen hyvä verrattuna maan huonoon taloustilanteeseen, ja tässä tilanteessa Kepa pitää matalaa profiilia ja pidättäytyy lisävaateista. 67 VÄLITILINPÄÄTÖS JA TARKISTETTU TALOUSARVIO VUODELLE 2013 Esittelijä Hallintojohtaja Esittely Hallintojohtaja totesi, että tällä hetkellä loppuvuoden budjetissa on alijäämää euroa. Alijäämä on tarkoitus kuroa umpeen syksyn aikana. Alijäämä johtuu suurimmaksi osaksi kasvaneista henkilöstökuluista sekä kuluista, joita syntyi, kun Kepa teki ulkoministeriölle selvityksen VGK- ja matkatukien (kehitysviestintä- ja globaalikasvatus- sekä hankevalmistelu- konferenssimatkatukien) hallinnoinnin siirrosta Kepaan. Budjetoitua enemmän on tuloja saatu Maailma kylässä -festivaalin tuottona. Esitys välitilinpäätökseksi ja vuoden 2013 tarkistetuksi talousarvioksi on liitteenä 67A.

4 Kepa ry PÖYTÄKIRJA 5/ (6) esitys Hallituksesta todettiin, että hallitus tulee pitää syksyn aikana tietoisena, miten alijäämän umpeen kurominen kehittyy. Hyväksytään esityksen mukaan. Hallitus - hyväksyi esityksen mukaisesti välitilinpäätöksen ja vuoden 2013 tarkistetun talousarvion. - päätti, että hallitus pidetään syksyn aikana tietoisena, miten alijäämän umpeen kurominen kehittyy. 68 JÄSENASIAT 68.1 Jäsenhakemukset Esittelijä: Esitys: jäsenmaksu Toiminnanjohtaja Yhdistyksen hallitus voi hyväksyä yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi jokaisen yhdistyksen tarkoitusta toteuttavan oikeuskelpoisen yhdistyksen tai säätiön. Yhdistyksen hallitus voi hyväksyä kannatusjäseneksi oikeuskelpoisen yhteisön, säätiön tai yksityisen henkilön, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Jäsenmaksun suuruus on jaettu viiteen maksuluokkaan ja yhdistysten kohdalla määräytyy sen jäsenmäärän mukaisesti seuraavasti: Alle 100 jäsentä Maksu: 50 euroa/kalenterivuosi jäsentä Maksu: 90 euroa/kalenterivuosi jäsentä Maksu: 180 euroa/kalenterivuosi jäsentä Maksu: 260 euroa/kalenterivuosi Yli jäsentä Maksu: 600 euroa/kalenterivuosi. Kepan jäsenyyttä on hakenut kaksi järjestöä: Apuperille ry ja Caring Hands Finland ry. Yhteenveto hakijoista ja ehdotetuista jäsenmaksuluokista on liitteessä 68.1A. esitys Hallitus hyväksyy uudet jäsenet esityksen mukaan. Hallitus hyväksyi uusiksi jäseniksi Apuperille ry:n ja Caring Hands Finland ry:n Erot Alkio-opisto/Choma-klubi ry eroaa Kepan jäsenyydestä omasta pyynnöstään. esitys Merkitään ero tiedoksi. Hallitus merkitsi tiedoksi Alkio-opiston/Choma-klubi ry:n eron Kepan jäsenyydestä. 69 TIEDOKSI 69.1 Henkilöstöraportti 2012 Kepan vuoden 2012 henkilöstöraportti on liitteenä 69.1A. Merkittiin Henkilöstöraportti 2012 tiedoksi.

5 Kepa ry PÖYTÄKIRJA 5/ (6) 69.2 Kepan kehityspoliittinen päivä Kepan kehityspoliittinen päivä on keskiviikkona Finlandia-talolla. Päivän aiheena on YK:n post-2015 ohjelma, ja puhujaksi on kutsuttu muun muassa presidentti Sauli Niinistö. Merkittiin tiedoksi Kepan kehityspoliittinen päivä Sisäiset tarkastukset Kepan hallituksen keskuudestaan valitsemat sisäiset tarkastajat Inger Wirén ja Tuomas Tuure suorittivat tarkastuksen Sisäisen tarkastuksen aiheista oli neuvoteltu puheenjohtajiston kanssa. Tarkasteltavina alueina olivat rekrytointi ja miten rekrytointiin liittyvät linjaukset on huomioitu käytännössä, palkkahaitari, riskienhallinta sekä Kepan käyttämät juridiset palvelut ja niiden saatavuus. Raportti on liitteenä 69.3A. Samoin Rolf Steffansson hallituksen valitsemana tarkastajana kävi läpi ja tarkasti Kepan ylempien toimihenkilöiden menotositteita ajalta Tarkastusmuistio on liitteenä 69.3B. Puheenjohtaja kiitti hyvin tehdyistä tarkastuksista. Hallitus merkitsi sisäiset tarkastukset tiedoksi Kepan yritysyhteistyö vuoden Maailma kylässä -festivaalilla Kepa on etsinyt eri tasoisia yhteistyösuhteita yritysten ja julkisyhteisöjen kanssa Maailma kylässä -festivaalille. Festivaalin pääyhteistyökumppanit vuonna 2013 olivat Metro-lehti, Euroopan komission Suomen edustusto, Euroopan parlamentin Suomen tiedotustoimisto, ulkoasiainministeriö, Suomen Lähetysseura ja Plan Suomi säätiö. Ensi vuodelle pääyhteistyökumppanipaikan ovat varanneet Onnibus Oy ja Suomen Lähetysseura. Yhteistyökumppanien valinnassa on selvitetty toiminnan eettisyyttä, ja sopimuksen allekirjoittaessaan yhteistyökumppanit sitoutuvat kunnioittamaan Kepan perusarvoja. Viime keväänä käynnistyi joidenkin jäsenjärjestöjen kanssa keskustelu tarpeesta tarkentaa niitä periaatteita ja käytäntöjä, joilla Kepa varmistaa yhteistyöyrityksen toiminnan eettisyyttä. Maailma kylässä -festivaalin yhteistyösopimuksia tarkennetaan sisällyttäen niihin selkeämmät kriteerit, joihin yritys sitoutuu. Lähtökohtaisesti yrityksen perustoiminnan ja toimialan on syytä olla Kepan arvojen mukaista. Lisäksi yritykselle on hyvä asettaa jonkinlaiset toiminnan eettiset minimirajat; täydellisen eettistä yritystä ei ole mahdollista löytää. Minimirajoihin kuuluisivat esimerkiksi työehtosopimusten ja työlainsäädännön kuten muutenkin lain puitteissa toimiminen, ja kriteerit koskisivat myös alihankkijoita. Kepa ei jatkossakaan tutkisi yrityskumppaniensa toimintaa perinpohjaisesti, vaan luottaisi siihen, että yritys toimii ilmoituksensa mukaan. Muunlainen toiminta on jo nyt peruste purkaa yhteistyösopimus. Merkittiin tiedoksi saatu selvitys Kepan yritysyhteistyö vuoden Maailma kylässä -festivaalilla.

6 Kepa ry PÖYTÄKIRJA 5/ (6) 70 MUUT ASIAT 70.1 YK:n MDG-kokous syyskuussa Esittelijä Esitys esitys Kampanja- ja viestintäjohtaja YK:n 68. yleiskokouksen yhteydessä järjtään pääsihteerin kutsumana korkean tason kokous, joka keskustelee YK:n vuosituhatohjelmasta ja sen tavoitteista (MDGs) vuoden 2015 jälkeen. Kyseessä on YK:n post-2015-ohjelma. Suomi lähettää kokoukseen valtuuskunnan, jossa kansalaisjärjestöjä edustaa Suomen Lähetysseura. Hakijoita valtuuskunnan järjestöedustajaksi oli yhteensä seitsemän järjestöä/henkilöä. Päätöksen edustajasta teki Kehyksen, Suomen YK-liiton ja Kepan johto voimassa olevan linjauksen mukaisesti. Kehyksen pääsihteeri on valtuuskunnassa kehityspoliittisen toimikunnan (KPT) edustajana. Kepasta kokoukseen osallistuvat kehityspoliittinen asiantuntija Aino Pennanen ja tiedottaja Kirsi Koivuporras-Masuka. Kehys ja Kepa ovat molemmat hyvässä yhteistyössä koordinoineet ja koonneet suomalaisten kansalaisjärjestöjen näkemyksiä post-2015-prosessiin kansainvälisten CSO-verkostojen ja ulkoministeriön kautta. Yhteenveto järjestöjen päähuomioista ja vetoomuksista on liitteenä 70.1A. Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi saatu selvitys YK:n MDG-kokous syyskuussa. 71 SEURAAVAT KOKOUKSET Hallituksen seuraavat kokoukset ovat: klo Kepassa klo Kepassa, ja kokousta edeltää yhteinen glögihetki Kepan henkilökunnan kanssa klo 12:30. Merkittiin hallituksen kokoukset ja joulukuun glögitilaisuus tiedoksi. Yhdistyksen syyskokous pidetään: perjantaina klo 13 Kepassa. Kokousta edeltää seminaari klo 10 alkaen. Merkittiin syyskokous tiedoksi. Todettiin, että seminaarin aihe tiedotetaan myöhemmin. 72 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja Elina Vuola päätti kokouksen klo 11:08. ELINA VUOLA Elina Vuola puheenjohtaja ANJA-MAIJA PALMU Anja-Maija Palmu sihteeri SARI HUUHTANEN Sari Huuhtanen pöytäkirjan tarkastaja MINJA HUOPALAINEN Minja Huopalainen pöytäkirjan tarkastaja

Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) Töölöntorinkatu 2 A 19.3.2014 00260 Helsinki Hallituksen kokous 31.3.2014 puh. (09) 584 233

Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) Töölöntorinkatu 2 A 19.3.2014 00260 Helsinki Hallituksen kokous 31.3.2014 puh. (09) 584 233 Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 2/2014 Aika 31.3.2014 klo 13.00 Paikka Kepa, kokoushuone Dialogi Töölöntorinkatu 2 A 00260 Helsinki Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Vuola Elina I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kepa ry ESITYSLISTA 5/2014 1 (5) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous 16.6.2014 00260 Helsinki puh. (09) 584 233 3.6.2014

Kepa ry ESITYSLISTA 5/2014 1 (5) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous 16.6.2014 00260 Helsinki puh. (09) 584 233 3.6.2014 Kepa ry ESITYSLISTA 5/2014 1 (5) KOKOUS 5/2014 Aika 16.6.2014 klo 09.00-16.00 Paikka Suomen lähetysseura, pihasali Tähtitorninkatu 18 00140 HELSINKI (09) 12 971 Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Vuola

Lisätiedot

Kepa ry ESITYSLISTA 10/ (5) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki

Kepa ry ESITYSLISTA 10/ (5) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki Kepa ry ESITYSLISTA 10/2015 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS NRO 10/2015 Aika 26.10.2015 klo 15.00-17.30 Paikka Kokouksen osanottajat Kepa Kokoushuone Dialogi, 6. kerros Elimäenkatu 25-27, 00510 Helsinki Puheenjohtaja

Lisätiedot

Kepa ry ESITYSLISTA 11/2015 1 (5) Elimäenkatu 25-27 Hallituksen kokous 16.12.2015 00260 Helsinki 8.12.2015

Kepa ry ESITYSLISTA 11/2015 1 (5) Elimäenkatu 25-27 Hallituksen kokous 16.12.2015 00260 Helsinki 8.12.2015 Kepa ry ESITYSLISTA 11/2015 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 11/2015 Aika 16.12.2015 klo 15.00 Paikka Huom! Kepan toimisto, kokoushuone Vallila, 5. krs Hallituksen ja henkilökunnan yhteinen glögihetki klo 14.30-15.00

Lisätiedot

Puheenjohtaja E. Vuola avaa kokouksen.

Puheenjohtaja E. Vuola avaa kokouksen. Kepa ry ESITYSLISTA 1/2013 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 1/2013 Aika 4.2.2013 klo 13.00 Paikka KEPA, kokoushuone Dialogi Töölöntorinkatu 2 A Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Vuola Elina I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) Elimäenkatu 25-27 8.1.2016 00510 Helsinki Hallituksen kokous 20.1.2016 puh. (09) 584 233

Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) Elimäenkatu 25-27 8.1.2016 00510 Helsinki Hallituksen kokous 20.1.2016 puh. (09) 584 233 Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 1/2016 Aika 20.1.2016 klo 15.00 Paikka Kokouksen osanottajat Kepa, kokoushuone Dialogi Elimäenkatu 25-27, 6. krs. 00510 Helsinki Puheenjohtaja Majanen Pertti

Lisätiedot

Kepa ry ESITYSLISTA 7/ (5) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki

Kepa ry ESITYSLISTA 7/ (5) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki Kepa ry ESITYSLISTA 7/2013 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 7/2013 Aika 9.12.2013 klo 13.00 Paikka Kepa, Töölöntorinkatu 2A, Helsinki HUOM! Kokousta edeltää hallituksen ja henkilöstön glögi-hetki klo 12.30-13.00.

Lisätiedot

Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) Elimäenkatu Helsinki Hallituksen kokous puh. (09) HALLITUKSEN KOKOUS 3/2016

Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) Elimäenkatu Helsinki Hallituksen kokous puh. (09) HALLITUKSEN KOKOUS 3/2016 Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 3/2016 Aika 29.3.2016 klo 15.00 Paikka Kepa, kokoushuone Dialogi Elimäenkatu 25-27, 6. krs. 00510 Helsinki Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Majanen Pertti

Lisätiedot

Kepa ry ESITYSLISTA 7/2014 1 (5) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous 27.10.2014 00260 Helsinki 16.10.2014

Kepa ry ESITYSLISTA 7/2014 1 (5) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous 27.10.2014 00260 Helsinki 16.10.2014 Kepa ry ESITYSLISTA 7/2014 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 7/2014 Aika 27.10.2014 klo 13.00 Paikka Kirkon Ulkomaanapu, Mikael-sali, Eteläranta 8, Helsinki Kulkuyhteys Raitiovaunu nro 2 pysähtyy talon vieressä,

Lisätiedot

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (7) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous 10.6.2013 00260 Helsinki 11.6.2013

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (7) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous 10.6.2013 00260 Helsinki 11.6.2013 Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (7) HALLITUKSEN KOKOUS NRO 4/2013 Aika 10.6.2013 klo 13.00 Paikka KEPA, kokoushuone Dialogi Kokouksen osanottajat Hallituksen kokousta edelsi Pauliina Saareksen alustama keskustelu

Lisätiedot

Kepa ry ESITYSLISTA 6/ (6) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki

Kepa ry ESITYSLISTA 6/ (6) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki Kepa ry ESITYSLISTA 6/2013 1 (6) HALLITUKSEN KOKOUS 6/2012 Aika 21.10.2013 klo 13.00 Paikka Kepa, Töölöntorinkatu 2A, Helsinki Huom! Tiina Saukko, World Vision ry:n toiminnanjohtaja ja Kepan edustaja Team

Lisätiedot

Kepa ry ESITYSLISTA 2/2013 1 (7) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous 25.3.2013 00260 Helsinki 14.3.2013

Kepa ry ESITYSLISTA 2/2013 1 (7) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous 25.3.2013 00260 Helsinki 14.3.2013 Kepa ry ESITYSLISTA 2/2013 1 (7) HALLITUKSEN KOKOUS NRO 2/2013 Aika 25.3.2013 klo 13.00 Paikka KEPA, kokoushuone Dialogi Töölöntorinkatu 2 A 00260 Helsinki HUOM! Kokouksen osanottajat Hallituksen kokousta

Lisätiedot

Kepa ry ESITYSLISTA 1 (6) Elimäenkatu Helsinki Hallituksen kokous puh. (09)

Kepa ry ESITYSLISTA 1 (6) Elimäenkatu Helsinki Hallituksen kokous puh. (09) Kepa ry ESITYSLISTA 1 (6) HALLITUKSEN KOKOUS 7/2016 Aika 26.10.2016 klo 15.00 Paikka HUOM! Kepan toimisto, kokoushuone Dialogi Ennen päätöskokousta pidetään hallituksen strategiatyöpaja klo 15-16. Työpajassa

Lisätiedot

Fingo ry PÖYTÄKIRJA 1 (5) Elimäenkatu Helsinki Hallituksen kokous

Fingo ry PÖYTÄKIRJA 1 (5) Elimäenkatu Helsinki Hallituksen kokous Fingo ry PÖYTÄKIRJA 1 (5) FINGON HALLITUKSEN KOKOUS 4/2019 Aika 28.3.2019 klo 15.33 16:55 Paikka Fingo, kokoushuone Amazon Elimäenkatu 25-27, 6. krs. 00510 Helsinki Kokouksen osanottajat I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 11/2015 1 (6) Elimäenkatu 25-27 Hallituksen kokous 16.12.2015 00510 Helsinki 18.12.2015

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 11/2015 1 (6) Elimäenkatu 25-27 Hallituksen kokous 16.12.2015 00510 Helsinki 18.12.2015 Kepa ry PÖYTÄKIRJA 11/2015 1 (6) HALLITUKSEN KOKOUS 11/2015 Aika 16.12.2015 klo 15.00 Paikka Kepan toimisto, kokoushuone Vallila, 5. krs Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Vuola Elina läsnä I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1/ (5) Töölöntorinkatu 2 A Helsinki Hallituksen kokous puh. (09)

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1/ (5) Töölöntorinkatu 2 A Helsinki Hallituksen kokous puh. (09) Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 Aika 27.1.2015 klo 15.00 Paikka Kepa, kokoushuone Dialogi Töölöntorinkatu 2 A 00260 Helsinki Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Vuola Elina I

Lisätiedot

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 10/2015 1 (8) Elimäenkatu 25-27 Hallituksen kokous 26.10.2015 00260 Helsinki 13.11.2015

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 10/2015 1 (8) Elimäenkatu 25-27 Hallituksen kokous 26.10.2015 00260 Helsinki 13.11.2015 Kepa ry PÖYTÄKIRJA 10/2015 1 (8) HALLITUKSEN KOKOUS NRO 10/2015 Aika 26.10.2015 klo 15.00 Paikka Kokouksen osanottajat Kepa Kokoushuone Dialogi, 6. kerros Elimäenkatu 25-27, 00510 Helsinki Puheenjohtaja

Lisätiedot

Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) Elimäenkatu Helsinki Hallituksen kokous puh. (09) Lindqvist Terhi.

Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) Elimäenkatu Helsinki Hallituksen kokous puh. (09) Lindqvist Terhi. Kepa ry ESITYSLISTA 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 18/2017 Aika 14.12.2017 klo 15.00 Paikka Kepan toimisto, kokoushuone Dialogi Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Majanen Pertti I varapuheenjohtaja Ranta Eija

Lisätiedot

Hakkarainen Outi, luottamusvaltuutettu Rekola Sanna, asiantuntija, jäsensuhteet

Hakkarainen Outi, luottamusvaltuutettu Rekola Sanna, asiantuntija, jäsensuhteet Fingo ry PÖYTÄKIRJA 1 (5) FINGON HALLITUKSEN KOKOUS 1/2019 Aika 23.1.2019 klo 15.00 Paikka Fingo, kokoushuone Dialogi Elimäenkatu 25-27, 6. krs. 00510 Helsinki Kokouksen osanottajat I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

00510 Helsinki Hallituksen kokous puh. (09) Nissinen Jouni

00510 Helsinki Hallituksen kokous puh. (09) Nissinen Jouni 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 4 /2017 Aika 30.3.2017 klo 15.00 Paikka Kepa, kokoushuone Dialogi, 6. krs. 00510 Helsinki Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Majanen Pertti I varapuheenjohtaja Ranta Eija II varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (4) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (4) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (4) HALLITUKSEN KOKOUS NRO 3/2013 Aika 13.5.2013 klo 13.00 Paikka KEPA, kokoushuone Dialogi Hallituksen kokousta edelsi Aino Pennasen pitämä lyhyt alustus post-2015- prosessista ja

Lisätiedot

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 (9) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous 21.10.2013 00260 Helsinki 30.10.2013

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 (9) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous 21.10.2013 00260 Helsinki 30.10.2013 Kepa ry PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 (9) HALLITUKSEN KOKOUS 6/2012 Aika 21.10.2013 klo 13.00 Paikka Kepa, Töölöntorinkatu 2A, Helsinki Ennen kokouksen alkua Tiina Saukko, World Vision ry:n toiminnanjohtaja ja Kepan

Lisätiedot

Kentala Julianna este. Rämö Milja

Kentala Julianna este. Rämö Milja Kepa ry PÖYTÄKIRJA 2/2013 1 (9) HALLITUKSEN KOKOUS NRO 2/2013 Aika 25.3.2013 klo 13.00 Paikka KEPA, kokoushuone Dialogi Töölöntorinkatu 2 A 00260 Helsinki Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Vuola Elina

Lisätiedot

SUOMEN KOTISEUTULIITTO PÖYTÄKIRJA 2015/6 Hallitus 16.6.2015 Sivu 1 / 5

SUOMEN KOTISEUTULIITTO PÖYTÄKIRJA 2015/6 Hallitus 16.6.2015 Sivu 1 / 5 Hallitus 16.6.2015 Sivu 1 / 5 Aika: 16.6.2015 klo 13.00 14.40 Paikka: Hotelli Atlas, Kuopio Läsnä Puheenjohtaja: Kirsi Moisander (-) Varapuheenjohtaja: Raimo Sailas (-) Jäsenet: Annukka Alppi (x) Rauno

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 10/2014 Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki Lapintie Anastasia

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 10/2014 Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki Lapintie Anastasia HALLITUKSEN KOKOUS 10/2014 Aika 15.12.2014 klo 15.00 Paikka Kokouksen osanottajat Kepan toimisto Kokousta edelsi hallituksen ja Kepan henkilökunnan jouluglögit. I varapuheenjohtaja Ritva Semi kiitti hallituksen

Lisätiedot

Nimettiin pöytäkirjan tarkastajiksi Liisa Ketolainen ja Miia Nuikka.

Nimettiin pöytäkirjan tarkastajiksi Liisa Ketolainen ja Miia Nuikka. Fingo ry PÖYTÄKIRJA 1 (5) FINGON HALLITUKSEN KOKOUS 1/2018 Aika 30.8.2018 klo 14.00 Paikka Fingo, kokoushuone Dialogi Elimäenkatu 25-27, 6. krs. 00510 Helsinki Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Selin

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Edustajiston sääntömääräinen syyskokous Esityslista Aika: 21.11.2017 klo 17.00 Paikka: Kutsu:, Helsinki. P317 Edustajiston jäsenet Hallitus KOKOUSTEKNISET ASIAT 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen

Lisätiedot

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (7) Töölöntorinkatu 2 A 2.3.2015 00260 Helsinki Hallituksen kokous 25.2.2015 puh. (09) 584 233

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (7) Töölöntorinkatu 2 A 2.3.2015 00260 Helsinki Hallituksen kokous 25.2.2015 puh. (09) 584 233 Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (7) HALLITUKSEN KOKOUS 2/2015 Aika 25.2.2015 klo 15.00 Paikka Kepa, kokoushuone Aurinko Töölöntorinkatu 2A 00260 Helsinki Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Vuola Elina I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Esityslista. Edustajiston kokous 1/ Järjestäytymiskokous

Esityslista. Edustajiston kokous 1/ Järjestäytymiskokous 1.12.2017 Aika: 8.12.2017 klo 19.00 Esityslista - Järjestäytymiskokous Paikka: AU100, Itä-Suomen yliopisto, Joensuun kampus Edustajiston varsinaiset jäsenet: Al Lakki, Moe Anttalainen, Tommi Auvinen, Olli

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN KARTOITTAJAYHDISTYS SKY ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Paikka Rakennusmestarien toimitila Kajaaninkatu 16, Oulu Valtakirjojen tarkastus on kokoushuoneessa klo 15.45. Aika 3.3.2016 klo 16.15

Lisätiedot

Suomi Katri läsnä ( 1-13) Nimettiin pöytäkirjan tarkastajiksi Mariko Sato ja Kaisa Alanne. Hallituksen kokouksen 18/2017 pöytäkirja on liitteenä 5A.

Suomi Katri läsnä ( 1-13) Nimettiin pöytäkirjan tarkastajiksi Mariko Sato ja Kaisa Alanne. Hallituksen kokouksen 18/2017 pöytäkirja on liitteenä 5A. Kehys-Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (6) KEPAN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2018 Aika 17.1.2018 klo 14.30 Paikka Kepa, kokoushuone Dialogi Elimäenkatu 25-27, 6. krs. 00510 Helsinki Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Lehtinen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (7) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Kirkkoneuvosto (7) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit. Kirkkoneuvosto 30.11.2016 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 30.11.2016 klo 16.30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 5/2014 Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki puh. (09)

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 5/2014 Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki puh. (09) KOKOUS 5/2014 Aika 16.6.2014 Paikka Suomen lähetysseura, pihasali Tähtitorninkatu 18 00140 Helsinki Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Vuola Elina I varapuheenjohtaja Semi Ritva II varapuheenjohtaja Hopsu

Lisätiedot

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 7/ (7) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 7/ (7) Töölöntorinkatu 2 A Hallituksen kokous Helsinki Kepa ry PÖYTÄKIRJA 7/2013 1 (7) HALLITUKSEN KOKOUS 7/2013 Aika 9.12.2013 klo 13.00 Paikka Kepa, Töölöntorinkatu 2A, Helsinki Kokousta edelsi hallituksen ja henkilöstön yhteinen glögi-hetki. Kokouksen osanottajat

Lisätiedot

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 6.2.2017 klo 17.00 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5/

PÖYTÄKIRJA 5/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5/2012 5.6.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 36 ILMOITUSASIAT 2 37 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Aika 9.4.2017 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 22 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (9) Elimäenkatu 25-27 8.6.2015 00510 Helsinki Hallituksen kokous 5.6.2015 puh. (09) 584 233

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (9) Elimäenkatu 25-27 8.6.2015 00510 Helsinki Hallituksen kokous 5.6.2015 puh. (09) 584 233 Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (9) HALLITUKSEN KOKOUS 5/2015 Aika 5.6.2015 klo 09.00 16.00 Paikka Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus Kokoushuone Tage Hanasaarenranta 5 02100 ESPOO Kokouksen osanottajat

Lisätiedot

KOKOUSKÄYTÄNNÖT. Yritystoiminta Pauliina Stranius

KOKOUSKÄYTÄNNÖT. Yritystoiminta Pauliina Stranius KOKOUSKÄYTÄNNÖT Kokous kokouksissa keskustellaan yhteisistä asioista ja tehdään niistä päätöksiä päätökset pannaan toimeen kokouksen jälkeen ja päätösten toimeenpanoa seurataan vapaus kokoontua, yhdistymisvapaus

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2009 1 Kokoustiedot Aika: 5.5.2009 klo 13.00 13.57 Paikka: Jyväskylän Paviljonki Messukatu 10, Jyväskylä Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 4/2009 2 Sisällysluettelo Sivu

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Edustajiston kokous 3 / 2013

PÖYTÄKIRJA. Edustajiston kokous 3 / 2013 KOKOUSKUTSU 24.9.2013 Aika: 21.9.2013 klo 12.15 Paikka: Tuusniemi, Kaupungintalo. Läsnä: Hakalisto, Kasperi Herranen, Jussi Hippi, Eeva Hylkilä Hanna Ikonen, Juho Jokinen, Ida Junkkari, Heikki Kangas,

Lisätiedot

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 8/2015 1(8) Elimäenkatu 25-27 26.8.2015 00510 Helsinki Hallituksen kokous 26.8.2015. Lapinlahdenkatu 3 A 6. kerros, 00180 Helsinki

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 8/2015 1(8) Elimäenkatu 25-27 26.8.2015 00510 Helsinki Hallituksen kokous 26.8.2015. Lapinlahdenkatu 3 A 6. kerros, 00180 Helsinki Kepa ry PÖYTÄKIRJA 8/2015 1(8) HALLITUKSEN KOKOUS NRO 8/2015 Aika 26.8.2015 klo 12.30-18.00 Paikka Martat ry Lapinlahdenkatu 3 A 6. kerros, 00180 Helsinki Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Vuola Elina

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (8) Uudenkaupungin seurakuntakeskus, Koulukatu 6, kirjasto.

Kirkkoneuvosto (8) Uudenkaupungin seurakuntakeskus, Koulukatu 6, kirjasto. Kirkkoneuvosto 7. 1.2015 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 7.1.2015 klo 17.30 18.05 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus, Koulukatu 6, kirjasto. Läsnä Esa Mierlahti kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 3/2016

Ylikylässä PÖYTÄKIRJA 3/2016 Ylikylässä 20.8.2016 PÖYTÄKIRJA 3/2016 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja,, avasi kokouksen klo 18.25 ja toivotti kaikki tervetulleeksi Haavikon

Lisätiedot

Kehitysyhteistyön palvelukeskus ry KEPA PÖYTÄKIRJA 7/2012 1 (11) Töölöntorinkatu 2 A 3.9.2012 00260 Helsinki Hallituksen kokous 31.8.

Kehitysyhteistyön palvelukeskus ry KEPA PÖYTÄKIRJA 7/2012 1 (11) Töölöntorinkatu 2 A 3.9.2012 00260 Helsinki Hallituksen kokous 31.8. Kehitysyhteistyön palvelukeskus ry KEPA PÖYTÄKIRJA 7/2012 1 (11) HALLITUKSEN KOKOUS NRO 7/2012 Aika 31.8.2012 klo 09.15 15:30 Paikka Kokouksen osanottajat Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Lisätiedot

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo.

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo. 1 (5) VAV Asunnot Oy Pöytäkirja 1 / 20 ASUKASKOKOUS Aika: / 20 klo Paikka: (myös katuosoite) Läsnä: Liite 1, osanottajaluettelo 1. Kokouksen avaus avasi kokouksen klo. 2. Läsnäolijoiden toteaminen Äänioikeutettuja

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA Aika: 2.-3.12.2017, alkaen lauantaina 2.12. klo 14:00 Paikka: Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS Esitys: Eurooppanuorten

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet KOKOUSTIEDOT Aika ti 27.5.2014 klo 13-14.10 Paikka Kaupungintalo, Kirkkokatu 2A, nvh 103 Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Tutkija, yliopisto-opettaja, arkkitehti SAFA, Mukautuva

Lisätiedot

Kontinkankaan kampuksella luentosalissa T117. Osoite on Aapistie 5, Oulu.

Kontinkankaan kampuksella luentosalissa T117. Osoite on Aapistie 5, Oulu. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 6/2016 Aika: Torstai 13.10.2016 klo 17.00 Paikka: Kontinkankaan kampuksella luentosalissa T117. Osoite on Aapistie 5, 90220 Oulu. 1 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja Pöytäkirja 15 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 15/2014 Aika: 24.9.2014 kello 16.00 Paikka: Kutsutut: Neuvottelutila Kummeli, Lappeenranta Paakki Pauliina, hallituksen puheenjohtaja Huhtiranta Sonja Hämäläinen

Lisätiedot

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n yhdistyskokous

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry:n yhdistyskokous :n yhdistyskokous Aika Torstai 18.11.2010 klo 15.00 16.00 Paikka Osallistujat Tampere-talo, Yliopistonkatu 55, Tampere Jäsenten valtuuttamat viralliset edustajat ja muut paikalla olijat Yhdistyskokousasiat

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (7) Lokalahden seurakuntakoti Paanula, Papinpellontie 3, Lokalahti

Kirkkoneuvosto (7) Lokalahden seurakuntakoti Paanula, Papinpellontie 3, Lokalahti Kirkkoneuvosto 8.12.2016 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 8.12.2016 klo 16.30 16:41 Paikka Lokalahden seurakuntakoti Paanula, Papinpellontie 3, Lokalahti Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse

Lisätiedot

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu.

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu. Ehdotus sääntömuutoksiksi Suomen Internet-yhdistyksen kevätkokoukselle 2006. Alla on ehdotus uusiksi säännöiksi, jotka toimitetaan yhdistysrekisteriin hyväksyttäviksi, mikäli yhdistyksen kevätkokous päättää

Lisätiedot

H A L L I T U K S E N K O K O U S 1 0 / SUOMEN NUORISOYHTEISTYÖ ALLIANSSI RY

H A L L I T U K S E N K O K O U S 1 0 / SUOMEN NUORISOYHTEISTYÖ ALLIANSSI RY H A L L I T U K S E N K O K O U S 1 0 / 2 0 1 7 SUOMEN NUORISOYHTEISTYÖ ALLIANSSI RY Aika: ke 20.9.2017 klo 12:00-21:00 Paikka: Meripotti, Brakeudden 3, 02420 Kirkkonummi ESITYSLISTA 13.9.2017 1 (5) Kokouksessa

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.5.2016 klo 16.30-17.40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA

KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA www.ksrespiirit.fi 1 (5) KESKI-SUOMEN RESERVIUPSEERIPIIRIN SYYSKOKOUKSEN 2012 PÖYTÄKIRJA Aika: keskiviikko 10.10. 2012 klo 18.00. Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho, Punainen Paroni kabinetti. Kokouksen

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä

Jäsenet (alleviivatut paikalla) Teija Myllylä, Haapajärveltä. Markus Muuttola, Reisjärveltä PÖYTÄKIRJA 8/2017 SEUTUHALLITUKSEN KOKOUS Aika: tiistaina 21.11.2017 klo 9.00 10.30 Paikka: Reisjärvi, valtuuston kokoushuone Jäsenet (alleviivatut paikalla) Juha Uusivirta Mauri Tenkula Esa Jussila, pj.

Lisätiedot

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Aika klo 17.30-19.30 Paikka Pohjantähti, pääkonttori Keinusaarentie 2, 13200 Hml Läsnä Jäsenet: Hannula Kari, puheenjohtaja Heikkilä Sanna Hirvonen Juha Kärkäs

Lisätiedot

SUOMEN KOTISEUTULIITTO ESITYSLISTA 2015/3 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6

SUOMEN KOTISEUTULIITTO ESITYSLISTA 2015/3 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6 Hallitus 25.3.2015 Sivu 1 / 6 Aika: Keskiviikko 25.3.2015 klo 11.45 14.30 Paikka: Suomen Kotiseutuliiton toimisto Läsnä Puheenjohtaja: Kirsi Moisander ( ) Varapuheenjohtaja: Raimo Sailas ( ) Jäsenet: Annukka

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Kokoustiedot Aika: 10.4.2014 klo 10.00 13.23 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk.

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2016 Kokoustiedot Aika 23.11.2016 klo 10.04-13.20 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MLL Tapaninkylän syyskokous. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tapaninkylän paikallisyhdistys ry.

MLL Tapaninkylän syyskokous. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tapaninkylän paikallisyhdistys ry. MLL Tapaninkylän syyskokous Tapaninkylän paikallisyhdistys ry. 1. Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja avaa kokouksen. Hän pitää usein myös lyhyen tervetulopuheenvuoron: Hyvät osanottajat, toivotan

Lisätiedot

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2018

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2018 Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2018 Aika klo 17.30-19.40 Paikka Kauppakeskus Tuuloinen, Fresto, Tuulosentie 1, 14810 Tuulos Läsnä Jylhäsalo Ari, puheenjohtaja Heikkilä Sanna Hirvonen Juha Konttinen

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet KOKOUSTIEDOT Aika ke 12.2.2014 klo 13-14.17 Paikka Oulu10, neuvotteluhuone 156 (Os. Torikatu 10, Oulu) Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Risto Vuoria Sari Hyvärinen Henna Ukonmaanaho

Lisätiedot

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 6/ (7) Töölöntorinkatu 2 A Helsinki Hallituksen kokous Töölöntorinkatu 2 A, Helsinki

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 6/ (7) Töölöntorinkatu 2 A Helsinki Hallituksen kokous Töölöntorinkatu 2 A, Helsinki Kepa ry PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 (7) HALLITUKSEN KOKOUS NRO 6/2014 Aika 8.9.2014 klo 13.00 Paikka Kepan toimisto Töölöntorinkatu 2 A, 00260 Helsinki Kokouksen osanottajat Puheenjohtaja Vuola Elina I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

SUOMEN KOTISEUTULIITTO ESITYSLISTA 2015/9 Hallitus 13.11.2015 Sivu 1 / 5

SUOMEN KOTISEUTULIITTO ESITYSLISTA 2015/9 Hallitus 13.11.2015 Sivu 1 / 5 Hallitus 13.11.2015 Sivu 1 / 5 Aika: perjantai 13.11.2015 klo 12.30 Paikka: Suomen Kotiseutuliiton toimisto Läsnä Puheenjohtaja: Kirsi Moisander ( ) Varapuheenjohtaja: Raimo Sailas ( ) Jäsenet: Annukka

Lisätiedot

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1 16.8.03 INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1. PIIRIN NIMI on Piiri Inner Wheel, Suomi. Nimen vahvistaa International Inner Wheelin hallitus, joka myös vahvistaa piirin rajat. Piirin jäseniä ovat kaikki piirissä

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 4/2005 HALLITUKSEN KOKOUS Suomen Lakimiesliiton Ylähuone, Helsinki

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 4/2005 HALLITUKSEN KOKOUS Suomen Lakimiesliiton Ylähuone, Helsinki 1(5) Aika 6.4.2005 Paikka Läsnä Poissa Suomen Lakimiesliiton Ylähuone, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Olli Kärkkäinen, hallituksen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 12.4.2018 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 12.4.2018 klo 16:30 16:40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse Virtanen

Lisätiedot

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen Esityslista 26.11.2013 Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (8) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Kirkkoneuvosto (8) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit. Kirkkoneuvosto 26.10.2016 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 26.10.2016 klo 16.30-17.50 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

Etelä-Karjalan Martat ry 1/5 Valtakatu LAPPEENRANTA ESITYSLISTA 2/ Hallituksen puheenjohtaja Anna-Liisa Pekkanen.

Etelä-Karjalan Martat ry 1/5 Valtakatu LAPPEENRANTA ESITYSLISTA 2/ Hallituksen puheenjohtaja Anna-Liisa Pekkanen. Etelä-Karjalan Martat ry 1/5 ETELÄ-KARJALAN MARTAT RY:N SYYSKOKOUS Aika Torstai 1. marraskuuta 2018 klo 18.00 Paikka Olavinkulma (Imatran seurakunnan tilat) Olavinkatu 13, 55100 IMATRA Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

Kulttuuritoimikunta PÖYTÄKIRJA 1/2019

Kulttuuritoimikunta PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kulttuuritoimikunta 11.01.2019 PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 3 Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen 4 Keskustelu kulttuuritoimikunnan

Lisätiedot

Puh (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula)

Puh (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula) Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry Hietalahdenranta 13 3. krs. 00180 Helsinki www.skml.fi kutsu Puh. 050 385 9350 (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula) jonna.aakkula@skml.fi Hyvä vuosikokousedustaja, Suomen Kirkkomusiikkiliitto

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 12.4.2018 1 (6) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 12.4.2018 klo 16:30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse Virtanen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

SUOMEN NAISTEN KANSALLISLIITON SÄÄNNÖT. S fe * S]l. vsv '

SUOMEN NAISTEN KANSALLISLIITON SÄÄNNÖT. S fe * S]l. vsv ' SUOMEN NAISTEN KANSALLISLIITON SÄÄNNÖT. S fe * S]l vsv ' SAANNOT i. Yhdistyksen nimi on Suomen Naisien Kansallisliitto Finlands Kvinnors Nationalförbund r.y. ja sen kotipaikkana Helsingin kaupunki. Liiton

Lisätiedot

Lokalahden kappelineuvosto /6

Lokalahden kappelineuvosto /6 Lokalahden kappelineuvosto 15.2.2019 1/6 LOKALAHDEN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 Aika: Perjantaina 15.2.2019 klo 18.00 19.30 Paikka: Paanula OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet:

Lisätiedot

Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA

Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA Aika: lauantai 21.11.2015 Paikka: Satakuntatalon Kiltasali, Lapinrinne 1, Helsinki klo 9.30 klo10.45 klo 12.00 klo 13.00 Ilmoittautuminen ja kokousedustajien

Lisätiedot

Wibom Pirjo jäsen (paikalla alkaen klo 16.34) Yrjövuori Matti

Wibom Pirjo jäsen (paikalla alkaen klo 16.34) Yrjövuori Matti Peimarin koulutuskuntayhtymä PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 8 / 2018 Aika tiistai klo 16.30 17.20 Paikka Ammattiopisto Livia / Tuorla Tuorlantie 1, 21500 Piikkiö Kartanorakennus Tähkä, kokoustila Jyvänen,

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet 1/5 KOKOUSTIEDOT Aika pe 17.5.2013 klo 13-14.52 Paikka Oulu10, neuvotteluhuone 156 (Os. Torikatu 10, Oulu) Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Risto Vuoria Henna Ukonmaanaho Jouko

Lisätiedot

EPILEPSIALIITTO EPILEPSIFÖRBUNDET RY:N LIITTOKOKOUS. Aika Lauantai kello 10.30, miniseminaari kello 9.30

EPILEPSIALIITTO EPILEPSIFÖRBUNDET RY:N LIITTOKOKOUS. Aika Lauantai kello 10.30, miniseminaari kello 9.30 EPILEPSIALIITTO EPILEPSIFÖRBUNDET RY:N LIITTOKOKOUS Aika Lauantai 14.4.2018 kello 10.30, miniseminaari kello 9.30 Paikka Hotelli Katajanokka (entisessä Katajanokan vankilassa), Merikasarminkatu 1 A, 00160

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 1/6 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 Aika 15.4.2018 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 20 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

UUDENMAAN VIRKISTYSALUEYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 3/13 FÖRENINGEN NYLANDS FRILUFTSOMRÅDEN RF. Läsnä: Mauri Johansson puheenjohtaja.

UUDENMAAN VIRKISTYSALUEYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 3/13 FÖRENINGEN NYLANDS FRILUFTSOMRÅDEN RF. Läsnä: Mauri Johansson puheenjohtaja. UUDENMAAN VIRKISTYSALUEYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA 3/13 FÖRENINGEN NYLANDS FRILUFTSOMRÅDEN RF Hallitus Aika: Keskiviikko 05.06.2013 klo. 17.05-18.20 Paikka: Uudenmaan liitto, maakuntasali Esterinportti 2B,

Lisätiedot

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 31.3.2015 Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Paikka Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B Osallistujat Fordell Pertti Juntunen Raija Kauppinen Esko Kallio

Lisätiedot

ESITYSLISTA. Edustajiston kokous 3 / 2016

ESITYSLISTA. Edustajiston kokous 3 / 2016 8.4.2016 Aika: 15.4.2016 klo 17.00 ESITYSLISTA Paikka: Kunnonpaikka: Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela Edustajiston varsinaiset jäsenet: Alho, Emmi Anttalainen, Tommi Gabbouj, Sami Hakkarainen, Henri Hentunen,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 18.4.2018 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.4.2018 klo 17:20 - Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Sivu 1/5 Pöytäkirja 1/2017 Aika: 15. joulukuuta 2016 klo 10.45 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 A Miika Tiainen, puheenjohtaja Ali Benkherouf Inari Harjuniemi

Lisätiedot

Salon kaupunki / /2017

Salon kaupunki / /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(14) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 11.1.2017 klo 16.59 18.44 Kokouspaikka Salon kaupungintalo (kokoustila Mänty), Tehdaskatu 2 Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Puh (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula)

Puh (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula) Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry Hietalahdenranta 13 3. krs. 00180 Helsinki www.skml.fi Puh. 050 385 9350 (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula) jonna.aakkula@skml.fi PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Edustajakokouksen

Lisätiedot

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (6) Elimäenkatu Helsinki Hallituksen kokous puh. (09)

Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (6) Elimäenkatu Helsinki Hallituksen kokous puh. (09) Kepa ry PÖYTÄKIRJA 1 (6) HALLITUKSEN KOKOUS 2/2016 Aika 17.2.2016 klo 15.00 Paikka Kokouksen osanottajat Kepa, kokoushuone Dialogi Elimäenkatu 25-27, 6. krs. 00510 Helsinki Puheenjohtaja Majanen Pertti

Lisätiedot

LÄÄKÄRIPALVELUYRITYKSET RY:N SÄÄNNÖT

LÄÄKÄRIPALVELUYRITYKSET RY:N SÄÄNNÖT LÄÄKÄRIPALVELUYRITYKSET RY:N SÄÄNNÖT NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on Lääkäripalveluyritykset ry, Läkarföretagen rf. Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki. YHDISTYKSEN TARKOITUS JA TOIMINTAMUODOT

Lisätiedot