ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12) KOKOUSAIKA Perjantai klo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12) KOKOUSAIKA Perjantai klo"

Transkriptio

1 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12) _ KOKOUSAIKA Perjantai klo _ KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi _ OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Reijo Kilpelä puheenjohtaja Kauko Jaakkola jäsen Kaarina Soppela jäsen Milja Pyhäjärvi varajäsen Hannu Oikarinen jäsen Marita Leskinen varajäsen Matti Salmijärvi varajäsen Muut osallistujat Heikki Onnela Kaarina Imponen Tomi Timonen Kirsi Kangas kehittämispäällikkö toimistosihteeri talous- ja kehittämisjohtaja talous- ja elinkeinojohtaja ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri Reijo Kilpelä Kaarina Imponen KÄSITELLYT ASIAT :t PÖYTÄKIRJAN Aika ja paikka TARKASTUS Kemijärvellä Kemijärvellä ALLEKIRJOITUKSET Kaarina Soppela Kauko Jaakkola PÖYTÄKIRJA YLEISESTI Jäsenkuntien kunnanvirastot NÄHTÄVÄNÄ Todistaa Kaarina Imponen kuntayhtymän sihteeri

2 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Ky 28 Kokouskutsu ja asiakirjat on lähetetty postitse hallituksen jäsenille ja varajäsenille. Kokouspäivästä on sovittu hallituksen kokouksessa Kokous on päätösvaltainen, kun vähintään puolet jäsenistä tai henkilökohtaisista varajäsenistä on läsnä kokouksessa. Esitys: Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Ky 29 Esitys: Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa. Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Kauko Jaakkola ja Kaarina Soppela.

3 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 3 Salla Gate Business and Tourism Partnership hankkeen työntekijät projektipäällikkö Regis Rouge-Oikarinen ja projektisihteeri Riitta Savukoski esittäytyivät ja esittelivät hallitukselle hanketta. KEHITTÄMISPÄÄLLIKÖN TILANNEKATSAUS Ky 30 Kehittämispäällikkö antaa hallitukselle tilannekatsauksen kuntayhtymän ajankohtaisista asioista. - Posion ehdotus Lapin sairaanhoitopiirin muuttamiseksi Sote-alueeksi Hallitus keskusteli Posion ehdotuksesta. - TOTSU Hallitukselle jaettiin yhteenveto hanke-esityksistä Lapin maakuntaohjelmaan Vaelluskalaseminaari Käytiin läpi Vaelluskalaseminaarin anti. - Laajakaistaseminaarissa kuultua Käytiin läpi laajakaista hankkeiden tilanne. - Uuden perussopimuksen ja hallintosäännön valmistelu Alustavat sopimukset käsitellään hallituksen kokouksessa syksyllä. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus merkitsee tilannekatsauksen tiedoksi. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

4 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 4 Ky / KUNTAYHTYMÄN VUODEN 2011 TILINPÄÄTÖS JA TOIMINTAKERTOMUS Ky 23 Kuntayhtymän toimintavuonna 2011 edunvalvonta oli tärkeässä roolissa. Edunvalvontatyötä tehtiin lausumalla Itä-Lapin näkökohtia useisiin maakunnallisiin strategioihin. Voimakkaimmin edunvalvontatyötä tehtiin vaikuttamalla eri tahoihin alueen saavutettavuutta ja logistiikkaa koskevissa asioissa. Logistiikkaan liittyen järjestettiin Sallassa Barentsin liikenneväylien kehittämistä koskeva liikennekonferenssi, jossa oli paikalla arvovaltaisia edustajia sekä Suomen että Venäjän puolelta. Tämän konferenssin tuloksena perustettiin erillinen suomalais-venäläinen työryhmä Salla-Kantalahti radan kehittämiseksi. Toimintavuonna päätettiin kuntayhtymän toiminnan linjauksista. perussopimuksen ja sääntöjen muutoksien valmistelu päätettiin tehdä vuonna 2012 ja ottaa käyttöön vuoden 2013 alusta. Kehittämistoiminta oli suuruudeltaan samaa luokkaa kuin edellisenä vuonna. Toimintavuonna oli käynnissä yhteensä kuusi erillistä hanketta, joista viisi saatiin päätökseen toimintavuoden kuluessa. Uutena hankkeena kuntayhtymä ryhtyi hallinnoimaan ja toteuttamaan Kemijärven kaupungin hakemaa Kolasport- ENPI hanketta. Hankevalmistelua tehtiin myös uuden elinkeinoelämään ja matkailuun painottuvan ENPI-hankkeen saamiseksi. Loppuvuodesta varmistui rahoitus laajalle Salla Gate Business and Tourism Partnership hankkeelle. Kuntayhtymän tilinpäätös on ,54 voitollinen. Kuntayhtymän hallinnon ja kehittämishankkeiden toimintamenot olivat yhteensä ,40 ja taseen loppusumma ,72. Kuntayhtymän maksuvalmius on ollut koko vuoden hyvä eikä kuntayhtymällä ole velkaa. Vuoden 2011 toimintaa on kuvattu tarkemmin kuntayhtymän tilinpäätös- ja toimintakertomuksessa, joka on liitteenä nro 5. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus hyväksyy ja allekirjoittaa vuoden 2011 tilinpäätöksen ja antaa sen tilintarkastajan tarkastettavaksi. Hallitus päättää siirtää ylijäämän ,54 edellisten tilikausien ylijäämä/alijäämätilille Ky 31 JHHT-tilintarkastaja Rauno Lohi Pohjolan Tilintarkastustoimisto Oy:stä on tarkastanut kuntayhtymän hallinnon, kirjanpidon ja tilinpäätöksen vuodelta Liitteenä nro 1 on tilintarkastajan antama yhteenvetoraportti tilintarkastuksesta ja liitteenä nro 2 tilintarkastuskertomus, jossa esitetään vastuuvapauden myöntämistä kuntayhtymän hallintoa ja taloutta hoitaneille, hallitukselle ja kehittämispäällikölle, tilikaudelta

5 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 5 Itä-Lapin kuntayhtymän tarkastuslautakunta on kokouksessaan antanut arviointikertomuksen, joka on liitteenä nro 3. Kuntayhtymän allekirjoitetut tilinpäätösasiakirjat ovat liitteenä nro 4. Kuntayhtymän tarkastussäännön mukaan Itä-Lapin kuntayhtymän tilinpäätöksen käsittelee Kemijärven kaupunginvaltuusto ja se lähetetään tiedoksi muille jäsenkunnille. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus merkitsee tiedoksi tarkastusraportin, tilintarkastuskertomuksen ja arviointikertomuksen. Hallitus esittää Kemijärven kaupunginvaltuustolle kuntayhtymän vuoden 2011 tilinpäätöksen hyväksymistä.

6 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 6 VUODEN 2012 TALOUSARVION MUUTOSESITYS Ky 32 Kuntayhtymän hallitus on käsitellyt vuoden 2012 talousarvion kokouksessaan Tämän jälkeen on kuntayhtymän hanketoiminnassa tapahtunut muutoksia ja tästä johtuen talousarviota tulee muuttaa. Hanketoiminnassa tapahtuneet muutokset ovat seuraavat: 1) Salla Gate hanke sai rahoituksen Hankkeen kustannukset ajalta budjetoidaan kuntayhtymän talousarvioon. 2) Tulevaisuuden Itä-Lappi II -hanke toteutuu suunniteltua pienempänä ja avustusprosentti ei ole niin suuri kuin hakemusvaiheessa oli arvioitu. Tämä vaikuttaa myös kuntaosuuksiin. Talousarvioon on tehty hankepäätöksen mukaiset muutokset. 3) Jatkosodan vuodet Itä-Lapissa hankkeen rahoituspäätös on viivästynyt alkuperäisestä aikataulusta ja hanke aloitetaan suunniteltua myöhemmin. Budjettia on pienennetty näiltä osin. Kuntayhtymän vuoden 2012 hyväksytty talousarvio kasvaa edellä selostetun hanketoiminnassa tapahtuneen muutoksen johdosta euroa ja on muutoksen jälkeen Esityslistan liitteenä nro 5 on kuntayhtymän vuoden 2012 talousarvion muutosesitys. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus hyväksyy vuoden 2012 talousarvion muutosesityksen ja merkitsee muutetun talousarvion pöytäkirjan liitteeksi nro 5. Muutettu talousarvio lähetetään tiedoksi jäsenkuntiin.

7 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 7 TULEVAISUUDEN ITÄ-LAPPI II -HANKE Ky 33 Kuntayhtymä on saanut päätöksen maakunnan kehittämisrahalla rahoitettavasta Tulevaisuuden Itä-Lappi II hankkeesta. Esityslistan liitteenä nro 6 on rahoituspäätös ja hankekuvaus. Hanke sisältyy kuntayhtymän toimintasuunnitelmaan ja talousarviolaskelmiin. Tulevaisuuden Itä-Lappi II hankkeeseen saatu rahoitus on pienempi kuin mitä on alun perin haettu. Haettiin 70%:n rahoitusta maakunnan kehittämisrahasta ja saatiin 60%, minkä vuoksi kuntaosuus kasvoi 30%:sta 40%:iin. Muutoksen johdosta kuntia on syytä informoida maksuosuuksien muutoksista. Kuntien rahoitusosuudet ovat seuraavat: KUNTIEN OSUUDET %- osuus v v v Yhteensä Kemijärvi 59,2 % Salla 23,7 % Savukoski 8,9 % Pelkosenniemi 8,2 % ,0 % Kehittämispäällikön esitys: Hallitus merkitsee tiedoksi rahoituspäätöksen ja lähettää sen tiedoksi kuntiin.

8 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 8 JATKOSODAN VUODET ITÄ-LAPISSA HANKE Ky 34 Itä-Lapin kuntayhtymän hallitus on päättänyt kokouksessaan jättää Jatkosodan vuodet Itä-Lapissa hankehakemuksen rahoittajan käsittelyyn. Lapin Ely -keskus on päätöksellään myöntänyt hankkeelle rahoituksen. Rahoituspäätös on esityslistan liitteenä nro 7. Jatkosodan vuodet Itä-Lapissa hanke lyhyesti: Sodan vuodet vaikuttivat koko alueen historiaan ja ihmisten kohtaloihin. Itä-Lapin talvisotahistoria tutuksi -hankkeen aikana todettiin, että olisi tärkeää kerätä talteen aikalaisten kokemukset ja kertomukset myös jatkosodan vuosien osalta. Aika tekee tehtäväänsä ja tiedonkeruu tulisi toteuttaa pian. Lapin jatkosodan vuodet -hankkeen aikana kerätään vielä saatavilla olevaa haastattelumateriaalia. Materiaalista ja historiatiedoista koostetaan DVD video, joka kertoo jäsennellysti Itä-Lapin Jatkosodan vuosien tapahtumista. Itä-Lapin Talvisota ja Itä-Lapin Jatkosodan vuodet DVD videoista tuotetaan myös kieliversiot ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi ja saksaksi. Alueen jatkosotaan liittyvät tutustumiskohteet kartoitetaan kylittäin ja kunnittain sekä laaditaan opastetaulujen tekstejä jatkosodan tutustumiskohteille yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa. Hanke toteuttaa alueelle opastetauluja tärkeimpiin uusiin kohteisiin sekä yhtenäiset Itä-Lapin sotahistoriaa esittelevät opastetaulut jokaiseen kuntaan. Lisäksi alueen sotahistoriakohteista kertovaa esitemateriaalia täydennetään uusilla tiedoilla ja tuotetaan alueen sotahistoriaan liittyvä esitekirjanen englannin, ruotsin, venäjän ja saksan kieliversioina. Hanke nostaa esiin Itä-Lapin Jatkosodan vuodet ja välittää tietoa alueen historiasta paikalliselle väestölle ja alueella matkaileville. Hanke järjestää alueen koululaisille päivän mittaisia tutustumismatkoja Itä-Lapin sotahistoriaan yhteistyössä koulujen kanssa. Hanke toteutetaan Kemijärven kaupungin, Pelkosenniemen, Sallan ja Savukosken kuntien alueella. Hankkeen kustannusarvio on , josta EU:n ja valtion osuus on eur, kuntien maksuosuus (PLL:n kiintiöstä) eur ja yksityinen rahoitusosuus eur. Kehittämispäällikön esitys: 1) Hallitus päättää että hanke käynnistetään. 2) Hallitus valtuuttaa kehittämispäällikön käynnistämään hankevetäjän rekrytoinnin välittömästi. 3) Hallitus valtuuttaa työvaliokunnan valitsemaan hankevetäjän. Päätös: 1) Hyväksyttiin 2) Hyväksyttiin. 3) Hyväksyttiin.

9 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 9 SEUTUSEMINAARI 2012 Ky 35 Kuntayhtymä on järjestänyt vuosittain seutuseminaareja jäsenkuntiensa valtuutetuille. Seutuseminaari on mukana Tulevaisuuden Itä-Lappi II hankkeen toimenpiteissä. Kemijärven kaupunki on esittänyt syksyn seutuseminaariin yhdeksi aiheeksi Väestöltään taantuvien alueiden haasteet. Työvaliokunta on keskustellut seutuseminaarin ajankohdasta ja aiheista ja esittää hallitukselle seutuseminaarin ajankohdaksi paikkana Pyhätunturi ja Luontokeskus Naava. Seminaarin pääaiheiksi päätettiin esittää verotusta ja matkailua. Kehittämispäällikön muutettu esitys: Hallitus päättää seutuseminaarin ajankohdaksi helmikuun 2013 ja paikaksi Pyhätunturin Luontokeskus Naavan ja pääaiheiksi verotukseen liittyvät asiat sekä matkailun.

10 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 10 BRYSSELIN MATKA Ky 36 Brysselin matkan ajankohdaksi esitetään viikkoa 45. EU-toimistoon lähetetään esitys vierailun ajankohdasta ja aiheista. Keskustelujen aiheiksi keskusteltiin alustavasti EU:n harvaan asuttujen alueiden haasteet, matkailu (Venäjän raja, viisumivapaus) ja kaivosteollisuuteen liittyvät kysymykset kuten mineraalidirektiivi. Kuntayhtymän varoin lähetetään 3 henkilöä (kp/pj/siht) ja kunnat lähettävät 1-2 henkilöä omalla kustannuksellaan. Paikan päällä ruokailut maksaa kuntayhtymä. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus päättää toteuttaa Brysselin matkan viikolla 45 ja lähettää kustannuksillaan matkalle kolme edustajaa, hallituksen puheenjohtajan, kehittämispäällikön ja toimistosihteerin. Kuntia pyydetään nimeämään edustajansa matkalle kesäkuun aikana lentojärjestelyiden vuoksi. Keskustelun aiheiksi lisättiin vaelluskalat ja petopolitiikka

11 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 11 KIINALAISTEN VIERAILU Ky 37 Itä-Lapin kuntayhtymän delegaatio vieraili Kiinassa elokuussa Vierailulla allekirjoitettiin yhteistyösopimukset Suixin ja Huaibein alueiden kanssa. Kiinalaisten vastavierailu on toteutumassa tänä vuonna. Kiinalaisen delegaation vierailuaika on Delegaation koko on 8 henkilöä + yhdyshenkilö Rocwill Lee. Ystävyysalueiden edustajia on tulossa neljä ja elinkeinoelämän edustajia neljä. Työvaliokunta on keskustellut alustavasti vierailun ohjelmasta. Alustavaa ohjelmaa esitellään kokouksessa. Kuntayhtymä maksaa vierailijoiden kuljetukset ja ruokailun paikan päällä. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus merkitsee tiedoksi vierailun. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

12 ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ Kokouspäivämäärä 12 TIEDOKSI KUNTAYHTYMÄLLE Ky 38 a) Itä-Lapin kuntayhtymän työvaliokunnan kokouksen pöytäkirja on esityslistan liitteenä nro 8. b) Itä-Lapin kuntayhtymän työvaliokunnan kokouksen pöytäkirja on esityslistan liitteenä nro 9. c) Itä- ja Pohjois-Suomen kehittämistyöryhmälle lähetetty lausunto on esityslistan liitteenä nro 10. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus merkitsee tiedoksiantoasiat tietoonsa saatetuiksi. MUUT MAHDOLLISET ASIAT Ky 39 Ei ollut. HALLITUKSEN SEURAAVA KOKOUS Ky 40 Vuorotteluperiaatteen mukaan hallituksen seuraava kokouspaikka on Salla. Kehittämispäällikön esitys: Hallitus päättää kuntayhtymän seuraavan kokouksen ajankohdan ja paikan. Päätös: Hallituksen seuraava kokous pidetään klo Sallassa. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Ky 41 Hallituksen puheenjohtaja päätti kokouksen klo

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012. KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012. KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2012 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 6 ) 15.3.2012 _ KOKOUSAIKA Torstai 15.3.2012 klo 10.00 12.30 _ KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärvi _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2013 Hallitus Päivämäärä 22.11.2013 Sivut 1 ( 8 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 22.11.2013 klo 9.00 10.46 _ KOKOUSPAIKKA Valtuustosali, Savukosken kunnanvirasto _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 13 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 13 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2011 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 13 ) 5.10.2011 _ KOKOUSAIKA Keskiviikko 5.10.2011 klo 10.00 13.15 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Laatimispäivämäärä ( 4 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Laatimispäivämäärä ( 4 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 4 / 2016 Hallitus Laatimispäivämäärä 27.5.2016 1 ( 4 ) KOKOUSAIKA Torstai 2.6.2016 klo10.00 alkaen KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava / kokoustila Kuukkeli, Luontotie 1,

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 5 / 2014 Laatimispäivämäärä ( 8 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 5 / 2014 Laatimispäivämäärä ( 8 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 5 / 2014 Hallitus Laatimispäivämäärä 22.9.2014 1 ( 8 ) KOKOUSAIKA Perjantai 3.10.2014 klo 9.30 kahvit alakerran kahviossa klo 10.00 alkaen kokous valtuustosalissa KOKOUSPAIKKA

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 4/2016 1 Aika 10.5.2016 klo 14:03 17:19 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 58 59 60 Arviointikertomuksen käsittely Tilinpäätöksen 2015

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2014 Hallitus Päivämäärä 7.2.2014 Sivut 1 (11 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 7.2.2014 klo 10.00 11.51 _ KOKOUSPAIKKA Valtuustosali, Sallan kunnanvirasto _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2016 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 8.4.2016 kello 16.00 17.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 6 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 12 ) 15.10.2010 _ KOKOUSAIKA Perjantai 15.10.2010 klo 12.00 13.45 _ KOKOUSPAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone, Sallan kunnanvirasto

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 8 / 2015 Laatimispäivämäärä ( 6 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 8 / 2015 Laatimispäivämäärä ( 6 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU 8 / 2015 Hallitus Laatimispäivämäärä 18.11.2015 1 ( 6 ) KOKOUSAIKA Tiistai 24.11.2015 klo 13.00 Ennen kokousta klo 12 alkaen lounas Hotelli Pyhätunturilla KOKOUSPAIKKA

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.4.2011 kello 9.00 10.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2016 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 30.5.2016 klo 12.00 15.02 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 15.4.2015 kello 16.30 17.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2016. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2016. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2016 Hallitus Päivämäärä 3.3.2016 Sivut 1 ( 10 ) _ KOKOUSAIKA Torstai 3.3.2016 klo 10.00 11.30 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto, valtuustosali _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 4/2010 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 14.4.2010 kello 8.00 10.15 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava, Pyhätunturi, Pelkosenniemi

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava, Pyhätunturi, Pelkosenniemi ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2016 Hallitus Päivämäärä 2.6.2016 Sivut 1 ( 8 ) _ KOKOUSAIKA Torstai 2.6.2016 klo 10.00 10.45 _ KOKOUSPAIKKA Luontokeskus Naava, Pyhätunturi, Pelkosenniemi _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 3/2014 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Keskiviikko 2.4.2014 kello 14.00 15.50 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta Markku Niskanen tarkastuslautakunnan sihteeri, avustava JHTT-tarkastaja

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta Markku Niskanen tarkastuslautakunnan sihteeri, avustava JHTT-tarkastaja NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Maanantai 22.5.2017 klo 13.09 14.51 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 1 / 2013 Hallitus Päivämäärä 22.3.2013 Sivut 1 ( 11 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 22.3.2013 klo 10.00 13.13 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto, valtuustosali _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie 2 87700 KAJAANI Tarkastuslautakunta 8.4.2013 nro 2/2013 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Maanantai 8.4.2013 kello 9.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

Långström Ulla sihteeri Partanen Henri viranhaltija Lindström-Koli Tove tilintarkastaja

Långström Ulla sihteeri Partanen Henri viranhaltija Lindström-Koli Tove tilintarkastaja PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 Tarkastuslautakunta 04.05.2017 AIKA 04.05.2017 klo 12:00-17:10 PAIKKA Messi OSALLISTUJAT LÄSNÄ Packalen Paul pj Parnetti Alfonso jäsen Peippo Jukka varapj Jaskari Minna jäsen Långström

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2011 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2011 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2011 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 20.5.2011 klo 9.00 10.00 Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Kalevi

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 2/2016 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 7 TILINPÄÄTÖKSEN 2015 ESITTELY 3 8 KUNNANHALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAN KATSAUS 3 9 EDELLISEN KOKOUKSEN

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 21.03.2016 3/2016 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 21.03.2016 1 Aika Maanantaina 21.03.2016 klo 16 16.25 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone

REISJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017. Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone 1 KOKOUSAIKA 31.5.2017 klo 9:00 14.00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Vedenpää Antti, puheenjohtaja Pauli Niemi, varajäsen Puurula Merja, jäsen Potila Raija, kunnanjohtaja, kohta 23 Hirvinen

Lisätiedot

Ritva Lill-Smeds, jäsen

Ritva Lill-Smeds, jäsen Tarkastuslautakunta 2009-2012 18.05.2010 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 18.05.2010 klo 15.00 19.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET Kunnanvirasto Yhteispalvelupisteen kokoustila Lapinjärvi Mats Antas, puheenjohtaja

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 26.4.2017 1 Kokousaika Pe 28.4.2017 klo 16.00 19.10 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ti 31.5.2016 klo 15.00 18.30 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 Aika 26.4.2016 klo 14:08 17:59 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 53 54 55 56 57 Tilintarkastusyhteisön raportin esittely tilinpäätöksen

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 18 TEKNISEN TOIMEN KATSAUS 3 19 KUNNANJOHTAJAN KATSAUS 3 20 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019. Keskiviikko kello , keskeytys klo , jatkui VARSINAIS-SUOMEN LASTENSUOJELUKUNTAYHTYMÄ TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 24.4.2019 kello 9-9.05, keskeytys klo 9.05 10.44, jatkui 10.45-11.46 Halikon

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 15 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 15 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 15 ) 24.9.2010 _ KOKOUSAIKA Perjantai 24.9.2010 klo 8.30 10.25 _ KOKOUSPAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, Kemijärven kaupungintalo

Lisätiedot

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi.

MUUT SAAPUVILLA OLLEET Mikkonen Mika tilintark. 15.00-16.00. ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta KOKOUSAIKA 31.03.2015 klo 15.00 17.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto SAAPUVILLA OLLEET Kivisaari Markku puh.johtaja JÄSENET Marttinen Timo jäsen Väisänen Raija jäsen MUUT

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012 NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 24.5.2013 klo 10.00 12.15 Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Kalevi

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 Tarkastuslautakunta 2009 2012 PÖYTÄKIRJA 5/2012 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 27.4.2012 klo 9.00 13.30 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Ukkola Marja puheenjohtaja Tuomi Vilho

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019

REISJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA 3/2019 1 KOKOUSAIKA 17.5.2019 klo 9:00 15:00 PAIKKA Reisjärven Kunnantalo, Kokoushuone LÄSNÄ Hirvinen Esa, puheenjohtaja Niemi Pauli, varapuheenjohtaja Puurula Merja, jäsen Paasovaara Marko, sihteeri, tilintarkastaja

Lisätiedot

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019

Tarkastuslautakunnan kokous Pöytäkirja 2/2019 Tarkastuslautakunnan kokous 3.4.2019 Pöytäkirja 2/2019 PÖYTÄKIRJA 2 (7) TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS Aika 3.4.2019 klo 9.00 11.00 Paikka ISLABin hallinnon kokoushuone, c/o KYS, rak 1A, 3. krs Asiat 9-18

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 15.10.2016 klo 9.00 11.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 /2015 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Torstai 11. 6.2015 klo 19.00-20.44 Siikalatvan kunnantalo, Pulkkila Näätänen Teuvo Tallgren Anja Viinala Jarmo Hakkarainen Timo Ojakoski

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2013 1 Kokoustiedot Aika Torstai 2.5.2013 klo 13.30 14.41 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2011 Tarkastuslautakunta OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja. Markku Niskanen Mika Peltokorpi

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2011 Tarkastuslautakunta OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja. Markku Niskanen Mika Peltokorpi NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2011 Tarkastuslautakunta 2009 2012 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Keskiviikko 11.5.2011 klo 13.30 14.30 Valtuustosali, Harjukatu 23, 2. kerros OSALLISTUJAT Kalevi Heinonen puheenjohtaja

Lisätiedot

Sorvari Vuokko jäsen 9:53-13:05. Mäntyharju Kari sihteeri

Sorvari Vuokko jäsen 9:53-13:05. Mäntyharju Kari sihteeri PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 Tarkastuslautakunta 30.04.2015 AIKA 30.04.2015 klo 09:42-13:05 PAIKKA Halstarin kabinett OSALLISTUJAT LÄSNÄ Packalen Paul pj Parnetti Alfonso jäsen Peippo Jukka varapj Sorvari Vuokko

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Perjantai 23.5.2014 klo 13.00 14.48 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

Reino Ojala Sirpa Köppä

Reino Ojala Sirpa Köppä Aika: 18.4.2007 klo 9:07 9:44 Paikka: Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä Finlaysonin alue, Media 54 rakennus 2 krs. Satakunnankatu 18 A Päätöksentekijät: Ojala Reino puheenjohtaja Kivistö Anneli 4 8

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Tarkastuslautakunta. Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs Kuopion kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 (14) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 14:00-15:45 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, kaupungintalon 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 1 Kokoustiedot Aika: 10.4.2014 klo 10.00 13.23 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2014 2 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 2/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies.

Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 2/ Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies. Etelä-Savon maakuntaliitto PÖYTÄKIRJA No 2/2017 8 Tarkastuslautakunta Kokousaika 07.03.2017 kello 14:00-15.50 Kokouspaikka Maakuntaliiton virasto, Mikonkatu 5, Mikkeli, kokoushuone Piällysmies Asialista:

Lisätiedot

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017

19 Tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden myöntäminen vuodelta 2017 Kangasniemi Pöytäkirja 3/2018 1 (14) Aika 18.05.2018, klo 12:30-15:00 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (12) Tarkastuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2018 1 (12) Aika 16.05.2018, klo 12:00-13:59 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Edellisen kokouksen pöytäkirjan

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista / 3/

Muonion kunta Esityslista / 3/ Muonion kunta Esityslista / 3/2016 Kokouskutsu 12.5.2016 Tarkastuslautakunnan kokous Aika to klo 16.30 Paikka Valtuustosali Kutsutut Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Juha Särkijärvi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Janne Kaipainen avasi kokouksen klo 18:10

NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Janne Kaipainen avasi kokouksen klo 18:10 , NJVOK PÖYTÄKIRJA 1/5 NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS Kokousaika: 8.5.2017 klo 18:00 19:27 Kokouspaikka: Läsnäolijat: Nukarin koulun kylätila, Nurmijärvi 7 henkilöä liitteenä

Lisätiedot

NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Tuula Lempinen avasi kokouksen klo 18:05

NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Tuula Lempinen avasi kokouksen klo 18:05 , NJVOK PÖYTÄKIRJA 1/5 NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS Kokousaika: 16.5.2016 klo 18:05 Kokouspaikka: Läsnäolijat: Nukarin koulu, Nurmijärvi 5 henkilöä liitteenä olevan ääniluettelon

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018

1 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA Torstai 17.5.2018 klo 09.00 10.45 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, Virastotie 5 A, Kivijärvi LÄSNÄ Teuvo Rekonen puheenjohtaja Airi Sorsamäki jäsen Aira Hakkarainen jäsen

Lisätiedot

Hallitus 3/2014. Torstai 3.4.2014 klo 15.00 16.50. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski

Hallitus 3/2014. Torstai 3.4.2014 klo 15.00 16.50. Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Hallitus 3/2014 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 3.4.2014 klo 15.00 16.50 Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky, toimiston kokoushuone, Piilolantie 17,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (9) Juankosken tarkastuslautakunta Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (9) 16 Kokoustiedot Aika maanantai klo 9:00-12:15 Paikka Juankosken kaupungintalo 3. kerroksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Pentti Rissanen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari

Valtuusto 3/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12, Viitasaari KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 3/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 26.10.2018 klo 13.00 13.15 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Viitasaaren yksikkö Teollisuustie 12,

Lisätiedot

Y h t y m ä v a l t u u s t o

Y h t y m ä v a l t u u s t o LIITE 2 Y h t y m ä v a l t u u s t o KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA 1/2016 Kokousaika Tiistai 24.5.2016 klo 16.30 Kokouspaikka Ammattiopisto Tavastian auditorio, Hattelmalantie 8 KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 Yhtymävaltuuston

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 20.4.2016 klo 9.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 26.4.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 Tarkastuslautakunta Elina Kivimäki Juha-Pekka Mannila NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 Tarkastuslautakunta 1.6.2017 31.5.2021 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Keskiviikko 23.5.2018 klo 9.15 11.32 Kokouspaikka Valtuustosali, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Reino Ojala puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuntayhtymän hallitus Tarkastuslautakunta

Kuntayhtymän hallitus Tarkastuslautakunta Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 1 1 (1) Kuntayhtymän hallitus 31 25.3.2019 Tarkastuslautakunta 41 23.4.2019 4 1360/02.06.01.06/2018 Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin tilinpäätös ja toimintakertomus

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 19.05.2011 klo 15.00 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 11 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 11 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 3 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 ( 11 ) 1.4.2010 _ KOKOUSAIKA Torstai 1.4.2010 klo 11.30 12.25 _ KOKOUSPAIKKA Kemijärven kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema

, klo 8.00 taloustoimisto, Riihikosken terveysasema Yhtymävaltuusto 21.5.2014 1 (5) Kokousaika 21.5.2013 klo 18.00 20.02 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Kajander Rauno Reino Kallio Hellevi Kulmala Teija

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 12.4.2018 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 12.4.2018 klo 16:30 16:40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse Virtanen

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.12.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski,

Lisätiedot

KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous

KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous Esityslista 1/2010 Aika Tiistai 15.6.2010, klo 17.00 Paikka Hotelli Kiljavanranta, auditoriosali Kotorannantie 49, Kiljava SISÄLLYSLUETTELO Asia Sivu

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 15/ Tarkastuslautakunta AIKA :00-16:25. HSY, kokoushuone Louhikko ASIAT. Otsikko Si vu

PÖYTÄKIRJA 15/ Tarkastuslautakunta AIKA :00-16:25. HSY, kokoushuone Louhikko ASIAT. Otsikko Si vu PÖYTÄKIRJA 15/2018 1 Tarkastuslautakunta AIKA 27.11.2018 15:00-16:25 PAIKKA HSY, kokoushuone Louhikko ASIAT Otsikko Si vu 56 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 57 HSY:N STRATEGIA 2025 4 58 TTS

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2013. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2013. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 4 / 2013 Hallitus Päivämäärä 24.10.2013 Sivut 1 (12 ) _ KOKOUSAIKA Torstai 24.102013 klo 10.00 12.51 _ KOKOUSPAIKKA Valtuustosali, Kemijärven kaupungintalo _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 (12 )

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 (12 ) ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 2 / 2010 Hallitus Päivämäärä Sivu 1 (12 ) 4.3.2010 _ KOKOUSAIKA Torstai 4.3.2010 klo 9.00 10.00 _ KOKOUSPAIKKA Kemijärven kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2011

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2011 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Perjantai 25.3.2011 kello 9.00 12.30 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä, ruokalan vieressä 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen ITÄ-LAPIN KUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA No 5 / 2014 Hallitus Päivämäärä 3.10.2014 Sivut 1 ( 11 ) _ KOKOUSAIKA Perjantai 3.10.2014 klo 10.00 12.33 _ KOKOUSPAIKKA Sallan kunnanvirasto, valtuustosali _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

KOKOUSPAIKKA Sallan poropuisto, auditorio, Hautajärventie 111, Salla. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen

KOKOUSPAIKKA Sallan poropuisto, auditorio, Hautajärventie 111, Salla. OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinainen jäsen Henkilökohtainen varajäsen PÖYTÄKIRJA No 3 / 2017 Hallitus Päivämäärä 29.5.2017 Sivut 1 ( 9 ) _ KOKOUSAIKA Keskiviikko 24.5.2017 klo 12.00 15.38. _ KOKOUSPAIKKA Sallan poropuisto, auditorio, Hautajärventie 111, Salla _ OSALLISTUJAT

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla.

Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Tarkastuslautakunta 14.04.2015. Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04. Kunnantalo, kokoushuone Kalla. Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (9) Aika 14.04.2015, klo 14:00-17:04 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Arviointikertomus

Lisätiedot

Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2011 ja vastuuvapauden myöntäminen

Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2011 ja vastuuvapauden myöntäminen Tarkastuslautakunta 22 14.05.2012 Kunnanvaltuusto 23 04.06.2012 Sonkajärven kunnan tilinpäätös 2011 ja vastuuvapauden myöntäminen Tarkastuslautakunta Kunnanhallitus 2.4.2012 68 Kunnan tilinpäätöksen tulee

Lisätiedot

Sataedu Ulvila, Yhdystie, Auditorio (1. krs)

Sataedu Ulvila, Yhdystie, Auditorio (1. krs) KOKOUSKUTSU 1 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymäkokous 27.4.2017 1 KOKOUSAIKA Torstai 18.5.2017 klo 14.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Ulvila, Yhdystie, Auditorio (1. krs) KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 1/2018. Torstai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 1/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Torstai 22.3.2018 klo 14.30 15.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski ASIAT

Lisätiedot

KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous

KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous KUUMA Kunnan- ja kaupunginhallitusten yhteiskokous Esityslista 2/2009 Aika Tiistai 9.6.2009, klo 18.00 Paikka Järvenpää-talo, Juhani Aho -sali, Hallintokatu 4, Järvenpää Asia Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(8) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2019

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(8) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2019 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(8) KOKOUSAIKA Perjantai 29.3.2019 kello 13.00 14:33 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymä Kokoustila Viesti 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2015

Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) Viestitie KAJAANI Tarkastuslautakunta nro 2/2015 Kainuun jätehuollon kuntayhtymä 1(5) KOKOUSAIKA Torstai 26.3.2015 kello 16.30 17.25 KOKOUSPAIKKA Kainuun jätehuollon kuntayhtymän toimisto 87700 KAJAANI SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka

Lisätiedot

!/::' "'c;/j ;..,, VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ. Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA

!/::' 'c;/j ;..,, VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ. Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA 041041 Asialista TARKASTUSLAUTAKUNTA Päivän ohjelma: klo 10.00 Kahvi + kokous Tutustuminen kuntoutusyksikkö Sataman toimintaan n. klo 12.00 Ruokailu KOKOUSAIKA: KOKOUSPAIKKA: kello 10.00 Vaalijalan osaamis-

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 4/2015 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 ARVIOINTIKERTOMUKSEN

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 5/ LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3

SISÄLLYSLUETTELO. Pöytäkirja 5/ LAPINJÄRVEN KUNTA TARKASTUSLAUTAKUNTA KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 5/2011 1 SISÄLLYSLUETTELO ASIAT SIVU 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 25 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 26 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 4 27 ARVIOINTIKERTOMUKSEN VALMISTELU

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Kokoustiedot Aika Torstai 22.5.2014 klo 10.07 10.10 Perjantai 23.5.2014 klo 9.02 10.06 ja 13.31 14.39 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen

Lisätiedot

Pöytäkirja Perjantaina klo Enontekiön kunnan virastotalo

Pöytäkirja Perjantaina klo Enontekiön kunnan virastotalo Pöytäkirja 1 Kokousaika: Perjantaina klo 09.00-19.00 Kokouspaikka: Enontekiön kunnan virastotalo Saapuvilla olleet jäsenet: Varsinainen jäsen Birgitta Eira, pj. Oula Matti Palojärvi Hannu Ranta, vpj Nils

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2018

Tarkastuslautakunta 2/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2018 Kokousaika: 17.4.2018 klo 16.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika torstai klo 14:00-16:20. Kaupungintalo, kabinetti 2.

Kokoustiedot. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/ (10) Tarkastuslautakunta. Aika torstai klo 14:00-16:20. Kaupungintalo, kabinetti 2. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 14:00-16:20 Paikka Kaupungintalo, kabinetti 2. krs Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot