Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3"

Transkriptio

1 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 1/2008 Kokousaika kello Kokouspaikka Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 3 3 Asioiden käsittelyjärjestys 3 4 Yhtymävaltuuston kokouksessa tehtyjen päätösten täytäntöönpano 3 5 Perusterveydenhuollon uudelleen organisoituminen osana Hämeenlinnan seudun kuntarakenteen uudistusta 4 6 Vuoden 2008 talousarvion käyttösuunnitelma 5 7 Oman henkilökunnan ja ulkopuolisten ruokailu kuntayhtymän ruokalassa 6 8 Taksat 7 9 Avoterveydenhuolto-osaston nimikemuutokset ja täyttölupa 7 10 Hoidollisten tukipalvelujen viran lakkauttaminen ja toimen perustaminen 8 11 Kuntayhtymien omaisuusselvitys 9 12 Luottotappiot vuosilta Lammi-Tuuloksen terveyskeskuksen ylilääkärin tehtävät Kuntayhtymän purkaminen ja loppuselvitys Toiminnan ja talouden toteutuma 1 12 /

2 2 16 Kaurialan terveysaseman toiminnan siirtäminen pääterveysasemalle Janakkalan terveyskeskuksen osuus sairaankuljetuksen kustannuksista Hattulan terveyspalvelujen ulkoistaminen Anomus Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymän EVO-rahastolle Yhtymähallituksen tiedoksi merkittävät asiat Virkamiesten päätökset

3 3 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Yhtymähallitus toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla. Yhtymähallituksen pöytäkirjat vuonna 2007 tarkastetaan kokouksen jälkeisenä perjantaina kuntayhtymän kirjaamossa klo Pöytäkirjan tarkastaa kaksi kullakin kerralla tähän tehtävään valittua yhtymähallituksen jäsentä. Yhtymähallitus valitsee kaksi jäsentään suorittamaan pöytäkirjan tarkastuksen. 3 Asioiden käsittelyjärjestys Asiat käsitellään esityslistan mukaisessa järjestyksessä. 4 Yhtymävaltuuston kokouksessa tehtyjen päätösten täytäntöönpano Valmistelija: hallinto- ja talousjohtaja Rauno Lehtonen, puh. (03) Yhtymähallitus päättää: 1. kuntalain 56 :n nojalla todeta, että yhtymävaltuuston pidetyssä kokouksessa tehdyt päätökset (liite nro 1) ovat syntyneet lain mukaisessa järjestyksessä ja että ne ovat laillisia ja täytäntöönpanokelpoisia.

4 4 2. panna yhtymävaltuuston päätökset kuntalain 98 :n nojalla täytäntöön Yhtymähallitus päättää tarkistaa pöytäkirjan tämän pykälän osalta välittömästi. 5 Perusterveydenhuollon uudelleen organisoituminen osana Hämeenlinnan seudun kuntarakenteen uudistusta Valmistelija: johtava ylilääkäri Marina Erhola, puh. (03) Perusterveydenhuollon toimintaympäristössä tapahtuu suuria muutoksia lähitulevaisuudessa. Työvoiman saatavuus julkisissa palveluissa vaikeutuu edelleen, samaan aikaan kun vanhusten määrä ja siitä aiheutuva palvelutarve kasvaa. Lisäksi väestön terveysriskit kuten ylipaino ja päihteiden käyttö ovat selvästi lisääntyneet. Toisaalta yksityisten palvelujen tarjonta ja kysyntä on kasvanut ja yhä suurempi osa työikäisistä asiakkaista hoidetaan työterveyshuollon kautta. Hallinnollisesti perusterveydenhuollon järjestämiseen vaikuttavat alue- ja kuntarakenteiden muutokset sekä julkisten palveluiden kasvavat tehokkuusvaatimukset. Lisäksi kansaterveyslain ja erikoissairaanhoitolain yhtenäistämisvalmistelu on käynnissä Sosiaali- ja terveysministeriössä, ja siihen liittyvät linjaukset selvinnevät vuoden 2008 aikana. Hämeenlinnan seudulla toimintaympäristön muutokset näkyvät mm. kuuden kunnan liittymisenä yhteen alkaen ja tähän liittyvissä päätöksissä purkaa seudun kaksi perusterveydenhuollon kuntayhtymää. Uutena hallinnollisena mallina on päätetty siirtyä isäntäkuntamalliin, johon myös muiden seudun kuntien on mahdollista tulla yhteistoiminta-alueen kautta mukaan. Toiminnallisesti siirtyminen osaksi Hämeenlinnan kaupunkia ja sen uudistuvaa organisaatiota on perusterveydenhuollolle suuri muutos. Yhdistymissopimuksen mukaisesti uudistuva Hämeenlinna toimii organisatorisesti elämänkaari ja tilaaja-tuottaja-toimintatapojen pohjalta ja perusterveydenhuollosta muodostetaan liikelaitos tai nettobudjettiyksikkö. Uuden toimintamallin muodostamisen yhteydessä selvitetään rajat ja toimintatavat suhteessa sosiaalipalveluihin ja erikoissairaanhoitoon sekä muihin julkisiin palveluihin.

5 5 Palvelujen uudelleenjärjestely aloitetaan kahden perusterveyden huollon kuntayhtymän purkamisella ja uuden tuottajaorganisaation muodostamisella. Samanaikaisesti käynnistetään palvelujen tilaajan organisointi. Palvelun tilaajan ja tuottajan välisten suhteiden tarkastelu vaatii erityistä huolellisuutta, koska tilanne muuttuu nykyiseen nähden merkittävästi. Uusi kunta hankkeen muutossihteeristö on ollut tiiviissä yhteistyössä kuntayhtymän edustajien kanssa ja perusterveydenhuollon muutoksen toimeenpanosuunnitelma käsitellään PATU hankkeen ohjausryhmän kokouksessa Suunnittelun tässä vaiheessa muutokselle on hahmoteltu seuraavia tavoitteita: Yleistavoite Uuden Hämeenlinnan perusterveydenhuolto on toimintavarma ja joustava väestön terveyttä ylläpitävä ja edistävä toimija. Prosessin kohdennetut tavoitteet I II III Nykyisten kuntayhtymien purkaminen toteutetaan hallitusti. Uudella perusterveydenhuollon liikelaitoksella (tai nettoyksiköllä) on hyvät toimintaedellytykset sekä selkeä hallinnon ja johtamisen rakenne. Uudella organisaatiolla on riittävät strategiset kumppanuudet alueellisten ja kansallisten toimijoiden kanssa. Suunnittelupäällikkö Päivi Heinonen esittelee yhtymähallituksen kokouksessa tarkemmin alustavaa aikataulutusta sekä valmistelutyöryhmien kokoonpanoa. JYL Yhtymähallitus keskustelee asiasta tarkemmin kokouksessa ja hyväksynee omalta osaltaan alustavan suunnitelman. 6 Vuoden 2008 talousarvion käyttösuunnitelma Valmistelija: hallinto- ja talousjohtaja Rauno Lehtonen, puh. (03) Yhtymävaltuusto hyväksyi kuntayhtymän taloussuunnitelman vuosille ja talousarvion vuodelle 2008 kokouksessaan Yhtymähallitus saattaa sen edelleen täytäntöönpanoohjein noudatettavaksi kuntayhtymän palveluosastoissa ja palveluyksiköissä.

6 6 Käyttösuunnitelmalla yhtymähallitus tarkentaa ja kohdentaa yhtymävaltuuston hyväksymää talousarviota vuodelle 2008 kuntayhtymän palveluosastoille ja palveluyksiköille. Käyttötalousosassa jaetaan menomäärärahat ja tuloarviot palveluyksiköille (käyttötalousosa) ja kohteille (investointiosa) osamäärärahoiksi ja osatuloarvioiksi. Yhtymähallitukseen nähden on sitovuustasona palveluyksiköiden toimintatuotot ja toimintamenot yhteensä. Kuntayhtymän hallintosäännön 47 :n mukaan yhtymähallitus hyväksyy talousarvioon perustuvat käyttösuunnitelmat. Yhtymähallitus voi siirtää käyttösuunnitelman hyväksymiseen liittyvää toimivaltaa edelleen alaisilleen viranhaltijoille. Käyttösuunnitelmassa vuonna 2008 vahvistetaan vuoden 2008 palveluosastojen sekä eri toimintojen vastuuhenkilöt. Lisäksi käyttösuunnitelmassa vahvistetaan vuoden 2008 käyttötalouden laskujen hyväksyjät kuntayhtymän palveluosastoihin ja yksiköihin. Pöytäkirjanote yhtymävaltuuston päätöksestä (36 ) koskien kuntayhtymän taloussuunnitelmaa vuosille sekä talousarviota vuodelle 2008 esitetään yhtymähallitukselle liitteessä nro 2. Yhtymähallitukselle lähetetään oheisessa liitteessä 2 vuoden 2008 talousarvion käyttösuunnitelma. TJ Yhtymähallitus päättää hyväksyä liitteen 2 mukaisen vuoden 2008 talousarvion käyttösuunnitelman. 7 Oman henkilökunnan ja ulkopuolisten ruokailu kuntayhtymän ruokalassa Valmistelija: hallinto- ja talousjohtaja Rauno Lehtonen, puh. (03) Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymän henkilökunnan ruokailun hoitaa Linnan Ateria. Linnan Ateria perii tällä hetkellä henkilökuntaruokailusta keittolounaasta 4,75 euroa (alv 22 %) ja lounaasta 6,70 euroa (alv 22 %). Ruokalassa käy myös ulkopuolisia henkilöitä, jotka ovat kuntayhtymän palveluksessa, mutta heillä on eri työnantaja. Vuonna 2007 henkilökunnalta perittävät hinnat ovat olleet keittolounas 3,60 /ateria ja lounas 5,00 /ateria sekä ulkopuolisilta perittävä hinta keittolounas 4,50 /ateria ja lounas 6,50 /ateria.

7 7 Yhtymähallitus päättää, että 1) henkilökunnalta peritään alkaen keittolounaasta 3,60 /ateria ja lounaasta 5,00 /ateria 2) ulkopuolisten ateriasta peritään keittolounaasta 4,75 /ateria ja lounaasta 6,70 /ateria 8 Taksat Valmistelija: hallinto- ja talousjohtaja Rauno Lehtonen, puh. (03) Työsyke Oy on aloittanut toimintansa alusta. Työsyke Oy hoitaa Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymän henkilökunnan työterveydenhuollon. Työsyke Oy on halukas ostamaan palveluja kuntayhtymältä. Avoterveydenhuolto on ilmoittanut halukkuutensa myydä palveluja Työsyke Oy:lle. Kysymykseen tulevat seuraavat palvelut: hinta Gastroskopia Kolonoskopia Rasitusergonometria 250 euroa 360 euroa 250 euroa Yhtymähallitus päättää myydä Työsyke Oy:lle ko. palveluja edellä esitetyin hinnoin. 9 Avoterveydenhuolto-osaston nimikemuutokset ja täyttölupa Valmistelija: ylihoitaja Tuovi Sohlberg, p. (03) Hallintosäännön 5 :n 2. kohdan mukaan ratkaisuvalta virkasuhteen muuttamisesta vastaavaksi työsopimussuhteeksi kuuluu yhtymähallituksen tehtäviin.

8 8 Lakkautettava virka Uusi toimi Alkaen Terveydenhoitajan Terveydenhoitajan virka ( ) toimi ( ) Terveyskeskusavustajan Terveyskeskusavustajan virka ( ) toimi ( ) Terveydenhoitajan virka tulee avoimeksi viranhaltijan irtisanoutumisen myötä hänen siirtyessä vanhuseläkkeelle alkaen. Terveyskeskusavustajan virka tulee avoimeksi viranhaltijan irtisanoutumisen myötä hänen siirtyessä vanhuseläkkeelle alkaen. Yhtymähallitus päättää hyväksyä virkojen lakkauttamiset ja toimien perustamiset edellä esitetyn mukaisesti. 10 Hoidollisten tukipalvelujen viran lakkauttaminen ja toimen perustaminen Valmistelija: johtava ylihoitaja Marjatta Laukkanen, p. (03) Hallintosäännön 5 :n 2. kohdan mukaan ratkaisuvalta virkasuhteen muuttamisesta vastaavaksi työsopimussuhteeksi kuuluu yhtymähallituksen tehtäviin. Lakkautettava virka Uusi toimi Alkaen Toimistosihteeri Toimistosihteerin virka ( ) toimi ( ) Yhtymähallitus päättää lakkauttaa toimistosihteerin viran ja perustaa toimistosihteerin toimen alkaen ja myöntää ko. toimelle täyttöluvan.

9 9 11 Kuntayhtymien omaisuusselvitys Valmistelija: hallinto- ja talousjohtaja Rauno Lehtonen, p. (03) ja vs. talouspäällikkö Reima Pietilä, p. (03) Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymä ja Lammin- Tuuloksen kansanterveystyön kuntayhtymä purkautuvat vuoden 2009 alussa. Tällöin muodostetaan alueelle uusi alueellinen terveydenhuollon organisaatio, jossa nykyisten kuntayhtymien organisaatiot yhdistetään. Yhtenä uutta organisaatiota valmistelevana toimenpiteenä täytyy purkautuvien kuntayhtymien omaisuuksista tehdä selvitys vuoden 2008 aikana, jotta uuden organisaation koko omaisuus on selvillä vuoden 2009 alkaessa. Omaisuuden tarkka selvittäminen vaatii asiantuntemusta, joten asiantuntija-avun käyttäminen omaisuusselvityksessä on perusteltua. Kummankin kuntayhtymän tilintarkastus on kilpailutettu ja sen hoitaa tällä hetkellä Oy Audiator Ab. Täten ei tarvitse asiaa kilpailuttaa, vaan ostetaan asiatuntijapalveluja Oy Audiator Ab:ltä. Pyydetään yhdessä Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymän ja Lammin-Tuuloksen kansanterveystyön kuntayhtymän kanssa Oy Audiator Ab:ltä tarjous omaisuusselvityksen tekemisestä. Hallitus päättää, 1) että teetetään yhdessä kummastakin kuntayhtymästä omaisuusselvitys. 2) pyydetään tarjous omaisuusselvityksen tekemisestä Oy Audiator Ab:ltä. 12 Luottotappiot vuosilta Valmistelija: hallinto- ja talousjohtaja Rauno Lehtonen, puh. (03) Hämeenlinnan seudun kasanterveystyön kuntayhtymälle on syntynyt tulojäämiä, jotka ovat olleet perinnässä Intrum Justitian kautta. Näistä perintätoimista huolimatta on jäänyt seuraavilta vuosilta tulojäämiä saamatta:

10 10 Vuonna 2005 Vuosilta Yhteensä 8.036,13 euroa ,16 euroa ,29 euroa Yhtymähallitus päättää kirjata saamatta jääneet tulojäämät luottotappioksi vuosilta yhteensä ,29 euroa ja poistaa ne samalla reskontrasta. 13 Lammi-Tuuloksen terveyskeskuksen ylilääkärin tehtävät Yhtymähallitus Valmistelija: johtava ylilääkäri Marina Erhola, puh. (03) Lammin ja Tuuloksen kunnanjohtajat Aarre Järvinen ja Helena Hirviniemi sekä ylilääkäri Risto Raivio ja Lammin-Tuuloksen kuntayhtymän hallituksen puheenjohtaja Tapio Mäki-Maukola ovat lähestyneet HSKTTK:ytä kirjeitse pyytäen tarjousta ja työsuunnitelmaa Lammi-Tuuloksen tk:n ylilääkärin tehtävien hoitamisesta ajanjaksolla (liite 4). Hämeenlinnan seutukunnan PATU-hankkeen tämänhetkinen valmistelu perusterveydenhuollon järjestäytymisen osalta on vielä kesken. Tällä hetkellä seudun kuntien kesken vallitsee yhteinen tahtotila seudullisen perusterveydenhuollon mallin jatkokehittämisestä. Tuuloksen kunta on mukana Hämeenlinnan suurkuntaselvityksessä. JYL Lammi-Tuuloksen terveyskeskuksen ylilääkärin tehtävien hoito HSKTTKY:stä olisi rationaalinen ratkaisu, joka huomioisi jo tulevaisuuden yhteisen palvelutuotannon. 1) Yhtymähallitus vastaa Lammi-Tuuloksen aloitteeseen, että ehdotettu ratkaisu on tässä tilanteessa järkevä ja looginen. HSKTTKY on hyvin halukas etsimään ratkaisua esitettyyn kysymykseen.

11 11 2) Yhtymähallitus valtuuttaa johtava ylilääkärin ja hallintoja talousjohtajan sekä avoterveydenhuollon ylilääkärin etsimään erilaisia vaihtoehtoja Lammi-Tuuloksen ylilääkärin tehtävien hoitamiseksi HSKTTKY:stä käsin. Kyseeseen tulevat lähinnä vastaavan lääkärien palvelujen myyminen ja vastaavan työpanoksen korvaaminen HSKTTKY:n sisällä ostopalveluina. Toisena vaihtoehtona kyseeseen voisi tulla kokonaan uuden viran perustaminen. Työpanoksesta osa myytäisiin Lammi-Tuuloksen terveyskeskuksen ylilääkärin tehtäviin ja osa käytettäisiin uudistuvan perusterveydenhuollon palvelukonseptin kehittämiseen erityisesti Lammi-Tuulos- Hauhon alueella. Hauhon alueella on tällä hetkellä väestön ikärakenne ja sairastavuus huomioiden joka tapauksessa niukahko lääkäripanos. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti Yhtymähallitus Lammin-Tuuloksen kansanterveystyön kuntayhtymän kanssa on käyty neuvotteluja ylilääkärin tehtävien hoitamisesta syksyllä 2007, kun nykyinen ylilääkäri siirtyy toisen työnantajan palvelukseen syyskuun alusta lähtien. Keskusteluissa on tullut esille, että ylilääkärin tehtäviä hoitavan henkilön tulisi olla paikanpäällä vähintään yksi (1) päivä viikossa. Mahdolliset neuvottelut Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän kanssa hoidettaisiin Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymän taholta. Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymässä on pohdittu eri toteuttamisvaihtoehtoja ylilääkärin palvelujen myynnin suhteen. Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymä pystyy osoittamaan tehtävän hoitamiseen henkilön. Tarkoituksena on, että Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymä myy ylilääkärin palveluja Lammin-Tuuloksen ktt ky:lle ajalla Asiasta laaditaan ostopalvelusopimus. / JYL Yhtymähallitus päättää, 1) että Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymä myy Lammin-Tuuloksen kansanterveystyön kuntayhtymälle ylilääkärin palveluja.

12 12 2) oikeuttaa johtavan ylilääkärin ja hallinto- ja talousjohtajan valmistelemaan ja allekirjoittamaan ostopalvelusopimuksen, jossa tarkemmin määritellään palvelun myyntiin liittyvät yksityiskohdat. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti Yhtymähallitus Liitteenä 3 on allekirjoitettu sopimus. /JYL Yhtymähallitus päättää jatkaa allekirjoitettua sopimusta ajan sopimuksessa mainituin ehdoin. 14 Kuntayhtymän purkaminen ja loppuselvitys Valmistelija: hallinto- ja talousjohtaja Rauno Lehtonen, puh. (03) Voimassaolevan perussopimuksen 24 :n mukaan kuntayhtymän purkamisesta päättävät jäsenkuntien valtuustot. Kuntayhtymän purkautuessa kuntayhtymän yhtymähallitus huolehtii loppuselvityksestä, elleivät jäsenkunnat sovi muista järjestelyistä Kuntayhtymän varat, joita ei tarvita loppuselvityksen kustannusten ja velkojen suorittamiseen eikä sitoumusten täyttämiseen, jaetaan jäsenkunnille jäsenkuntaosuuksien suhteessa. Jos kustannusten ja velkojen suorittamiseen sekä sitoumusten täyttämiseen tarvittava määrä on varoja suurempi, jäsenkunnat suorittavat erotuksen edellä mainittujen osuuksien suhteessa. Hämeenlinnan kaupunki, Hauhon kunta, Kalvolan kunta ja Rengon kunta ovat valtuustoissaan päättäneet, että ne eroavat Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymän jäsenyydestä. Samalla valtuustot päättivät hyväksyä kuntayhtymän purkauksen. Kunnanvaltuustojen päätökset ko. asiassa ovat nähtävänä hallinto- ja talousjohtajan työhuoneessa sekä ovat luettavissa yhtymähallituksen kokouksessa.

13 13 Yhtymähallitus päättää merkitä tietoonsa saatetuksi tehdyt valtuustojen päätökset koskien kaupungin ja kuntien eroamista Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymästä ja kuntayhtymän purkamisesta. 15 Toiminnan ja talouden toteutuma 1 12 / 2007 Valmistelija: hallinto- ja talousjohtaja Rauno Lehtonen, puh. (03) Toiminnan ja talouden toteutumaraportissa 1 12 / 2007 käynti- / suoritetoteumat ovat alustavia ja samoin taloudentoteutumaluvut eivät ole vielä lopullisia tilinpäätöslukuja, ne ovat tilanteen mukaisia lukuja. Käyntien tasaisen kasvun prosentit tammi joulukuun jälkeen on 100 % Jäsenkuntien kuntalaskutuksen toteutumaprosentit ovat seuraavat: Hämeenlinna 102,37 % 101,20 % - Hattula 96,58 % 97,46 % - Hauho 91,62 % 127,13 % - Kalvola 101,62 % 107,54 % - Renko 94,33 % 94,23 % Kuntayhtymän toteutumat: Toimintatuotot 100,7 % 101,6 % Toimintakulut 101,7 % 104,3 % Henkilöstökulut 99,0 % 102,5 % Ostopalvelujen tot. 105,8 % 106,2 % Aineet, tarvikkeet ja tavarat 103,6 % 115,9 % Muut toimintakulut 97,8 % 97,7 % Talouden ja toiminnan seuranta 1-12 / 2007 esitetään liitteessä 4.

14 14 Yhtymähallitus päättää, 1) merkitä talouden toteutumat tietoonsa saatetuksi. 2) että vuoden 2007 toteutuneiden suoritteiden perusteella tasataan jäsenkuntien laskutus. 3) että tasauksen jälkeen Pappilanniemen sairaalan myynnistä syntyvä myyntivoitto maksetaan jäsenkunnille pääomaosuuksien suhteessa. 16 Kaurialan terveysaseman toiminnan siirtäminen pääterveysasemalle Valmistelija: avoterveydenhuollon ylilääkäri Markku Nurmikari, puh. (03) Pääterveysaseman D-siiven II kerroksessa toimiva TyöSyke Oy:ksi muuttunut työterveyshuolto muuttaa tammikuun lopussa Turuntien varrelta vuokrattuihin toimitiloihin. Työterveyshuollon nykyiset toimitilat jäävät tyhjiksi. Keskustan terveysaseman uusitut tilat saadaan käyttöön alkukesästä. Vanajaveden terveysaseman toiminnan siirtämisestä A-taloon ja neuvolatoiminnan siirtämisestä D-talon I kerrokseen hyvinvointineuvolaksi on omat suunnitelmansa. Työterveyshuollolta vapautuvia tiloja ei tarvita Vanajaveden tai Keskustan terveysasemien käyttöön. Keskustan aseman uusien tilojen valmistumisen myötä pääterveysaseman tilaongelma helpottuu oleellisesti. Keskustan terveysaseman ja Vanajaveden terveysaseman välistä aluejakoa tarkistetaan henkilökuntamitoituksen muuttuessa. Tässä yhteydessä myös Kaurialan alueeseen saattaa tulla pieniä muutoksia. Asian valmistelu on kesken. Kaurialan terveysaseman tilat vaatisivat uudistamista. Koko terveysaseman henkilöstö voidaan sijoittaa työterveyshuollolta vapautuviin tiloihin, jos yksi terveydenhoitaja sijoittuu Vanajaveden neuvolan yhteyteen ja 3 kotisairaanhoitajaa B-taloon keskitettyyn kotisairaanhoitoon. Terveysasema voi toimia edelleen nykyisellä henkilöstöllä ja voi vastata nykyisen alueensa väestöstä niillä mahdollisilla pienillä muutoksilla, joita Keskustan-Vanajaveden aluejaon muuttamisesta seuraa.

15 15 Hämeenlinnan alueella on varsin tiheä terveysasemaverkosto. Erillisiä terveysasemia on kuusi, jotka sijaitsevat vain muutamien kilometrien päässä toisistaan. Toiminnan keskittäminen mahdollisuuksien mukaan pääterveysasemalle tuo kustannussäästöä ja mahdollistaa tukipalvelujen, kuten laboratorion, röntgenin ja fysioterapiapalvelujen paremman hyödyntämisen. Tulevina vuosina väkiluvun kasvun edellyttämät henkilöstölisäykset voidaan suunnata todennäköisesti Jukolan terveysasemalle tai Vanajaveden terveysasemalle A- rakennukseen remontoitaviin tiloihin. Kaurialan terveysaseman vuokrasopimus on irtisanottu. Toiminta voidaan siirtää vapautuneisiin tiloihin pääterveysasemalle toukokuun 2008 alussa. JYL Yhtymähallitus päättää siirtää Kaurialan terveysaseman toiminnan pääterveysasemalle työterveyshuollolta vapautuneisiin tiloihin. Tavoitteena on toteuttaa siirto toukokuun 2008 alussa. 17 Janakkalan terveyskeskuksen osuus sairaankuljetuksen kustannuksista Valmistelija: hallinto- ja talousjohtaja Rauno Lehtonen, puh. (03) Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymä ja Janakkalan terveyskeskuksen välillä on allekirjoitettu sopimus sairaankuljetukseen liittyvistä järjestelyistä ja kustannusten jaosta. Sopimus sanottiin irti Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymän taholta, koska se ei vastannut sairaankuljetuksesta aiheutuneita kustannuksia. Sopimus päättyi Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymässä on tehty laskelmia Janakkalan terveyskeskuksen sairaankuljetuksen aiheuttamista kustannuksista ottaen huomioon myös valmiuskorvauksen, josta Hämeenlinnan maksaa sairaankuljetuksen tuottajalla kuukausittain kiinteän summan riippumatta siitä, miten paljon on ajoja.

16 16 Asukasmäärä %-osuus Janakkala ,44 HML ,55 Renko ,86 Kalvola ,20 Hattula ,16 Hauho , ,00 Valmiuskorvaus (pelastuslaitokselle) Yhteensä/kk Vanha %-osuus Uusi Auto valmiuskorvaus valmiuskorvaus H , ,32 H , ,76 H , ,92 Yhteensä , ,00 H ,76 19, , ,60 Vastuulääkäripalkkio 12 x 300, ,00 Lääke- ja hoitotarvikekorvaus 250,00 /kk 12 * n. 15 n Yhteensä kuukaudessa ,60 Yhtymähallitus päättää esittää Janakkalan terveyskeskukselle, että sairaankuljetuksen osalta laskutetaan yllä olevan laskelman mukaan n ,60 euroa/ kk. 18 Hattulan terveyspalvelujen ulkoistaminen Yhtymähallitus Valmistelijat: avoterveydenhuollon ylilääkäri Markku Nurmikari, puh. (03) ja avoterveydenhuollon ylihoitajan Tuovi Sohlberg, puh. (03)

17 17 Terveyskeskustyöhön on ollut vaikea rekrytoida lääkäreitä. Hoitohenkilöstön virkoihin on avoterveydenhuollossa ollut hakijoita, mutta sijaisuuksia on ollut vaikea täyttää. Avoterveydenhuollossa on marraskuussa kokonaan hoitamatta kuusi lääkärin tehtävää ja neljää hoidetaan ostopalvelulääkäreiden avulla. Ostopalveluyrityksiltä on pyydetty tarjoukset päivälääkärityövoimasta. Asia on yhtymähallituksen päätettävänä kokouksessa. Ostopalveluyrityksetkään eivät pysty tarjoamaan yksittäisiä lääkäreitä työhön, mutta koko terveysaseman toiminnan järjestämisestä yritykset ovat olleet kiinnostuneita. Kuntayhtymän tehtävä on tuottaa palveluja alueellisesti tasapuolisesti kaikille kunnille. Tällä hetkellä lääkäriaikojen saatavuus erityisesti Parolassa on ollut tavoitetta huonompi. Parolan terveysaseman kolmesta virasta vain yhdessä on vakituinen viranhaltija ja toisessa ostopalvelulääkäri. Hoitajien työpanosta on lisätty, mutta heidänkin toimintaansa rajoittaa mahdollisuus lääkärikonsultaatioihin. Eräs mahdollisuus turvata väestön tarvitsemat palvelut on ulkoistaa terveysaseman avosairaanhoidon toiminta joko lääkäreiden tai lääkäreiden ja hoitohenkilöstön osalta. Muiden terveyskeskusten vastaaviin hankkeisiin on saatu tarjouksia useilta palveluja tuottavilta yrityksiltä. Asia on jo käsitelty Parolan osalta yhteistyöryhmässä Lisäksi asiasta on keskusteltu Hattulan kunnan edustajien kanssa. JYL Asiaa valmisteltaessa on päädytty siihen, että pelkän avosairaanhoitotoiminnan ulkoistus johtaa hankaliin tilanteisiin terveysasemalla, jossa osa henkilöstöstä toimii kuntayhtymän palveluksessa ja osa muun työnantajan palveluksessa. Tästä syystä parempi vaihtoehto olisi ulkoistaa koko Hattulan avoterveydenhuolto, joka käsittää Parolan ja Pappilanniemen terveysasemien henkilöstöt lukuun ottamatta hammashuoltoa. Ulkoistus koskisi siten avosairaanhoidon lisäksi myös terveysneuvontaa (neuvolat, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto), kotisairaanhoitoa ja fysioterapiaa. Yhtymähallitus päättää 1) käynnistää Hattulan alueen avoterveydenhuollon toimintojen ulkoistamiseen liittyvät toimenpiteet. 2) valtuuttaa johtava ylilääkärin ja hallinto- ja talousjohtajan valmistelemaan ja toimeenpanemaan hankintaprosessin.

18 18 Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Yhtymähallituksen jäsen Jarmo Vainio ja yhtymävaltuuston I varapuheenjohtaja Raija Niemi poistuivat kokouksesta tämän pykälän käsittelyn aikana Yhtymähallitus Valmistelija: avoterveydenhuollon ylilääkäri Markku Nurmikari, puh. (03) Tarjouspyyntö Hattulan kunnan alueen avoterveydenhuollon palveluista Hankinnasta ilmoitettiin julkisten hankintojen sähköisessä ilmoituskanavassa Kysymyksessä on hankintalain liitteen B mukainen terveydenhoito- ja sosiaalipalveluja koskeva hankinta. Tarjouspyyntöasiakirjoja toimitettiin yhdeksälle palveluntuottajalle, joista neljä jätti tarjouksensa määräaikaan klo mennessä. Tarjouspyyntö esitetään liitteenä 5. Saadut tarjoukset: Palveluntuottaja Tarjoushinta /kk ALV Mediverkko Oy ,00 +22% MedOne Oy ,00 +22% Pihlajalinna Oy ,67-5 % Carema Oy /Mehiläinen ,00-5 % Kaikki palveluntuottajat tarjoavat palvelun pyydetyn laajuisena. Tarjouspyynnössä on määritelty, että tarjouksista hyväksytään kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous seuraavien tärkeysjärjestyksessä olevien arviointiperusteiden mukaan arvioituna: hinta toimintakokonaisuus henkilöstön ammatillinen osaaminen (koulutus ja kokemus) toimitusvarmuus ja toiminnan pitkäjänteisyys o henkilökunnan pysyvyys o varahenkilöjärjestelmä toiminnan laadunhallinta nykyisen henkilökunnan työllistäminen

19 19 työntekijöiden perehdytys- ja koulutusjärjestelmä Tarjouspyynnössä korostettiin erityisesti toimintakokonaisuutta, palvelujen sisältöä ja toimintavarmuutta. Tarjouspyynnön mukaisesti tarjoaja sai esittää oman suunnitelmansa toimintakokonaisuudesta huomioiden alueen väestön tarpeet ja sairastavuus sekä lainsäädännön vaatimukset sekä Sosiaali- ja terveysministeriön kouluterveydenhuollon ja terveyden edistämisen laatusuositukset. Täten toimintakokonaisuus ja palvelujen sisältö ovat merkittävämmässä asemassa kuin palvelun hinta, vaikka yksittäisistä kriteereistä hinta sai suurimman painoarvon. Tarjouksien sisällöistä on tehty yhteenveto. Valtaosa tarjouksien tiedoista on palveluntarjoajien toimesta merkitty ei-julkisiksi liikesalaisuuksiksi. Yhteenveto lähetetään salassa pidettävänä liitteenä 6 yhtymähallituksen jäsenille. Tarjousten sisältöä on tarjouksessa esitettyjä arviointikriteerejä vasten vertailtu ja tarjoukset on pisteytetty. Kullekin arviointikriteerille on määritetty painoarvo. Pisteytysvertailu on ei-julkisena liitteenä 7. Kaikki tarjousasiakirjat ovat nähtävänä kokouksessa. JYL: Yhtymähallitus päättää valita Hattulan perusterveydenhuollon palveluntuottajaksi kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen jättäneen Pihlajalinna Oy:n ja valtuuttaa johtavan ylilääkärin ja talousjohtajan valmistelemaan sopimuksen palveluntuottajan kanssa.

20 20 19 Anomus Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymän EVO-rahastolle Valmistelija: hallinto- ja talousjohtaja Rauno Lehtonen, puh. (03) Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymän hallitus on kokouksessaan perustanut tutkimusavustusrahaston (EVO rahasto). Samalla on hyväksytty myös rahastolle omat säännöt. Rahastoon kertyy rahaa, kun tehdään terveystieteellistä tutkimustyötä, jonka yhteydessä syntynyttä kirjallista tuotosta julkaistaan jossain kotimaisessa tai ulkomaisessa tieteellisessä julkaisussa. Sosiaali- ja terveysministeriö jakaa rahaa lääninhallituksen kautta, mutta Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymä saa rahat Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kautta. Tätä rahaa on rahastossa tällä hetkellä yhteensä euroa. Johtava ylilääkäri Marina Erhola anoo päivätyssä anomuksessa tutkimusavustusrahastosta apurahaa seuraavasti: 1) Palkallinen virkavapaus yhteensä 1,5 kuukautta (yhteen sä euroa). 2) Tutkimustulosten esittäminen kansainvälisessä kongressissä Pariisissa lokakuussa 2008: 39th Union World Conference on Lung Health, October 2008, Paris, France. Matka- ja osallistumiskulut, tarkempi arvio kustannuksista myöhemmin, arvio matkakuluista noin 500 euroa + osallistumismaksu 300 euroa + yöpyminen euroa, yhteensä noin euroa Anomus yhteensä euroa, apuraha-anomus on liitteenä 8. Rahaston ohjeen mukaan rahaston varoista voidaan myöntää apurahaa tai palkallista virkavapautta terveystieteellistä tutkimustyötä, tähän liittyvää koulutusta varten ja/tai opintomatkaa varten. Yhtymähallitus päättää hyväksyä johtava ylilääkäri Marina Erholan anomuksen hakemuksen mukaisesti.

21 21 20 Yhtymähallituksen tiedoksi merkittävät asiat Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä - Pöytäkirja ; Apuvälinekeskusliikelaitoksen johtokunnan valinta ; Terveystieteelliseen tutkimukseen tarkoitettujen Evo-apurahojen myöntäminen Etelä-Suomen lääninhallitus ESLH /So-35ml; Lupa yksityisen terveydenhuollon palvelujen antamiseen (STU 1635A), Konsultointi Timo Rousi Oyj ESLH /So-35; Lupa yksityisen terveydenhuollon palvelujen antamiseen (STH 1044A), Parolan Näkökeskus Oy - Ilmoitus ESLH /So-35; Lupa yksityisen terveydenhuollon palvelutoiminnan alkamisesta (STH 1047A), Hämeenlinnan Näkökeskus Oy ESLH /So-35; Lupa yksityisen terveydenhuollon palvelujen antamiseen (STH 1046A), Hämeenlinnan Näkökeskus Oy - Ilmoitus ESLH /So-35; Lupa yksityisen terveydenhuollon palvelutoiminnan alkamisesta (STH 1047A), Tiiriön Näkökeskus Oy ESLH /So-35; Lupa yksityisen terveydenhuollon palvelujen alkamiseen (STH 1047A), Tiiriön Näkökeskus Oy - Ilmoitus ESLH /So-35; Ilmoitus yksityisen terveydenhuollon palvelutoiminnan alkamisesta (STH 1107A), TJK MED Oy c/o Linnan Klinikka Oy ESLH /So-35; Lupa yksityisen terveydenhuollon palvelutoiminnan alkamisesta (STH 1093A), TJK MED Oy c/o Linnan Klinikka Oy

22 ESLH /So-35; Lupa yksityisen terveydenhuollon palvelujen antamiseen (STH 1106A), TyöSyke Oy - Ilmoitus ESLH /So-35; Lupa yksityisen terveydenhuollon palvelutoiminnan alkamisesta (STH 1140A), TyöSyke Oy ESLH /So-35ml; Lupa yksityisen terveydenhuollon palvelujen antamiseen (STU 1175A), Silmäasema Duo-Optiikka Oy STH1132A; Valtion korvaus terveydenhuollon yksikölle lääkärin perusterveydenhuollon lisäkoulutuksesta ja lääkärin erikoistumiskoulutuksesta aiheutuneisiin kustannuksiin STH1143A; Valtion korvaus terveydenhuollon yksikölle lääkärin erikoistumiskoulutuksesta aiheutuneisiin kustannuksiin Kuntien eläkevakuutus - Yleiskirje 3/ ; KuEL-maksut laskevat vuonna Virkamiesten päätökset Yhtymähallitukselle ilmoitetaan seuraavat yhtymähallituksen puheenjohtajan ja eräiden kuntayhtymän viranhaltijoiden tekemät päätökset: 1. Johtavan ylilääkärin päätökset Virkamääräykset/työsopimukset, poissaolopäätökset Muut päätökset Hankintapäätökset Vuosilomapäätökset 24-25

23 23 2. Johtavan ylihammaslääkärin päätökset Virkamääräykset/työsopimukset, poissaolopäätökset Muut päätökset 8-8 Muut päätökset nro 8, Kahden hammashoitajan työsuhteiden täyttäminen; hammashoitaja Merja Sopenperä ( ) hammashoitaja Minna Westerlund ( ) Vuosilomapäätökset Ylilääkärin (avoterveydenhuolto) päätökset Virkamääräykset/työsopimukset, poissaolopäätökset Muut päätökset Muut päätökset 1/2008 Terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen avoterveydenhuolto-osastolla; terveyskeskuslääkäri Laura Hietala Vuosilomapäätökset Ylilääkärin (sairaala) päätökset Virkamääräykset/työsopimukset, poissaolopäätökset Muut päätökset Vuosilomapäätökset 5. Johtavan ylihoitajan päätökset Virkamääräykset/työsopimukset, poissaolopäätökset Muut päätökset Vuosilomapäätökset Ylihoitajan (sairaala) päätökset Virkamääräykset/työsopimukset, poissaolopäätökset Muut päätökset Muut päätökset nro 39, Sairaanhoitajan toimen täyttäminen; Mirka Jokelainen ( )

24 24 Muut päätökset nro 40, Toimivallan siirtäminen sairaalaosaston hoitotyön henkilöstön osalta osastonhoitajille Muut päätökset nro 42, Sairaanhoitajan toimen täyttämättä jättäminen ( ) Muut päätökset nro 42, Sairaanhoitajan toimen täyttämättä jättäminen ( ) Vuosilomapäätökset Ylihoitajan (avoterveydenhuolto) päätökset Virkamääräykset/työsopimukset, poissaolopäätökset Muut päätökset Muut päätökset nro 38, Sairaanhoitajan toimen täyttäminen ( ) Hanna Kettunen, avosairaanhoito Muut päätökset nro 39, Toimivallan siirtäminen avoterveydenhuolto-osaston hoitotyön henkilöstön osalta osastonhoitajille Vuosilomapäätökset Hallinto- ja talousjohtajan päätökset Virkamääräykset/työsopimukset, poissaolopäätökset Hankintapäätökset Hankintapäätös nro 16, Magneettikuvaustutkimukset Suomen Terveystalo Oyj Kuntapalvelut Muut päätökset Muut päätökset nro 39, ATK-tukihenkilön palkkaaminen Muut päätökset nro 41, Pysäköinti kuntayhtymän toimipisteissä Muut päätökset nro 42, Fysioterapiatilojen käyttökorvaus vuonna 2008 Muut päätökset nro 43, Autonkuljettajan toimen täyttäminen Arto Eskelinen Muut päätökset nro 44, Henkilöstöpäällikön määräaikaisen työsuhteen täyttäminen Anne-Maj Salmi

25 25 Vuosilomapäätökset Ympäristö- ja elintarvikelaboratorion johtajan päätökset Virkamääräykset/työsopimukset, poissaolopäätökset Muut päätökset Vuosilomapäätökset pöytäkirjat ovat nähtävinä asianomaisen viranhaltijan toimistossa keskiviikkoisin tai jos se ei ole työpäivä, sitä seuraavana ensimmäisenä työpäivänä kello niin, että nähtävänä pidetään aina edellisen viikon aikana tehdyt päätökset. Yhtymähallitus päättää olla siirtämättä edellä mainittuja päätöksiä yhtymähallituksen käsiteltäviksi.

26 26 Hämeenlinna Yhtymähallituksen puheenjohtaja Maija Oksanen Sihteeri Rauno Lehtonen

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 1 Kokouskutsu 1/2008 Kokousaika 29.1.2008 kello 16.00 Kokouspaikka Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

134. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Yhtymävaltuuston kokouksessa tehtyjen päätösten täytäntöönpano 2

134. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Yhtymävaltuuston kokouksessa tehtyjen päätösten täytäntöönpano 2 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 9/2008 Kokousaika 11.11.2008 kello 16.00 Kokouspaikka Viipurintie 1-3, G-rakennuksen ruokala Käsiteltävät asiat 134. Kokouksen

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto

HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto 1 Viranomainen KOKOUSKUTSU 3/2008 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto KOKOUSAIKA 9.12.2008 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Verkatehdas, Paasikiventie 2 Hämeenlinna, kokoushuone 1

Lisätiedot

79. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2. 82. Toiminnan ja talouden toteutuma 1 4 / 2008 2

79. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2. 82. Toiminnan ja talouden toteutuma 1 4 / 2008 2 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 5/2008 Kokousaika 27.5.2008 kello 16.00 Kokouspaikka Viipurintie 1-3, G-rakennuksen ruokala Käsiteltävät asiat 79. Kokouksen

Lisätiedot

Kuntayhtymän omaisuus sekä vastuut ja velvoitteet

Kuntayhtymän omaisuus sekä vastuut ja velvoitteet Kunnanhallitus 332 25.08.2014 Kunnanvaltuusto 79 01.09.2014 EVTEK-kuntayhtymän purkaminen 379/00.04.02/2013 Kunnanhallitus 25.08.2014 332 Selostus EVTEK-kuntayhtymä Kuntayhtymän jäsenkunnat sekä osuudet

Lisätiedot

79. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2. 82. Toiminnan ja talouden toteutuma 1 4 / 2008 3

79. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2. 82. Toiminnan ja talouden toteutuma 1 4 / 2008 3 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 5/2008 Kokousaika 27.5.2008 kello 16.00 Kokouspaikka Viipurintie 1-3, G-rakennuksen ruokala Käsiteltävät asiat 79. Kokouksen

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 185. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 185. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 16.06.2014 Sivu 1 / 1 2651/00.04.01/2014 185 EVTEK-kuntayhtymän purkaminen (Kv-asia) Valmistelijat / lisätiedot: Tiina Pesonen, puh. 09 816 52204 Riikka Kiljander-Kiiskinen, puh. 09 816

Lisätiedot

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 194 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 194 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 12/2007 Kokousaika 11.12.2007 kello 15.30 Kokouspaikka Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros Käsiteltävät

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 93. Valtuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 93. Valtuusto Sivu 1 / 1 Valtuusto 18.08.2014 Sivu 1 / 1 2651/00.04.01/2014 Kaupunginhallitus 185 16.6.2014 93 EVTEK-kuntayhtymän purkaminen Valmistelijat / lisätiedot: Tiina Pesonen, puh. 09 816 52204 Riikka Kiljander-Kiiskinen,

Lisätiedot

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 133 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 133 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 8/2007 Kokousaika 25.9.2007 kello 16.00 Kokouspaikka Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

24. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3. 30. Oikaisuvaatimus jätepuristimien leasingvuokrauksesta 9

24. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3. 30. Oikaisuvaatimus jätepuristimien leasingvuokrauksesta 9 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 2/2008 Kokousaika 26.2.2008 kello 16.00 Kokouspaikka Viipurintie 1-3, G-rakennuksen ruokala Käsiteltävät asiat 24. Kokouksen

Lisätiedot

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN ESITYSLISTA 03/2016

SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN ESITYSLISTA 03/2016 AIKA Torstai 22.9.2016 kello 16.00 PAIKKA Microkadun kampus, B-osan 2. kerroksen kokoustila B2031 käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Liite/Viite * Asia 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 133 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 133 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 8/2007 Kokousaika 25.9.2007 kello 16.00 Kokouspaikka Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema Yhtymävaltuusto 10.12.2014 26 Kokousaika 10.12.2014 klo 17.00 18.53 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Kajander Rauno Kallio Reino Ketola

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 07.09.2015 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi Helena

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

Etelä-Karjalan Työkunto Oy:n osakkeiden myyminen Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymälle

Etelä-Karjalan Työkunto Oy:n osakkeiden myyminen Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymälle Kaupunginhallituksen 17 20.03.2017 konsernijaosto Kaupunginhallitus 151 27.03.2017 Kaupunginhallitus 444 11.09.2017 Etelä-Karjalan Työkunto Oy:n osakkeiden myyminen Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon

Lisätiedot

Evtek- kuntayhtymän purkaminen ja loppuselvityksen hyväksyminen (kv)

Evtek- kuntayhtymän purkaminen ja loppuselvityksen hyväksyminen (kv) Tarkastuslautakunta 65 23.09.2015 Evtek- kuntayhtymän purkaminen ja loppuselvityksen hyväksyminen (kv) Tarkastuslautakunta 65 Kunnanhallitus 268, 24.08.2015 379/00.04.02/2013 Kunnanhallitus 268 Kunnanvaltuusto

Lisätiedot

Kokousaika 3.2.2015 klo 17.00 18.05. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika 3.2.2015 klo 17.00 18.05. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 3.2.2015 14 Kokousaika 3.2.2015 klo 17.00 18.05 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku Kaurila Matti Leino Jukka Outi Leino Lindgren

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 20/ (7) Kunnanhallitus

Muonion kunta Esityslista 20/ (7) Kunnanhallitus Muonion kunta Esityslista 20/2017 1 (7) Kunnanhallituksen kokous Aika ma klo 17.30 Paikka yhtenäiskoulun auditorio Läsnä Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Sakari

Lisätiedot

Sote-uudistus ja Keski-Suomen kuntien talous

Sote-uudistus ja Keski-Suomen kuntien talous Sote-uudistus ja Keski-Suomen kuntien talous 27.1.2015 Ari Hirvensalo Talousjohtaja 27.1.2015 2 27.1.2015 3 27.1.2015 7 Reunaehtoja: Sote-laki hyväksytään maaliskuussa SHP:n toiminta lakkaa 31.12.2016

Lisätiedot

Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Perussopimus ehdotus, hallitus 26.8.2016 2 (2) Sopimuksen tarkoitus I luku Kuntayhtymä Allekirjoittaneet n jäsenkunnat ovat kunnanvaltuustojen yhtäpitävillä

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto

HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto 1 Viranomainen KOKOUSKUTSU 3/2008 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto KOKOUSAIKA 9.12.2008 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Verkatehdas, Paasikiventie 2 Hämeenlinna, kokoushuone 1

Lisätiedot

144. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Sopimus Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymän omaisuuden jaosta 3

144. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Sopimus Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymän omaisuuden jaosta 3 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 10/2008 Kokousaika 25.11.2008 kello 16.00 Kokouspaikka Viipurintie 1-3, G-rakennuksen ruokala Käsiteltävät asiat 144. Kokouksen

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Tarkastuslautakunta 2017-2020 24.01.2019 _ AIKA 13:00-15:07 PAIKKA Kunnanhallituksen huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 23.11.2016 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Kuntayhtymän nimi on Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Kuntayhtymän kotipaikka on Ylivieskan kaupunki.

Kuntayhtymän nimi on Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Kuntayhtymän kotipaikka on Ylivieskan kaupunki. Peruspalvelukuntayhtymä Kallion PERUSSOPIMUS I YLEISTÄ Tällä sopimuksella Alavieskan kunta, Nivalan kaupunki, Sievin kunta ja Ylivieskan kaupunki sopivat kunta- ja palvelurakenneuudistusta koskevan puitelain

Lisätiedot

Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 21.03.2012 24 Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Aalto Jukka-Pekka Vähä-Rahka Jouko

Lisätiedot

24. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3. 30. Oikaisuvaatimus jätepuristimien leasingvuokrauksesta 10

24. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3. 30. Oikaisuvaatimus jätepuristimien leasingvuokrauksesta 10 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 2/2008 Kokousaika 26.2.2008 kello 16.00 Kokouspaikka Viipurintie 1-3, G-rakennuksen ruokala Käsiteltävät asiat 24. Kokouksen

Lisätiedot

SOPIMUS VAKKA SUOMEN SANOMAIN KUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA JA PERUSSOPIMUKSEN MUUTTAMISESTA

SOPIMUS VAKKA SUOMEN SANOMAIN KUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA JA PERUSSOPIMUKSEN MUUTTAMISESTA luonnos 11.8.2014 SOPIMUS VAKKA SUOMEN SANOMAIN KUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA JA PERUSSOPIMUKSEN MUUTTAMISESTA 1. Sopimuksen tausta ja tarkoitus Vakka Suomen Sanomain kuntayhtymä (jäljempänä kuntayhtymä )

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 14.11.2017 106 Kokousaika 14.10.2017 klo 17.00 18.23 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Arvola Ulla-Riitta Autio Markku Laakso Arvo Kaurila

Lisätiedot

13.11.2013, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema

13.11.2013, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema Yhtymävaltuusto 30.10.2013 25 Kokousaika 30.10.2013 klo 17.00 18.25 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Kallio Reino Ketola Hannu Kulmala

Lisätiedot

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ 1.1.2005 - ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ P E R U S S O P I M U S 1. Luku SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ 1 Nimi ja kotipaikka Kuntayhtymän nimi on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 91 Kokousaika 16.9.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 50 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 Pöytäkirjantarkastajien valinta 52 Esityslistan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.4.2016 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

144. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2. 147. Sopimus Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymän omaisuuden jaosta 3

144. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2. 147. Sopimus Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymän omaisuuden jaosta 3 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 10/2008 Kokousaika 25.11.2008 kello 16.00 Kokouspaikka Viipurintie 1-3, G-rakennuksen ruokala Käsiteltävät asiat 144. Kokouksen

Lisätiedot

Muutosehdotukset yhtymävaltuuston hyväksymään hallintosääntöön

Muutosehdotukset yhtymävaltuuston hyväksymään hallintosääntöön Muutosehdotukset yhtymävaltuuston 23.11.2016 19 hyväksymään hallintosääntöön 1(6) Muutosehdotukset yhtymävaltuuston 23.11.2016 19 hyväksymään hallintosääntöön 3 luku Henkilöstöorganisaatio 9 Henkilöstöorganisaatio

Lisätiedot

Kotkan kaupungin SÄÄDÖSKOKOELMA. 2013 Nro 14

Kotkan kaupungin SÄÄDÖSKOKOELMA. 2013 Nro 14 Kotkan kaupungin SÄÄDÖSKOKOELMA 2013 Nro 14 TERVEYDENHUOLLON VASTUUALUEEN TOIMINTASÄÄNTÖ (Hyväksytty sosiaali- ja terveyslautakunnassa 28.8.2013, tulee voimaan 1.9.2013) YLEISTÄ 1 Soveltamisala 2 Toiminta-ajatus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 33/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 7694/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 33/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 7694/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 33/2016 1 (1) Omistajaohjausjaosto 76 21.11.2016 366 Asianro 7694/00.01.00/2016 Savonia-ammattikorkeakoulun kuntayhtymän purkaminen Päätöshistoria Omistajaohjausjaosto 21.11.2016

Lisätiedot

Kuntayhtymän nimi on Vaasan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä ja sen kotipaikka on Vaasan kaupunki.

Kuntayhtymän nimi on Vaasan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä ja sen kotipaikka on Vaasan kaupunki. 1(7) VAASAN SAIRAANHOITOPIIRI 1.1.2012 PERUSSOPIMUS 1. LUKU KUNTAYHTYMÄ 1 Nimi ja kotipaikka Kuntayhtymän nimi on Vaasan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä ja sen kotipaikka on Vaasan kaupunki. 2 Tehtävät

Lisätiedot

1 (5) Luonnos 1 PÖYTYÄN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ PERUSSOPIMUS I YLEISET MÄÄRÄYKSET. 1 Kuntayhtymän nimi ja kotipaikka

1 (5) Luonnos 1 PÖYTYÄN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ PERUSSOPIMUS I YLEISET MÄÄRÄYKSET. 1 Kuntayhtymän nimi ja kotipaikka 1 (5) Luonnos 1 PÖYTYÄN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ PERUSSOPIMUS I YLEISET MÄÄRÄYKSET 1 Kuntayhtymän nimi ja kotipaikka Kuntayhtymän nimi on Pöytyän kansanterveystyönkuntayhtymä ja sen kotipaikka on

Lisätiedot

Hallitus LIITE 2 Valtuusto LIITE 2 PERUSSOPIMUS

Hallitus LIITE 2 Valtuusto LIITE 2 PERUSSOPIMUS Hallitus 18.12.2006 LIITE 2 Valtuusto 12.1.2007 LIITE 2 PERUSSOPIMUS Kittilän kunnanvaltuusto hyväksynyt 13.11.2006 Ranuan kunnanvaltuusto hyväksynyt 14.11.2006 Rovaniemen kaupunginvaltuusto hyväksynyt

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 50 Kokousaika 15.6.2016 klo 17.00 17.55 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku Kaurila Matti Leino Jukka Leino Outi Lindgren Hilkka

Lisätiedot

PERUSSOPIMUS. Kuntayhtymän nimi on Rovaniemen koulutuskuntayhtymä ja sen kotipaikka on Rovaniemen

PERUSSOPIMUS. Kuntayhtymän nimi on Rovaniemen koulutuskuntayhtymä ja sen kotipaikka on Rovaniemen PERUSSOPIMUS Kemijärven kaupunginvaltuusto hyväksynyt 18.8.2014 Kittilän kunnanvaltuusto hyväksynyt 25.8.2014 Ranuan kunnanvaltuusto hyväksynyt 1.9.2014 Rovaniemen kaupunginvaltuusto hyväksynyt 15.9.2014

Lisätiedot

Kuntayhtymien purkaminen ja perustaminen

Kuntayhtymien purkaminen ja perustaminen Kuntayhtymien purkaminen ja perustaminen Uuden kuntalain ja järjestämislain näkökulmasta Kuntien sote forum 27.1.2015 Kaupunginlakimies Tiina Mikkola Hallituksen esitys kuntalaiksi vp. 268/2014 Järjestämislakia

Lisätiedot

45. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2. 48. Keskustan terveysaseman uuden toimintamallin valmistelu 3

45. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2. 48. Keskustan terveysaseman uuden toimintamallin valmistelu 3 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 3/2008 Kokousaika 25.3.2008 kello 16.00 Kokouspaikka Viipurintie 1-3, G-rakennuksen ruokala Käsiteltävät asiat 45. Kokouksen

Lisätiedot

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 42 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 42 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 3/2007 Kokousaika 27.3.2007 kello 14.30 Kokouspaikka Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 6/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 6/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 6/2015 49 Kokousaika 7.10.2015 kello 18.00-19.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali, Koulutie 2 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka

Lisätiedot

TUUSULAN KUNNAN SÄÄDÖSKOKOELMA TUUSULAN VESIHUOLTOLIIKELAITOKSEN JOHTOSÄÄNTÖ

TUUSULAN KUNNAN SÄÄDÖSKOKOELMA TUUSULAN VESIHUOLTOLIIKELAITOKSEN JOHTOSÄÄNTÖ TUUSULAN KUNNAN SÄÄDÖSKOKOELMA TUUSULAN VESIHUOLTOLIIKELAITOKSEN JOHTOSÄÄNTÖ Valtuusto 14.10.2013 118 Voimaan 1.1.2014 Sisällysluettelo I LUKU... 2 1 Toimiala... 2 II LUKU... 2 2 Johtokunta... 2 III LUKU...

Lisätiedot

Kunnanhallitus ehdottaa, että kunnanvaltuusto päättää

Kunnanhallitus ehdottaa, että kunnanvaltuusto päättää Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän purkaminen, Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän (Siun sote) perussopimuksen muuttaminen ja näihin liittyvät järjestelyt

Lisätiedot

Kokouspaikka Verkatehtaalla, Paasikiventie 2 Hämeenlinna, kokoushuone 3. 158. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2

Kokouspaikka Verkatehtaalla, Paasikiventie 2 Hämeenlinna, kokoushuone 3. 158. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 11/2008 Kokousaika 9.12.2008 kello 16.00 Kokouspaikka Verkatehtaalla, Paasikiventie 2 Hämeenlinna, kokoushuone 3 Käsiteltävät

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA- 1/2013. Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA- 1/2013. Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1 ESITYSLISTA- 1/2013 PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 1 Kokousaika Perjantai 12.4.2013 klo 13.45 14.10 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 7694/ /2016. Kirje Savonia-ammattikorkeakoulu

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 7694/ /2016. Kirje Savonia-ammattikorkeakoulu Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (1) Omistajaohjausjaosto 76 21.11.2016 Kaupunginhallitus 366 28.11.2016 45 Asianro 7694/00.01.00/2016 Savonia-ammattikorkeakoulun kuntayhtymän purkaminen historia Omistajaohjausjaosto

Lisätiedot

14.11.2012, Riihikosken terveysasema, taloustoimisto

14.11.2012, Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Yhtymävaltuusto 31.10.2012 1 Kokousaika 31.10.2012 klo 17.00 18.52 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Antikainen Marita Sutki Mika Tanner-Penttilä Hannele

Lisätiedot

Apuvälinekeskusliikelaitoksen johtosääntö

Apuvälinekeskusliikelaitoksen johtosääntö Apuvälinekeskusliikelaitoksen johtosääntö Valtuusto 10.6.2009 1 SISÄLLYSLUETTELO Apuvälinekeskusliikelaitoksen johtosääntö... 2 1 Toimiala... 2 2 Johtokunta... 2 3 Johtokunnan tehtävät ja ratkaisuvalta...

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat. Kaurila Matti Lindgren Hilkka Pöllänen Eero Maasalo Merja

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat. Kaurila Matti Lindgren Hilkka Pöllänen Eero Maasalo Merja Yhtymähallitus 9.3.2016 21 Kokousaika 9.3.2016 klo 17.00 18.45 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku Kaurila Matti Lindgren Hilkka Pöllänen Eero

Lisätiedot

94. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2. 97. Pappilanniemen sairaalan osaston toiminnan lakkauttaminen 3

94. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2. 97. Pappilanniemen sairaalan osaston toiminnan lakkauttaminen 3 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 6/2008 Kokousaika 10.6.2008 kello 15.00 Kokouspaikka Viipurintie 1-3, G-rakennuksen ruokala Käsiteltävät asiat 94. Kokouksen

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. Pirskanen ilkka toimitusjohtaja poistui klo 10.

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. Pirskanen ilkka toimitusjohtaja poistui klo 10. Pöytäkirja 3/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 30.08.2016 kello 10:00-11:09 Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Tohkanen Matti Karjalainen

Lisätiedot

Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus

Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 12.5.2016 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko18.5.2016 klo 15.30 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone Trumetari, 1.

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja Tarkastuslautakunnan kokous 24.1.2018 Pöytäkirja PÖYTÄKIRJA 2 (7) Tarkastuslautakunta TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 24.1.2018 klo 10.00 11.20. Paikka Lisätiedot ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS,

Lisätiedot

SOPIMUS SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN KUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA

SOPIMUS SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN KUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA SOPIMUS SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULUN KUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA [pp.kk.2016] 1. Osapuolet Tämän sopimuksen Savonia-ammattikorkeakoulun kuntayhtymän purkamisesta (jäljempänä Sopimus ) ovat laatineet jäljempänä

Lisätiedot

Rannikko-Pohjanmaan sosiaali- ja perusterveydenhuollon kuntayhtymän perussopimus

Rannikko-Pohjanmaan sosiaali- ja perusterveydenhuollon kuntayhtymän perussopimus Rannikko-Pohjanmaan sosiaali- ja perusterveydenhuollon kuntayhtymä 1(8) Rannikko-Pohjanmaan sosiaali- ja perusterveydenhuollon kuntayhtymän perussopimus I YLEISET MÄÄRÄYKSET 1 Nimi ja kotipaikka Kuntayhtymän

Lisätiedot

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 23 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 23 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 2/2007 Kokousaika 27.2.2007 kello 14.00 Kokouspaikka Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 12.6.2017 klo 16.00 16.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

S Ä Ä D Ö S K O K O E L M A

S Ä Ä D Ö S K O K O E L M A Kotkan kaupungin S Ä Ä D Ö S K O K O E L M A 2017 Nro 11 TERVEYDENHUOLLON VASTUUALUEEN TOIMINTASÄÄNTÖ (Hyväksytty sosiaali- ja terveyslautakunnassa 14.6.2017) I YLEISTÄ 1 Soveltamisala 2 Toiminta-ajatus

Lisätiedot

Laillisuus ja Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Laillisuus ja Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 2/2017 16 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 28.02.2017 klo 15:00-17:22 Kokouspaikka Kunnantalo, kokoushuone 111 Saapuvilla olleet jäsenet Väänänen Veikko puheenjohtaja Jomppanen Jouni I. I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 12.10.2016 84 Kokousaika 12.10.2016 klo 17.00 18.33 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku 72 Kaurila Matti Leino Jukka Lindgren

Lisätiedot

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema Yhtymävaltuusto 21.5.2014 1 (5) Kokousaika 21.5.2013 klo 18.00 20.02 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Kajander Rauno Reino Kallio Hellevi Kulmala Teija

Lisätiedot

P E R U S S O P I M U S

P E R U S S O P I M U S 2.1.2008 1 (7) Voimassa H liite nro 1 1.1.2009 alkaen 24.4.2008 Hyväksytty valtuustossa 23.5.2008, V 10 P E R U S S O P I M U S 1. luku YLEISET MÄÄRÄYKSET 1 Nimi ja kotipaikka Kuntayhtymän nimi on Jyväskylän

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 27.6.2013 klo 12.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 218 219

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto Aika 14.6.2016 klo 17.30-18.22 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Heikkinen

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 21.8.2013 86 Kokousaika 21.8.2013 klo 17.00 18.20 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Autio Markku Kaurila Matti Leino Jukka

Lisätiedot

JOKILAAKSOJEN PELASTUSTOIMEN JOHTOSÄÄNTÖ 1

JOKILAAKSOJEN PELASTUSTOIMEN JOHTOSÄÄNTÖ 1 JOKILAAKSOJEN PELASTUSTOIMEN JOHTOSÄÄNTÖ 1 YLIVIESKAN KAUPUNKI Ylivieskan kaupunginvaltuusto on hyväksynyt 25.9.2012 64 Voimaantulopäivä 1.11.2012 I LUKU JOKILAAKSOJEN PELASTUSLAITOKSEN YLEISET PERUSTEET

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 3.3.2011 1

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus 3.3.2011 1 KOKOUSKUTSU 3 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 3.3.2011 1 KOKOUSAIKA Tiistai 8.3.2011 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto Kankaanpää, Kuninkaanlähteenkatu

Lisätiedot

SOPIMUS ITÄ-SUOMEN HUOLTOPALVELUT LIIKELAITOSKUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA

SOPIMUS ITÄ-SUOMEN HUOLTOPALVELUT LIIKELAITOSKUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA SOPIMUS ITÄ-SUOMEN HUOLTOPALVELUT LIIKELAITOSKUNTAYHTYMÄN PURKAMISESTA [pp.kk.2018] 1. Osapuolet Tämän sopimuksen Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymän (Y-tunnus: 2389832-7) purkamisesta (jäljempänä

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 20.9.2017 77 Kokousaika 20.9.2017 klo 17.02 19.07 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Arvola Ulla-Riitta Autio Markku Isotalo Heikki Kaurila

Lisätiedot

Valmistelu: Sosiaali- ja terveysjohtaja Eliisa Tornberg, p. 050-3771 513

Valmistelu: Sosiaali- ja terveysjohtaja Eliisa Tornberg, p. 050-3771 513 Sosiaali- ja terveyslautakunta 41 23.04.2013 Kunnanhallitus 121 06.05.2013 Sosiaali- ja terveyslautakunta 68 27.08.2013 Kunnanhallitus 217 16.09.2013 Sosiaali- ja terveyslautakunta 60 26.08.2014 Kunnanhallitus

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Yhtymävaltuuston hyväksymä PERUSSOPIMUS

Yhtymävaltuuston hyväksymä PERUSSOPIMUS Yhtymävaltuuston 19.12.2012 hyväksymä PERUSSOPIMUS Kittilän kunnanvaltuusto hyväksynyt 14.12.2012 Ranuan kunnanvaltuusto hyväksynyt 11.12.2012 Rovaniemen kaupunginvaltuusto hyväksynyt 10.12.2012 Sodankylän

Lisätiedot

Lapuan kaupungin tarkastussäännön 5 : Tilintarkastajan valinta

Lapuan kaupungin tarkastussäännön 5 : Tilintarkastajan valinta Tarkastuslautakunta 3 05.03.2013 Kaupunginhallitus 3 18.03.2013 Kaupunginvaltuusto 4 25.03.2013 Tarkastuslautakunta 22 18.04.2016 Tilintarkastajan valinta vuosille 2013-2016 / option käyttäminen vuosille

Lisätiedot

Vakka-Suomen seutukunta kuntayhtymä. Perussopimus

Vakka-Suomen seutukunta kuntayhtymä. Perussopimus Perussopimus 01.01.2005 Työvaliokunta 24.06.2004 Yhtymähallitus 31.08.2004 Voimaantulo 01.01.2005 3 1. LUKU - Vakka-Suomen seutukunta Vakka-Suomen seutukunta n jäsenkunnat ovat kunnallisvaltuustojen yhtäpitävillä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011. Perusturvalautakunta. 18.01.2011 klo 17.30 18.10

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011. Perusturvalautakunta. 18.01.2011 klo 17.30 18.10 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet 18.01.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17.joulukuu 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 156 Luvan myöntäminen kiinteistöhoitajan toimen täyttämiseen... 260 157 Työsuojelupäällikön

Lisätiedot

Jokioisten kunta Pöytäkirja 1(5) Tarkastuslautakunta Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Jokioisten kunta Pöytäkirja 1(5) Tarkastuslautakunta Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Jokioisten kunta Pöytäkirja 1(5) Tarkastuslautakunnan kokous Aika Perjantai klo 9.00 Paikka Käsiteltävät asiat Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Asia Otsikko 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PÖYTYÄN ESIYSLISTA Nro KANSANTERVEYSTYÖN 1 KUNTAYHTYMÄ Päivämäärä Sivu 1 YHTYMÄHALLITUS

PÖYTYÄN ESIYSLISTA Nro KANSANTERVEYSTYÖN 1 KUNTAYHTYMÄ Päivämäärä Sivu 1 YHTYMÄHALLITUS PÖYTYÄN ESIYSLISTA Nro KANSANTERVEYSTYÖN 1 KUNTAYHTYMÄ Päivämäärä Sivu 1 YHTYMÄHALLITUS 8.11.2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät 8.11.2018 klo 18.00- Riihikosken terveysasema, taloustoimisto

Lisätiedot

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 1/2007 Kokousaika 30.1.2007 kello 16.30 Kokouspaikka Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 17/2013

KUNNANHALLITUS No 17/2013 138 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 17/2013 KOKOUSAIKA 30.08.2013 klo 20.00-. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 244 245 246 247 83 248 249 84,85

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 11.5.2012 1 KOKOUSAIKA Tiistai 22.5.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka

Lisätiedot

KUUDEN SOTE JA VALINNANVAPAUSKOKEILU PIRJO LAITINEN-PARKKONEN VT. JOHTAJA, KESKI-UUDENMAAN SOTE-KUNTAYHTYMÄ

KUUDEN SOTE JA VALINNANVAPAUSKOKEILU PIRJO LAITINEN-PARKKONEN VT. JOHTAJA, KESKI-UUDENMAAN SOTE-KUNTAYHTYMÄ KUUDEN SOTE JA VALINNANVAPAUSKOKEILU PIRJO LAITINEN-PARKKONEN VT. JOHTAJA, KESKI-UUDENMAAN SOTE-KUNTAYHTYMÄ KESKI-UUDENMAAN SOTE-KUNTAYHTYMÄ Yhteinen sote- suunnittelu käynnistetty alueella 6/2013 Suunnitellaan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 20.05.2014 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Haveri

Lisätiedot

Kaurila Matti Leino Jukka Leino Outi Lindgren Hilkka Pöllänen Eero Siimar Mari, saapui 92 käsittelyn aikana Tanner-Penttilä Hannele

Kaurila Matti Leino Jukka Leino Outi Lindgren Hilkka Pöllänen Eero Siimar Mari, saapui 92 käsittelyn aikana Tanner-Penttilä Hannele Yhtymähallitus 16.10.2013 111 Kokousaika 16.10.2013 klo 17.00 18.55 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Autio Markku Kaurila Matti Leino

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 9.12.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNGIN PÖYTÄKIRJA 3/2011 1 PALMIA-LIIKELAITOKSEN JOHTOKUNTA 17.3.2011. Läkkisepäntie 23, 00620 Helsinki, kokoustila Meikku

HELSINGIN KAUPUNGIN PÖYTÄKIRJA 3/2011 1 PALMIA-LIIKELAITOKSEN JOHTOKUNTA 17.3.2011. Läkkisepäntie 23, 00620 Helsinki, kokoustila Meikku HELSINGIN KAUPUNGIN PÖYTÄKIRJA 3/2011 1 Kokousaika kello 16.03 17.00 Kokouspaikka Läkkisepäntie 23, 00620 Helsinki, kokoustila Meikku Läsnä Jäsenet Koski Olli puheenjohtaja Laine Hanna klo 16.10 ( 23)

Lisätiedot

Liite nro. 1 Luonnos Rovaniemen koulutuskuntayhtymän perussopimukseksi 1.1.2016 alkaen PERUSSOPIMUS

Liite nro. 1 Luonnos Rovaniemen koulutuskuntayhtymän perussopimukseksi 1.1.2016 alkaen PERUSSOPIMUS Liite nro. 1 Luonnos Rovaniemen koulutuskuntayhtymän perussopimukseksi 1.1.2016 alkaen PERUSSOPIMUS I LUKU - YLEISET MÄÄRÄYKSET 1 Nimi ja kotipaikka PERUSSOPIMUS Kuntayhtymän nimi on Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Lisätiedot

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUE KUNTAYHTYMÄN PERUSSOPIMUS

MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUE KUNTAYHTYMÄN PERUSSOPIMUS 1 MALMIN TERVEYDENHUOLTOALUE KUNTAYHTYMÄN PERUSSOPIMUS Hyväksytty 23.9.2003 104 kaupunginvaltuusto, Pietarsaaren kaupunki Hyväksytty 1.9.2003 52 kunnanvaltuusto, Pedersören kunta Hyväksytty 20.8.2003 30

Lisätiedot