ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 11 )

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 11 )"

Transkriptio

1 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 11 ) _ KOKOUSAIKA Torstai klo _ KOKOUSPAIKKA Kemijärven kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone _ OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Erkki Parkkinen puheenjohtaja Panu Leinonen vara Marita Iso-Heiko vara Matti Salmijärvi vara Heikki Nivala Kaarlo Jankkila Kaarina Soppela Kauko Jaakkola Eila Hyvönen Heidi Martin Muut osallistujat Heikki Onnela ( :t 27-28, 31-38) Kaarina Imponen Arto Ojala Mauri Aarrevaara Pekka Huhtala kehittämispäällikkö toimistosihteeri kaupunginjohtaja kunnanjohtaja vs. kunnanjohtaja ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri Erkki Parkkinen Kaarina Imponen KÄSITELLYT ASIAT :t PÖYTÄKIRJAN Aika ja paikka TARKASTUS Kemijärvellä Kemijärvellä ALLEKIRJOITUKSET Eila Hyvönen Kaarina Soppela PÖYTÄKIRJA YLEISESTI Jäsenkuntien kunnanvirastot NÄHTÄVÄNÄ Todistaa Kaarina Imponen kuntayhtymän sihteeri

2 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Ky 27 Kokouskutsu ja asiakirjat on lähetetty postitse hallituksen ille ja varaille. Kokous on päätösvaltainen, kun vähintään puolet istä tai henkilökohtaisista varaistä on läsnä kokouksessa. Esitys: Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Ky 28 Esitys: Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa. Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Eila Hyvönen ja Kaarina Soppela. TYÖJÄRJESTYSPUHEENVUORO Puheenjohtajan esitys: Hallitus ottaa Talvisota hankkeen valmistelu asian lisäasiana kokouksen käsittelyyn. Heikki Onnela poistui kokouksesta

3 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 3 KEHITTÄMISPÄÄLLIKÖN VIRKAVAPAUSANOMUS Ky 29 Hallitus on myöntänyt kuntayhtymän kehittämispäällikkö Tuula Kuvajalle päätöksellään palkatonta virkavapaata ajalle Tuula Kuvaja on hakenut palkattomalle virkavapaudelle jatkoa ajalle hoitaakseen Lahden kaupungin sivistystoimialan hallintojohtajan viransijaisuutta (esityslistan liite nro 1). Työvaliokunta on kokouksessaan käsitellyt asiaa ja oli yksimielisesti virkavapauden hyväksymisen kannalla. Puheenjohtajan esitys: Hallitus myöntää Tuula Kuvajalle palkattoman virkavapauden ajalle Päätös: Hyväksyttiin ja merkittiin että Sallan kunnan edustajat totesivat Sallan kunnanvaltuuston päätöksen, jossa Sallan kunta on päättänyt erota kuntayhtymästä alkaen olevan edelleen voimassa.

4 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 4 KEHITTÄMISPÄÄLLIKÖN VIRAN JÄRJESTELYT Ky 30 Kuntayhtymän vs. kehittämispäällikkönä Tuula Kuvajan virkavapauden aikana on toiminut Heikki Onnela. Onnelan työsopimus on voimassa saakka. Kehittämispäällikön viran järjestelyjen jatkosta on päätettävä, mikäli hallitus myöntää Tuula Kuvajan virkavapaudelle jatkoa. Puheenjohtajan esitys: Hallitus päättää, että vs. kehittämispäällikkö Heikki Onnelan työsopimusta jatketaan Heikki Onnela palasi kokoukseen

5 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 5 ITÄ-LAPIN ALUEELLISTAMISESITYKSET Ky 31 Valtionvarainministeriön alueellistamisen koordinaatiotyöryhmä on pyytänyt maakunnan liittoja päivittämään alueidensa osaamis- ja toimikeskittymät eli klusterit ja tekemään esityksensä alueiden klustereita tukevista valtion toiminnoista. Lapin liitto pyytää seutukunnalta esitystä alueellistettavista valtion toimista perusteluineen mennessä. Alueellistamisen kokonaissuunnitelmaan (esityslistan liite nro 2) on koottu valtion hallinnon suunnitelma alueellistamistarkasteluista. Esityslistan liitteenä 3 on Lapin liiton v alueellistamisesitys ja esityslistan liitteenä 4 on Itä-Lapin kuntayhtymän Lapin liitolle antamat alueellistamisesitykset. Työvaliokunta käsitteli asiaa kokouksessaan ja muokkasi vuoden 2010 alueellistamisesityksen vuoden 2009 esitysten pohjalta. Itä-Lapin alueellistamisesitys on esityslistan liitteenä nro 5. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus hyväksyy liitteen 5 mukaisen alueellistamisesityksen, johon lisättiin kohdaksi 10 Erätarkastajan virka Savukoskelle, lähetettäväksi Lapin liittoon.

6 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 6 BARENTSKESKUS FINLAND OY:N PERUSTAMISASIAKIRJOJEN HYVÄKSYMINEN Ky 32 Helmikuun alussa pidettiin Barents Advisory Board Finlandin kokous, missä käytiin lävitse Barentskeskus Finland Oy:n perustamiseen liittyviä asioita. Kainuun maakuntakuntayhtymä ja Kajaanin kaupunki eivät osallistu Yhtiön perustamiseen, vaan toimivat ns. seuraajainä, ja ovat mukaan BABF:n toiminnassa. Heidän on mahdollista myöhemmin tulla mukaan Yhtiön osakkaiksi ja rahoittajiksi. Kainuun perustajaten puuttumisesta johtuen Yhtiö perustetaan pienemmällä osakepääomalla ja rahoituksella kuin mitä alun perin oli suunniteltu. Yhtiön perustajaet merkitsevät osakepääoman suunnitellusti. Yhtiön muu rahoitus toteutetaan toiminta-avustuksina eikä sijoituksena SVOP-rahastoon, kuten 1. vuoden osalta oli tarkoitus tehdä. Vähentynyt rahoitus huomioidaan Yhtiön toiminnassa pienentämällä henkilöstökuluja. Kolmen palkattavan henkilön sijasta palkataan vain kaksi henkilöä (Rovaniemi) ja hankintaan paikallista asiantuntemusta ostopalveluna Murmanskista. Barents Advisory Board Finland mainitaan osakassopimuksessa, ja sen rooli on yhteistyöverkosto. Jatkossa Yhtiö tulee toimimaan tiiviissä yhteistyössä BABF:n edustamien tahojen, alueen elinkeinoelämän sekä koulutus- ja tutkimusorganisaatioiden kanssa. Perustettavan yhtiön hallituspaikkojen lukumäärä on 5-8 hlöä. Perustamisvaiheessa hallituspaikat (5 kpl) jaetaan alueittain seuraavasti: Lappi 2 hlöä; Rovaniemen kaupunki (1) ja Lapin liitto (1), Pohjois-Pohjanmaa 2 hlöä; Oulun kaupunki (1), Pohjois- Pohjanmaan liitto (1) ja Keski-Pohjanmaa 1 hlö. Yhtiön tilintarkastaja tulee KPMG Oy:stä. Henkilön nimi on vielä vahvistamatta. Yhtiön osakkaille on lähetetty tiedoksi ja hyväksyttäväksi Barentskeskus Finland Oy:n perustamisasiakirjat, jotka ovat päivitetyt esitettyjen kommenttien ja muutospyyntöjen pohjalta. Osakkaiden tulee hyväksyä perustamisasiakirjat maaliskuun 2010 aikana. Esityslistan liitteenä on perustamissopimus (esityslistan liite 6), osakassopimus (esityslistan liite 7), yhtiön yhtiöjärjestys (esityslistan liite 8) ja omistusrakenne (esityslistan liite 9). Itä-Lapin kuntayhtymä on sitoutunut liitteen 9 mukaisesti yhtiön rahoitukseen ja osakassopimuksen allekirjoittamisen jälkeen Itä-Lapin kuntayhtymä omistaa 500 kappaletta (Nro:t ) Barentskeskus Finland Oy:n osakkeita. Barentskeskus Finland Oy:n perustamiskokous pidetään Rovaniemellä klo 11.00, jonka jälkeen iltapäivällä seuraa Barents Advisory Board Finlandin kokous. Kokousten paikka ja tarkemmat ohjelmat lähetetään myöhemmin. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus hyväksyy osakkuuden (500 kappaletta osakkeita Nro:t ) Barentskeskus Finland Oy:ssä ja sen perustamisasiakirjat sekä valtuuttaa Arto Ojalan allekirjoittamaan perustamisasiakirjat.

7 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 7 EDUSTAJAN NIMEÄMINEN LAPIN VESIENHOIDON SUUNNITTTELUN YHTEIS- TYÖRYHMÄÄN VUOSILLE Valtioneuvosto hyväksyi ensimmäiset vuoteen 2015 ulottuvat vesienhoitosuunnitel- Ky 33 mat Vesienhoitotyössä keskitytään nyt näiden vesienhoitosuunnitelmien toimeenpanoon. Samalla aloitetaan valmistelutyö, jolla tähdätään vesienhoitosuunnitelmien tarkistamiseen vuonna Vesienhoidon edelliselle suunnittelukaudelle asetettujen yhteistyöryhmien toimintakausi päättyi joulukuussa 2009 ja ryhmät kutsutaan koolle seuraavalle suunnittelukaudelle vuoden 2015 loppuun. Vesienhoidon järjestämisestä annetun lain (1299/2004) ja sen asetuksen (1303/2004) sekä asetuksen tarkistuksen (1823/2009) mukaan on elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen (ELY-keskus) järjestettävä vesienhoitosuunnitelman valmistelun eri vaiheissa riittävä yhteistyö ja vuorovaikutus toimialueensa viranomaisten ja muiden tahojen kanssa. Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus pyytää Itä-Lapin kuntayhtymää nimeämään edustajan ja hänelle varaedustajan Lapin vesienhoidon suunnittelun yhteistyöryhmään mennessä. Työryhmän enä edellisellä kaudella on toiminut Pekka Nyman ja hänen varahenkilönään Juha Pikkarainen. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus nimeää Lapin vesienhoidon suunnittelun yhteistyöryhmään vuosille varsinaiseksi edustajaksi Pekka Nymanin ja hänen varaedustajakseen Juha Pikkarainen.

8 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 8 TIEDOKSI KUNTAYHTYMÄLLE Ky 34 a) Lausunto Lapin liitolle Kemihaaran monikäyttöaltaan kalataloudellisen käytön edellytykset raporttiin on esityslistan liitteenä nro 10. b) Työvaliokunnan kokouksen pöytäkirja on esityslistan liitteenä nro 11. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus merkitsee tiedoksiantoasiat tietoonsa saatetuiksi.

9 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 9 MUUT MAHDOLLISET ASIAT Ky 35 Kannanotto Sallan Metlan toimipisteen jatkumisen puolesta Puheenjohtajan esitys: Kuntayhtymän kehittämispäällikkö valmistelee yhteistyössä Pekka Huhtalan kanssa kannanoton Sallan Metlan toimipisteen jatkumisen puolesta. Vierailukutsu Kiinasta Salcompin Shenzhenin tehtaan talousjohtaja Lee Rocwill on esittänyt vierailukutsun ystävyyskunta-alueelle ajalle Kiinalaiset ovat kiinnostuneita erityisesti matkailusta ja puurakentamisesta. Puheenjohtajan esitys: Hallitus suhtautuu myönteisesti vierailukutsuun, mutta ajankohtaa tulisi siirtää syksyyn. Hallitus päätti, että kehittämispäällikkö valmistelee vierailua ja että delegaatioon kutsutaan tasapuolinen edustus kunnista ja yrityselämästä.

10 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 10 TALVISOTA HANKKEEN VALMISTELU Ky 36 Talvisota hanke on ollut käsittelyssä Itä-Lapin kuntayhtymässä keväällä 2009, jonka jälkeen asiaa on valmisteltu Kemijärven kaupungin sivistysosaston toimesta. Kemijärven sivistysosastolla oli tapaaminen , johon osallistui kaupunginhallituksen pj. Heikki Nivala, sivistysjohtaja Juha Narkilahti, kansalaisopiston rehtori Tapio Kostamo, Pohjoisimman Lapin Leaderin hankeneuvoja Annika Kostamo ja Itä-Lapin kuntayhtymän vs. kehittämispäällikkö Heikki Onnela. Valmistelussa on tullut esille seikkoja, jotka puoltavat hankkeen hallinnoinnin siirtämistä Itä-Lapin kuntayhtymään. Suurimpana puoltavana seikkana nähdään se, että hanke koskettaa koko Itä-Lapin aluetta ja että hankkeen rahoitusta haettaisiin Pohjoisimman Lapin Leaderin kautta. Hankkeen tavoitteena on lisätä alueen asukkaiden ja matkailijoiden tietoisuutta alueen sotahistoriasta ja sen merkityksestä Lapille ja koko valtakunnalle. Hankkeen avulla nostetaan sotahistoriaa paremmin esille Itä-Lapin matkailutuotteena, välitetään perinnetietoa sekä lisätään nuorten kiinnostusta ja tietämystä kotiseudun sotahistoriasta. Jo olemassa olevasta materiaalista koostetaan yhtenäinen talvisodan kulkua kuvaava reitti, jonka eri kohteissa selviää sodan kulku Itä-Lapin alueella. Reitti voidaan jatkossa merkitä konkreettisesti maastoon sekä hyödyntää kerättyä materiaalia opastauluissa reitin varrella. Sotateemaa hyödynnetään muutoinkin niin että se tukisi alueen matkailua ja elävöittäisi sota-aiheen ympärille syntyviä matkailutuotteita. Hankkeelle on tarkoitus hakea rahoitusta Pohjoisimman Lapin Leaderin kautta. Hakemus tulisi jättää käsittelyyn mennessä. Julkisesta rahoituksesta kuntarahaa on Leaderin hankkeissa 20 % (noin euroa) ja koko hankkeesta yksityisen rahoituksen osuus on 10 % (noin euroa), josta osa voi muodostua myös työpanoksesta. Kuntaosuudet päätetään Pohjoisimman Lapin Leaderin hallituksessa kunnille kohdistuvien toimenpiteiden mukaisesti. Yksityinen rahoitusosuus on lähes kokonaan kerätty. Hankkeen kokonaiskustannukset ovat euroa ja suunniteltu toteutusaika Esityslistan liitteenä nro 12 on alustava hankesuunnitelma. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus hyväksyy hankevalmistelun ja valtuuttaa vs. kehittämispäällikön jättämään lopullisen hankehakemuksen Pohjoisimman Lapin Leaderille.

11 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 11 HALLITUKSEN SEURAAVA KOKOUS Ky 37 Vuorotteluperiaatteen mukaan hallituksen seuraava kokouspaikka on Pelkosenniemi. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus päättää kuntayhtymän seuraavan kokouksen ajankohdan ja paikan. Päätös: Hallitus päätti pitää seuraavan kokouksen klo 9.00 Kemijärvellä. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Ky 38 Hallituksen puheenjohtaja päätti kokouksen klo

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2013 Hallitus Päivämäärä 22.11.2013 Sivut 1 ( 8 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 22.11.2013 klo 9.00 10.46 _ KOKOUSPAIKKA Valtuustosali, Savukosken kunnanvirasto _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012. KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012. KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012 _ KOKOUSAIKA Torstai 15.3.2012 klo 10.00 12.30 _ KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Laatimispäivämäärä ( 4 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Laatimispäivämäärä ( 4 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Hallitus Laatimispäivämäärä 27.5.2016 1 ( 4 ) KOKOUSAIKA Torstai 2.6.2016 klo10.00 alkaen KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava / kokoustila Kuukkeli, Luontotie 1,

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 8 / 2015 Laatimispäivämäärä ( 6 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 8 / 2015 Laatimispäivämäärä ( 6 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 8 / 2015 Hallitus Laatimispäivämäärä 18.11.2015 1 ( 6 ) KOKOUSAIKA Tiistai 24.11.2015 klo 13.00 Ennen kokousta klo 12 alkaen lounas Hotelli Pyhätunturilla KOKOUSPAIKKA

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2014 Hallitus Päivämäärä 7.2.2014 Sivut 1 (11 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 7.2.2014 klo 10.00 11.51 _ KOKOUSPAIKKA Valtuustosali, Sallan kunnanvirasto _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12 ) 15.10.2010 _ KOKOUSAIKA Perjantai 15.10.2010 klo 12.00 13.45 _ KOKOUSPAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone, Sallan kunnanvirasto

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 (12 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 (12 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 (12 ) 4.3.2010 _ KOKOUSAIKA Torstai 4.3.2010 klo 9.00 10.00 _ KOKOUSPAIKKA Kemijärven kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 13 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 13 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 13 ) 5.10.2011 _ KOKOUSAIKA Keskiviikko 5.10.2011 klo 10.00 13.15 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 15 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 15 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 15 ) 24.9.2010 _ KOKOUSAIKA Perjantai 24.9.2010 klo 8.30 10.25 _ KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärven kaupungintalo

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2016. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2016. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2016 Hallitus Päivämäärä 3.3.2016 Sivut 1 ( 10 ) _ KOKOUSAIKA Torstai 3.3.2016 klo 10.00 11.30 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto, valtuustosali _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava, Pyhätunturi, Pelkosenniemi

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava, Pyhätunturi, Pelkosenniemi ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2016 Hallitus Päivämäärä 2.6.2016 Sivut 1 ( 8 ) _ KOKOUSAIKA Torstai 2.6.2016 klo 10.00 10.45 _ KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava, Pyhätunturi, Pelkosenniemi _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Torstai 11. 6.2015 klo 19.00-20.44 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Näätänen Teuvo Tallgren Anja Viinala Jarmo Hakkarainen Timo Ojakoski

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 5 / 2014 Laatimispäivämäärä ( 8 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 5 / 2014 Laatimispäivämäärä ( 8 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 5 / 2014 Hallitus Laatimispäivämäärä 22.9.2014 1 ( 8 ) KOKOUSAIKA Perjantai 3.10.2014 klo 9.30 kahvit alakerran kahviossa klo 10.00 alkaen kokous valtuustosalissa KOKOUSPAIKKA

Lisätiedot

KOKOUSPAIKKA Sallan poropuisto, auditorio, Hautajärventie 111, Salla. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

KOKOUSPAIKKA Sallan poropuisto, auditorio, Hautajärventie 111, Salla. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen PÖYTÄKIRJA No 3 / 2017 Hallitus Päivämäärä 29.5.2017 Sivut 1 ( 9 ) _ KOKOUSAIKA Keskiviikko 24.5.2017 klo 12.00 15.38. _ KOKOUSPAIKKA Sallan poropuisto, auditorio, Hautajärventie 111, Salla _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne

Oikarinen Hannu Perttunen Jimmy. Suokanerva Hanne Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 1 No 1/2008 KOKOUSAIKA Perjantaina 18.01.2008 kello 13.00-14.00 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanviraston, valtuustosali SAAPUVILLA

Lisätiedot

OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen. Helena Peltoniemi (vpj.)

OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen. Helena Peltoniemi (vpj.) PÖYTÄKIRJA No 7 / 2016 Hallitus Päivämäärä 6.10.2016 Sivut 1 ( 11 ) _ KOKOUSAIKA Torstai 6.10.2016 klo 10.00 11.39 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto /valtuustosali _ OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 29 / 2009 397 Kokousaika 19.10.2009 klo 16.00 19.25 (iltakoulu 16.00 18.10, 18.20 19.25) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 8 /2015 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat liite 75 Torstai 29.10.2015 klo 14.00 16.06 PSK-Aikuisopisto, Haapaveden Teknologiakylä, Haapavesi PSK-Aikuisopiston toiminnan

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 8 / KOKOUSPAIKKA Hotelli Pyhätunturin kokouskeskus, kokoustila Pikku-Kuru

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 8 / KOKOUSPAIKKA Hotelli Pyhätunturin kokouskeskus, kokoustila Pikku-Kuru ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 8 / 2015 Hallitus Päivämäärä 24.11.2015 Sivut 1 ( 9 ) _ KOKOUSAIKA Tiistai 24.11.2015 klo 13.02 15.13 _ KOKOUSPAIKKA Hotelli Pyhätunturin kokouskeskus, kokoustila Pikku-Kuru

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSKUTSU ASIALISTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 30.10.2013 63 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 30.10.2013 klo 18.00-19.15 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koulu KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 46 65 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. Restartup-vaihtoehto yrittäjyydelle

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi. Restartup-vaihtoehto yrittäjyydelle Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 23.2.2017 klo 14.00- Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Käsiteltävät asiat liite 12 1 HOSUVA-hanke 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 2 3 4

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/15.10.2012 299 Kokousaika 15.10.2012 klo 17.00 20.24 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Yhtymäkokouksen koollekutsuminen. Kuntayhtymän hakuprosessissa ja valmisteilla olevat hankkeet. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki

Yhtymäkokouksen koollekutsuminen. Kuntayhtymän hakuprosessissa ja valmisteilla olevat hankkeet. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 6 /2017 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 31.8.2017 klo 14.00-15.50 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Käsiteltävät asiat liite 50 Yhtymäkokouksen koollekutsuminen 51 52 53 54 55

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015 KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 13.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12,

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Torstai 8.2.2018 klo 9.00 9.58 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT

Lisätiedot

RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 47

RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 47 KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 5.12.2012 KOKOUSAIKA Torstai 13.12.2012 klo 15.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 48 39 Raportti etsivästä nuorisotyöstä

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 3 / 2013 Laatimispäivämäärä ( 6 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 3 / 2013 Laatimispäivämäärä ( 6 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 3 / 2013 Hallitus Laatimispäivämäärä 29.8.2013 1 ( 6 ) KOKOUSAIKA Torstai 5.9.2013 klo 10.00- KOKOUSPAIKKA Holy Suite kokouskeskus /Kokoustila Pikkukuru, Pyhätunturi KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2013. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2013. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2013 Hallitus Päivämäärä 24.10.2013 Sivut 1 (12 ) _ KOKOUSAIKA Torstai 24.102013 klo 10.00 12.51 _ KOKOUSPAIKKA Valtuustosali, Kemijärven kaupungintalo _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

7 Rehtori Hannu Mansikkakorven irtisanoutuminen 8 Kuntayhtymän johtajan varahenkilön nimeäminen 9 Vuoden 2016 tilinpäätöksen ennakkotiedot

7 Rehtori Hannu Mansikkakorven irtisanoutuminen 8 Kuntayhtymän johtajan varahenkilön nimeäminen 9 Vuoden 2016 tilinpäätöksen ennakkotiedot KOKOUSKUTSU 2 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 10.2.2017 1 KOKOUSAIKA Tiistai 14.2.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Harjavalta, kokoushuone, 2. krs, Myllykatu 10

Lisätiedot

Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie

Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 21.11.2014 1 KOKOUSAIKA Torstai 27.11.2014 klo 15.30 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, auditorio, Yhdystie 42 Koulutusjohtaja

Lisätiedot

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.12.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski,

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12) KOKOUSAIKA Perjantai klo

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12) KOKOUSAIKA Perjantai klo ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12) 01.06.2012 _ KOKOUSAIKA Perjantai 01.06.2012 klo 11.00 13.47 _ KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Huom, kokous alkaa klo 18:30! Nivalan kaupunki

Huom, kokous alkaa klo 18:30! Nivalan kaupunki -3, KH 9.11.2015 18:30 Huom, kokous alkaa klo 18:30! Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 9.11.2015 Esityslista 25/2015 -2, KH 9.11.2015 18:30 Kokousaika Maanantai 9.11.2015 klo 18.30 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2016 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2016 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 2 /2016 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 10 liite 1 Torstai 18.2.2016 klo 14.00 15.20 Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Teatterin keskipiste -hanke 11 12 13 14 15

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (9) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 15:00-15:45 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Kantanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu 36 5/2011 Kokousaika Torstai 14.04.2011 klo 18.30 19.40 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet

Lisätiedot

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, valtuustosali, Haapavesi

Torstai klo Haapaveden kaupungintalo, valtuustosali, Haapavesi Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 7 /2018 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 27.9.2018 klo 14.00-15.35 Haapaveden kaupungintalo, valtuustosali, Haapavesi Käsiteltävät asiat liite 51 1 52 Virtuklubi Virteo-hanke 53

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, Kuninkaalähteenkatu 14, Valkoinen talo, Hovinarri

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, Kuninkaalähteenkatu 14, Valkoinen talo, Hovinarri KOKOUSKUTSU 2 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 13.2.2018 1 KOKOUSAIKA Torstai 22.2.2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, Kuninkaalähteenkatu 14, Valkoinen

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2017 KOKOUSAIKA 1.3.2017 kello 19.00-20.20 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

Hallitus 4/2018. Torstai klo

Hallitus 4/2018. Torstai klo KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 4/2018 KOKOUSTIEDOT ASIAT Aika Paikka Torstai 26.4.2018 klo 15.15 16.40 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Opinahjon yksikkö Opinahjontie 1,

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Sivistyslautakunta 22.05.2017 AIKA 22.05.2017 klo 18:00-21:10 PAIKKA Pelkosenniemen koulu, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4

OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/ Sivu. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajat 4 OUTOKUMMUN KAUPUNKI Pöytäkirja 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 18.01.2017 klo 16:00-17:56 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 3.6.2019 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/903/00.00.01.08/2019 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 244 20.5.2019 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalo, auditorio, Salorantie 1. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalo, auditorio, Salorantie 1. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen PÖYTÄKIRJA No 8 / 2016 Hallitus Päivämäärä 16.12.2016 Sivut 1 ( 12 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 16.12.2016 klo 12.00 14.43 _ KOKOUSPAIKKA Heralammen Yritystalo, auditorio, Salorantie 1 _ OSALLISTUJAT Päätöksentekijät

Lisätiedot

Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti. 20 Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus

Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti. 20 Kaupunkikehityksen ja elinkeinoasioiden ajankohtaiskatsaus Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 4/2018 1 (8) Aika 16.05.2018, klo 13:00-15:42 Paikka Sokos Hotel Vuokatti, kokoustila Tykky, Kidekuja 2, Vuokatti Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

5 2 kpl KIINTEISTÖ OY NEULASEN PERUSTAMISSOPIMUS JA YHTIÖJÄRJESTYS

5 2 kpl KIINTEISTÖ OY NEULASEN PERUSTAMISSOPIMUS JA YHTIÖJÄRJESTYS Aika Torstai 17.8.2017 klo 15.00 16.35 Paikka Microkadun kampuksen B-osan 5. kerroksen neuvotteluhuone B5016 (käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio) Läsnä olleet päätösvaltaiset jäsenet

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 3/2015. KOKOUSAIKA Torstai klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KUNNANVALTUUSTO 3/2015. KOKOUSAIKA Torstai klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT KUNNANVALTUUSTO 3/2015 KOKOUSAIKA Torstai 27.8.2015 klo 18.30 KOKOUSKUTSU KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT 19 20 21 22 23 24 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2018 Tarkastuslautakunta Juha-Pekka Mannila

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2018 Tarkastuslautakunta Juha-Pekka Mannila NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 27.8.2018 klo 9.15 10.34 Kokouspaikka Valtuustosali, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Reino Ojala puheenjohtaja

Lisätiedot

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11)

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/ (11) Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 1 (11) Tarkastuslautakunta Aika 24.01.2019 klo 15:00-16:44 Paikka Hallintokeskus, kokoustila Aalto Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs

KOKOUSAIKA Torstai klo Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 14.10.2016 1 KOKOUSAIKA Torstai 20.10.2016 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kankaanpää, kokoushuone, 1. krs 53 Yhtymäkokouksen

Lisätiedot

Esitys seutukunnan edustajaksi Pohjois-Pohjanmaan kunta-asioiden yhteistyöryhmään. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki

Esitys seutukunnan edustajaksi Pohjois-Pohjanmaan kunta-asioiden yhteistyöryhmään. Maakuntauudistus ja kasvupalvelulaki Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2018 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 25.1.2018 klo 14.00-15.15 PSK-Aikuisopisto, Haapavesi Käsiteltävät asiat liite 1 1 Esitys seutukunnan edustajaksi Pohjois-Pohjanmaan kunta-asioiden

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 7/ (14) Keisanen Päivi. Timisjärvi Katarina Jäsen. Kurvinen Anne-Maaria ELY-keskus

POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 7/ (14) Keisanen Päivi. Timisjärvi Katarina Jäsen. Kurvinen Anne-Maaria ELY-keskus POHJOIS-POHJANMAAN LIITTO PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 (14) MYR:in sihteeristö Aika 03.10.2017 klo 09:00-10:10 Paikka Siikasali, Sepänkatu 20, Oulu Läsnä Rämet Jussi Puheenjohtaja Laukkanen Heikki sihteeri Ilola

Lisätiedot

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2016 Kokousaika

HAAPAVEDEN-SIIKALATVAN SEUDUN KUNTAYHTYMÄ Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2016 Kokousaika Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 1 /2016 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 1 liite Torstai 28.1.2016 klo 14.00 15.30 Siikalatvan kunnantalo, valtuustosali, Pulkkila Ajankohtaiskatsaus Oulun Eteläisen

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 26.4.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 28.5.2015

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 28.5.2015 KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 2 28.5.2015 Kokousaika Kinnula 28.5.2015 Kokouspaikka Kinnula, valtuustosali klo 16.00 17.03 Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 Tarkastuslautakunta Marianne Karttinen jäsen Markku Niskanen

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 Tarkastuslautakunta Marianne Karttinen jäsen Markku Niskanen NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Torstai 8.10.2015 klo 13.00 14.40 Kokouspaikka Kokoushuone Tapsa, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa Martikkala puheenjohtaja

Lisätiedot

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali

Päivämäärä. Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali PÖYTÄKIRJA Nro 11/2017 Kirkkoneuvosto Päivämäärä Kokousaika 19.12.2017 klo 16.30 16.54 Kokouspaikka Virastotalo, Linnankatu 12, valtuustosali OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varajäsenet Miettinen Marko,

Lisätiedot

Keskiviikko klo Siikalatvan kunta, Piippolan toimisto. Yhtymäkokouksen koollekutsuminen. Luottamushenkilöiden toimikauden jatkuminen

Keskiviikko klo Siikalatvan kunta, Piippolan toimisto. Yhtymäkokouksen koollekutsuminen. Luottamushenkilöiden toimikauden jatkuminen Seutuhallitus KOKOUSKUTSU 9 /2016 Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 30.11.2016 klo 14.00 Siikalatvan kunta, Piippolan toimisto Käsiteltävät asiat liite 74 1 75 2 76 3 77 4 78 79 80 81 82 83 Kuntayhtymän

Lisätiedot

Kontinkankaan kampuksella luentosalissa T117. Osoite on Aapistie 5, Oulu.

Kontinkankaan kampuksella luentosalissa T117. Osoite on Aapistie 5, Oulu. OULUN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNNAN EDUSTAJISTON KOKOUS 6/2016 Aika: Torstai 13.10.2016 klo 17.00 Paikka: Kontinkankaan kampuksella luentosalissa T117. Osoite on Aapistie 5, 90220 Oulu. 1 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 07.12.2011 35 ASIALISTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 07.12.2011 klo 17.00 18.10 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, ruokasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 30 37 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 14/ ( 9) Tarkastuslautakunta

Hämeenkyrö Pöytäkirja 14/ ( 9) Tarkastuslautakunta Hämeenkyrö Pöytäkirja 14/2018 1 ( 9) Aika 21.11.2018, klo 13:00-15:38 Paikka Kunnanviraston 1. krs:n neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 65 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 66 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Kirkkoneuvosto. 11 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Kirkkoneuvosto. 11 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 15.2.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) AIKA torstai klo 17.00 PAIKKA Palokan kirkko, opintosali, Rovastintie 8 Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 89 Työjärjestyksen hyväksyminen 90 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

9 KIINTEISTÖ OY TECHNOPOLIS MICROKATU 1:N OSAKASSOPIMUKSEN JA YHTIÖJÄRJESTYKSEN MUUTTAMINEN. PÖYTÄKIRJA 04/2019 Kokouspäivämäärä

9 KIINTEISTÖ OY TECHNOPOLIS MICROKATU 1:N OSAKASSOPIMUKSEN JA YHTIÖJÄRJESTYKSEN MUUTTAMINEN. PÖYTÄKIRJA 04/2019 Kokouspäivämäärä Aika Tiistai 21.5.2019 klo 15.00 16.43 Paikka Microkadun kampuksen A-osan 2. kerroksen neuvotteluhuone A2008 (käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio) Läsnä olleet päätösvaltaiset jäsenet

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 299. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen 12/2011

Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 299. Ilmoitustaulunhoitaja Lea Kaipainen 12/2011 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu 299 Kunnanhallitus ESITYSLISTA 12/2011 KOKOUSAIKA Tiistaina 01.11.2011 kello 16.00 16.54 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen kunnanvirasto valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Paikka: Lapin liitto. Aika: klo 9:30-11:45. 1 Kokouksen avaus. 2 Läsnäolijoiden toteaminen. 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Paikka: Lapin liitto. Aika: klo 9:30-11:45. 1 Kokouksen avaus. 2 Läsnäolijoiden toteaminen. 3 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Kemijoen tulvaryhmän 11. kokouksen pöytäkirja 25.9.2014 LAPELY/5/07.02/2012 Paikka: Lapin liitto Aika: 22.9.2014 klo 9:30-11:45 Kemijoen tulvaryhmän 11. kokouksen pöytäkirja 1 Kokouksen avaus 2 Läsnäolijoiden

Lisätiedot

Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle Kaupungin talouskatsaus Tarkastuslautakunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017

Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle Kaupungin talouskatsaus Tarkastuslautakunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 Aika 24.8.2016 klo 15:00 17:30 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 61 62 63 64 65 66 Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle 2016

Lisätiedot

LAPIN LIITTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

LAPIN LIITTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 LAPIN LIITTO PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Lapin liiton työvaliokunta 18.09.2017 AIKA 18.09.2017 klo 08:00-09:30 PAIKKA Lapin liiton toimisto, Hallituskatu 20 B, Rovaniemi KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 2.11.2017 klo 17.00 17.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 46, 47, 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Khall 46 Valtuuston 11.12.2008 hyväksymän hallintosäännön 5 mukaan kokouskutsu kunnanhallituksen jäsenille

Lisätiedot

Otsikko Sivu 6 KATSAUS SIUN SOTEN TOIMINTAAN 10 7 KATSAUS KUNNAN SIVISTYSTOIMEEN 11 8 KUNNAN HYVINVOINTISUUNNITELMAN TOTEUTUMINEN 12

Otsikko Sivu 6 KATSAUS SIUN SOTEN TOIMINTAAN 10 7 KATSAUS KUNNAN SIVISTYSTOIMEEN 11 8 KUNNAN HYVINVOINTISUUNNITELMAN TOTEUTUMINEN 12 Tarkastuslautakunta 11.3.2019 AIKA 11.3.2019 klo 9:04 12:16 PAIKKA Kunnanvirasto kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KATSAUS SIUN SOTEN TOIMINTAAN 10 7 KATSAUS KUNNAN SIVISTYSTOIMEEN

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

40 Talousarvion toteutuminen Talousarvion kehys Yhtymähallituksen kokoukset syksyllä 2017

40 Talousarvion toteutuminen Talousarvion kehys Yhtymähallituksen kokoukset syksyllä 2017 KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 15.9.2017 1 KOKOUSAIKA Torstai 21.9.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, aulaluokka, 1. krs (Suoratie 1) 40

Lisätiedot

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali

Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali 3 Pelkosenniemen kunta KOKOUPÖYTÄKIRJA/ Sivu Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA 51 3/2011 KOKOUSAIKA Torstaina 24.03.2011 kello 16.35-16.40 Pelkosenniemen kunnanvirasto, valtuustosali KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA

Lisätiedot

Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta

Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta HAAPAVEDEN KAUPUNKI KOKOUSKUTSU Kaupunginvaltuusto NRO 2/2010 Kokousaika 10.5.2010 klo 19.00 Kokouspaikka Kaupungintalo Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro Asia Sivu Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Aika 26.4.2016 klo 14:08 17:59 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 53 54 55 56 57 Tilintarkastusyhteisön raportin esittely tilinpäätöksen

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 Tarkastuslautakunta Marianne Karttinen. Markku Niskanen Sari Suomi jäsen,

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 Tarkastuslautakunta Marianne Karttinen. Markku Niskanen Sari Suomi jäsen, NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 16.1.2017 klo 13.00 14.55 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus

SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä Sivu Yhtymähallitus Yhtymähallitus 24.1.2017 1 AIKA Tiistai 24.1.2017 klo 17.00-18.14 PAIKKA Sataedu Kokemäki, aulaluokka, 1. krs, (Suoratie 1) PÄÄTÖKSENTEKIJÄT Varsinaiset jäsenet: Varajäsenet: Kalle Virta, puheenjohtaja

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017. Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi. Haapavesi, läsnä Viinala Jarmo

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017. Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi. Haapavesi, läsnä Viinala Jarmo 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Keskiviikko 13.12.2017 klo 19.00-20.21 Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo Haapavesi, läsnä Ollila Päivi Haapavesi, läsnä

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 15.10.2016 klo 9.00 11.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Tiistai 6.11.2018 klo 9.15 10.21 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2012 Kunnanvaltuusto Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45 Kokouspaikka Valtuuston kokoushuone Käsiteltävät asiat nro Liite nro 1 Kokouksen

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Perjantai 23.5.2014 klo 13.00 14.48 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 7 TILINPÄÄTÖKSEN 2015 ESITTELY 3 8 KUNNANHALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAN KATSAUS 3 9 EDELLISEN KOKOUKSEN

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (11) Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki

POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (11) Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki POHJOIS-SUOMEN NEUVOTTELUKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 (11) Aika 10.11.2015 klo 16:00-18:10 Paikka Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki Läsnä Kant Esa Keski-Pohjanmaa Mustasaari Erkki

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 2.11.2017 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 388 389

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio

Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio Pöytäkirja Numero 1/2019 1 (5) Tarkastuslautakunta Aika 15.3.2019 klo 9.00-12.00 Paikka Kokoushuone Pihlaja, Maakuntatalo, Sepänkatu 1, Kuopio Osallistujat (x) Ruotsalainen Olavi, pj. ( ) Hynninen Erkki,

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3.7.2014 N:o 4/2014 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3.7.2014 N:o 4/2014 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37 Kokousaika Torstai 3.7.2014 kello 17.00 18.02 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Laukaan seurakuntatalo Anttila Mika-Olli Ek Terhi, poissa varajäsen Pauliina Jääskeläinen

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 1/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 1/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 1/2015 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 2 TEKNISEN TOIMEN AJANKOHTAISKATSAUS 3 3 KIINTEISTÖ OY LABYRINTTI 3 4 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Kokousaika Maanantai klo 15:00 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta

Kokousaika Maanantai klo 15:00 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta ENONTEKIÖN KEHITYS OY HALLITUKSEN KOKOUS 016 Kokousaika Maanantai 22.2.2016 klo 15:00 Kokouspaikka Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta Kutsutut jäsenet Varajäsen Hautamäki, Helinä

Lisätiedot

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika keskiviikko 23.8.2017 klo 9.00 11.42 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kokoushuone Tiirismaa Käsiteltävät asiat: 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3

Lisätiedot

Kokousaika Maanantaina klo 18:00-19:40 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta

Kokousaika Maanantaina klo 18:00-19:40 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta ENONTEKIÖN KEHITYS OY HALLITUKSEN KOKOUS 015 Kokousaika Maanantaina 23.2.2015 klo 18:00-19:40 Kokouspaikka Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta Paikalla olleet kutsutut jäsenet Paikalla

Lisätiedot