HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 8/2012 Kirkkoneuvosto. Pitäjäntupa, Kirkontie 480 Virolahti

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 8/2012 Kirkkoneuvosto. Pitäjäntupa, Kirkontie 480 Virolahti"

Transkriptio

1 KOKOUSKUTSU 8/2012 Kirkkoneuvosto Kokousaika tiistaina klo Kokouspaikka Pitäjäntupa, Kirkontie 480 Virolahti Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 83 Kokouksen avaus 84 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 85 Pöytäkirjatarkastajien valinta 86 Virolahden hautausmaan hoito 87 Haudan kaivu Miehikkälässä ja Virolahdella 88 Seurakunnan taloudellinen tilanne 89 Kanttorin tehtävän vaativuusryhmän määrittely 90 Oppisopimuskoulutus 91 Rakennesuunnittelijan valinta Marian kirkon peruskorjaukseen 92 Muutoksenhaku puheenjohtaja

2 PÖYTÄKIRJA 8/2012 Kirkkoneuvosto Sivu 46 Aika klo Paikka Osanottajat Pitäjäntupa, Virolahti jäsenet varajäsenet Jari Pennanen, kirkkoherra läsnä Vesa Aurén poissa Esko Kiri läsnä Liisa Hanski läsnä Heidi Suurnäkki poissa Nina Janes läsnä Anne Urpalainen poissa Arto Kivelä läsnä Tuula Joenpolvi poissa Osmo Näkki läsnä Simo Suutari poissa Outi Silander läsnä Jaana Suikkanen poissa Muut läsnäolijat Seppo Kiri, kirkkovaltuuston puheenjohtaja. Reijo Hietala, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Tarja Partanen, pöytäkirjanpitäjä. Katri Partanen, seurakuntapuutarhuri, Allekirjoitukset puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä Käsitellyt asiat Pöytäkirjan tarkastus Paikka ja aika Hamina Hamina Allekirjoitukset Liisa Hanski Nina Janes Pöytäkirjan nähtävänä pito Pöytäkirja on asetettu nähtäville ja on ollut nähtävänä kirkkoherranvirastossa Nähtävänä pidosta on ilmoitettu kirkkoherranviraston ilmoitustaululla Pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan otteet oikeaksi todistaa

3 Kirkkoneuvosto Sivu 47 KOKOUKSEN AVAUS 83 Puheenjohtaja Jari Pennanen avasi kokouksen ja piti alkuhartauden. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 84 Asialista on lähetetty Kokous on päätösvaltainen kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Todetaan laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 85 Pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa tarkastajaa tai, jos kokous niin päättää, kirkkoneuvosto kokouksessaan. Päätetään valita pöytäkirjan tarkastajiksi Liisa Hanski ja Nina Janes. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Liisa Hanski ja Nina Janes.

4 Kirkkoneuvosto Sivu 48 VIROLAHDEN HAUTAUSMAAN HOITO 86 Kirkkoneuvosto kiertää Virolahden hautausmaan ennen kokouksen alkua. Virolahden hautausmaan hoito on kilpailutettu talvella 2011 ja sopimus on tehty ajalle Kuljetus ja Kaivu Immonen Ky:n kanssa. Palvelun hinta kuukaudessa on 8.933,49 euroa sis. alv 23 % ja lisätöiden tuntihinta on 31,98 euroa sis. alv 23 %. Seurakunnalla on kaksi vaihtoehtoa jatkossa. Kilpailuttaa hautausmaan hoito tulevana talvena ja antaa ulkopuolisen hoitoon tai hoitaa hautausmaa itse omana työnään. Seuraavat asiat täytyy hoitaa Virolahden sekä myös Miehikkälän hautausmailla riippumatta annetaanko hautausmaiden hoito ulkopuoliselle yrittäjälle vai tehdäänkö omana työnä. Kartoitukset ja kartta-aineistojen digitalisoinnit lähitulevaisuudessa. Hautakirja-aineiston vieminen Status-ohjelmaan on saatettava loppuun vuoden 2013 aikana. Infrastruktuurin kehittäminen. Ensin kuntoarvio ja tarvekartoitus, sitten toteutus/kustannussuunnittelu. Koskee sähköverkostoa, vesijohtoverkostoa ja jätevesiviemäröintiä sekä sadevesien ohjausta ja viemäröinti. Jäteasiat täytyy saattaa kuntoon ekologisuus huomioon ottaen. Uusien hauta-alueiden tarve ja käyttöönottoon liittyvät asiat, kuten hautausmaakaavaan tarvittavat muutokset, hautapaikkojen mittaukset ja merkinnät, kulkualueet yms. Alueiden kehittäminen helppohoitoisemmiksi. Käytäväverkoston pääkäytävät laitettava kuntoon ja sivukäytävät muutettava nurmikoksi. Tietyillä alueilla nurmikon korvaaminen kuntalla eli metsänpohjavarvikolla tai muulla maanpeitekasvillisuudella. Reunakivien vähentäminen. Puuston kunnon kartoitus ja poistamis- ja täydennysistutussuunnitelmien tekeminen. Hoitamattomien hautojen kuulutus, hautausmaa kerrallaan. Edellä mainitut työt toteutetaan pitkällä aikavälillä, kymmenen seuraavan vuoden aikana priorisoiden töitä kiireellisyysjärjestyksessä. Seuraavassa on tehty vertailua mikäli Virolahden hautausmaata hoidetaan omana työnä.

5 Kirkkoneuvosto Sivu 49 Edut - puolueeton maaperä - kaikki seurakunnan hautausmaat samassa asemassa - estetään tilanne jossa hautausmaalla toimii kaksi eri yrittäjää, jotka mahdollisesti eivät toimi virtaviivaisesti yhdessä -palvelukuvaus toimii laatukäsikirjana kuten muillakin hautausmailla, mutta tulkinta ei aiheuta ongelmia kuten nyt - niistä lisätöistä, jotka voidaan tehdä itse, ei tule ylimääräisiä kustannuksia - voidaan ottaa jokunen paikkakuntalainen nuori kesätöihin Heikkoudet - kustannukset ainakin alussa ovat jonkin verran korkeammat, koska konekanta täytyy hankkia - tarvitaan erityisammattimiesten (mm. huollot) ja seurakuntapuutarhurin työpanosta nykyistä enemmän Uhat - hyvää työvoimaa ei löydy - työtä on liikaa vakituiselle henkilökunnalle tai kausityöntekijöiden määrä on liian vähäinen, jolloin on uupumisen vaara Mahdollisuudet - hautausmaata voidaan kehittää omaan tahtiin - jatkossa voidaan saada jopa säästöä verrattuna ostopalveluun Mikäli hautausmaata hoidetaan ostopalveluna ulkopuoliselta yrittäjältä, sen hyvä ja huonot puolet: Edut - Seurakunnan kannalta kohtalaisen vaivaton vaihtoehto, kun vain tarjouspyyntö onnistuu ja valituksi tulee hyvä yrittäjä - Kustannukset tiedetään melko hyvin palvelun tuottamisen osalta. Heikkoudet - voi tulla tilanne, jossa hautausmaalla toimii kaksi eri yrittäjää, jotka mahdollisesti eivät toimi virtaviivaisesti yhdessä - palvelukuvaus on varsin vaikeaa saada laadittua niin, että se toimii hyvin kaikissa, myös muuttuvissa olosuhteissa - täytyy käydä jatkuvasti neuvotteluja palvelun aikana. Palvelukuvaus täytyy päivittää tarjouskilpailuvaiheessa. Nämä vievät seurakunnan työntekijöiden työpanosta - lisätöistä tulee ylimääräisiä kustannuksia - kustannukset voivat jossakin vaiheessa nousta omaa työtä korkeammiksi (yrityksen voitto)

6 Kirkkoneuvosto Sivu 50 Uhat - hyvää palveluyrittäjää ei löydy - huono palvelukuvaus saa aikaan huonoa laatua, hyvä palvelukuvaus nostaa kustannuksia - valvonta aiheuttaa liikaa työtä vakituiselle henkilökunnalle - seurakunnan teettämä muu hautausmaan kehittämistyö on ristiriidassa palveluyrittäjän tarpeiden kanssa esimerkiksi yrittäjän toimintaa haittaa se että seurakunnalla ei ole voimavaroja kehittää kastelujärjestelmiä tai sähköpisteitä. Toisaalta seurakuntaa voi haitata se että palveluyrittäjä haluaisi hautausmaasta tietynlaisen hoitotyön helpottamiseksi (monotonista aluetta on helpoin hoitaa) Seurakuntakin haluaa helppohoitoisuutta, mutta se ei ole ainoa eikä aina ylin kriteeri. Mahdollisuudet Myös kehittämistyötä voidaan ulkoistaa yrityksille ja saada sellaista tietotaitoa jota itsellä ei ole. Kustannukset tulisivat olemaan seuraavat Omana työnä Ulkoistettuna v , ,00 v , ,00 yht , ,00 Oman työn osuuteen pitää lisätä työterveyshuollon kustannukset, jotka ovat arviolta n. 500 euroa vuodessa. Vuoden 2015 kustannukset nousisivat oman työn osalta palkkakustannusten verran ja ulkoistettuna indeksikorotuksen verran. Tarkemmat käyttösuunnitelmat ja palkkalaskelmat jaetaan esityslistan mukana. Katri Partanen on kutsuttu asiantuntijaksi. Keskustellaan Virolahden hautausmaasta ja tehdään päätös miten hautausmaata hoidetaan jatkossa. Keskustelun jälkeen päätettiin yksimielisesti, että Virolahden hautausmaata hoidetaan toistaiseksi omana työnä.

7 Kirkkoneuvosto Sivu 51 HAUDANKAIVU MIEHIKKÄLÄSSÄ JA VIROLAHDELLA 87 Jari Mässeli Ky on irtisanonut päivätyllä kirjeellään Miehikkälän ja Virolahden haudan kaivut alkaen. Koska varsinaista kilpailutusta ei ehditty tehdä lyhyen irtisanomisajan takia, olemme pyytäneet tarjouksen hautojen kaivusta Kuljetus ja Kaivu Immoselta, joka kaivaa haudat Haminassa ja hoitaa hautausmaata Virolahdella sekä Juha Kivelältä. Juha Kivelä ei jättänyt tarjousta. Kuljetus ja Kaivu Immonen Ky tarjoaa haudankaivua (sisältää haudan avaus ja peitto ja peruskunnostus): Virolahti: 340 euroa alv 0 %, 418,20 euroa sis. alv 23 % Miehikkälä 412 euroa alv 0 %, 506,76 euroa sis. alv 23 % - lisätuntihinta isoista esteistä/ongelmista 36, 89 euroa/h alv 0 % - muistokiven siirto 25,05 euroa/kerta - reunakiven siirto 25,05 euroa/kivi Sopimus tehtäisiin väliaikaisesti saakka tai siihen asti, että uusi kilpailutettu sopimus on voimassa. Tämä väliaikainen ratkaisu tarkoittaa myös sitä että mahdollisesti joskus jollakin seurakunnan hautausmaalla hauta peitetään vasta tiistaina tai keskiviikkona, koska yrittäjä ei pysty hankkimaan väliaikaista ratkaisua varten kaikkea tarvittavaa lisäkalustoa. Katri Partanen on kutsuttu asiantuntijaksi. Valitaan Kuljetus ja Kaivu Immonen Ky hoitamaan Virolahden ja Miehikkälän haudan kaivut väliseksi ajaksi tai siihen asti, että uusi kilpailutettu sopimus on voimassa. hyväksyttiin.

8 Kirkkoneuvosto Sivu 52 SEURAKUNNAN TALOUDELLINEN TILANNE 88 Seurakunnan tuloslaskelma osoittaa ylijäämää ,14 euroa. Poistoja alkuvuodelle ei ole laskettu, mutta niiden osuus on n euroa. Toimintatuottoja on kertynyt ,95 joka budjettiin verrattuna on 62,6%. Toimintakulut olivat yhteensä ,27 euroa ja ne olivat 47,6 % budjetista. Vuoteen 2011 verrattuna tuottoja on kertynyt reilut euroa enemmän. Osa lisäyksestä johtuu valtakunnallisista lähetysjuhlista. Menoja on kertynyt vuoteen 2011 verrattuna euroa enemmän. Lisäys johtuu mm. palkankorotuksista ja lähetysjuhlista. Verotulojen kertymä on toteutunut 60,2 %:sti. Kirkollisverotuloja on kertynyt vuoteen 2011 verrattuna ,28 euroa eli 0,9 % enemmän. Yhteisöverotuloja vuonna 2012 on kertynyt edelliseen vuoteen verrattuna ,70 euroa eli 22,50 % vähemmän. Yhteensä veroja on tullut 1,43 % eli ,42 euroa vähemmän. Elokuun loppuun mennessä kirkollisveroja on kertynyt ,82 euroa eli 3 % enemmän kuin edellisenä vuonna ja yhteisveroja vastaavasti ,32 euroa (23 %) vähemmän. Investoinneista ei tänä vuonna toteudu Itäristin seurakuntatalon myynti, koska kaupunki vetäytyi ostosta. Muut investoinnit toteutuvat suunnitellusti, paitsi Ristiniemen huoltorakennus ja konehalli, joiden rakentaminen alkaa tänä vuonna, mutta ne valmistuvat vasta vuonna Virojoen seurakuntatalon peruskorjaus ei valmistunut vuoden 2011 aikana, joten sille joudutaan hakemaan lisämäärärahaa, joka on arvilta korkeintaan euroa. Seurakunnan kassavarat ovat tammi-kesäkuun aikana vähentyneet ,31 euroa. ta 2012 tot 2012 Toimintatuotot , ,95 Toimintamenot , ,27 Toimintakate , ,32 ta 2012 tot 2012 kirkollisverot , ,27 yhteisöverot , ,82 Merkitään saatu selvitys tiedoksi. hyväksyttiin.

9 Kirkkoneuvosto Sivu 53 KANTTORIN TEHTÄVÄN VAATIVUUSRYHMÄN MÄÄRITTELY 89 OPPISOPIMUSKOULUTUS 90 Kiinteistönhoitaja Timo Riikonen on hyväksytty kiinteistönhoitajan oppisopimuskoulutuksen Ekamissa alkaen. Koulutus kestää vuoden 2014 loppuun. Koulutukseen liittyy n. 50 tietopuolista opetusta Ekamin Karhulan toimipisteessä. Työpaikkakouluttajana toimii Katri Partanen niiltä osin kuin koulutus liittyy hänen alaansa. Muut tarvittavat työpaikkakouluttajapalvelut seurakunta hankkii P.T. Kiinteistöpalvelut Oy:ltä, koska seurakunnalla ei ole muita kiinteistönhoitajia kuin Timo Riikonen. Samalla sovitaan, että oppisopimuskorvaus, joka on 120 euroa kuukaudessa, maksetaan suoraan P.T. Kiinteistöpalveluille, ei seurakunnalle. Koulutus on Timo Riikoselle välttämätöntä, jotta hän pystyy hoitamaan oman työnsä. Lähijaksojen ajalta hänelle maksetaan palkkaa. Seurakunta maksaa myös oppisopimusmaksun on 58 euroa. Päätetään lähettää kiinteistönhoitaja Timo Riikonen kiinteistönhoitajan oppisopimuskoulutukseen ja korvataan hänen koulutusmaksunsa 58 euroa sekä maksetaan hänellä lähijaksojen ajalta normaali palkka. Matkakorvaukset maksaa oppilaitos. hyväksyttiin. RAKENNUSUUNNITTELIJAN VALINTA MARIAN KIRKON PERUSKORJAUKSEEN 91 Marian kirkon peruskorjaus on siinä vaiheessa, että tarvitsemme mukaan rakennesuunnittelijan. Lähetimme tarjouspyynnöt rakennesuunnittelusta seuraaville insinööritoimistoille: - Wise Group Oy - Pöyry Finland Oy - Insinööritoimisto Pentinmikko Oy Tarjoukset saimme kahdelta toimittajalta Wise Group Oy euroa alv 0 % yht euroa Insinööritoimisto Pentinmikko Oy euroa alv 0 % yht euroa. Wise Group Oy:llä ei ole aiempaa kokemusta kirkkojen rakennesuunnittelusta ja vain yksi haastava kohde Ahvenkosken kartano.

10 Kirkkoneuvosto Sivu 54 Insinööritoimisto Pentinmikko Oy:llä on kahdeksan kirkon peruskorjaussuunnittelua mm. Pyhtään kirkko, Sastamalan kirkon perustusten korjaussuunnittelu ja Porvoon tuomiokirkko. Tarjouspyynnössä valinnan perusteena hinnan osuus määriteltiin 60 % ja kokemus 40 %. Tämän perusteella Wise Group Oy sai 60,70 pistettä ja Insinööritoimisto Pentinmikko Oy 100 pistettä. Tarjousvertailu lähetetään esityslistan mukana. Tarjoukset ovat nähtävillä kokouksessa. Valitaan Insinööritoimisto Pentinmikko Oy Marian kirkon rakennesuunnittelijaksi hintaan euroa. Valinnan peruste kokonaistaloudellisesti edullisin. hyväksyttiin. MUUTOKSENHAKU 92 Liite 1, 92.

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2012 Kirkkoneuvosto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 10/2012 Kirkkoneuvosto KOKOUSKUTSU 10/2012 Kirkkoneuvosto Kokousaika torstaina 8.11.2012 klo 16.30 Kokouspaikka Simeon-sali Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 106 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 107 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2013 Kirkkoneuvosto. keskiviikko 19.6.2013 8.30 alkaen

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2013 Kirkkoneuvosto. keskiviikko 19.6.2013 8.30 alkaen KOKOUSKUTSU 7/2013 Kirkkoneuvosto Kokousaika Kokouspaikka keskiviikko 19.6.2013 8.30 alkaen Hautausmaat Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 79 Kokouksen avaus 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2011 Kirkkoneuvosto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 7/2011 Kirkkoneuvosto KOKOUSKUTSU 7/2011 Kirkkoneuvosto Kokousaika 13.7.2011 klo 19.00 Kokouspaikka Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2 Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 105 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 106

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 1/2015 Kirkkoneuvosto Kokousaika keskiviikko 7.1.2014 klo 17 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2014 Kirkkoneuvosto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 6/2014 Kirkkoneuvosto KOKOUSKUTSU 6/2014 Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistaina 17.6.2014 klo 10 Kokouspaikka Kokoonnumme Simeon-talon parkkipaikalla klo 10, josta lähdemme liikkeelle Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 81 Kokouksen

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkovaltuusto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkovaltuusto KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkovaltuusto Kokousaika torstaina 10.5.2012 klo 18.00 Kokouspaikka Simeon-talo, Simeon-sali Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 9 Kokouksen avaus 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2011 Kirkkovaltuusto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2011 Kirkkovaltuusto KOKOUSKUTSU 3/2011 Kirkkovaltuusto Kokousaika tiistaina 31.5.2011 klo 18.00 Kokouspaikka Lypsyniemen leirikeskus, Lypsyniementie 41 Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 15 Kokouksen avaus 16 Kokouksen

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkovaltuusto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkovaltuusto KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkovaltuusto Kokousaika torstaina 10.5.2012 klo 18.00 Kokouspaikka Simeon-talo, Simeon-sali Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 9 Kokouksen avaus 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Kirkkovaltuusto Sivu 1 Aika klo Simeon-talo, Simeon-sali. Niemelä Teuvo x Niemi Milko

HAMINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Kirkkovaltuusto Sivu 1 Aika klo Simeon-talo, Simeon-sali. Niemelä Teuvo x Niemi Milko PÖYTÄKIRJA 1/2011 Kirkkovaltuusto Sivu 1 Aika 26.1.2011 klo 18.00-19.15 Paikka Simeon-talo, Simeon-sali Osanottajat jäsenet Andrejev Katja Niemelä Teuvo Niemi Milko - Aurén Vesa Näkki Osmo Filppu Arja

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 01.03.2012 Sivu 9. Klamilan kirkon kerhohuone, Museotie 1903, Klamila

HAMINAN SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto 01.03.2012 Sivu 9. Klamilan kirkon kerhohuone, Museotie 1903, Klamila Kirkkoneuvosto 01.03.2012 Sivu 9 Kokousaika 1.3.2012 klo 18.30 KOKOUSKUTSU 2/2012 Kokouspaikka Klamilan kirkon kerhohuone, Museotie 1903, Klamila Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 13 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkoneuvosto. Klamilan kirkon kerhohuone, Museotie 1903, Klamila

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkoneuvosto. Klamilan kirkon kerhohuone, Museotie 1903, Klamila KOKOUSKUTSU 2/2012 Kirkkoneuvosto Kokousaika 21.2.2012 klo 18.30 Kokouspaikka Klamilan kirkon kerhohuone, Museotie 1903, Klamila Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2012 Kirkkovaltuusto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2012 Kirkkovaltuusto KOKOUSKUTSU 4/2012 Kirkkovaltuusto Kokousaika tiistai 6.11.2012 klo 18 Kokouspaikka Kokoonnumme klo 18 Marian kirkkoon, jossa arkkitehti Ulla Rahola, valaistussuunnittelija Jukka Korpihete ja tekstiilitaiteilija

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2012 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2012 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 3/2012 Kirkkoneuvosto Kokousaika tiistaina 20.3.2012 klo 18.30 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjan

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2013 Kirkkovaltuusto. Simeon-talon, Pikkuympyräkatu 34, Hamina

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2013 Kirkkovaltuusto. Simeon-talon, Pikkuympyräkatu 34, Hamina KOKOUSKUTSU 1/2013 Kirkkovaltuusto Kokousaika torstaina 31.1.2013 klo 18.00 Kokouspaikka Simeon-talon, Pikkuympyräkatu 34, Hamina Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 12/2013 Kirkkoneuvosto Kokousaika Keskiviikko 27.11.2013 klo 17.00 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 152 Kokouksen avaus 153 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2011 Kirkkoneuvosto. Miehikkälän seurakuntakoti

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 11/2011 Kirkkoneuvosto. Miehikkälän seurakuntakoti KOKOUSKUTSU 11/2011 Kirkkoneuvosto Kokousaika tiistaina 13.11.2012 klo 18.00 Kokouspaikka Miehikkälän seurakuntakoti Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 112 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 113

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 Kappelineuvosto/hautausmaakatselmus

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 Kappelineuvosto/hautausmaakatselmus 1 /hautausmaakatselmus KAPPELINEUVOSTON KOKOUS/HAUTAUSMAAKATSELMUS Aika maanantai klo 17.00 19:30 Paikka Virolahden hautausmaa ja Pitäjäntupa läsnä/poissa Osallistujat Koivunen Anne kappalainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2012 Kirkkovaltuusto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2012 Kirkkovaltuusto KOKOUSKUTSU 3/2012 Kirkkovaltuusto Kokousaika keskiviikkona 13.6.2012 klo 18.00 Kokouspaikka Simeon-talo, Simeon-sali Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 14 Kokouksen avaus 15 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kappelineuvosto/hautausmaakatselmus

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kappelineuvosto/hautausmaakatselmus 1 /hautausmaakatselmus KAPPELINEUVOSTON KOKOUS/HAUTAUSMAAKATSELMUS Aika tiistai klo 14.00 16.00 Paikka Virolahden hautausmaa ja Pitäjäntupa läsnä/poissa Osallistujat Karvonen Taina vt. kappalainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Torstai klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 9/2013 Kirkkoneuvosto. tiistai 24.9.2013 klo 16 (huom aika!)

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 9/2013 Kirkkoneuvosto. tiistai 24.9.2013 klo 16 (huom aika!) KOKOUSKUTSU 9/2013 Kirkkoneuvosto Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat tiistai 24.9.2013 klo 16 (huom aika!) Pitäjäntupa, Kirkontie 480 Virolahti (huom paikka!) Lähtö Simeon-talon parkkipaikalta

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 12/2012 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 12/2012 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 12/2012 Kirkkoneuvosto Kokousaika maanantaina 3.12.2012 klo 18.30 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 125 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 126

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 30.7.2019 KOKOUSTIEDOT AIKA 30.7.2019 Tiistai klo 18.00 19.57 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Isotalo

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Karjalainen Esa Markkanen

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2013 Kirkkovaltuusto. Pitäjäntupa, Kirkontie 480, Virolahti

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2013 Kirkkovaltuusto. Pitäjäntupa, Kirkontie 480, Virolahti KOKOUSKUTSU 3/2013 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistaina 24.9.2013 klo 18.00 Kokouspaikka Pitäjäntupa, Kirkontie 480, Virolahti Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 14 Kokouksen avaus 15 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 25.7.2013 N:o 7/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 25.7.2013 N:o 7/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66 Kokousaika Torstai 25.7.2013 klo 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kappelineuvosto/hautausmaakatselmus

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Kappelineuvosto/hautausmaakatselmus 1 /hautausmaakatselmus KAPPELINEUVOSTON KOKOUS/HAUTAUSMAAKATSELMUS Aika keskiviikkona klo 17.00 18.30 Paikka Virolahden hautausmaa ja Pitäjäntupa läsnä/poissa Osallistujat Koivunen Anne kappalainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 17/2009 Kirkkoneuvosto 22.12.2009 185 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 17/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 17/2009 Kirkkoneuvosto 22.12.2009 185 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 17/2009 Kirkkoneuvosto 22.12.2009 185 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 17/2009 KOKOUSAIKA Tiistaina 22. päivänä joulukuuta 2009 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Sari Heiskanen Markku Huttunen Tuula

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSAIKA klo ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1/5 KOKOUSAIKA 29.11.2016 klo 18-19.06 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Kontturi Eeva-Liisa Hassinen

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Paikka ja päivämäärä

Paikka ja päivämäärä NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 2/2017 1 (11) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 20.3.2017 klo 18.00-18.53 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2015 Kirkkovaltuusto

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2015 Kirkkovaltuusto KOKOUSKUTSU 3/2015 Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 26.5.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Lypsyniemen leirikeskus, Lypsyniementie 41, 49900 Virolahti Lähtö Simeon-talon parkkipaikalta klo

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010. KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello Kyrönniemen kappeli/opetustila.

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010. KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello Kyrönniemen kappeli/opetustila. 12.7.2010 20 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2010 KOKOUSAIKA maanantaina 12. päivänä heinäkuuta 2010 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET Kyrönniemen kappeli/opetustila Sanna Eskelinen Markku Haataja

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2009 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2009 Kirkkoneuvosto 6.11.2009 158 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2009 KOKOUSAIKA Perjantaina 6. päivänä marraskuuta 2009 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo Sari Heiskanen Markku Huttunen Tuula Kauppinen, kirkkoneuvoston

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015. Kirkkovaltuusto Sivu 1 EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015 Kirkkovaltuusto 27.5.2015 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 27.5.2015 klo 18.30 19.35 PAIKKA Mannilan kesäkoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 3/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 3/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2009 26.8.2009 30 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2009 KOKOUSAIKA keskiviikkona 26. päivänä elokuuta 2009 klo 19 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Maija Jakkula

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto 16.1.2017 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 16. päivä tammikuuta 2017, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Nina Alanen ja Risto Holma. Taina Tuohimaa puheenjohtaja

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Nina Alanen ja Risto Holma. Taina Tuohimaa puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 8/2018 1 (5) Aika Keskiviikko 19.9.2018 klo 18 18.16 Paikka Seurakuntakeskus, Arkki Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina Holma Risto Itämetsä Risto Nummela Aulis

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kappelineuvosto

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika tiistai klo 18.30 19.25 Paikka Virojoen seurakuntatalo, 2. krs, Riihitie 2, Virojoki läsnä/poissa Osallistujat Hanski Liisa kappelineuvoston varapj. (x) Niemelä Teuvo kappelineuvoston

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1/5 KIRKKOVALTUUSTO Konttinen Sirkka puheenjohtaja. LÄSNÄ Haapsaari Tuula Korhonen Pekka

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1/5 KIRKKOVALTUUSTO Konttinen Sirkka puheenjohtaja. LÄSNÄ Haapsaari Tuula Korhonen Pekka ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1/5 KOKOUSAIKA 1.11.2017 klo 18 18.40 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Konttinen Sirkka puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 1/2018 Kirkkovaltuusto 28.2.2018 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.2.2018 klo 18.30 19.05 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu,

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstaina 19.1.2017 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Taisto Kokko Kyösti Kuisma Hannele Perttunen Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa Tuovi Sipola Poissa olleet

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2016 Sivu 1 Kirkkovaltuusto ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kokousaika: Torstai 15.12.2016

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto KOKOUSKUTSU 5/2011. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA Kirkkoneuvosto KOKOUSKUTSU 5/2011. Simeon-talon kokoushuone Kokousaika maanantaina 16.5.2011 klo 18.30 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 68 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 69 Pöytäkirjan tarkastus 70 Virojoen seurakuntatalon

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko 4.5.2016 klo 17:27-18:20 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. Itämetsä Risto Järvinen Kaija

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko 4.5.2016 klo 17:27-18:20 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. Itämetsä Risto Järvinen Kaija KIRKKONEUVOSTO 3/2016 1 (6) Aika Keskiviikko 4.5.2016 klo 17:27-18:20 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA keskiviikko 22.5.2019 klo 19.00 20.57 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 OSALLISTUJAT: VARSINAISET JÄSENET läsnä/poissa Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja ( x )

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla

KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla 1 KOKOUSAIKA Maanantai 18.9.2017 klo 17.20 18.20 KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla KUTSUTUT JÄSENET: MUUT: Malmberg Erkki Ylivakeri Paula Immonen Anna-Kaisa

Lisätiedot

Allekirjoitus Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä. 03.09.2008 Haapajärvi

Allekirjoitus Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä. 03.09.2008 Haapajärvi HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/08 Kirkkoneuvosto Sivu 72-77 KOKOUSAIKA Tiistai 02.09.2008 klo 18.00-19.15 KOKOUSPAIKKA Honkaniemi Saapuvilla olleet jäsenet Varsinainen jäsen läsnä varajäsen

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA keskiviikko klo 18.30 19.40 PAIKKA Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2, Virojoki läsnä/poissa OSALLISTUJAT Karvonen, Taina vt. kappalainen, puheenjohtaja (x) Hanski, Liisa

Lisätiedot

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali PÖYTÄKIRJA Nro 11/2017 Kirkkoneuvosto Päivämäärä Kokousaika 19.12.2017 klo 16.30 16.54 Kokouspaikka Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varajäsenet Miettinen Marko,

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2009. Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2009. Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 1/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 19.01.2009 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. 1 Kokouksen avaus sekä laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Aika tiistai 29.1.2013 klo 18.30 19.20 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2014 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2014 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 2/2014 Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistaina 4.2.2014 klo 16 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 15 Kokouksen avaus 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/ (13) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 4/2018 1 (13) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 12.3.2018 klo 18.00-19.30 (Kahvitus klo 17.45 alkaen) KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 14 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 14 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 14 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke 12.12.2007 klo 19.00 20.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Ulla Jokinen Johanna Koistinen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 8 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka Laakkonen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009 Kirkkoneuvosto 15.7.2009 97 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 9/2009 KOKOUSAIKA keskiviikko 15. päivänä heinäkuuta 2009 kello 10.00 alkaen KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kappelineuvosto

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika torstai klo 17.00 18.30 Paikka Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2, Virojoki läsnä/poissa Osallistujat Koivunen Anne kappalainen, puheenjohtaja (x) Hanski Liisa kappelineuvoston

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 33 Aika: 2.3.2017 klo 19 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 24 Kirkkovaltuusto 3/ 24 23 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 13.6.2016 23 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo alkaen

torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo alkaen 10.1.2013 3 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2013 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 10. päivänä tammikuuta 2013 klo 19.00 alkaen Seurakuntatalo JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Eskelinen Sanna Haataja Markku Huuskonen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 31.5.2012 N:o 5/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.5.2012 Sivu 50

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 31.5.2012 N:o 5/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.5.2012 Sivu 50 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.5.2012 Sivu 50 Kokousaika Torstai 31.5.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo,

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/18. Kannonkosken seurakuntatalo

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/18. Kannonkosken seurakuntatalo SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/18 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 9.5.2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka 17.5.2018 kello 17.00 (kahvit ja Kannonkosken seurakuntatalon esittely klo 16.30 alkaen) KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 21.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Matti Loponen Hannu Luostarinen

Lisätiedot

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki

Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna. Pirneskoski Toivo Simoska Kyllikki 1 Kokoustiedot Aika Tiistai 13.2.2018 klo 19.00 19.28 Paikka Seurakuntakeskus Osallistujat Päätöksentekijät Aalto Ilkka Hamari Helena Isokääntä Arto Kaukoniemi Paula Kestilä Kalevi Leinonen-Simoska Johanna

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 16.11.2017 klo 18.00 N JA NEUVOSTON VALOKUVAUS KLO 17.00. KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalon yläsali, Rantatie 9, 34800 Virrat 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 21 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 18:30-18:48 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 21 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 18:30-18:48 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 30.8.2017 3 / 2017 Sivu 21 KOKOUSAIKA Keskiviikko 30.8.2017 klo 18:30-18:48 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Seurakuntatie 1, 85100 Kalajoki SAAPUVILLA

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 (11) Kirkkoneuvosto 27.3.2013

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 (11) Kirkkoneuvosto 27.3.2013 IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 1 (11) A S I A L U E T T E L O : 46 Kokouksen avaus 47 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 48 Pöytäkirjan tarkastus 49 Ääntenlaskijat 50 Työjärjestys 51 Henkilöstöasia

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 Kirkkoneuvosto

TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 Kirkkoneuvosto TAMMELAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 Kirkkoneuvosto Kokousaika 24.9.2015 klo 18.00 19.55 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto Läsnä olleet jäsenet Teijo Peltola puheenjohtaja Kauko Kenttä Antero Mäkinen Eija

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua 03.12.2015 39 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19.00 SEURAKUNTATALO JÄSENET Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/ (10) Kirkkoneuvosto

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/ (10) Kirkkoneuvosto NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 7/2017 1 (10) Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA Maanantaina 16.10.2017 klo 19.45 Yksimielisesti päätettiin, että aloitetaan klo 19.35-20.00 KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2011 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona klo 19.00 19:15 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Hämäläinen Sari Karjalainen

Lisätiedot

Poissa: Muuraiskangas Maria, jäsen Rautakoski Eeva, jäsen Stolp Jukka, jäsen Tuura Elina, jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET. Lauri Kari Lanteri Leena

Poissa: Muuraiskangas Maria, jäsen Rautakoski Eeva, jäsen Stolp Jukka, jäsen Tuura Elina, jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET. Lauri Kari Lanteri Leena KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 4 / 2014 Sivu 33 KOKOUSAIKA Torstai 11.12.2014 klo 19.00 20.30 Kokous aloitetaan joulupuurolla ja kahvilla klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti,

Lisätiedot

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2013 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone

HAMINAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2013 Kirkkoneuvosto. Simeon-talon kokoushuone KOKOUSKUTSU 2/2013 Kirkkoneuvosto Kokousaika tiistai 26.2.2013 klo 18.30 Kokouspaikka Simeon-talon kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2013. Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1. AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2013. Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1. AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35 NRO 2/ 2013 Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 10.12.2009 39 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 KOKOUSAIKA torstaina 10. päivänä joulukuuta 2009 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Eino Piippo

Lisätiedot

JOULURUOKAILU KLO Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen

JOULURUOKAILU KLO Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 11.12.2017 klo 18.00 JOULURUOKAILU KLO 17.30. KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon yläsali, Rantatie 9, 34800 Virrat KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj.

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015 AIKA Keskiviikkona 30. syyskuuta 2015 klo 12 14.15 PAIKKA Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Orivesi LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA

Lisätiedot

3 / 67 Länsi-Suomen aluehallintokeskuksen työsuojelutarkastuskertomus (Liite 3)

3 / 67 Länsi-Suomen aluehallintokeskuksen työsuojelutarkastuskertomus (Liite 3) JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 / 2016 1 AIKA To 16.06.2016 klo 16.30 Kahvitarjoilu alkaen klo 16.00 PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 61 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 9/2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 9/2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 9/2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 18.10.2017 Kokousaika Keskiviikko 18.10.2017 klo 15 16.50 Kokouspaikka Asikkalan hautausmaa, Kappelitie 20 Läsnä Muut osallistujat Ala-Hemmilä,

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 30.4.2013 N:o 5/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 30.4.2013 N:o 5/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51 Kokousaika Tiistai 30.4.2013 kello 16.30 17.05 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 1 16.10.2017 ARVIOINNIN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 23.10.2017 AIKA maanantaina 23.10.2017 klo 16.00 PAIKKA Innova, Piippukatu 11 JÄSENET/LÄSNÄ Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (6) KOKOUSAIKA 19.5.2015 klo 17 18.20 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA torstai 26.5.2016 klo 18.00 20.03 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja (x) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kappelineuvosto 18.5.2015

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kappelineuvosto 18.5.2015 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA maanantai 18.5.2015 klo 18.00 20.25 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja ( x ) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009 2.1.2009 3 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2009 KOKOUSAIKA perjantaina 2. päivänä tammikuuta 2009 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Maija Jakkula Eino Piippo

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11 Kirkkovaltuusto 01.12.2008 PÖYTÄKIRJA 17.12.2008. Hannu Luostarinen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11 Kirkkovaltuusto 01.12.2008 PÖYTÄKIRJA 17.12.2008. Hannu Luostarinen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 20.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen Matti Loponen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2014 Kirkkoneuvosto 18.11.2014 159. KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 14/2014 Kirkkoneuvosto 18.11.2014 159. KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014 159 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 14/2014 KOKOUSAIKA tiistaina 18. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo/takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula

Lisätiedot

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kappelineuvosto

VIROLAHDEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika tiistai klo 18.00 19.10 Paikka Virojoen seurakuntatalo, Riihitie 2, Virojoki läsnä/poissa Osallistujat Koivunen Anne kappalainen, puheenjohtaja (x) Hanski Liisa kappelineuvoston

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) KOKOUSAIKA Maanantaina 27.10.2014 klo 18.00-19.05 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) A S I A L U E T T E L O 32. Kokouksen avaus 33. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 35. Ääntenlaskijoiden valinta 36.

Lisätiedot