24. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Oikaisuvaatimus jätepuristimien leasingvuokrauksesta 9

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "24. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3. 30. Oikaisuvaatimus jätepuristimien leasingvuokrauksesta 9"

Transkriptio

1 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 2/2008 Kokousaika kello Kokouspaikka Viipurintie 1-3, G-rakennuksen ruokala Käsiteltävät asiat 24. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjan tarkastajien valinta Asioiden käsittelyjärjestys Tutkimusavustusrahaston perustaminen Hattulan terveyspalvelujen ulkoistaminen Ostosopimus / Pihlajalinna Oy Oikaisuvaatimus jätepuristimien leasingvuokrauksesta Suun terveydenhuolto-osaston viran ja työsuhteen lakkauttaminen sekä virkojen ja työsuhteiden perustaminen sekä täyttöluvan myöntäminen Suun terveydenhuollon viran lakkauttaminen, uuden toimen perustaminen ja täyttöluvan myöntäminen Kehittämishankkeen Alueterveyskeskus osana seudullista perusterveydenhuoltoa loppuraportti Tilinpäätös Parolan ja Pappilanniemen hammashoitolat Sairaanhoitajapalvelut E-rakennuksen muutos- ja laajennustyön urakoitsijoiden valinta Rakennustoimikunnan muistiot ja

2 2 39. Yhtymähallituksen tiedoksi merkittävät asiat Virkamiesten päätökset

3 3 24. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Yhtymähallitus toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. 25. Pöytäkirjan tarkastajien valinta Pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla. Yhtymähallituksen pöytäkirjat vuonna 2007 tarkastetaan kokouksen jälkeisenä perjantaina kuntayhtymän kirjaamossa klo Pöytäkirjan tarkastaa kaksi kullakin kerralla tähän tehtävään valittua yhtymähallituksen jäsentä. Yhtymähallitus valitsee kaksi jäsentään suorittamaan pöytäkirjan tarkastuksen. 26. Asioiden käsittelyjärjestys Asiat käsitellään esityslistan mukaisessa järjestyksessä. 27. Tutkimusavustusrahaston perustaminen Valmistelija: hallinto- ja talousjohtaja Rauno Lehtonen, puh. (03) Yhtymähallitus Hämeenlinnan kansanterveystyön kuntayhtymällä on mahdollisuus saada erityisvaltionosuutta (EVO-raha). Rahaa saadaan, kun tehdään terveystieteellistä tutkimustyötä, jonka yhteydessä syntynyttä kirjallista tuotosta julkaistaan jossain kotimaisessa tai ulkomaisessa tieteellisessä julkaisussa kuten Lääkärilehdessä. Jokaisesta julkaisusta kertyy pisteitä, joiden perusteella saadaan EVO-rahaa. Yksi piste on aina tietyn euromäärän arvoinen. Vuonna 2007 yhden pisteen arvo on euroa.

4 4 Sosiaali- ja terveysministeriö jakaa rahaa lääninhallitusten kautta, mutta Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymä saa rahat Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kautta. Rahojen käsittelyä varten tarvitaan rahasto. Kuntayhtymän talousarvioon perustetaan rahastoa varten uusi kustannuspaikka talousosastoon. Rahaston pääomaa kartutetaan siten, että rahastoon siirretään mahdollinen valtiolta terveystieteelliseen tutkimukseen saatava korvaus. Rahaston tarkoitus on tukea Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymän henkilökunnan terveystieteellistä tutkimustyötä. Rahastoa hoitaa yhtymähallitus. Rahastolle on laadittu sääntö, joka on liitteenä 4. Samoin on laadittu ohje apurahojen myöntämisestä tutkimusrahastosta, joka on liitteenä 5. Yhtymähallitus päättää 1) perustaa tutkimusavustusrahaston alkaen 2) hyväksyä tutkimusavustusrahaston säännön ja ohjeen apurahojen myöntämisestä tutkimusavustusrahastosta. Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti Yhtymähallitus Kuntayhtymän perussopimuksen 19 :n mukaan rahastojen perustamisesta ja niiden säännöistä päättää yhtymävaltuusto. Liitteenä 1 on rahaston sääntö ja ohje. Yhtymähallitus päättää esittää yhtymävaltuustolle, että se 1) perustaa tutkimusavustusrahaston alkaen 2) hyväksyy tutkimusavustusrahaston säännön ja ohjeen apurahojen myöntämisestä tutkimusavustusrahastosta.

5 5 28. Hattulan terveyspalvelujen ulkoistaminen Yhtymähallitus Valmistelijat: avoterveydenhuollon ylilääkäri Markku Nurmikari, puh. (03) ja avoterveydenhuollon ylihoitaja Tuovi Sohlberg, puh. (03) Terveyskeskustyöhön on ollut vaikea rekrytoida lääkäreitä. Hoitohenkilöstön virkoihin on avoterveydenhuollossa ollut hakijoita, mutta sijaisuuksia on ollut vaikea täyttää. Avoterveydenhuollossa on marraskuussa kokonaan hoitamatta kuusi lääkärin tehtävää ja neljää hoidetaan ostopalvelulääkäreiden avulla. Ostopalveluyrityksiltä on pyydetty tarjoukset päivälääkärityövoimasta. Asia on yhtymähallituksen päätettävänä kokouksessa. Ostopalveluyrityksetkään eivät pysty tarjoamaan yksittäisiä lääkäreitä työhön, mutta koko terveysaseman toiminnan järjestämisestä yritykset ovat olleet kiinnostuneita. Kuntayhtymän tehtävä on tuottaa palveluja alueellisesti tasapuolisesti kaikille kunnille. Tällä hetkellä lääkäriaikojen saatavuus erityisesti Parolassa on ollut tavoitetta huonompi. Parolan terveysaseman kolmesta virasta vain yhdessä on vakituinen viranhaltija ja toisessa ostopalvelulääkäri. Hoitajien työpanosta on lisätty, mutta heidänkin toimintaansa rajoittaa mahdollisuus lääkärikonsultaatioihin. Eräs mahdollisuus turvata väestön tarvitsemat palvelut on ulkoistaa terveysaseman avosairaanhoidon toiminta joko lääkäreiden tai lääkäreiden ja hoitohenkilöstön osalta. Muiden terveyskeskusten vastaaviin hankkeisiin on saatu tarjouksia useilta palveluja tuottavilta yrityksiltä. Asia on jo käsitelty Parolan osalta yhteistyöryhmässä Lisäksi asiasta on keskusteltu Hattulan kunnan edustajien kanssa. Asiaa valmisteltaessa on päädytty siihen, että pelkän avosairaanhoitotoiminnan ulkoistus johtaa hankaliin tilanteisiin terveysasemalla, jossa osa henkilöstöstä toimii kuntayhtymän palveluksessa ja osa muun työnantajan palveluksessa. Tästä syystä parempi vaihtoehto olisi ulkoistaa koko Hattulan avoterveydenhuolto, joka käsittää Parolan ja Pappilanniemen terveysasemien henkilöstöt lukuun ottamatta hammashuoltoa.

6 6 Ulkoistus koskisi siten avosairaanhoidon lisäksi myös terveysneuvontaa (neuvolat, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto), kotisairaanhoitoa ja fysioterapiaa. JYL Yhtymähallitus päättää 1) käynnistää Hattulan alueen avoterveydenhuollon toimintojen ulkoistamiseen liittyvät toimenpiteet. 2) valtuuttaa johtava ylilääkärin ja hallinto- ja talousjohtajan valmistelemaan ja toimeenpanemaan hankintaprosessin. Päätös Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Yhtymähallituksen jäsen Jarmo Vainio ja yhtymävaltuuston I varapuheenjohtaja Raija Niemi poistuivat kokouksesta tämän pykälän käsittelyn aikana Yhtymähallitus Valmistelija: avoterveydenhuollon ylilääkäri Markku Nurmikari, puh. (03) Tarjouspyyntö Hattulan kunnan alueen avoterveydenhuollon palveluista Hankinnasta ilmoitettiin julkisten hankintojen sähköisessä ilmoituskanavassa Kysymyksessä on hankintalain liitteen B mukainen terveydenhoito- ja sosiaalipalveluja koskeva hankinta. Tarjouspyyntöasiakirjoja toimitettiin yhdeksälle palveluntuottajalle, joista neljä jätti tarjouksensa määräaikaan klo mennessä. Tarjouspyyntö esitetään liitteenä 5. Saadut tarjoukset: Palveluntuottaja Tarjoushinta /kk ALV Mediverkko Oy ,00 +22% MedOne Oy ,00 +22% Pihlajalinna Oy ,67-5 % Carema Oy /Mehiläinen ,00-5 % Kaikki palveluntuottajat tarjoavat palvelun pyydetyn laajuisena.

7 7 Tarjouspyynnössä on määritelty, että tarjouksista hyväksytään kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous seuraavien tärkeysjärjestyksessä olevien arviointiperusteiden mukaan arvioituna: hinta toimintakokonaisuus henkilöstön ammatillinen osaaminen (koulutus ja kokemus) toimitusvarmuus ja toiminnan pitkäjänteisyys o henkilökunnan pysyvyys o varahenkilöjärjestelmä toiminnan laadunhallinta nykyisen henkilökunnan työllistäminen työntekijöiden perehdytys- ja koulutusjärjestelmä Tarjouspyynnössä korostettiin erityisesti toimintakokonaisuutta, palvelujen sisältöä ja toimintavarmuutta. Tarjouspyynnön mukaisesti tarjoaja sai esittää oman suunnitelmansa toimintakokonaisuudesta huomioiden alueen väestön tarpeet ja sairastavuus sekä lainsäädännön vaatimukset sekä Sosiaali- ja terveysministeriön kouluterveydenhuollon ja terveyden edistämisen laatusuositukset. Täten toimintakokonaisuus ja palvelujen sisältö ovat merkittävämmässä asemassa kuin palvelun hinta, vaikka yksittäisistä kriteereistä hinta sai suurimman painoarvon. Tarjouksien sisällöistä on tehty yhteenveto. Valtaosa tarjouksien tiedoista on palveluntarjoajien toimesta merkitty ei-julkisiksi liikesalaisuuksiksi. Yhteenveto lähetetään salassa pidettävänä liitteenä 6 yhtymähallituksen jäsenille. Tarjousten sisältöä on tarjouksessa esitettyjä arviointikriteerejä vasten vertailtu ja tarjoukset on pisteytetty. Kullekin arviointikriteerille on määritetty painoarvo. Pisteytysvertailu on ei-julkisena liitteenä 7. Kaikki tarjousasiakirjat ovat nähtävänä kokouksessa. JYL: Yhtymähallitus päättää valita Hattulan perusterveydenhuollon palveluntuottajaksi kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen jättäneen Pihlajalinna Oy:n ja valtuuttaa johtavan ylilääkärin ja talousjohtajan valmistelemaan sopimuksen palveluntuottajan kanssa. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti

8 8 Yhtymähallitus Saatuja hintoja vertailtaessa Pihlajalinna Oy:n ja Carema Oy/Mehiläisen arvonlisäverottomista hinnoista vähennettiin 5 %:n laskennallinen palautus, mutta vastaavaa vähennystä ei tehty Mediverkko Oy:n eikä MedOne Oy:n tarjoamista hinnoista. Kun kaikissa tarjouksista huomioidaan 5 %:n laskennallinen palautus, ovat kuukausihinnat seuraavat: Mediverkko Oy ,00 MedOne Oy ,25 Pihlajalinna Oy ,83 Carema Oy / Mehiläinen ,00 Hintojen vertailussa tapahtuneen teknisen virheen korjaus ei kuitenkaan muuta paremmuusjärjestystä kokonaispisteissä. Korjattu laskelma esitetään yhtymähallitukselle liitteessä nro 2. Teknisestä virheestä ilmoitettiin kaikille tarjoajille kirjeellä, joka toimitettiin yhdessä otteen kanssa VSJYL Yhtymähallitus - merkitsee korjatut kuukausihinnat tiedokseen - päättää, ettei oikaisulla ole vaikutusta tehtyyn päätökseen 29. Ostosopimus / Pihlajalinna Oy Valmistelija: hallinto- ja talousjohtaja Rauno Lehtonen, puh. (03) ja avoterveydenhuollon ylilääkäri Markku Nurmikari, puh. (03) Parolan terveysaseman avoterveydenhuollon palvelut on päätetty ulkoistaa. Ulkoistamisesta on laadittu ostosopimusluonnos. Sopimuskausi on ja sopimusta voidaan jatkaa optiona (kaksi vuotta). Option käytöstä ilmoitetaan Palveluntuottajalle viimeistään Palvelun kokonaishinta ensimmäiselle kahdelle sopimusvuodelle on euroa/vuosi. Hinta on arvonlisäveroton. Hinta sisältää Hattulan kunnan asukkaiden avoterveydenhuoltopalvelut.

9 9 Tarkemmat sopimusehdot ilmenevät liitteenä olevasta ostosopimuksesta. Yhtymähallitus päättää 1) että se hyväksyy liitteenä 3 olevan ostosopimusluonnoksen 2) oikeuttaa johtavan ylilääkärin/avoterveydenhuollon ylilääkärin ja hallinto- ja talousjohtajan tekemään pienimuotoisia korjauksia edellä mainittuun asiakirjaan. Lisäksi yhtymähallitus oikeuttaa johtava ylilääkärin/avoterveydenhuollon ylilääkärin ja hallinto- ja talousjohtajan allekirjoittamaan ko. asiakirjan kuntayhtymän puolesta. 30. Oikaisuvaatimus jätepuristimien leasingvuokrauksesta Valmistelija: toimistopäällikkö Päivi Kuisma, puh. (03) Sita Finland Oy on jättänyt oikaisuvaatimuksen hallinto- ja talousjohtajan tekemään hankintapäätökseen koskien jätepuristimien leasingvuokrausta. Hankintapäätös on tehty ja postitettu tarjouksen tekijöille Oikaisuvaatimus esitetään liitteessä nro 4 ja tarjouspyyntö liitteessä nro 5. Tarjouksia saatiin kuudelta yritykseltä. Sekajätepuristimen toimittajaksi valittiin Europress Oy ja pahvipuristimen toimittajaksi Compactor Finland Oy. Tarjouspyynnössä sopimuskauden arvioitiin alkavan ja jatkuvan toistaiseksi. Sopimusajoiksi tarjottiin seuraavia: Europress Oy 48 kk ja 72 kk Lassila&Tikanoja Oy 48 kk Weg Oy 48 kk Sita Finland Oy toistaiseksi Compactor Oy Finland 72 kk Balerman Oy 48 kk Nykyinen jätepuristin on ollut käytössä n. 10 vuotta, joten tässä hankinnassa katsottiin järkeväksi vuokra-ajaksi 72 kk. Sita Finland Oy:n ilmoitti sopimusajaksi toistaiseksi, jolloin tarjouksessa ilmoitettujen hintojen katsottiin koskevan sekä 48 kk että 72 kk vuokra-aikoja.

10 10 Europress Oy tarjosi 14 m 3 sekajätepuristinta astiankaatolaitteella 72 kuukaudeksi hintaan 215 /kk ja huoltokustannukset sisältäen määräaikaishuollon ja kaikki korjaukset osineen 45 /kk. Europress ilmoitti myöhemmin käyttöpäällikkö Sakari Saariselle tarjouksen koskevan myös 20 m 3 suuruista jätepuristinta. Kun otetaan tarjouksessa mainittu kahden vuoden takuuaika huomioon, tulee todellisiksi huoltokustannuksiksi 30 /kk. Europress Oy:ltä hankittavan astiankaatolaitteen sisältävän sekajätepuristimen kuukausihinnaksi muodostuu siten 245 /kk sopimuskaudelta 72 kk. Hinta on kiinteä koko sopimuskauden. Sita Finland Oy tarjosi 20 m 3 sekajätepuristinta toistaiseksi hintaan 259 /kk ja astiankaatolaitetta hintaan 59 /kk. Myös Sita Oy:n edustaja oli keskustellut jätepuristimen koosta käyttöpäällikön kanssa ja tehnyt tarjouksensa suuremmalla koolla kuin tarjouspyynnössä oli mainittu. Hinnat sisältävät huollot ja korjaukset poislukien asiakkaan käyttövirheistä aiheutuneet korjaukset. Hintaero jätepuristimesta on Europress Oy:n hyväksi 14 /kk. Kun huomioidaan astiankaatolaite, on hintaero Europress Oy:n hyväksi 73 /kk. Compactor Oy Finland tarjosi 20 m 3 pahvipuristimen hintaan 236 /kk. Hinta on kiinteä koko sopimuskauden. Takuuaika 36 kk kattaa materiaali- ja valmistustakuun. Jätepuristimen valmistaja antaa tuotteelle 15 vuoden käyttöikätakuun, joka kertoo puristimen korkeasta laadusta. Compactor Oy:n edustaja keskusteli käyttöpäällikön kanssa takuuajasta ja tarkensi takuun huoltoineen ja korjauksineen lähettämällään sähköpostilla kattamaan koko sopimuskauden tarjouksessa mainitulla hinnalla. Sita Oy tarjosi 15 m 3 pahvipuristinta toistaiseksi hintaan 224 /kk sisältäen huollot. Hintaero pahvipuristimen kohdalla on 12 /kk Sita Finland Oy:n hyväksi. Compactor Oy:n tarjoamalla suuremmalla puristimella saadaan kuitenkin käyttökustannuksissa säästöä, joka aiheutuu harvemmista tyhjennyskerroista. VSJYL Yhtymähallitus päättää olla muuttamatta hallinto- ja talousjohtajan tekemää kokonaistaloudellisesti edullisinta hankintapäätöstä jätepuristimista seuraavista syistä: - tarjoajilla on ollut mahdollisuus tarjota eripituisia leasingaikoja - hankintayksikön etu on tehdä mahdollisimman pitkä leasingsopimus kiinteähintaisena

11 11 - tarjouspyynnössä puristimien koot oli ilmoitettu pienemmiksi, mutta osa tarjosi tarjouspyynnöstä poikkeavan suuremman koon 20 m 3. Myös Sita Finland Oy tarjosi yhdeksi jätepuristimeksi 20 m 3 :sta - puristimien toimitusajoissa ei ollut suuria eroja eikä näin ollen vaikutusta päätökseen 31. Suun terveydenhuolto-osaston viran ja työsuhteen lakkauttaminen sekä virkojen ja työsuhteiden perustaminen sekä täyttöluvan myöntäminen Valmistelija: johtava ylihammaslääkäri Sirkkasisko Arinen, puh. (03) Suun terveydenhuollon kahta terveyskeskushammaslääkärin virkaa ei saatu täytettyä vuonna Koska aikuisväestön subventiouudistuksen ja hoitoon pääsyn turvaamiseen liittyvän lainsäädännön seurauksena hammashoitopalvelujen kysyntä on kasvanut sektorien välisen hintasuhteen seurauksena ensisijaisesti kuntasektorilla, niin yksityishammaslääkärit saattaisivat olla kiinnostuneita terveyskeskushammaslääkärin osa-aikaisista viroista. Lakkautettava virka Terveyskeskushammaslääkärin virka 100 % ( ) avoin virka> Perustettavat virat Terveyskeskushammaslääkärin virka 50 % ( ) Terveyskeskushammaslääkärin virka 50 % ( ) Suun terveydenhuolto-osastolla hammashoitajien osaaikaeläkkeiden vuoksi 78,5 viikkotyötuntia jää vapaaksi. Osan tunneista on hoitanut määräaikainen sijainen ja osa jää hoitamatta. Täyttöasteen parantamiseksi ja yhden määräaikaisen työntekijän työsuhteen vakinaistamiseksi kaksi osa-aikaeläkkeellä olevaa hammashoitajaa ( ) ja ) ovat kirjallisesti suostuneet siirtymään osa-aikatoimeen. Siten vakanssi vapautuu ja se voidaan täyttää toistaiseksi Lakkautettava toimi Hammashoitajan toimi 100 % ( ) >

12 12 Perustettavat toimet Hammashoitajan toimi 50 % ( ), joka täyttyy nykyisellä työntekijällä ( ) Hammashoitajan toimi 50 % ( ), joka täyttyy nykyisellä työntekijällä ( ) Hammashoitajan toimi 100 % ( ) jää avoimeksi ja voidaan julistaa haettavaksi Yhtymähallitus päättää lakkauttaa terveyskeskushammaslääkärin viran 100 % ( ) ja perustaa tilalle kaksi osa-aikaista terveyskeskushammaslääkärin virkaa 50 %: ja sekä päättää lakkauttaa hammashoitajan toimen 100 % ( ) ja perustaa kaksi hammashoitajan 50 % tointa: ja (täytetään nykyisillä osa-aikaisilla työntekijöillä). Hammashoitajan toimi 100 % ( ) vapautuu täytettäväksi. Samalla yhtymähallitus päättää myöntää ko. viroille ja toimille täyttöluvan alkaen. 32. Suun terveydenhuollon viran lakkauttaminen, uuden toimen perustaminen ja täyttöluvan myöntäminen Valmistelija: johtava ylihammaslääkäri Sirkkasisko Arinen, puh. (03) Hallintosäännön 5 :n 2. kohdan mukaan ratkaisuvalta virkasuhteen muuttamisesta vastaavaksi työsopimussuhteeksi kuuluu yhtymähallituksen tehtäviin. Kuntalaki 44 : Kunnan palveluksessa oleva henkilöstö on virkasuhteessa tai työsopimussuhteessa kuntaan. Virkasuhteesta ja työsopimussuhteesta on voimassa, mitä niistä erikseen säädetään. Tehtävää, jossa käytetään julkista valtaa, hoidetaan virkasuhteessa. Tällaista tehtävää varten perustetaan virka. Perustellusta syystä henkilö voidaan kuitenkin ottaa tällaiseen tehtävään virkasuhteeseen myös ilman, että tehtävää varten on perustettu virkaa. Lakkautettava virka Uusi toimi alkaen Hammashoitajan virka Hammashoitajan toimi ( ) ( )

13 13 Hammashoitajan virka on jäänyt avoimeksi, kun työntekijä on jäänyt työkyvyttömyyseläkkeelle alkaen. Yhtymähallitus päättää lakkauttaa edellä mainitun viran ja perustaa tilalle vastaavan toimen ja myöntää täyttöluvan hammashoitajan toimeen alkaen. 33. Kehittämishankkeen Alueterveyskeskus osana seudullista perusterveydenhuoltoa loppuraportti Valmistelijat: kehittämispäällikkö Pekka Arvio ja ylihoitaja Tuovi Sohlberg, puh. (03) Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymän kehittämishanke, Alueterveyskeskus osana seudullista perusterveydenhuoltoa, sai Etelä-Suomen lääninhallituksen myöntämää valtionavustusta euroa (lääninhallituksen päätös ). Hanke käynnistyi , jolloin Hattula-Kalvola alueterveyskeskukseen palkattiin apulaisylilääkäri ja osastonhoitaja sekä vuokrattiin työntekijöille toimitilat Hattulan kunnanvirastosta. Hankerahoitus päättyy helmikuun 2008 lopussa. Hanke on pääosin edennyt hankesuunnitelman mukaisesti. Hattulan ja Kalvolan kuntien perusterveydenhuollon johtaminen on muuttunut keskitetystä sektorijohtamisesta alueterveyskeskuksessa tapahtuvaksi lähijohtamiseksi, samalla on sovittu eri esimiestasojen yhteistyökäytännöistä. Kotisairaanhoidon ja kotipalvelun yhteistyö on säännöllistä ja sovittua. Vuoden 2009 alusta Kalvolan kunta liittyy neljän muun kunnan kanssa Hämeenlinnan kaupunkiin. Hattulan kunnan jäädessä itsenäiseksi ei kunnan perusterveydenhuollon järjestäminen yhteistyössä uuden Hämeenlinnan kanssa selkiytynyt hankkeen aikana, täten alueterveyskeskukselle ei luotu omaa budjettia. Alueterveyskeskusta kokonaisuutena ei myöskään aktiivisesti rakennettu vaan pääpaino oli molemmissa kunnissa tehtävä sosiaali- ja terveystoimen yhteistyön parantaminen sekä terveysasemien työprosessien uudistaminen. Vuoden 2007 aikana pahentunut lääkäripula johti siihen, että alueterveyskeskuksen lääkäreistä puuttui syksyllä 2007 lähes puolet. Tuolloin tehtiin päätös Hattulan terveyspalvelujen ulkoistamisesta, joten vuoden 2008 aikana Hattulan ja Kalvolan kuntiin muodostuu erilainen terveyspalvelujen tuottamisen malli. Samaan aikaan alueterveyskeskusmallia kuitenkin suunnitellaan toteutettavaksi uuden Hämeenlinnan muilla alueilla.

14 14 Hankkeen loppuraportissa (liite nro 6) esitetään tiivistetysti alueterveyskeskuksen historia, organisoituminen, tärkeimmät tulokset, arviointi ja johtopäätökset. Raportin liitteinä ovat toimenpidekohtainen seurantaraportti sekä ulkoisen arvioinnin raportti. Raportti liitteineen on myös osa lääninhallitukselle tehtävästä valtionosuusselvityksestä. VSJYL Yhtymähallitus hyväksyy hankkeen loppuraportin ja lähettää sen tiedoksi Hattulan ja Kalvolan kuntien perusturvalautakunnille ja kunnanhallituksille sekä Etelä-Suomen lääninhallitukselle. 34. Tilinpäätös 2007 Valmistelija: hallinto- ja talousjohtaja Rauno Lehtonen, puh. (03) Yhtymävaltuusto päätti kokouksessaan , että Pappilanniemen sairaalan kaupasta syntyvä myyntivoitto jaetaan peruskunnille. Myyntivoiton jakamisen perusteena käytetään jäsenkunnan osuutta peruspääomasta. Jäsenkuntien osuudet peruspääomasta ovat kirjanpidon tilanteen mukaan (perussopimus 13 ). Tilinpäätös 2007 (alustava) TA 2007 TP 2007 Erotus Käytetty % Toimintatuotot , , ,84 101,0 Toimintakulut , , ,87 100,8 Toimintakate , , ,97 137,1 Rahoitustuotot ja -kulut , , ,69 238,0 Vuosikate , , ,66 164,6 Poistot ja arvonalennukset , , ,02 102,8 Satunnaiset erät , ,92 Tlikauden ylijäämä/- alijäämä , , ,56-735,5

15 15 Myyntivoiton jakaminen (Pappilanniemen sairaala) Kunta Pääoma % Osuus Euroina Hämeenlinna ,88 71, ,16 Hattula ,75 12, ,48 Hauho ,10 6, ,89 Kalvola ,55 6, ,26 Renko ,33 3, ,76 Yhteensä ,61 100, ,56 Myyntivoitosta jää jakamatta ,36 euroa, jotta kuntayhtymän tilinpäätös 2007 loppusumma saadaan nollaan päättyväksi. Hallinto- ja talousjohtaja esittelee yhtymähallitukselle kuntayhtymän tilinpäätöksen 2007 lukuja käyttötalouden ja investointien osalta kokouksessa. Yhtymähallitus merkitsee tietoonsa saatetuksi Pappilanniemen sairaalan kiinteistön ja maa-alueen myynnistä syntyneen myyntivoiton jakamisen viidelle peruskunnalle ja tilinpäätöksen 2007 tämän hetkisen valmistelutilanteen. 35. Parolan ja Pappilanniemen hammashoitolat Valmistelija: johtava ylihammaslääkäri Sirkkasisko Arinen, puh. (03) Parolan ja Pappilanniemen terveysasemien hammashoitolat suljetaan, ja niiden toiminta siirtyy uuteen yhteiseen hammashoitolaan. Yhtymähallituksen hyväksymässä tilasuunnitelmassa Hattulassa hammashuolto keskitetään Parolan keskustaan suuremmaksi kokonaisuudeksi, johon myös Pappilanniemen hammashoitola siirtyy. Yhtymähallitus on aiemmin päättänyt uuden hammashoitolan tilan vuokraamisesta ( ).

16 16 Uusi hoitola valmistuu keväällä 2008, ja siihen tulee viisi hoitoyksikköä, ja yksi huone preventiohammashoitajan terveysneuvontaa varten. Näin ollen suun terveydenhuollon palveluja tuottavat eri henkilöstöryhmät mahtuvat työskentelemään samassa tilassa. Se mahdollistaa tarkoituksenmukaisen työnjaon kehittämisen, tehtävien siirtämisen hammaslääkäreiltä suuhygienisteille ja vastaavasti preventiohammashoitajille. Jatkuva mahdollisuus konsultoida hammaslääkäriä monipuolistaa siirrettävien tehtävien kirjoja, parantaa palvelujen laatua ja määrää. Yhtymähallitus päättää siirtää uuteen Parolan hammashoitolaan Pappilanniemen ja Parolan terveysasemien hammashoitolat. 36. Sairaanhoitajapalvelut Valmistelija: ylihoitaja Liisa Lepola, puh. (03) Henkilökunnan saatavuus terveyskeskussairaalassa on oleellisesti vaikeutunut kahden viime vuoden aikana. Toissa kesänä hoitajien sijaispula oli vaikea ja viime kesänä todella vaikea uhaten jo potilasturvallisuutta. Vanajaveden ja Pappilanniemen sairaalan avoinna oleviin sairaanhoitajan toimiin on ollut vain vähän hakijoita viime vuoden aikana. Tilanne on vaikeutunut sen jälkeen kun Pappilanniemen osasto 2 toiminnan lopettamisesta oli tehty päätös. Sairaalaosastossa on tällä hetkellä kokonaan täyttämättä 14 sairaanhoitajan ja 3 lähihoitajan toimea. Osaan avoinna olevista toimista tullaan sijoittamaan Pappilanniemen sairaalan osasto 2:n henkilökuntaa osaston lakkauttamisen yhteydessä huhti-toukokuussa 2008 kun Keinusaareen valmistuu palvelutalo. Avoimien toimien työtehtävät on hoidettu viime aikoina lähinnä sijaistyövoimin. Sairaanhoitajien sijaisina on lähihoitajia ja eläkkeellä olevia sairaanhoitajia. Sairaanhoitajien sijaispulaan varauduttiin perustamalla yhteensä 12 sairaanhoitajan toimea eli 2 sh / osasto vuosina 2006 ja Varasairaanhoitajat on nyt jouduttu sijoittamaan pitkiin sijaisuuksiin (hoitovapaa, äitiysloma). Viime kesänä turvauduttiin yksityisten palveluntuottajien sairaanhoitajavuokraukseen. Tätä kautta saatiin kaksi sairaanhoitajaa. Tällä hetkellä sairaalassa on työssä kaksi ostopalvelusairaanhoitajaa. Pikaisesti tarvittaisiin 3-5 sairaanhoitajaa riippuen siitä, onko työviikolla arkipyhävapaita tai sairauslomia. Seudullinen sijaispalvelu on pystynyt järjestämään lyhytaikaisiin sijaisuuksiin pääasiallisesti opiskelijoita.

17 17 Sairaanhoitajien hankkiminen ostopalveluna on välttämätöntä, koska viranhakuilmoitukset ja muut intensiiviset rekrytointitoimet eivät ole tuottaneet tulosta. Hankinnasta ilmoitettiin julkisten hankintojen sähköisessä ilmoituskanavassa Tarjouspyyntöasiakirjoja toimitettiin seitsemälle yritykselle, joista viisi jätti tarjouksensa määräaikaan klo mennessä. Tarjouspyyntö esitetään yhtymähallitukselle liitteenä nro 7. Kaikille tarjouksen jättäneille toimitettiin sähköpostilla tarkennettu hinnoitteluliite, jotta tarjouksia voidaan tasapuolisesti vertailla. Kaikki tarjoajat toimittivat hinnoitteluliitteen takaisin pyydetyssä ajassa mennessä. Tarjouksia vertailtiin tarjouspyynnössä mainituilla tärkeysjärjestyksessä olevilla valintaperusteilla: hinta, palveluntuottajan työntekijöiden ammatillinen osaaminen (koulutus ja kokemus), toimitusvarmuus, laatujärjestelmä, työntekijöiden perehdytys ja koulutusjärjestelmä. Hintavertailu esitetään yhtymähallitukselle liitteessä nro 8. Tarjouksien sisällöistä laadittiin yhteenveto, joka esitetään salassa pidettävänä liitteenä nro 9 yhtymähallituksen jäsenille. Laatutekijöissä MedOne Oy ja Mediverkko Oy pärjäsivät vähän muita tarjoajia paremmin. Kaikki tarjousasiakirjat ovat nähtävänä yhtymähallituksen kokouksessa. /VSJYL Yhtymähallitus päättää valita sairaanhoitajapalveluiden tuottajaksi kaudella kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen tehneen MedOne Oy:n. Samalla yhtymähallitus päättää, että tarjouksen sisällöstä laadittu liite on salainen. 37. E-rakennuksen muutos- ja laajennustyön urakoitsijoiden valinta Valmistelija: hallinto- ja talousjohtaja Rauno Lehtonen, puh. (

18 18 Rakennustoimikunta Urakkatarjoukset on pyydetty klo mennessä ja urakkatarjoukset avattiin kokouksessa, avauksesta laadittiin erillinen avauspöytäkirja. Tarjous oli pyydetty viideltä urakoitsijalta ja tarjouksen teki kaksi urakoitsijaa: - Turengin Arvotyö Oy, tarjous ,93, sis. alv 0 % - Keski-Hämeen Rakennus Oy, tarjous ,00, sis. alv 0 % Molemmat urakoitsijat toimittivat tarjouksen liitteenä todistukset verojen ja eläkemaksujen suorittamisesta ja molemmilla urakoitsijoilla maksut on suoritettu. Päätettiin esittää yhtymähallitukselle, että urakoitsijaksi valitaan Keski-Hämeen Rakennus Oy Yhtymähallitus E-rakennuksen muutos- ja laajennustyöstä on ilmoitettu julkisten hankintojen sähköisessä ilmoituskanavassa ja tarjouskilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä viisi urakoitsijaa, joille tarjouspyynnöt on lähetetty. Urakkatarjouksen tekivät tarjouspyynnössä mainittuun määräaikaan mennessä kaksi urakoitsijaa ja muut urakoitsijat ilmoittivat, että muuttuneesta työtilanteesta johtuen eivät pysty tekemään tarjousta. Tarjouksen tekivät Turengin Arvotyö Oy, tarjoushinta ,93, sis. alv 0 % ja Keski-Hämeen Rakennus Oy, tarjoushinta ,00, sis. alv 0 %. Molemmat urakoitsijat toimittivat tarjouksen yhteydessä todistukset verojen ja eläkemaksujen suorittamisesta ja molemmilla maksut on hoidettu. Liitteenä 10 on tarjouspyyntöasiakirjat. Yhtymähallitus päättää hyväksyä E-rakennuksen muutos- ja laajennustyön urakoitsijaksi Keski-Hämeen Rakennus Oy:n, joka on tarjouksen jättäneistä edullisin tarjous.

19 Rakennustoimikunnan muistiot ja Valmistelija: hallinto- ja talousjohtaja Rauno Lehtonen, puh. (03) Rakennustoimikunta on kokoontunut ja Kokouksista on laadittu muistiot, jotka ovat tämän pykälän liitteenä 11. Yhtymähallitus päättää merkitä tietoonsa saatetuksi rakennustoimikunnan muistiot ja Yhtymähallituksen tiedoksi merkittävät asiat Hämeen liitto - Kutsu maakuntatilaisuuteen Kansanterveyslaitos - Kansanterveyslaitoksen IV valtakunnallinen kansanterveyspäivä Scandic Marina Congress Centerissä Lääketeollisuus ry/kuntaliitto - Kirje : Hyvät lääke-esittelytavat Linnan Vartijat Oy - Turvapalvelumaksut alkaen Hämeen seudullinen ympäristötoimi - Selvityspyyntö : Vesilaitteiden liittäminen vesijohtoverkostoon Kuntaliitto - Yleiskirje 6/80/2008.; Kansallinen veteraanipäivä

20 20 Kuntien eläkevakuutus - Ilmoitus kuntoutustukiratkaisusta : Täyden työkyvyttömyyseläkkeen suuruinen kuntoutustuki on myönnetty alkaen määräaikaisen saakka. - Ilmoitus eläkeratkaisusta : Työkyvyttömyyseläke on myönnetty alkaen toistaiseksi. - Ilmoitus eläkeratkaisusta : Työkyvyttömyys entinen osatk.-eläke on myönnetty alkaen toistaiseksi. - Virkakirje 1/2008, : Kuntien eläkevakuutuksen valtuuskunnan ja hallituksen päätösten tiedoksianto. Etelä-Suomen lääninhallitus - Kutsu STU 1624 B, : Seksuaali- ja lisääntymisterveyden edistäminen Etelä-Suomen läänissä. Tilaisuus pidetään Helsingissä. - Päätös ESLH /So-35; Ilmoitus yksityisen terveydenhuollon palvelutoiminnan alkamisesta (STH 1176A), Duo-Optiikka Oy, Hämeenlinna - Ilmoitus ESLH /So-35ml; Ilmoitus yksityisen terveydenhuollon palvelujen tuottajan toimintayksikön lopettamisesta (STH 4A), Arte ja Orto avoin yhtiö/mehiläinen, Hämeenlinna - Päätös ESLH /So-35ml; Lupa yksityisen terveydenhuollon palvelujen antamiseen (STH 45A), Optikko Kivinen Synsam, Hämeenlinna - Ilmoitus ESLH /So-35ml; Ilmoitus yksityisen terveydenhuollon palvelutoiminnan alkamisesta (STH 46A), Optikko Martti Kivinen Oy, Hämeenlinna - Päätös ESLH /So-35ml; Lupa yksityisen terveydenhuollon palvelujen antamiseen (STU 164A), Oral Hammaslääkärit, Hämeenlinna - Ilmoitus ESLH /So-35ml; Ilmoitus yksityisen terveydenhuollon palvelutoiminnan alkamisesta (STH 66A), Tawastia Optiikka Oy, Hämeenlinna

24. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3. 30. Oikaisuvaatimus jätepuristimien leasingvuokrauksesta 10

24. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3. 30. Oikaisuvaatimus jätepuristimien leasingvuokrauksesta 10 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 2/2008 Kokousaika 26.2.2008 kello 16.00 Kokouspaikka Viipurintie 1-3, G-rakennuksen ruokala Käsiteltävät asiat 24. Kokouksen

Lisätiedot

134. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Yhtymävaltuuston kokouksessa tehtyjen päätösten täytäntöönpano 2

134. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Yhtymävaltuuston kokouksessa tehtyjen päätösten täytäntöönpano 2 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 9/2008 Kokousaika 11.11.2008 kello 16.00 Kokouspaikka Viipurintie 1-3, G-rakennuksen ruokala Käsiteltävät asiat 134. Kokouksen

Lisätiedot

79. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2. 82. Toiminnan ja talouden toteutuma 1 4 / 2008 2

79. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2. 82. Toiminnan ja talouden toteutuma 1 4 / 2008 2 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 5/2008 Kokousaika 27.5.2008 kello 16.00 Kokouspaikka Viipurintie 1-3, G-rakennuksen ruokala Käsiteltävät asiat 79. Kokouksen

Lisätiedot

79. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2. 82. Toiminnan ja talouden toteutuma 1 4 / 2008 3

79. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2. 82. Toiminnan ja talouden toteutuma 1 4 / 2008 3 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 5/2008 Kokousaika 27.5.2008 kello 16.00 Kokouspaikka Viipurintie 1-3, G-rakennuksen ruokala Käsiteltävät asiat 79. Kokouksen

Lisätiedot

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 194 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 194 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 12/2007 Kokousaika 11.12.2007 kello 15.30 Kokouspaikka Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros Käsiteltävät

Lisätiedot

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 1/2008 Kokousaika 29.1.2008 kello 16.00 Kokouspaikka Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 133 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 133 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 8/2007 Kokousaika 25.9.2007 kello 16.00 Kokouspaikka Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 23.11.2016 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 133 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 133 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 8/2007 Kokousaika 25.9.2007 kello 16.00 Kokouspaikka Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS 1 Kokouskutsu 1/2008 Kokousaika 29.1.2008 kello 16.00 Kokouspaikka Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

62. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3

62. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 4/2008 Kokousaika 29.4.2008 kello 16.00 Kokouspaikka Viipurintie 1-3, G-rakennuksen ruokala Käsiteltävät asiat 62. Kokouksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.4.2016 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 9.12.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

94. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2. 97. Pappilanniemen sairaalan osaston toiminnan lakkauttaminen 3

94. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2. 97. Pappilanniemen sairaalan osaston toiminnan lakkauttaminen 3 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 6/2008 Kokousaika 10.6.2008 kello 15.00 Kokouspaikka Viipurintie 1-3, G-rakennuksen ruokala Käsiteltävät asiat 94. Kokouksen

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 14.11.2017 106 Kokousaika 14.10.2017 klo 17.00 18.23 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Arvola Ulla-Riitta Autio Markku Laakso Arvo Kaurila

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat. Kaurila Matti Lindgren Hilkka Pöllänen Eero Maasalo Merja

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat. Kaurila Matti Lindgren Hilkka Pöllänen Eero Maasalo Merja Yhtymähallitus 9.3.2016 21 Kokousaika 9.3.2016 klo 17.00 18.45 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku Kaurila Matti Lindgren Hilkka Pöllänen Eero

Lisätiedot

Kokousaika 3.2.2015 klo 17.00 18.05. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika 3.2.2015 klo 17.00 18.05. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 3.2.2015 14 Kokousaika 3.2.2015 klo 17.00 18.05 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku Kaurila Matti Leino Jukka Outi Leino Lindgren

Lisätiedot

ESITYSLISTA nro 4/2019

ESITYSLISTA nro 4/2019 ESITYSLISTA nro 4/2019 KOKOUSAIKA 9.5.2019 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Kuvesin kokoushuone, Kirkkotie 49, Tuusula KUTSUTUT JÄSENET Kuusisto Tuija, Harjula-Jalonen Leena, Oksanen Matti, Kahri Lilli, Mantela

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kokouspaikka Verkatehtaalla, Paasikiventie 2 Hämeenlinna, kokoushuone 3. 158. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2

Kokouspaikka Verkatehtaalla, Paasikiventie 2 Hämeenlinna, kokoushuone 3. 158. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 11/2008 Kokousaika 9.12.2008 kello 16.00 Kokouspaikka Verkatehtaalla, Paasikiventie 2 Hämeenlinna, kokoushuone 3 Käsiteltävät

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (6) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/2014 1 (6) 348 Suun terveydenhuollon ostopalvelut HEL 2014-002411 T 02 08 02 00 Päätös päätti esityslistalla esitetyin perusteluin seuraavaa: 1. Valita suun terveydenhuollon

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 21.3.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/2017 41 Kokousaika 24.8.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Eija-Liisa Suisto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto

HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto 1 Viranomainen KOKOUSKUTSU 3/2008 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ Yhtymävaltuusto KOKOUSAIKA 9.12.2008 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Verkatehdas, Paasikiventie 2 Hämeenlinna, kokoushuone 1

Lisätiedot

Kokousaika 10.4.2013 klo 17.00 18.15. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika 10.4.2013 klo 17.00 18.15. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 10.4.2013 25 Kokousaika 10.4.2013 klo 17.00 18.15 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Aalto Jukka-Pekka Vähä-Rahka Jouko

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA TERVOLAN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 19.12.2016 TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 14. luvun mukaisesta hallinnon ja

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 11.5.2012 1 KOKOUSAIKA Tiistai 22.5.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/ 2015 Sivistyslautakunta Sivu 1 (7) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

Tilintarkastuspalvelujen hankinta tilivuosille ja optiona tilivuosille

Tilintarkastuspalvelujen hankinta tilivuosille ja optiona tilivuosille Tilintarkastuspalvelujen hankinta tilivuosille 2018 2021 ja optiona tilivuosille 2022 2023 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/169/02.08.00.02/2018 Kaupunkikonsernin tilintarkastuspalveluiden hankinta vuosille

Lisätiedot

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs

Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka 113, 1. krs KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 11.5.2012 1 KOKOUSAIKA Tiistai 22.5.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Satakunnan ammattiopisto, Myllykatu 10, Harjavalta, luokka

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 26.4.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä Yhtymävaltuusto 25.05.2011 1

Viranomainen Kokouspäivämäärä Sivu Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä Yhtymävaltuusto 25.05.2011 1 Yhtymävaltuusto 25.05.2011 1 Kokousaika 25.05.2011 klo 17.00 19.20 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Sutki Mika Tanner-Penttilä Hannele Anttila Jouko Miinalainen

Lisätiedot

Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22. Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 21.03.2012 24 Kokousaika 21.3.2012 klo 17.00 19.22 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Aalto Jukka-Pekka Vähä-Rahka Jouko

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 15.11.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2017 1

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2017 1 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2017 1 Kokousaika 1.2.2017 kello 18.00 18.52 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto Pekka

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Viranhaltijapäätös 1 (5) Suunnittelupäällikkö Hankintapäätös

Kajaanin kaupunki Viranhaltijapäätös 1 (5) Suunnittelupäällikkö Hankintapäätös Kajaanin kaupunki Viranhaltijapäätös 1 (5) KA JDno-2017-1314 Matkakeskuksen liikennejärjestelyjen katu- ja rakennussuunnitelmien laatiminen Kajaanin kaupungin ympäristötekninen toimiala / aluesuunnittelu

Lisätiedot

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 16.11.2017 Klo 17.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 68. Valtuusto 29.04.2013 Sivu 1 / 1. 68 Tilivuosien 2013-2016 julkisen hallinnon ja talouden tarkastuspalvelun hankinta

Espoon kaupunki Pöytäkirja 68. Valtuusto 29.04.2013 Sivu 1 / 1. 68 Tilivuosien 2013-2016 julkisen hallinnon ja talouden tarkastuspalvelun hankinta Valtuusto 29.04.2013 Sivu 1 / 1 3921/02.08.00/2012 Tarkastuslautakunta 9 21.3.2013 68 Tilivuosien 2013-2016 julkisen hallinnon ja talouden tarkastuspalvelun hankinta Valmistelijat / lisätiedot: Virpi Ala-aho,

Lisätiedot

Valmistelu: Sosiaali- ja terveysjohtaja Eliisa Tornberg, p. 050-3771 513

Valmistelu: Sosiaali- ja terveysjohtaja Eliisa Tornberg, p. 050-3771 513 Sosiaali- ja terveyslautakunta 41 23.04.2013 Kunnanhallitus 121 06.05.2013 Sosiaali- ja terveyslautakunta 68 27.08.2013 Kunnanhallitus 217 16.09.2013 Sosiaali- ja terveyslautakunta 60 26.08.2014 Kunnanhallitus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.11.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.11.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.11.2015 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 28.2.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 12.10.2016 84 Kokousaika 12.10.2016 klo 17.00 18.33 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku 72 Kaurila Matti Leino Jukka Lindgren

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Inarin kunnan hallinnon ja talouden tarkastuksesta sekä kuntakonsernin yhtiöiden tilintarkastuksesta.

Tarjouspyyntö Inarin kunnan hallinnon ja talouden tarkastuksesta sekä kuntakonsernin yhtiöiden tilintarkastuksesta. Tarjouspyyntö 1 (5) Tarjouspyyntö Inarin kunnan hallinnon ja talouden tarkastuksesta sekä kuntakonsernin yhtiöiden tilintarkastuksesta. vuosina 2013-2016 1. Tarkastuspalvelujen ostaja Tarjous pyydetään

Lisätiedot

13.11.2013, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema

13.11.2013, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema Yhtymävaltuusto 30.10.2013 25 Kokousaika 30.10.2013 klo 17.00 18.25 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Kallio Reino Ketola Hannu Kulmala

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ TERVEYSLAUTAKUNTA

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ TERVEYSLAUTAKUNTA HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2011 1 6 TERVEYSKESKUKSEN SAIRAALOIDEN VARTIOINTIPALVELUJEN HANKINTA Terke 2011-14 Esityslistan asia TJA/6 TJA Terveyslautakunta päätti terveyskeskuksen sairaaloiden vartiointipalvelujen

Lisätiedot

Kaurila Matti Leino Jukka Leino Outi Lindgren Hilkka Pöllänen Eero Siimar Mari, saapui 92 käsittelyn aikana Tanner-Penttilä Hannele

Kaurila Matti Leino Jukka Leino Outi Lindgren Hilkka Pöllänen Eero Siimar Mari, saapui 92 käsittelyn aikana Tanner-Penttilä Hannele Yhtymähallitus 16.10.2013 111 Kokousaika 16.10.2013 klo 17.00 18.55 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Autio Markku Kaurila Matti Leino

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 12.6.2017 klo 16.00 16.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2016 1

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2016 1 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2016 1 Kokousaika 20.01.2016 kello 18.00 19.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali, Koulutie 2 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA- 1/2013. Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1

KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN ESITYSLISTA- 1/2013. Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1 ESITYSLISTA- 1/2013 PÖYTÄKIRJA Tarkastuslautakunta 1 Kokousaika Perjantai 12.4.2013 klo 13.45 14.10 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat, neuvotteluhuone 1 Käsiteltävät asiat Asia Liite

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2018 1

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2018 1 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2018 1 Kokousaika 25.1.2018 kello 18.00 18.30 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Kyllikki Kalsi Tarmo Kankare Helena Kelkka Satu Ketonen,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 07.09.2015 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi Helena

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 33 Aika: 2.3.2017 klo 19 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kokousaika 16.3.2017 kello 17.30-18.40 Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Hallintotoimisto 31.3.2017 kello 9.00

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT. Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT. Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009 TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30 Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Varsinainen

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 17.5.2017 61 Kokousaika 17.5.2017 klo 17.00 18.40 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku Kaurila Matti Leino Jukka Antikainen Marita

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

KYSin talous 2017 ja 2018 sekä kertaluonteiset erät

KYSin talous 2017 ja 2018 sekä kertaluonteiset erät KYSin talous 2017 ja 2018 sekä kertaluonteiset erät Kari Janhonen, 14.03.2018 5.4.2018 1 Tilinpäätös 2017 5.4.2018 2 5.4.2018 3 Sitovat tavoitteet Valtuusto muutokset talousarvioon 22.5.2017, 10 (suun

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU15155 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU15155 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Liperin kunta Nurmeksen kaupunki Polvijärven kunta Valtimon

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 18.1.2017 2 Kokousaika 18.1.2017 klo 17.00 17.44 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku Kaurila Matti Leino Jukka Lindgren Hilkka

Lisätiedot

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 42 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2

Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros. 42 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 3/2007 Kokousaika 27.3.2007 kello 14.30 Kokouspaikka Pääterveysasema, Viipurintie 1-3, A-rakennus II kerros Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Pauli Salonpää Aulis Hämäläinen Raili Linna Kari-Pekka Urpilainen. (x) (x) (x) (-) Anita Urpilainen.

Henkilökohtaiset varajäsenet: Pauli Salonpää Aulis Hämäläinen Raili Linna Kari-Pekka Urpilainen. (x) (x) (x) (-) Anita Urpilainen. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2014 27.8.2014 Kokousaika Keskiviikkona 27.8.2014 klo 17.00-18.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4. SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4. SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 7.5.2015 1 AIKA Torstai 7.5.2015 klo 15.30-16.20 PAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone 1 PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja Ari Harju, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Viranhaltijapäätös 1 (5) Toimitilapäällikkö Hankintapäätös

Kajaanin kaupunki Viranhaltijapäätös 1 (5) Toimitilapäällikkö Hankintapäätös Kajaanin kaupunki Viranhaltijapäätös 1 (5) KA JDno-2017-1046 Kansalaisopiston vesikattourakka Hankinta sisältää Kaukametsän kansalaisopiston vanhan huopakaton purkamisen ja uuden huopakaton rakentamisen

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1

SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 SUOMUSSALMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Tarkastuslautakunta 2017-2020 24.01.2019 _ AIKA 13:00-15:07 PAIKKA Kunnanhallituksen huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus

Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 12.5.2016 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko18.5.2016 klo 15.30 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone Trumetari, 1.

Lisätiedot

Liperin sosiaali- ja terveyslautakunta 3 27.01.2015. Pöytäkirjoja ja yksihenkilöisten viranomaisten päätöksiä

Liperin sosiaali- ja terveyslautakunta 3 27.01.2015. Pöytäkirjoja ja yksihenkilöisten viranomaisten päätöksiä Liperin sosiaali- ja terveyslautakunta 3 27.01.2015 Pöytäkirjoja ja yksihenkilöisten viranomaisten päätöksiä 532/05.15/2014, 559/05.05.04/2014, 357/06.00.02/2012, 493/05.20/2012, 6/05.03.03/2015, 485/05.20.03/2012,

Lisätiedot

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema Yhtymävaltuusto 21.5.2014 1 (5) Kokousaika 21.5.2013 klo 18.00 20.02 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Kajander Rauno Reino Kallio Hellevi Kulmala Teija

Lisätiedot

Aika: Torstai klo Sivu 1-8 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2. Pöytäkirjan tarkastajat Piia Haikola Jari Niskakoski

Aika: Torstai klo Sivu 1-8 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2. Pöytäkirjan tarkastajat Piia Haikola Jari Niskakoski REISJÄRVEN KUNTA Vapaa-aikalautakunta 1/2019 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 10.01.2018 klo 16.30 17.30 Sivu 1-8 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Parkkila Kimmo, puheenjohtaja Haikola Piia, jäsen Pesola

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto Aika 14.6.2016 klo 17.30-18.22 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Heikkinen

Lisätiedot

Kaurila Matti Rahkala Jarko Lindgren Hilkka Pöllänen Eero Kaukinen Irma Tanner-Penttilä Hannele, poistui 35 aikana

Kaurila Matti Rahkala Jarko Lindgren Hilkka Pöllänen Eero Kaukinen Irma Tanner-Penttilä Hannele, poistui 35 aikana Yhtymähallitus 22.3.2017 33 Kokousaika 22.3.2017 klo 17.00 18.32 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku Kaurila Matti Rahkala Jarko Lindgren Hilkka

Lisätiedot

45. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2. 48. Keskustan terveysaseman uuden toimintamallin valmistelu 3

45. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2. 48. Keskustan terveysaseman uuden toimintamallin valmistelu 3 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 3/2008 Kokousaika 25.3.2008 kello 16.00 Kokouspaikka Viipurintie 1-3, G-rakennuksen ruokala Käsiteltävät asiat 45. Kokouksen

Lisätiedot

Muut läsnäolijat Päivi Ylä-Kolu toimitusjohtaja, esittelijä hallinto- ja talouspäällikkö, asiantuntija Pirkko Ilmoniemi pöytäkirjanpitäjä

Muut läsnäolijat Päivi Ylä-Kolu toimitusjohtaja, esittelijä hallinto- ja talouspäällikkö, asiantuntija Pirkko Ilmoniemi pöytäkirjanpitäjä KUTSU ESITYSLISTA 4/2018 Kokousaika ti, kello 16.00 Kokouspaikka Päätöksentekijät Läsnä = x Rantakartano Pöyhölä, Keuruu Jaakko Kiiskilä puheenjohtaja Eero Vainio Riitta Vanhanen varapuheenjohtaja Juha

Lisätiedot

YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017. Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo

YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017. Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo YHTYMÄHALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017 Kokousaika 8. elokuuta 2017 klo 9.00 16.00 Kokouspaikka Sähköpostikokous KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Kokouksen avaus... 1 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen...

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2015

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2015 Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 12.5.2015 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi Helena

Lisätiedot

14.11.2012, Riihikosken terveysasema, taloustoimisto

14.11.2012, Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Yhtymävaltuusto 31.10.2012 1 Kokousaika 31.10.2012 klo 17.00 18.52 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Antikainen Marita Sutki Mika Tanner-Penttilä Hannele

Lisätiedot

79 22.11.2011. Hankinnan kuvaus

79 22.11.2011. Hankinnan kuvaus Tarkastuslautakunta 1.1.2009-30.6.2013 79 22.11.2011 ERITYISTARKASTUSPALVELUN HANKINTA TARLAU 79 Hankinnan kuvaus Kaupunginvaltuusto on kokouksessaan 26.9.2011 antanut tarkastuslautakunnan tehtäväksi vihreiden

Lisätiedot

Sosiaali- ja terveydenhuollon yhteisen asiakas- ja potilastietojärjestelmän hankinta. Tiivistelmä päätösehdotuksen perusteluista

Sosiaali- ja terveydenhuollon yhteisen asiakas- ja potilastietojärjestelmän hankinta. Tiivistelmä päätösehdotuksen perusteluista Perusturvalautakunta 89 20.08.2015 Sosiaali- ja terveydenhuollon yhteisen asiakas- ja potilastietojärjestelmän hankinta Perusturvalautakunta Tiivistelmä päätösehdotuksen perusteluista Hankinnan kohde Hankinnan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2014 Perusturvalautakunta. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2014 Perusturvalautakunta. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2014 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 7.4.2014 klo 17.00- KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Paikka Kokkatoiminta, Tallivirrantie 4 Pöytäkirjan Sivu 31 32 33 34

Lisätiedot

144. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Sopimus Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymän omaisuuden jaosta 3

144. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Sopimus Hämeenlinnan seudun kansanterveystyön kuntayhtymän omaisuuden jaosta 3 1 HÄMEENLINNAN SEUDUN KANSANTERVEYSTYÖN KUNTAYHTYMÄ YHTYMÄHALLITUS KOKOUSKUTSU 10/2008 Kokousaika 25.11.2008 kello 16.00 Kokouspaikka Viipurintie 1-3, G-rakennuksen ruokala Käsiteltävät asiat 144. Kokouksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/2014 1 (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/5 4.11.2014

Helsingin kaupunki Esityslista 21/2014 1 (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/5 4.11.2014 Helsingin kaupunki Esityslista 21/2014 1 (5) 5 Oikaisuvaatimus rintamaveteraanien fysioterapiapalveluiden hankintapäätöksestä HEL 2014-005187 T 02 08 02 00 Päätösehdotus Esittelijän perustelut Oikaisuvaatimus

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat Yhtymähallitus 20.9.2017 77 Kokousaika 20.9.2017 klo 17.02 19.07 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Arvola Ulla-Riitta Autio Markku Isotalo Heikki Kaurila

Lisätiedot

HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 6/ (12) SAIRAANHOITOPIIRI. Palvelukeskus, Stenbäckinkatu 9, kokoushuone Arvo

HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 6/ (12) SAIRAANHOITOPIIRI. Palvelukeskus, Stenbäckinkatu 9, kokoushuone Arvo HELSINGIN JA UUDENMAAN PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 (12) TARKASTUSLAUTAKUNTA AIKA 20.04.2015 klo 13:03-15:27 PAIKKA Palvelukeskus, Stenbäckinkatu 9, kokoushuone Arvo KÄSITELLYT ASIAT Asia Otsikko Sivu 38 EDELLISEN

Lisätiedot

Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus

Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus KOKOUSKUTSU 4 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 12.5.2016 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko18.5.2016 klo 15.00- KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, kokoushuone Trumetari,

Lisätiedot

Kokousaika 23.5.2012 klo 17.00 18.44. Riihikosken terveysasema, ruokasali. Osallistujat

Kokousaika 23.5.2012 klo 17.00 18.44. Riihikosken terveysasema, ruokasali. Osallistujat Yhtymähallitus 23.05.2012 41 Kokousaika 23.5.2012 klo 17.00 18.44 Kokouspaikka Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Riihikosken terveysasema, ruokasali Vähä-Rahka Jouko Tanner-Penttilä Hannele

Lisätiedot

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema Yhtymävaltuusto 10.12.2014 26 Kokousaika 10.12.2014 klo 17.00 18.53 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Muut osallistujat Kajander Rauno Kallio Reino Ketola

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän, Porvoon ammattiopiston opiskelijoiden työvaatteiden ja jalkineiden hankinta Yleistä Itä-uudenmaan koulutuskuntayhtymän ylläpitämä oppilaitos Porvoon ammattiopisto (jatkossa

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 20.02.2019, klo 17:04-17:20 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Kokouksen

Lisätiedot

Laillisuus ja Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Laillisuus ja Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 2/2017 16 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 28.02.2017 klo 15:00-17:22 Kokouspaikka Kunnantalo, kokoushuone 111 Saapuvilla olleet jäsenet Väänänen Veikko puheenjohtaja Jomppanen Jouni I. I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista.

Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista. KIRKKONUMMEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1(5) SUUN TERVEYDENHUOLLON LAITEHANKINTA 2009 Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista. Hankitaan kaksi hoitokonetta tarvikkeineen;

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Kajaanin Veden käyttöpäällikkö Hankintapäätös

Kajaanin kaupunki Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Kajaanin Veden käyttöpäällikkö Hankintapäätös Kajaanin kaupunki Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) KA JDno-2017-1363 Linnanharjun vedenottamon kiinteän varavoiman hankinta Kajaanin Vesi -liikelaitos pyysi 24.8.2017 Kajaanin kaupungin sähköisen tarjouspalvelun

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 2/2016 9

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 2/2016 9 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 2/2016 9 Kokousaika 3.2.2016 kello 18.00 18.43 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali, Koulutie 2 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10546 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10546 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2011 1 TERVEYSLAUTAKUNTA 18.1.2011. Terveyslautakunta päättänee esityslistalla esitetyin perustein hylätä

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2011 1 TERVEYSLAUTAKUNTA 18.1.2011. Terveyslautakunta päättänee esityslistalla esitetyin perustein hylätä HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2011 1 14 KUNTOKASINO KY:N OIKAISUVAATIMUS RINTAMAVETERAANIEN FYSIOTERAPIAPALVELUJEN HANKINTAPÄÄTÖKSESTÄ Terke 2010-181 Esityslistan asia TJA/14 TJA Terveyslautakunta päätti

Lisätiedot