Arvola Anneli (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 94. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen 4/2006

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Arvola Anneli (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 94. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen 4/2006"

Transkriptio

1 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 94 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 4/2006 KOKOUSAIKA Torstaina kello KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset jäsenet Varajäsenet (ja merkintä siitä, kuka Uusitalo Tapio pj. (kesk) Karila Juhani (kesk) toimii puheenjohtajana) Oikarinen Hannu vpj (vas) Oikarinen Antti (vas) Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Kiemunki Unto (kesk) Tervo Jari (kesk) Kulpakko Aino (sit) Pöntiö Jouni (kesk) Perttunen Jimmy (vas) Romo Päivi (kok) Suokanerva Hanne (sit) Jääskeläinen Raija (sit) Pesonen Eila (sit) Hietala Eija (sit) MUUT SAAPUVILLA Nyman Pekka kvalt:n pj. (sit) OLLEET Honkanen Heikki kvalt:n I vpj. (kesk) Leinonen Panu kvalt:n II vpj. (sit) Laurila Pauli kunnanjohtaja Säärelä Marjo hallintosihteeri Kankaanranta Markku pöytäkirjanpitäjä ASIAT ALLEKIRJOITUS Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Tapio Uusitalo Markku Kankaanranta PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU Aika ja paikka Pelkosenniemi Allekirjoitukset Aino Kulpakko Pirkko Hyötylä PÖYTÄKIRJA ON Aika ja paikka OLLUT YLEISESTI Pelkosenniemi NÄHTÄVÄNÄ Virka-asema Allekirjoitus Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen

2 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 52, 53, 54 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Khall 52 Kunnanhallitus päätti kokouksessaan , että ko- kouskutsu kunnanhallituksen jäsenille ja valtuuston puheenjohta- jille toimitetaan viimeistään kolme (3) arkipäivää ennen kokousta. Kunnanhallitus on päätösvaltainen kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla (Kuntalaki 58 ). Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA Khall 53 Hallsiht: Kunnan hallintosäännön 15 :n mukaan kunnanhallituksen koko- pöytäkirjanpitäjä. uksesta on pidettävä pöytäkirjaa. Pöytäkirjan kirjoittaa puheenjohtajan johdolla Pöytäkirjan allekirjoittaa puheenjohtaja ja varmentaa pöytäkirjan- pitäjä. Pöytäkirjan tarkastavat kaksi (2) tähän tehtävään valittua pöytäkirjantarkastajaa, jotka samalla toimivat tarvittaessa ääntenlaskijoina, jollei kokous muuta päätä. Mikäli pöytäkirjan tarkastaja ei hyväksy päätöksen sisältöä, asia on tuotava toimielimen käsi- teltäväksi. Pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä toimielimen päättämänä aikana ja paikassa. Kunnanhallitus valitsee pöytäkirjantarkastajaksi Aino Kulpakon ja Pirkko Hyötylän, jotka tarvittaessa toimivat ääntenlaskijoina. ASIALISTAN JA KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Khall 54 Hallsiht: Kunnanhallituksen hallintosäännön 4 :n mukaan kokouksen esityslista lähetetään mahdollisuuksien mukaan kokouskutsun yh- teydessä. Kokouksen esityslista on toimitettu kunnanhallituksen jäsenille kokouskutsun yhteydessä. Kokouskutsussa on ilmoitettu käsiteltävät asiat (asialista). Asiat käsitellään esityslistan mukai- sessa järjestyksessä, jollei toimielin muuta päätä. Toimielin voi ottaa käsiteltäväksi sellaisenkin asian, jota ei ole mainittu kokouskutsussa (hallintosääntö 7 ). Kunnanhallitus hyväksyy asialistan kokouksen työjärjestykseksi ja mahdolliset lisäasiat. Hannu Oikarinen esitti, että pykälää 59 ei oteta käsittelyyn puutteellisen valmistelun vuoksi.

3 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 54 Hanne Suokanerva kannatti Oikarisen esitystä. Puheenjohtaja totesi, että koska on tehty hallintosihteerin pää- kannatettu esitys, on asiasta äänestet- tösehdotuksesta muutettu tävä. Äänestysmenettelyksi puheenjohtaja esitti seuraavaa: Hallin- päätösesitys JAA Oikarisen esitys EI. Äänestysmenet- tosihteerin tely hyväksyttiin yksimielisesti. Suoritetussa nimenhuutoäänestyksessä ääniä annettiin seuraa- JAA ääniä 5 kpl (Uusitalo, Hyötylä, Kiemunki, Kulpakko vasti: Pesonen), EI ääniä 3 kpl (Oikarinen, Perttunen, Suokanerva). Puheenjohtaja totesi, että päätökseksi tulee hallintosihteerin päätösesitys. Kokous keskeytettiin klo

4 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 55 LAUSUNTOPYYNTÖ LAPIN SAIRAANHOITOPIIRIN PALVELUJEN JÄRJESTÄMISSUUNNITELMASTA Khall 55 Lapin sairaanhoitopiiri pyytää kunnilta lausuntoa palvelujen jär- jestämissuunnitelmasta. Suunnitelmassa on otettu huomioon ne tiedot, jotka kunnista saatiin vuosien toiminta- ja talo- ussuunnittelua koskevien lausuntojen kautta. Liitteenä nro 1 lausuntopyyntö ja palvelujen järjestämis- suunnitelma. Valtioneuvoston asetus hoitoon pääsyn toteuttamisesta ja alueel- lisesta yhteistyöstä edellyttää 7 :ssä Terveydenhuollon palvelu- jen järjestämissuunnitelman laatimista. Asetuksen mukaan saion laa- raanhoitopiirin kuntayhtymän ja sen alueen jäsenkuntien dittava suunnitelma yhteistyössä. Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä vastaa suunnitelman laatimisesta. Suunnitelma tulee laatia val- tuustokausittain. Terveydenhuollon palvelujen järjestämissuunnitelmassa tulee sopia ainakin alueellisesta yhteistyöstä ja palvelujen yhteensovit- tamisesta sairaanhoitopiirin alueella sijaitsevien sairaaloiden, ter- veyskeskusten ja tarvittaessa muiden terveydenhuollon toimin- tayksiköiden kesken. Hall.siht: Suunnitelmassa todetaan suunnitelman toteutumista seurattavan vuosittain luottamushenkilöiden ja johtavien viranhaltijoiden kanssa käytävissä neuvotteluissa ja talous- ja toimintasuunnitel- joh- maa koskevien kuntien lausuntojen välityksellä. Suunnitelmaa muutetaan tarvittaessa. Kunta- ja palvelurakennehankkeen dosta on syytä varautua lähivuosina tapahtuviin ja todennäköisesti myös merkittäviin muutoksiin palvelujen järjestämisessä ja tuottamistavoissa. Kunnanhallituksella ei ole huomautettavaa Lapin sairaanhoitopii- rin palvelujen järjestämissuunnitelmasta.

5 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 56 LAUSUNTO LUONNOKSESTA HALLITUKSEN ESITYKSEKSI LAIKSI JULKISEN HALLINNON YHTEISPALVELUSTA Khall 56 Sisäasiainministeriö pyytää Pelkosenniemen kuntaa antamaan lausuntonsa luonnoksesta hallituksen esitykseksi laiksi julkisen hallinnon yhteispalvelusta mennessä. Lailla on tarkoi- tus kumota laki julkisen hallinnon asiakaspalvelujen järjestämi- sestä yhteisissä palveluyksiköissä (802/1993). Liitteenä nro 2 lausuntopyyntö ja hallituksen esitysluonnos. Lakiin julkisen hallinnon yhteispalvelusta ehdotetaan otettavaksi säännökset, joiden mukaan asioiden vireillepanoa ja asiakirjojen vastaanottamista sekä siihen liittyvää neuvontaa, asiakirjojen luovuttamista ja niihin liittyvien maksujen vastaanottamista sekä informaation, lomakkeiden ja muun materiaalin jakamista sekä suoraan asiakaspalvelua tukevia toimintoja, kuten ajanvarausta ja asiakirjatilausten vastaanottoa voitaisiin hoitaa yhteisesti. Yh- ja liikelaitokset, kunnat, kuntien yhteistoimintaelimet ja liikelaitok- teispalveluun voisivat lain nojalla osallistua valtion viranomaiset set, Kansaneläkelaitos sekä julkisia tehtäviä lain nojalla hoitavat yhtiöt, yhdistykset ja muut yhteisöt. Yhteispalvelupiste ehdote- sopimuk- taan perustettavaksi joko viranomaisten keskinäisellä sella tai valtioneuvoston asetuksella. Hallsiht: Kunnanhallitus toteaa lausuntonaan seuraavaa: Lakiehdotukseen sisältyvä nykyisten yhteispalvelupisteiden oi- sen yhdenmukaistaminen, ovat tarpeellisia muutoksia nykyiseen verrattuna. Yhteispalvelujen käytön laajentaminen on merkittävä keinon palvelujen saatavuuden turvaamisessa ja sitä tulee tukea keudellisen perustan turvaaminen sekä sopimuksien ja sopimi- lainsäädännön keinoin. Samalla kunnanhallitus toteaa, että nykyisin Pelkosenniemen kunnassa toimivan yhteispalvelupisteen toimintaa tulee jatkaa ja palvelutarjontaa laajentaa.

6 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 57 LAUSUNTO VÄESTÖSUOJELUN JA VARAUTUMISEN TEHTÄVISTÄ JA VASTUISTA LAPIN PELASTUSLAITOKSEN JA KUNTIEN VÄLILLÄ Khall 57 Liitteenä nro 3 Lausuntopyyntö ja sopimusluonnos Varautumisella pyritään ehkäisemään ennalta häiriö- ja kriisitilan- teiden syntyminen sekä luoda edellytykset toimia näissä tilanteissa. Kunnan eri toimialat (hallintokunnat, virastot, laitokset) ovat vel- vollisia osallistumaan pelastustoimintaan ja väestönsuojeluun siten kuin niiden tehtävistä kunkin toimialan säädöksissä tai muus- sa lainsäädännössä säädetään ( Pelastuslaki 6 ). Kunta vastaa palvelutuotannon valmiussuunnittelusta ja väestön- suojelun suunnittelusta ( Pel A 6 ). Kunnan tulee varmistaa valmiussuunnitelmien ja muiden etukä- teisjärjestelyjen avulla mahdollisimman häiriötön tehtävien hoitaminen myös poikkeusoloissa. Pelastuslain voimaantulon jälkeen ja pelastustoimen alueellista- teh- misen myötä on joissakin varautumisen ja väestönsuojelun tävissä ja vastuissa ollut epäselvyyttä, ja tällä sopimuksella pyritään tarkentamaan kuntien välisiä tehtäviä ja vastuita. Lapin läänin valmiustoimikunta on päättänyt tehostaa kuntien evakuointisuunnittelua siten, että kuluvan vuoden loppuun men- nessä on laadittu kaikkien kuntien evakuointisuunnitelmat, sa- malla päivitetään valmiussuunnitelmat vastaamaan tämän päivän tilannetta. Jokaisesta kunnasta on nimetty vastuuhenkilö huolehtimaan, että asianomaiset hallintokunnat ja virastot osallistuvat osaltaan valmius- ja evakuointisuunnitelmien päivittämiseen. Hallsiht: Kunnanhallituksella ei ole huomautettavaa sopimusluonnoksesta.

7 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 58 SAVUKOSKEN KUNNAN YHTEISTYÖEHDOTUS Khall 58 Savukosken kunta on esittänyt Pelkosenniemen kunnalle kuntien välisen yhteistyön kehittämistä. Liitteenä nro 4 Savukosken kunnanhallituksen pöytäkirjasta Pelkosenniemen ja Savukosken kunnanhallitusten toimesta on käyty useita yhteistyöneuvotteluja. Pelkosenniemen kunta on edelleen valmis jatkamaan neuvotteluja Savukosken kunnan kanssa yhteistyöntiivistämisestä. Oleellinen kysymys Pelkosen- ja niemen kunnan kannalta on se, että onko Pelkosenniemen Savukosken kunnan välisestä yhteistyöstä saatavissa sellaisia kustannussäästöjä, joilla olisi vaikutusta Pelkosenniemen kunnan talousahdinkoon? Yhteistyö sinänsä on kannatettavaa toimintaa mm. molempien organisaatioiden vähäisten resurssein muka- naan tuoman haavoittuvuuden vuoksi. Yhteistyöllä voitaisiin resursseja käyttää tarkoituksenmukaisemmin ja pienen henkilös- tömäärän mukanaan tuomat riskit olisivat mahdollisesti parem- min hallittavissa (esim. pitkien sairauslomien aiheuttamat ongel- mat töiden järjestämisessä). Pelkosenniemen hallintokuntien näkemyksiä yhteistyöstä liitteenä nro 5. Hallsiht: Kunnanhallitus ilmoittaa Savukosken kunnalle olevansa valmis yhteistyön kehittämiseen. Yhteistyöneuvottelujen järjestämiseen palataan pidettävän kunnanvaltuuston kokouksen jälkeen.

8 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 59 KUNTALIITOS KEMIJÄRVEN KAUPUNGIN KANSSA Khall 59 Kunnanhallituksen päätöksen mukaisesti on Kemijärven kaupungin kanssa mahdollisesti tehtävää kuntaliitok- sen valmistelua jatkettu. Liitteenä nro 6 täydennetty yhdistymissopimusluonnos. Seuraavassa pohdintoja keinoista itsenäisenä kuntana säilymi- sen edellytysten parantamiseksi: Yleishallinto: - hallintosihteeri-sivistystoimenjohtajan viranlakkauttaminen, säästö palkanlaskennan ulkoistaminen, säätöä ei siirtymävuotena juuri synnyt mutta jatkossa n Palkanlaskija nyt 60 % työajalla, oman ilmoituksena mukaan pal- kanhallinto hoituisi 50 % työajalla. Hallinto on jo nykyisellään haavoittuva, mm. sijaismäärärahoja ei ole talousarvoihin viime- lyin. Pitempiaikaiset poissaolot rasittavat oleellisesti muuta henki- lökuntaa ja siten lisäävät työuupumuksen mahdollisuutta. Samoin vuosina sisällytetty ja sijaistamiset on hoidettu sisäisin järjeste- työllistetyistä, jotka ovat omalta osaltaan keventäneet hallintohenkilökunnan työtaakkaa, on hallinnossa luovuttu. Sosiaalitoimi: Säästökeinojen löytäminen hyvin vaikeaa, lähes kaikki sosiaalipystytä toimen tuottamat palvelut ovat lakisääteisiä. Hallintoa ei toteuttamaan nykyistä kevyemmin. Päivähoidon uudelleen organisoinnilla ja lapsimäärän pienenemisen kautta voidaan mahdol- lisesti luopua yhden henkilön työpanoksesta, mutta toisaalta ko- tihoidossa on tarvetta lisähenkilöresurssiin kasvavan ikääntyvän väestön vuoksi. Sivistystoimi: - Sivistystoimenjohtajan tehtävien siirto rehtorille, säästö Nuorisotoimen työllistämisestä luopuminen, säästö n , nuorisotiloja kyetään pitämään avoinna vain satunnaisina arkipäivinä ja harvoin viikonloppuisin. - Alakoulun siirto yläkoulun tiloihin syksyllä 2006, säästö vuonna ja vuonna , valtaosa säästös- tä muodostuu siivoojien palkkakustannuksista ja muista teknisentoimen kiinteistönhoitokulusta.

9 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 59 Säästövaikutus yhteensä Tulojen lisääminen: - Kunnallisveroprosentin nostaminen 21,00 %:iin tosi lisätuloa n Muita keinoja lisätulojen kerryttämiseen ei juuri ole, kunnan perimien maksujen tasot ovat enimmäkseen lailla säädettyjä eikä niitä voida siten nostaa. Samoin myyntitulojen kasvattaminen on vaikeaa. Ylläesitettyjen keinojen yhteisvaikutuksesta vuosikate on edel- negatiivinen ja kunnan taloudellinen tilanne vaikea. Käyttö- leen taloutta joudutaan rahoittamaan lainarahalla ja silloin järkevän taloudenpidon kannalta tulisi investoinneissa luopua kaikesta muusta paitsi välttämättömistä korjausinvestoineista. Tällöin Pel- kosenniemen kunnalla ei ole tarpeellisia resursseja mm. Pyhä- Luosto alueen kehittämiseen. Henkilökuntaa vähentävät toimenpiteet vaikuttavat joiltakin osin kunnan tuloihin vähentäen kunnallisverotuksessa saatavaa vero- päätöksenteon kyky tehdä tarvittavat päätökset. Esim. sivistys- tuloa. Merkittävänä säästöjen toteutumisen ongelmana voidaan nähdä lautakunta kävi vuoden 2006 talousarvion käsittelyn yhteydessä arvokeskustelua, eikä ollut valmis hyväksymään sellaisia esillä olleita säästökeinoja, jotka olisivat heikentäneet kuntalaisten pal- veluja ja vaikuttaneet sivistystoimen toiminnallisuuteen, mm. nuo- risotilojen työllisyysvaroin palkattu valvoja. Liitteenä nro 7 sivis- tyslautakunnan pykälä Myöskään kunnallisvero- lut prosentin edelleen korottamiseen ei esityksistä huolimatta ole ol- valmiutta. Liitteenä nro 8 Pelkosenniemen-Savukosken kansanterveys- työn kuntayhtymän hallituksen päätös , koskien Pelkosenniemen kunnan kuntaliitosneuvotteluja. Koska talouden tasapainottaminen itsenäisenä kuntana vaaran- palveluja näyttää erittäin vaikeal- tamatta kuntalaista lakisääteisiä ta, on kuntaliitosvaihtoehto Kemijärven kaupungin kanssa var- teenotettava vaihtoehto. JHTT tilintarkastaja Simo Paakkola esittelee kokouksessa eri vaihtoehtojen taloudellisia tunnuslukuja. Hallsiht: Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että Pelkosenniemen kunta tekee esityksen valtioneuvostolle, että kuntajakoa muute-

10 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 59 taan liittämällä Pelkosenniemen kunta Kemijärven kaupunkiin alkaen. Kuntaliitoksen jälkeen laajentuneen kaupungin nimi on Kemijärven kaupunki ja vaakunana Pelkosenniemen kunnan vaakunan. Samalla kunnanvaltuusto hyväksyy Pelkosenniemen kunnan ja Kemijärven kaupungin välisen yhdistymissopimuksen, joka on kuntajakolain 9 :n edellyttämä hallinnon ja palveluiden järjestämissopimus. Hanne Suokanerva esitti, että kunnanhallitus hylkää kuntaliitok- ja Pelkosenniemen kunta jatkaa itsenäi- sen Kemijärven kanssa, senä kuntana, ja kunnanhallitus ei hyväksy yhdistymissopimusta. Hannu Oikarinen kannatti Suokanervan esitystä. Puheenjohtaja totesi, että koska on tehty hallintosihteerin päätösehdotuksesta muutettu kannatettu esitys, on asiasta äänestet- tävä. Äänestysmenettelyksi puheenjohtaja esitti seuraavaa: Hallin- tosihteerin päätösesitys JAA, Suokanervan esitys EI. Äänestys- menettely hyväksyttiin yksimielisesti. Suoritetussa nimenhuutoäänestyksessä ääniä annettiin seuraa- Pesonen), EI ääniä 3 kpl ( Oikarinen, Perttunen, vasti: JAA ääniä 5 kpl (Uusitalo, Hyötylä, Kiemunki, Kulpakko Suokanerva). Puheenjohtaja totesi, että päätökseksi tulee hallintosihteerin pää- tösesitys. Eila Pesonen esitti, että tehdään välittömästi säästölista kunnan menoista. Aino Kulpakko kannatti Eila Pesosen tekemää esitystä. Puheenjohtaja kysyi, onko kunnanhallitus yksimielinen säästölistan teosta. Kunnanhallitus päätti yksimielisesti säästölistan tekemisestä. Tauko Lista liitteenä nro 8a.

11 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 59 Hannu Oikarinen vastusti listaa, ja esitti säästöjen todellista kartoittamista. Hanne Suokanerva kannatti Oikarista ja edellytti säästöjen todellista kartoittamista. Kunnanhallitus hyväksyi viitteellisen listan. Kokous päättyi 21.55

12 Kunnanhallitus Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Tekninen lautakunta Kunnanhallitus 60 PYHÄ- LUOSTO YLEISKAAVA, OSA-ALUE 3 Tekn.ltk 88 Liite 1. Yleiskaava, os a-alue 3 Liite 2. Kaavaselostus Liite 3. Muistutukset kaavaehdotuksesta Liite 4. Kaavoittajan vastine muistutuksiin Liite 5. Teknisen lautakunnan päätös 20/ Liite 6. Teknisen lautakunnan kannanotto muistutuksiin Kemijärven, Sodankylän ja Pelkosenniemen kunnat laativat Py- osalta on esitetty osallistumis- ja arviointisuunnitelma sekä kaa- van tavoitteet osallisille vuoden 2000 syksyllä. Yleiskaavan luon- hä-luosto -alueelle oikeusvaikutteista yleiskaavaa. Yleiskaavan noksesta on suoritettu valmisteluvaiheen kuuleminen syksyllä Valmisteluvaiheen kuulemisen jälkeen on sekä Pyhätunturin että Luostotunturin ydinalueille tehty matkailukeskussuunnitelma, joka toimii ydinalueilla pohjana yleiskaavasuunnittelulle. Tänä aikana varsinainen yleiskaavan valmistelu on ollut keskeytyksissä. Osa-alueen 3 suunnitteluvaiheet ja osallistuminen on esitetty kaavaselostuksen kappaleessa 7 ( Liite 2). Muistutukset kaavaehdotusta vastaan ovat oikeutettuja teke- kaan ne tahot, joilla on intressiä kaavoitusta koskevissa mään kunnan jäsenet ja osalliset. Osallisia ovat MRL 62 :n mu- asioissa. Osa-alueen 3 yleiskaavaehdotus oli ensimmäisen kerran julki- sesti nähtävillä Muistutuksia tai mielipiteitä kaavaehdotuksesta tuli 13 ja lausuntoja 5. Kaavan laatija laati vastineen muistutuksista, jotka tekninen lau- takunta käsitteli ja (Liite5). Muistutuksien ja lausuntojen perusteella kaavaehdotukseen teh- olennaisia muutoksia, ja tämän vuoksi kaavaehdotus asetet- tiin tiin uudestaan nähtäville Muistutuksia kaavaehdotuksesta tuli 21 ja lausuntoja 4.

13 Kunnanhallitus Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Tekninen lautakunta Kunnanhallitus 60 Muistutusten johdosta kaavaan tehtiin vähäisiä yksityistä etua koskevia muutoksia ja ne osalliset, joita muutos koskee on kuultu erikseen. Näistä kuulem isista on tullut viisi muistutusta tai mieli- vastaan tehdyistä muistutuksista on kaavan laa- pidettä. Kaavaehdotusta tija tehnyt va stineen ( liite 4). Rak.tarkastaja: Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen kun- nanvaltuustolle liitteen 6 mukaista kunnan kannanottoa tehtyihin muistutuksiin. Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen kun- nanvaltuustolle Pyhä-Luosto osa-alueen 3 (Pyhätunturin matkailukeskuksen alue), yleiskaavan hyväksymistä. Tekn.ltk: Metsähallituksen luontopalveluilta kuulemisajan jälkeen tullut lausunto päätettiin ottaa käsiteltäväksi ja lisätään pöytäkirjan liit- nro 3 lausunnoksi nro teeseen 5. * * * Khall 253 Liitteenä nro 1 Yleiskaava, osa-alue 3, suunnitteluvaiheet ja osallistuminen, yhteenveto muistutuksista, kaavoittajan vastine muistutuksiin ja kunnan kannanotto muistutuksiin Kaavaselostus ja muistutukset nähtävillä Marita Peurasen työhuoneessa. Kjoht: Kvalt 82 Kvalt: Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle Pyhä-Luosto yleiskaavan osa-alueen 3 hyväksymistä ja esittää kunnan kannanottona muistutuksiin liitteen nro 1 mukaisesti. * * * Liitteenä nro 4 Yleiskaava, osa-alue 3, suunnitteluvaiheet ja osallistuminen, yhteenveto muistutuksista, kaavoittajan vastine muistutuksiin ja kunnan kannanotto muistutuksiin * * *

14 Kunnanhallitus Tekninen lautakunta Kunnanhallitus 60 Tekn.ltk 22 Liite 5. Osa-alueen 3 muutettu rajaus Valtuuston hyväksymispäätöksestä on tehty 3 valitusta Rova- niemen hallinto-oikeuteen. Asemakaavan laatimisen/-muutosten helpottamiseksi on tarpeen käsitellä ne osa-alueesta ne alueet, joihin valitus ei kohdistu. Kaavan laatija on tehnyt osa-alue 3:sta kaava-alueen rajauksen, jolle alueelle valitukset eivät kohdistu. Rak.tarkastaja: Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen kunnanvaltuustolle Pyhä- Luosto yleiskaavan osa-alueen 3 hyväksymistä liitteen mukaisen uuden aluerajauksen mukaisesti. Tekn.ltk: * * * Khall 60 Liitteenä nro 9 Osa-alueen 3 muutettu rajaus Hallsiht: Yleiskaavaa koskevat asiakirjat ( kaavaselostukset, muistutusten vastineet, hallintovalitukset, kaavoittajan vastine valituksiin ja kunnanhallituksen lausunnot valituksiin nähtävillä teknisessä toi- mistossa). Kunnanhallitus yhtyy teknisen lautakunnan päätöksen ja esittää valtuustolle Pyhä-Luosto yleiskaavan osa-alueen 3 hyväksymistä

15 Kunnanhallitus Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanhallitus Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus 61 KAUKOLÄMPÖLAITOKSEN RAKENTAMINEN PYHÄLLE JA KIRKONKYLÄÄN Tekn.ltk 92 Liite 2 Valtuuston päätös 66/ Liite 3 Kaukolämpölaitosten kannattavuuslaskelmia Liite 4. Kunnanvaltuuston edellyttämä investointivaraus vuoden 2006 talousarvioon Kunnanvaltuusto on kokouksessaan hyväksynyt ponsiesityksen, jonka mukaan tekninen lautakunta valmistelee kaukolämpöhankkeen investoinnit Pyhälle ja Pelkosenniemen kirkonkylälle talousarvioon Molempiin paikkoihin on laadittu perusselvitykset kaukolämpö- hankkeen kannattavuudesta alkuvuodesta Molemmissa tapauksissa perusselvitysten toimenpiteiksi suositeltiin kauko- lämpötoiminnan käynnistämistä alueilla. Kunnan edustajat ovat käyneet TE-keskuksessa tiedustelemassa mahdollisia valtionavustuksia hankkeisiin. Kaukolämpölaitokseen kuluvana vuonna tukiprosentti on %, vuodelle 2006 ei ole tehty päätöksiä tukiprosentista, joten voi olla paikallaan, että investoinnista päätetään jo tänä vuonna. Verkoston rakentamiseen tukiprosenttina on ollut keskimäärin 30 %. Pyhätunturin kaukolämpölaitos Liitteessä 2 on esitetty esiselvityksen pohjalta kaukolämpölaitos kahdelle eri kattilakoolle (1 MW ja 2 MW) riippuen liittyjien mää- rästä ja tulevaisuuden ennakoinnista. Pyhän alueella kriittistä massaa kaukolämmityksen piiriin ei ehkä heti saada, jotta lämmitys saadaan kannattavaksi, mutta toisaalta uudet rakennettavat kiinteistöt karkaavat kaukolämmön piiristä investoimalla kiinteistökohtaisiin lämpöjärjestelmiin. Kirkonkylän kaukolämpölaitos

16 Kunnanhallitus Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanhallitus Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus 61 Kirkonkylällä lämmitys nyt huolehditaan osittain hakekattiloin ja osittain öljylämmityskattiloin. Kirkonkylän osalta lähitulevaisuu- dessa lämpölaitosten peruskorjaus tulee joka tapauksessa esiin ja se kannattaa toteuttaa samanaikaisesti Pyhän kaukolämmityksen kanssa. Kuntatalouden kannalta 1,7 miljoonan euron nettoinvestointi, vaikka se olisikin liiketaloudellisesti kannattavaa, on kohtuutto- man suuri. Rak.tarkastaja: Öljyn ja sähkön nopean hinnannousun vuoksi biolämpölaitoksen rakentaminen tulee entistä kannattavammaksi, ja myöskin ulko- niin Pyhälle kuin puoliset investoit ovat olleet yhteyksissä kaukolämpötoiminnasta kirkonkyläänkin. Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen kun- nanvaltuustolle seuraavat toimenpiteet kaukolämmön järjestämi- seksi alueille: Tekn.ltk: Khall Vuoden 2006 talousarvioon tehdään seuraavat investointivaraukset kaukolämpölaitosten rakentamiseksi valtuuston pon- nen mukaisesti: Menot: Tulot: Netto: Teknisen toimi hakee investoinneille tuet jo kuluvan vuoden aikana. 3. Samanaikaisesti tekninen toimi selvittää vaihtoehtoisia rahoi- tus- ja toteutusmalleja kaukolämmön järjestämiseksi alueilla. Talousarvioesitykseen tuodaan tarkemmat toimenpideehdotukset edellä esitettyjen periaatteiden mukaisesti. * * * Liitteenä nro 5 valtuuston päätös 66/ , kaukolämpölaitosten kannattavuuslaskelmia ja kunnanvaltuuston edellyttämä investointivaraus vuoden 2006 talousarvioon.

17 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Kunnanhallitus Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus 61 Käytyjä neuvotteluja selostetaan kokouksessa. Kjoht: Kunnanhallitus toteaa, että Pelkosenniemen kunnan taloudelli- tilanne ei mahdollista :n investointikustannusten nen toteutumista. Asia tulee hoitaa yhteistyössä ja toimivien kaukolämpöyritysten toimesta. Päätös saatetaan tiedoksi valtuustolle. Heikki Honkanen poistui kokouksesta klo Kunnanjohtaja muutti esitystään siten, että asia jätetään pöydälle. Jätettiin pöydälle. * * * Khall 320 Liitteenä nro 2 valtuuston päätös 66/ , kaukolämpölaitosten kannattavuuslaskelmia ja kunnanvaltuuston edellyttämä investointivaraus vuoden 2006 talousarvioon. Tekninen lautakunta on käsitellyt asiaa kokouksessaan Teknisen lautakunnan asian käsittelypykälä liitteineen liit- nro 3. teenä Kunnanhallitus on käsitellyt asiaa aikaisemmin kokouksessaan Kunnanhallituksen käsittelypykälä liitteineen liitteenä nro 4. Em. kokouksessa kunnanhallitus on hyväksynyt Kemijärven Kaukolämpö Oy:n toimijaksi Kirkonkylän ja Pyhätunturin alueella. Kemijärven Kaukolämpö Oy:n varatoimitusjohtaja Ari Pöyliö on ilmoittanut, että kunnanhallituksen kokoukseen mennessä valmistuvat Planora Oy:n tarkennetut selvityk- set kaukolämmön kannattavuudesta. Selvityksen esitellään kokouksessa.

18 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus 61 Liitteenä nro 5 neuvottelun muistio. Neuvottelussa käsiteltiin kaukolämmön rakentamista Kemijärven Kaukolämpö Oy:n toimesta. Markku Kankaanranta esittelee asi- kokouksessa. aa Kunnan tulisi tehdä päätös toteuttamistavasta vuoden 2005 aikana, jotta valtionosuushakemukset voidaan jättää vuoden loppuun mennessä. Pelkosenniemen kunnanvaltuuston jäsenet ovat tehneet valtuustoaloitteen kaukolämpöasiassa Aloite liitteenä nro 6. Kjoht: Asia palautetaan tekniseen lautakuntaan vuonna 2006 uudelleen valmisteltavaksi siten, että tavoitteena tulee olla ratkaisu, jossa Pelkosenniemen kunnan rahoitusosuus käsittää vain liittymismaksut kunnan tai kunnan konserniyhtiön osalta. Asiassa tulee neuvotella ja selvittää erityisesti Sodankylän kunnan ja Kemijärven kaupungin kanssa aikaansaatavissa olevan yhteistyö. Liitteenä nro 20 kaukolämmön hintalaskelmat. Tekn.ltk 7 * * * Liite 13. Kemijärven kaukolämmön esitys Liite 14. Perusselvityksen päivitys Kunnanhallituksen päätöksen mukaisesti kunta ei voi osallistua kaukolämpölaitoksen rakentamiseen eikä voi olla myöskään enemmistöosakkaana kaukolämpöyhtiössä. Yhteistyöneuvotteluissa Sodankylän kunnan kanssa yhteinen kaukolämpöyhtiö oli asialistalla, mutta tällöin ei kunnalla ollut valmiuksia viedä asiaa konkreettisesti eteenpäin. Pyhän osalta Kemijärven kaukolämpö on tehnyt tarjouksen ener- gian myynnistä Pyhätunturi Oy:lle ( suurin kiinteistömassa), ja Pyhän kaukolämpöratkaisuun palataan myöhemmin. Kemijärven kaukolämpö Oy:n kanssa on myös pidetty yhteistyö- neuvottelut, ja Kemijärven kaukolämpö on päivittänyt kunnan 2004 tekemän perusselvityksen joulukuussa 2005 ja tehnyt esi-

19 Kunnanhallitus Tekninen lautakunta 7 Kunnanhallitus 18 Kunnanvaltuusto 7 Kunnanhallitus 61 Rak.tarkastaja: Tekn.ltk: Khall 18 Hallsiht: tyksen kaukolämpölaitoksen rakentamista varten (liitteet 13 ja 14). Toimenpidesuositus on esitetty perusselvityksen sivulla 13. Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle, että kunta tekee sopimuksen Kemijärven kaukolämmön kanssa lämpölaitoksen rakentamista ja sitoutuu liittymään omien kiinteistöjensä osalta kaukolämpöön liitteenä olevan perusselvityksen mukaisesti. Liittymämaksut ja liittymisen edellyttämät lämmönjakolaitteet yhteensä varataan vuoden 2006 talousarvion investointiosuuteen. * * * Liitteenä nro 19 Kemijärven kaukolämmön esitys ja perusselvityksen päivitys. Kunnanhallitus hyväksyy teknisen lautakunnan esityksen. Asia saatetaan tiedoksi valtuustolle. Hanne Suokanerva esitti, että kaukolämpölaitos rakennetaan kunnan omana työnä ja varataan vuoden 2006 talousarvioon :n investointimääräraha. Hannu Oikarinen kannatti Suokanervan esitystä. Puheenjohtaja totesi, että koska on tehty hallintosihteerin päätösehdotuksesta muutettu kannatettu esitystä, on asiasta äänes- hyväksyttiin tettävä. Äänestysmenettelyksi puheenjohtaja esitti seuraavaa: Hallintosihteerin päätösesitys JAA Suokanervan esitys EI. Äänestysmenettely yksimielisesti. Kvalt 7 Kvalt: Suoritetussa nimenhuutoäänestyksessä ääniä annettiin seuraa- vasti: JAA ääniä 5 kpl (Uusitalo, Hyötylä, Kiemunki, Kulpakko Pesonen), EI ääniä 3 kpl ( Oikarinen, Perttunen, Suokanerva). Puheenjohtaja totesi, että päätökseksi tulee hallintosihteerin päätösesitys. * * * Liitteenä nro 4 Kemijärven kaukolämmön esitys ja perusselvityksen päivitys. Pekka Nyman esitti, että asia otetaan valtuuston käsittelyyn.

20 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus 61 Eila Pesonen esitti, että asiaa ei oteta käsittelyyn. Puheenjohtaja totesi, että valtuusto ei ota yksimielisesti asiaa käsittelyyn. Merkittiin tiedoksi. * * * Khall 61 Liitteenä nro 10 Kunnanhallituksen päätös 45 / Kunnanhallitus on / ta valtuuston ratkaistavaksi. 45 päättänyt asian saattamises- Lisäksi valtuuston kokouksen pöytäkirjan tarkastajat eivät ole hyväksyneet päätöksen kirjausta, joten tämänkin vuoksi asia on otettava uudelleen käsittelyyn. Hallsiht: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että kunta tekee sopimuksen Kemijärven kaukolämmön kanssa lämpölaitoksen rakentamista ja sitoutuu liittymään omien kiinteistöjensä osalta kaukolämpöön tehdyn perusselvityksen mukaisesti. Liittymämaksut ja liittymisen edellyttämät lämmönjakolaitteet kunnan osuutena ovat Hannu Oikarinen esitti, että kunta varaa :n lisätalousarvion kaukolämpölaitoksen rakentamiseksi. Puheenjohtaja totesi, että koska oli tehty hallintosihteerin päätöksestä poikkeava kannattamaton esitys, päätökseksi tulee hallintosihteerin esitys.

21 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 62 VALTUUSTOALOITE KOSKIEN KEMIJÄRVEN KEHITYS OY:N OSAKKEIDEN OSTON KESKEYTTÄMISTÄ Khall 62 Liitteenä nro 11 Valtuustoaloite, kunnanvaltuuston päätös ja esitys perustettavan yhtiön toimialaksi ja Ke- mijärven Kehitys Oy:n toimialapykälä. Pekka Nyman on tehnyt valtuustoaloitteen koskien Kemijärven kehitys Oy:n osakkeiden ostoa. Nyman esittää osakkeiden oston toimeenpanon keskeyttämistä, koska perustettava Pyhä-Luosto Vesiyhtiö voi toimia aluetta kehittävänä, infraa hoitavana ja investoivana ja rakentavana osakeyhtiönä ja yhtiöiden toimialat ovat vastaavat. Yhtiöiden toimialat osaltaan vastaavat toisiaan. Kemijärven Kehitys Oy on kuitenkin luopumassa infrayhtiön ominaisuudesta. Yhtiön omistama vesi- ja viemäriverkosto-omaisuus Pyhällä on tarkoitus myydä perustettavalle vesihuoltoyhtiölle. Samoin yhtiön omistamat kaavatiet on tarkoitus luovuttaa Kemijärven kaupungille. Yhtiön tarkoituksena on tulevaisuudessa toimia elinkeinoja tukevana yhtiönä toimialapykälän mukaisesti. Kunnanvaltuusto on / 58 päättänyt ostaa Kemijärven kaupungilta Kemijärven Kehitys Oy:n osakkeita. Samoin valtuusto on varannut :n määrärahan osakkeiden ostoon. Hallsiht: Valtuustoaloite ei anna aihetta keskeyttää osakkeiden ostoa. Unto Kiemunki poistui klo

22 Kunnanhallitus Liitelista pykälään 59 Liite nro 8a KUNNANHALLITUKSEN VIITTEELLINEN LISTA MAHDOLLISISTA SÄÄSTÖTOIMISTA Lista säästöistä - kuntayhtymä puretaan ja hoidetaan ostopalveluina - nuoriso- kulttuuritoimen uudelleen järjestely - kaikista projekteista luovutaan - palkanhallinto ulkoistetaan - yleishallinnon toimintojen järjestely - keittiön yhdistäminen - talonmiespalveluiden yhdistäminen - esiopetuksen siirto - päivähoidon uudelleen järjestely - kiinteistövero maksimiin - koulujen yhdistäminen - kunnallisveron nostaminen 21 %-23 %:iin - maanmyynti - investoinnit minimiin - virkojen yhdistely naapurikuntien kanssa - ostopalveluihin kriittinen suhtautuminen - elinkeinotoimen uudelleenjärjestely - koiravero - sähkön säästö - terveystoimen kilpailuttaminen ja järjestäminen tarkoituksenmukaisella ja edullisimmilla tavalla TAI kunnallisveron nostaminen 27,17 % (kattaa koko säästötavoitteen)

Arvola Anneli (kesk) Karila Juhani (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 327. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen

Arvola Anneli (kesk) Karila Juhani (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 327. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 327 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 13/2006 KOKOUSAIKA Perjantaina 10.11.2006 kello 9.00-10.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 18.01.2008 kello 13.00-14.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 No 28.10.2009 4/2009 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 28.10.2009 kello 14.00 14.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 1

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 1 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 1 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 11.01.2008 kello 13.38-16.22 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSKUTSU ASIALISTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 30.10.2013 klo 18.00-19.15 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koulu KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 46 65 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanhallitus ESITYSLISTA 405

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanhallitus ESITYSLISTA 405 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanhallitus ESITYSLISTA 405 10/2005 KOKOUSAIKA Tiistaina 04.10.2005 kello 15.00-16.50 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 20 No 2/2007 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 28.03.2007 kello 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 58 4/2011 KOKOUSAIKA Torstaina 05.05.2011 kello 16.00-16.42 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk)

Jutta Pasma (sit) Satu Sirviö (sit) Ahti Isojärvi (kesk) Jari Tervo (kesk) Marko Poikela (kesk) Pirkko Hyötylä (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 310 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 15/2009 KOKOUSAIKA Perjantaina 04.12.2009 kello 15.00 15.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 56 Tekninen lautakunta 26.04.2016 AIKA 26.04.2016 klo 18:00-19:15 PAIKKA Pyhän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 27 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 299. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen 12/2011

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 299. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen 12/2011 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 299 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 12/2011 KOKOUSAIKA Tiistaina 01.11.2011 kello 16.00 16.54 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Sivistyslautakunta 22.05.2017 AIKA 22.05.2017 klo 18:00-21:10 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 22.05.2017 klo 18:00 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 31 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 51 3/2011 KOKOUSAIKA Torstaina 24.03.2011 kello 16.35-16.40 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 121 7/2009 KOKOUSAIKA Maanantaina 07.09.2009 kello 16.00-16.15 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 104

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 104 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 104 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 7/2007 KOKOUSAIKA Tiistaina 24.04.2007 kello 16.06-17.06 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 15

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 15 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 15 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 2/2008 KOKOUSAIKA Maanantaina 04.02.2008 kello 16.35-18.28 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SOSIAALILAUTAKUNTA 3.12.2013 64 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA KOKOUSAIKA 3.12.2013 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 54 66 Kokouksen

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 160 No 7/2006 KOKOUSAIKA Torstaina 14.12.2006 kello 16.00-16.45 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen yläkoulu, ruokasali SAAPUVILLA Honkanen

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2004 KOKOUSAIKA Torstaina 12.02.2004 kello 16.00-17.55 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 23.04.2012 klo 18.00 18.55 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 26 49 27 49 28 49

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 74

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 74 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 74 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 4/2007 KOKOUSAIKA Tiistaina 13.03.2007 kello 17.06-18.04 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen paloasema SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 15.11.2017 klo 13:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 17 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMISTOIMET

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 46, 47, 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Khall 46 Valtuuston 11.12.2008 hyväksymän hallintosäännön 5 mukaan kokouskutsu kunnanhallituksen jäsenille

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15 SIVISTYSLAUTAKUNTA 23.05.2012 15 ASIALISTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 23.05.2012 klo 17.00 18.08 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 11 17 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 07.12.2011 35 ASIALISTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 07.12.2011 klo 17.00 18.10 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, ruokasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 30 37 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Arvola Anneli (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Karila Juhani (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 250. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen

Arvola Anneli (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Karila Juhani (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 250. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 250 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 9/2006 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.08.2006 kello 15.00-17.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai 07.05.2018 klo 18.30-20.30 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 07.05.2018 klo 18.30-20.30 Kokoushuone 1 (khall) Nro 5 / 2018

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 1 Sivistyslautakunta 23.12.2015 AIKA 23.12.2015 klo 10:00-10:52 PAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 88 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 6/2015 42. Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kh Piällysmies. Otsikko Sivu

Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 6/2015 42. Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kh Piällysmies. Otsikko Sivu Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 6/2015 42 Tarkastuslautakunta Kokousaika 16.12.2015 kello 15:00-18:00 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kh Piällysmies Asialista: Otsikko

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone)

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone) ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 39 No 3/2007 KOKOUSAIKA Torstaina 26.04.2007 kello 15.00-15.20 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2017 KOKOUSAIKA 1.3.2017 kello 19.00-20.20 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015 KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 119

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 119 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 119 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 8/2007 KOKOUSAIKA Tiistaina 15.05.2007 kello 16.00-19.01 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Arvola Anneli (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Karila Juhani (kesk) Unto Kiemunki Markku Kankaanranta, Marjo Säärelä 211

Arvola Anneli (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Karila Juhani (kesk) Unto Kiemunki Markku Kankaanranta, Marjo Säärelä 211 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 336 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 14/2006 KOKOUSAIKA Tiistaina 28.11.2006 kello 15.00-16.45 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SOSIAALILAUTAKUNTA 29.10.2013 50 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA KOKOUSAIKA 29.10.2013 kello 18.00-20.50 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 44 52 Kokouksen

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies.

Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 1/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies. Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Kokousaika 24.01.2017 kello 14:00-16.18 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista:

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 29.10.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 7. helmikuuta 2013 kello 19.00 20.40 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo Leino j. x Elina Rauhala

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo () () () () () () () () ()

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo () () () () () () () () () KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19- Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 13.06.2013 klo 9.00 15.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 Kokousaika: Torstaina 13.12.2018 klo 9.00 12.15 Kokouspaikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 KOSKEN TL KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 TARKASTUSLAUTAKUNTA Aika: 9.9.2016 klo 9.00 12.25 Paikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Läsnä: Marja Jalli puheenjohtaja Timo Hacklin varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2019

Tarkastuslautakunta 2/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2019 Kokousaika: 18.4.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2018 1 Kokousaika 19.3.2018 kello 18.00 18.20 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 26.4.2010 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho varapuheenjohtaja Nummela Ritva varajäsen Laukkanen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.05.2011 15. KOKOUSAIKA Keskiviikkona 18.05.2011 kello 16.00 16.

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.05.2011 15. KOKOUSAIKA Keskiviikkona 18.05.2011 kello 16.00 16. SIVISTYSLAUTAKUNTA 18.05.2011 15 ASIALISTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 18.05.2011 kello 16.00 16.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, ruokasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 17 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista / 3/

Muonion kunta Esityslista / 3/ Muonion kunta Esityslista / 3/2016 Kokouskutsu 12.5.2016 Tarkastuslautakunnan kokous Aika to klo 16.30 Paikka Valtuustosali Kutsutut Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Juha Särkijärvi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Arvola Anneli (kesk) Kiemunki Unto (kesk) alkaen Tervo Jari (kesk)

Arvola Anneli (kesk) Kiemunki Unto (kesk) alkaen Tervo Jari (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanhallitus ESITYSLISTA 52 2/2006 KOKOUSAIKA Tiistaina 31.01.2006 kello 15.03-16.36 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto. Yliopiston tutkimusasema. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto. Yliopiston tutkimusasema. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto KOKOUSAIKA Torstai 27.9.2018 kello 18.00 18.13 KOKOUSPAIKKA Yliopiston tutkimusasema SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua LIITE A 1 varavaltuutettu

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 13.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12,

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017 Kangasniemi Pöytäkirja 3/2018 1 (14) Aika 18.05.2018, klo 12:30-15:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 67 Kunnanvaltuusto 06.08.2014 AIKA 06.08.2014 klo 14:00-14:06 PAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 31 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kunnanvaltuusto Nro 10/ KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 10/ 2009 143 Kokousaika 12.11.2009 klo 19.00 19.55 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Valtuutettu Paikalla Paikalla jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (8) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto

Pöytäkirja 1 (8) Tervon kunta Vanhus- ja vammaisneuvosto 1 (8) KOKOUSAIKA 29.11.2017 klo 12:00-12:55 KOKOUSPAIKKA Tervon kunnanvirasto, Valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Lempinen Sami pj. Nuutinen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Torstaina 13.9.2018 klo 9.00 12.05 Kokouspaikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja.

Hallintosäännön mukaan kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kihniön kunta Tarkastuslautakunta 2013 2016 Pöytäkirja 4/2016 Kokousaika: 5.9.2016 klo 13.00 15.30 Kokouspaikka: Kihniön kunnanvirasto Läsnä: Jouko Yli-Knuuttila, puheenjohtaja Tiina Jokioja, varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. KOKOUSAIKA Maanantaina kello

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. KOKOUSAIKA Maanantaina kello Viranomainen Kokouspäivä 23 ASIALISTA KOKOUSAIKA Maanantaina 24.05.2010 kello 16.00 17.40 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, ruokasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 16 25 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta

Auran kunta Pöytäkirja 3/ ( 10) Tarkastuslautakunta Auran kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 10) Aika 11.09.2018, klo 08:41-14:43 Paikka Käsitellyt asiat Kunnanvirasto, valtuustosali 12 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 13 Pöytäkirjantarkastajat 14 Kunnan taloudellisen

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 27.06.2017 klo 09:00-11:15 Paikka Kaupungintalon 2. kerroksen kokoustila Osallistujat Nimi Tehtävä Anttila Ari pj. Venesjärvi Seppo vpj.

Lisätiedot

ESITYSLISTA 7/2018. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ESITYSLISTA 7/2018. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Evijärven kunta TARKASTUSLAUTAKUNTA Aika 14.12.2018 ESITYSLISTA 7/2018 KOKOUSAIKA 14.12.2018 klo 16.00 - KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Ulla Lassila

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2016 172 Tekninen lautakunta 19.12.2016 AIKA 19.12.2016 klo 17:10-17:40 PAIKKA Pyhätunturin palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 91 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 44

Hyötylä Pirkko (kesk) Arvola Anneli (kesk) Poikela Marko (kesk) Uusitalo Tapio (kesk) Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 44 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 44 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 4/2008 KOKOUSAIKA Torstaina 06.03.2008 kello 16.00-16.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet:

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.03.2014 1/2014. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: PÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA Tiistai 11.03.2014 klo 19.00 20.50 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: Saukko Hannu pj. x Pudas Jaana Klasila Kauko vpj. x Lahti Kari Nivala Liisa x Keskikorpi

Lisätiedot

Erkki Parkkinen 123-126, 128-130 kunnanjohtaja

Erkki Parkkinen 123-126, 128-130 kunnanjohtaja Pelkosenniemen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ Sivu 191 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 9/2013 KOKOUSAIKA Maanantaina 12.8.2013 kello 17.00-18:19 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 3 / KOKOUSAIKA kello

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 3 / KOKOUSAIKA kello PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 3 / 2016 KOKOUSAIKA 17.3.2016 kello 13.10-13.25 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukka-sali Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 13.12.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1 Kokousaika 14.11.2012, kello 16.30 18.25 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Lahti Tapani,

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 29.02.2012 klo 18.30 21.09 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 11 24 12 24 13

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 Kokousaika Keskiviikko 27.02.2018 klo 9.00-11.30 Kokouspaikka Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2018

Tarkastuslautakunta 2/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2018 Kokousaika: 17.4.2018 klo 16.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 5/2007 Aika Ti 19.06.2007 klo 18.00 Palokunnan kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 5/2007 Aika Ti klo 18.00 Paikka Palokunnan kokoushuone KOKOUSKUTSU Tiistaina Palokunnan kokoushuone Nro 5/2007 ASIA LIITE 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 49 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 24 Sosiaalilautakunta 28.03.2017 AIKA 28.03.2017 klo 18:06-18:36 PAIKKA KUNNANVIRASTON KAHVIO KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

HIRVENSALMEN KUNTA Tarkastuslautakunta

HIRVENSALMEN KUNTA Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 6/2017 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 31.08.2017 klo 15.00 17.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Gynther Timo puh.johtaja JÄSENET Manninen Juhani varapuh.johtaja Salenius Leila

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 20 3/2008 KOKOUSAIKA Torstaina 13.03.2008 kello 15.00-16.45 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koulukeskuksessa SAAPUVILLA Honkanen Heikki

Lisätiedot

Saapuvilla olleet jäsenet: Juha-Pekka Mäntyvaara puheenjohtaja. Nils-Henrik Valkeapää jäsen

Saapuvilla olleet jäsenet: Juha-Pekka Mäntyvaara puheenjohtaja. Nils-Henrik Valkeapää jäsen 1ENONTEKIÖN KUNTA Pöytäkirja Sivu Tarkastuslautakunta 14.12.2010 1 Kokousaika: Tiistai 14.12.2010 klo 13.00 15.25 Kokouspaikka: Virastotalo, Kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet: Juha-Pekka

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 2.3.2010 nro 1/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(7) KOKOUSAIKA Tiistai 2.3.2010 kello 9.00 13.00 KOKOUSPAIKKA Kuhmon kaupungintalo Kaupunginhallituksen kokoushuone, Joki 88900 KUHMO SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen Kunnanhallitus ASIALISTA KOKOUSTIEDOT KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t Aika Maanantai 6.3.2017 klo 15.00-17.00 Paikka Sähköpostikokous 58 59 60 61 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

Oikarinen Hannu. Pyhäjärvi Milja. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu. Pyhäjärvi Milja. Suokanerva Hanne 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 57 3/2009 KOKOUSAIKA Torstaina 7.5.2009 kello 16.00 16.19 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Hietala

Lisätiedot

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi.

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 31.03.2015 klo 15.00 17.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo jäsen Väisänen Raija jäsen MUUT

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 05.07.2010 klo 17.00 19.00 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 59 88 60 88 61 89

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs.

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs. ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 11.02.2019 klo 09:00-12:05 Paikka Teknisen toimialan kokoushuone, kaupungintalon 2. krs. Osallistujat Nimi Tehtävä Anttila Ari pj. Venesjärvi

Lisätiedot